Tüm Versiyonu Göster : Mantık Hataları
kübranejat
05-08-06, 17:19
Arkadaşlar dizideki mantık hataları ama genel olarak değil sahnelerdeki repliklere göre filan...
Televizyonda tekrarları verildiği için böyle mantık hataları daha iyi anlaşılır dizinin tamamına göre değelendirmeyin.
dün normal atvde yayınladan bi kornişon meselesi vardı nazlı evde kornişon kalmamış diyince esma almaya gidiyodu esma daha gelmeden suzanın elinde bi dolu kutu vardıı ama yetmezz diye söylemişte olabilirler tabi
kübranejat
08-08-06, 14:24
Bir de Demir le Esma nın bir sahnesi vardı Demir pencereye çıktı Esma da çıktı sonra Demir bahçeye gel diye bir işaret yaptı. Esma bahçeye çıktı Demir dedi ki : "Nerde kaldın ya" dedi.
Esma da : "Beni mi bekliyordun" dedi :) :) :)
Belki başka bir anlamı da olbailir ama çok saçma bir sözdü beni mi bekliyodun :) Tabi seni bekliyo çocuk :) Sanki bahçeye gel diyen Demir değildi :)
bu akşam erdalı oynayan oyuncunun daha önce 23. bölümde ayşe dışarıda dolaşırken gece kendisinin kestaneci ,71. bölümde cunda da araba tamircisi olarak görüyoruz . birde kozanlar kaza geçirdiğinde arabayı tamir ettirdiklerinde oradaki ustanın ve ömer kalp krizi geçirdiği sıradaki doktor olduğunu görüceksiniz şaşırmayın
first lady
11-08-06, 19:55
bu akşam erdalı oynayan oyuncunun daha önce 23. bölümde ayşe dışarıda dolaşırken gece kendisinin kestaneci ,71. bölümde cunda da araba tamircisi olarak görüyoruz . birde kozanlar kaza geçirdiğinde arabayı tamir ettirdiklerinde oradaki ustanın ve ömer kalp krizi geçirdiği sıradaki doktor olduğunu görüceksiniz şaşırmayın
ya bu süper oyuncu kıtlığımı vardı acaba:img-grin2
ya bu süper oyuncu kıtlığımı vardı acaba:img-grin2
olabilir gene aynı oyuncuu yağmur zamanındaa şöför rolündeydi demekki tmc oyuncularından vazgeçemiyo :)
first lady
11-08-06, 22:38
olabilir gene aynı oyuncuu yağmur zamanındaa şöför rolündeydi demekki tmc oyuncularından vazgeçemiyo :)
hemde ersaldı adı bu kadar olur yaniiiiiiii:img-haha:
dünkü bölümdede(33.bölümde yani)selimle esma selim hastaneden çıktıktan sonra telefonla konuşurken demir selimin yanına geldi selim görmemişti daha
bu sırada esmayla telefonda vedalaşmışlardı ve esma telefonu kapattı selimde demiri gördü ve esmaya tamam görüşürüz gibi bişeyler deyip telefonu kapattı halbuki selim esmaya görüşürüz dediği zaman esma çoktan telefonu kapatmıştı:)
Bu dizide kesin oyuncu kıtlığı var. Demir'in Binnur'a evlenme teklifi ettiği sahnede Binnur'un yanındaki kız arkadaşı aynı zamanda Esma 'nın da arkadaşı. Çünkü ilerleyen bölümlerde o kız okulda Esma'nın yanına geliyor ve gayeet samimi konuşuyorlar. Bu mümkün değil zaten Demir 'in Binnur'a evlenme teklifi ettiği gece Esma da ordaydı ve o kızı tanımıyordu
ben çok dikkatli bi şey yazmıycam ama esma önceki ve sonraki bölümlerde çok güzel giyiniyodu hemde acayip güzel giyiniyodu ama tam olarak kaçıncı bölüm sayısını hatırlamıyorum ama hani bunlar boşanmak üzereyken esma nın patronu boşanamıycaklarını söylemişti sonra arhanlar malikanede bi parti vermişlerdi esma orda beyaz bi elbise giymişti bence o elbise iğrençti kızı çok çirkin göstermişti ruj rengi saç modeli falan iğrençti
first lady
18-08-06, 19:41
bugünki bölümü ben önceden avrupa atv'de izlemiştim esma kalemini kaybedince asistanlık sınavına bile bu kalemle girdim dedi sonra ben normal atvde esmanın sınava girdiği bölümü izlerken aklıma geldi bi baktım esmanın elinde yeşil bi kurşun kalem e dedim esmanın kaybetttği siyah uçlu kalemdi emin olamadığım için yazmadım ama bugün kalemi tekrar görünce emin oldum esma sınava o kalemle girmedikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:img-haha:
bendende bi tane hani hep merdivenlerden aşağı iniyolar ayşe ordan geliyo sanki behiye hanımın yatak odası orda gibi gecelikle sürekli ordan çıkıyo o merdiven sadece mutfağa gidiyo aşağıdada başka oda yokk
bugünki bölümü ben önceden avrupa atv'de izlemiştim esma kalemini kaybedince asistanlık sınavına bile bu kalemle girdim dedi sonra ben normal atvde esmanın sınava girdiği bölümü izlerken aklıma geldi bi baktım esmanın elinde yeşil bi kurşun kalem e dedim esmanın kaybetttği siyah uçlu kalemdi emin olamadığım için yazmadım ama bugün kalemi tekrar görünce emin oldum esma sınava o kalemle girmedikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:img-haha:
ewt ben de frkettm bnu bugün ,esmann asistanlk snawna grdii kalem kesnlkle o kalem diildi bi de üstne bastra bastra asistanlk snawna ble o kalemle grdm dedi:):):)
bir bölümde Selim annesi ve babasının durumu hakkında "Çocukluğumda liseli aşıklar gibiydiler, aralarından su sızmazdı, şimdiki duruma baktığımda şaşırıyorum tarzında birşeyler söyledi..Fakat Demir Selim'in 9 yaşında yazmış olduğu günlüğünü bulduğunda ve ona benden hep nefret ettin dediğinde Selim ona yanılmıyorsam şöyle bir tepki vermişti, sen hiç bir çocuğun her an anne ve babasının ayrılması korkusuyla yaşadığına şahit oldun mu?
ömer ve behiye selim çocukken liseli aşıklar gibi mutlular mıydı?yoksa her an ayrılma durumları mı vardı??
ewt ben de frkettm bnu bugün ,esmann asistanlk snawna grdii kalem kesnlkle o kalem diildi bi de üstne bastra bastra asistanlk snawna ble o kalemle grdm dedi:):):)
senarisler işte önceden ayarlayamamışlar bari yazma o repliği dimi :) :) :)
bi de en önemlisi esmanın çiçeğin ve necatinin işlerini bırakıp ta kasabaya yerleşmeleri çok saçmaydı...esma tek başına bir yerlere gelebilmek için çabaladı sonra hepsini silip attı...
ayrıca son bölümde esma ve turgutun düğünü var ama turgutuın ailesinden hiç kimse yoktu...acaba esma istenmeyen gelin mi???:img-grin2
first lady
18-08-06, 20:23
esmanın akademik kariyerini bi anda bitirip kasabada komşu çocuklara ders vermesi gerçektende hataydı tamam aile sevgisi falan ama bi anda onca emek hooooooooooppppppp çöpe:img-haha: .ha bide esmanın bebeğini kaybedip selime küsmesi var e bebek senin öğrencin yüzünden düştü napsın selim dimi ya:icon_evil .ha dersenizki selimin ailesini istemedi e söyle selime git başka yerde yaşa yoooooookkkkkkkkk illa sır küpü olcak esma:fighting2 :img-grin2
bendende bi tane hani hep merdivenlerden aşağı iniyolar ayşe ordan geliyo sanki behiye hanımın yatak odası orda gibi gecelikle sürekli ordan çıkıyo o merdiven sadece mutfağa gidiyo aşağıdada başka oda yokk
onu bende düşündüm mesela esma demir sarhoşken onu odasında kapının sğ tarafında bir yere soktu ama demir bi bölümde ben odama gidiyorum diyip merdivenlerden aşağı indi...
onu bende düşündüm mesela esma demir sarhoşken onu odasında kapının sğ tarafında bir yere soktu ama demir bi bölümde ben odama gidiyorum diyip merdivenlerden aşağı indi...
evet zaten gösterilen bütün odalar o evde değil başka yerlerdede çekim yapıyolardı ama tabi en fazlaa orda çekim yapıyolardı yalnı çok komik oluyo bazen gösteriyolar merdiveni falan bari göstermeyin dimi :)
Repliklerle ilgil mantık hatalarına bir örnekte ben vereyim.
Çiçek evleneceği zamandı mutfakta bir gelin dergisinde bir gelinlik var. Nazlı Suzan'a "Abla bu Çiceğin gelinliği mi?" diye sordu. Suzan'da "Evet ama üzerine göre yapacaklar" dedi.
Bir sonraki bölümde Suzan, Nazlı ve Tatyana'ya "Kızlar sağolun Çiceğin gelinliğini" dikmeme yardım ettiniz dedi.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım. Acaba dedim senaristler bir bölüm önce ne yazdıkların hatırlıyamacak kadar yoğunlar mı?
first lady
19-08-06, 15:53
kuruntumu bilemiyorum ama benimde repliklerde şu dikkatimi çekti:çiçek babasına dediki'en son 1977'de esmanın doğumuna 3ay kala lunaparka gittik'.e bu dizi 2003 ve 4'te yayınlanmadımı yani buna göre esma o zaman 26-27 yaşında oluyo e bu kız daha yeni mezun olmadımı üniversiteden ya çok tembeldi çift dikiş gitti yada çiçek yılları karıştırdı:img-haha:
Dizide ki yaş konusuna hiç girmeyelim bence,yoksa o girdaba bir girdik mi kesinlikle çıkamayız...:img-grin2
Ev konusunda neredeyse ihtisas yapmış biri olarak yazayım,mutfağa inen merdivenlerde arada bir koridor var,Ayve ve Behiye-Ömer çiftitnin odaları orda...
Selim'in odası çalışma odasının çaprazında kalıyor,Demir'in odası da ana girişte ayrı bir koridor daha var orda...En azından ilk bölümlerde öyleydi,ama maşallah ev odayla dolu,belki sonra canı sıkılıp aşağıdaki odalardan birine geçmiştir...Eh bu da pek bir mantık hatası değil....Adamlar sadece zengin....:fighting2
Ev konusunda neredeyse ihtisas yapmış biri olarak yazayım,mutfağa inen merdivenlerde arada bir koridor var,Ayve ve Behiye-Ömer çiftitnin odaları orda...
Selim'in odası çalışma odasının çaprazında kalıyor,Demir'in odası da ana girişte ayrı bir koridor daha var orda...En azından ilk bölümlerde öyleydi,ama maşallah ev odayla dolu,belki sonra canı sıkılıp aşağıdaki odalardan birine geçmiştir...Eh bu da pek bir mantık hatası değil....Adamlar sadece zengin....:fighting2
Michelle müştemilat hariç, dizide en istikrarlı oda Demir'in odasıydı hep aynı kaldı.
Behiye ve Ömer Arhan'ın odası olarak 2 farklı oda kullanıldı.İlk Oda dizin başında Behiye evi terk etiğinde kullanılan ince ferforje başlıklı karyolalı ve yatma bölümünde koltuk vardı ve daha küçüktü. İkinci ise Yatma ve oturma bölümünden oluşan Tahta sütunlü karyolalı idi.
Selim'in odası içinse 3 farklı oda kullanıldı. İlk oda, geceyi Aylin geçirdiğinde Demir'in bakmaya geldiği oda biraz üstün körüydü. İkinci oda, turuncu koltuklu ve penceresinden garajın gözüktüğü odaydı.Selim pencereden Demir ile sma'nın konuştuğunu görmüştü. Son oda hepimizin malumu o da gayet ciddi ve Selim Arhan'a yakışır bir odaydı ve müştemilata bakıyordu.
İkinci sezon Çiçek ve Necati tüp bebek yaptıracak para bulamazken bahçe içinde geniş bir eve çıktılar. Hatta yeni evlerinde koşturmaca bile oynayabiliyorlardı. İlk ev daha uygundu.
Dizide ki yaş konusuna hiç girmeyelim bence,yoksa o girdaba bir girdik mi kesinlikle çıkamayız...:img-grin2
ama ben evi gördüm arada koridor falan yokru yada ben dikkat etmedim neyse genede saol bende diziyi izlerken bidaha bakrım
Chae Ryung
20-08-06, 20:35
ya aslında ben bim i ilk yayınlandığında izlememiştim ama arkadaşlarımızın eklediği videolardan yakaladığım bir mantık hatası var bence.
selim romaya gittiğinde esma onu ilk kez odasına aldığı gece esma selime "buraya geldiğimden beri nçayı unuttum hep kahve içiyorum ama artık çok iyi yapıyorum" diyor. sonra selim ile esma evlendiler ve şu kooperatif mahkemesi olduğu akşam esma selime kahve yaptı. selim esmaya "sen kahve yapmayı bilir miydin?" deyince esma da eğer usulüyle gelip beni babamdan isteseydin öğrenirdin yaptığımı? dedi. e zaten romada kahve yapabildiğini öğrenmişti esmanın.
ya aslında ben bim i ilk yayınlandığında izlememiştim ama arkadaşlarımızın eklediği videolardan yakaladığım bir mantık hatası var bence.
selim romaya gittiğinde esma onu ilk kez odasına aldığı gece esma selime "buraya geldiğimden beri nçayı unuttum hep kahve içiyorum ama artık çok iyi yapıyorum" diyor. sonra selim ile esma evlendiler ve şu kooperatif mahkemesi olduğu akşam esma selime kahve yaptı. selim esmaya "sen kahve yapmayı bilir miydin?" deyince esma da eğer usulüyle gelip beni babamdan isteseydin öğrenirdin yaptığımı? dedi. e zaten romada kahve yapabildiğini öğrenmişti esmanın.
ben orda türk kahvesini kastetikleri düşünmüştüm...sonuçtan isterken türk kahvesi yapılır.romada da türk kahvesinin buluncağını sanmıyorum
İtalyanlar espresso adı verilen bir kahve içerler.espresso Cafeteria adı verilen bir makinayla yapılır.Kahveyi imbikliyerek yani su kahveden geçer kahvenin özünü alır geride posa kalır. Bizim Türk kahvesini İtalyanlar bilmezler.
first lady
22-08-06, 20:22
dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama bugün demir selimin çocukken yazdığı defteri okurken beni bi gülme aldı.'adam olucak çocuk belli işte' dedim sebebine gelince ya abartsan bunların arasında 8-9 yaş var o yaşta çocuk nasılda inci gibi döktürmüş maşallah:img-haha: ya insan biraz kargacık burgacık yazar bari çakmayalım diye hem yakın plan çekmişler hem dikkat etmemişler:icon_evil :img-grin2
dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama bugün demir selimin çocukken yazdığı defteri okurken beni bi gülme aldı.'adam olucak çocuk belli işte' dedim sebebine gelince ya abartsan bunların arasında 8-9 yaş var o yaşta çocuk nasılda inci gibi döktürmüş maşallah:img-haha: ya insan biraz kargacık burgacık yazar bari çakmayalım diye hem yakın plan çekmişler hem dikkat etmemişler:icon_evil :img-grin2
ewt ya cdden çok güzel bi yazıydı,keşke ben de çockken o kdr güsel yazablseydm walla, ee adamn böle başarılı bi yönetici olcaı taa 9 yaşndan belliymiş:):):)
Bir mantık hatası daha Suzan, Ozan ile İpek arkadaşlık ederken "Bunlar daha 16 yaşındabaşlarına bir kaza gelmesin." dedi. Sonra Ozan İpek'le ormanlık bir yerde yürürken sen yakında 18'ni dolduruyorsun bende yaza dolduruyorum. Çalışıp para biriktirelim dedi. Sonra İpek içinyaş günü partisi yaptılar. Sonra hep üniversite imtihanı bahsi geçiyordu sonra öğrendik ki Ozan lise 2'ye gidiyormuş. Ben lisede sene de kaybetmeme rağmen liseyi bitirdiğimde 18 yaşımı doldurmamıştım. Bu yaş hesapları Michelle'nin dediği gibi bir girdiniz mi bir daha çıkamıyorsunuz. Yaş hesapları Kara Güneş misali bütün mantıki açıklamaları alıp götürüyor.
CARPE DİEM
22-08-06, 22:34
bi bölümde ayşe ewden kaçıodu o çk saçmaydı kapıda bekçi war ayşe nası çıktı hadi bir yolunu bulup dışarı çıktı sonra geç saatlerde istanbul sokaklarında o kadar gezdi nasıl geri döndü tekrar (anladığım kadarıyla ayşe 6-7 yasındaydı) onu da geçtim olur ist. çok ii biliyodur peki kimse görmeden (kapıda bekçi war) nasıl bahçeye girdi bir türlü anlayamadım
ama ne olursa olsun BİM imi çok ama çok sewiom 30 kere izlesem bıkmam hyem atalarımız ne demiş 'her güzelin bi kusuru wardır' bizim senaristlerimizde arada böle hatalar yapabiliooo:img-kiss:
cagkan_asn
23-08-06, 09:17
arkadaslar selim bıçaklandığında karnını tuto yane karnından darbe alıoo ama hastanede kalbinden yaralanmış diolarr bilmiorum ama biras dikkat etmelilerdii walla bide hepinize brawo ben sadece diziyi izlediiim için bişi farketmiomm::D
cagkan_asn
23-08-06, 09:19
yaa su derya nerden çıktıı hele maria nın selimin yanına yatmasıı allam git içerde yatt esmada yanlış anadı zatiii deryada selimin ewli olduğunu bilerek onnlla bişiler yasamaya çalışıoduu off her dizide olur böle şeylee bim çok farklıydıı çoooooo....k
first lady
23-08-06, 22:40
ya bişe sorucam 37.bölümde esma romada pansiyonunda kaldığı kadını ikna etmek için evlilik cüzdanını gösterdiya e bu cüzdan türkçe verilmezmi?yani tam bilemiyorum ama öyle olur heralde her dilde türkiyenin evlilik cüzdanı olmaz heralde dimi?e öyleyse ingilizce bile bilmeyen kadın nasıl anladıki onun evlilik cüzdanı olduğunu hımmmmmmmmmmmm:img-help:
cagkan_asn
23-08-06, 22:45
yaa ikisinn resmi fln wardıı büyük ihtimalle ordan anadı
benm dikkatimi bişe çekti bgn;36. bölmde selim esmann romada kaldıı eve gelnce kadına esmanın nerde olduunu italyanca olarak soramamış we kadının da ne dediini anlamamştı htta kadınn hareketlernden esmann nişanladıını sanmştı ama bgnkü 37. bölmde selim italyanca konuşabliyordu(örneğin makarnacıda weya esmayı motorla alrıken) we esmann kaldıı yerin sahibi kadın onlar için iyi dilekler temenni edrken(italynca olarak) esma tam kadınn dedklerini çeviriyodu ki selim anlayp önce inglizce snra da italynca olarak cwp werebldi,walla bu kdr kısa bi sürede italyancA öğrenebliosa bravo..........:):)
Bugun 37. bolumde Cemal bir tinerci cocuga para verdiginde Selim gelip Mustafa nasil gibi birseyler sorduya. Ve bence bunla onu yaralayan kisiyi kasttetti. Ama o cocugun adi Ahmetti.
first lady
23-08-06, 23:11
Bugun 37. bolumde Cemal bir tinerci cocuga para verdiginde Selim gelip Mustafa nasil gibi birseyler sorduya. Ve bence bunla onu yaralayan kisiyi kasttetti. Ama o cocugun adi Ahmetti.
ayyyyyy evet ya çok komikti o da ben yanlış hatırladığımı düşündüm önce ama annemede sorunca emin oldum.bide ben bugün o bölümüde izledim tam üstüne geldi tesadüf işte:img-grin2
ewt ya doru çocuun adı ahmetti,bende mustafa kim die kara kara dşünüodum :):)
ya bişe sorucam 37.bölümde esma romada pansiyonunda kaldığı kadını ikna etmek için evlilik cüzdanını gösterdiya e bu cüzdan türkçe verilmezmi?yani tam bilemiyorum ama öyle olur heralde her dilde türkiyenin evlilik cüzdanı olmaz heralde dimi?e öyleyse ingilizce bile bilmeyen kadın nasıl anladıki onun evlilik cüzdanı olduğunu hımmmmmmmmmmmm:img-help:
bu benimde dikkatimi çekti en sonunda heralde dedim italyanlarla türkelerin evlilik cüzdanı benziyoki kadın anladı...:)
bişey daha...dünkü bölümde yine selimle esma evlendikleri akşam yemekteyken selim esmaya aldığı yüzüğü esmanın sağ eline taktı ama kendi yüzüğünü sol eline:)ayrıca benim bildiğim evlilik yüzüğü sol ele takılır:)
first lady
24-08-06, 18:13
bu benimde dikkatimi çekti en sonunda heralde dedim italyanlarla türkelerin evlilik cüzdanı benziyoki kadın anladı...:)
bişey daha...dünkü bölümde yine selimle esma evlendikleri akşam yemekteyken selim esmaya aldığı yüzüğü esmanın sağ eline taktı ama kendi yüzüğünü sol eline:)ayrıca benim bildiğim evlilik yüzüğü sol ele takılır:)
ya bide esma ertesi gün yüzüğü işaret parmağına taktı insan alyansı oraya takarmı yaaaaaaaa:img-grin2
yaa su derya nerden çıktıı hele maria nın selimin yanına yatmasıı allam git içerde yatt esmada yanlış anadı zatiii deryada selimin ewli olduğunu bilerek onnlla bişiler yasamaya çalışıoduu off her dizide olur böle şeylee bim çok farklıydıı çoooooo....k
Esma'nınSelim'le yatakta gördüğü Maria idi. Oda sarhoş Selimi eve getirmişti. Şu gereksiz ZİNA olayını gören ve duyan kimse olmadı. Biz zavallı izleyicilerden başka.
cagkan_asn
24-08-06, 23:25
yok ben zatii mariann yattını bilioom söledimdeee yawww selişmi dinlemek zorundamıı git ewinee yada git içerde yatt sinir oldumm
disikartal
26-08-06, 21:41
daha önce fark etmiş olan var mı bilmiyorum ama benim fark ettigim bi kac nokta oldu..selim arhan ın bıcaklayan tinercinin adı 1. sezonda oldukca acık biçimde ve tekrar tekrar ahmet olarak geciyor.ama ikinci sezona geldigimizde tinerci cocugun adı mustafa oluyor.bu senaristler hiç önceden yazdıklarına bakmıyorlar mı acaba?bunu fark edince gercekten diziden kopuyoruz.bı de ozan ın üniversite olayı var.esma roma ya giderken bana üniversite sonuclarını söleyeceksin tamam mı diyor.ama ozan lise 3 e yenı gecmişti.ayrıca esma romaya 3 aylıgına gidecegini biliyordu.zaten ozan sinava girecegi zaman yanı 1 sene sonra ablası istanbul da olcaktı.burada da senaristler kendileriyle celiştiler:img-haha
atv avrupada ve atvde daa önce yaynlanan 34. bölümde demirin rally içn aldıı arabann arkasnda koskocaman harflerle SERCAN KAYALAR yazıodu ama bgn atv avrupada yaynlanan 39. bölümde demirle sercanı 1. olduunda sercann adı sercan ERDEMİR vea onn gbi bişe olarak anons edldi ama emnm ki kayalar denmedi,bare biras dkkatli olsymş senaristler, adamın rolü küçük die her sfernde soyadının farklı bi şeklde sölendiini farketmyceklerni sandılar herlde:):)
mantık hataların size yazmaya devam edim bimde herksin habire burcu yaşı doğum tarihi değişiyordu. bide pelin gittiğinde sevgiller gününden sonra gitmişti ama demire yılbaşında olan tusanemide yaralana ölen insanlardan bahsetti pelin geldiğinde başka selim esmaya mayıs ayı içinde evlenme teklifi etmişken 22 nisan ayında evlilik teklif ettiği çıkıyo halbukuki tango gösterisine gittikleri sahneynedi o tarih aslında daha çok var ama bu senaristlerin bu senaryoyu bir daha okumadıkları izlmedikleri o kadar belliki insanın aklı almıyor bu kadar basit hataları
sen okadar yatırım yap o kadar iyi oyuncular olsun böyle hatalar olacak iş değil ya
cagkan_asn
28-08-06, 23:33
yaa bideee esma gidioo selimn cebindee mektup hala duruoo 3 aydan berii bi keree adam 3 aydırr aynı takım elbiseyi giyiyoo olmas kokarr o zman süreklii maktıubu alıpp başka yerlere koyuyooo anlayamadımm hele selimn önceee italyanca bilmemesii sonradann italyanca konuşmasıı bi tuhaftııı
TuĞç€ K€R€mcem
28-08-06, 23:44
BAYADA HATA OLUYOMUŞ HAA SİZDE NE DİKKATLİSİNİZ KARDEŞİM:img-grin2
Chae Ryung
29-08-06, 12:37
arkadaşlar dünkü bölümü izlerken (36. bölüm) bişey fark ettim ama tabii gene yanılmış da olabilirim. selimle zekeriya konuşurlarken esmanın gitmesinden 3 ay oldu diye bahsettiler. romada roberto ile esma konuşurlarken roberto esmaya artık 2 ay önceki gibi ağlamıyorsun dedi. ilk önce aklıma bunun bi mantık hatası olduğu geldi ama sonra düşününce robertonun esmanın aslında 3 ay önce gelip bir ay boyunca ağladıktan sonra iki aydır daha iyi olduğunu ima ettiği geldi. ya sizce hangisini kastetti. eğer bu gerçek bi şey olsaydı kesinlikle 2. derdim ama yalnızca bi film olduğu için mantık hatası olabileceğini düşündüm.:img-help: :img-help:
first lady
29-08-06, 14:10
dün39. bölümü izlerken gördüm.şimdi ceylan dürümcünün önünden geçerken ozan arkasından gidiyo kızı arabadan kurtarıyo korkmuştur diye dürümcünün oraya götürüp su veriyo biz bu arada öğreniyoruzki kız çalışıyo veeeeeee sabah 9 akşam altı işe gidiyo.amaaaaaaaaa kız suyunu içip kalkınca geldiği yöne doğru gidiyo yani kız işe gitmek için kullandığı yoldan değil eve gitmek için kullandığı yoldan gidiyo.ya kız işi astı ozanı görünce yada şaşkınlıktan yolları karıştırdı:img-grin2 :img-haha:
dün39. bölümü izlerken gördüm.şimdi ceylan dürümcünün önünden geçerken ozan arkasından gidiyo kızı arabadan kurtarıyo korkmuştur diye dürümcünün oraya götürüp su veriyo biz bu arada öğreniyoruzki kız çalışıyo veeeeeee sabah 9 akşam altı işe gidiyo.amaaaaaaaaa kız suyunu içip kalkınca geldiği yöne doğru gidiyo yani kız işe gitmek için kullandığı yoldan değil eve gitmek için kullandığı yoldan gidiyo.ya kız işi astı ozanı görünce yada şaşkınlıktan yolları karıştırdı:img-grin2 :img-haha:
dün izlerken evdekilere fark ettiniz mi ceylan geldiği yöne geri gidiyo dedim.
hepsi tuhaf tuhaf suratıma baktı:D bende aman be sizde ne garip izliyonuz biraz dikkatli izliyin diye söylenip durdum:img-grin2
Melisa2000
29-08-06, 17:37
mantık hataların size yazmaya devam edim
bide pelin gittiğinde sevgiller gününden sonra gitmişti ama demire yılbaşında olan tusanemide yaralana ölen insanlardan bahsetti pelin geldiğinde
aslında daha çok var ama bu senaristlerin bu senaryoyu bir daha okumadıkları izlmedikleri o kadar belliki insanın aklı almıyor bu kadar basit hataları
sen okadar yatırım yap o kadar iyi oyuncular olsun böyle hatalar olacak iş değil ya
essem doğru yazmışsın. demir peline 14 şubatta sevgililer günüde evlenme teklif etti sonra pelin gitti. geri döndüğünde demire hindistana indiği gün tsunaminin meydana geldiğinden bahsetmişti. :img-hyste
ayrıca çiçek ve necatinin soyadı kaç kere değişti.
senaristlerin diziyi yazdıktan sonra hiç okumadıklarında haklısın.çünkü esma ve selim yılbaşından önce ayrılmışlardı selimini esmayı çağırdığında yılbaşıın beraber geçirdiğimiz otele gel demişti.:img-haha:
esma ile selimin ilk evlendiklerinda selim arc ye gidiyor ve adviyenin sesi baska cıkıyor genc bir bayan konusması var kadının sesinin yerine cok komik olmus
esma ile selimin ilk evlendiklerinda selim arc ye gidiyor ve adviyenin sesi baska cıkıyor genc bir bayan konusması var kadının sesinin yerine cok komik olmus
rahatsız olduğu için belki dublaj yapmışlardır.
benimde gördüğüm bir tane ormancı türkü söylenirken suzan ve cemal söylüyor duyuyoruz ama cemal içki içiyo aynı anda nasıl oluyor
benim dikkatimi çeken hata çekimle ilgili malikanedeki patlama sahnesinde selim daha patlama olmadan 2-3 sn önce korku ve şaşkınlık ifadesine bürünüyor
benim dikkatimi çeken hata çekimle ilgili malikanedeki patlama sahnesinde selim daha patlama olmadan 2-3 sn önce korku ve şaşkınlık ifadesine bürünüyor
ewt hatta bimin son bölümnden snraki oyuncularla roprtaj yaptkları çekim arkasnı fln gsterdkleri kısımda mehmet aslantuğla yaptkları roprtajda o da demişti "o sahnede herkes bi yerlere saklandı bi tek ben wardm we o sahnedeki bomba ne zmn patlyck acaba surat ifadem de kurguya yansımş" die......
şimdi devam edelim mantık hatalarına
40. bölüm
1.esma annesi ile babasını ziyarete gidiyor . çok kalmıcam okula gidicem diyor bir sonraki sahne annesiyle çay içiyorlar mantı açıcaklar esma allhtan okula gidecek
2..esmanın doğum günü benim bildiğim kadarı ile esma yengeç burcuydu ilk bölümlerde o zaman doğum günü haziran ve temmuz ayında olması lazım bunlar eylülde kutluyolar.
3.esmanın cuma günü doğum günü ise demirin boşanması cumartesi oluyor bneim bildliğim kadarı ile mahkemeler o gün boşanma davalarına bakmıyorlar .
4. bide habire ev değişiyor ben onu anlamıyorum bu bölüm selcanın olan ev bir bölüm sonra pelinin evi olarak görücez.çiçek ve necatinin evleride habire değişiyorya pelini ev habire değişiyor nasıl bu iş ya
esmerseker
03-09-06, 01:47
bilemiyorum bunu daha önce yazan oldumu ama demir kızı ada'dan bazen "oğlum" diye bahsediyo. "gel oğlum" yada "canım oğlum" gibi. İlk başta yanlış duydum sandım ama daha geçen bölümde mahkemeden önce alıp geç getirdiği bölümde oglum dedi kulaklarımla duydum. :img-kiss:
esmerseker
03-09-06, 01:55
Evlilik cüzdaninın üzerinde "uluslararsı evlilik cüzdanı" altındada fransizcası olacak şekilde yazar, Tüm dünyada geçerli olcak şekilde düzenlendiği için içinde çok çeşitli dillerde -hatta italyancası da olmak üzere- bilgiler yazar. Bende bi tane var ordan biliyorum :img-grin2
bilemiyorum bunu daha önce yazan oldumu ama demir kızı ada'dan bazen "oğlum" diye bahsediyo. "gel oğlum" yada "canım oğlum" gibi. İlk başta yanlış duydum sandım ama daha geçen bölümde mahkemeden önce alıp geç getirdiği bölümde oglum dedi kulaklarımla duydum. :img-kiss:
bende fark ettim onu zaten o oynayan çocukta erkek çocuktu. bide ozanında oğlu var . ozan alışmış ondan oğlum diyodurda dikkat edilmesi lazımdı.
cagkan_asn
03-09-06, 19:45
40. bölüm
1.esma annesi ile babasını ziyarete gidiyor . çok kalmıcam okula gidicem diyor bir sonraki sahne annesiyle çay içiyorlar mantı açıcaklar esma allhtan okula gidecek
2..esmanın doğum günü benim bildiğim kadarı ile esma yengeç burcuydu ilk bölümlerde o zaman doğum günü haziran ve temmuz ayında olması lazım bunlar eylülde kutluyolar.
3.esmanın cuma günü doğum günü ise demirin boşanması cumartesi oluyor bneim bildliğim kadarı ile mahkemeler o gün boşanma davalarına bakmıyorlar .
4. bide habire ev değişiyor ben onu anlamıyorum bu bölüm selcanın olan ev bir bölüm sonra pelinin evi olarak görücez.çiçek ve necatinin evleride habire değişiyorya pelini ev habire değişiyor nasıl bu iş ya
ewett benmmde dikkatimi çektii bunlarr özelliklee 1. dedimm bu kız hani fazla kalmicaktıı noldudaaa birden kaldıı okula gitcektii bide mantıı açıoo anneme sölediimde annemde aman sendenn temaya bak sen fln dedi:D
40. bölüm
cnm ne kadar dikkatlisiniz bu noktalar seyircinin o kadar dikkatini çekicek detaylar diil ama seni ve bütün mantık hatası bulan arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum ben:love05: ..........ama ben de demirin adaya oğlu dediğini duydum ve yanlış duydum sandım çünkü bu hata çok bariz ve yapılmaması gereken bi hata..............:img-grin2
şimdi neden fark etiiğimi söyliyi o zaman yeni bölüm heyacanı ile seyrediyorduk a ne olucak falan diye şimdiü ne olucağını bildiğimiz için daha dikkatle seyrediyoruz ben size sahne devamlılarlarındaki hataları yazsam oo
bide ben gravatlara takmış durumdayım ya koskoca dizide habire herkez birbirini gravatını kullanıyor karali siyas beyaz kullanmayan arhan kalmadı teomana kadar bide 32- bölüm de selimin taktığı gravat varki o beni bitiriyor ömer arhan 35 . bölümden neredeyse 40. bölüme kadar aynı gravatı gördüm daha ne diyim .
hadi onu geçtim esmanın bir önceki sahne saçı düz fönlü aynı sahnenin devamın dalgalı veya tersi olduğuda görüldü.
behiyenin saçı kısa bir bölüm ondan sonraki bölüm uzadı .ondan sonra suzanın söz altı torbaları vahide gördümün daha yaşlı gözükmesi için yapılan makyajda göz torbaları bir sahnede bir sahne yok mesela daha onun gibi bir çok neyse
ama ben mantık hatalarının hepsine alıştımda yani en büyük mantık hatası 49. bölümden 71. bölüme kadarki mantık hatasını aklım almıyor .ama alanlar var senaristler gerçi onlar bu mantık hatalarını anlamışlarmıdır o ayrı.
essem doğru yazmışsın. demir peline 14 şubatta sevgililer günüde evlenme teklif etti sonra pelin gitti. geri döndüğünde demire hindistana indiği gün tsunaminin meydana geldiğinden bahsetmişti. :img-hyste
ayrıca çiçek ve necatinin soyadı kaç kere değişti.
senaristlerin diziyi yazdıktan sonra hiç okumadıklarında haklısın.çünkü esma ve selim yılbaşından önce ayrılmışlardı selimini esmayı çağırdığında yılbaşıın beraber geçirdiğimiz otele gel demişti.:img-haha:
14 Şubat 2005 ten sonra yola çıkan biri nasıl olurda Aralık 2004 olan tsunamiye nasıl yetişir. Kronolojik dizinde mantık hatası olduğu gibi. Coğrafyada da var.
Pelin Yeni Delhi'ye indiği gün tsunami olduğunu ve tsunamiden kurtulan bir adamla konuştuğundan bahsetmişti. Yeni Delhi Hindistanın kuzeyinde Himalaya dağlarına yakın denizden 300-400 km uzakta bir yerde. Tsunami Hindistanı'ın doğu kıyısını vurmuştu, Yeni Delhi ise Hindistanın Kuzey batısında kalıyor. :img-hyste Senaristlerin hiç coğrafya bilgisi de yokmuş. Bari atlastan baksalardı. :img-haha:
Sonra Demir Arhan tanesi 50 centten 1 milyon mal sattı ve karşılığında 5 milyon dolar kazandı. Bu nasıl iş ?:img-hyste
Çünkü 0,50 X 1.000.000 = 500.000 $ eder. 5 miloyon dolarlık mal için aynı maldan 10 milyon satman gerekir. Acaba bir hesap makinası alıp çarpma yapmayıda mı akıl edemediler. :img-haha:
Bu kadar hatadan sonra Demir Arhan olarak başlayan karakterin Devrim Erhan diye diziyi bitirmediğine şükür ediyorum. Yada Selim'in Salim, Esma'nın Esra olmadan dizinin bitmesi de artı puandır.
Karakterler ters yüz edildi güvenilir Selim, karısını aldatan Selim oldu.Kaplan Esma, fareye döndü. Onlar neysede iyi ki adlarıda yanlışlıkla değiştirmediler.
14 Şubat 2005 ten sonra yola çıkan biri nasıl olurda Aralık 2004 olan tsunamiye nasıl yetişir. Kronolojik dizinde mantık hatası olduğu gibi. Coğrafyada da var.
Pelin Yeni Delhi'ye indiği gün tsunami olduğunu ve tsunamiden kurtulan bir adamla konuştuğundan bahsetmişti. Yeni Delhi Hindistanın kuzeyinde Himalaya dağlarına yakın denizden 300-400 km uzakta bir yerde. Tsunami Hindistanı'ın doğu kıyısını vurmuştu, Yeni Delhi ise Hindistanın Kuzey batısında kalıyor. :img-hyste Senaristlerin hiç coğrafya bilgisi de yokmuş. Bari atlastan baksalardı. :img-haha:
Sonra Demir Arhan tanesi 50 centten 1 milyon mal sattı ve karşılığında 5 milyon dolar kazandı. Bu nasıl iş ?:img-hyste
Çünkü 0,50 X 1.000.000 = 500.000 $ eder. 5 miloyon dolarlık mal için aynı maldan 10 milyon satman gerekir. Acaba bir hesap makinası alıp çarpma yapmayıda mı akıl edemediler. :img-haha:
Bu kadar hatadan sonra Demir Arhan olarak başlayan karakterin Devrim Erhan diye diziyi bitirmediğine şükür ediyorum. Yada Selim'in Salim, Esma'nın Esra olmadan dizinin bitmesi de artı puandır.
Karakterler ters yüz edildi güvenilir Selim, karısını aldatan Selim oldu.Kaplan Esma, fareye döndü. Onlar neysede iyi ki adlarıda yanlışlıkla değiştirmediler.
senn dediin 68. bölümü bu akşm 20.00 gibi vcdde izledm we inanrmsn yaklaşk bi 2 saattr düşünüyodm pelinin ne zmn gittiini we dooru tahmn etmşm bu da bi mantk hatasymşş:):) aynı şey para olaynda da geçerli ki bu da aynı bölmde oluyodu ztn
dizideki soyadları da her bölmde deişiyo (çiçekle-necatinn we sercann) herlde dizide syadı deişmeyen bi tek arhanlarla kozanlar war ki biraz daa devm etse onlarnki de deişrdi kesn:img-haha:
cagkan_asn
03-09-06, 22:51
walla tamamen katılıorum sana ayrıca yasdıklarına çk güldüm demir arhan dewrim erhan selim salim esma esra çk hoşsun yaa walla:D:D:D:D:D:D:D:D
şimdi neden fark etiiğimi söyliyi o zaman yeni bölüm heyacanı ile seyrediyorduk a ne olucak falan diye şimdiü ne olucağını bildiğimiz için daha dikkatle seyrediyoruz ben size sahne devamlılarlarındaki hataları yazsam oo
bide ben gravatlara takmış durumdayım ya koskoca dizide habire herkez birbirini gravatını kullanıyor karali siyas beyaz kullanmayan arhan kalmadı teomana kadar bide 32- bölüm de selimin taktığı gravat varki o beni bitiriyor ömer arhan 35 . bölümden neredeyse 40. bölüme kadar aynı gravatı gördüm daha ne diyim .
hadi onu geçtim esmanın bir önceki sahne saçı düz fönlü aynı sahnenin devamın dalgalı veya tersi olduğuda görüldü.
behiyenin saçı kısa bir bölüm ondan sonraki bölüm uzadı .ondan sonra suzanın söz altı torbaları vahide gördümün daha yaşlı gözükmesi için yapılan makyajda göz torbaları bir sahnede bir sahne yok mesela daha onun gibi bir çok neyse
ama ben mantık hatalarının hepsine alıştımda yani en büyük mantık hatası 49. bölümden 71. bölüme kadarki mantık hatasını aklım almıyor .ama alanlar var senaristler gerçi onlar bu mantık hatalarını anlamışlarmıdır o ayrı.
şimdi anladım cnm demek ki o zmn yeni bölüm heyecanıyla seyrediyomuşsunuz şimdi o heyecanları ben de yaşıyorum daha önce seyredemediğim için o heyecanlar yüzünden ben de mantık hatası olan sahnelere pek dikkat edemiyorum e haliyle............bu arada sen bu mantık hatalarını baya bi ilerletmişsin adamların kravatına kadar...........aslında benim de şahit olduğum bi durum bu kravat meselesi selimin kravatını ömerde gördüğüm oldu..........yani kısacası bu hatalar insanın baktığı anda görebileceği çok basit hatalar ama benim gözümü daha ilk seyredişim olduğu için bim bürüdü o yüzden bunları pek farkedemiyorum...........:img-grin2
süpersiniz siz yaa ben demir'in ada'ya oğlum dediğini fark etmedim (:ama ilk izleyişim heycandandır (:
first lady
05-09-06, 13:22
ben kravatlara dikkat etmemiştim ama benim kahverengi ceket olayı dikkatimi çekti.selimin kahverengi bi ceketi varya onu ha bire demir de giyiyodu ya aynından aldılar yada yazık paraları yok iki kardeş bi ceketle geçiriyo kışı:img-grin2 :img-haha:
arkadaşlar ben de bimi biraz dikkatli izledim ve bi mantık hatası buldum.............
37.bölümde esmanın romadayken selimin istanbula gideceği gün üzerindeki kolsuz bluzun aynısı 44. bölümde pelinde de var demirle telef. da konuşurken gerçi üzerine bi hırka giymiş ama benim için anlaması pek güç olmadı.................
Oyuncuların giyisilerini değiştirmeleri çokönemlideğil. Sadece görsel tekrar yapıyor. Ama senaryo mantık hataları ile doluydu.
Bize bir mantik hatası daha göstereyim.
Selim Esma'dan boşanınca tekne ile dünya seyahatine çıktıkarken annesine bana her gün yaz anneciğim o güzel yazınla dedi. :( Selim teknede sabit bir adresi yok. :fighting2 Behiye, mektuplarının üstüne Selim Arhan, Arhanların ... teknesimi yazacak. :img-haha:
Behiye hanım o mektupları nasıl gönderecek peki? Arhanların özel posta güvercinlerim var acaba tekneye uçmayı bilen. Yoksa Koskoca (?) Arhanlar özel biyonik-robotik kuşlarmı yaptırdılar teslimat için. :img-grin2:
disikartal
11-09-06, 19:21
belki daha önce deginen olmustur bilmiyorum ama,selim ile esmanın evinin yeri bana garip geldi.cemal bey dayak yediginden selim i almaya gelemiyor.selim caddeye taksi bulmaya iniyor.bir taksi ceviriyor.ama taksiciye karsıya gidecegini söylüyor.arc karakoyde,bildigim kadarıyla evleri de avrupa yakasında.selim arhan neden karsıya gecmek istiyor?:img-elvis
hayır selim ve esmanın evi anadolu yakasında
bide benim taktığım bişiy daha yahu bazı çekimleri öğlen yapıyolar akşam gibi gösterdikleri varya bazen dışarıdandan gün ışığı görünüyor . evde ışık yanıyor geceymiş gibi konuşuluyor ama dışarıı aydınlık genelde bu sahneler ömer behiye ve cemal suzan sahnelerinde var dikkatli izleyin göreceksiniz.
cagkan_asn
11-09-06, 21:22
yaa benmdee 46. bölümdekii ayhanın para bulduunda cemalle suzan konuşuolardıı iştehh paranın sahibi çıkmassa ozana araba alalım dedii anneside o küçücük dedii cemaldee onaa mayısta 18 yasına giricek dedii bu eski sewgilisiylee ewlenmeyii düşünmüomuyduu yanee 18 yasını geçmiş olması gerekioo senaristerde iiice abarttı yanee
belki daha önce deginen olmustur bilmiyorum ama,selim ile esmanın evinin yeri bana garip geldi.cemal bey dayak yediginden selim i almaya gelemiyor.selim caddeye taksi bulmaya iniyor.bir taksi ceviriyor.ama taksiciye karsıya gidecegini söylüyor.arc karakoyde,bildigim kadarıyla evleri de avrupa yakasında.selim arhan neden karsıya gecmek istiyor?:img-elvis
selimle esmann evleri anadolu yakasnda, hatta üsküdarda sanırım.....
yaa benmdee 46. bölümdekii ayhanın para bulduunda cemalle suzan konuşuolardıı iştehh paranın sahibi çıkmassa ozana araba alalım dedii anneside o küçücük dedii cemaldee onaa mayısta 18 yasına giricek dedii bu eski sewgilisiylee ewlenmeyii düşünmüomuyduu yanee 18 yasını geçmiş olması gerekioo senaristerde iiice abarttı yanee
bende yazıcaktım bunu aynı yere takılmışız bu ozan bi büyüyemedi gitti bide mayısta girecekmiş 18 ne bu adam ipekle evleniyodu bir ay sonra 18 oluyordu .
bu dizide ztn yaş we doğumgünü oLayLarına akıL sır ermiyo eski senaryoLarı takip ederek böLüm yazmak bu kadar mı zor acaba bi senarist için?
esmerseker
12-09-06, 02:06
2-3 bölüm önce pelinin yeni taşindiği evi gösterdiler, hatta demirler beraber yerleştirdiler falan. Beyaz kapılı, giriş katında, ofis gibi bir evdi. Sonra birdenbire ev değişti, beyaz oldu kahverengi, evin içide tamamen değişti...:fighting2
hadi benden 46. bölümden 2 tane daha
1. pelinin demiri almaya gelip demir yemeğe götürdüğü zaman boynunda olan şal o esmanın 39 . bölümde esma kulladı hatta anneannesinden kalmaydı şal.
2. arc de ömerin çekmecede bulduğu resim izmit fakrikası açılısnda çekilmiş dedeği ama o resim 12. bölümde behiye arhanın hande hakkında yaptığı basın toplantısından ki resim
Chae Ryung
12-09-06, 20:51
hadi benden 46. bölümden 2 tane daha
1. pelinin demiri almaya gelip demir yemeğe götürdüğü zaman boynunda olan şal o esmanın 39 . bölümde esma kulladı hatta anneannesinden kalmaydı şal.
Arkadaşım şal benimde dikkatimi çekti ama o aynı şal değildi. çünkü ben esmanın şalını çok beğenmiştim ve annemden o şalı örmesini istemiştim bu yüzden defalarca fotoğraflardan o şala baktım. bu günde pelinin şalına dikkat ettim acaba güzel mi diye...
ozan'ın yaş problemi benim de dikkatimi çekti yaw bu çocuk bi türlü büyüyemedi gitti nası bi iştir aklım ermedi valla..........ayrıca bu hata çok bariz bi hata yani yapılması çok güç bi hata burda bu kadar insanız bizim dikkatimizi çekti senaristlerin nası çekmiyo hayret doğrusu..........:img-grin2
ozan'ın yaş problemi benim de dikkatimi çekti yaw bu çocuk bi türlü büyüyemedi gitti nası bi iştir aklım ermedi valla..........ayrıca bu hata çok bariz bi hata yani yapılması çok güç bi hata burda bu kadar insanız bizim dikkatimizi çekti senaristlerin nası çekmiyo hayret doğrusu..........:img-grin2
Bir yazdığını bir daha okumazsan, o bölüm geçti bir dahaki bölümü ne yazsak diye uğraşırken sanatçının biri şu şöylebu böyle olacak diye seni sıkıştırırsa, aynı anda bir kaç işle uğraşırsan; Seneye çekmeyi planladığın Hırsız Polis dizisini ağırlık verip, onun hazırlığına başlarsan çok kolayca gözünden kaçar.:img-grin2 :img-grin2
bu senaristler ki 20 bölüm mantık hatası yapmış . Bunlarda hatamıymış demiyor değilim bazen . O senarist grubunun yazdığı projeyi izlemiyorum , yapım şirketinin hiç bir dizisini izlemiyorum ve yaptıkları işleri bu kadar ticari insanları hiç önemsemeden yapan insanlara inancım yok benim .
Bir yazdığını bir daha okumazsan, o bölüm geçti bir dahaki bölümü ne yazsak diye uğraşırken sanatçının biri şu şöylebu böyle olacak diye seni sıkıştırırsa, aynı anda bir kaç işle uğraşırsan; Seneye çekmeyi planladığın Hırsız Polis dizisini ağırlık verip, onun hazırlığına başlarsan çok kolayca gözünden kaçar.:img-grin2 :img-grin2
evet kesinlikle haklısın cnm insan yaptığı işe gerektiği önemi vermeyince böyle gözden kaçması çok güç hatalar bile bi anda insanın gözünden kaçıveriyor.........ama bi insan bi işi yapıyosa bana göre o işe dört elle sarılıp sadece o işe odaklanmalı sadece o işi en iyi şekilde yapmak olmalı hedefi...... başka bir projeyi elindeki işi bitmeden düşünen senarist de başka bi meslekten biri de o işten verim alamaz:img-yes:
disikartal
17-09-06, 15:03
selimle esmann evleri anadolu yakasnda, hatta üsküdarda sanırım.....
dünürler yemege geldiklerinde eve dönerken esmanın anne babası biz yürürüz diyip behiyelerle gitmemişlerdi.
gülbeyaz73
06-10-06, 14:23
Bu mantık hatası olarak değerlendirilir mi?Ama...
Ömer Arhan şirketi bir aile şirketi olarak görüyor,yabancı birilerinin ortak olarak girmesini istemiyordu.Elinde hisseleri alacak para hazırdı da neden Teoman hisselerini satışa çıkardığı zaman almadı,en son Numan'ın eline geçecekken aldı?İlk seferde alsaydı hem başkaları ortak olmamış olurdu,hem de böylece Teoman'dan kurtulmuş olurlardı.:fighting2 Belki paranın kaynağını açıklamakta zorlanacağını düşünüyordu.Ama şimdi de yine söylemek zorunda kaldı işte...
esma_selim!
28-02-07, 22:09
38. bölümde esmayla selim ilk evlerine gittikleri gece selim onu kucağında yukarıya çıkarmıştı ama 54. bölümde maria onu eve getirince yatak odan nerde diyince aşağıda dedi ve oda aşağıdaydı =)
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.