Tüm Versiyonu Göster : Bana Veda Etme (TV8)

_butterfly_
26-08-06, 17:11
TÜRK KANALLARINDA İLK YUNAN DİZİSİ

http://www.medyacafe.com/images/bana-veda-etme.jpg
T
V8 yeni yayın döneminde bir Yunan dizisini ekrana getirecek..

--------------------------------------------------------------------------Yunanistan'da izlenme rekorları kıran dizi 20 Eylül'den itibaren TV8 ekranlarında olacak.

"Bana Veda Etme" ismiyle yayınlanacak dizi Türk genci ile Yunanlı üniversite öğrencisi arasındaki aşkı anlatıyor.

2 yıldır Yunanistan'daki ANT1 televizyonunda yayınlanan dizi, kültürel çatışma arasında kalan iki gencin hikayesini işliyor.

purna
23-09-06, 10:10
Bana Veda Etme

Yunanistan'da izlenme rekorları kıran Yunanlı Christina ile Türk öğretmen Murat'ın aşk öyküsünün anlatıldığı dizi şimdi bir Türk televizyonunda yayınlanıyor. 2 yıldır ANTI televizyonun'da izlenme rekorları kıran dizi, farklı kültürlerin, geleneklerin ve önyargıların çatışmasında kalan iki gencin aşkları uğruna verdikleri mücadeleyi anlatıyor.
Thalika Matika, Memos Beyinz ve Yannis Tsimetselis başrollerde. Bakalım Türk izleyicisi Yunan dizisini beğenecek mi?
TV8 / 21.

purna
23-09-06, 10:11
http://www.milliyet.com.tr/2006/09/22/tv/resim/ekran2.jpg

Stvarno
23-09-06, 20:17
Bu diziyi ben cok sevdim.. Yabanci damattaki komedi, burada yerini huzune birakiyor.. 2004 yapimi olan dizi, insalah Turkiyedede sonuna kadar yayinlanir. Gectigimiz Cuma gunu yayinlandi dizi.Bugunde tekrari vardi. Gelecek bolumu merakla bekliyorum..

*özgürkız*
24-09-06, 08:29
İzlemedim cuma günü saat 21:00'a koymuşlar böyle saçmalık olmazrekabet falan mı yaratmaya çalışıyorlar Yabancı Damat mı daha iyi reating alıcak yoksa bu mu diye? vipernas eğer anlattığın gibiyse kalksın zaten ama izlemediğim için çok yorum yapamıyacağım...

!karbeyaZ!
21-12-06, 13:13
Bu haftanın yorumunu yapmayı unuttum:img-hyste
Çok komikti yaa...Nişan töreni vardı..Yunanlılara bravo en ufak bir ayrıntıyı bile kaçırmamışlar..Çiftetelli, çekirge, Konyalım hepsi çaldı, oynadılar:img-hyste Hiçbirisi oynamayı beceremedi, gelinin abisi dışında:img-hyste Altın taktılar, para taktılar..

!karbeyaZ!
23-12-06, 14:29
ya bisey soylicem: dizi hangi gun ve saatte yayinlaniyo?? bir aydan fazladir seyretmiyorum.Bende yayindan kalkti sanmistim.:img-blush
Salı günleri 21:00de yayınlanıyor..Bende uzun zamandır takip edememiştim ama zaten pek fazla bişey olmamış..Cuma gününe Sümer Ezgü'nün programını koymuşlar..
Bu bölüm nişalısından ayrıldı sonunda..Ama hala Christinaya gerçeği söylemedi ve kesin Christinaya söyleyeceği akşamın öncesi Christina kendisi öğrenir, olaylar falan karışır..Ve Ramazandalar..

mesout
29-01-07, 13:23
Yabancı damat'a benzetenleri gördüm ondan kopya edildiğini söylüyorlar ancak bu dizi daha eski nasıl kopya edebilirler? Bu arada yabancı damat'ı çok övüyorsunuz ancak ondada çok fazla hatalar var yunanca kısımlarında biliyor musunuz?

!karbeyaZ!
08-03-07, 13:52
Bir arkadaş bu dizinin Yabancı Damat'tan daha önce çekildiğini söylemişti fakat dünkü bölümde yabancı Damat dizisinin adı geçti,demek ki daha sonra başlamış:img-wink:

dünkü bölümü izledim ama dikkat etmemişim oraya..
muratın halini hiç beğenmedim..ne zaman kendine çeki düzen verecek merak ediyorum.. christina en küçük bir fırsatta bile hemen diğer çocuğa koşuyor, güya aşıkmış..muratsa onun yüzünden dinini unuttu, mahvoldu çocuk..

mirus
05-06-07, 18:02
araştırırken şöyle bir şeyler buldum:)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/baby_16/34706/427416/0/memos+mpegnis1.gif

http://briefcase.pathfinder.gr/download/baby_16/34706/427414/0/thalia+matika.gif

http://briefcase.pathfinder.gr/download/baby_16/34706/427417/0/giannis-tsimitselis.gif

mirus
05-06-07, 18:09
http://briefcase.pathfinder.gr/download/baby_16/34706/427418/0/mi+mou+les+antio+banner.gif

mirus
05-06-07, 18:15
http://clubs.pathfinder.gr/getphoto.php?album=99511&pic_id=1

http://clubs.pathfinder.gr/getphoto.php?album=102177&pic_id=2

http://clubs.pathfinder.gr/getphoto.php?album=110241&pic_id=1

http://briefcase.pathfinder.gr/download/baby_16/36113/435504/0/clip_image002.jpg

http://briefcase.pathfinder.gr/download/baby_16/36113/435505/0/clip_image002.jpg

http://clubs.pathfinder.gr/getphoto.php?album=68815&pic_id=28

meltem80
05-06-07, 21:09
bu diziyi tesadüf eseri zapping yaparken farkettim.oda yalnızca bir bölümü.ama türk mü yunan mı anlayamadım taki burayı okuyana kadar.acaba oynayanlar türk mü müslüman olmaktan falan bahsettiklerini duydum .yoksa yalnızca müslüman hristiyan ilişkisini ele alan bir dizi mi.bilgi verirseniz memnun olurum bu arada müzikleri de çok hoş.

!karbeyaZ!
05-06-07, 21:46
bu diziyi tesadüf eseri zapping yaparken farkettim.oda yalnızca bir bölümü.ama türk mü yunan mı anlayamadım taki burayı okuyana kadar.acaba oynayanlar türk mü müslüman olmaktan falan bahsettiklerini duydum .yoksa yalnızca müslüman hristiyan ilişkisini ele alan bir dizi mi.bilgi verirseniz memnun olurum bu arada müzikleri de çok hoş.

dizi türk oğlanla yunan kızın aşkını anlatıyor.. fakat din konusu esas alınmış.. murat ve ailesi dinine son derece bağlı bir aile olduğundan hristiyan bir kızı gelin almak istemiyorlar tabi aynı şekilde de yunan aile muratı istemiyor..

mirus
06-06-07, 08:43
ne bu çalandan jenerik ve kimin söylediğini buldum: Kostas Makedonas söylüyor Mi mou les antio...

ayrıca bir siteden dizide çalan tüm müziklerin adlarını buldum:

. mi mou les antio
. mesogios
. to pio gliko mou lathos
. matia matakia mou
. g' afto pou eisai s' agapo
. mia fora
. i agapi einai doro
. ouranio
. filia methismena
. mi valis grizo
. tha me pas sta sinefa
. aerino
. paramithi mou
. toxo
henüz link bulamadım:(

araştırmaya devam:img-wink:

meltem80
07-06-07, 12:16
bana veda etme - anastasia kalyoncu

http://img262.imageshack.us/img262/6316/76784166pw9hd7.jpg

Normal koşullarda karşılaşma şansı olmayan iki insanın öyküsü... Kader onları yaklaştırır. Aralarında büyük bir aşk gelişir. Beklenmedik, eksiksiz ve yıkıcı bir aşk. Yıkan ve dirilten, hem cennet hem cehennem. İlahları kıskandıracak kadar mükemmel bir aşk. Her türlü zorlukla karşılaşıp bedeller ödemek zorunda olan, denetlenemeyen bir tutku. Olay, aşk şehri Gümülcine'de geçiyor. Buradan her geçen, bir parçasını burada bırakıp, bedeninde Anadolu'nun kokusunu duyacak. Bu gizemli tutkunun dünyasına iyi yolculuklar

Kitabın konusu Gümülçine’de geçiyor. Buradan her geçen bir parçasını burada bırakacak ve bedeninde Anadolu topraklarının kokusunu yakalayacak. Çevirisini İro Kaplangi’nin yaptığı Bana Veda Etme, Atina doğumlu Trakya Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirmiş, avukat Anastasia Kalyoncu’nun romanıdır. Normal koşullarda karşılaşma şansı olmayan iki insanın öyküsünü anlatıyor Yunanlı yazar Anastasia Kalyoncu. Kader onları yaklaştırır birbirine... Aralarında büyük bir aşk gelişir. Bu hiç beklenmedik bir gelişmedir. Eksiksiz, yıkıcı, dirilten kısacası hem cehennemi hem de cenneti yaşatan

meltem80
08-06-07, 19:40
Yunanistan'da da yerli diziler aynı bizim ülkemizde olduğu gibi reyting yarışlarında en önemli yeri kaplıyor. Özellikle içinde Türk kahramanların bulunduğu, Türk genciyle Yunanlı kızın aşkını anlatanlar üst sıralarda. Türkleri Yunanlı oyuncular canlandırıyor, rolleri için Türkçe öğreniyor, abdest alıyor, namaz kılıyor, türban takıyorlar...
YORGO KIRBAKİ - ATİNA

Yunanistan'da ülke çapında yayın yapan dört büyük özel televizyon kanalı Mega, Antena, Alpha ve Alter amansız bir reyting yarışı içinde. Devlet televizyonları ET ve NET de ünlü Yunanlı yazarların eserlerini dizi haline dönüştürüp "Bu yarışta biz de varız" diyor.
Özellikle yerli diziler bu yarışın vazgeçilmez parçası. Ana haber bültenlerinden sonra saat 21.00'de başlayan yerli dizi kuşağı geceyarısına kadar sürüyor. Önce komedi, sonra dram.
Yunanlı yapımcıların dizilerdeki "sihirli" formülü ilginç aşklar, karmaşık ilişkiler, entrikalar.
Bu yıl ise moda Türkler. Yunanlı yapımcılar başarının formülünü "komşuda", "suyun öte yanında" aradılar. Türk kahramanların olduğu diziler Ege'nin iki yakasında 5 yıldır yaşanan yakınlaşma sürecinin bir kanıtı sayılabilir. Çünkü dizilerdeki Türkler kötü karakterleri değil, iyi ve dost insanları canlandırıyorlar. Türk kahramanlar dizilerde birkaç cümle Türkçe de konuşuyorlar. Bu konuşmaların Yunanca tercümesi ise altyazı ile yapılıyor.

Türk öğretmen Yunanlı genç kıza aşık oluyor
Cuma akşamları Antena TV'de gösterilen "Bana Elveda Deme" Batı Trakya'da Türk azınlığın yoğun olarak yaşadığı Gümülcine'de bir Türk öğretmen ile üniversite öğrencisi bir Yunanlı genç kızın aşkını konu ediyor. Murat (Memos Begnis) Gümülcine'nin bir kasabasındaki azınlık okuluna yeni atanmış genç bir öğretmendir. Öğrencilerine Türkçenin yanı sıra Yunanca da öğretiyor. Fenerbahçeli olduğunu söyleyen bir öğrencisini Olimpiakos'u da desteklemesi için teşvik ediyor. Ailesi son derece muhafazakar ve dindar olan Murat uzun zamandır sevdiği Melek (Anna Tsukala) ile evlilik hazırlıkları yapıyor. Türbanlı Melek de tipik bir Batı Trakya Türk ailesinin kızı. Murat bir gece arkadaşı ile birlikte Yunan müziğinin çaldığı bir bara gidiyor ve gördüğü rebetiko oynayan genç kıza aşık oluyor. Murat'ın beynini, kalbini delik deşik eden Hristina (Thaliea Matika) hukuk öğrenimi görmek için Atina'dan Gümülcine'ye gelen bir Yunan kızı. İki farklı dünyanın insanları Murat ile Hristina'nın aşkı başlıyor. Hristina ilk cinsel ilişkisini Murat ile yaşıyor. Ama aileler, sevgililer, din farkı, millet farklılığı bu aşka karşı çıkıyor.

Yunanlı aktörler rol gereği abdest alıyor, camide namaz kılıyor
"Bana Elveda Deme"nin Türk kahramanlarını Yunanlılar canlandırıyor. Yunanlı aktörler rol gereği camiye girip namaz kılıyor, abdest alıyorlar. Dizi bu yıl çekilen diziler arasında en çok izleneni.

meltem80
08-06-07, 19:42
MANUSOS MANUSAKİS
"Çekimlerden önce defalarca Trakya'ya gidip geldim"
"Bana Elveda Deme"nin yönetmeni ]Manusos Manusakis
Uzun zamandır İslam dini ile ilgilenmek istiyordum. Bu dinin geleneklerini, inançlarını öğrenmek istiyordum. Anastasia Kalioci'nin "Bana Elveda Deme" adlı kitabını okuduktan sonra Trakya'ya gittim ve araştırmalar başladı.
Çekimlere kadar defalarca Trakya'ya gittim. Orada insanları hiç bıkmadan, usanmadan dinledim. Çok kişiyle dost oldum. Beni düğünlerine çağırdılar, evlerini açtılar. Türkçe dil sorununu, gelenek ve göreneklerle ilgili detayları asistanlarımdan öğrendim.
Tanıdığım kadarıyla Türkler insan odaklı, dinlerine bağlı. Büyüklere saygılı, çocukları da çok seven insanlar.

"Din farklılığı yüzünden insanlar ayrılmamalı"
MEMOS BEGNİS "Bana Elveda Deme"nin Murat'ı
Oynadığım Murat çok terbiyeli, ailesine, geleneklerine, dinine bağlı bir genç. Melek'i seviyor ama kalbini Hristina'ya kaptırıyor.
Çekimler sırasında Trakya'daki azınlığı daha iyi tanıma fırsatı buldum. Dindar insanlar ama genç nesil modern. Genelde kapalı bir toplum. İslama yabancı değilim. Çocukluk yıllarımda bir süre Kahire'de yaşadım.
Öğrendiğim kadarıyla Trakya'da benzer aşklar yaşanmış. Din farklılığı insanları ayırmamalı.
Her gün evde saatlerce Türkçe çalışıyorum. Anlamıyorum ama alfabesi ile yazmayı öğrendim.
İstanbul'u ziyaret ettim ve halklar arasında bir değişiklik olmadığını orada anladım.

"Fırsat bulursam İstanbul'u ziyaret etmek istiyorum"
ANNA TSUKALA"Bana Elveda Deme"nin Melek'i
Melek iyi bir kız. Utangaç, saygılı, dürüst. Gümülcine'deki çekimler sırasında pek çok Melek gördüm. Melek gibi yaşayanları sevdim. Melek rolü bana bilmediğim şeyleri öğretti. Eğer Melek gibi büyüseydim bugün Melek gibi yaşamak isterdim. Mutlu da olurdum.
Babamın işi gereği yedi yıl Birleşik Arap Emirlikleri'nde yaşadım. Türbana da, İslamın dini inançlarına da yabancı değildim. Türbanı da çok sevdim. Çekimler sırasında türbansız dolaşmaz hale geldim.
Türkçe mükemmel bir dil. Dizinin çekimleri bittiğinde ders almaya başlayacağım. Yılbaşından önce de fırsatını bulup İstanbul'u ziyaret etmek istiyorum.
Benim hayat felsefemde azınlık yoktur. Herkes eşittir. Benim için Nikos ne ise Hasan, Ayşe de aynıdır.

"Ülkem Yunanistan'da böyle kişilerin yaşadığını bilmiyordum"
THALİEA MATİKA"Bana Elveda Deme"nin Hristina'sı
Batı Trakya'daki azınlığın çok farklı dünyaları var. Toplumun yapısı farklı. Hıristiyanlar ve Müslümanlar uyum içinde yaşıyorlar ama dünyaları değişik. Ülkem Yunanistan'da böyle insanların yaşadığını bilmiyordum.
Murat ile Hristina aşkı çok zor. Belki istisnalar vardır ama kaideyi bozmaz. Ama eğer benim yaşam tarzıma uygun olursa ben de bir Türke aşık olabilirim.

meltem80
08-06-07, 19:51
Usta yönetmen Manusos Manusakis ANT-1 televizyonu için hazırladığı "Bana elveda deme" (Min mu les adio) dizisi geçen hafta Cuma günü galasını yaptı.
Kış sezonu boyunca devam edecek olan dizi her Cuma akşamı saat 22:00'de yayınlanacak. "Bir Hristiyan ile bir Müslüman'ın aşkını" konu alan dizide acı ama gerçek bazı mesajlar var. Her türlü yoruma açık bu mesajlardan herkesin payına düşen dersi çıkarması için büyük bir fırsat!
Dizinin ilk bölümünü büyük bir dikkatle izledim. İzlemeyenler için özetlemek gerekirse: Murat (Memos Begnis) Müslüman bir ailenin çocuğu, Yunanca öğretmeni olarak Ayazma azınlık ilkokuluna atanıyor. Okul yardımcısı ile bahçede ilk tanıştığı günde, öğrencilerden Davut, öğretmenlerin yanına yaklaşır.
Murat: "Senin adın ne?
- Davut.
- Hangi takımı tutuyorsun?
- Galatasaray.
- Yunanistan'da hangi takımı tutuyorsun?
- Real Madrid.....
Murat, öğrencilerin evlerinde sürekli Türkçe konuştukları ve devamlı Türkçe televizyon kanallarını izledikleri için Yunancayı öğrenemediklerinden yakınıyor....
Murat Gümülcine Hukuk fakültesini yeni kazanan bir Yunanlı genç kıza aşık olur ve macera böyle başlar.... Bakalım devamında neler olacak.
Gümülcine Hukuk fakültesini kazanan Atinalı kızın (Thaliea Matika) babası onu Gümülcine'ye uğurlarken son nasihatleri ilginç. "Gümülcine ha, Türklerin arasına gidiyorsun. Bunların nasıl bir ırk olduğunu bir bilsen. Oraya gittiğinde Türk mahallelerinden ve Türklerden uzak duracaksın!" (Babası zaten kızının Türklerle dolu Gümülcine'de okumasından yana değil. Ama ne yapsın çaresiz.)Dizinin devamında hem biz Batı Trakyalı Türkler için, hem de Yunanlılar için önemli mesajların olacağı belli. Onun için bu diziyi kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.
Paratiritis gazetesi tarafından bedava dağıtılan "ZO" adlı magazin dergisi eki, son sayısında dizinin başrol oyuncuları Memos Begnis, Thalia Matika ve yönetmen Manusakis ile yapılan özel röportajı yayınladı.
"Murat" yani Memos Beglis, Gümülcine Türk halkı ve genel olarak azınlık için şunları söylüyor. "Azınlık hiç bilinmiyor. Trakya, Gümülcine duydukları zaman TÜRKLER diyorlar. Bunu defalarca duymuştum. Bu büyük bir hatadır. Artık bunu düzeltmenin zamanı geldi. Artık Yunan Müslümanları ve Yunan Hıristiyanları demenin zamanı geldi. Onlar TÜRK değil. Onlar Yunanlı ve çok mükemmel insanlardır. Bizi kucakladılar, bize evlerini açtılar ve bize her türlü yardımda bulundular. Onlar bizim yurttaşlarımızdır. Bu böyle bilinmeli." diyor ve dizinin Yunanlıların Trakya'yı tanımaları için önemli olduğunu vurguluyor. Bunlar başrol oyuncusunun görüşleri. Dizide hangi görüşün hakim olduğunu hep birlikte ileride göreceğiz.
Yönetmen Manusakis de dizide farklılığın tehdit olmadığı temasının hakim olduğunu, farklılığın varlığı, hayatımızın en önemli parçalarından biri oluğunu, farklılığın güzel olduğunu ve kesinlikle tehdit olmadığını söylüyor. Tabii Manusakis bunları din açısından değerlendiriyor, çünkü şöyle devam ediyor. "Bütün dinlerin temelinde insan için inanç ve sevgi yatar. Dinler politika malzemesi olduğu zaman işler değişiyor."
"Murat"ın dizideki sevgilisi Thalia Matika ise Yunanistan'da ırkçılığın büyük boyutlarda var olduğunu ve gündelik hayatta her an karşınıza çıkabileceğini söyleyerek , dizinin yıllanmış önyargılardan bazılarını ortadan kaldırabileceğine inandığını belirtiyor. Irkçılığın tam anlamıyla ortadan kalkabilmesi için ise kişişel çabaların şart olduğunu vurguluyor. Thalia, dizinin çekimleri esnasında azınlığı yakından tanıma fırsatını bulduğunu, ancak bunca yıl birlikte yaşanmasına rağmen azınlık ile çoğunluğun BİR olmadığından yakınıyor ve şöyle diyor: "Bu farklılığı görüyorsunuz. Müslümanların Yunancayı konuşmasından tutun, evlerinin yapılarına kadar. Burada hayat müşterek değil. Elbette bir sakinlik var. İki değişik din bir arada barış ve huzur içinde yaşıyor. Bu örneğin dünyanın başka yerlerinde olacağını tahmin etmiyorum. Müslüman mahallelerindeki evler kat karşılığı müteahitlere veriliyor. Birkaç yıl sonra müslüman mahallelerinden eser kalmayacak. Bence bu yanlış bir olay. O mahallelerin ayakta kalması için devletin birşeyler yapması gerekiyor." Dizide yer alan sanatçılar haliyle farklı fikirlere sahip olabilir. Önemli olan dizinin anlattıkları. Bu alanda bir ilke imza atan Manusakis'in hem azınlık, hem de çoğunluk kitlelerine nasıl bir mesaj ulaştırmak istiyor olması merak konusu.

meltem80
08-06-07, 20:51
http://img148.imageshack.us/img148/1815/eaa13cd05f7f4dc09a15e4evr7.jpg http://img443.imageshack.us/img443/4522/b76e8899bafa4357953a0adgo5.jpg

http://img443.imageshack.us/img443/7293/axpaz014co6.jpg

meltem80
15-06-07, 07:44
Türk televizyonlarının en sevilen dizilerinden Yabancı Damat’ın Yunan versiyonu, önümüzdeki ay TV8 ekranında gösterime giriyor. Gerek ülkemizde, gerekse Yunanistan’da büyük bir ilgiyle izlenen ve her iki ülkede de reytingleri alt üst eden Yabancı Damat, Yunan yapımcılara da ilham kaynağı oldu. Ve yaklaşık iki yıl önce Yunanistan’ın ANTI kanalında yayınlanmaya başlanan Yabancı Damat’ın Yunan versiyonu Bana Veda Etme, komşuda reyting rekorları kırdı.

Atina’da yaşayan güzel üniversiteli kız Christina ile Türk öğretmen Murat’ın aşk öyküsünün anlatıldığı Bana Veda Etme’de, Thalika Matika, Memos Beynis, Yannis Tsimetselis ve Anna Tsoukala başrolleri paylaşıyor. Anastasia Kalliontzi’nin romanından Manoussos Manoussakis tarafından ekranlara aktarılan bu dramatik aşk öyküsünde, farklı kültürlerin, geleneklerin ve önyargıların çatışması arasında kalan iki gencin, aşkları uğruna verdikleri mücadele anlatılıyor. Tüm engellere rağmen ölümsüz aşklarının peşinden koşan Christina ve Murat, tesadüflerle başlayan birlikteliklerinin sonsuza dek sürmesi için yaşamlarını ortaya koyuyorlar. Yunanlı Ortodoks Christina ile Müslüman Murat’ın aşkı, ilginç rastlantılarla başlıyor. Kader, adeta bu iki genci bir araya getirmek ister gibi. O ana kadar hayatları normal bir akışta seyreden iki genç, yeni ilişkilere yelken açarken kendilerini bambaşka bir serüvenin içinde buluyorlar. Christina, Phlippos’la yeni bir ilişkiye başlamış. Murat ise Melek isimli bir genç kızla evliliğe ilk adımı atmaya hazırlanmakta.

Dizinin ilk bölümlerinde, Murat’ın ailesiyle birlikte Melek’i istemeye gidişleri, söz kesme merasimlerini ve iki Müslüman ailenin geleneksel değerlere dayalı evliliğe hazırlıklarını izleyeceğiz. Ancak farklı dünyalara mensup bu iki genç, farklı bir gelecek için önemli kararlar arefesindeyken, yepyeni bir aşka merhaba diyecekler. Murat evlilik öncesi geçici bir macera olarak baktığı Christina ile ilişkisini, yalanlarla sürdürmek ister. Evlilik hazırlığında olan bir Müslüman Türk olduğunu saklar. Ancak söylediği bu yalanlar, ne kadar gizli kalabilecektir?

Yalanla başlayan büyük bir aşk ve dinleri, dilleri ve kültürleri farklı iki gencin inanılmaz mücadelesi, 20 Eylül günü TV8 ekranında seyircisine “merhaba” diyecek. Bakalım Yunanistan’ın Yabancı Damat’ı, bizim ekranlarımızda ne kadar sevilecek?

gülbeşeker
23-12-07, 16:47
Bana veda etme Tv8 de hafta içi her gün saat 12.00 da yayınlanıyor.:happy0064:happy0064

Bir şeyi merak ediyorum bu diziyi tv8 sonuna kadar gösterdi mi?Bu arada annem tesadüfen geçen hafta görmüş,çok beğenmiş,eğer tv8 yarım bırakmışsa inşallah bu sefer de yarım bırakmaz..

mirus
24-12-07, 16:28
Bir şeyi merak ediyorum bu diziyi tv8 sonuna kadar gösterdi mi?Bu arada annem tesadüfen geçen hafta görmüş,çok beğenmiş,eğer tv8 yarım bırakmışsa inşallah bu sefer de yarım bırakmaz..

Geçen yıl malesef yarım bıraktı,geçtiğimiz pazartesi başladı ve inşallah sonuna kadar yayınlarlar.

ykocyigit
18-01-08, 17:29
ya ben bu yunan oyuncular türkçeyi nasıl konuşuyor çok merak ediyorum gerçi dudaklarından iğrenç olduğunu anladm ama yinede merak ediyom işte

psikoo
18-02-08, 20:30
Geçen yıl malesef yarım bıraktı,geçtiğimiz pazartesi başladı ve inşallah sonuna kadar yayınlarlar.

hayır yayınlanmadı... kitabını okudum ben yaprak dökümü gibi diziye kitaptakinden daha fazla şey katmışlar ve kitabın bittiği yer dizinin tv 8 de yayınlanan bölümünde geçiyor ama dizi devam ediyor tabii... kitap çok kötü şekilde bitti dizinin sonunu çok merak ediyorum ama malesef izleme şansımız yok.. :(