Tüm Versiyonu Göster : Ghost Whisperer
17 EYLÜL PAZAR GÜNÜ SAAT 20.00 DAN İTİBAREN CNBCE DE
http://wwwimage.cbs.com/primetime/ghost_whisperer/about/images/pt_ghost_whisperer_about_cast_photo.jpg
cnbce'nin yeni sezon dizilerinden biri de ghost whisperer.
iki dünya arasında kolay iş değil.GHOST WHISPERER ın kahramanı melinda gordon ise bu durumu bensimsemek zorunda.çocukluğundan bu yana bu dünyayı terk etmekte zorlanan,yardıma ,ihtiyacı olan ruhlardan mesaj alabildiğinin farkında.bu ruhlar melindayı,mesajlarını yaşayanlara iletebilmek için bir kanal olarak kullanıyorlar.mesajlardaki bilgiler bazen çok yoğun bazen dağınık ve anlaşılması zor.melinda yine de şikayetçi değil.hem ölenlere hem de hayatta kalanlara yardımcı olmayı başardığında bu olağanüstü yeteneğin gerçek bir bağış olduğunu anlıyor.onun görevi her iki dünyanın sakinleri arasında bağlantı sağlamak ve sona ermemiş işleri yüzünden öteki tarafa geçemeyen ruhlara elinden geldiğince yardım olmak.bunun için de bazen bulmacanın parçalarını kendi kendisnin bir araya getirmesi gerekiyor.
kaynak:cnbce dergi
jeniffer lowe hewitt (melinda gordon) hem başrol oyuncusu kız hem de dizinin yapımcısı. melinda'nın kocası ise david conrad (jim claney).kendisi boston public'te bir süre oynamıştı.bir de melinda'nın en iyi arkadaşı var o da 24'ün 4. sezonunda Marianne Taylor'ı canlandıran Aisha Tyler (andrea moreno).
not: dizinin pilot bölümünde wentworth miller konuk oyuncu olmuştur.
http://www.flashfilmworks.com/MovieGuide/ghost_whisperer/poster.bmp
güzel bi diziye benzer...cnbc-e yine süper...
bu ayki cnbce dergide okudum
konusu ilginç geldi
ben severim böyle fantastik dizileri
izliycez elimiz mahkum:img-nyam:
david conrad mı oynuyo?o zaman izlerim.kendisini en son missmatchte izleyebilmiştik.çok yakışıklıdır.fantastik ögeler bulunan yapımları her zaman sevmişimdir...
konusu ghost ve 6.his filmlerine benziyor.bu yıl birçok ödüllerde adaylıkları vardı.fantastik yapımları bende seviyorum ama bu dizinin müdavimi olucam gibi gelmiyor.
dizide oynayan oyuncuları pek beğenmiyorum.zaten 24 teki marianne oynuyor..dizi baştan kaybetti:fighting2
konusu güzel.zaten böyle bir sürü yapım var hem dizi hem de film.
ilk bölümü izlerim ama bir bakarım nasıl bir şey yapmışlar.
ben asıl tru callng i istiyorum.tv8 de yayınlanıyordu ama kanal sağolsun durmadan gününü ve saatini değiştirdi.baya bi ilerlemişken başa döndü.ben de artık izlememeye başlamıştım.artık göstermiyor kanal.cnbce alsa diziyi keşke.
tru calling de buffy deki faith oynuyodu.Ben de onun için izlemeye başlamıştım.Ama takip edemedim.Bu dizinin de konusu ilgi çekici...
pek tanımam ama j.love hewitt bayağ ünlü biri... ünlü oyuncuyla başlayan diziden hayır gelmez ama kızın resimdeki halinde de bi faith imajı sezdim... özellikle tru calling e benziyo gibi sanki... bakarız fantastik olması bakmak için bir sebep ... bir de güzelse yeni birdizim olmuş demektir
fantastik dizileri bende çok severim konusunun buna kısmen benzediği medyum dizisine hastalık drecesinde bağlıyımdır dizi başladığında bir bakarım ilgimi çekerse izlerim ama oyuncuları pek sevmedim
hastası olacağımı düşünmüyorum ama beğenirsem izlerim
oyunculardan jeniffer lowe hewitt i sadece party of five tan hatırlıyorum orada oynamıştı başka bir filmde ya da dizide görmedim gördysem de dikkatimi çekmemiş demek ki
neyse bir başlasın da izleyip görelim
BlackMamba
26-08-06, 13:29
Cnbc-e bu sezonda iyi bir başlangıç yapmış:)Fantastik dizileri yayınlamaya devam ediyor..
İlk bölümünden itibaren kaçırmamaya çalışacağım.
ceyda deniz
04-09-06, 20:05
jennifer love hewitt i severim konusuda güzel ben böyle fantastik hikayelere bayılım zamanıda güzel dizilerimle çakışmıyor zevkle izleyeceğime eminim
Katliam_Tırtılı
06-09-06, 20:14
Melindanın büyük annesi de onun gibi ölülerle konuşabiliormuş. Kocası deslekliomuş . güzel bi diziye benzio kesin izliycem zaten başlamasına az kaldı -4 gün sonra-
Pilot
Yeni evli olan Melinda Gordon, akşam yemeği sırasında pencereye bir şey çizildiğini görür ve bunun bir hayalet olduğunu hemen anlar. Aslında bu tür olaylara çok da yabancı olmamasına rağmen, hayaletin evinin içine kadar girmiş olması onu oldukça ürkütmüştür. Bir yandan korkmasına rağmen, hayaletin ailesine kavuşmasına yardım edecek ve iletilmesini istediği mesajı onlara kendi iletecektir.
Konuk Oyuncular: Jody Hart (Honor Guard), Wentworth Miller (Sgt. Paul Adams), Grace Fulton (Genç Melinda), Rodney Scott (Dan Clancy), Balthazar Getty (Michael Adams), Allison McDonell (Vera Adams), Jon Polito (Joe Grimaldi), Deborah Strang , John Bentley (Chaplain), Jeffrey Hutchinson, June Squib
black_lola
07-09-06, 13:31
konu her ne kadar tru calling'e benzese de güzel bir diziye benziyor. ben bu diziyi daha önceden duymuştum. avustralyada yaşayan babamın kuzeni türkiyeye geldiğinde o bahsetmişti. hiç kaçırmadan seyrediyormuş ve bana var mı die sordu bende bizde yabancı diziler cnbc-e'de yayınlanır ve ordada yok dedim üzülmüştü kaçırcağı için . çok güzel demişti. türkiye'de kesinlikle oynarsa izle demişti bana.
konu her ne kadar tru calling'e benzese de güzel bir diziye benziyor. ben bu diziyi daha önceden duymuştum. avustralyada yaşayan babamın kuzeni türkiyeye geldiğinde o bahsetmişti. hiç kaçırmadan seyrediyormuş ve bana var mı die sordu bende bizde yabancı diziler cnbc-e'de yayınlanır ve ordada yok dedim üzülmüştü kaçırcağı için . çok güzel demişti. türkiye'de kesinlikle oynarsa izle demişti bana.
tru calling e fazla benzediği söylenemez... sadece kızın imajı tru imajı gibi...
tru callingde ölülerle konuşmuyordu imgelem görüp ölümleri engelliyordu... bunda zaten ölmüş birinin ruhunu huzura kavuşturmaya çalışıyor
ilk bölüm fena diildi. konu ilgi çekici. oyuncuların da hepsi tanıdık ztn. melinda'nın kocasını miss match'deki michael oynuo çok tatlı bi adam :) ortağı da friends'de bikaç bölümde konuk oyuncuydu. ilk bölümün konuk oyuncusu olarak wenworth milleri'ı görmek de ayrı bi keyifti. dizinin zamanla daha da iyi olucağını düşünüorm :img-nyam:
beklediğimi buldum hayal kırıklığına uğramadım... jennifer lowe hewitt çok hoştu... wenworth olunca da ilk ölü tabi daha da bi hoş olmuş... araya sıkıştırdıkları hikaye de güzeldi... gelecek görüyorum bu dizide gelmese de geldiği kadarını zevkle izliicem
BlackMamba
10-09-06, 23:06
"I see death people!!!":img-grin2
Evet konu yabancı değildi ama ben sevdim.Sıkılmadan izleyebildim bizim kanallarımızdaki çocuk dizilerinin karşısında tek favorim olarak pazar geceleri zevkle izleyeceğim..
Ama xfiles'dan sonra niye tekrar verdiler anlamadım??
çok hüzünlü bir bölümdü.ben ağladım ama...her hafta böyle olacaksa izlemiyim ben.. :icon_cry: :icon_cry:
genel yorum yapayım önce Tru Calling ile ilgisi yok.ben onu izlerken bir kere falan duygulanmışımdır.Tru Calling daha çok maceraydı.6. His filmine daha bir benziyor bu...çekimler kaliteli olmuş.oyunculuk da cidden güzel...içindeki komiklikler de hoş olmuş.
bu bölüme gelince...millerim demekten alıkoyamıyorum kendimi :love05:
miller çok başarılı bir oyunculuk sergilemiş.konu da güzeldi.melindanın asker için uğraşları, mike ile konuşması..off off..
güzel bir dizi zamanım olursa izlerim bu diziyi
herkeze merhaba :) ben ilk bölüme açıkası hayran kaldım. Özellikle Melinda merdivende duruyorken hayaletin birden karşına gelmesi ona yardım etmesi oğlunun ewden kowması ama sonra tekrardan geri gelmesi gerçekten harikaydı gerçekten efektleri güzeldi düğünde eşinin ölen abisinin de olması gerçetken hoştu.. Benim özellikle hoşuma giden ölüler güzel yüzlü karşımıza çıkmalar :) 6. histen biliyoruz yangında ölen yanık trafik kazasında ölen kafası kırık :( neyseşimdilik bu kadar adios :)
ya bugün yayınlanan bölüm tekrar mıydı arkadaşlar?ilk bölümdü...yeni bölümler ne zaman?
her neyse,ilk bölümü yeni izledim ve bayıldım ya! wentworth de süperdi hani:) ama o puantiyeli papyonlu resmi çok berbattı:) neyse,diziyi kesinlikle kaçırmadan izleyeceğim çok sardı beni.korkutucu sahneler,komik,esprili sahneler,duygusal sahneler(bolca) hepsi bir aradaydı ama bir şey saçma geldi:
kız pencereden kocasına baktıktan sonra arkasını döndü ve ölü adamla karşılaştı ya hemen burnunun dibinde.hiç korkmadı.sadece hızla uzaklaştı.biz öyle bir durumda çığlığı basardık ki bizim gördüğümüz insan muhtemelen düzgün olurdu:)adam kötü bir görünüme sahipti,gözler fln...tek orası takıldı gözüme.bunun dışında diziye bayıldım!!!
sahneler,duygusal sahneler(bolca) hepsi bir aradaydı ama bir şey saçma geldi:
kız pencereden kocasına baktıktan sonra arkasını döndü ve ölü adamla karşılaştı ya hemen burnunun dibinde.hiç korkmadı.sadece hızla uzaklaştı.biz öyle bir durumda çığlığı basardık ki bizim gördüğümüz insan muhtemelen düzgün olurdu:)adam kötü bir görünüme sahipti,gözler fln...tek orası takıldı gözüme.bunun dışında diziye bayıldım!!!
melinda çocukluğundan beri ölüler ile iletişim kurduğu için artık alışmış durumda...tek korktuğu sahne bir ölünün ilk defa evine girmesi oldu.
ben de öyle düşündüm önce alıştığını fln ama mesela biz arkamızda aniden annemizi görürsek korkuyoruz.biz annemizi görmeye alışmadık mı?
Fantastik dizilerin sıkı bir takipçisi olarak Ghost Whisperer'ın Cnbc-e de yayınlanacağını duyunca çok mutlu olmuştum. Bu dizinin gerçekten nitelikli olacağını düşünmüştüm ve düşüncemde de yanılmadığıma sevindim. Dizide herşey var; korku, hüzün, komedi... Oyunculuklar ve senaryo iyiydi. Bir başka sevdiğim dizi olan Prison Break'ten Wenthworth Miller'ı görmek de beni ayrıca mutlu etti.
Gerçekten iyi bir dizi. Oyunculuklar göz dolduruyor. Senaryo iyi yazılmış. Duygusallık, korku ve komedi öğeleri iyi harmanlanmış. Ayrıca Wenthworth Miller'ı, Michael Scofield rolünden başka bir rolde görmek de çok hoştu. Rolünün hakkını da verdi.
Umarım dizi, böyle devam eder ve bir çok dizi gibi sonradan sıkıcı hale gelmez.
bende beğendim diziyi.her ne kadar son 10 dakkasını izleyemesemde.neyse tekrarını izleriz artık.
özellikle de bizim akıllı,canlı-kanlı mıchealı bi ölü olarak görünce fena oldum:img-grin2
jim rolünü oynayan David adlı yakışıklı abimizi de Miss Match'den tanıyoruz.ama bu rolü de cuk die oturmuş kendisine.
yani cnbc-e dizi koleksiyonuma yeni bir yapım daha eklendi...
yani o kadar da etkileyici bir dizi değil açıkçası. Scofield ı ilk bölümde görmemiz de büyük bir şans dizi için aslında. Melinda nın kocası da tanıdık.
oth_oc_sw_fan4ever
11-09-06, 12:29
ewt çok güsel bi bölümdü wentworth miller oynamasaydı hayaleti korkardım:)malum o yakışıklılıktan kim korkabilirki...çok da hüzünlü bi bölümdü,ağladım:icon_cry: ama x-filesdan sonra bi daa tekrarını wermesi saçmaydı.
güzel bir dizi ama bir buffy,24 kadar bağımlısı olacağımı sanmıyorum.sudemin belirttiği gibi tru callingten ayrılan tarafı duygusal yanının daha ağır basmasıydı.özelikle melindanın asker için verdiği uğraş etkileyiciydi.
bu arada oyunculuklar da iyi.özellikle melindayı oynayan oyuncu rolünü çok iyi yapıyor.wentworth ise yine oyunculuğunu konuşturmuş:)
:img-kiss: itiraf ediyorum izlicek birşey bulamadım için izledim ama çok sevdim :img-kiss: her hafta izlerim artık zaten smallville ,x files arasında oynuyor :img-kiss: bu demek oluyorki pazar akşamları cnbc den başka birşey izlemicem
Arkadaşlar dizinin en büyük kozu başrolundeki Jennifer Love Hewitt. Güzelliği ve oyunculuğu ile diziyi tek başına sırtlıyor. O olmasa bu dizi öyle ahım şahım bir dizi olmadığından izleyicisini bana göre yarı yarıya kaybeder. Zaten kanal Jennifer ile 2. sezon da da anlaşabilmek için 1. sezonun aksine Jennifer'a çok yüklü bir meblağa teklif etti. Sonuç yakında göreceğiz. ;)
gece tekrarını izledim.2-3 gibiydi.bir şey dikkatimi çekti: bizim hayalaet dostu kızımız,zenci arkadaşı hayalet ve onun oğlu için "benziyorlar mı?" diye sorduğunda "biraz,gözleri benziyordu."dedi... wentworth'ün gözler mavi-yeşil ve kocaman,bu micheal'ı oynayan çocuğun gözler kahverengi ve küçücük:):):)
kesinlikle çok güzel bi dizi olmuş...oyunculuk,senaryo we korku-duygusallık arasındaki denge çok iyi ayarlanmış...ayrıca ilk bölümde wentworth miller ı görmek çok güzeldi...
http://img151.imageshack.us/img151/4496/13jenniferlovehewittghostwhispererql0.jpg (http://imageshack.us)
http://img86.imageshack.us/img86/8557/14ghostwhispererbs5.jpg (http://imageshack.us)
http://img151.imageshack.us/img151/6752/15ghostwhispererua4.jpg (http://imageshack.us)
Babaannem böyle işler için zor zanaat derdi. Yani gerçekten zor iş, böyle bir yeteneğimin olmasını istemem doğrusu, gece yarısı oturma odamda ölünün bir yardım et diyor, iyi de böyle bir durumda bana kim yardım edecek.:img-grin2 Şaka bir yana dizi fena değil benim açımdan The X Files' tan önce oluşu izleme olasılığımı arttırıyor.
Wenthworth Miller'ı gördüm tevafuk mu desem..izledim...ha tekrar izlermiyim başka izliyecek birşey bulamazsam...
ama Wenthworth Miller'ı görmek harikaydı...bide o gözyaşları akabilseydi gözlerinden...:)
black_lola
11-09-06, 19:00
başlamasına 10 dakika kala tvnin karşısına geçtim ve beklemeye başladım
başlar başlamaz daha ilk dakikalardan umduğum zevki almaya başlamıştım bile dizide
ve bittiğinde de kararımı vermiştim bile
çok unutkan olduğum için telefonumu çıkardım ve kaydettim
17 eylül pazar ghost wishperer :img-grin2
her pazar izlenecek:img-grin2
http://www.unificationfrance.com/IMG/jpg/Ghost_Whisperer_s2.jpg
http://media.washingtonpost.com/wp-dyn/content/photo/2005/09/22/PH2005092202316.jpg
http://www.ghostwhisperer.spoilersfrance.com/101/bscap004.jpg
http://www.ghostwhisperer.spoilersfrance.com/101/bscap004.jpg
http://www.sf-radio.net/serienwelt/special/images/ghostwhisperer.jpg
ahh ah bu dizinin hastasıyım özellikle bu bölüm çok müthişti.1972 de asker kayboluyor sonra ailesini göremiyor...tüylerim diken diken oldu izlerkene.hem korku hem heyecan hemde duygusallık sadece bu dizide var...
özellikle bu bölüm derken?zaten ilk bölümdü ama sen dier bölümlerini fln indirip izlediysen bilemiycem...ama gerçekten çok duygusaldı ya..özellikle oğlunun karısını kendi karısı sanması çok üzücüydü ya:(
özellikle bu bölüm derken?zaten ilk bölümdü ama sen dier bölümlerini fln indirip izlediysen bilemiycem...ama gerçekten çok duygusaldı ya..özellikle oğlunun karısını kendi karısı sanması çok üzücüydü ya:(
efett ben dier bi bölüm izlemişştim indirdim ing. olarak ama anlamadım tabi haliylen(ingilizcem pek iyi diğildirde...).ama bunda sözleri falan okuyaraktan...:img-grin2 daha iyi oldu
güzeldi ben beğendim.david conradı da izleyebilirim artık bu diziyle.aslında sırf bu nedenden bakmayı düşünüyordum ama dizi de güzelmiş.düğünde abisiyle konuşması çok hoştu...
Ben diziyi açıkçası pek ahım şahım bulmadım...Çok fazla dikkat çekici bir yanı,kendine has diziyi taşıyan bir havası yok...İzlenebilir ama tutkunu olunacak bir dizi değil gibi,en azından şimdilik öyle düşünüyorum...
Sadece dizinin final sahnesini çok beğendim,o sahnede tüylerim diken diken oldu....
Diziyi bende izledim.. Öyle pek ahım vahım birşeyi yok bence.. O kadar bağımlılık yaratmaz.. Ama sonu gerçektende çok iyiydi.. ben orda ürktüm.. :) Ama bu kızın 24 saati ölülerle geçiyor.. pek zor işi.. valla.. yatakta bile rahat bırakmıyorlar... :)
Diziyi bende izledim.. Öyle pek ahım vahım birşeyi yok bence.. O kadar bağımlılık yaratmaz.. Ama sonu gerçektende çok iyiydi.. ben orda ürktüm.. :) Ama bu kızın 24 saati ölülerle geçiyor.. pek zor işi.. valla.. yatakta bile rahat bırakmıyorlar... :)
aman Allahım kimleri görüyorum :)
ben de son sahneden çok etkilendim.benim için asıl soru şu,acaba her bölüm bir önceki bölümün bittiği yerden mi başlayacak?eğer böyle ise gerçekten çok etkileyici çok farklı olur...
bu diziyi izlemeye baslasammı diye düsünüyodm, sonra aLtta wentworth'un oynadığını gorunce bi izLiym dedm.. iyki izLemism, cok da kötü bi baslangıc yapmamısLar asLnda.. went de rolunu super yapmıstı, su titreyerek merdiwenden cıkısına cok guLdm:img-haha:
abraxas_NuR
13-09-06, 21:41
bence mükemmel bi dizi ilk başta izlemesem mi die düşündüm acaba korkar mıyım die :img-grin2 süperdi ya kesinlikle izlemeye devam edeceğim dizilerden biri :img-wink:
güzel bi diziye benziyo... yanılmıyorsam baş roldeki jennifer love hewitt.. jackie chan le smokin filminin baş rollerini paylaşmışlardı...
hateTHElove
14-09-06, 12:01
bnm çok hoşuma gitti walla wentworth millerın olduunu bildiğim için ilk bölümü izliim dedm ama epei sardı kaçırmamaya çalışçam...
yeni sezonda en çok merakla beklediğim dizi buydu.. güsel de olmuş ilk bölümü.. mutlaka dewam edicem izlemeye ama eliza dushku dan mıdır nedir bilmiyorum.. ben hala "tru calling" diyorum :img-kiss:
cagladirek
16-09-06, 13:09
şahsen benim çok hoşuma gitti.bilmiyorum neden ama farklı bir tadı vardı yani.:)
ben beğendim.
The Crossing / 17.09.2006
Bir tren kazasında hayatını kaybeden genç bir çocuk, Melinda’dan yardım ister. Çocuk, Melinda’dan oğlunun ölümünden kendini sorumlu tutan annesine, suçluluk duymasının gereksiz olduğunu söylemesini istemektedir. Bu arada Melinda’nın kayınvalidesi ziyarete gelir ve onlarla derin bir sohbete dalar.
Bu kız bi çok yerde oynamış ve tanınmış biriymiş(bende garfield dan hatırladım) ama öyleymiş işte...
aslında geçen yaz ne yaptığını biliyorum, garfield serisi, smokin oynadığı bilinen filmler ama nedense 10larca önemli projede oynamış gibi geliyor bana
.:princesse:.
17-09-06, 21:03
cok güzeldi bugünkü bölümü kenny ye cok üzüldüm walla cocuk harika rol yapmış :img-sorry sondaki konsmalarda süperdi dan i hissediyorum böyle yasıyorum fln:(
olabildiğine hüzünlü bir bölümdü... çocuğun ailesini her görüşümde gözyaşı bezlerime direnmek zorunda kaldım... kolay olacağını düşünerek girişti bu işe melinda ama özellikle çocuğun öldüğünü bilememsi çok sorun yarattı... ve de tabii ki ailesinin ruhsal hali... adaletin yerini bulamaması çok sinirlendirdi beni... o adamın yerinde olsam yine de vururdum o iti...
kaynanasıyla arasını pek iyi tutamadı ama sonunda biraz gönlünü aldı sanki... açıklamak çok zor böyle birşeyi
her şey güzel di deee...
o japon küçük çocuğun ölü çocuğu görmesi biras saçmaydı.yani özel bir yetenek ve herkes görmemeliydi.
-A k e L d a N-
17-09-06, 22:01
küçük çocuğun haline çok üzüldüm..çok hüzünlü bir bölümdü..kenny çok tatlıydı gerçekten..babasıyla annesinin haline çok üzüldüm:icon_cry: ..
ama bölüm çok güzeldi..jennifer love hewitt yine harikaydı:img-nyam: ..
her şey güzel di deee...
o japon küçük çocuğun ölü çocuğu görmesi biras saçmaydı.yani özel bir yetenek ve herkes görmemeliydi.
yoo fena da olmamış bence... meşhur hayali arkadaş mevzuu nu dizi senaryosuyla bağdaştırmışlar...
" meğersem hayali arkadaşlar ölülermiş aaaaa!!" dedi seyirci (ben mesela) o an
yaw ben bu dizinin her bölümünde ağlıyorum hemde hüngür hüngür:)
güsel bi bölümdü.kenny rolünü oynayan afacan ağlattı bizi valla.ben bide melinda ağlarken çok duygulanıyorum.o nasıl güzel bir ağlamadır yarabbim?:)
ama melinda'nın her bölümde kendisini normal!! insanlara anlatmaya çalışması (hemde o insanların ölmüş yakınlarına yardım etmek için) ve her seferinde deli veya sahtekar muamelesi görmesi sinirimi bozuyor valla.
ee tabi bide DAVİD (yani jimin) şöle bi görünmesi de yetiyor bana :):)
Güzel bir bölümdü. Çocuğun öldüğünü bilmemesi çok hüzünlüydü, annesinin onu hissettiği an da öyle. Özellikle düğün fotoğrafı çok etkileyiciydi. Sanırım pazar günleri eğer başka bir alternatif yoksa The X Files' ı beklerken artık sıkılmayacağım.
burcin_kaplan
18-09-06, 19:23
aynen arkadaşlar bende bu bölümde çok duygulandım o nasıl tatlı bi çocuktuy a öle:( kenny e çok acıdım cidden cnm benim ya:( bu dzinin hastası olucam galiba ben bu gidişle merakla bekliyorum diğer bölümünü.. çok süper bi dizi cidden..
BlackMamba
18-09-06, 20:51
Her hafta izlemeye çalışıyorum.Duygu sömürüsüne çok müsait bir konuda her şeyi dozunda bırakmışlar.Çocuğun ölmüş olduğunu algılamadığını anladığında üzülürken onunla konuşmaya çalışan mel'in arkadaşına kahkahalarla güldüm.Pazar akşamları izleyebilecek bir dizim oldu:img-grin2
Yine oldukça güzel ve duygu yüklü bir bölümdü. Yine ağladım ve bu her bölüm böyle olacak gibi görünüyor.Kenny'i canlandıran çocuk daha küçük yaşta olmasına rağmen müthiş bir oyunculuk çıkarmış. Melinda'nın kaynanası başlarına bela olacak diye korktum ama neyseki iyi bir kadınmış. Jim ve Mel'in arkadaşı da süperdi.Melinda, etrafında onu anlayan ve yardımcı olan kişiler olduğuna şükretmeli yoksa işi çok zor. Zaten kime yardımcı olmaya çalışsa haliyle ona inanmıyorlar ve de tersliyorlar. Bir de yalnız kalsa hali harap olurdu herhalde. Düğün fotoğraflarında Dan'in bulunması da güzel bir ayrıntıydı. Bu arada resim ekleyen bütün arkadaşlara teşekkürler, resimler çok güzel
19-09-06, 17:32
küçük japon cocuğun kenny nin sesini duyduktan sonra gidip annesine sarılması we anne seni sewiyorum demesi cok güzeldi
bide kenny ile melinda arasındaki su konusma
melinda: ölüm ne demek biliyor musun
kenny: ewt. bi keresinde kaplumbağam ölmüştü sabah kalktığımda orda yoktu babama sordum öldüğünü söyledi onunla wedalaşamadım bile
melinda: senin ailenle wedalaşacak waktin olacak tatlım
kenny: ama bn wedasmak istemiyorum wedalaşırsam yalnız kalırım :(:(:(:(:(:( we aglıyodu bunu söylerken tutamadım kendimi
bu dizinin fragmanları dönerken cnbc-e de ben bu dizinin daha korkutucu olduğunu düşünmüştüm ama yanılmışım.aksine çok duygusal bir diziymiş.bende her bölümde aksatmadan ağlıyorum:img-grin2 :img-grin2
burcin_kaplan
20-09-06, 19:35
http://img90.imageshack.us/img90/4026/2eo6.png (http://imageshack.us)
http://img55.imageshack.us/img55/6609/ghostwispererwo3.png (http://imageshack.us)
o küçük çocuk bitirdi bizi yaa...çok güzel bir bölümdü son bölümü de...ama yazık kaynanaya rezil oldu:) bir de o bana anne diyebilrsin fln derken küçük çocuk yüzünden iyi rezil oldu:)çok komikti:) ama keşke melinda o küçük japon çocukla konuşsa,ona anlatsa yavaş yavaş...alıiştırsa...yardım etmesi için değil,en azından çocuk deli olmadığını anlasın.büyüdüğünde hayali arkadaş da demez kimse,direk sen delisin derler:)
İki bölümünü de beğendim dizinin. Özellikle Prison Break'te ki Michael'ın bakışları çok iyiydi. Umarım ileri ki bölümleri daha iyi olur..
ilk iki bölümü çok hoştu özellikle ikinci bölümü bazı yerlerinde gözlerimden yaş geldi........
kısacası şimdiye kadar hoştu bendan sonra ne olur bilmiyorum :)
repliklerime yorum yokmu?
Hay aksi geç gördüm, çok güzel eline sağlık. Dizinin en etkileyici bölümlerinden biriydi. Ne kadar zor birşey, öldüğünü bilemeyecek kadar küçük. Bu dizinin fragmanlarını gördüğümde gerilim türü diye düşünmüştüm. Ama çok duygusal çıktı. Bakalım bu hafta Melinda kimi huzura kavuşturacak?
http://img18.imagevenue.com/loc321/th_46532_th_gwartjim1_122_321lo.jpg (http://img18.imagevenue.com/img.php?image=th_46532_th_gwartjim1_122_321lo.jpg) http://img133.imagevenue.com/loc343/th_46532_th_gwartmelinda1_122_343lo.jpg (http://img133.imagevenue.com/img.php?image=th_46532_th_gwartmelinda1_122_343lo. jpg)http://img144.imagevenue.com/loc492/th_46534_th_gwartmelinda2_122_492lo.jpg (http://img144.imagevenue.com/img.php?image=th_46534_th_gwartmelinda2_122_492lo. jpg)http://img154.imagevenue.com/loc377/th_46535_th_gwartmelinda3_122_377lo.jpg (http://img154.imagevenue.com/img.php?image=th_46535_th_gwartmelinda3_122_377lo. jpg)
http://img127.imagevenue.com/loc311/th_46535_th_gwartmelinda4_122_311lo.jpg (http://img127.imagevenue.com/img.php?image=th_46535_th_gwartmelinda4_122_311lo. jpg)http://img146.imagevenue.com/loc356/th_46535_th_gwartmelinda5_122_356lo.jpg (http://img146.imagevenue.com/img.php?image=th_46535_th_gwartmelinda5_122_356lo. jpg)http://img152.imagevenue.com/loc438/th_46535_th_gwartmelinda6_122_438lo.jpg (http://img152.imagevenue.com/img.php?image=th_46535_th_gwartmelinda6_122_438lo. jpg)http://img16.imagevenue.com/loc515/th_46536_th_gwartmelinda7_122_515lo.jpg (http://img16.imagevenue.com/img.php?image=th_46536_th_gwartmelinda7_122_515lo. jpg)http://img145.imagevenue.com/loc457/th_46616_th_gwartmelinda8_122_457lo.jpghttp://img108.imagevenue.com/loc591/th_46616_th_gwartmelinda9_122_591lo.jpg
http://img145.imageshack.us/img145/156/blueer5.pnghttp://img145.imageshack.us/img145/8677/closego9.pnghttp://img80.imageshack.us/img80/5495/desirehm8.pnghttp://img145.imageshack.us/img145/4608/firelm9.pnghttp://img145.imageshack.us/img145/8562/firstkissbz1.pnghttp://img106.imageshack.us/img106/2802/forgottenmr8.png
http://img80.imageshack.us/img80/9508/glorypz0.png
]http://img80.imageshack.us/img80/299/greenmo1.pnghttp://img179.imageshack.us/img179/4604/hopeze9.pnghttp://img155.imageshack.us/img155/5084/hushrl1.pnghttp://img101.imageshack.us/img101/5795/iceda8.pnghttp://img179.imageshack.us/img179/2308/redpt4.png
http://img216.imageshack.us/img216/3152/regretpq3.png
24-09-06, 21:04
harikaydıı ilk reklam girdiğinde ohooo bu ne ya duygusallığı nerde bu dizinin dedim ama sonuna doğru özelliklede büyük annesinin öldüğünü anlaması we son olarak odasında onunla konusması bni bitirdi yine zoe nin wedalasma sahnesi natalie nin intikamı samandra ya 3 kez wurusu :(:( hepsi süperdiiiiii alcak tom cok sınır oldum yaa harikaydı yine senaristleri tebrik ediyorum resim ceken warsa ekleyebilirmi???
öff bu ne yaa... çok güzel ama çok duygusal bee... çok üzülüyorum dert oluyo bana bu olaylar... aslında anneannesini anmak için acele etmiş... dizi uzun o tarz bir sahneyi psikiyatri kliniğinde değil de huzurevinde de yapabilirlermiş...
ama çok güzeldi... ikiz kardeşinin melinda kadar olmasa da zoe yi hissetmesi çok hoştu... babasına kızdım biraz her ne kadar zoe onu affetse de anladığım adarıyla bayağ ezmiş zoe yi...
anne de nasıl anneyse allah kimseye vermesin.. hiç mi destek olmaz insan öz evladına...
son olarak melindanın anneannesinin hayaletiyle konuştuğunu anladığı ve kızın şamansıraya yüzdükten sonra haykırması bitirdi beni :icon_cry:
Uzun zamandan beri ilk defa beni duygulandırmayı başaran süper bir dizi... Sonunda pazar akşamları Tv'de izlenmeye değer birşey buldum.
-A k e L d a N-
24-09-06, 22:10
bu bölümdü diğerleri gibi yine çok güzeldi...ve duygu yüklüydü..ama diğerlerinden farklı melindanın hayatındanda bişeyler koymuşlar güzel olmuş iğreti durmamış ben beğendim..
http://img416.imageshack.us/img416/6269/melindagrandma7gt.png
http://img416.imageshack.us/img416/6089/melinda21yh.png
http://img416.imageshack.us/img416/2187/ghostwhispering0zo.png
http://img416.imageshack.us/img416/7241/melinda5ma.png
http://img416.imageshack.us/img416/2527/jlh4df.png
http://img416.imageshack.us/img416/259/jimclancy5lr.png
http://img416.imageshack.us/img416/1036/happilymarriedcouple0jt.png
http://img416.imageshack.us/img416/4807/ghostwhisperertitle0nh.png
http://img416.imageshack.us/img416/4804/andreamoreno0cu.png
resimleri görünce aklıma geldi... liseli imajını abartmışlar biraz melindanın... diş teli koymasalar da olurmuş...
ve... kravatlı elbisesi var ya süperduruyo yaa.bir insana gömlek kravat tarzı birşey bu kadar mı yakışır :love01:
Çok güzel bir bölümdü.İkiz kardeşini hissetmesi çok hoş düşünülmüş bir ayrıntıydı.
Birde ikizler arasında hep ben daha iyiyim takıntısı olur.Annem ve babam hangimizi daha çok seviyor gibi.Yada ben mi onun benzeri miyim,yoksa o mu benim gibi?(Tabi istisnalar kaideyi bozmaz;) )Burdada bu tarz bir aile yaşantısını göstermişler.Çok duygusal bir bölümdü.Melinda yine çok tatlıydı...
izliycek bir dizi arıyordum olumlu yorumlarınız sayesındede dızıyı ızledım ve gercekten cok begendım en cok hosuma gıden de bolumlerdekı olayların bırbırınden bagımsız gerceklesmesı herhalde ılk 2 bolumu kacırdıgım ıcın olsa gerek:)
3.bölüm cok guzel melında ve buyuk annesı arasındaki ilşki,ozellıkle buyuk annesın oldugunu anladıgı sahne cok orjınal ve hostu son sahnede ıkızlerden bırını otekı tarafa yolladıktan sonra dogum gunun kutlu olsun buyuk anne demesı veda sahnesınde buyk annesinin bundan soınra benı memnun edebılmek ıcın ıkı dunya arasında sıkısanlara yardım et vasıyetıyle ortusuyordu!!!!!!ıkızlerın arasındakı bag kızın ıntıhar edecegını dusunurken samandıraya 3 kere vurusu hersey cok guzeldi!!yalnız ılk 2 bolumu ızleyemedıgım ıcın mı anlamadım bılmıyorum ama kocasının ve arkadaslarının bunu bu kadar rahat kabullenmesı gundelık olaymıs gıbı gormesı benı sasırttı hıc mı suphelenmedıler delı olmasından acaba???
bence guzel dızıydı ben cok memnun kaldım her hafta ızlemeyı dusunuyorum:)
Çok güzel bir bölümdü. Bu dizide duygusal bağlar çok iyi işleniyor. Nathalie' nin ikizini görememesi ama hissetmesi ince düşünülmüş. Melinda eş bakımından ne kadar şanslı, müthiş anlayışlı bir adam. Yardımcısı da anlayışlı ama bazen verdiği tepkiler komik oluyor.
Üçüncü bölümü de hiç sıkılmadan izledim. Bu dizi de olaylar çok güzel kurgulanıyor. Amerikan dizilerinde hep bir soğukluk olduğunu ve duygusallığın iyi işlenemediğini düşünmüşümdür. Ama bu dizi farklı.
Yapımlarda genelde ikizlerin biri melek diğeri de şeytandır. Ben de bu bölümün başında konunun bu şekilde anlatılacağını düşünmüştüm. Zoe'nin, Natalie' ye zarar vereceğini sandım. Ama olaylar aksi yönde gelişti. Özellikle bölüm sonunda, Natalie'nin kardeşiyle paylaştıkları hayali gerçekleştirebilmesi çok güzeldi. Melinda'nın büyükannesiyle konuşmaları ve vedası da aynı şekilde süperdi.
bende bölümü beğendim...
melindayı gençlik dönemlerinde gösterirken baya çirkin bi yaratık haline sokmaya çalışmışlar onu...:)
bölüm yine duygusaldı ve güseldi.Jim'in Melinda'ya bu kadar anlayışlı davranması gerçekten hoş :)
bölümü sonu o kadar güzeldi ki! dubaya 3 kez vurması fln...
bir de ben melinda'no kocasına hayranım ya...onun yanısından bulcam evlenicem o derece:P:P:P
ayrıca melinda'nın küçüklük halindeki diş telleri komediydi.bir de tekerlekli sandalyeyi sürüşü:)üstüne abanmak suretiyle yani:)
27-09-06, 20:18
tesekkurler -A k e L d a N- :img-grin2 ama yasta cocuk ölmüş işte :(:( wideo yu izledin mi kennynin harika görüntüleri war yoksa eklemedim mi hemen ekliyorum
çok tatlı bi kadın bende seviyorum dizide güzel 6.hisse benziyo yani konu olarak ölülere yardım ediyo hoş bi konusu var cidden cnbce yine iyi bir dizi almış:img-grin2
burcin_kaplan
27-09-06, 21:34
ben ılk 2 bolumu ızlemedım kenny kım su kucuk cocuk bırı soyleyebılır mı lutfen!
selam irene kenny : 2. bölümdeki melindanın yardığım ettiği ölü ...ama işte daha 6 yaşındaydı we öldüğünün frkında bile değildi we okadar duygusal bi bölüm olmuştu ki cidden kenny i canlandıran çocuk çok iyi iş çıkarmış ztn o çocuk şuan vizyonda olan 'Click' filmindede oynuyor adam sandler ın çocuğu rolünde...
bu arada 3. bölümde çok güzeldi şu ikiz kız kardeş olayı... ama ben hala 2. bölümdeyim beni çok etkiledi cidden ya:img-sorry
http://img523.imageshack.us/img523/91/normal002xw8.jpg (http://imageshack.us)
http://img523.imageshack.us/img523/6298/normal006ws3.jpg (http://imageshack.us)
http://img518.imageshack.us/img518/5937/normal010ce8.jpg (http://imageshack.us)
http://img523.imageshack.us/img523/8825/normal013ej0.jpg (http://imageshack.us)
http://img212.imageshack.us/img212/9166/normal017jr5.jpg (http://imageshack.us)
http://img212.imageshack.us/img212/3576/normal021qk4.jpg (http://imageshack.us)
http://img518.imageshack.us/img518/7351/normal027ag4.jpg (http://imageshack.us)
http://img523.imageshack.us/img523/7564/normal029et3.jpg (http://imageshack.us)
http://img518.imageshack.us/img518/6695/normal031pg4.jpg (http://imageshack.us)
bu bölümde melında nın yardım edecegi ruh
http://img367.imageshack.us/img367/5043/normal032ac4.jpg (http://imageshack.us)
http://img179.imageshack.us/img179/3567/normal040rb8.jpg (http://imageshack.us)
http://img179.imageshack.us/img179/6246/normal047gy5.jpg (http://imageshack.us)
http://img367.imageshack.us/img367/302/normal053cm7.jpg (http://imageshack.us)
http://img367.imageshack.us/img367/129/normal059th8.jpg (http://imageshack.us)
http://img367.imageshack.us/img367/3966/normal068ih8.jpg (http://imageshack.us)
http://img179.imageshack.us/img179/5504/normal071bi5.jpg (http://imageshack.us)
http://img179.imageshack.us/img179/5926/normal074lw8.jpg (http://imageshack.us)
http://img242.imageshack.us/img242/636/normal076ws3.jpg (http://imageshack.us)
http://img242.imageshack.us/img242/8964/normal078ja9.jpg (http://imageshack.us)
http://img367.imageshack.us/img367/7310/normal079tw1.jpg (http://imageshack.us)
http://img242.imageshack.us/img242/6817/normal082uu7.jpg (http://imageshack.us)
http://img367.imageshack.us/img367/6963/normal086vg1.jpg (http://imageshack.us)
F002 / Mended Hearts / 01.10.2006
Bisiklet kazasında yaşamını yitiren bir adam, Melinda’nın yardımını ister. Sevdiği kadının hayatını kurtarmak istemektedir, bir yandan da kalbinin kime takıldığını öğrenmeyi umar.
01-10-06, 21:50
http://img109.imageshack.us/img109/2926/09287klu93050287hr3.png (http://imageshack.us) süper aglıyo bi önceki bölümden!
Yine çok güzel bir bölümdü. Ya ben şu Jim'i çok seviyorum. Tam anlamıyla dört dörtlük bir adam. Çok anlayışlı ve sevecen. Andrea da süper bir arkadaş daha doğrusu dost. Melinda çok şanslı.
Gwen'in ölen sevgilisinin ruhunu yanında hissedebilmesi harikaydı. Bu dizinin en önemli sahneleri bence veda sahneleri. Çok güzel işleniyor.
Ben de en sondaki adamın kim olduğunu ve neden gösterildiğini anlamadım. Belki bir sonraki bölümle alakalıdır dedim ama bir sonraki bölümün fragmanından anladığım kadarıyla, 5. bölümle de ilgisi yok. Belki de adam kötü ruh falandır. Ya da Melinda'nın önceden tanıdığı ve sevmediği biridir. Ölmüştür ve Melinda'yı rahatsız edecektir.
Bu arada İrene resimler için, Princesse linkler için teşekkürler...
-A k e L d a N-
01-10-06, 22:37
irene resimler gerçekten harika...bu dizide harika..ekip zaten harika..jennifer love hewitt çok iyi bi oyunuymuş grçekten kendini her bölümde kanıtlıyor..bide bu dizi niye böyle duygusal konular işliyor gözlerim yaşarıyor..durduramıyorum kndimi yaa:icon_cry: ..
not:arkadaşlar bu başlığa not vereliiimmmm!!!
bu sefer geçen bölümler kadar güzel değildi ama izlemeye değerdi... adamın kalbini araması hiç komik olmasa da beni güldürdü...
kaza da çok kötü olmuş... sen triatlonu önde götür, götü ***lu bi veledin yüzünden ölmesi çok acı...
kalbi araştırırken ölünün yardım ettiği sahne favori sahnem sayılabilir...
dediğim gibi çok özel bir bölüm değildi
guzel bır bolumdu bence en guzel bolumler kalp naklı olan adamın hıssettıklerı bu kalbı aldım ama bırı öldü dıye uzulmesı kalbı hak edıp etmedıgını sorgulaması cok ınce ve duygusal işlendi kızla restorant takı bulusmada cok guzeldi!!!!!!
Hastanede melındaya yardım eden ruh bana daha sonra ayrdım edeceksın dedı acaba gelecek bolumlerde karsımıza cıkarmı yoksa oylesıne soylenmıs bır lafmıydı bolumun sonundakı su bılındık kotu kahkahayı atan adam sanırım dızıyı dahada enterasan hale getırecek!!!!ben dızıyı ızlerken sordum kendı kendıme yanı bu kızada hep ıyı ruhlar musallat oluyor kötü ruhlar gelmıyor gelecekmı derken dızının sonunda cevabımı aldım ben bu adamın kotu bır ruh oldugunu dusunuyorum melında onu engellemeye calısacak gıbıme gelıyor ama bakalım!!!!Bu bolumden gosterdıklerıne gore kurtulması zor bır ruh olabılır belkı!!!
NOT:Fotografları begenmenıze sevındım arkadaslar:)
BlackMamba
02-10-06, 09:38
İlk 3 bolume kıyasla biraz daha eğlenceli bir bölümdü ama en son sahnedeki adamın gülüşü tüyler ürperticiydi..
Hep iyi ruhları izlemiştik bir de kötü bir ruh izlemek iyi olacak:img-grin2
Öncelikler resimler için teşekkürler. Güzel bir bölümdü. Kadının nişanlısını hissetmesi (hava akımı gibi, bazende ışıklar yanıp sönüyor) çok iyi kurgulanmış. Veda sahnesi etkileyiciydi. Hastane kısmı bayağı ürkütücü olmuş. Finali tam anlayamadım, o adam kimdi bilemiyorum ama gülüşü insanın tüylerini diken diken ediyor. Ya sonunda kendisini gören birini bulduğu için çok sevinen biraz sıyırmış bir ruh, ya da daha önce Melinda' ya musallat olmuş biri. Jim' e bayılıyorum karısı ön verandada bir ölüyle sohbet ediyor o da uyumaya gidiyor, ne kadar anlayışlı. Ayrıca çok yakışıyorlar.
ya o en sondaki deli gibi gülen adam da neydi ya?herhalde gelecek bölümün konusunda etkin rol oynayacak olan kişi.ama resmen korkuttu insanı:) ilk kez...
bu bölüm bence önceden yayınlananlaa göre biraz vasattı ama ölü adamla kadının aşkı da seyredilmeye değerdi.
ewt orasını bnde anlamadım cok sacmaydı sonu
bence önümüzdeki bölümde ona yardım edecek ama zorlu olacak gibi...ya da adam onu engelleyecek...saçma değildi bence,gelecek bölümlerden birinde anlaşılacaktır.
29.10.2006 nın özeti
F009 / On The Wings Of A Dove / 29.10.2006
Kötü bir ruh, Jim’i öyle rahatsız etmektedir ki artık akıl sağlığından şüphe etmeye başlar. Melinda, Jim’e yardım edebilmek için tehlikeli de olsa bu ruha yardım etmek zorundadır.
bu bölümün sonunda gördüğümüz adam belkide budur.....:D
cagladirek
03-10-06, 17:37
bence bu bölüm çok güzeldi.hatta adamın ölü olduğunu anladığım an böyle içi bir kötü oldu yani.
sonunu izleyemedim gerçi ama bence güzel bir bölümdü..
daniel-pınar
07-10-06, 22:46
geçen haftaki bölümü kaçırdığım gibi bu günkü tekrarını da kaçırdım:icon_cry: yarın akşam izlicem artık saat 20.00 de dimi?
Prison Break
08-10-06, 17:23
Bu akşam ne olacak acaba...:img-grin2 İlk bölümünü Wentworth Miller için izlemiştim ama bu sefer de alıştım.:img-grin2
geçen bölümden sonra çok daha iyiydi... ilk 3 bölüm gibiydi gene...
gözyaşlarımı zor tuttum gene karşılaşma (karşılaşma denebilirse) sahnesinde... yangına sebep olup hem de arkadaşlarını bırakıp kurtulmuş tam da davranışlarına göre bir mesleğe girmiş...
hayaletlerin ne kadar tehlikeli de olabilceğini gösterdi bu bölüm... umarım geçen bölümün sonundaki sırıtan adm da o denli güçlü değildir...
sonunda herhalde köpek de yardım istiyordu melindadan öteki tarafa geçmek için...
not:buffy yi izleyen var mıydı bilmem; yoko adı burda da geçince çok hoşuma gitti üst üste iki dizide aynı gönderme denk gelmesi :img-haha:
o arada yoko beatles dan john lennon un karısıymış
izleyemedim bu hafta tekrarları nezaman arkadaslar bilen varmi bu arada evt bone88 yoko dedgin adamın karası biz lisedeyken ingilizce kitaplarımızda bile konusu vardı
Prison Break
08-10-06, 21:45
Eee köpek gitmedi öbür tarafa çok üzüldüm ona.:img-sorry
Arkadaşlar Wentworth'ten mi artık bilmiyorum ama ilk bölümü çok güzeldi,sonraki bölümler de güzeldi ama her hafta ayrı bir ölü sıktı artık ya.:bilmim
izleyemedim bu hafta tekrarları nezaman arkadaslar bilen varmi ...
bu gece 01.00 da tekrarı var
bi de haftaya cumartesi 13.00 da var...
daniel-pınar
08-10-06, 22:22
dizinin tekrarları cumartesi saat 13.00 de.dizinin bu bölümü çok gsldi,o sarı saçlı çocuk keske yasamış olsaydı melindanın çocugu olarak tabii...gerçi bndekide laf o yaşasydı melindadan büyk olurdu :dito
Bu akşam yayınlanan bölüm, bence dizi başladığından beri yayınlanan en duygusal bölümdü, gözyaşları içinde izledim diziyi. Özellikle çocukların, Melinda'ya "Sen bizim annemiz ol" dediği sahnede çok kötü oldum.
bu bölüm güseldi.bende gözyaşlarımı tutamadım.zaten bnm gözyaşlarım gözlerimin kenarında durur her daim:):):)o ayrı mesele
çocukların yetim olması olayı daha da acıklı hale getirdi tabi ki.özellikle de Melinda'ya anneleriymiş gözüyle bakmaları çok duygusaldı.
bu bölümde ilk defa Melinda ve Jim arasında da sürtüşme olduğunu gördük.hani dizi tabi ki hayaletler üzerine kurulmuş onu anladık da biraz da Melinda'nın insanlarla olan ilişkilerini gösterirlerse ii olacak.dimi ama?:)
http://img151.imageshack.us/img151/5788/normal000fc3.jpg (http://imageshack.us)
http://img151.imageshack.us/img151/2445/normal003pe3.jpg (http://imageshack.us)
http://img147.imageshack.us/img147/8847/normal008ga3.jpg (http://imageshack.us)
http://img142.imageshack.us/img142/5116/normal009ow7.jpg (http://imageshack.us)
http://img151.imageshack.us/img151/2702/normal011hj5.jpg (http://imageshack.us)
http://img147.imageshack.us/img147/5339/normal013et3.jpg (http://imageshack.us)
http://img147.imageshack.us/img147/8703/normal018dv2.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/7346/normal020dv8.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/5426/normal022qz9.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/6504/normal023sy5.jpg (http://imageshack.us)
http://img147.imageshack.us/img147/8751/normal027ry6.jpg (http://imageshack.us)
http://img151.imageshack.us/img151/7591/normal030wd5.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/820/normal032zl7.jpg (http://imageshack.us)
http://img151.imageshack.us/img151/8180/normal037ve5.jpg (http://imageshack.us)
http://img151.imageshack.us/img151/4514/normal039wp1.jpg (http://imageshack.us)
http://img151.imageshack.us/img151/2367/normal043qv7.jpg (http://imageshack.us)
http://img151.imageshack.us/img151/4985/normal047im4.jpg (http://imageshack.us)
http://img151.imageshack.us/img151/6416/normal049vv9.jpg (http://imageshack.us)
http://img147.imageshack.us/img147/2392/normal050ha7.jpg (http://imageshack.us)
http://img151.imageshack.us/img151/2630/normal053bq6.jpg (http://imageshack.us)
http://img147.imageshack.us/img147/1438/normal058at8.jpg (http://imageshack.us)
http://img151.imageshack.us/img151/662/normal060yy8.jpg (http://imageshack.us)
http://img96.imageshack.us/img96/38/normal066nc7.jpg (http://imageshack.us)
http://img147.imageshack.us/img147/8711/normal068yx2.jpg (http://imageshack.us)
http://img147.imageshack.us/img147/1719/normal070kc0.jpg (http://imageshack.us)
http://img96.imageshack.us/img96/3297/normal074yk3.jpg (http://imageshack.us)
http://img151.imageshack.us/img151/249/normal077cc8.jpg (http://imageshack.us)
http://img147.imageshack.us/img147/8783/normal079hm5.jpg (http://imageshack.us)
http://img151.imageshack.us/img151/3473/normal081qd1.jpg (http://imageshack.us)
http://img147.imageshack.us/img147/3829/normal084wd5.jpg (http://imageshack.us)
kesinlikle çok güzel bir bölümdü en samimi arkadaşıyla karşılaşması ona yaşlanmışsın ernie falan demeleri gerçekten gülümsetti beni en küçük sarışın olan sen bisim annemiz olsana dediğinde ağlamamak için zor tuttum kendimi tek kelime güzeldi..
http://img147.imageshack.us/img147/8217/normal088ac7.jpg (http://imageshack.us)
http://img91.imageshack.us/img91/6893/normal090yj7.jpg (http://imageshack.us)
http://img91.imageshack.us/img91/5757/normal093gz5.jpg (http://imageshack.us)
http://img147.imageshack.us/img147/4633/normal097wu1.jpg (http://imageshack.us)
http://img147.imageshack.us/img147/9029/normal098sg8.jpg (http://imageshack.us)
http://img151.imageshack.us/img151/3897/normal102xv3.jpg (http://imageshack.us)
http://img91.imageshack.us/img91/7672/normal104bg5.jpg (http://imageshack.us)
ernie ne iş yapıyordu?
bu arada bölüm çook güzeldi.ve bence her bölüm ayrı bir ölünün olması diziyi daha güzel hale getiriyor.bir sezonda bir ölüyle uğraşsa da haydi artık derdim git öbür tarafa yeter!
Güzel bir bölümdü. Çocuklar çok sevimliydi ama o birbirlerine sığınmaları, özellikle isten kararmış halleri çok hüzünlüydü. Köpeğin kalması komik oldu. Garibim mahsun mahsun bakıyor, peki nasıl geçecek öbür tarafa? Melinda ve Jim' in tartışmayı büyütmemelerine sevindim. Dizinin en etkileyici kısmı 'gidişler' oluyor. Bu bölümde de çocuklar giderken gözlerim doldu. 'Oradaki herkese annem olduğunu söyleyeceğim.' 'Kardeşimi görüyorum bana gülümsüyor ve nerede kaldığımı soruyor.'
Prison Break
09-10-06, 18:39
Valla arkadaşlar ben sizin kadar duygulanmadım(çok duygusalım aslında).Ben ilk bölümünde Wentciğimim oğluyla konuştuğu sahnede çok duygulanmıştım.:icon_cry: :img-sorry Ama bu bölümdeki o sarışın çocuk Ernie çok tatlıydı yerim ben onu:img-kiss:
cagladirek
09-10-06, 20:15
ya çok kötü oldum ben izlerken ya.hatta bir ara ağladım bile böyle ciddi ciddi.hele o finale doğru olan kısımlar çok acıklıydı ya.tutamadım kendimi...
birde benim en çok nefret ettiğim şey yanarak ölmek.yani buna rağmen o kadar harika bir bölüm çekmişlerki salya sümük ağlayarak izlemekten alamadım kendimi..
ernie'ye başlarda çok sinir oldum arkadaşlarını bıraktığı için ama sonra..ne biliyim yani ya..işte çok güzel bir bölümdü..
Prison Break
10-10-06, 15:44
Ya Ernie yangından kurtulan mıydı?Çocukları karıştırdım galiba.:img-grin2 Kazak şapkası takan,sarışın,Melinda'ya " Herkese senin annem olduğunu söyleyeceğim" diyen çocuğun adı neydi?:img-grin2 Çook sevimliydi canım benim.:img-kiss:
Ya Ernie yangından kurtulan mıydı?Çocukları karıştırdım galiba.:img-grin2 Kazak şapkası takan,sarışın,Melinda'ya " Herkese senin annem olduğunu söyleyeceğim" diyen çocuğun adı neydi?:img-grin2 Çook sevimliydi canım benim.:img-kiss:
ben de ilk mesajını okuyunca şaşırdım,karışmış biraz :) ama jaklısın ya o çocuk çook şirin bir şeydi.gel ben annen olayım diyesi geliyor insanın:) bir de ernie ne iş yapıyordu?
Prison Break
10-10-06, 16:54
Evet ya Ernie tam olarak ne iş yapıyordu?Orayı yıktırabildiğine göre onunla ilgili olması gerek.O çocuğun adı Vic'miş buldum.:img-grin2 Gerçek adı da Max Jansen canım benim.:img-kiss:
http://img180.imageshack.us/img180/2060/maxjansenlu2.jpg
arrzzu katılıyorum valla gel annen olayım demek geliyor insanın içinden gerçekten.:img-grin2
ben sarışın sanmıştım ama değilmiş demek...o zaman boyatsın bence:)çok daha tatlı olur....bu arada neden özet ve bölüm farklı oldu?önceki bölümde gösterilen kötü ruh(gülen adam) bu bölümde hiç yoktu???arada bölüm atlanmış olma olasılığı var mı?başka yerlerden takip eden arkadaşlar bilgi verirlerse çok sevinirim valla...
Prison Break
10-10-06, 17:10
Imdb'de dizilerin gösterildiği günler farklı gibi yazıyor zaten öyledir de,ta ilk bölümden beri çok farklıydı ya dizinin sonunda birini gösteriyorlar,ertesi bölümde farklı oluyor.Mesela ilk bölümde mezarlığın orda bir ölü adam beni görüyor musun demişti.Öbür bölüm farklıydı.Geçen günkü o kötü kötü gülen adamla da çocukların ilgisi yoktu.:img-grin2
ben sarışın sanmıştım ama değilmiş demek...o zaman boyatsın bence:)çok daha tatlı olur....bu arada neden özet ve bölüm farklı oldu?önceki bölümde gösterilen kötü ruh(gülen adam) bu bölümde hiç yoktu???arada bölüm atlanmış olma olasılığı var mı?başka yerlerden takip eden arkadaşlar bilgi verirlerse çok sevinirim valla...
17.sayfadaki özetten bahsediosanız o özet 29 kasımda yayınlanacak bölümün özeti.yani geçen bölümün özeti ile yayınlanan bölüm aynıydı.ben o özeti gülen adamın kim olduğuna dair yardımcı olabilir die yazmıştım....:fighting2
F008 / Homecoming / 15.10.2006 Melinda içi öfke dolu bir delikanlının hayaleti tarafından ziyaret edilmiştir. Gencin açıklayacağı sır ardında bıraktığı kişileri oldukça sarsacaktır.
harika bir bölümdü bence izlediklerimin en iyisiydi benim için çok duygusaldı kadın kızını sakındı ama oda onun gibi gemç yaşta hamile kaldı maalesef en azından çocuk huzur içinde gitti öbür tarafa arı zehrine alerjisi varmış benim yok ama beni bile okadar arı soksa ölürdüm yani:fighting2
o kadar dizi izlerim, hiçbiri beni bunun yarısı kadar ağlatmadı...
çocuğun biyolojik annesine, onu büyüten yetiştiren annesinden daha çok kıymet vermesi beni bi nebze kıızdırdı...siyahi ablamızın kardeşi de maşşallah pek zenginmiş... melinda ve kocasının el emeği o ev onların satmaması normal ama o ablamızın da kabul etmemesi biraz salaklık
Anlayamadığım hatta "senaryo hatası bulduuum!!" diye hem sevinip hem üzüldüğüm nokta ;
-oğlan 17 yaşında ölmüş, 1 senedir ölü 18 yaşında olacaktı yaşasaydı yani...
-kadın da oğlunu doğurduktan sonra ıslahevinde yatıp sonra liseyi bitirip sonra kızını doğurduğunu anlattı
-ama melinda oğlan ona sorduğunda demişti ki " annenin seni doğurduğundan 1 yaş daha büyük"
bunlara bakarsak kızın oğlanla en azından yaşıt olması gerekirdi...
not: çocuğun ölümü tanımlaması çok hoştu "her gün liseye yeniden başlamak gibi ; hiç kimse seni görmüyor
arkadaşlar bir bölüm vardı bir çocuk vardı evlatlık alınmış felan...arılar sokuyodu onu ve ölüyodu daha ilk bölümlerde adı jason dı...o çocuğun gerçek adını bana söyleyebilir misiniz lütfen............
-A k e L d a N-
15-10-06, 23:40
yaa ve yine ağladım..yine çok duygusal bir bölümdü..ve çok güzel bi bölümdü...yaa ama çocuğun ölme şekli çok kötüydü..kızında yüzünde acayip makyaj vardı..yüzü görünmüyordu..
çocuğun biyolojik annesine sorduğu sorular beni çok duygulandırdı..sonra sorma dedi cevaptan korktuğu için..kadın o benim oğlum onu seviyorum deyince çok sevindi..bende çok mutlu oldum..olay bayada geç çözüldü artık umudumu kestim reklamdan önce bu sefer çözemiycek galibakadın çok inatçı diyordumki çözüldü..çocuk gitti özür tarafa sağ salim((bu burda biraz sırıttı:img-haha: ))
ama bu dizide konuları çok güzel seçiyorlar yaa..
bölümün sonunda öbür haftanın fragmanını gösterdiler yine çok güzel bir bölüm izlicez:img-grin2 ..
Yine harika bir bölümdü. Hatta, bir adım öteye giderek, Dazzle'ın da belirttiği gibi izlediğim en güzel bölümdü diyebilirim. Çocuk bir yandan çok şanssız bir yandan da çok şanslıymış. Öz annesi ondan "kurtulmayı" tercih ederken, onu evlat edinen kadın onu sevgiyle büyütmüş. Kızkardeşinin, hiç tanımasa da kardeşiyle o içten konuşması çok hoşuma gitti.Melinda ile Jim'in de evlerini satmamaları çok doğru bir karardı. Sonuçta o eve o kadar emek verdiler.
rhetbutler
16-10-06, 09:18
Her hafta bi daha ağlamıcam diyorum ama ağlamamak ne mümkün.Hüngür hüngür , salya sümük ağlıyorum.
Oyuncular ne kadar iyi olursa olsun konu ne kadar güzel işlenirse işlensin beni ağlatan ölüm.Hele bunlar bi de çocuk veya gençken ölümle tanıştılarsa.Bi daha bu dünyada olamamaları sevdiklerine sarılıp dokunamaları en kötüsü.
Dün akşamki bölümde Jason beni ilk başlarda çok korkuttu sonra da ağlattı.Onu evlat edinen annesinin evine gidip radyoyu açtığında annesinin o anki mutluluğu, gözyaşları içimi parçaladı.Ve gerçek annesinin ilk başlardaki sertliğinin de sonunda yumuşaması , Jason ın beni hiç noelde , doğum günlerimde düşünmüş mü diye sorup ağlaması ve kızkardeşiyle konuşmaları hepsi çok üzücüydü.
Açıkçası Kenny den sonra beni perişan eden ikinci bölümdü.
Merhaba arkadaşlar kesinlikle harika bir bölüm daha izledik Melinda'nın Jasonun evlatlık işlemlerine bakmaması ve arkaya geç demesi gülümseten sahneydi ama prematüre bebeği alan adamın benm görevimde oradaki çocukları korumak demesi hem üzücü hemde hoş bir ayrıntıydı.. Jason'un ben bile nerede olduğumu bilmiyorum demesi üzücüydü. Kız kardeşi için Melinda'ya hamile kaldığı zaman o daha çok küçük demesiyle abiliğini gösterdi benceama tabiki en son sahneleri hem biyolik hemde kendisine bakan annesiyle vedalaşıp huzur içinde diğer tarafa gitmesi iyi oldu . benden bu kadar :) wee benim bekleiğim bölüm haftaya gelecek inş. o bayana ne olduğunu gerçekten ben çok merak ediyorum.. Görüşmek üzere arkadaşlar...
Anlayamadığım hatta "senaryo hatası bulduuum!!" diye hem sevinip hem üzüldüğüm nokta ;
-oğlan 17 yaşında ölmüş, 1 senedir ölü 18 yaşında olacaktı yaşasaydı yani...
-kadın da oğlunu doğurduktan sonra ıslahevinde yatıp sonra liseyi bitirip sonra kızını doğurduğunu anlattı
-ama melinda oğlan ona sorduğunda demişti ki " annenin seni doğurduğundan 1 yaş daha büyük"
bunlara bakarsak kızın oğlanla en azından yaşıt olması gerekirdi...
ya abilik diyosun golgem_ ama bu hesapça onların yaşıt olması gerekiyor, bi fikir lütfen... yanılıyormuyum??
Prison Break
16-10-06, 16:26
Ya bana dizide tek sıkıcı gelen,bir ölü görüyor,ölü ona "Beni görüyor musun?" diyor.Sonra olaylar gelişiyor.Melinda her bilgiye bir şekilde 2 gün dolmadan ulaşıyor.Sonra ailesine söylüyor.Ailesi para kazanmaya çalışan biri sanıyor Melinda'yı.Sonra evde ruhu hissedip Melinda'ya "Haklısın o hâlâ burda" diyor hemen inanıyor.Hep bu çark dönüyor.Çok saçma bence.:fighting2 Ama gene de alıştık diziye izliyoruz.:img-grin2
16-10-06, 18:18
bnce cok güzeldi bn 2 kardes arasındaki duyguyu beğendim bide hastahanedeki adamın bebeği alması:( ama güzeldi prison break e katılıyorum (kanky olduk ztn kendisiyle:)) her bölümde aynı cark dönüyo ama kendini izletttiriyo:):)
Prison Break
16-10-06, 18:20
Bence de aynı çark dönüyor ama izleniyor işte.Bunların hepsi Went yüzünden oldu zaten.:img-grin2
(Evet kanki olduk gerçekten.:img-grin2)
bölüm çok güzeldi.aslında her bölümü büyük bi keyifle izliyorum ve her bölümde istisnasız ağlıyorum...:)
ama özellikle bu bölümde çocuğun ölüm şekli ve anneleriyle olan diyaloğu beni etkiledi.yalnız çocuğun biyolojik annesi de çok inatçı çıktı.bi ara Melinda'nın bile bu işi çözemeyeceğini düşündüm.
dediğiniz gibi iki kardeşin konuşması çok duygusaldı.tanımadığın abinle konuşmak.hemde abin ölüyken.tüyler ürpertici :)
ya abilik diyosun golgem_ ama bu hesapça onların yaşıt olması gerekiyor, bi fikir lütfen... yanılıyormuyum??
Bone88 aslında yazımı yazdıktan sonra düşündüm vede abilik olayı saçma geldi açıkcası ama annesi dedi ya onu bıraktım liseye devam ettim bitirdim babanla tanıştım sen oldun yani hesaplarsak kaba taslak hadi diyelim jasonun doğdu verdi ve hmn okula başladı 2 yıl okudu diyelim etti 20 bir yılda ewliliğe verelim etti 21 :) al sana 3 yaş :) yada hadi 2 yaş abi bisim jason :) { Aman Allahım neler diyorum ya kenditezim kendim çürütüyorum :) ben bu olayı çakmadım yaa }
inanılmaz güzel bir dizi cnbc e de prison oc ve ghost whisperer en iilerei bence
bu dizide ağlamamamk imkansız son bölüm çok güzeldi çocuğun annesinin onu seviyorum demesini beklediği anlar tek kelimeyle süperdi
jeniffer love hewitt süper oynuyo bence çok yakışmış bu role kimliğini bulmuş daha önce çok basit karakterlerde oynuodu
güzelliğinede bişey söylemiyorum :)))
http://www.livejournal.com/userpic/35961141/7633380
Bone88 aslında yazımı yazdıktan sonra düşündüm vede abilik olayı saçma geldi açıkcası ama annesi dedi ya onu bıraktım liseye devam ettim bitirdim babanla tanıştım sen oldun yani hesaplarsak kaba taslak hadi diyelim jasonun doğdu verdi ve hmn okula başladı 2 yıl okudu diyelim etti 20 bir yılda ewliliğe verelim etti 21 :) al sana 3 yaş :) yada hadi 2 yaş abi bisim jason :) { Aman Allahım neler diyorum ya kenditezim kendim çürütüyorum :) ben bu olayı çakmadım yaa }
dedim ya işte... kızın bu hesaptanoğlandan en az 2 yaş küçük olması lazım ama yaşıtlar... ya bizim kafamız basmadı ya da dizi hatası bulduk:fighting2
Evet Ghost Whisperer,
BELKİDE YENİ BAŞLAYANLARIN İÇİNDE EN SEVDİĞİM,GÖSTERİLDİĞİ ZAMAN DİLİMİDE ÇOK UYGUN PAZAR AKŞAMLARI VE O ZAMAN DİLİMİDE BENİM İSTEDİĞİM PROGRAMLAR YOK MALESEF!!!!!İşte bu açığı doldurdu,zaten cnbc.e nin dizilerini aşağı yukarı diyeyim bir şekilde takip etmeye çalışıyorum,tabii bu yapımda oynayan Jennifer Love Hewwit zaten sevdiğim bir oyuncu.Ancak bu dizide hep görmeye alışkın olduğumuz romantik komedi güzeli hallerinden sıyrılmış.Hüzünle bakan gözleri çok çok başarılı,sanki bu dizide geçen olaylar normalde yaşanıyormuş izlenimi veriyor bu çok güzel,diyeceğim o ki..izleyeceğim...devam yani..:img-grin2
cagladirek
19-10-06, 16:32
ya ben izleyemedim!!!!
sağolsun babam girdi araya değiştirdi dizi başlıycakken!!!
neymiş efendim alt yazılıymış.
hayır aç desem açıcak ama bu sefer onun canı sıkılıyo..yetişemiyomuş alt yazılara...
bende izleyemedim...
BlackMamba
19-10-06, 23:17
Bende bu hafta kaçıranlardanım:img-sorry
Tekrarı cumartesi saat kaçta bir bilgi veren olabilirse çok sevineceğim:img-grin2
Bende geçen hafta izleyemedim, üstelik tekrarını da izleme şansım yok. Ama bu hafta kesin izleyeceğim.
F003 / Hope and Mercy / 22.10.2006
Melinda hastanedeyken ameliyat esnasında ölümüne neyin neden olduğunu öğrenmeye çalışan bir kadının hayaletiyle yüzyüze gelir.
Cnbc-e nin sitesinden alıntıdır.
Hope and Mercy / 22.10.2006
Melinda hastanedeyken ameliyat esnasında ölümüne neyin neden olduğunu öğrenmeye çalışan bir kadının hayaletiyle yüzyüze gelir.
Prison Break
22-10-06, 20:47
Demin reklâm girdi nasıl bitecek acaba çok merak ediyorum.:img-grin2
Hem ben demedim mi size ya sevgilisi öldürdü ya da doktor hata yaptı diye.:img-grin2 Bakın doktorun hatasıymış.:img-grin2 (Bazı şahıslara duyurulur kendini bilir o)
Prison Break
22-10-06, 20:59
Çok şaşırdım ya doktorun karısı da meğer ölüymüş.:img-sorry
Bu arada hapisten çıkan o adamı bence Prison Break'taki gibi yapmaya çalışmışlar.Ne o öyle Michael gibi dövmeli dövmeli.:icon_evil
çok endişelendim adam öldü falan sandım.. ana karakter ölümü için çok erken daha
her ne kadar sonuca bağlanmış da olsa , kadının ölmesi çok lüzumsuzmuş... doktorun kuru kuruya meslekten çekilmesi beni kesmedi...
ilk gördüğümde kadın adamdan daha genç görünüyo demiştim zaten ölüymüş (2yaş kar yani)
dolandırıcı adam da çok arsız çıktı... neyse sonuçta geri verdi ya
adamın işine gecikmesi melindaymış ölüme de o sebep olmuş biraz her ne kadar kocası bunu yüzüne vurmasa da... sonuçta iyi ki ölmüş zaten cinayete gidiyomuş tarzı dialog bana zorlama geldiği gibiyama gibi durmuş..
biz takım elbiseli ölü ne zaman başımıza dert açacak derken "prison break" in mich a benzettiği benim daha ziyada nip tuck taki dövmeli adama benzettiğim(hatta o olabilir arştırmak lazım) adam çıktı ... suçlu birinin ruhu da bayağ dert açabilir mely nin başına allah kolaylık versin
...
biz takım elbiseli ölü ne zaman başımıza dert açacak derken "prison break" in mich a benzettiği benim daha ziyada nip tuck taki dövmeli adama benzettiğim(hatta o olabilir arştırmak lazım) adam çıktı ... suçlu birinin ruhu da bayağ dert açabilir mely nin başına allah kolaylık versin
ki oymuş...baktım imdb de... adam gerçekten tatulu demek ki....
adamın kariyerine baktım sırf polisiye tarz dizilerde konuk oyuncu olmuş...law and order x-files csi bone coldcase ....oynamadığı polisiye dizi kalmamış demek ki kendisi 1-2 bölüm suçlu oynamaya dair bi kariyer yapmakta
daniel-pınar
22-10-06, 21:18
ben bişeyi anlamadım bu doktor nsl ölmüş karısını görebiliyo? giderken el fln sallandı kadın...doktorun bunamış olması mı hayalimde fln görmesi mi karısını..öyle düşündüm fakat nsl kagıda yazı yazabiliyo karısı??:bilmim
bu aksam izleyemedim gece izlemek farz oldu buyüzden hiçbirinizin yorumunu okumayacagim gerci bazilarına dayanamadan baktım:img-grin2 ama izledikten sonra okuyacam digerleri:img-sorry :img-nyam:
22-10-06, 22:58
Çok şaşırdım ya doktorun karısı da meğer ölüymüş.:img-sorry
Bu arada hapisten çıkan o adamı bence Prison Break'taki gibi yapmaya çalışmışlar.Ne o öyle Michael gibi dövmeli dövmeli.:icon_evil
sonuna kdr katılıyorum bnmde aklıma ilk o geldi ztn dövmeleride benziyodu
yalnız arsivde adam melindanın omuzuna dokununca bastım çığlığı :):):img-haha:
bide kadının ölü olmasına sokkk oldummmm:blink: :img-swoon
bide ii ki ölmüş yoksa kadını öldürxcekmiş :D:D
jim e bişi olcak die cok korkmuştum hele gözlerini actığında öldüm mü dediya koptum :img-haha: :img-haha:
güzel bi bölümdü yani
daniel-pınar
23-10-06, 01:24
doktor görmedi aranbasında bekleyen melinda gördü karısını...dikkat ettiysen adam bi tepki vermedihıııı bn zannettim adam gördü..melinda dr.un odasına gittiya evi arıcam fln dedi bn ordan öyle zannttm.. saoll...
BlackMamba
23-10-06, 08:40
dizinin ilk bölümünden itibaren hep ya kötü niyetli bir ruh olsaydı diye düşünmüştüm sanırım haftaya böyle bir bölüm bizi bekliyor:img-grin2
Prison Break
23-10-06, 10:20
sonuna kdr katılıyorum bnmde aklıma ilk o geldi ztn dövmeleride benziyodu
yalnız arsivde adam melindanın omuzuna dokununca bastım çığlığı :):):img-haha:
bide kadının ölü olmasına sokkk oldummmm:blink: :img-swoon
bide ii ki ölmüş yoksa kadını öldürxcekmiş :D:D
jim e bişi olcak die cok korkmuştum hele gözlerini actığında öldüm mü dediya koptum :img-haha: :img-haha:
güzel bi bölümdü yani
Kanki morgda omzuna dokununca ben de bağıracaktım nerdeyse ya Melinda alışık gerçi öyle şeylere neden korktu ki dimi ama?:img-grin2 Ama o dövmeli adam bölmenin içinden kendi kendine mi çıktı Melinda mı çıkardı anlamadım orasını.:img-elvis
cagladirek
23-10-06, 14:50
melindanın mektubu okuduğu sahnede çok kötü oldum..
bence çok güzel bi bölümdü ama anlamadığım tek yer doktorun karısında melinda eve girdiği zaman sen beni görebiliyorsun şeklinde bir şaşırma olmadı!!
Kanki morgda omzuna dokununca ben de bağıracaktım nerdeyse ya Melinda alışık gerçi öyle şeylere neden korktu ki dimi ama?:img-grin2 Ama o dövmeli adam bölmenin içinden kendi kendine mi çıktı Melinda mı çıkardı anlamadım orasını.:img-elvis
sadece tahmin ama ruhunun gücü de yapmış olabilir adamın
bence çok güzel bi bölümdü ama anlamadığım tek yer doktorun karısında melinda eve girdiği zaman sen beni görebiliyorsun şeklinde bir şaşırma olmadı!!
evet hatta melindanın eve girmesi de ilginç yani... kadın "kapı açık" dedi davet etti ama, adam karısı ölmüşse giderken niye kapıyı açık bıraksın
iide adam herseyi unutuyo belki kapıyı kapamayıda unutmuştur;)
son zamanlarda dediği son 2 yıldır... 2 yıl açık duran bi uzman doktorum evi 10larca kez soyulurdu
bişey daha var... ölüleri gören bi melinda var...kadın nerden bildi de onu görüp duyduğunu da içeri davet etti
23-10-06, 21:51
kadın kendi halinde bağırdı melinda da anlamadı ölü olduğunu o kadın herkese bağırıyodur ama kimse duymuyodur
ayrıca dikkat edersen ordaki bütün ewler öyle hırsız fln da yok kanunlu bi ülke :):)
yupppiiii..ilk defa bi bölümde çok fazla duygulanmadan sağsalim bitirdim bölümü:)
sadece bölümün başında Jim için endişelendim.eh böylesine hoş bi adama bişey olması üzerdi beni:)
şaka bi tarafa arkadaşlar.önceki bölümlerin sonunda da bazı hayaletler görmüştük konuyla alakası olmayan ama onların hiçbiri kahramanlarımızın karşısına tekrar çıkmamıştı.ama bu bölümün sonundaki kötü ruhumuz cnbce'nin dizi özetlerinde yazdığına göre Jim'i rahatsız edecekmiş...yani büyük ihtimalle bu dövmeli abimizdir kötü rolü oynayacak olan.
hadi bakalım.bugüne kadar iyi ruhlarla uğraşan Melinda kocasını kurtarmak için neler yapacak?
kadın kendi halinde bağırdı melinda da anlamadı ölü olduğunu o kadın herkese bağırıyodur ama kimse duymuyodur
ayrıca dikkat edersen ordaki bütün ewler öyle hırsız fln da yok kanunlu bi ülke :):)
kanunlu bir ülke evet... ben 1000e yakın örnek gördüm banliyo evlerini de içeren evlerin olduğu...
evdeyken kapıyı açık bırakırlar ama evde yokken kapılar kitli durur
yani bu cevap değil
cagladirek
24-10-06, 19:02
ben bu gün dizinin tekrarını izledim....
eski bölümün tabiki.
hani küçük çocukulu olan bölüm..
ne duygusaldı ya!!!
utanmasam ağlıycaktım ya...
:img-grin2 gelecek bölüm resımleri
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_000.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_001.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_003.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_005.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_009.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_012.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_014.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_016.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_017.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_020.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_022.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_023.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_027.jpg
hepsini koymak istemedim açıkcası diziyi izledikten sonra devamını koyarım arkadaslar ama oadam ortaya çıkacak yine ıykkkkkkkkkkkkk
Bu diziyi izlediğimi yine ifade etmiştim önceki sayfalarda... bencede diğer arkadaşlarında söylediği gibi, hem duygusal işleyiş hemde espiri öğeleri var...çok güzel harmanlanmış,kahramanımızın.. giyim stilide çok hoş,bazen öyle tatlı.. nostalji ve günümüzün modası karma şekilde veriliyorki...zaten gözlerinde gördüğüm duyguyu ve hüznü, alabiliyorum,çok hislere hitab ediyor...ben beğeni ile izliyorum,hiç kaçırmadan ve izlemeyede çalışacağım... Ghost Whisperer bendede bağımlılık yarattı ...:img-grin2
Ayrıca bu haftaki fragmanda izlediğimiz her yanı dövmeli şahsiyeti..:img-grin2
Nip Tuck ta izlemiştik,doktorları tehdit eden bir gangster olarak.. cnbc.e dizilerindede al gülüm ver gülüm oyuncular yer değiştirebiliyor bazen..zaten hepsininde yapımcısı Jerry Bruckhammer NEDE OLSA..YADA ÇOĞUNUN..
İlginç bir bölümdü. Bunak doktorun sadece istifa etmesi beni de rahatsız etti. İstemeden de olsa bir insanın ölümüne neden olmuş, en azından yargılanmalıydı. Jim hasta yatağındayken bende tereddüt ettim: "öldüm mü" "hayır" "seni karşımda görünce anlayamadım" çok tatlı yaa, neyse ki birşey olmadı. Melinda giysileri çok şirin, eski tarz ama modern detaylar var. Dövmeli vatandaşı bu haftada görecekmişiz. Melinda' nın en zor işi bu olacak herhalde.
=> Konu demode.
=> Hiçbir gizem , izleyiciyi meraklandırıcak materyal yok.
=> Ben o zaman senaryom ne kadar dandik olursa olsun güzel neşeli kız koyuyim dizi tutsun.
=> Casting yanlış.
2 Bölüm izledim , üstü kalsın siz izleyin...
SPOİLER....................................
http://www.ugo.com/images/galleries/ghostwhisperer_filmtv/sexylove.jpg
http://i9.ebayimg.com/06/i/08/75/84/16_1_b.JPG
http://i8.ebayimg.com/04/i/08/87/5a/9b_1_b.JPG
http://image.com.com/tv/images/processed/photo_viewer/69/eb/22825.jpg
http://image.com.com/tv/images/processed/photo_viewer/f1/0a/22826.jpg
http://image.com.com/tv/images/processed/photo_viewer/e7/cd/22823.jpg
http://image.com.com/tv/images/processed/photo_viewer/46/02/22818.jpg
http://image.com.com/tv/images/processed/photo_viewer/f8/8f/22802.jpg
http://image.com.com/tv/images/processed/photo_viewer/33/4d/22781.jpg
27-10-06, 19:50
dazzle resimler süper eline saglık ayrıca su diziye söven arkadasım msjların sanırım kawga ortamı oluşturacak sözler içerdiğinden dolayı silindi
arkadslar hele sukur geldım buraya bu dızı cok super yaaa ben en son ızledıgım bolum bır kadın hamıleydı ve 4 temmuzda olmustu kızıl saclı bır kadındı kocası kendını sucluyordu ve basroldekı kızn adını umutum onunda esı kaza yapmıstı..
bu bolumü cok begendım!!!ılk basları oldukca ürkütücüydü ama adamın aılesı ıle vedalastıgı sahne cok duygusalsı 2. bölümden berı ılk kez gozlerım doldu!!!!ogluna öldürdügü adamın aılesıne goz kulak olmasını soyledıgı an iyi dusunulmus bende tam eee o aılenın affını kazanmadan nasıl gececek öbür tarafa dıyordum ki olay çözüldü
yalnız bır ayrıntı var daha oncekılerı melında sans esewrı bulmustu ama bu seferkı kendı melındayı buldu bunun ıcınde kocasını kullandı!!!!bu bolumun bır farkıda buydu!!!
lixy yede ınanılmaz derecede gıcık oldum sen gıt arkadasının sırrını butun okula yay sonrada buyuk annenın mucevherı ıcın onu ara bul ve ıkı yuzlu davran yok boyle bır sey ya melındada az kaldı affedıyordu o kızı!!!
kandırmışlar bizi...adam çok da kötü değilmiş.. başından sonuna kadar bir saniye bile adamın dediğine emin olamadım...
başlarda jim i rahatsız etmesi , özrü kabul edilmeyince bağırması melindaya itfaiye arabasından bakışı bu hissimi tazeledi...
estella warren "guest star" olarak verildi ama önemli bir rolü yokmuş...5 -10 dk çıktı... o final sahnesinde melinda gördüğünü söylemeyince sevinmem gerekiyodu sanırım ama ben sevinemedim fazla da... kız mel in hayatını mahvetmiş bu pırlantayla eş düşünülemez :icon_evil
yalnız en sonunda ne oldu anlamadım melinda bi baktı korkulu ifadeyle ama ne gördüyse benim dikkatimi çekmedi...ne gördü ki?
yine güzel bi bölümdü.nasılda etkisi altına aldı adamı ya.gerilim çok yerinde kullanılmış.ne az ne fazla.
ama eğere adam pişman olmasaydı ne olurdu bilmiyorum.bi kaç yerde ileri ki bölümlerden yerler gördüm galiba gerilim feci artacak 2,sezonda filan:)
-A k e L d a N-
29-10-06, 21:20
güzel bölümdü..beni geçen bölümler kadar ağlatamadı:img-grin2 :fighting2 ..ama adamın yaptıklarından pişman olması,karısına ve oğluna olan sevgisi çok duygulandırdı beni..jimi ele geçirmesi biraz korkunçtu..en başta melindanın korku filmi izlerken korkmasına çok güldüm:img-haha: ..
adamın öldürdüğü çocuğun ailesi haklıydılar..bende düşünüyorumda bnde affetmezdim..bide yanlışlıkla öldürmüş diye dahada kötü olurdum hatta..çok kötü bişey orda üzüldüm..her gün onun ölmesini diledim dedi ölen çocuğun annesi orda tüğlerim diken diken oldu..annelik gerçekten zor:icon_cry: ...
adamın pişman olması ve telafi etmek istemesi yinede güzeldi..
oğlu ihbar etmiş hemde annesini korumak için..adam çok mutlu oldu..annesini koumaya çalışmasına..içi rahat gitti oğlum karımı koruyacak diye..
birde adam herşeyim vardı güzel bir ailem vardı..ben değerini bilemedim dediğinde çok üzüldüm adamın haline..melindayıda taktir ettim gerçekten bu işte harika..arkadaşıda çok sinir bozucu biriydi..sinir oldum resmen..özür dileyecek sandım ama meğer zümrüt kolyeyi sorcakmış..ne ilginç insanlar var dünyada yaa:img-help: :dito ..
29-10-06, 21:22
güzel bi bölümdü adamda amma kötüymüş yani arkadasına bnde cok sinir oldum bnde anlamadım sonunda ne gördü de öle durdu birden??
bende çok begendim adamın ilk bastaki hali cidden korkunç gerci ben basindan sonuna kadar adama pek güvenemedim ama ogluna söyledikleri çok hoşuma gitti vede jimi çok takdir ettim melindayı çok sevdigi bellı sonuçta bu olanlar çok ürkütücü helede bunu birebir yaşamak zorunda kalan insanların yanında olarak yasamak aptal bi cümle oldu sanırım ama nedemek istedigimi anlamışsınızdır:img-grin2 buarada ben sonunu kaçırdım o kadının derdi neydi sonuç olarak yani mel in arkadasinin???vede dizi bittikten sonra gösterdimi haftaya verilecek fragmanı....
ne olabilir ki... teyzesi ölmeden söz vermişmiş zümrüt kolyesini ona vereceğine... kız da gelmiş niye vermedi diyo... o arada arkasında teyzesi belirdi..melinda onu görünce kadın söylememesini işaret etti...sonra mel i gülme krizi falan tuttu ve sana yardım edemem dedi gitti
-A k e L d a N-
29-10-06, 21:43
bu bölümden değiller..ama yinede ben bir kaç resim koymak istedim:img-grin2 ..
http://img.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/051118/14224__ghost_l.jpg
http://online.tvguide.com/images/pgimg/ghost-aisha-tyler4.jpg
http://online.tvguide.com/images/pgimg/ghost-david-conrad11.jpg
jim gerçekten çok iyi bir eş..melinda ona sahip olduğu için çok ama çok şanslı:img-nyam: ...
http://online.tvguide.com/images/pgimg/ghost-jennifer-love-hewitt5.jpg
http://online.tvguide.com/images/pgimg/ghost-jennifer-love-hewitt3.jpg
http://online.tvguide.com/images/pgimg/ghost-david-conrad6.jpg
http://online.tvguide.com/images/pgimg/ghost-aisha-tyler8.jpg
http://images.zap2it.com/20050811/davidconrad_jenniferlovehewitt_ghostwhisperer_240. jpg
http://i.tvspielfilm.de/img/gen/M/A/HBMAAAEaq9w_Pxgen_r_164xA_1x1_297784.jpg
alıntıdır...
güsel bi bölümdü...ne kdr garip insanlar war arkadaşını sırtından vuruo onu kendine yer edinmek için kullanıo bunun üstüne ondan özür dilemek yerine onu kullanmak istio ne karaktersizlik:fighting2 ...nese dizi nin bu bölümünü korkunç beklioduk ama yine duygusal sahneler izledik dizi konusu itibariyle korkunç gibi gözüksede izlediğim en duygusal dizilerden biri...
dövmeli adam kariyerinde ilk kez bu kadar az kötü bir rolle çıkmış karşımıza... bugüne kadarki kariyeri polisiye dizilere bir bölüm katil olarak katılmaktan ibaretmiş...gene katildi ama en azından pişman ve tövbekar bu sefer :s
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_049.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_050.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_051.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_053.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_055.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_058.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_060.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_068.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_070.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_071.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_077.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_079.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_086.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_087.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_088.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/wings/normal_090.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/userpics/normal_003%7E5.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/userpics/normal_004%7E4.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/userpics/normal_002%7E10.jpg
Resimler çok güzel arkadaşlar ellerinize sağlık.
Bu bölümde Melinda' nın korku filmden korkması komikti. Ruhlarla konuşan biri için garip bir durum. Dövmeli vatandaşın pişman olması güzel. Yanlışlıkla öldürdüğü kişinin ailesinin affetmemesi gayet normal, o anda gösterdiği tepki ürkütücüydü. Melinda' nın arkadaşına uyuz oldum, ne yüzsüz şeymiş öyle. Melinda onu kendi haline bırakarak en iyisini yaptı. Andrea' nın söylediği "arkadaşlar bunun içindir" cümlesi çok güzeldi, o gerçek bir arkadaş olduğunu kanıtladı. Jim' in durumu kötüydü, "çok yalnız hissediyorum ve hep böyle kalacakmış gibi geliyor" dediği yer çok etkileyiciydi demek dövmeli vatandaş böyle hissediyordu. Güzel bir bölümdü, yalnız sonunda Melinda' nın güvercinlere neden öyle baktığını anlayamadım.
ya arkadaşalr bişi sorucaktım.bu dizinin 2.sezonuyla ilgili bi fikri olan varsa bana söleyebilrmi? bikaç video izledim ama onlara inanmak pek istemiyorum açıkcası :(
ya şu an cnbc-e de yayınlanan ilk sezonu diilmi.bende gelecek sezon hakkında bilginiz varmı die sordum :)
evt ilk sezon ve daha henüz yeni basladı oyuzden 2.sezon için çok erken ama amerikada 2.sezon yayınlıyor tabiki umarım merakını giderebilmişimdir
Arkadaşlar bu film iyi güzel izlediğimizde bazen geriliyoruz bazen gülüyoruz çoğu zaman ağlıyoruz tamam ama neden tüm ruhlar *iyi* neden kötü ruhlar da yardım istemiyor ya da melinda ya musallat olmuyor.böyle kaç bölüm gidecek ki?
Arkadaşlar merhaba,
Bende bu diziyi fantastik öğeler taşıdığı için izliyorum, birde Melinda nın hüznünü sevdim.Bu dizilerde mantık aramamak lazım.Çünkü hayal ürünü senaryolar..bende içinde kaybolduğum bir saat için seviyorum ve izliyorum,tabii sizde haklısınız ama bir nevi masal deyip izlemek en iyisi galiba bizim için..:img-grin2 modern dünyamızda unutulan değerlerin pompalandığı yapımlar Hollywood piyasasında çok tutuluyor,Oscar alan yapımların bazılarında bu izleri görüyoruz...ama yinede unutulan değerler hangi şekilde işlenirse işlensin...bu diziyi seviyorum..
sevgiler..
Arkadaşlar bu film iyi güzel izlediğimizde bazen geriliyoruz bazen gülüyoruz çoğu zaman ağlıyoruz tamam ama neden tüm ruhlar *iyi* neden kötü ruhlar da yardım istemiyor ya da melinda ya musallat olmuyor.böyle kaç bölüm gidecek ki?
bu bölümkü ruh kötü değilmiydi...
hala kötü olan ruhlar da sanırım "cross over" yani öteki tarafa geçmek istemiyor... kötülük yapabilecekleri milyonlarca insan varken...
yardım isteyen ruhlar işlerini tamamlayıp öteki tarafa geçmek isteyenler...
(hem kötü hem öteki tarafa geçmek isteyen bir ruh çıkmaz inşallah karşısına... yoksa melindanın cinayet işlemesi ya da bina bombalaması falan gerekebilir :img-grin2 )
bu bölümkü ruh kötü değilmiydi...
hala kötü olan ruhlar da sanırım "cross over" yani öteki tarafa geçmek istemiyor... kötülük yapabilecekleri milyonlarca insan varken...
yardım isteyen ruhlar işlerini tamamlayıp öteki tarafa geçmek isteyenler...
(hem kötü hem öteki tarafa geçmek isteyen bir ruh çıkmaz inşallah karşısına... yoksa melindanın cinayet işlemesi ya da bina bombalaması falan gerekebilir :img-grin2 )
tamam haklısın kötü bir melinda dan yardım istemez diğer tarafa geçebilmek için ama neden musallat olmuyor onu merak ediyorum.
bu bölümdeki ruh iyiydi.hayatta iken bazı hatalar yapmış ama bunu telafi etmek istiyordu. tek sorunu öfkesini kontrol edememesi sonuçta 1 günlük bebekken annesi tarafaından başkasına evlatlık verilen çocuk da öfkeliydi.
mesela bir bölümün sonunda bir ruh tüyler ürperten bir kahkaha ile ortadan kaybomuştu. bu kötü ruh olayının üstüne gitmeleri lazım. en kısa zamanda gerilim dozunu arttırmalılar
arkadaslar merak etmeyin bnde 2 sezon dan kısa bi bölüm özledim görünüşe bakılırsa 2. sezon cok arıycaz bu iyi ruhları:)
Ne diyorsuuun? Aslında iyi olur. Şu anda iyi ruhlarla uğraşıyor ama böyle bir diziye gerilim lazım. Hatta ben gerilimdir diye izlemeye başlamıştım. Gerçekten önceki bölümün sonunda psikopat kahkası atan o vatandaşı bende merak ediyorum.
01-11-06, 18:28
bn sey görüm SPOİL-->
melinda bilg de bişi arıyo aniden karşısına o ruh çıkıyo bilg da çığlık atıyo arkasına dönüyo aynı ruh fln
Keyifle heyecanla izlediğim bir dizi oradaki Melinda'ya bayılıyorum ya böylesi bir yetenek ne bileyim heyecanlı hem de korku verici,ayy birde sevdiklerini ruhununda ondan yardım aldığını düşüncesinize nasıl bir duygudur kim bilir
BlackMamba
01-11-06, 21:41
ben bu bölüm kötü bir ruh izleyeceğimizden o kadar emindim ki biraz hayalkırıklığı içinde izledim sonunu..
İyi bir ruhun gitmesi için elinizden geleni yaparsınız sonuçta istekleri çokta imkansız değildir(en azından bugüne kadar izlediklerimizden böyle bir izlenime kapıldım) ama ya kötü bir ruh sizden neler isteyebilir..ben bu bölümde yarım kalmış işi karısını öldürmek olacağını sanmıştım ve bunu nasıl atlatacağını düşünüyordum.Bir de bu bölümde ruhun kocasını ele geçirebildiğini de gördük..İlerde bu durum dahada fazla kullanılacaktır değişik şahıslar üzerinde:)
ruhlar iyi de olsa kötü de ben merakla izleyeceğim..Dizi pazar akşamlarının seçeneksizliği içinde tek favorim:img-clapp
o da olacak zamanla ya...şimdilik bence iyilerin tadını çıkaralım.cnbc-e de yayınlanan dizilerde saçmalamzlar genelde:)sıkmayacaklardır bizi...gerilim-kroku unsuru da gelecektir.
Dizi çok güsel gidio bence kocasını hali de çok hoşuma gidio bi ses duyunca iyi mi kötü mü die soru artık adam :D ama dediğiniz gibi daha kötü ruhla pek karşılaşamadık hep duygusal bir hikaye çıkıo arkasından dizinin sonunda gözlerim doluo ,biraz daha korkuya kaçsa daha güzel olcak gibi böyle devam etse izlerim ben bu tip filmleride çok severim zaten ,ölülerin dönüşüne acaip benzio gerçi bu tip film çok :img-elvis
enteresan bir bölümdü... ruhlarla ilgili çevrelerinde hayat olmazsa gezinemeyecekleri gerçeğini de öğrenmiş olduuk
kadının ölümü ibret niteliği taşıyor sanırım...adam da nasıl sevdiyse kadını acele kaçmış gitmiş...
jim in annesinin erkek arkadaşını araştırması çok komiktineyse iyi adammış heralde izin verecek jim ilişkilerine(bir an adamı karşısına alıp "annem hakkında planların ne" diyecek sandım)
bu kadının işi iyiymiş... diğer hayaletler ulaşıcaz sevdiklerimize diye canları çıkıyo; bu kadın biraz tısırtılı da olsu canlı yayın yapabiliyo oğluna... boşuna melinda nın başını ağrıtmış ...
anlayamadığım nokta: çocuk escinselmiymiş?değilse niye "babasına eşcinsel olduğunu açıklayamayan bir çocuk" u yazıya dökme gereği duymuş?
güzel bi bölümdü.son 2 bölümdür gece izlediğim için biraz korktuğum kısımlar oluyor:)
"kırmızı eldiven" dedi durdu ya hayalet kadıncağız...gidip ne olduğunu benim bulasım geldi.o kadar sıkıldım muhabbetten...neyse sonra bi kitap denemesi olduğunu anladık...
Jim'e bende çok güldüm.özellikle yanlış bi tespit yaptığını anladığı zaman kendinde çok büyük yaralar açmak istediğini söylediği anda çok tatlı görünüyordu.(eh bir kız yorumu olduğu belli olsun dimi ama?:))
Anne yüreği dedikleri bu olsa gerek. Elektrik dalgaları ile iletişim kurmaya çalışmak... demek sadece insan enerjisi değil her türlü enerjiyi kullanabiliyorlar. Aslında ruhların elektronik aletleri etkilediğini Melinda daha önce söylemişti ama bu şekilde bağlantı kurmak için kullanabilecekleri aklıma gelmemişti. Jim gerçekten çok tatlıydı, araştırması yanlış çıkınca düzeltmeye çalışması güzeldi. Adam da gerçekten iyiymiş gidip annesine Jim' in yaptığını söylemedi. Çocuğu o hale getiren duyduğu seslermiş, Melinda' nın sonunda onu ikna etmesine sevindim. Gerçekten Melinda' nın işi çok zor.
Daha önce bu bölümde düşüncelerinizi belirtmiştiniz. Lütfen diğer üyelere kışkırtacak yazılar yazmayınız. Bundan sonraki mesajlarınız uyarmaksızın silinecektir.
Sudem
Dizifilm Mod
selam arkadaşlar gerçekten güzel bir bölümdü her zman olduğu gibi :) benim ilk ürktüğüm nokta bilgisayarda birdenbire bir yüz belirmesiydi ne oluyor ya dedim :) ben aslında kanının boynunun kırılarak öldüğünü sanmıştım çünkü boynu kıvrık duruodurdu melindayı ilk gördüğünde birde gözü tamamen beyaz gibi görmüştüm :) jim haklı tabi annesini paylaşmak istemiyordu ama yaptığı yanlışı farkedince ki söylediği sözler güzeldi :) ama sonu gayet güzeldi :) her zaman olduğu gibi neyse şimdilik görüşmek üzere hoşçakalın sağlıklı kalın :)
ya şimdi o çocuk eşcinsel miydi?en sonunda babasıyla konuşacağı şey bu muydu?bu arada o ruh,elektrnik aletleri kullanarak oğlana gözüktü tv'nin içinden.ilk bölümdeki babasını hiç görmeyen çocuk fln da bu yolla görseydi keşke:???
gelecek haftanın özeti....:D
F011 / Ghost Bride / 12.11.2006
Evlilik gecesini görmek kısmet olmamış bir gelin, ürkütücü bir şekilde geri döner. Kocasının yeni nişanlısının mutluluğunu kıskandığı için amacı, intikam almak ve evliliklerini engellemektir. Hayalet gelin, kızı o kadar rahatsız eder ki yeni gelin adayı evlilik yeminini etmeden kiliseden ayrılır.
Sonunda arızalı bir ruh göreceğiz. Ama bunun da sonu iyiye bağlanacak gibi geliyor. Bakalım Melinda hayalet gelini nasıl ikna edecek?
Arkadaşlar,
Bu hafta Melinda nın maceralarını kaçırdım..acaba tekrarı varmıydı ki cnbc.e nin muhakkak vardır..acaba hangi gün bilen varsa sevinirim söylerse eğer..:img-grin2
gelecek haftanın özeti....:D
F011 / Ghost Bride / 12.11.2006
Evlilik gecesini görmek kısmet olmamış bir gelin, ürkütücü bir şekilde geri döner. Kocasının yeni nişanlısının mutluluğunu kıskandığı için amacı, intikam almak ve evliliklerini engellemektir. Hayalet gelin, kızı o kadar rahatsız eder ki yeni gelin adayı evlilik yeminini etmeden kiliseden ayrılır.
Sağol arkadaşım bu haftanın özetini eklemişsiniz..bende merakla izliyorum.gerçekten Pazar günlerinin ekran kirliliği göz önüne alınırsa en beğendiğim dizilerden biri....:img-grin2 teşekkürler.
BlackMamba
10-11-06, 19:51
bişi diil ama rahatsız olan arkadaşlar war galiba? eğer istniosa gelecek haftanın özetlerinide eklim(beyaz:D)
Rahatsızlık demeyelim ama sadece herşeyi okuduktan,her detay duyduktan sonra izlemenin bir anlamı olmadığına inanıyorum.Merak eden arkadaşlar arama motorlarında gerekli kelimeleri yazarlarsa istedikleri ve merak ettikleri herşeye kolayca ulaşırlar.
Sen yine sırayla git arkadaşım özetlerde..:img-grin2
ben şu renkli renksiz meselesini anlamadım arkadaslar özetin koyulması mı istenmiyor eger böyleyse çok saçma çünkü cnbceden alınan özetler bunlar ozaman bu sayfaya hiç girmemen gerekir eger hiçbişe istemiyosan ama yok konu bu deilse biri bana ne oldugunu açıklayabilirmi:bilmim
gelecek bölümden birkaç resim merak etmeyin bikaçtane:img-grin2
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/ghost/normal_001.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/ghost/normal_002.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/ghost/normal_003.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/ghost/normal_004.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/ghost/normal_006.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/ghost/normal_005.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/ghost/normal_009.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/ghost/normal_015.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/ghost/normal_017.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/ghost/normal_019.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/ghost/normal_032.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/ghost/normal_034.jpg
http://www.jenniferfan.org/gallery/albums/gwcaps/ghost/normal_036.jpg
Arkadaşlar,
Bu hafta Melinda nın maceralarını kaçırdım..acaba tekrarı varmıydı ki cnbc.e nin muhakkak vardır..acaba hangi gün bilen varsa sevinirim söylerse eğer..:img-grin2
benım bıldıgım pazarları yenı bolum onun tekrarıda bı sonrakı hafta cumartesı saat 1de oluyo....gecen haftannın tekrarının olması lazım bugun...ıns dogru bılıomdur:img-grin2 zaten gecen hafta pazar seyredemedım arkadasalr gecen hafta pazarın konusu neydı nasıl bı bolumdu????
11-11-06, 13:57
Arkadaşlar,
yayınlandığı akşamın gecesi war saat 01.00 da pazar günü saat 13.00 te war
tılsım16 bu haftanın konusu bir gelinle ilgili ewlenemeden ölmüş kocası da baskasıyla ewlenecek ondan intikam almaya calışıyo böyle bişeydi hep bizlikte izleyip görücez
Prison Break
11-11-06, 14:01
Ya arkadaşlar bence dizide gerçekten en korkutucu bölüm geçen haftaydı ben çok korktum şahsen.:img-grin2 En çok ilk bölümü beğenmiştim bir de kayıp çocuklar bölümünü.:icon_cry:
BlackMamba
11-11-06, 15:03
ben şu renkli renksiz meselesini anlamadım arkadaslar özetin koyulması mı istenmiyor eger böyleyse çok saçma çünkü cnbceden alınan özetler bunlar ozaman bu sayfaya hiç girmemen gerekir eger hiçbişe istemiyosan ama yok konu bu deilse biri bana ne oldugunu açıklayabilirmi:bilmim
Spoiler içerikli yazıları değil benim bahsettiğim.
Ben yanlış anlaşılmış olabilirim bu konuda.Bu haftanın özetini ekleyen arkadaş gelecek haftanınkinide daha bu bölüm yayınlanmadan ekliyebilirim isterseniz demiş bende bu bölümden sonra eklemesini rica ettim.olay özet olarak bu..
Ghost Whisperer ın bır bolumunde şarkıcı JC(Eski Boybandlerden Nsync'ın uyesı) yer alıcak.
http://img24.imagevenue.com/loc505/th_53032_02_20061110120311_122_505lo.jpg (http://img24.imagevenue.com/img.php?image=53032_02_20061110120311_122_505lo.jp g)http://img163.imagevenue.com/loc384/th_53039_2co6kwp_122_384lo.jpg (http://img163.imagevenue.com/img.php?image=th_53039_2co6kwp_122_384lo.jpg)
http://img14.imagevenue.com/loc376/th_53055_03_20061110120357_122_376lo.jpg (http://img14.imagevenue.com/img.php?image=53055_03_20061110120357_122_376lo.jp g)http://img157.imagevenue.com/loc391/th_53095_04_1_20061110120401_122_391lo.jpg (http://img157.imagevenue.com/img.php?image=53095_04_1_20061110120401_122_391lo. jpg)http://img44.imagevenue.com/loc479/th_53100_ghost05_122_479lo.jpg (http://img44.imagevenue.com/img.php?image=53100_ghost05_122_479lo.jpg)
Spoiler içerikli yazıları değil benim bahsettiğim.
Ben yanlış anlaşılmış olabilirim bu konuda.Bu haftanın özetini ekleyen arkadaş gelecek haftanınkinide daha bu bölüm yayınlanmadan ekliyebilirim isterseniz demiş bende bu bölümden sonra eklemesini rica ettim.olay özet olarak bu..
merak etme yanlış anlaşılmadın ama zaten ben konuyu anlamadigimi belirttim seninki doğru her hafta eklensin lütfen özetler abartmayalım olayı:img-grin2
-A k e L d a N-
12-11-06, 21:03
çoookkkk romantik bi bölümdüüü...en başlarda dedim bu kız baş belası bırakmayacak bu adamın yakasını..ama Allahtan anlayışlıymış..adamın lisayı daha çok sewdiğini anlayınca bıraktı..şiir hediye etmesi çok güzeldi..we josh onu sewio olmasaydı belkide hiç gidemeyecekti..çookk romantikti sonu yaa..çok sewindim..herkes mutluydu:img-grin2 :img-ok: :D :cheer:
Prison Break
12-11-06, 22:10
Ben de çok beğendim çok güzeldi bu bölüm.:img-grin2 O Serena'yı hiç sevmedim ilk başta ama sonlara doğru çok sevdim.:img-grin2 Hele sonunda Josh ile elele tutuşurken çok duygulandım ve ilk kez birbirini seven iki ölü gördük.:img-grin2
açıkcası çok begendiğim bi bölümdü çok duygusaldı ve melinda kocasını kıskanırken çok tatlıydı:img-grin2 ama gelin için aynı şeyleri söyleyemem çok bencilmiş yani sen ölmüşsün artık yani bırak adam mutlu olsun sen olamadın diye oda mı olamasın dimi sonuçta isteyerek kaza yapmamış ama ben o joshin kıza bişeler hissettigini anladım onu böyle savunması falan ama hersey tatlıya baglandı jime bişe yapacak sandim dediya sende benimkinde uzak dur diye bide ben serena eee hadi ışığım nerde diye bağırındığı yerde çok güldüm komediydi neyse açıkcası çok hoş bir bölümdü çenem düştü yine:img-haha:
gene çok hoştu... serena baştan sona çok canavarca davrandı... hade başlarda kızgındı ama telafi etmeye gittiğinde kadını korkutması tam kabalıktı ve kötüruhluluktu... adam iyi kurtulmuş şirret karıdan ... en iyi arkadaşı da öteki tarafta çok çekecek o kadından
melinda nın kocası da tam kılıbık... melinda bi daha görüşmemeni istesem dedi adam peki karıcığım dedi...:img-haha:
Serena' nın daha çok bela çıkartacağını sanmıştım. Sonunda hırsını yenip, gerçek duygularını dinlemesi güzel oldu. Bu bölümde dikkatimi çeken bir konu var. Serena şimdiye kadar gördüğümüz ruhlardan çok daha güçlüydü. Melinda ruhların elektrikleri etkileyebildiklerini söylemişti, Serena ise bundan fazlasını yapabiliyordu. Onu böyle güçlendiren nefreti mi diye düşündüm ama dizinin sonunda herşeyi kabullenip gitmeye hazırken bile güçlüydü. Bir de Melinda' nın 'eskisinden daha güçlüler, birşey onları güçlendiriyor' cümlesine takıldım. Ruhları güçlendiren ne? Sanırım önümüzde ilginç bölümler olacak.
Güzel bir bölümdü.. Her bölümde ruhlarla ilgili sağ duyusunu ve onlara anlayışla bazende ara ara kızmasını çok sevdim.. :) Yüzüğün kaybolduğu sahnede bağırışı iyiydi.. Bide boncukların dökülmemesi için kes şunu demesi.. :)
BlackMamba
13-11-06, 22:44
Biz korkacağımız bölümler bekliyoruz bekliyo