Tüm Versiyonu Göster : Canın Sağolsun

fatih18
06-07-05, 14:42
star da yeni bir dizi basladi>Canin sagolsun bas rolunu Sevket Coruh oynuyor
Guzel bir diziye benziyor
Pazar gunleri haberlerden sonra basliyor
benden duyurmasi

firdevs
06-07-05, 15:49
bende baktim komik ya

GüLGüzeLi
06-07-05, 22:44
Sevket Coruhu savcinin karisinda cok basarili buluyorum gerek oyunculuguyla gerek mimikleriyle, canin sagolsun hakkinda tek sunu diyebilirim biraz izledim ilk bölümünü sevketi savcinin karisinda ilk izledigim icin aklimda hala ordaki karakteri kaldigi icin bu diziye yakistiramadim bi kac bölümü izlersem belki isinirim

fatih18
10-07-05, 19:25
bu dizi cok komik ya bugun(pazar) ikinci bolumunu gosterdi

SuVaRi
10-07-05, 20:03
yaa ben sevket coruha hastayım zatenn bidee böle bi dzide oynuyoo ...
izlerken bayağa güldümmm..
ama sultan makamı gibi bi dizide oynasa ii olur ona öle diziler daha cok yakısıyoo
her ne kadar kötü rollerde oynasada seviyorum adamıı

umuttaciri
13-07-05, 14:52
Ben pek begenmedim hic icime sinmedi

Semanur_66
13-07-05, 15:25
Bence hic komik deyil ozetine baktiim pazar gunu bence hi guzel deyill...

DAYMA GONLUMDESIN ATESLI TOPRAKLAR

emoss
14-07-05, 15:51
Bence cihan okan hic bu role yakismamis, o da farkli rollerin adami :D

murat2005
16-07-05, 13:05
Komik bir dizi. Sevket Coruh iyi bir oyuncu.

OXFORD
16-07-05, 13:13
oyunculuk kalitesi bakımından yüksek bir dizi.sırf şevket çoruh'un muhteşem oyunculuğu için izlenir.hele "yusuf abi.şefim"diyor ya.bayılıyorum

SuVaRi
17-07-05, 12:24
bak diyorum
erkan diyorumm

SuVaRi
03-08-05, 18:21
ve ve ve bu aksam yeni bölümü var bakalım ne olacakkk

mert5
03-08-05, 21:31
bence 2005 en guzel dizisi bugunde tam gine guzel yerinde bitirdi bakalim oteki dizide neolcak simdiden merak ediyorum ben gelecege gitcek olsam ilk gidip lotto oynardim eger sayilar hala aklimdaysa :D :D oda oyle yapti ama sayilirari degistirdi sefi :D

SuVaRi
05-08-05, 08:24
İnşaat, Eğreti Gelin, Anlat İstanbul gibi son dönemin sevilen filmlerinde başrol oynayan Şevket Çoruh rol gereği kadın kılığına girdi. 'Canın Sağolsun' dizisindeki rolü için üç saat süren makyajla kadın olan Çoruh, esprileriyle set ekibini eğlendirdi. Bugüne kadar tiyatroda birçok kez kadın kılığına girdiğini anlatan Çoruh, kadın kılığına girmek istemediklerini açıklayan türkücülere atıfta bulunarak 'Oyuncunun kuralları olmaması gerekir. Türkücülere tavsiyem kadın olmaktan korkmasınlar. Hiçbir şeyiniz değişmiyor. Bu bir oyun' diye konuştu. Emin BABACAN / İSTANBUL Kaynak:www.aksam.com.tr
diziyi kacırmamam lazımm

volvox
08-08-05, 12:14
Bence de çok komik bir dizi.Kaçırılmaması gerekenlerden.

trezeguet
12-08-05, 13:51
Konusu Biraz Dğşk Ama Komik Bir Dizi

_seastar_
16-08-05, 00:03
süper dizi valla çok komik.şevket çoruh zaten süper komedyen.gerçi ciddi rollere de yakışıyo allah için(savcının karısında da gayet ii oynuyodu).
ayrıca selim erdoğan şahsen çoooook sempatik bulduğum sevdiğim bi insandır.(zaten dayı adlı dizisi niye bitti hiç anlamamıştım.)bu rol de çok uymuş.
bide idil fırata şaşırdım ben.o da gayet ii oynuyo yani.beyazla oynadığı dizide hiç yakıştıramamıştım ona komedi dizisini ama burda güzel.
neyse ya dizi güzel işte.izleyin..... :cool:

TELKİN
19-08-05, 17:06
işte bir şevket çoruh klasiği daha adam her role bu kadar mı oturur.müthiş bir oyuncu.bana göre tartışmasız türkiye'nin en iyi oyuncusu.diziye gelince epey eğlenceli.zaten şevket çoruh'un olduğu bir yapımın kötü olmasına imkan yok.dizinin çekildiği mekanda yine sultan makamının çekildiği yerler. yalnız şevket çoruh trafik kazası geçirdiği için bir kaç bölüm özel eski bölümleri oynayacak.

Esra-
20-08-05, 12:42
Valla Güzel Diziye Benziyo, Pazar Günü Özel Bölümünü Izledim, Ama Konusunu Pek Anlamadim.. Kaza Felan Yapiyorlar Sonra Ne Oldu ? Izleyen Birisi Kisaca Anlatabilir Mi Acaba ??

sweety_14
26-08-05, 09:54
dün akşamki bölümü çok komikti benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D

volvox
27-09-05, 22:33
Saat: 22:20

İyilik meleklerimiz Tayfun ve Sevgi bu kez bebekleri kaçırıp satan bir hemşire ve onun bağlı olduğu çete ile uğraşmak zorundadır. Bebeği kaybolmuş kadına yardım etmek için. Tayfun hasta bakıcı, Sevgi ise hemşire olarak hastanede görevlerine başlarlar. Bu arada Zeki de hasta olarak görevlendirilir Baş melek Yusuf tarafından. Erkan hastane de sıra numaralarının para ile satıldığını öğrenince o da kendine bu gelir kapısını açmaya karar verir ve bu işi yaparken Zekinin saflığından faydalanır. Hastane içinde uzun koşuşturmacalar sonunda bebeğin ve annesinin kaçırılmasına engel olamazlar. Bu kez bebek kaçıran bu çeteyi yakalamak için sevgi hamile kalır ve doğum yapar. Bu sayede hemşirenin dikkatini çekerler ve onu tuzağa düşürürler. Bir çok kadında kaçırılan bebeklerine kavuşurlar. Bu arada Erkan satmak için ele geçirdiği sıra numaralarını insanların halini görünce acır ve satamaz. Bu arada Tayfun ve Sevgi arasındaki aşk gittikçe kızışmaktadır. 12.Bl

siyah_inci
09-10-05, 18:18
beyler sevgi ile tayfunun düet yaptığı slow bi şarkı var arkada gitar çalıyo o şarkının soyleyenini ve adını bilen varmı özel mesaj atarmısınız

ÇAKIL85
09-10-05, 18:22
ben çok begendim bu diziyi,çok enteresan bir konusu var.degisik yani diger dizilerden,farkli bir yapim.
en son yayinlanan bölümünü izleyemedim acaba bitti mi bu dizi???

tergin
11-10-05, 10:34
merhabalar...

En son bölümde Yusuf amcanın,yabancı uyruklu bayanlar hakkında söyledikleri çok güzel ve önemliydi.Bu insanları bizlerin topyekün ''hayat kadını,nataşa'' olarak görmeleri gibi sakat ve çürük düşüncelerimizden umarım kurtarır ve memleketimizin imajını düzeltir...

sevgilerimle...

volvox
13-10-05, 00:14
Son yazmadı ama galiba bitti Çakıl85.Sevgi ve Tayfun Yusuf (şef) tarafından verilen son görevi de başarıyla tamamladıktan yani Rus kızları kurtardıktan sonra , arabadaki sahnede Tayfun Sevgi'ye onu sevdiğini söylüyor.Sevgi de arabanın direksiyonunu çeviriyor.Tayfun ne yapıyorsun kaza yapıcaz diyor Sevgi ye.O da zaten ben de onu yapmaya çalışıyorum der.Böyle biter.Ama bölüm sonunda çekim hatalarını gösterdiler.Büyük ihtimal bitti...
İşte o son sahnenin fotoları
http://img433.imageshack.us/img433/4916/clipboard8om.jpg

volvox
13-10-05, 00:19
http://img429.imageshack.us/img429/3677/clipboard18sr.jpg

volvox
13-10-05, 00:26
http://img429.imageshack.us/img429/5465/clipboard33cj.jpg

volvox
13-10-05, 00:38
http://img418.imageshack.us/img418/1857/clipboard21ce.jpg

volvox
13-10-05, 00:50
http://img417.imageshack.us/img417/6773/clipboard37fb.jpg

volvox
13-10-05, 01:57
Arkadaşlar izleyemeyenler için son bölümün son sahnesini upload ettim.Dosyayı indirmek için freeye basıp açılan sayfada saniyelerin geri sayımın bekleyip çıkan linke tıklamalısınız.İyi seyirler.

http://**********.de/files/6212031/MOV01124.MPG.html

ÇAKIL85
15-10-05, 12:17
çok sagol volvox hem açiklamalar,hem resimler hemde video için tesekkür ederim.çok üzüldüm bitmis olmasina...

volvox
15-10-05, 23:06
Rica ederim Çakıl.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

sevgi86
23-04-06, 01:06
çok komik bir o kadar da eğitici bir diziyi
bir bölümde canın sağolsun şarkısına klip çekmişlerdi çok rezildi

bone88
31-05-06, 22:04
ben de baştan sona izledimdi diziyi ama hiç anlam veremedim nası ne zaman bitti...

ilk ve tek başarılı fantastik yapımdı türk yapımı ... yazık oldu

artık yaza da tekrarını verirler... heralde star ın ekonomik sorunları yüzünden yarım kaldı... çünkü o kalite bi dizi için deil son sezon sonu bile sayılamaaz.

bozoglu
08-06-06, 15:48
benim kardeşim ordaki şevkev çoruh a hassssta o yüzden canın sagolsunla ilgili birsey buldugunuzda buraya koyarsanız cok sevinirim(çektikleri klibi falan)

saygılar

burcu_yağmur
02-08-06, 09:13
ay bu dizide çok güzeldiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaa ne bil,m göreve çıkıyolar falan

arrzzu
18-08-06, 15:29
ben bu dizinin bir bölümünü bile kaçırmamıştım çook severek izlerdim bitmesine üzülmüştüm ama final bölümü güzeldi.hele son sahnedeki "yusuf abii" diye bağırmaları :) bazı mantık hataları oluyordu ama oyuncuların iyilikleri,şirinlikleri,konunun güzelliği ile kapanıyordu onlar da...insanın gözüne batmıyordu. idil fırat'la şevket çoruh da (ilk başta ne alaka dememe rağmen) çok uyumlulardı.keşke devam etseydi veya yazın tekrarlarını verselerdi.eh malum yaz bitti sayılır artık vermezler herhalde:(

arrzzu
18-08-06, 15:32
Arkadaşlar izleyemeyenler için son bölümün son sahnesini upload ettim.Dosyayı indirmek için freeye basıp açılan sayfada saniyelerin geri sayımın bekleyip çıkan linke tıklamalısınız.İyi seyirler.

http://**********.de/files/6212031/MOV01124.MPG.html

bu dosya silinmiş diyor:( eğer mümkünse yeniden ekler misin indirmeyi çok isterdim...

GENÇ GÜLLER
24-08-06, 09:06
çok kısa sürdü ya.son bölümde tekrar ölmeleri çok komikti.yusuf abinin her tarafta bir anda gözükmesi güldürüyordu.şevket çoruh çok iyi bir oyuncu.ama dizi kısa sürdü.

ece queen
24-08-06, 18:04
ewt ya çk komik bi diziydi bitmesine çk üzülmüştüm

arrzzu
06-10-06, 20:11
çok da kısa sürmedi bence...ama tabii ben de şevket çoruh ile idil fırat'ın (karakter isimlerini unuttum) biraz daha yakınlaştıkları bölümler görmeyi isterdim:)

RIZA_BABA
12-01-07, 20:59
uzun sürdü bu kısa da sürmedi ama çok güzel bir diziydi yaz dizisi olarak başlamıştı yeni bölümlerini merakla bekliyodum ama şimdi bitti ancak öle reyting kurbanı olarak değil yapımcılar 23-24 bölüm yapmışlar sonra bitirdiler üstelik sonu güzel biti hatırlamıyorum ama güzel bitmişti

RIZA_BABA
25-03-07, 08:56
Tekrarları yayınlansa keşke

adri_ano
25-03-07, 12:22
Severek izlediğim ve çok sevdiğim ender dizilerden bir tanesiydi oyuncularda senaryoda harikaydı.Keşke tekrarları verilse ama şimdi verilmese bile en azından yazın hazirandan itibaren verebilirler.

RIZA_BABA
27-03-07, 20:35
Stara bi mail yolladım tekrarlarının verilmesi için bakalım nasıl bicvp gelecek

tukk-u
23-05-07, 21:38
Sadece müziği için izliodum...Sahi elinde müziği olan var mı?

cnm_denizugur
18-08-07, 05:30
bu sabah star verdi güzel bi diziydi

busra_deniz_199
18-08-07, 05:31
bu sabah star verdi güzel bi diziydi
bende baktım orda sevgi var çok güzel bi kız o çok hoşuma gitti