mopo
06-08-05, 15:44
Bu diziyi unuttunuzmu arksadaslar? Hani Emel Müftüoglu, Talat Bulut, Yunus Günce ve Rojda Demirer basrolde oynuyordu. Ben bu diziyi biraz gec fark etmistim, ama 4. bölümünden itibaren hic kacirmadan izlemistim.
|
Tüm Versiyonu Göster : Aşk Olsun mopo 06-08-05, 15:44 Bu diziyi unuttunuzmu arksadaslar? Hani Emel Müftüoglu, Talat Bulut, Yunus Günce ve Rojda Demirer basrolde oynuyordu. Ben bu diziyi biraz gec fark etmistim, ama 4. bölümünden itibaren hic kacirmadan izlemistim. _butterfly_ 07-08-05, 10:17 ewt ewt hatırlımazmıımm..hiçç kaçırmadann izliyordumm..ama kanald her zmanki gibi reytingleri iyi giden bi diziyi kaldırıyordu.. 2 ay falan araa werilmişti ondan sonraa yeni bölümlerini göstermeye başlamışlardı..son bölmünü neseki izlemiştimm.. talat bulutla emel müftüoğlu ii bi ikiliydi bence...repliklerr çk komikti...:D HELEE YUNUSSS :cool: amaa en komikk yunus un arkadaşıı rölündekii kişiydi(adını unutuum şimdi) hep çam binalıı ofiss falann :D ..çk güzell bi dizydiii ;) missryan 07-08-05, 10:52 gerçekten yaa unutulurmu o dizi harikaydı çok severek izliyordum;);) sisley 09-08-05, 00:22 bende beğeniyordum bu diziyi yunuz günçe çok iyiydi ama nasıl bittiğni hatırlamıyorrurm _butterfly_ 09-08-05, 09:24 HEMEN SÖLİMM..timur(talat bulut) leyla(emel müftüoğlu) ya onu sewdiğini sölemiştii...timur elini falan tutmuştuu..yaa gaibaa öleydii...bölee bitmişti..;) Müge 09-08-05, 15:08 bu diziyi iki sene önce severek izlemiştim hatta bir kez de hafta içi tekrarını verdiler yine izledim... leyla ve timur'un aralarındaki atışmalar ve ufaklıklarında yani gizem ve barış'ında birbirlerine olan aşkı çok hoştu... davetsiz 07-12-05, 12:41 arkadaşlar peki leyla nın oturdugu ev nerde bilen var mı< ierem 07-12-05, 15:40 arkadaşlar peki leyla nın oturdugu ev nerde bilen var mı< BEN BİLMİOM AMA SU ANDA ORADA DAVATSİZMİSAFİR CEKİLİO...........YANİ YANILMIOSAM _butterfly_ 07-12-05, 16:59 ewtt davetsiz misafirdeki defne nin evi....çengelköydee çekilioo..anadolu yakas1ndaaa;))) iremgs 30-04-06, 20:52 avrupa yakasından sonra bence 2. komik aile dizisiydi.emel müftüoğlu bence bu dizide oyunculuğunu geliştirdiğine inanıyorum... sumisali 01-05-06, 11:58 avrupa yakasından sonra bence 2. komik aile dizisiydi.emel müftüoğlu bence bu dizide oyunculuğunu geliştirdiğine inanıyorum... evet çok güzeldi ya bende çok severek izliyordum....talat bulut ve emel müftüoğlu çok süper oynamışlardı... dogrudan 05-07-06, 08:32 emel müftüoğlu nerede sahi? bu dizide çok seviyordum ben onu prettygirl 05-07-06, 09:52 ben kanal d'ye mail attım takrarını versinler die ama bakalım... yagmur94 05-07-06, 09:54 çok gzl bir diziydi çok sevrek izliyordum hatta çok seviyorum bn bu diziyi prettygirl 05-07-06, 10:02 siz de mail atın arkadaşlar... naz=naz 05-07-06, 23:10 ben leylanın oturduğu evin nerde olduğunu biliyorm arkadasşlar demin biri sormuştu kadıköy kuzguncukta o ev naz=naz 05-07-06, 23:13 kızlar bişey sorcaaam o dizideki kzın oyunculuğunu beğeniyormuydunuuz_?????:img-nyam: prettygirl 06-07-06, 19:46 hangi kızın??? burcuuu 07-07-06, 15:20 qüzeL diziydi bu da... aiLeLer faLan eğLenceLiydi.. dizinin oLduğu ev Kuzquncukta oLabiLir ama kuzquncuk ve Kadıköy farkLı yerLer : ) *arife* 11-07-06, 09:06 çok güzeldi ya yunus oynuyodu sumisali 11-07-06, 12:39 qüzeL diziydi bu da... aiLeLer faLan eğLenceLiydi.. dizinin oLduğu ev Kuzquncukta oLabiLir ama kuzquncuk ve Kadıköy farkLı yerLer : ) evet ya ne güzel diziydi hele adam talat bulut yani çok süper oyuncuydu gül gül ölüyordum bu diziyi izlerken :)keşke verseler tekrarını -s_e yaren- 11-07-06, 15:14 Evet çok güzel ve çok komik bir diziydi... Çook severek izlerdim çok keyif alırdım Aileler falan gerçekten matraktı Hem komedi hemde aşk vardı ya ne güzeldi Keşke tekrarlarını yayınlasalar... prettygirl 11-07-06, 18:50 arkadaşlar siz de mail atın kanal d'ye...ben attım...Bir Dilim Aşk bitince belki verirler tekrarlarını... chaylack 15-07-06, 17:43 aşk olsun adlı dizi pazartesi gününden itibaren 10:15 te hatta kanal d yayın akışına da bakabilirsiniz:) sumisali 15-07-06, 17:46 aşk olsun adlı dizi pazartesi gününden itibaren 10:15 te hatta kanal d yayın akışına da bakabilirsiniz:) haber için teşekkürler arkadaşım..iyi oldu ya sabahları bişey yok zaten.... -özgü_namal- 15-07-06, 18:16 aşk olsun adlı dizi pazartesi gününden itibaren 10:15 te hatta kanal d yayın akışına da bakabilirsiniz:) haber verdiğin için çok sağol.çok severdim ben bu diziyi kesin izliycem tekrarını deniz yıldızı 16-07-06, 10:01 way be harika sasırdım doğrusu bu kadar cabuk dikkate almalarına mailleri _butterfly_ 17-07-06, 16:47 süper yaa tekrarları veriliyorr demek.... tekrardan izlemek keyifli ve güzel olacak;;) yagmur94 17-07-06, 17:02 ewet tekrralarını yayınlarladılar ben izliyorum RoseMarry 17-07-06, 17:25 cook güsel bi diziydi bu ya .yarın tekrarına bakıyım bugün kacırdım prettygirl 18-07-06, 17:55 Tekrarlarını veriolar...oleyyyyyyy yaaaa:) spr!!!! -özgü_namal- 18-07-06, 17:58 ya çok erken veriyorlarrrr Müge 18-07-06, 22:44 Pazartesi yayın akış değşicek sanırım 10:00 "Çemberimde gül oya" başyalacak çünkü.. _seboist_s 16-08-06, 11:07 çok seviyodum amaa diziyi bi hafta weriyolar dier hafta vermiyolardı falan ara verdiler. sonra saatini deiştirdiler oyuncak ettiler bizi. halbuki çk seveni vardıı dizinin ama yinede yılmadan her bölümünü takip etmiştim keşke devamı gelseydii. cgl_svr 22-10-06, 13:44 arkadaşlar kimsede aşk olsun dizisi ile ilgili resim video fln yokmu?ya ben bu diziyi cok sevıyodum.ama elımde hiç onunla ılgılı bişey yok olan varsa lütfen koysun.şimdiden cok tşklerrrrrrrrr:D cgl_svr 22-10-06, 15:47 ya rakadaşlar kimse buraya girmiyo mu biri sesimi duysun lütfennn.elinde aşk olsun bölümleri yada resımlerıolan yok mu?????:(:(:( _butterfly_ 22-10-06, 16:30 http://www.sinematurk.com/images/turk_filmi/8329.jpg http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2004/02/17/displayimage/0,,115411,00.jpg http://www.milliyet.com.tr/2003/07/23/tv/resim/ekran1.jpg http://www.milliyet.com.tr/2003/07/07/tv/resim/ekran2.jpg keşke bölümleri olabilse ama maalesef yok. bende çok severidm bu diziyii..bu kadar resim bulabildim....;) cgl_svr 23-10-06, 21:51 ayyyy gercekten cok teşekkür ederım yaa.cok makbule geçtı walla.süpersinn.napalım video olmaada olur.gerçekten cok tşklerr:D ggnibsgk 09-11-06, 21:06 Ooooooo Ecem,Şule,Müge ve cgl_svr(çok çok özür dilerim adını unuttum...:img-sorry ) demek siz de çok seviyordunuz bu diziyi:img-icecr Ben bayılırdım bu diziyeee yazın 2. bölümden başlayarak hiç kaçırmadan izlemiştim:img-grin2 Hele Talat Bulut süpperrrdiii yaaa çok komiktiiii.. Son bölümü tesadüfen görmüştüm ,yaa inanamamıştım, tekrar sanmıştım ,ilk başta oturup izliyim dedim ,bi baktım yeni bölüm!!!! haberlerden önce vermişlerdi çok sinir olmuştum:icon_evil Neden biiti bu kadar çabuk acaba bilen var mı??? Talat Bulut la Emel Müftüoğlu anlaşamıyomuş diyolardı(Reytingleri hatırlamıyorum belki o yüzden bitmiştir:bilmim ) Ayrıca bu dizinin yapımcılarına Rojda Demirer i bize (en azından bana) tanıttıkları için teşekkür ediyorummm:img-grin2 Freddie 12-01-07, 18:30 Aa hayret benim mesajım yok bu başıkta halbuki yazdım sanıyodum Nese bu diziyi ben de çok seviyodum yunus günce ve rojda demireri bize kazandırmıştı ama 2003 yılındaymış yaa ben sanki 2002 felandı diye hatırlıyorum yani nerdeyse hiç eski diil Emel'e bayılıyorum zaten Yeşim Salkım ve İşker İnanoğluyla yenib ir sit-com hazırlığında Emelin başlığını gönderdim umarım açarlar :) Bu dizi uzun bi dönem yayınlanmamıştı sonra tekrar yayına girmişti ama ondan sonra 3-4 bölüm devam etmişti ve bildiğim kadarıyla son bölümü yok :( Nese güzel bi dizi olarak kaldı Eski bi haber :) Gergin diziler! Sevmediğin bir oyuncuyla aynı dizide karşılıklı oynamak nasıl bir duygudur? Hem rol arkadaşından nefret et hem de aynı dizinin başarısı için birlikte çaba göster. Zerda'da Yavuz Bingöl'le Ece Uslu arasındaki nefreti bilmeyen kalmadı. Bu hafta ölecek olan Şahin Ağa'nın diziden aynlmasındaki en önemli etkenlerden biri de buydu. Benzer gerginlik Aşk Olsun'da Emel Müftüoğlu yla Talat Bulut arasında da varmış, işin ilginci bu akşam 15'inci bölümü yayınlanacak Aşk Olsun da, Zerda gibi hep başa güreşiyor. Yoksa başarı mı gerginlik getiriyor? (Kanal D, 19.50) Cengiz Semercioğlu 08.10.2003 Vatan Gazetesi burcuuu 12-01-07, 22:53 eğLenceLi,qüzeL diziLerden biriydi.. Burda Yunus ve Rojda beraberdi.. Şu an candan öte'de de yine beraberLer.. Ya bunLar qerçekten çok yakışıyorLar bnce.. Freddie 13-01-07, 00:23 sahi yaaa ben hiç o açıdan bakmadım doğruya Hem aşk olsunda da hem de candan ötede partnerler askım_gkhan_alp 11-03-07, 18:19 benim en sevdiğim dizilerr arasındaydı AŞK OLSUN severek ve beğenerek izliyodumm ama diziyi neden bitirdiklerini anlamış değilimm oysa dizinin akışı güzell gidiyorduuu:) asprenas 02-05-07, 17:34 http://img405.imageshack.us/img405/9097/1494954gt0.jpg HAYATIN ADI 03-05-07, 18:03 :good: evet ya süper bi diziydi üstelik oyuncu kadrosuda baya bi zengindi:img-yes: 4ewerbrucas 05-05-07, 20:46 ben bayılıyorudm bu diziye ama niye bitti anlamadım birden bitti dizi:icon_sorr boncuk-girl 06-05-07, 08:56 ben yeni bölümlerine bakamdm ama bir ara tekrarı çıktı onlara baktım veyeni bölümlerine bakmadığıma pişman oldum nuri çok komiktiii Gül Tuna 30-05-07, 13:04 oyuncularda dizide cok iyiydi Freddie 30-05-07, 13:09 tALAT bULUT'UN SAÇMA Sapan kaprislerileri yüzünden bitti bu dizi Gül Tuna 30-05-07, 14:13 öylemi ben talat bulutu bu dizide cok sevmistim halbuki Freddie 30-05-07, 14:38 13 bölüm çekildi yaz için rekor kırınca 12 bölüm daha çektiler onlarda yayınlandıktan sonra 39a tamamlamak için 14 bölüm daha çekme kararı aldılar 2-3 bölüm çekildi yayınlandı Daha sonra Emel müftoüoğlu set dışında görüşmediklerini diziyi çekerken de beraber oldukları sahnlererde beni gözleriyle sürekli oyunculuk anlamında küçük görüyor dedi Talat bulut da bir daha bir şarkıcıyla asla bir dizide oynamam dedi ve bitirdi Ama daha sonra saklambaçı sibel can'la çekti.. emresefer 17-06-07, 20:02 13 bölüm çekildi yaz için rekor kırınca 12 bölüm daha çektiler onlarda yayınlandıktan sonra 39a tamamlamak için 14 bölüm daha çekme kararı aldılar 2-3 bölüm çekildi yayınlandı Daha sonra Emel müftoüoğlu set dışında görüşmediklerini diziyi çekerken de beraber oldukları sahnlererde beni gözleriyle sürekli oyunculuk anlamında küçük görüyor dedi Talat bulut da bir daha bir şarkıcıyla asla bir dizide oynamam dedi ve bitirdi Ama daha sonra saklambaçı sibel can'la çekti.. Bazı oyuncuların böyle saçma sapan kaprisleri oluyor... cgl_svr 22-06-07, 12:42 kesinlikle katılıyorum bu saçmasapan kaprisler yüzünden diziye kıydılarr neyse ben emel hayranıyım umarım onu başka projelerde görürüz artık Freddie 22-06-07, 13:05 Evet dizi kesinlikle talat bulutun saçma sapan apsirleri yüzünden bitti Ya başka birini alsalardı ben bu diziyi çok komik olduğu için ve emel için izliyordum Yine izlenirdi bu dizi Yani ayıp ya ne var kadın şarkıcıyısa bu kadar da sorun edilmez ki cgl_svr 28-06-07, 18:10 Evet dizi kesinlikle talat bulutun saçma sapan apsirleri yüzünden bitti Ya başka birini alsalardı ben bu diziyi çok komik olduğu için ve emel için izliyordum Yine izlenirdi bu dizi Yani ayıp ya ne var kadın şarkıcıyısa bu kadar da sorun edilmez ki mrb freddie.sana katılıyorum.bu arada bende emeli çok seviyorum eger elinde aşk olsunla yada emelle ilgili bilgi resim yda video fln varsa buraya eklermısın.grşz:D cgl_svr 08-07-07, 18:57 Arkadaşlar Bu Diziyi Tekrar Neden Hiç Vermediler Oysa Ben Bu Diziyi öglen Kusagi Programlarinda Bir Kerede Daha Izlemek Isterdim:(:(:( ggnibsgk 08-07-07, 22:36 Arkadaşlar Bu Diziyi Tekrar Neden Hiç Vermediler Oysa Ben Bu Diziyi öglen Kusagi Programlarinda Bir Kerede Daha Izlemek Isterdim:(:(:( Aslında tekrar verdiler ama sabah kuşağındaa:) Belkii o yüzden görmemiş olabilirsinn... Ama haklısınn ben de öğlen kuşağında görmek isterimm...Çünküü daha afyonun patlamadan izlemak boş oluyoo yanii:) Bu arada dizinin Talat Bulut'un kaprisi yüzünden bittiğini bilmiyodumm...Kötüü olmuşş yaniiii....Amaa ben Emel içinn izlemiyodumm onuu da söylyimm yanii...Tabii buu Talat Bulut'un davranışınıı onayladığımm alamına gelmezz... Amaaann neyysee;) bye ikiaile_fan 09-07-07, 11:24 Aşk olsunun tekrarını bir kaç kez verdiler genelde yazın sabah 10-11 gibi veriyolardı çok severdim bu diziyi yakında d max te görebiliriz.:img-wink: güzel_kız 23-08-07, 16:37 Coook qzl ve cook hosuma qiden bir diziydi..Keske tekraralarını verselerde izlesek..Kanald keske verse..:)Özledik dizimizi izleyelimmm yanii Gülşah&yeom-jan 03-10-07, 20:51 Ben de bu diziyi çok seviyordum, çok eğlenceliydi :good: Fakat ben Talat Bulut'un kaprislerinin olduğunu düşünmüyorum, bu adam AST gibi bir yerde yıllarca oynamış sahne tozu yutmuş biri elbette karşısındakinin en azından oyuncu olmasını isteyecek.Daha biz seyriic olarak onları yapmacık geliyor diye yargılamıyor muyuz?Ufak bir tartışma bile bunu körükler.Emel hanımın yeteneği vardır yoktur bilmem ama Talat Bulut gibi bir üstadı da kaprislisin diye gereksizce suçlamak saçma bence. icom_ 30-04-08, 17:45 arkadaşla elinde Aşk olsun dizisi ile ilgili herhangi bir video bulunan varmı..dizinin tam bir fanatiğiydim fakat bittikten sonra hiçbir izine rastlayamadım malesef... ikiaile_fan 30-04-08, 20:17 arkadaşla elinde Aşk olsun dizisi ile ilgili herhangi bir video bulunan varmı..dizinin tam bir fanatiğiydim fakat bittikten sonra hiçbir izine rastlayamadım malesef... Aşk olsunun tekrarı inş.bu yaz yayınlanır kaç yıldır kanald vermiyor.Çok güzel bir diziydi bi ara yeniden çekilmeye başlanmıştı ama yine bitti.. |