remix
31-07-05, 19:45
bilgisi olan birileri girsin.
|
Tüm Versiyonu Göster : Mehmet Can Mincinozlu remix 31-07-05, 19:45 bilgisi olan birileri girsin. duygu_1907 01-08-05, 22:49 onu lise defterinde tanıdım ve başka bi projede görmedim.ama iyi bi çocuktu orda da. ahhh ah..lise defteri!çok güseldi ya keşke tekrar yayınlasalar... lise defteri gizli bahçem,sırdaşım lise defteri anılarım,arkadaşım remix 02-08-05, 10:41 Bende onu başka bir yerde görmedim.Ama dizi bana göre saçmaydı hayat bilgisi çok daha güzel ve gerçekçi. nife 02-08-05, 11:18 lise defteri gibisi varmıydı be?hayat bilgisi de neymiş.kanal dye msj atmıştım tekrarları için tmm dediler o kadar. sizde istek yaparsanız yayınlayabilirler. remix 02-08-05, 15:10 Bi ker lise defteri çok saçmaydı öyle amerikan bitmesi öğrenci mi olur 32 yaşındaki emre atuğ öğrenci yapmışlar böyle dandik lşey olmaz ama lise dizisi diye izliyodum asimavi 03-08-05, 10:31 MRB bende arda kural hayranıyım onun için bu sayfaya üye oldum ben arda kuralı 'EYVAH BABAM'da tanıdım o gün bugündür onun dizilerini kaçırmıyorum evet en güzel dizilerinden biride lise sizce en güzel dizisi hangisiydi? :p remix 03-08-05, 10:48 Bence en iyisi kuzenlerim ve emret komutanım Kiss You 14-11-05, 20:29 Ya evet arkadaşlar şu Mehmetcan hakkında bilgi verin de biz de tanıyalım onu.Hakkında bildiklerim 1984 doğumlu olduğu,Avusturya Lisesinden mezun olduğu şimdi de Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümünde okuduğu.Oyunculuk konusunda onun gibi olmak isterim şahsen.Bunlar dışında onun hakkında bildiklerinizi yazın. forgetmenot 14-11-05, 21:15 Sanırım babası da tiyatro oyuncusu Kiss You 15-11-05, 16:22 Babası Lise Defteri'nde oynadı fakat babası Koray Mincinozlu,Galatasaray Basketbol takımının antrenörüdür kely 16-03-06, 12:26 24.02.1984 yılında istanbul doğumlu.dizide takım koçu koray babası.avusturya lisesi mezunu.şu anda mimar sinan ünide tiyatro eğitimi alıyo.okulun tiyatro oyunlarında görmeniz mümkün.öğrenimi bitene kdr dizilerde oynamicak.ortaokul ve lise de okurken galatasarayda basketbol oynadı.boş zamanlarında bateri çalar evde :) onu taksim ve beşiktaşta sık sık görebilirseniz... @zgür_emine 15-04-06, 08:51 ya bu çocuğun fotosu falan yok mu hiç kimsede, göndersinde bizde tanıyalım bu çocuğu veya oynadığı dizilerdeki isimlerini yazın lütfen .... ozgurcevik 16-04-06, 11:32 bir foto koyabilir msnz? Kiss You 16-04-06, 17:18 Mehmet Can Mincinozlu Resimleri Mehmet Can Mincinozlu Resim 1 (http://img509.imageshack.us/img509/9317/354fg.jpg) Mehmet Can Mincinozlu Resim 2 (http://img509.imageshack.us/img509/64/293iu.jpg) Mehmet Can Mincinozlu Resim 3 (http://img69.imageshack.us/img69/5419/146uc.jpg) ya bu çocuğun fotosu falan yok mu hiç kimsede, göndersinde bizde tanıyalım bu çocuğu veya oynadığı dizilerdeki isimlerini yazın lütfen .... Bir tek lise defterinde oynadı.Ordaki adı da Alp'ti. k_r_m_c_m 30-04-06, 18:23 ya cidden arkadaşlar çok merak ettim bi fotosunu koyun lütfennnn se-na 09-08-06, 14:35 bayılıyorum bu mehmetcana lise defteride çok gzl bi diziydi keşke devam ettirselerdi....ahh alp ahhh mehmetcan ahhhhhhhh:img-grin2 asi kiz 12-08-06, 22:52 arkadaşlarr kimsede alp in fotosu yok mu yaaa yaaa alp çok şeker crazy_sinem 14-08-06, 21:16 aşkım biricik bebeğimm alpimmmm helin_ 15-08-06, 15:51 çok hoş bir çocuk mehmetcan msn adresini filan bilen var mı?? crazy_sinem 15-08-06, 21:27 o benim alpim sulanmayın alpimeee onun için ben gecelerce ağlıyorum rüyalarımda sarılıyoruz birbirimizi öpüp kokluyoruzzz o benim ruh ikizimm bi gün YANINA GELİCEM yeminim olsunnnnnnnnnnnn eti_melo 16-08-06, 08:17 ya evet şu msn işini araştırmak lazım ama nasıl olcak o iş yaa şimdi çok merak ettim düşünsene mehmetcanla camerada konuşcaz fln manyak bişi olurdu yaaa helin_ 16-08-06, 11:32 arkadaşlar sizde mehmetcan fotoğrafları varsa koyabilir misiniz?? crazy_sinem 16-08-06, 17:38 alpim biricik aşkımmm yanına geleceğimmm yemin ederimmm konuşucam seninleeee yemin ederimmm bebeğimmm aslında çok yakınımdasınnnnnn aşkımmm alpimmmmmm crazy_sinem 17-08-06, 10:58 aşkımmmmmmmmm alpimmmmmm benimmmmmmmm ya sen benimsin bebeğim güzelim kaşının üstündeki bene hayranımm karizmam ayyyy aşkımmmm benimmmm canımın içiii ekin_gulendam 17-08-06, 15:47 şker bi çovuk resim ekleyen yok mu? taybong 17-08-06, 17:27 valla arkadaşlar bende bi tane resmi var sadece.. http://img429.imageshack.us/img429/3691/fsfadsizsk6rf7.png (http://imageshack.us) helin_ 17-08-06, 17:30 valla arkadaşlar bende bi tane resmi var sadece.. http://img429.imageshack.us/img429/3691/fsfadsizsk6rf7.png (http://imageshack.us) resim için teşekkürler:) helin_ 18-08-06, 12:12 arkadaşlar bol bol alp resmi çekin bugün lütfen.... _tuby_ 18-08-06, 16:57 ewet yaa bnde resim istiyorum.çekebilme imkanım olsaydı bnde çekerdim ama yok.lütfen... ozlem_19_1990 18-08-06, 16:57 mehmetcanın karşısına bi kere kimse çıkamaz ben onu çok seviyorum her konuda yetenekli olduğunu düşünüyorum hakkında hiçbişey bulamıyorum ve sinir oluyorum bi resmi bile yok ya sessizliği çok seviyo galiba onu çok ama çok seviyorum başarılar mahmatcan... ozlem_19_1990 18-08-06, 17:00 o kimsenin aşkı olamaz o sadece benim aşkımtatlım bitanem canım sesi seviyorummmmmmmmmmmm ozlem_19_1990 18-08-06, 17:01 o kimsenin aşkı olamaz o sadece benim aşkımtatlım bitanem canım seni seviyorummmmmmmmmmmm crazy_sinem 18-08-06, 18:15 aşkım benim bi gün yanına gelip cesaretimi toplayıp seninle konuşçammmmmmmmmmm YEMİN EDERİMMMMMM bebeğimmmmmmmmmmm benim yaaaaaa bateristimmm aşkım TAPTIĞIM ERKEKKKKKKK sevgilim canımın içi aşığımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmm sanaaaaaaaaaa ALPPPPPPPPPPPPPPPP onur29 18-08-06, 18:20 lise defteri gibisi varmıydı be?hayat bilgisi de neymiş.kanal dye msj atmıştım tekrarları için tmm dediler o kadar. sizde istek yaparsanız yayınlayabilirler. hayat bilgisi bin kat daha iyiydi bu diziden evet arasıra bakardım lise defterine ama saçmaydı gerçekten yok kaçırılma vurulma bu kadar olay abartılıydı bencede amerikan özentisi bir diziydi karakterlerde çok oturmamıştı bence helin_ 18-08-06, 20:54 yaa arkadaşlar hiç mehmetcanın fotoğrafını çeken yok muu:( guzel kız 18-08-06, 21:16 YA ALP'İN DAHA FAZLA RESMİ YOKMU........ MEHMET MİNCİNOZLUNUN SEVGİLİSİ VARMI?NOLLUUURR OLMASIN..YA ÇOOK SÜPER YAKIŞIKLI.LİSE DEFTERİNİN TEKRARLARINI SIRF ONUN İÇİN İZLİYORUM.NOLUR KANAL DE BİRAZ DAHA UZATSIN LİSE DEFTERİNİN SAATTLERİNİ..LÜTFEEEN ONUN MSN ADRESİNİ BULUN.VE DAHA FAZLA RESİM İSTİYORUM LÜTFEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNN.............. .........:img-kiss: :love05: duguu_07 18-08-06, 22:10 'alp' lise defterinde benim favorim:p .O duruşuyla,sesiyle,giyinişiyle ,olaylara yaklaşmasıyla,düşünceleriyle digerlerinden farklı geldi bana.yakışıklı olmasıda onu ideal bi oyuncu yapıyor bence dizide dikkat cekenlerin başında geliyo ve cok iyi oynuyo bi dizide görmek istiorum........seni seviorum:D NİLYA 19-08-06, 00:59 mehmet lise defterindeki asabi tavırlarıyla benimde çok ilgimi çekmişti...gerçekten bi dizide oynasa çok güsel olurdu:img-sorry _tuby_ 19-08-06, 08:30 hayat bilgisi bin kat daha iyiydi bu diziden evet arasıra bakardım lise defterine ama saçmaydı gerçekten yok kaçırılma vurulma bu kadar olay abartılıydı bencede amerikan özentisi bir diziydi karakterlerde çok oturmamıştı bence bence hayat bilgisi hiç gerçekçi diildi.hayat bilgisi bence çok kötüydü.ilk başta perran kutmanın oyunculuu için izliodm.sonra perran kutman bile bu kadar kötü bi dizii izleme sebebim olamadı... ddilara 19-08-06, 10:10 Hakkında biraz arastırma yaparsanız kolayca babasının mail adresine ve cep numarasına ulasabilirsiniz. Bence msn adresini cok isteyenler bir deneyin derim babasından sansınız olabilir.. Tabi bilemem yani beni ilgilendirmiyor adresi filan cok isteyenler babasına mail atmaya razı olabilir belki dedimm... işallah ilerleyen zamanlarda daha sık görücez okulu bittiğinde,bitmiş de olabilir bilemiyorum... Sesine bitiyorum anne derken sesi bitiriyor _tuby_ 19-08-06, 13:51 Hakkında biraz arastırma yaparsanız kolayca babasının mail adresine ve cep numarasına ulasabilirsiniz. Bence msn adresini cok isteyenler bir deneyin derim babasından sansınız olabilir.. Tabi bilemem yani beni ilgilendirmiyor adresi filan cok isteyenler babasına mail atmaya razı olabilir belki dedimm... işallah ilerleyen zamanlarda daha sık görücez okulu bittiğinde,bitmiş de olabilir bilemiyorum... Sesine bitiyorum anne derken sesi bitiriyor bnde anne derken ki vurgularına bayılıyorum... helin_ 19-08-06, 13:54 bnde anne derken ki vurgularına bayılıyorum... evet yaa süpeer!! grrdbtlr 20-08-06, 21:47 oyunculugunu bakıslarını ve duruslarını bende cok begeniyorum ama bazı arkadaslar fazla abartılı mesajlar yamıslar gercekten bu bölümü okunmaz hale getiriyor bu mesajlar tamam cok seviyosunuz ama duygularınızı kendi icinizde yasayın lütfen:icon_evil eminim o da okusa hosuna gitmez bu kadar cocuksu yazılar:img-grin2 seralin 21-08-06, 10:15 oyunculugunu bakıslarını ve duruslarını bende cok begeniyorum ama bazı arkadaslar fazla abartılı mesajlar yamıslar gercekten bu bölümü okunmaz hale getiriyor bu mesajlar tamam cok seviyosunuz ama duygularınızı kendi icinizde yasayın lütfen:icon_evil eminim o da okusa hosuna gitmez bu kadar cocuksu yazılar:img-grin2 grrdbtlr sana katılıyorum tmm bende oyunculuğunu beğeniyorum fakat abartmayın lütfen burada böyle şeyler yazmayın lütfen biribirinize nispet yapar gibi bu forumda oyunculuğundan bahsedelim... asi_yıllar_13 21-08-06, 15:45 mehmetcan çok karizmatik çok yakışıklı o benim için bitane eti_melo 21-08-06, 16:46 arkdaşlar bildiğim kadarıyla mehmetcan 84 doğumlu mimar sinan da ii bir derece ile okuyor tiyatro oyunlarına fln çıkıyormuş galiba bu kdr biliyorum bu arada asi yıllar sende eskişehirdensin demek merhaba... crazy_sinem 21-08-06, 18:22 aşkım benim biricik alpimm yaaaa bebeğimm benimmmm bitanemmm .zeynomm. 22-08-06, 02:15 ooo kızlar uçmuşsunu siz ya :))tamam anladık çok seviyosunuz Allah var sevilmiycek gibide degil ama çok çocukça şeyler yazmışsınız .tamam daha yaşlarınız 15-16 ama biraz daha ölçülü olun yaw:)) bide moralınızı bozmak gibi olmasın ama bana msn olayı yaş geliyor,sanmam yani camda falan konuşuruz diye hayaller kurmuşsunuz hayalleride bi sınırda uçurmak lazım dimi hem o zaman hayal kırıklığınızda daha küçük olur. geleyim mehmetcan a çok farklı bi karizması var bide konuşurken tonlamaları vurguları çok hoş .Bende anne deyişine hasta oluyorum.. son bişey gene moralanızı bozmak gibi olcak ama mimar sinanda okuyo dimi ben sınava girmek için gitmiştim o okula ,oradaki kızların böyle karizma tatlı bi çocuğu boş bırakçaklarını sanmıyorum malesef:)) Neyse umut fakırın ekmegi siz genede ümit var olunuz canlarım:) .zeynomm. 22-08-06, 02:45 hadi gene neyse size benden bı abla kıyağı :)) koray mincinozlunun mail adresini buldum . yanlış anlaşılmasın özel olarak bulmadım googleden gls üyeleri gibi bi yere girdim orda açık açık yazmışlar benımde buraya yazmam sorun olmaz heralde koray516@hotmail.com ddilara 22-08-06, 09:21 Benimde size arastırın kolayca bulursunuz dediğim adres buydu arkadaslar.. Ama yazmam sorun olurmu bilemedm yazmadım :img-grin2 _tuby_ 22-08-06, 12:26 oyunculugunu bakıslarını ve duruslarını bende cok begeniyorum ama bazı arkadaslar fazla abartılı mesajlar yamıslar gercekten bu bölümü okunmaz hale getiriyor bu mesajlar tamam cok seviyosunuz ama duygularınızı kendi icinizde yasayın lütfen:icon_evil eminim o da okusa hosuna gitmez bu kadar cocuksu yazılar:img-grin2 evet bnde bazı arkadaşlığın fazla abarttığnı düşünüyorum.aşkla hayranlık arasındaki farkı anlayabileceğinizi umuyorum arkadaşlar.bu kadar abartmayın... eti_melo 22-08-06, 16:12 ooo kızlar uçmuşsunu siz ya :))tamam anladık çok seviyosunuz Allah var sevilmiycek gibide degil ama çok çocukça şeyler yazmışsınız .tamam daha yaşlarınız 15-16 ama biraz daha ölçülü olun yaw:)) bide moralınızı bozmak gibi olmasın ama bana msn olayı yaş geliyor,sanmam yani camda falan konuşuruz diye hayaller kurmuşsunuz hayalleride bi sınırda uçurmak lazım dimi hem o zaman hayal kırıklığınızda daha küçük olur. geleyim mehmetcan a çok farklı bi karizması var bide konuşurken tonlamaları vurguları çok hoş .Bende anne deyişine hasta oluyorum.. son bişey gene moralanızı bozmak gibi olcak ama mimar sinanda okuyo dimi ben sınava girmek için gitmiştim o okula ,oradaki kızların böyle karizma tatlı bi çocuğu boş bırakçaklarını sanmıyorum malesef:)) Neyse umut fakırın ekmegi siz genede ümit var olunuz canlarım:) abi ya şu camerada konuşuruz hikayeleri fln şakaydı yaaa crazy_sinem 22-08-06, 16:28 alpimm benimm ya bitanem canımın içi benimm her gece rüyalarımdasınnnn biliyomusun o zaman seninle herşey yapıyoruz rüyamda sarılıyoruz öpüyoruz birbirimizi aslında uzakta değilsin buradasın TÜRKİYEDESİN İSTANBULDASIN çok mu uzak sence gelemezmiyim oralaraaaa eti_melo 22-08-06, 16:50 şöle görüntü kalitesi ii resimler yokmu ya mehmetcanın grrdbtlr 22-08-06, 20:21 alpimm benimm ya bitanem canımın içi benimm her gece rüyalarımdasınnnn biliyomusun o zaman seninle herşey yapıyoruz rüyamda sarılıyoruz öpüyoruz birbirimizi aslında uzakta değilsin buradasın TÜRKİYEDESİN İSTANBULDASIN çok mu uzak sence gelemezmiyim oralaraaaa ahh be arkadasım yazma söyle yasında cok kücük deil tmm bizim de cok hayranı oldugumuz kisiler var ama yani bebegim bitanem :icon_evil olmuo lütfen gercekten hic hos görünmüo bu tür yazılar:img-grin2 guzel kız 22-08-06, 21:04 ya tamam bizlerin söylediklerini abrtı bulmuş olabilirsiniz.sonuçta o bizzim çok sevdiğimiz biri.bunu büyüklük yada küçüklükle alakası yok...ulaşamayacağımız için sadece içimizdekileri söylemekle yitiniyoruz..lütfen bunada karışmayın...bu arada sevgilisi olup olmadığı biliniyormu..bizde onun boş kalmayacağını tahmin edebiliyoruz çok şükür ki.... neyse ben yinede onu çok seviyorum.hiç koray mincinozluya giren oldumu..olduysa cvp yazsın lütfen..yada bu adres doğrumu?.... guilty 22-08-06, 21:10 Kaç yaşındadır acaba bu mehmetimiz canımız kanımız. BİLEN VARSA LÜTFEN RİCA EDİYORUM. guzel kız 22-08-06, 21:19 84 yılından hesaplarsanız eğerki 22 yaşında oluyor...yani daha çok genç..ya mehmetin daha fazla resmi yok mu?birde şu var:bence burdaki herkes onu cam dan görmeyi düşlüyordur...değil mi??? grrdbtlr 22-08-06, 21:35 eger yanlıs bi seyler söylediysem özür dilerim bende karsı deilim onun sevilmesine ki bende gercekten begeniorum ama bazı arkadasların yazıları cok degisik bos gelio bana... ama özür dilerim düsüncelerinize saygım sonsuz crazy_sinem 22-08-06, 21:36 ewet ya sakın bi daha düşüncelerime karışma batıyo galiba neyse mehmetcanım alpimm benim bitanem geleceğim yanınaaaaa grrdbtlr 22-08-06, 21:37 ben düsüncelerine karısmıorum zaten istedgini düsün arkadasım bana senin yazdıkların batıo(du) artık bisey demiorum AASLI 23-08-06, 14:47 hiç dizilerde görünmüyor bari bir dizide oynasaydıda en azından tv den izleseydik crazy_sinem 23-08-06, 15:55 aşkım bitanem alpimmmm benim ya biriciğim benimmmmmm sen benimsin bende seninim ama daha çokkk sen benimmsinn mimar sinanlımmm benim şirinimm yaaaa _tuby_ 23-08-06, 17:11 hiç dizilerde görünmüyor bari bir dizide oynasaydıda en azından tv den izleseydik okulu bitti yada biticek bnde tam olarak bilmiyorum.ama okulu biter bitmez tv yer alacağını duymuştum.inşallah o günler çabuk gelirde bizde hem onun kadar ii bir oyuncuyu hemde onun kadar yakışıklı birini görme şansı yakalarız... guzel kız 23-08-06, 18:20 tuğçe mincinozlu diye biri vardı internette.itiraf gibi birşey yapmıştı.onun kim olduğunu bilen varmı.varsa liütfen cvp yazsın.aslında mehmetcan'ı onu görmek kolay ama pek kendi tayfasından olmayan kızlara bakacağını sanmıyorum.anlatabiliyormuyum.ama lütfen okadar umursamamazlık yapmasında bir teşekkür msj yazsın.lütfeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn.koray mincinozlunun msn adresini veren yanlış vermiş sanırım.öyle bir adres yok çünkü....neyse ben yinede bir dizi kahramanı olarak onu çok seviyorum.... beste-- 23-08-06, 19:50 Mehmet Can hayatımda gördüğüm en yakışıklı erkek Mehmet sana bitiyorum.Eğer burayı okuyorsan lütfen bizi daha fazla bekletme ve tv de görelim seniii:love05: Tugce-alp 23-08-06, 19:55 Mehmetcan yaa buraya snn için üye oldum canmsın bnm ya:img-kiss: beste-- 23-08-06, 19:56 okulu bitti yada biticek bnde tam olarak bilmiyorum.ama okulu biter bitmez tv yer alacağını duymuştum.inşallah o günler çabuk gelirde bizde hem onun kadar ii bir oyuncuyu hemde onun kadar yakışıklı birini görme şansı yakalarız... Evet ya çok özledim kendisini artık dönsün tvye acaba şimdi nerde ne yapıyordur???:img-kiss: crazy_sinem 23-08-06, 20:45 o benim biricik aşkımmmmmmm ya her gece rüyalarımdasın resimlerine bakmadan uyuyamıyorum yaaa off hastayım sana milyonkere ya mimar sinanlım yanına geleceğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm alpimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şebnem ferah 23-08-06, 20:50 ya crazy sinem misin nesin ya çok saçmaladın herkesin canını sıkıosun bazı duygularını kendine saklamalısın şebnem ferah 23-08-06, 20:52 ya crazy sinem misin nesin ya çok saçmaladın herkesin canını sıkıosun bazı duygularını kendine saklamalısın crazy_sinem 23-08-06, 20:56 sanane yaa asıl sen saçmladın yazmaya devam edicem işte çatlada patla hiç kimse beni alpimden vazgeçiremezzzz kızım sende tabi hıhhh alpimmmm benimm bitanemmmmm .zeynomm. 24-08-06, 01:21 valla arkadaşlar ben o adresi galatasaraylılara ait bi siteden aldım galatasarayda koçluk yapmış çalışmış birsürü kişinin adresi olan bi site . açıkçası kontrol etmedim sadece bazı kendini parçalayan arkadaşlar varya onlara iyiylik olsun diye yazayım dedim kullanılmıyosa üzgünüm kızlar sizi kandırmak umutlandırmak gibi bi niyetimde yoktu yanlış anlaşılmasın:)) bu arada aynı sitede koray mincinozlunun cep numarasıda var almak isteyen arkadaşlar o raya baksın .googleden koray mincinozlu yazsınlar ve galatasarayla iligili bi sayfa işte ona baksınlar orda telefon numaraları ve mail adresleri var .mail iptal olmuş sanırım ama telefon numarasına bi bakın isterseniz.ayrıca telefon numarasını benden almak isteyen arkadaşlar özelden yazarsanız veririm tamam mı ? tulipp89 24-08-06, 15:04 warya kimsenin hislerine karışmak istemem ama şunu da söylemeden geçemicem. lise defterini izliyodum sonra bişeyi merak ettim nete girdm. sonra bi şekilde bu forumu buldum ve bazı üyelerin yazdıklarını görünce harbi midem bulandı yani. ve sırf bunu burda belirtmek için de gittim üye oldum. ya ben şu mehmetcan mincinozlu olsam warya crazy_sinem ve onn gibi yazılar yazan arkadaşların sevgilisi olmayı istemezdim. hoş, mehmetcanın da isteyeceğini hiç sanmıyorum. bence bu sulu iltifatlarınızı kendinize saklayın ya da gerçekten çok söylemek istiyosanız da gidin msnden fln özel konuşun yani şahsen benim midem bulandı. ve burda benim gibi düşünen biçok arkadaşın olduğunu da adım gibi biliyorum. şimdi doğal olarak bu yazdıklarıma tepki göstereceksiniz ama bunları belirtmeden rahat edemezdim. dizilerle bütünleşip de çocuğun gerçek ismini bile unutup hala ALP diye hitap edenler war.. ilginç dogrusu.. benimle aynı fikirde olanların da cevap vereceğini ümit ediyorum.. hadi şimdi pai! pai! (= (= :img-lady: mehmetcansu 24-08-06, 15:04 :love05: I LOVE YOU ONU İLK LİSE DEFTERİNDE GÖRDÜM VE ONU ÇOK SEVDİM HER TARAFTA ONUN E MAİLİNİ BULMAYA ÇALISIYORUM EĞER BİLEN VARSA LÜTFEN BANA VERİN LÜTFEN :img-in_lo mehmetcansu 24-08-06, 15:08 valla arkadaşlar ben o adresi galatasaraylılara ait bi siteden aldım galatasarayda koçluk yapmış çalışmış birsürü kişinin adresi olan bi site . açıkçası kontrol etmedim sadece bazı kendini parçalayan arkadaşlar varya onlara iyiylik olsun diye yazayım dedim kullanılmıyosa üzgünüm kızlar sizi kandırmak umutlandırmak gibi bi niyetimde yoktu yanlış anlaşılmasın:)) bu arada aynı sitede koray mincinozlunun cep numarasıda var almak isteyen arkadaşlar o raya baksın .googleden koray mincinozlu yazsınlar ve galatasarayla iligili bi sayfa işte ona baksınlar orda telefon numaraları ve mail adresleri var .mail iptal olmuş sanırım ama telefon numarasına bi bakın isterseniz.ayrıca telefon numarasını benden almak isteyen arkadaşlar özelden yazarsanız veririm tamam mı ? SELAM BERRAKGÖKSU BANA CEP TELEFONUNU VERİR MİSİN? tulipp89 24-08-06, 15:08 sana çok katılıorm.. mehmetcansu 24-08-06, 15:10 :img-grin2 selam berrak msn ını verır mısın o zaman konusabılırız? mehmetcansu 24-08-06, 15:11 selam berrak msn ını verır mısın o zaman konusabılırız? crazy_sinem 24-08-06, 15:19 sanane be kardeşim istediğimi yazarım hem benim duygularım bunlar siz böyle devam ettikçe ben daha çoookkkk yazıcam hıhhhh seviyorum deli gibi aşığım tapıyorum ölüyorumm aşkındann alpimmmmmmmmm tulipp89 24-08-06, 15:44 ya crazy_sinem istediğin kadar yaz benim için no problem.. ben kim bilir bi daha ne zaman görücem bu forumu. görsem de önemli deil. ben sadece seni uyarıyorum çünkü dışarıdan çok sulu bi insanmışsın gibi duruyo ve iğrenç bi görüntü oluşturuyo. bi de şunu bil erkekler bu kadar şımartılmaya değmez ;) crazy_sinem 24-08-06, 15:55 ÖNERİLERİN için sağolda ben sulu birisi değilim bi kerem sadece çookkk aşığımm buda benim elimde olmayan bi şey okey anlaştığımıza göre sorun yok ALPİMMMMMM BENİMMMMM BİRİCİKK SEVGİLİMMMM BENİMMMM BİTANEMMMM ToMRiddle92 24-08-06, 19:21 crazy İşi phok etme sevmek asık olmak ve hoslanmak bence tamamen ayrı seyler ve sen hepsini karıstırmıssın bi app pizzası ortaya koymussun lutfen biraz seviyeli ol herkesi guldurme crazy_sinem 24-08-06, 19:49 bakın bi daha benim hakkımda hiç bi yazı yazmayın herkes kendi işine baksın tamam mı asıl sen kendini güldürüyosun terbiyesiz kelimeler yazmakla böyle devam edersen karşılığını alırsın kapa çeneni ve otur yerine ben yazmaya devam etçemmmmm tamam mı DO YOU UNDERSTAND ME? crazy_sinem 24-08-06, 21:29 seni çoookkk ama çookkkk seviyorum bitanecik alpimmm benimmm alınganımmm benimmm üzme kendini sakınn şimdi resimlerine bakıyorum birazdan yatıcamm bebeğimmmm alpimsinnn benim işteeee O KADAR!!!!! SENİ SEVİYORUMMMM................. sinem-alppp 1 guzel kız 24-08-06, 22:11 berrakgöksu sana çok katılıorum...bencede o kadar çok abartılması yersiz..bence gidip mimar sinanda onu görsün.zaten mehmetcanın bence bu siteye insanların ona duygularını yazdıklarını bildiğini sanmıyorum.zaten umrunda bile değildir.... ben onun arkadaşı olduğunu iddia eden bir kızla yazıştım.onunla çok samimi olduğunu savundu.isterseniz size onu adresni bırakayım.ben o kızı görünce mehmetcan dan soğudum açıkçası.bana göre biri olmadığını anladım.bence mehmetcan farklı şeyler peşinde bir kişilik.halindende belli zaten.bence buraya bir savunma msj atmalı.site görevlileri hbr verirse tabi mehmetcan a.... size de tavsiyem pek takılmayın.onun sahibi vardır bence............................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....... _tuby_ 24-08-06, 22:12 mehmetcan bu forumu okursa eer kesinlikle çok rahatsız olur ve bize bi cvp bile vermez.hayranlıkla aşk arasındaki farkı anlayamayanlar fazlasıyla abartıyolar çünkü... guzel kız 24-08-06, 22:13 berrakgöksu sana çok katılıorum...bencede o kadar çok abartılması yersiz..bence crazy sinem gidip mimar sinanda onu görsün.zaten mehmetcanın bence bu siteye insanların ona duygularını yazdıklarını bildiğini de sanmıyorum.zaten umrunda bile değildir.... ben onun arkadaşı olduğunu iddia eden bir kızla yazıştım.onunla çok samimi olduğunu savundu.isterseniz size onu adresni bırakayım.ben o kızı görünce mehmetcan dan soğudum açıkçası.bana göre biri olmadığını anladım.bence mehmetcan farklı şeyler peşinde bir kişilik.halindende belli zaten.bence buraya bir savunma msj atmalı.site görevlileri hbr verirse tabi mehmetcan a.... size de tavsiyem pek takılmayın.onun sahibi vardır bence.two_che90@hotmail.com....................... .................................................. .................................................. .................................................. ............................. guzel kız 24-08-06, 22:18 berrakgöksu sana çok katılıorum...bencede o kadar çok abartılması yersiz..bence crazy sinem gidip mimar sinanda onu görsün.zaten mehmetcanın bence bu siteye insanların ona duygularını yazdıklarını bildiğini de sanmıyorum.zaten umrunda bile değildir.... ben onun arkadaşı olduğunu iddia eden bir kızla yazıştım.onunla çok samimi olduğunu savundu.isterseniz size onu adresni bırakayım.ben o kızı görünce mehmetcan dan soğudum açıkçası.bana göre biri olmadığını anladım.bence mehmetcan farklı şeyler peşinde bir kişilik.halindende belli zaten.bence buraya bir savunma msj atmalı.site görevlileri hbr verirse tabi mehmetcan a.... size de tavsiyem pek takılmayın.onun sahibi vardır bence.two_che90@hotmail.com....................... .................................................. .................................................. .................................................. ............................. guzel kız 24-08-06, 22:18 berrakgöksu sana çok katılıorum...bencede o kadar çok abartılması yersiz..bence crazy sinem gidip mimar sinanda onu görsün.zaten mehmetcanın bence bu siteye insanların ona duygularını yazdıklarını bildiğini de sanmıyorum.zaten umrunda bile değildir.... ben onun arkadaşı olduğunu iddia eden bir kızla yazıştım.onunla çok samimi olduğunu savundu.isterseniz size onu adresni bırakayım.ben o kızı görünce mehmetcan dan soğudum açıkçası.bana göre biri olmadığını anladım.bence mehmetcan farklı şeyler peşinde bir kişilik.halindende belli zaten.bence buraya bir savunma msj atmalı.site görevlileri hbr verirse tabi mehmetcan a.... size de tavsiyem pek takılmayın.onun sahibi vardır bence.two_che90@hotmail.com............ ada_89 25-08-06, 09:06 sen girmionmu hic bu bölüme yaa daha doğrusu nie hic kimse girmiooooo crazy_sinem 25-08-06, 10:33 berrakgöksu sana çok katılıorum...bencede o kadar çok abartılması yersiz..bence crazy sinem gidip mimar sinanda onu görsün.zaten mehmetcanın bence bu siteye insanların ona duygularını yazdıklarını bildiğini de sanmıyorum.zaten umrunda bile değildir.... ben onun arkadaşı olduğunu iddia eden bir kızla yazıştım.onunla çok samimi olduğunu savundu.isterseniz size onu adresni bırakayım.ben o kızı görünce mehmetcan dan soğudum açıkçası.bana göre biri olmadığını anladım.bence mehmetcan farklı şeyler peşinde bir kişilik.halindende belli zaten.bence buraya bir savunma msj atmalı.site görevlileri hbr verirse tabi mehmetcan a.... size de tavsiyem pek takılmayın.onun sahibi vardır bence.two_che90@hotmail.com....................... .................................................. .................................................. .................................................. ............................. o kızdan neden soğudun mehmetcanı tanıyomu _PaMuK_ 25-08-06, 12:45 Burada yazılanlar ne kadar yersiz ve saçma arkadaşlar lütfen kendinize gelin!!!Modlar da şuraya bir göz atsalar iyi olacak ama. crayz_sinem lütfen düşüncelerini kendine sakla.:icon_evil crazy_sinem 25-08-06, 12:49 birisi daha çıktı başıma sanane kızım ya isttediğimi yazarım burası alpin forumuu bi daha bana hiç bi şekilde msj yazmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn DO YOU UNDERSTAND ME? siz böyle konuştukça ben daha çokkkkkk yazıcammmm inat bende işte seviyorummmmmm alpimmmm seniiii bitanemmmmmmmmm eti_melo 25-08-06, 15:49 sinem ayıp ediyorsun çok bak bir çok kişi benle aynı fikirde gördün demi birde hala karışmayın dersin lütfen biraz kendine çeki düzen ver crazy_sinem 25-08-06, 16:48 arkadaşlar lütfeenn ya bana msj falan yazmıyın istemiyorumm benimde aklım var herhalde ben vazgeçmem ben bunu söyliyim baştan hep kavga çıkarmak işiniz gücünüz lütfeenn ya burası alpin forumu herkes istediğini yazarrr DO YOU UNDERSTAND ME?LÜTFENNNNNNN pEsSiMiSt_9 25-08-06, 17:48 arkadaşlar fikirlernzn açık ve net olması çok güzel..ama burası bi itiraf sitesi diil:) biliorum farkındasınz engel olamyrsnz ama 'ben engel olamyrm' lafının arkasına sığınp devam etmeyn..eminmki otokontrol sistemine sahpsnz;) forum konusu amacını aşıo ve bunu durdurmak sizin elnzde;):) tabiki bende onu takp ediorum ama hayranım hayranlık aşk diildr,bunu bildiinzden emnm..mehmetcan ın bu forumu okumasını sağlamak içn bunları yazmak yerine onun hakknda sahip olduunz bilgilerinizi paylaşmanz,ilgilendiinizi göstermenz lazm(ilgi hakknda araştırma yapmak fln oluo burda;) )..ve konu ilk sayfalarda daha anlamlı;) (bu bi eleştri diil,benm düşüncem;) ) kendinize ii bakın eti_melo 25-08-06, 20:06 kesinlikle sonunna kdr katılıyorum forum amacı dışına çıktı pessimist arkadaşım saol ağzına sağlık sinem hala dikkafalık yağıyo banlancak görcek sonra crazy_sinem 25-08-06, 20:10 benim hakkımda konuşma üff istemiyorum yaa taktınız bana kafayı yaa yürü git işine alpimm sevgilim canım bitanem bebişimnmmmmm eti_melo 25-08-06, 20:13 düzgün konuş forumda olduğunu unutma kimsenin senle alıp veremediği yok düşüncelerin herkesi rahatsız etmiş sana biraz daha sakin dioruz yürü git lafınıda modlara biidirebilirm ama şimdi deil sen de anlarsın umarım ne dmk istediğimizi crazy_sinem 25-08-06, 20:15 bundan sonra bana hiç bi şey yazmayınnnnnnnnnnnn unutun beni bu forumda yokmuşum gibi davranınnnnnnn oldumu herkes takmış kafayı yaa bana hep işiniz gücünüz kavga etmek alpin resimlerini paylaşçaktım ama vazgeçtimmmmm eti_melo 25-08-06, 20:17 boşwer zaten senden gelceğine allah tan gelsin laf anlamayan insan crazy_sinem 25-08-06, 20:18 ağırr ol biraz senn ben paylaşçağım kişileri bilirimm canım hem koray hocamın resimlerini hemde alpinn eti_melo 25-08-06, 20:20 canımm burda paylaşınca herkes faydalancak ne o herkese pm mi atcan ammaa ne uğraşıyom senle sen yokmuşsun gibi davranayım en ii si crazy_sinem 25-08-06, 20:23 ha şöyle birbirimizi görmezlikten gelelim oh be anlaştığımıza göre sorun yokk eti_melo 25-08-06, 20:24 yok sorun fln pEsSiMiSt_9 26-08-06, 11:44 saol eti_melo arkadaşm:) evt sinem burdaki herkes senn iiliin içn yazdı o kadar şeyi..;) umarım artık konşmalarımz işe yarar..:);) pEsSiMiSt_9 26-08-06, 11:46 evt en iisi bu:) artık bilgi paylaşımı devam edeblr arkadaşlar sanırım:);) eti_melo 26-08-06, 12:53 saol eti_melo arkadaşm:) evt sinem burdaki herkes senn iiliin içn yazdı o kadar şeyi..;) umarım artık konşmalarımz işe yarar..:);) ne dmk cnm her zmn:img-grin2 pEsSiMiSt_9 26-08-06, 18:43 ne dmk cnm her zmn:img-grin2 saol cnm:) tuttum seni!!:D şebnem ferah 26-08-06, 20:32 sanane yaa asıl sen saçmladın yazmaya devam edicem işte çatlada patla hiç kimse beni alpimden vazgeçiremezzzz kızım sende tabi hıhhh alpimmmm benimm bitanemmmmm ya sana yazma dien yok ki kimse seni alpten vazgeçirmeye çalışmıo ama bu kadar üye normal şeyler yazarken sen nie saçmalıon konuyla alakasız şeyler yazıon :icon_evil Kiss You 27-08-06, 07:46 Arkadaşlar bu Mehmetcan'ın forumunu okudumda ne kadar gereksiz bilgilerle dolu.Şu Sinem adı verilen arkadaşımızın banlanması gerekiyo.Nedir bu ya aşkım,aşkım,aşkım.Eğer bu kadar aşıksan git Mimar Sinan'ın kapısına orda gör yani.Buradaki insanlar onun hastalık derecesine varan aşk laflarını okumak zorunda değil.Bu forum,şahsın (Mehmetcan Mincinozlu) adına,hakkında bilgi,düşünce paylaşmak için açılmıştır.Aşıksan bir kere bunu yaz ama 10 kere yazma.Şimsi Sinem adı verilen şahıs,burada bana DO YOU UNDERSTAND ME? yazacak.Herhalde arkadaşın bildiği İngilizce tek laf bu.Eğer forum kirletilmeye devam edilirse,moderatörlerle görüşüp,kendisini banlattıracağım.Saygılar... **T@RCAN** 27-08-06, 07:48 •·.·´∂ιzιƒιℓм.¢σм ¢нαт ѕαуƒαѕı`·.·•—(•·÷[ (http://www.bizimform.net.tc) ARKADAŞLAR BUNDAN SONRA BİRBİRİMİZLE ONLİNE VE BU KANALDA SOHBET EDİYORUZ OK •·.·´∂ιzιƒιℓм.¢σм ¢нαт ѕαуƒαѕı`·.·•—(•·÷[ (http://www.bizimform.net.tc) eti_melo 27-08-06, 14:05 saol cnm:) tuttum seni!!:D saolasın yaa galiba aynı düşüncelerden dolayı baya kanım kaynadı sana:img-grin2 eti_melo 27-08-06, 14:07 Arkadaşlar bu Mehmetcan'ın forumunu okudumda ne kadar gereksiz bilgilerle dolu.Şu Sinem adı verilen arkadaşımızın banlanması gerekiyo.Nedir bu ya aşkım,aşkım,aşkım.Eğer bu kadar aşıksan git Mimar Sinan'ın kapısına orda gör yani.Buradaki insanlar onun hastalık derecesine varan aşk laflarını okumak zorunda değil.Bu forum,şahsın (Mehmetcan Mincinozlu) adına,hakkında bilgi,düşünce paylaşmak için açılmıştır.Aşıksan bir kere bunu yaz ama 10 kere yazma.Şimsi Sinem adı verilen şahıs,burada bana DO YOU UNDERSTAND ME? yazacak.Herhalde arkadaşın bildiği İngilizce tek laf bu.Eğer forum kirletilmeye devam edilirse,moderatörlerle görüşüp,kendisini banlattıracağım.Saygılar... bencede modlarla görüşülüp banlanmalı ayrıca hakarettte forumda yasak büyük harfte DO YOU UNDERSTAND ME? dierek herkesi yermeye çalışıyo ama banlandığında anlıcak sayesinde forum kitlencek :fighting2 şebnem ferah 27-08-06, 16:32 Arkadaşlar bu Mehmetcan'ın forumunu okudumda ne kadar gereksiz bilgilerle dolu.Şu Sinem adı verilen arkadaşımızın banlanması gerekiyo.Nedir bu ya aşkım,aşkım,aşkım.Eğer bu kadar aşıksan git Mimar Sinan'ın kapısına orda gör yani.Buradaki insanlar onun hastalık derecesine varan aşk laflarını okumak zorunda değil.Bu forum,şahsın (Mehmetcan Mincinozlu) adına,hakkında bilgi,düşünce paylaşmak için açılmıştır.Aşıksan bir kere bunu yaz ama 10 kere yazma.Şimsi Sinem adı verilen şahıs,burada bana DO YOU UNDERSTAND ME? yazacak.Herhalde arkadaşın bildiği İngilizce tek laf bu.Eğer forum kirletilmeye devam edilirse,moderatörlerle görüşüp,kendisini banlattıracağım.Saygılar... ya ben kendisiyle konuştum zaten mehmetcan yüzünden hastaneye yatmış psikolojik sorunları var galiba budurumla ilgili ben bu foruma mehmetcan minciozlu için girdim ama herkes sadece crazy_sinem ile ilgili konuşuo bence takmayalım onu kafaya nasıl olsa o bizim tepkimizi dikkate almıo kendi çapında eğlensin... pEsSiMiSt_9 27-08-06, 20:49 saolasın yaa galiba aynı düşüncelerden dolayı baya kanım kaynadı sana:img-grin2 sanırım haklısın hehe;) pEsSiMiSt_9 27-08-06, 20:51 ya ben kendisiyle konuştum zaten mehmetcan yüzünden hastaneye yatmış psikolojik sorunları var galiba budurumla ilgili ben bu foruma mehmetcan minciozlu için girdim ama herkes sadece crazy_sinem ile ilgili konuşuo bence takmayalım onu kafaya nasıl olsa o bizim tepkimizi dikkate almıo kendi çapında eğlensin... bu konuda çok haklısın sana katılıyrm;)işimize bklm biz;) şebnem ferah 27-08-06, 21:57 bu konuda çok haklısın sana katılıyrm;)işimize bklm biz;) kendisini görmezden gelmemizi istio demek ki görülmeyecek kadar küçük bir kişiliği ve kariyeri var zaten o da kimseyi takmıo laftan anlamıo boşu başuna yormayalım kendimizi:img-grin2 tulipp89 28-08-06, 09:54 arkadaşlar burada forumun gerektirdikleri dışında herşey yazıo yani. bu iş forumluktan çıkmış artık. ben de bi kere uyardım sinemi ama yeter artık. kız öyle yapmak istiyosa da yapsın. herkes kendi işine baksın. ben de bi foruma girdim yani bi sayfada 10 yazı warsa 9'u sinemle ilgili. tmm onun yaptığını hatalı buluyosunuz ben de buldum ama bunu artık milyon kere dile getirmeye gerek yok. burası bi tartışma programı deil yani. sonuçta onun ben ona aşığım demesiyle aşık olunmayacaı çok açık. saçma şeylerle gününüzü harcamayın. şu kısacık hayat tartışmakla geçer mi ;) :img-grin2 crazy_sinem 28-08-06, 10:18 bakıyorum ki hala benim hakkımda tartışmalar yapıyosunuz ben sadece alpimi çokk sevdiğimi söyledim ve söylemeye devam edicem ayrıca bana özel mesaj göndermeyin çünkü o pis küfürlerinizi duymak istemiyorum zaten okumadan siliyorum ayrıca benide tehdit etmeyin forumdan attırırım gibilerinden gene ÜYE olurum bi daha benim hakkımda iğrenç yazılar yazmayınn ben alpim hakkında yazılar yazmaya devam edicem çünkü burası onun forumu herkes istediğini yazmakta serbest kimse kimsenin özgürlüğüne karışamaz bu yazdığım yazıları dikkate alırsınız ve bi daha benim hakkımda yorum yapmayın çünkü uzattıkça bi tartışmayı uzatıyosunuz ALP SENİ CANIMDAN ÇOKKK SEVİYORUMMMM SEN BENİM BEBEĞİMSİNNN...................... şebnem ferah 28-08-06, 11:06 bakıyorum ki hala benim hakkımda tartışmalar yapıyosunuz ben sadece alpimi çokk sevdiğimi söyledim ve söylemeye devam edicem ayrıca bana özel mesaj göndermeyin çünkü o pis küfürlerinizi duymak istemiyorum zaten okumadan siliyorum ayrıca benide tehdit etmeyin forumdan attırırım gibilerinden gene ÜYE olurum bi daha benim hakkımda iğrenç yazılar yazmayınn ben alpim hakkında yazılar yazmaya devam edicem çünkü burası onun forumu herkes istediğini yazmakta serbest kimse kimsenin özgürlüğüne karışamaz bu yazdığım yazıları dikkate alırsınız ve bi daha benim hakkımda yorum yapmayın çünkü uzattıkça bi tartışmayı uzatıyosunuz ALP SENİ CANIMDAN ÇOKKK SEVİYORUMMMM SEN BENİM BEBEĞİMSİNNN...................... sen üye olmadan önce kuralları okudun mu okumamışsındır kesin çünkü o kuralları okuyan biri senin gibi saçmalık yaratmaz sen milleti ayağa kaldırmak için can atıyorsun hani biz seni görmezden gelicektik sen bizi görmezden gelicektin bu mehmetcan minciozlunun forumu herkes onun hakkında abartıya kaçmadan bilgi vermekte serbesttir ama senin gibi diğer üyeleri rahatsız edecek laflar kullanmakta tabikide kimse serbest değil sen inatlaşıyorsun körü körüne kendini banlattıracaksınbence bundan sonra herkes konuyu kapatsın bilgi ve resim paylaşmaya devam edelim crazy_sinem 28-08-06, 11:09 bak hala benim hakkımda yazı yazıyosun bundan sonra konuyuda kapat çünkü sen tartışmaları çok seviyosun galiba çünkü hala tartışmayı uzatıyosun gene üye olurum banlanırsam neyse bir daha tartışma yapılmasınn ALPİM SENİ ÇOKKKK SEVİYORUMMM............. şebnem ferah 28-08-06, 11:18 bak hala benim hakkımda yazı yazıyosun bundan sonra konuyuda kapat çünkü sen tartışmaları çok seviyosun galiba çünkü hala tartışmayı uzatıyosun gene üye olurum banlanırsam neyse bir daha tartışma yapılmasınn ALPİM SENİ ÇOKKKK SEVİYORUMMM............. sen her lafa atlamasan bişi demicez sana asıl sen devam ettiriosun tartışmayı ayrıca profiline baktım yaşın 15 görünüo ama ben inanmıyorum senin o yaşta olduğununa çünkü yaşın kadar olgun davranmıosun:icon_evil crazy_sinem 28-08-06, 11:20 ben 15 yaşındayım tamam mı yukarıda ALLAH var kimseyede yalan atıcak halim yok tartımayı uzatma eyy laf anlamayan insan -kbr- 28-08-06, 11:35 Merhaba arkadaşlar ben de bu sitedekiler gibi Mehmetcan Mincinozlunun hayranıyım ama neden tartışıyosunuz evet bazı yazılanlar abartılı duruyo ama sanırım sinem arkadaşımz sevgisini içinde tutamıyo saygı gösterelim bence. -kbr- 28-08-06, 12:01 Merhaba arkadaşlar ben de bu sitedekiler gibi Mehmetcan Mincinozlunun hayranıyım ama neden tartışıyosunuz evet bazı yazılanlar abartılı duruyo ama sanırım sinem arkadaşımz sevgisini içinde tutamıyo saygı gösterelim bence. ceyil 28-08-06, 12:10 hayranları için sölüyorum ne kadar ilginizi çeker bilmiyorum ben her sabah bu adamla yüz yüze bakıyoprum sanki bizim dershanede aynı buna benzeyen bir oğlan farkları ise ten renkleri çünkü benim arkadaşım kumral ve ondan daha sevimlide olabilir şebnem ferah 28-08-06, 12:59 [QUOTE=ceyil]hayranları için sölüyorum ne kadar ilginizi çeker bilmiyorum ben her sabah bu adamla yüz yüze bakıyoprum sanki bizim dershanede aynı buna benzeyen bir oğlan farkları ise ten renkleri çünkü benim arkadaşım kumral ve ondan daha sevimlide olabilir[/QUOT arkadaşın kaç yaşında şebnem ferah 28-08-06, 13:03 Merhaba arkadaşlar ben de bu sitedekiler gibi Mehmetcan Mincinozlunun hayranıyım ama neden tartışıyosunuz evet bazı yazılanlar abartılı duruyo ama sanırım sinem arkadaşımz sevgisini içinde tutamıyo saygı gösterelim bence. ya ilk olarak saygı gösterdik ona forumlardaki msjların yarısından çoğu onun aşk msjları üstelik nerdeyse bütün yanıtlarında ya kavga edio birileriyle ya da mehmet can minciozlu'ya sadece aşkım bebeğim benimsin yazıo başka bişi yazmıo üyelerin canını sıkıo -kbr- 28-08-06, 13:15 Ya aslında haklısınız tabi ama dinlemedikten sonra da ne denir ki dimi yani en iisi kavga etmemek.Herkes seviyo sevmesek burda olmayız ama abartılı yazmamak lazım bence saçma oluyo bazen... -kbr- 28-08-06, 14:11 Herkesin sevdiği sevmediği kendinedir bu konuda yorum yapılmamalı bence bu forum o yüzden var çünkü... -kbr- 28-08-06, 16:23 kimse yok mu yaa eti_melo 28-08-06, 17:10 millettt... artıık sinem i takmayın kendi kendine takılsın boş yere tartışmaya girip forumu kapattırmayalım demi arkadaşlarım -kbr- 28-08-06, 17:36 bence de doğru ya kapanmasın yani:) pEsSiMiSt_9 28-08-06, 17:54 millettt... artıık sinem i takmayın kendi kendine takılsın boş yere tartışmaya girip forumu kapattırmayalım demi arkadaşlarım kesnlkle haklısın..ztn bizi dinlemio bizde onu dinlemeyz sallayn arkadaşlar yani;);) pEsSiMiSt_9 28-08-06, 17:58 ya takmışınız bi mehmet midir nedir tartışıp duruyosunuz ii güzel de burda tartışılan mehmet diil uzun zmndır:D:D:D;);) -kbr- 28-08-06, 18:05 Ama artık o olsun ya mehmetcanın bunlardan başka resmi olan var mı? eti_melo 28-08-06, 18:13 ya eet ya elinde başka resim olan yok mu yaaa birde bölüm mümkünseeeeeeeeeee eti_melo 28-08-06, 18:17 ya ben kendisiyle konuştum zaten mehmetcan yüzünden hastaneye yatmış psikolojik sorunları var galiba budurumla ilgili ben bu foruma mehmetcan minciozlu için girdim ama herkes sadece crazy_sinem ile ilgili konuşuo bence takmayalım onu kafaya nasıl olsa o bizim tepkimizi dikkate almıo kendi çapında eğlensin... inanırım valla hastane fln :img-nyam: :img-nyam: :img-nyam: _tuby_ 28-08-06, 19:12 bu forumda ve lise defterinn forumunda sinem adlı arkadaşımız yüzünden bayaa zevksiz görüntüler oluştu.umarım yapılan onca tartışmadan sonra bu arkadaşımızda kendini toparlar ve forum yine paylaşım amacına döner... pEsSiMiSt_9 29-08-06, 10:09 aman takmışınız bi crazy_sinem tartışıp duruyosunuz:img-grin2 oldu mu:D oldu:D:D_arkadaşlr nerde bulablrz resmlerinii?? -kbr- 29-08-06, 11:51 Arkadaşlar resim olan yok mu ya??? -kbr- 29-08-06, 11:52 arkadaşlar başka resim bulan yok muu ???? -kbr- 29-08-06, 11:53 arkadaşlar başka resim bulan yok mu?? pEsSiMiSt_9 29-08-06, 13:27 arkadaşlar lise defteri başlıı altındaki forumda lise defteri fanları tarafından çekilmş bir sürü fotoğraf var ordan bulablrsnz;););) -kbr- 29-08-06, 16:10 sağol arkadaşım bikaç resim buldum ama yine olursa koyarsanız sevinirim:) pEsSiMiSt_9 29-08-06, 16:14 elimden geldiince yardım ederm tabi;):) -kbr- 29-08-06, 16:20 tekrar sağol:) P!x!e 30-08-06, 00:12 çok tatlı cool bi çocuk ayrıca yakışıklı eti_melo 30-08-06, 15:57 ya lise defterinnin forumu dışında alp resimlerinin burdada paylaşsak farklı olaraktan yaniii eti_melo 30-08-06, 16:34 hey millet kimse yok mu ya burda _tuby_ 30-08-06, 16:58 ewet yaa bulduğumuz mehmetcan resimlerini burda da paylaşalım... -kbr- 30-08-06, 18:05 bence de arkadaşlar ya katılıyorum size;) ada_89 31-08-06, 09:49 yaa bide bu forumdaki herkes mehmetcanı en az senin kadar seviyordur ama nedense hickimse senin yaptığını yapmıyor tamam kibar bir şekilde sevgini ifade edebilirsin ama bu kdarıda fazl ada_89 31-08-06, 10:00 eti melo sen her düşüncenle bir lidersin pessimist sende öyle cok mantıklısınız eti_melo 31-08-06, 16:08 teşekkürler adacım saol düşüncelerin için pessimist arkadaşım hakkındada katılıyorum sana M€LİS 31-08-06, 16:17 lise defteri harika walla ben tekrarlarını izliorum alp çok tatlı şirin bi çocuk..cool yani tarzı war gsl bn başlrda onlar inciyle çıkıcaklar zannediodum hatta istiodum da bişey oldu olmadı.. o gece yüzünden aslında 3 ü beraber film izlicekti alp annesi çağırdı yemeğe gitti gerçi ztn gidiceklerdi de :img-grin2 orda aşık oldular ben alpi çok sewiorum ayrı ynlz bi hawası war farklı ilginç bi karekter yani filmde gerçek hayatta öle mi bilemeyiz :img-grin2 nyse kendinize ii baknn byby SeKsEnDöRt-KiZ 31-08-06, 16:29 slmlar ohh ya nihayet bende bu forumu bula bildim ya :img-grin2 eti_melo 31-08-06, 16:49 hade ya görünüşü de öle ama sempatik sonuçta birde msn adresi olan kuzenin mehmetin nesi oluyodu acaba SeKsEnDöRt-KiZ 31-08-06, 16:50 gercektenmi???? sende yazisdinmi hic neler diyor eti_melo 31-08-06, 16:50 ya seksendört_kız sende lise defteri bölümlerini bana msnden atarmısın mümkünse kavga sahnesini SeKsEnDöRt-KiZ 31-08-06, 16:51 cnm ben sana öm atarim su an yok bende benim arkadasim cekmisti benim ciin onda varmi bilmiyorum eti_melo 31-08-06, 16:53 saol cnm sen bana msn adresinimi atcan istersen bende veririm hallderiz ok SeKsEnDöRt-KiZ 31-08-06, 16:54 ok cnm ben sidmi sana ömle atiyom yarin fln gönderirim sana eti_melo 01-09-06, 12:53 millet gene çok azaldık forumda yaa kimse kalmamış baksanıza biraz daha canlı bir forum olsa diorum nerdesiniz kızlarrr ve erkeklerrrr pEsSiMiSt_9 01-09-06, 16:17 bu çocuğun msn adresi kuzenimde var.....çok soğuk birisi tavsiye etmem..... evt bende bi kaç kişiden aynı şeyleri duydum ama tanımadan bilemyz bence.. pEsSiMiSt_9 01-09-06, 16:22 eti melo sen her düşüncenle bir lidersin pessimist sende öyle cok mantıklısınız teşekkr ederm adacım..eti_melo da öle hem o benden öncede vardı ve benden öncede savunuodu kendi düşüncelerini;) katılıorum sana:) eti_melo 01-09-06, 20:21 teşekkr ederm adacım..eti_melo da öle hem o benden öncede vardı ve benden öncede savunuodu kendi düşüncelerini;) katılıorum sana:) sinirlenince öle yazıverdim dayanamıyorum böle şeylere işte ela_gozlu 01-09-06, 22:09 slm arkadaslar ben de mehmetcan faniyim ve onu cok sewiyorum onun resimleri falan varsa sizde benimle paylasir misinz ben de de var ama az ayrica bilgi edinirseniz de onla ilgili yazin lutfen ela_gozlu 01-09-06, 22:11 slm arkadaslr herkese gelin konusalim gün batımı 02-09-06, 09:47 bu çocuğun msn adresi kuzenimde var.....çok soğuk birisi tavsiye etmem..... ya ölemi ama doru her ünlü olan biride sıcak kanlı olacak değil yani szi buzdolabı gibi bişi dionzz -kbr- 02-09-06, 12:21 sana da slm ela_gozlu hoşgeldin!!:) pEsSiMiSt_9 02-09-06, 14:54 slm arkadaslr herkese gelin konusalim hoşgeldnn;) love_flower 03-09-06, 13:41 mehmecanı ilk we son olarak lise defterinde gördüm umarım başka senaryolardada görürüz:cheer: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img176.imageshack.us/img176/9158/8dp11nj2 ela_gozlu 03-09-06, 15:58 mehmecanı ilk we son olarak lise defterinde gördüm umarım başka senaryolardada görürüz:cheer: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img176.imageshack.us/img176/9158/8dp11nj2 ewet ama ne yazikki okulu bitmeden baska hicbi dizide oynamiycak mimar sinanda okuyomus su anda kendisi...umarim kendini fazla ozletmezz:img-kiss: gün batımı 03-09-06, 17:51 ya bencede soğuk flmdede öle kaskaskaasss:fighting2 :fighting2 ela_gozlu 04-09-06, 00:06 ya arkadaslar niye kimse yazmiyo ya mehmetcan yani bu super bi oyuncuu:img-kiss: ela_gozlu 04-09-06, 00:10 bu çocuğun msn adresi kuzenimde var.....çok soğuk birisi tavsiye etmem..... himm ben de oyle duydum ama yine de cok sewiyorum onu onunla ilgili bilgileri burda bizimle paylasirsan sewinirim sen daha yakindan tanirsin sonucta eti_melo 04-09-06, 09:03 arkadaşlar burayı sohbet tarzı konuşmalardan uzak tutalım lise defterinin 2. forumu kilitlendi zaten birde bu kitlenmesin demi lütfen sohbet gibi konuşmayalım burda pEsSiMiSt_9 04-09-06, 09:48 haklısın eti_melo..sadce bilgi alış-verişi içn kullanırsak bu forumu arkadaşlar kilitlenmesini engellemş olurz;)bundan sonra daha dikkatli olalm;);) BiMmaniac 04-09-06, 17:44 alp http://img457.imageshack.us/img457/4650/resim01ji0.jpg (http://imageshack.us) alp--burda muhteşem çıkmış ya:P:P:D:D http://img518.imageshack.us/img518/5954/resim04vw9.jpg (http://imageshack.us) alp http://img457.imageshack.us/img457/3898/resim05pp6.jpg (http://imageshack.us) BiMmaniac 04-09-06, 17:53 http://img457.imageshack.us/img457/4640/resim06jo4.jpg (http://imageshack.us) http://img457.imageshack.us/img457/845/resim008nr4.jpg (http://imageshack.us) eti_melo 04-09-06, 17:57 arkadaşım saol valla çok hora geçti ela_gozlu 04-09-06, 18:33 resimler cok guzel cok tesekkurler... eti_melo 04-09-06, 20:23 ya diyorum ki forumu canlandıralım daha yeni bişiler bulalım mesela şimdiki halinin resimleri msn adresi gibi biraz özel şeylerini mesela bulmaya çalışsak istanbulda oturanlar aslında mimar sinan a gidip mehmetcanı görebilirler demi hatta foto çekebilirler sonra kuzenimde msn i var dedi biri msn i burayada versin laf attı sonra hiç bişi demedi ya millet merak etti ela_gozlu 05-09-06, 00:22 ya diyorum ki forumu canlandıralım daha yeni bişiler bulalım mesela şimdiki halinin resimleri msn adresi gibi biraz özel şeylerini mesela bulmaya çalışsak istanbulda oturanlar aslında mimar sinan a gidip mehmetcanı görebilirler demi hatta foto çekebilirler sonra kuzenimde msn i var dedi biri msn i burayada versin laf attı sonra hiç bişi demedi ya millet merak etti selam eti_melo ewet biz hayranlari olarak bu bolumu biraz canlandirmaliyiz ewet hepimiz onun hakkinda bildigimiz onun ozel seylerini paylasalim mimar sinan a da gidebiliriz msnini bulsak zaten super olur cagladirek 05-09-06, 01:21 selam arkadaşlar ben aranıza yeni geldim.ne zamandır bizim forumlarda mehmetcan'la ilgili siteye giriyim diyodum kısmet bugüneymiş.19 sayfayı hiç üşenmeden oturudm bütün gece okudum.geçmiş olsun diyorum.yani forumda kasırga gibi ilerleyen bir 17 sayfalık bir karın ağrısı gerçekleşmiş.neyse tekrar geçmiş olsun. bende mehmetcan'nın sıkı hayranlarındanımdır.en azından ben kendimi öyle değerlendiriyorum.neyse işte bu msn olayına şaşırdım biraz ama farz edinki bulduk.ne yapabiliriz ki???iki kelime konuşucaz veya konuşamıycaz garantisi yok çünkü.sonra yine o bizim için uzak diyarlarda yaşayan mehmetcan olucak.yani bence siteyi bunlarla ilgi çekici hale getirmek yerine ne biliyim yani.saçma sapan kişilikleri tartışacağımıza onu tartışalım.oynadığı dizi hakkında konuşalım.yani sonuçta isteyince oluyo.lise defterinin belli bir kitlesi var zaten tek sorun mehmetcan'nında burada bir forumu olduğunu bildirmek.bunu içinde bence sıkı bir tanıtım yeter.yani hayallerimizdeki mehmetcan'ı bırakıp bizzat kendisiyle tanışarak hayallerimizdekini öldürmeye gerek yok.zaten tanıyan arkadaşlar çok soğuk olduğunu ve hayallerindeki gibi olmadığını yazmışlar.bence sırf iki kelime konuşmak için hayallerimizden vaz geçmeye değmez.yani isterseniz benimkine korkaklık deyin isterseniz başka bişey deyin ama ben böyle düşünüyorum. ayrıca tanıtım içinde diğer oyuncuların forumlarına çaktırmadan "mehmetcan'nın forum sayfasını gördünmü:img-grin2 " gibi küçük oyunlarla bişiyler yapabiliriz belki... en azından benim düşüncelerim bu yöndeler. (yukarıda ne yazdıysam altına imzamı korkmadan basarım!!!:img-grin2 :img-grin2 .) @libaba 05-09-06, 06:27 http://img157.imageshack.us/img157/6255/lv35xb7.jpg (http://imageshack.us) http://img157.imageshack.us/img157/1348/lv73em1.jpg (http://imageshack.us) http://img182.imageshack.us/img182/1722/lv129kd0.jpg (http://imageshack.us) http://img157.imageshack.us/img157/2083/lv169op7.jpg (http://imageshack.us) http://img134.imageshack.us/img134/8940/lv184kd8.jpg (http://imageshack.us) pEsSiMiSt_9 05-09-06, 11:38 selam arkadaşlar ben aranıza yeni geldim.ne zamandır bizim forumlarda mehmetcan'la ilgili siteye giriyim diyodum kısmet bugüneymiş.19 sayfayı hiç üşenmeden oturudm bütün gece okudum.geçmiş olsun diyorum.yani forumda kasırga gibi ilerleyen bir 17 sayfalık bir karın ağrısı gerçekleşmiş.neyse tekrar geçmiş olsun. bende mehmetcan'nın sıkı hayranlarındanımdır.en azından ben kendimi öyle değerlendiriyorum.neyse işte bu msn olayına şaşırdım biraz ama farz edinki bulduk.ne yapabiliriz ki???iki kelime konuşucaz veya konuşamıycaz garantisi yok çünkü.sonra yine o bizim için uzak diyarlarda yaşayan mehmetcan olucak.yani bence siteyi bunlarla ilgi çekici hale getirmek yerine ne biliyim yani.saçma sapan kişilikleri tartışacağımıza onu tartışalım.oynadığı dizi hakkında konuşalım.yani sonuçta isteyince oluyo.lise defterinin belli bir kitlesi var zaten tek sorun mehmetcan'nında burada bir forumu olduğunu bildirmek.bunu içinde bence sıkı bir tanıtım yeter.yani hayallerimizdeki mehmetcan'ı bırakıp bizzat kendisiyle tanışarak hayallerimizdekini öldürmeye gerek yok.zaten tanıyan arkadaşlar çok soğuk olduğunu ve hayallerindeki gibi olmadığını yazmışlar.bence sırf iki kelime konuşmak için hayallerimizden vaz geçmeye değmez.yani isterseniz benimkine korkaklık deyin isterseniz başka bişey deyin ama ben böyle düşünüyorum. ayrıca tanıtım içinde diğer oyuncuların forumlarına çaktırmadan "mehmetcan'nın forum sayfasını gördünmü:img-grin2 " gibi küçük oyunlarla bişiyler yapabiliriz belki... en azından benim düşüncelerim bu yöndeler. (yukarıda ne yazdıysam altına imzamı korkmadan basarım!!!:img-grin2 :img-grin2 .) yukarda söledklernde tamamen haklısın diyemem ama haklı olduun konularda var tabiki..hayallerdeki mehmetcanla gerçk mehmetcann çatıştıı herkes tarafından bilinrken hala öle hayal etmek zorlaşmıo mu sence de?düşün biz gerçeiz bu forum bu konuşmalar hepsi gerçek ,her ne kdr sanal alemde olsakta;),mehmetcannda hayellerden kurtulup gerçk olması gerek izn verde kime hayran olduumuzu bilelm ha ne dersn??;)eer onu tanımazsak bu bi çizgiroman kahramanına hayran olmak gibi bişey olur..o zmn tümden sanal olurz:D yinede bu konuda cesur olduun içn tebrk etmeden de geçemicem seni:)_bu arada fotolar içnde teşkkrler alibaba:):);) ela_gozlu 05-09-06, 19:05 mehmetcan mincinozluyu biz diziyle sevdik hem de cok ama bu dizi bitince sevgimizin de bitecegi ve onu sadece o karakter olarak sevmek ve daha sonra unutmamiz anlamina gelmez dizi bitt ama ben onu cok sewiyorum ve yine cok sevecegim ve onunla iletisim kurmak icin elimden geleni yaparim bu problem diil dizide karakter gercek diil ama gercek hayatta yasayan bir mehmetcan var ve biz onu cok sewiyoruz ve tanimak istiyoruz bu kadar basit pEsSiMiSt_9 05-09-06, 19:44 evt bende bu düşünceden yanayım;) ela_gozlu 05-09-06, 20:04 evt bende bu düşünceden yanayım;) saol canim biz mehmetcan-fan olarak sonuna kadar arkasindayiz ve onu unutmayacagz tam tersine taniyacagiz eti_melo 05-09-06, 20:18 ya millet buldum aslında reklamı gibi bşi herkes imzasına mehmetcanın forumunu yani burayı bir şekilde tanıtsa millet burayı bulana kdr canı çıkıyor yaa ben denicem zarar olmaz herhalde ela_gozlu 05-09-06, 20:20 ya millet buldum aslında reklamı gibi bşi herkes imzasına mehmetcanın forumunu yani burayı bir şekilde tanıtsa millet burayı bulana kdr canı çıkıyor yaa ben denicem zarar olmaz herhalde aa tmm abi haklisn aslinda yapalim bisiler eti_melo 05-09-06, 20:22 bencede ii olur valla reklam ın iisi kötüsü omaz eti_melo 05-09-06, 20:28 ya yazdıklarım imzamda çıkmıyo profil görütüleyince çıkıyo ya ela_gozlu 05-09-06, 20:29 ya tmm mehmetcanin reklami yapalim da ya daha baska seyler yapsak onun hakkinda bi sekilde bilgi edinmeye fln calissak ya ewet msnini fln bilen varsa soylemek isteyen gelsin soylesin oyle bisiler diyodu birileri nerde onlar yaa ela_gozlu 05-09-06, 20:34 aslinda fan clup fln mi kursak belki mehmetcanin da ilgisini ceker bakar fln eti_melo 05-09-06, 20:38 aa ii fkr ben abimle bir konuşayım birde sizde araştırın bakalım neler yaparız ama elimizde çok bilgi yok nası yapcaz ki nese siz halldin ben kaçar ok gelince yazıları okurum ela_gozlu 05-09-06, 20:42 aa ii fkr ben abimle bir konuşayım birde sizde araştırın bakalım neler yaparız ama elimizde çok bilgi yok nası yapcaz ki nese siz halldin ben kaçar ok gelince yazıları okurum olsun elimizde bulunan resimler bilgiler ne varsa paylasriz arastiralim arkadaslar zamanla gelistirebiliriz onunla tanisma firsati bile edinebiliriz belki herkes arastirsinn bu forumu bos birakmayalimm @libaba 06-09-06, 06:59 http://img181.imageshack.us/img181/3435/lv242lx2.jpg (http://imageshack.us) http://img221.imageshack.us/img221/2272/lv348yv5.jpg (http://imageshack.us) http://img172.imageshack.us/img172/8972/lv357dh7.jpg (http://imageshack.us) http://img172.imageshack.us/img172/7325/lv385jv7.jpg (http://imageshack.us) http://img172.imageshack.us/img172/5825/lv384du1.jpg (http://imageshack.us) http://img221.imageshack.us/img221/3070/lv458vr3.jpg (http://imageshack.us) pEsSiMiSt_9 06-09-06, 09:58 olsun elimizde bulunan resimler bilgiler ne varsa paylasriz arastiralim arkadaslar zamanla gelistirebiliriz onunla tanisma firsati bile edinebiliriz belki herkes arastirsinn bu forumu bos birakmayalimm bu fan club olayı fena fikr diil arkadaşlar;) fan clubı gören eer mehmetcann fanysa ztn üye olacaktr ve herkes onnla ilgili bilgilerini siteye aktaracaı içn zmnla yükümz haffleyecektr:) şimdilk en azından onnla ilgili kişisel bilgilerini bulmamz gerekio fotoğraflar tmmdır alibaba saolsun:D bi web site uzmanına ihtiyacmz var o kdr;):D ela_gozlu 06-09-06, 11:31 bu fan club olayı fena fikr diil arkadaşlar;) fan clubı gören eer mehmetcann fanysa ztn üye olacaktr ve herkes onnla ilgili bilgilerini siteye aktaracaı içn zmnla yükümz haffleyecektr:) şimdilk en azından onnla ilgili kişisel bilgilerini bulmamz gerekio fotoğraflar tmmdır alibaba saolsun:D bi web site uzmanına ihtiyacmz var o kdr;):D ewet fotograflar zaten alibabadan ona tsk edeiz ya zaten mehmetcan hayarani az flan diil cok kisi var aslinda millet bu forumu bulamiyo bi fan sitesi bi sekilde kuralim bunu mehmetcan da gorur zaten internete girdiginde sonucta google a bi mehmetcan mincinozlu yazsan ne kadar bilgi cikabilir bu site mehmetcanin da ilgisini ceker ve belki bizimle iletisim dahi kurabilir kollari sivayip harekete gecelim bi site uzman arastiralim...ya da biz amator biseyler yapsak zamanla gelisir zaten ama baslayalim eti_melo 06-09-06, 15:08 bnm abimin arkileri bilir bu işleri bi ton forumları var hatta abim flnda var bn bir söleyim ona ela_gozlu 06-09-06, 15:35 bnm abimin arkileri bilir bu işleri bi ton forumları var hatta abim flnda var bn bir söleyim ona ewt cnm cok ii olur soylersen ...yapalim bisiler haber bekliyoruz _tuby_ 06-09-06, 16:11 bnm abimin arkileri bilir bu işleri bi ton forumları var hatta abim flnda var bn bir söleyim ona çok ii olur.bence bu çok ii bi fikir.bu arada imzana yazdıın yazıyı bnde imzamın altına koyabilirmiyim... MARAL_ARDA 06-09-06, 16:20 alibaba resimler için çok saol ya o kerimle güneyin söledigi şarkıyı kim çekti merve&alp 06-09-06, 16:26 alibaba resimler için çok saol ya o kerimle güneyin söledigi şarkıyı kim çekti evt resimler süper çok saol alibaba eti_melo 06-09-06, 16:36 tuby cim tabiki kullanablirisinn ya ewt şarkı kimse çekmedimi yaa LÜTFEEN KOYUN ŞU ŞARKIYI BURAY YADA EMRENİN FORUMA merve&alp 06-09-06, 16:53 tuby cim tabiki kullanablirisinn ya ewt şarkı kimse çekmedimi yaa LÜTFEEN KOYUN ŞU ŞARKIYI BURAY YADA EMRENİN FORUMA evt ya çeken varsa lütfen koysun lütfenn eti_melo 06-09-06, 17:03 kafayı yicem ii mi yaa şarkı yok deliye vurdum merve&alp 06-09-06, 17:10 kafayı yicem ii mi yaa şarkı yok deliye vurdum kıs yeme kafayı sen lazımsın ama cidden ha of nerde bu şarkı kimsemi çekmedi yaww:icon_cry: ela_gozlu 06-09-06, 17:37 ewet arkadaslar sarki olsa ii olur cok guseldi o sarki cagladirek 06-09-06, 20:50 yukarda söledklernde tamamen haklısın diyemem ama haklı olduun konularda var tabiki..hayallerdeki mehmetcanla gerçk mehmetcann çatıştıı herkes tarafından bilinrken hala öle hayal etmek zorlaşmıo mu sence de?düşün biz gerçeiz bu forum bu konuşmalar hepsi gerçek ,her ne kdr sanal alemde olsakta;),mehmetcannda hayellerden kurtulup gerçk olması gerek izn verde kime hayran olduumuzu bilelm ha ne dersn??;)eer onu tanımazsak bu bi çizgiroman kahramanına hayran olmak gibi bişey olur..o zmn tümden sanal olurz:D yinede bu konuda cesur olduun içn tebrk etmeden de geçemicem seni:)_bu arada fotolar içnde teşkkrler alibaba:):);) belkide haklısın.yani sadece benimki bir korkaklıktı. sanırım ben hayallerimi kaybetmekten korkuyorum.neyse işte yani,sonuçta herkesin kendine göre haklı olduğu bir nokta mutlaka vardır.bu arada tebrik için teşekkür ederim:img-grin2 :img-grin2 tanıtım fikri için en iyi yollardan biride imza olarak forumun adını yazmaktı.yazan arkadaşıda ben tebrik ediyorum.:img-grin2 :img-grin2 @libaba 07-09-06, 06:43 http://img301.imageshack.us/img301/7756/lv490jt8.jpg (http://imageshack.us) http://img301.imageshack.us/img301/9565/lv561fk9.jpg (http://imageshack.us) http://img167.imageshack.us/img167/3091/lv578ki6.jpg (http://imageshack.us) @libaba 07-09-06, 06:45 http://img178.imageshack.us/img178/4415/lv777ad3.jpg (http://imageshack.us) http://img301.imageshack.us/img301/7681/lv795ny7.jpg (http://imageshack.us) ada_89 07-09-06, 08:49 alibaba37 saol bu resimler icin yani cok saol senin gibiler yürütür bu forumu ada_89 07-09-06, 09:00 saol canim biz mehmetcan-fan olarak sonuna kadar arkasindayiz ve onu unutmayacagz tam tersine taniyacagiz yaa bu ii arkadas grubuna bende katılabilirmiyim lütfen ada_89 07-09-06, 09:05 ya arkadaslar PESSİMİST ve ETİ_MELO nun bulunduu akıllı kızlar grubuna girmek isterim inaniyorum tanısınca ii anlasacağız cünkü siz tam benliksiniz:img-grin2 merve&alp 07-09-06, 09:25 alibaba37 saol bu resimler icin yani cok saol senin gibiler yürütür bu forumu valla bencede katılıorum sana resimleriçin çokçok tşkk pEsSiMiSt_9 07-09-06, 11:37 ya arkadaslar PESSİMİST ve ETİ_MELO nun bulunduu akıllı kızlar grubuna girmek isterim inaniyorum tanısınca ii anlasacağız cünkü siz tam benliksiniz:img-grin2 saçmalama tabiki katılablrsn burda herkese yer var:) biz eti-meloyla hekesn görpte söleyemedii şeyleri sölediimz içn akıllı sayılıorz;):D şaka bi yana sözlern içn tşkkr ederm..aramıza hoşgeldnn:D;) eti_melo 07-09-06, 13:16 adacım burda herkese yer var bende seni çok sevdim istersen tanışıp kaynaşırız pessimist arkadaşımda haklı arkilerim bu araad SİZE BİR MÜJDEM VAR mehmetcanın forumu 2- 3 güne kdr kuruluyo abimin işleri var onları halledince yapıcak ok eti_melo 07-09-06, 13:17 millet emre altuğun forumunda 44. sayfada hayat yaşamaya değer var indirin ada_89 07-09-06, 13:49 saçmalama tabiki katılablrsn burda herkese yer var:) biz eti-meloyla hekesn görpte söleyemedii şeyleri sölediimz içn akıllı sayılıorz;):D şaka bi yana sözlern içn tşkkr ederm..aramıza hoşgeldnn:D;) SAOL YAA İYİKİ VARSIN ada_89 07-09-06, 13:51 adacım burda herkese yer var bende seni çok sevdim istersen tanışıp kaynaşırız pessimist arkadaşımda haklı arkilerim bu araad SİZE BİR MÜJDEM VAR mehmetcanın forumu 2- 3 güne kdr kuruluyo abimin işleri var onları halledince yapıcak ok SENDE SAOL SİZİN GİBİLER OLMASA NE TADI OLURDU Kİ BU FORUMUN eti_melo 07-09-06, 14:35 ya mehmetin forumu diom kimse heyecanlanmadımı yaa cvp yazın hadi heyecanlanın azcık ben ölücem valla heyecandan @libaba 07-09-06, 16:11 bugünlük bu kadar:img-grin2 http://img451.imageshack.us/img451/3628/lv97qa6.jpg (http://imageshack.us) http://img451.imageshack.us/img451/6470/lv475wu1.jpg (http://imageshack.us) http://img451.imageshack.us/img451/781/lv662gh1.jpg (http://imageshack.us) merve&alp 07-09-06, 17:07 ya mehmetin forumu diom kimse heyecanlanmadımı yaa cvp yazın hadi heyecanlanın azcık ben ölücem valla heyecandan ay tabi heycanlandık ya heyecanlanmasmıyıs ay ne güsel olcak çok saoll yaaa :) cagladirek 07-09-06, 17:40 arkadaşlar resimler çok güzel ya.çekende ekleyende herkesin ellerine sağlık.çok teşekkürler.:) artist_kiz 07-09-06, 18:40 alibaba resimler yine süper artık lise defterinede koyabilirsin:D ada_89 07-09-06, 19:38 ya mehmetin forumu diom kimse heyecanlanmadımı yaa cvp yazın hadi heyecanlanın azcık ben ölücem valla heyecandan ayy aynen nasıl bişi olcak acaba ama inanıyorum cok basarılı olur ela_gozlu 07-09-06, 21:10 ayy aynen nasıl bişi olcak acaba ama inanıyorum cok basarılı olur aa bn simdi gordum eti_melo cnm basariyosun ya cook saol bizde destekciniz senin forum konusunda ada bu arada hosgeldinn.... nirwana 08-09-06, 08:40 arkadaşlar mehmetcanımın bi kaç tane resmini buldum . . . ama yeni üye oldum ve bu resimleri sizinle nasıl paylaşıcamı bilmiorum yardımcı olursanız sevinirm merve&alp 08-09-06, 09:25 hım ya bende bilmiorum sana yardımcı olmaya çalışırdım ama sen bi dier forumlardakilere sor onlar yardımcı olurlar sana artist_kiz 08-09-06, 09:28 arkadaşlar mehmetcanımın bi kaç tane resmini buldum . . . ama yeni üye oldum ve bu resimleri sizinle nasıl paylaşıcamı bilmiorum yardımcı olursanız sevinirm arkadaşım www.imageshack.us (http://www.imageshack.us) burdan koyabilirsin resimlerini:img-grin2 pEsSiMiSt_9 08-09-06, 10:29 ya şu mehmetcan ın forum olayı nasıl olcak acaba??:D acaip bi duygu yaa umarım herşey güzel olurrrr:);) eti_melo 08-09-06, 10:33 arkadaşalr bakalım bilgileri toparlayıp bişiler yapalım herkes bildiklerini yazsın buraya ne kdr mehmetin resmi varsa koyalım güzel bir forum olur umarım sanırım 2- 3 güne kdr olur inş. eti_melo 08-09-06, 10:34 arkadaşım www.imageshack.us bu adrese gir gözata tıklayıp pc den resimleri seç host it de sonra hotlink 1 varonu kopyala cevap yazdığın bölüme yapıştır yolla ok umarım ii anlatmışımdır ela_gozlu 08-09-06, 12:08 bn de cok heyecanliyim mehmetcanin forumuicin bence onun ilgisini ceker ve mutlaka gorur... nirwana 08-09-06, 18:16 ya arkadaşlar ben çok salağım galiba resimleri ekleyemiyorum :fighting2 bilen biri bana msn adresini versin resimleri ben ona yollim ada_89 08-09-06, 18:22 aa bn simdi gordum eti_melo cnm basariyosun ya cook saol bizde destekciniz senin forum konusunda ada bu arada hosgeldinn....SAOL HOŞBULDUK doqac_cadi 08-09-06, 18:48 nirvina resimler bugununmu? nirwana 08-09-06, 19:06 hyr bgnün diil ada_89 08-09-06, 19:33 ya şu mehmetcan ın forum olayı nasıl olcak acaba??:D acaip bi duygu yaa umarım herşey güzel olurrrr:);) yaa katılıyorum.aman tanrım harika yaa mehmetcan fanclup manyak bişi yaa pink_7_8_9 08-09-06, 22:52 s3010020re9[1].jpg (24.3 KB)ya arkadaşlar resim göndermeye çalıştım ama yapabildim mi bilmiorum... pEsSiMiSt_9 09-09-06, 10:09 bn de cok heyecanliyim mehmetcanin forumuicin bence onun ilgisini ceker ve mutlaka gorur... inş. görr ya pek sanmıorum ama yinede 'benm hala umudum varr;)':D ada_89 09-09-06, 12:43 s3010020re9[1].jpg (24.3 KB)ya arkadaşlar resim göndermeye çalıştım ama yapabildim mi bilmiorum... yaptın bal gibide oldu saol nirwana 09-09-06, 12:54 pink resim için sağol banada öğretsene nası koydun resmi bende koycam bi kaç tane SeKsEnDöRt-KiZ 09-09-06, 13:34 kizlar simdi fan sitemi actiniz???? |