Tüm Versiyonu Göster : Yeliz Şar

duygusal
08-07-05, 13:40
nasıl bir oyuncu sizce başarılımı rolünde

babyyy2
08-07-05, 13:43
evet ben aşkına eşkiya'dada izlemiştim ama özlem conker'i tercih ederim

duygusal
08-07-05, 13:45
bence dizide şebnem daha fazla yakışıyor ardaya ben yeliz şarı hiç yakıştıramıyorum

babyyy2
08-07-05, 13:47
dediğim gibi özlem conker daha iyi olurdu

kerata
31-07-05, 23:47
Yeliz Şarı çok beğeniyorum onunla ilgili daha çok bilgisi olan varmı?Tiyatro konservatuar mezunumu acaba?

duygusal
01-08-05, 07:57
tiyatro oyuncusu degil bildigim kadarıyla

devedikeni
01-08-05, 09:08
galiba konservatuarda değilmiş ders almış diye duydum

duygusal
01-08-05, 11:10
ben onu ilk defa alişanla bir dizide oynamıştı ondan sonra deniz feneri ve anadolu ateşi diye bir türkü yarışması vardı orada sunuculuk yapıyordu ondan sonrada işte sensiz olmuyorda oynuyor bildigim bu yani kaç yaşındadır felan hangi okulu okumuş bunları pek bilmiyorum ama ögrenirsem yazarım okey

serra81
01-08-05, 11:54
Ben googledan girip baktı alişanla aşkına eşkıya izlemiştim ve oradada çok güzeldi,kardelen diye bir dizi anadolu ateşi ve deniz feneri programlarını yapmış.Ben anadolu ateşini izledim ve oradaki yelizin bizim gönül olmasına çok şaşırdım orada bayağı bir havalıydı :p

aşşkııım
01-08-05, 12:12
Ben sadece alişanla olan dizisini ve onunla yaşadığı aşkı duydum ne komik değilmi alişanla yeliz,çağlayla emre.Alişanla çağla aynı dizide emreylede yeliz istesen olmaz gerçi ben ne yelizle alışanı ne çağlayla emreyi yakıştıramam.Yeliz gerçekten çok güzel ve yetenekli.

sultan__
01-08-05, 13:33
yeliz güzel kız ama ben yinede sensiz olmuyorda özlem conkerin çıkmasınıda istemezdim
düşünsenize ilk bölümlerde hep komik diye izlediğimiz dizi şimdi pembe diziye döndü
artı yeliz çirkinkende güzeldi ama özlem conker tam bir çirkinlik abidesi düşünsene özlem
conkerin güzelleşip gelmesini daha yaratıcıydı

theroseberry
01-08-05, 13:43
yeliz güzel kız ama ben yinede sensiz olmuyorda özlem conkerin çıkmasınıda istemezdim
düşünsenize ilk bölümlerde hep komik diye izlediğimiz dizi şimdi pembe diziye döndü
artı yeliz çirkinkende güzeldi ama özlem conker tam bir çirkinlik abidesi düşünsene özlem
conkerin güzelleşip gelmesini daha yaratıcıydı

Al benden de o kadar...

ozgeee
01-08-05, 13:56
Yönetmenliğini Hakan Arslan’ın yaptığı ‘Sensiz Olmuyor’da Gönül karakterini canlandıran Yeliz Şar ve patronunu oynayan Emre Altuğ ile ‘Sensiz Olmuyor’ hakkında konuştuk.

- Özlem Conker’in ardından, Gönül karakterini canlandırırken zorlandınız mı?

Yeliz Şar: Önce çok heyecanlandım. Benden önce başka bir oyuncunun oynadığı karakteri canlandırırken zorlanacağımı düşündüm ama hiçbir zorluk yaşamadım. Emre Bey ve ekipteki herkes bana çok yardımcı oldu.

- Dizideki makyajınızla Özlem Conker’e olan benzerliğiniz çok dikkat çekti...

Y. Ş.: Bunu herkes söylüyor. Kullandığım aksesuarlar da görüntüyü çok destekliyor. Oyunculuğumla da destekliyorsam inşallah bir fark olmayacak. Kaşlarım özel olarak kalınlaştırılıyor, peruk takıyorum ve gözlük kullanıyorum. Özlem dizinin zor bölümlerinde oynamış. Ben bu konuda şanslıyım. Onun makyajı 1,5 saat sürüyormuş. Benimki 15 dakikada bitiyor.

Emre Altuğ: Özlem’de kaşların kalınlaştırılması ve sivilceler için bayağı uğraşıyorlardı. Diş telleri kullanıyordu. Dokuz bölüm Özlem’e bir buçuk saat makyaj yapılıyordu. Sonra boya yoluyla kalınlaştırmaya başlamıştık. Yeliz daha kolay bölüme geldi.

Kendimi Kül kedisi gibi hissediyorum

- Canlandırdığınız karakteri anlatır mısınız?

Y. Ş.: Daha önce Aşkına Eşkıya, Rabia, İyi Saatte Olsunlar, Kardelen’de rol aldım ve Anadolu Ateşi programında sunuculuk yaptım. Ayrıca Deniz Fener’i programını da yapıyorum. Okullu değilim ama özel ders aldım. Kafamda hep böyle bir aşk hikáyesi vardı. Kül kedisi hikáyesi gibi. Benim için çok önemli bir proje bu. Canlandırdığım karakter, karşılıksız sevgisine karşılık görüyor. Gelinliğin eldivenleri kimin eline olursa o kişinin sevdiğine kavuşacağı hikáyesinin anlatıldığı bir gelinlik sahnesi vardı. Kendimi Kül kedisi gibi hissettim. Karakteri özümsemek için kıyafetlerimi ve gözlüklerimi hiç çıkarmıyorum. Emre Altuğ da çok yardımcı oldu. Bana çok iyi pas atıyor.

- Özlem Conker’den sonra Yeliz Şar’ın diziye katılması sizi nasıl etkiledi?

E. A.: Özlem’in neden ayrıldığını bilmiyorum. Bana sadece Osman Yağmurdereli ikinci 13’de Özlem’in olmayacağını söyledi. Seyircinin gözünün algılama anlamında değişmemesi, yeni gelen oyuncunun iyi oynaması gerekiyordu ki bir an önce kendini kabul ettirsin. Bu özellikler de Yeliz’de var. Yeliz işin ortasından girerek zor bir iş yaptı. Ben Özlem’in oyunculuğuna çok alışmıştım. Ama ilk günden beri Yeliz’le hiç zorlanmadım.

- Bir Kül kedisi hikáyesine benziyor

E. A.: Alışkın olduğumuz Kül kedisi hikáyelerinden biri değil ama bu. İnsanların başta çok isyan ettiği, sonrasında alıştığı ve merak etmeye başladığı, formatından kaynaklanan orijinal bir tarafı var bu dizinin. Kız güzelleştikten sonra değil, daha güzelleşmeden adam ona aşık oluyor. Öbür türlü olsaydı diğerlerinden hiçbir farkımız olmayacaktı.

Aşk bir imaj meselesi

- Dizide daha ne gibi sürprizler bekliyor izleyicileri?

E. A.: Arda’nın Gönül’e olan duyguları hep bir oyundu. O oyun içerisinde Arda, Gönül’ün ne kadar koşulsuz bir sevgiyle kendisine bağlı olduğunu gördü. Bunu garipsedi ve sonradan hoşuna gitmeye başladı. Kalbinin temizliği, zeki oluşu, dertlerinden onu kurtarma becerisi... Bunların hepsi birleşince bir anda kafasında ideal kadın imajı oluşmaya başladı. Aşk zaten bir imaj meselesi, ben öyle algılıyorum. Kafamızda yarattığımız imaja aşık oluyoruz. Zaten aşk bir müddet sonra geçiyorsa, o imaj öyle çıkmadığı için geçiyor. Arda kafasındaki o imajı oluşturuyor aslında. Bir müddet sonra aşkı daha da büyüyecek. Gönül seyirciyi çok şaşırtacak. O kadar büyük sürprizler olacak ki, hemen her şey tersine dönecek.

- Şarkıcılık mı oyunculuk mu daha ağır basıyor?

E. A.: Altı senedir ikisi birlikte devam ediyor ve hiçbiri ağır basmıyor. Sadece biri biraz daha popüler durumdayken öbürü geri planda kalıyor. Bir de, dizi çok popüler bir iş. Her hafta televizyondasın. Geçen hafta dört tane konser yaptım ama bilinmiyor. Albüm çıkarttığım dönemde dizi yapmıyorum. Oyunculuktan da şarkıcılıktan da vazgeçmeyi düşünmüyorum. Müzikte kazandığım popülaritenin oyunculuğuma para olarak katkısı çok oldu. Normal bir oyuncu standardında kazanmam mümkün değildi. Oyunculuk konusunda hálá tatminsizliklerim var. Kendimi iyi bir şarkıcı olarak tanımlayabilirim ama iyi bir oyuncuyum diyemem. 45’ten sonra oyunculuğu daha doğru icra edecekmişim gibi hissediyorum. Tiyatro ve sinema filmi yapmak istiyorum.

- Yeni projeler var mı?

E. A.: İki sene önce Yavuz Özkan’la birlikte oluşturduğumuz, onun yazdığı ‘Kumpanya’ adlı sinema filmi projemiz var. Yakında başlayacağız. Kültür Bakanlığı’ndan bütçe çıkmış sanırım. Günün popüler kültürünü, işleyişini eleştiren ama içindeki sanat unsurlarının biraz daha ön plana çıktığı takdirde enteresan olabilecek bir film. Kumpanyada şarkı söyleyen ve aynı zamanda beste yapan bir çocuğu oynayacağım. Kimlerin oynayacağı henüz belli değil.

Siyahinci
01-08-05, 23:48
Arkadaşlar dizi oyuncuları ile ilgili bilgileri ve resimleri paylaşmadan önce sitenin yerli oyuncular forum sayfasına bakın. Aradığınız oyuncu ile ilgili bir başlık açılmamışsa oraya bir başlık açın ve bu bilgileri orda paylaşın lütfen. Bu başlıklarda sadece dizi ile ilgili konuları paylaşırsanız seviniriz.

saygılar
dizifilm.com moderatörü
siyahinci2

ayse
15-08-05, 13:25
nasıl bir oyuncu sizce başarılımı rolünde
bence yeliz sar coooooooook guzel bir oyuncu hem kendiside cooooooooook guzel bu kadar soyliyeceklerim :p

gamsız71
17-08-05, 18:52
bende çok beğeniyorum emre altuğ ile çok yakıştılar dizi bitiyor yeni dizisi olacakmı bilen varmı?gerçekten çok güzel ve yetenekli maşallah maşallah...

ECE...:)
18-08-05, 11:06
ben bu kıza nedense nefret ediyorum :mad:

kerata
19-08-05, 10:36
Ben Yeliz Şara bayılıyorum masum ve güzel yüzlü oyunculuğu çok iyi elektriği güzel bence çok iyi projelerde izleyeceğimiz geleceğin starlarından.

aşşkııım
20-08-05, 15:44
Sensiz olmuyorun güzel Gönülü onu çok beğeniyorum bebek gibi masum yüzü ve doğal bir oyunculuğu var.

Sebenzorlu
26-08-05, 20:10
Sensiz olmuyorun güzel Gönülü Emre Altuğ ile çok yakışıyorlardı ikisinede bayılıyordum çokta güzel oynuyorlardı sensiz olmuyorun bitmesi kötü oldu.

kerata
27-08-05, 15:25
Sensiz olmuyorun Gönülü Yeliz Şarı bende çok seviyorum biran önce yeni bir dizide görmek istiyorum.Çoook tatlı.

gamsız71
28-08-05, 19:17
Gerçekten güzel kız.Pek ortalarda görünmüyor doğal halini çok merak ediyorum.

peri kızı
28-08-05, 23:11
Yıllar önce Alişanla dizide izlemiş ve ne kadar güzel kız demiştim daha sonra Anadolu Ateşinde izledim Cem Davranla çok iyilerdi ama sensiz olmuyordaki Gönülle gerçekten çok iyiydi Özlem Conkerden sonra geldi ama ondan çok daha başarılı oldu.

meraklı
28-08-05, 23:27
Emre Altuğ ile çok yakışıyorlar.Emre yakışıklı kız güzel sempatikte gayet iyi ikili oldular.Ama Emre Çağla Şiklelle offf offf ne zevk yani hiç yakışmıyor.

kevgir
28-08-05, 23:49
Anadolu Ateşinde Cem Davranın melek yüzlü partneri diye beynimize adeta kazınan Yelizle sensiz olmuyordaki Gönül Yelizin aynı olduğuna inanamıyorum Anadolu Ateşinin melek yüzlü ama seksi kızıydı başka birşeydi hatun orada çok iyi hatırlıyorum burada masum güzel kızdı bayağıda iyi oynamış vay be şaşırdım ben çok beğenirim bu kızı.Oynadığı yeni bir dizi varmı biliyormusunuz?

peri kızı
30-08-05, 14:13
Sensiz olmuyorda Yeliz Şar bir masal kahramanı gibiydi prensesler gibiydi Emre Altuğ gibi muhteşem bir adamla oynadığı içinde çok şanslı.Çok güzel bir kız.

cemile
31-08-05, 00:30
Bende çok beğeniyorum gönül karakterine çok iyi seçmişler Emre Altuğ ile gerçekten çok iyilerdi eeeee ikiside oyuncu ikiside güzel daha ne olsun...

yaralı
31-08-05, 18:34
Çok başarılı çok iyi yerlerde olmalı ve olacaktır eminim.Okan Yalabıklada çok yakışırlar.Bilmiyorum artık :D

ARDA-GÖNÜL
31-08-05, 20:47
Yeliz Şar o benim masal kahramanım gönül karakterini daha iyi kimse oynayamazdı.Özlem Conkerin ayrılmasına ilk önce üzülmüştüm ama çok daha iyi oldu Emrenin yanına çok daha iyi yakıştı oyunculuğuda çok çok doğal çok iyi.

fanatiiik
01-09-05, 01:04
Sensiz olmuyor güzel diziydi ilk olarak Özlem Conkerin oynadığı çirkin kız Gönülü Yeliz Şar devraldı bikere şunu söylemeliyimki Özlem Conker yüzüne bakılamayacak kadar çirkindi demekki bayağı bir çirkin potansiyeli varmış :D :D :D ama Yeliz Şar öyle güzeldiki çirkin kesinlikle olamadı başta başarısız olur sanmıştım ama çok daha iyi oldu daha güzel oynadı helal olsun kıza.Yeliz Şar yetenekli ve güzel kız vesselam.

KAPTAN2
01-09-05, 10:49
Bu kıza dikkat hem sunuculukta hem oyunculukta çok başarılı çokta güzel yolu açık size söyleyeyim.

BLaCK-PiNK
01-09-05, 13:19
Bence de Yeliz $ar dizide hiçbir zaman çirkin kız olamadı..
Yetenekli..

serra81
01-09-05, 17:54
Geçekten bugüne kadar gördüğüm en güzel doğal ağlayan oyuncu o ağladıkça içim burkuluyordu.Yeliz Şarı çooook seviyorum.

kerata
11-09-05, 21:17
Çok beğeniyorum yeni dizide oynuyormu haberi olan varmı?

KAPTAN2
13-09-05, 23:04
Güzeller güzeli bir kız.En kısa zamanda yeni bir dizide görmek istiyorum.

cemile
02-10-05, 14:16
Emre Altuğ ve Yeliz Şarı çok seviyorum sensiz olmuyor dizisinde onları soluksuz izliyordum yeni bir dizide onları görmeyi çok istiyorum.

gamsız71
09-10-05, 14:59
Yeliz Şarı çok seviyorum çok güzel ve tatlı Emre Altuğ ile ikisini yeniden bir dizide oynamasını çok isterim ikiside benim gözbebeğim.

yesil_mavi
14-10-05, 09:41
MUHTESEM!!!

purna
14-10-05, 09:53
ben bu kızı askına eskıyada oynadıgı dönemlerde hç sevmedım ama sensız olmuyorda cok sevdım guzel bı kızdı

duygusal
14-10-05, 11:07
evet yaa emre de yeliz de inanılmaz süperler ama ikisinide göremiyoruz emre yeni albüm çıkaracak ama yeliz nerelerde acaba böyle bir oyuncu ekranlarda olmalı bence

Sebenzorlu
15-10-05, 22:14
Yeliz Şar bence son zamanlardaki en yetenekli ve güzel oyunculardan biri Emre Altuğ ile ikisini yeniden izlemeyi çok isterdim.

serra81
16-10-05, 12:58
Aşkına eşkıya sensiz olmuyor dizisinin güzel ve masum yüzlü kızı çokta iyi oynuyor.Nerelerde acaba?Bu arada ben Emre Altuğ ile ikisini çok yakıştırıyordum.

serra81
16-10-05, 13:01
Resi nasıl koyabailirim biri bana öğretebilirmi Emre Altuğ ile ikisinin fotolarını koymak istiyorum.

fanatiiik
21-10-05, 18:31
Çok tatlı bir kız ilk başlarda biraz havalı bulmuştum ama sonra çok sevdim Emre Altuğ ile müthiş yakışıyorlardı.Ne yapıyor bilen varmı?Yeniden bir dizide ne zaman göreceğiz kendisini?

hiLda
21-10-05, 19:56
:confused: http://www.milliyet.com.tr/2005/06/26/tv/resim/ekran3.jpg
http://www.showtvnet.com/dizi/images/askina_eskiya/lara.jpg

Sebenzorlu
29-10-05, 20:43
Emre Altuğ Amerika'ya gitmiş döndüğünde belki yeniden başlama ihtimali varmış sensiz olmuyor dizisini inşallah eder bu arada Yeliz Şar ve Emre birbirlerine çok yakışıyorlar.

serra81
11-11-05, 22:52
Sensiz olmuyoru Emre Altuğu ve gönülünü Yeliz Şarı çok özledim.

serra81
26-11-05, 14:35
Yeliz Şar'ı çok seviyorum nerelerde acaba?Tiyatrocu herhangibi bir oyunda oynuyormu acaba?

Sebenzorlu
26-11-05, 14:42
Serracığım Yeliz Şar tiyatrocu değil bildiğim kadarıyla ama gerçekten çok güzel ve çok yetenekli eminim yine sensiz olmuyor gibi çok güzel bir diziyle geri dönecektir.Emre Altuğ ile süperlerdi.

ÇAKIL85
26-11-05, 14:46
hiç sevmiyorum bu kizi çok itici geliyor bana
benim fikrim... :cool:

cemile
26-11-05, 14:51
İtici kesinlikle değil tam aksine çok sempatik,güzel ve iyi bir oyuncu.

purna
27-11-05, 07:57
bu kız askına eskıyada oynadı alısanın sevgılısıydı ee o kısınınde baska bı sevgılısı vardı sen gıt bu kıza asık ol naparsın artık sevmezdım ama sensız olmuyorda sevıyorum orda cok farklıydı

kevgir
27-11-05, 12:51
Nasıl yani nerde kimin başka xevgilisi vardıda aşık oldu anlamadım.Bu arada ben Yeliz şarı çok beğeniyorum.

ierem
27-11-05, 15:49
yeli sar cok tatlı bi kız...

fanatiiik
28-11-05, 00:03
Güzel ve tam bir yetenek.Deniz feneri yardım programını yapıyordu bir aralar orada makyajsız doğal haliyleydi çok daha güzel görünüyordu.Yeni bir diziye başlıyormu haberi olan varmı?

maviş19
28-11-05, 14:18
Bencede çooook tatlı.Emre Altuğ ile ikisi ne kadar iyilerdi ikiside bebek yüzlü dizileri çok güzeldi.

gamsız71
04-12-05, 21:06
Yeliz Şarı cihangirde gördüm çok güzelmiş hakikaten makyajsız yakından çok güzel.Çok sıcak şeker biri konuştum yeni bir diziye başlayacakmış ama ne olduğunu söylemedi Emre Altuğ Amerikadaymış sensiz olmuyorun bitmesina oda çok üzülmüş Emre Altuğ Amerikaya gitmek zorunda olduğu için bitirmişler.Bayıldım yaa çok tatlı bir kız.

Gözdem
05-12-05, 10:21
Gerçekten çok yetenekli ve güzel bir kız yeni diziye başlamasına çok sevindim hangi dizi kiminle oynayacak acaba keşke Emre Altuğ ile oynasalar yine sensiz olmuyorda bayılıyordum çok tatlılardı.

meraklı
05-12-05, 11:05
Bencede Emre Altuğ ile çok iyilerdi bakalım yeni dizide nasıl olacak ama gerçekten iyi bir oyuncu.

kevgir
12-12-05, 21:25
Ne zaman başlıyor hangi kanala acaba?Sensiz olmuyordaki Gönül hali süperdi inşallah yine ona benzer bir rolle karşımıza çıkar.

kevgir
13-12-05, 16:23
Bilmiyorumki purna bende buradaki gamsız arkadaşımızın yazısından duydum.

kevgir
13-12-05, 16:25
Eğer hangi diziye çekimleri başladımı kiminle oynuyor haberiniz olursa haber verin.Ben yeniden Emre Altuğ ile oynamasını çok isterdim çok iyilerdi tadı damağımızda kaldı ben ikisinide çok seviyorum çok özledim.

KAPTAN2
19-12-05, 11:28
Aşkına eşkiya yeniden oynuyor alişanla yeliz şar çok yakışıyorlar çok güzel diziydi yeliz orada alişanın başta kötü kalpli gibi görünen sevgilisini oynuyor o dizidede çok başarılı.

Sebenzorlu
19-02-06, 21:59
Yeliz Şar sev kardeşim adlı dizide oynuyor Davut Güloğlunun kız kardeşi rolünde yine çok güzel ama bu sefer başrol değil.

emre altuğ&ekin
14-03-06, 20:50
bende anlamadım emre altuğ gibi hem yakışıklı hemde başarılı biriyle baş rol oyna sonra böyle bir rolde bence bu kıza başrol daha çok yakışıyor olmamış bu dizi

MardiGras
14-03-06, 22:25
Arkadaslar,

Forumumuzda;

1. Baska sitelerin reklaminin (sanatcilarin ve fanclublarinin dahil) mesaj, imza, avatar, resim yolu ile yapilmasi yasaktir.

2. Buyuk/renkli harfle, buyuk fontla mesaj yazmak yasaktir.

3. Tek cumlelik chat mahiyetinde mesaj yazmak yasaktir.

4. Forum uyeleri ya da ucuncu kisilere hakaret teskil edecek, sahsi polemik olusturan mesajlar yazmak yasaktir.

5. Lutfen asagida verilen linkten forum kurallarimizi okuyalim ve mesajlarimizin bu kurallara uygunluguna ozen gosterelim. Forum kurallarina aykiri mesajlar baskaca bir uyariya gerek kalmaksizin silinecektir.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=217101#post217101 (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=217101#post217101)

MardiGras
SuperModerator

Keremcem0815
19-03-06, 16:05
http://www.superresim.com/yerli/yeliz_sar/yeliz_sar_01.jpg

ekin-sarp
02-04-06, 17:29
ben yeliz şari cok seviorum,cok şeker biri bence,ama şu an oynadigi diziyi seyretmiyorum hem bence yeliz baş rol daha cok yakişiyor..
bu arada yeliz benim adaşim,hehe

cyprus_hsn
02-05-06, 12:37
Çok başarılı, çok güzel, çok tatlı bir kız Yeliz Şar... Ancak şu an oynadığı dizi de çok geri planda. neden böyle oldu anlamıyorum. rolün büyüğü küçüğü olmaz ama yine de başrol ona daha çok yakışıyor. Daha iyi projelerde görmek dileğiyle..

ekin-sarp
03-05-06, 17:21
arkadaslar,umarim beyenersiniz
http://img338.imageshack.us/img338/1253/yeliz7br.png

mamie
29-05-06, 15:35
http://w4.gecce.com/web/images/haber/yelizsar-29mayis.jpg

BİRLİKTELİKLERİNİ ARTIK SAKLAMAYAN VE ‘SEV KARDEŞİM’ DİZİSİNDE İKİ KARDEŞİ CANLANDIRAN DAVUT GÜLOĞLU İLE YELİZ ŞAR’IN İLİŞKİLERİ ÇIKMAZA GİRDİ. ÇÜNKÜ GÜLOĞLU EŞİYLE BARIŞTI.
Davut Güloğlu bir süredir "Sev Kardeşim" dizisindeki rol arkadaşı Yeliz Şar ile birlikte... Üstelik artık bu ilişkiyi saklamıyorlar da... Ancak magazin çevrelerinde dolaşan bir dedikodu, büyük aşka gölge düşürecek gibi görünüyor! İddialara göre Davut Güloğlu, bir de çocuk sahibi olduğu eşi Sibel Davutoğlu ile yeniden aynı evi paylaşmaya başlamış. Geçtiğimiz aylarda 400 bin dolara satın aldığı Beylerbeyi'ndeki evde yaşayan çiftin, üstelik kısa sür önce bir kızları dünyaya gelmiş. Çift bunu basından sır gibi saklıyormuş.

sıla_ömer_erdi
31-05-06, 07:57
çook Tatli Bi Kiss Hele Konuşmalari Yokmuuuuuu

cemile
07-06-06, 00:36
Sensiz olmuyorda Emre Altuğ ve ikisi muhteşem bir ikiliydi ama şu an oynadığı sev kardeşim dizisindeki sevgili rolünü oynayan çocukla hiç yakışmıyorlar Yeliz Şar o kadar güzel ve tatlıki tam dizideki adı gibi bıcır bıcır bir Feraye ama o çocuğun antipatikliği :img-grin2 şaka gibi birde Yeliz Davut Güloğluyla aşk yaşıyormuş gerçek hayatta hiç yakıştıramadım.

merve_ko
07-06-06, 11:46
sanırım "sensiz olmuyor" daki "gönül".

özgür_keremcem
07-06-06, 12:38
hiç sevmiyorum bu kizi çok itici geliyor bana
benim fikrim... :cool:

bencedeeeeeeeeeee:fighting2

girl01
07-06-06, 12:54
bence cok tatli bir kiz, ama oyunculu cok yapmacik

_CALIKUSU_
22-06-06, 17:21
bence cok seker bir kiz ve oyunculugunuda begeniyorum...

*mine*
23-06-06, 16:04
aslinda güzel kiz ama bence sensiz olmuyorda daha güzeldi

YELDA DENİZ
28-06-06, 09:35
bencedeeeeeeeeeee:fighting2
SİZE KATILIYORUM.BENDE HİÇ SEVEMEDİM BU KIZI.ÖYLE BİR GÜZELLİĞİ DE YOK.SENSİZ OLMUYORDA DİZİYİ TAKİP ETTİĞİM İÇİN MECBURİYETTEN İZLEMİŞTİM BU KIZI.OYUNCULUĞU ÇOK İYİ DEĞİL.AMA KENDİSİDE ÇOK İTİCİ GELİYO BANA.

lampard
10-07-06, 08:36
Özlem Conker ile baya benziyorlar

merve&özlem conker
11-07-06, 09:47
ben özlemle hiç benzetemiyorum ama çirkin halleri baya benziyo o doğru:img-grin2

polat_nl
13-07-06, 19:05
bende cok begeniyorum

http://img413.imageshack.us/img413/658/12tz.jpg (http://imageshack.us)

polat_nl
13-07-06, 19:06
arkadaslar neden kimse resim eklemiyooo

http://img290.imageshack.us/img290/1095/110ak1.jpg (http://imageshack.us)

polat_nl
13-07-06, 19:06
http://img488.imageshack.us/img488/2523/121pn.jpg (http://imageshack.us)

polat_nl
13-07-06, 19:07
http://img413.imageshack.us/img413/9716/139kh.jpg (http://imageshack.us)

polat_nl
13-07-06, 19:07
http://img488.imageshack.us/img488/6011/149ia.jpg (http://imageshack.us)

cok tatli bi yuzu var

polat_nl
13-07-06, 19:08
saclarida cok guzel

http://img488.imageshack.us/img488/3776/151qf.jpg (http://imageshack.us)

polat_nl
13-07-06, 19:09
http://img488.imageshack.us/img488/5998/167px.jpg (http://imageshack.us)

polat_nl
13-07-06, 19:10
http://img413.imageshack.us/img413/9213/170tg.jpg (http://imageshack.us)

polat_nl
13-07-06, 19:10
gelinlik cok yakismis

http://img488.imageshack.us/img488/901/199jf.jpg (http://imageshack.us)

polat_nl
13-07-06, 19:11
http://img413.imageshack.us/img413/9191/1106wy.jpg (http://imageshack.us)

polat_nl
13-07-06, 19:11
http://img413.imageshack.us/img413/3056/1123qm.jpg (http://imageshack.us)

polat_nl
13-07-06, 19:12
http://img413.imageshack.us/img413/9555/1115py.jpg (http://imageshack.us)

polat_nl
13-07-06, 19:13
son resim insallah begenmissiniz dir
yorumlarinizi bekliyorum

http://img187.imageshack.us/img187/8302/1138in.jpg (http://imageshack.us)

gdemirdiken
17-07-06, 18:54
Yeliz Şar Davut Güloğlu ile birlikteymiş
Valla birçok magazin programında gördüm bu haberi yani kesin doğru...

Sebenzorlu
02-12-06, 00:40
Cok beğeniyorum bu kızı ama ne isi var davut güloğluyla anlamıyorum.

lombardo
03-12-06, 14:32
http://img411.imageshack.us/img411/9413/12031531300sb3.jpg (http://imageshack.us)

http://img411.imageshack.us/img411/214/12031531301nt1.jpg (http://imageshack.us)

merve_buse16
30-12-06, 16:53
http://img413.imageshack.us/img413/9191/1106wy.jpg (http://imageshack.us)
bu resim süper ötesi yahaaaaaaa

dawsonjoey
19-03-07, 08:32
Yeliz Sensiz Olmuyorda çok sevimliydi. Bu resimde de çok güzel.

dawsonjoey
20-03-07, 08:38
Bu aralar yeni bir Projesi yok mu Yeliz'in?

dawsonjoey
26-03-07, 11:33
Bilen yok sanırım :( Umarım iyi bir şeylerle geri döner.

serra81
08-04-07, 23:42
Yeliz Şar çok güzel ve yetenekli nedense yeni bir dizide göremiyorum aylardır Davut güloğluyla berabermiş hatta nişanlanmışlar ya ben hiç yakıştıramıyorum yeliz şara o adamı çok daha iyilerine layık ve aralarında büyük kalite farkı var ayrılsınlar bence

ROTASIZ KAPTAN
14-04-07, 06:59
çok güzel bir bayan.oyunculuğuda bir o kadar güzel.ama hep bugüne kadar geri planda kalmış.bu aralar davut güloğluyla berabermiş.ne diyelim ALLAH bozmasın.

Sebenzorlu
15-04-07, 01:28
bende yeliz şarı beğeniyorum gerçekten güzel ve yetenekli bir kız 2 tane başrol diziden sonra davut güloğlunun dizisinde geri planda oynamasına anlam veremedim herhald sevgilisi olduğu için o projede oynamak istedi yine güzel bir dizide oynamasını isterim ama davutla iilgilenmekten sanırım vakit bulamıyor:img-yes: :img-yes:

seda334
11-05-07, 21:32
bu kızı ben biyerden hatırlıorm sensiz olmuyor sev kardeşim bide son zamanlarda mehmetin eski sevgilisi olarak gümüşte nihan adlı karakteri canlandırıyo ama hiç sevmiorum açıkcası

KAPTAN2
20-05-07, 02:31
[QUOTE=seda334;3286036]bu kızı ben biyerden hatırlıorm sensiz olmuyor sev kardeşim bide son zamanlarda mehmetin eski sevgilisi olarak gümüşte nihan adlı karakteri canlandırıyo ama hiç sevmiorum açıkcası[/QY
Yeliz Şar gümüşte oynamıyor hata alakası yok sev kardşimden sonr biryerde görmedim ben çok beğeniyorum biran önce bir dizide görmek istiyorum

serra81
26-07-07, 00:14
Yeliz Şar nerelerde onu sadcec magazin programlarında görüyorum onun yeri diziler çok harika bir oyuncu emre Altğ ile oynadığı gibi bir dizide oynasın çok beğeniyorum ve çok özledim o Davut Güloğlundanda biran önce ayrılsın hiç yakışmıyor ona ya

gizem_kaan
27-07-07, 15:36
Belki daha önce yazılmıştır ama,kanal 7 de Rabia adlı dizisi yayınlanıyo,eski bi dizi ama tekrar yayınlıyolar.
Ahmet Şafak la baş rolleri paylaşıyolar...

gizem_kaan
30-07-07, 08:33
http://img411.imageshack.us/img411/9489/fgjse3.png (http://imageshack.us)

http://img177.imageshack.us/img177/5573/ytdcd0.png (http://imageshack.us)

http://img249.imageshack.us/img249/1988/hfcynsg3.png (http://imageshack.us)

kevgir
02-10-07, 01:14
Yeliz şar oyun bitti dizisine başlmış çok sevindim azra akınla aynı dizide benziyorlarda ne komik ama ben yelizi tercih ederim hem çok iyi oynuyor

serra81
07-11-07, 21:00
oyun bittideki performansı çok güzeldi kötü kızı çok iyi oynamış böyle melek yüzlü bir kızın bu kadar iyi oynaması kötü bir karakteri çok büyük başarı bakalım yeni dizide nasıl çıkıcak karşımıza bu arada davut güloğluyla hala berabermi acaba merak ediyorum artık magazin programlarında göremiyorum onları herhalde ayrıldılar.YELİZ ŞARA çok daha iyileri layık

ping_pong
03-04-08, 09:13
sev kardesımdee severdim kendisini oyun bittiyede bakmamıstımm
hiç yeni bir projesi yok mu yeliz sarın

hozcan
24-06-08, 20:11
yeliz şarın younculuğunu beğenirim
ama şu sıralar ekranlarda yok malesef
davut güloğluyla sevgiliydi ayrıldılar iyikide ayrıldılar yakışmıyorlardı zaten..

lady croft
07-08-08, 10:18
http://img389.imageshack.us/img389/2531/yelizarpi6.jpg (http://imageshack.us)

http://img47.imageshack.us/img47/9553/yelizar1cm5.jpg (http://imageshack.us)

http://img47.imageshack.us/img47/5329/yelizar2fi2.jpg (http://imageshack.us)

http://img389.imageshack.us/img389/1483/yelizar3ki4.jpg (http://imageshack.us)

http://img413.imageshack.us/img413/9555/1115py.jpg (http://imageshack.us)

http://img47.imageshack.us/img47/5827/yelizar4mt2.jpg (http://imageshack.us)

http://img47.imageshack.us/img47/8232/yelizar5kh4.jpg (http://imageshack.us)

http://img47.imageshack.us/img47/1692/yelizar6bt8.jpg (http://imageshack.us)

http://img47.imageshack.us/img47/3835/yelizar7zk2.jpg (http://imageshack.us)

http://img389.imageshack.us/img389/2005/yelizar8ph4.jpg (http://imageshack.us)

http://img206.imageshack.us/img206/4540/yelizar9rq5.jpg (http://imageshack.us)

http://img47.imageshack.us/img47/3466/yelizar10dc2.jpg (http://imageshack.us)