Tüm Versiyonu Göster : Bir Demet Tiyatro

kural
15-08-05, 10:47
Arkadaşlar bu diziyi çoğumuz hatırlarız.Ben forumda adını göremeyince açtım ama varsa zaten silerler.Bu dizi ile ilgili görüşlerinizi buraya yazabilirsiniz

kural
15-08-05, 11:04
http://img146.imageshack.us/img146/6492/brdemettyatro0hg.jpg

kural
15-08-05, 11:05
http://img146.imageshack.us/img146/5964/brdemettyatro29zk.jpg

kural
15-08-05, 11:06
http://img146.imageshack.us/img146/1852/brdemettyatro32fh.jpg

muhoceza
15-08-05, 15:24
çok güzeldi ya

kural
16-08-05, 08:35
http://img252.imageshack.us/img252/4541/brdemettyatro42rt.jpg

kural
16-08-05, 08:37
http://img252.imageshack.us/img252/7189/brdemettyatro60tk.jpg

kural
16-08-05, 08:38
http://img252.imageshack.us/img252/9259/brdemettyatro79zw.jpg

kural
16-08-05, 08:39
http://img252.imageshack.us/img252/2936/brdemettyatro80nk.jpg

kural
16-08-05, 08:40
http://img252.imageshack.us/img252/9703/brdemettyatro59eu.jpg

dilan_04
17-08-05, 01:13
ATV'de tekrarlarini verdiklerinde izliyorum...Tek kelime ile harika...
Resimlerde çok güzel,ellerine saglik...:)

miray87
18-08-05, 11:49
bencede cook güzel bi dizi ;)

erdinc_ucu
18-08-05, 15:59
hayatımızda çok delikanlı gibi gezinen çok ancak bi tane mükremin abimiz yok sanırım.bence herşeyi ile süper bi karekter

do49
20-08-05, 00:08
Tek kelime ile şahaser...Gerçek bir ekran klasiği.Son zamanlarda böyle mizahı bol dizi bulmak gerçektende çok zor.

izopi
21-08-05, 17:16
bir demet tiyatro...
çok başarılı bir yapımdı...
ne zamansızdı yayından kaldırılışı...
ve ne çok kayıplar oldu başlangıç kadrosundan...
aslında bence şu anda böyle tiyatro tadında bir dizinin eksikliği yoğun şekilde hissediliyor...
elbette keyifle izlediğimiz diziler var hepimizin ayrı ayrı ama...ne bileyim...
"bir demet tiyatro" ismi bende o günden bugüne öğrendiğim edindiğim herşeyi unutup yine o diziyi izlerkenki çocuk halime dönme isteği uyandırıyor...yalın bir komediydi ya...belki de o yüzden böyle hissediyorum...

puna
06-04-06, 23:34
bir demet tiyatro...
çok başarılı bir yapımdı...
ne zamansızdı yayından kaldırılışı...
ve ne çok kayıplar oldu başlangıç kadrosundan...
aslında bence şu anda böyle tiyatro tadında bir dizinin eksikliği yoğun şekilde hissediliyor...
elbette keyifle izlediğimiz diziler var hepimizin ayrı ayrı ama...ne bileyim...
"bir demet tiyatro" ismi bende o günden bugüne öğrendiğim edindiğim herşeyi unutup yine o diziyi izlerkenki çocuk halime dönme isteği uyandırıyor...yalın bir komediydi ya...belki de o yüzden böyle hissediyorum...

Ya ben herkese böyle haklısın filan diyorum ama gerçekten haklısın be arkadaşım.O yalınlığı ben başka tiyatrolarda bulamadım.Bir daha yapılsa izlemem ama neden diyorsanız bu tiyatroda çok çok büyük kayıplar oldu.Necdet Tosun ve diğerleri.Bu kadrodan gerçek sanatçılar gitti.Biz şimdi bir sürü dizi izliyoruz hatta ve hatta tiryakisiyiz ama bunlar daha farklıydı gerçekten.Kalbimdeki yara bir daha açıldı. :img-cray:

sevgi86
15-04-06, 11:38
ben de çok severdim özellikle mükremini ve annesini
o kadar bize benziyorlar ki...

jena
01-06-06, 09:09
bu diziyi seviyordum demem yeterli olmaz.o yayınlandığı dönemlerde hayatın kaos içindeydi.benim için inanılmaz zor birsüreçti.diziyi her izleyişimde biraz olsun rahatlardım.sanırım beni gülümsetmeyi başaran tek ayrıntıydı.aslında onlara bu anlamda dizi oyuncusu olmaktan öte insan olarak borçluyum.kendilerine bunu söleme şansım yok.en azından sizlerin aracılı ile bunu dile getirmiş olmak isterim.
teşekkür ederim,minnettarım.en zor günlerimde beni gülümsetip yaşama tutundurduğunuz için.ölenlere Allahtan rahmet dileyerek minnetlerimi sunarım.dualarım sizinle.diger oyunculara yanlızca beni değil gülümsetmeyi başardıkları her yurttaşım için binlerce kez teşekkür ederim:icon_ange

sedat_yalcın
10-07-06, 11:31
bugün gece 00:00 da başlıyo.haftaiçi hergün atv'de.çok ii oldu.

*arife*
10-07-06, 11:42
tek kelimeyle süper ya

Kaan 82
11-07-06, 13:27
demet sener vardi birde burda

mydestiny
11-07-06, 13:39
Dün akşam Bir İstanbul Masalı' nın ardından Bir Demet Tiyatro'yu yayınnladılar hiç haberim yoktu biraz izledim.Ne kadar özlemişim izlemeyi

chaylack
11-07-06, 16:06
ya feriştah ilk bölümde varmıydı hatırlamıyorum ama onun konuşmaları kopartıyo laz bakkal tombalak unutlmaz karakterler yeniden izleyebilmek güzel:)

onur29
12-07-06, 07:15
ya diziyi dün yayınlamadılar halbuki gazetede yazıyordu acaba ben mi izleyemedim böyle oluycaksa hiç başlatmasalardı

deadrose
12-07-06, 22:17
millet... atv de şimdi başlıyo =) kaçırmayın derim... ey gidi günler.. nasıl da özlüyorum.. eksikliği hissediliyordu.. tekrarlar iyi oldu =)

~Gülüm~
16-07-06, 23:01
ben izleyecegim cok güzeldi..

LİBRA
17-07-06, 16:46
http://img517.imageshack.us/img517/9576/069dt8.gif (http://imageshack.us)
http://img328.imageshack.us/img328/7697/image68ne9.jpg (http://imageshack.us)

rubi
03-08-06, 23:04
demet sener vardi birde burda
evet deniz akkaya da vardı

bende feriştaha ve fentezilerine hastayım :img-grin2

yesilcay
04-08-06, 23:50
Ben daha çocuk denilecek yaştayken ailece her salı tv başına geçip kahkalarla izlediğimiz dizi bir demet tiyatro!! Oynadığı sıralar mahalledeki her erkek çocuk mükremin gibi olmaya çalışırdı çok gülerdim. Benim çocukluğumun kahramanları lütfiye mükremin fadıl laz bakkallll!!! Çok seviyorum bu dizyi ve her gece atv de tekraralarını izliyorum!

ADA:)
05-08-06, 00:02
Bazı diziler vardır izlerken kendinizden bir şeyler bulursunuz,
Bazı oyuncular vardır sanki sizden bir şeyleri ekranda yansıtırlar,
Bazı karakterler vardır artık ailenizin bir parçası olmuştur,

Bu dizi yayınlandığı günü hatırlıyorum annemle beraber izlemiştim.İkimiz de bayılmıştık Bir Demet Tiyatro'ya.Zamanla tüm aileyi dizinin tiryakisi yaptık:)Ben en çok Tombalak'a bayılırdım:)

Bir Demet Tiyatro şimdi yeniden başladı:Bir nevi efsane geri döndü.Şimdi izlediğimde ne kadar güzel geliyor, eskiden de öyleydi.Eskileri hatırlıyorum çocukluğuma dair... Bakıyorum da tüm karakterleri şimdi farklı dizilerde oynarken bile hep Bir Demet Tiyatro'daki karakterleriyle hatırlıyorum. Ne sıcacık bir dizi ve ne kadar da bizden:)

impavidus
05-08-06, 11:41
Monotonluktan uzak, kendine özgü tarzıyla komedide bir milattır Bir Demet Tiyatro :img-hi: Hani hep derler ya "Bu dizide siz de kendinizden bir şeyler bulacaksınız" diye. İşte Bir Demet Tiyatro, tam bu türden bir dizi. Her gece tekrarlarını izlemek, en az eskisi kadar eğlenmemize ve geçmişten hatıralarımızın tekrardan canlanmasına sebebiyet veriyor. Umarım hep böyle devam eder ve biz de her gece bir demet olsun tiyatro ile başımızı yastığa koyarız :img-wink:

Memo_İSOM
06-08-06, 17:23
Süperdi diyorum efsane halada izliyorum...Bayılıyorum.hepsi ayrı bir karekter olarak girdi.Hayatımıza...Mükremin çıtır,Fıdıllıoğulları,Tirbişon,Kudret,Tombalak,Set tar tanrıöğen(Ordaki adı aklıma gelmedi,en önemlisi zerrin sümer,Birde hayatımıza Engin günaydın Bir demet tiyatroyla girdiğini biliyormusunuz...Zabıta rolündeydi...Vural çelik(kubilay)süperlerdi..hepsi ayrı bir tarz ve karekterler,Aklıma gelmeyen olduysa bağişlayın...

abusra
06-08-06, 17:25
olgun şimşeyi orda izlek çok komik oluyo ve insanı şaşırtıyo nerden nereye......

Memo_İSOM
06-08-06, 17:29
:img-grin2 :img-grin2 Evet ya olgun şimşek,orda süperdi,Kudret ve kapıcı rolündeydi:img-grin2

burcumm
07-08-06, 17:59
bkm de çekiliodu bisim ewin hemn aşağsı ama hiç islemeye gitmedm

Memo_İSOM
08-08-06, 23:42
Zabıta İrfan(Engin günaydın)çok komikti...Di:img-haha: ğer karekterler tartışılmaz...

gül_ecem
09-08-06, 14:58
ben böyle birşey görmedim.babamın bütün hayatı boyunca izlediği ilk dizidir.(diğerleri yedi numara vs.)inanılmazdı.bir demet tiyatro başlarsa kafamıza meteor düşse umrumuzda olmazdı.öyle bir şeydi işte.

çağloş
10-08-06, 12:26
bu diziyi fazla seyretmiyordum ama izlediğim bazı bölümleri komikti

nadas
24-08-06, 20:12
Dizinin unutamadığım karakterlerinden biri şüphesiz SAldıray abi idi.
İşte ondan bir kaç replik:
*yalan söylüyorsam bir daha sevuşmuyeyim
saldıray: hoşgelmedim züleyha. buğün bi motelde argadaşın biriğnen seğişiyoz. seğişmen soğuna doğru benim cep telefonu çaldı.
züleyha: eee!
saldıray: önce dedim şu seğişmeyi bi bitireyim de öyle açayım. karşı tarafa da ayıbolur biliyon mu?
züleyha: e tabi abi karşı tarafın da hislerini düşünmek lazım.
saldıray: neyse ben bi müddet açmadım. baktım hala çalıyo. biz seğişiyoz o çalıyo, biz seğişiyoz o çalıyo. derken derken naaalet olsun dediğm kalktığm açtım.
züleyha: e isabet olmuş abi yoksa uzayacaktı.
saldıray: kim arasa eyi?
züleyha: valla o arada kim arasa iyi değil saldıray abi. malum sevişme ortamı.
saldıray: bu bizğm baattin aradı.
züleyha: bahattin mi? bizim kapıcı bahattin?
saldıray: hee. dedi ki saldıray abi durum bu merkezde. züleyha evleniyo dedi.
züleyha: eee
saldıray: eeesi ben de apar topar zıpladım geldim. allah seği inandırsın o argadaşı ekiz yatağın üstünde öyğle bırağtım geldim.
züleyha: eksik olma saldıray abi zahmet etmişsin.
saldıray: doru mu bu züleyha?
züleyha: doğru abi allah izin verirse yakında evleniyoruz.
saldıray: ee eyvah nedcet evli.
züleyha: evliydi. boşanma ilamını gördüm saldıray abi.
saldıray: valla söylemesi zor ama züleyha bu eyvah necdet seği kandırmış. ben araştırdım o sağa gösterdiği kaat sahte. bizim çocukarı evine yolladım karısı evde öyğlee oturuyo. öğyle bi boşanmadan falan da haberi yok.
züleyha: sahi mi söylüyosun saldıray abi?
saldıray: yalanım varsa şurdan şuraya sevişmek nasip olmasın. yani gitmiiyim diyom.
züleyha: ulan eyvah necdet ulan eyvah necdet bu yaptığın son kahpelik olacak. söz veriyorum ulan.
saldıray:züleyha dur nereye gidiyon? yoğ canım bu buğün benimle katiyen seğişmez.
saldıray:tabi canım, bak sen şimdi yeni ekiz yatak almıştın ya, gel şöyle; sinirimizden bir sevişip kurtulalım...

:D:D:D:D:D

Şah-Rû
25-08-06, 08:50
Süperdi yaaa... Hiç kaçırmazdım. Karakterlerin hepsi ayrı bir alem. Mükremin' in Fadıl' a fıdıl fıdıl fıdıl demesine çok gülüyordum, bir de Feriştah'ın fentezilerine.
Geçen hafta jinekolog fentezisi vardı. Ne kadar çok oyuncu bu diziyle tanındı.
Keşke devamı çekilse. :good: :good: :good:

onur29
25-08-06, 10:41
"füreyya" çok gülerdim bu lafa amcası çok komikti füreyyanın. :D

RABİA
25-08-06, 15:35
mükreminin annesi çok tatlıydı rolünü çok güzel oynuyodu:img-grin2

betruska
25-08-06, 16:35
ben feriştahı tek geçerim valla:img-grin2

_ardakural_
26-08-06, 22:03
çok güzeldi.ben çok gülüyodum.gerçi onun yayınlandığı zamanları ben tam hatırlamıyorum ama şimdi tekrarlarını izliyorum ve çok gülüyorum.

emrekose
27-08-06, 10:21
çok güzel tiyatroydu atv de eski bölümleri çıkıyor ve severek izliyorum

pEsSiMiSt_9
30-08-06, 12:05
TV de yayınlandıı zmn her ne kdr kçk olsamda her bölümünü izlerdm:D çok güzeldi yaa...:)

Şah-Rû
07-09-06, 14:11
Atv artık tekrarlarını yayınlamıyor galiba ne güzel nostalji yapıyorduk. Çıtır ailesini tekrar izlemek keyifli oluyordu. Saldıray' ın dediği gibi "şurdan şuraya seğüşmek nasip olmasın ki" bu diziyi seviyorum.:img-grin2

Çanakkale83
07-09-06, 14:37
Yılmaz erdoğan olunca ne söylense az. Bir Demet Tiyatro tüm kadrosuyla çok başarılı bir programdı. Tekrar tekrar izlesem hiç bıkmam. Sanırım pazartesi ya da salı akşamları koyuyo ATV geç saatte.

Şah-Rû
25-09-06, 14:47
Hamamcıyı dövmek için, Mükremin ve Tırbüşon kadın kılığına girmişler. Tırbüşon dışarı o kılıkta çıkmamak için direniyor, Mükremin' in bu olay üzerine yaptığı yorum: "best of angut". :img-hyste
Hafta sonu Atv Avrupa' da tekrarını gösteriyorlardı. Acaba her hafta sonu var mı?

Şah-Rû
31-10-06, 10:07
Sabah Gazetesi Günaydın eki Yüksel Aytuğ' un köşesinden alıntıdır.

Bir Demet Tiyatro yeniden doğuyor
Cumartesi günü bu sütunlarda Bir Demet Tiyatro'yu ne kadar özlediğimi yazmıştım. Üstelik bu yapımın 12 yıl içinde şov dünyamıza birbirinden yetenekli isimler kattığını hatırlatıp, "Bu bahçeden daha çoook tomurcuk çıkar" demiştim. Allah hayra çıkarsın, erenlerin arasına mı karışıyorum ne? Aynı gün Yılmaz Erdoğan aradı. "Az önce atv ile imzaları attık. Bir Demet Tiyatro'yu yeniden çekiyoruz. Sevineceğini düşündüğüm için ilk seni aradım" dedi ve devam etti: "Biliyorsun, Haybeden Gerçeküstü Aşk oyununun televizyon dizisi haline getirilmesi fikrini de sen ortaya atmış, bizim başımıza dert açmıştın. Birkaç deneme bölümü çektik. Ama gördük ki, içimizde hâlâ Bir Demet Tiyatro ateşi sönmemiş. Kendi kendimize 'Ne yapıyoruz biz?' diye sorduk. Asıl yapmamız gerekenin Bir Demet Tiyatro olduğuna kanaat getirdik..." Hakikaten çok sevindim. Kaybettiği oyuncağını yıllar sonra tavan arasında bulan bir çocuğun heyecanını yüreğimde duydum. Düşünebiliyor musunuz? Mükremin'le, Lütfiye'yle, Feriştah'la, Fadıl'la, Tirbüşon'la, Mücver'le ve diğerleriyle 12 yıl sonra yeniden buluşacağız. Bu süre içinde aramızdan ayrılanları bir kez daha minnetle, saygıyla anacağız. Gerçek komedi dizilerini mumla aradığımız şu günlerde ekrandan bir demet tiyatro dereceğiz. Mükremin ile Lütfiye o zamanlar "Çıtır"dı, şimdi biraz "kıtır" oldular. Olsun... Ben tıpkı simit gibi oyuncunun da "gevreğini" severim!.. Hele hafif ateş üstünde, deneyimle, sınama-yanılmayla, kültür şoklarıyla, sürpriz yaşanmışlıklarla gevremiş, lezzetlenmişse...

onur29
31-10-06, 10:16
bu çok güzel bi haber bencede kesinlikle başlamlı ben hala aynı tadı alacağımıza inanıyorum umarım öyle olur bu çok güzel bi haber.

daylights
31-10-06, 13:46
bn de çok sewindim yeniden başlıcak olmasına.. tekrarlarını bile keyifle izliodum yeni bölümlerin de çok iyi olacağından eminim :) inş. biran evvel başlarlar çekimlere

kaptan jack
31-10-06, 19:40
bir demet tiyatro bence unutulmaz dizilerden biridir....yılmaz erdogan,demet akbag ve birbirinden degerli oyuncu kadrosu ile içimizi ısıtan bizden sıcacık insanlarla her hafta evimize konuk olurlardı....yeniden başlıyacak olmasına çok seviniyorum...........:img-grin2

KIRIKMIZRAP
02-11-06, 08:01
Evo senin hakkını bu form ödeyemez

kubraeren18
02-11-06, 09:27
harika bir diziydi mükremin abiye bayılıyordum.)

chaylack
02-11-06, 10:01
hafta içi sabah'a karşı yayınlanıyor hafta sonu sabah 8:50de yayınlanıyor ancak sabah yayınlanan bölümleri izleyebilyorum gerçekten çok güzel:)

yakupoglu61
02-11-06, 11:15
yenbiden başlacağı haberini duyunca çok sewindim gerçekten mühteşem bi diziydi türk televizyon tarihinin en güzel ,en iyi we en komik dizisiydi
efsane geri dönüyor :D

kubraeren18
02-11-06, 14:14
inanamıyorum tekrar başlayacagına çook sevindim ya süper:)

trevir
05-11-06, 14:05
çok güzeldi ya

eskiden herşey daha güzeldi....

özgür_keremcem
05-11-06, 19:25
ben çok sevedrim valla süper bir diziydi
tekrarlarınıda rastgeldiğinde izliyorum

Freddie
05-11-06, 22:43
sabah gazetesinde bir yazar hatta çok ünlü unuttum adını köşesinde yılmaz erdoğanla konuştuğunu ve diziyi yeinden çekmeye başladıklarını söylemiş

onur29
06-11-06, 17:36
ewet bende bi gazetede bu haberi gördüm demekki bu güzel dizi yıllar sonra tekrar ekrana dönücek çok güzel ya bu arada bu dizinin ben hafta sonueski bölümlerini gördüm ve çok şaşırdım ev yani dekor değişmiş yeni karakterler Altan erkekli, Pelin körmükçü, Şafak sezer, Engin günaydın falan vardı ben bu bölümlerim hiç hatırlamıyorum ama çok güzelmiş

Mutrix
12-11-06, 23:52
Merhaba arkadaslar...

bir arkadasimiz bir demet tiyatronun ********** linklerini eklemis. Hazirlayanin ellerine saglik, fakat bölümlerde sorun cikiyor. Winrar bölümlrde bir hata oldugunu gösteriyor. Linkleri ekleyen arkadasimiz cözüm öönerisinde bulunabilirse sevinirim...

gizem_89
13-11-06, 17:44
bu dizi yeniden başlıyorrrrrrrrrrrrr

RIZA_BABA
13-11-06, 18:33
gene başlayacak bu dizi

onur29
15-11-06, 16:43
ewet dizi başlığıa rtık gündemdeki ndizilere alındı umarım bir an önce başlar gerçekten merakla bekliyorum dizide 5 yıl sonrası anlatılacakmış

aşk_oyunu
15-11-06, 19:13
ewt sanırım gene geliyo dizi bn çok sevindim çok seviyorum..

deniz_15
17-11-06, 15:40
ben milliyetin tv ekinde okumuştum geçtiğimiz cumartesi.bence yeniden başlaması çook güzel

yakupoglu61
04-01-07, 22:28
bu topic kilitlenebilinirmi çünkü diziinin yeni bölümleri veriliyoda...

prater
31-01-07, 07:32
önce diziden mecburi ayrılık yaşayan
Gürdal Tosun
Aydın tolon,
Erdoğan Dikmen'e Allahtan rahmet dileyelim,

Sonra yeni bölümlerine bakarak, gözlerimizin Burhan çıtır, Zabıta İrfan, Olgun Şimşek, Fadıl Fıdıllıoğlu, ve Altan Erkekli'nin eski tiplemelerini aradığını,

ve artık malesef eski tadında olmadığını....

iremmmfb
02-03-07, 02:44
şimdi ki bölümleri eskisi gibi değil.reyting kaygısına düşmeden yapın lütfen.özlediğimiz tiyatromuzu geri verin bize!

boncuk-girl
16-06-07, 06:58
çok güzeldi bir demet tiyotro
sürekli izlemesemde rast geldikçe izlerdim
hoştuu keşke bitmeseydi

aysede
16-06-07, 14:30
Bence de, hostu, komikti..Demet Akbag favorimdi..Surekli takip etmesem bile arada bir bakardim, Mukremin Abi'm..:)

Keske bitmeseydi !

SILA AKKUŞ
23-07-07, 22:30
yrn tekrarları başlıooooooooooooooooo yaşasınnnnnnnnn