Tüm Versiyonu Göster : En Son Babalar Duyar (Star)

PoLaT_kv
10-08-05, 14:41
Yeni bolumleri devam ediyormu bilmiyorum ama starda veriliyor SIKCA. artik fazla takip edemiyorum ama cok guzel bir dizi bence , cok komik ve eglenceli.[/B]

özgürmania
21-08-05, 08:13
Çok tatlı ve komik bir dizi.Bazı konularda tekrar oluyor ama bu belli bir süre sonra dizilerin çoğunda oluyor zaten.Aralarında en iyi Levent Ülgen yani Kadir başarılı-e zaten başrol olacak o kadar:-)

MasalTeam
06-10-05, 11:50
1 ASK OYUNU (TKR) [NET] ATV 10,50 31,90
2 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 6,60 18,50
3 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,90 16,90
4 YAGMUR ZAMANI [NET] SHOW 5,50 15,40
5 YANIK KOZA [NET] SHOW 5,30 16,70
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,30 15,30
7 EN SON BABALAR DUYAR [NET] STAR 5,30 14,80

A/B

1 ASK OYUNU (TKR) [NET] ATV 10,90 34,70
2 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 9,70 30,70
3 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,30 21,40
4 YANIK KOZA [NET] SHOW 5,10 16,70
5 EN SON BABALAR DUYAR [NET] STAR 5,10 15,80

100.Bölümü coktan gecmis bir dizi icin MÜKEMMEL bence reytingler.Star Tv de bu reyting büyük basari.Ayakta alkislamak gerek :)

BERNA
11-10-05, 21:12
Öceleri bayılmıştım ve "hallederiz" lafı da dilime dolanmıştı ancak ben de son 2-3 bölüme kadar dizinin tekrara kaçtığını ve de artık noktalanması gerektiğini düşünüyordum.
Son 3 bölümdür büyük ölçüde yenilenmiş konusu ve yeni katılan karakterleriyle yeniden çok beğendiğim ve güldüğüm bir dizi oldu. Özellikle Paşa Dede tablosu ve Kudret Bey'in atışmaları çok komik. Ancak hepinize katılıyorum. Dizinin starı Kadir yani Levent Ülgen.

BERNA
13-10-05, 22:07
evet onlar da, Defne de, Sinan Bey ve karısı da ayrıldı. Artık dizide eski kadrodan sadece Kadir'in ailesi, Hasan ve Rafi var. Ancak, diziye Kadir'in patronu (aynı zamanda evsahibi) onun eşi, Kadir'in ofisteki arkadaşları ve de oyuncu olmasa da önemli bir yer tutan Paşa Dede tablosu katıldı.

tenedos
14-11-05, 17:13
bitirin şu diziyi artık sıktı bence konular hep aynı gecen sene Kadir bey Resort du bu senede yine aynı adı değisik ne bu ya.

aynı konular işlenmiyor ki... her bölümde farklı bir dava çıkıyor ortaya ve bu da belki kaçırsan bile istediğin bölümden izleyebilme şansını doğuruyor.

ayrıca kadir bey çok başarılı bir karakter bence. Allah aşkına şu anda kaç tane komedi dizisi var izlenilir? Herkes dram yapıyor. bu kadar uzun zamandır izleniyor olması ve Kadir Bey'in "halllederizzz" sözü herkesin ağzına pelesenk oldu bile :) Bu da ne derece başarılı olduğunun bir kanıtıdır bence.

Dizi sevmeyen ve sürekli yine mi bir dizi izliyorsunuz diye poflayan babam bile bunu sektirmeden izliyor :D

tenedos
14-11-05, 17:16
bu arada geçen gece Okan Bayülgen'in konukları Kadir'in ev sahibi ve aynı zamanda patronu ve eşiydi. Biliyor musunuz gerçek hayatta da evli onlar. Üstelik kadın çok ünlü bir opera sanatçısı... Adam da eski Türk filmelerinin kötü adamlarından ;)

MasalTeam
15-11-05, 12:09
Eski Bölümleri özleyenler icin dizinin her gün saat 17:30 da Star TV de tekrarlari yayinlaniyor.Gercektende Sükran Hanim ve Mehmet Ustali bölümler cok daha güzeldi.Yeniden izlemek keyif veriyor

romantika
16-11-05, 20:32
Ben En Son Bababalar Duyar'ı çok severek izlerdim. Ama o zamanlarda Ayşegül Atik ve eşi rolündeki oyuncu (kusura bakmayın ismini unuttum şu anda) diziye çok şey katıyorlardı, çok doğal, çok sevimliydiler, Ayşegül Atik dünyanın en şeker insanı bence, baba rolünde de tatlı-sert o oyuncu (ay çok utanıyorum ismini unuttuğum için) ne hoştular, harika bir çifttiler, onların ikisi de diziden ayrılınca, dizi tadını yitirdi. Onlar tekrar diziye gelseler ne iyi olur. Benim gibi düşünen var mı?

yaseraydin
17-11-05, 14:46
Ben En Son Bababalar Duyar'ı çok severek izlerdim. Ama o zamanlarda Ayşegül Atik ve eşi rolündeki oyuncu (kusura bakmayın ismini unuttum şu anda) diziye çok şey katıyorlardı, çok doğal, çok sevimliydiler, Ayşegül Atik dünyanın en şeker insanı bence, baba rolünde de tatlı-sert o oyuncu (ay çok utanıyorum ismini unuttuğum için) ne hoştular, harika bir çifttiler, onların ikisi de diziden ayrılınca, dizi tadını yitirdi. Onlar tekrar diziye gelseler ne iyi olur. Benim gibi düşünen var mı?

evet bende senin gibi düşünüyorum. onlarla dizi daha kkomikti. ama şimdide çok komik. kadirin anne ve babasıda güzel rol yapıyo. bu arada dizi bu çarşamba saat 20.00 da yoktu. yerine aFacan köpek bethoven başladı.galiba dizinin günü değişti. gününü bilenler lütfen yazsın

BERNA
17-11-05, 21:36
sevgili romantika babayı oynayan oyuncu Ali Erkazan'dı. Fazla ismi orada burada çıkmadığı için insan unutabiliyor bazen.

Bu arada dizi sadece bu haftalık milli maç nedeniyle saat 22:00'de başlamış. Ben de sonunu gördüm tesadüfen.

romantika
17-11-05, 21:44
Teşekkürler sevgili Berna1, eğer bu forum sayfalarını okuyorsa buradan ismini unuttuğum için kendisinden özür diliyorum, daha önce dediğim gibi Sayın Ayşegül Atik'i ve Sayın Ali Erkazan'ı gözüm çok arıyor, ikisi tekrar diziye geri dönseler yine izlemeye başlarım. Veya başka, yepyeni bir dizide oynamalarını çok isterim.

Medea
17-11-05, 23:47
Güzel bir diziydi ama gereğinden fazla ve suni şekilde uzatılan birçok dizi gibi bu da eski tadını kaybetti.Bence artık bitmeli ve güzel hatırlanmalı.

sezinti
18-11-05, 14:22
Gerçek hayatını dizide de canlandırdı! Star TV'de yayınlanan'En Son Babalar Duyar'da 'Hallederiz Kadir'i oynayan Levent Ülgen'in dudağını, arkadaşının köpeği feci şekilde ısırdı

Star TV'nin sevilen dizilerinden En Son Babalar Duyar'da 'Hallederiz Kadir' rolünü canlandıran Levent Ülgen'in dudağı, arkadaşının köpeği Puffy tarafından feci şekilde ısırıldı. Dudağının dörte üçü kopan Ülgen'e 3 saatlik ameliyat yapıldı ve 40 dikiş atıldı. Bu olay, dizinin senaristi Murat Aral'a esin kaynağı oldu ve son bölümlerin hikâyesi bu olay üzerine kuruldu. Hallederiz Kadir'i tıpkı karakteri canlandıran Levent Ülgen'i gerçek hayatta olduğu gibi dudağından köpek ısırıyor. İşyerindeki arkadaşı 'Antibıyık Nilgün'ün köpeğini severken yaralanan Kadir'in bazı hayati fonksiyonları bir süre için devre dışı kalıyor. Ramazan Bayramı'nın üçüncü günü arkadaşının terrier cinsi köpeği Puffy tarafından ısırılan Levent Ülgen, "Köpeğin hiç bir suçu yok. Beni sevmeyen bir köpekti. Ben de sevmesi için uğraşırken bana saldırdı. Kangal ve doberman cinsi köpekler daha şahsiyetli köpekler bana göre. Aslında çok riskli bir ameliyat geçirdim. Ama şansım vardı şu anda küçücük bir yara izinden başka bir şey kalmadı. Konuşmam da etkilenmedi" diye konuştu.

kaynak. netgazete.com

romantika
04-12-05, 18:55
yine aynı şeyi tekrarlayacağım ama Ayşegül Atik ve Ali Erkazan'ın ve diğer oyuncuların diziye geri dönmelerini çok istiyorum. Özellikle Ayşegül Atik ve Ali Erkazan. (akrabaları filan sanacaksınız ama değilim, tanımam, etmem) Sadece onların sempatikliği bu oyuncularda yok. Mesela sanırım şişmanlığından ötürü Ayşegül Atik'in yerini alan bir kadın oyuncu var ama Ayşegül Atik'in sevimliliği onda yok, bir surat bir surat, bir de kafasını yukarı kaldırıp yürümesi var sinir oluyorum, Ayşegül Atik çok sevimli, şeker gibi biriydi, Ali Erkazan da tatlı-sert, babacandı, şimdiki bölümlerde de bir "baba"tipi var ama sürekli öfke, öfke, öfke..hiç babacan, tatlı-sert biri değil çok antipatik. Bence eski oyuncular diziye geri dönse dizi yeniden 1 numara olur.

iboiboibo
25-12-05, 15:05
arkadaşlar bu dizi starda olduğu için dizi bittiğinde dizi tvde yayınlanacak. buna çok seviniyorum. eğer dizi star haricinde bir dizi olsaydı diziyi tekrar tekrar seyretme imkanımız maalesef olmayacaktı. ama dizi bittiğinde bir süre sonra dizi tvde yayınlanmaya başlar.

jupiter65
16-03-06, 21:55
Eski diziler daha iyiydi. İki ağır topu kaybettikten sonra tüm yük hallederiz Kadirin üstüne bindi. Biraz kan kaybederek idare diyor. Ama eğlenceli dizi. Kim bilir kaçıncı tekrarını veriyor Star.

Emre 24
18-03-06, 01:22
yok yok kalkmasin keremcem iyi bu dizi ersan bey cok komik ya kadir zaten öyle babasi kudretde komik onun karisi sonra dombilide var bence süper bence hic bitmesin zaten bence bitmez bu dizi :img-yes:

Emre 24
25-03-06, 01:12
evet arkadasim sana katiliyorum bu dizi hic bitmesin sonuna kadar devam etsin cok komik iki diziye bakiyorum biri bu biride kirik kanatlar bu dizi gibisi yok bide kirik kanatlar gibisi :img-icecr

BERNA
25-03-06, 07:24
konular biraz uzadığı anda (geçici veya kalıcı) yeni oyuncuların katılıp yeni öykülere yol açtığı ekrandaki nadir dizilerden. Sırf bu özelliğiyle bile takidr ediyorum diziyi. Ayrıca çok da komik bir kurgusu var. Bir ara tüm yük Kadir'in üstüne binerken şimdi bu yeni oyuncuların da katılımıyla bu değişti diye düşünüyorum.

Martı
25-03-06, 21:27
ben diziyi severek izliyordum taki ana karakterler ayrılıncaya kadar zaten onlarla beraber bende ayrıldım diziden bildiğim kadarı ile yeni bölümler hala yayınlanıyor demekki izleyen çok ...

defneepikmen
26-03-06, 12:44
Okuduğum bir yorumda Ayşegül Atik'in yerine gelen oyuncuya sinir olduğunu söyleyen biri vardı.O kişi benim ablam ve adı Zerrin Epikmen.Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısı ve almış olduğu ödüllleri bile var.O arkadaş araştırma yapmadan sadece orda görmüş olduğu oyunculukla yorum yapıyor.Esas oyuncuşuğu bu değildir.Gdidp Ankara devlet Tiyatrosun da oyununu izlesin ve yorum yaparken ona göre yapsın.Bugün dizilerde konservatuar bitiren ve işini ciddiye alan insanlar bulmak çok zor.Bence birazcık saygı arkadaşlar. :mad72:

sinem83
26-03-06, 18:17
Eski bölümleri vardı birkaç haftadır (Ayşegül Atik ve Ali Erkazan'lı olanlar) o bölümleri bıkmadan usanmadan izleyebiliyorum süperdi gerçekten ama dizi ana oyuncularını kaybedip Kadir başrol olunca havasını kaybetti...

Emre 24
30-03-06, 21:06
hayir bence aysegül atik ve ali erkazanli bölümler berbatti simdiki bölümler harika hele ersan bey ve kudret kadirin babasi bide kadirin annesi cok komikler ya bu dizi hic bitmesin hep devam etsin tabiki hallederiz kadir ve dombili hasan ve rafi 1 numara cok süper bir dizi tekrar ediyorum eski oyuncular girmesin bu diziye simdiki bölümleri süper eskisi neydi öyle baba ve annesi hülyanin hic iyi degildi dizi simdi cok süper

chandie13
18-04-06, 21:22
İlk başladığında çok takip etmesem de rast geldikçe izlediğim ve çok samimi bulduğum bir diziydi. Ama birçok insanın da böyle düşündüğü açık: Başrol oyuncularının ayrılması ile dizinin suyunu çıkardılar. Kadir'i ön plana çıkardılar ve bana kalırsa çok itici oldu. Kadir'in anne babasını da tip olarak eskilere benzetmeye çalışmışlar ama hiç gitmemiş. Artık dizinin vereceği hiçbir şey kalmadı, durmadan abuk sabuk olaylar gelişiyor; arkadaki o itici kahkaha sesleriyle de insan komik bişey izlediğini sanıyor bir an için. Sonra araya da iki tane sözde duygulu sahne koyuyorlar, al sana aile dizisi...
Televizyonda denk geldikçe rahatsız oluyordum diziden, neyse ki şu an star evimde çıkmıyor.
Bence tadında bitseymiş çok güzel bir dizi olacakmış.

Emre 24
18-04-06, 22:12
İlk başladığında çok takip etmesem de rast geldikçe izlediğim ve çok samimi bulduğum bir diziydi. Ama birçok insanın da böyle düşündüğü açık: Başrol oyuncularının ayrılması ile dizinin suyunu çıkardılar. Kadir'i ön plana çıkardılar ve bana kalırsa çok itici oldu. Kadir'in anne babasını da tip olarak eskilere benzetmeye çalışmışlar ama hiç gitmemiş. Artık dizinin vereceği hiçbir şey kalmadı, durmadan abuk sabuk olaylar gelişiyor; arkadaki o itici kahkaha sesleriyle de insan komik bişey izlediğini sanıyor bir an için. Sonra araya da iki tane sözde duygulu sahne koyuyorlar, al sana aile dizisi...
Televizyonda denk geldikçe rahatsız oluyordum diziden, neyse ki şu an star evimde çıkmıyor.
Bence tadında bitseymiş çok güzel bir dizi olacakmış.

yok yaw izle sen bu diziyi o eski oyuncularda hic is yoktu komik degillerdi simdiki kudret bey ve karisi acayip komik yaw helede ersan bey dombili ve rafide var ne komik dizi yaw

Memo_İSOM
22-04-06, 15:03
Gümüşten fırsat bulduğum zaman iki arada seyrettim.Acayip komik bir bölümdü,Ankaralı namıkın gelmesiyle koptuk zaten.

SiLArA
28-05-06, 19:46
artık beğenmiyorum..önceden izlerdim ama artık gördüğüm zaman bile izlemiyorum.nedeni açık:konu tekrarı,tadını kaçırmak ;)

gonul_erzen
13-06-06, 21:28
bu yaz sezonunda kadir bey resort olacak mı bilen var mı???
bu arada bu dizi bitmemeli her zaman yüzümü güldürebilecek bi dizi olsun isterim canım sıkıldığında syretmek için. çok başarılı tüm kadro..

Memo_İSOM
19-07-06, 22:47
Güzel bir bölümdü kadir çok komik ya koptum izlerken....İnsanlar kandırması yokmu?çok komik yapıyo...Diziin tek starıKADİRRRR...

berker06
23-07-06, 00:34
bu aralar izlediğim tek dizi üye olmamın sebebi. kadirin üç kağıtları "hallederizleri" babasının "beceriksiz" demesi ve babasıyla kavgaları süper. şimdide camping maceraları kadirin yandaki otelden su ve elektrik çalması,otelin yoluna çivi atıp otele gelen arabaların campingin önunde kalıp kadirin araçtakileri kandırması izlenecek en komedilik dizi bence

Meryemce90
23-07-06, 17:56
bu dizi cok komik ben bakmam ama ara sira bu dizi öbür diziler gibi sacmalamadigi icin daha cok tutulur hep ayri ayri konular insanlari hic biktirmiyor onun icin bitmez bitmesinde...

sweet10
26-08-06, 13:08
dizi çok güzel her hafta severek izliyorum ama artık bence bitmeli herşey tadında güzel çok uzattılar hep kadir in düzenbazlıklarını izliyoruz.güzel dizi komik ama herşey tadında güzeldir:img-artis

Memo_İSOM
06-09-06, 20:53
Bence devam etsin,hiç sıkıcı değil.öle sitcomlara ihtiyacımız var.gerçekten Sit_com izlenmeyen bu ülkede,gerçekten,iyi dayandı bana göre.

ALiş_
06-09-06, 21:52
Bence çok vasat bir dizi.Aynı şeyleri ısıt ısıt sür tv ye mantığı içindeler. Haylaz evlat hep bir yaramazlık yapar,baba sinirlenir sürekli bağrır. başka bişey yok.
Bitse de kurtulsak diyorum.

sweet10
10-09-06, 13:29
ewet diziyi ne kadar çok sevsemde artık izlerken sıkılıyorum.bence tadında bırakılmalı çok uzattılar.hep aynı şeyi izliyoruz kadir!in düzenbazlıkları sıktı artık

İsildur
13-09-06, 11:31
Valla şu sıralar yeni bölümleri denk gelirse izliyorum fakat TRT'de yayınlanan bölümler şu anki bölümlere oranla çok daha iyiydi.

berker06
17-09-06, 23:49
dizinin önce gününü çarsambadan perşembe 22,00 ye aldılar şimdide bu hafta pazar akşamı saat 20,00 ye aldılar en son yayın saati bu bence hiç bitmesin bu dizi kadirle babasıın tartışmaları mukemmel.

Niçle
23-09-06, 23:26
Daha önce mantık hatası olarak söylendimi bilmiyorum ama ben yinede söyeleyeyim. Geçenlerde trt de yayınlanan bölümüne bakıyodum orda Bi tane bunak bi adam geldi Kadiri oğlu sanıyomuş, Kadirde önce yadırgadı ama yaşlı adam miras olayından bahsedince Kadir de hemen atladı tabii ewt sen benim babamsın gibilerinden bişeler söyledi neyse daha sonra evin babası Mehmet geldi. kadirin yaşlı adama baba dediğini duyunca "oğlum senin baban ölmemiş miydi?" dedi. Kadirde "ölmüştü ama kalbimde ölmüştü" fln dedi. Mehmette "o zaman biz her bayram kimin kabrine gidiyoruz" dedi. Yani neyse işte Kadirini babasını ölmüş olarak biliyoduk ama starda yayınlanan bölümlerinde Kadirin babası var???

hidalgo
24-09-06, 02:22
ne yapsinlar arkadasim iste dizide oyuncu degisikligi oldu neler yasadi dizi söyle olsa dahami iyi olurdu sence kudret bey mehmet rolünü karisida diger kadinin rolünümü oynasalardi ne fark eder dizi cok güzel insanlari güldürüyor bazen insanin problemi oldugu zaman bu diziye insan bakinca herseyi unutuyor varsin o hata olu versin ne fark eder

hidalgo
24-09-06, 23:06
doğru aslında bizi güldürmesi yeterli bu tip dizilerde mantık hatası olsada dizide bi bozulma olmuyo. Ama işte dikkatimi çekmişti söyleyeyim dedim...

yinede söylemekle iyi ettin hatalarini ögrenmis olduk ama dedigim gibi insanlari güldürüyor bu cok önemli ister inan ister inanma ben bu diziye seyredince bütün herseyi unutuyorum

Memo_İSOM
05-10-06, 21:55
fragmanı izledim dio ki,kudret baba,eski ramazanlar güzeldii,çünkü kadir yoktu koptummm...:img-haha: :img-haha: puhahaaaa:img-grin2

adri_ano
17-10-06, 12:52
Star tv daha iyi reyting bekliyosa dizinin gününü değiştirmesi lazım.Öyle bi günde yayınlıyolarki aynı saatte bomba gibi diziler var.Eski gününe geri alırlarsa daha fazla reyting alır.

etikfan74
23-11-06, 22:21
oyuncu isimlerini ezberimde tutamadigim icin sadece kadir bey diyorum( gercek ismi Levent Ülgen bey di zannedersem= adasiz)... Birol güvenin bir ropörtajinda okumustum... gercek hayattan alinti oldugunu... o yönüyle aslinda kadir bizim "hallederiz deyip"" bir türlü halledemedigimiz yyanimiz oluyor...

bölümler ilerledikce giderek tadi bozuldu... ilk baslardak cekirdek kadronun kismen dagilmasi diyebilirsiniz buna... yada yaz kis ara vermeden cekilip konu azaltmalarida diyebilirsiniz... o yüzden birazcik espirilerin bayatlamasida olmus olabilir...

ama yinede her halladeriz dediginde... bir yanimiz sizlayacak ve biz aglamak yerine gülüp gececegiz...

tng
22-12-06, 11:19
dizi ocak ayında bitiyor.iyi hatırlanacak bir dizi olacak.bitmesinin zamanı gelmişti yavaş yavaş.keşke eski oyuncuların tümü oynasa son bölümünde.

erenalp_18
22-12-06, 12:06
ya evet eğer oynarsa valla ben bile izlerim çünkü ali erkazan ve ayşegül atik çıktığından beri hiç izlemiyorum
o zaman bir başkaydı onlar çıkınca bütün büyüsü bozuldu

tng
22-12-06, 12:47
dün sabah gazetesinde yazmıştı sanırım.ocak sonunda son bölümü yayınlanacak ve ali sunal oynayacakmış.

onur29
22-12-06, 16:18
Ewet dizi ocak ayının sonunda bitecekmiş. Son bölümdede Ali sunal oynıycakmış. BENCE tam isabet olmuş artık fena halde baydı çünkü. Birde dizinin eski bölümleri önümüzdeki haftadan itibaren hafta içi her gün saat 20:00 da kanal türkte

berker06
27-12-06, 21:39
böyle efsane bir dizi demek bitiyo, üzüldüm her hafta hallederiz kadir ve babası kudretin birbirleriyle anlaşamalarını gülerek izliyoduk. ali sunalın son bölümde oynayacak olması güzel olmuş, unutulmayacak bir dizi olarak televizyon tarihinde yerini aldı 100dan fazla bölümle hemde hiç ara vermeden yaz kış devam etmesiyle

anil16
27-12-06, 21:42
bence bitmeliydi coktan cok uzadi artik hic guzel degi.Yazindan beri izlemiyorum bile dun izledim yeni karakterler falan gelmis hic guzel degil.100. bolumu gecti ve iyice baydi artik.

artik ratignleri bile iyi degilmis zaten duyduguma gore.

purna
30-12-06, 07:33
159.bolumde bıtıyor

dızıde mutlu son

önumuzdekı hafta ekrana gelecek fınal bolumunde kadır gercekten zengın oluyor. paryı bulan kadır babası kudretı hacca gonderıyor.kanadadan turkıyeye kesın donus yapan mustafa ya restoran acıyor. ve sahtekarlıkları yuzunden yıne bosanma esıne geldıgı esı hulyanın da kalbını kazanmayı basarıyor

stormy
03-01-07, 00:53
MUTLU SON

Yaklaşan yılbaşı ve kurban bayramı Hallederiz Kadir`in için çifte fırsat doğuruyor. Kadir hindi işine girmek için gereken sermayeyi hiç ummadığı birinden temin ediyor. Kanada`dan Türkiye`ye kesin dönüş yapan bacanağı Mustafa (Ali Sunal). Hayallerindeki restoranı açmak için biriktirdiği paralarla Türkiye`ye dönen Mustafa daha ilk günden parasını eniştesi Kadir`e kaptırıyor.
Fakat bu sefer işler umulanın aksine çok iyi gidiyor ve Hallederiz Kadir En Son Babalar Duyar`ın son bölümünde köşeyi dönüyor. Paraya bulan Kadir babası Kudret`i yıllardır gitmeyi istediği Hacca gönderiyor, Mustafa`ya bir restoran açıyor ve sonunda Hülya`nın kalbini kazanıyor. Tuğba`yı tavlamak için Spiderman kostümü giyen Rafi`nin de kaderi dönüyor ve bu kez amacına ulaşıyor.Kısacası En Son Babalar Duyar`ın son bölümü herkesin keyifle izleyeceği mutlu bir sonla bitiyor.

5 Ocak Cuma 20:00/ Son bölüm

turkmeneli
10-01-07, 19:30
arkadaslar en son babalar duyar son bolumu 5 ocak cuma yayinda olmasi lazim idi?ama simdiye kadar verilmedi?bu hafta zannettim verirler ama hala vermediler?bilgisi olan varsa lutfen soylesin

alicia-85
16-01-07, 09:56
bu kadar kaliteli ve güzel bir dizinin bitmesine üzüldüm aslında. çok başarılıydı. artık tekrarlarını izler hatırlarız.
bütün kadro gerçekten çok iyiydi, bizlere bu kadar güzel bir dizi izlettikleri için onlara teşekkür ediyorum.

mayloglu
16-01-07, 14:11
star tvnin zor günler dizisiydi. tmsf eline aldığı zaman pek bir yenilik yapmamıştı yeni diziyer çekilmemişti, yeni programlar yayınlanamımıştı ve ya yayınlananlar tutmamıştı. işte bu zamanda star tv sabah akşam oynattı bu diziyi ve insanlarda beğeniyle izlediler.tabi herşeyin bir sonu var, kabul etmek gerek, bu dizide bitti ama piyasadaki bir çok diziden daha iyiydi. trtde de olduğu dönemi katarsak en az 5-6 senedir yayındaydı bu bir dizi için büyük bir başarıydı zaten.

turkmeneli
16-01-07, 21:00
Arkadaslar dizinin son bolumu daha yaninlanmadi
bilgisi olan varmi?nezaman yayinlanacak?
star internet site bakin orda 5 ocak cuma yaziyor ama hala bekliyorum vermediler son bolumu
eger bilen var lutfen soylesin

chatin
17-01-07, 21:44
fazla rating almiyordu..ama izledigim ve en cok zevk aldigim dizilerden biriydi..bittigine üzüldüm gercekten..peki nedne bitti nedenini bilen varmi?

yakupoglu61
17-01-07, 21:59
bence çok önceden bitmesi gerekiyordu...
memet usta ve şükran hanım ayrıldıktan sora bütün yükü kadire yüklemişlerdi
kadir bayağı iyi yürüttü ama geçen senenin ikinci devresinden sora dizi güzelliğini kaybetmişti...
kısmet şimdiyeymiş...

berker06
20-01-07, 21:04
Son Bölüm hala yayınlanmadı.Star Tv'ye mail yolladım ama cvp gelmedi. Bir bilen varmı son bölüm ne zaman yayınlanacak.

nymphadora
01-02-07, 15:35
başta bana da komik fln geliyordu ama bi süre sonra baymıştı bu dizi beni...trt1'deyken seyrediyodum star'da da tatil köyü fln güzeldi de daha sonra baktım hep bişeyler saklamalar aman duymasın durumları...sonra mehmet bey ln da ayrıldı diziden hiç bi amaı kalmadı ondan sonra ben de bıraktım...şimdi yeni bölüm var mı bilmiyorum bilmekle de ilgilenmiyorum...:img-yes:

anibal_1986
17-06-07, 08:19
Rafi Dombili ve Çaça süper 3lüydü valla.Superdi her yaptıkları.Ozellikle şu neydi o yazlık yer.A Asos.Evet... Bi de "Mısırcı Teyyar Emmi ve Psikopat Muzo" superdi.Süüüüüüüüüüüüüüüüt Mısır.Super ya... Haydi siiiiiiiiiiiiit bunlar mmmmmısır....http://img393.imageshack.us/img393/2627/m08fv0.gif (http://imageshack.us) diyodu Muzo.Ama en acıklı sahnesi o her gun cıcek goturdugu yerin annesinin mezarı olmasının ortaya cıkmasıydı.Oradakı konusmalarını ne zaman izlesem aglardım.Tankut takip etmisti de ogrenmisti... :(

anibal_1986
17-06-07, 13:40
ben ilk bölümlerini çok seviyordu. ama sonraları saçmaladı........

Evet bence de.İlk kadro guzeldi.Hani Mehmet usta,eşi/Pırlanta Sevinc,Rahmetli eşi,Sinan,Şato !! Müjgan,3 Kız kardes,Mustafa.O kadro guzeldii...

RIZA_BABA
09-09-07, 16:26
çok güzel bir diziydi bence sit comdan çıkmaları daha güzel oldu sit com ları fazla sevmem gerçekten son bölümü çekilmesine rağmen yayınlanmadı çok merak ediodum kadir'in zengin olduğunu göremedik