Tüm Versiyonu Göster : Fırat Tanış

mamie
11-08-06, 19:23
http://www.sinematurk.com/images/kisi/7522.jpg

Fırat Tanış
Doğumu
05/05/1975 - İstanbul

Filmleri - Oyuncu (8 Film)

Tramvay Hamit 2006
Felek Ne Demek? Muharrem 2006
Yolda / Rüzgar Geri Getirirse 2005
Ömer Seyfettin: Fon Sadristsyn Karısı ve Oğlu Sadrettin 2005
Aşka Sürgün Resul Şahvar 2005
Şeytan Ayrıntıda Gizlidir 2004
Sır Çocukları Velit 2002
Yeditepe İstanbul 2001

mamie
12-08-06, 11:58
Kötü adamı oynamak beni mutsuz etmiyor

'Aşka Sürgün'ün 'kötü adamı' Resul rolüyle dikkat çeken Fırat Tanış, daha önce de 'Yeditepe İstanbul', 'Şeytan Ayrıntıda Gizlidir' gibi dizilerde rol almıştı. Altın Portakallı oyuncu, kötü bir karakteri canlandırmanın onu endişelendirmediğini, aksine oyunculuk adına mutlu ettiğini söylüyor.

* Mardin'de dizi çekmek nasıl bir his veriyor size? Ben kendimi çeyrek hacı gibi hissediyorum. Hasankeyf için bir şeyler yapılması lazım. Bizim için büyük bir mirasın 60 yıl ömrü olan baraja kurban gitmemesi gerekir. Gece ışıklarla dağları aydınlatıyoruz. 5-10 sene önce gündüz bile gitmeye cesaret edilemeyen yerlerde gece çekim yapmanın keyfini yaşıyoruz.
atv'nin iddialı dizilerinden 'Aşka Sürgün'de eski kanlısı Arda'yı barış yemeğinde öldürerek aileler arasında yeni bir savaş başlatan Resul rolündeki Fırat Tanış, 2002 yılında 'Sır Çocukları' adlı film ile En İyi Erkek Oyuncu dalında Altın Portakal almış başarılı bir isim. Sır Çocukları' adlı sinema filminin ardından şansı açılan İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu Tanış, 'Aşka Sürgün'den önce 'Yeditepe İstanbul', 'Şeytan Ayrıntıda Gizlidir' gbii sevilen yapımlarda da rol aldı. Aşka Sürgün'ün çekimlerinin gerçekleştiği Mardin'e hayran olan Tanış, burada kendini 'çeyrek hacı' gibi hissettiğini söylüyor.

* Altın Portakallı bir oyuncusunuz. Neden bu diziye kadar ortalarda yoktunuz?
Bu benim değil insanların ilgisizliği. Ben hep buralardaydım. Ödülü 2002 yılında aldım. Ama kendimi yeterince tanıtamadım. Bu merak meselesi. Uluslararası festivallerde de ödül aldım. İnsanlar merak etmezse öğrenemez. Benim için meşhur olmak, olmamak hiç önemli değil. Meşhurluk gösterge değil. Bugün tanınmayan onlarca müthiş oyuncu var. Tanıdıklarınızdan daha iyi oyuncular var. Yapımcılarımız da biraz risk almıyor yeni isimleri çıkartmak için. Çok tembeller.

'RESUL BENİM DEDEMİN ADI'

* Aşka Sürgün'de rol almanız nasıl oldu?
Dizinin yönetmeni Cemal Şan ile eskiden tanışırız. Çok sevdiğim bir abimdir. Beni aradı; "Resul adında birini oynayacaksın" dedi. Bir Kürt ağasının oğlu. Resul benim dedemin adı. Dizide Mahsun Kırmızgül de Fırat adlı birini oynuyor. Fırat da benim adım, öyle bir uğuru oldu.

* Resul nasıl bir karakter?
Toprağına ailesine, geleneklerine çok bağlı biri. Çok ahlaklı. Zaman zaman korkak, zaman zaman çekingen. Daha doğrusu dizinin 'kötü adamı' diyebiliriz. Aslında hiç kimseye kötü dememek lazım. Her kötü gibi görünen birinin savunulabilecek bir yanı mutlaka vardır. Öyle bir ortamda yetiştirilmiş bir erkek çocuk. Sırtında aşiret ağasından sonra gelmenin getirdiği bir sorumluluk var. Resul kardeşine 'sen cinayeti üstüne al, ben seni kaçıracağım' diyor. Ama kardeşi hapse giriyor. Kan davası ancak kızkareş verilirse bitecek.

'ESAS OĞLAN OLMA DERDİM YOK'

* Bu kötü adam rolü sizin kariyerinizi olumsuz etkilemez mi? Önemli olan sizin bu rol içinde bir varlık gösterip göstermediğiniz. Ben oyuncuyum. Her şeyi oynayabilirim. Böyle roller çok dişidir. Ve size oyun alanı yaratır. Bazı oyuncular kötü adam rollerine temkinli yaklaşır, ille de iyi adam olsun, esas oğlan olsun, herkes hayran olsun gibi!

* Ünlü isimler 'rol dişiymiş, oyunculuğa katkıda bulunurmuş'u pek düşünmüyor o zaman!
İşi oyunculuk olmayanlarda iyi adamı oynamak gibi bir saplantı olabilir, var da. Onu tam da bilmiyorum. 'Esas oğlan olayım, herkes bana hayran olsun' da diyebilirler. Benim için öyle değil. Her rolün değeri ayrıdır. Mesleğinize katkısı önemli. Sizi tatmin etmesi önemli.

* Eğitim ne kadar önemli?
Televizyonda oyuncu olmak gerekmez. Mahsun da oyunculuk eğitimi almamış ama televizyonda çok iyi oyunculuk yapıyor. Bu doğal bir şey. Nuri Bilge Ceylan oyuncu olmayanlarla çalışıyor. Orada da başarılı. Ama tiyatro farklı. Eğitimli olmalı. Çünkü tiyatro bu işin er meydanı.

*İleriye dönük mesleki hayalleriniz neler?
Bunun için sinema ve televizyonun daha iyi bir kaliteye ulaşması gerekir. Sinema için somut bir proje yok. Özel bir tiyatroda yapmayı düşündüğümüz 'Sandöviç tiyatro' adlı bir projemiz var. Öğle tatillerinde insanlar yemeklerini yerken, sahnede oynanan bir oyun izliyorlar. Bizde eskiden vardı. Fıkra oynamayı düşünüyoruz. Bir de benim müzisyenlik yönüm var. Bizler kendi bestelerimizden oluşan bir repertuvar hazırlayıp dinleti sunacağız. Dizide öldürdüğüm adamı oynayan Teoman Kumbaracıbaşı ile birlikte dinleti sunmayı düşünüyoruz..

BÜLENT İPEK MAGAZİN

mamie
12-08-06, 12:00
http://www.ntvmsnbc.com/news/241155.jpg

mamie
12-08-06, 12:02
http://www.zaman.com.tr/2006/07/29/kultur.jpg

Oynadığım, bir sevgisizlik hikâyesi’

Fırat Tanış, dün gösterime giren “Tramvay”la bir kez daha beyazperdede yerini aldı. Oyuncu, bir tramvay dolusu insana terör yaşatan Hamit’i canlandırıyor ve Hamit için “O, sevgisizliğin dile gelmiş hâli.” diyor.

Yetmiş milyonluk Türkiye nüfusunu bir tramvaya sığdıran “Tramvay” dün gösterime girdi. İzzeddin Çalışlar’ın ödüllü hikâyesinden senaryolaştırılan filmin yönetmeni Olgun Arun. “Tramvay”, toplumu kuşatan hatta içten içe kemiren sevgisizlik, güvensizlik ve yabancılaşmayı, bir psikopat tarafından rehin alınan bir tramvay dolusu insanın hikâyesiyle anlatıyor. Filmin başrolünde, Altın Portakal’lı oyuncu Fırat Tanış var. Tanış, yolcuları rehin alan Hamit karakterini büyük bir ustalıkla canlandırıyor. Babasının sert muamelesiyle yetiştiği anlaşılan ve son olarak da babasından dayak yiyen Hamit, bindiği tramvaydaki yolcular için bir kâbus oluyor. Bütün nefretini yolculara kusup nefret sebebi olurken bir yandan ağzından öyle doğru tespitler çıkıyor ki saygı duyası geliyor insanın. Ve bazen öyle gösteriyor ki sevgisizliği, kendisine yönelmiş tüm bakışları ıslatıyor. Hamit’i ve “Tramvay”ı Fırat Tanış’la konuştuk.

Sizin için Tramvay’ı cazip kılan neydi? Bu proje içinde yer almak istemenizde ne etkili olu?

Asıl bana heyecan veren, hikayenin kendinden çok, Olgun’un film için yaptığı ön hazırlık oldu. Çekim senaryosunu göstermek zordur oyuncuya; ama o gösterdi.

Bunun oyuncuya nasıl bir katkısı oluyor?

Yönetmen genelde kafasındakileri sır gibi saklar ve oyuncu da yönetmenin kafasından geçenlerle genelde sette karşılaşır. Sinema, tiyatro sahnesi gibi değil. Tiyatroda seyirci sizi nereden izlerse izlesin tek ölçekten görür. Sinemada ise kamera gözünüzün içine girdiği zaman başka, iki yüz metre ötede olduğu zaman bambaşka şey çıkar ortaya. Oyuncunun da bunu bilerek oynaması daha iyi. Olgun, böyle bir hazırlıkla gelmişti.

Canlandırdığınız karakter insanı hem kızdırıyor, hem üzüyor. Hatta kendini sevdirdiğini bile söylemek mümkün.

Hamit, birikmiş bir sevgisizliğin dile gelmiş hali. Çok sağlıklı yollarla ortaya çıkmıyor gerçi, patolojik bir yolla kendini belli ediyor. Bence bunun için önemli. “Tramvay” gibi hikayeler aslında çok uzak hikayeler değil. Dünya sinema tarihinde çok işlenmiş sevgisizlik gibi klasik bir konu aslında. Yani sorunun bireyde başladığı ve çözümün de bireyde başladığı üzerine. Mesela ilk aklıma gelen “Subway”, “Otomatik Portakal”. Bunların ortak yanı, insanların, herhangi bir kahramanlık vasfına sahip olmayan, anti-kahraman tipler oluşu.

Çalışmalar üç hafta tramvay gibi kapalı ve küçük bir mekânda yapıldı. Bunun, sizin oyunculuğunuz üzerinde bir etkisini hissettiniz mi?

Oyunculuk tarzımla ilgili yeni bir şey denemek, minimal oynamak gibi şeylerden bahsediyorsanız, öyle bir şey yapmadım. Ama genel anlamda İstiklal Caddesi gibi, ‘Ortadoğu ve Balkanlar’ın en piyasa caddesi’nde çekim yapmanın zorlukları oldu; “Beni de çek” diyenler, tramvayın önüne atlayan travestiler…

Şiddet mağduru ve şiddet uygulayan karakteri canlandıran kişi olarak, filmin, şiddeti özendirdiği iddialarına ne diyorsunuz?

Bir sinema filmi izleyip de ‘şiddeti özendiriyorsunuz’ diye sonuç çıkaran bir mantığı anlayamam. Zaten +13 kategorisinde. Bu, düşünülmemiş, üzerinde kafa yorulmamış bir fikir.

Bir yandan dizilerde oynuyorsunuz ve hatta sizi sadece ekrandan tanıyan bir kitle de var. Bu sizi ne kadar rahatsız ediyor?

“Sır Çocukları” Bursa’da festivale gitmişti, salon dolmuş. Biri heyecanla çıkıp “Neden böyle bir film Bursa’ya daha önce gelmedi?” diye atıldı. Çok özür dileyip saygıyla gişe rakamlarını gösterdik; film Bursa’ya gitmiş; fakat 27 kişi izlemiş. Çünkü televizyon bedava, hatta beleş! Beni şu rahatsız ediyor: Yüz eskitmenin ne demek olduğunu yavaş yavaş çakmaya başladım. Hızla, çok sayıda, beleş tüketilen bir ortamda göründüğünüz zaman, insanlar sizinle ilgili birtakım yargılar geliştiriyorlar. Rolünüzü ne kadar iyi yapıp yapmadığından kişiliğinize kadar, “Role çok benziyor musunuz?” gibi kitlesel zekâya yakışmayacak sorularla karşılaşıyoruz. Bu konuda çok canı yanan bir arkadaş var; eski mahalle arkadaşlarından dayak yedi. Dizideki rolü yüzünden arkadaşları dalıyorlar buna. Bana da oluyor, yolda adam ‘hayvanat’ diye bağırıyor yanındaki kadına hava atmak için! Tabii bu zihniyetin çocuk sahibi oluşu, oy kullanıyor oluşu korkunç! Bazen demokrasiye inanmayasım geliyor.

mamie
12-08-06, 12:04
http://www.radikal.com.tr/veriler/ekler/cumartesi/2006/08/05/fati.gif

'Psikopat' jön bulunmuştur

'Psikopat' jön bulunmuştur
"Aranan adam olmak güzel, ama 'Trakyalı ve kötü', 'pamuk işçisi ve kötü', 'soykırım karşıtı ve kötü' gibi tipler serisine girmek de bir çıkmaz." FOTOĞRAF: FATİH METİN DEMİRKOL
Geçen hafta gösterime giren 'Tramvay' adlı filmin en tartışmasız yanı başrol oyuncusu Fırat Tanış'ın 'psikopat' rollerindeki başarısı. Altın Portakallı oyuncu içimizdeki şiddeti anlatıyor

05/08/2006 (470 defa okundu)

PINAR ÖĞÜNÇ (E-mektup | Arşivi)
'Tramvay'ın çekimleri başladığında daha İstiklal Caddesi Çin granitleriyle bile kaplanmamıştı. Aylar sürdü, onlar bitti; tez zamanda kırıldılar. Sancılı, Türk granitleri döşeme sürecinde nostaljik tramvayımız tatiline devam ederken, metafor üzerine metaforla koca Türkiye'yi bir tramvay vagonuna sığdırmaya çalışan 'Tramvay' girdi gösterime. Yönetmenliğini Olgun Arun'un yaptığı film badireli dört yılın ardından nihayet seyirciye randevu kesiyordu. 'Tramvay'ın tartışma götürmeyen tek bir yanı varsa, o da başrol oyuncusu Fırat Tanış'ın şiddet mağduru şiddet makinesi olarak rolündeki mahareti. 'Sır Çocukları'ndaki oyunculuğuyla 2002'de Altın Portakal'ı evine götüren Tanış, TV dizilerine tanış olanların da yüzünü bildiği, karanlık karakterlerdeki başarısını takdir ettiği bir isim. Kendisiyle 'Tramvay' yolundan giderek günlük şiddeti, sinemadaki tezahürlerini konuştuk.

Yönetmen Olgun Arun macera mı, romantik komedi mi, gerilim mi, türü sorulduğunda 'Tramvay'ın 'hipnotik film' olduğunu söylemiş. 'Hipnotik' diye bir oyunculuk tarzından söz edebilir miyiz?
Benim cehaletim olabilir, ama ben ne 'hipnotik film' duydum, ne de 'hipnotik oyunculuk'. Bazı filmlerin hipnotik etkileri olabilir, ama psikanalizde kullanılan bu terimin sinemadaki karşılığından emin değilim. Eğer film hipnotikse, benim de bu hipnoza bir katkı sağlamış olmam gerekir.

Daha çok 'Aşka Sürgün' isimli TV dizisi ve 'Tramvay' vesilesiyle, psikopat rollerinin aranan adamı olduğunuz konuşuluyor. Bir oyuncu için tek bir tarzda, ama hararetle aranan bir oyuncu olmak iltifat mıdır?
Bu sadece yapımcıların risk almaktan kaçındıklarının bir göstergesi. Sadece benim başıma gelen bir olay da değil. Aranan adam olmak güzel, ama bir yerden sonra 'Trakyalı ve kötü', 'pamuk işçisi ve kötü', 'soykırım karşıtı ve kötü' tipler serisine girebilirsiniz, ki bu bir çıkmazdır. Ama bunu sağlayan oyuncuların kendisi değildir bence. Benim durumumda tesadüf de söz konusu. 'Psikopat rolü' de zaten tartışmalı bir tanım ya...

'20 senedir bir dal kırmadım'
Kaynağı belli yoğun bir şiddet mi daha tehlikelidir, kaynağı belirsiz daha sinsi olanı mı?
Dozu ne olursa olsun, kaynağı ortada olmayan şiddet beni korkutur. Zaten şiddetin kaynağı da çok karışık değildir. Benim kişisel tercihimi sorarsanız, 'Tramvay'da iki adamın durup dururken, izleyicinin nedenini algılayamayacağı bir biçimde tramvayı kaçırmalarını tercih ederdim. Nedenini bilmediğimiz bir çıngar çıktığında durup düşünürüz çünkü. Dünya sinemasında da 'Subway' gibi,

'Otomatik Portakal' gibi, 'Funny Games' gibi örnekleri vardır bunun.
Günlük hayat içinde nasıl örnekleri çıkıyor karşınıza?
Gazeteler türlü örnekleriyle dolu. Kadın köpeği tedavi etmek için geliyor, adam dövüyor. Töre cinayetleri... Şiddet her yerde. Eğitim, ekonomi, ahlak, hepsi birbirine bağlı, hepsi şiddet doğurmaya meyilli. Bizi sete izlemeye gelenlerde, benim rol icabı bir kızı saçından sürükleyişimi alkışlayanların gözlerinde görüyorum onu. Onlar oy veren, anne baba olan halk. Korkuyorum bazen. Belirli gün ve haftalarda sokak çocuklarını otobüsle Tekirdağ'a bırakan zihniyette de şiddet var, çocuklara yurtlarda tecavüz eden sosyal hizmet görevlilerinin içinde de...

Kendi içinizdeki şiddet potansiyeli hiç şaşırttı mı sizi?
Şaşırtmaz mı! Bu söyleşi terapi gibi oldu, ama bu kısmı bana kalsın. Belki herkeste var olan bir şeydir, ama anormal görünen ben olurum sonra. Fakat 20 senedir bir dal kırmadığımı söyleyebilirim. Gerçekten, böcek bile öldürmedim. Bir kere, çok yakın bir arkadaşımla kavga etmişimdir, o da ikimizi de değiştirmiştir zaten.

Birini öldürebilecek eşik çok uzak mı?
Bilmiyorum, insandan her şeyi beklemek lazım. Ama bence intihar da cinayettir. Kurt Cobain cinayet işledi, Janis Joplin de... İnsan birini doğurabildiği gibi, öldürebilir de, hepimizde o potansiyel var. Ama hayat değerli bir şey, uzatmak lazım. Vücutta hiçbir üniteyle desteklenmeyen tek organ beyin; insanı uzun yaşatan da o. Vücudun müdürü yani, Allah'ın insan vücudundaki şubesi.

Yumurta, yağ ve omlet meselesi
Şimdiye kadar yaptığınız işlerin ne kadarı içinize sindi?
Çoğu; en azından hoşlanabileceğim kısmı daha fazla oldu. Sinema, tiyatro gibi değil. Değiştirme şansın yok. Verdiğin kararların ne kadar önemli olduğunu yeni anlıyorum.

Oyuncu olmak istediğinizi nasıl fark ettiniz?
Okuduğum Mehmet Beyazıt Lisesi özel bir yerdi. Tiyatro bakımından faal bir liseydi. Salondu, ışıktı, kostümdü altyapımız yoktu, ama işte yumurta yok, yağ yok, tava yok, omlet var durumu yaşanıyordu. Eski öğrencilerin yeni gelenlerle bildiklerini paylaştığı bir sirkülasyon vardı. Ama ben bilinçli bir bilgiyle oyuncu olmadım. Bir his sadece... Sonra konservatuvar, şehir tiyatroları ve 'Sır Çocukları' filmiyle Altın Portakal geldi işte.

Tiyatro sahnesi kutsal bir yer mi gerçekten?
İnsan zekâsıdır kutsal olan. Ne olursa olsun perde kapanmaz hikâyesine inanmam. İnsanlar biliyor işte oyuncu olduğunu, bir şey olur, kapanır perde. Oyunculuk yapmazsam ölürüm diyen biri de değilim ayrıca.

Sokakta tanınan bir oyuncu musunuz?
Dizi yüzünden evet. Hatta orada da bir şiddet söz konusu. Salı Pazarı'ndan dönen bir kadının çocuğuna "Tabii ki gidip konuşacaksın oğlum, onlar bizim yüzümüzden meşhur" dediğini duydum bir kez. Yanındaki kadına hava atmak için 'hayvanat' diye bağıran da var tabii. 'Aşka Sürgün'de kötü, ama tamamen Ali kıran baş kesen olmayan bir adamı oynuyordum. O yüzden tamamen kötü adam muamelesi de görmedim.

Mahsun Kırmızıgül bu sene başında Kızıldeniz'de sevgilisine saldıran bir ahtapotu dövmüş. Bunun sete yansıması nasıl oldu?
Sette konuşulmadı tabii ki. Ama Mahsun çalışkan bir adam, star kompleksi de yok. O yüzden her maceraya adı sokuluyordur doğal olarak.

Orta vadede oyuncu olarak yüzünüzü çok mu göreceğiz?
İnşallah çok görmezsiniz. Oyun Atölyesi'nde 'Hırçın Kız'ı çalışıyoruz şu sıra. 'Aşka Sürgün' bittikten sonra, 'Felek Ne Demek' diye bir diziye başladık. Bir bekâr evinde geçiyor dizi. Üç genç var: Biri gazeteci, biri sinemacı olmak istiyor, biri de kaset çıkarmak istiyor. Ben kaset çıkarmak isteyenim.

Bir de müzisyen yanınız var. Siz 'kaset' çıkarmak arzusunda mısınız?
Denemeler oldu, ama öyle bir hırsım yok. İnsanlara kendini dinletmenin yolu buysa, isterim. Ama bandrollü albüm yayımlamak illa insanlara ulaşacaksın anlamına gelmiyor. Bazen internetten yayımlayarak çok daha fazla insana, hatta tam da hedeflediğin kitleye ulaşabiliyorsun. Zaten sabit bir grubumuz yok. Daha çok evlerde toplanarak 'takılma' halindeyiz. Herkes sazında yetkin; alet edevat da var... Bir kısmımız liseden beri tanışıyor, oyuncu arkadaşlar da var.

Müziğiniz nasıl, hipnotik mi?
Yok, ama bak müziğin hipnotik etkisi daha fazla. Tür olarak sorarsanız bir şey söylemek çok zor. Elimize ne geçiyorsa saldırıyoruz. Ney de kullanıyoruz, akordeon da, bir yerde laptop çıkarıp oradan da müzik yapıyoruz. Müziğin de oyunculuğa benzer bir yanı var bence. Mesela Hüsnü Şenlendirici muhteşem tiratlar atan bir aktör. İyi bir ressam da oyuncudur, heykeltıraş da...

Hangisi daha yüksek ihtimal: İyi bir filmde kötü bir oyunculuk sergileyerek kendini batırmak mı, kötü bir filmde şahane oynayarak sivrilmek mi?
İkisi de ihtimal. Dünyanın en süper oyuncusu ol, her şey yönetmene bağlı. Seni çektiği açı, o karedeki ritim... Sinemada bir fikir verebilmek için illa insana ihtiyaç da yok. 'Amerikan Güzeli'ndeki o uçan poşeti düşünsenize... Oyuncu olarak yönetmene karşı bu kadar savunmasız olduğun için de, aslında içine kötü bir hissin geldiği ilk anda olay yerini terk etmen gerekiyor.

'Tramvay'ın gösterime girmesi maceralı oldu, sonrasında hayli acımasız da eleştiriler aldı. Çekimler sırasında içinize hiç kötü bir his gelmiş miydi?
Bazen her şey kontrolünüzde değildir. Hayat kendi olurlarını, olmazlarını oluşturur.

Siz iyi bir oyuncu musunuz?
Öyle bir iddiam yok, belki de kötüyümdür. Zaten kendimi izlemeye de katlanamam.

sibelll
29-09-06, 08:04
kendisi oyun atölyesinde sahnelenen hırçın kız adlı oyunda oynamaktadır... ve çok iyi bir performans sergilemiştir... ben çok keyif alarak izledim oyunu.... sizlerede tavsiye edrerim

dilan_şahin
28-12-06, 09:17
Çok çok iyi bir oyuncu.Sanırım forumu bu yüzden bu kadar sessiz. Gerçekten üzücü.Neden gerçek oyunculara değer vermiyoruz.İlla çok yakışıklı mı olması lazım yada tek tip melek adam rollerini mi oynaması gerekiyor

CagkaNero
28-12-06, 14:03
gercekten cok iyi bir oyuncu kendisi
cok güzel oynuyor kötü rölleri
kendisini iyi röllerdede görmek isterim

"biz"
01-01-07, 21:21
çok yetenekli. oyun atölyesi'nde hırçın kız'da rol alıyor şu anda... izledim, çok başarılı. komediye ben çok yakıştırıyorum kendisini. umarım ankara'ya sık sık gelir oynadığı oyunlar (:

İZMİR'İN KAVAKLARI
01-01-07, 21:41
yeditepe istanbul un özberk i felek ne demek in muharrem i tramvay ın hamit i
tek isim Fırat Tanış bence harika bir oyuncu bu kadar farklı zıt rolleri oynayabilen ''gerçek'' oyuncu

*mine*
01-01-07, 21:49
Onu ilk Aska Sürgünde izlemistim
Basta cok gicik geliyordu sonradan cok komik oldu
Cok iyi oynuyor gercektende

opıum
01-01-07, 21:52
bence çok iyiy bir oyuncu. aşka sürgünde de çok iyiydi. felek dizisinde de. umarım kısa zamnda ekrana döner. bence gelecekte çok iyi ve aranan:icon_shad bir oyuncu olacak.

hewal
11-05-07, 09:40
http://img510.imageshack.us/img510/2268/fratlc3.png

cemotara
11-05-07, 09:44
Fırat Tanış çok ama çok iyi oyuncu kendisinin çok beğeniyorum onu ilk defa aşka sürgünde izlemiştim çok başarılıydı orda
Felek ne Demek de dde çok komikti tek kelimeyle harikaydı
şimdide ıhlamurlar altında oynuyor orda da çok başarılı inş. daha çok görürüz ekranlarda Fırat Tanışı

forever_bim
11-05-07, 13:02
Ya ben de bu adamın oyunculuğuna bayılıyorum ya. Çok süper oynuyor. I.Adan resimleri var bende. Eklerim sonradan.

asprenas
11-05-07, 22:05
http://img153.imageshack.us/img153/197/882qt4.th.jpg (http://img153.imageshack.us/my.php?image=882qt4.jpg)

asprenas
11-05-07, 22:20
http://img153.imageshack.us/img153/5921/875kl5.jpg

asprenas
11-05-07, 22:22
http://img153.imageshack.us/img153/3176/928re9.jpg

asprenas
11-05-07, 22:25
http://img153.imageshack.us/img153/5087/firattanis1bc6.jpg

asprenas
11-05-07, 22:44
http://img153.imageshack.us/img153/2374/firattanis11jx0.jpg

Buket_TY
06-06-07, 21:14
Harika bir oyuncu gercekten...
IA'dan iyiki cikti ama....
FOmer cifti icin cok problemlere yol acabilirdi:img-wink:

İZMİR'İN KAVAKLARI
23-06-07, 12:07
Altın Portakal’dan sonra 2 yıl işsiz

Resul Şahvar karakteriyle ‘Aşka Sürgün’de oynayan Fırat Tanış'ın en çok etkilendiği isim Cem Karaca.

Sokak çocuklarını konu alan ‘Sır Çocukları’ filmi ona, 39. Antalya Film Festivali’nde Altın Portakal ödülünü getirdi. Ancak en iyi erkek oyuncu seçilmesine, yurtdışında ödüller almasına rağmen ne arayan oldu kendisini ne de soran. Yaklaşık 2 yıl işsiz kaldı. Ta ki Sinan Çetin’in çektiği ‘Tramvay’ filminde başrol oynayana kadar. Bu filmde de performansıyla dikkat çekti. Ardından ‘Yeditepe İstanbul’ ve ‘Şeytan Ayrıntıda Gizlidir’ isimli dizilerde rol aldı. Asıl tanınmasını sağlayan proje şüphesiz ‘Aşka Sürgün’ isimli TV dizisi oldu. ‘Resul Şahvar’ rolünde kötü bir karakteri canlandıran Fırat Tanış, tiyatro, sinema ve müzik üçgeninden beslenen bir sanatçı. Levent Yüksel ve Emre Altuğ’a söz ve müziği kendisine ait şarkılar veren oyuncu, gitardan klarnete çok sayıda enstrümanla ilgileniyor. Dizide elinden düşürmediği silahıyla hatırlıyoruz onu ama 7 yıl, derin anlamlar yüklediği eskrim sporuyla da meşgul olmuş. Sakallı birini beklerken, bıyıklı ve spor giyimli olarak çıktı karşımıza. Artık dayanamamış ve yönetmeninden rica ederek sakallarını kesmeye karar vermiş. Fırat Tanış’la oyunculuğunu konuştuk.

-Resul karakterine hazırlanmak için neler yapıyorsun?

Herhangi bir role dair özel bir metodum yok. Ancak ‘Aşka Sürgün’ dizisi için şöyle bir avantajım oldu. Çalışmaya ilk Mardin’de başladık. Oranın dokusunu, insanlarını gözlemek çok yararlı oldu benim için. Doğu ve Güneydoğu’da çok fazla Resul var çünkü. Bir süre sonra zaten istem dışı olarak bir birikime sahip oluyorsunuz.

-Öyleyse iyi bir gözlemcisin.

Olmak zorundasın. Yoksa bu işi yapmak çok zor.

-Sır Çocukları’na nasıl çalıştınız?

Sokak Çocukları Derneği’nde Ersin’le tanıştık. Yani özel bir şey yapmaya da gerek yok zaten. Etrafımızda çokça var. Taksim’de bir tur at. Gece gündüz gördüklerinle mutlaka bir fikrin oluyor onlar üzerine. Bir de okuduklarım, izlediklerim vardı sokak çocukları ile ilgili.

-Altın Portakal almayı bekliyor muydun?

Hayır, hiç beklemiyordum. Aklımın köşesinden geçen bir şey bile değildi.

-Ödülü aldıktan sonra hayatın nasıl değişti? Teklifler arttı mı mesela?

Aksine 2 yıl işsiz kaldım.

-Neden işsiz kaldın?

Oraya girmeyelim hiç. Dışarıda o ülke için önemli olan bir ödül alıyorsan ertesi gün telefonların durmuyor. Bu kadar genç yaşta böyle bir ödül aldıktan sonra artık kapılar açılır diyorsun ama öyle olmuyor. Gerçi Altın Portakal tarihi böyle insanlarla dolu. -Tebrik eden de mi olmadı?

Ödül buz dağı gibi bir şey. Yüzde doksanı suyun altında. Su üstünde kalan tarafı muhteşem. Herkes seni tebrik ediyor. Bir bakıyorsun sana en uzakta olan insanlar birdenbire yakınına gelmeye başlamış. Yakınındaki insanlar ise senden çok uzaklaşmış. Yakınındakilerin kişisel mesleki husumetleri yoktur falan diyorsun ama süreçte bir bakıyorsun ki her şey romanlarda olduğu gibi. Hayatta gerçekten iyiler ve kötüler var.

-Kaç ödül aldın?

Bir filmden alınmış birkaç tane ödül var. Antalya Altın Portakal ödülü, İskenderiye Uluslararası Film Festivali’nden, İstanbul Film Festivali’nden ve birkaç yerden daha ödül getirdi.

-Rollerin normal yaşantında bıraktığı bir iz oluyor mu?

Hayır, kesinlikle olmuyor. Ama şöyle olabilir. Mesela öyle birini oynarsınız ki, onun yaşadığı acı ya da sevinç sizi etkileyebilir. Ancak şu kaçınılmaz değil mi zaten. Benim içimde ‘Sır Çocukları’ filmindeki Velit’e ya da Aşka Sürgün’deki Resul’e ya da canlandırdığım karaktere dair herhangi bir şey olmasa mümkün mü oynamak?

-Her insanın içinde iyiliği de kötülüğü de barındırması gibi…

Her insan içinde bütün insanlığı taşıyor zaten. İyiyi, kötüyü saklamanın ya da açık etmenin yolları değişiyor sadece. Bunu herkes farklı dozlarda ve farklı biçimlerde ortaya koyuyor. Bu yüzden hepimiz farklı karakterlerdeyiz. Benim başıma gelmedi böyle bir şey; ama çevremde duyuyorum, rolünün etkisinde kalmış rolden çıkamamış falan diye… Elbette çalışırken kendini oynadığın karakterin yerine koyuyorsun ama o olmuyorsun.

-Aşka Sürgün’de kötüyü oynuyorsun.

Bu adam gidip şantiye bombalıyor, adam vurdurtuyor ya da kaçırtıyor; ama içinde bulunduğu toplumun değerlerine de saygılı. Ailesine çok düşkün. Gerçekten ne yapıyorsa ailesi için yapıyor; fakat yanlış şeyler yapıyor. Böyle olunca insanların biraz daha anlayabileceği, özdeşleşebileceği biri oldu. Bir süre sonra görmeye başladım ki, beni tebrik etmeye gelen, tipleri bana benzeyen insanlar çıktı karşıma.

-Özellikle metropollerde böyle bir ara sınıf var.

Evet, diziye biraz farklı bir gözle bakınca, aslında toplumsal bir kimlik problemine parmak basan bir yanı olduğunu görüyorum. Dizide Şahvaroğulları ailesi Mardin’e yerleşmiş Müslüman Kürt bir aile, öbür taraf ise İstanbullulaşmış Mardin kökenli, nasıl diyeyim ‘Jönkürtler’. Bu iki değer arasındaki bir çatışma gibi geliyor bana.

-Sokakta nasıl tepki alıyorsun?

Mesela çok ilginç. Bir sahne vardı ki biz onu Mardin’e gitmek yerine Eminönü’nde bir pasajda çektik. Dokusu uyuyor diye bir taş binayı seçtik. Ben rol gereği kız kardeşimi saçından sürükleyerek pasajdan dışarı çıkarıyordum. Bütün iş hanı alkışladı. Bunun altında bir helal olsun vardı. Bu çok ilginç bir şey. Bir kere yolda biri ‘Hayvanat’ diye bağırmıştı. Bir erkekti, yanında kız arkadaşı vardı. Herhalde ona hava atmak istiyordu. Böyle şeyler oluyor. Bunu engelleyemiyorsun. Bizim halkımız maalesef televizyonda gördüğü her şeye inanma eğiliminde.

-Bu çok sakıncalı değil mi?

Kesinlikle sakıncalı. Adamın biri sana bir şey diyor, sen onun peşinden gidiyorsun. Ertesi gün farklı bir şey diyor, bu kez onun peşinden gidiyorsun. Bu televizyonun çok büyük bir güç olmasından kaynaklanıyor.

-Son zamanlarda izlediğimiz dizilerde salt iyi ya da kötü yok. Roller, daha gerçekçi karakterler üzerine oturtuluyor gibi.

Böyle olmak zorunda çünkü izleyen insanları kandıramazsınız yani. Hakkını vermek lazım ki televizyon bu işe yaradı. Zira insanlar dışarıdan gelen yabancı filmleri izlemeye başladı. Televizyon başındaki insan bu noktada biraz eğitildi. Bir de dünyanın şartları çok değişti. Küreselleşme, internet, iletişim ağı vs. Artık dünyada hiç kimse salt iyi ya da salt kötü olarak düşünülmüyor.

-Seni en çok hangi sanatçı etkiledi?

Cem Karaca. Ben onu sahnede şarkı söylerken izlediğimde büyülenmiştim. Çünkü şarkı söylemeye başladığı andan itibaren çevresinde öyle büyük bir enerji alanı oluşuyordu ki. Onun ellerine kollarına baktım şarkı söylerken. Çok büyük, güçlü hareketler. Mesela Genco Erkal’dan da o manada çok etkilenirim. Sahnede günlük hayatta hiçbirimizin yapmadığı hareketleri yapıyor. Ama o bunu yaptığında o kadar kabul edilir, makul bir hale dönüşüyor ki. Mesela bir oyunda sahnede 30 saniye sustu hiç bir şey yapmadan. Sahnede bunu yapmak çok zordur. Ben 30 saniye onu büyülenmiş gibi izledim. Yıldız Kenter hocam da öyle.

-Müzikle aran nasıl şu sıralar?

Şu an bir şey yapmıyorum. Daha doğrusu albüm yapmak, konser vermek, para kazanmak manasında bir şey yapmıyorum. Ama beste yapmaya devam ediyorum. Asıl sazım ritim gitar, eşlik edebilecek kadar piyano, bağlama çalıyorum. Ney üflüyorum, kabak kemane ve vurmalı sazlarla ilgilendim. Son iki yıldır yoğun olarak klarnetle ilgileniyorum. Ritim gitarda iddialıyım.

-Sesine güveniyor musun?

İddialı değilim. En azından teknik olarak. Bir şarkıyı kendimce iyi yorumlayabileceğime inanıyorum. Bu biraz oyunculuktan da beslenen bir şey. Sonuçta şarkı söylerken oyun da var.

-Hedefinde ne var?

Kişisel olarak mutlu olmak istiyorum. Bu müzikte mi olur oyunculukta mı olur bilmiyorum; bunu zaman gösterecek. Fakat yapabildiğim tek şeyin oyunculuk olmadığını biliyorum.

İZMİR'İN KAVAKLARI
23-06-07, 12:32
Kötü Adamı Oynamak Beni Mutsuz Etmiyor

'Aşka Sürgün'ün 'kötü adamı' Resul rolüyle dikkat çeken Fırat Tanış, daha önce de 'Yeditepe İstanbul', 'Şeytan Ayrıntıda Gizlidir' gibi dizilerde rol almıştı. Altın Portakallı oyuncu, kötü bir karakteri canlandırmanın onu endişelendirmediğini, aksine oyunculuk adına mutlu ettiğini söylüyor.

* Mardin'de dizi çekmek nasıl bir his veriyor size? Ben kendimi çeyrek hacı gibi hissediyorum. Hasankeyf için bir şeyler yapılması lazım. Bizim için büyük bir mirasın 60 yıl ömrü olan baraja kurban gitmemesi gerekir. Gece ışıklarla dağları aydınlatıyoruz. 5-10 sene önce gündüz bile gitmeye cesaret edilemeyen yerlerde gece çekim yapmanın keyfini yaşıyoruz.
atv'nin iddialı dizilerinden 'Aşka Sürgün'de eski kanlısı Arda'yı barış yemeğinde öldürerek aileler arasında yeni bir savaş başlatan Resul rolündeki Fırat Tanış, 2002 yılında 'Sır Çocukları' adlı film ile En İyi Erkek Oyuncu dalında Altın Portakal almış başarılı bir isim. Sır Çocukları' adlı sinema filminin ardından şansı açılan İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu Tanış, 'Aşka Sürgün'den önce 'Yeditepe İstanbul', 'Şeytan Ayrıntıda Gizlidir' gbii sevilen yapımlarda da rol aldı. Aşka Sürgün'ün çekimlerinin gerçekleştiği Mardin'e hayran olan Tanış, burada kendini 'çeyrek hacı' gibi hissettiğini söylüyor.

* Altın Portakallı bir oyuncusunuz. Neden bu diziye kadar ortalarda yoktunuz?
Bu benim değil insanların ilgisizliği. Ben hep buralardaydım. Ödülü 2002 yılında aldım. Ama kendimi yeterince tanıtamadım. Bu merak meselesi. Uluslararası festivallerde de ödül aldım. İnsanlar merak etmezse öğrenemez. Benim için meşhur olmak, olmamak hiç önemli değil. Meşhurluk gösterge değil. Bugün tanınmayan onlarca müthiş oyuncu var. Tanıdıklarınızdan daha iyi oyuncular var. Yapımcılarımız da biraz risk almıyor yeni isimleri çıkartmak için. Çok tembeller.

'RESUL BENİM DEDEMİN ADI'

* Aşka Sürgün'de rol almanız nasıl oldu?
Dizinin yönetmeni Cemal Şan ile eskiden tanışırız. Çok sevdiğim bir abimdir. Beni aradı; "Resul adında birini oynayacaksın" dedi. Bir Kürt ağasının oğlu. Resul benim dedemin adı. Dizide Mahsun Kırmızgül de Fırat adlı birini oynuyor. Fırat da benim adım, öyle bir uğuru oldu.

* Resul nasıl bir karakter?
Toprağına ailesine, geleneklerine çok bağlı biri. Çok ahlaklı. Zaman zaman korkak, zaman zaman çekingen. Daha doğrusu dizinin 'kötü adamı' diyebiliriz. Aslında hiç kimseye kötü dememek lazım. Her kötü gibi görünen birinin savunulabilecek bir yanı mutlaka vardır.Öyle bir ortamda yetiştirilmiş bir erkek çocuk. Sırtında aşiret ağasından sonra gelmenin getirdiği bir sorumluluk var. Resul kardeşine 'sen cinayeti üstüne al, ben seni kaçıracağım' diyor. Ama kardeşi hapse giriyor. Kan davası ancak kızkareş verilirse bitecek.

'ESAS OĞLAN OLMA DERDİM YOK'

* Bu kötü adam rolü sizin kariyerinizi olumsuz etkilemez mi? Önemli olan sizin bu rol içinde bir varlık gösterip göstermediğiniz. Ben oyuncuyum. Her şeyi oynayabilirim. Böyle roller çok dişidir. Ve size oyun alanı yaratır. Bazı oyuncular kötü adam rollerine temkinli yaklaşır, ille de iyi adam olsun, esas oğlan olsun, herkes hayran olsun gibi!

* Ünlü isimler 'rol dişiymiş, oyunculuğa katkıda bulunurmuş'u pek düşünmüyor o zaman!
İşi oyunculuk olmayanlarda iyi adamı oynamak gibi bir saplantı olabilir, var da. Onu tam da bilmiyorum. 'Esas oğlan olayım, herkes bana hayran olsun' da diyebilirler. Benim için öyle değil. Her rolün değeri ayrıdır. Mesleğinize katkısı önemli. Sizi tatmin etmesi önemli.

* Eğitim ne kadar önemli?
Televizyonda oyuncu olmak gerekmez. Mahsun da oyunculuk eğitimi almamış ama televizyonda çok iyi oyunculuk yapıyor. Bu doğal bir şey. Nuri Bilge Ceylan oyuncu olmayanlarla çalışıyor. Orada da başarılı. Ama tiyatro farklı. Eğitimli olmalı. Çünkü tiyatro bu işin er meydanı.

*İleriye dönük mesleki hayalleriniz neler?
Bunun için sinema ve televizyonun daha iyi bir kaliteye ulaşması gerekir. Sinema için somut bir proje yok. Özel bir tiyatroda yapmayı düşündüğümüz 'Sandöviç tiyatro' adlı bir projemiz var. Öğle tatillerinde insanlar yemeklerini yerken, sahnede oynanan bir oyun izliyorlar. Bizde eskiden vardı. Fıkra oynamayı düşünüyoruz. Bir de benim müzisyenlik yönüm var. Bizler kendi bestelerimizden oluşan bir repertuvar hazırlayıp dinleti sunacağız. Dizide öldürdüğüm adamı oynayan Teoman Kumbaracıbaşı ile birlikte dinleti sunmayı düşünüyoruz..

http://img411.imageshack.us/img411/4582/ttoo8.jpg

http://img411.imageshack.us/img411/9278/bfzx9.jpg

lindsay
23-06-07, 13:42
bence çok iyi bi oyuncu umarım iyi projelerle karşımıza çıkar tekrar:img-wink:

İZMİR'İN KAVAKLARI
23-06-07, 23:47
http://img217.imageshack.us/img217/5707/f305ratyr5.jpg

İZMİR'İN KAVAKLARI
25-06-07, 12:29
http://img507.imageshack.us/img507/6816/hrcnkz1ca1.jpg

http://img225.imageshack.us/img225/5416/hrcnkz2ma8.jpg

İZMİR'İN KAVAKLARI
27-06-07, 11:10
http://img72.imageshack.us/img72/9461/tarmvay3uh6.gif

http://img237.imageshack.us/img237/5012/tramvay4hb6.jpg

İZMİR'İN KAVAKLARI
29-06-07, 11:13
http://img408.imageshack.us/img408/2357/tramvay2rb2.jpg

http://img299.imageshack.us/img299/420/tramvay01qq6.jpg

fiyonk
29-06-07, 13:10
http://img147.imageshack.us/img147/4192/fratoh3.jpg

İZMİR'İN KAVAKLARI
08-07-07, 15:38
http://img165.imageshack.us/img165/4448/sryu2.jpg

http://img293.imageshack.us/img293/6935/taniwv9.jpg

İZMİR'İN KAVAKLARI
13-07-07, 23:08
http://img518.imageshack.us/img518/9414/296473823bc13367e79oli5.jpg

İZMİR'İN KAVAKLARI
02-08-07, 15:24
http://img237.imageshack.us/img237/6334/157898979e0af92a24adf3.jpg

omayra73
03-08-07, 22:22
http://img380.imageshack.us/img380/1210/15789914799a78bcbf2obv4.jpg (http://imageshack.us)

omayra73
08-08-07, 20:48
http://img409.imageshack.us/img409/6994/157900922fe467c05c4obb8.jpg (http://imageshack.us)
http://img248.imageshack.us/img248/8427/157911668bf6ae254e8off3.jpg (http://imageshack.us)

forever_bim
17-08-07, 22:38
Ihlamurlar Altında'ya dahil olduğu 63. Bölümden resimler...Alıntıdır.
http://i192.photobucket.com/albums/z295/gancelli/20070304003638ws6.png
http://i192.photobucket.com/albums/z295/gancelli/20070304003642bq4.png

forever_bim
19-08-07, 23:47
http://i192.photobucket.com/albums/z295/gancelli/2000318131296216930_rs.jpg
http://i192.photobucket.com/albums/z295/gancelli/2000382767303765028_rs.jpg
http://i192.photobucket.com/albums/z295/gancelli/2002112324827668145_rs.jpg
http://i192.photobucket.com/albums/z295/gancelli/2002189564371003903_rs.jpg

http://www.warst.com/images/uploads/2007-08-19/2005732189569444496rs1d2a.jpg (http://www.warst.com/v.php?i=2005732189569444496rs1d2a.jpg)

http://www.warst.com/images/uploads/2007-08-19/2005750152388477040rsf9ff.jpg (http://www.warst.com/v.php?i=2005750152388477040rsf9ff.jpg)

forever_bim
20-08-07, 00:01
http://www.warst.com/images/uploads/2007-08-19/2006229962694650483rsf30e.jpg (http://www.warst.com/v.php?i=2006229962694650483rsf30e.jpg)
http://www.warst.com/images/uploads/2007-08-19/2006275436733905572rsd027.jpg (http://www.warst.com/v.php?i=2006275436733905572rsd027.jpg)

http://www.warst.com/images/uploads/2007-08-19/2006275436733905572rsa60c.jpg (http://www.warst.com/v.php?i=2006275436733905572rsa60c.jpg)

http://www.warst.com/images/uploads/2007-08-19/2006287670892744070rsb6e6.jpg (http://www.warst.com/v.php?i=2006287670892744070rsb6e6.jpg)

(ayb!ke)
20-08-07, 00:02
MENEKŞE DİZİSİ:

Elif Şafak'ın öyküsünden uyarlanan Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu tarafından senaryolaştırılan Menekşe adlı televizyon dizisi 2007 Eylül sezonu için Kanal D televizyonuna çekilmeye başlanmıştır.Dizinin 1.bölümü Almanya da çekilmektedir.2. bölümden itibaren çekimlere Türkiye de devam edilecektir. Menekşe İle Halil’in imkansız aşk hikayesi anlatılmaktadır

Kıvanç Tatlıtuğ- Halil karakteri(başrol)

Sedef Avcı Kasabalı- Menekşe karakteri(başrol)

Caner Çandarlı- Kadir karakteri

Fırat Tanış- Yusuf karakteri

Mehmet Çevik- Hasan(baba) karakteri

Nergis Çorakçı- Süheyla(anne) karakteri

Yıldız Kültür- Nine karakteri

Yapımcı- Ay Yapım\ Kerem Çatay

İdari Yapımcı- Özlem Yurtsever

Yönetmen- Uluç Bayraktar

Görüntü Yönetmeni(Almanya)- Fuat Oğuz Eken

Görüntü Yönetmeni(Türkiye)- Baybars Tekin

Kurgu- Serdar Çakular

Müzki- Toygar Işıklı

Genel Sanat Yönetmeni- Emine İnan

forever_bim
20-08-07, 00:21
http://www.warst.com/images/uploads/2007-08-19/2006292526762120274rs7cdf.jpg (http://www.warst.com/v.php?i=2006292526762120274rs7cdf.jpg)

forever_bim
20-08-07, 22:11
64. Bölümden. Alıntıdır...
http://i192.photobucket.com/albums/z295/gancelli/11506240eo9.jpg
http://i192.photobucket.com/albums/z295/gancelli/18593315td4.jpg

cansu_a
20-08-07, 22:26
http://www.galeriturk.net/getimg/116nr1.jpg (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/137ep.jpg (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/8741.jpg (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/8824.jpg (http://www.galeriturk.net)

cansu_a
20-08-07, 22:29
http://www.galeriturk.net/getimg/01810oe.jpg (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/02525oq.jpg (http://www.galeriturk.net)

fırat tanışı çok severdm ben resul rolündeyken :) çok başarılı bi oyuncu :good:

ayrıca çaktırmıyo ama çok romantikmiş kendileriii:img-yes:

emresefer
20-08-07, 23:00
Tramvayı izledim ve gerçekten Fırat Tanış çok başarılydı...

cansu_a
20-08-07, 23:10
bi de sır çocuklarında oynamış galibaa onu izlemedim ben
ama evet başarılı vallaa

gerek tip olarak gerek konuşması olarak rolüne başarıyla giyiyor ve bence de sesi çok güzel zaten müzikle de ilgileniyomuş

emre altuğ un "yani" şarkısının söz ve müziği fırat tanışa ait :img-yes:

cansu_a
22-08-07, 23:06
http://www.galeriturk.net/getimg/03128bk.jpg (http://www.galeriturk.net)

http://www.galeriturk.net/getimg/04114qi.jpg (http://www.galeriturk.net)

http://www.galeriturk.net/getimg/04451fw.jpg (http://www.galeriturk.net)

forever_bim
28-08-07, 23:01
http://i192.photobucket.com/albums/z295/gancelli/2000820418197296381_rs.jpg
http://i192.photobucket.com/albums/z295/gancelli/2000880018429161878_rs.jpg

forever_bim
30-08-07, 13:40
http://i192.photobucket.com/albums/z295/gancelli/2001650533556117225_rs.jpg
http://i192.photobucket.com/albums/z295/gancelli/2001693488864176601_rs.jpg

**bade**
08-09-07, 11:09
çok başarılı bir oyuncu; kötü adamı oynarken bile seyircinin gözüne batmayan nadir isimlerden...
şimdi menekşe&halilde oynuyor. bence evde nineden sonra insaflı olan 2.ismi:)
ayrıca bana kalırsa ilerleyen bölümlerde menekşeye çok iyilikleri dokunacak; ben bunun sinyallerini aldım:)

neljan
17-09-07, 07:12
geçmişi ve geleceği başarılarla dolu bir oyuncu daha..maalesef kıymetide cok bilinmeyenler sınıfında..Altın portakal aldıktan sonra 2 yıl işsiz kaldıgını okuyunca cok üzüldüm gerçekten..

binbir surat gibi geliyor bana..sakalsız hallerini cok fazla tanıyamıyorum :)

http://www.dbimaj.com/Resimler/PREV/2004/20041202/0000000000174129.jpg

Sır Çoçukları filmi ile 39. antalya filim festivalinde en iyi erkek oyuncu ödülünü alırken

neljan
17-09-07, 07:15
http://www.dbimaj.com/Resimler/PREV/2004/20041202/0000000000174122.jpg

Kin ve Gül Film Ekibi , oyuncuları

neljan
17-09-07, 07:22
piskopat rollerinin üzerine yapışmayacağını umduğum insan.
ve o "yarım gülümseyiş"i var ya, o çok tehlikeli...

şu hayatta tanıdığım en zeki insanlardan biri olup aynı zamanda çok iyi tabirinin bile yeteneğine hakaret olacağı seviyede bi oyuncudur.çoğu müzik aletini çalabilme ve gayet iyi beste yapabilme yetisine de sahiptir.bi yandan da bildiğin delidir çok zor adamdır ama iyidir

gülayın bir sevi masalı ve levent yükselin bir sel gibi şarkılarının söz yazarı, yetenekli, hayran olunası şahsiyet

güzel ney üfleyen, kafadar, iyi evsahibi, oyuncu kişi. pek oyuncudur evet, pek keyiflidir. ellerine dikkat etmedim ama gözlerinde arada bir muhteşem birşeyler çakar

yeditepe istanbul dizisinin bir bölümünde unutama beni şarkısını söylemiş ve sesine hayran bırakmış yüce insan. şimdi de oyun atölyesinde grup künle kendisini dinleyebiliyoruz. kaset yapsada alsak, 1500 kere ardarda dinlesek diyoruz.

ekşi sözlükte hakkında yazılanlar..

tubi
17-09-07, 07:51
Menekşe İle Halil i izlerken Ben nereden çıkaracağım diye düşün düşün.. Ay meğersem bizim IA da oynamıştı yaff :) Nevzat :)

Tekrar ekranda görmek güzel şey :)

forever_bim
19-09-07, 07:54
Sırf onun için Menekşe İle Halil dizisini izliyorum. Çünkü Fırat Tanış ülkemizin en yetenekli aktörlerinden birisi. Kıymeti bilinmiyor ne yazık ki. Ben çok takdir ediyorum hem kendisini hem de oyunculuğunu. Hem iyi hem kötü hem de gri karakterleri nefis oynuyor.

Ihlamurlar Altında'dan Fırat Tanış resimleri. ALINTIDIR.
http://i229.photobucket.com/albums/ee144/gancelli2/0428224901_5.jpg
http://i229.photobucket.com/albums/ee144/gancelli2/h70-3_231.jpg
http://i229.photobucket.com/albums/ee144/gancelli2/Program_44.jpg
http://i229.photobucket.com/albums/ee144/gancelli2/Program_44-3.jpg

aygüzeli
19-09-07, 11:37
Firat tanisin yeni dizisinden bir kac resmi..
Menekse ile halil dizisinde gerek oynadigi karekter olsun gerekse durusu izlemem icin en büyük neden oldu..seni izlemek ayri bir keyif firat tanis.:good:

Resimler alintidir.
http://www.menekseilehalil.net/mkportal/modules/gallery/album/a_195.PNG

http://img509.imageshack.us/img509/8476/169vs8.jpg

http://img509.imageshack.us/img509/8462/170ny3.jpg

http://aycu31.webshots.com/image/28550/2002434911628514168_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2002434911628514168)

http://aycu34.webshots.com/image/27313/2002495293456390967_rs.jpg

forever_bim
20-09-07, 23:17
71. Bölüm yüksek kalite resimler. Hepsi alıntıdır...
http://i229.photobucket.com/albums/ee144/gancelli2/0428232205_7.jpg
http://i229.photobucket.com/albums/ee144/gancelli2/0428232205_8.jpg
http://i229.photobucket.com/albums/ee144/gancelli2/0428235736_8.jpg

İZMİR'İN KAVAKLARI
21-09-07, 15:13
http://img159.imageshack.us/img159/4991/58711821gm8.jpg

neljan
25-09-07, 08:57
fotograflar için teşekkürler arkadaşlar..keşke daha fazla bilgi edinebilsek hakkında..

naz_özge12
25-09-07, 19:53
nerde görsem işte benim adamım dediğim ve çok tatlı,sempatik bulduğum yetenekli bir oyuncu.
ne zamandır onun başlığını arıyordum.ama nedense bulamamıştım.
ama nihayet başlığımı buldum.

aşka sürgün deki karakteri süperdi.resul karakterini çok iyi canlandıryordu.hemde çok komikti.:)
menekşe ile halil her ne kadar beni sarmasa da arada fırat tanış için bakıyorum.
şunu söylemeden geçemiycem.başlığa az kişinin girmesine üzüldüm doğrusu..:icon_sorr

naz_özge12
25-09-07, 20:18
http://img404.imageshack.us/img404/7906/bscap0668gwql7.jpg (http://imageshack.us)

acık sözlü
25-09-07, 21:05
daha önce aşka sürgünde izledğim olağanüstü yetenkli bir oyuncu..menekşe ve halili izlemiyorum ama eminim buyuk renk katıyodur diziye

neljan
26-09-07, 07:12
nerde görsem işte benim adamım dediğim ve çok tatlı,sempatik bulduğum yetenekli bir oyuncu.
ne zamandır onun başlığını arıyordum.ama nedense bulamamıştım.
ama nihayet başlığımı buldum.

aşka sürgün deki karakteri süperdi.resul karakterini çok iyi canlandıryordu.hemde çok komikti.:)
menekşe ile halil her ne kadar beni sarmasa da arada fırat tanış için bakıyorum.
şunu söylemeden geçemiycem.başlığa az kişinin girmesine üzüldüm doğrusu..:icon_sorr

bazen yetenek değil dış görünüş daha ön plana cıkıyor..günümüzde bunun örneklerini cok görüyoruz maalesef..

Aşka Sürgün dizisini sürekli izlememiştim sadece Furat tanış sahnelerini izlemeye calıştım denk geldikce..

ayrıca bugun bir arkadaş Yeditepe İstanbul dizisinde şarkı söylediği sahneyi gönderdi bana..sesi gerçekten cok güzel.. :)

naz_özge12
27-09-07, 15:19
bazen yetenek değil dış görünüş daha ön plana cıkıyor..günümüzde bunun örneklerini cok görüyoruz maalesef..

Aşka Sürgün dizisini sürekli izlememiştim sadece Furat tanış sahnelerini izlemeye calıştım denk geldikce..

ayrıca bugun bir arkadaş Yeditepe İstanbul dizisinde şarkı söylediği sahneyi gönderdi bana..sesi gerçekten cok güzel.. :)

o diziyi izleseydim keşke.
sesini çok merak ediyorum..
oyunculuğu iyi olduğu kadar sesininde iyi (süper) olacağına inanıyorum..
ve tahmin ediyorum..

Hatiies
29-09-07, 20:13
Bu adam varyaa.... Ben hastayim bu adama, Allahimmmm bir oyuncu bukadar mi iyi oynar rölünü!!!! Bukadar mi iyi oynarrrrrrrrr... SÜPER ya vallahi ayakta alkisliyorum, Menekse ile Halilde süper oynuyo agzim acik kalmisti geçen ya o nasil bir sessss o nasil bir sinirrrrr helal olsun beeeee HELAL olsun!!!!!!!:happy0064 Aslanim beeee:good: Büyüksün Firat Tanis! :img-wink:

Hatiies
29-09-07, 20:25
Bu sahneyi mutlaka izlemelisiniz arkadaslar agziniz acik kalacakkkk, Menekse ile Halil'in 3 üncü bölümünde.. Babasina karsi geldigi sahne.. SÜPERRRRRRRR:good: Gercekten Firat Tanisi tebrik etmek istiyorum, bu sahnede öyle bir performans gösterdiki, tüylerim diken diken olmustu, agzim acik kalmisti, resmen ayakta alkisladim onu:happy0064

http://img33.picoodle.com/img/img33/9/9/29/f_20028032545m_2b4318e.jpg

http://img33.picoodle.com/img/img33/9/9/29/f_20028366241m_b695ad0.jpg

http://img33.picoodle.com/img/img33/9/9/29/f_20028698052m_312eeca.jpg

http://img33.picoodle.com/img/img33/9/9/29/f_20028978314m_7359c3e.jpg

*Alintidir

naz_özge12
29-09-07, 21:08
evet süper ya.tek kelimeyle süper..
menekşe ile halil de ki performansıda muhteşem.
resimler için de teşekkürler..
o sahne süperdi ya..zaten adam süper...

10 kere süper dedim ya..:)

Hatiies
06-10-07, 20:45
Menekse ile Halil'in yeni bölümünde Firat abimiz yine süperdi! Accayip de kuvvetliymis haa nasilda dövdü Mustiyi:happy0064 Icimdeki yaglar eridi valla helal olsun sana aslanimmmmmmm!!! Hayranim sana Firat tanis, seni yine tebrik ediyorum dünki bölümdeki performansin icin... Süper oynuyosun rölünü, çok yakisiyor sana agir abi/sinirli/dürüst birini oynamak, aslinda sana HERSEY yakisiyorda bu röl gercekten cok yakismis sana, helal olsun!:good:

Hatiies
10-10-07, 21:33
SÜPERRRRRRRRRR:good: Aslanim beeee, keske benimde böyle bir abim olsaydiiiii:icon_sorr

http://img35.picoodle.com/img/img35/9/10/9/f_24m_80bcfdf.jpg
http://img02.picoodle.com/img/img02/9/10/10/f_1m_e092fef.jpg
http://img02.picoodle.com/img/img02/9/10/10/f_3m_15ab7b0.jpg
http://img02.picoodle.com/img/img02/9/10/10/f_5m_23afcc4.jpg
http://img02.picoodle.com/img/img02/9/10/10/f_6m_adcbcb8.jpg

Hatiies
10-10-07, 21:36
http://img02.picoodle.com/img/img02/9/10/10/f_7m_de304a8.jpg
http://img02.picoodle.com/img/img02/9/10/10/f_9m_0812d1f.jpg
http://img02.picoodle.com/img/img02/9/10/10/f_10m_91972cd.jpg
http://img37.picoodle.com/img/img37/9/10/10/f_12m_cb137aa.jpg
http://img37.picoodle.com/img/img37/9/10/10/f_13m_17a6521.jpg

_meLike_
11-10-07, 23:15
Fırat Tanış hem iyi bir oyuncu hem de başarılı bir müzisyen.Gülay,Levent Yüksel,Emre Altuğ gibi önemli isimlerle çalışmış ayrıca Emre Altuğ un Yani şarkısının söz ve müziği Fırat Tanış a ait.

seleen
19-10-07, 12:02
fırat tanış çok iyi bir oyuncu

aşka sürgünde de süperdi

kıvanç_sedef
19-10-07, 16:27
merhaba arkadaşlar;;
bnce fırat tanış ii we yetenekli oyuncularımızdan biri...ben onu ilk olarak yedi tepe istanbul sora da aşka sürgün de seyrettimm...we oyunculuğunu da çok beğendim...şmdi de menekşe ile halil de oynuyor we orda da rolünün hakkını weriyor çok sewimlii bnce çok sewiom kndisini...:happy0064

ıslak ıslak
24-10-07, 11:43
Ne yalan söyliyim ilk olarak Menekşe ile Halil'de izleme fırsatı buldum kendisini, biraz geç keşfettim denebilir bu kadar geç olmasına rağmen oyunculuğuyla insanı bir anda hayran bırakabiliyor kendisine bana da öyle oldu mesela..:img-yes: Sonra baktım ki bu başarı tesadüf değilmiş Altın Portakal ödüllü bir oyuncu var sonuçta karşımızda. Ayrıca şunu da belirtiyim geçen gün Tramvay adlı filmini izledim çok etkileyici bir performans sergilemiş filmi tek başına almış götürmüş nerdeyse..

Not: haberiniz varmı bilmiyorum ama profesyonel olarak müzikle de ilgiliymiş kendisi.. Emre Altuğ'un ''Yani'' Levet Yüksel'in ''Bir Sel Gibi'' adlı şarkıların söz ve müziği Fırat Tanış'a aitmiş..:img-yes:

seleen
25-10-07, 12:13
ben aşka sürgünden beri kendisini takip ediyorum

çok cana yakın:img-icecr

aslanbey09
28-10-07, 18:31
aşka sürgünde oldukça sert bir abi idi ama halile menekşede hiçte öyle degil aksine kardeşini korumaya çalışıyor rolü hoşuma gidiyor

FEL!ADE
18-11-07, 01:06
http://img214.imageshack.us/img214/5705/vid01742180001vo6.th.jpg (http://img214.imageshack.us/my.php?image=vid01742180001vo6.jpg)
http://img150.imageshack.us/img150/3269/vid01742180003nx3.th.jpg (http://img150.imageshack.us/my.php?image=vid01742180003nx3.jpg)
http://img150.imageshack.us/img150/3211/vid01742200001og1.th.jpg (http://img150.imageshack.us/my.php?image=vid01742200001og1.jpg)
http://img150.imageshack.us/img150/2574/vid01742210001xi9.th.jpg (http://img150.imageshack.us/my.php?image=vid01742210001xi9.jpg)

volvox
25-11-07, 15:46
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/volvox/DSC00985.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/volvox/DSC00987.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/volvox/DSC00991.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/volvox/DSC00993.jpg

FBemel
25-11-07, 15:53
kendisini Yeditepe İstanbul'da izleyebildim sadece...:img-yes: orda da pek sevimli bir karakteri canlandırmıyordu ((:))) ama yetenekli bulduğum bir aktör...:img-yes:

volvox başta olmak üzere paylaşımda bulunan herkese teşekkürler...:img-wink:

hewal
29-11-07, 12:24
http://img515.imageshack.us/img515/1663/62502233cs0.jpg

http://img227.imageshack.us/img227/9628/69087888nh9.jpg

http://img530.imageshack.us/img530/8607/50631996pw4.jpg

hewal
29-11-07, 12:30
http://img526.imageshack.us/img526/8412/85674855cw4.jpg

http://img227.imageshack.us/img227/4274/52567467tv5.jpg

http://img227.imageshack.us/img227/3579/balksz7jv7.jpg

||SeDeF||
01-12-07, 11:09
cok yetenekli cok başarılı bi oyuncu kendisi..

Fırat Tanış ı ilk olarak aşka sürgün dizisinde izlemiştim şuan ise menekşe ile halil dizisinde izliyorum...

onu cok seviyorum ve cok beğeniyorum......

volvox
09-12-07, 21:28
Fırat Tanış'tan Yani videosu. İyi seyirler arkadaşlar.

http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=2072

||SeDeF||
17-12-07, 16:10
video için teşekkürler çok güzel ses desen zaten süper

başarılanırın devamını diliyorum fırat abinin......

captain jack
24-12-07, 20:17
harika bir aktör :good:

http://img218.imageshack.us/img218/8373/23agustoslq7.jpg (http://imageshack.us)

http://img208.imageshack.us/img208/746/84eq9.jpg (http://imageshack.us)

http://img208.imageshack.us/img208/4723/207zd2.jpg (http://imageshack.us)

http://img213.imageshack.us/img213/3678/2401hircinkiz2dd0.jpg (http://imageshack.us)

didemfener
24-12-07, 20:28
bu adam çok başrılı ya
beyaz melektete kendisini çok beğendim..
umarım bu yolda devam eder

captain jack
24-12-07, 20:28
http://img218.imageshack.us/img218/2244/passaparola1qy1.jpg (http://imageshack.us)

http://img208.imageshack.us/img208/3538/tramvaywx7.jpg (http://imageshack.us)

http://img208.imageshack.us/img208/8079/tramvay01tp1.jpg (http://imageshack.us)

~supergirl~
24-12-07, 22:02
çok başarılı bir oyuncu...müzik alanında da gayet başarılı ama sesini de dinleyince hic fena olmadığına karar verdim :img-yes: umarım cok daha sık ekranlarda görürürüz

mathılda
18-02-08, 09:24
Menekşe ve Halil dizisinden cıktımı acaba..bilen var mı..inşallah cıkmamıştır kendisini her hafta izleme şansından mahrum kalmayalım

menekse-halil
20-02-08, 10:08
offf fırat tanışı çok özledikkk ):
nolurr bırakmış olmasın diziyi ya ):
Videoda çok güzell ..abicim çok güzell söylemişşş (:

Hatiies
20-02-08, 17:10
Firatiiiiiiiiiiiiiiiim neden ciktinki diziden ya seni cokkkkkk özlüyoruz insallah geri dönersin, rüyalarima bile girdin,yani okadar cok özledim seni bi düsün.. Böyle senin pesinden kosuyordum rüyamda, seni hep durdurmaya calisiyordum ve hep soruyordum neden diziden ciktin diye.. Ama senden bi turlu net cevap alamamistim:icon_sorr ah senin gibi bir abim olacaktida varyaa......... Nerdeeeeeeee:icon_sorr Oyunculuguna hayranim, hastayim, asigim, bayiliyorum insallah birgün seninle tanisma imkanim olur veya karsilasirim biryerde (imkansizda neyse)... O gúzel sesinede kurban olurum ben.. Emre Altugdan cokkkk daha güzel söylüyorsun, kaset cikartsan varya acayip tutulur!!!!!! :img-yes: Yanii lalalaaayaalalaa:happy0064

http://img341.imageshack.us/img341/5564/mihbolum7yusuf2wv8.th.jpg (http://img341.imageshack.us/my.php?image=mihbolum7yusuf2wv8.jpg)

menekse-halil
20-02-08, 19:54
Firatiiiiiiiiiiiiiiiim neden ciktinki diziden ya seni cokkkkkk özlüyoruz insallah geri dönersin, rüyalarima bile girdin,yani okadar cok özledim seni bi düsün.. Böyle senin pesinden kosuyordum rüyamda, seni hep durdurmaya calisiyordum ve hep soruyordum neden diziden ciktin diye.. Ama senden bi turlu net cevap alamamistim:icon_sorr ah senin gibi bir abim olacaktida varyaa......... Nerdeeeeeeee:icon_sorr Oyunculuguna hayranim, hastayim, asigim, bayiliyorum insallah birgün seninle tanisma imkanim olur veya karsilasirim biryerde (imkansizda neyse)... O gúzel sesinede kurban olurum ben.. Emre Altugdan cokkkk daha güzel söylüyorsun, kaset cikartsan varya acayip tutulur!!!!!! :img-yes: Yanii lalalaaayaalalaa:happy0064

:img-hyste kesinlikle katııyorum bazı seslerden güzell fırat abimin sesi (:
Valla bende isterdim ne yalan söyleyim onun gbi bi abim olmasını (:
ama çook sevdiğim zaten iki abim var (:
off ya keşke geri gelseeeee :icon_sorr

yesimg
08-03-08, 19:41
Şeytan ayrıntıda gizlidir dizisi jeneriğinden alıntıdır.

http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/frattan.jpg

yesimg
12-03-08, 11:58
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/frat1.jpg

yesimg
22-04-08, 12:49
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/FIRAT1.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/FIRAT2.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/FIRAT3.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/FIRAT4.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/FIRAT5.jpg

yesimg
22-04-08, 12:51
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/FIRAT6.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/FIRAT7.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/FIRAT8.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/FIRAT10.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/FIRAT11.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/FIRAT9.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/FIRAT12.jpg

yesimg
22-04-08, 12:52
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/FIRAT13.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/FIRAT14.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/FIRAT15.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/FIRAT16.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/FIRAT17.jpg

Menekse&Halil
30-04-08, 20:52
merhabalar..
offf ysf abmm.. neden cktın MENEKŞE ile HALİLden çok özledik seni
keşke çıkmasaydın...keşke son bölümde sürpriz yapıp gelsen.
çok sewiyorum seni harika bi oyuncusun..
bu arada fotolar spr saolnn

yesimg
01-05-08, 09:55
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/100_0900.jpg

http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/100_0921.jpg

http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/100_0997.jpg

http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/100_1018.jpg

http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/100_1022.jpg

Hatiies
02-05-08, 23:20
Eklenen resimler icin cokkkkkkkkk tskler! Anam! Firat'im nezaman hangi kanalda tvye ciktiiii ben niye goremediiiimmmm. Ahh ah cok özledim yaa onu insallahhhhh döner Menekse ile Halil'e. Saclarida negüzel olmus öyle. Uzatmis veee cok yakismis ! :img-in_lo

http://img510.imageshack.us/img510/2268/fratlc3.png

ilkay_33
21-05-08, 12:43
geçenlerde yeditepe istanbulu izliyordum
fırat abimizi gördümm :happy0064
durunun arkadaşıydı çok sevindim

ayrıca çok özledim ama diziye döneceğini duyduk forumca çok sevindik
inşallah başka projelerdede görürüz onu

ehlocan
30-05-08, 06:11
http://i230.photobucket.com/albums/ee188/ehlocan/90.jpg http://i230.photobucket.com/albums/ee188/ehlocan/91.jpg

http://i230.photobucket.com/albums/ee188/ehlocan/92.jpg http://i230.photobucket.com/albums/ee188/ehlocan/93.jpg

ehlocan
30-05-08, 06:11
http://i230.photobucket.com/albums/ee188/ehlocan/81.jpg

http://i230.photobucket.com/albums/ee188/ehlocan/82.jpg

http://i230.photobucket.com/albums/ee188/ehlocan/83.jpg

http://i230.photobucket.com/albums/ee188/ehlocan/80.jpg

ehlocan
31-05-08, 12:40
http://i230.photobucket.com/albums/ee188/ehlocan/70.jpg

http://i230.photobucket.com/albums/ee188/ehlocan/71.jpg

http://i230.photobucket.com/albums/ee188/ehlocan/72.jpg

ehlocan