Saruhan Hünel-HAÇLI
06-08-06, 15:35
Sergin AKYAZ ile ilgili düşüncelerimizi burada paylaşalım...
|
Tüm Versiyonu Göster : Sergin Akyaz Saruhan Hünel-HAÇLI 06-08-06, 15:35 Sergin AKYAZ ile ilgili düşüncelerimizi burada paylaşalım... Saruhan Hünel-HAÇLI 06-08-06, 15:41 Filmleri (yapımcı); Kaybolan Yıllar 2006 Ateşli Topraklar 2005 Metro Palas 2004 Melek 2003 Zilyoner 1999 Güzel Günler 1998 Aynalı Tahir Filmleri (senaryo); Kaybolan Yıllar 2006 Ateşli Topraklar 2005 Zümrüt 2004 Metro Palas 2004 Melek 2003 Serseri Aşıklar 2003 Zeynep 2000 Zilyoner 1999 Aynalı Tahir 1998 Güzel Günler 1998 Deli Divane 1997 Ben şahsen kaybolan yılalrı çok seviyorum ve tiryakisi oldum tavsiye ederim:img-grin2 GENÇ GÜLLER 06-08-06, 16:27 ben de böyle güzel diziler-filmler yazmış, yapımcılık yapmış bir insanın burada adı nasıl olmaz diye düşünüyordum. Saruhan Hünel-HAÇLI 07-08-06, 14:01 ben de böyle güzel diziler-filmler yazmış, yapımcılık yapmış bir insanın burada adı nasıl olmaz diye düşünüyordum. ırmakcım bende böle düşündüm ve baktığımda sergin akyazın ismi yoktu ve hemen böyle bir konu açtım böylesine bu işte profesyonelliğini göstermiş bir insanın burada olmaması beni üzdü.. Saruhan Hünel-HAÇLI 16-08-06, 11:20 İşte Sergin AKYAZ'dan Bir Foto:http://img215.imageshack.us/img215/4594/8919jo8.jpg (http://imageshack.us) Saruhan**Esmer 16-08-06, 16:12 Muhteşem bir senarist bence yazdığı senaryolar harika:img-clapp Melal 16-08-06, 19:32 kaybolan yıllar'ı şu ana kadar çok iyi yazdı umarım böylede devam eder diğer dizilerini seyretmedim bilmiyorum ama aynalı tahir için sonlara doğru senaryonun cılkı çıktı diye çok okudum umarım kaybolan yıllar'ı bitmesi gereken yerde bitirirler yıllarca sürmesini istemem ne yazıkki bizim ülkemizde pek dizileri uzun soluklu olarak rayında tutamıyorlar:) Saruhan**Esmer 23-08-06, 13:08 kaybolan yıllar'ı şu ana kadar çok iyi yazdı umarım böylede devam eder diğer dizilerini seyretmedim bilmiyorum ama aynalı tahir için sonlara doğru senaryonun cılkı çıktı diye çok okudum umarım kaybolan yıllar'ı bitmesi gereken yerde bitirirler yıllarca sürmesini istemem ne yazıkki bizim ülkemizde pek dizileri uzun soluklu olarak rayında tutamıyorlar:) Evet Melal haklısın Aynalı Tahir'in sonlarına doğru biraz cılkı çıktı... Ama Kaybolan Yıllar'da bunu yapmayacağına eminim...:img-nyam: GENÇ GÜLLER 23-08-06, 13:18 Evet Melal haklısın Aynalı Tahir'in sonlarına doğru biraz cılkı çıktı... Ama Kaybolan Yıllar'da bunu yapmayacağına eminim...:img-nyam: alişan diziden ayrılınca, ne yapsın kadın.saçma sapan oldu aynalı tahirin sonu.:img-grin2 :img-grin2 Saruhan**Esmer 23-08-06, 16:01 alişan diziden ayrılınca, ne yapsın kadın.saçma sapan oldu aynalı tahirin sonu.:img-grin2 :img-grin2 Evet bir nevi sen haklısın Alişan'ın diziden ayrılması işleri bozdu... busrA-harry-dan 24-09-06, 15:03 arkadaslar bu kadar ii senaryo yazan bi insan zor bulunur.. GENÇ GÜLLER 24-09-06, 16:58 çok yaratıcı ve ya günlük yaşamları senaryo olarak yazmayı çok seviyor...kaybolan yıllar bence günlük yaşamdan alınma bir dizi...esmer rolü için iyi ki saruhan hünel i düşünmüş...çok doğru bir karar,sergin akyaz ın teklif etmesi ve saruhan hünel in de 1 yıl sonra kabul etmesiii...:img-yes: :cheer: Melal 28-10-06, 23:53 çok yaratıcı ve ya günlük yaşamları senaryo olarak yazmayı çok seviyor...kaybolan yıllar bence günlük yaşamdan alınma bir dizi...esmer rolü için iyi ki saruhan hünel i düşünmüş...çok doğru bir karar,sergin akyaz ın teklif etmesi ve saruhan hünel in de 1 yıl sonra kabul etmesiii...:img-yes: :cheer: ee tabii Saruhan Hünel'i düşünecek o role çünkü eşi:):) Sergin Hanım hakkında birkaç bilgi 35 veya 36 yaşında olması lazım:) 26 yaşından beri senaryo yazıyormuş bir röportajında okudum birazdan o röportajıda ekleyeceğim foruma:) Melal 28-10-06, 23:57 2004 yılında Vatan Gazetesinde yayınlanmış olan bir röportajı:) Erkeklerin İşi Artık Daha Zor Sex & the City'nin Türkiye versiyonu "Metropalas" 28 Haziran'da yayına girecek. Dizinin yapımcı ve senaristi 33 yaşındaki Sergin Akyaz, kendi hayatından ve yakın çevresinden esinlenerek yazmış senaryoyu http://www.vatanim.com.tr/pics/clear_pixel.gif Sergin Akyaz 26 yaşından beri senaryo yazıyor. İlk geniş kapsamlı çalışması ekranlarda 5.5 yıl süren "Aynalı Tahir," hani şu erkekliğin kitabını yazan dizi! Ayvaz'ın senaryosunu yazdığı tek dizi o değil, ilk akla gelenler "Melek," "Zeynep" ve Hülya Avşar'ın yeni dizisi "Zümrüt." Son dizisi ise Sex & the City'nin Türkiye versiyonu olarak ilgi toplayan "Metropalas." Şehirli, kariyer sahibi Sergin Ayvaz kendi hayatından esinlenerek yazmış senaryoyu. Şaşıracaksınız ama Sex & the City'nin daha yeni izleyicisi olmuş. * Nasıl başladınız senaryo yazmaya? MAN Ajans'ta Yavuz Turgut'la birlikte reklam metni yazarlığıyla işe başladım. İlk işlerim hep reklamla ilgiliydi. İlk senaryomsa "Zeynep". Tatsızlıklar olunca kendi yapım şirketimi kurdum. O dönemde Aynalı Tahir'i yazdım. Dizi tuttu. İşler yoluna girdi. * Şimdi erkekliğin kitabını bir kenara koyup kadınlığın kitabını yazdınız... İlişkileri konu alan bir dizi Metropalas. Dört ana kadın karakterin yaşadığı ilişkiler. Aynalı Tahir'den sonra başka diziler de yaptım. Hatta Bir İstanbul Masalı'yla dikkatleri üzerine çeken Ahu Türkpençe ilk bizim Güzel Günler dizisinde oynadı. Orada belliydi parlayacağı. Hülya Avşar'ın Zümrüt dizisi de var şu anda ekranlarda. * Metropalas Sex & the City'nin Türkiye versiyonu olarak tanıtılıyor... Doğru değil. Esinlendik ama asla aynı değil. İstanbul'da yaşayan, kariyer peşinde koşan, iyi eğitim almış, işiyle kendini ispatlamaya çalışan ama aynı zamanda iyi bir ilişkisi olsun isteyen kadınların hayatını anlatmak istedim. * Anlatacağınız kadınlar şehirli, cinsel özgürlüğü olan kadınlar. Türkiye böyle bir diziye hazır mı? Son 15 yıldır Türkiye'de kadınlar çok değişti. Kariyere önem veren, bir erkeğe sırtını yaslamadan yaşamak isteyen kadınların sayısı arttı. * Bu ilişkileri de değiştirdi mi? Kadın artık korunmak, kollanmak değil, birlikte yürümek istiyor. Yaptığı işle kendini kabul eden, sorumluluklarını paylaşan, cinselliği iyi yaşadığı, beyninin uyuştuğu erkeklerle birlikte olmak istiyor. * Neden kariyer sahibi kadınların ilişkileri daha sorunlu oluyor? Siz bu tip sorunlar yaşadınız mı? Ben evlenip boşandım. Hayatta neyin bizi beklediğini bilmiyorum. Kadınlar değişti. Çalışmak kadın için de çok ön planda. Erkeklerin yeni kadın modellerine alışması için zamana ihtiyaçları vardı, sanıyorum o zaman artık geçiyor. * "Metropalas"ta, Sex & the City'deki gibi orgazmdan filan konuşulmayacak mı? Dizideki kadınların hepsinin işi var. Sevgilileri bazen var bazen yok. Biraraya gelip sık sık erkeklerden ve ilişkilerinden konuşuyorlar. Orgazmdan da dolaylı olarak konuşacaklar. Bunu izleyenler ipuçlarıyla anlayacaklar. Bana göre özgür kadınların dizisinin zamanı gelmişti. * Erkekler kadınlarla ilgili ne öğrenecek diziden? Erkek karakterlerimiz de olacak. Kadınlar konusunda onlar da rahat konuşacak. Ama dediğiniz doğru. Kadınlar ilişkiler hakkında konuşacakları için şöyle bir durum olacak: Aslında o kadınlar hepimize çok yakın kadınlar ama bizlerin söylemeye cesaret edemediklerini ekrandan söyleyecekler. Erkekler de çok şey öğrenir. http://www.vatanim.com.tr/pics/news/29988000.jpg (http://www.vatanim.com.tr/root.vatan?exec=haberdetay&Newsid=29988&Categoryid=67#) azatsu 29-10-06, 17:01 basarılı bir senarist. kaybolan yılların senaryosu gayet başarılı bence . tabi bu diziyi mutlu sonla bitirirse daha güzel olacak :img-grin2 hande659 04-11-06, 16:37 Gerçekten Kaybolan Yıllar adlı dizisiyle çok büyük bir başarıya imza attı. Daha önce hiç bir dizide tatmadığım, yaşamadığım duyguları, heyecanı yaşattı bana. Bu yüzden gerçekten onu çok çok tebrik ederim. Senaryo seçimi, konu seçimi fazlasıyla başarılı. Daha önce dizilerde hiç yaşanmamış bir aşkı, bambaşka bir büyü içerisinde bizlere aktardı. Seçimini iyi yapabilen bir senarist. Ayrıca eş seçimide kesinlikle çok fazla başarılı... parlakz güneş 04-11-06, 18:23 Muhteşem bir senarist kaybolan yıllar gibi müthiş bir dizi yaratmış.İşlenen konular.Asıl konunun çzü.çok iyi işliyo... a.ceren 17-11-06, 10:58 Kaybolan Yıllar gibi muhteşem bi dizi ile ne kadar başarılı biri olduğunu görüyoruz gerçekten her bölümde harikalar yaratıyor bugüne kadar hiç işlenmemiş farklı bir iş olduğu için kendisini çoook tebrik ediyorum ve dizimizin aynı güzellikte devamını diliyorum gerçi bugüne kadar ki bölümlerde biz izleyicileri hiç yanıltmadı ve her defa diziye daha da bağlandık KY severler olarak,bu muhteşem dizide emeği olan herkese teşekkürler... ezgi su 05-12-06, 20:16 çok zeki bir bayan .ayrıca zevkli olduğuda Saruhan Hünel'i eş olarak seçtiğinden de belli. Kendisi de hoş bir bayanmış.eeeeeeee artık yengemiz toz kondurmayalım de mi. ilahi bengü evet bende ona toz kondurmuyorum cünkü sergin hanim kendi kendine toz konduruyor zaten 21 bölümde yaptigi gibi başak06 16-12-06, 16:54 Diziyi daha sürükleyici hale getireceği halde herkezi saftirik yerine koyan hiçbirşey anlamalarını sağlayarak bizi çileden çıkaran senarist sergin akyazzzz hello_kitty 26-12-06, 19:10 Takdir ettiğim ve zekasına hayran olduğum kişi. Onun gibi senaryo yazabilmeyi çok isterdim. GÜL GÜZELİ 28-12-06, 15:53 ya aslında kendisini daha yeni kaybolan yıllarda gördüm ve tanıdım seruhan hünelle evlenmiş olması beni biraz uyuz etti etmedi degil çünkü seruhan hüneli ben yeşim büberle düşünmüştüm evli oldugunu ögrenmeden önce ama senaristligi güzel allah için bazende mantıksızlıklar yapıyo dizide ama oda dizinin tadı tuzu diyelim sonuçta bize ky gibi muhteşem bi dizi sundu hakkını yemek olmaz şimdi iyi bi senariste benziyo umarım böyle güzel başka projeleride vardır içinde seruhan ve yeşim olan hadi bide burak:):):) NeSLiHaNNeSLi 29-12-06, 22:38 Yüzlerce kişiyi eşine aşık etmeyi başarmış yegane insan.:D E özge E 30-12-06, 07:46 Yüzlerce kişiyi eşine aşık etmeyi başarmış yegane insan.:D okuyunca vaaybee dedim bu sözün üzerine ne denir ki , amaaa sergin hanım, siz aşık olsanız ne fayda saruhanınız benim elimde diyodur.malesef ki doğru onun elinde:icon_sorr kader işte ne yaparsın....:sad53: civrik 30-12-06, 18:08 İlahi Nesli sinirlendikçe yorum yazmışsın çook güldüm okurken:img-hyste Ben de kendisini Kaybolan Yıllar senaryosu ve hikayesi için tebrik ediyorum,çok zeki olduğu kesin ama bir de kendisi zeki diye bizi de daha aşağı görmese...Hem bizi saf yerine koyuyor hem de yere göğe koyamadığımız Esmerimizi. NeSLiHaNNeSLi 30-12-06, 21:03 Burhan Ayeri'nin diziler ile ilgili yazmış olduğu yazıya karşı bir metin hazırlandı ve bu metni kendisine göndereceğiz. Lütfen sizde bize destek verin...Bunun için yapmanız gereken bana yada Hande'ye isimlerinizi özel mesaj ile bildirmek. Gönderilecek olan metni KY forumunda basında çıkan haberler başlığında bulabilirsiniz. E özge E 05-01-07, 11:08 :happy0064 muhteşem dizimizin saygı ve sevgi değer senaristi, bu hafta seneryo muhteşemdi...özellikle esmerin her kelimesi,her cümlesi harikaydı... tebrik ediyorum sizi:good: ASLI28 12-01-07, 20:16 sayın senarist bu dizi masumiyetin ,çocukça ,dokunulmamış duyguların ,sevdaların arandığı ,geçmişlerine sahip çıkan,sadakatle sevdiklerini bir an olsun aramaktan vazgeçmeyen insanları anlatıyordu. dizinin bitmesini istemesem de uzatmak uğruna bu kurguyu lütfen değiştirmeyin. ve lütfen ,lütfen bu sihri bozmayın!!! :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr başak06 02-02-07, 09:45 Sevgili senaristimiz sergin akyaz bu kadar ayrılık yetmez mi?biz bu diziyi aşk dizisi diye izliyoruz ama sayenizde ortada aşk falan göremiyoruz vat'tan ve mafyadan başka ben bu dizinin ilk bölümlerini geri istiyorum lütfen sesimizi duyun:sad53: ASLI28 10-02-07, 14:15 1 yıldır beklediğimiz, 30 bölümdür hasretini kurduğumuz, izlediğimizde iliklerimize kadar ürpereceğimizi düşündüğümüz kavuşma sahnesini nakış gibi işlediği için bende kendisini çok tebrik ederim. Bu kadar insanın düşleri ile ancak bu kadar güzel oynanabilirdi. Hayal kırıklığı yaratmada da üzerine kimse yokmuş, çok teşekkürler. Aylardır kendimize bile "nasıl" sorusunu sormaya kıyamadığımız kavuşma sahnesini bize bu şekliyle sunan sayın senaristimizi gönülden kutluyorum. İçimizdeki ateşi söndürmeyi nasıl bu kadar büyük bir ustalıkla başardıysanız.Onu yeniden yakma maharetini de gösterebileceğinizi umuyorum. E özge E 12-02-07, 14:02 Hayalini bile kurmaya kıyamadığımız, doya doya yaşamak istediğimiz, gerek replikler, gerek geçmişe dönüşler, gerekse olağanüstü yeni bir müzikle beklediğimiz bu ''kavuşma'' anını tamda istediğimiz gibi bize sundunuz. Çıkarsız, gerçek sevgimize, bağlanmamıza ve inancımıza bunu layık gördüğünüz için sonsuz teşekkürler ve saygılar... _____ _____________ 1 yıldır beklediğimiz, 30 bölümdür hasretini kurduğumuz, izlediğimizde iliklerimize kadar ürpereceğimizi düşündüğümüz kavuşma sahnesini nakış gibi işlediği için bende kendisini çok tebrik ederim. Bu kadar insanın düşleri ile ancak bu kadar güzel oynanabilirdi. Hayal kırıklığı yaratmada da üzerine kimse yokmuş, çok teşekkürler Aylardır kendimize bile "nasıl" sorusunu sormaya kıyamadığımız kavuşma sahnesini bize bu şekliyle sunan sayın senaristimizi gönülden kutluyorum. İçimizdeki ateşi söndürmeyi nasıl bu kadar büyük bir ustalıkla başardıysanız.Onu yeniden yakma maharetini de gösterebileceğinizi umuyorum birtanecik,sevgili ablalarım çok haklısınız ,her sözünüz doğru ama bana ne kadar kızacak olacağınızı bile bile yinede söylicem ,bu kadarını yapmayalım o ne olursa olsun bizim dizimizin senaristi,ve çooook çok sevdiğimiz birinin eşi tabi diyeceksinizki biz onun işine tepki gösteriyoruz , haklısınızda amaa eğer okunuluyorsa:icon_sorrben başka birisi için üzülüyorum.. ama yine tekrarlamak istiyorum düşüncenizde haklısınız ama yazdıklarınız biraz ağır:img-blush serginim senaristim ben size birşey demiyorum,kavuşma çıkar amaçlıysa ve bu yüzden bir sürü insan kavuşmadan mutlu olamamışlarsa çok üzülürüm :sad53: NeSLiHaNNeSLi 12-02-07, 19:30 Hande'ye katılıyorum. Özge'cim biz ağır şeyler söylemedik konu ile ilgili. Bir söz vardır, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer diye. Biz işte şimdi yoğurdu üfleyerek yemeye çalışıyoruz. Bunlar çok normal tepkiler yani. Bölüm yorumlarında karşılaştın mı bilmiyorum MardiGras'ın bu adı kavuşma olan öğrenme biçimi için bir sözü vardı ; hayal kırıklığından, kalp kırıklığından ölünse sahiden ölürdüm ( ölürdük ). hande659 12-02-07, 19:47 Kesinlikle ölürdük. Ama dediği gibi Yaradan bunu ölüm sebepleri arasına koymamış. Fragmanda görüp yaşadığımız heyecana bir baksalardı bölüm sonrası düştüğümüz halimize acırlardı. Sloganımızla zevkten ve heyecandan öldük öldük dirildik başlıkta. Ama ne oldu koskoca bir hüsran. Ayrıca Nesliciğim artık bu ''adı kavuşma'' değil, 3 dakikalık express kavuşma. Biliyorsun ''adı kavuşma'' diyen bendim ama Şef bugün çok daha güzel bir sözle açıkladı bunu. Bu tam süper oldu. Hatırlıyormusunuz sloganımızı Fela Oluyorum...:img-swoon E özge E 13-02-07, 09:38 ay siz fena olmayınya ,ben zaten dedim gerçekten haklısınız,hemde çok ve ne kadar üzüldüğümü anlatamam..ben yoktumgeldiğimde yorumları okurken keşke kabus olsada benim okuduklarım hep güzel şeyler olsa dedim içimdem ve herkesin mutlu olmasını istedim sizi kırdiıyasm çok özür dilerim gerçekten..çünkü aynı fikiri faylaşıyoruz ama ifade farklı daha doğrusu ben pek eleştiri yapamam ama siz içininizden gelenleri olduğu gibi söylüysunuz(bu benim yapmayı çok istediğim şeylerden bir tanesi)... mardgrasın sözlerini bende çok beğendim,çok güzel ifade edilmiş..zaten o herzaman en doğrusunu en iyi uslupla söyler...:img-yes: nesli ablacım "sütten ağzı yanan,yoğurdu üfleyerek yermiş" sözünden sonra birşey dank etti bende ben foruma girmeden önce bazı şeylerden o kadar sinir oluyordum,hatta çıldırıyordum (örnek ezelin öldüğünü sandiğımız bölüm)ki ne sergin hanımı bilirdim,ne de bu konular bilgi,ve siz o zor zamanlarda kimbilir burda ne fenalıklar geçirmişsinizdir . ben burda bir şeyleri öğrendim artık kendim ne düşünürüm diye değil biz ne düşünürüz diyorum hep,yani siz bu konuda daha tecrübelisiniz ve her sözünüz benim için çok önemli,mesala ben ilk bölümü izleyince çok beğenmiştim o heyecanla ama sonra yorumlarınızı okuyunca dank etti kafama,evet dedim onların söyledikleri doğru eksiklikler ,kopukluklar ,acaleyle yapılmış şeyler var ... bir daha söylüyorum ben kimsenin üzülmesini istemem,özellikle böyle sevdiklerini öven gerektiğince eleştirmesini bilen birilerini..:icon_sorr NeSLiHaNNeSLi 13-02-07, 10:26 Özge'cim özür dilenecek bir durum yok, böyle söyleme lütfen.:) Dediğin gibi biz düşüncelerimizi pat diye söylüyoruz, tabi kendimizi biraz frenlemeye, kelimeleri seçerken dikkat etmeye çalışıyoruz, ama doğruya doğru, eğriye eğri diyoruz.:img-yes: Dediğin gibi Ezel'in öldü sanılan bölüm ve frgamanında ki gece de nasıl sinirliydik, şimdi hatırlıyorum da o zaman bile tek bilek olmayı başarmıştık. Ezel'in ölmediğine inanmıştık, tabi aramızda öldüğünü düşünen bir kaç arkadaşımız da vardı ama Hande ile nasıl da mücadele etmiştik, bacım hatırlar o günleri. Hatta o bölüm iki hafta sonra verilmişti ve biz forumu yatıştırmaya çalışmıştık bacımla.:) Neyse başlığın amacının dışına çıkmayalım. Yani her halde biz ne kadar da sinirlensek sonunda yine tek bilek oluyoruz, yine birbirimize kenetleniyoruz. E özge E 13-02-07, 13:17 canım ablalarım içimi çok rahatlattınız sağolun..açaba kırılırlarmı diye çok düşündüm.hatta dün akşam yazdığım mesajı silmek için girdim baktım yakalanmışım..neyse siz üzülmemişsiniz gerisi boş:img-wink: keşke sizin kenetlendiğiniz zaman bende olsaydım benide teselli ederdiniz.tam bir kabustu,arkalarından hiç iz bırakmamışlar..fragmanda,özette ezel öldü deniliyordu.. Fazla konu dışına çıktım ,burda noktayı koyuyorum. sevgili senaristim şu sözün üzerine başka ne söylenebilinir ki,:img-yes: Hep söylüyorum yine söyleyeceğim ve söylemekten hiç bıkmayacağım biz Kaybolan Yıllar'da mükemmele alıştık. Sıradanı kabul etmemiz olası olmaz bundan sonra... baseproductions 27-03-07, 04:59 Çok merak ediyorsanız söyleyeyim. Sergin Akyaz kanser hastasıdır ve bu görüntüsü uzun süren tedavi ve yoğun kortizon tedavisinden dolayıdır. Umarım hiç birinizi hastalıklar çirkinleştirmez... madame 02-04-07, 03:23 Yeni bir dizi daha başlıyomuş adı Duvar. Atv de tantımını gördüm. Galba base yapımın, gençlik dizisi -Saruhan Hünel- 04-04-07, 16:22 Allah şifalar versin, inşallah Allah'ın izniyle Sergin Hanım bu hastalığı atlatır... Allah yardımcısı olsun... Biz dualarımızla her zaman O'nun yanında olacağız... ay-ışığı 06-04-07, 08:22 Bende katılıyorum aslıya Sergin abla artık senden rica etmeyeceğim yalvarıyorum ne olur esmer ezel aşkkına dokunma ya onların elleri kundak ta bağlandı ne aşk yaşadılar şimdi yeni bir kızın sinyalleri o ninenin ruyası ne oluyor korktuğumuz şey olacak biliyorum ama yapmayın bunu inanın parçalanan birşey tekrar yine bir araya getirsenizde eskisi gibi olmaz tamam dizi bu olur derseniz bize o eski esmer ezel aşkını verirmi inanın küçücükte olsa minicik bir ihanet bu aşkın büyüsünü yok eder bu aşkka leke sürmeyin ya daha geçen bölüm de esmer ezel için canını ortaya koydu şimdi bu vaz geçiş neden ne oldu kötü kötü sinyaller verildi bu son bölümde şimdiye kadar izlediğim o esmer ezel aşkı nın gücü nerde yine söylüyorum ne olur yapmayın. Birde birazda biz izleyicileri düşünün ve şu yazılanlara kulak verin ya ben eski dizimi geri istiyorum yok olmaz derseniz bitirin o zaman inanın dayanamam ve bakamam gelecek bölümlere biliyorum istemediğimiz sahneler olacak. ay-ışığı 06-04-07, 08:43 ya birde bengu su bu sayfaya girermisin bilmiyorum ama yeni bir dizi varmış sergin hanımın senarist liğini yapacak olan teşkilat adında iki oyuncusu belli denilmiş kim bunlar bir bilgin varmı umarım saruhan hunel olur boyle bir oyuncu artık kaçmaz ve dizi içinde çok ii olur şimdiden binlerce izleyicisi hazır saruhanın tşk ler latifenaz 06-04-07, 10:25 sevgili sergin hanım öncelikle kaybolan yıllar gibi muhteşem bir diziyle bizleri buluşturduğunuz için size ne kadar teşekkür etsem azdır..muhteşem bir yapım..ailece büyük bir ilgiyle izliyoruz..şimdilerde sizin imzanızın olduğu yeni bir dizi başlıyormuş çok sevindim..Allah kolaylık versin sizlere..sonsuz saygılarımla.. ay-ışığı 06-04-07, 11:07 Sergin ablacığım inanın sizi tanımıyordum bu diziyle sizi tanıdım ve çok sevdim bizlere böyle bir dizi yi verdiğiniz için.Şimdiye kadar yapılan iyi veye kötü yorumlar ın hepsi dizimiz için dir bir bilseniz yada bir dakika kalbimizi görme imkanınız olsaydı bizi daha ii anlardınız anlatılmayacak bir şekilde sevdik ky . Siz ne kadar kabul etmesenizde inanın dizimiz gittikce basitleşiyor sizden tek isteğim yazarken ne olur biz izleyicileride düşünmeniz.Yalvarırım esmer ezel aşkının arasına bir takım olaylar koyup bu aşkı parçalayacak veya birazcıkta olsa bozacak şeyler yazmayın esmer ezel aşkını bir an bile bozup sonra tekrar bir araya getirirseniz inanın yine söylüyorum parçalanan hiç bir şey tekrar bir araya gelse eskisi gibi olmaz o büyüyü almayın bizlerden. Bazen anlamıyorumda neden böyle oldu bu dizi inşallah okuma nız mümkündür yada birileri size ulaştırır bu yazılarımızı ve düzelir diyorum inanıyorumki bizi duyacaksınız yine eski esmer ezel aşkı geri gelecek tabi leke sürülmeden tertemiz bir şekilde birde eski esmer de geri dönecek ben bunu gelecek bölümlerde bekliyorum.sevgi ve saygılarımlar Fener Bahçe 07-04-07, 18:40 bu büyü bozulmasın lütfen bu dizi için size ve tüm ekibe teşekkürler mutlu son lütfen duy sesimizi ky fanları olarak yessa 07-04-07, 20:56 ben aranızda yeniyim ama sizin kadar kaybolan yılları seviyorum. evet bencede lütfen mmutlu son olsun.arkadasların dediği gibide sesimizi duyun :) hazzal 16-04-07, 08:46 Sana katılıyorum Leyla'cım,gerçekten çok süper bir yapım!Saruhan abininde dediği gibi her dizide aşk ön plana çıkarılırken Kaybolan Yıllar'da arkadaşlık ön planda... Mükemmel bir dizi,iyiki izlemeye başlamışız!Aslında ben Kaybolan Yıllar'ı tesadüf eseri izledim,hep reklamlarını görürdüm,umursamazdım...Ama ilk bölümü izleyince konusu çok hoşuma gitti. Sergin Hanım sizi minetterız!İyiki böyle güzel bir yapımı önümüze sundunuz!Çok teşekkür ederiz...İnanın hayatımda izlediğim en güzel dizi! :) yessa 17-04-07, 16:52 evet hazzal sana katılıyorumm.bende tesadüf eseri izlemeye basladımm ve bağımlısı oldummm.geçen gün kaybolan yılların 1.yıl dönümüydüüü. :) bu diziyi yaptığı için sergin akyaz a çok teşekkürler ve çok saolll.iyiki bu diziyi yapmıss ve bize sunmussss :) aleyna66 18-04-07, 17:32 evet arkadaslar bende sizin gibi tesadüfen izlemistim hatta bayildim dizinin bagimlisi oldum.cumartesi günü kayolan yillarin 1 yil dönümüyüd burdan sergin akyaza böyle güzel bir dizi bize sundugu icin cok tsk ediyorum dizideki tüm ekibe hazzal sana katiliyorum hayatimda izledigim en güzel an anlamli diziiii hazzal 18-04-07, 20:15 hazzal sana katiliyorum hayatimda izledigim en güzel an anlamli diziiii Teşekkür ederim arkadaşım iyiki izlemişiz!Sergin hanıma bunun için minnettarız,iyiki bu güzel günleri yaşadık :img-wink: İyiki KY var!!!bye evet hazzal sana katılıyorumm.bende tesadüf eseri izlemeye basladımm ve bağımlısı oldummm.geçen gün kaybolan yılların 1.yıl dönümüydüüü. :) bu diziyi yaptığı için sergin akyaz a çok teşekkürler ve çok saolll.iyiki bu diziyi yapmıss ve bize sunmussss :) Teşekkür ederim canım,Fikrimi beğenmene sevindim,gerçekleri önplana koydum,gerçekten Sergin Hanım iyi bir senarist!:img-yes: ay-ışığı 20-04-07, 16:22 ya ben başlarda çok çok tşk ettim sergin hanıma yine binlerce tşk ler Yalnız sergin ablacığım ne olur gelecek bölümlerde korktuğum şeyleri umarım dizimizde görmem korktuğum şeyler şunlar 1.bir yıl geçti inşallah esmer o kızla beraber değildir 2. yada esmer ezel aşkını yaralayacak ve buna benzer konular olmaz Ya aslında çok şeyler var ama ben sadece en önemlisini yazayım yalvarırım esmer ezel aşkını küçültecek yine söylüyorum onların aşkının büyüsünü bozacak şeyler olmasın inanın bizler onları efsane aşklar arasına koyduk ve siz bu aşkı zamane aşklar arasına koymayın unutmayın ki PARÇALANAN HİÇ BİRŞEY TEKRAR BİR ARAYA GELSE ESKİSİ GİBİ OLMAZ bu parçalanmada ne zamanki esmer ezel aşkkı arasına başka bir kadın ve erkek girerse olur Eda976 13-05-07, 15:38 Kaybolan Yıllar dikkat! STAR TV'nin başarılı dizilerinden biri "Kaybolan Yıllar" ilgiyle izleniyor. Ben de takılıyorum. Hele Esmer, resmen zirveye çıkıyor oyunuyla... Zaman zaman görüntü hataları yapılıyor. Senaryoda yapılan hataları saymadan son bölümdeki görüntü hatasını söylemek istiyorum. Sahne sofra başında geçiyor. Genç bayan mutsuz ve intihar etmeye hazır. Kurulu sofradaki yemeklere elinin tersiyle vuruyor her şey yerler de... Amaaa, ekmek sepeti ve ekmeklerde yerlerde. Yani nimet olarak, yere düşünce başımıza üç kez götürüp öptüğümüz ekmek, yerlere saçılmakta... Başka bir şey düşürülemez miydi sayın yönetmen? Lütfen Dikkat! VEHPİ DİNÇCAN http://www.gunes.com/2007/05/12/yazarlar/yv.html (http://www.gunes.com/2007/05/12/yazarlar/yv.html) . ELİF73 14-05-07, 11:14 Kaybolan Yıllar dikkat! STAR TV'nin başarılı dizilerinden biri "Kaybolan Yıllar" ilgiyle izleniyor. Ben de takılıyorum. Hele Esmer, resmen zirveye çıkıyor oyunuyla... Zaman zaman görüntü hataları yapılıyor. Senaryoda yapılan hataları saymadan son bölümdeki görüntü hatasını söylemek istiyorum. Sahne sofra başında geçiyor. Genç bayan mutsuz ve intihar etmeye hazır. Kurulu sofradaki yemeklere elinin tersiyle vuruyor her şey yerler de... Amaaa, ekmek sepeti ve ekmeklerde yerlerde. Yani nimet olarak, yere düşünce başımıza üç kez götürüp öptüğümüz ekmek, yerlere saçılmakta... Başka bir şey düşürülemez miydi sayın yönetmen? Lütfen Dikkat! VEHPİ DİNÇCAN http://www.gunes.com/2007/05/12/yazarlar/yv.html (http://www.gunes.com/2007/05/12/yazarlar/yv.html) . Eda arkadaşım ben şimdi şurdaki bir şeyi anlayamadım.Bu haberin devamı nasıl acaba?Çünkü senaryodaki hataların yazdığı kısmı okuyamıyoruz.Görüntü hataları demekle çekim hataları anlatılmak istenmiş.Dizimizin senaristi bu haberi okumuştur herhalde.O okumadıysada yardımcıları okuyup kendisine ulaştırmıştır düşüncesindeyim.Belki bundan sonra böyle hatalar yapmazlar.Ama dizimizde bitmek üzere.Belki sonunu iyi getirirler. grimace_88 18-05-07, 22:01 http://img254.imageshack.us/img254/6843/nceyillarawv8.jpg yessa 18-05-07, 22:07 http://img407.imageshack.us/img407/1796/serginakyazfj3.jpg (http://imageshack.us) hazzal 18-05-07, 22:21 Allah Sergin Hanıma ve eşi Saruhan Bey'e sağlıklı ve uzun ömürler versin.İyi doğmuş Sergin hanım.İyiki böyle güzel senaryolar yazmış.Herkese iyigeceler..Yarın görüşmek üzerebye sparkle 18-05-07, 22:22 ayy ayy kızlar ne güzel çalışmalar yapmışsınız. ellerinize sağlık.. :good: ben de buradan Sergin hanımın doğum gününü kutluyorum. iyki varsınız, nice mutlu senelere..:happy0064 :happy0064 E özge E 18-05-07, 23:36 çalışma yapan herkese çok teşekkürler. ama özellikle lale ablama bu anlamlı günde böyle harika bi çalışma yaptığı için,çok teşekkür ederim.. "bende sevgili sergin hanımın ömrünün geri kalanını sevdikleriyle,mutlu,huzurlu ve sevgi içinde geçirmesini diliyorum,nice mutlu yıllara doğum gününüz kutlu olsun" yessa 19-05-07, 08:42 lale çalışman yine harzamanki gibi harika olmusssss.üzerine yazdığın yazıııı çok anlamlı ve çok güzelll.ellerine sağlıkkkk. tekraRdan İYİKİ DOĞDUN SERGİN AKYAZ ... ay-ışığı 19-05-07, 10:34 doğum günün bugün sen içindeki mutluluğu yüreğindeki sevdayı tenindeki ıslaklığı sakın kaybetme hüzünlerin ve acıların daha fazlası gelse de kahırların ağıtları sel olup aksa da bedeninden yaşadıklarına inat Seni seven birinin olduğunu hatırlayıp gülümse olmaz mı? Çünkü doğduğun bugün doğum günün senin sergin ablacığım ay-ışığı 19-05-07, 10:37 Dilerim Yeni Yaşinda Mutluluklarin En Güzelini Yaşar, Başari Merdivenlerini Tirmanirsin Ve Dilerim Yüzün Hep Güler, Neşeni Hiç Yitirmezsin. Doğum Günün Kutlu Olsun! ay-ışığı 19-05-07, 10:42 sizi önceleri hiç tanımıyordum şimdi tanıyor ve çokta seviyorum bunun birçok sebepleri var birincisi ii bir senarist olmanız benim içinde en ii ve gzl KY lar gibi bir diziyi bizlere ve bana kazandırmanız ve o harikalar ötesi insanı saruhan hüneli (esmeri)tanımamız sergin akyaz LeYLa 06 29-05-07, 23:37 Geçenlerde internette gezerken Diziler hakkında bir yorum okudum. Yazıda genel olarak dizilerin hayatımızdaki yerini ve televisionda uzun süre kalma savaşını ele alınıyor. Yazı Osman Aytekine ait. Şu anda televisionda bir dizi furyası yaşandığından bahsediyor ve en çok seyredilen üç diziye ayrıntılı yer vermiş. Bunlar arasında Kaybolan Yıllarda var. Yazı ne zamana ait bilmiyorum ama sanırım fazla eski değil. Belki ilginizi çeker diye KYnan ilgili kısmı ekliyorum: (...) KAYBOYLAN YILLAR Dizinin üç kahramanı Esmer(Saruhan Hünel), Ezel(Yeşim Büber) ve Ali(Burak Hakkı) yetimhanede kader bunları bir araya getirmiş. Ezel’i bir aile evlatlık olarak yurttan almasıyla başlayan olaylar ve aradan geçen 20 yıl… Esmer ve Ali Ezel’i sevmektedir ama Ezel’e en çok Esmer sahip çıkmaktadır ve bunu da hak etmektedir. Yıllar sonra dizinin kahramanları birbirlerini tanımadan bir araya gelirler. Ali polistir, Ezel kendi hastanelerinde Doktor ve Esmer’de kirli işlerin adamı Süleyman Çesen’in sağ kolu ancak oda gizli bir polistir. Ve bütün bunları bilen Ali’nin de Esmerin’de amiri konumundaki şef… Dizide; mafya ve kirli işler ve bir yandan da güçlü bir sevgi ve aşk üçgeni sarmalında devam etmektedir. Her dizide geçerli olduğu üzere bu dizinin de fanatik hayranları hayli göze çarpmaktadır. Dizinin başarılı olmasındaki en önemli etkenler: oyuncuları nitelikli, rollerini çok iyi yapan; karakterlere uygun başarılı oyunculardan kurulu olmasıyla beraber sevginin “koşulsuz sevgi” ve belki de ancak dizilerde rastlanan veya görülebilen olağanüstü bir sevginin yansımasında olduğunu düşünmekteyiz. Özellikle Saruhan Hünel sevdiğine tam sadık ve her an yanı başında bitiveren bir kahramanı başarıyla canlandırmaktadır. Sevdiği için ölümü göze alanlar olduğunu biliyoruz ama bunu filmde çok farklı ve her insanın arzu edebildiği fedakârca davranışları tipik bir şekilde canlandırması bu diziyi ayakta tutuyor. Diziyle ilgili son bir not: dizi mafya bulaşığı olması nedeniyle ve bu üç kader arkadaşının birbirlerini tam tanıyacak durumdayken hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi davranışlarını sürdürmeleri netice olarak sürekli tekrara düşmeleri dizinin sonu olabileceği kanaatini uyandırıyor. Nitekim Dizinin senaristi ve yapımcısı Sergin Akyaz’ın çektiği dizilere iyi başlayıp sonunu getiremediği gibi bir yapısı olduğu iddia ediliyor. (...) Bu haberi Nehir KY formuna eklemiş...Bende buraya taşımak istedim...Teşekkürler Nehir.... ayrılık_87 30-05-07, 11:44 sergin akyaz ı çoğu kişi gibi kaybolan yıllar la tanıdım. gerçektende bu etkileyici öyküyü sıcacık bir anlatımla bize sunması hepimizi kalbimizden vurdu... diyalogları güzel, aşkı çok güzel anlatıyor, yazıyor. tebrikler... bence tartışmasız sergin akyaz ın en iyi dizisi... kaybolan yıllar herşeyiyle diğer dizilerden farkını gösterdi... GİZO 09-08-07, 23:10 Sergin hanım ky muhteşem bir diziydi . Şu an teşkilat dizisini merakla bekliyoruz inş. bu dizinizde muhteşem olur ama lütfen teşkilat ile ilgili bilgilendirin bizleri diziler yavaş yavaş çekimlere başladılar ama ne saruhan'la ilgili nede teşkilatla ilgili haber okuyamıyoruz hiç bir yerdede hber yok en son sizin haberinizi hürriyet ekinde okudum okadar rica ediyorum ky forum sayfalarından bizlere ulaşa bilirsiniz. senemcim teşkilat dizisi star tv de başlayacakmış.Başrol oyuncularından biri saruhan hünel.Teşkilat dizisiyle ilgili haberleri bulabilirsin ben buldum sizede haber vermek istedım. En büyük projesinin seneye yapacağı 'Teşkilat' adlı dizi olduğunu müjdeleyen Akyaz, yeni projesiyle ilgili şu bilgileri veriyor: 'Dizinin danışmanlığını Mehmet Eymür yapacak. Bir ekiple çalışacağım, tek başıma götürebileceğim bir proje değil. İki erkek kahramanın üzerinden gidiyor hikaye. Mehmet Bey, her ne kadar 'Aşk yaşamaya vaktimiz yoktu' dese de ben kurgusal bir aşk hikayesi yapmayı planlıyorum. Yaşayan kahramanlar olacak. Bunu 'Kurtlar Vadisi'yle kıyaslıyorlar. Oysa bu, bir casus dizisi olacak. Ülke gündemini etkileyecek aşkları, ilişkileri, işleri konu olacak. James Bond'un yerli versiyonu gibi düşünün. 'Kurtlar Vadisi'ndeki sertlik, 'Kod Adı'ndaki gibi belgesellik olmayacak.' conker 15-02-08, 03:18 Ben teşkilattan önce serçeyi beklyorm ne yalan dym. serçe çook güzel olacak. |