Tüm Versiyonu Göster : Bütün Çocuklarım
Teknik bir nedenden dolayi "Bütün Cocuklarim" isimli baslik maalesef silinmistir,cok üzgünüz.
Diziyle ilgili icerigi tekrar ekliyorum.
Saygilar
Rose
BÜTÜN ÇOCUKLARIM
Yapımını Masalevi'nin üstlendiği, senaryosunu Gamze Özer'in yazdığı dizinin yönetmenliğini Faruk Teber yapıyor. Otuz yıl önce Erzincan'dan İstanbul'a göçen Ali Yahya'nın (K. İnarır), her birinin birbirinden farklı düşleri olan beş çocuğunu İstanbul'da yetiştirme ve bir arada tutma mücadelesinin anlatıldığı dizinin ilk bölümünün konusu şöyle;
Ali Yahya, Erzincan'da doğmuş ve büyümüştür. Beşik kertmesi olan Hülda ile birbirlerini hiç sevmeden, töredir diye evlenmişler ama 30 yıllık evlikleri boyunca birbirlerine hep saygılı olmuşlardır.
Hülda uzun zamandır yaşadığı hastalığa yenik düşer ve hayata veda eder.
Bu cenaze bütün aile bireylerini bir araya getirir. Ve bazı sırların ortaya çıkmasına vesile olur.
Üstelik Hülda'nın ölümü, Ali Yahya'nın ailesindeki herkes için yepyeni başlangıçların işaretidir.
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/butuncocuklarim/1/1.jpg
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/butuncocuklarim/1/2.jpg
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/butuncocuklarim/1/3.jpg
bu dizi çok qüzeLdi bitmesi biraz erken oLdu ama qüzeL bi yerde bitti..
GüZYanGInI 24-11-05, 13:12 harika bi diziydi.. verilio tekrarları kanal d de.. hatta şuanda var izliorum... müziği ne hasta oluorum
İyi ki de bitti bence gerekisz bir diziydi...
GüZYanGInI 24-11-05, 14:10 yoo bence hoş bi diziydi...gereksiz o kadar çok dizi varki şu anda bu dizi onların yanında hiç kalır... ben çok sevmiştim.. ama bitirmekle tadında bıraktılar...
bencede güzeldi başları daha da güzeldi sonuna yakın cıvımıştı ama sabahları takrarını veriyorlar
bence cok güzel bir diziydi
hatta bitmesine üzüldüm
ama izlemedigim eski bölümlerinin tekrarlarini izliyorum
son bölümü cok güzeldi
keske bitmeseydi ama bari tadinda biraktilar
ayni cemberimde gül oya da oldugu gibi
böyle bir diziyede anca bu yakisirdi... :D
bence cok güzel bir diziydi
hatta bitmesine üzüldüm
ama izlemedigim eski bölümlerinin tekrarlarini izliyorum
son bölümü cok güzeldi
keske bitmeseydi ama bari tadinda biraktilar
ayni cemberimde gül oya da oldugu gibi
böyle bir diziyede anca bu yakisirdi... :D
Aynı fikirdeyim.Amaçlanan sona ulaşınca bitirdiler.Saçmalamadan bitti.İyi oldu. :D
harika bir diziydi
izledigim en güzel diziyerden biriydi.
bitmese bence daha iyi olurdu.ama güzel bir sonla bitirdiler
oyuncular çok iyiydi.su anda zaten her birini birçok yeni projede görüyoruz
her sabah tekrarini izliyorum.izlemeyenler mutlaka izlesin.gerçekten diger dizilere benzemeyen,sicacik bir dizi.insana, ailenin ne kadar önemli oldugunu anlatiyor ve aile baglarini vurguluyor...
gayet de gerekli bir dizi!!! :cool:
ayrica ben dizifilm.com u bütün çocuklarim ile ilgili bir seyler araken bulmustum.
yani bu dizinin sayesinde bu forumda bulunuyorum:)
önceki yazilarimiz bütün çocuklarimla ilgili malesef silinmisti:(
diziyi hic sevmiyorum:...
GüZYanGInI 29-11-05, 14:03 ya bu dizinin müziğinide çok beğeniorum ben.. ama nerden bulcamki
britneysinem 30-11-05, 17:46 bence çok güzel bir diziydi keşke bitmeseydi bu arada saat kaçta tekrarlarını gösteriyorlar
sabah 9:05 de başlıyo hafta içi hergün
şimdilerde evde olduğum için izliyorum güzel bi dizi :)
bence çok güzel bir diziydi keşke bitmeseydi bu arada saat kaçta tekrarlarını gösteriyorlar
türk kanaldde sabah 9buçuk
avrupa kanaldde akşamüstü 3te (türkiye saatiyle)
bitmesi kötü oldu ama fazla uzatıncada büyüsü kaçıyor.sabahları izleye bilmek için erkenden uyanıyorum.
http://213.243.28.11/sabitimg/06/comten/tv/18959.jpg
benim icin izledigim en guzel dizilerden biridir.
zaten bugume kadar kacirmadan izledigim 3 dizi vardir -
1:butun cocuklarim
2:yabanci damat
3: beyaz gelinic..
bu arda butun cocuklarim kacinci bølumde bitigin hatrliyan var mi??
beyonce_lili 20-12-05, 12:27 bencede cok guzel bir diziydi aslinda annemle ayni dizileri izlemeyiz ama bu sefer o bu filmi izleyince benimde ara sira bakmalarim sureklilesmeye basladi tabii izlemeye basladim...
britneysinem 14-01-06, 17:14 chaylack ve rubio(adlarınızı bilmediğim için)ikinizede çooooookkk teşekkür ederim söylediğiniz için.Şimdi(yarıyıl tatilindede)yine aynı saattemi?
didou_didem 16-01-06, 20:01 bence de çok güzel bir diziydi hele müziği hastaydım o müziğe ya bence çok güzel bitmişti...sonu süperdi
çok beğendiğim dizilerdendi
GOKCENAGAR 21-02-06, 09:47 Yarıyıl tatilinden beri diziyi izleyemiyorum.Yayından kalktı derken dün bir programda hala eski bölümlerinin yayınlandığını öğrendim ama malesef kanalını bir türlü bulamadım.Eğer hangi kanalda ve saatte yayınlandığını bilen varsa ,bizlerle paylaşmasını rica ediyorum.
Sevgilerle
bencede bu dizi güzeldi güzel yerde bitti dizi bence ama keske devam etseydi :icon_roll
evet bencede güzel bir diziydi:img-grin2
prettygirl 03-07-06, 09:37 Tekrarı yayınlanıyo mu ki ya_?
Tekrarı yayınlanıyo mu ki ya_?
ben hiç görmedim ama belki yayınlanıyordur gören varsa bizi haberdar etsin :)
prettygirl 04-07-06, 08:05 evet gören varsa haber versin:)
bütün çoçuklarım bence izlenmeye değer bir diziydi.tam bir aile dizisiydi.her çeşit hayat hikayesi vardı:img-kiss: umarım tekrarını verirler:img-icecr
çok çok çok güzel bir diziydi
bütün çoçuklarım bence izlenmeye değer bir diziydi.tam bir aile dizisiydi.her çeşit hayat hikayesi vardı:img-kiss: umarım tekrarını verirler:img-icecr
evet hakikate öyleydi...çok güzel bir diziydi ailesine bağlı bir adamdı kadir inanır bu rolde..bencede gayet güzeldi...ben oğulla eyşanı çok seviyordum ya...hele küçük aliyahya doğduğunda çok güzeldi...
britneysinem 31-07-06, 15:29 arkadaşlar haberiniz olsun tekrarları başladı D Max'de tekrarlarını veriyorlar 3-4 gibi tam saatini bilmiyorum ama
Evet çok güzeldi bayılıyodum...Kadir İnanır olduktan sonra seyretmemem mümkün deil..Yapışıyodum tv karışısına
bencede çok güzel bir dizi :img-grin2 :img-nyam:
britneysinem 11-08-06, 21:44 çok güzel bir bölümdü bugünkü bölümü ırmak kendini öldürmüyo ama yinede çok heyecanlı
Arkadaşlar tekrarlarını veriyormu............................,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,K anal de
britneysinem 11-08-06, 21:48 D Max Verşyo habertiniz yokmu yazmıştım en yukarıya var hergün hafta için hergün 3-4 gfibi
Haberim var arkadaşım da benim tvde d max yok.normal kanal d de verseler ya................................................ ..,daha güzel olur daha iyi seyrederim........................................ .................................................. ondan söledim
britneysinem 11-08-06, 21:52 hee bende yok sandım
süper mtş bi diziydi şmd de tekrrlarını izliyorum:)
_seboist_s 16-08-06, 10:44 ahh ahh süper bi diziydii ama çk güzel bitirdiler tadında bıraktılarrr. oyuncularına bayılıyodumm özellikle jülide kurall'a inş. yeni projelerde görürüzz
ARKADAŞLAR DİZİDEN ÖZELLİKLE ZÜHRENAZIN VE GÜNTERİN OLDUĞU RESİMLER VARSA KOYAR MISINIZ....:img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
qüzeL diziydi..
Şimdi de tekrarLarını izLiorum çook qüzeL : )
sabrinin karısının trafik kazasında öldüğü bölümde çok kötü olmuştum... çok etkileyici bi sahneydi yaaa
süper mtş bi diziydi şmd de tekrrlarını izliyorum:)
tekrarı ne zaman çıkıo???
Evet arkadaslar, cidden muthis bir dizi! ilk basta bakmisti, cok sevdim, bitmesi icinde cok uzuldum, ama simdi tekrari var! hafta ici hergun Avrupa saati ile 14.15 (bazen erken bazende daha gec basladigi oldu!), Kanal Maxda (sineklasik).. bitmesini istemiyom, sinemasi ciksin diye bile isterdim, turk evi sinemasi gibi.. cunku cidden tam turk aile hayati diye dusunuyorum.. ama civitilmadan bitmeside cok ii oldu..
o kanali olmayanlar bununla idare etsinler,, bu islerden pek anlamam, ama frekanslari bu galiba.. bu degilsede kusuruma bakmayin :)
SineKlasik 1 , 12505 H, 3700 [3/4]
Iyi seyirler dilerim :)
_duygucuk_ 25-08-06, 08:29 d max de hafta içi hergün 15,10 da oynuyor iyi seyirler
ahh ahh süper bi diziydii ama çk güzel bitirdiler tadında bıraktılarrr. oyuncularına bayılıyodumm özellikle jülide kurall'a inş. yeni projelerde görürüzz
kesinlikle katılıyorum.muhteşem bir oyuncu.keşke kadir inanırla evlenselerdi:love05:
didou_didem 25-08-06, 12:44 çok güzel bir diziydi d max'de de hergün izliyorum tekrarlarını dünkü bölüm çok güzeldi yine..
gercekten cok güzel bi diziydi.. özellikle ırmak cok şirin bi kız.. ama hocasının tavırları fazla rahat geliyor bana..
güzel bi diziydi matilda ve ırmak çok tatlıydı.
evet, onlarda tatli, ama benim encok hosuma giden, ZUHRENAZdi :),, ela ve yaprakta var aralarinda,, haa birde eysan ve beethoveni unutmiyalim:P
aa ben en çok oğul ve eyşanı seviyordum çok güzel bir çifttiler...ve küçük aliyahyayıda unutmamak lazım..:)
eylül-emreAltuğ 28-08-06, 09:34 valla arkadaşlar haklısınız benimde hiç kaçırmadığım bi diziydi çok seviyodum bu diziyii tekrarları bile çok şahane yaii ama elanın kocası varya elime geçseydi bi kaşıkta boğardım onu resmen gıcık oluyodum o adamaaaa:(
didou_didem 28-08-06, 09:50 ben hala dmax'de kaçırmadan tekrar izliyorum bu diziyi..ayrıca bu dizinin müziklerine de hastaydım ya..öyle güzeldi ki müzikleri...
Evet ya bu dizi cok güzel di, niye bitti :img-sorry
britneysinem 28-08-06, 19:07 evet müzikleri çok güzel en çok zührnazı yani almila ulueri çok seviyorum
ben en çok kadir inanır için izledim............ama menderes sabancılar ordada koparıyodu...................çok iyi oyuncu ya.........
Arkiler eğer tekrarlarını izleyen varsa----Bölümlerin fotolarını rica edebilirmi acaba............................................. .............
_duygucuk_ 29-08-06, 08:09 ben zührenazla eyşanı çok seviyordum hafta içi d max de izliyorum
arkadaşlar mrb
butün çocuklarım dizisini severek takip ediyorum yalnız dizinin bölümlerini nereden bulabilirim arşiv yapmak için
ilginiz için teşekkürler
ya bişi sorucam evde bi hizmetçi bi kzı var..genç bi kız..o kız biriyle chatleşiyodu bilgisayardan..o konuk oyuncu gibi bişeymiydi..yoksa hep oynuyomu..ben göremedim o çocuğu daha ..adını bilen varsa yazabilirmi...
didou_didem 04-09-06, 19:26 o daha sonra giriyordu galiba...Ve yanlış hatırlamıyorsam Öğretmen Deniz'in kardeşiydi...
eğer fotograflar varsa acaba rica edebilirmiyim
_duygucuk_ 06-09-06, 16:19 bu dizi toplam kaç bölümdü bilen var mı bir de zührenaz kaçıncı bölümde evlenmişti bilen var mı?
_duygucuk_ 12-09-06, 08:26 d max de hafta içi hergün veriliyor resim çeken var mı diziden ?
acemicadi_fan 02-12-06, 00:12 güzel bir diziydi bence ilk baslarindan itibaren izlemedim ama ortalarindan izledigime göre de öyle hic bisey anlamadan diziyi seyretmedim yani.....
ben ilk kez dün gece izledim diziyi ilk bölümüydü Üff kadir inanırın bütün dizileri birbirine benziyor kırık ayna, azap yolu, bütün çocuklarım, iyi ki varsın, derman bey, kumsaldaki izler, marziye... Aslına ben hiçbirini izlemedim :) Aam göz kararı kadir inanıor hep aynı rollerdeydi neise bütün çocuklarım fena diilmiş ama gelecek haftalarda izlicemi sanmıyorum
Bütün ÇocukLarım ne zaman veriLdi..? yanii dün saat kaçtaydı??
gece saat 00.30da başladı ve 02.15e doğru bitti 1. bölüm baya bi uzun çekilmiş :) her cumartesş pazar sabah 10 da ve gece 01de
saoL..
Ya niye haftasonu.. ! Herqün verseLerdi daha iyi oLurdu.. Nyse birazda öyLe izLemeye çaLışıyim.. tekrar saoL =))
sweety_esk 20-02-07, 17:08 yaa fotosu olan yokmu yaww...
günterin zuhahah
Günter daha qirmedi diziye.. 6.böLüm bitti sanıırm..
Biraz bekLemen qerekicek.. =))
sweety_esk 21-02-07, 12:58 Günter daha qirmedi diziye.. 6.böLüm bitti sanıırm..
Biraz bekLemen qerekicek.. =))
olsu beklerim kuzenim hep bahsedio günterden meraQ etiim bende :D
sweety_esk 03-03-07, 18:47 yaw bu sabah acayip bölümdü yaw...
Irmak Aybarsdan hamile oldugu icin kendini intihar edio...
sonradan zuahhhaha Mesut ve Ogul gidip aybarsa acayip benzetiolar
muhtesem bi aile dizisi:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
kesinlikle hatiliyorum sweety_esk
bende cok seviyorum bu diziyi gac kere yayinladilar ama halen usanmadan izliye bilirim
sweety_esk 04-03-07, 19:08 kesinlikle hatiliyorum sweety_esk
bende cok seviyorum bu diziyi gac kere yayinladilar ama halen usanmadan izliye bilirim
aynen ha hic bitmesin istiyorum...
Kurt_Memati 04-03-07, 19:48 D MAX'ta sabahları tekrarlarını veriyorlar. Güzel bir diziydi hakikaten. Fazla uzamadı tam yerinde bitti.
_CrAzY_GiRl_ 04-03-07, 20:06 http://www.televizyonguide.com/InfoImages/images/televizyonlar/butun%20cocuklarim.jpg
http://dizifilm.com/galeri/albums/userpics/10001/normal_butun_cocuklarim_10_6.jpg
http://dizifilm.com/galeri/albums/userpics/10001/normal_butun_cocuklarim_10_1.jpg
http://dizifilm.com/galeri/albums/userpics/10001/normal_butun_cocuklarim_10_3.jpg
http://dizifilm.com/galeri/albums/userpics/10001/normal_butun_cocuklarim_8_6.jpg
http://dizifilm.com/galeri/albums/dizifilm/normal_butun_cocuklarim_w8.jpg
http://dizifilm.com/galeri/albums/dizifilm/normal_butun_cocuklarim_w7.jpg
http://dizifilm.com/galeri/albums/dizifilm/normal_butun_cocuklarim_w6.jpg
Severek izlediğim bir dizi idi bitmesi kötü oldu
süper dizi arkadaşlar acayip bir dizi kadir abi doruklarda ve tüm oyuncular...
boncuk.girl 08-03-07, 15:33 evet güzel bir dizi tekrarları d max te çıkıyo
ay bu d max ne güzel bir kanal ya bütün diziler tekrar yayınlanıyo orda
avrupa.yakasi 15-03-07, 15:03 Harika bi diziydi tam dozunda birakildi ve bitirildi suan hafta sonlari gece 12 civari d max te yayinlaniyor...
cornflakegirl 03-04-07, 09:23 arkadaşlar dizinin müziğini indirebileceğim bir yer var mı.
yardımcı olursanız sevinirim
avrupa.yakasi 09-04-07, 00:38 Ahhhhhhh bende keske dizinin bolumlerini bulabilsem aradigim yer kalmadi
Resmen ama yok!!! :icon_sorr
Bu arada Resimler için Tsk ler cray girl:happy0064
Cok güzel bir diziydi kadir inanirin en düzel dizisiydi bence diznin müzigide cok güzeldi
bu arada tekrar izlemek isteyen varsa hafta sonlari d maxta yayinlaniyor saat 10.00 da
Birde Julide Kurali Severim Ama Bu Dizide Onun Yerine Gülsen Bubikoglunun Oynamasini Isterdim kadir inanirla iyi bir ikili olurlardii bu diziye cok yakisirdi bye
bu dizide gerçekten çook güzeldii...bitmesi üzücüydüü.......geçen gün tekrarını izledim ama d max'da...özellikle demet evgarla eşi çook şekerdii(ismini hatırlayamadımm)................
sweety_esk 13-06-07, 09:58 haLa severek izLiyorummm...
Ewet yaa güzel bir diziydi...
ew aile artamları çok güzeldi...
Kadir İnanırın hiç bi dizisini izlemedim marziye ve sonrasında her sezon bir dizi çekti derman Bey kumsaldaki izler kırık ayna bütün çocuklarım azap yolu iyi ki varsın.. Ama bu dizinin ve kırık aynanın jenerik şarkıları harika
Kadir İnanırın hiç bi dizisini izlemedim marziye ve sonrasında her sezon bir dizi çekti derman Bey kumsaldaki izler kırık ayna bütün çocuklarım azap yolu iyi ki varsın.. Ama bu dizinin ve kırık aynanın jenerik şarkıları harika
bütün cocuklarim cok güzel bir dizi idi bence biraz izlemis olsan begenirdin
Buqün izLedim.. O saatLerde uyuduğum için izLeyemiyordum..
Buqün izLediim ve özLemişim ya..
Kısa bir süre sonra biticek ya nyse.. !!
Gonca - Enis yazışmaLarının çoğunu kaçırmışım..
Çok qüzeLdii o böLümLer..
evet bu diziyi bende izlemistim kesinlikle güzel bir diziydi ..birde dizinin jenerik müzigi cok güzeldi...bye
bende bu dizinin jeneriğine ve dizdeki aile ortamına,sıcaklığına bayılıyodum..
cerenmelisa 26-06-07, 10:16 arkadaşlar su an eurod de tekrarını veriyolar
hafta içi her gün 5:00-5:30 gibi tam bilmiyorum da
dün daha ilk bölümü verdiler
Dizinin müziği ben de var haberiniz olsun :)
Bi de bu dizi kaç bölüm sürdü ya Geçende baktım 42. bölüm diyodu Hayır bitse de kanald'nin diğer özlediğim dizileri yayınlansa :)
yasemin özdemir 26-06-07, 12:28 http://www.milliyet.com.tr/2005/06/01/tv/resim/ekran1.jpg
Dizinin müziği ben de var haberiniz olsun :)
Bi de bu dizi kaç bölüm sürdü ya Geçende baktım 42. bölüm diyodu Hayır bitse de kanald'nin diğer özlediğim dizileri yayınlansa :)
kac bölüm sürüdügünü hatirlamiyorum ama iki bölüm sonra bitecek galiba
yada en fazla üc bölüm sonra (d max teki tekrari )
cerenmelisa 26-06-07, 13:08 Dizinin müziği ben de var haberiniz olsun :)
gerçekten bitsede gülbeyazı tekrar verseler ne güzel olur yaa:img-yes:
ben doyamadım bir türlü gülbeyaza kaç kere izledim ama:img-yes: :img-wink:
prettygirl 26-06-07, 18:20 euro d de de mi veriolar??? aa hiç görmedim...:img-in_lo
evet ben izlicem artıkk......cerenmelisa'nında dedii gibi 5-5.30 gibi başlamış heralde..özlemişim valla..yarında 3.bölümü varr..
prettygirl 27-06-07, 12:02 17.00- 17.30 diosunuz dimi?:img-wink:
ya arkadaşlar bugün çıkmadı bütün çocuklarım..bekledim ama yokk..yaşam reçetesi die bi program varr..:(
prettygirl 27-06-07, 16:30 ya ben de dediniz die bakıorum kırk saattir saçma sapan bişeee...püfffff nie yok ki yaaaaaaaa:sad53:
cerenmelisa 28-06-07, 15:59 ya arkadaşlar bugün çıkmadı bütün çocuklarım..bekledim ama yokk..yaşam reçetesi die bi program varr..:(
ewet haklısın bugünde yoktu. demekki vermiyecekler artık
şansımıza küselim:sad53:
çok güzeldi ya ..:happy0064 .ben en çok karakterlerden zührenaz, günter, ve matilda yı severdim..:img-wink: tabi diğer karakterleride.:img-yes: .bence çok güzel bir ai
le dizisiydibye
:::Tugce::: 10-07-07, 17:25 Kadir abının adı yeetr ya,bencede harika bir diziydi.
Menderes sabancılar çok komikti ya:)
Ben en çok,zührenaz la,en küçük kardeşı adı neydi unuttum gerçek adını yazıyım nil erkoçları severdim:img-yes:
prettygirl 30-07-07, 16:43 arkadaşlar bütün çocuklarım euro d' de:happy0064 saat 17.30dan sonra açın..kaçta başladığını görmedim..açtığımda oynuyodu çok sevindim:img-yes: ve de daha başları...:happy0064
harika ve beyenerek izlediğim bir diziydi bitmesine üzüldümm
tuğçe galiba byeen küçük kardeşin yani nil'in dizideki adı ırmaktı..
Izmir Güzeli 16-08-07, 01:09 ben bayiliyorum bu diziye ya...dün fln verdiler gene ama bugün yoktu of off:sad53:
benim en güzel ve en sekir cift buldugum bence matil ve Mesut
mesut ve matildayıda çok seviyodum ama oğul ve eyşan bnm için bambaşkaydı..
kanal d den bütün çocuklarımın tekrarlarını izliyorum..cidden harika..sizinde izlemenizi tavsiye ederimm..
acayip güzel bir diziydi bahsende hanimin babasi cok iyi rol yapiyordu birde irmak cok iyiydi birde ela teyzesi heja ve birde tabiki kadir inanir süperdiler
_seboist_s 28-08-07, 20:15 mesut ve matildayıda çok seviyodum ama oğul ve eyşan bnm için bambaşkaydı..
kanal d den bütün çocuklarımın tekrarlarını izliyorum..cidden harika..sizinde izlemenizi tavsiye ederimm..
Kanal D'de tekrarları veriyor mu?? Ben bazen Euro D'de görüyorum ama ne zaman verdiğini hala anlamadım. Çok saçma bir yayın akışı var. Bazı günler veriyor bazı günler vermiyor... Sinir oldumm:icon_evil
euro de de 17:30 gibi başlıyo biraz geçe bilir 6 olmadan başlıyo Türkiye saatiyle:D
çok sıcak bi dizi yaaa
süpper yaa
çok değerli oyuncular var
süpper bi kadro
hepsi muhteşem:D
yalnız bahşendenin babası 3 kez evlenmiş
son evliliğinden çocuğu yok mu???
bu dizi çok güzel ve özel bir diziydi. severek izlediğim çok dizi oldu ama bu dizi kadar dokunaklı pek yoktu. her karakter çok güzel canlandırılıyordu,ela elanın kızı zührenaz mesut matilda hepsi bambaşkaydı. hepsi gözleriyle oynuyordu. günterle zührenazın tanışma anları mesela ne kadar dokunaklıydı. keşke olsa böyle bir dizi bir daha.
yazmayı unuttum hele matildanın kına gecesi, çok güzeldi.
_seboist_s 01-09-07, 19:16 euro de de 17:30 gibi başlıyo biraz geçe bilir 6 olmadan başlıyo Türkiye saatiyle:D
Ya ben açtığımda hiç rastlamıyorum her gün vermiyorlar herhalde... Ben 6 gibi kontrol ediyorum ama başka program oluyor...
Ya ben açtığımda hiç rastlamıyorum her gün vermiyorlar herhalde... Ben 6 gibi kontrol ediyorum ama başka program oluyor...
eett çok haklısın bende alpay atalan ın olduğu bölümler başladığı için takip ediyordum ama salıdan beri izleyemiyorum yaşam reçetesi die bi program var acaba haftada tek gün mü yayınlanıyor...
_seboist_s 01-09-07, 21:08 eett çok haklısın bende alpay atalan ın olduğu bölümler başladığı için takip ediyordum ama salıdan beri izleyemiyorum yaşam reçetesi die bi program var acaba haftada tek gün mü yayınlanıyor...
Belki sadece Pazartesileri veriyorlardır... Çünkü benim izlediklerim sadece Pazartesiye denk gelmişti... Çok saçma değil mi ya:icon_whis
Belki sadece Pazartesileri veriyorlardır... Çünkü benim izlediklerim sadece Pazartesiye denk gelmişti... Çok saçma değil mi ya:icon_whis
eet gerçekten saçma hergün 5.30 da euro d yi açıp bekliyorum..ama yok...
en son zührenazla günter in ilk karşılaşmasını izledim sonra bi daha yokkk...:icon_sorr:icon_sorr
beyaz*gelincik 01-09-07, 23:25 Bütün Cocuklarim Pazartesi Ve Sali Saat 17.30' de Euro d' de !! :D
beyaz*gelincik 01-09-07, 23:28 eet gerçekten saçma hergün 5.30 da euro d yi açıp bekliyorum..ama yok...
en son zührenazla günter in ilk karşılaşmasını izledim sonra bi daha yokkk...:icon_sorr:icon_sorr
Pazartesi, Sali 17.30' de Euro D' de Ama Artik Kis Saatine Göre Ayarlaniyorr Onun için 16.30 ;):happy0064
Sabaha karşı Euro D'de takrarlarına denk geliyorum..Tam olarak saatine dikkat edemesem de 7'ye doğru oluyor yanılmıyorsam..
Pazartesi, Sali 17.30' de Euro D' de Ama Artik Kis Saatine Göre Ayarlaniyorr Onun için 16.30 ;):happy0064
çookkk sağoll arkadaşım..hergün beklemekten sıkılmıştım zaten...
bütün çocuklarım ile ilgili çok güzel bir anım var,bundan 2 yıl önce zührenaz ve günterin düğününe figuran olarak gittik:)olayla hiç alakam yok sadece okuldan arkadaşım bir ajansta çalışıyordu,adam topla demişler bütün sınıf gittikk ama iyiki gitmişiz kamera arkası çok eğlenceli oluyor.oyuncuları diziyi izlerken çok soğuk buluyordum ama çoğu öyle değilmiş,özellikle alpay atalan çok iyiydi,bayğı bir eğlendik yaa...kadir inanır ama tan göründüğü gibi,murat yıldırımda çok tatlıydı,tek bir kötü şey o zamanlar dijital fotoğraf makinem yoktu ve hiçbir oyuncuyla fotoğraf çektiremedim,set ekibi de çok yiyidi,ışıkçısı kuaförü,hayatım boyunca gittiğim ilk setti ve çok eğlendim,çok da yoruldum.sadece paylaşmak istedim:)
murat yıldırımı bu dizide tanıdım kadir inanırın en iyi dizileirnden biriydi sanırım bu dizi de reyting kurbanı olmuştu öyle hatırlıyorum..
TURKUAZ-FER 16-09-08, 16:19 çok sewdiğim murat yıldırımı bu diziyle tanıdım
çok güzel bir diziydi tekrar yayınlasalar
izlemeye asla hyr demezdim:img-wink:
çok güzel diziydi izlerdim:)
murat yıldırım ve nil erkoçlar onları bu filmde tanımştm..
|