Tüm Versiyonu Göster : Christopher Uckermann

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6]

olay
11-04-07, 22:38
bilmezmiyim leylacm:img-wink: :img-wink: canm benm çok saol bensiz kopamazsınız tabi yoksa hayat anahiyi kimle evlendiricek:img-hyste

dimi elif ya epeydir yoksun anahiyi zor sakinleştiriyorum:img-hyste bırakıp gitmişsin nikah sonrası nasıl ağlıyor bir bilsen:img-hyste tabi elifcim seni anlıyorum biraz mide lazım tabi anahinin yanında yatmak için:img-hyste :img-hyste ama sende çok çapkınsın canım ya yazık kıza dön evine:img-hyste :img-hyste evde seni bekleyen daha duvağı açılmamış kız duruyor(kız duruyor??????????????)hadi dön artık evine:img-hyste elif büyük bir suç işledin sen cezasıda ağır olacak tabi anahi gibi yazık valla acıyorum sana kankam ya ama hak ettin:img-hyste :img-hyste

olay
11-04-07, 22:48
merak etme sn kankacım biz zati aslında msnde kopmuştuk ama burayada kaldı biraz:img-hyste merak etme cnım bidaha kopmayız snsiz zaten daha tamda kopamadık forumu düşündüğümüz için frenledik kendimizi hayır sonra biliosun olanları asi yılları unutmadık yani:img-hyste

merak etme elifcim sensiz kopamayız anahiyi kime kakalayacağım ben yoksa:img-hyste :img-hyste leyla senin kulaklarını çekicem ha kızdırıyorsun beni ne demek dulceden gene soğumaya başladım sen ne bakıyorsun resimlere onların hepsi eski resimler dulce ve poncho bir daha birleşmemek üzere ayrıldı uzatmaya gerek yok haber kesin ve kendileri açıklama yaptı:icon_whis :icon_whis hem sen dulceden nasıl soğursun unutma kankam seni ilk defa dulcenin formunda ponchoya yapıştırdık:img-hyste biz kankalar olarak ilk dulcede koptuk kaynaştık nasıl unutursun bunları dulcenin hakkını nasıl yok sayarsın nankör :img-hyste :img-hyste :img-hyste azmı gecelerimiz geçti dulcenin sayfasında hatırla leyla hatırla :img-hyste (duygu sömürüsü ile bağlayalım işi ya):img-hyste