PDA

Tüm Versiyonu Göster : İlk Öpücük

smryna
07-08-06, 03:14
çocuklugumun çook eski bir gençlik dizisi...fransız bir yapım olan asıl adı premier basier olan 1992 yılında gösterilen bir diziydi...bilmiyorum hatırlıyormusunuz ama ben çok severdim...

purna
07-08-06, 15:49
showda yayınlanıyordu sanırım cok guzeldı

smryna
07-08-06, 17:54
evet show tv de yayınlanıyordu...çok güzeldi gerçekten....çıksa yine izlerim..:)

evenstar
08-08-06, 13:20
Bayılırdım bu diziye...Annette vardı hatta benim bir fotoğrafımı ona benzetmişlerdi ablam ve arkadaşları..:img-icecr :img-icecr Gerçekten keşke tekrar yayınlansa.....:img-grin2 :img-grin2

smryna
08-08-06, 13:26
ya o kadar çok hoşuma gitmiş ki ben onların isimlerini bile unutmadım...dizideki kişilerin resimleri hiçbir yerde yok...ama baya yaşlanmışlar...

evenstar
08-08-06, 13:37
Tüm isimleri hatırlıyor musun ben bazılarını unuttum uzun zamnan olduuuu:(:(:(:(:(:(

smryna
08-08-06, 18:26
luc virgini vardı...jerome juliet vardı...hatta gençlik rüzgarları dizisinde oynayan christian yanlış hatırlamıyorsam burda da oynamıştı biraz..

first lady
14-08-06, 23:36
ayyyyyyyyyy ben çocuktum bu dizi yayınlandığında anet diye bi kız vardı olllalaaaaaa derdi çok tatlıydı yaaaaaaaaaa:img-grin2

smryna
16-08-06, 00:10
o lala dien gençlik rüzgarlarındaydı....sebastian'ın sevgilisiydi...sebastian linda ile aldatmıştı..sonra anet onları stüdyoda basmıştı hey gidi günler yaw:)

£speranza
26-09-06, 13:53
bende hatırlıyorum bu diziyi isimler ve cisimler silindi aklımdan çoktan ama hikaye hayal meyal hala hatrımda.Showmax de yayınlansa tekrar ne iyi olur.

ask-I memnun
29-09-06, 17:04
bencede güzel diziydi.önceden ragbet meksika fillerine idi ama bizimkiler onlarin pabucunu dama atti sagolsun:img-grin2

kuticim
08-01-07, 21:33
arkadaslar ben cocukken yayınlanan bir diziydi oradaki esmer çocuga asık olmuştum adı sanırım etienne di cok güzel diziydi hala daha unutmuyorum gençlik üzerine güzel yapımlardan biriydi

smryna
25-01-07, 01:22
ben de luc u begeniyordum:) sonradan bir baktım kendisi kaset falan çıkarmış...ama şimdi bakıyorum da o zaman ki gibi düşündügüm pek söylenemez..:)

tubi1986
29-01-07, 18:38
hiç hatırlamıorum bu diziyi ben.bikaç resim filan olsa belki hatırlarım..

dawsonjoey
29-01-07, 21:13
http://www.tv-series.ru/tv/premier-baisers/img.jpg

smryna
04-02-07, 18:51
ya o zaman için bütün karakterleri begeniyordum:) şimdi yüzlerini bile hatırlamıyorum..sadece virjiniyi hatırlıyorum ve o kadında 40ına merdiven dayamış olmasına ragmen halen çok genç ve çok güzel bir bayan

Art.Of.Love
12-03-07, 18:57
tekrar yayınlanmasını çok istediğim bir dizi :( umarım bu isteğim gerçekleşir.

fatozen
24-07-07, 00:15
premiers baisers türkiyedeki adıyla ilk öpücük. justin jerom anet fransua :D juju aşkım. kri kri aşkım :D ne zamanlardı yahu. çok süperdi. "juju başlıooooo" annem beni sokaktan içeri ancak bu sözlerle sokabiliodu. izabele kin kusardık uyus olurduk o sarı saçlarından yakalayıp :D anetin umutsus aşkı cristian, ikizler suzi ve suzon :D roje ve mari ve daha sonraki bölümlerde dahil olan abla helen. en son hatırladığım helen üniversiteye gidiodu. justinde onun yanında takılmaya çalışıodu. ama hoş bir diziydi. en çok hafızama kazınan sahne şöyleydi; justin yine izabel yüsüden jeroma küsmüş (ruj hikayesi çok usun anlatamıycam) jerom bölümün sonuna doğru elimde bi kutu meyveli rujla gelio :) juju sürüo rujları jerom neli olduklarını tahmin edio hihiihiih :D gerçekten yayınlasalarya yahu isleris ne küsel :D

reene
09-08-07, 00:48
Forumda gördüğüme sevindiğim başlıklardan bir tanesi daha..O yıllarda show tv de yayınlanıyordu sanırım..Luc karakterini hala net olarak hatırlamaktayım(nedense!)..bir de o la la'ları:)

diklo
11-08-07, 01:12
Ay bu benim çocukluk yıllarımın dizisi...
4.sınıfa gidiyordum bu yayınlandığında..Peşinden de Gençlik Rüzgarları oynardı zaten..Fransız yapımı,kardeş dizilerdi..
Okulda çıkışta Anadolu lisesi sınavları için kurs olurdu,öğretmene yalvarırdık erken bitirsin de dizimize yetişelim diye..:) O zamandan belliymiş benim dizi manyağı olacağım...

Dizideki Justine,Gençlik Rüzgarları'ndaki Helen'in kızkardeşiydi..Justine'in sevgilisi Jerom'du..Bir bölümde Jeraldine adında bir kızla aldatıyordu onu..Sonra Anette vardı,dizinin sevgi kelebeği..Isabella kötü karakterdi,sürekli poşetlerini taşıttığı bir çocuk vardı,adı aklıma gelmedi...

Sonradan öğrendiğime göre Anette adlı karakter bir trafik kazası geçirip öldüğü için dizi yarım kalmış,kimse devam etmek istememiş..Duyunca çok üzümüştüm..

captive-angel
16-01-08, 13:28
ben ortaokuldamıydım neydim.okuldan çıktıktan sonra hemen başına otururdum bunun.bir de gençlik rüzgarını kaçırmazdım zaten ard arda çıkıyodu

maria clara
05-06-08, 15:31
ben bu dizi yi izlediğim de sekiz dokuz yaşlarındaydım çok severdim başlama saatini iple çekerdim