Tüm Versiyonu Göster : Karanlık Su (Dark Water)

_butterfly_
23-07-05, 10:38
YÖNETMEN: Walter Salles
OYUNCULAR: Jennifer Connelly, Ariel Gade, Dougray Scott, Tim Roth,John C. Reilly, Linda Emo
SENARYO: Rafael Yglesias, Koji Suzuki(kitap)
FİLM TÜRÜ: Korku-Gerilim-Dram
SÜRE: dak.

Dahlia Williams ayrıldığı kocasından kaçmak için yeni bir hayata başlamıştır; işini değiştirir, kızını da yanına alarak yeni bir eve taşınır. Her şeye yeniden başlayacaktır ki; yeni evlerinde tedirgin edici bir atmosfer huzurlarını kaçırır. Evden gizemli sesler gelirken duvarlardan siyah sular akmaya başlar. Kocasından kaçan Dahlia?yı ve kızını, bu sefer yeni evlerinde başka bir kabus beklemektedir. Gerilim- dram türündeki film, bu türü sevenleri memnun edeceğe benziyor..

_butterfly_
23-07-05, 10:45
http://img335.imageshack.us/img335/3143/darkwater13zl.jpg

missduncan
07-09-05, 14:30
Arkadaşlar karanlık su filmi bence çok güzel.gerilim filminde neredeyse ağlayacaktım.küçük kız ceci çok şekerdi ve rolünü harika yapmış.

sbuffy
07-09-05, 18:15
yönetmenin şehirdeki unsurları kullanarak endüstri toplumuna eleştirisel yaklaştığı,özü itibariyle bir annenin kızı için yaptığı mücadele ve fedakarlığıyla ailenin önemini vurgulayan;kızın hayali arkadaşının saklambaçı,banyo sahnesinin halka 2yi,hayaletteki ipuçlarından katili bulmasıylada gothika ve 6.hissi anımsatan film.

missduncan
08-09-05, 08:17
galiba senaristi halka filminin senaristiymiş.bu yüzden halka2 ile karanlık sunun birbirine benzeyen yönleri var.

sbuffy
08-09-05, 09:54
senarist aynı sahneyle ilgili senaryo yazmış olsa bile görüntüyü yaratmak yönetmenin elinde.ama Walter salles gibi en iyi yabancı film oscarı,cesar gibi ödüller almış ve motosiklet günlüğü gibi çok iyi bir film çekmiş bir yönetmenden böyle sahneler görmek biraz hayalkırıklığı yarattı.

çaplin
27-06-06, 12:01
evt yani halkaya benzetmişelr..halka çok daha ii...

turti
23-07-06, 14:19
güzel bi filmdi her tarafta sular wardı:img-grin2

HazelAngel
07-10-06, 14:28
Filmde gerilimden ziyade dram ön plandaydı. Bir annenin evladı için nasıl fedakar olabileceği filmde çok etkileyici bir şekilde anlatılmıştı kanımca.

padme_01
08-12-06, 13:23
filmi çok beğendiğimi söyleyemem nede olsa önümüzde halka gibi bir film var ve senaristin aynı olması bana sanki diğer filmden kopya çektiği izlemini verdi ama annenin kızı için yaptığı şey çok hoştu doğrusu o sahneden etkilendim

maria clara
25-07-08, 12:51
Ben filmi korku yönünden değerlendirmedim genel olarak bir dram izledim filmde.Orjinali gerçekten bu filmden korkunçtu fakat o beni korkutmamış vede çok saçma gelmişti.Bu filmde biz anne kız arasındaki bağı gördük gerçekten çok iyi yansıtabilmişler.Bence bu açıdan bakılırsa daha iyi olacağına inanıyorum.Filmin son sahnesi çok etkileyiciydi.Kızının saçını ördüğü varya harikaydı.Japonlar filmlerde hep donuklar hiç duygularını yüzlerine bir türlü yansıtamıyorlar.O yüzden vakit bitürlü geçmek bilmiyor