cmbz_
04-09-05, 16:02
tek
tek
gitmeye
başladı
hadi
hayırlısı
tek
gitmeye
başladı
hadi
hayırlısı
|
Tüm Versiyonu Göster : Şeytan Ayrıntıda Gizlidir Sayfalar :
1
[2]
cmbz_ 04-09-05, 16:02 tek tek gitmeye başladı hadi hayırlısı Bukket 04-09-05, 20:29 evt yaa heleşükür tek tek gdio... isot_nejjat 05-09-05, 10:22 devamı gelir inşallah cmbz_ 10-09-05, 13:59 bu akşam 22.20 deymiş Bukket 20-09-05, 14:09 arkadaşlar yaaa şeytan ayrıntıda gizlidir bittimi ben izleyemedim yaa..cumartesi günü yoksa başka bi güne mi alındı lütfennn biri yardımcı olsunnn.... afrodizyak 20-09-05, 14:19 her rolüyle bukadar farklı olmak zorndamı bu nejat :rolleyes: Bukket 22-09-05, 12:32 yaa saat kaçta bu hafta??? deniz_aliye 22-09-05, 12:36 bittimni yoksa valla üzülürüm deniz_aliye 24-09-05, 13:26 simdi yayın akısına baktım seytan ayrıntıda gizlidir yok üç kadın diye bi dizi var öf be :( aliyeaynalar 24-09-05, 14:55 yaa tamda diziye adamım ali sürmeli girmişdi, yapdıkları kötülüğe bak ya şerefsizlerin :( deniz_aliye 25-09-05, 16:30 cıldırcam ya diziyi kaldırmışlar herhalde öf ya :mad: :( isot_nejjat 25-09-05, 17:32 yani trtye ne demeli bilmiyorum yok reklamını çıkarır başlatmaz ilk bölümlerini atlar 4 ten 6 ya fln geçer şimdide bitmeden yayından kaldırır ancak bu kdr kötü yapabilirlerdi çok ilginçlerr..!!!! Bukket 27-09-05, 15:39 yaa gerçektenmii?????? isot_nejjat 03-10-05, 14:05 dün bi gazetede trtnin dizileri arasında şeytan ayrıntıda gizlidiri de yazmışlar devam etmiyo dimi, etmiyo diye geçen cmt. trtyi açmadım bile nazmemoli 04-10-05, 11:36 ya ben ilk defa böyle bir gerçek polisiye dizisi izledim çok hoşuma gitti böyle kaliteli diziler harcanmamalı bence :p CANIM MAVİŞİM Bİ DE BEN DE İZLEYEBİLSEM ÇOOOOOOOOOOK GÜZEL OLCAK.HİÇ BAKMA FIRSATI OLMUYOOR.DOĞRUSU....BEN ZATEN Bİ TEK STAR-KANAL D-ATV YE BAKIYORUM :rolleyes: Hırçın Kız 26-11-05, 12:17 Bu diziyi tekrar verseler nolur ya!Arada kaçırdığım bölümler oldu.Ya arkadaşlar ilk bölümlerde bir sahne vardı.Belki sizde fotosu vardır.Hani Ali,kıza aşkını itiraf etme denemesi yapıyordu, evde tek başınayken.Onu bulursanız sevinirim. :D viyana 22-04-06, 21:45 Seytan ayrintida gizlidir. Cok güzel bir polisiye diziydi. En az onun kadar guzel KAranlikta Kosanlar (TRT) dizisinide seyretmenizi tavsiye ederim. Karanlikta Kosanlar - Oyuncular Haluk Bilginer Ugur Yücel baska ne diyeyim gzm 23-04-06, 00:14 Bu diziyi tekrar verseler nolur ya!Arada kaçırdığım bölümler oldu.Ya arkadaşlar ilk bölümlerde bir sahne vardı.Belki sizde fotosu vardır.Hani Ali,kıza aşkını itiraf etme denemesi yapıyordu, evde tek başınayken.Onu bulursanız sevinirim. :D o sahne benimde aklımda gercekten cok hostu bende izlemedim bazı bölümlerini tekrarlarını verdiginde izlemistim hepsini **Tugce** 01-06-06, 15:25 Çok güzel bir diziydi,Kadrosu mükemmel fırsat buldukça izlemiştim Cekirgeselin 22-06-06, 23:33 ben bbu dizinin en cok jenerik muzigine bayiliyordum bir harika cok aramistim ama sonunda buldum :)))) didou_didem 23-06-06, 11:12 bende çok aramıştım müziğini sonunda buldum muhteşem bir diziydi ben bu diziden sonra ahmet ümit hayranı oldum kitabını da alıp okudum gerçekten süper bir diziydi..ama sonunu görememiştim:( *arife* 23-06-06, 13:40 çok güzeldi oyuncu kadrosu çok iyidi Freddie 06-07-06, 20:06 izlemedim ama nejat işler hem bu diziye hem de aliyeye aynı anda başladı ayrıca dizinin müziği melih kibar'a ait Melih kibar'ın saat sabahın dokuzu albümünde var figomania 06-07-06, 22:50 benim de çok beğenerek takip etmeye çalıştığım bir diziydi.yayınlandığı dönem nejat işler hastası olduğumdan ve aliye ile aynı anda başlamasından dolayı iki dizi arasında kalıyodum genelde.evde 2 tv var bende birinde aliye'yi birinde şeytan ayrıntıda gizlidir i izliyodum.aliye de konu çok karışık olmadığından sorun olmuyodu ama şeytan ayrıntıda gizlidir polisiye bi dizi olduğundan çoğu zaman konuyu çözemiyodum :img-grin2 ama başarılı bi diziydi ve müziği de çok güzeldi dizinin havasını çok iyi yansıtıyodu bence *arife* 11-07-06, 09:15 süper bir diziydi büşü 27-07-06, 23:04 süperdi:img-kiss: £speranza 27-07-06, 23:18 Ahmet Ümit'in aynı adlı kitabını okudum ama diziyi izlemedim.Dizi bu kitaptan esinlenerek mi yapılmış acaba, bilgisi olan var mı?Kitapta cinayet masası komiseri ve yardımcısının 18 farklı cinayeti çözme macerası anlatıyordu.Gerçi olayı komiser çözüyordu, yardımcı genelde getir-götür işlerine bakıyordu ya.Ama gayet sıkı bir kurgu vardı kitapta.Dizi bu kitaptan esinlenerek çekildiyse üzülürüm kaçırdığıma:( iklima=) 22-08-06, 17:12 harika bi diziydi..ahmet ümit hayranıyım zaten...kitabını diziden önce okumuştum..ayrıca ahmet ümitin komiser nevzatın anılarını anlatan böyle bi kitabı daha war çizgi roman tarzında..resim ve müzik ekleyen arkadaşlara çok tşkler..ancak müziği indiremiorum maalesf zamanı geçmiş:( Freddie 02-09-06, 23:16 müziği isteyen arkadaş bana yardımcı olur musun ben sadece şarkının melih kibarın albümünde olduğunu biliyorum albümü bende var ama şarkının ne adını biliorum ne de o dizide çalan şarkının albümdeki hangi parça olduğunu:P didou_didem 03-09-06, 11:42 kitaptan esinlenme dizi galiba ben çünkü kitabı da okudum orda da komiser ve yardımcısı olayları çözmeye çalışıyorlardı..bazı olaylar falan aynıydı yanlış hatırlamıyorsam.. ece queen 03-09-06, 11:57 güzel bi diziydi kitabınıda okumustum nejatdidem 03-09-06, 12:30 mükemmel bi diziydii yaa arkadaşlar geçen sayfalarda müziği gördüm ama açılmıooo yaaa:(jeneriğini koyarmsısınız yada linke bi baksanızz...;) hidalgo 03-09-06, 15:12 irem altugun resimleri yokmu bu dizideki kizin yada videosu elinizde misterio--señora-- 03-09-06, 15:15 ya bu dizide altan gördüm de vardı dimi peki ne rolündeydi:img-elvis britneysinem 03-09-06, 16:41 ben hiç kaçırmadan izliyordum harikaydı valla seralin 03-09-06, 18:27 çoook güzel bi diziydi gerek oyuncularıyla gerek yazarıyla gerek müzikleriyle...hiç kaçırmadan seyrediyodm keşke tekrarı olsa...:img-sorry pekdeep 15-09-06, 10:14 çok güzel bi diziydi ama işte trtnin adam gibi reklam yapamaması çok bilinmemesine neden oldu. gerek senaryosuyla gerekse de oyuncularıyla izlenmeye değer bi diziydi buarada arkadaşlar burda tartışmaya ne gerek var anlamadım. oyuncuları beenen beenir beenmeyen beenmez. ne diye uzatılıoki bazı şeyler. neyse... mervefree 16-09-06, 16:50 gerçekten süper bii diziydi hiç bi bölümünü kaçırmadan izliyordum ve olaylar tam anlamıyla gerçekçi olarak yansıtılmıştı izleyiciye çetin tekindor ve nejat işler gibi ustaların bu dizide rol almasıda izleyicileri için bulunmaz bi nimetti bence caglas 29-09-06, 00:02 daha önce yazıldı mı bilemiyorum ama bildiğim kadarıyla Şeytan Ayrıntıda Gizlidir dizisi AHMET ÜMİT in aynı isimli kitabından uyarlamadır... dizi yayından kaldırıldığına göre ilgilenenler olabilir diye düşündüm.. didou_didem 29-09-06, 11:54 evet biliyorum hatta sonra ben o kitabıda okudum... mixture 27-10-06, 19:00 Arkadaşlar hemenpaylaşta kapandı, ben dizinin müziğini indiremedim, rica etsem biriniz ekleyebilir mi buraya ?? :icon_cry: dizi_tirya 01-01-07, 21:04 Güzel bir diziydi. Nejat İşler vardı.. ruya_gibi 14-01-07, 17:06 MERHABALAR BİR ÇOK İNSANIN ADINI BİLE BİLMEDİGİ ''ŞEYTAN AYRINTIDA GİZLİDİR'' DİZİSİNDE SES KAYITÇI OLARAK BEN GÖREVDE BULUNDUM.... BU DİZİ TÜRKİYE STANDARTLARINDA YAPILAN VE İYİ BİR BÜTÇE AYRILARAK ÇEKİLEN TEK DİZİ... ( BENCE ) YÖNETMENLERİMİZ, IŞIK EKİMİZ, SANAT YÖNETMENİMİZ vs. İLE ELELE VERİP ON ÜÇ ( 13 ) BÖLÜM KAYIT YAPTIK... KEŞKE DİZİNİN DEVAMI ÇEKSEK DEDİĞİM GÜNLER HALA OLUYOR SEVGİLİ ÇETİN TEKİNDOR VE NEJAT İŞLER GİBİ İKİ ( 2 ) USTA OYUNCUYLA AYNI ORTAMDA BULUNMAK GERÇEKTEN BAMBAŞKA BİR KEYİFTİ... SU ANDA BAŞKA DİZİLERDE AKTİF OLARAK DEVAM EDİYORUM İSTEYEN ARKADAŞLARA SET FOTOLARI GÖNDEREBİLİRİM ya banada yollayabilirmisin ama nasıl yollıcan buraya koysanız daha iyi değilmi taz_35 14-01-07, 17:09 daha önce yazıldı mı bilemiyorum ama bildiğim kadarıyla Şeytan Ayrıntıda Gizlidir dizisi AHMET ÜMİT in aynı isimli kitabından uyarlamadır... dizi yayından kaldırıldığına göre ilgilenenler olabilir diye düşündüm.. evet dizi ahmet ümitin aynı adlı öykü kitabıdan uyarlanmış hikaye tamamen aynı olmasa da paralellik taşıyor yanlız kitaptaki ali karakteri oldukça farklı ben dizdeki aliyi tercih ederim şahsen ek bilgi: ayrıca karanlıkta koşanlar adlı dizi de bu kitaptan uyarlanmıştır :) morRkK_09 14-01-07, 17:35 Video yok mu!!!??? Freddie 22-06-07, 11:30 Şu an trt 3 te şeytan ayrıntıda gizlidir oynuyor Ben izliyorum Bu fotoğralar şuan yayınlanan bölümden http://img146.imageshack.us/img146/354/lv01oy5.jpg http://img505.imageshack.us/img505/8526/lv04rd4.jpg Freddie 22-06-07, 11:50 http://img264.imageshack.us/img264/9109/lv03mk5.jpg (http://imageshack.us) Bu adamı çok seviorum ya En son yanık koza da oynadı Yakında başrolünü özlem conkerle paylaşacağı eksik etekle ekranlara geri dönecek ANİTA 22-06-07, 12:26 müthiş bir diziydi bence hem çetin tekindor hemde nejat işler çok iyi oynuyordu öykü çok süperdi .kitabınıda okumuştum bence bu kadar erken bitmesi haksızlıktı:good: mxrxt 22-06-07, 16:24 ben bu diziyi izlemedim yani duymustum ama gec haber edindigimden izlemedim yalniz bu dizi cok uzun sürmedi sanirim yada?? ANİTA 23-06-07, 21:50 ben bu diziyi izlemedim yani duymustum ama gec haber edindigimden izlemedim yalniz bu dizi cok uzun sürmedi sanirim yada?? mxrxt;bence çok şey kaçırmışsın müthiş bir diziydi.çok iyi bir kadrosu vardı ama trt çok saçma bir saate koydu ama ahme ümitin esrinden uyarlanan müthiş bir diziydi.reyting alamadığı için bitirildi:good: nes_rial 23-06-07, 22:27 Arkadaşlar dizinin tekrarları her cuma sanırım öğlen bir gibi, trt3'te veriliyor.Dün 7. bölümü verildi ve cok cok güzeldi. Çetin Tekindor,Nejat İşler,Meral Çetinkaya ve sanırım genç polisi canlandıran bayanın adı İrem Altuğ..Hepsi,hepsi harika ama maalesef değerinin bilinmediği dizilerden.. Üstelik müzikler Melih Kibar'ındı ve tabii ki o da çok başarılıydı. Ahmet Ümit'in başka bir kitabını okudum.Yine Komiser Nevzat ve yardımcısı Ali vardı.Olay örgüsü harikaydı. Sette çalışan bir arkadaş buraya yazmıştı isterseniz set fotolarını gönderirim diye,gerçi çok eski ama keşke girse tekrar siteye. Ş.A.G. olunca konu aslında yazıcak daha cok seyim var ama bitireyim artık.Bu kadar gereksiz dizi varken cok üzülüyorum dizinin desteklenmemesine ve yine kınıyorum şu rayting işini:icon_sorr Bir kaç resim-son bölümden. Dizinin bitmesi için Ali kaçırılır ve öldürülür:sad53: :sad53: :sad53: http://img141.imageshack.us/img141/2540/bscap0011cu5.jpg http://img253.imageshack.us/img253/6839/bscap0010ae1.jpg http://img141.imageshack.us/img141/2760/bscap0009cf8.jpg http://img253.imageshack.us/img253/6998/bscap0012sq8.jpg http://img522.imageshack.us/img522/9324/bscap0004kc5.jpg http://img522.imageshack.us/img522/9324/bscap0004kc5.jpg şevvalce 24-06-07, 08:47 aaaaaa süper yaa,ben bu diziyi çok seviyorum,hiç kaçırmazdım :happy0064 haber verdiiğin için çok saol nes_rial gerçi ilk 7 bölümü verilmiş ama olsun,bende artık resimlerini çeker buraya eklerim:img-wink: ordaki bütün oyuncular çok kaliteli,başarılı oyuncular gerçekten:good: ANİTA 24-06-07, 10:39 nes_rial haber verdiğin için sağol.bende tekrarlarını bilmiyordum.ayrıca sana katılıyorum.kesinlikle trt bu diziye gerekli desteği vermedi.halbuki izlediğim en iyi türk polisiye dizilerindendi.bilgi için sağol:good: OXFORD 30-06-07, 16:07 esercim sağol fotolar için.nejatı öldürüyorlar demi sonunda:sad53: :sad53: kaç bölümdü bu dizi.dün 8.bölüm yayınlandı nes_rial 02-07-07, 22:10 Bişey değil;) Slm özgecim=)Elimde eklenmeyen tek ŞAG fotoları onlar olduğu için ekledim.Sanırsam 13 bölüm sürmüştü. ANİTA 03-07-07, 22:18 son bölümlerde aliyi göremiyorduk sanırım sonundada ölüyordu:good: OXFORD 12-07-07, 10:59 13 mü:sad53: az kalmış o zaman.yaırn 10.bölüm evet geçen bölüm ali'yi doğru dürüst hiç göremedik. Rhapsody 12-07-07, 14:10 ahmet ümit'in kitaplarını çok severim bu diziyi de geç farketmiştim sadece son birkaç bölümüne bakabildim gerçekten çok kaliteli oyuncular ve kaliteli bir polisiye dizi..:good: ahmet ümit'in başka kitaplarının da dizilerini çekseler keşke..:happy0064 nes_rial 12-07-07, 17:45 Katılıyorum rhapsody Ahmet Ümit'i ben de beğeniyorum. Sis ve Gece sinema filmi olarak çekildi.ŞAG zaten var,ilerde de tekrar çekilmemesi için bir neden yok bence. Tabii sevgili trt nin verdiği kadar önem verilirse o başka..13 bölümcük:( Rhapsody 12-07-07, 17:50 aslında ben en çok beyoğlu rapsodisi' ni film ya da dizi olarak görmek isterim ahmet ümit in en sevdiğim kitabı..:good: -bng- 13-07-07, 16:54 Arkadaşlar bugün vardı Şeytan Ayrıntıda Gizlidir çok güzel bi bölümdü belki hatırlarsınız savcının öldürülmesi vardı 10.bölümü yayınladılar süper ötesiydi :) karamurat79 13-07-07, 21:14 izleyen oldu mu .Güzel bir dizi. cok guzel bir dizi mervefree 04-08-07, 23:29 arkadaşlar bu hafta içerisinde trt 3 te 13. bölümün sonlarına denk gelebildim sadece tekrarını vermişler yani trt 3 te ama onuda izleyemedim:icon_cry: fantagirro 05-08-07, 17:53 arkadaşlar komiser nevzat olarak yeni dizi başlıyor haberiniz var değil mi? seralin 14-08-07, 18:48 değeri yayınlandığı dönem fazla bilinemeyen oyuncuları ve senaryosuyla mükemmel dizi..:img-wink::good: bessie 14-08-07, 18:57 Mükemmel bir diziydi. Nejat İşler ve Çetin Tekindoru aynı yapımda görebilmek muhteşemdi. Her güzel şey gibi çabuk bitti... Ozly 20-10-07, 11:51 Tekrarını izledim.İlk bölümünü verdiler.Trt-int ti sanırım kanalda...Walla cok begendim ben.Zamanında izlememiştim ~*~NaR-ı GüL~*~ 20-10-07, 17:16 Bende izledim cok güzel bir bölümdü...1. bölümmüs bilmiyordum...polisin katili polis cikti...beklemiyordum valla...bu arada ali sürmelide rol almisti bu dizide ama kacinci bölümde oynadigini bilmiyorum, bilgisi olan varsa, yazarsa cok sevinirim Bide sadece cumartesilerimi yayinlaniyor? onur29 20-10-07, 17:57 Bende bu gün rastladım ve izledim. Daha önce izlememiştim. Ama biliyodum. Güzel olduğundan şüphem yoktu zaten. Ahmet Ümit klassiği yani. Karanlıkta Koşanlar'ı da tekrarlarında izledim. Bayıldım. Ama komiser Nevzat'ı en iyi Çeytin Tekindor oynamış bence. Bu arada dizi sadece cumartesileri arkadaşalr. ~*~NaR-ı GüL~*~ 20-10-07, 22:45 Bende bu gün rastladım ve izledim. Daha önce izlememiştim. Ama biliyodum. Güzel olduğundan şüphem yoktu zaten. Ahmet Ümit klassiği yani. Karanlıkta Koşanlar'ı da tekrarlarında izledim. Bayıldım. Ama komiser Nevzat'ı en iyi Çeytin Tekindor oynamış bence. Bu arada dizi sadece cumartesileri arkadaşalr. Bilgi icin cok tesekkürler onur...cetin tekindor sevdigim bir oyuncudur...bugünkü bölümdede rolünü yine cok güzel canlandirdi...ayrica turgay tanülküyüde severim...bu adama aglarken hayret ediyorum cünkü o kadar gercekci agliyor ki...gözleri kan canagina dönüyor...bugünkü bölümdede öyle oldu... kucuk_fare 30-10-07, 15:29 merhaba arkadaslar, daha yeni girdim bu topicé o yüzden bu s.a.g hayranliginizi ve hayranligimi yeni gördüm.. bn sey diyecektim suan TRT-INTe her cumartesi oynuyor dizi avrupa saati 20.30 bu hafta yani 3 ekim 2007 3.bölüm yayinlanicak.. duyurulur!!!! ruya_gibi 03-11-07, 18:41 Şimdi izledim 3. bölümü harika bir dizi Çetin TEKİNDOR muhteşem oynuyor. Dizinin müziği bir harika eğer elinde şeytan ayrıntıda gizlidir dizisinin müziği olan varsa yükleyebilir mi? Ayrıca diziyi herkese tavsiye ederim bugüne kadar izlediğim en iyi polisiye dizisi ... Ozicano 21-11-07, 15:40 Komiser Nevzat sevenlerin, Komiser Nevzat'tan iki kat sevecekleri bir dizi Şeytan Ayrıntıda Gizlidir. Senaryosu ve oyunculukları, yönetimi daha kaliteli. Çetin Tekindor ve Nejat İşler, karakterleri çok iyi canlandırıyorlar. Çiroz'u canlandıran oyuncu Komiser Nevzat'ta da iyiydi ama Ş.A.G.'da daha iyiymiş. Ne yazık ki sadece üç bölümünü seyredebildim. 10., 11. bölümler ve en son geçen cumartesi yayınlanan bölüm. Geçen cumartesi yayınlanan bölüm, dizinin adını ve karakterlerini aldığı Ahmet Ümit öykü kitabındaki Onur Eczanesi'nin başarılı bir uyarlamasıydı. 10. bölüm, Çıplak Ayaklıydı Gece kitabındaki Savcının Ölümü öyküsünün bir uyarlamasıydı, o da gayet ilginçti. 11. bölüm ise bir öyküden uyarlanmamıştı ama yine çok güzeldi. Bu cumartesi yayın lanan bölümün kaçıncı bölüm olduğunu bilen varsa söyleyebilir mi? Digiturk'te TRT İNT yok ama antenle falan normal televizyonda ayarlayıp takip etmeyi düşünüyorum. sleepinsanity 24-11-07, 13:06 Bugün dizinin 5. bölümü yayınlandı. Her cumartesi 12:30 ve 21:30'da Trt İnt'te gösteriliyor. Günde iki defa, hatta üç sanırım gece 03:30'da da gösterimi var. Aynı zamanda saat 18:30'da TrtTürk'te de gösteriliyor. Bir saati kaçıran öbür saatleri mutlaka yakalayabilir sanırım. Digitürk'te yok Trt int evet ama ayrıca internet üzerinden, trt'nin sitesinden canlı yayınla izleyebilirsiniz bölümleri. Ozicano 25-05-08, 14:42 "Melih Kibar - Mesaj" Harika bir şarkıdır. Gayet kolay bulunabilir. :) Özellikle paylaşım programlarında bulup indirmen beş dakikanı almaz. yagmur bozkaya 12-06-08, 22:23 birkaç kez izlemiştim ama bu dizi gerektiğinin yüzde birini dahi görmedi senelerden beri değişmeyen Trt izleyicileri ve bazılarımız harici bu diziye gereken ilgi gösterilmedi hatırlarsanız Cansel Elçin ile Beren Saat'in 1,5-2 sene önce bir gazeteye verdikleri röportajda bahsettikleri gibi "biz birinin başka birine yaptığı ahlaksız teklife" ya da buna benzer temaların işlendiği dizilere yöneliyoruz tarihimiz veya nitelikleri güzel temalar yerine öyle dizileri izliyoruz evet, kabul Binbir Gece'yi izledim ama benim izleme nedenim Ceyda Düvenci, Tardu Flordun gibi oyunculardı hasılı Şeytan Ayrıntıda Gizlidir çok güzeldi ve ilgiyi gösteremediğimiz için hata birazcık gösteremeyenlerdeydi lynn 25-07-08, 23:40 güzel ve çok sürükleyici bir diziydi fakat tamamını izleyemedim. trtnin tekrar vermesi çok iyi olurdu. nejat işler ve çetin tekindor da karizmanın doruklarında geziniyor bu dizide. anseri 07-08-08, 20:02 çok gzl bi diziydi yaa Çetin Tekindor ve Nejat İşler harika iş çıkarmıştı ama dizimiz reyting kurbanlarından ne yazık kii..:img-cray: TriandafiLis 10-10-08, 21:46 Parçanın Melih Kibar'a ait olduğunu, adını falan hiç bilmezdim. Videosunu indirip MP3 formatına çevirdim, kalitesi yüksek oldu. Parçayı isteyen özel mesaj atabilir. :icon_whis |