Tüm Versiyonu Göster : Afacan Louie

hpdah
04-08-06, 13:34
Bu diziyi even yok mu? Jetix'te yayınlanıyor ve süper bir çizgi film.

yağğğmur
04-08-06, 13:35
ben çok seviyorum hele luienin babası yokmu

sevgi86
04-08-06, 15:00
ben de çok severim
en sevdiğim bölümü şüphesiz "satrancingen" bölümüydü
louie nin babası esrarengiz bir satranç dehası olarak karşımıza çıktı
baba oğul turnuvaya katıldılar
babası çok komik
onun o askerlik anılarına bayılıyorum
aslında savaşmamış
aşçı olarak yapmış askerliğini bir bölümde ortaya çıkmıştı:img-haha:

smart
04-08-06, 15:55
evet dediğin bölümleri biliyorum..çok güzel bu çizgi film de..özellikle louinin tipi çok komik..tombik bi şey..

taybong
04-08-06, 15:59
ben her bölümüne bayılıyorum ailece izliyoruz biz louieyi.babası çok tatlı.ben louienin golf macerasına bayılıyorum:Dailedeki herkes tüm bölümlerini 5-10 kez izlemişizdir heralde
http://img266.imageshack.us/img266/8382/louefs7.jpg (http://imageshack.us)

zehirli sarmaşık
04-08-06, 16:32
ben en çok babasının ben askerdeyken...deyip başlayan cümlelerini beğeniyorum...:img-icecr :img-icecr hatta bii bölümde:
babası:ben askerdeyken herşey yeşildi.yeşil makarna,yeşil havuç,yeşil marul...
louie:marul yeşil olur baba
babası:biliyorum..bizim zamanımızda başladı....
çok severim...:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

deadly_angel
09-08-06, 02:26
çok güzel bence, babaları çok komik

seren1202
09-08-06, 09:09
Çok tatli ve çok komik bir çizgi film.Annemde çok seviyor.:img-grin2

Göktuu
10-08-06, 14:12
bayılıorm yaaa jetix te en sewdiğim dizii tam beni anlatıo hele en çok louie nin babasına bişe diyince babasının ''bunu duydum!'' demesine bayılıorm:img-grin2

A.P.W.B.D
14-08-06, 09:32
louie yi unutmak mümkün mü yav
şarkısı bile aklımda hala ilkokuldayken okuldan geldiğimde yeni başlamış olurdu aksatmadan her gün izlerdim

keremcem&ekin
19-08-06, 19:20
yıllarıdır izlediğim bir çizgi film helede babaıiel olan diologlarına bayılıyorum

Freddie
15-10-06, 19:11
jetix neden bunu ypıyor bilmiorum toplasan 20 tane bölümü var ama 8 senedir verip duruyor

A.P.W.B.D
15-10-06, 20:56
yok artık 20 tane değildir hem beğenmiyorsan izlemezsin olur biter ben louie yi izleyecek yaşı geçtim ama eskiden sürekli seyrederdim sıkıldığımı da hatırlamıyorum

Freddie
15-10-06, 22:25
bikere ben louie'yi çok severim neden bukadar alıngansınız hemen yanlış anlıyosunuz bilmiorum çocukken çok izlerdim ama hala tekrarlarıı verip duruyor kesinlikle artniyetle yazmadım Zaten ben beğenmedeiğim dizilere beğenmiorum demem çünkü biliorum ki onu sevenlerle tartışma yaşarım oyüzden de hiç uğraşamam

loves_heart
09-12-06, 17:56
louie çok şeker bir bölümünde birşeye alerjisi olmuştu bir gün yüzü şişmişti ertesi gün eli :D birçok gölümünü seyretmiştim hortuma yakaldığı bölüme çok gülmüştüm

deadly_angel
09-12-06, 18:00
bölümleri tekrar tekrar izlesemde bıkmıyorum, gerçekten çok hoş bir çizgifilm

EzZg!_aLp
19-07-07, 15:43
çok şeker bi çocuk yaa hele uykudan kalkınca saçları çok güzel oluyodu:)...

ikiaile_fan
19-07-07, 15:59
Çok severdim bu çizgi filmi :happy0064 tüm bölümlerini tekrar tekrar izledim halada izleyebilirim şuan yayınlanıyor mu jetix yada jetix playde eskiden fox kids te veriyorlardı.:img-wink: :img-pilot :)

HulyaGoker
19-07-07, 21:03
ben de bazen düşünüyorum doksanlı yılların çizgifilmi yakında kaldırır herhalde jetix:sad53: :sad53: . hunchpunch muydu neydi sonra sonic falan hepsini yavaş yavaş kaldırdı:sad53: :sad53: :sad53: bir klasik haline geldi resmn loie çok mesajlar veren bir yapım aslında daha yayınlar umarım:good:

ANİTA
21-07-07, 19:59
ben de bazen düşünüyorum doksanlı yılların çizgifilmi yakında kaldırır herhalde jetix:sad53: :sad53: . hunchpunch muydu neydi sonra sonic falan hepsini yavaş yavaş kaldırdı:sad53: :sad53: :sad53: bir klasik haline geldi resmn loie çok mesajlar veren bir yapım aslında daha yayınlar umarım:good:

bu çizgi dizi müthişti louei çok komikti babası hele şimdi kaldırdılar çok eğlenceliydi özlemedim desem yalan olur:good:

HulyaGoker
22-07-07, 09:36
bu çizgi dizi müthişti louei çok komikti babası hele şimdi kaldırdılar çok eğlenceliydi özlemedim desem yalan olur:good:
yok kaldırmadılar:good: ben dün daha gördüm ama rastgele yayınlıyorlar çok az nadiren veriyor jetix

ANİTA
06-08-07, 19:23
demek ki ben rastlamamışım kaldırmasalarda eskisi kadar sık yayınlamıyorlar keşke yayınlasalar:good:

-şEkEr-
08-08-07, 01:53
louie anderson gerçek bir kişilik biliyormusnuz
bayılıyorum bu çizgi diziye

ANİTA
08-08-07, 17:56
maceraları çok komik özellikle babasıyla birlikte olduğu maceraları çok komik:good:

ANİTA
11-08-07, 21:25
http://img518.imageshack.us/img518/699/louievn5.jpg (http://imageshack.us)

:good:

HulyaGoker
12-08-07, 15:13
:sad53:louie anderson gerçek bir kişilik biliyormusnuz
bayııyorum bu çizgi diziye

evet yaaa gercek oluna daha bir üzülüyr insan. buyukannei ölünce gidip her inançtan insana soruuyodu yaaa nerede diye o bölüm her açıdan çok güzeldi:sad53:

ANİTA
13-08-07, 12:32
lounin maceraları hep çok ilginçti özellikle büyükannesinin öldüğü bölüm çok tatlı ve duygusaldı:good:

pink_girl
19-03-08, 15:08
çok güsel bi çizgi film.özellikler babasına bayılıorum :)

FACU
25-04-08, 18:12
çocukluk aşkım benim ya louie'm hele hele o konuşmasııı

billurcukizcik
02-05-08, 19:24
ben en çok babasının ben askerdeyken...deyip başlayan cümlelerini beğeniyorum...:img-icecr :img-icecr hatta bii bölümde:
babası:ben askerdeyken herşey yeşildi.yeşil makarna,yeşil havuç,yeşil marul...
louie:marul yeşil olur baba
babası:biliyorum..bizim zamanımızda başladı....
çok severim...:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

biliyorum onu çok beğenmiştim süper bi çizgifilm :)

__Tv Hastası__
09-05-08, 18:41
güzel bir çizgi film...:good:,
her sabah cıne5 te veriyolar,küçükken izlemiştim ama yine izliyorum,
louie nin konuşmasına bayılıyorum,çok şekerrr...:happy0064

:)guloshy:)
14-05-08, 11:36
çok güzel bu dizi komedi :img-wink:

a-ayse
25-05-08, 19:59
jetix
Büyümek sürekli yeni sorunlarla karşılaşmayı da beraberinde getirir, ama Louie Anderson için bu sorunlar stand-up komedyen olarak çok başarılı meslek yaşamına temel oluşturuyor. Louie Anderson’un rolünü sahneden alıp çizgi film dünyasına taşıyor. Anderson’un kendi çocukluğundan ilham alan life with louie modern dünyada yetişen renkli kişilikli bir çocuğun neşeli ve yürek ısıtan talihsizliklerini anlatıyor.

Eski adıyla fox kids yeni adıyla jetix kanalının en iyi ve en sevilen dizisi.Louie Anderson'un 11 kişilik büyük ailesinde yaşadığı eğlenceli olayları anlatıyor.Louie Anderson gerçek yaşamında yaşamış olduğu olayları çizgi dizide anlatıyor ve olaylar genellikle o ve babası Andy Anderson'un ekseninde gidiyor.Babası 2.dünya savaşında savaşmış bir amerikan gazisi olduğu için hayatında devamlı savaş anılarını mübala yaparak oğluna anlatıyor.
Andy-Tabi ki bunun dışında sarı dişlerini ve dinazor gibi nefesini saymassak büyükanneniz iyi biridir.
Tommy(louie'nin kardeşi)-Vay bea dinazor gibi nefes he...
Louie-Babamımkinden daha kötü olamaz.
Andy-Bunu Duydum!!!

http://img516.imageshack.us/img516/3017/n106440922746771178304bd1.jpg (http://imageshack.us)
http://img382.imageshack.us/img382/1462/l10644092274233yd6.jpg (http://imageshack.us)

maria clara
05-06-08, 14:42
şu anda cine 5 de yayınlanıyor show tv de yayınlandığın da da izlemiştim çok hoş bi çizgi film

maria clara
05-06-08, 14:54
bilgi için teşekkürler sevdiğim bi çizgifilm

iReMJeLiBoN
30-06-08, 18:07
ay bayılıyorum yav hele babası süper bunu duydum :img-hyste louie - babası diyaloglarına hep bayılmışmdır =))

dilara-1905
30-06-08, 18:36
ay bayılıyorum yav hele babası süper bunu duydum :img-hyste louie - babası diyaloglarına hep bayılmışmdır =))

evet bende bayılıyorum babasına çok eğlenceliler.:img-hyste

Harika bi çizgi film.:img-icecr

FACU
02-07-08, 01:38
aşşkımmm benim ya gençlik aşkım çok seviyorum onu ben hele o konuşması yokmu yerim ben onu .hep seyrederdim hiç kaçırmazdım. bazen kaçırdığım olduğunda:icon_whis bütün günüme yansırdı:):)

iReMJeLiBoN
06-07-08, 22:02
repLikler alıntı * =))

babası evi boyarken kendini kaptırıp camları da boyar. sonra bahane olsun diye:
-fazla güneş insanı huysuz yapar der.
Louie sessizce:
-sen zaten öylesin
ve Andy klasik cümleyi söyler:
-BUNU DUYDUM!

Louie: Baba.. Neyeden geliyoyum benn?
Andy: Tabiki tüm andersonlar gibi isveçten geliyoruz evlat..

Andy anderson(Aa)-şu packerlar'a bak
louie(L)-evet şu peykıylaya bak. al sana enteyasan biy soyu: peykıylay neyden geliyor?
Aa-yeşil körfezden bunu herkes bilir.
L-aha biy enteyasan soyu daha. ben neyden geldim?
Aa-bütün andersonlar gibi isveçten. büyük büyük baban gunter anderson...
L- yani ben bilmek istiyorum bebekler neyden geliyor?
Aa-şeyy aşk bir savaştır ve eeee savaş kötü birşeydir...(kem küm)

louie ve babası komşunun çatısına gizlice noel süsü takarken polisler gelir:
- eller yukarı !
olayın hırsızlık vakası olmadıgı anlaşılınca polisler özür dileyerek silahları indirir:
- tamam, ellerinizi indirebilirsiniz..
..
polis louie'ye döner:
- ellerini indirebilirsin dedik evlat..
louie:
- onlar zaten inikler efendim..

A:Bizim zamanımızda herşey yeşildi.Yeşil patates yeşil domates yeşil marul...
L:Marul yeşil oluy baba!
A:Evet,bunu biz başlatmıştık.

-baba çişim geldi..
-dişini sık, sekiz saat kaldı

Glen: Saat kaç Lue?
Louie: Sanırım öğlen
Glen: Hayırr hayırr Ovalama Zamanıı =)
Louie:Lütfen boynuma dikkat et. Tahriş oluyor.

Aile:1-2-3 iyki doğdun endiee..
Endie: imdaaat yangın waarrr diip pastaya bi koyar duvara fırlatır
Aile: Bana naaptın bu senın yaşgünü pastandı,cok uraşmıştık, Bu Bi Süprizdii!!
Endie: TAbi Pearl Harbor da öyleydii..

iReMJeLiBoN
06-07-08, 22:10
andy yatacak yer ararken karısı dolabi gösterir
-neyim ben konserve mi?
içinden çıkan ütü masasında uyurken louie bunu uyandırmıştı
-sana kaç kere söylicem ütü masasında uyuyan birini uyandırma die

Glenn:Louie von Herman Schvain saat kaç?
Louie:3 mü?
G:Hayır ovalama saati!

Glenn:Onu da gördüm ,bunu da gördüm Louie'nin şeyini gördüm yani donunu!
Louie:Hey Glenn'in kafasına girmek istemez misiniz hepimiz sığarız bir sürü boş yer var!

-Louie eve nasıl bu kadar erken geldin?
-Uçayak geldim?
-Yemek yemeyecek misin?
-Aç Diyilim!

o gün babası patrondan yeni bebek için zam istiyecektir. annesi de louie'den patronuymuş gibi zam isteme provası yapmasını ister babadan. baba ilk başta
baba: ama louie benim patronum değil ondan zam istiyememki?
anne: bi dene
baba: pekii pekii, sayın mr taylor yeni doğacak bebeğim için maaşıma zam istiyorum
louie: hayır
baba: hayır mı? sadece hayır mı? hadiii odanaaa, cezalısın
anne: biraz ısrarrr etmelisinn
louie: kovulduuun!
baba: neee!
anne: biraz sakin olmalısınn anderson
baba: ama baksana beni kovuyor!!
anne: bak bence böyle istemelisin . (yumuşak bi sesle louie'ye döner) bay taylor yeni doğacak bebeğimiz için çok fazla paraya ihtiyacımız var. eğer zam yaparsanız çok sevinirim
louie: peki yüzde yüz zam yapıyorum
baba: neeeeeeeeeeeğ, ben çalışıyorum sana zam yapıyor. bu adalet değil.

-kan,savaş,harp Anlıyormusun Louie !!
-hayıyy
-İyi!!

jenny- nasılsın louie?
lo- nasıl olabilirm hava sıfırın altında eksi 150 derece kızak yarışmasında sonuncu olmaktan beter olduk öğlen yemeğinde kartopu yedim. harika bir gün geçiriyorum tatlım.

andy- louie biz çocukken ışık yoktu elektrikte yoktu biz babamıza güneşten aynayla ışık yansıtırdık

andy anderson, louie nin tahıla alerjisi olduğunu öğrenince bağırır :
- Hepsini dava ediceeem
- Kimi baba, pastanecileri mi?
- Hayııırr annenin soyunu =))))

Tanyı vay mıdır
-Bazı insanlar evet der bazı insanlar hayır
Peki bizi göyebilir mi
-Bazı insanlar evet der bazı insanlarsa hayr
Siz ne deysiniz
-Ben derim ki......Bazı insanlar evet der bazı insanlarsa hayr :D:D:D

louie:baba evide mi satıyoyuz?
andy:evet
louie:ama ev bizim deyil ki
andy:detaylar detaylar

Ben askerdeeykeennn tek bir haski dişi ile ameliyat yapan birini görmüştüm.. TNT en iyi dostumdu, yastık olarak dinamit kullanırdım. Uçaktan paraşütsüz atlardım. Soğuktan donan parmaklarımı kaybetmiştim savaşta, tabi sonra tekrar çıktılar :D:D:D:D:D:D:D

ora-biz şubat'ın 29 unda evlendik
andy-hayır 28 inde evlendik
ora-evlilik cüzdanında öyle yazıyor andy
andy-belediye günleri şaşırmış!!!!

iReMJeLiBoN
06-07-08, 22:17
louie: Bu evde birinin para kazanması gerekiyor..
andy: peki ben ne oluyorum yalı kazıgı mı? :))

andy: bütün gün evde ne yapacagım ben?
louie: uyu uyan bidaha uyu
andy: bunnu duydumm :))

louie:Hayatta paradan daha önemli şeyler vardır..!
jerry stamamapolis:yaa neymiş o..!
louie:şeyefff..!

andy anderson(a):şu packerlar a bak!
louie(l):evet şu peykıylaya bak! al sana enteyesan bi soyu; peykıylay neyden geliyoy?
(a):yeşil körfezden bunu herkes bilir.
(l):aha biy enteyesan syu daha! ben neyden geldim?
(a):bütün andersonlar gibi isveçten. büyük büyük baban gunter anderson...
(l):yani ben bilmek istiyoyum bebekley neyden geliyoy
(a):şeyy aşk bi savaştır ve ee savaş kötü bişeydir... babayı işgal ordusu olarak düşün anneyide fransa(normandiya). baba bütün kuvvetlerini karaya yığar tek bir asker bile geçebilirse bebek meydana gelir.
louie 2. dünya savaşında savaşmış olan babasına 'the purple heart' diye amerikan askerlerine verilen nişanı göstererek sorar;'moy kalbini böylemi aldın' babanın cevabı ise süper;
(a):evet 11 ini birden.(burada andy anderson 11 cocuğunu kastediyor)

louie:tamam bidaha seni korkutmicam
kardesi: soz mu yani bir daha hic mii
louie:tabi ama yataginin altindaki canavar seni korkutabilir
kardesii: yaaa hani bir dha korktmak yokti
louie: e ben abiyim , bnm isim buu :D:D:D

louienin kafasının şiştiği bölümde

andy- hey kafana ne yaptın sen ?

Andy: Alo
Hiç bi bölümde görünmeyen kızlardan biri :) : Merhaba ben bilmem kim işte :)
Andy : Merhaba ben baban
Kız: Hangisi?
Andy: Senin kaçtane baban var :D

Andy Anderson:Biz savaş yıllarındayken hazır cila yoktu tankları kulak kiriyle cilalardık
Louie Anderson:baya zoy olmalıy
Andy anderson:BUNU DUYDUM!!!

Glen Glen in seslenişlerine bayılıyorum ;
-Louisiiiiiiiiiiiiiiiiie
-Lougeannnnnnnnnnn
-LouLou

babası : (balığa çıkarken ) akşam eve gelirken kocaman bi balıkla gelicem demedi deme ha evlat !!
louie: neden baba gelirken markete mi uğrucaksın ??

maria clara
07-07-08, 14:26
louie nin konuşmasına bayılıyorum tabi ki babasının da :img-wink:

itrr
08-07-08, 14:44
iremim ellerine sağlık cnmm..
unutulmaz repliklerdi ciddende bende cok seviyorum louie'yi
helede babasıyla olan atısmaları:img-hyste

deadly_angel
09-07-08, 02:59
Bazı Ekşi Sözlük Yorumları

life with loui adli cizgi filmin bas karakteri, sari sacli, kisa boylu, tombul olan ve super bir aileye sahip olan insan.

hastası olduğum karakter. her bölümün sonunda çıkar bi de konuşma yapar.

bol çocuklu bir ailenin sevimli çocuğu, özellikle babasıyla olan diyaloglarıyla güldüren çizgi film karakteri.

babasi andy anderssonun savas hikayeleri superdir. izlenmelidir.

fox kids in en guzel cizgi filmi. ozellikle loui nin yataktan yeni kalktıgındaki sac bas daginik halini ve koca gobegini cinsiyetimiz farklı olsa da kendimle pek ozdeslestiriyorum.. babasının da benim babama benzemesi de cabasi..

şükran günü piyesinde hindi kılığına girmesi ve akabinde kendisiyle dalga geçen çocukların dördünü gagalaması ile sabah sabah anırta anırta güldüren çizgi film kahramanı.

foxkids'i izlememe neden olan, 30 küsur bölümünün hepsini en az 15'er defa gördüğüm yine de izlemekten bıkmadığım, büyüklerin de izleyebileceği ve herkesin kendi ailesinden birşeyler bulabileceği olağanüstü çizgifilm.

louie'nin genelde "let me tell you about my family" gibi birsey demesiyle baslayan ve kendisinin cocukluk anilarini anlattigi cok guzel bir cizgi film. ayrica kimse inanmasa da babasi amerikan baskaninin cok yakin arkadasidir.

bi de balığı vardı bunun, biber diye, felaket makara bişeydi, bir gün sonunda akvaryuma sığmıyordu ve reçelli ekmek yiyordu. louie bu balığı her gün köpek gezdirir gibi sokaklarda gezdiriyordu çok makaraydı. çok çakaldır louie çok. çok yufka yüreği vardır yavrumun. annesi hamile kalır louie'nin. ve artık evden kovulacağını düşünür louie, evdeki diğer kardeşi ya da kendisinden birisinin gideceğini düşünür. annesi bunlara birer yumurta verir. bunu eğer kırmamayı öğrenirseniz bebeği size emanet edebilirim sevdirebilirim der. bunun üzerine 2 kardeş de yumurtayı kıranın evden gideceğini düşünmeye başlar. louie kardeşine fark atmak için yumurtayı okula götürür annesi sorduğunda ona yaşadığım hayatı öğrenciliği gösterecem diye göğüs kabartır. artık kardeşine göre bir adım öndedir. ufak kardeş "ona yemek yediriyorum" dedikçe, louie çakallık yapıp ben ona yemek yapmasını öğrettim", ufak kardeş "onun altını temizliyorum", louie:" ben ona çişini yapmasını öğrettim" diye koftilik yapıyordu derken ufak kardeş yumurtayı düşürür. o anda anne içeri girer, ufak kardeşin ağladığını gören louie hemen suçu üstüne alır. ama annesi gerçeği söylediğinde louie toplanmaktayken vaz geçer. o gün babası patrondan yeni bebek için zam istiyecektir. annesi de louie'den patronuymuş gibi zam isteme provası yapmasını ister babadan. baba ilk başta
baba: ama louie benim patronum değil ondan zam istiyememki?
anne: bi dene
baba: pekii pekii, sayın mr taylor yeni doğacak bebeğim için maaşıma zam istiyorum
louie: hayır
baba: hayır mı? sadece hayır mı? hadiii odanaaa, cezalısın
anne: biraz ısrarrr etmelisinn
louie: kovulduuun!
baba: neee!
anne: biraz sakin olmalısınn anderson
baba: ama baksana beni kovuyor!!
anne: bak bence böyle istemelisin . (yumuşak bi sesle louie'ye döner) bay taylor yeni doğacak bebeğimiz için çok fazla paraya ihtiyacımız var. eğer zam yaparsanız çok sevinirim
louie: peki yüzde yüz zam yapıyorum
baba: neeeeeeeeeeeğ, ben çalışıyorum sana zam yapıyor. bu adalet değil.

gibi çok makara diyaloglara sahip dizi. neden fox kids de yayınlanıyor hayret ediyorum. bazen çocukların anlayamayacağı espriler de yapılıyor.

ho amca'nın bahsettiği bölümde (a dozen anderson) louie babasına (andy anderson) bebeklerin nereden geldiğini sormak istemektedir. ikisi birlikte packerların maçını izlerken aralarında şöyle bir diyalog geçer:

andy anderson(aa)-şu packerlar'a bak
louie(l)-evet şu peykıylaya bak. al sana enteyasan biy soyu: peykıylay neyden geliyor?
aa-yeşil körfezden bunu herkes bilir.
l-aha biy enteyasan soyu daha. ben neyden geldim?
aa-bütün andersonlar gibi isveçten. büyük büyük baban gunter anderson...
l- yani ben bilmek istiyorum bebekler neyden geliyor?

baba şaşırır, asıl olay burdan sonra kopar:
aa-şeyy aşk bir savaştır ve eeee savaş kötü birşeydir...
babayı işgal ordusu olarak düşün, anneyi de fransa(normandiya). baba bütün kuvvetlerinin karaya yığar.tek
bir asker bile hattı geçebilirse bir bebek meydana gelir.

ii. dünya savaşında savaşmış olan babasına louie "the purple heart" diye amerikan askerlerine verilen bir nişanı kastederek şu soruyu sorar: "moy kalbini böyle mi aldın?"
babanın cevabı daha da matraktır: evet 11'ini birden (burada andy anderson 11 tane çocuğunu kastediyor).

bu kısımdan sonra louie'nin aynı hikayeyi başka öğelerle birleştirerek okuldaki arkadaşlarına anlatması da ayrı bir olaydır.

türkçe dublajı, orjinal seslendirmesinden daha oturaklı olan, kulağa daha hoş gelen, günlük hayat ve anderson ailesinin maceralarını anlatan eski fox kids, şimdiki jetix'in en çok sevdiğim çizgi filmlerinden..

aile yaşamını ve dünyayı onun gözünden gördüğümüz kısa boylu, şişman ufaklık. babasının savaş hikayeleri, babasının kayınvalidesine olan sevgisi! insanı gülmekten öldürür. loui temiz kalpli, pek sorun çıkarmayan bir tiptir aslında ama bazen olaylar kontrolden çıkar ve herşeyi eline yüzüne bulaştırır.

gece güneşi
09-07-08, 09:18
çok komik bayılıyorum bu çizgi filme
babasıyla konuşmasındaki sözler falan çok komik
bide r harfini söyleyemiyo ya çok tatlı oluyo küçük kardeşi sanırım adı tomy çok tatlı bişi
her sabah kahvaltı ederken izliyorum süper

maria clara
12-07-08, 14:29
bu aralar cine 5 de yayınlandığı halde yakalayamıyorum ama çok güzel dizi özellikle louie ile babasının konuşmalarına bayılıyorum babasının konuşmaları bunu duydum annesi de çok şeker tam anne.

iReMJeLiBoN
22-07-08, 14:33
benden bi imza.. =))

http://i299.photobucket.com/albums/mm317/iremy_2008/Untitled-351.jpg

maria clara
28-07-08, 12:58
cine 5 de saat 17:30 18:00 araları hala yayınlanan seri çok güzel çok sevimli bir aile ailenin 11 çocuğu olmasına ve beşinin hala evde yaşamasına rağmen sadece iki çocuğun yani louie ile küçük kardeşi tommynin görünmesi her zaman dikkatimi çekmiştir.

iReMJeLiBoN
28-07-08, 13:09
lo ve tommy en cok görünülen bunun dışında 2 kız 2 erkekte arada gösteriliyo diğer 5 çocuk evden gitmiş sanırım. bazen çok konuşan bi kız var telefonla bazen andy e yardım etmemek için kaçanlar var :)

mariaxtina
31-07-08, 08:07
ay bayılıyorum bu çizgifilme ya. hele aradaki ince espiriler yokmu öldürür insanı. gülmekten yerlere yatıyorum izlerken. (tamam biraz abarttım ama anlayın siz işte. : D )
evet kesinlikle babasıyla arasındaki diyaloglar mütiş. : D
bu arada tüm paylaşımlar için teşekkürler. ellerinize sağlık.: D

Zhenya
31-07-08, 09:43
babasıyla yaptığı konuşmalar çok güzeldi bence. ama sanki biraz büyüklere hitap ediyordu. saat kaçta yayınlandığını biliyormusunuz??

iReMJeLiBoN
31-07-08, 09:45
sabah 9-10.30 arası akşamda 5.30 7 arası :) o saatler de var :)

_rainbow_
31-07-08, 09:49
Arada bi Tv de rastlarsam izliyorum ...Komik bi çizgi dizi...

mariaxtina
31-07-08, 11:10
benden de biraz resim önceden eklenmişse özür dilerim

http://img247.imageshack.us/img247/6038/loch6.jpg (http://imageshack.us)

http://img112.imageshack.us/img112/1415/lo2yv1.jpg (http://imageshack.us)

http://img247.imageshack.us/img247/9738/lo3jd9.jpg (http://imageshack.us)

http://img247.imageshack.us/img247/4263/lo4lx4.jpg (http://imageshack.us)

r_m
01-08-08, 13:55
sıklımadan izlediğim çizgi filmlerden birii
:D çok seviyorummm

iReMJeLiBoN
02-08-08, 16:16
lo: hey baba işin varmı?
andy: büyükannen hakkında iyi bişey düşünmeye çalışıyorum bu yıllar alabilir

adam: kızımoraya fotoğraflarımı bırakıyorum
andy: şu işe bak bee... kate evi alıyo semi arabayı bizse fotoğrafları

ora: nasıl bu kazak?
lo: dehşet verici!!
ora: biliomsun büyükannen bunu kendi örmş
andy: neyle ayaklarıyla mıpuha

lui: hey baba tuvaletim geldi
andy: dişini sık 8 saat kaldı

lo: baba sana bisey sorabilir miyim?
andy: tabi herseyi...
lo: büyükannem nerede??
andy: daha kolay bisey soramaz mısın? pinin kare kökü mesela :D

FACU
06-08-08, 23:16
Louie'nin nesini seviyorum?

Çok tatlı olmasını.
Uykudan uyanınca saçının aldığı hali.
Dişlerini.
Konuşmasını.
8 Yaşında olmasını.
Her konuya değişik bir yönden bakmasını.
Ellerini ve yanakları.
Pijamalarını.
Mavi mayosunu.
Yemek yemesini.
Havuza girmesini.
TV seyretmesini.
Kardeşiyle tartışlarını.
Babasını inanılmaz güzel dinlemesini(savaş hikayelerinde)
Annesine sorular sormasını.
Her zaman ovalanma saatinde kaçmamasını(zavallıya:D ama çokk tatlı)
aşık olmasını.
Ve hayat felsefesini.:)

As!_pr€ns€s
09-08-08, 12:38
her gün afacanı izliyorum sadece jetixde değil cıne5 de de var çok güsel bir çizgi film saat 17:00 da cıne5 de çizgi film kuşanda oluyor

iReMJeLiBoN
21-08-08, 18:30
Life With Louie // Gifler - Yılbaşı Bölümü

*Seçim Kampanyasındanda yapacağım

http://i299.photobucket.com/albums/mm317/iremy_2008/Untitled-1-33.gif + http://i299.photobucket.com/albums/mm317/iremy_2008/Untitled-2-16.gif + http://i299.photobucket.com/albums/mm317/iremy_2008/Untitled-3-14.gif

http://i299.photobucket.com/albums/mm317/iremy_2008/Untitled-5-7.gif + http://i299.photobucket.com/albums/mm317/iremy_2008/Untitled-6-4.gif + http://i299.photobucket.com/albums/mm317/iremy_2008/Untitled-7-4.gif

http://i299.photobucket.com/albums/mm317/iremy_2008/Untitled-8-5.gif + http://i299.photobucket.com/albums/mm317/iremy_2008/Untitled-9-4.gif + http://i299.photobucket.com/albums/mm317/iremy_2008/Untitled-10-7.gif

iReMJeLiBoN
22-08-08, 16:32
Devam:)

http://i299.photobucket.com/albums/mm317/iremy_2008/Untitled-1-37.gif + http://i299.photobucket.com/albums/mm317/iremy_2008/Untitled-2-19.gif + http://i299.photobucket.com/albums/mm317/iremy_2008/Untitled-3-16.gif + http://i299.photobucket.com/albums/mm317/iremy_2008/Untitled-4-12.gif

yaralikalbim
22-08-08, 21:03
Süper bir çizgi film. Kardeşim sayesinde izlemeye başladım ve Louienin hastası oldu. Konuşmasına hareketlerine ve tavırlarına bayılıyorum.

maria clara
22-08-08, 23:04
süper bir çizgi dizi ya çok komik özellikle de babasıyla dialoğları bir de tabi annesi nin eski sevgilisi nin ünlü bir komedyen olduğunu öğrendiği bölüm var bu günde babasının arılarla arkadaş olduğu bölümü izledim.