Tüm Versiyonu Göster : Coupling

courteus
15-09-04, 15:24
müjde sonunda Coupling'in 4.sezonu bugün başlıyor...

Forumlara şöyle bir baktımda Coupling için açılmış bir forum göremedim. Bende böyle güzel bir dizi için cnbc-e takipçilerinin yazacağı birtakım şeyler olabileceğini düşündüm.

Evet arkadaşlar coupling hakkındaki görüşlerinizi artık buraya yazabilirsiniz...

Görüşmek üzere...

Slayer
15-09-04, 22:57
Coupling i normalde çok severim eski bölümlerini hep izledim ama bugün Avrupa yakası ve Fenerbahçe maçı olduğu için bakamadım.Coupling de en sevilen karekter Jeff in ayrılması kötü olmuş bence

courteus
07-10-04, 12:42
jeffin yerine sanırım oliver'i eklediler ama onu hiç sevmedim
dünkü bölümü kötü olmasına rağmen normalde harika bir dizi bence
şimdi susanın hamilelik olayı var ve steve hala çok korkuyo :D

Slayer
20-10-04, 19:44
coupling 4.sezon finalini bugün yaptı 4.sezonun tekrarlarını izleyecem artık düzgün takip edemedim ama bu son bölümü izledim doğumdaki olaylara güLdüm hadi hayırlısı

damdabaca
08-11-04, 08:36
arkadaşlar takip edemiyorum ne zaman başladı yeni sezon?
Ben en son izlediğimde Susan hamileydi. :lol:

beyazyagmur
18-11-04, 16:07
harika bi dizi...inanılmaz komik.....ama keşke eski Jeff olsaydı o çok daha komikti.... :wink:

spikey
09-01-05, 09:51
cok guzeldi hersey......ta ki jeff gidene kadar......

spikey
28-01-05, 20:39
http://www.radioandtelly.co.uk/images/couplingdvd2.jpg

http://www.billsuniverse.com/movies/covers/coupling.jpg

sinekkk
28-01-05, 21:29
ya ben sally ile patrick için ölüodum..tam bi araya girdiler haydaaaaa dizi bitti....

spikey
29-01-05, 13:46
sally'i coook sewiorum ben yaaaaa. dizideki fawori karakterim oydu zaten.patrick'le birlikte olmaları da çok hoştu...o kadar yakışıyorlardı ki....

sinekkk
29-01-05, 18:14
ya ben de sally hastasıydım bi bakiim neymiş die öle pek parlak bi geçmişi yok aslına bakarsan....ama silip atmış hepsini çoktan

spikey
31-01-05, 16:00
ben de şahsen oliver'ı o kadar iyi bulmadım....jeff'in yerini dolduramadı maalesef....

spikey
14-06-05, 07:52
bbc'nin muhtesem dizisi....bir zamanlar cnbc-e'de de gösterildi...ingilizlerin de espri anlayışının oldugunu öğrendik ve kahkahalarla güldük..karakterler,dizi hakkındaki her şeyi bu başlık altında paylaşabilirsiniz....

spikey
14-06-05, 07:53
http://www.lowculture.com/archives/coupling.gif

http://images-eu.amazon.com/images/P/B00006G9X4.02.LZZZZZZZ.jpg

spikey
14-06-05, 07:53
http://images-eu.amazon.com/images/P/B0000AM73O.02.LZZZZZZZ.jpg

spikey
14-06-05, 08:06
dizinin ilk ve ikinci sezonunun dvdleri mewcut...ikisi toplam 50-60 milyon arası bi şey ediyo..d&r remzi kitapewinde falan satılıyo...şimdi de sezonlar hakkında bilgi vericem soora da bölümleri teker teker anlatıcam..bu arada da sizden daha fazla resim bekliyorum ;)

spikey
14-06-05, 08:13
1. Sezon

1.Flushed
2.Size Matters
3.Sex.Death & Nudity
4.Inferno
5.The Girl With Two Breasts
6.The Cupboard of Patrick's Love

2.Sezon

1.The Man With Two Legs
2.My Dinner in Hell
3.Her Best Friend's Bottom(1)
4.The Melty Man Cometh(2)
5.Jane and the Truth Snake
6.Gotcha
7.Dressed
8.Naked
9.The End of the Line

3. Sezon

1.Split
2.Faithless
3.Unconditional Sex
4.Remember This
5.The Freckle, The Key And The Couple Who Weren't
6.The Girl With One Heart
7.Perhaps, Perhaps, Perhaps

4. Sezon

1.Nine and a Half Minutes
2.Night Lines
3.Bed Time
4.Circus of the Epidurals
5.The Naked Living Room (1)
6.Nine and a Half Months (2)

courteus
11-08-05, 22:10
site bakıma alındığı için uzun süredir giremiyordum girdiğimde de sadece 2 yeni başlık gördüm diziler bölümünde silindiğini düşünmüştüm çok mutlu oldum:)

spikey ve katkıda bulunan arkadaşlar size de ilginiz ve ekledikleriniz için çok teşekkür ediyorum:)

tvrehberi
27-09-05, 12:47
ben de kopuyodum bu dizide yaa.ama bence ingiliz versiyonu daha iidi.benim favori karakterim jeffreydi.

tvrehberi
13-12-05, 14:22
dün gece 12:00 gibi bbcde gördüm ve izledim çok güldüğüm bi bölümü yayınlanıyodu.hani erkeklerin hepsi örümcek adam kostümü giymişti.sarışın kız da-ismini unuttum- steve e hamile olduğunu açıklıyodu.çok hoş bi bölümdü keşke tekrar verseler yaa.

asli27
17-12-05, 19:02
dün gece 12:00 gibi bbcde gördüm ve izledim çok güldüğüm bi bölümü yayınlanıyodu.hani erkeklerin hepsi örümcek adam kostümü giymişti.sarışın kız da-ismini unuttum- steve e hamile olduğunu açıklıyodu.çok hoş bi bölümdü keşke tekrar verseler yaa.

Evet,
Pazartesi ve Carsamba geceleri BBC Prime da veriyolar tekrar. Ozleyenlere ve izlemek isteyenlere duyurulur...

1903bjk
06-03-06, 10:32
"the man with two legs" bölümü süperdi. özellikle jeff'in kasaba gidip bacağını kestirmeye ikna etmeye çalışmasında kopmuştum. jeff en tatlılarıydı bence. diziden çıkmasına çok üzülmüştüm.

bone88
13-04-06, 22:37
bi bölümde de jeff israil li bi kız bulmuştu.. aralarındaki iletişim sorunu süperdi... bu kızın adını göğüs sanıyodu(israil dilinde) kızın tercümanı falan da vardı... bölümün sonunda da israil hava alanına mı ne gidipgöğüs diye bağırmıştı bi de aynısını kızın gözünden göstermişlerdi... harika bi bölümdü... bi de kücük patrick piyasaya sürülmüstü.. öyle bi bomba vardı... ne harika diziydi yaa

loves_heart
10-12-06, 11:05
çok az sürdü bence :( çok güzeldi tüm bölümlerini seyredemedim bana yetmedi :(

euphoria
17-12-06, 17:17
İngilizler'den beklenmeyecek kadar komik bir diziydi,senaryosu da pek bir zekice yazılmıştı...BBC nedense çok sürdürmedi diziyi,ben dahil olmak üzere pek çok izleyenini de üzdü...Devam etse izlerim yine bir şekilde...
Bir de Amerikan versiyonu vardı Coupling'in...Hiç güzel olmamıştı...
Güzel günlerdi Coupling'in yayında olduğu günler...:icon_whis

stauffenberg
21-12-06, 16:30
Coupling Coupling Coupling toplam 4 sezon yayınlandı ama muhteşemdi ve ben tüm sezonlarını elde edip yeniden izliyorum ve gerçekten muhteşemmiş benim anlayamadığım bbc bizim trt gibi olmasına rağmen nasıl bu diziyi vermiş çünkü belden aşağı bol miktarda espri var.Ama olsun yine de İngilizlere böyle bir film sundukları için teşekkürler...

__gozde__
10-02-07, 17:59
benimde en sevdiğim karakter jeffdi.ya acayip tatlı bi insan.keşke 4. sezonda ayrılmasaydı.dizinin en renkli karakteri oydu bence.bi de richard coyle (jeff) in yabancı oyuncular bölümünde başlığı yok sanırım.ya da be bulamadım.bilen var mı???

fentezi
28-02-07, 08:50
şimdi comedysmart ın fragmanını izledim.
comedysmart da izleyebileceğiz:happy0064
:img-wink: özlemiştim kerataları

KristenZach
28-01-08, 01:47
orjinal Jeffsz
tadı klmadıki
bde yenisni
ona benzetme cabası
iiice mahwetti olayı
o sac ona özell bsee lutfenn

*yildiz*
05-03-08, 18:41