arkadaşlar tatil yaptığım foçada yeni bir sinema filminin çekimlerine rastaldım çetin tekindor, vahide gördüm, halit ergenç, erol günaydın, ali poyrazoğlu, ayşen gruda gibi isimlerin rol aldığı ilk aşkım adlı aşk filminin çekimleri tüm hızıyla eski foça yeni foça ve ayvalıkta devam ediyor
ayrıca Tarık Pabuççuoğlu - Altan Gördüm de var !!!! (bende Foça'daydım da:img-grin2 )
demek altan gördüm de var bu filmde. bende şimdi bir arkadaşımdan öğrendim.
altan gördüm deyince akan sular durur benimde:love05:
http://www.beyazperde.com/film/3314
cekimler 16 eylul aksamı bitti...
film 17 kasım'da vizyonda...
senaryo : Ada Film
yapım : Tim's Group Productions / Timur Savcı
yonetmen : Nihat Durak
oyuncular : Cetin Tekindor, Vahide Gordum, Tarık Papuccuoglu, Halit Ergenc, Erol Gunaydın, Dolunay Soysert, Senay Gurler, Aysen Gruda, Altan Gordum, Ali Uyandıran, Okan Yalabık, Rafaelle Çedollini
aşkoyuncusu
26-10-06, 20:51
çok güzel bir fi,lme benziyor
inşallah öyledir...
immortalf1
29-01-08, 23:38
Bu fiLm bence en duygusal Türk yapımlarından biriydi.Gerçekten oyuncular inanılmaz yetenekliler bir kere,konu çok güzeldi ama beklenen ve istenilen gişeyi yapamaması üzücü tabi..Ama nedense bu ülkede insanlar sadece isimler için sinemaya gidiyorlar eğer bu filmde bir Cem yılmaz,bir Hülya Avşar vs... böyle popüler isimler oynasaydı 2 katı gişe yapardı ama gerçekten yetenekli oyuncular ve işini sansasyonlarla değilde gerçekten sevdikleri için yapan başarılı insanlar olduğu için istenilen gişeyi yapamadı..Ama olsun gerçek sinema seyircisi bu filmi izlediyse eminim tatmin olmuştur...
sezenbaşer
15-03-08, 17:47
herkese slmmm:img-icecr
bu başlığı ilk kez gördüm we yazmak istedim:happy0064
çok güsel bi filmdi ya çok duygusal çok güsel bi filmdi gerek oyuncularıyla gerekse yeri falan çok güseldi ya:happy0064
sezenbaşer
15-03-08, 17:52
afişi:img-icecr
http://img209.imageshack.us/img209/9372/ilkakww1.jpg
benimde cok hosuma gitmisti bu film.. cok romantik cokta icten bir film....
herşeyiyle çok güzel çok içten bi filmdi hele o küçük kızla erkek çok şirinlerdi
hoş,güzel bir filmdi bencede
kanal d de izlemiştim
eski türk filmlerini anımsatyordu konusu,ama cok samimi bir filmdi,basarılıydı bence