Tüm Versiyonu Göster : Vural Çelik
Avrupa Yakası dizisinin Kubilay´ı aynı zamanda Gülenay'ı:)
http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/759388.jpg
http://www.sabah.com.tr/2005/12/17/cpsabah/im/C7044800D5D1FF4290781ECAb.jpg
http://www.sabah.com.tr/2005/12/17/cpsabah/im/43DF8E80C2A5574489B9FF7Db.jpg
kendisi bir BKM oyuncusu "Bir Demet Tiyatro"ve "Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?" oyunlarında yer almış.Son olarak Avrupa Yakası´nda Kubilay´ı canlandırıyor.
bence çok iyi bi oyuncu.
gerçektede çok düzgün birine benziyo. bi kere gülbenceye gelmişti orada görmüştüm...
yagmureyhan 04-09-06, 13:17 ayyy çok seviyorum kubilayı hele avrupa yakasında burhanla olan sohbetleri harika.
çok musuz gördüm seni cnm falan deyişi varya bitiyorum resmen harika adam yaa
özgür_cemre 04-09-06, 13:38 çok iyi bir oyuncu..
bencede iyi bi oyuncu
"çok acımasız gördüm kendimi","biri beni durdursun cnm" bide "pıt" olayına bayılıyom yaa
bi röportajında okumuştum yolda yürürken birine çarpmış,çarptığı kişi "çok sakar gördüm sizi"demiş :) :)
bi röportajında okumuştum yolda yürürken birine çarpmış,çarptığı kişi "çok sakar gördüm sizi"demiş :) :)
hahaaaa süperr yaaa.ama bu söz çok moda oldu.ztn avrupa yakasındaki çogu sey moda oluo yanii=))....
yagmureyhan 04-09-06, 18:46 evet yaaaa harika bi adam aylincim gerçekten komikmiş çok sakar gördüm:):)evet "pıt" hareketi var bide sevgi hareketiymiş :):):)dizide öyle diyoama burhanla olan diyalogları süperrrr
dilimize yapıştı artık zaten.. ben daha çok çok çakal gördüm seni lafını kullanırım erkek lisesinde okuduğum ve hep erkek arkadaşlarım olduğu için:)
gülüşüne hasta oluyorum ayrıca
bayramın ilk ve ikinci günü Bir Demet Tiyatroyla Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü oyunları vardı atvde daha önce defalarca izlememe ramen Vural abi gözüme hiç çarpmamıştı bu sefer dikkat ettim gördüm küçük rollerdeydi zaten.
bugün junior kubilay çok tatlıydı ya hele saçları fln:):)
tanrıverdi 01-11-06, 21:56 hehe hemde feci komikti..yani bu bölmün hem kurtarıcısıydı hemde komedisiydi...biri bizi durdursun canmm demesi yokmuydu:)))
Kubilaylayımın da forumu varmış da ben yorum yapmadan geçer miyim ??
Öncelikle dünkü bölümde "feci" komikti hakikaten :)
Junior Kubi'ye bayıldım...
Sonra genel yorum yapmam gerekse;
Bir Demet Tiyatro'yu bayramda izlemiştim; benim de gözüme çarptı Kubi çok az rolü olsa bile =)
Sonra Avrupa Yakası'na pıt olayına ölüp bittiğim, çok komik gördüm kendimi yaww.. gibi laflarla beni gülmekten kıran Kubi yani.. :)
Bitti :)
zeynep nazli 02-11-06, 11:31 http://www.vuralcelik.net/vural.jpg
http://www.vuralcelik.net/vural3.jpg
http://www.vuralcelik.net/vural2.jpg
http://www.gevsek.com/video/videos34214/thumbs/gulenay2.jpg
http://www.gevsek.com/video/videos34214/thumbs/gulenay1.jpg
http://www.gevsek.com/video/videos34214/thumbs/gulenay3.jpg
zeynep nazli 02-11-06, 11:32 http://www.megakomik.com/default.asp?cat=Vural
zeynep nazli 02-11-06, 11:33 http://www.vuralcelik.net/
zeynep nazli 02-11-06, 11:34 Ben annemin gözleriyim onun için yaşıyorum
Meşhur kahkahasıyla 'Avrupa Yakası'nın en beğenilen oyuncularından Vural Çelik nam-ı diğer Kubi, gözleri görmeyen annesiyle yaşıyor. Görmediği halde çalışıp çocuklarını büyüten anne Cemile Çelik, oyuncunun en değerli varlığı.
Annem fabrikada çıkan öğle yemeğini yemez bize getirirdi
Askerlikten sonraki dönemim hızlı geçti. Annemi üzdüm biraz o zamanlar... Sabahlara kadar gezmeler, içki içmeler falan... Şimdi mecbur kalmadıkça gece hiç bir yere çıkmıyorum. Evim benim mabedim.
- Gözlerinizi nasıl kaybettiniz?
- Cemile Çelik: 20 yaşlarındaydım, doktor "Tavuk karası ama gözlüğün zamanı geçmiş" dedi. Sonra zamanla daha az görmeye başladım ve 1973'te Vural doğduktan birkaç yıl sonra gözlerimi tamamen kaybettim.
- Hiç tedavisi yok muydu?
- Birkaç yıl önce Vural yine doktora götürdü ama şu an için tedavisi yok. Hücre nakli üzerinde çalışıyorlarmış yurtdışında, o yapılabilirse belki... Ama ben böyle çok mutluyum, hiç şikayetçi değilim halimden.
- Vural Çelik: Tavuk karası maalesef böyle bir şey. 10 numara gözü 0'a düşürebiliyorlar ama bu bir retina hastalığı olduğu için bir şey yapılamıyor. Ben annemin görebilmesini, telefon ettiğimde "Oğlum pazardayım, alışveriş yapıyorum" demesini çok isterdim. Ama ne yazık ki tek başına sokağa çıkması mümkün değil.
- C.Ç: Ben alıştım. Evde oğluma yemek pişirebiliyor, ütüsünü bile yapıyorum. El becerisi isteyen her işi yaparım. Bunu nasıl yaptığımı sorsanız, inanın size anlatamam. Allah'ın verdiği bir güç herhalde...
BABAM BİZİ TERKETTİ
- Görmemenize rağmen çalışıp çocuklarınıza da bakmışsınız. Neden çalışmak zorunda kaldınız?
- C.Ç: Vural'ın babası bizi terketmişti. Çocuklarım küçüktü o zaman. Vural 11, kızım Kadriye 9 yaşındaydı. Ben de 36.
- Neden terketmişti sizi?
- C.Ç: Başka bir kadın yüzünden.
- Siz de çocuklara bakmak için iş aramaya başladınız...
- C.Ç: Evet, Bayrampaşa İş ve İşçi Bulma Kurumu'na gittim. Bir tanıdık engellilere iş bulduklarını söylemişti. Gittim, "Ben çalışıp çocuklarıma bakmak zorundayım. Bakkala borç yazdırarak doyuruyorum onları, ne olur bana yardımcı olun" dedim. Onlar da sağolsun, bana bir fisto fabrikasında iş buldular. Her zaman duacıyım, benim hayatımı kurtardılar. Yedi yıl çalıştım, sonra malulen emekli oldum.
- Ne iş yapıyordunuz peki, rahat mıydınız?
- C.Ç: Açıkcası ilk gittiğimde çok korktum, "Ya işimi düzgün yapamazsam, ya beni hor görürlerse" diye... Hiç unutmam ilk hafta geceleri hep ağladım korkumdan. Ama hiç öyle olmadı, çok güzel arkadaşlarım oldu, çok rahat çalıştım. Makinelerde fisto kesilir, rulo halinde sarılırdı. Ben de onların iple başını bağlayıp makasla keser ve 50'şer 50'şer dizerdim. Başkası bir posta mal yaparken ben ikinci postayı bitirirdim. Ustabaşım dermiş ki "O kadın görmeyen gözleriyle ne kadar iş yapıyor, siz hala bitiremediniz!" (Gülüyor)
- V.Ç: Annem çok meşakattliydi, çok çalışırdı. İnanın öğlen verilen yemeği yemez, akşam bize getirirdi. Biz tavuğu ayda bir görürdük. Geçen sabah konuşuyorduk, "Biz o günleri nasıl atlatmışız" diye. 100 gr. peynir, 100 gr. zeytin ve iki yumurta alırdı kahvaltılık olarak.
- C.Ç: Yumurtanın birini oğluma, birini kızıma alır, kendim yemezdim. Öğlenleri fabrikada işte çıkan çorbayı içer, yemeği de ekmeğin arasına koyar getirirdim. Çocuklar yemediğimi anlamasın diye de "Bize çıkmadan da akşam yemeği veriyorlar" derdim. Böyle böyle idare ettik işte, çok şükür bugünlere geldik.
- V.Ç: Öyle yapardı gerçekten... Bir de bizim meşhur ekmek makarnamız vardı. Ay sonlarına doğru para bitince yapardı annem. Ekmeklerin üzerine salçalı su yapıp dökerdi. Biz de afiyetle yerdik. Şimdi arada anneme "Bir ekmek makarnası yapalım mı?" diyorum.
- Peki siz babanızı daha sonra görmediniz mi, arayıp sormadı mı hiç?
- V.Ç: Yıllar sonra bir kere görüşmek istedi ama ben kabul etmedim. Cenazesine bile gitmedim. Gözleri görmeyen bir kadını ve iki çocuğunu, genç bir kadına tercih edip giden bir adamı kim affeder? Üstelik bunların sonu ne olur, kötü yola mı düşerler, bunları hiç düşünmeden... Bunu hiçbir vicdan affetmez ve ona "Baba" diyemez.
- C.Ç: Öyle deme yavrum, rahmetlinin arkasından...
- V.Ç: Rahmetine bir şey demiyorum anne.. Ama böyle bir kadın ortada bırakılır mı? İşte bu beni anneme daha da çok bağladı. Ona nasıl sahip çıkmam, nasıl bakmam? Ben annemin gözleriyim, onun için yaşıyorum. Tek istediğim Allah gecinden versin, ömrünün son gününe kadar onu gülerken görmek. Hepsi bu!
AŞK FALAN DİNLEMEM
- C.Ç (Sesi titriyor, gözleri doluyor): Allah herkese benim oğlum gibi evlat nasip etsin. Her zaman öper, koklar... Geceleri çekim uzun sürmüş, geç saate kalmışsa arar "Anne canın bir şey çekiyor mu, sana ne getireyim?" diye sorar. Yavrum çocuktu, beni sabahın 5 buçuğunda karanlıkta servise bindirirdi. Sonra uyuya kalmamak için eve dönmez, okula erken gidip kapıda beklerdi. Her akşam da servisden beni alırdı.
- Çocukken siz de çalıştınız mı?
- V.Ç: Ben 7-8 yaşımdan beri çalışıyorum. Babam varken de maddi durumumuz iyi değildi, kahvede çalışırdı babam. Ben de okul çıkışı su satardım, sakız satardım. Bir ara ayakkabı boyadım. Sonra bizim mahallede bir nalbur vardı, Seyfettin abi, o beni işe aldı. Liseye kadar onun yanında çalıştım.
- C.Ç: Aslında anlatılacak bir hayat değil bizimkisi, çok zorluklar yaşadık. Ama kimsenin hiçbir kuruşuna tenezzül etmedik. Allah bana böyle bir evlat verdi ya, ben çektiğim acıların hepsini unuttum. Benim mükafatım da evlatlarım oldu.
- Peki diyelim günün birinde evlenmek istediniz, annenizi bırakabilecek misiniz?
- V.Ç: Kesinlikle bu mümkün değil. Ancak anneme layık, onu sevecek bir kadın olursa aynı çatı altında yaşayabiliriz. Dünyanın tüm nimetleri de önüme serilse bunu yapmam. Beni bu günlere getiren de annemin sevgisi zaten. Yoksa ben o renkli, şatafatlı dünyaya özenip bana ve mesleğime zarar getirecek şeyler yapabilirdim. Annemin bana emanet olması, benim her türlü kötülükten uzak durmamı sağladı.
- Ya aşık olursanız ve sevdiğiniz kadın birlikte yaşamak istemezse..?
- V.Ç: Yok, aşk falan dinlemem. Benim şartlarım böyle... Beni gerçekten seven insan, annemi de sevecektir zaten. İstemezse ben de onu sevemem.
- Şimdi ünlü oldunuz, daha renkli bir hayatın içindesiniz. Gece hayatınız hiç yok mu, çekimden çıkıp eve mi geliyorsunuz hep?
- V.Ç: Benim askerlikten sonraki dönemim biraz hızlı geçti. Doğu'da askerlik yaptım, zor günlerdi. Annemi biraz üzdüm o zamanlar, sabahlara kadar içki içmeler falan... Bu beni çok yordu. İki yıldan beri alkol almıyorum. Çok nadiren bir kadeh şarap belki. Evim benim mabedim, mecbur kalmadıkça hiçbir yere çıkmıyorum.
İlknur K. AKMAN
zeynep nazli 02-11-06, 11:35 Filmleri - Oyuncu (5 Film)
Organize İşler Kumarhane müdürü 2005
Avrupa Yakası Kubilay 2004
Güneş Yanıkları Ferhat 2000
Herşey Çok Güzel Olacak 1998
Bir Demet Tiyatro 1997
kubiiiii hehe cok iyi bir oyuncu cok begeniyorum!
ben gülenayı daha çok seviyorum.ama bu bölümde kubi çok şekerdi.inşallah yine yapraka söyler tanrıverdinin sırrını. :)
merve_buse16 06-01-07, 15:45 kubiyi çok seviorum ama daha çokta gülenayı süper yha çok komik
computerhand 15-02-07, 11:40 süper bi oyunculuğu war ayrıca sesi de çok güzel bayılıyorum kendisine çok da komik bide yaprakla sevgililer güünde ayrı olmasalardı iyi olcaktı dizide tabi
Çok şeker bi insan kendisi... Avrupa Yakası'nda da kendisini oynuyo sanki:)
4 gün önce kendisiyle tanışma fırsatım oldu:) Sarp Apak'ı görmeye gitmiştim açıkçası ama Vural Çelik'le tanışmak da apayrı bi şans oldu benim için...:img-wink: Baba Beni Okula Gönder Kampanyası için bağış yapmaktan bahsediyoduk, çok ilgilendi konuyla. "Ben zaten Unicef'e bağış yaparım hep" dedi, üyesi miymiş galiba, öyle bişey... Çok duyarlı davrandı. Espriler fln yapıyodu, durgunlaştı bi anda, gözleri doldu diyebilirim nerdeyse. Kesinlikle ne istersek bağışlayabilirmiş. Hatta boxer'ını açık arttırmaya çıkartmaktan bahsetti:img-hyste Ama 1 milyardan aşağı vermezmiş:img-hyste
Sonracığıma yonja'ya üyeymiş bi aralar. 2 kıza mesaj atmış, "Ben Vural Çelik" diye, karşı taraftan, "Yok ben de Kraliçe Elizabeth" diye cevap gelince "valla bak, istersen ver msn'ini, cam açayım, görürsün ben olduğumu" demiş, kızlar da "yok ben herkese msn vermem" diyince kapatmış yonjasını:img-hyste Yani biri bi gün size yonjadan "Ben Vural Çelik" diye msj atarsa inanın:)
Çok acaip espritüel bi kişilik kendisi, çok kibar konuşuyo. Kızların ruhundan da iyi anlıyo:img-wink: Acaip misafirperver bi tip. Ben Avrupa Yakası Seti'nde tanıştım kendisiyle, mutlaka tekrar gel, ağırlarız fln diye çok sempatik yaklaştı:good:
Allah inşallah tekrar güzel koşullarda karşılaşmayı nasip eder:img-wink:
http://img78.imageshack.us/img78/3081/dsci0850oz0.th.jpg (http://img78.imageshack.us/my.php?image=dsci0850oz0.jpg)
sisella86 çok şansloısın yaaa ben de bayılıyorum kubiye de insan bursada olunca olmuyoo
Dün Ankara'daydı kendisi, tekrar görüşme fırsatım oldu:img-wink: Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin Avrupa Yakası'na verdiği "Yılın Dizisi" ödülünü almaya Avrupa Yakası ekibini temsilen geldi... Ünlülerin hayatının ne kdr zor olduğunu gayet yakın ve açık olarak gördüğüm bi gün oldu:) "Vural Çelik'in misafiri" olaraktan girdiği her deliğe girdim çok şükür ama 4 saat yanında olmama rağmen anca 10 dakika konuşabilmişimdir. Paso peşinden koşmakla geçti günüm:) Bi hayran kitlesi geliyooo, alıyoooo ve götürüyo, bi anda nereye gittiğini gözle bile takip edemiyosunuz:)
Galatasaraylı kendisi, biliyosunuzdur belki, "Yüce Camiamız" olarak bahsetti Galatasaray'dan:) Ben de Galatasaray Store'dan bitki çayı için süzgeçli bi mug alıp hediye ettim:) Kullancağına söz verdi:) Törende Gülenay'dan "Nerdesin Baba?" şarkısını söyledi:) (Söz-müzik kendine ait:img-wink: ) Sürekli bi şarkı söylüyo zaten:) Çok samimi, içten bi insan. Hiç "ben ünlüyüm, ulaşılmazım" havası yok. Ordaki tüm öğrencilerle kanka oluverdi:) Çok feci uykusuzdu yalnız, sürekli esneyip durdu, "Beni sabahın seherinde getirdiniz burayaaa" diye yakındı sürekli öğrencilere:)
Dünden hatıra bi kaç da resim...
http://img248.imageshack.us/img248/4783/dsci0003dh0.th.jpg (http://img248.imageshack.us/my.php?image=dsci0003dh0.jpg)
http://img248.imageshack.us/img248/2610/dsci0007yx0.th.jpg (http://img248.imageshack.us/my.php?image=dsci0007yx0.jpg)
Tam arkasında sırıtan bej hırkalı benim:)
http://img248.imageshack.us/img248/2007/dsci0018ks2.th.jpg (http://img248.imageshack.us/my.php?image=dsci0018ks2.jpg)
http://img248.imageshack.us/img248/9496/dsci0024vi7.th.jpg (http://img248.imageshack.us/my.php?image=dsci0024vi7.jpg)
Yine arkasındaki ben oluyorum, elini omzuna koyan:img-wink:
YağmursenA 13-04-07, 21:34 çok tatli gizem'im :img-wink:
Çok komik bir adam ya...(Biri bizi durdursun canım :D)
Milliyet TV ekinde şu haber vardı
Kubi Album Çıkarıyor
Atv'nin sevilen dizisi Avrupa Yakası'nda "Kubilay"karakterini canlandıran Vural Çelik albüm çıkarıyo.Dizide söylediği şarkılarla yapımcıların dikkatini çeken Çelik,müzikal skeç tarzında bir albüm yapacağını söyledi.Yaklaşık bir yıldır albüm üzerinde çalıştıklarını belirten Çelik,"Albüm çalışmalarımız önümüzdeki ay bitecek.Çok farklı bir tarz olacak"dedi.
çok önceden vural çelik avrupa yakasında oynandığı halde çok tanınmadığı sıralarda ben ve arkadaşım okul çıkışı bi arkadaşıyla görmüştük ama dediğim gibi çok tanınmadığı için vede gerçek adını bilmediğimiz için yanına gitmedik.Ama şuanda çok pişmanım keşke gitseydim diye kendimi yiyip bitiriyorum
ahhh ahh ben bi görsem koşa koşa giderim kubiciğimin yanına:):)
senay_ablam 28-06-07, 18:49 arkadaşlar vural çelikden resim isteyen varsa bana ö.mesaj atsın ben aslında şenay gürler hayranıyım onun için sete gittim bu arada vuralla da çekildim
Vural Çelik çok iyi bi oyuncu gerçekten ben çok beğeniyorum ;) Niye başlığı bu kadar gerilerdee??:)
aysa-17310 25-07-07, 17:57 arkadaşlar vural çelikden resim isteyen varsa bana ö.mesaj atsın ben aslında şenay gürler hayranıyım onun için sete gittim bu arada vuralla da çekildim
Ben istiyorum Selün, ekle. Litfeyn ama:img-pilot
Evet ya burayada eklersen çok seviniriz!:img-wink:
forgetmenot 02-08-07, 14:34 Sess tonunu çok beğeniyorum.Çok başarılı dublajlar yapar gibime geliyor.Kıvrak,çok güzel bir sesi var.
http://img401.imageshack.us/img401/6910/06170802nt7.png
saolll zeynomm :D
gülenayy son zmnlarda fazla çıkmıodu ıma yaa :D gülseye söleyelim çıksın :img-hyste:img-hyste
bence çok başarılı ve profesyonel bir oyuncu
evet busemm yeni sezonda daha çok gösterirler inşallah :D ben çok seviyorum gülenay'ı yaa her gördüğümde ağlayasım diil gülesim geliyo:img-hyste
süper bi adam ya....çok ii bi oyuncu
Vural'ın filmi ne zaman gösterime giriyor bilen var mı?
http://img523.imageshack.us/img523/1459/vuralelik145ghdxk0.png
http://img490.imageshack.us/img490/5066/kubiyaprakkzf8.png
http://img105.imageshack.us/img105/2651/uurortrtwf3.jpg
http://www.vuralcelik.net/vural.jpg
!! Elyf !! 05-03-08, 04:38 Türk’üz, Türk’üz kardeşim Türk’üz Türk’üz ulan biz!
Avrupa Yakası dizisinin ‘Kubilay’ı Vural Çelik ilginç bir marş yazdı. Renkli kişiliğiyle tanınan oyuncu marşı, “Türkler uzaya gitse yolda hangi şarkıyı söylerdi” fikrinden hareketle kaleme aldığını açıkladı. Uzay yolunda mangal ve rakılı Türklerin hikayesinin anlatıldığı marşta, “Gider Uranüs’ten örnek alırız, canlı varsa kulağından tutup getiririz” deniliyor. Çelik, marşın Türklerin uzay yolu macerasında çok tutulacağı konusunda iddialı.
İŞTE KUBİLAY ABİ’NİN TÜRK MARŞI
Gider Uranüs’ten örnek alırız
Canlı varsa kulağından tutup getiririz biz
Bayrağımız her zaman yanımızdadır
Onu de istediğimiz yere dikeriz biz
Türk’üz, Türk’üz kardeşim
Türk’üz, Türk’üz ulan biz
Mangalımızı yaparız, rakı içeriz
Keyfinde modunu iyi biliriz
Üstüne müstüne rapor vermez
Bu gemiyi biz yaptık oğlum biz
Kaynak : Akşam Gazetesi
Kendisi sanırım Bahçelievler'de oturuyor.Sürekli orda görüyorum.Geçen Cumartesi market çıkışı elinde poşetlerle görmüştüm.Pazar günüde bir arkadasıyla dondurmacıda oturuyordu...Sevimli biri,çok iyi bir oyuncu..İlerde çok daha iyi yerlere gelecektir inşallah.
evanescence-93 28-05-08, 21:05 meraba arkadaşlar:)
vural çelik'in bu yönünü biliyormusunuz bilmiyorum ama size bir yönünü söyliycem:):)
vural çelik benim arkadaşımın kuzeni ve söylediğine göre çok ana kuzusuymuşş..
|
|