Tüm Versiyonu Göster : Şevket Çoruh
GENÇ GÜLLER 23-08-06, 19:05 Ben böyle bir oyuncunun başlığını göremeyince çok üzüldüm.
Şevket Çoruh un yer aldığı projeler:
Gönül Kudret 2006
Arka Sokaklar Mesut 2006
Savcının Karısı Ünal 2005
Canın Sağolsun Tayfun 2005
Anlat İstanbul Recep 2004
Gülizar Pirasan 2004
Kayıp Aşklar 2004
Bir Aşk Hikayesi Musa 2004
Eğreti Gelin Hasan 2004
İnşaat Sudi 2003
Sultan Makamı Sultan 2003
Azad Zübeyir 2002
Yılan Hikayesi 1999
Affet Bizi Hocam 1998
Köşe Kapmaca 1996
Eserleri:
Arapsaçı-2004
Ödülleri
11.ÇASOD "En İyi Oyuncu" Ödülleri, 2004
En İyi Erkek Oyuncu İnşaat
25.Siyad Türk Sineması Ödülleri, 2003
23.İstanbul Film Festivali, 2004
yazdığım bilgilerin hepsi ALINTIDIR.
Saruhan**Esmer 23-08-06, 22:39 http://img165.imageshack.us/img165/2584/7511ke7.jpg (http://imageshack.us)
Belki hatırlamayanlar olur diye...
GENÇ GÜLLER 24-08-06, 08:30 Aslında o bir 'amele'
Ömer Vargı'nın İnşaat filminden bu yana merakla takip ettiğim bir oyuncu Şevket Çoruh. Bu filmde, amele Sudi rolüyle unutulmaz bir oyunculuk sergilemişti. Zaten bu rol ona üç ödül birden kazandırdı. Çoruh, sadece sinemaseverlerin değil, televizyon bağımlılarının da yeni favorisi. İki yıldır dizi yapımcıları peşinde; drama da uygun, komediye de... Üstelik iyi reyting yapıyor. Garibanı, tatlı serseriyi, kıroyu, zebaniyi oynamakta üstüne yok. Star TV'nin yaz dizisi Canın Sağolsun'da ise neşeli bir tip olarak karşımızda; kimi tavırları insana Turist Ömer'i hatırlatıyor.
Çoruh, her ne kadar şöhretle yeni tanıştıysa da aslında 16 yıl sahne tozu yutmuş bir oyuncu. Onunla oyunculuk serüvenini konuşmak istediğimi söyleyince hemen kabul etti. Üsküdar manzaralı bir kafede buluştuk. Bej keten gömlek, bej pantolon ve bej spor ayakkabılarıyla kafenin kapısından içeri süzüldü Çoruh; doğrusu çok afilliydi; yüzünde sımsıcak bir ifade belirdi, gözlüklerini çalımla çıkardı, masanın üzerine bıraktı. Boğaz manzarasını gözleriyle şöyle bir taradı. Girizgâh cümlelerine gerek kalmadan söyleşi aynen şöyle başladı ve devam etti:
Aslında yakışıklı olduğunuz halde bu kadar çirkin görünmeyi nasıl başarıyorsunuz?
Vallahi özel bir şey değil, doğuştan. Yakışıklı olduğumu hiç düşünmedim, hatta jön denilmesinden de hep rahatsız oldum.
Kimler size 'jön' diyor?
Magazin basınının yakıştırması. Oyuncu, rolüyle güzelleşir. Çirkin insan yoktur, doğada çirkin hayvan yoktur, hepsinin bir estetiği vardır. 'Çirkin' bizim sınıflandırmamız. Bu, eski bir Yeşilçam tabiri. Birçok aktörü sokakta görseniz yüzüne bakmazsınız, ama sinema perdesinde seyrederken ne kadar çekici hale geliyorlar. Jean Paul Belmondo, Sean Penn, Javier Bardem... Sadri Alışık da ilk baktığınızda belki çok yakışıklı değildi, ama onun o içindeki güzeli yakalaması!
GENÇ GÜLLER 24-08-06, 08:31 Turist Ömer vari haliniz nasıl oluştu?
Münir Özkul ve Sadri Alışık filmleriyle büyüdüm. Karşıma çıkan senaryolarda onlar vardı, çünkü senaristler de onlardan etkilendiler. Sempatik, İstanbul serserisi karakteri yazılıp önümüze gelmiştir hep.
Yüzünüz lastik gibi, an be an değişiyor, bu esnekliği nasıl sağladınız?
Annem terziydi, evimizde çok ayna vardı küçükken. O yüzden de ben kendi kendime aynanın önünde oyunlar oynardım, tek çocuğum zaten. Kendime başka başka karakterler yaratırdım aynanın karşısında. 10 yaşına kadar sürdü bu. Hep diyorum; bu benim doğam. Kendimi eğlendirmekle başlayan bir serüven. Terzi bir anne ile şoför bir baba. Benim çocukluğumda fazla oyuncak yoktu.
Röportajları duvara asılıyor
Dar gelirli bir ailedensiniz.
Evet, evet. Dar gelirliydik, ama mutluyduk. Dar gelirli, varoş çocuğu takıntısı yoktu ama. İstanbulluyum.
Doğu'dan gelmediniz mi?
Hepimiz Doğu'dan geldik aslında. Babamlar Kırım Savaşı'ndan sonra Üsküdar'a yerleşmiş. Ben dedemin okuduğu Taşmektep İlkokulu'nu bitirdim.
Tiyatrocu olmanız tesadüf mü?
Çocukken sinemaya, tiyatroya çok giderdik. Ortaokulda hocaların tavsiyesiyle sahneye çıktım ve bu işi yapmaya karar verdim. Lise sonrası Mimar Sinan Üniversitesi'ne bağlı konservatuvarın sınavına girdim ve kabul edilmedim. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne (MSM) devam ettim. Bizim dönemimizde konservatuvar daha itibarlıydı. MSM'de Müjdat Gezen, Savaş Dinçel, Mustafa Alabora, Füsun Demirel, Engin Cezzar, Kemal Sunal gibi Türk tiyatro ve sineması için çok önemli insanların elinde çırak olarak yetiştim açıkçası. Türkiye'de hâlâ usta-çırak ilişkisi geçerli. MSM, açıldığı günden itibaren -13. yılına giriyor- çok sayıda öğrenci yetiştirdi ve bunların hepsi burslu okudu. Açıkcası devlet konservatuvarında okumam çok zor olabilirdi, çünkü tiyatro okumak pahalı; birçok şey öğrenmek, çok kitap almak, çok film izlemek, sanatsal aktivitelere katılmak zorundasınız. Üniversite harçları da çok pahalı. Asgari ücretle yaşayan bir ailenin çocuğunun bir devlet konservatuvarında okuması çok zor, hele ailede birkaç çocuk varsa.
Babanız taksi şoförü müydü?
Dolmuş şoförü. Üsküdar-Kadıköy hattında çalışırdı.
İlk kez direksiyon başına o eski dolmuşlarda mı geçtiniz yoksa?
Yoo, aslında babam pek araba kullanmamı istemezdi, çünkü bizim ailede amcalarımın hepsi şoför, "Aman sen de mi şoför olacaksın?" derdi babam, o yüzden çok geç öğrendim araba kullanmayı.
Çocukken çevrenizde çok etkilendiğiniz tipler oldu mu?
İstanbul'un çok renkli yerlerinde büyüdüm. Aslında çevremdeki insanların hepsi benim kahramanlarımdı. Babamın lakabı 'Çıt çıt Selami'ydi, bir trafik kazasında kalbindeki mitral kapağı patlayınca kapakçık takıldı, o yüzden kalbinden 'çıt çıt' diye ses çıkıyordu. Karşı köşkte oturan İkbal Teyze de kahramanımdı. Selamsız'da çingene mahallesindeki arkadaşlarım da... Onlar sizi renkli hale getiriyor. Maltepe, benim mahallem, 14'ümden 24'üme kadar orada yaşadım; bir Çakır Meyhanesi vardır. Benimle yapılmış röportajları çerçeveletip duvara asarlar. Onlar hâlâ benim hayatımın içinde, özlüyorum. Onlardan kopmak gibi bir durumum yok. Yoksa başka türlü, içinizdeki coşkuyu ve heyecanı kaybedersiniz. En büyük handikap insanın hayallerini kaybetmesidir.
Yani 'Cihangir Cumhuriyeti'nin dalgın ve düşünceli aktörü olamadınız!
Hayır, olamadım. Bir yıldır Cihangir'de oturuyorum, ama şu anda kendimi Cihangirli hissedemiyorum. Bence, nereye giderseniz gidin sizin cumhuriyetiniz geçerlidir. Maltepe, balıkçı entelektüellerle aristokrat sarhoşlar arasında kenar mahalle gibi gözükmesine rağmen çok köklü, soylu ilişkilerin olduğu bir yer.
GENÇ GÜLLER 24-08-06, 08:32 Kendini işçi olarak görüyor
Peki politik misiniz?
Tabii ki politik biriyim, ama bazen o tarafınızı unutup, hatırlamadığınız zamanlar oluyor. Bazen kendime çok kızıyorum, Anadolu'ya ait olduğumuzu, bu insanların topraklarında, onlar için film ve müzik yaptığımızı ilan ediyoruz. Oysa sadece cenaze törenlerinde bir araya geliyoruz. Toplumsal kitle örgütlerinin eylemlerine katılmayı özlüyorum, içimde böyle bir duygu da var. Bir şekilde birilerinin yanında, omuz omuza olmak...
Sizin kuşaktan bir Mehmet Ali Alabora politik bir tavır izliyor.
Onun yaptıklarını destekliyorum, savaş karşıtı eylemlerinde çok haklı ve doğru şeyler söyledi. Yaptığınız şeyi popüler kültürün içinden sıyırıp sadeleştirmeniz gerekiyor ki samimi olsun. Ustalarım da bana bunu böyle öğretti. Aziz Nesin'in çocuklarıyız bizler, böyle bir karşı, muhalif tavrımız olmalı.
Size yönelik bir eleştirim var; o kadar çok filmde, dizide yer alıyorsunuz ki... Nedir bu telaşınız? Hızla şöhret olmak, zengin olmak arzusu mu, çünkü bu telaş seçiciliği engelleyebilir.
Size katılıyorum. 1988'den beri oyuncu olmama rağmen 2002'de ancak bir film çevirdim. Aslında en genç, en verimli yıllarımı hiçbir şey yapmadan geçirdim. İlk defa Ömer Vargı, "Ben bu çocukla film çevireceğim," dedi. Sizi yapımcılar ancak televizyondan görüp buluyor. Kaç yapımcı tiyatro sahnelerine gidip, yetenek keşfediyor? Çok bekledim, çok direndim kötü işler yapmamak için. Bugün de artık bana talep var.
Bir rolü kabul etmenizin kıstası nedir?
Filmin, dizinin tutup tutmaması beni ilgilendirmez, içinde ben var olduğum zaman zenginleşebilecek bir şey ise, hikâye olarak beni heyecanlandırıyor ve yukarılara taşıyorsa yer alırım. Sultan Makamı ve İnşaat, benim yapmak istediğim işlerdi. Kokoreçci, kestaneci reklamında rol aldım, "Sana bir mail attım, aldın mı?" dedi herkes.
Canın Sağolsun dizisinde ne işiniz var mesela?
Projeyi eğlenceli buldum. Bir de ideallerim var, hemen yurtdışına çıkıp İngilizce öğrenmem lazım. Nakit sıkıntısı durumum vardı, bunun da karşılığı bunlardır. Almanya'dan bir teklif geldi, Yugoslav bir yönetmen Almanya'da bir film çekecek, hem Türkçe, hem Kürtçe, hem Almanca oynanacak. Yabancı dilin ne kadar gerekli olduğu hep yüzünüze çarpılıyor.
Savcının Karısı da çok parlak bir proje değildi.
İnanmayacaksınız ama Sultan Makamı'ndan daha çok reyting aldı, önümüzdeki yıl da devam ettirilmek istenen bir dizi, ama ben devam etmeyeceğim. Amacım eylülden sonra sinema filmlerine ağırlık vermek. Yine Ömer Vargı ile bir film yapacağız. Oyunculuğu işçilik olarak görürüm. Herkesin eline demiri verirsiniz, kim daha iyi işlerse. Asıl önemli olan o hammaddeyi yaratmak. Kendimi işçi olarak görüyorum. Oyuncu olmasaydım müzisyen olurdum. O notaların dili, sesler... Yazmak, beste yapmak yaratıcılıktır.
'Aktörüm' diye havalanmıyorsunuz yani.
Hiç tahmin etmediğiniz insanlar sizi çok şaşırtır; herkesin felsefesi vardır, tesadüfen bir felsefe öğretmeni, üç balıkçı ve bir yazarla meyhanede oturuyorduk. Felsefeci, balıkçıya "Sen ne anlarsın felsefeden," dedi. O da "Ne demek? Ayıp ediyorsun, felsefe şu rakı kadehini burdan kaldırıp, şu güzel dudaklara götürmek ve aradaki mesafeyi düşünmektir," diye karşılık verdi. Yani hayat bu! Hiçbirimiz farklı değiliz.
'Bir ayrılık hikâyesi'
Sizin için 'Cebi para görünce karısını aldattı,' diyenler oldu. Bu yorumun doğruluk payı var mı? Eşiniz oyuncu Günay Karacaoğlu ile aranız neden bozuldu, yoksa klasik bir aldatma hikâyesi mi?
Bir ayrılık hikâyesi bu, ama yazan tarafından böyle algılanmış, demek hayatındaki örnekler onu buraya sürüklemiş. Günay da ben de, insanlar da bunun böyle olmadığını biliyor. Biz çok erken evlendik, 22 yaşındaydım. Çok güzel seneler geçirdik birlikte ve bir şeyleri tamamladık birbirimiz için, aramızdaki o duygu tükenmişti. Kızımla beraber büyüdüm, büyümeye devam ediyorum.
Onu ihmal etmiyorsunuz?
Asla. En büyük keyfim onunla birlikte zaman geçirmek.
Başak Köklükaya ile bir aşk vardı aranızda, ama sizi birden bire terk edip gitti. Neden?
Bu soruya cevap vermeyeceğim, kusura bakmayın. (Uzun bir es)
Peki, şimdi Pamela Spence ile her şey yolunda mı?
Her şey çok aklı başında gidiyor, ama önemli olan... Benim aklım başımda, hayallerim düşüncelerim, bu tip şeylere takmıyorum artık.
Artık?
Bu bir olgunlaşma dönemi, hayat bir şekilde devam ediyor. Yarın savaş çıkabilir, ülke perişan durumda kalabilir, hiçbir kanal, hiçbir tiyatro kalmayabilir. Ben de kendimi başka bir iş yaparken bulabilirim. Yarın hastalanabilirim. Çok da hesaplı kitaplı yaşadığını iddia etmeden, namusunla, büyülerin ve hayallerinle yaşayıp gideceksin. Hayat o kadar derin, felsefi bir şey değil. Planlarınız diye bir şey yoktur.
Aşk hayatınızla ilgi bir soru sordum, pişman oldum. Yüzünüz alllak bullak oldu; korktum. Çok ağır yaşayan birisiniz.
Hayatımdaki her şeyi çok ciddi yaşarım. (Uzun bir es).
GENÇ GÜLLER 24-08-06, 08:32 'Fırsat buldukça meyhaneye giderim'
Rakı masaları neden çeker sizi?
Her rakı masasında, açılan her kapakla beraber içindeki koku, rakının büyüsü, huzuru, tedirginliği insanların içinde farklı farklı adamlar yaratır. Onları tanımaya başlarsınız. İçinde değişik öyküler, yalanlar, masallar taşıyan insanlar çıkar ortaya... O masalı iyi dinlerseniz çok keyiflidir bir rakı masası. Fırsat buldukça meyhaneye giderim.
Birkaç kadeh sonrası sizin içinizden hangi masallar çıkar?
Çok kontrollü bir adam değilim, nasıl geliyorsa içimden öyle davranırım.
Mesela zırıl zırıl ağlar mısınız?
Tabii ki. Oyunculuk gard'lı olmayı kaldırmaz, başkalarına karşı duvarlarını ören insanlar oyuncu olamazlar. Hem su gibi duru olmalı, hem de kabına girebilmelisin. Kendini pahalı bir şişenin içindeki parfüm gibi tutarsan, dağılır gidersin, kokun dağılır. Su gibi renksiz ve kokusuz olursan daha iyi olur. Kendinle barışık olmalısın bir kere.
GENÇ GÜLLER 24-08-06, 08:33 verdiğim bilgiler,radikal gazetesinden alıntıdır.23.07.2005
Şule Çizmeci nin arşivinden
Cok iyi bir oyuncu...
Son dizisinde de cok basarılı tıpkı diğerlerinde olduğu gibi..
GENÇ GÜLLER 24-08-06, 08:36 Şevket Çoruh ölümden döndü
Ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Şevket Çoruh, Beşiktaş'ta geçirdiği trafik kazasında ölümden döndü. Spor arabasıyla seyir halindeyken karşı yönden gelen servis minibüsüyle burun buruna çarpışan Çoruh hafif yaralandı. Merkez Komutanlığı'ndaki askerler tarafından araçtan çıkartılan Çoruh hastaneye kaldırıldı.
bu haber de sabah gazetesinden fakat eski.
16.08.2005 e ait
GENÇ GÜLLER 24-08-06, 08:47 http://img175.imageshack.us/img175/7351/insaat04xh8.jpg
http://img97.imageshack.us/img97/2329/insaat07uv3.jpg
http://img97.imageshack.us/img97/9655/insaat10ea3.jpg
bunlar da inşaat filmine ait resimler
show tv sitesinden alıntıdır.
ben de çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum başarılarının devamlı olmasını dilerim
GENÇ GÜLLER 24-08-06, 10:22 Saruhan Hünel den sonra en sevdiğim oyunculardan biri.Dün nasıl Şevket Çoruh gibi harika bir oyuncunun başlığı olmaz diye düşündüm.Canın Sağolsun dizisinde çok beğeniyordum.ama dizi kısa sürdü ya.:icon_cry: :icon_cry:
Bu başlık daha önce vardı ama bende bulamadım ..
Şimdiye dek genellikle komik adam olarak izleyici karşısına çıkan Şevket Çoruh, Savcının Karısı dizisinde kötü adam Ünal'ı canlandırıyor. Eski dönemin kapandığını söyleyen Çoruh, oyuncunun herşeyi oynayabilmesi gerektiğini söylüyor.
'Kestaneci' reklamıyla tanınan, ardından Yılan Hikayesi ve Sultan Makamı'nda Başak Köklükaya, Uğur Polat gibi isimlerle rol alan Şevket Çoruh, 13 bölümdür ATV'de seyirciyle buluşan Savcının Karısı dizisinde ise oyunculuk kariyerinde ilk kez olarak kötü adamı canlandırıyor.
Çoruh, Sultan Makamı'nın bir televizyon projesi olarak neden beğenildiğini şöyle açıklıyor, "Sultan Makamı Ali Ulvi'nin senaryosunu yazdığı, TV'de uzun soluklu devam eden ikinci projesiydi. Yönetmeni, senaristi ve oyuncularıyla çok özel bir işti. Bu tip işler 3, 5 senede bir defa gelen işlerden. Sırf benim için değil, o dizinin içinde olan herkes için çok önemli bir yer alacak bundan sonraki hayatlarında."
Çoruh dizinin entrikalara ve tesadüflere yol açmayan gerçek bir mahalle yaşantısı olduğunu belirterek, "Gerçek aile olgusu, parçalanmışlık, yoksulluk edebiyatı gibi bir çok şeyi içinde bulunduran bir yapısı vardı dizinin. Bu yüzden de insanların çok yakın bulduğu bir diziydi. O yüzden de başarılı oldu" diyor.
13 bölümdür Savcının Karısı dizisinde rol alan Çoruh, önümüzdeki sezon Sultan Makamı tarzında yeni projesi olduğu müjdesini veriyor. Sultan Makamı dizisinden önce rol aldığı ancak diziden sonra vizyona giren ve Çoruh'a pekçok ödül kazandıran İnşaat filmi, ardından Eğreti Gelin ve Anlat İstanbul filmlerinde rol alan Çoruh, ekranda olmanın sinemayı da etkilediği söyleyerek, "Tabiî ki bir şeylerin başka şeylere etkisi olacak. TV'de yaptığımız, tiyatroda yaptığımız işler de birbirini destekleyen bir şekil alacaktır" diyor.
TV KRİTER DEĞİL
Affet Bizi Hocam, Çiçek Taksi, Sevda Kondu gibi yapımlarda da rol alan Çoruh, ATV'de kısa bir süre yayınlanan Arapsaçı dizisinin de öyküsünü yazmıştı. Reyting alamadığı için dizinin yayından kaldırılmasını "Bunlar kanal politikaları" diyerek açıklayan Çoruh, "Yapacak bir şey yok, TV böyle, reyting alırsanız devam edersiniz, almazsanız etmezsiniz. Bu ticari bir döngü. Biz işin ekonomik kısmındayız" diyor.
TV için iş yapıldığında bunun çok hızlı tüketileceğini bilerek bu işe girildiğini söyleyen Çoruh, "TV'ye bir iş yaptığınız zaman hızlı tüketileceğini bilerek yapıyorsunuz. Benim için önemli değil" diyor.
Sultan Makamı gibi bir dizi mantığını, o kadar iyi oyuncu kadrosunu ve öyle bir senaryoyu bir arada bulabilmenin çok zor olduğunu söyleyen Çoruh, "Ama Savcının Karısı da, BKM'nin yaptığı, Sultan Makamı'nın yönetmeni Aydın Bulut'un yönettiği ve genç insanların oynadığı bir iş. TV'yi kriter olarak almak sağlıklı değil" diye konuşuyor.
Oyuncu olarak yaptığı her şeyin sorumluluğu olduğunu söyleyen Çoruh, "Seyircinin karşısına çıkıyorsunuz ve yaptığınız işten sorumlusunuz. Ama her yaptığınız işin aynı düzeyde olması imkansız, çünkü yazarına, içeriğine bağlı, ancak kendi projenizi yaparsanız bir garantiniz olabilir. Çünkü Türkiye'de oyuncular yalnız kendi istedikleri projeleri değil, yapımcıların aradığı şeyleri kabul etmek zorunda kalıyor" diye konuşuyor sözlerinin sonunda.
ÜNAL'IN KAŞI Şimdiye dek rol aldığı Yılan Hikayesi, İnşaat filmi ve reklamlarda komik adam tiplemesi çizen Şevket Çoruh, Savcının Karısı'nda 'kötü adam'ı canlandırmasını ise, "Artık bir oyuncunun her şeyi oynayabilmesi gerektiği bir dönemdeyiz. Eski dönem kapandı artık" diyerek anlatıyor. Çoruh dizide canlandırdığı "bir kaşı kalkık" Ünal karakterinin kaş hareketini ise, "Yalnızca Ünal karakteri için bulduğum bir şeydi. İnsanların hoşuna gitti. Ünal'ın karakteristik özelliği olarak tek kaşımızı kaldırdık" şeklinde açıklıyor.
http://img180.imageshack.us/img180/5996/evketss8.jpg
Hollywood'da oynamak gibi bir arzum yok
Onu ilk olarak ixir reklamındaki kestaneci olarak tanıdık. Ardından Yılan Hikayesi ile karşımıza çıktı. Birçok kişinin belleğinde ise Sultan Makamı'nın Sultan'ı olarak yer etti. Sinemada Anlat İstanbul'un Recep'i, Eğreti Gelin'in Hasan'ı, İnşaat filminin Sudi'si olarak izleyici ile buluştu. Oynadığı hiçbir karakter bir öncekinin gölgesinde kalmadı. Adeta her oynadığı rol ile izleyici yeni bir kişi ile tanışıyormuş hissine kapıldı. Canlandırdığı karakterler Şevket Çoruh isminin ve kişiliğinin gölgesinde kalmadan ön plana çıktı. Bunda Çoruh'un oyunculuğunun dışında ortalarda çok fazla görünmemesi önemli rol oynadı. Birçok oyuncu hayallerinin Hollywood'da oynamak olduğunu dile getirirken o böyle bir isteği taşımadığını ifade ediyor. Çoruh, en iyi bildiği şeyin bu ülkenin insanının hikayesini anlatmak olduğunu belirtiyor.
Biz sizi İxir reklamı ile tanıdık. Sonra güçlü projelerde yer aldınız. Fakat popüler biri olarak karşımıza çıkmadınız, bu sizin tavrınızın bir sonucu mu?
Biraz bulunduğum projelere dikkat ediyorum. İşimle var olmanın yanında sektörün içinde nitelikli, kaliteli bir yerde olmayı hedeflemek ile ilgili bir şey bu. Ben böyle bir yerde durmaya uğraşıyorum; dolayısı ile de ister istemez böyle bir sonuç çıkıyor karşımıza.
Televizyon dizilerinde oynadığınız rollerde hem iyi adamı hem de kötü adamı canlandırdınız. Oysa genelde bizde oyunculara hep aynı karakterin devamı roller sunulur. Bu sizin ikisini de çok iyi başarabilmenizden mi kaynaklanıyor?
Bunun fiziksel yapı ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Bu sizin seçtiğiniz bir durumdur. Hep aynı rolü oynamak oyuncu için oldukça sıkıcı bir şeydir. Farklı karakterdeki insanları oynamak bir oyuncu için daha avantajlı ve keyifli. O yüzden de ben projeleri seçerken bu böyle oldu. Tabii yapımcılar da beni farklı roller için çağırdılar. Bu beni de şaşırttı zaman zaman.
Hem iyi karakteri hem de kötü karakteri oynarken sizde yok olmayan bir “bıçkın delikanlı” durumu var. Bu sizin yapınızdan mı kaynaklanıyor, yoksa rollere onu iyi mi giydiriyorsunuz?
Üsküdar’da büyüdüm. Sonuçta yetişme tarzım ve eğitimim neticesinde bu şekilde yaşamadım. Fakat bu jargonu gördüm; dolayısı ile de bu jargonu çok iyi bildiğimi söyleyebilirim. Bu şekilde yaşayan gözlemlenecek o kadar çok insan var ki çevrede.
Şu ana kadar hiç salon erkeğini oynamadınız.
Evet salon erkeği oynamak isterim, olabilir, evet düşünürüm oynamayı, gerçi Sultan kendi içinde bir salon erkeğiydi. Çok zor değil benim için salon erkeğini oynamak, ne demekse artık.
Genelde oyuncuların önünü bir rol açar ve daha sonra popülerleşirler. Sizin oyunculuk serüveninize baktığımızda bütün roller eşit duruyor, hiçbiri bir diğerinin önüne geçmiyor. Bu size sunulan rollerin aynı düzeyde olması ile ilgili bir şey mi?
Açıkçası bir rolle aktör ya da oyuncu olunabileceğine inanmıyorum. Ben konservatuvardan bu yana oyunculuk yapıyorum; ama asla oyuncu oldum demedim. Bu yüzden de farklı rollerde oynamaktan sıkılmam. Bir rol bittikten sonra diğerine başlarken katiyen korkmuyorum. Yeni oluşturduğunuz karakteri insanlara sevdirmek ve paylaşmak çok zevk veren bir şey. Her zaman tek çizgide olmanız isteniyorsa o zaman tehlike var demektir.
Şimdilerde televizyondaki bütün dizilerin konusu aşk üzerine kurulu. Gönül’de de bu var. Böyle bir durumda âşık adamı oynamaktan başka seçeneğiniz kalmıyor mu?
Sonuçta benim şu anda Gönül’de oynadığım karakter de minibüsçü, çok renkli dünyası var. Fakat elbette Sultan Makamı gibi bir dizi olsa ve ben de içinde yer alsam. Bunu isterdim.
Hem ağlatabilen hem de güldürebilen bir oyuncu olmanızdan ötürü sizi Münir Özkul’a benzetiyorlar. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Olabilir. Genç aktörlerin kaderi bu, geçmiş aktörlere benzetiliyorlar ve özdeşleştiriliyorlar. Bence Münir Özkul dünyanın en iyi aktörlerinden biri, ona benzetilmekten gurur duyarım; fakat kesinlikle onlara benzemek gibi bir kaygım yok. Yalnızca insanlar sevgilerini benzetmeler ile gösterdikleri için böyle sonuçlar çıkıyor ortaya, bunu da gayet normal karşılıyorum.
Mucizeler Komedisi’nde Şener Şen’i oyunculuk olarak geçtiğiniz söylendi. Bu şekilde karşılaştırılmak sizi mutlu etti mi?
Yok böyle bir şey. Aynı sahnede oynamaktan çok şey öğrendim. Aynı zamanda Şener Şen gibi bir usta ile tanışmak da bana gurur verdi. Benim hayatımda gördüğüm en sempatik oyunculardan biri, hem de çok iyi bir insan.
Size gelen projeler mi çok aklı başında, yoksa siz mi seçici davranıyorsunuz?
Seçici davranmaya çalışıyorum. Davranamadığımız zamanlar da oluyor. Sonuçta televizyondan bahsediyorsak reytingler sizin yaptığınız işin seyrini belirliyor. Siz istediğiniz kadar kaliteli bir iş yapın, eğer izlenmiyorsa beşinci bölümde film yayından kaldırılıyor. Böyle çok film sayabilirim size, sonuçta ticari bir iş.
Son dönemde çok kişi tarafından izlenmek sanki sinema filmlerinin de kalitesini belirler duruma geldi. Kurtlar Vadisi, Babam ve Oğlum, GORA gibi. Siz de Eğreti Gelin, İnşaat, Anlat İstanbul gibi sinema filmlerinde oynadınız. Bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Önemli olan sinemaya kaç kişinin gittiği değil, kaç kişinin mutlu ayrıldığıdır. Bir filmin iyi olması için nitelik önemlidir, seyirci sayısı değil. Artık şu hale gelmeye başladı, on milyon seyirci geldi, biz en iyi filmiz... Sonuçta böyle bir şey yok. Beş yüz bin kişi izledi Duvara Karşı’yı; ama Altın Ayı aldı, Uzak filmi öyle. Önemli olan niteliği. Tabii ki pazarlama da çok önemli bu işte. Türkiye’de bu sektörün gelişmesi için pazarlama yönünün de geliştirilmesi lazım.
Şimdilerde birçok oyuncu Hollywood’da oynamak istediğini dile getiriyor. Sizin böyle bir arzunuz var mı?
Böyle bir arzuyla ortaya çıkmak ne kadar doğru bilmiyorum. Hollywood’da bir film çekeyim gibi bir hayalim yok benim. Ben bu ülkenin hikayelerini anlatmak istiyorum. En iyi bildiğim şey bu toprakların hikayeleri. Ben de bunları yapmak istiyorum. Her şeyden besleniyorum.
Şu anda iyi oyuncuların yetiştiğine inanıyor musunuz?
Tabii ki oyuncu yetişiyor. Türkiye’de konservatuvarlar çoğaldı ve insanlar tiyatroya başka taraftan bakmaya başladılar. Tiyatro edebiyatı ile ilgilenmeye başladı. Şu anda 10’un üzerinde konservatuvar var.
Peki bu konservatuvarlarda ders verebilecek hocalar var mı?
Evet, ama bunlar oluşacaktır. Bazı öğrenciler oyunculuk yapmasının dışında okullarda hocalık yapmak isteyeceklerdir.
‘Popüler olmak kaçınılmaz; ama esas olan işin niteliği’
Yeni çıkış yapan oyuncular medyanın odağı haline gelir. Medyada yer almıyorsunuz. Onlar mı sizinle ilgilenmiyor, yoksa siz mi uzak duruyorsunuz?
Yalnızca popüler olmak gibi bir derdim, sorunum yok. Medyanın aradığı, sürekli röportaj yapmak istediği, saçma sorular sorup cevaplar aldığı bir insan olmak istemiyorum. Ben halkı aydınlatacak ne söyleyebilirim, televizyona çıkıp röportaj yapan insanlar öyle şeyler söylemeliler ki örnek olmalılar. Onun dışında başka bir şey yok, işimi yapıyorum. Yani yaptığımız iş bu, bunun dışında da bir şey değiliz. Dersimi veriyorum, tiyatroda yeni arayışlar, yeni şeyler yapmaya çalışıyorum, sinema ile ilgili hayallerim var. Bunlarla da medyanın çok ilgilendiğini düşünmüyorum. Aslında ne yaptığını bilen aklı başında insanlarız.
Kimilerine göre geniş kitlelere ulaşmak için çok da ayağa düşmeden popüler olmak mubah bir yol.
Bizim yaptığımız iş sinema ve sinema ile seyirciye ulaşıyoruz. Dolayısı ile seyircinin beğenisi de popülerliğinizi oluşturuyor. Doğrudur bir popülerlik olur. Bunun devamlılığı vardır ve ben bunu işimin belirlemesini isterim. Beni bunun dışında popüler yapacak ne var ki, eğer sizin ekstra bir çabanız yoksa. Bir de bu trend meselesidir. Bir rolü çok başarılı yaparsınız, arkasından bir iş gelir. Mesela Sultan’dan sonra Kubilay gelir. Bu alışıldık bir rutindir, temel olan şey yaptığınız iş ve hayatta duruşunuz, sanata bakışınız. Popüler elbette olunur ki bu bizim sektörde kaçınılmaz; ama yaptığınız işin niteliği çok önemli.
Tiyatro oyuncususunuz ve sizin gibi birçok tiyatrocu da TV dizilerinde yer alıyor. Fakat her zaman popüler bir isim ile birlikte. Mesela şu anda Gönül’de Gülben Ergen var. Bu kaçınılmaz bir şey mi? Yani bu bir talep, yalnızca sizin verebileceğiniz bir karar değil. İyi oynuyorsa ki Gülben Hanım da işini iyi yapan biri. İyi yapıyor ve profesyonel tutumunun dışında bir durum yok. O zaman bir problem de yok; ama bir disiplinsizlik, yaptığı işe bir saygısızlık varsa bunu söylerdim.
Sayı:15Bölüm:Röportaj
http://img181.imageshack.us/img181/2113/egretigelinyv8.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/9954/eroz8.jpg
cyprus_hsn 24-08-06, 17:28 genç kesimden en beğendiğim aktördür Şevket Çoruh.. muhteşem bir aktör. mimiklerini ve beden dilini çok iyi kullanıyor.. rol yapmıyor adeta yaşıyor o rolü.. her rolün altından rahatlıkla kalkabiliyor.. aldığı ödüller de zaten düşüncelerimin doğruluğunu kanıtlar durumda. son dizisini izleme fırsatım olmadı ama savcının karısı, gönül, eğreti gelin, inşaat gibi yapımlarda onu izleme imkanı yakaladım.. hepsi de çok kaliteli yapımlardı..
cyprus_hsn 24-08-06, 17:52 ekşi sözlükten seçme yorumlar...
yılan hikayesinde ve azadda da oynamıştır. msm mezunudur ve çok çok iyi bir oyuncudur. nihayet yan rollerden kurtuldu, hem sultan makamında, hem de inşaatta başrole kavuştu. umarız başarısı daim olur
o bir sudi.. insaat filminde koltuktan düsürdü resmen.. eline, diline, beynine saglik denilesi görüldügü yerde öpülesi insan..
ilk sinema filmi inşaatla 36. siyad ödüllerinin en iyi erkek oyuncu'sunu hakkıyla kazanan başarılı insan. takdir ediyoruz kendisini...
inanılmaz beyefendi, tatlı, şirin bilumum güzellikleri bünyesinde bulunduran sahsiyet..sultan makamı isimli dizideki performansını bir daha sergilerse hakettigi yere bulacagina inanilan uzun
canlandirdigi karakterlere gozleri ve ondan otesi bakislari ile hayat veren oyuncu.
atıf yılmaz'ın yılan hikayesine dönen eğreti gelin filminde de oynayan yetenekli aktör. inşaat filminde resmen döktürmüştür.
koskoca mucizeler komedisinin tum şeytan partisini ajite soylemesine ragmen sesinde en ufak bir titreme, en ufak bir catlama olmayan, detone olmayan yetenekli sanatci. gonul rahatligiyla sanatci denebilecek insan..
oynadığı oyun/film/dizilerde "izlenme sebebi" olabilecek kadar ön plana çıkabilen harikulade adam
gerçekten çok iyi bir oyuncu çok karizmatik oynadığı rolü adeta yaşıyor tek kelimeyle muhteşem:) :good:
En beğendiğim oyunculardan birisidir kendisi.
http://www.myehost.de/resim/images/ayV55909.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/KUz55978.jpg
http://www.myehost.de/resim/images/pkj56262.jpg
...zühre nur... 25-08-06, 11:32 bence süper bi oyuncu.Ama hak ettiği yerlerde diil....Neyse kısaca çok ii bi oyuncu...Ve ben onu çok seviorum......
GENÇ GÜLLER 25-08-06, 16:14 harika ötesi bir oyuncu.o her üstlendiği rolü adeta yaşıyor...gözlerinde büyülü oyunculuk aşkını görebildiğim iki oyuncudan biri.ayrıca karizmatik de.oynadığı her rol e uyum sağlıyor.çok diyecek söz yok çünki aldığı ödüllerden belli onun ne kadar başarılı bir oyuncu olduğu...
bence çok başarılı bi oyuncu.türkiyede herşeyin yakışıklı olmadığını kanıtlarcasına performans sergiliyo
gerçekten mükemmel bir oyuncu.özelkkle arka sokaklarda oyunculuğnA hayran kaldım..
NecatiSasmaz 30-08-06, 15:49 Egreti Gelindede harika oynadi!!!! bide Savcinin Karisinin tekrarlarini izliyorum ordada muhtesem!!! cok karizmatik bence!!!
harika bir karakter oyuncusu her rolünü yaşıyor ve yaşatıyor bizlere.ama ne yazık ki gerçek oyuncu v e sanatçılar gibi bu forumda ve ülkemizde değeri anlaşılmıyor.kısacası oyuncudan öte sanatçı terimi daha uygun gibi geliyor bana.
NecatiSasmaz 30-08-06, 16:05 http://img153.imageshack.us/img153/8792/bolum20031od0.jpg
http://img174.imageshack.us/img174/8417/3bgj3.jpg
Sultan karaketeri muhteşemdi ve Şevket Çoruh Yılan Hikayesinin Sidikli Yaşar'ı İksir reklamının kestanecisinden sonra böyle bir dramda muhteşem performans sergilemişti.Mucizeler Komedisi adlı müzikaldede Meltem Cumbul ve Şener Şen'le oynamıştı şu an Arka Sokakları izleme sebebi diyebilirim...
NecatiSasmaz 30-08-06, 19:54 Sultan karaketeri muhteşemdi ve Şevket Çoruh Yılan Hikayesinin Sidikli Yaşar'ı İksir reklamının kestanecisinden sonra böyle bir dramda muhteşem performans sergilemişti.Mucizeler Komedisi adlı müzikaldede Meltem Cumbul ve Şener Şen'le oynamıştı şu an Arka Sokakları izleme sebebi diyebilirim...
bende arka sokaklari sadece sevket icin izliyorum!!! dizide güzel ama sevket daha güzel yapiyor diziyi her seyi!!adam muhtesem bir oyuncu cok yakisikli bence
NecatiSasmaz 02-09-06, 09:41 http://img234.imageshack.us/img234/6403/sevketvegamzeqa4.gif
kendim yaptim
NecatiSasmaz 02-09-06, 14:25 benden bi imza:
http://img162.imageshack.us/img162/6782/sevketje8.jpg
NecatiSasmaz 02-09-06, 19:11 Arka Sokaklar forumunda astaragusta diye bi üye yapdi bu imzayi. Bende cok begendim ve burayada ekleyim dedim:):)
http://img103.imageshack.us/img103/5251/untitled1bm0.jpg
Merhaba arkadaşlar. Bende Şevket çoruhu çok beğeniyorum gerçekten güçlü bir oyuncu çok iyi bir yetenek. Onu yakından görme fırsatı bulmuş biri olarak çok komik biri olduğunuda söyleyebilirim. Kuzenim Savcının Kaırısında yapımda çalışıyordu. Düğünene bütün Savcının karısı ekibi geldi. Cihan Okan şarkı falan söyledi neyse gözler hep şevket çoruhu aradı nerde diye baktıko sonradan geldi ama salona girdiğinde görmeniz lazımdı alkış kıyamet koptu ıslıklar falan işi gırgıra vurmak için hemen çıktı sahneye selam verdi falan ama hepimiz yerlerdeyiz yani mimikleri felan bya komikti.:fighting2
bir kac avartar:)
http://img355.imageshack.us/img355/1109/sevket1gk6.gif (http://imageshack.us) http://img366.imageshack.us/img366/1096/sevket2mt4.gif (http://imageshack.us)
http://img518.imageshack.us/img518/1750/sevket3cu1.gif (http://imageshack.us) http://img366.imageshack.us/img366/7422/sevket4xi1.gif (http://imageshack.us)
http://img76.imageshack.us/img76/972/bscap135jr2.jpg (http://imageshack.us)
http://img509.imageshack.us/img509/2673/bscap136ef2.jpg (http://imageshack.us)
http://img76.imageshack.us/img76/5124/bscap137qn6.jpg (http://imageshack.us)
http://img76.imageshack.us/img76/5483/bscap138rl1.jpg (http://imageshack.us)
http://img76.imageshack.us/img76/4683/bscap140ak2.jpg (http://imageshack.us)
http://img76.imageshack.us/img76/1585/bscap141pm2.jpg (http://imageshack.us)
http://img76.imageshack.us/img76/5215/bscap142ru3.jpg (http://imageshack.us)
http://img341.imageshack.us/img341/6049/bscap143kw0.jpg (http://imageshack.us)
http://img76.imageshack.us/img76/2159/bscap144hy5.jpg (http://imageshack.us)
http://img76.imageshack.us/img76/7387/bscap145ne9.jpg (http://imageshack.us)
http://img76.imageshack.us/img76/4725/bscap146uy3.jpg (http://imageshack.us)
http://img76.imageshack.us/img76/6955/bscap147ma4.jpg (http://imageshack.us)
http://img433.imageshack.us/img433/2771/bscap148zf9.jpg (http://imageshack.us)
http://img341.imageshack.us/img341/9375/bscap149so5.jpg (http://imageshack.us)
http://img76.imageshack.us/img76/6069/bscap150tx6.jpg (http://imageshack.us)
http://img76.imageshack.us/img76/1563/bscap151ld7.jpg (http://imageshack.us)
http://img433.imageshack.us/img433/858/bscap153jp2.jpg (http://imageshack.us)
http://img164.imageshack.us/img164/5123/bscap162iz4.jpg (http://imageshack.us)
http://img76.imageshack.us/img76/8151/bscap165ra6.jpg (http://imageshack.us)
http://img164.imageshack.us/img164/7715/bscap168qg8.jpg (http://imageshack.us)
http://img460.imageshack.us/img460/2420/bscap169lp5.jpg (http://imageshack.us)
http://img167.imageshack.us/img167/5994/bscap174qh1.jpg (http://imageshack.us)
http://img471.imageshack.us/img471/8760/bscap176cj1.jpg (http://imageshack.us)
http://img393.imageshack.us/img393/6928/bscap181up0.jpg (http://imageshack.us)
http://img471.imageshack.us/img471/1871/bscap182bn9.jpg (http://imageshack.us)
http://img471.imageshack.us/img471/7020/bscap191ml5.jpg (http://imageshack.us)
http://img167.imageshack.us/img167/1594/bscap192vw0.jpg (http://imageshack.us)
http://img450.imageshack.us/img450/1870/bscap193ls8.jpg (http://imageshack.us)
http://img471.imageshack.us/img471/5758/bscap208pk3.jpg (http://imageshack.us)
http://img520.imageshack.us/img520/3444/bscap209nk8.jpg (http://imageshack.us)
http://img471.imageshack.us/img471/7020/bscap191ml5.jpg
http://img393.imageshack.us/img393/6928/bscap181up0.jpg
süper ya harika çıkmış resimler için çok teşekkürler çok komik olmuş tanıtımda ya
NecatiSasmaz 16-09-06, 12:05 http://img177.imageshack.us/img177/1760/hhoo0.jpg
NecatiSasmaz 16-09-06, 12:07 bi imza
http://img213.imageshack.us/img213/2393/sevketcoruh2rh9.jpg
çok iyi bi oyuncu.. şimdiye kadar birbirinden çok farklı bisürü karakter canlandırdı ve hepsinde çok başarılıydı..
http://img86.imageshack.us/img86/4913/dsc07452xb6.jpg (http://imageshack.us)
http://img154.imageshack.us/img154/3489/dsc02632ju4.jpg (http://imageshack.us)
ya ne kadar müthiş bi oyuncu!!! yani normalde onu böyle amele rollerinde falan görmeye alışmışken arka sokaklarda oynaması çok iyi oldu...her türlü rolü yapabildiğini anlamış olduk...her yeni bölümde bir kez daha farkediyorum ki ; adamda hiç yapmacıklık yok...çok iyi ya...
NecatiSasmaz 23-09-06, 10:23 7.bölümden resimlerrr
http://img214.imageshack.us/img214/7032/arkasokaklar70003ko6.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/3020/arkasokaklar70008pk0.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/1184/arkasokaklar70010sk2.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/7804/arkasokaklar70013qw5.jpg
NecatiSasmaz 23-09-06, 10:24 http://img178.imageshack.us/img178/5806/arkasokaklar70016zr4.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/3816/arkasokaklar70020ts6.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/2655/arkasokaklar70034ha6.jpg
NecatiSasmaz 23-09-06, 10:24 http://img178.imageshack.us/img178/6906/arkasokaklar70055ne4.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/3024/arkasokaklar70063mb4.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/1593/arkasokaklar70069vt3.jpg
misskrueger 07-10-06, 17:12 http://img437.imageshack.us/img437/2343/bscap0009od6.jpg (http://imageshack.us)
müthiş bir oyuncu....arka sokaklarda daha çok farkettim bunu...O kadar iyi oynuyor ki..Çok doğal süper biri...Bugünde bi arkadaşımla konu oldu aramızda Şevket Çoruhun oyunculuğu...hayran kalıoruz her izlediğimizde..
NecatiSasmaz 15-10-06, 11:37 müthiş bir oyuncu....arka sokaklarda daha çok farkettim bunu...O kadar iyi oynuyor ki..Çok doğal süper biri...Bugünde bi arkadaşımla konu oldu aramızda Şevket Çoruhun oyunculuğu...hayran kalıoruz her izlediğimizde..
evett cok haklisinnn.... benimde arkadaslarimlaa,akrabalarimla cok konu oluyorrr!!okadar iyiii bir oyuncukiii saten baska bi sey beklenemezzz:):)herkez bayiliyorr Sevket´e!!
http://img85.imageshack.us/img85/871/arkasokaklar100001th0.jpg
bilmem biliyor muydunuz ama...
özge özberk ile de hakimiyet adlı kısa filmde oynadı ama film yapım aşamasında.
NecatiSasmaz 20-10-06, 20:49 http://www.resimload.com/150105/C9a_Arka_Sokaklar_11__1__0001.jpg
http://www.resimload.com/150105/tuk_Arka_Sokaklar_11__1__0002.jpg
http://www.resimload.com/150105/36S_Arka_Sokaklar_11__1__0003.jpg
http://www.resimload.com/150105/eoI_Arka_Sokaklar_11__1__0004.jpg
http://www.resimload.com/150105/haQ_Arka_Sokaklar_11__1__0005.jpg
http://www.resimload.com/150105/Nzi_Arka_Sokaklar_11__1__0006.jpg
NecatiSasmaz 20-10-06, 20:53 http://www.resimload.com/150105/ya_Arka_Sokaklar_11__1__0007.jpg
http://www.resimload.com/150105/fgi_Arka_Sokaklar_11__1__0008.jpg
http://www.resimload.com/150105/uow_Arka_Sokaklar_11__1__0009.jpg
http://www.resimload.com/150105/IRI_Arka_Sokaklar_11__1__0010.jpg
NecatiSasmaz 24-10-06, 11:37 http://www.resimload.com/150109/3N6_Arka_Sokaklar_11__2__0014.jpg
http://www.resimload.com/150109/j8r_Sevket_Coruh.bmp
kendim yaptim
Kimler size 'jön' diyor?
Magazin basınının yakıştırması. Oyuncu, rolüyle güzelleşir. Çirkin insan yoktur, doğada çirkin hayvan yoktur, hepsinin bir estetiği vardır. 'Çirkin' bizim sınıflandırmamız. Bu, eski bir Yeşilçam tabiri. Birçok aktörü sokakta görseniz yüzüne bakmazsınız, ama sinema perdesinde seyrederken ne kadar çekici hale geliyorlar. Jean Paul Belmondo, Sean Penn, Javier Bardem... Sadri Alışık da ilk baktığınızda belki çok yakışıklı değildi, ama onun o içindeki güzeli yakalaması!
Turist Ömer vari haliniz nasıl oluştu?
Münir Özkul ve Sadri Alışık filmleriyle büyüdüm. Karşıma çıkan senaryolarda onlar vardı, çünkü senaristler de onlardan etkilendiler. Sempatik, İstanbul serserisi karakteri yazılıp önümüze gelmiştir hep.
DoGaC l0vE 24-10-06, 17:09 arkadaslar bisey diycem sey ben bu adama bayiliyorum ama resimlerini alamiyorum lutfen aranizdan biri resimleri benim hotmailime gonderirmi benim msn nim deli-kizzz@hotmail.com lutfen biri gonderirse cook sevinirim
zeynep nazli 25-10-06, 00:08 http://img103.imageshack.us/img103/7705/ascr6.png
zeynep nazli 25-10-06, 00:10 http://img97.imageshack.us/img97/1260/12ll8.png
zeynep nazli 25-10-06, 00:11 http://img234.imageshack.us/img234/5823/12ns2.png
zeynep nazli 25-10-06, 00:12 http://img414.imageshack.us/img414/7139/collage10fc8qm8.jpg
NecatiSasmaz 25-10-06, 19:36 zeynep nazli imzada birden fazla resim kullanmak yasaksa.., sen niye 2tane resimli imza yapiyorsun???? mesela bu imzan:
http://img234.imageshack.us/img234/5823/12ns2.png
zeynep nazli 25-10-06, 20:33 zeynep nazli imzada birden fazla resim kullanmak yasaksa.., sen niye 2tane resimli imza yapiyorsun???? mesela bu imzan:
http://img234.imageshack.us/img234/5823/12ns2.png
yasak değilki
zeynep nazli 25-10-06, 20:36 http://www.resimyuklet.com/uploads/86189c80d6.jpg
http://www.resimyuklet.com/uploads/ab506a9820.jpg
zeynep nazli 25-10-06, 20:38 http://img133.imageshack.us/img133/8159/03zk6.jpg
http://img92.imageshack.us/img92/5575/05dd9.jpg
http://i81.photobucket.com/albums/j212/pinaraydinfan/PAF08PAF.jpg
zeynep nazli 25-10-06, 20:38 http://img200.imageshack.us/img200/4259/arka6pc3.jpg
*Sweet*BoY* 27-10-06, 11:33 begendim oyuncular arasinda
bir resim(daha önce eklendiyse ´kusura bakmayin)
http://img99.imageshack.us/img99/3721/sevketcoruhiw0.jpg
NecatiSasmaz 27-10-06, 11:42 yasak değilki
imzanda öyle yaziyordu!!!!!!!!! resim yerine yazi vardi ordada "imzada birden fazla resim kullanmak yasaktir" yaziyordu
bir müzikalini izlmiştim...pamela,meltem cumbul.mirkelam fln vardı...süperdi orda ki şeytan karakteriona yakışmıştıı....kendisini acayip başarılı buluyorum... gamze ablamla savcının karısında ve arka sokaklarda birlikte oynadı... bu adama aksiyon ve doğulu rolleri yakışıo..İnşaat filmini, anlatmaya gerek yok sanırım
DoGaC l0vE 19-11-06, 13:30 ya arkadaslar buraya niye birdaha resim eklenmiyor yoksa kimse girmiyormu artik lutfen biri buraya sevket coruhun resimlerini eklesin
kendisini ilk defa sultan makamı dizisinde daha sonra inşaat filminde izlemiştim. sadece bakışlarıyla bile oyunculuğunu anlatabilen ender sanatçılardan biridir. her zaman ekranlarda ve sinemada görebilmek dileğim
cokromantikim 23-01-07, 21:13 yaa tek tek baktım sitede sevket coruh yokmu yosa diye yaaa ben cok begeniyorum gercekten oyunculugunu magazin malzemesi olmadan oyunculugu sürdüren pek cok kişi var ama sevket coruh kendini gercekten oyunculuguyla gösteriyor helal olsun abime bee...
Şevket Çoruh ile Eski eşi(Günay Karacaoğlu)
http://img247.imageshack.us/img247/3464/ekran1pt9.jpg (http://imageshack.us)
cyprus_hsn 03-02-07, 16:16 Bir oyuncu bu kadar mı yaşayarak oynar rolünü dedirten bir yetenek harikası Şevket Çoruh. Yeni jenerasyonun en iyisi en başarılı oyuncusu şüphesiz. Her türlü rolü üzerine yakıştırabiliyor ve izleyiciye benimsetiyor. Bugüne kadar rol aldığı tüm yapımları izledim hemen hemen. İnşaat, Eğreti Gelin, Savcının Karısı, Gönül vs. hepsinde de birbirine tamamiyle zıt karakterlere hayat vererek bu alandaki başarısını bir kez daha kanıtladı diye düşünüyorum. İleride bir Türk oscar ödülü alırsa bu Şevket Çoruh'dan başkası olmaz..
Bu arada bunu da söylemeden geçemeyeceğim.. Nurgül Yeşilçay ile Şevket Çoruh'u yeni bir projede görmeyi çok arzuluyorum. Her ikisi de yeni jenerasyonun en iyileri.. :)
cyprus_hsn 06-02-07, 23:10 Gönül'den resimler..
http://img242.imageshack.us/img242/9780/115iguf7.jpg (http://imageshack.us)
http://img53.imageshack.us/img53/8762/gnl17jd0.jpg (http://imageshack.us)
http://img176.imageshack.us/img176/6483/gnl18gz5.jpg (http://imageshack.us)
cyprus_hsn 06-02-07, 23:12 http://img65.imageshack.us/img65/1193/gnl20ld9.jpg (http://imageshack.us)
http://img180.imageshack.us/img180/1965/gnl23cb4.jpg (http://imageshack.us)
http://img402.imageshack.us/img402/6968/gnl30xd8.jpg (http://imageshack.us)
arka sokaklardan ayrılmayacak dimi? walla o dizinin en has adamı. ayrılırsa çok üzülürüm. şu tayin sadece dizi için yazılmıştır inşallah ve haftaya istanbulda kalacağı kesinleşir.
cyprus_hsn 07-02-07, 01:14 dizifilm galerisinden..
http://img481.imageshack.us/img481/6957/c80w00266kwjs8.jpg (http://imageshack.us)
Bu nasıl bir karizmadır yaa... çiçek taksideyken şevket rolündeydi çok da tatlıydı herzaman olduğu gibi daha sonra sultan makamı ve şimdi de arka sokaklar
bence bu adam sırf karizma yaa:good: :good: ne yapsa yakışıyor:img-blush
karısı da yarım elmadaki gonca ... ikisini bir arada görmedim ama çok tatlı oluyolardır heralde:img-yes:
Şevket Çoruh değişik bişi ya.. Dizidekii haLLerii süper..
SerqiLemiş oLduğu oyuncuLuk çok iyi.. GeneLLikLe başarıLı yapımLarda
yer aLıyor zaten.. Karizma desen OoO.. =))
harıka bır oyuncu...5 prensımden sonra sevket coruh,cem kurtoglu emre kınay gelır...
sevket coruha cok yakısıyor mesut karakterı...
cok nadır pazarları ızlerım....
şevket çoruh gerçekten süper bir oyuncu... şimdiye kadar da hep çok iyi yapımlarda yer aldı...:img-yes:
şimdi de arka sokaklarda oynuyor ki yine oyunculuğunun zirvesinde... tek kelimeyle süper:happy0064
şevket çoruh un oyunculuğuna bayılıyorum ne rol verilirse kendinden süper bir yorum katarak oynuyor ayrıca gözlük çok yakışıyor kendilerine!!
Arka sokaklarda da çok başarılı
şevket çoruh çok iyi bir sanatçı türkiye nin en iyi sanatçılarından biri şevket çoruhtur başarılarının devamını diliyorum
First_Lady 02-05-07, 22:38 oyunculugunu ve kendisini cok ama cok begeniyorum ayy onu coook seviyorum...insallah cok guzel projelere imzasini atar ve acikcasi Sevket Coruhu hep bas rollerde gormek istiyorum ona oyle yakisiyor.....bence :)lutfen Sevket abinin resimlerini ekleyin....
First_Lady 03-05-07, 00:05 1 tane imza yaptim ;)
http://www.galeriturk.net/getimg/sevket1.jpg (http://www.galeriturk.net)
benden de bi özel çalışma ve avatar dizideki adıyla mesut diye yazdım ama
http://img175.imageshack.us/img175/1638/vlcsnap88212wd8yw9.gif (http://imageshack.us)+http://img442.imageshack.us/img442/4861/bscap0012vb7.gif (http://imageshack.us)
her oynadığı rolü kendine bu kadar yakıştıran bir oyuncu daha görmedim ben.
Arka Sokaklarda zaten mükemmel oynuyor çok beğeniyorum kendisini. mimiklerini ve sesini kullanmayı çok iyi biliyor :img-yes:
morveotesi_jent 19-05-07, 16:15 ben butraya ilk defa yazıyorum bu adamın oyunculuığuna hastayım hele piskopat roluni çok iyi oynuyor arka sokaklarda çok başarılı özellikle sinirlerine hakim olamayıp adam dövdüğünde hastayım abi bu adama çok tatlı vallaha
http://img362.imageshack.us/img362/563/bscap1041su.jpg
KESKİN_NİŞANCI 31-05-07, 19:42 şevket abi süper be
arka sokaklarda demiştik zaten
adam yürüyen karisma:good:
öyle sözleri var ki beni benden aldı zaten:img-hyste
veri odunu ver küsküyü:img-hyste
acımam verrim odunu:img-hyste
hümanist mesut:p:img-polic
First_Lady>>> as forumuna bekleriz cnm:img-wink:
http://img371.imageshack.us/img371/568/as393yp6.jpg (http://imageshack.us)
http://img371.imageshack.us/img371/7210/bolum400009qd0qc8.jpg (http://imageshack.us)
http://img300.imageshack.us/img300/1210/bolum400022yq1yu5.jpg (http://imageshack.us)
http://img248.imageshack.us/img248/1084/bolum3800061kw4qm5.jpg (http://imageshack.us)
ALINITIDIR.
http://img248.imageshack.us/img248/1852/vlcsnap161771ue7si1.png (http://imageshack.us)
http://img248.imageshack.us/img248/1899/vlcsnap162240vt8kt1.png (http://imageshack.us)
http://img248.imageshack.us/img248/5993/vlcsnap163162us6zb5.png (http://imageshack.us)
(http://imageshack.us)
[IMG]http://img248.imageshack.us/img248/7838/vlcsnap476656vq5zj3.png (http://imageshack.us)
http://img371.imageshack.us/img371/1688/vlcsnap212477gu9.png (http://imageshack.us)
bunlar da benim yaptığım özel çalışmalar
http://img187.imageshack.us/img187/9315/nmlghfljny0.jpg (http://imageshack.us)
http://img248.imageshack.us/img248/7834/mesuuutii7.jpg (http://imageshack.us)
http://img248.imageshack.us/img248/9116/almarg2.jpg (http://imageshack.us)
http://img300.imageshack.us/img300/1909/oljhgrb5.jpg (http://imageshack.us)
http://img406.imageshack.us/img406/803/papatyamesutng9.jpg (http://imageshack.us)
bunları da ben çektim :img-wink:
http://img406.imageshack.us/img406/5427/rtvn6.jpg (http://imageshack.us)
http://img406.imageshack.us/img406/958/mesuutro4.jpg (http://imageshack.us)
http://img371.imageshack.us/img371/804/mesutttjz5.jpg (http://imageshack.us)
http://img300.imageshack.us/img300/3173/meesutkh3.jpg (http://imageshack.us)
http://img371.imageshack.us/img371/1795/gdfgfguz9.jpg (http://imageshack.us)
http://img371.imageshack.us/img371/2654/hdfnr6.jpg (http://imageshack.us)
http://img371.imageshack.us/img371/6967/41723616sz1.jpg (http://imageshack.us)
http://img371.imageshack.us/img371/2627/jhhpm2.jpg (http://imageshack.us)
http://img371.imageshack.us/img371/126/jjjph1.jpg (http://imageshack.us)
KESKİN_NİŞANCI 14-06-07, 09:45 benhermicim,
as bölümüne eklemiş bende buraya ekleyeyim dedim:)
http://img153.imageshack.us/img153/3030/vlcsnap3615251ph9.png (http://imageshack.us)
http://img153.imageshack.us/img153/4082/vlcsnap3619671sy1.png (http://imageshack.us)
http://img515.imageshack.us/img515/2193/vlcsnap3618781sq0.png (http://imageshack.us)
http://img72.imageshack.us/img72/7048/vlcsnap3621131cl4.png (http://imageshack.us)
ya nası olduda forumuna gözüm takılmadı
ben bu adama (Şevkete) savcının karısından (Ünaldan),canın sağolsundan(Tayfundan) beri hassstayımmm
bakışları ve ses tonu bitiriyo beniii
hele savcının karısında gamze özçeliğe o değişik sesiyle "meldaa" diyişi beni eritiyodu :)
İnsanın melda olası geliyordu :)
canım o zaman seni her zaman beklerim buraya. çok kişi yok buralarda :sad53:
bu arada keskin_nişancı resimler için sağol çok güzeller.
bende şevket çoruha bayılıyorumm
bence harika bi oyuncu ve çok tatlıııı:img-in_lo
resimler çok güzel olmuş arkadaşlar ellerinize sağlık
çok teşekkür ederim..
seni de her zaman burada görmek isteriz çok yalnız burası :sad53:
Şevket Çoruh şu bulunduğumuz zamana göre gerçekten OYUNCU diyebileceğim ender insanlardan bir tanesi. Onun yeri bende çok ayrı. Hem oyunculuğuyla, hem duruşuyla herşeyiyle bir numara benim için..
Arka Sokaklardaki ve diğer yapımlardaki başarısı da tartışılmaz bile..
tek kelimeyle harika Şevket Çoruh...
derinmavi_642 20-06-07, 00:00 walla ben şevket çoruh kadar iyi oyuncu görmedim.oyuncu diye buna denir.adam şekilden şekle bürünüyo.komik oluyo, duygusal oluyo(ama çok kısa), sinirli oluyo ve daha saymadığım pek çok şekle giriyo.gerçekten şevket çoruh kadar kaliteli çok az oyuncu var.
http://www.resimlerim.biz/out.php/i10629_010918.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i10628_010755.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i10627_010734.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i10626_010713.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i10625_005707.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i10624_005009.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i10623_004948.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i10622_003818.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i10621_003039.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i10620_002649.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i10619_002012.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i10618_001006.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i10641_bscap0101.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i10640_bolum380018.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i10639_bolum380007.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i10638_bolum380006.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i10637_bolum330040.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i10636_bolum330039.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i10635_bolum330014.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i10634_bolum330013.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i10633_bolum330012.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i10632_bolum250007.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i10631_bolum230015.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i10630_46.jpg (http://resimlerim.biz)
eklediğin resimler çok güzel ellerine sağlık RIZA_BABA
şevket çoruh gerçekten harika birisi....
yaprak1907 20-06-07, 18:28 eklendiyse kusura bakmayın..
http://img107.imageshack.us/img107/2417/po026asn7.jpg (http://imageshack.us)
http://img516.imageshack.us/img516/644/3603856sw6.jpg (http://imageshack.us)
http://img514.imageshack.us/img514/3034/3603869op1.jpg (http://imageshack.us)
ben en çok onun hakimiyet adlı filmindeki performansını merak ediyorum..acaba nasıl oynamış?:good:
sewim canım resimler süper eline sağlık :happy0064
eveeeet bende Hakimiyeti çok merak ediyorum. hem özge özberk olduğu için, hemde bilimkurgu yaa o yüzden acaba nasıl olcak
lee_roberta 27-06-07, 12:21 VaLLaaa Bnn Bu Adamnnn HasTasYmm.... Arka SokaKLaRRdaa BayıLdmm DieR diziLerde pek DikkaTimii Cekmedii ama Simdii FzLaSyLaa DikkaTimi Cekioo..Cokkk SEviormm... Yarım ElmaDakii Eskii Esii De baya TaTLı Kadnn AyrıLmaSaLaRDa OlurDuu ama PaMeLaDa GzLL Ve TaTLı kdnn Allah MESUT etsnn..:)... Oyunculuk,Ses,mimikLeR,karakTeR züppeR öTesiii bisee... Her zmnn Tv de görmekk istediigimm biriisii...Gercii düN Arka SokakLaR sezon finaLinde PaTLama oLduu baKaLmm Ne olcAkk...
Ayrıcaaa 1. sayfadann bu Sayfaya Kdr eklediginzz ResimLer icinn tskLer Hepsii cok GzL.. bbncee bu SayfaYıı YaşaTaLmm ArkadasLaR... :);)
dizici_manyak 27-06-07, 12:49 beğendim oyunculardan biri ilk kez yılan hikayesinde görmüştüm çok yetenekliydi
inşaat filmindede emre kınayla uyumu süperdi
role çok iyi giren bir oyuncu bir sürüde projede yer almış biri
çok başarılı buluyorum
lee_roberta 27-06-07, 13:00 Şevket Çoruh (d. 1973, İstanbul), Türk sinema ve dizi oyuncusudur.
İlk ve Orta öğrenimini Üsküdar'da Lise öğrenimini ise Kartal Ertuğrul Gazi Lisesinde tamamlamıştır. Lise'den sonra girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden mezun olan sanatçı, adını bir İnternet firmasının reklamlarında oynadığı Kokoreççi tiplemesiyle duyurmuştur. Günay Karacaoğlu ile yaptığı evlilikten bir kızı bulunmaktadır.
Şevket hayatımı güzelleştiriyor
Cehennet adlı son albümünü bir süre önce çıkaran Pamela Spence, oyuncu Şevket Çoruh’la yaşadığı 1,5 yıllık ilişkisini Marie Claire dergisine anlattı.
Cehennet adlı albümüyle gündemde olan Pamela Spence, sevgilisi Şevket Çoruh için, "Onun erkek arkadaşım olması çok önemli" dedi. Spence şunları söyledi:
"Bu kadar mı destek olur bir insan bir insana? Hakikaten çok rahatlatıyor beni. Bir saniye önce kavga etmiş de olsak; "Tamam bir dakika burada bu kızın benim desteğime ihtiyacı var" diyebiliyor ve işin içine öyle abuk subuk ego girmiyor. Albüme de gerçekten samimiyetle destek verdi. Böyle bir erkek olduğu için hayatımda şanslıyım".
Albüm kartonetinde, "Nereye baksam beni mutlu edecek bir şey yaratan, hayatımı her daim güzelleştiren ve kolaylaştıran, ilham veren... Canım, bir tanem, cennetlik Şevket Çoruh" yazan Pamela Spence, Çoruh’un her zaman yanında olduğunu ve bu durumun kendisini ’eriyip bitirdiğini’ de itiraf etti.
Spence, Çoruh’un evlenip boşanmış olmasını da tecrübe olarak değerlendirdi: O belki daha tecrübeli; bilmem kaç yıl evli kalmış, çocuğu var falan, benden çok daha değişik tecrübeleri var. Sürekli birbirimizden bir şey öğreniyoruz. Her gün beni şaşırtabiliyor"
BABAM BİZİ TERK ETTİ
Pamela Spence babasıyla ilişkisini de şöyle anlattı:
"Biz Almanya’da yaşarken babam iş icabı Amerika’ya gitti ve geri dönmedi. 15 yaşındaydım. Apar topar Türkiye’ye döndük. 12 yıl aradan sonra bir gün; ’geliyorum’ dedi ve geldi. Bir hafta bende kaldı. Sonra döndü bir daha da görüşmedik. Telefon, mail ancak. Bize uzun bir süre hiç para göndermedi. Ben çalıştım, annem çalıştı. Bayağı kötü günler geçirdik. Annem altınlarını filan sattı. Ben de bir yandan liseye gidiyordum bir yandan da okul çıkışı bir dişçinin yanında çalışıyordum. Ondan kısa bir süre sonra şarkı söylemeye başladım".
http://www.resimlerim.biz/out.php/i11237_21.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i11236_22.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i11248_41.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i11247_42.jpg (http://resimlerim.biz)
http://img504.imageshack.us/img504/2301/82wo9.jpg
http://img293.imageshack.us/img293/5135/86hl6.jpg
http://img520.imageshack.us/img520/9246/110ns6.jpg
didemfener 02-07-07, 13:42 özlem resimler için çok sağol canım benim bene bu foruma ilk defa yazıyorum bu resimler gönül dizisindenmi yoksa yanlışmı hatırlıyorum......
derinmavi_642 19-07-07, 14:37 ben şevket abimi çok seviyom ya.çok başarılı.en iyi erkek oyuncu bence.
didemfener şevket çoruh gönül'de oynamıştı.dizide adı kudret'ti galiba
http://img403.imageshack.us/img403/3748/sevket1yd4.jpg (http://imageshack.us)
http://img404.imageshack.us/img404/9688/sc1024x768xa6.jpg (http://imageshack.us)
bu resimlerde biraz arkada kalmış ama yinede ekliyim
http://img517.imageshack.us/img517/5660/bolum220001zj6.jpg (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/8278/bolum220002px9.jpg (http://imageshack.us)
ALİ VE MESUT
http://img407.imageshack.us/img407/5899/bolum220004dr1.jpg (http://imageshack.us)
http://img404.imageshack.us/img404/9485/bolum220008ns2.jpg (http://imageshack.us)
http://img261.imageshack.us/img261/7992/bolum220009hw5.jpg (http://imageshack.us)
http://img405.imageshack.us/img405/4020/bolum220010es0.jpg (http://imageshack.us)
http://img405.imageshack.us/img405/8083/bolum220012cw9.jpg (http://imageshack.us)
http://img101.imageshack.us/img101/2538/bolum220013ud7.jpg (http://imageshack.us)
http://img261.imageshack.us/img261/8916/bolum220015tj6.jpg (http://imageshack.us)
http://img401.imageshack.us/img401/4488/bolum220018om4.jpg (http://imageshack.us)
http://img401.imageshack.us/img401/1570/bolum220019ey1.jpg (http://imageshack.us)
http://img477.imageshack.us/img477/1126/21356ti8.jpg (http://imageshack.us)
http://img402.imageshack.us/img402/7969/bolum220022yr3.jpg (http://imageshack.us)
http://img402.imageshack.us/img402/4154/bolum220024qu9.jpg (http://imageshack.us)
http://img402.imageshack.us/img402/3946/bolum220026ii3.jpg (http://imageshack.us)
http://img402.imageshack.us/img402/8666/bolum220025tu4.jpg (http://imageshack.us)
http://img339.imageshack.us/img339/2765/bolum220030vl6.jpg (http://imageshack.us)
http://img249.imageshack.us/img249/3619/bolum230009mc8.jpg (http://imageshack.us)
http://img375.imageshack.us/img375/9631/bolum230011tf1.jpg (http://imageshack.us)
http://img47.imageshack.us/img47/165/bolum230015dj9.jpg (http://imageshack.us)
http://img360.imageshack.us/img360/2180/bolum230033br9.jpg (http://imageshack.us)
http://img74.imageshack.us/img74/4277/bolum230043eu6.jpg (http://imageshack.us)
http://img114.imageshack.us/img114/4395/bolum240002in5.jpg (http://imageshack.us)
http://img114.imageshack.us/img114/3526/bolum240004vh4.jpg (http://imageshack.us)
http://img524.imageshack.us/img524/8522/bolum240005ue6.jpg (http://imageshack.us)
BÜTÜN EKİP TAM KADRO:happy0064
http://img62.imageshack.us/img62/1615/bolum240007sm5.jpg (http://imageshack.us)
http://img102.imageshack.us/img102/6167/bolum240008qr3.jpg (http://imageshack.us)
http://img107.imageshack.us/img107/4066/bolum240009zo9.jpg (http://imageshack.us)
http://img361.imageshack.us/img361/4550/bolum240012id2.jpg (http://imageshack.us)
http://img234.imageshack.us/img234/5552/bolum240014uy4.jpg (http://imageshack.us)
http://img234.imageshack.us/img234/7469/bolum240015vm3.jpg (http://imageshack.us)
http://img364.imageshack.us/img364/123/bolum240018pg6.jpg (http://imageshack.us)
http://img240.imageshack.us/img240/5646/bolum240020ki5.jpg (http://imageshack.us)
http://img364.imageshack.us/img364/4771/bolum240023ct9.jpg (http://imageshack.us)
http://img54.imageshack.us/img54/2455/bolum240024hb5.jpg (http://imageshack.us)
http://img253.imageshack.us/img253/6320/bolum240025qz6.jpg (http://imageshack.us)
http://img116.imageshack.us/img116/7933/bolum240028qi6.jpg (http://imageshack.us)
http://img116.imageshack.us/img116/3739/bolum240030pu0.jpg (http://imageshack.us)
http://img65.imageshack.us/img65/9215/bolum240035mx9.jpg (http://imageshack.us)
http://img248.imageshack.us/img248/7494/bolum250001me3.jpg (http://imageshack.us)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i11227_1.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i11226_2.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i11225_3.jpg (http://resimlerim.biz)
Asker yeşili çok yakışıyor ya:img-in_lo
http://www.resimlerim.biz/out.php/i11221_7.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i11220_8.jpg (http://resimlerim.biz)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i11219_9.jpg (http://resimlerim.biz)
ya bu resimde acayip tatlı çıkmış:good:
http://img504.imageshack.us/img504/636/bolum290001zm2.jpg (http://imageshack.us)
Gönül'den:img-wink:
http://img114.imageshack.us/img114/9131/10tf3.jpg (http://imageshack.us)
http://img110.imageshack.us/img110/1701/11fh2.jpg (http://imageshack.us)
http://img114.imageshack.us/img114/7041/gggdb7.png (http://imageshack.us)
Bunlar da hakimiyet filminden:)
http://img114.imageshack.us/img114/874/15pa9.jpg (http://imageshack.us)
http://img505.imageshack.us/img505/7466/17ix6.jpg (http://imageshack.us)
http://img505.imageshack.us/img505/2227/20bl4.jpg (http://imageshack.us)
Önemli:Filmi 1 Eylül'de burdan (www.hakimiyetfilm.com) izleyebilirsiniz..
Şenay Gürler başlığına rabish adlı arkadaş tarafından eklenmiştir..D smart reklamından Şevket Çoruh:)
http://i84.photobucket.com/albums/k31/Rabish_EMO/firt/M-SOFT-1-28-1.jpg
http://i84.photobucket.com/albums/k31/Rabish_EMO/firt/M-SOFT-1-29-1.jpg
http://i84.photobucket.com/albums/k31/Rabish_EMO/firt/M-SOFT-1-30-1.jpg
http://i84.photobucket.com/albums/k31/Rabish_EMO/M-SOFT-1-4.jpg
http://i84.photobucket.com/albums/k31/Rabish_EMO/M-SOFT-1-5.jpg
http://i84.photobucket.com/albums/k31/Rabish_EMO/M-SOFT-1-6.jpg
http://i84.photobucket.com/albums/k31/Rabish_EMO/M-SOFT-1-7.jpg
http://i84.photobucket.com/albums/k31/Rabish_EMO/M-SOFT-1-8.jpg
http://img112.imageshack.us/img112/6785/bolum330012qs0.jpg (http://imageshack.us)
http://img407.imageshack.us/img407/9777/127hl3.jpg
http://img407.imageshack.us/img407/1470/132vf8.jpg
http://img237.imageshack.us/img237/1518/133ac6.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/6775/142ve4.jpg
http://img453.imageshack.us/img453/2852/146cc9.jpg
http://img299.imageshack.us/img299/5358/207oc2.jpg
http://img299.imageshack.us/img299/4808/209bs7.jpg
http://img297.imageshack.us/img297/9162/211rr0.jpg
http://img394.imageshack.us/img394/4626/213bd5.jpg
http://img175.imageshack.us/img175/1599/22jx6.jpg (http://imageshack.us)
Sultan Makamı dizisinden. Dizi müziklerini KAZIM KOYUNCU yapmıştı.Çok güzel bir diziydi.Değeri bilinmedi.
2 gün önce İnşaat filmi verildi gene.Şevket Çoruh nasıl da güzel oynamış.:happy0064
derman abla 20-08-07, 09:20 Sultan Makamı dizisinden. Dizi müziklerini KAZIM KOYUNCU yapmıştı.Çok güzel bir diziydi.Değeri bilinmedi.
2 gün önce İnşaat filmi verildi gene.Şevket Çoruh nasıl da güzel oynamış.:happy0064
o diziyi izlememiştim.sorma ya inşaatı bi türü izleyemedim
diğer gösterimlerinde bi kere elektrikler gitmişti diğerinde misafir gelmişti 2 gün önce ben izlerkende t bozuldu izleyemedim:sad53:
derman abla 20-08-07, 09:23 http://img440.imageshack.us/img440/2614/38qy5.jpg (http://imageshack.us)
http://img142.imageshack.us/img142/6919/19ou0.jpg (http://imageshack.us)
http://img110.imageshack.us/img110/8894/65ph5.jpg (http://imageshack.us)
http://img114.imageshack.us/img114/9131/10tf3.jpg (http://imageshack.us)
http://img110.imageshack.us/img110/1701/11fh2.jpg (http://imageshack.us)
http://img114.imageshack.us/img114/7041/gggdb7.png (http://imageshack.us)alıntıdır
eklendimi bilmiyorum ama çok gzler eklemek istedim.anlat istanbul filmindeki resmindede tam karizma çıkmış
http://img249.imageshack.us/img249/2425/bscap0003cq4eo7.jpg (http://imageshack.us)
http://img300.imageshack.us/img300/6132/bscap0000ux9zd1.jpg (http://imageshack.us)
İnşaat filminden.
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/DSC04346.jpg
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/DSC04362.jpg
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/DSC05130.jpg
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/DSC05161.jpg
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/DSC05157.jpg
http://www.arkasokaklar.gen.tr/galeri/bolum44/images/bolum44_0002.jpg
http://www.arkasokaklar.gen.tr/galeri/bolum44/images/bolum44_0003.jpg
http://www.arkasokaklar.gen.tr/galeri/bolum44/images/bolum44_0004.jpg
http://www.arkasokaklar.gen.tr/galeri/bolum44/images/bolum44_0009.jpg
http://www.arkasokaklar.gen.tr/galeri/bolum44/images/bolum44_0005.jpg
http://www.arkasokaklar.gen.tr/galeri/bolum44/images/bolum44_0006.jpg
şevket çoruhun son filmi hakimiyet web sitesine eklenmiştir.
bilginize;)
not: isteyen olursa siteyi öm ile atabilirim..
film 8 dkdır.. şevket abi de bu 8 dk da 2 kelime ediyor ve sinirim bozuluyor.. ya 2 aydır filmi bekliyorum ama şevket abi hiç görünmüyor ya..
neyse. iyi seyirler.
şevket çoruh'u tebrik etmek için bu foruma girdim..hakimiyet'i izledim..8 dk da olsa başarısını ortaya koymuş..film'de de verilen msj çok güzeldi..tebrik ederim :good:
biraz önce show da inşaat filmi vardı. şevket çoruh her rolün hakkını fazlasıyla veriyor. hakikaten çok başarılı bir oyuncu.
derman abla 02-09-07, 16:27 http://www.resimhost.com/images/3642Untitcled-1_copy.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/70Untitled-1.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/8450Untitled-1_copy.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/4713Untitledx-1_copy.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/2988x1_copy.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/6188x.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/7093xc.jpg (http://www.resimhost.com)
derman abla 02-09-07, 17:33 biri beni tutsun
http://www.resimhost.com/images/2252Untitled-1.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/6415Untitled-1_copy.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/1677Untitledx-1_copy.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/405Untitxled-1_copy.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/298Untitlexd-1_copy.jpg (http://www.resimhost.com)
çoştum vallaha biri beni durdurabilirmi
derman abla 02-09-07, 19:42 http://www.resimhost.com/images/3558Ugntitled-1.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/2558Untitled-1.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/2654Untitledff-1.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/4881Untitled-g1_copy.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/964Untitled-g1g_copy.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/2149Untitled-h1_copy.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/5160Untitleduju-1_copy.jpg (http://www.resimhost.com)
derman abla 03-09-07, 09:17 devam
http://www.resimhost.com/images/5339imza.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/8216imza1.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/8944imza2.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/1703imza3.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/4560imza4.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/4229imza5.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/8752imza6.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/2773imza7.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/7226imza_copy.jpg (http://www.resimhost.com)
http://img110.imageshack.us/img110/1218/a3hw0.jpg
http://img212.imageshack.us/img212/201/a8et4.jpg
bu sahnede süperdi.... :):):):)
http://img530.imageshack.us/img530/2232/vlcsnap145514my5.png
http://img159.imageshack.us/img159/3425/vlcsnap145648nl3.png
http://img210.imageshack.us/img210/8194/vlcsnap146025sn9.png
http://img516.imageshack.us/img516/6927/vlcsnap146167ab8.png
http://img210.imageshack.us/img210/9075/vlcsnap146705ju3.png
http://img408.imageshack.us/img408/2306/vlcsnap146990ko3.png
http://img408.imageshack.us/img408/5148/vlcsnap147058xf1.png
http://img408.imageshack.us/img408/213/vlcsnap147794lx8.png
http://img408.imageshack.us/img408/2325/vlcsnap147835ql8.png
NecatiSasmaz 05-09-07, 14:59 http://img408.imageshack.us/img408/2306/vlcsnap146990ko3.png
bu resimde cok tatli cikmiss!! bakislari harikaaa =):good:
bu da benden :img-in_lo
http://img406.imageshack.us/img406/6865/balksz1ki6.jpg (http://imageshack.us)
derman abla 11-09-07, 09:26 ekip imzaları
http://www.resimhost.com/images/6215ekip1.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/6460ekip2.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/9143ekip3.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/3494ekip4.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/6135ekip5.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/5644ekip6.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/500ekip7.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/9553ekip8.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/436ekip9.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/1020ekip10.jpg (http://www.resimhost.com)
ekşi sözlükte ŞEVKET ÇORUH
***pek zeki pek neşeli ve pek yetenekli adam şeklidir.
ayrıca fazla güzel şiir okur.şiiri oynadığı için, hadise bittiğinde ağlamanız mümkündür.
espri anlayışı ise,
eğer siz ders çalışıyorken önünüzden geçiyor ise,
durduk yerde masadaki tuzluğu alıp defterinizin ortasına boşaltıp, "naaptun ula?" diye kafanızı kaldırdığınızda sanki deminden beri bir diyalog içindeymişsiniz gibi "artislik yapma!" demek şeklinde bir takım delikurgulu neşelere denk gelir.
bulunduğu yeri, popüler müzik piyasasındaki ününü kullanıp bir takım dizilerde köşebaşını tutan saçmasapan adamlardan bin kat daha fazla hakeden bir adamdır şevket çoruh ve parlaması, hem kişisel gidişatı adına oldukça mutluluk verici, hem de gerçek bir oyuncunun ne olduğunu, nasıl bir şey olduğunu dayatılan her şeyi zerre sorgulamaksızın izleyen pijamaterliktelevizyon ailelerine öğretmesi açısından ziyadesiyle vitaminli, neşeli.
***başarılı bir oyuncu olmasının dışında sultan makamında fark ettik ki çok da güzel bi abimizmiş...
***sultan makamı'ndaki performansıyla uğur polat, fikret kuşkan, toprak sergen gibi güzel bakışlı oyuncu insanlarının hepsini solladı ve en güzel bakan erkekler kategorisinde ilk sıralara oturdu. gelecekte çok iyi işler çıkaracağı belli.
***mujdat gezenin yaz okulunda tiyatro bölümünde hocam olan zad.
***o bir sudi.. insaat filminde koltuktan düsürdü resmen.. eline, diline, beynine saglik denilesi görüldügü yerde öpülesi insan..
***insan oynadığı rolle nasıl da güzelleşebiliyormuş..*
***kasketiyle, tek omuz inik, kollar 45 derece açılı şekilde yürürken, sevip de bir türlü varamadığı sevgilisine böyle melun melun bakarken, arkada ses "sultaaaan" diye bağırırken, o sesi sanki kendisi midesinden çıkarıyormuş hissi veren -naçizane bana öyle bir his verdi kendisi-, bakışlarıyla, gözleriyle oynayan bir oyuncu.. sadece gözleriyle anlatabilir ki koskoca bir sahneyi izlenesi bir kişi kendisi, melun bakışları zaman zaman güldürse de*..
***pek mütevazı, çok yetenekli ve hoşsohbet insan... kapris, ukalalık nedir bilmediği gibi, komik halden hüzünbaza çok hızlı geçiş yapabilen naif bir bünyesi de var. eski mahalle(li)siyle bağını koparmamış, sinema adına kendisini daha fazla filmde görmek istediğimiz, adam gibi bir adam! oynadığı role yakışan, içini dolduran ve çok güzel ses tonu olan bir güzel insan. konuşurken ani manevra ve ince esprilerle de afallatabiliyor kişiyi, geri pas atıyor! çakır pub'ın gururu! inşaatın ezik sudi'si, sultan makamının bıçkın, feylezof makinisti sultan'ı. yolu her daim açık olsun!
***insaat filminde ali agbi yerine alıı agbıı diyerek deformasyon olayını ve oynadıgı karekteri muthis analiz ettigini ispatlamıs oyuncu.ayrıca insaat filminde,tek gozunde perde olması icin gormesini engelleyen lens kullanan ve rolu tek gozuyle oynayan insan.
***ilk sinema filmi inşaatla 36. siyad ödüllerinin en iyi erkek oyuncu'sunu hakkıyla kazanan başarılı insan. takdir ediyoruz kendisini...
***msm kokusu solumus, inanılmaz beyefendi, tatlı, şirin bilumum güzellikleri bünyesinde bulunduran sahsiyet..sultan makamı isimli dizideki performansını bir daha sergilerse hakettigi yere bulacagina inanilan uzun
***canlandirdigi karakterlere gozleri ve ondan otesi bakislari ile hayat veren oyuncu.
oynadigi filmlerde, mekanin herhangi bir kosesinde sergilenen yilmaz guney afisleri de dikkat cekici bir ayrinti.
***atıf yılmaz'ın yılan hikayesine dönen eğreti gelin filminde de oynayan yetenekli aktör. inşaat filminde resmen döktürmüştür.
****koskoca mucizeler komedisinin tum $eytan partisini ajite soylemesine ragmen sesinde en ufak bir titreme, en ufak bir catlama olmayan, detone olmayan yetenekli sanatci. gonul rahatligiyla sanatci denebilecek insan..
***oyunculuğunda, tehdit ya da şüphe benzeri bir durumu canlandırdığında, sol kaşının belirgince çatık bir üçgen halini aldığı, hoş insan ve oyuncu-tiyatro...
***oynadığı oyun/film/dizilerde "izlenme sebebi" olabilecek kadar ön plana çıkabilen harikulade adam.
***beşiktaş'ta trafik kazası geçirmiş, ölümden dönmüştür.
***türkiye'de yönetmenlik yapsam fetiş oyuncularımdan biri olacağı kesin olan yetenek. bu adamda ayrı bi hava var, ben ise en çok rolleri içerisinde anlat istanbuldaki pezevenk rolüne hastayım...
***gönüladlı dizide minibüscü tiplemesiyle yarıp geçiren beyaz çorap, arkasına basılmış yumurta topuklu ayakkabının pek bi yakıştığı yetenekli aktör
***pamela spence'in artık bir şeyler yapmak lazım şarkısında vokal yapmaktadır kendisi...
***arka sokaklar dizisindeki oyunculuk performansıyla kendisine hayran bıraktıran (şahsen henüz tiyatroda ve sinemada izlemedim o konuda yorum yapamayacağım ama inşaat filmini izleyenler o filmdeki oyunculuğunun da çok iyi olduğunu konuşuyor) oyuncu.
***böyle güzel bakan adamlar olduğunu bilerek yaşamak, şevkate muhtaç kadınlarda evlenme oranını azaltıyor. (bir diğeri timuçin esen)
***inşaat filminde "çok bunaldım ali abı" deyişi, sigarasını içişi ile sanki rol yapmayan bizzat sudi'ye can veren adamdır. daha çok filmde görünmelidir.
***bickin delikanli rolune cuk oturan birkac oyuncudan biri kanimca.
***sultan makami'ni izlerken, uykulu bi kafayla olmasina ragmen, asik bakislariyla insani asik eden oyuncu
derman abla 22-09-07, 09:40 http://www.resimhost.com/images/1291a1.jpg (http://www.resimhost.com)+http://www.resimhost.com/images/6694a2.jpg (http://www.resimhost.com)+http://www.resimhost.com/images/4516a3.jpg (http://www.resimhost.com)+http://www.resimhost.com/images/3766a4.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/9781a5.jpg (http://www.resimhost.com)+http://www.resimhost.com/images/525a6.jpg (http://www.resimhost.com)
K.İ.Ö.O.677 22-09-07, 19:53 http://img517.imageshack.us/img517/1143/sc800x600xh91fgpz4.jpg (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/1143/sc800x600xh91fgpz4.0c5ad19c5b.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=sc800x600xh91fgpz4.jpg)
K.İ.Ö.O677 çalışman güzel olmuş eline sağlık
devamını bekleriz :)
böyle iyi bir oyuncunun başlığını bu kadar boş bırakmayalım arkadaşlar
arkadaşlarrr bendee şevkett çoruhuu çokk severek izliyorumm çok iyi bir oyuncu sesi mimiklerii yani hepsi birbirini tamamlıyorr eklediğinizz herşey için teşekkürlerr ellerinizee sağlıkk benidee şevket çoruh ailesindee sayarsanızz sevinirimm bunlarda 45. bölümden:img-wink:
http://img235.imageshack.us/img235/3274/bolum450018wb5.jpg (http://imageshack.us)
http://img67.imageshack.us/img67/3876/bolum450028ct1.jpg (http://imageshack.us)
http://img77.imageshack.us/img77/2364/bolum450032hv6.jpg (http://imageshack.us)
ayy slmm arkdşlarr bende şvket abiyi çokk seviorumm ayy cnm yaa okdrr sıcakk birikii sohbett ettikk benn onu gördüğümdee ayy çok gsll gülüoo :D muhtşemm yaaa
derman abla 30-09-07, 13:35 http://www.resimhost.com/images/5839s1.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/8967s2.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/5907s3.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/5386s4.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/3199s6.jpg (http://www.resimhost.com)
ezgi evet sölediğine göre çok sıcakk birii şevket çoruhh ayrıca ayşegülcümm çalışmalarınn çok güzel olmuş ekipten herkesee yapıyorsunn bunlardan ne güzell:)tabii mesutsuzz olmazz
GRUPASCIKIZ 30-09-07, 16:06 bi kac reismde ben eklim bari..:)
http://img440.imageshack.us/img440/2614/38qy5.jpg (http://imageshack.us)
http://img114.imageshack.us/img114/874/15pa9.jpg (http://imageshack.us)
http://img505.imageshack.us/img505/7466/17ix6.jpg (http://imageshack.us)
http://img505.imageshack.us/img505/2227/20bl4.jpg (http://imageshack.us)
GRUPASCIKIZ 30-09-07, 16:13 bi kac calisma eklim :)
http://www.resimhost.com/images/877arkasokaklar90036lz8.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/186ksj9.tmp.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/5359sevkettt.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/7234MESUTCUK.jpg (http://www.resimhost.com)
devami osnra :)
GRUPASCIKIZ 30-09-07, 18:43 avatar yaptim 5 tane :)
http://www.resimhost.com/images/1618sevket1.jpg (http://www.resimhost.com)+http://www.resimhost.com/images/4427sevket3.jpg (http://www.resimhost.com)+http://www.resimhost.com/images/4846sevket4.jpg (http://www.resimhost.com)+http://www.resimhost.com/images/8258sevket5.jpg (http://www.resimhost.com)+http://www.resimhost.com/images/2503svket2.jpg (http://www.resimhost.com)
GRUPASCIKIZ 01-10-07, 14:24 http://www.resimhost.com/images/9133sevket_imza.jpg (http://www.resimhost.com)
bide imzaaa :)
bu da benden olsun. bi tane küçücük avatar.. yine yaparım daha sonra..
http://img239.imageshack.us/img239/162/mesut1or0.jpg (http://imageshack.us)
gümüş style 01-10-07, 15:07 mesutum seni çok seviyorum her bölüm seni izlemek için bekliyorum diziyide seviyorum tabi ama şevket çoruhun yeri başka.çobana takılmalarına o asabi hallerine bayılıyorum.ama şu gazeteci kızla yakıştıramadım giden kızın adını unuttum:)onunla daha iyilerdi
GRUPASCIKIZ 01-10-07, 16:42 mesutum seni çok seviyorum her bölüm seni izlemek için bekliyorum diziyide seviyorum tabi ama şevket çoruhun yeri başka.çobana takılmalarına o asabi hallerine bayılıyorum.ama şu gazeteci kızla yakıştıramadım giden kızın adını unuttum:)onunla daha iyilerdi
cnm buketti ismi :)
evett bende onu istiyorum yaa hem daha güzeldi hemde catlak bari degildi....:(
vee
a.konak avi süper
http://img518.imageshack.us/img518/7366/vlcsnap8513ib0.png
http://img120.imageshack.us/img120/5434/vlcsnap34982aa8.png
http://img444.imageshack.us/img444/676/vlcsnap35089et2.png
http://img205.imageshack.us/img205/3240/vlcsnap35172cj5.png
http://img205.imageshack.us/img205/7634/vlcsnap35271ew6.png
http://img205.imageshack.us/img205/3499/vlcsnap35716nj4.png
http://img205.imageshack.us/img205/5395/vlcsnap35847sv2.png
http://img205.imageshack.us/img205/2710/vlcsnap35907ib6.png
http://img205.imageshack.us/img205/6949/vlcsnap35952lk8.png
http://img205.imageshack.us/img205/4158/vlcsnap36004we2.png
http://img205.imageshack.us/img205/8149/vlcsnap36075vh2.png
http://img205.imageshack.us/img205/5624/vlcsnap36147xm2.png
http://img205.imageshack.us/img205/2475/vlcsnap36207nz3.png
http://img205.imageshack.us/img205/8651/vlcsnap36270ch2.png
http://img205.imageshack.us/img205/6280/vlcsnap36390fp8.png
http://img205.imageshack.us/img205/5250/vlcsnap36442mk1.png
http://img205.imageshack.us/img205/2407/vlcsnap36511dn8.png
http://img205.imageshack.us/img205/3307/vlcsnap36589ru1.png
http://img205.imageshack.us/img205/9085/vlcsnap36648tp8.png
Bilginize:
Şevket Çoruh'un yeni bir filmle beyaz perdeye dönecek.Yeni filminin adı "Usta". Şevket Çoruh'a başrolde eşlik edecek diğer oyuncular ise Yetkin Dikinciler, Fadik Sevin Atasoy, Hasibe Eren(A.Yakası Makbule).
Film 2008-2009 sezonunda vizyona girecek. Çekimler bahar aylarında yapılacak.
resimlere devam..:)
http://img443.imageshack.us/img443/2788/vlcsnap131181nf2.png
http://img166.imageshack.us/img166/3664/vlcsnap131301kj7.png
http://img169.imageshack.us/img169/7122/vlcsnap131433nd0.png
http://img353.imageshack.us/img353/6789/vlcsnap131608hw6.png
http://img516.imageshack.us/img516/6320/vlcsnap131827ro6.png
http://img63.imageshack.us/img63/6007/vlcsnap132047dc3.png
http://img63.imageshack.us/img63/6849/vlcsnap132098ta6.png
http://img159.imageshack.us/img159/5379/vlcsnap132217da5.png
http://img159.imageshack.us/img159/5678/vlcsnap132284vd4.png
http://img159.imageshack.us/img159/1817/vlcsnap132448kg5.png
http://img124.imageshack.us/img124/6889/vlcsnap132562hh1.png
http://img159.imageshack.us/img159/1846/vlcsnap146654je5.png
http://img124.imageshack.us/img124/1770/vlcsnap146808xj1.png
http://img124.imageshack.us/img124/3310/vlcsnap163143km4.png
http://img527.imageshack.us/img527/8867/vlcsnap174537cb8.png
Tek kelimeyle muhtesem bir oyuncu. Gercekten cok begeniyorum kendisini.
En basarili buldugum projeleri Sultan Makami, Gülizar ve Arka Sokaklar....
:)
derman abla 18-10-07, 16:43 http://www.resimhost.com/images/2362s1.jpg (http://www.resimhost.com)+http://www.resimhost.com/images/2802s2.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/4827s3.jpg (http://www.resimhost.com)+http://www.resimhost.com/images/1031s4.jpg (http://www.resimhost.com)
GRUPASCIKIZ 19-10-07, 11:31 bunlarda bende olsun :)
http://www.resimhost.com/images/3254sevketcim_ikii.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/2178sevketcim_birr.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/5243sevket_aviikkk.jpg (http://www.resimhost.com)
imzalar avatarlar çok güzel olmuş elinize sağlık
şevket i çok beğeniyorum
yılan hikayesinde de çok güzeldi
ama anlat istanbul da harikaydı
derman abla avatarlar çok güzel
GRUPASCIKIZ imzaların çok güzel
ikinizinde eline ve emeğine sağlık :happy0064
K.İ.Ö.O.677 25-10-07, 18:09 bi çalışmada bndn
http://img218.imageshack.us/img218/9191/arka6pc31nnpw4.jpg (http://imageshack.us)
ya bayılıyorum şevket coruhun oyunculuğuna ,muhteşem ötesi bi oynucu
özelikle arka sokaklarda rolünü cok cok güzel yapıo:good::good:
arka sokaklar 51.Bölümden
http://img514.imageshack.us/img514/7485/vlcsnap962745bz5.png
http://img100.imageshack.us/img100/9641/vlcsnap965581fa7.png
http://img100.imageshack.us/img100/5117/vlcsnap965768nc1.png
http://img100.imageshack.us/img100/3785/vlcsnap966171qy0.png
http://img100.imageshack.us/img100/1038/vlcsnap966348in7.png
http://img100.imageshack.us/img100/4121/vlcsnap966438pj0.png
http://img100.imageshack.us/img100/3155/vlcsnap966616xl4.png
http://img100.imageshack.us/img100/5503/vlcsnap966677br7.png
http://img100.imageshack.us/img100/2638/vlcsnap971554wi0.png
http://img100.imageshack.us/img100/6706/vlcsnap971650ej3.png
http://img100.imageshack.us/img100/4423/vlcsnap972001xy5.png
http://img100.imageshack.us/img100/3936/vlcsnap974344xs7.png
http://img140.imageshack.us/img140/7931/vlcsnap977542bo7.png
http://img144.imageshack.us/img144/5095/vlcsnap977699hu8.png
http://img144.imageshack.us/img144/5760/vlcsnap977751iy9.png
http://img137.imageshack.us/img137/1682/vlcsnap977952mg6.png
http://img518.imageshack.us/img518/4391/vlcsnap978048ql2.png
http://img228.imageshack.us/img228/9017/vlcsnap978500nw5.png
http://img91.imageshack.us/img91/9743/vlcsnap978558kd6.png
http://img141.imageshack.us/img141/8388/vlcsnap978616eg2.png
duygucum emeğine sağlık resimler harika :happy0064
http://img134.imageshack.us/img134/5093/vlcsnap46176xn8.th.png (http://img134.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap46176xn8.png) http://img250.imageshack.us/img250/1901/vlcsnap46291rm6.th.png (http://img250.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap46291rm6.png)
http://img233.imageshack.us/img233/8886/vlcsnap48220oq2.th.png (http://img233.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap48220oq2.png) http://img256.imageshack.us/img256/1104/vlcsnap48357fl2.th.png (http://img256.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap48357fl2.png)
http://img259.imageshack.us/img259/4972/vlcsnap49620cu9.th.png (http://img259.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap49620cu9.png) http://img159.imageshack.us/img159/9063/vlcsnap56799gl1.th.png (http://img159.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap56799gl1.png)
http://img259.imageshack.us/img259/1384/vlcsnap56892au3.th.png (http://img259.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap56892au3.png) http://img159.imageshack.us/img159/9175/vlcsnap57033us6.th.png (http://img159.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap57033us6.png)
http://img254.imageshack.us/img254/5463/vlcsnap144984as7.th.png (http://img254.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap144984as7.png) http://img337.imageshack.us/img337/374/vlcsnap145100fi1.th.png (http://img337.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap145100fi1.png)
http://img337.imageshack.us/img337/2104/vlcsnap145185za2.th.png (http://img337.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap145185za2.png) http://img116.imageshack.us/img116/6947/vlcsnap145435et8.th.png (http://img116.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap145435et8.png)
http://img254.imageshack.us/img254/9423/vlcsnap145562zv4.th.png (http://img254.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap145562zv4.png) http://img131.imageshack.us/img131/7563/vlcsnap145904qa6.th.png (http://img131.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap145904qa6.png)
http://img249.imageshack.us/img249/5197/vlcsnap146016pj9.th.png (http://img249.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap146016pj9.png) http://img100.imageshack.us/img100/8201/vlcsnap146168pc0.th.png (http://img100.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap146168pc0.png)
http://img130.imageshack.us/img130/1117/vlcsnap241945eb5.th.png (http://img130.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap241945eb5.png) http://img207.imageshack.us/img207/8016/vlcsnap242002kq1.th.png (http://img207.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap242002kq1.png)
http://img251.imageshack.us/img251/461/vlcsnap242178yc8.th.png (http://img251.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap242178yc8.png) http://img68.imageshack.us/img68/8118/vlcsnap242274yy8.th.png (http://img68.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap242274yy8.png)
http://img264.imageshack.us/img264/8586/vlcsnap242356nu8.th.png (http://img264.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap242356nu8.png) http://img339.imageshack.us/img339/9014/vlcsnap242619uz2.th.png (http://img339.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap242619uz2.png)
http://img407.imageshack.us/img407/5396/vlcsnap242672sh6.th.png (http://img407.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap242672sh6.png) http://img210.imageshack.us/img210/3386/vlcsnap244242yh3.th.png (http://img210.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap244242yh3.png)
http://img210.imageshack.us/img210/9675/vlcsnap244355bu9.th.png (http://img210.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap244355bu9.png) http://img210.imageshack.us/img210/403/vlcsnap244404yn5.th.png (http://img210.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap244404yn5.png) http://img80.imageshack.us/img80/8218/vlcsnap244759jn2.th.png (http://img80.imageshack.us/my.php?image=vlcsnap244759jn2.png)
derman abla 09-11-07, 09:34 Dizimizin bi konusu vardı
İstanbul'da hayat arka sokaklarda yaşanıyor
Beş kişilik polis timinin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki serüvenleri ...
Kahramanlarımız sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıklarda her zaman birbirlerinin yanlarında olacaklardır.
Dizimizde bütün ekip engin başkomisere destek oldu.Bazı oyuncular imzada yer almıyor.Ancak ben bunu bütün oyuncuların başlığına ekliyeceğim
http://www.resimhost.com/images/9812mezarlik1.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/8444mezarlik2.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/5373mezarlik3.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/8190mezarlik4.jpg (http://www.resimhost.com)
http://www.resimhost.com/images/9046mezarlik5.jpg (http://www.resimhost.com) |