Tüm Versiyonu Göster : Two And A Half Men

Slayer
07-09-04, 19:02
http://cnbce.com/i/pr-dizi/two.jpg

BOŞANAN KARDEŞİ VE YEĞENİ ARTIK ONUN EVİNDE YAŞIYOR,
GÖZDE BEKAR CHARLIE AİLE HAYATINA ALIŞMAK ZORUNDA!

Charlie Harper (Charlie Sheen) Malibu sahilinde yaşayan çapkın ve bekar bir şarkı sözü yazarı. Yalnız yaşamaktan son derece memnun; ama hemen her gece başka bir kadınla uyumak kaydıyla... Her şey tam da istediği gibi giderken, günün birinde boşanmak üzere olan garip erkek kardeşi Alan (Jon Cryer) ve onun 10 yaşındaki oğlu Jake (Angus T. Jones) Charlie’yle birlikte kalmak üzere ona taşınırlar. Judith (Marin Hinkle), on iki yılllık evlililiğin ardından, Alan’a kapıyı göstermiştir. Bunun nedeni de Alan’ın hayatı ‘yapılacaklar’ ve ‘asla yapılmayacaklar’ listeleriyle belirlenmiş yığınla kural içinde yaşaması ve evdeki herkesi de buna zorlamasıdır. Kocası ve oğlunu kapının önüne koymasının örtülü bir başka nedeni de Judith’in kendinde lezbiyen eğilimler sezmesi ve bunu denemeye kararlı oluşu

------------------------------------------------------------------

Çok güldüm ya güzel bir dizi siz nasıl buldunuz?

spikey
09-01-05, 09:41
ewet ya cok komik bi dizi.zaten charlie sheen oynuyo komik olmamsı mümkünmü? biraz daha charlie sheen diyip gülmek isteyen warsa scary movie 3'ü tawsiye ederim.koparsınız o kadar komik yani!

almosthuman
16-08-05, 15:51
ewet arkadaşlar size bir soru:
two and a half man in half ı jake mi yoxa babası mı?? :p

kupseker
18-08-05, 12:11
Ben Teri Hatcher'ın oynadığı bölümü merak ediyorum.

http://desperatefans.org/photogallery/albums/newmisc3/NB_Teri_20Hatcher-Cooler_20Onkel_20Charly_10.jpg

http://desperatefans.org/photogallery/albums/newmisc3/NB_Teri_20Hatcher-Cooler_20Onkel_20Charly_07.jpg

http://desperatefans.org/photogallery/albums/newmisc3/NB_Teri_20Hatcher-Cooler_20Onkel_20Charly_04.jpg

http://desperatefans.org/photogallery/albums/twomen/4desperatefans18.jpg

http://desperatefans.org/photogallery/albums/twomen/4desperatefans16.jpg

tvrehberi
29-09-05, 14:51
ben de kopuyorum bu dizide.yeni sezonun ilk bölümüydü galiba charlienin grubu gelmişti sean penn de vardı.o bölüm süperdi yaa.bi de alana yeni imaj yaptıkları bölüm güzeldi.yaa aslında saymakla bitmez ben çok gülüyorum bence süper bi dizi...

sezinti
25-10-05, 21:44
charlie ile Rose evlenirlerse ne olurdu ?
rose charlie'nin annesi ile iyi anlaşıyor.
berta ve daisy'i gördükten sonra charlie ile rose'nun evliliği nasıl olurdu.düşünemiyorum
jake diyorum başka bir şey demiyorum. kendi içersinde komedi bir aile

meltemyucel
27-10-05, 15:41
İlk başta izlemesi biraz sıkıcı gelsede gerçekten komik bir dizi. İzlenmesini tavsiye ederim ;)
http://www.cbs.com/primetime/two_and_a_half_men/images/photogallery/101_04.jpg http://www.cbs.com/primetime/two_and_a_half_men/images/photogallery/101_10.jpg http://www.cbs.com/primetime/two_and_a_half_men/images/photogallery/101_13.jpg http://www.cbs.com/primetime/two_and_a_half_men/images/photogallery/101_14.jpg http://www.cbs.com/primetime/two_and_a_half_men/images/photogallery/101_16.jpg http://www.cbs.com/primetime/two_and_a_half_men/images/photogallery/101_17.jpg http://www.cbs.com/primetime/two_and_a_half_men/images/photogallery/101_21.jpg

daylights
28-10-05, 11:19
http://img439.imageshack.us/img439/3603/twoandahalfmen11xl.jpg

Charlie Sheen'in gerçek hayattaki karısı afet insan Denise Richards 1 sezonda diziye konuk oyuncu olmuştu. 2.sezonun 9.bölümüne bu kez kızları Sam Sheen ile birlikte konuk oluyor :)) Bölümün adı Yes, Monsignor..

sezinti
07-11-05, 20:45
charlie'nin gerçek hayattaki eşi olan Denise Richards ve kızının olduğu bölümdü.
jake ile babası Alan arasında jake'nin neden tembel olduğuyla yapılan konuşmalar çok güzeldi.

jake 'in tembelliğini kuzeniyle evli olan kişilerin tüm çocuklarının aptal olduğu varsayımına dayandırması çok güzeldi. dersinden D aldı yine jake

charlie ile jake arasındaki iletişim süper

cnbc-e
10-11-05, 13:06
mütiş komik ya bu dizi böyle bi dizi daha önce hiç izlememiş tim taki everybody loves raymond ı izleyene kdar ikiside çok komik herkezin izlemesini tavsiye ediyorum ikisinede çünkü çok komik......... :p :) :) :p :p :p :p :p

forever_bim
14-02-06, 13:55
Ben de izliyorum. Cok keyifli bir dizi. Dun aksamki bolumden unutulmaz bir replik.

CHARLIE: Itiraf etmeliyim ki bugune kadar oglunun biraz bon oldugunu dusunurdum.
ALAN: Ben de. Ama o ikimizin basaramadigi seyi basardi. Annemin hakkindan geldi.

bone88
16-05-06, 22:27
nereye kayboldu bu dizi yaa eksikliğini hissetmeye başladım iyiden iyiye...

sezon arası falan mı???

o arada jake çoook iirençç

bone88
10-06-06, 19:21
çarşambaları 20.30 da tekrarlarını vermeye başlamışlar...

son sezonun... muhtemelen yeni sezona hazırlıyorlar seyirciyi

tvrehberi
15-06-06, 15:32
ay dünkü bölüm çok komikti yaa. charlieharpersucks.com süper fikirmiş kim bulduysa.kim bulduysa diyorum çünkü devamını izleyemedim.ne oldu sonunda?izleyen biri varsa bana da anlatabilir mi??ben tekrarını izleyene kadar çatlarım da.en son charlie bi kızın evine gitti,bi hafta sonu birlikte olmuşlar fln.gerisini izleyemedim.ne olur bu meraklıya bi yardım...

bone88
15-06-06, 18:08
charlie bayaa bi uğrastı öğrenmek için sonun da komşusu manyak kızla otururken ondan da özür diledi.... o arada kız cep bilgisayarını çıkardı ... charlie nin bilgisayarını gösterdi kamera ..."site bir süre için kapatılmıştır " yazıyodu...

yani o manyak kız açmış

tvrehberi
16-06-06, 11:15
charlie bayaa bi uğrastı öğrenmek için sonun da komşusu manyak kızla otururken ondan da özür diledi.... o arada kız cep bilgisayarını çıkardı ... charlie nin bilgisayarını gösterdi kamera ..."site bir süre için kapatılmıştır " yazıyodu...

yani o manyak kız açmış
teşekkür ederim anlattığın için.aslında tahmin etmiştim onun olduğunu.ama çok güzel site yapmış yaa...

daylights
20-08-06, 11:55
Two And A Half Men yeni bölümleriyle 11Eylül pazartesi 20.30da Cnbc-e'de

Buarada Charlie Sheen dizideki rolüyle 2006 Emmy Ödüllerinde komedi dalında en iyi erkek oyuncu ödülüne aday olmuş.

daylights
11-09-06, 19:10
tam sezon açılışına yakışır çook güzel bi bölümdü ya :):)

Betsy: He's really something.
Charlie: Oh yeah, he's really something. The question is what :)

gilmoregirls
15-10-06, 15:29
çok keyifli bir dizi bende çok eğlenerek izliyorum :)
ilk sayfada diziyi görmeyince konu başlığı açılmamış diye düşünmüştüm geç fark ettim bu başlığı ...
bu haftaki bölümde jake ve charlie çok komikti :)

ANİTA
05-06-07, 14:52
şu an dizinin tekrarları oynuyor.tekrarlarını izlemek bile zevkli oluyor charlinin evlenmek istediği bölümde sonunda charlie değil kardeşi evleniyordu çok komikti.charlinin balerin aşkıyla yaşadıkları ise daha komikti
anneleri ve hizmetçileri ayrı bir konu
özellikle jakein olaylar hakkındaki yorumları çok güzel

MELENA
05-06-07, 21:55
Mükemmel bir dizi.Normalde abd nin sitcom tarzı dizilerinde pek gülüp eğlenmem ama bu dizi bir muhteşem.bütün oyunculardan ayrı ayrı diziler olur:)

ANİTA
05-06-07, 22:08
bu dizide en talihsiz genelde alan olur zavallı her bölüm başına kötü birşey geliyor.hizmetçilerinin kışkırtmasıyla alanın evden taşınmak istediği bölüm unutamadıklarımdan.annesi ile gezdikleri ev hakkındaki yorumları alanın çok komikti.sonunda taşınmamak için alanın ayağına kapandı çok komikti.
hatırladıkça gülüyorum:happy0064

high_school_m
29-09-07, 08:41
bu haftaki bölüm süper komikti yaa:img-hyste..

hele en sonunda charli "afedersin yanlış anlamışım" diyor ya:img-hyste gülmekten yerlere yattım..:img-hyste

cagladirek
29-09-07, 17:53
merhaba arkadaşlar..

ben hazır söz jenerikten açılmışken elinde jenerik müziği olan var mı diyecektim:)

çok eğlenceli bir müzikte..eğer elinde olan birileri varsa lütfen yarımcı olsun:)

ANİTA
02-10-07, 21:50
bu ara bölümleri hep kaçırıyorum ama izlediğim en iyi sit comlardan charlie sheen kesinlikle müthiş bir oyuncu olduğunu bu dizide kanıtlıyor:good:

lil
03-10-07, 12:52
bizim burda spin city başlığı varmı bilmiyorum.. ya harika bi komedi.. charlie sheen başrolde ismi ne peky.. charlie:) eski bi film.. two and a half men nin öncesinde.. biliyodum duymuştum komik bişiy olduğunu falan ama bu kadar olmaz ya harika replikler var.. charlie sheen müthiş.. onalrda öle düşünmüş olmalılar ki charlie karakterini almış spin off yapmışlar.. karakter aynı yani.. çapkın komik cool bi tip işte.. heather looclear la başrolü paylaşıyorlar.. hatta heather bi bölümde two and a half men de de oynamıştı..
iyki spin off yapmışlar.. two and a half men izlediğim en iyi sitcomların başında geliyor çünki:)

ebrucu_ze
06-11-07, 20:26
bu kşam izlediğim bölüm süperdi:img-yes: özellikle son sahneleri.bizim 2,5 adamın yaşlılık hallerini gösterdiler jack yaşlı değil tabi:) charlie de hala formunda ama alan için aynı şeyi söyleyemyceğim:) duvardaki "SAW 33" posterine de bayıldım çok güldüm süper gönderme olmuş:img-hyste
charlie sheen e de bayılıyorum bu arada:img-blush ayrıca jack i oynayan çocukta müthiş oynuyor.

dark_sign
08-11-07, 16:24
Süper bi dizi ya, e2'deki en sevdiğim komedilerden biri,çok eğlenceli oluyo ve her bölüm yeni bir olayın olması, yapılan espriler..Herşey çok güzel..

Kardeşler süper zaten ama ben Jack'e ve onun o büyüklere karşı olan umursamaz gibi görünüp de aslında herşeyi tam yansıtan cevapları çokk süper..

Kısacası izlediğim en iyi komedilerden biri..:good:

lilly_rush
18-12-07, 13:14
bu akşam ki bölümde de kahkahalar atarak gülmekten kendimi alamayacağım bir bölüm bekliyorum:P...Her bir karakter komik ve eğlenceli...Bazen Berta bile ön plana çıkabiliyor..bir e2'de bir cnbc-e 'de izliyorum...:img-yes:

yagmur_montana
09-01-08, 20:29
alan ve jake in kamp maceralarına bayıldım : D

geçen bölümlerde de rose un gidişine çok üzüldüm .. harika bir karakterdi

ebrucu_ze
23-01-08, 11:03
dün akşam izlediğim bölüm muhteşemdi.bu dizide bu kadar çok güldüğümü hatırlamıyorum.judith in düğünü muhteşemdi:) kadının 2 düğünü de bu charlie ve alan kardeşler yüzünden mahvolmuş:) son sahnede yerlere yattım:img-yes:

yagmur_montana
24-01-08, 15:43
myra nın lişanlı çıkması , düğünde alan ın hali , charlie yüzünden , alan ın judith le yaptığı telefon görüşmeleri , jake in yemek listesi smokini .. :) hepsi çok komikti , ama en çok en sonda , yine üçünün koltukta yan yana oturmalarını sevdim ..

m-a-i-d-e
24-01-08, 18:06
Bu dizi süper yaaaa
Gülmekten yerlere yattım resmen
Daha öncede izliodum ama forumunu görmemiştim.
Ama şimdi keşfettim:img-wink::img-wink::img-wink:

__MiyoziN__
28-01-08, 23:52
ya cidden çok komik bi dizi
forumda görmemiştim ii oldu...

GguzZ09
01-02-08, 03:00
katılıyoruum gerçekten çok komik scrubs gibi olmasa da.. charlie baslı basına bir bela yaa her turlu taskınlıgı tatlıı :D bu adam evlenmicek mi yaa. yoksa ben geride mi kaldım??

milomania
01-02-08, 04:01
Bu bölüm gülmekten yerlerde süründüm.Şok şok şok!!!Charlie gay mi???:img-grin2

GguzZ09
01-02-08, 13:21
:happy0064 evett özellikle alanla birlikteyken bir ara üstüne basa basa konuşması 'biizz gay değiliiiz!! ben değiilm..sende değiilsin' çok güldüm orda yaa

kuMraL!M
05-02-08, 21:01
gerçekten çok güzel bir diz bnde izliyorsum ama bu forumu yeni gördm umarım bnide aranıza alırsınız gerçekten o gayli bölümü çok güzeldi yhaa bide charlie nin psikoloğa gidip ilk başta anlatırken bi arkadaşım diye başlayıp psikoloğun saati 3.000dolar diyerek onu uyarması çok süperdi yhaa:img-hyste

lilly_rush
06-02-08, 09:15
gerçekten çok güzel bir diz bnde izliyorsum ama bu forumu yeni gördm umarım bnide aranıza alırsınız gerçekten o gayli bölümü çok güzeldi yhaa bide charlie nin psikoloğa gidip ilk başta anlatırken bi arkadaşım diye başlayıp psikoloğun saati 3.000dolar diyerek onu uyarması çok süperdi yhaa:img-hyste

bu geçen haftaki bölümdü. acaba tekrar mı verdiler? öyleyse çok sevinicem çünkü dün akşam izleyemedim..biraz daha anlatabilir misiniz?

JaNnzUu
07-02-08, 12:02
Sali Günü olan Bölümde Alan tasıtlar idaresine gidiyor ve oğlunu Cahrliye emanet ediyor(kurda kuzu misalii:))
Sonra Charliede Jacki hipodromaa götürüyor :)Alan eve gelince jackın ödevini yapmadıgını görünce küplere biniyor
Jack Cok para kazanıyorr..ama bunu babasında saklıyorlar daha sonra Alan jackın odasına giriyor vee onuu Rıche Rıch misalii görüyorr:)
sonra parasına dokunmamaları gerektigini söylüyorr...
Sonraa jackte parayla motorsiklet almaya çalışıyor ama oyunaa geliyorr:)

Cokk komıkkktii yinee:)

kuMraL!M
08-02-08, 11:57
yha acaba içinizde bilen var mı hangi gün çıkıyor bnm bildiğim pazar günleri 1 gibi falan çıkıyor başka hangi gün çıkıyor e2 de eski bölümleri oluyor sanırım

kuMraL!M
08-02-08, 14:16
http://img223.imageshack.us/img223/2971/casttwohalfmen1kw4.jpg (http://imageshack.us)

kuMraL!M
08-02-08, 14:22
http://img163.imageshack.us/img163/5155/dvdtwoandahalfmenseasontz7.jpg (http://imageshack.us)

umarım beğenirsiniz

http://img404.imageshack.us/img404/6026/twomen1oy7.jpg (http://imageshack.us)

ben gördüğümde çok beğendim

milomania
08-02-08, 23:05
yha acaba içinizde bilen var mı hangi gün çıkıyor bnm bildiğim pazar günleri 1 gibi falan çıkıyor başka hangi gün çıkıyor e2 de eski bölümleri oluyor sanırım

Yeni bölümleri salı günleri 20.30da veriliyo.

JaNnzUu
09-02-08, 11:52
pazar günü 12.30dada tekrar var;)

kuMraL!M
09-02-08, 12:20
çok teşekkürler arkadaşlar
yha nie burda kimse yok kimse girmiyor biras daha aktif olsa güsel olmaz mı???

kuMraL!M
09-02-08, 13:23
Alan, Motorlu Araçlar Şubesi’ne gitmeye vakit ayırabilmek için Charlie’den Jake’in ödevine yardımcı olmasını ister. Charlie önce kabul etse de sonradan yarış pistine gitmeye karar verir ve Jake’i de yanında götürür. Bu arada Alan da Motorlu Araçlar Şubesi’nde dolandırılır.
arkadaşalar 5 ocak salının dizi özeti bn salı günü bakamadığım için bgn saat 05:30 da bakıcam yine çok komik bir bölüme benziyor...

kualo
10-02-08, 16:49
Sevdiğim dizilerden biri charlie nin tavırları beni çok güldürüyor ama ne kadar duyarsız gibi davransa da annesiyle ve kadınlarla olan ilişkilerindeki asıl tavrının annesi tarafından ihmal edilmiş olması gerçeğini itiraf ettiği bölümü hiç unutmadım:img-yes:

seinfeld ve fraiserdan sonra komedi klasiklerim arasına girdi bile :good:

kuMraL!M
10-02-08, 18:28
evet yha gerçekten charlie süper dizide süper 4 sezondur devam ediyor
okuduğuma göre 59.emmy ödüllerinde en iyi komedi dalında 1. olmuş dizi en iyi komedi erkek oyuncu dalındada charlie sheen yardımcı oyuncu erkek ise alan(gerçek adını bilmiyorum) yani anlayacağınız bayaaa bi ödülü var bnce hakediyorda ödülleri

kualo
10-02-08, 21:38
bu arada sanırım jake bu diziyle büyümeye devam edecek kolej dönemleri ve charlie nin ona kızlarla ilgili öğütleri ilerleyen dönemler içn eşsiz bir malzeme listesi olacak gibi:icon_whis

lilly_rush
11-02-08, 14:08

ayrıca perşembe günüde tekrarı var cnbc-e 'de..sekizden önce..

bütünüyle komik bir dizi, favorilerimden biri...umarım daha uzuuuun süre izleriz:img-yes:

kuMraL!M
11-02-08, 14:28
saol lilly_rush yha daha öncede söylemiştim nie bu forumda kimse yok :icon_sorr kimse yazmıyo bi izleyici kitlesi mi yok kimsemi bilmiyor :icon_sorr

ewrim_91
12-02-08, 00:27
ben izliyorum çok komik :D en son çocuk para kazanıyor şansıyla sonra uyduruk bir bozuk motosiklet alıyor orası süperdi birde babası kardeşinin ağzını ararken beni sattı mı dedi orası da komikti:D

kuMraL!M
12-02-08, 15:42
gerçekten komedi çok güzel bir dizi bugün yeni bölümü var saat 8 olsada baksam:img-wink:
geçen bölümde charlienin jake saflık konusunda sende babana benziyosun sözleri çok güzeldi:happy0064
alanın bankada kandırılması sonra yanındaki adamın onunla dalga geçmesi falan süperdi ya:img-hyste
bide başlarken kendi sesleriyle söyledikleri dizinin jenerik müziğide çok güzel

yagmur_montana
12-02-08, 19:17
anteaters they're just crazy-lookin :;
how i met your mother dan sonra , two and a half men de de enrique iglesias ı gördük : D
charlie nin balkonunun dökülen parçalarını tamir etmesi için , alan ın bulduğu fernando bütün kadınların ilgi odağı oldu : P
ama berta en iyileriydi , kıpkırmızı giyinip süslenmiş , saçına da garip bir şey takıp şarkı söyleyerek adama gitmesi harikaydı ..
yine şarkı söyleme kabiliyeti kullanıldı : )
charlie nin yeni imajı felaketti
hele charlie nin balkondan iki kere düşü çok güzeldi ..
bundan sonraki bölüm sezon finali
soon ..

ewrim_91
13-02-08, 15:42
nedir bu dizilerde enrique iglesias ın hali:D ama süperdi ya arada ispanyolcada konuştu bildiğim için öyle kaldım televizyonun başında :D öbür dizide buenos aires ten geliyordu burda ispanyol sonunda :D en sonu bence çok güzeldi, balkondan düştü kardeşide ben tamirciyi işi bitirmeden kovmam aramızdaki fark bu dedi:D

kuMraL!M
14-02-08, 11:48
ya gerçekten sezon finaline mi giriyor
her zaman ki gibi komedi bir bölümdü
Charlie nin sevgilisini başından atmak isterken tamirci elinden alınca peşiden ayrılmaması
ama sonunda yine charlie yaptı yapacağını mücevheri duyunca kadın nsl charlieye geri döndü:img-hyste

kuMraL!M
14-02-08, 11:50
Evelyn kendine Teddy adında yeni bir erkek arkadaş edinmiştir. Alan ve Charlie’yi Las Vegas’a götüren Teddy onlarla hemen kaynaşır. Orada annelerinin farklı erkeklerle çıkmasının hayatlarını nasıl etkilediği konusunda dertleşirler.
arkadaşlar sezon finali dizi özeti:icon_sorr
acaba ne zaman yeni bölümleri başlar:img-wink:

yagmur_montana
19-02-08, 19:13
prostitutes and gelato :;
güzel bir sezon finaliydi ,
başlangıçta annelerinden kaçmak için üçünün tuvalete gitmesi çok iyiydi
kızlardan sonra , charlie ve alan ın , thank you dady demesine bayıldım ..
teddy ne harika bir adammış , tam charlie ve alan a göre
aslında anneleriyle evlenmesi çok iyi olurdu ..
charlie nin huyunu nereden aldığını annesinden anlamış olduk

kuMraL!M
19-02-08, 20:23
gerçekten çok güzel bir sezon finaliydi(yeni bölümleri ne zaman başlar acaba)
tuvalete kaçmaları süperdi daha sonra charlie ve alan ın teedy e baba demeleri falan koptum:img-hyste
sonuda süper bitti annenin ilk önce hayır demesi daha sonra diğer adam ölünce geri dönmesi falan :img-hyste

sweetrock
19-02-08, 21:10
arkadaşlar ya geçen hafta enrique,charlie piyano çalarken olaya dahil oldu ve şarkı söyledi...o şarkı gerçekten var mı çok hoş bişeydi :) bilen varsa söyleyebilir mi lütfen??

burcu_m82
20-02-08, 02:02
Final bolumu gercekten cok eglenceliydi. :happy0064

Annelerinden kacamak icin solugu tuvalette almalari, annelerinin arkalarindan Teddy'i gondermesi,
Teddy anneniz sizden cok bahsetti dediginde suratlarindaki ifadesizlik gercekten cok komikti. :img-hyste :img-hyste

Ben de bu forumda niye bu kadar az yorum yapildigini merak ediyorum...

Medea
20-02-08, 04:59
Yalnız anne muhteşem :) Yani genç kızlarda yok bu enerji ve çapkınlık,adam öldü kadın boşta kalmayayım diye Teddy'i aradı.Vallahi helal.Burada cümleyi yazamayacağım ama; evdeki yardımcı kadın da beni baya güldürdü bu bölümde.Annesiyle Charlie'nin beraber olduğu kadının arasında sadece bir tek fark olduğunu,birbirlerine çok benzediklerini ona tarif ettiği cümle beni deyim yerindeyse dağıttı :) :)

kuMraL!M
20-02-08, 18:13
Final bolumu gercekten cok eglenceliydi. :happy0064

Annelerinden kacamak icin solugu tuvalette almalari, annelerinin arkalarindan Teddy'i gondermesi,
Teddy anneniz sizden cok bahsetti dediginde suratlarindaki ifadesizlik gercekten cok komikti. :img-hyste :img-hyste

Ben de bu forumda niye bu kadar az yorum yapildigini merak ediyorum...

bende hala çözemedim neden bu kadar az ziyaret edildiğini!
ya türkiyede bi izleyici kitlesi yok yada kimse bu forumu bilmiyor

cemand
20-02-08, 19:52
bence bu bölümde az şey yazılmasının nedeni dizide olayların o bölümde sonuçlanması, eğlencelik bi dizi olmasından kaynaklanıyor bence:icon_whis

ewrim_91
20-02-08, 20:01
ben yaklaşık her hafta izlesemde fazla yorum yazamıyorum kusura bakmayın ama çok seviyorum diziyi başladığından beri özellikle başındaki klip :D

burcu_m82
20-02-08, 20:56
ben yaklaşık her hafta izlesemde fazla yorum yazamıyorum kusura bakmayın ama çok seviyorum diziyi başladığından beri özellikle başındaki klip :D

Evet basindaki klip , sarki soylemeleri ve sarki benimde cok hosuma gidiyor :)
Devamlilik yok hayatlarinda,iliskileri zaten coook kisa. O nedenle cok fazla yorum yapilmiyor olabilir.

ebrucu_ze
23-02-08, 15:35
bende çook seviyorum bu diziyi..eminim diziyi seven çok kişi var ama...
bu bölüm sezon finaliydi:icon_sorr ve bu bölümü alan ı canlandıran jon cryer yönetti arkadaşlar:img-yes: farklı bir yönetmen olduğu belliydi zaten.
ayrıca bilmeyenler için söyleyeyim jenerikteki şarkıyı (ki ona şarkı denir mi bilmiyorum ama :) ) oyuncular seslendirmiyor.. ama yine de çok hoş :)
alan ın teddy den yani babasından dondurma istemesi süperdi:) küçücük çocuk oldular onun yanında..böyle anneyi de Allah düşmanımın başına vermesin:)

kuMraL!M
25-02-08, 15:31
bende çook seviyorum bu diziyi..eminim diziyi seven çok kişi var ama...
bu bölüm sezon finaliydi:icon_sorr ve bu bölümü alan ı canlandıran jon cryer yönetti arkadaşlar:img-yes: farklı bir yönetmen olduğu belliydi zaten.
ayrıca bilmeyenler için söyleyeyim jenerikteki şarkıyı (ki ona şarkı denir mi bilmiyorum ama :) ) oyuncular seslendirmiyor.. ama yine de çok hoş :)
alan ın teddy den yani babasından dondurma istemesi süperdi:) küçücük çocuk oldular onun yanında..böyle anneyi de Allah düşmanımın başına vermesin:)

gerçekten o şarkıyı oyuncular seslendirmiyor mu?
ama charlienin sesi diğerlerinin sesi falan dizideki sesleriyle aynı gibi geldi bana
dizide zaten sesli çekiliyor sitcom olduğu için:icon_whis
ama çok güzel bi şarkı gerçekten ve sonunda men dediklerinde yüzündeki ifade alanın çok komik
acaba yeni bölümleri ne zaman başlar:icon_whis

ebrucu_ze
28-02-08, 12:28
gerçekten o şarkıyı oyuncular seslendirmiyor mu?
ama charlienin sesi diğerlerinin sesi falan dizideki sesleriyle aynı gibi geldi bana
dizide zaten sesli çekiliyor sitcom olduğu için:icon_whis
ama çok güzel bi şarkı gerçekten ve sonunda men dediklerinde yüzündeki ifade alanın çok komik
acaba yeni bölümleri ne zaman başlar:icon_whis

valla ben cnbce derginin yalancısıyım:) evet çok benziyo sesleri..aslında o fragmanın devamı var.jack iki kolunu yana açıyo babasıyla amcasının yüzünü filan kapatıyo:) göstermiyorlar artık ama..artık bu senenin sonuna doğru başlar herhalde:(

Medea
28-02-08, 16:40
Son sezon'un yeniden tekrarlarını verirler mi acaba?Cnbc-e'nin dergisi henüz çıkmadı o nedenle oradan öğrenmek mümkün olmadı da.:icon_whis

burcu_m82
08-03-08, 01:13
Son sezon'un yeniden tekrarlarını verirler mi acaba?Cnbc-e'nin dergisi henüz çıkmadı o nedenle oradan öğrenmek mümkün olmadı da.:icon_whis

Elgiz Cnbc-e dergisinde bu ay tekrar gorunmuyor ne yazik ki :(
Tekrarlari olabileceginden umutluydum ama...

FACU
16-04-08, 17:45
çok komik diziya bayılıyorum charlie'ye

Medea
14-05-08, 15:59
Dün eski bölümlerden birisine rastladım.Charlie'nin komşusu olan ünlü şarkıcı Steven Tyler'dan dayak yediği bölüm :) Gerçekten çok güzeldi..onları özlemişim.Steven Tyler ile terasta başlayan sonra ise hastanede biten takışma sonrasında Charlie'nin sakinleşmek için nakıştan tutun da maket setlerine kadar bir çok şeyle uğraşması beni epey güldürdü :)

batubob
11-06-08, 00:43
.4. sezon tekrarı 13 hazirandan itibaren Cnbc-e de.:happy0064:happy0064:img-clapp:img-clapp:bella:bella

fblack
13-06-08, 10:11
Uzun zamandır izlememiştim, hangi bölüm olduğunu bilmiyorum ama geçen bir bölümünü izleidm. Charlie'nin hala o annesine tıpatıp benzeyen kadınla birlikte olduğuna inanamadım. Nasıl bu kadar kör olabilir, neyse ki bölümün sonunda gitti de biraz da olsa rahatladım. Bir karakter ancak bu kadar antipatik olabilir, annelerini bile daha çok severdim, daha katlanılabilirdi. Umarım geri dönmez :)

Alan Kandi'den de boşanmış bir de üstüne nafaka mı ödüyor? Yazık Alan'a... Judith'den sonra baya ağır gelecek ona. Sanırım Kandi'nin pek olmayan aklına da Judith girmiş de Alan nafaka ödüyor ona da. Tam emin değilim bu kısımdan gerçi, ablamın söylediği bu yöndeydi.

Jack her zamanki gibi favorim olmaya devam ediyor. Bu çocuk kime çekmiş sorularını artık bir kenara bırakıp bu çocuk kesinlikle kendine yeni bir tarz oluşturmuş demeye başladım.

Ayrıca daha önce izlediğim bölümlerde Rose gitmişti, ne zaman ve nasıl döndü, bilen varsa, beni aydınlatabilir mi lütfen? Çok sevinirim :)

İzleyemediğim bölümleri tekrarları sayesinde telafi etmek güzel olacak bu yaz sanırım..

sbuffy
28-06-08, 18:08
Emmy Ödüllerinde ilk 10'a kalan finalistler

Academy of Television Arts and Sciences (Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisi) tarihinde ilk kez,komedi ve drama kategorilerinde ilk 10'a kalan dizileri açıkladı.bu hafta ilk ondaki diziler arasından ilk 5 seçilecek.ve bu adaylar 17 temmuz sabahı açıklanacak.

ilk 10'a kalan Komedi dizileri

"Curb Your Enthusiasm" ("The Bat Mitzvah")
"Entourage" ("The Day F***ers")
"Family Guy" ("Padre de Famila")
"Flight of the Conchords" ("Sally Returns")
"The Office" ("Local Ad")
"Pushing Daisies" ("Pie-lette")
"30 Rock" ("Cooter")
"Two and a Half Men" ("Rough Night in Hump Junction")
"Ugly Betty" ("Something Wicked This Way Comes")
"Weeds" ("Go")

maria clara
15-07-08, 23:34
çok matrak dizi ya iki annelerinin yüzünden karakterleri oturmamış kardeş ki zengin olan kendini çoğu zaman daha üstün göstermeye çalışsada eninde sonunda o travmaların etkisi görülüyor çok şekerler.