Tüm Versiyonu Göster : Şeytan Ayrıntıda Gizlidir

Sayfalar : [1] 2

zeynepy
15-09-04, 08:34
izleyen oldu mu .Güzel bir dizi.

Passenger
15-09-04, 09:35
izleyen oldu mu .Güzel bir dizi.

İzledim, güzel bir dizi olacak sanırım.

demo
15-09-04, 09:54
ben hiç duymadım hangi kanalda oynuyor :?:

esmer
15-09-04, 11:11
galiba show tv deydi reklamında gördüm ama

ehlocan
15-09-04, 13:44
Nejat ın olması bile izlemek için yeterli bir sebep...

demo
15-09-04, 13:52
galiba show tv deydi reklamında gördüm ama

peki kimler oynuyor biliyormusun :?:

zeynepy
15-09-04, 14:29
trt1 de oynuyor. çetin tekindor ve Nejat işler oynuyor

demo
15-09-04, 14:32
trt1 de oynuyor. çetin tekindor ve Nejat işler oynuyor

teşekkürler sevgili zeynepyy :wink:

ozzde
15-09-04, 16:19
Reklamını görünce dikkatimi çekti.Bu tarzda diziler son yıllarda çok arttı.Konusundan sonra Nejat İşlerin olması beni bu diziye çeken unsurdu.Ayrıca ana müzik çok güzel.Sanırım Melih Kibar'ın bestesiydi.Umarım buradaki komiser karakteri Memoli tarzında olmaz.Yılan hikayesinden sonra komiserlerin hepsini Memoli gibi hayal ediyorum.İnşallah bir-iki bölümlük diziler gibi olmaz :roll:

esma-selim
15-09-04, 16:21
Ben zap yaparken şöyle bir gözüme çarptı.. İyi de Çetin Tekindor hem B.İ.M'de oynayıp hem de nasıl bu dizide oynayabiliyor?? :? :roll: :oops:

esmer
15-09-04, 16:38
çok pardon bu aralar hafızam pek iyi değil galiba trt 1 de oynuyormuş

gulbeyaz
15-09-04, 20:29
MERHABA ARKADASLAR.BEN BU SITEYE YENI UYE OLDUM.BAHSETTIGINIZ DIZI HAKIKATEN GUZEL BIR DIZI.NEJAT ISER,CEETIN TEKINDOR VE MERAL CETINKAYA OYNUYOR.SUPER BISEY.BAYILDIM.SIZLERDEN BRINI DEDIGI GIBI, NEJAT VE MERAL ICIN BAKMAYA DEGER DEGIL MI?

Hosgeldin sevgili gulbeyaz
mesajlarinda kucuk harf kullanmaya ozen gosterirsen seviniriz. Sevgi ve saygilarimizla,

dizifilm.com moderatorleri

bahar475
19-09-04, 09:17
Ben de dün 1 Bölümü seyrettim , bence güzel bir dizi :wink:

cuneytkeskin
19-09-04, 14:19
slm merhabalar ya ben bu siteye yeni bakıyorum ama benim amacım dizilerde rol oynamak ama nasıl görüşme yapacagımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim tam bir oyunculuk merakı yani
cevap yazabilirseniz sevinirim iyi günler

ozgecan
19-09-04, 17:05
bencede harika bir dizi .zaten nejat işlerin bu dizide oynayacağını günler öncesinden duymuş başlamasını iple çekiyordum.nejat herzamanki gibi harikaydı..gülbeyaz bitti ama hiç olmazsa televizyonda nejatı görebiliyoruz............. :)

ozzde
25-09-04, 22:58
Yalnızca bir kere izleyebildim.Çok izlemek istiyorum;ama sanırım başka diziyle çakışıyor.

ozgecan
26-09-04, 19:38
2. bölümüde harikaydı. alinin zeynep e olan aşkındaki gelişmeleri çok merak ediyorum.ama dikkatimi çekti kızda birşeyler var çünkü aliden hep uzak duruyor.... :wink:

bahar475
26-09-04, 19:53
Bencede , 2 bölüm cok güzeldi :!: :!: :wink:

elifd
27-09-04, 15:34
Bence de güzel bir dizi..
Ama ben 2.bölümü kaçırdım. Cumartesi tekrarı varmış.Onun da sonuna yetişebildim.. Eğer elinde olan varsa yada aklında kalan varsa lütfen o aşk ile ilgili repliklerini yazabilir mi buraya.. :? :roll: Çok hoşuma gitti... :wink: Sonuna doğru ali sahilde gece bir adamla konuşuyordu..

27-09-04, 15:42
ben bu siteye yeni üye oldum nejat işler fanatiğiyim elinizde onunla ilgili fotoğraflar varsa lütfen gönderiiiiiiiiiiiiin :? :?

elifd
27-09-04, 16:11
Salı günleri haberlerden sonra sanırım saat 19.30 yada 19.45 trt 1 de...
Umarım beğenirsin.. :wink:

bahar475
27-09-04, 16:18
arkadaslar diziyi suana kadar görmedim... :oops: bana saatini ve hangi günler oldugunu yazarsaniz sevinirim.. yorumlariniza göre begenilen bir dizi :?: ama tam olarak konusu ne :?:

Konu : polisiye
Oyuncular: Nejat Isler, Cetin Tekindor
Her cumartesi , saat 22.15 de, TRT 1 de

http://www.trt.com.tr/trt_duyuru/DERGI/seytan%20ayrintida.jpg

Suç-suçlu ikileminde insan öyküleri

Türkiye’de polisiye edebiyatının öncüsü ve en başarılı isimlerinden Ahmet Ümit’in aynı adlı öykü kitabından uyarlanarak TRT-1 ekranına taşınıyor Şeytan Ayrıntıda Gizlidir. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken dizinin en önemli iddiası geçtiğimiz sezon ekranlarda izlemeye alıştığımız pek çok yapımın aksine suç ve suçlu doğasını sırtını dayadığı insani değerleri unutmadan, unutturmadan işliyor olması.

GÖZ DOLDURAN BİR KADRO

Renkli Türkçe Film Yapım’ın TRT seyircisi için çektiği dizide, yılların deneyimli isimleri ile genç yeteneklerinden oluşan kalabalık bir kadro göze çarpıyor. Uzun süredir televizyon ekranlarında izlediğimiz Meral Çetinkaya ile yılların başarılı tiyatro sanatçısı

Çetin Tekindor ilk kez Şeytan Ayrıntıda Gizlidir için bir araya geliyorlar. Genç kuşak oyuncuların son dönemdeki en iyi temsilcilerinden Nejat İşler ile İrem Altuğ bu dizide oyunculuk enerjisi yüksek çarpıcı rollerde karşımıza çıkıyorlar. Altın Portakal Ödüllü Fırat Tanış ise dizide sadece oyunculuğu ile değil müzisyen kimliği ile de ön plana çıkıyor. Aytekin Özen, Gazanfer Ündüz, Senem Say, Turgay Tanülkü, Mete Horozoğlu, Fulya Ündüz, Mert Turak, Ulaş Torun, Ayşen İnci, Sinem Tuncer, Ayhan Taş ve İhsan Devrim ise dizide göreceğimiz diğer oyuncular arasında yer alıyorlar.

Ahmet Ümit’in öykü kitabından televizyona uyarlanan dizi, Eylül ayından itibaren TRT-1 ekranlarında yayınlanacak. Ümit’in öyküleri Turgut Yasalar’ın başarılı kalemiyle senaryolaştırıldı. Çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilen dizide Cevdet Mercan yepyeni bir yönetmenlik anlayışını izleyiciye sunacak. Şiddet, kan ve silahı yüceltmeden suç-suçlu ikilemine insan öyküleri üzerinden değinecek olan dizinin her bölümü ayrı bir sinema filmi tadında olacak.

GÜZEL BİR POLİSİYE

Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, günümüz Türkiyesi’ndeki suç manzaralarını ekrana taşıyor. Eski İstanbullulardan yeni göçenlere, yalılardan gecekondulara, batakhanelerden edebiyat çevrelerine kadar geniş bir sosyal yelpaze içinde ürkütücü ve absürd, komik ve trajik yanlarıyla yaşananları anlatıyor. İnsanı suça yönlendiren para, ihanet, aşk, kıskançlık, hırs, öfke gibi olguların yaşamımızda giderek vazgeçilmez bir hal alışını ironik bir üslupla bir kez daha anımsatıyor.

Dizinin ana karakteri Cinayet Masası Başkomiseri Nevzat. Karısını ve kızını, arabasına konan bir bombanın patlaması sonucu kaybeden Nevzat, bir yandan karısının ve kızının katillerini bulmak üzere araştırma yapar, bir yandan da diğer cinayetleri ekibiyle birlikte çözmeye çalışır.

www.trt.com.tr

elifd
27-09-04, 16:22
Çok teşekkürler bahar475,
ben hep salı günleri denk geldim diziye..bir de son bölümünün tekrarının cumartesiye alındığını biliyordum.. sanırım artık cumartesiye alınmış.. tekrar teşekkürler.. :wink:

elifd
27-09-04, 16:29
_cici_kız_ pek yardımım olmadı ama birşey değil.. :roll:

bahar475
27-09-04, 16:31
Çok teşekkürler bahar475,
ben hep salı günleri denk geldim diziye..bir de son bölümünün tekrarının cumartesiye alındığını biliyordum.. sanırım artık cumartesiye alınmış.. tekrar teşekkürler.. :wink:
Rica ederim elifde , ama simdi TRT nin yayin akisina baktimda, Sali günü saat 20.00 de veriyorlar, cumarteside 22.15 de :wink: yeni bolumu sali gunu mu cumartesi gunu mu veriyorlar :?:

elifd
27-09-04, 16:36
Bildiğim kadarıyla salı yeni bölüm, cumartesi bölüm tekrarı veriyorlar.. Yani geçen hafta öyle oldu.. :wink:
Belki yayın akışını değiştirmişlerdir.. :?: Emin değilim.. :?

bahar475
27-09-04, 17:10
Bildiğim kadarıyla salı yeni bölüm, cumartesi bölüm tekrarı veriyorlar.. Yani geçen hafta öyle oldu.. :wink:
Belki yayın akışını değiştirmişlerdir.. :?: Emin değilim.. :?o zaman cumartesi gunu tekrari veriyorlar, zaten cumartesi gunu benim için daha iyi , sali günü seyredemiyorum , o saatlerde cunku baska bir dizi var :wink: :wink: :wink:

nejatisler
01-10-04, 16:30
hakikattan çok mükemmel işler çıkarıyor nejat işler sırf o var diye izliyorum demek de yanlış olur kurgu ve oyuncular da çok başarılı valla çok keyif oluyorum izlerken ayrıca son zamanlardaki bu polisiye diziler beni polis yapacak yakında.Polis akademisine girmeyi düşünüyorum.

Bu arada foruma yeni üye oldum herkese selamlar...

volvox
06-10-04, 11:24
Dizi çok güzel.Oyuncular çok başarılı özellikle de müzikleri için Melih Kibar'ı kutlarım çok çok çok güzel.Ben bu aralar film müziklerine fazla mı taktım ne? :) Bu arada ben de yeni üye oldum buraya herkese selamlar.

ozgecan
11-10-04, 19:42
arkadaşlar geçen salı son bölümü seyredemedim .cumarteside şansıma tekrarını vermediler :( .izleyen arkadaşlar kısaca anlatabilir mi? şimdiden teşekkürler..... :)

ozgecan
11-10-04, 19:44
hakikattan çok mükemmel işler çıkarıyor nejat işler sırf o var diye izliyorum demek de yanlış olur kurgu ve oyuncular da çok başarılı valla çok keyif oluyorum izlerken ayrıca son zamanlardaki bu polisiye diziler beni polis yapacak yakında.Polis akademisine girmeyi düşünüyorum.

Bu arada foruma yeni üye oldum herkese selamlar...
biraz geç oldu kusura bakma siteye hoşgeldin nejatisler :)

bahar475
12-10-04, 11:15
arkadaşlar geçen salı son bölümü seyredemedim .cumarteside şansıma tekrarını vermediler :( .izleyen arkadaşlar kısaca anlatabilir mi? şimdiden teşekkürler..... :)
Malesef bende seyredemedim :cry: , Cumartesi günü tekrarini vermediler, onun yerine film verdiler :x :x 8O :?

nejatisler
16-10-04, 12:15
bu hafta taksici cinayetleri vardı.her haftayı iple çekiyorum bu arada Mustafa Hakkında Herşey adlı filmi izlediniz mi ben geçen gün vcd sini kiraladım hakikatten çok güzel film ondada Nejat işler var hakkaten film güzel imkanınız varsa kiralayın derim...

volvox
17-10-04, 19:47
Bu bölümde ayrıca taksici katillerini yakalamak üzere Komiser Ali taksicilik yaparken kendisini gasp etmek isteyen 2 kişiden biri tarafından bıçaklandı. Bunun üzerine Zeynep, Ali için endişelendiğini herkesin gözü önünde ona sarılarak göstermiş oldu :) Bi dahaki bölümde bakalım neler olucak Ali büyük ihtimal Zeynep'le konuşacak da trt'nin sayfasında bu hafta 21.20 olarak yazılmış yani Aliye'yle hemen hemen aynı saatte. Olmaz ki ya ne güsel biri bitip diğeri başlıyordu. trt'ye mail falan atsak tekrarları da kaldırdılar. Ne dersiniz arkadaşlar????

daybreak
19-10-04, 08:33
trt gerçekten güzel diziler yapıyor bu sezon.

volvox
19-10-04, 15:22
Arkadaşlar bu akşam geçen haftaki bölümün tekrarı var izleyemeyenler için hatırlatayım dedim. konusu taksici cinayetleri.trt1 de 21:20 de

bahar475
19-10-04, 15:38
Arkadaşlar bu akşam geçen haftaki bölümün tekrarı var izleyemeyenler için hatırlatayım dedim. konusu taksici cinayetleri.trt1 de 21:20 de
Güzel , tekrari seyredebilcem... çunku bu hafta zaten Aliye'nin tekrarini veriyorlar, onun yerini bunu seyrederim... :roll: :roll:

nejatislerfanclub
27-10-04, 14:19
Bu hafta sevgili trt sağolsun Nejat İşler'in iki dizisi Aliye ve Şeytan Ayrıntıda Gizlidir aynı anda yayınlandı. Ben Şeytan Ayrıntıda Gizlidir'i tercih ettim.Atv nasılsa tekrar yayınlar diye. Yine çok güzel bir bölümdü.Şimdiye kadar ilk 100 de yer alan bu dizi bu yanlış saat yüzünden listeden bile çıkabilir bu da dizinin sonu olabilir gibi geliyor bana.
Bu arada trt int da cuma günleri 19:55 de tekrarı var dizinin. Birkaç bölüm geriden glidiyor ama izlemeyemeyenlere duyurulur.

http://movies.groups.yahoo.com/group/nejatislerfanclub/

nejatislerfanclub
27-10-04, 21:07
Arkadaşlar Şeytan Ayrıntıda Gizlidir'in bu hafta yayınlanan 6.bölümüne ve daha önceki bölümlerine ait fotolar nejatislerfanclub mail grubumuza eklenmiştir.Duyurulur.

nejatislerfanclub
02-11-04, 09:47
21:25 Şeytan Ayrıntıda Gizlidir

Ahmet Ümit'in öykülerinden senaryolaştırılan "Şeytan Ayrıntıda Gizlidir" Çin İşkencesi adlı bölümüyle ekranda. Amerika'da eğitim görmüş üç arkadaş, yurda döndükten kısa bir süre sonra öldürülür. Gençler iyi niyetli ama tuhaf girişimlerini canlarıyla öderler... Deliller ise katilin çok profesyonel olduğunu göstermektedir. TRT-1 21.25

kaynak sabah.com.tr

pinkzone
02-11-04, 10:44
AY BU DİZİ TAM BENLİK ZATEN POLİSİYE

HELE NEJATCIĞIM DA OYNARSA TADI BAMBAŞKA

8) 8) 8) 8)

turuncu
02-11-04, 11:07
gerçekten güzel bi dizi geçen hafta başına baktım çok hoşoma gitti bu haftada bakmayı düşünüyorum

daybreak
02-11-04, 11:32
niye aynı saate çakıştırıyorlar ki anlamadım

aliyeaynalar
19-12-04, 09:27
zap yaparken dizide ali sürmeliyi gördüm, kesinlikle izliycem
ama işin kötüsü sanemin dizisiyle aynı saatde başlıyor.. Bu da sürekli zap yapacam anlamına geliyor

cambaz-
19-12-04, 10:49
bence muhteşem bir dizi aliye başlamadan önce başından sonuna kadar izleyebiliyordum ** aliyeyle aynı saatte olduğu için bende devamlı zap yapmak zorunda kalıyorum
melekler adası yakında bitiyormuş aliyeyi öne alırlarsa çok iyi olacak
bütün gece nejat işler i izlemek bence süper olur

volvox
19-12-04, 13:21
Eskiden !9:50 de başlıyordu Şag. Ama trt 1 hangi akla hizmet bilmiyorum Aliye'yle aynı saate koydu.Ama ben tabi çözümünü buldum.Aliye'yi izliyorum salı günü.Seytan ayrıntıda gizlidir'in cuma günü trt int de 19 :50 de tekrarı var.Onu da o zaman izliyorum :)Ama tabi ikisinden birinin saati değişse süper olur :)

http://img158.exs.cx/img158/9610/dsc033857pe.jpg

volvox
19-12-04, 13:23
http://img158.exs.cx/img158/802/dsc033878nd.jpg

aliyeaynalar
20-12-04, 08:36
çok tesekkür ederim, ali sürmelinin fotografi için...
daha varsa eklermisiniz rica edersem...

ehlocan
20-12-04, 09:06
Ali Sürmeli konuk oyuncu olarak diziye geldi ama sanırım artık sürekli oynayacak diziye hareket getireceği kesin

aliyeaynalar
20-12-04, 10:07
Ali Sürmeli konuk oyuncu olarak diziye geldi ama sanırım artık sürekli oynayacak diziye hareket getireceği kesinişte bu güzel haberde işin kötüsü aliye dizisiyle çakışıyor,
dizinin tekrarıda yabancı damatla çakışıyor...

ehlocan
20-12-04, 10:43
Zaten Aliye ile çkışsın diye saatini değiştirdiler ilk önceleri haberlerden hemen sonra başlıyordu şimdi Aliye ile aynı saate koydular gerçi Aliye den on -onbeş dakika önce veriyolar reklam arası derken izlemeye çalışıyorum

aliyeaynalar
20-12-04, 10:45
ali sürmeli girdi yaa, sanemin dizisiyle çakıştırıyorlar;
olcak iş mi bu ?.... ikiside mükemmel oyuncu..

aliyeaynalar
20-12-04, 11:07
arkadaşlar biraz önce trtnin web sitesine baktım,
pazar gününe almışlar tekrarını çok sevindim :D
zaten pazar günü bişiy yoktu

yayın akışı

20:40 Yeni Yayın Dönemi Tanıtım Kokteyli
21:15 Reklam
21:20 Şeytan Ayrıntıda Gizlidir

teşekkürler trt

volvox
20-12-04, 23:52
Süper bir haber bu.Çok sağol haber verdiğin için.Ali Sürmeli benim de beğendiğim bir oyuncu.Yeni fotolarını da bundan sonra dizi yayınlandıkça eklemeye çalışırım..

daybreak
21-12-04, 09:42
tekrarı pazar gününe aldıkları çok iyi olmuş. çok başarılı bir dizi.

aliyeaynalar
21-12-04, 22:07
Ali Sürmeli konuk oyuncu olarak diziye geldi ama sanırım artık sürekli oynayacak diziye hareket getireceği kesinee dizi baslarken alinin adi soyadi geçmedi :(

daybreak
22-12-04, 11:53
sende ki bu Ali Sürmeli sevgisi nerden kaynaklanıyor böyle yaaa.. şaşırdım kaldım.

ehlocan
22-12-04, 11:54
Dünkü bölüm geçen haftaki bölümmüydü izleyemedim ben

volvox
22-12-04, 12:01
Yok 12.bölümdü.Ben de reklam aralarında şöyle bir bakabildim.Ama sağolsun reklamlar bile nerdeyse çakışıyordu Aliye'yle.Ali Sürmeli sonradan katıldı diziye.Belki yeni bölümlerde jeneriği değiştirirler aliyeaynalar.Komiser Nevzat'ın eşi ve kızını öldüren bombayı arabaya onun koyduğu biliniyor şimdilik.Ama onun arkasında da bazı güçlerin olduğu söyleniyor.Son 2 bölümü izleyemedim.Komiser Ali'yi de Ali Sürmeli'nin canlandırdığı Sezgin Temurtaş karakteri kaçırdı sanırım.Umarım bu hafta trt yayın akışını değiştirmez de tekrarını pazar günü izleyebiliriz.Çünkü iyice heyecanlı olmaya başladı dizi.

daybreak
22-12-04, 12:22
çok izlemek istiyorum bu diziyi ama Aliye daha ağır bastığı için izleyemiyorum. o yüzden pazar günü tekrarı yayınlanırsa muhakkak izleyeceğim.

ehlocan
22-12-04, 12:38
Volvox anlatırmısın dünkü bölümü ben izleyemedim

volvox
22-12-04, 12:45
İzleyemedim ben de reklam aralarında izleyebildiğim kadarıyla Ali 'yi Sezgin Temurtaş kaçırmış.Sezgin Temurtaş ı izliyiyordu Zeynep ve Komiser Nevzat.Operasyon falan düzenleniyordu .Ali'nin yerini srdo Nevzat Sezgin T.'a. O da sana verdiğim belgeleri incele Ali'ye ulaşacaksın dedi.Zeynep Komiser Nevzat'a Ali'ye birşey olmaz di mi diye sordu.Zeynep çok üzüldü çok merak ediyor Ali'yi.Mümtaz bir ara Zeynep 'e sensiz olamam falan dedi.Zeynep bitti dedi.Bir ara Zeynep Ali'nin masasına oturup çekmecesindeki resimlerine baktı uzun uzun. Benim gördüklerim bu kadar.

daybreak
22-12-04, 13:18
sen de aliyecisin yani ... :)

Bugrakaan06
22-12-04, 13:26
cok ıyı

ehlocan
22-12-04, 13:37
İzleyemedim ben de reklam aralarında izleyebildiğim kadarıyla Ali 'yi Sezgin Temurtaş kaçırmış.Sezgin Temurtaş ı izliyiyordu Zeynep ve Komiser Nevzat.Operasyon falan düzenleniyordu .Ali'nin yerini srdo Nevzat Sezgin T.'a. O da sana verdiğim belgeleri incele Ali'ye ulaşacaksın dedi.Zeynep Komiser Nevzat'a Ali'ye birşey olmaz di mi diye sordu.Zeynep çok üzüldü çok merak ediyor Ali'yi.Mümtaz bir ara Zeynep 'e sensiz olamam falan dedi.Zeynep bitti dedi.Bir ara Zeynep Ali'nin masasına oturup çekmecesindeki resimlerine baktı uzun uzun. Benim gördüklerim bu kadar.

Benim izleyebildiğim yerlerde buralardı Ali yi hiç göstermedi galiba

nejatislerfanclub
23-12-04, 11:54
http://img145.exs.cx/img145/5841/sag28sk.jpg

ehlocan
27-12-04, 07:55
Yeni bölüm fragmanını gösterdiler Ali yi yine hiç göstermiyor ve Nevzat ı ağlarken gösterdiler acaba Ali ölecekmi yani belkide diziden çıkar

aliyeaynalar
28-12-04, 20:55
arkadaslar ben bi resim ekliycem, ama mynet oldugu için görüntülenemeyebilir, bildiginiz bi adres varmi, iste resim
http://yapraksanem.sitemynet.com/28222124.bmp

celine
28-12-04, 22:00
duyduguma gore dizi 13 bolum olarak planlanmis yani bugun dizinin son bolumunu izledik...

volvox
29-12-04, 07:23
Son bölümmüydü bilmiyorum ama bu bölümde Nejat İşler'in oynadığı karakter feci bir şekilde öldürüldü.Pazar günü eğer varsa tekrarını mutlaka izlemek lazım.Ali'nin öldürülmesini izledikleri sahne çok kötüydü ya...

ehlocan
29-12-04, 07:26
Bende izledim o görüntüleri çok kötüydü öğrendiğim kadarıyla bölüm sonu yazmış belki devam eder etse bile Nejat İşler yok artık

nejatislerfanclub
29-12-04, 12:52
http://img95.exs.cx/img95/5131/dsc041465zd.jpg

gulbeyaz
29-12-04, 12:53
Arkadaslar ben bu son bolumu izlemedim cunku Aliyeye bakiyodum.Hani nasil olsa cuma gunu trt int de tekrari var diye. Ama daha yeni baktim ve daha yeni aklima geldi, cuma gunu yilbasi gecesi, o yuzden tekrari felan yok. Hatta haftaya saliya baktim ozaman da tekrari yok.Ne trt 1 de ne de trt int de. Ama eger olurda son bolumunun tekrari verilirse, buraya yazin olurmu? Lutfen biriniz bu son bolumu bizlere bastan sona kadar anlatabilirmi? Lutfeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!!!! Rica ediyorum.

nejatislerfanclub
29-12-04, 12:56
http://img95.exs.cx/img95/2623/dsc041428bc.jpg

nejatislerfanclub
29-12-04, 13:00
http://img95.exs.cx/img95/6131/dsc041978yd.jpg

nejatislerfanclub
29-12-04, 13:02
http://img95.exs.cx/img95/2421/dsc041843db.jpg

nejatislerfanclub
29-12-04, 13:15
http://img138.exs.cx/img138/2826/dsc042177xg.jpg

aliyeaynalar
30-12-04, 08:17
http://img95.exs.cx/img95/5131/dsc041465zd.jpgayy yerim bu adami ben yaa, askimmmm.... :P

susandelgado
30-12-04, 11:14
bu hafta yılbaşı diye trt-int te yoktur ama haftaya trt int son bölümü verir. merak etmeyin.

gulbeyaz
30-12-04, 15:12
insallah dedigin gibi verir.ben butun bu haftanin yayin akisina baktim hic bir yerde tekrari diye bisey yazmiyor.

kazmagirl
02-01-05, 14:34
şimdi dizi bittimi yani yaaaaaaa ben nejat işleri orda da görmek istiyorum devam etsede nejat olmaz herhalde çünkü öldürdüleeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evil: :evil:

daybreak
03-01-05, 15:35
ölmez o öyle kolay kolay.

volvox
04-01-05, 22:50
http://img22.exs.cx/img22/7420/dsc033557of.jpg

ehlocan
05-01-05, 07:40
Sanırım bitti dün yoktu kesin bilgi sahibi olna varmı?

joshandme
09-01-05, 13:33
bu dizi toplam kaç bölüm sürdü. çok güzel bi diziydi ama sadece bi kaç bölümünü izleyebildim . aliye ile aynı saatte olduğu için bakamıyodum .....

kaç bölüm sürdüğünü bilen varsa yaazsın ltf

daybreak
11-01-05, 11:29
ne çabuk bitti yaaa. aliyeden 1-2 bölüm sonra falan başlamıştı galiba.

volvox
12-01-05, 05:08
12 yada 13 bölüm sürdü.

ehlocan
12-01-05, 06:19
13 Bölüm sürdü bi yandan düşünüyorum iyiki devam etmedi nede olsa Ali öldü izlemek zor gelirdi

daybreak
12-01-05, 06:35
çok çabuk bitti ama yaaa

yasena
12-01-05, 09:40
peki komserin ailesinin katilleri kim çıktı?

volvox
15-01-05, 15:13
Katil en yakın arkadaşı Hemşinli İsmail çıktı.Ama onların başında da Doğan 'ın olduğu anlaşıldı.Son bölümde Sezgin, Doğan ve Hemşinli öldü. Nevzat'ı Sezgin Temurtaş son anda Doğan'ı öldürerek kurtardı.

hewal
31-01-05, 15:32
Dizi çabuk bitti evet ama saçmalamdan gereksiz olaylar olmadan bitti en çok etkilendiğim sahnelerse biri Ali'nin öldüğü anı cd den izledikleri an diğeride Nevzat ve İsmail'in karşı karşıya geldiği anlar güzel diziydi

volvox
31-01-05, 22:14
Senin söylediklerine ek olarak benim de en çok etkilendiğim sahnelerden biri de Başkomiser Nevzat'ın Zeynep'e Ali'nin öldürülmesini izledikten sonra yaptığı konuşma ve tuvalete gidip ağlamamak için kendini zor tutması ancak başarılı olamayışı.Çetin Tekindor'un usta oyunculuğu başka ne denilebilirki..

daybreak
09-02-05, 06:46
dizi o kadar kısa sürdü ki tadı damağımda kaldı nerdeyse.

mormania
09-02-05, 12:59
dizi o kadar kısa sürdü ki tadı damağımda kaldı nerdeyse.

aynen tadı benimde damağımda kaldı ama ali öldükten sonra iyiki bitti yani onun yerine bir başkasını almaları falan iğrenç olurdu...bu arada aliyi öldürüşlerini gösteren o cd'yi izledikten sonra çok kötü oldum....neydi o öle ya...bide ben biteceğini 13 bölüm süreceğini bilmiyordum nasıl olsa başrol oyuncusunu nejatı öldürmezler o zaman dizinin analamı kalmaz deyip rahat rahat izliyodum kesin bulunacakmış gibi geliyodu şimdi ben bu psikolojiyle izlerken birden alinin başına kurşunu sıktıklarında resmen dumur oldum 8O 8O 8O 8O inanamadım öyle çöktüm kaldım...bide üstüne çetin tekindorun şu ölülerle ilgili son sahnede okuduğu şiir bitirdi beni,bayılıyodum az daha...cidden etkili bir sahne olmuş,tebrik ediyorum!!!!

mormania
10-02-05, 20:42
bu arada müziğine hastayımdır...
melih kibar ın bu şarkısını dizi başlamadan önce yüklemiştim sonra bi bakmıştımki nejatın yeni başlayan izisinde kullanmışlar,içimden daha o zmn dizinin notunu vermiştim,kalitesi müziğinden anlaşılıyordu...hala dinliyorum ve dinlerken bu satırları yazıyorum...

morveotesi
03-04-05, 11:54
bu dizinin müziğini bulmama yardımcı olabilir misiniz

mormania
03-04-05, 14:00
melih kibarın yadigar isimli albümünde var parçanın ismi mesaj...

cmbz_
18-06-05, 17:17
bu şarkıyı www.sihirli.net adresinden bulabilirsiniz bence kurtlar vadisinden daha iyi tam bir polisiye diziydi trt tekrarının verileceğini söylüyor reklamlarında ama daha başlamadı umarım en kısa zamanda başlar

aliye:-)
19-06-05, 07:45
kurtlar vadisinden daha güzel olduğu kesin ama bizim halkımız mafya dizilerini daha çok seviyo yani içinde mafya olsun karanlık işler dönsün hemen izlemeye başlıyolar bu mafya dizileri bence gençlerin psikolojisini bozuyo yani bizim sınıfta kendini polat alemdar zanneden bir sürü salak var ki ben lise sondayım...

sweety_14
19-06-05, 12:15
çok güzel bi diziydi kurtlar vadisi bütün ödülleri almış bile olsa en azından müzik ödülünde şeytan a. g. alması gerekirdi keşke halk mafya dizilerini bukadar sevmeseymiş

cmbz_
19-06-05, 12:59
bence ahmet ümit in kitaplarını alıp okumalısınız hepsi muhyeşem kitaplar eğer bu diziyi gerçekten beğendiyseniz özellikle şeytan ayrıntıda gizlidir kitabını alın

isot_nejjat
20-06-05, 11:56
seytan a. g. in kitabimi var ahmet ümitin kitaplarını severim ama bunu duymamıstım

sweety_14
20-06-05, 17:06
evet özellikle dizi yayınlandıktan sonra baya ünlüoldu o kitapta

susandelgado
20-06-05, 20:20
bence ahmet ümit in kitaplarını alıp okumalısınız hepsi muhyeşem kitaplar eğer bu diziyi gerçekten beğendiyseniz özellikle şeytan ayrıntıda gizlidir kitabını alın
bencede mutlaka okuyun. güzel bir kitap. hem diziye çekilmemiş başka bölümlerde var kitapta.

yalniz_kurt
22-06-05, 16:03
kitapları benimde çok hoşuma gidiyor ....

cmbz_
23-06-05, 10:23
arkadaşın dediği gibi dizide olmayan bölümlerde var okuyunca insan sanki oralrıda böyle kamerayla falan çekiyormuş gibi hissediyo sanki sen yönetiyorsun o bölümü trt hala vermedi tekrarını reklamlarda yazın verilecek dizilerin başında gösteriliyor ama bir icraat yok hala

yalniz_kurt
23-06-05, 20:00
beklemekten başka çare yok ...

ins kino
27-06-05, 17:41
arkadaşlar dizi bitti hem de baya oldu.ii bi işti açıkcası.hem öykü hem de oyuncular..tekrar yayınlasalar da izlesek.....bi de kesinlikle kurtlar vadisindeb daa iiydi.

sorenza
27-06-05, 18:01
Arkadaşlar Müjde Yazin Tekrar Yayinlanacak Izleyenler Tekrar Kaçiranlar Da Heyecanla Izleyebilirler

OXFORD
27-06-05, 19:25
evet yazın tekrarları var.ama hangi gün olduğunu göstermediler.biri görürse buraya yazsın lütfen.

aliyeaynalar
28-06-05, 06:56
bu çok süper bi haber. Bu diziyi izleyememiştim
daha doğrusu son bölümlerinde izlemeye başlamış çok beğenmiştim

susandelgado
28-06-05, 18:51
bencede tekrarlarının gününü ve saatini gören yazarsa çok iyi olur.

evanescencefreak
28-06-05, 20:31
Ben bu diziyi hic gormedim ama cok isterdim gormeyi..
Ama neden eski dizilerde?
Yayindanmi kaldirildi??

OXFORD
28-06-05, 20:33
bitti sanırım

x.SeRPiL.x
28-06-05, 20:42
aliyeciler son bölumun tekrarını seyrediyormusunuz aliye yine karşımda ne mutluyum sanki yeni seyrediyor gibiyim aliyeci ve sorenza seyrediyormusunuz iyi seyirler :p

sorenza
28-06-05, 21:18
evet seyrediyorum da burası aliye bölümü değilki canım

evanescencefreak
29-06-05, 20:19
dizi kalktimiki yayindan eski dizilerde yer aliyor?

cmbz_
30-06-05, 12:15
Deliricem Hala Tekrari Verilmedi Dizinin Reklamlarda Gösteriyorlar ** Gören Mutlaka Yazsin Buraya

OXFORD
30-06-05, 12:33
cmbz_sen delircen ben delirdim bile :evil:ya hiç mi resimleri falan yok.

pinkzone
30-06-05, 13:27
ya vericez diy reklam çıkıyo ama yok bu tvcileri anlamak çok zor

Hayran6
30-06-05, 16:39
Bence çok kaliteli bir dizi, bir kere Çetin Tekindor var, Nejat İşler var... Anlatmak istediğim bir sanatçı sadece oynadığı karakterle değerlendirilmemelidir. Bu dizide oynayan bütün oyuncularda süper tiyatrocular ve hepsi de çok başarılılar. Bence "Şeytan Aytrıntıda Gizlidir" dizisi, son zamanlarda yayınlanan en kaliteli dizilerin başında geliyordu. Ama bitti :(

cmbz_
01-07-05, 08:00
ya arkadaşlar bende bu dizinin resmi dolu ama hep nejat işler in olduğu kareler gönderiyimmi

sorenza
01-07-05, 09:27
evet cmbz gönder tabiki ne kadar çok nejat işler fotosu o kadar iyi :)

andreal
01-07-05, 10:03
evettt bence de gönder ;)

OXFORD
01-07-05, 20:58
vallah cmbz sorman bile hata.tabiki gönder canım.merakla bekliyoruz...

cmbz_
02-07-05, 09:52
http://img218.imageshack.us/img218/8903/image10262148tv1116tj.jpg

cmbz_
02-07-05, 09:55
http://img232.imageshack.us/img232/7807/image10262203tv119fe.jpg

cmbz_
02-07-05, 09:57
http://img295.imageshack.us/img295/6469/image10262221tv1124wi.jpg

cmbz_
02-07-05, 09:59
http://img300.imageshack.us/img300/7179/image10262220tv1116ql.jpg

cmbz_
02-07-05, 10:00
http://img290.imageshack.us/img290/4467/image10262217tv112fn.jpg

cmbz_
02-07-05, 10:02
http://img135.imageshack.us/img135/5321/image10262219tv112te.jpg

OXFORD
02-07-05, 14:55
süpersin.ya sağol...harikasın..

cmbz_
03-07-05, 19:35
http://img54.imageshack.us/img54/8498/image10262135tv1112rc.jpg

cmbz_
03-07-05, 19:36
http://img54.imageshack.us/img54/6016/image10262138tv1128bn.jpg

cmbz_
03-07-05, 19:37
http://img54.imageshack.us/img54/6653/image10262139tv112ni.jpg

cmbz_
03-07-05, 19:44
http://img54.imageshack.us/img54/8226/image10192136tv1147qr.jpg

cmbz_
03-07-05, 19:45
http://img54.imageshack.us/img54/3219/image10192139tv116ym.jpg

cmbz_
03-07-05, 19:46
http://img54.imageshack.us/img54/7977/image10192140tv112er.jpg

cmbz_
03-07-05, 19:47
http://img67.imageshack.us/img67/2988/image10192227tv112xn.jpg

cmbz_
03-07-05, 19:48
http://img67.imageshack.us/img67/6100/image10192231tv117bp.jpg

isot_nejjat
03-07-05, 19:51
cambazım döktürüyosun gene

fatih18
03-07-05, 19:54
guzel bir diziydi ama kisa surdu bu dizi kitabindan tasarlanmistir yanilmiyorum degil mi

cmbz_
03-07-05, 20:11
Beğendiğinize Sevindim Devami Yarina

fatih18
03-07-05, 20:25
Yarini bekliyorum

cmbz_
04-07-05, 10:28
http://img297.imageshack.us/img297/7941/image10112040tv115km.jpg

cmbz_
04-07-05, 10:30
http://img297.imageshack.us/img297/7375/image10112040tv1119jy.jpg

cmbz_
04-07-05, 10:31
http://img297.imageshack.us/img297/3721/image10112040tv1135sh.jpg

cmbz_
04-07-05, 10:32
http://img297.imageshack.us/img297/5028/image10121941tv1129gg.jpg

cmbz_
04-07-05, 10:33
http://img297.imageshack.us/img297/3082/image10122023tv112yt.jpg

cmbz_
04-07-05, 10:34
http://img297.imageshack.us/img297/6940/image10122111tv116ap.jpg

cmbz_
04-07-05, 15:13
bunlR PEK HOŞUNUZA GİTMEDİ HERALDE

fatih18
04-07-05, 15:57
Bunlarda mukemmel kusura bakma bilgisayari yeni actim yoksa coktan yazmistim elinize saglik

isot_nejjat
04-07-05, 16:56
tabiki çok güzeller saol

OXFORD
04-07-05, 18:55
olur mu cmbz ya süpersin.ellerine sağlık.sağol

cmbz_
07-07-05, 09:00
ya arkadaşlar bu trt bizimle dalgamı geçiyo hani tekrarını vericekti dizinin

cmbz_
07-07-05, 10:43
http://img146.imageshack.us/img146/8975/dsc033878nd12kt.jpg

cmbz_
07-07-05, 10:45
http://img146.imageshack.us/img146/7851/image10262219tv1116iw.jpg

cmbz_
07-07-05, 10:47
http://img146.imageshack.us/img146/5170/image11022122tv115hf.jpg

cmbz_
07-07-05, 10:50
http://img146.imageshack.us/img146/3848/image11022209tv117mx.jpg

cmbz_
07-07-05, 10:52
http://img146.imageshack.us/img146/4020/image11092247tv1111es.jpg

cmbz_
07-07-05, 10:54
http://img146.imageshack.us/img146/5104/image11092257tv1117wr.jpg

fatih18
07-07-05, 12:46
Bunlarda guzelde siz bu resimleri nerden buluyorsunuz acaba yoksa trt 1 tekrarini mi veriyor?

cmbz_
08-07-05, 09:39
önceden çekmiştim ilk verildiğinde yani

cmbz_
08-07-05, 16:05
dizinin müziğini isteyen görüntüleirni isteyen bana cmbz_njt_2208@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz

cmbz_
08-07-05, 16:06
aradakinler boşluk değil _ bu işaret tamam

fatih18
08-07-05, 16:09
eyvaalah saol kardes

padme
08-07-05, 20:33
dizinin tekrar bölümleri yayınlanıyo mu? bilen varsa bilgilendirirseniz çok sevincem valla..

cmbz_
09-07-05, 09:05
aktifhat@trt.net.tr

arkadaşlar ben hergün dizinin tekrarı için mail atıyorum sizde bu adrese atabilirsiniz

cmbz_
09-07-05, 10:44
http://img73.imageshack.us/img73/8800/image07091227tv3324sq.jpg

cmbz_
09-07-05, 10:46
http://img73.imageshack.us/img73/620/image07091227tv3357ys.jpg

cmbz_
09-07-05, 10:50
http://img73.imageshack.us/img73/4530/image07091227tv3366gh.jpg

cmbz_
09-07-05, 10:53
http://img73.imageshack.us/img73/9258/image07091228tv334it.jpg

susandelgado
12-07-05, 17:03
ya temmuzun ortasına geldik bu dizinin tekrarları ne zaman başlayacak?

OXFORD
14-07-05, 21:05
ben umudu kesitm tekrardan.rica etsem biri bana diziyi özetler mi?

@deniz@
17-07-05, 20:00
Dizide nejat işler bir polis memurunu oynuyor.çetin tekidorda onun amiri her bölümde yeni suç dosyaları var bu olayları aydınlatmakta nejat işler ve arkadaşlarına düşüyor.her zaman olduğu gibi dizide nejat işlere aşık bir kız ve kıza aşık başka birisi.bu dizinin enkısa özeti olur her halde.ayrıca son bölümde nejat işler kaçırılarak öldürülüyor. :cool:
NOT:resimlerde nejat işlerin yanında olan kız işte ona aşık olan ama hislerini belli edemiyo

OXFORD
18-07-05, 06:57
teşekkür ederim anlattığın için.;)

sorenza
18-07-05, 09:06
reklamları dönüyor ama ortlıkta bir şey yok ya versinler artık şu diziyi

pinkzone
18-07-05, 09:27
uyuz oldum trtye yani.. bu kadar uyuz bi kanla olur ses var görüntü yok misali oldu bu durum

sorenza
18-07-05, 09:30
uyuz oldum trtye yani.. bu kadar uyuz bi kanla olur ses var görüntü yok misali oldu bu durum

EVET YA SİNİR OLDUM BENDE NEDİR BU VERSİNLER ARTIK ŞU DİZİYİ

@deniz@
18-07-05, 16:48
:confused: imzama nasıl resim ekleyebilirim bide resim nasıl yayınlayabilirim.yardımcı olursanız sevinirim.

susandelgado
20-07-05, 20:52
nejat işler'in forumunda okudum. tekrarlar 6 ağustos'ta başlıyormuş. gözümüz aydın.

cmbz_
27-07-05, 09:30
tekrarlara az kaldı arkadaşlar bol resimlerle geri dönücez inşallah

cmbz_
03-08-05, 12:11
ya arkadaşlar 6 ağustos diyolar ama
yayın akışında böyle bişey yok

OXFORD
03-08-05, 15:35
evet.yakında delircem ya

isot_nejjat
03-08-05, 19:13
ya olmaz böle şey trt nin yayın akışına baktım şeytan ayrıntıda gizlidir fln YOK ne 6 ağustosta ne devamında!!!!!!!

isot_nejjat
03-08-05, 19:16
ayrıca yorum yaz bölümüde açılmıyo belki bende öledir siz bi denermisiniz yorum yazmayı

cmbz_
04-08-05, 07:26
trt resmen gel beni bombala diyo ya kendi kaşınıyo

isot_nejjat
04-08-05, 09:58
of ya yin e trtye mail atamıyorum siz bi deneyin saçma sapan dizilerin tekrarını veriyolar bunu vermiolar bi türlü izleyemedm şunu of

cmbz_
05-08-05, 09:41
ya hayır tekraraını verice dememiş olsalar bişey yok
ama insanı keriz yerine koyuyolar ah ah bi başlasın bak ben burayı nasıl resilerle donatıyorum çatlatcam herkesi
o trt yide

OXFORD
05-08-05, 15:56
helal olsun cmbz.sonuna kadar arkandayım.

susandelgado
05-08-05, 20:37
allahım trt işte ne yaparsın adamlar 1970'lerde falan yaşıyolar hala. artık eylülde izleriz tekrarları herhalde. cmbz trtyi bombalarsan bizi de çağır yalnız gitme!

OXFORD
06-08-05, 07:30
aslında ben izmir'deyim.siz hazırlayın bombaları ben bombalarım:):)

cmbz_
06-08-05, 08:41
RTÜK ü arayıp şikayet edicem halkı kandırmak nasıl oluyormuş görünler bakalım

susandelgado
06-08-05, 20:06
konumumda ankara yazıyo ama şu anda ben de izmirdeyim oxford yardıma gelebilirim yani:))

cmbz_
07-08-05, 11:53
bende gelirim bursa ya azıcık bi yol gelirim bende

aliyeaynalar
08-08-05, 14:40
ee arkadaşlar hareketlenmemize gerek kalmadı dizi

13 ağustosda trt 1 de..

işte trt1 in yayın akışı

20:00 Ana Haber Bülteni
20:28 Reklam
20:38 Spor
20:43 Hava Durumu
20:45 Reklam
20:50 Şeytan Ayrıntıda Gizlidir
22:10 Reklam

susandelgado
08-08-05, 20:20
oh be nihayet...

cmbz_
10-08-05, 09:53
ağlamak istiyorum arkadaşlar

bulandan da yayınlayandanda allah razı olsun
trtr gözüme girmeye başadı yavaş yavaş:)

cmbz_
10-08-05, 09:57
Şeytan Ayrıntıda Gizlidir

Yönetmen: Cevdet Mercan
Orijinal Adı: Şeytan Ayrıntıda Gizlidir
Oyuncular: Çetin Tekindor, Meral Çetinkaya, Nejat İşler ve İrem Altuğ

Türkiye’de polisiye edebiyatının öncüsü ve en başarılı isimlerinden Ahmet Ümit’in aynı adlı öykü kitabından uyarlanarak TRT-1 ekranına taşınıyor Şeytan Ayrıntıda Gizlidir.
Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken dizinin en önemli iddiası geçtiğimiz sezon ekranlarda izlemeye alıştığımız pek çok yapımın aksine suç ve suçlu doğasını sırtını dayadığı insani değerleri unutmadan, unutturmadan işliyor olması.

GÖZ DOLDURAN BİR KADRO
Renkli Türkçe Film Yapım’ın TRT seyircisi için çektiği dizide, yılların deneyimli isimleri ile genç yeteneklerinden oluşan kalabalık bir kadro göze çarpıyor. Uzun süredir televizyon ekranlarında izlediğimiz Meral Çetinkaya ile yılların başarılı tiyatro sanatçısı Çetin Tekindor ilk kez Şeytan Ayrıntıda Gizlidir için bir araya geliyorlar.

Genç kuşak oyuncuların son dönemdeki en iyi temsilcilerinden Nejat İşler ile İrem Altuğ bu dizide oyunculuk enerjisi yüksek çarpıcı rollerde karşımıza çıkıyorlar.

Altın Portakal Ödüllü Fırat Tanış ise dizide sadece oyunculuğu ile değil müzisyen kimliği ile de ön plana çıkıyor.
Aytekin Özen, Gazanfer Ündüz, Senem Say, Turgay Tanülkü, Mete Horozoğlu, Fulya Ündüz, Mert Turak, Ulaş Torun, Ayşen İnci, Sinem Tuncer, Ayhan Taş ve İhsan Devrim ise dizide göreceğimiz diğer oyuncular arasında yer alıyorlar.

Ahmet Ümit’in öykü kitabından uyarlanan dizi, Turgut Yasalar’ın başarılı kalemiyle senaryolaştırıldı. Çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilen dizide Cevdet Mercan yepyeni bir yönetmenlik anlayışını izleyiciye sunuyor. Şiddet, kan ve silahı yüceltmeden suç-suçlu ikilemine insan öyküleri üzerinden değinecek olan dizinin her bölümü ayrı bir sinema filmi tadında...

GÜZEL BİR POLİSİYE
Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, günümüz Türkiyesi’ndeki suç manzaralarını ekrana taşıyor. Eski İstanbullulardan yeni göçenlere, yalılardan gecekondulara, batakhanelerden edebiyat çevrelerine kadar geniş bir sosyal yelpaze içinde ürkütücü ve absürd, komik ve trajik yanlarıyla yaşananları anlatıyor. İnsanı suça yönlendiren para, ihanet, aşk, kıskançlık, hırs, öfke gibi olguların yaşamımızda giderek vazgeçilmez bir hal alışını ironik bir üslupla bir kez daha anımsatıyor.

Dizinin ana karakteri Cinayet Masası Başkomiseri Nevzat. Karısını ve kızını, arabasına konan bir bombanın patlaması sonucu kaybeden Nevzat, bir yandan karısının ve kızının katillerini bulmak üzere araştırma yapar, bir yandan da diğer cinayetleri ekibiyle birlikte çözmeye çalışır.

Yayın
13.08.2005 20:50 / TRT1

cmbz_
12-08-05, 10:23
bugün dizinin reklamını gördüm tv de cumartesi akşamı hiç biyere gitmek yok en güzel zaman laraslında evde tıkılı kalıcaz bir ay boyunca

andreal
12-08-05, 10:26
Çooooooooooooooooooooooooooooookk süüfeerr olmuş yaa
bol bol nejat olcak=)=)

hırslanmıştım bende başlamıcak die=)

cumartesi gecesi hiç biyere gitmek yokkk!
=)

cmbz_
12-08-05, 13:55
tai hiç bi yere gitmek yok her pazar burda durum değerlendirmesi yapılacak duyurulur:)

isot_nejjat
13-08-05, 09:40
ay simdi o kadar mutluyum ki anlatamam almanyadayim ve s.a.g.i izleyemicem diye cok üzülüyodum ve bi geldim ki burda trt 1 cikio coook saolun arklar tarihini verdiginiz icin uzun zamandir giremiodum ve girdigim gün dizi baslio oleeeey

deniz_aliye
13-08-05, 11:17
gerçekten müthiş bi haber harika... :D

cmbz_
13-08-05, 14:40
yarın sabah diziden en güzel karelerle burda olucam

söz veriyorum:)

deniz_aliye
14-08-05, 18:37
resimleri bekliyoruz :p

cmbz_
14-08-05, 19:51
http://img334.imageshack.us/img334/4523/image08132155tv265fs.jpg

http://img45.imageshack.us/img45/6061/image08141619tv2627jc.jpg

cmbz_
14-08-05, 19:55
http://img45.imageshack.us/img45/3755/image08141620tv2612jb.jpg

http://img45.imageshack.us/img45/7582/image08141622tv2611xo.jpg

http://img282.imageshack.us/img282/6727/image08141625tv260ad.jpg

diğer resimler nejatın olduğu kareler olduğu için nejat işlet formuna koydum eğer istediğiniz resimler varsa yazın gelecek bölümlerde çekerim

bu arada farkettinizmi dizi baya geriden başladı

susandelgado
14-08-05, 19:58
ya bu dizi niye 4. bölümden başladı? 13 bölümün hepsini vermeyecekler mi?

isot_nejjat
14-08-05, 20:25
ya evt niye ole yaptilar yoksa daha önceden yayinlandimi dicem ama programda yazardi sanki cok uzun bi diziymis gibi of trt iste

andreal
14-08-05, 20:43
Of yaa inşallah böyle atlaya atlaya gitmez,dörder dörder giderse 4 günde biter=) :D

deniz_aliye
15-08-05, 08:53
resimler süper masallah devam et ya birinci bölümden verseler sinir ediyolar

cmbz_
15-08-05, 10:54
acaba diyorum kasetlerimi karıştırdılar ama olmaz heralde öyle bişey gerçi geçen yayın bölümünde gündüz trt 1 de bir program izlerken şeytan ayrıntıda gizlidirin kasedini koymuşlardı bi baktım programın ortasında dizi başladı hemen fark edip çıkarttılaar farketmeleri uzun sürmüştü ama:)

öykü_91
16-08-05, 10:52
arkadaşlar selam aranıza yeni biri daha katıldı!!! ben de şeytan ayrıntıda gizlidir hastasıydım ama itiraf etmem gerek ki ben nejatı GÜLBEYAZDA daha çok beğeniyordum çünkü o dizinin hastasıyım :D

deniz_aliye
16-08-05, 17:56
arkadaslarya seytan ayrıntıda gizlidir hangi günler rica etsem söylermisiniz :p

cmbz_
19-08-05, 13:49
cumartesi 20.50 kaçırmayın

deniz_aliye
20-08-05, 10:24
cmbz sağol tskler hiç kacarmı dizi resimleri merakla bekli yoz sağol bye ;)

isot_nejjat
20-08-05, 13:48
ya bugün yine var (tabi kacinci bölüm bilemeyecegim...)ama trt bozuk biraz bizde of ya sansa bak yine izleyemessem deliricem

didou_didem
20-08-05, 17:33
merhaba arkadaşlar ya bu dizinin müziği çok güzel internette falan varmı bileniniz varmı?

andreal
20-08-05, 17:59
Ben de var ,istersen msn den yollayabilirim...

OXFORD
20-08-05, 18:37
ya ben tatildeydim.izliyemedim.saat kaçta tam olarak?

isot_nejjat
20-08-05, 19:02
20:50 olmasi lazim yada 20:30

missryan
21-08-05, 11:15
slmm dün ilk defa izledim bu diziyi çok merak ediodm hoşuma gitti bundan sonra izlemeyi düşünüorm ama sanırım biraz geç kaldım:):)diziyi daha önce izleyen biri bana toplam kaç bölüm sürdüğünü söyleyebilirmi????

didou_didem
21-08-05, 11:23
Ben de var ,istersen msn den yollayabilirim...

çok saol çok iyi olur :D msn adresini nerden bulabilirim?

OXFORD
21-08-05, 12:29
kaçırdım ben dün ya:( saat 23.30 benim yeni aklıma geldi:(

gulbeyaz
21-08-05, 13:50
Dizi sadece 13 bolum suruyor.

cmbz_
21-08-05, 15:41
dünkü bölüm benim favorimdi cinayet muhteşemdi bu bölümde tabi ALİ de...

OXFORD
21-08-05, 17:30
bunun son bölümünde nejat işler öldürülüyordu demi?

tribudat_17
21-08-05, 18:35
öyle mi???ben bilmiyodum yaaa.son bölümünü izlemedim sanırım.
sırf nejat var diye izlemeye başlamıştım,ama izlenicek bi dizi.gerçekten çok güzel.müzikleride bir harika,rahmetli melih kibar ın ellerine sağlık.

cmbz_
21-08-05, 20:01
son bölümdedeğil dahada önce ölüyo

gulbeyaz
23-08-05, 19:23
Ya evet lutfen bana gonderirmisin?

tribudat_17
23-08-05, 20:39
ya inanmıyorum!!!!!!lütfen banada gönderirmisin zahmet olmazsa.lütfeeeeeeeennnnnnnnnnn :p :p

OXFORD
24-08-05, 07:40
ben de isterim.ama buraya koysan daha iyi olmaz mı?

didou_didem
24-08-05, 08:23
ben de isterim.ama buraya koysan daha iyi olmaz mı?

bence de mümkünse buraya koy.tabi mümkünse..

Bukket
24-08-05, 10:42
yaa açıkçası ben de çook isterim msn adresimi verebilirim :confused:

Bukket
24-08-05, 10:51
ben de de müziği var ama buraya nası koycamı bilmiyorum yardımcı olursanız olabilir...

cmbz_
24-08-05, 12:25
bende istiyorum buraya koyarsanız daha ii olur

gzm
24-08-05, 12:34
ya evet buraya gönderin bizde görelim

mevlana
24-08-05, 14:02
http://**********.de/
bu siteye yükleyip upload edip linki koyabilirsin.ama en kısa zamanda koy.ok.

cmbz_
25-08-05, 17:45
burdan
moderatörleremize
sesleniyorum
artık
gündemdeki
dizilere
geçsek
bizde
nasıl
olur:)

OXFORD
25-08-05, 18:08
burdan
moderatörleremize
sesleniyorum
artık
gündemdeki
dizilere
geçsek
bizde
nasıl
olur:)

güzel olur:):):)

andreal
25-08-05, 19:32
http://**********.de/files/4361960/www.sihirli.net_-_Melih_Kibar_-_Mesaj.mp3.html

işte müzikkk=)

OXFORD
25-08-05, 20:23
çok güzel ya.teşekkürler andreal

gzm
25-08-05, 21:56
o insin bende tesekkürümü yazım dedim

cok saol

didou_didem
26-08-05, 08:06
tekrar saol andreal :D

cmbz_
26-08-05, 19:02
ya
şu
resim
işi
ne
oldu
ya
yarın
burayada
resim
koymayı
düşünüyorum

isot_nejjat
31-08-05, 19:31
bu dizi kaçar kaçar ilerliyo ben anlamadm 4 ten sonra 6 altıdan sonra 8 oldu gibime geldi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

cmbz_
01-09-05, 11:52
bu dizi kaçar kaçar ilerliyo ben anlamadm 4 ten sonra 6 altıdan sonra 8 oldu gibime geldi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

vallahi
çok
doğru
hatırlıyosun

ehlocan
01-09-05, 16:01

Evet bende anlamadım yani 2'şer 2'şer atlıyor galiba sanırım sırf yeni sezon başlıyana kadar aradaki boşluk dolsun diye yayınlanıyor her ne kadar her bölüm farklı olsada Nevzat'ın karısının ve kızının katilleri bulmasıyşla ilgili her bölümde bi kaç ipucu oluyordu çifter çifter atlayınca hiç izlemeyenler için anlamak zor olabilir ...