Tüm Versiyonu Göster : Demet Evgar
sen demet hanımla samimisin bizi tanımazsın diye seslenmedim ben..:icon_whis :img-hyste
yolcuyla tanısıklıgımız buradaki yolculugumuzdan degil..lutfden kusura bakma..
kendisi fikirlerine cok saygı duydugum birisi..
tiyatro ve sanat bilgisi cok fazla kendisinden fikir almaya calısıyordum..
yok tmm olsun beni düşünmende yeter:img-wink: bu arada siz araştırmacı,gazeteci vb...işmi yapıyosunuz:icon_whis :icon_whis çeşitli böyle değişik yorumlarda bulunuyosunuz vee sanırım benden büyüksünüz??yanlış anlamayın vallaa çok merak ettim
BlackMamba 16-03-07, 22:11 acaba bunu kampanya içine sıkıştırmaları amacı sulandırır mı diye düşündüm bak şimdi... benim de aklıma neler geliyor...
izmir'e tekrar geleceklermis sanirim; geldiklerinde sen git; demet hanim'la ufak bir roportaj yap; bir resim cek... basindan arkadasina ver, altina kendi adini yazip haber yapsin derim... haber genelde cok daha fazla ilgi ceker bu konularda... hem demet hanim'la tanismis olursun... bugun bi tasla iki kus vurma gunum sanirim :icon_whis
not: altina kendi adini yazmasi disinda ciddiyim... bi de izmir'e yakismadi cumlesi patlatirsin; zulfu yare dokunur...
ne yapıp edip tanısacagım merak etme yolcu..ayrıca bogazda rakı balık soframıza da cagıralım tabii..bir kampanyada buna yapalım!!
dedigin yapılabilir ama "ışık" "pışıık" olur mu soruna fena kafam takıldı!!:img-wink:
soruları sen hazırla,resmi ben cekeyim haberi de o ben yaptım diye satsın paraları yesin!!:img-hyste
ne yapıp edip tanısacagım merak etme yolcu..ayrıca bogazda rakı balık soframıza da cagıralım tabii..bir kampanyada buna yapalım!!
dedigin yapılabilir ama "ışık" "pışıık" olur mu soruna fena kafam takıldı!!:img-wink:
soruları sen hazırla,resmi ben cekeyim haberi de o ben yaptım diye satsın paraları yesin!!:img-hyste
hot_coutre editorluk yapsin, nede olsa medya cini... kankam sanat yonetmeni olsun, viya'da gelsin gene mi gene mi desin (ben sizi daha nereye kadar kurtaricam manasina)
benim için de söYledin demek:) (yaşlı bir edebiyat öğretmeniymişim ben meğer:img-hyste )
evet sanırım senden büyüğüm ben... ama genç yaşta tiyatroya ve tiyatro sanatçısına olan ilgin alkışa şayan... ben sanırım senin yaşında sokakta top oynuyordum...
ah ah.. şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler...
teşekkür ederim ben zaten bir tiyatro oyuncusuyum ama demet ablaya olan ilgim inanılmaz fazla ve aynı zamanda sevgim resmen aşık oldum:img-yes:
BlackMamba 16-03-07, 22:53 ayrılacağım; olacağım; olmayacağım; geleceğim... (ya ikinci kişiliğim ortaya çıktı; ya edebiyat öğretmenim beni andı)...
öğreten kadın olmak istemem ama özellikle bir tiyatro oyuncusunun biraz daha dikkatli olması gerek sanki... bir sorumluluktur sanatçılık... yanlış anlamayacağını umarım...
yolcu sen gece gece kankan yok diye polemik arıyorsun değil mi?? (buraya kadar düzgün yazdım umarım:icon_whis )
Demet Hanımın başka bir projesi var mı senin haberin vardır..yakın arkadaşı olarak bir şeyleri bizimle paylaşırmısın?hayranları olarak merak ediyoruz..
(polemikte ikinci kural olmayan bir şeyi öyleymiş gibi yazacaksın mutlaka birisi merak edip sana ahiret sorularını iletecektir..göreceksin bak ben bu yazdığıma birazdan inanıp süper sorularla geleceğim..ama sen bu gece yorgunsun sanal aleme gitmek için ayrılırsan başka bir zaman cevaplarsan da önemli değil HOCAM!!)
yolcu sen gece gece kankan yok diye polemik arıyorsun değil mi?? (buraya kadar düzgün yazdım umarım:icon_whis )
Demet Hanımın başka bir projesi var mı senin haberin vardır..yakın arkadaşı olarak bir şeyleri bizimle paylaşırmısın?hayranları olarak merak ediyoruz..
(polemikte ikinci kural olmayan bir şeyi öyleymiş gibi yazacaksın mutlaka birisi merak edip sana ahiret sorularını iletecektir..göreceksin bak ben bu yazdığıma birazdan inanıp süper sorularla geleceğim..ama sen bu gece yorgunsun sanal aleme gitmek için ayrılırsan başka bir zaman cevaplarsan da önemli değil HOCAM!!)
simdi bacim (yok bi annelik iddiam... hem ben size anne diyebilir miyim desem olmaz ki; kendisnin istemesi lazim) Demet'e projeler geliyor ama, henüz içine sinen bir proje yok... olunca önce bir de benim görüşümü almak ister her zaman... tiyatro devam ediyor zaten; uzun zamandır yoğunlaşmak istediği tiyatrosunda mutlu şu anda.
gelişmelerden haberdar ederim sizleri...
not: itiraf et bunu beklemiyordun :)
BlackMamba 16-03-07, 23:12 simdi bacim (yok bi annelik iddiam... hem ben size anne diyebilir miyim desem olmaz ki; kendisnin istemesi lazim) Demet'e projeler geliyor ama, henüz içine sinen bir proje yok... olunca önce bir de benim görüşümü almak ister her zaman... tiyatro devam ediyor zaten; uzun zamandır yoğunlaşmak istediği tiyatrosunda mutlu şu anda.
yani Demet hanımın projelerini bir arkadaşı olarak bizlerle burada paylaşmanı gerçekten beklemiyorudm..
sizin yazdığınız bir oyunda ne zaman oyanayacak?
sizi de cok ozledik "ÇEŞM-İ BÜLBÜL"den sonra bir daha yazmayacağım diye söylemiştiniz ama..
Not: yolcu kimliğini deşifre eder gibi oldum kusura bakma..:good:
simdi bacim (yok bi annelik iddiam... hem ben size anne diyebilir miyim desem olmaz ki; kendisnin istemesi lazim) Demet'e projeler geliyor ama, henüz içine sinen bir proje yok... olunca önce bir de benim görüşümü almak ister her zaman... tiyatro devam ediyor zaten; uzun zamandır yoğunlaşmak istediği tiyatrosunda mutlu şu anda.
yapmayın yaaa ben burda yemin ederim kalpten gideceğim demet ablayı gerçekten tanıyomusunuz??ciddiyim bne çok seviyorum onuu nolurr kalpten gitçem yoksa....:icon_sorr
yani Demet hanımın projelerini bir arkadaşı olarak bizlerle burada paylaşmanı gerçekten beklemiyorudm..
sizin yazdığınız bir oyunda ne zaman oyanayacak?
sizi de cok ozledik "ÇEŞM-İ BÜLBÜL"den sonra bir daha yazmayacağım diye söylemiştiniz ama..
Not: yolcu kimliğini deşifre eder gibi oldum kusura bakma..:good:
bacim,
ben burdan sonrasini kiviramayacagim; itiraf kismina geciyorum. zira kendimi bir tuhaf hissettim... sanki bu iki cok guzide sanatciya "yanlis" yapiyor musum gibi...
bense bir garip yolcuyum... ne eksigi ne fazlasi...
ayrılacağım; olacağım; olmayacağım; geleceğim... (ya ikinci kişiliğim ortaya çıktı; ya edebiyat öğretmenim beni andı)...
öğreten kadın olmak istemem ama özellikle bir tiyatro oyuncusunun biraz daha dikkatli olması gerek sanki... bir sorumluluktur sanatçılık... yanlış anlamayacağını umarım...
yanlış anlamadım bunları iyi biliyorum zaten sizde yanlış anlamayın.msnde arkadaşlarımla konuşurken hep kısaltmalar yapa yapa alışmışım.böle gidiyorum iştee ama normaldee öle değilimdir:img-wink: :img-wink:
BlackMamba 16-03-07, 23:31 yapmayın yaaa ben burda yemin ederim kalpten gideceğim demet ablayı gerçekten tanıyomusunuz??ciddiyim bne çok seviyorum onuu nolurr kalpten gitçem yoksa....:icon_sorr
sakin ol Demet Hanımı tanıyan sensin unuttun mu?
sen gittin zannetim ondan yolcunun kimliğini açık ettim..
takdir edersin ki bu acıklamaları yapmak Demet Hanımın hakkıdır..yolcu arkadaşı olarak ona danısmadan bir sey yazamaz herhalde baksana hemen inkara gitmiş..:img-hyste :img-hyste
sakin ol Demet Hanımı tanıyan sensin unuttun mu?
sen gittin zannetim ondan yolcunun kimliğini açık ettim..
takdir edersin ki bu acıklamaları yapmak Demet Hanımın hakkıdır..yolcu arkadaşı olarak ona danısmadan bir sey yazamaz herhalde baksana hemen inkara gitmiş..:img-hyste :img-hyste
evt gittim tanıştım,önceden de anlattığım gibi fakat onu cidden çok seviyorum ölee böyle değill.arkadaşlarım bıktı artıkk sürekli her yerde ondan bahsediyorum falan aşırı bir hayranlığım varr ve bunu söylediğinizde demet ablanın arkadaşı olduğunuzu da daha önceden niye belirtmediniz??
BlackMamba 16-03-07, 23:39 evt gittim tanıştım,önceden de anlattığım gibi fakat onu cidden çok seviyorum ölee böyle değill.arkadaşlarım bıktı artıkk sürekli her yerde ondan bahsediyorum falan aşırı bir hayranlığım varr ve bunu söylediğinizde demet ablanın arkadaşı olduğunuzu da daha önceden niye belirtmediniz??
burcin oncelikle sakin ol..bu bizim şaka tarzımız..ikimizinde tanısıklıgı yok.. bizde cok begeniyoruz ve takdir ediyoruz..sende zamanla tanırsın bizi alısırsın..
bu kadar buyuk bir hayranıyla tanıstıgı için demet hanımda cok sanslıymıs..
burcin oncelikle sakin ol..bu bizim şaka tarzımız..ikimizinde tanısıklıgı yok.. bizde cok begeniyoruz ve takdir ediyoruz..sende zamanla tanırsın bizi alısırsın..
bu kadar buyuk bir hayranıyla tanıstıgı için demet hanımda cok sanslıymıs..
teşekkür ederim fakat ben sizin şaka tarzınızı anlamadığım içinde özür dilerim:img-in_lo ne biliyim nerde duysam böyle oluyorum iştee ne yapayım? valla hakkaten sizzin önceden beri bi tanışıklığınız varr yolcuyla ...:img-yes:
BlackMamba 16-03-07, 23:45 sakin ve de iyi geceler diliyorum... :img-wink:
dur yolcu!!!
Demet hanımın forumuna kattıgın bu renkli sohbet için tesekkur edecegim hemen kacıyorsun ama..
İstanbul'da rastlarsan Demet Hanıma benden selam soylermisin?:img-wink:
BlackMamba 16-03-07, 23:53 gidememisim ki zaten...
tabii ki yarin kahvaltida beraberiz zaten, soylerim... :img-hyste
yolcum gelemedim bu haftasonu diye yaptıgına bak..benim içinde Demet'le çay içersin artık..yalnız cok kilo verdi biraz zorla da olsa yedir ona!!dikkat etmesi gerek kendine daha Oscar almaya gidecek...:good:
kimse yok demisim, ayip etmisim... bogaz sefasini ertelemesek de geleneksel hale getirsek :img-pilot
peki :icon_whis geleneksel hale getirelim..ama her sene yazin kutlansin..demet hanim'da(ve tabikide diger oyuncularimiz'da)orda olsun..:img-wink:
kimsecikler kalmadi forumda..:icon_sorr
yaw ben çok seviom bu hatunu valla sarpın formunda takılmaktan hiç tıklayamamıştm burayı artık sıkça uğrarım tabi aranız alırsanı benide;)
ben geldim; hos bir basimayim ama ne gam... bos bulmusum yazayim bari :)
ben artik yeni projelerini gormek istiyorum Demet Hanim'in... tiyatro oluuuur, sinema oluuuuur, dizi oluuuuur... secici degilim yani... yeter ki gelsin...
gorenler gormeyenlere soylesin, kulaktan kulaga yayilsin, sagir sultan duysun sonra gitsin bir gece Demet Hanim'in ruyasinda kulagina fisildasin....
ben geldim; hos bir basimayim ama ne gam... bos bulmusum yazayim bari :)
ben artik yeni projelerini gormek istiyorum Demet Hanim'in... tiyatro oluuuur, sinema oluuuuur, dizi oluuuuur... secici degilim yani... yeter ki gelsin...
gorenler gormeyenlere soylesin, kulaktan kulaga yayilsin, sagir sultan duysun sonra gitsin bir gece Demet Hanim'in ruyasinda kulagina fisildasin....
slmmm ben de geldimmmbendee çok istiyorum yaaa onu yeni bi projeyle görmek film olsun,dizi olsun..... yeterki göriyim
slmmm ben de geldimmmbendee çok istiyorum yaaa onu yeni bi projeyle görmek film olsun,dizi olsun..... yeterki göriyim
brchnnnn, aslinda cikacaktim ama cagrini duydum geldim...
ben de bir hissi kalben vukuu olustu; yakinda yeni bir projeyle gorecekmisiz gibi geliyor bana... :img-wink:
dün akşam Beyza'nın Kadınları'nı izledim yine ve bi kere daha hayran kaldım valla Demet Evgar'a gerçekten kolay çıkarılıcak bi performans değil. şapka çıkarmak lazım...:good:
bi kac resim cektim..
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/be384a3a1174345965271b3b304b4b86.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/0bc09383f6bb1d7f5bbbed0e99c875ec.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/20614cec23c588103210c55149648e8c.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/2ad073bd83aabc4a0590852585f673c1.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/815b361bbbf0b9b8fd2869bba68b0ac5.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/32735b8fb786ad6521845c23abd837ad.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/a1a7348fc8c8c16816ae9c7d30eb51cc.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/8afd4cf7cd923c87ed0c0084d7deff02.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/1808ef30df2e13c315bfe0bfb5a66834.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/9bf69244f9fb5a5a451f3b0ccbc57fbe.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/6cda935314bad06cc06328f830e22e35.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/12ff1f5631c713ef96cfa8ed2b91206c.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/64b1392d48fd95324098637c421729b7.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/bc634ca3b89af9c5677fb158cb5bb51e.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/5bced28b30b1aaec9e94629c6cb7d7d4.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/cc650fdc36356e0611330f27e9bce780.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/8d4a351b367c9a7ea8adabeefc650532.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/ac78a614b30daf58c54f96bb5038a2cc.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
yolcu755 icimize bi süphe düsürdün..:img-hyste yoksa biseylermi biliyorsun:icon_whis
valla ne desem; kem ve de kum:icon_whis
saka bir yana, boyle bir yerinde duramaz hali var ya; boyle simdi ne yapsam, neye elimi atsam havasi geciyor bana kendisinden... ondan sanirim, yakinda yeni bir proje cikacak gibi geliyor... (kendin soyle kendin inan, bacim astim ben olayi; en azindan ben soyluyordum sen inaniyordun, sen soyluyordun ben inaniyordum :img-hyste )
not: boncuk'un emre oldugundan emin oldugu sahneden o resimler degil mi? boyle bir duygu bosalmasi o kisacik saniyelerde bu kadar guzel verilebilir...
BlackMamba 20-03-07, 07:50 valla ne desem; kem ve de kum:icon_whis
saka bir yana, boyle bir yerinde duramaz hali var ya; boyle simdi ne yapsam, neye elimi atsam havasi geciyor bana kendisinden... ondan sanirim, yakinda yeni bir proje cikacak gibi geliyor... (kendin soyle kendin inan, bacim astim ben olayi; en azindan ben soyluyordum sen inaniyordun, sen soyluyordun ben inaniyordum :img-hyste )
not: boncuk'un emre oldugundan emin oldugu sahneden o resimler degil mi? boyle bir duygu bosalmasi o kisacik saniyelerde bu kadar guzel verilebilir...
yolcu sen böyle boşu boşuna söylemezsin birbildiğin olmasa,ne zaman başlıyormuş dizisi??:img-pilot
Merhaba,
Yolcu755 sanırım Demet Evgar'ı yakından tanıyorsun. Acaba ailesi ya da arkadaş çevresinden biri misin? Yoksa sanat camiasından tanınmış birisinde bizden saklıyor musun?
Merhaba,
Yolcu755 sanırım Demet Evgar'ı yakından tanıyorsun. Acaba ailesi ya da arkadaş çevresinden biri misin? Yoksa sanat camiasından tanınmış birisinde bizden saklıyor musun?
sanada merhaba!yolcu sölemeden ben söliyim dedim:img-wink: yolcu yakını falan değil demet evgarı'ın ,sanat camiasından tanınmış biride değil:img-hyste :img-hyste yolcuyu en başında bende öyle zannettim.meğer değilmiş:img-hyste onların 'black mamba'ile aralarında bir espriymiş.yoksa onlar beni biliyoo kalpten gidiyodum hatta demet ablanın yakını sandım diyede meğer sonradan öyle olmadığını öğrendim.:img-hyste :img-hyste
yolcu alemsin yaaa:img-hyste :img-hyste
sevgili dejavu,burcin kalpten giderim dedi..bu konuyu fazla kurcalamayalım istersen..
ya ne diyosun black mamba yaa:img-sorry :img-sorry
yok yok hayır şimdi aklıma geldi dejavu eğer formu baştan sona kadar okuduysan görmüşsündür zaten en başlarında yolcuyla black mamba bana demet evgarla tanıştığım için çok şanslısın umarım bizde bir gün tanışırız falan gibi şeyler söylemişlerdi.sanmıyorum yanii onların aralarında bi espri bence ki ben tanışmadan öncede zaten sölemişlerr demet hanımla bizde tanışabilsek keşke falan filan diye.sanmıyorum yaa hyrr merak etme yani:img-wink: :img-wink: :img-wink:
ya ne diyosun black mamba yaa:img-sorry :img-sorry
yok yok hayır şimdi aklıma geldi dejavu eğer formu baştan sona kadar okuduysan görmüşsündür zaten en başlarında yolcuyla black mamba bana demet evgarla tanıştığım için çok şanslısın umarım bizde bir gün tanışırız falan gibi şeyler söylemişlerdi.sanmıyorum yanii onların aralarında bi espri bence ki ben tanışmadan öncede zaten sölemişlerr demet hanımla bizde tanışabilsek keşke falan filan diye.sanmıyorum yaa hyrr merak etme yani:img-wink: :img-wink: :img-wink:
hmmm. Şimdi burada brçhnnnn beni mi rahatlatmaya kendinimi rahatlatmaya çalışıyorsun?:) Tamam dediğin gibi olsun ben hala düşüncemin arkasındayım. Ama sanırım Blackmamba düşüncemden rahatsız oldu. Neyse uzatmayayım daha fazla. Dediğin yazıları okumuştum brçhnnn ancak bana sanki kamufle amaçlı laflar gibi gelmişti. Neyse ben senin kafanı karıştırmayayım. Eniyisi düşüncelerimi kendime saklayayım nede olsa zamanla herşeyi görürüz.:img-wink:
Aaaa aklıma gelmişken brçhnnnn oscar heykelciğinde kullanılan resim hani BlackMamba eklemişti, ben onu daha önce hiç görmemiştim sen gördün mü? İnternette çok aradım ama bulamadım.
hyrrr bende görmedim ki o resimin internette olcağını sanmıyorum heralde demet ablayı tanıyan biri çekmiş olabilir yada ne bileyim...neden kiii burdan beni inandırmaya mı çalışıyosun:img-grin2 :icon_whis :icon_whis :icon_whis
hyrrr bende görmedim ki o resimin internette olcağını sanmıyorum heralde demet ablayı tanıyan biri çekmiş olabilir yada ne bileyim...neden kiii burdan beni inandırmaya mı çalışıyosun:img-grin2 :icon_whis :icon_whis :icon_whis
evet Denet hanımı tanıyan ve Blackmamba'yı tanıyan biri yoksa nereden bulacak Blackmamba fotoğrafı değil mi? Yo seni inandırmaya çalışmıyorum dediğim gibi yanılıyorda olabilirim ama ben bütün yazılanları, yapılanları göz önünde bulundurarak yorum yapıyorum. Sadece bana bunları düşündüren nedenler açıklamak istedim. Neyse birçok defa dediğim gibi bu sadece kişisel bir düşünce..:img-wink:
Not: Bu arada sayın BlackMamba size ö.m. atmıştım resmi nereden buldunuz belki başka resimlerde vardır orada bizde bakalım diye ancak sanırım cevap yazmak için zamanınız yoktu hemen mesajımı okuduktan sonra çıktınız. Neyse umarım mesajımı cevapsız bırakmazsınız.
simdi arkadaslar,
cok ciddi olarak soyluyorum; ben demet hanim'i tanimiyorum.. tanisam sizin icin ne degisecekti cok da bilmiyorum aslinda ama madem onem arzediyor sebebini benim anlayamadigim bir sekilde; cevap vermis olayim: hayir kendisini tanimiyorum...
tanisam, taniyorum derim, siz soru sorarsiniz ben de cevap vermiyorum derim olur biter, hic de gocunmam yani... kendisi arkadasim/akrabam/tanidigim olsa burda ne isim var; kendisi ile gani gani konusurum zaten... hadi geldim diyelim, gelip burda kendisi ile paylasimlarimi malzeme yapacak halim olmaz herhalde.
neyse, son ve net olarak soyluyorum: blackmamba ile aramizdaki bir sakadir bu... hepsi bu... biz bu sakaya devam da edebiliriz, zira egleniyoruz bu sekilde... takilmayiniz lutfen; kalp, zihin ve beden sagliginizi koruyunuz..
Erkekler Ağlamaz'ı izleyenler bilir küçük oyuncu ve Demet Evgar arasındaki sımsıcak ilişkiyi..oyuncululuğu ne kadar mükemmel gercek mi degil mi aralarındaki bağ ,anlamıyorum diyorsanız onları birde birlikte özel hayatlarında görün..birbirlerine bakışları,sevgilerini gosterme sekilleri inanılmaz!!
Bu sevgi herkese bir cevap olur eger onları birlikte gorurseniz cunku cocuklar yanılmazlar sevdikleri seyler hakkında..
Sayın BlackMamba Demet Hanımı tanımıyorum diyorsunuz. Ama burada Boncuk ile Demet hanımın özel hayatlarındaki yakınlığından bahsediyorsunuz. E tanımıyorsanız siz bunu nereden biliyorsunuz?
BlackMamba 21-03-07, 12:47 Sayın BlackMamba Demet Hanımı tanımıyorum diyorsunuz. Ama burada Boncuk ile Demet hanımın özel hayatlarındaki yakınlığından bahsediyorsunuz. E tanımıyorsanız siz bunu nereden biliyorsunuz?
kem küm ıkk mıkk...:icon_whis
Atv'de yardım için bir programa katılmıslardı orada gormustum.. :img-wink:
yolcu ve ben koskoca insanlarız tanımıyoruz dedik yalan mı soyleyecegiz..
:icon_cry: :img-cray: :img-cray: demet evgar 20 mart salı gecesi yani 00:30 dan sonra NTVde çıkmışşşş:img-cray: bende hocamdan öğrendim.nasıl üzüldüm yani dün ben o saatlerde daha uyumamıştım:img-cray: kısa bir röpörtaj yapmışlar.almanyadaymış:img-cray: bir tiyatro oyunu için gitmiş daha doğrusu izlemek için sanırım.fazlaa anlatmadı hocam kısa sürmüş çünkü oda denk gelmiş zaten.
arkadaşlar izleyen falan varsa bi şekilde çekimde yaptıysa videosunu koysunda bizde izleyelim:img-cray:
burcin demet evgar almanyadamiymis..:happy0064 cok sevindim ya..nerde ve hangi oyun icin gelmis..ayy heycanlandim birden..:img-blush
dejavu..erkekler aglamaz oyunculariyla bizim erkekler aglamaz ekibi bulusmustu..resim ordan..blackmamba sende katilmistin o kahvaltiya di mi?
BlackMamba 22-03-07, 07:25 burada herkes niye hemen panik yapıyor??maison sakin ol!!
Anna Karenina İstanbul'da devam ediyor Demet Hanım dönmüştür..
aksam Dplus'ta gosterdi 21'de Sabancı Universitesindeydi gosterileri..
http://img117.imageshack.us/img117/8781/normaldemetevgarwu6.jpg
burada herkes niye hemen panik yapıyor??maison sakin ol!!
Anna Karenina İstanbul'da devam ediyor Demet Hanım dönmüştür..
aksam Dplus'ta gosterdi 21'de Sabancı Universitesindeydi gosterileri..
ama ben rüyamda sebnem sönmezi ve demet evgari görmüstüm birlikte almanyadaydilar..hatta sebnem hanimin kizini görür gibi oldum:img-blush
valla ben adima konusayim paniklemedim'de heycanlandim iste:icon_whis
burcin ben resimi ilk defa görüyorum nerden buldun bu resmi?
BlackMamba 23-03-07, 10:35 http://img412.imageshack.us/img412/4106/6a84ys5.jpg
bir resimde benden olsun..
not: Yolcu karsılasamıyoruz artık :icon_sorr
BlackMamba 23-03-07, 11:02 Daha önce eklendiyse kusura bakmayın..Radikal'de Beyza'nın Kadınları hakkında bir söyleşi..
Mustafa Altıoklar'ınyönettiği, 'Beyza'nın Kadınları'ülkede kendiçapında bir infiale yol açtı. Filmden öte, baş kahramanın dört ayrı karakterde, sıkı bir kişilik bölünmesi durumunda olması ilgi çekti. Sanki, böyle bir durum ülkede ilk kez ortaya çıkıyordu. Psikiyatristlerle görüşüldü, ruh profesörlerinden görüşler alındı. 'Ay ne enteresan, ay ne ilginç!' durumları yaşandı bu kişilik bölünmesi durumuna. Oysa ki, kimse kusura bakmasın ama 1980 yılından beridir ülke çapında çok şahane bir kişilik bölünmesi yaşıyoruz. Artık bir sürü kişiliğimiz var, şükür ki. Her şeye karşın, kişiliksiz olmaktan iyidir tabii bu. Ona da şükür etmeli o ayrı. Filmin baş oyuncusu Demet Evgar'le görüştüm. Sanıyordum ki, 'o da bölünmüştür' diye çünkü en azından bir oyuncu, bölünmek zorunda yani biraz. Lakin bölünmemiş, çok aklı başında biri olarak karşıma çıktı. Aferim ona.
Nedir bu kişilik bölünmeleri hanımefendi?
Türkiye'de yaşayan yüzde 10 kişide kişilik bölünmesi var. Dünyada en çok 'çoklu kişilik' hastalığının görüldüğü üçüncü ülke. Bunun en temel nedeni yaşanılanların hafıza kayıplarını getirecek kadar yoğun olması. Yani Beyza'daki gibi bir bedende yaşayan, birçok kişiliğin olması. Bedenden bedene geçişte hafıza kayıplarının yaşanması, sadece ufak yaşta cinsel taciz görmüş ya da ensest ilişkiye zorlanmış kadınlarda görülen bir hastalık genelde. Filmi çektikten sonra "Türkiye'de böyle bir hastalık yok" yok dediler. Biz araştırmalarımızın sonucunda Türkiye'nin bu alanda dünyada üçüncü ülke olduğu ortaya çıktı. Ama üstü kapatılıyor.
'Cybill' diye bir kitap vardı gençliğimizde sonra filmi de yapıldı, biliyor musunuz?...
Evet onun 13 tane karakteri var ve üç tanesi de erkek. Yine yaşanmış bir hadise Türkiye'de. Bir kadın var. Kadının kocasıyla gayet güzel bir ilişkisi var. Fakat tam birleşecekleri sırada kadın adamı yataktan itiyor. Sonra yapılan incelemeler sonucunda anlaşılıyor, kadının yatakta öteki karakteri geliyor ve öteki karakter erkek.
Korku filmi gibi...
Çok böyle durum var. Filmde oynamadan önce ben hemen herkes gibi hayatta en çaresiz durumun ölüm olduğunu düşünürdüm. Ölümü kabullenip ölümü sevdim ve hiçbir korkum kalmadı ona karşı. Oysa hayatta en büyük çaresizlik unutmak, hatırlamamak. Ne yaptığını bilmemek. O kadar büyük çaresizliğe sürüklüyor ki insanı bu. Çünkü geçmişinizi bilememek çok zor. Anınızı yaşayamıyorsunuz. En son burada değildim ama ne yaptım? Bu çok büyük bir çaresizlik. Böyle insanlar var ve sürekli bu konu kapatılıyor. Genelde cinsel tacize uğramış ve ensest ilişkiye zorlanmış kadınlarda görülüyor ve sesleri duyulamıyor.
Peki siz bir oyuncu olarak yaşıyor musunuz bu bölünmeleri?
Bir oyuncunun konservatuvar bitirmesi sadece kendi tekniğini oluşturmada yol gösterir. Bana soruyorlar 'kendine örnek aldığın biri var mı?' diye. Ben de 'beğendiğim var ama örnek aldığım yok' diyorum. Çünkü oyunculuk çok kişisel bir yolculuk. Yani onun gibi olayım dediğiniz bir yol olamaz. Çünkü hayatta ne kadar oyuncu varsa o kadar çok teknik vardır ve olmalıdır. Yani o anlamda da biriyle aynı olsa da farklı bir yolculuktur. Kendinden yola çıkıp sıyrılma hali. Burada kendinden sıyrılma halinin otokontrolünü yapmazsanız çok şizofrenik bir durum ortaya çıkıyor.
Zaten biraz öyle.
Genelde öyle oluyor. Ben hayata çok genel bakıyorum. Ben hayata çok iyi bir oyuncu olmak için gelmiş olamam, bu çok basit olur çünkü. Çok iyi bir oyuncu olucam da bütün hayatımı ona endeksleyeceğim. Bu kadar basit bir şey olamaz hayat. Ben başarıyı hayatıma yaydığımda onu gerçek başarı sayıyorum. Aynı zamanda iyi bir abla olabilmek, iyi bir evlat olabilmek, iyi bir torun olabilmek, iyi bir insan olabilmek önemli. Aslında bu anlamda bunu çözdüğünüz zaman çok sağlıklı bir durum. Yani kendi hayatını riske atmadan, kendi içinde var olan noktaları bastırmıyorum. Aksine onları çıkarıyorum, kabartıyorum ve hayatımı riske atmadan oradan bir tecrübe edinip hayatıma geri dönüyorum. Kafa sağlığımı böyle buldum.
O zaman hayattan Demet olarak yaşadığınızın fazlasını alıyorsunuz. Bir sene beş sene gibi yaşanıyor, atlaya atlaya gidiyorsunuz. Ve oradan aldığınız tecrübeleri de sahneye, bir sonraki role götürüyorsunuz. Çok eğlenceli benim hayatım, mutluyum yani.
Bu anlattıklarınız da normal insan işi değil gibi geldi bana.
O kadar da deli işi değil yani oyunculuk, deli işi ama o kadar da değil. Mantalite önemli, benim çok aşçı arkadaşım da var. Ama o işine aşkla bağlı. Bunun tadı nasıl olmuş, osu nasıl olmuş busu diye takılıyor. Bu mesleğin dışında birçok arkadaşım var ötekiler daha bile sağlam. Birçok tiyatrocunun söyledikleri alkol masasında kalıyor. Oturuyorlar, konuş, konuş konuş, gerisi yok. Yalan mı? Ve birçok yetenekli oyuncu da bu yüzden kaybediyor. O kadar yetenekli oyuncu var ki tiyatroda ama artık bunlara 'dur' demek lazım.
Kim olduğunu, ne yaptığını bilmek önemli galiba.
Her ne olursa olsun farkında olarak yaşamak çok önemli. Dengesizliğin farkında olmak bile insanı tehlikeye sokmuyor. Herkesin istediği kadar saçmalama hakkı var. Ama istediği kadar, istemediği kadar değil. Sana göre ben çok saçmalamış olabilirim ama bu benim, bana göre çok da saçmalamadım. Benim sınırımla senin sınırın bir değil. Senin sınırından içeri girdiğim zaman tamam ama kendi sınırsızlığımda dilediğimce gidiyorum kime ne. Bunu da kimsenin alanına girmeden yapabilirim. Bundan ben sorumluyum ve bu benim hayatım ama o sınırı ben belirliyorum. Ailemle ilişkim belirliyor, sonuçta uyandığımda üzülmeyeceğim.
selamlar..
blackmamba resim ve haber icin cok tesekkürler..ya ben bu haberi kacirmisim galiba..ilk defa görüyorum:icon_whis
BlackMamba 23-03-07, 12:04 Bu da cep telefonumda kullandıgım wallpaper..
http://img254.imageshack.us/img254/7921/kissesff8.jpg
BlackMamba 23-03-07, 14:53 cok güzelmis..:img-blush
acaba demet evgarin baksa wall paperleri varmi sende..??
wallpaper mı?? yok malesef..
sizin eklediginiz capture resimler var işte..bir de multimedya bolumunde eklenenler var..
cep telefonumda annemin bir sozunu kullanıyorum cogunlukla ama bu da ikinci favorim..avatarımda da var uzun zamandır.hatta hatırlarsan bu opucugun hangi bolumde olduguna dair uzun zaman forumda da tartısmalar yasadık..fakat sonuc olumsuz..hiçbirimiz bilmiyoruz bu hangi bolumdeydi diye..
wallpaper mı?? yok malesef..
sizin eklediginiz capture resimler var işte..bir de multimedya bolumunde eklenenler var..
cep telefonumda annemin bir sozunu kullanıyorum cogunlukla ama bu da ikinci favorim..avatarımda da var uzun zamandır.hatta hatırlarsan bu opucugun hangi bolumde olduguna dair uzun zaman forumda da tartısmalar yasadık..fakat sonuc olumsuz..hiçbirimiz bilmiyoruz bu hangi bolumdeydi diye..
hmm..bilmezmiyim..:icon_whis o resimi hic unuturmuyum..:icon_whis
ama hala ögrenemedik..acaba dizinin tanitimda falan mi cekildi..ayy eger demet evgari gören olursa mutlaka sorsun..:img-hyste biz bölye kendimizi yiyoruz..:icon_whis
buarada sen wall paper yapabiliyormusun...??
şu anda kimse yok tekim burda:icon_sorr biliyor musunuz?'demet evgar', 'tolga çevikle'(avrupa yakasını izliyosanız sacit.biliyosunuzdur gerçi:)) çok sıkı dostlarmış...bir araya geldiklerinde falan saatlerce sohbet ederlermiş.hatta bir araya geldiklerinde televizyon reklamlarından daha komik sahneler oluşuyormuş:img-yes:
belki biiyosunuzdurda ben öyle konu olsun diye söylemek istedim...:img-wink:
yarın Demet hanımı izlemeye gidiyoruz çok eğlenceli ve güzel bir gün olucak..en güzel kısmı Demet hanımı sahnede izliyor olmamız olucak tabikii...:icon_whis
beklee Demettt biz geliyooruuzzz.......:happy0064 :happy0064
yarın Demet hanımı izlemeye gidiyoruz çok eğlenceli ve güzel bir gün olucak..en güzel kısmı Demet hanımı sahnede izliyor olmamız olucak tabikii...:icon_whis
iyi eglenceler pekhüm'cügüm..dilerim demet evgarla konusma firsati bulursunuz..:img-yes: demet evgarin bol bol resimlerini cekin olurmu..:img-wink: buarada biz derken örgütlü delileri demi kast ediyorsun..??
BlackMamba 25-03-07, 06:00 yarın Demet hanımı izlemeye gidiyoruz çok eğlenceli ve güzel bir gün olucak..en güzel kısmı Demet hanımı sahnede izliyor olmamız olucak tabikii...:icon_whis
Sizde mi tanısacaksınız Demet hanımla!!??
Yolcu sanırım senle ben kaldık bir tek tanısmayan..Bunun için en kısa zamanda bir eylem dusunelim olmuyor boyle!!
Anna Karenina'ya cok guzel bir oyundu umarım siz de begenirsiniz..İyi seyirler :good:
Sizde mi tanısacaksınız Demet hanımla!!??
Yolcu sanırım senle ben kaldık bir tek tanısmayan..Bunun için en kısa zamanda bir eylem dusunelim olmuyor boyle!!
Anna Karenina'ya cok guzel bir oyundu umarım siz de begenirsiniz..İyi seyirler :good:
eylem plani belli de (bogaz/raki/balik) aksiyon yok!!!
ne guzel herkes anna karanina'yi seyretmis olacak boylece... baska bir ortak nokta daha yakalayacagiz... iyi seyirler sizlere...
eylem plani belli de (bogaz/raki/balik) aksiyon yok!!!
ne guzel herkes anna karanina'yi seyretmis olacak boylece... baska bir ortak nokta daha yakalayacagiz... iyi seyirler sizlere...
eminimisin yolcu755..:icon_sorr
ben henüz anna karanina'yi izlemedim..:icon_sorr keske pekhüm blackmamba'nin avatar resmini yanida götürseydi..demet evgarla konusma firsatini bulabilirsa ona hangi bölümden yada tanitimdanmi oldugunu sorardi..pekhüm burdamisin..??
BlackMamba 26-03-07, 08:39 bu bizim Yildiz Kenter teorimizi curutuyor mu curutmuyor mu? bana curutmuyor gibi geldi ama??
Oyacığım sana da mı oyle geldi??bence de curutmuyor..:good:
bu arada Anna Karenina'ya giden arkadaslar sohbet etme sansıda bulmuslar ne guzel!!
Not: Oyacığım, rakı/balık/bogaz sefasına tamam ama benim once İstanbul'a gelmem,senin bir seyahatte degilde İstanbul'da olmanKANKAM Gülşah'ı ve diger arkadaslarımı bulmamız gerek ki eylem tam yerini bulsun..:img-yes: :img-wink:
Konusma fırsatı bulan arkadaslar resim cekme fırsatı bulabilmişmidir??
summer___17 26-03-07, 10:45 pekhüm iyi eğelenceler sana. Eğer demet evgarla sohbet etme şansın olursa söylesene foruma üye olsun buraya birşeyler yazsın benden de selam söle :)
BlackMamba 26-03-07, 13:06 6. Lions Tiyatro Ödülleri Sahiplerini Buldu.
Altı yıldır verilmekte olan Lions Kulüpleri Tiyatro Ödülleri, bu yıl, çoğunluğu Lions Kulüp üyeleri dışındaki farklı yaş ve toplum kesimlerinden de gelen tiyatro izleyicilerinden oluşan "HALK JÜRİSİ" tarafından bu sezon İstanbul'da sahnelenen 62 oyun arasında başarılı olarak değerlendirilen sanatçılar ve oyunlar aşağıda sunulmuştur
Yardımcı Kadın Oyuncu
Demet Evgar, Gece Mevsimi, Kent Oyuncuları
eminimisin yolcu755..:icon_sorr
ben henüz anna karanina'yi izlemedim..:icon_sorr
o da olur, o da olur... hangi sehirdesin bilemedim ama bayagi geziyor Anna Karanina... yakinda sizin oralara da gelir belki?
Not: Oyacığım, rakı/balık/bogaz sefasına tamam ama benim once İstanbul'a gelmem,senin bir seyahatte degilde İstanbul'da olmanKANKAM Gülşah'ı ve diger arkadaslarımı bulmamız gerek ki eylem tam yerini bulsun..:img-yes: :img-wink:
cok bilinmeyenli denklem diyorsun yani :) ama biz zaten kolayi sevmeyiz ki :img-wink:
6. Lions Tiyatro Ödülleri Sahiplerini Buldu.
Altı yıldır verilmekte olan Lions Kulüpleri Tiyatro Ödülleri, bu yıl, çoğunluğu Lions Kulüp üyeleri dışındaki farklı yaş ve toplum kesimlerinden de gelen tiyatro izleyicilerinden oluşan "HALK JÜRİSİ" tarafından bu sezon İstanbul'da sahnelenen 62 oyun arasında başarılı olarak değerlendirilen sanatçılar ve oyunlar aşağıda sunulmuştur
Yardımcı Kadın Oyuncu
Aaa gerçekten çok sevindimmm....:happy0064 :happy0064 SİYAD değerini bilemedi ama Lions klübü anlamış demekki Demet Evgarın kıymetini..:icon_whis
Sahnede olduğu kadar kendi yaşantısındada doğal olmayı kendisi gibi olmayı başarmış nadir sanatçılardan Demet Evgar kendisini belkide bu yüzden çok seviyoruz ve hep sevicezz...(:img-pirat anlayan anlar heralde :) )
DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUNNN...!!!!!:good:
Yardımcı Kadın Oyuncu
ayy bende çok sevindim yaaa:happy0064 :happy0064 demet evgarın değerinin bilinmesinden dolayı çok mutlu oldum bende...
HEPİMİZİN DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN...
o da olur, o da olur... hangi sehirdesin bilemedim ama bayagi geziyor Anna Karanina... yakinda sizin oralara da gelir belki
yok oyun benim oldugum sehire gelmezz :img-cray:yurt disindayim..:icon_sorr
ayrica demet evgarinda dünya tiyatrolar gününü ve yardimci kadin oyuncu ödülünü aligi icin kutlarim..:good: (cok yakinda oscari da alacak..:img-hyste )
not:avatarim BlackMamba'ya ait..cok güzel olmus degil mi..:icon_whis
summer___17 27-03-07, 22:58 http://i179.photobucket.com/albums/w287/SuMMeRofSuMMeR/demetevgareklecatlasn.jpg
summer___17 27-03-07, 23:03 http://i179.photobucket.com/albums/w287/SuMMeRofSuMMeR/Untitled-1.jpg
BlackMamba 28-03-07, 11:14 DEMET EVGAR: “ TİYATRO YAPMAYAN OYUNCU, ALBÜM ÇIKARIP KONSER VERMEYEN ŞARKICIYA BENZER”
Türk sinemasında son dönem sıkça çevrilen psikolojik gerilim ve polisiye türü filmlerin en iyilerinden birisi olarak gösterilen “Beyza’nın Kadınları” filmi vizyona girdiği günden bu yana seyirci tarafından yoğun bir ilgi ile karşılaştı. Başrollerini Tamer Karadağlı ve Demet Evgar’ın paylaştığı filmde özellikle oynadığı birbirinden farklı karakterlerdeki performansı ile yıldızlaşan Demet Evgar bir anda bütün dikkatleri üzerine topladı. Tiyatro eğitimi alması konusunda babasının vetosunu kırabilmek için günlerce yemek yemeyecek hatta bunun sonucunda mide kanaması geçirecek kadar tiyatroya bağlı bir oyuncu olan Demet Evgar ile Ankara Life Dergisi için Genel Yayın Yönetmenimiz Nüket Kantarcı görüştü. Demet Evgar ile tiyatroya, hayata, sinemaya dair yaptığımız bu röportajı ilgiyle okuyacağınızı umuyoruz:...
Ankara Life: Kendi dilinden Demet Evgar’ı tanıyabilirmiyiz ?
Demet Evgar: 18 Mayıs 1980 Manisa doğumluyum. 18-19 yaşında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’ne girdim. Manisa’dan İstanbul’a geldim ve 7 yıldır İstanbul’dayım.
Ankara Life: Çok gelecek vaat eden bir sanatçısınız. Özellikle Beyza’nın Kadınları filminde oynadığınız rol, çok zor bir roldü. Bu karaktere daha doğrusu karakterlere bürünmek zor oldu mu ?
Demet Evgar: Yıldız Hoca’da hep söyler. “Zoru seçin. Zoru alın, onu güzelleştirin…” diye. Zannediyorum bu işler, daha doğrusu bazı işler zor oldukça güzel oluyor. Zoru güzelleştirdiğinizde, hayatta ondan daha kolay yapabileceğiniz bir şey olmuyor. Karaktere girerken bence oyuncu mutlaka kendinden sıyrılmalı. O karakterin gözünden bakmak çok önemli. Yani dünyaya 80 yaşında yaşlı bir kadın gözünden bakarsanız yaşlı bir kadın, 5 yaşında bir erkek çocuk gözü ile bakarsanız 5 yaşında küçük bir erkek çocuğu olursunuz. Karakterin dünyaya nasıl baktığını belirlemek çok önemli. Ben buradan yola çıktım. Yetenek konusuna gelince… Ben yeteneğin geliştirilebilir ve köreltilebilir bir şey olduğunu düşünüyorum. İnsan vücudunun her şeyi yapmaya güdümlü olduğu kanaatindeyim. Çünkü Allah’ın kendi içinde olduğuna inan bir insanım. O yüzden de her şeyi yapmaya güdümlüsünüz, donatılmışsınız. Yapıp yapmamak tamamen senin zekana ya da bakışına kalmış bir şey.
Ankara Life: Türkiye’de genelde dram ve komedi türü filmler ilgi görse de son dönemde psikolojik gerilim filmleri de çekilmeye başlandı. Sizce Türk sineması bu türe doğru bir açılım yapacak mı?
Demet Evgar: Aslında o kadar güzel malzememiz var ki geçmişimizi kurcalayacak gençlere ihtiyacı var Türkiye’nin. Gençler de bunu yapıyor artık. Geçmişi kurcalayarak, onu su yüzüne çıkararak, geleceği yazmak adına bunu yapıyorlar. Özellikle ’80 sonrası gençliğe geçmişleri unutturulduğu için, ne kadar bir şey hissetse de, ne kadar yetenekli olursa olsun geleceğini yazamıyor gençler. Geçmişe bir dönecek olursak bizim o kadar hikayemiz var ki… Amerikalıların hikayeleri bitti. Her şeyi tükettiler. Artık Türkiye’nin zamanı geldi. Ben Türkiye’yi patlamaya hazır bir bomba olarak görüyorum.Ne kadar çok hayat varsa hayatta, o kadar çok hikaye var demektir. En büyük yazar Tanrı aslında. O’nun yazdığı yazgıları bir kağıda dökerseniz göreceksiniz ki en büyük senaryo aslında. Daha pek çok yazgı senaryoya dökülmemiş durumda. Yabancılar, özellikle Amerikalılar bunu çok güzel yaptılar. Biz bunu yeni keşfettik. Yeni yapacağız. İstiridyenin içerisinden çıkacak inci gibi. Ben hissediyorum, çünkü ülkemizin işlenmemiş çok hikayesi var. Özellikle korkulduğu için ortaya çıkarılamayan hikayeler var. Örneğin kadın hikayeleri var. Mesela Türkiye çoklu kişilik hastalığının dünyada en çok görüldüğü 3. ülke. Özellikle kadınların küçük yaşlarda uğradığı cinsel tacizler nedeni ile ortaya çıkıyor. Ama hep bunların üzeri örtülüyor.
Ankara Life: Beyza’nın Kadınları’nda ilk rol teklifi gelişi süreci nasıl gelişti ? Senaryoyu ilk okuduğunuzda neler hissettiniz ?
Demet Evgar: Ben senaryoyu hiç okumadım. Biz başka bir iş için bir ardaydık Mustafa’da (Altıoklar) oradaydı. O ortamda olup da daha sonradan filmde yer almayan bazı kişiler dediler ki Mustafa’ya “Senin Beyza’nın Kadınları diye bir projen vardı. 5 senedir Beyza’yı bulamadığın çekemiyorsun. Şu projeyi bir anlat”. O’da anlatmaya başladı projeyi. Ben o sırada onu dinliyorum ama onun o düşünce dünyasına girmekten de kendimi alı koyamıyorum. Durdum ve sadece dinledim. Daha doğrusu ben sadece durup dinlediğimi düşünüyorum. Sonrasında da dedi ki “Bu rol iyi mi ?”
Ankara Life: Siz de hemen alıp değerlendirdiniz mi ?
Demet Evgar: Hayır kesinlikle böyle bir şey olmadı. Çünkü oyuncu o rolü oynayabileceğini bir yerlerinde mutlaka hisseder. Filmdeki kadınların her birinden bir parça bende vardı. Ben o yüzden kendimi çok rahat donattım. Ben konservatuara girdiğim andan itibaren dediğim şey “hayat fırsatlarla doludur, kendinize bakmanız yeterlidir” olmuştur.O fırsatlar geldiğinde onu şansa dönüştürebilmek için kendimi donatmam gerektiğini düşündüm. Ve donattım kendimi, hala da bu devam ediyor. Ve bu gerçekten böyle bir fırsattı. Dedim ki “ben bunu şansa dönüştürebilecek donanıma sahibim, ben bunu hissediyorum.” 2 hafta boyunca Mustafa çok yakın arkadaşım olmasına, beraber iş yapmamıza rağmen ben şirkete kesinlikle uğramadım. Hatta kendimi unutturmak istedim. “Bu rolü alırsam, hakkımla alacağım. Fazla göz önünde olmayacağım.Ben bu rol için Mustafa’nın aklına gelirsem gideceğim” diye düşündüm. Ama rolü alırsam da çok güzel oynayacağımı düşünüyordum tabii ki. Bir de ben vakti geldiğinde bir şeylerin olacağına inan birisiyim. Herkesin vakti değişiktir. Olmasaydı da demek ki benim vaktim değilmiş, benim nasibim değilmiş diyecektim. Çünkü ben bunun için elimden geleni yapıyorum. Nitekim Mustafa geldi. Dedi ki “ Beyza’nın Kadınları’nı çekiyoruz.” “Öylemi ? Ne güzel hayırlı olsun” dedim. “Sende oynuyorsun. Beyza’yı oynayacaksın” dedi. Ben gerçekten çok duygulandım ve “yüzünü kara çıkartmayacağım biliyorsun değil mi ?” dedim. “eminim” dedi. Ve “senaryoyu okurken bütün senaryoyu gözlerinle oynadın” dedi. Bu projeye başladığımızda benim haricimde hiç kimse belli değildi. Yönetmen belli, senaryo belli, yapımcılar belli ve bir tek Beyza belli.
Ankara Life: Filmin gelişimini nasıl görüyorsunuz ?
Demet Evgar: Tabii bu sorunun yanıtı birkaç ay sonra daha net verilebilir. Ama filme çok güzel tepkiler var. Gerçek sinema izleyicisinin, gerek filme gerek bana çok güzel tepkileri var. Tabii bu beni çok mutlu ediyor. Ama açıkçası beklediğim bir şey.
Ankara Life: Bundan sonra da sizi gerilim filmlerinde görecekmiyiz ?
Demet Evgar: Hoşuma giden, kendimi içinde gördüğüm her projede yer alır, her filmde oynarım. Bunun illaki başrol olması veya başka bir şey olması da gerekmiyor. O anda oynamak istediğim rolü oynamak isterim. Ama şimdi belirli bir çizgiyi oturttuktan sonra da böyle bir seçim imkanınız olacak. Bu işimi kolaylaştıracak. Ve tabii çok mutluluk verici olacak. Yoksa ben her zaman yaptığım şeyi yapacağım.
Ankara Life :Biraz öncede sorduğum soruda belirttiğim gibi bu tarz filmlerin çekilmesinde bir artış yaşanıyor.Bunun sebebi yeni bir arayış mı ?
Demet Evgar:Tabii.Üstü kapatılmış, saklı olan şeyleri ortaya çıkarma isteği. Bu zaten sanata hizmet eden bir şey. Başka türlü uygarlaşamayız, başka türlü de gelişemeyiz zaten.
Ankara Life: Televizyonun sinemaya olan olumsuz etkileri noktasında siz neler söylemek istersiniz ?
Demet Evgar: Hayatta hep böyle olur. Çok büyük başarılar elde edebilmesi için bir insanında bir ülkenin de, tabii ülkeyi de insan gibi görürsek dibe çökmesi kötü bir şey değildir. En dibe çökecek ki o şiddetle dibe vurup yukarı çıksın. Tabii donanımı varsa. Türkiye’nin içerisinde çok büyük donanımı var, ta Osmanlı’ya dayanan. O kadar büyük topraklarda çok fazla insan
yaşadı. Kürdü,Yahudisi pek çok insan yaşadı. Halen yaşamaya devam ediyor. Osmanlı çok zengin bir alt yapı. Bizim aslında donanımımız çok fazla. O yüzden ben bu çöküşü hiç olumsuz olarak almadım. Ama şu anda suyun yüzüne çıktığını hissediyorum Türkiye’nin. O anlamda bunlar yaşanılması gereken şeyler. Çökecek ki gitmesi gerekenler gidecek, kalması gerekenler su üstüne çıkacak. Şimdi de böyle bir yükseliş var.Tiyatroda da böyle bir yükseliş var. Farkındalık var çünkü. Farkında olunca insanlar amacına ulaşıyor.
Tabii bu kadar dizi furyasının arasında biz televizyonda daha az yer alarak televizyonu 2. plana itelim diye düşünemezsiniz. Çünkü televizyon yadsınamaz bir gerçek. Onun nasıl kullanıldığı önemli. Başkaları kötüye kullanıyor diye ben ondan uzaklaşamam. Beni ekranda izleyen seyirci canlı performansımı izlemek için tiyatroya gelecek. Burada önemli olan tiyatro oyuncularının tiyatroyu bırakmadan dizi çevirmeleri. Çünkü tiyatro yapmayan oyuncuyu albüm çıkarıp, konser vermeyen şarkıcıya benzetiyorum.Oyunculuğa yeteneği olan insanla, oyuncuyu karıştırmamak lazım. Önemli olan gerçek oyuncuların tiyatroyu bırakmamaları.
Ankara Life: Bu dizi furyasının önüne geçmek için yapabilecek ne var ?
Demet Evgar: Bunlar zamanla olacak şeyler. Artık uluslar arası festivallerde yarışabilecek düzeyde filmler çekiliyor. Türkiye’nin oyuncu kadrosu çok güçlü bir kadro. Sadece çok iyi yönetmenlere -ki onlar az- ve çok iyi senaristlere ihtiyaç var. Ve iyi senaristlerimiz de az. Ben size şu an çok iyi 10 tane yönetmen ya da senarist sayamam ama 10 tane “çok iyi” oyuncu sayabilirim. Çok rahat sayarım hem de.
Ankara Life: Yıldız Kenter ile oynamak nasıl bir duygu ?
Demet Evgar: Çok güzel. Bana bundan sonraki hayallerim sorulduğunda ben bir şey söylemiyorum. Ben hayatımda yaptığım bir şeye bakıp, derim ki “bu benim hayalimmiş”. Ben her gün hayal kurarak uyurum.Ama o hayalleri kimseye hatta kendime bile söylemem. Onu yaptığımda bunun hayalim olduğunu anlarım. Bunlardan birisiydi Yıldız Kenter ile oynamak. Çok zevkli. Birbirimizden çok şey öğreniyoruz. Onun bizden bir şeyler öğrendiğini hissediyoruz. Biz zaten her an ondan bir şeyler öğreniyoruz. Tadını çıkarıyorum ben.
Ankara Life: İlk tiyatrocu olmak istediğinizde buna nasıl karar verdiniz ve buna olumlu ya da olumsuz tepkiler geldi mi?
Demet Evgar: Tabii geldi,gelmez olur mu…Ben öncelikli olarak tiyatrocu olmayı çok istemişimdir. Ayrıca ailede çok şöhretliydim. “Demet şunu yap, bunu yap” diyen ve beni izleyen çok kalabalık bir ailem vardı. Yani pek çok seyircim vardı. O yüzden seyircinin önüne çıkmayı yadırgamadım. Sadece 20 kişiye yaparken, rolü 200 kişiye yapar oldum. Ama aslında ben pek çok şey olmak istiyordum. Öğretmen, doktor, avukat… Yani bir tek şey olmak bana yetmiyor. Ancak burada birkaç şey olabiliyorum. Kader noktasına geldiğimde, seçimimi yaparken bunun çok mantıklı bir istek olduğunu düşündüm.Bunu yapmam gerektiğini gördüm.
Babamın rızasını almak benim için çok önemliydi. Babam gönülden evet demediği müddetçe bir işi yapmam. Biz çok bağlı bir aileyiz ama bağımlı bir aile değiliz. Babam önce izin vermedi. Ben de yemek yemedim. Bende de babam da Arnavut inadı var. Ve bu oldukça uzun sürdü. En sonunda ben 32 kiloda mide kanaması geçirdim. Yani babam okey verdiğinde artık mideme su bile gitmiyordu.Saçlarım falan hep döküldü. Nasıl toparlanacağımı düşünüyordum. Ve bu halde konservatuar sınavlarına hazırlandım.Ve sınavları kazandım. Babam da onay verdikten sonra en büyük destekçim ailem oldu.
Ankara Life : Ailenizin sizin başarılarınıza tepkisi nasıl oldu ?
Demet Evgar: Benim oyunculuğumu beğenen ve benim neler yapabileceğimi bilen dostlarım tabii ki var ama benim neler yapabileceğimi en az benim kadar bilen bir ailem var. Bu yüzden yaptıklarıma pek de şaşırmıyorlar. Bu Beyza’nın Kadınları’nda da böyle oldu. Gayet normal karşılandı.
Benim ailemin arasında müthiş bir aşk var. Yeri geldiğinde beni eleştirir, tavsiyelerini söylerler.
Ankara Life : Türk sinemasındaki oyuncu kalitesini özellikle Hollywood ile karşılaştıracak olursak nasıl bir tablo ortaya çıkar ?
Demet Evgar: Şu an elimizdeki en iyi kadro oyuncu kadrosu. Onları kullanabilecek senaryolar yazıldıkça bunu göreceğiz.O oyuncuları kullanabilecek senaryolar yazılmalı.
Ankara Life : Tiyatroya gönül veren gençlere ve ailelerine neler önermek istesiniz ?
Demet Evgar: Tiyatroya giren, tiyatroya gönül veren gençlerimiz öncelikle kendilerine şunu sorsunlar. Bu aslında her meslek için geçerli bu .Yapacakları işi mesleklerinin getirileri için mi, yoksa yapmak istedikleri için mi yapıyorlar ? Açıkçası bunu yapmak zorunda hissedebiliyorlar mı kendilerini ?. Mesela ben tiyatro yapmaya mecburum. Her şeyden önce sağlığım için gerekli bu. Çünkü ben bunu yaparken zevk alıyorum. Çünkü o kadar büyük zorluklardan geçiyor ki insan en iyisini yapamıyor. Konservatuar okumak da şart değil. Konservatuar sadece insanın kendi içerisindeki yeteneği bulma, kendi tekniğini ortaya çıkarma sürecini hızlandırır. Ama sen 4 sene konservatuarı okuduktan sonra bırakırsan başladığın noktaya geri dönersin. Bu akademi içerisinde devam ettirmek zorundasın. Bunun bir yaşam biçimi olması lazım. Bunu sağlayacak güçtelerse eğer, tabii ki yapsınlar.Öteki türlü başarılı olamazlar. Olsalar da kalıcı, istikrarlı olmaz.
Ankara Life: Sinema filmi çekilirken bütçe sıkıntı yaratıyor mu? Devlet sanata bu anlamda yeterli ilgi ve desteği gösteriyor mu ?
Demet Evgar: Tabii yaşıyoruz. Bu ülkenin gerçekten sanattan anlayan “devlet adamlarına” ihtiyacı var. Politikacılara değil. Sanattan anlayan, sanatın önemini bilen ve bu ülkenin sanatla kurtarılabileceğini kavramış devlet adamlarına ihtiyaç var. Bu şekil de düşünen pek çok genç de var.
Ankara Life: Demet Evgar’ın bir günü nasıl geçiyor ?
Demet Evgar: Ben uyumayı fazla seven bir insan değilim. Yedi saatlik bir uyku bedene yeter, gerisi beyni uyuşturur. Ben de beynimin uyuşmaması için kendimi ona göre planlarım, ondan sonra cin gibi kalkarım. Ben kendimi gün 24 saattir diye kısıtlamam. O yüzden belki de yanımdaki insanlar benim enerjimden dolayı bire bir yanımda durmayabilir. Her gün yürüm. Spor olsun diye değil nefes alabilmek için yaparım bunu. Onun haricinde yazıyorum. Günün hiçbir anı boş geçmiyor, geçiremiyorum. Boş geçirdiğim zaman hayata ihanet etmişim gibi geliyor. Ben hayatta her şeyin gerçeğini istiyorum, çünkü bu beni mutlu kılıyor.Gerçek bir acı çeksem bile, çektiğim acı gerçekse o beni mutlu kılar. Çünkü acı da sevgi de bir öğretidir. Acı çekmeden sevmeyi öğrenemezsin.
Ankara Life: Turneler sizi zorluyor mu ?
Demet Evgar: Aksine çok keyifli. Çünkü kadromuz çok kaliteli bir kadro.Yeşim (Koçak) ile zaten bizim dostluğumuz eskilere dayanıyor. Özel hayatımızda da çok sık görüşüyoruz. Selçuk Abi (Yöntem) ile de çok sıcak bir ilişkimiz var.Oyunumuzun çok sıcak bir tarafı var. O yüzden de seyircisi çok iyi gidiyor. Bunun sebebi de sürekli yaşayan bir oyun, akıcı bir oyun olması diye düşünüyorum. Ve oyunu kendi dilimize uydurduk. O yüzden de oyun seyirciye çok sıcak geliyor.
Ankara Life: Bundan sonra görünürde hangi projeler var ?
Demet Evgar: Şu an için kesinleşmemiş olsa da tiyatroda birkaç oyun, sinemada da yine birkaç film projesi var. Ayrıca bizim İstanbul Üniversitesi’nde konservatuar 2. sınıfta kurduğumuz ve Haldun Dormen’in de büyük destek verdiği bir tiyatro grubumuz var. Ve biz barda tiyatro yapıyoruz. Çünkü gençler en yoğun bara gidiyorlar, onlar bize gelmezse biz onlara gidelim mantığı ile yola çıkılan bir proje. 7. yılının içerisinde ve müthiş bir kitle oluştu. Beni pek çok yönetmen de gelip Tiyatro Kılçık’tan izlemiştir.Haftanın 1 günü pazartesileri oradayım. Haftanın 4 günü Kenter Tiyatrosu’ndayım.
Ankara Life: Eklemek istedikleriniz var mı?
Demet Evgar: Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Derginiz çok çok güzel bir dergi. Başarılı bir yayın hayatı diliyorum.
Ankara Life: Bizde size çok teşekkür ediyoruz ve sanat kariyerinizdeki başarılarınızın devamını diliyoruz.
Yardımcı Kadın Oyuncu
bu yeni mi bilmiyorum ama gecen yil bayagi itibarli olan Afife Jale odulunu de almisti bu oyundaki roluyle...
BlackMamba 29-03-07, 06:18 bu yeni mi bilmiyorum ama gecen yil bayagi itibarli olan Afife Jale odulunu de almisti bu oyundaki roluyle...
aslında pek yeni oldugunu sanmıyorum :icon_whis
Afife Jale ödülünü aldıgını biliyordum da bunu gormemiştim ondan ekledim..
Tiyatro için bir şey diyemiyecegim en prestijli odullerden birini almıs ama sinemada aynı seyi soyleyemiyorum.
Beyza'nın Kadınları'ndaki roluyle hakkını verselerdi cok guzel olurdu..:img-yes:
Tamam film için cok superdi,mukemmeldi demiyorum ama o oyunculuk kesinlikle hak ettiğini almalıydı.:good:
BlackMamba 29-03-07, 15:46 maison wallpaper demiştin dimi??
http://img120.imageshack.us/img120/5968/dseb7.th.jpg (http://img120.imageshack.us/img120/5968/dseb7.jpg)
selamlar..
summer__17 calismalarin icin cok sagol..:img-wink:
BlackMamba haberler ve wallpaper icin cok tesekkürler..hemen wp'yi yüklüyorum cebime gercekten sahane olmus..ellerine saglik..:img-blush
Bi kampanya daha mı başlatsak -Yıldız Kenter "Gece Mevsimi" tekrar sahnelensin lütfeeeennn!!!!....:icon_whis -diye ben izlemek istiyorum yaw alalala....:good:
BlackMamba 29-03-07, 21:04 Bi kampanya daha mı başlatsak -Yıldız Kenter "Gece Mevsimi" tekrar sahnelensin lütfeeeennn!!!!....:icon_whis -diye ben izlemek istiyorum yaw alalala....:good:
pekhum oynasın tekrar tabii..
uzerimize ne duserse yapmaya hazırız..
Not:Bu sefer aksam gidecegimiz mekanı ben secicem!!bastan anlasalım..
begumum geldim geldim..
hemen baslıyorum mail atmaya..
yasasın kampanyamız var!!
seyranm hoşgeldinnnn....
kanımca o verdiğim linkteki mailler gitmio bnmkiler hep geri dönmüş:icon_sorr
amaaaaaa şu henüz dönmedi bunu deneyelim: info@kentoyunculari.net
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/878a9d7cc787fa6fe1b0eeb4e22ed2af.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/a742d0daabc85f6638c868d37d2fa2ce.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/c8982ad6ebe5d62332ed69638989bd6a.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/b7a12393cb85a7540f4dd6e98e559d14.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/e96f4671406ce9ff42f49abccd8b66a0.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/a6cfef4f58f6951b4938f521359cec9d.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/d943867a68198e284cb24ba8087cadab.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/16029c2090968626b98f39645eadd341.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/011f152836c98216a3c643e77cd992d7.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/61ae1a8e751d459e23aa3de17aae0f0e.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/027aab13ba119de764f6b5fd19784f43.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/d8b11b499d04f44bff6823c75e2a1bfb.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/791c3c37641384dc86ac5835dbcd7e63.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/9ec4699d1169911f207ce748a8725120.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/175cb2ce2d9e5c7bb805ed88f79eb6da.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/dcdb78cca20563c3b9dff18f71ca8743.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/a1fec7c88afa412907bad24a867cac11.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/78f4bf8a8fea4bcbc9f1be6b9a1d417d.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/4c591542b5f5c703ce440f4a2dea93a9.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/0a152f2b85be4067a519bc6587a7717d.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/7c0632acb2c503623c12c55e936fbd6d.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
bi kac gün sonra devamini eklerim..:icon_whis
http://img249.imageshack.us/img249/6944/0bpd6.png (http://imageshack.us)
Beyzanın Kadınları'nın afişi.. ben ilk kez gödüm şahsen..
http://photos1.blogger.com/blogger/559/1808/320/beyza.jpg
selamlar
pekhüm(begüm) yorumun icin tesekkürler canim..:img-wink:
sahraci afisi bende ilk defa görüyürum:icon_whis ekledigin icin cok sagol canim..:img-wink:
http://img176.imageshack.us/img176/5951/theendvj1.jpg
Blackmamba, taz_35 ve kendi adıma Demet Hanıma bizi kırmayıp bu fotoğrafı çekmemize izin verdiği için çok teşekkür ediyorum..
BlackMamba 02-04-07, 11:36 bende tesekkurlerimi iletiyorum yayınlamamıza izin verdigi için..
begumum,emelim elinize saglık cok guzel bir klip calısması olmus..
insallah calısmalarınızı ulusal kanallarda da izleme sansımız olur..
selamlar
pekhüm(begüm) yorumun icin tesekkürler canim..:img-wink:
sahraci afisi bende ilk defa görüyürum:icon_whis ekledigin icin cok sagol canim..:img-wink:
rica ederim canım..bi çoğumuz ilk defa görüyoruz herhalde..
sweety_esk 03-04-07, 10:57 yok cnm ayrılmamışlar en yakın zamanda evlenmeyi düşünüyorlarmış....
ayriLdiLar demet evgar emret komutanimdan ayrildiktan sonra ayriLmisLar...
Ufuk Özkan hakkinda bazi dedikoduLar var evlenmis o herhalde..
yani demetle bise yok....
black--mamba-- 03-04-07, 12:43 dün beyzanın kadınlarını bir kere daha izledim ve hiç ama hiç terettüdsüz söylüyorum bana göre demet evgar türkiyenin en yetenekli kadın oyuncusu..
(bu arada blackmamba nickli başka biri daha var galiba ben ilk defa yazıyorum bu sayfaya onunla karıştırılmasın diye söyleyim dedim:img-blush )
:img-ok: dün beyzanın kadınlarını bir kere daha izledim ve hiç ama hiç terettüdsüz söylüyorum bana göre demet evgar türkiyenin en yetenekli kadın oyuncusu..
(bu arada blackmamba nickli başka biri daha var galiba ben ilk defa yazıyorum bu sayfaya onunla karıştırılmasın diye söyleyim dedim:img-blush )
mERHABA
Ben uzun zamandır bu sıtedeyım ama ılk defa sızın forumunuza katılıyorum
BLACK-MAMBA Fılmı ızledım ve bır defa daha hayran kaldım dedıgın ıcın yazıyorum.Sana katılıyorum.Ve hatta yahoo grubuma mutlaka bu fılmı ızlemelerını ve DEMET EVGAR'ın performansını ızlemelerını kac defalar soyledım.
Bır kadında 4 kadını cok az ınsan ekran karsısında canlandırabılır.Sapka cıkartılacak bır performans gostermıs.Tebrık edıyorum kendısını ve cok uzun yıllar basarılar dılıyorum ona.:good: :good:
BlackMamba 03-04-07, 14:43 dün beyzanın kadınlarını bir kere daha izledim ve hiç ama hiç terettüdsüz söylüyorum bana göre demet evgar türkiyenin en yetenekli kadın oyuncusu..
oncelikle aramıza hosgeldin...
bende ilk anda mesajı yazanı gorunce sasırdım..:img-hyste
mesajına da sonuna kadar katılıyorum..
BlackMamba 03-04-07, 14:46 arkadaşlar ne klibi yaaaa...benn bişeyy göremiyorumm ben niye izleyemedimm:icon_sorr biri bişey sölesinnnnn:icon_sorrortada link falan da göremiyorum...
gormemen normal buraya eklemedi anything...
bu cagrını gorunce mutlaka istedigin linki buraya da ekleyecektir merak etme..
bi ara demet evgar ve tolga çevik'in bi reklamı vardı digiturk reklamıydı sanırım. şu aralar yine onu gösteriyor..demet evgar garibim ilgisiz kocadan şikayetçi bi kadın orda..
selamlar..
yaprak(diger blackmamba)cok haklisin yazina sonuna kadar katiliyorum..demet evgar genc kusagin en iyi kadin oyuncusu..:img-wink:
summer___17 03-04-07, 17:55 son dönemin en iyi oyuncularından biri kendisi başarılarının devamını diler kendisini tekraar tv ekranlarında görmeyi isterimm
arkadaşlar ne klibi yaaaa...benn bişeyy göremiyorumm ben niye izleyemedimm:icon_sorr biri bişey sölesinnnnn:icon_sorrortada link falan da göremiyorum...
gormemen normal buraya eklemedi anything...
bu cagrını gorunce mutlaka istedigin linki buraya da ekleyecektir merak etme..
Buraya da ekledim linki ama link vermek yasak olduğu için sildiler seyranım:icon_sorr
Burçin ben sana ö.m. ile yolluyorum linkleri.... panik yapma..:img-hyste
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz....:happy0064
Size kesinlikle katılıyorum Demet Evgar Türkiye'nin en yetenekli kadın oyuncusu...
anything sana söledim gerçi ama tekrar söliyim dedim:img-wink: arkadaşlarr tebrik ediyorum klip çooooooook güzel olmuşşş izlerkennn :happy0064 :happy0064 kendimi zor tutum kalpten gitçektim valla...şimdii diğer youtube takileri izliyorummmm valla yerimde duramıyorum yaaa kalpten gitçem...
bende katılıyorum aynı şekilde maisonun dediği gibi genç kuşağın en iyi kadın oyuncusu:img-wink: ve summer___17 ninde dediği gibi onu tekrar tv ekranlarında görmek istiyorum hemde çooooooooooooooooooookkk:icon_cry: :icon_cry:
sahracı demet evgar ve tolga çeviğin reklamını nerde gösteriyolar yaaaaa lütfen söyleee:img-help: :img-help:
atv galiba emin değilim ama bir iki kere tesadüfen gördüm bi ara..
summer___17 04-04-07, 16:38 bne bugün kanal1 de gördüm çok güzel gözüküyodu demet evgar
BlackMamba 04-04-07, 17:47 Buraya da ekledim linki ama link vermek yasak olduğu için sildiler seyranım:icon_sorr
anladım begumum..neyse ki burcine iletmissin klipleri..
umarım begenmiştir..gerci saglık durumu pek iyi degil galiba sık sık kalbi duracak gibi oluyor..:img-wink:
burcin biraz sakin ol ya korkuyorum bir sey olacak diye..acaba gondermesemiydik?:icon_whis
not: Demet hanımın arkadasıyım deme sakın burcin'nin o zaman da kalbi duracak gibi oluyor..:good:
amannnnn deyim black mamba sakın bana bir daha öyle şaka yapmayın.o şakayı ağır atlattım üstümden....:img-fie: :img-fie: :img-fie:
fakat arkadaşlar ben göremiyorum yaa demet evgarıı alla alla denkmi gelmiyooo genelde en çok gördüğünüz kanalları söyler misiniz??
anladım begumum..neyse ki burcine iletmissin klipleri..
umarım begenmiştir..gerci saglık durumu pek iyi degil galiba sık sık kalbi duracak gibi oluyor..:img-wink:
burcin biraz sakin ol ya korkuyorum bir sey olacak diye..acaba gondermesemiydik?:icon_whis
not: Demet hanımın arkadasıyım deme sakın burcin'nin o zaman da kalbi duracak gibi oluyor..:good:
valla seyranım bende korkuyorum birde youtube grubun linkini attım:icon_whis
not: seyranım aman sakın söleme arkadaşı falan... bak ben senn demet hanımın yeğeni olduğunu sölüyomuyum! aklıma gelmişken seyranım demet evgarla konuşsana ya bir kahvaltı daha ayarlayalım...
valla seyranım bende korkuyorum birde youtube grubun linkini attım:icon_whis
not: seyranım aman sakın söleme arkadaşı falan... bak ben senn demet hanımın yeğeni olduğunu sölüyomuyum! aklıma gelmişken seyranım demet evgarla konuşsana ya bir kahvaltı daha ayarlayalım...
Demet Abla'm -kendisi ikizim olur aslında ama saat farkı yüzünden abla dedirtiyor bana- kahvaltı için şu sıralar uygun değil. Yeni projeler üzerinde çalışıyor, hiç vakti yok.
hot_coutre 05-04-07, 13:10 valla seyranım bende korkuyorum birde youtube grubun linkini attım:icon_whis
Begümüm kahvaltı değil haftaya seyranım gelince kızkulesinde yemek yiyeceğiz ben ayarladım herşeyi Demet de uygun olacakmış:img-wink: Bu arada selam söylemek isteyenler varsa yazsın ben print edip götürürüm Demet'e:good:
Begümüm kahvaltı değil haftaya seyranım gelince kızkulesinde yemek yiyeceğiz ben ayarladım herşeyi Demet de uygun olacakmış:img-wink: Bu arada selam söylemek isteyenler varsa yazsın ben printedip götürürüm Demet'e:good:
oo süper valla... ben geçen gün aradım kapalydı Demet ablanın teli... Sonra bir daha aricaktım birşeyler yapalım die ama fırsat olmadı iyi sen konuştuysan bir daha aramayayım ben..
hot_coutre 05-04-07, 13:16 oo süper valla... ben geçen gün aradım kapalydı Demet ablanın teli... Sonra bir daha aricaktım birşeyler yapalım die ama fırsat olmadı iyi sen konuştuysan bir daha aramayayım ben..
Ben konuştum begümüm ama ara istersen sen yine de:) Geçen tiyatroya gittiğimizde ne şekerdi değil mi? allahım o ne gözler öyle her görüşümde bir kez daha hayran kalıyorum!!! Oyunculuğu zaten tartışılmaz! üstelik son derece canayakın ve sıcak olması da cabası!! Tam bir sanatçı! tüm ödüller helal vallahi Demet'e:happy0064
BlackMamba 05-04-07, 13:17 bana her turlu uyar..kahvaltı,yemek,kız kulesi..
eger işlerimi ayarlarsam demet'le birlikte gelirim İstanbul'a..
gorusuruz mutlaka sizinle..
Ben konuştum begümüm ama ara istersen sen yine de:) Geçen tiyatroya gittiğimizde ne şekerdi değil mi? allahım o ne gözler öyle her görüşümde bir kez daha hayran kalıyorum!!! Oyunculuğu zaten tartışılmaz! üstelik son derece canayakın ve sıcak olması da cabası!! Tam bir sanatçı! tüm ödüller helal vallahi Demet'e:happy0064
Evet evet ben yinede arim Demet ablayı.. Bir sesini duyayım.. Evet ya çok cana yakın Demet abla... İyiki de akşam gitmemişiz oyuna gülşahım yoksa oyundan sonra bu kadar konuşup gezemezdik Demet ablayla.... Valla da helal olsun tüm ödüller...
Evet evet ben yinede arim Demet ablayı.. Bir sesini duyayım.. Evet ya çok cana yakın Demet abla... İyiki de akşam gitmemişiz oyuna gülşahım yoksa oyundan sonra bu kadar konuşup gezemezdik Demet ablayla.... Valla da helal olsun tüm ödüller...
Canlarım, ikizim dedim Demet, ama ben o kadar sıcak ve canayakın değilim, kıskancım bir de.. Uygun değil diyorum size!! Sizinle görüşecek diye beni ihmal ediyor.. Ya bir aramayın artık...
Canlarım, ikizim dedim Demet, ama ben o kadar sıcak ve canayakın değilim, kıskancım bir de.. Uygun değil diyorum size!! Sizinle görüşecek diye beni ihmal ediyor.. Ya bir aramayın artık...
ya demet abla tamam dedi... hala ne uygun değil diyosun sen... Bu kadar kıskançta olunmaz ki tamam sende gel bizimle kız kulesine... böylece seni ihmal etmemiş olur...
ya demet abla tamam dedi... hala ne uygun değil diyosun sen... Bu kadar kıskançta olunmaz ki tamam sende gel bizimle kız kulesine... böylece seni ihmal etmemiş olur...
Sırf beni de çağırın diye yapmıştım,:img-blush hemen de anlamışsın... Ee tamam ben de geliyorum, bekle Kız Kulesi geliyoruz.. bye
Bu sefer geç saatlere kadar kalamayız ama malum yeni projeler. ( Onu da ayarlarsınız siz ben boşa konuşuyorum burada :) )
Evet Gülşahım yaa ne şekerdi Demet Hanım geldi hepimize sarıldı öptü:img-blush ..bu arada ben aklımda kalan bi ayrıntıyı size tekrar hatırlatmak istedim gerçi unutmamışsınızdır ama ben söliyim yinede bu benim arkadaş olarak görevim zaten dimi :) Demet hanım zaten kendisi ogün bişeyler yapalım daha sonra demişti hatırlarsanız yani gelip gelmiyeceğini tartışmaya gerek yok bence kesin gelir bizi yalnız bırakmaz...:good:
flaş tv de de dönüyo reklam..dün rastladım.. eski reklam aslında ama yine döndürüyolar...çok şeker ama reklamda da..
seçil-arda12 07-04-07, 15:24 demet evgar izmirdeki sabancı kültür merkezinde 3-4-5 nisanda Anna Karanina adlı tiyatro oyunda oynuyordu
BlackMamba 08-04-07, 16:38 digiturk reklamından birkac resim..
http://img145.imageshack.us/img145/9334/bscap0001pc8.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/2227/bscap0016im1.jpg
http://img119.imageshack.us/img119/2306/bscap0028ux6.jpg
blackmamba resimler icin cok tesekkürler..:img-wink: daa ben bu reklami hic görmedim..ne zaman cekildi..bi bilgin varmi??
Daha önce eklendiyse pardon :img-wink:
http://img479.imageshack.us/img479/6118/acumag5.jpg
Tiyatrocu dostların ekran kardeşliği
Çevik ve Evgar bir araya geldiklerinde televizyon reklamlarından daha komik sahneler oluşuyor.
Televizyon reklamında Pınar ile Çınar adlı çifti oynayan Demet Evgar ve Tolga Çevik, gerçek hayatlarında yakın iki arkadaş. TV'de tanınan ancak tiyatrocu olan oyuncuları biraz tanıyalım dedik.
25/09/2004
MELİS DABAĞOĞLU (Arşivi)
Farklı hikâyelerle dizi halinde çekilen Digiturk'ün reklam filminde, gözümüzün aşina olduğu iki oyuncu, ilginç bir çifti canlandırıyor. Pınar ile Çınar isimli çift, gerçekte tiyatrocu iki dost. Demet Evgar ve Tolga Çevik. Ancak kendi hayatlarında rollerinin tam tersi özelliklere sahipler. Örneğin Evgar Galatasaray tutkunu. Spor analiz programlarını bile izliyor. Ayrıca üniversite yıllarında eskrim de yapmış! Çevik ise "Top görmeye dayanamıyorum," diyor. Tolga Çevik'i Vizontele filminden hatırlarsınız. Hani bisikletli Deli Emin'in ardından koşturan, Belediye Başkanı'nın küçük oğluydu. Kendisi geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz'ın kardeşiyle dünya evine girdi. Demet Evgar'ın yüzüne ise Aslı ile Kerem dizisindeki rolünün ardından, Ülker Rondo reklamından aşina olmuştuk. Evgar'ın da altı yıldır, kendisi gibi oyuncu olan bir sevgilisi varmış. Demet Evgar ve sevgilisi, Tolga Çevik ve nişanlısı sıkı bir dörtlüymüş. Evgar ve Çevik "Biz dördümüz bir araya geldiğimizde saatlerce süren muhabbetlerden 10 reklam filmi çıkar herhalde" diyorlar. Onları biraz daha yakından tanıyalım dedik.
Öncelikle sizi biraz tanıyalım mı, neler yaptınız bugüne kadar? Önden bayanlar...
Demet Evgar: İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunuyum. Altı yaşımda oyuncu olmaya karar verdim. Bu çok duygusal bir istekti. Mantığım devreye girdiğinde de yanılmadığımı gördüm. Benim ilkokuldaki sıra arkadaşıma da sorsanız "Demet oyuncu olmak istiyordu," der. Manisalıyım ve aslında Manisa'da tiyatro bile yoktu. Ama küçükken radyoya yapışır radyo tiyatrosu dinlerdim. Konservatuvarda tam bir okulkoliktim ve çok fazla da iş yapmak istemedim o dönem.
Yani hemen popüler işlere mi girmek istemediniz?
Hayır, o çok önemli değil. Bir kere medyatik bir iş yapıyoruz biz. Hani hep diyorlar ya 'Mankenler yapsın mı yapmasın mı?' diye. Bunun sorulacağı insan ben değilim. Çünkü oyunculuk kimsenin tekelinde değil. Ama 'Bu kadar medyatik bir iş olmasaydı acaba birçok insan tiyatro aşkıyla yanıp tutuşur muydu?' diye düşünüyorum. Ben çok seviyorum, artı kendimi tatmin ediyorum sahnede.
Dört yıldır arkadaşlarla kurduğumuz Tiyatro Kılçık adlı gruptayım. Bar tiyatrosu yapıyoruz. Önce Kemancı'da başladık, şimdi Yaga Bar'da başlıyoruz, pazartesi günleri. Bir de Bütün Çocuklarım dizinde oynuyorum.
Tolga Bey, siz nasıl başladınız oyunculuğa?
Bende bu iş ilkokuldan beri var olan bir hastalık. Dersi kaynatmak için kullanırdım. Ama sadece dersi kaynatmak için böyle bir şey yapılmaz. İçinde vardır insanın, o sana dersi kaynatma malzemesi olur! Yani
D.E: Biz seninle aynı lisede olsaydık Tolga...
T.Ç: Yok mümkün değildi, özellikle istemedim, annemlere söyledim!
İşte öyle başladı. Ondan sonra ortaokulda daha ciddi hale geldi, oyun yazıp oynamaya başladım artık.
Ortaokulda oyun mu yazıyordunuz?
12-13 dediğin yaş ciddi yaşlar. Şimdiki çocuklara bakma, Game Boy oynuyor 14 yaşındakiler. O zaman öyle bir şey yoktu ki. O zaman birazcık yaratıcı bir insansan bir şeyler yapıyordun sürekli. Sonra konservatuvar sınavına girdim kazanamadım. Gerçi sonra beni konservatuvara almayan teyze bir dizide benim annemi oynadı ama... Bir yıl, Hadi Çaman tiyatrosuna kursiyer olarak gittim. Sonra Amerika'yla yazıştım. Göksel Kortay Faye Dunaway ile sınıf arkadışıdır. Ona referans yazdı benim için. O şekilde gittim, tiyatro okudum.
Digitürk reklamına nasıl seçildiniz?
T.Ç: Biz özellikle seçildik. 'Bunu bunlar oynar' dediler, ucuza gelir diye değil yani. Zaten ucuza da gelmedik! Bu güzel bir anlayış ama Türkiye'de çok zor oturur.
D.E: Reklam için beni öneren Tolga'ydı.
T.Ç: Partnerini seçmek çok önemlidir. Demetle uyumluyuz. Sonuçta 48 saatte 36 saat birlikte çalışabileceğin birini seçmek zorundasın.
D.E: O gördüğünüz oyunların bir çoğu doğaçlama çıktı. Bir konsept vardı tabii, ama çok fazla doğaçlama yaptık. Biz de ona uygunduk, ben bardaki oyunda da çok doğaçlama yapıyorum.
T.Ç: Bize 'Şöyle bir şey yapalım istiyoruz,' diyorlardı, biz de onun üzerine bir şeyler yapıyorduk. Çıkanlar da çoğunlukla beğenildi.
Reklamdaki kişiliklerle aranızda benzerlik var mı?
D.E: Ben futbol meraklısımdır. GS'ı tutuyorum. Maçlarına da giderim. Pazar günleri Maraton programını izlerim.
T.Ç: Galatasaraylıyım ama top görmeye bile dayanamıyorum. Hiç sevmem futbolu. Futbol analizi programları yüzünden gençlik konuşmayı unuttu.
Eskrimle bir ilginiz var mı?
T.Ç: Yok.
D.E: Evet var, konservatuvarda 4 yıl yaptım. Ben şarkı da söylüyorum, modern dans da yapıyorum, yoga ve fitness da yapıyorum. Bir oyuncunun çok yönlü olması, antenlerinin sürekli açık olması lazım. Bir müzikal yapılıyor; 'Ama ben şarkı söyleyemem, benim dansa yeteneğim yoktur' filan diyorlar.
Bu da umarım eklenmemiştir.
http://img339.imageshack.us/img339/6294/dostut6.gif
"Bu filmlerden bir komedi dizisi yapılması bile istendi"
Digitürk için çekilen reklam filmlerinde oynayan Tolga Çevik ve Demet Evgar ekranların en sevilen ikilisi oldu. Çevik: "11 reklam filmini iki günde çektik. Bu filmler belki hayatımızı bile söndürebilirdi ama öyle olmadı. Herkes çok sevdi. Hatta bu filmlerden sitcom, komedi dizisi yapılması bile istendi"
ÖZKAN GÜVEN
Vizontele"den tanıdığımız Tolga Çevik ile "Bütün Çocuklarım" ve "Çınaraltı" adlı dizilerdeki Demet Evgar şu sıralar Digitürk'ün epey popüler olan reklam filmlerinde oynuyor. Üstelik evlerde uzaktan kumandalar onların reklamı ekrana çıktığında kanal değiştirmiyor. Tolga Çevik yeniliğe kapalı, Digitürk paketi aldırmamak için bin dereden su getiren Çınar'ı, Demet Evgar ise kocasının bu inadına çaresizce boyun eğen ve her bölümde içine fenalık gelen Pınar'ı canlandırıyor. Şunu hemen söyleyelim Tolga Çevik dizideki gibi gerçek hayatta da futbol hastası bir insan değil, hatta bu spordan nefret bile ediyor. Demet Evgar ise tam tersi. Her ne kadar canlandırdığı karakter futboldan hoşlanmayan biri olsa da o futbolu çok seviyor.
Bu projede nasıl yer aldınız?
Tolga Çevik: Sinan Çetin'le Serdar Erener çok kısa ve birçok temayı anlatacak reklam filminde oynayıp oynamayacağımı sordu. Benim adımı da onlara mizahçı Vedat Özdemiroğlu vermiş. Benimle oynayacak ismi de ben ortaya attım ve Demet'le birlikte 11 reklam filminde oynadık.
Kim yazdı senaryoları?
Tolga Ç.: Demet ile birlikte çoğunu çekimler sırasında çıkardık. Biraz doğaçlama oldu. Yazılı bir şeyler vardı. Bunları okuyorsunuz, çok komik geliyor ama ayağa kaldırdığınızda o kadar komik olmuyor. Birçoğu beden diline dayalıydı.
Demet Evgar: Çekimler sırasında bu işin ortasının olmayacağını biliyorduk. Ya çok iyi ya da çok kötü olacaktı. Aslında çekimler sırasında ne yaptığımızın da çok farkında değildik. Doğaçlama oldu. Provası yoktu. Şöyle de bir şey denesek dedik, oldu. Sabah "Nasıl olacak acaba?", gece de "Nasıl oldu acaba?" diye sorup durduk kendimize. En önemli avantajımız birbirimizin uyumu için vakit harcamamamızdı. Yoksa iki günde bu kadar iyi bir işin çıkabileceğini ben sanmıyorum.
Nasıl tepkiler aldınız?
Tolga Ç.: İşin illüzyonu şurada; tiyatro veya sinemada iki saatiniz var. Ama o iki saat, üç aya ya da beş aya bölünebiliyor. Reklamda ise 8 saniye. Buradaki en uzun reklam filmi 18 saniyeydi. Yaptıklarınız ya zaplanacaktı ya da işte böyle reytinglere girecekti. Reklam filminde oynamak çok riskli bir karardı. Bir beğenilmezse sokağa bile çıkamazsın abi. Belki hayatımı bile söndürebilirdi bu reklam filmleri. Ama böyle olmadı. Herkes çok sevdi. Hatta bu filmlerden sitcom, bir komedi dizisi yapılması bile istendi.
Demet E.: Çekilen 11 bölümü iki günde bitirdik. Sabah 8'de girdik gece 1'de çıktık. Ben bu kadar olumlu tepki alacağını tahmin etmiyordum. İnsanlar evlerinde birbirlerine bizim reklamlarda birbirimize baktığımız gibi bakar hale gelmişler. Gerçekten çok tuttu filmler.
Futbolu sever misiniz?
Tolga Ç.: Nefret ederim. Hayatımda bir kez stada girdim, o da 19 Mayıs çalışması içindi. Geçenlerde Demet (Akbağ) ablanın kocası beni maça götürmek istedi. Ben ketenpereye getirdim de gitmedim. Olayları görüyoruz. 90 dakika eğlenmeye gidiyorsun, cesedin çıkabiliyor sahadan. Gideceğim, bağıracağım orada, ertesi gün sesim kısılacak ve oyun oynayamayacağım. Benim önce işim gelir.
Demet E.: Ben çok seviyorum futbolu. Galatasaraylıyım. Şimdilerde çok vaktim yok ama eskiden "Maraton"u hiç kaçırmazdım.
"Biz sevilmeyi çok seviyoruz, çıkalım sahneye herkes bizi alkışlasın istiyoruz"
Gelecek için planlarınız var mı?
Tolga Ç.: Çiftçi olmayı istiyorum!
Demet E.: Ben sürekli tiyatro yapmak istiyorum. Çünkü doyduğum yer orası. Tiyatrocu olmasaydım çekilmez biri olurdum.
Tolga Ç.: Ya bırakalım bunları. Biz sevilmeyi çok seviyoruz abi. Çıkalım sahneye herkes bizi alkışlasın istiyoruz.
"Karımın Cem Yılmaz'ın kız kardeşi olduğunu önceden bilmiyordum"
Tolga Çevik
İnsanlar Cem Yılmaz'ın kız kardeşiyle evlenmiş olmanıza nasıl bakıyor?
Ben Özge ile ilişkimin başladığı dönemde Cem Yılmaz'ın kız kardeşi olduğunu bile bilmiyordum. Ki Cem Yılmaz benim arkadaşımdı. Zaten şu anda Özge Yılmaz değil Özge Çevik var.
Karınızın en az abisi kadar komik olduğu söyleniyor, bu doğru mu?
Özge gerçekten çok komiktir. Biz gülerek aşk izdivacı yaptık. Her şeyin üstüne gülmeyi bilen insan olduğu için beni de çok motive ediyor. Ota boka güleriz. Gerçekten iyi anlaşıyoruz. O şimdi anne oluyor. Üç aylık hamile kendisi.
Baba adayı olmak nasıl bir duygu?
Garip bir duygu. Geçen ay doktora gittik. Ultrasonda hareket ettiğini görünce elim ayağım boşaldı. İkinci gidişimiz bu ay olacak ama hâlâ çok heyecanlıyız. Eve ikinci el ultrason makinesi almayı bile düşünüyorum. Televizyona böyle bağlayıp seyretmek istiyorum.
Amerika'da Robin Williams ve Tommy Lee Jones'tan oyunculuk eğitimi almışsınız.
Onların bu mesleğe nasıl baktıklarını öğrenmek için gittim oraya. Okul bitti, bize "Tebrik ederiz, süper bir öğrenci oldunuz" dediler. O kadar zaman sonra bizi daha yeni öğrenci yapmışlardı yani.
Neden orada kalmadınız?
Annem oraya beni görmeye geldi. Yanında sarma dolma getirmişti. O an "Ben bittim" dedim, Türkiye'yi çok özlediğimi fark ettim. Suadiye'den arkadaşlar telefon edip bana gecenin bir vaktinde dürüm yediklerini söyledikten 1,5 hafta sonra Türkiye'ye döndüm.
Oynarken stilinizin fena halde Yılmaz Erdoğan'a benzediği söyleniyor.
Son birkaç yıldır onun yarattığı adamları oynadım. Belki de bu yüzden böyle diyorlar.
Tehlikeli bir durum değil mi bu?
Umrumda değil. "Sizin için gay diyorlar" diyenlere "Canlı yayında bir kadınla sevişeyim mi?" demeye benziyor bu.
"Anaç biriyim; eve erken geleyim, her yer yemek koksun isterim"
Demet Evgar
Siz evli değilsiniz, değil mi?
Hayır. 5 yıldır birlikte olduğum bir insan var. Çok seviyorum ama birkaç sene sonra evlenirim herhalde. Bazı şeyleri oturtmak istiyoruz. Evlilik başka bir şey. Taşların oturması gerekiyor.
Peki siz nasıl bir insansınız?
Eğlenceli biriyim. Güldüren genellikle erkek olur, değil mi ama bizim ilişkide genellikle ben güldürürüm. Aynı zamanda çok anacımdır. Eve erken geleyim. Ev yemek koksun isterim.
Sizi Kylie Minogue'a benzetenler de varmış galiba.
Evet benzetiyorlar. Özellikle benim oyunuma geldikten sonra insanlar "Ne kadar çok benziyor" diye aralarında konuşuyorlarmış.
BlackMamba 08-04-07, 18:45 paylasımın için tesekkurler..
keske bir komedi dizisi olsaymıs..gercekten cok eglenceli bir reklam..
izlemek isteyenler malum sitede bulabilirler reklamları..
bir arkadas eklemiş..digiturk yazdıgınızda cıkıyor 3 tanesi..
heliodor rop.ler icin cok sagol :img-wink:
blackmamba reklamlari buldum..:img-yes: bende bi kac resim cektim..:icon_whis
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/9e96ea27ede8cb2418e38c1203512576.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/a7527182e1632b73dbe341e1a792f868.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/4fd3d1b52585277944869e39a23c806e.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/1b8534afa57a12232b941466fb1fda11.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/dfc35987d185631e6ce01427b86c6fe1.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/6eb43578a24602eeb2ace4dfc7385aff.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/edf3f8be8aefb7c5b43b1074de723eed.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/352c66539a82646a13f9d7aeade6a3c3.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/5e1617bda3156b2f39ac803190b27645.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/1691004d1cfee252f72ee9616e1d9627.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/555a9639d748bdb0204bae3d823fbcad.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/87467ef1c45cb3ee07581725e0f63bf7.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
http://djhalil61.dj.ohost.de/upload/resimler/646dbc45222eb6b7d72d43f699e517c0.jpg (djhalil61.dj.ohost.de)
'heliodor'un eklediği röpörtajları önceden okumuştum fakat aralarında kaçırdığım yerlerde olmuş bende bende paylaşımın için teşekkür ediyorum... black bamba sana katılıyorum bencede keşke bir komedi dizisi olsaymış...maison resimler için saol...her günn o reklamları izlemek için süreklii tvyi zaplıyorumm çok komik bi durum doğru düzgün bişey izlemiyorum demet ablayı görmek için;) ;)
selamlar..
dün beyza'nin kadinlari filmini buldum..:icon_whis dün tekrar izledim..ve bi kez daha demet evgar'a hayran kaldim..gercekten harika oynuyor..gelecegi cok parlak..:img-wink:
bi kac resim cektim..
http://img389.imageshack.us/img389/7615/bk1pq2.jpg (http://imageshack.us)
http://img168.imageshack.us/img168/7268/bk2yq1.jpg (http://imageshack.us)
http://img147.imageshack.us/img147/6707/bk3vf4.jpg (http://imageshack.us)
http://img147.imageshack.us/img147/6707/bk3vf4.jpg (http://imageshack.us)
http://img157.imageshack.us/img157/5417/bk5co9.jpg (http://imageshack.us)
http://img136.imageshack.us/img136/7327/bk6ky4.jpg (http://imageshack.us)
http://img96.imageshack.us/img96/7460/bk7as1.jpg (http://imageshack.us)
http://img157.imageshack.us/img157/1610/bk8xu5.jpg (http://imageshack.us)
birazdan devamini eklerim..
secil-arda12 yorumun icin tesekkürler..:img-wink:
yenilerini cektim..bugün yarin eklerim site'ye..:icon_whis
Emret Komutanım'dan neden ayrılda acaba bileniniz var mı
valla ben bir röpörtajında okudum.demet evgara emret komutanım dizisini neden bıraktınız demişler oda:
''Sonuçta o bir erkek dizisi. Şimdi Mustafa Altıoklar ile yeni bir projeye başlayacağız. Bu arada zaten Kenter Tiyatrosu’na girdim, Yıldız hocayla (Kenter) ve Selçuk Yöntem’le aynı oyundayım. Gece Mevsimi adlı oyunumuz başlıyor, açıkçası buraya konsantrasyon sağlamak istedim. Haftada bir gün Old City’de Tiyatro Kılçık’la bar tiyatrosuna devam ediyoruz. Dizi ve sinemadan yaptığım dönüşüm tiyatroya olmalı. Biz tiyatroyu tekrar yapılandırmalıyız.'' demişş.Bu röpörtaj kasımın 30 unda yapılmış.
seviyoruz, begeniyoruz, mumkunse kendisini klonlamasini istiyoruz, bir suru is kotarsin istiyoruz, biz hepsini seyredelim istiyoruz...
istiyoruz iste... istemek hakkimizi kullaniyoruz...
BlackMamba 14-04-07, 07:24 seviyoruz, begeniyoruz, mumkunse kendisini klonlamasini istiyoruz, bir suru is kotarsin istiyoruz, biz hepsini seyredelim istiyoruz...
istiyoruz iste... istemek hakkimizi kullaniyoruz...
yolcu iyi saatte olsunlar..:icon_whis (iyisin insallah:img-wink: )
nerden esti bilmiyorum ama dileklerine katılıyorum.
Demet Hanımı yeni bir projede izlemek istiyorum..ozelliklede film olmasını istiyorum..:icon_whis (Erkekler Ağlamaz'ı unutamadık daha diziyle donmesin ekranlara:img-wink: )
yolcu iyi saatte olsunlar..:icon_whis (iyisin insallah:img-wink: )
nerden esti bilmiyorum ama dileklerine katılıyorum.
Demet Hanımı yeni bir projede izlemek istiyorum..ozelliklede film olmasını istiyorum..:icon_whis (Erkekler Ağlamaz'ı unutamadık daha diziyle donmesin ekranlara:img-wink: )
esti iste bilmiyorum... :img-cool2
ben ozellikle tiyatro yapsin istiyorum bu arada...
BlackMamba 14-04-07, 13:29 esti iste bilmiyorum... :img-cool2
ben ozellikle tiyatro yapsin istiyorum bu arada...
vallaha sen soylemiştin "Gece Mevsimi" ni izleyin diye mutlaka ama malesef izleyemedik..once onu izleyelim sonra da yeni projelerde izleyelim..
vallaha sen soylemiştin "Gece Mevsimi" ni izleyin diye mutlaka ama malesef izleyemedik..once onu izleyelim sonra da yeni projelerde izleyelim..
gece mevsimini artik oynamiyorlar herhalde... sansiniza kuseceksiniz :icon_sorr
BlackMamba 14-04-07, 13:37 gece mevsimini artik oynamiyorlar herhalde... sansiniza kuseceksiniz :icon_sorr
biliyorum bittigini ama belki demet hanım biz orgutlu delileri için bir guzellik yapar diyorum..
o kadar mailler attık bunlar da bir iişe yaramaz mı ki?
biliyorum bittigini ama belki demet hanım biz orgutlu delileri için bir guzellik yapar diyorum..
o kadar mailler attık bunlar da bir iişe yaramaz mı ki?
yarar da sizler de bu guzel oyunu seyredersiniz insallah...
BlackMamba 16-04-07, 08:11 Gece Mevsimi oyunundan elinde resim olan arkadaslar bizlerle paylasırlarsa bu resimleri cok seviniriz..
BlackMamba 16-04-07, 12:09 Demet Evgar yarın aksam Bir Demet Tiyatro'da oynuyor..
izlemek isteyenlere duyurulur..
http://img154.imageshack.us/img154/1633/bscap0082ty8.jpg
http://img154.imageshack.us/img154/7333/bscap0080sl6.jpg
http://img175.imageshack.us/img175/8307/bscap0091se0.jpg
first lady 17-04-07, 09:51 fragmandan bile belli çoooooookkk komik olduğu.demet evgar döktürecek yine.mükreminin ismini sorduğu yerde ''rahmetli'' diye cevap vermesi bile yeter aslında gülme krizine:img-hyste :img-hyste
BlackMamba 17-04-07, 14:42 155. Bölüm
MÜKREMİN, BİR GENÇ KIZI İNTİHARDAN KURTARIYOR!
MACERA, BU KEZ LÜTFİYE’NİN SAHNEYE ÇIKMASI İLE SONA ERİYOR!
Yeni bir hayatın keyfini sürmeye başlayan Mükremin ve Tribüşon, kısa bir nostalji anı için, deniz kenarına inerler. Ancak macera onları yine bulacaktır! Elinde ip bağladığı bir taş ile, Şermiye oradadır! Şermiye bazen Hülya bazen Nazan olan karışık bir karakterdir. Ve elbette herkesin hayatını karıştıracaktır.
İntihar girişiminde bulunan Şermiye – Hülya - Nazan, delikanlı Mükremin ve Tribüşon tarafından kurtarılır. Ancak kurtarma operasyonu Mükremin ve Şermiye – Hülya - Nazan’ın ortadan kaybolması ile sonuçlanır!
Deniz kenarında kayıplara karışan Mükremin’i ve yanındaki meçhul kadını bulmak yine Lütfiye’nin başına kalır. Karışık karakterli insan Şermiye – Hülya - Nazan, önce Asuman’ın sinirlerini bozacak, düğün hazırlıklarına sekte vuracaktır. Asıl macera ise, Lütfiye’nin Tijar Bey ile Şermiye Hülya Nazan’ın tanıştıklarını ve hatta ortada bir “aşk” olduğunu keşfetmesi ile başlar! Maceranın sonu Lütfiye’yi sahneye çıkaracak, oyuncu yapacaktır!
Karışık karakterleri, cesur insanları ve çok eğlenceli maceraları ile Bir Demet Tiyatro yeni bölümüyle Salı akşamı saat 21:00’de ATV’de…
anlasılan Demet Evgar Beyza'nın kadınlarındaki gibi birkac kişilikli!!:img-hyste :img-hyste
demete bayılıyorum ya çok iyi oyuncu ayrıca.
bugünki bir demet tiyatroda 3 kişilikli bi kızı oynayacakmış. fragmanlarda da gördüm süper görünüyodu. ama ne yazıkki nurgülün dizisiyle çakışıyo .tekrarı olur inş:sad53:
BlackMamba 17-04-07, 17:17 okudukLarima göre cogunuzun demet evgara bagLantisi var...sevindim sizin adiniza! :)
cook cook selam söyleyin bendende :img-in_lo
Bir Demet Tiyatro bu aksammi? bende izLerimde...:)
evet bu aksam 20:00'de..
onunda sık sık selamları oluyor buradaki takipcilerine..
senin selamınıda iletiriz elbet..:good:
reklam araları baktım harikaydı nurgül ağır basmasa hiç değiştirmeyecektim .
harika oynamış yine demet.çok güldüm .demete komedi çok yakışıyo. kerem ile aslıda ilk tanımıştım onu çok sevmiştim hatta dizide en sevdiğim karakterdi.en cin esprileri o yapıyodu çok doğal oyunu.
BlackMamba 17-04-07, 20:42 çok kişilikli kişiliksiz!!:img-hyste (demet akbag'ın tespiti)
cok komikti şermiye-hülya-nazan (ya da demet evgar karar veremedim ;))
"7 kıtayı dolaşsan böyle manyak bulamazsınız" :img-hyste:img-hyste:img-hyste
ben de görünce şaşırdım fragmanlarda ilk..bugün de tam izleyemedim geç geldiğim için ama hakkını vermiş gibi gözüküyordu yine:good:
Demet evgar bencede tek kelıme ıle muthıstı.onu cok ozlemısız.bır demet tıyatroya cok yakıstıgını dusunuyorum.umarım bır demet tıyatro ekıbıne tam anlamıyla katılır.
first lady 18-04-07, 10:25 demet evgar dün kesinlikle süperdiiii.''beyza'nın kadınları''ndaki halinin komik versiyonuydu sanki:img-hyste :img-hyste ''çok kişilikli kişiliksiz'':) keşke sürekli katılsa bir demet tiyatroya.ekibe çok yakışmış:good:
evet cerencim katılıyorum..işte profesyonel bi oyuncu her türlü rolün altından kalkabiliyor..gerçekten büyük başarı..saçı da çok yakışmış ayrıca..
seçil-arda12 18-04-07, 12:53 ya ben sadece yılmaz erdoğanla şu çorapla yaptıkları maçı seyredebildim :D biri bana özet geçerse sevinirim :)
seçil-arda12 18-04-07, 13:31 benim bahsettiğim tiyatro oyunu buydu çok güzel demet evgarda oynuyor ... gitmenizi tavsiye ederim...
1992 yılında İngiltere’de sahnelendiğinde Time Out dergisi tarafından "Yılın Olağanüstü Tiyatro Olayı" ilan edilen Anna Karenina, bu ay Türk tiyatro seyircisi ile buluşacak.
Kenter Tiyatrosu, Tolstoy’un bu ünlü eserini iki perdelik oyun olarak Mehmet Birkiye’nin yönetiminde, İş Sanat’ta sahneleyecek. Kostümlerini Canan Göknil’in, dekorunu Barış Dinçel’in hazırladığı oyunda Yıldız Kenter, Cüneyt Türel, Hakan Gerçek, Yeşim Koçak gibi başarılı oyuncular rol alıyor. 19 ve 20 Nisan akşamları İş Sanat’ta sahnelenecek oyunun biletleri Biletix’te satışa sunuldu.
Kaynak:kelebek.hurriyet.com.tr
BlackMamba 18-04-07, 16:18 alo..ha canım..
canım ben gelemem benim cok işim var
bogazda sahildeyim ben ayagıma bir sey baglıyorum şimdi..haa tas baglıyorum tas..denize atıcam kendmi..
neyse artık mahserde gorusuruz..bye bye
:img-hyste
http://img396.imageshack.us/img396/2341/bscap0128ku9.jpg
selamlar..
blackmamba resimler icin tesekkürler..:img-wink:
dün demet evgar'i bdt'da izledim..gercekten harika idi..bi kez daha oyunculuguna hayran kaldim..:img-yes: sebnem sönmez'le karsilastigi sahne'de cok üzüldüm:icon_sorr en son erkekler aglamaz'da yan yana idiler..:icon_sorr
çekim hatalarıda komikti gerçekten:happy0064 :happy0064 :happy0064 hatta yine demet ablanın yılmaz erdoğanla olduğu bir sahnede(denize düşüp çıktıklarında kurulandıkları yerde)demet evgar tam konuşurken yılmaz erdoğana baktığı sırada bir kahkaya boğuluyoo cnm yaa çok şeker:P :P ee oyunda da zaten önceden de sölediğim gibi muhteşemdii... inşallah 'bir demet tiyatronun'daimi oyuncularından olurrr:happy0064 :happy0064 :happy0064
selamlar..
burcin resimler icin tesekkürler..:img-wink: demet'im gene tüm hünerlerini sergilemis..:img-in_lo
BlackMamba 20-04-07, 13:17 mukremin:tası niye bagladınız ayagınıza??
nazan:suya batmak için..ama ben karar veremedim once ben kendim mi atlıyayım,yoksa tası mı atayım arkadan gideyim,ne yapayım??
tirbuson:en iyisi bacım tası kucagına al oyle atla..
nazan:bravo daha once yapmadıgı için bilemiyor insan..
mukremin:ismin ne senin ?
nazan:rahmetli!!:img-hyste :img-hyste
tirbuson:ben hayatımda hiç bu kadar şakacı intaharcı görmedim bilader..:img-hyste
BlackMamba 20-04-07, 13:53 9. Sabancı Uluslararası Tiyatro Festivali
Adana'da Düzenlenen 9. Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali Kapsamında Kenterler Tiyatrosu'nun "Gece Mevsimi" Adlı Oyunu Sahnelendi.
begum istanbul'da oynansın dedik gecen hafta Adana'da oynamış!!!:icon_whis
bir de eski bir haber..
Tiyatrocuların Turne Otobüsü Soyuldu
Şişli'de Kenter Tiyatrosu Önünde Turneye Gidecek Olan Oyuncuların Otobüsüne Giren 3 Hırsız, Yönetmenin Senaryosu ve Dizüstü Bilgisayarını Çaldı.
Şişli'de Kenter Tiyatrosu önünde turneye gidecek olan oyuncuların otobüsüne giren 3 hırsız, yönetmenin senaryosu ve dizüstü bilgisayarını çaldı.
Edinilen bilgiye göre, olay 15.00 sularında Harbiye'de bulunan Kenter Tiyatrosu önünde meydana geldi. Baş rolünde Yıldız Kenter'in oynadığı dünyaca ünlü yazar Lev Tolstoy'un Anna Karanina eseri için Ankara'ya gidecek olan yönetmen ve oyuncuların hazırlık yaptığı sırada turne otobüsüne 2'si bayan 3 kişi girdi. Oyun yönetmeni Mehmet Birkiye'min çantasını ve dizüstü bilgisayarını çalan hırsızlar daha sonra kaçarak kayıplara karıştı. Oyuncular aralarında Demet Evgar, Hakan Gerçek, Yeşim Koçak'ın da aralarında bulunduğu oyuncu kadrosunun durumu fark etmesi üzerine olay anlaşıldı. Hırsızlık olayını gören Ece Aksel yaşadığı şoku üzerini attıktan sonra durumu arkadaşlarına bildirdi. Yönetmen ve oyuncular otobüsle Ankara'ya doğru hareket ederken olay yerine gelen polis tiyatro görevlilerinin ifadeleri aldıktan zanlıları aramaya başladı.
Tiyatro çalışanlarından Ali Kır, "Oyuncuların hazırlık yaptığı sırada güpe gündüz bir zamanda yönetmen çatmasını otobüse bırakmış, bunu fırsat bilen zanlılar rahat bir şekilde otobüse girerek çantayı alarak kaçmışlar. Çantanın içinde seneryosu ve dizüstü bilgisayarı vardı. Taksitle almıştı bilgisayarı. Birkaç taksidini ödemişti. Durumu oyuncu Ece Aksel, görmüş ancak şoka girdiği için bir süre söyleyememiş. Ankara Şinasi Sahnesi'nde oynayacaklardı. Yönetmen de bu oyunda rol alacaktı" dedi.
BlackMamba 20-04-07, 13:54 23.03.2007
'GSÜ En 2006' ödülleri sahiplerini buldu
En iyi kadın tiyatro oyuncusu: Demet Evgar
_CALIKUSU_ 20-04-07, 14:06 Demet Evgari sali günü Bir Demet Tiyatroda izledim ve hayran kaldim. Cok tatliydi (ve coook komik)....Gercketn cok güzel bir bölümdü....replikler ve resimler ciin cok tesekkür ederim...tekrar gülmek güzel oldu gercekten...
summer___17 20-04-07, 15:35 resimler çok güzel ellerine sağlık brçhnnnn
BlackMamba replik için tşkler çok güzel bölümdü yaa
inş daimi kadroya geçer
9. Sabancı Uluslararası Tiyatro Festivali
Adana'da Düzenlenen 9. Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali Kapsamında Kenterler Tiyatrosu'nun "Gece Mevsimi" Adlı Oyunu Sahnelendi.
begum istanbul'da oynansın dedik gecen hafta Adana'da oynamış!!!:icon_whis
ya adana da oynadı zorlasak istanbulda da oynar belki... seyranım bunun için de acilen bir kampanya yapmamız lasım... mailler işe yaramıo...
23.03.2007
'GSÜ En 2006' ödülleri sahiplerini buldu
En iyi kadın tiyatro oyuncusu: Demet Evgar
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
Demetimiz Evgarımız bütün ödülleri alsın....:happy0064 Oscarıda alsın....:happy0064 :happy0064
evt evt evt oscarıda alsın bütün ödülleride...:happy0064 :happy0064
ama ama ama gece mevsimiyle izmir'ede gelsin yaaa:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
BlackMamba 21-04-07, 12:30 http://img239.imageshack.us/img239/9899/untitled1ej7.jpg
blackk mamba yaa koyduğun resimlerin en baştakini bende biliyorum da diğerlerini görmemiştim nerden buldun:icon_whis :icon_whis
bdt'yi yeni seyredebildim, cok begendim... pek cok begendim... demet evgar, demet akbag, sebnem sonmez... ve yilmaz erdogan'in metini.. oldurucu kombinasyon olmus... cok guzel olmus... pek cok guzel olmus...
hot_coutre 23-04-07, 09:02 Demet'in BDT'de olduğu akşam tiyatroda olduğumuz için izleyememiştim. Geçen gün izleyebildim ve bayıldım!! O ne sevimlilik o ne doğallıktır.. Gülmekten karnıma ağrılar girdi.:good:
Çok da güzel görünüyordu herzamanki gibi:) Umarım gelecek bölümlerinde de seyredebilme şansımız olur..:img-yes: Harika bir "taze kan" olmuş BDT'ye Demet:happy0064
Demet'in BDT'de olduğu akşam tiyatroda olduğumuz için izleyememiştim. Geçen gün izleyebildim ve bayıldım!! O ne sevimlilik o ne doğallıktır.. Gülmekten karnıma ağrılar girdi.:good:
Çok da güzel görünüyordu herzamanki gibi:) Umarım gelecek bölümlerinde de seyredebilme şansımız olur..:img-yes: Harika bir "taze kan" olmuş BDT'ye Demet:happy0064
sanırım en azından yarın seyredebilecegiz... sekspir uyarlamali mileydi bize geleydi bolumunde yine nazan cikacakmis biryerlerden :)
hos bdt de bitiyormus sezon sonu galiba; zaten sinirli sayida bolum kalmistir...
sanırım en azından yarın seyredebilecegiz... sekspir uyarlamali mileydi bize geleydi bolumunde yine nazan cikacakmis biryerlerden :)
hos bdt de bitiyormus sezon sonu galiba; zaten sinirli sayida bolum kalmistir...
ne ne zaman çıkıyor ya yolcuuuuu...bugün geçen haftaki bölümünün tekrarı var diye biliyorum ...cevabını bekliyorum yolcuu yada bilen biri varsa arkadaşlar...:good:
şimdi internette okuduğum habere göre diyorki 'Bir Demet Tiyatro’nun Şekspir uyarlamalı 156. bölümünde, Nazan, yine bir yerlerde ortaya çıkacak, Füreyya doğuracak ve Telviye Hanım, Mükremin ile Asuman’ı son hızla nikah dairesine gönderecek.' diyordu...bu bölüm kaçıncı bölüm kii??
BlackMamba 24-04-07, 14:04 burcin sakin ol bu hafta yeni bolum var ama fragmandan anladıgımız kadarıyla yok Demet hanım..belki gecen bolumdeki kadar cok rol almasada biraz gozukebilir..fragmanda lutfiyenin sahnede harikalar yaratmayacagını gorduk nazan/sermiye dayanamaz yerini almak isteyebilir..
BlackMamba 25-04-07, 07:44 Bencede hep oynasın seyranım...:icon_whis
bendende arkadaşıma bir not: Blackmamba benden kaynaklanıo biliorum ben avutmaya çalışma beni... Sevmio beni..:icon_sorr Anladın sen onu.. Görüşürüz mahşerde seyranım...
arkadasımın notuna not:ama ama begumum yanlıs dusunuyorsun!!sen ben yok biz varız...denk gelsem sana online anlatacagım butun gercekleri boyle notlarla olmuyor:icon_whis mahserde gorusecegz sanırım:good:
Bir Demet Tiyatro sezon sonunda bitecek deniyor ne kadar dogru bilmiyorum ama Demet hanımınrolu devam etsin!!begumum kampanya yapalım!!!
işte iletisim bilgileri..İster telefon et ister mektup yaz istersen mail at!!:img-hyste ben mail atarak baslıyalım derim ne dersin?
Adres: Maya Meridyen Plaza Ebululah C |