Irwa
03-09-06, 09:41
star tv'de baslayan imkansız ask dizisinin Efe'si.Daha önce onu hiçbir dizide gormedim.bence gayet basarılı..
|
Tüm Versiyonu Göster : Serkan Altunorak Irwa 03-09-06, 09:41 star tv'de baslayan imkansız ask dizisinin Efe'si.Daha önce onu hiçbir dizide gormedim.bence gayet basarılı.. nil89 05-09-06, 13:29 cok basarili yani gülmekten yerlere yatim ilk bölümde en cok ona güldüm cok gercekci oynuyo rolünü cok yetenekli yeni bölümlerini sabirsizlikla bekliyorum yaz gecem 05-09-06, 13:49 gerçekten çok yetenekli rolünün hakkını veriyor imkansız aşkta çok iyi bir performans sağlıyo başarılarının devamını dilerim OZKORKMAZ 05-09-06, 14:11 sonunda onu bir başrol olarak tv de gördük ebru günde ile birlikte olması bir handikap olabilir belki ama önemli olan sadece o benim iin serkan abi hacettepe tiyatro mezunu ve mimar sinan da sinema master ı yaptı bnm bildiğim genelde dublaj yapıo ve o filmler hollywood un yakışıklılarına(ethan hawke,brad pitt,jude law,johnny depp,ben stiller,matt damon ) ait genelde yani o yakışıklıların sesi serkan ayrıca trt onaylı bi sesi var bugs bunny ve rin tin tin e de o hayat verio tv8 de hi8 adlı programı sundu ayrılsak da beraberizde unisex bekir i yağmur zamanında eda nın son sevgiliini oynadı gomeda adlı bi filmde oynadı sanırım yakın zamanda vizyona girecek işte böyle dopdolu bir insan bir yetenekli bir yakışıklı ve daha da fazlası umarım onu artık beyazperdede ve tv lerde daha çok görürüz hak ettiği işler yapar ve bu dünyaya önemli imzlar atar OZKORKMAZ 05-09-06, 14:24 http://img441.imageshack.us/img441/3588/g14426758175311ys7.jpg OZKORKMAZ 05-09-06, 14:25 http://img512.imageshack.us/img512/4601/g13962177957411cg7.jpg OZKORKMAZ 05-09-06, 14:26 http://img111.imageshack.us/img111/9324/g14523112179611ob6.jpg OZKORKMAZ 05-09-06, 14:27 http://img512.imageshack.us/img512/9255/g14526193588751tg5.jpg OZKORKMAZ 05-09-06, 14:29 http://img387.imageshack.us/img387/9133/g16295271265511en9.jpg bengu_ 05-09-06, 14:36 özlem verdiğin bilgiler için teşekkürler.. bende senini ilk duydugumda bu birinin sesine cok benziyor acaba seslendirme yapmıs olabilirmi dedim.demekki dublaj sanatcısıymıs..bilgiler için tekrardan teşekkürler OZKORKMAZ 05-09-06, 14:53 özlem verdiğin bilgiler için teşekkürler.. bende senini ilk duydugumda bu birinin sesine cok benziyor acaba seslendirme yapmıs olabilirmi dedim.demekki dublaj sanatcısıymıs..bilgiler için tekrardan teşekkürler önemli deil valla ben serkan ı çok sverim çünkü dublaj olayına büyük ilgim var ben burda olucam hep elime gecen bilgileri paylaşırım bundan sonra takipteyim bengu_ 05-09-06, 15:02 benimde hep ilgimi cekmiştir dublaj sanatcıları..serkan beyin de bu işi yaptıgını ögrenince daha da ilgimi cekti şimdi..oyunculugu da cok güzel bu arada... paylasıcakların için şimdiden teşekkürler OZKORKMAZ 05-09-06, 22:06 http://img435.imageshack.us/img435/1690/2074644hr2.jpg http://img435.imageshack.us/img435/9099/23cz4sj1.jpg http://img111.imageshack.us/img111/2503/9ud4db0.jpg OZKORKMAZ 05-09-06, 22:15 ya neden kimsecik bişi yazmıo bence üzerine kunuşulası bir şahsiyet serkan sık sık burada kalabalık görürsem gercekten mutlu olacağım ben ya hani gercekten oyuncu olanlara sahip çıkma gibi bir kavram varsa bunu en çok hak edenlerden birisi bence serkan alyaria 06-09-06, 09:21 Ebru Gündeş pek bana hitap etmese de fragmanda Serkan ALTUNORAK 'ı görünce diziyi izlemeye karar verdim. İyi ki de izlemişim. Ekranda daha önce hiç bir dizisini izlemmiştim. Oyunculuğu çok doğal ve sevimli. Anladığım kadarıyla tiyatro kökenli , ayrıca dublaj sanatçısıymış. Ekranlarda şarkıcı- manken furyasından sonra birikimli kişiler hemen kendini fark ettiriyor zaten. Başarılar diliyorum. chaylack 06-09-06, 09:46 oyunculuğu çok iyi ekranda hoş bir elektriği var daha önce kendisini biyerde izleme gibi bi şansım olmadı ama çook iyi:good:başarılar diliyorum kendisine:) OZKORKMAZ 06-09-06, 20:27 serkan bu akşam yine çok iyiydi oyunculuğu bir yana sesini kullanışı bile yetiyor bana aslında ama tabii oyunculuğunada diyecek yok bu arada kimseler yok burda ya milletin haberi yok heralde başlıktan EsMeR_EzO_KY 06-09-06, 20:45 OZKORKMAZ resimler için ve bu başlıktan bizi haberdar ettiin için tşkkr...Serkan Altunorak'ı ilk olarak bu sit-com da tanıdım bence çok yakışıklı ve iyi bir oyuncu eminim istediği yere kısa bir zamanda gelecektir...:) tuğba filiz 06-09-06, 20:53 bende daha önce hiç bi dizide görmedim ama çok iyi oynuyo bence apple-core 06-09-06, 20:57 son zamanlarda her türlü olumlu ve bir oyuncuda olması gereken özellikleri bünyesinde barındıran bir oyuncuya rastlamamıştım...belki ben çok seçiciyim bilmiorum kimseye de haksızlık yapmak istemem ama serkana tam anlamıyla BAYILDIM:img-icecr gerek oyunculuğu gerekse yakışıklılığıyla hemen dikkatimi çekti..sesini ztn hemen tanıdım arkadaşın dedii gibi çoğu yerden tanıorm sesini ...küçükken bugs bunnyi çok sewerdim,seslendirenin serkan gibi biri olduunu bilseydim daha da çok sewerdim herhalde:img-grin2 Memo_İSOM 06-09-06, 21:02 gerçekten başarılı bir oyuncu daha önce yağmur zamanında oynamıştı sanırım edanın sevgilisi olarak umarım doğru hatırlıyorumdur.ordaki adı volkan dı b_r_k 06-09-06, 21:43 gerçkten çok yakışıklı ve başarılı bir oyuncu ayrılsak da beraberizde de çok tatlıydı bu rol ona çok yakışımş bence forgetmenot 07-09-06, 06:17 Ebru Gündeş'in dizisinde oynamakla, çok iyi bir şans yakalamış.Umarım kendini gösterme imkanı bulur.TV'ler yeni bir yetenek kazanır! alyaria 07-09-06, 07:45 Akşam yine çok beğendim Serkan ALTUNORAK'I. Dünkü bölümde mimiklerine de bayıldım. Sanırım ilk bölümde dikkatimden kaçmıştı:) Bazı oyuncuların rol yaparken rollerini ve oyunculuklarını abarttıklarını görüyorum ama bu Serkan Bey için geçerli değil. İzlerken oyunculuğu rahatsız etmiyor izleyip kalıyorsunuz işte.. zeynep nazli 07-09-06, 09:54 Filmleri - Oyuncu (3 Film) Gomeda Tolga 2006 İmkansız Aşk Efe 2006 Yağmur Zamanı Volkan 2004 zeynep nazli 07-09-06, 09:55 Güle oynaya korku filmi çekiyorlar Korku filmi setlerinden kara haberlerin gelmesi neredeyse âdettendir. Ancak çekimleri Kapadokya’da süren “Gomeda” filminin seti, bu âdetlerden hiç nasiplenmemiş. Ödüllü kısa filmleriyle tanınan genç yönetmen Tan Tolga Demirci, oyuncular Feride Çetin, Bulut Köpük, Bahar Yanılmaz, Halim Ercan, Serkan Altunorak ve teknik ekip, birbirleriyle şakalaşarak gayet keyifli çekimler yapıyor. Yönetmen yardımcısı Cem Bey ise arada ekibe ciddiyeti hatırlatıyor; haksız değil, çekimin şimdi yapılamaması, setin üç gün uzaması demek. Bu eğlenceli çalışmanın ardında Tan Tolga Demirci’nin, yıllar boyu süren korku filmi merakı ve analizleri var. Bu analizlerini -aslında tezini- geçen ay “Korku Sinemasının Psikanalizi” adıyla kitaplaştıran Demirci, ilk uzun metrajında, sürreel öğelerle bezeli bir fantastik gerilim sunmaya hazırlanıyor. Adını, ‘şeytan vadisi’ anlamına da gelen Gomeda Vadisi’nden alan film, üniversiteli beş gencin tatile geldiği bölgede yaşadıklarını konu alıyor. Vadideki mağaraların, yüzyıllar boyunca cinsel günah işlemiş kadınlara karşı bir işkence odası olarak kullanılması fikrinden hareket eden yönetmen, o mekanda sıkışmış öfkenin, sanrısal bir göbek kordonuyla bugüne ulaşıp gençlerin tatilini bir kâbusa dönüştürmesiyle ilgileniyor. “Bana önce sinema okuttu, sonra kitap yazdırdı, şimdi de film çektiriyor.” dediği korku sinemasına karşı boyun borcunu ödediğini söyleyen Demirci için bu film aynı zamanda kendi korkularını ehlileştirmenin yolu. “Korku duygusuyla aramda bir baştan çıkarma anlaşması var; kim önce baştan çıkarırsa o daha güçlü oluyor. Şu an kendimi güçlü hissediyorum; çünkü filmi idare edebiliyorum. Gerçek hayatta kontrol edemediğiniz duyguları, film çekerek kontrol altına alabiliyorsunuz. Soyut bir korkuyu ehlileştiriyorsunuz. Filmin -çaktırmadan- amacı, kendi korkularımı ehlileştirmek.” Ortamın keyifli olmasının bir sebebi de bu olsa gerek. Yönetmenin kendini güçlü ve iyi hissettiği yerde işler yolunda gidiyor. “Kesinlikle çok eğleniyoruz.” diyen yönetmen için bunun sırrı, aynı yaş grubundan oyuncularla komplekssiz ve kolayca iletişim kurabilmek. Manzara, oyuncular cephesinde de aynı. Feride Çetin haricinde hepsi ilk kez sinema filminde çalışan oyunculardan Halim Ercan, “Haziran Gecesi”nde, Bahar Yanılmaz “Kapıları Açmak”ta ve Serkan Altunorak “Yağmur Zamanı”nda rol almışlardı. Genç oyuncular da yönetmen gibi korku türünün takipçisi ve yönetmene sonuna kadar güveniyorlar. “İşine çok hakim.” diyor Feride Çetin. Bulut Köpük’se Demirci’nin, çok zengin bir düşünce dünyası olduğunu söyleyip “Bunu sonuna kadar sömürmeliyiz.” diye gülüyor. Zaten hepsi sözleşmiş gibi, “Projeyi kabul etmemde en büyük etken Tan’dır.” diye konuşuyor. Türkiye’de son yıllarda korku filmleri çekilmeye çalışıldı; ancak pek de başarılı olunduğu söylenemez. “Okul”, “Büyü”, “Dabbe” gibi örnekler ancak sınırlı bir ilgiye mazhar olabildi. Demirci’ye göre bu doğal; çünkü “Türkiye gibi henüz yabancılaşmanın tam anlamıyla yaşanmadığı yerlerde korku türü yeşermez.” Korku filminin, ancak kendine yabancılaşmış bireyler üzerinde etkili olabileceğini söyleyen yönetmen, “Buralarda korku filmine ancak gülünür.” diyor: “Türkiye hâlâ kolektif şekilde var olabildiği için, yani bayramlaşmalar, akraba ziyaretleri, komşuluk ilişkileri yaşandığı için bunlar oldukça korku sinemasını kapınızdan kovarsınız.” Söz konusu problem, metropollerimizin yabancısı değil aslında. Kapadokya da filmde bu amaca hizmet ediyor; ‘yabancılaşmanın egemen olduğu şehir kültürünü, mistik gerçeklikle birleştiriyor’. Demirci’nin, korku türündeki filmi bir yandan da sürreel öğelerden beslenince, gerçekten bu coğrafyayla nerelerde kesişebileceği merak konusu. Ancak genç yönetmen bu konuda da hazırlıksız değil. ‘Kişiselden yola çıkıp evrensele ulaşmayı’ amaçladığını dile getiren yönetmen, filmin ‘anlaşılmaz’ olmayacağını özellikle vurguluyor. Bunu filmin vizyona gireceği kasımda göreceğiz. zeynep nazli 07-09-06, 09:56 Kapadokya'da sessiz, sakin korku 'Gomeda'da Kapadokya tatilleri kabusa dönüşen beş gencin hikâyesi anlatılıyor. Oyuncular Bahar Yanılmaz, Serkan Altunorak, yönetmen Tan Tolga Demirci, Halim Ercan, Feride Çetin ve Bulut Köpük (altta, soldan sağa) birlikte. FOTOĞRAFLAR: SERKAN TAYCAN Kısa filmleriyle tanınan Tan Tolga Demirci'nin yönettiği, adını Kapadokya'daki bir vadiden alan 'Gomeda', gelecek sezonun korku filmlerinden biri. Set o kadar sakin ve keyifli ki burada bir korku filmi çekildiğine inanmak zor! 06/05/2006 (1306 kişi okudu) OLKAN ÖZYURT (Arşivi) NEVŞEHİR - Kapadokya 'filmcilere' oldukça alışkın bir yer oldu son zamanlarda. Malum 'Asmalı Konak'ın yıldızını parlattığı bölge, doğal plato olması vesilesiyle 'filmcilerin' tercih sebeplerinden biri. Bu sadece bizimkiler için geçerli değil, kimi zaman uluslararası yapımların da burada çekildiği oluyor. Jean Reno'lu 'Kurtlar İmparatorluğu'nu hatırlayın, bir bölümü bu bölgede çekilmişti. Bu arada söz uluslararası yıldızlardan açılmışken hani geçenlerde Türkiye kaçamağı yapan Charlize Theron'un da üç günlüğüne Kapadokya'da kaldığını belirtelim. Neyse, 'filmciler' bu sezon da Kapadokya'yı tercih etmişe benziyor. Çünkü gelecek sezon gösterime girecek fantastik gerilim 'Gomeda' ile 'Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu'nun çekim mekânı yine Kapadokya. 'Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu' filminin şimdilik çekimleri İstanbul'da devam ediyor. Mayıs 12'de Kapadokya yolcusu onlar. Ama bölgede film sezonunu Tan Tolga Demirci 'Gomeda' ile çoktan açtı. Korkunun kitabını yazmış! Kısa filmleriyle tanınan Demirci, ilk defa uzun metraj için yönetmenlik koltuğuna oturmuş durumda. Aslında Demirci'nin ilk uzun metrajında korku filmi çekmesi çok doğal geliyor. Çünkü 'Korku Sinemasının Psikanalizi' adlı bir kitabı bile var. Demirci kitabını yazdığı işin şimdi pratiğini yapıyor! Feride Çetin, Halim Ercan, Bulut Köpük, Bahar Yanılmaz ve Serkan Altunorak'ın rol aldığı film, beş gencin Kapadokya'da tatillerinin nasıl kâbusa dönüştüğü üzerine kurulu. Energy Prodüksiyon'un yapımcılığını üstlendiği film konusu itibarıyla ilk başta gençlik korku filmlerini hatırlatsa da hemen belirtelim aslında iletişimsizlik, yabancılaşma, Demirci'nin söylediğine göre içimizdeki 'korkular' üzerine bir yapım. Demirci bu korkuları filmde dışsallaştırdığını söylüyor. Yani öyle kan revan türünden bir durum söz konusu değil. Demirci, filmi Kapadokya'da çekilmesinin sebebini şöyle açıklıyor: "Kentin yabancılaşmış gençleri bu mistik coğrafyayı gezmeye geliyor. Dolayısıyla burası yabancılaşmayla mistisizmi çok iyi buluşturuyor." Tabii açık 'arazide' çalışmak işleri kolaylaştırıyor. Fazla problem çıkmadan işler yolunda gidiyor. Ekip, mağaralardaki çekimleri çoktan bitirmiş. Filmin en zorlu sahnelerinin bu çekimler olduğunu Feride Çetin'in, "Eksi dört derece soğuğu da gördük" demesinden çıkarabiliyoruz. Biz gittiğimizde gençlerin ilk defa Kapadokya'ya gelmesi ve Gomeda Vadisi'ni keşfetme sahneleri çekiliyordu. Önceki günlere göre daha durağan sahneler. Set ekibinin aklının bir köşesinde ise o akşam oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş maç var. Nerede ve nasıl izleyeceklerini hesap ediyorlar. Maç mevzusunu biraz deşince futbola düşkün bir ekiple karşı karşıya olduğumuzu anlıyoruz. Zaten bir gün önce 'Işıkçılar'la 'Prodüksiyon'cular maç yapmış gece yarısı. Bu maçların devamının geleceğine hiç süphe yok. Tan Tolga Demirci pek futbolla ilgilenmese de setin yükünü omuzlayan yönetmen yardımcısı Cem Tabak, sıkı bir Fenerbahçeli. Tabii kupayı Beşiktaş'ın alması pek hayırlı olmuyor! Oyunculardan Feride Çetin en kıdemlileri. Diğerleri ilk kez bu filmde başrol oyuncusu olarak kamera karşısına geçiyor. Hani her korku filminin setinde garip vakalar olur ya, insanın inanıp inanmama konusunda terettüt ettiği, "Gomeda'da böyle bir şey oldu mu?" diyoruz. Beşi birden bıyık altından gülüyor, inanmayın öyle hikâyelere türünden bir bakış eşliğinde. Oyuncular acayip kaynaşmış durumda. Artık İstanbul'a dönünce birlikte eve çıkarsınız esprileri yapıyoruz. Yönetmenlerine de büyük bir sevgi besliyorlar. Tabii hem yönetmenin hem de oyuncuların korku sinemasını çok sevmeleri bu sevginin ortak paydası. Tan Tolga Demirci şu hayattaki sinirleri aldırılmış insanlardan biri. Bilenler bilir işin doğası gereği film setleri oldukça gerilimlidir. Ama Demirci kriz anlarında bile, sakinliğini bozmuyor. Öyle ki megafonla konuşurken bile sesini duymakta güçlük çekiyorsunuz. Vadiyi keşfetme sahnesi çekildikten sonra, sırada araba sahnesi var. Bu sahnenin hazırlığı sürerken Kıraç'ı ve Ayşe Şule Bilgiç'i görüyoruz. Motosikletle yanlarından geçecekler arabanın. Konuk oyuncular yani. Araba sahnesi biraz zorlu bir deneyim. Çünkü yönetmenin müdahalesini kısıtlayan bir çekim. Önüne kamera monte edilen araba yaklaşık üç dakikalık bir yol yapacak. Bu sırada diyaloglar var oyuncular arasında. Fakat Demirci arabanın önünden giden minibüste sadece uzaktan izliyor çekimi. Yani anında müdahale etme olanağı yok. Ama birkaç kez tekrarla sahne çekiliyor. 'Gomeda'da son birkaç gün. Çekimler bitmek üzere. Film de kasımda vizyona girecek. Korku filmleri bu sezon olduğu gibi gelecek yıl da karşımıza gelecek. Anlaşılan açılışı da 'Gomeda' yapacak. Bakalım içimizdeki korkularla yüzleşebilecek miyiz, filmi izleyip göreceğiz. Feride'nin ikinci filmi '2 Genç Kız'da asi genç Behiye'yi oynayan Feride Çetin, iki yıl sonra 'Gomeda'da tekrar kamera karşısına geçiyor. Sinema eğitimi alan Çetin, tam bir sinema âşığı! Bu sevgi de onu oyuncu, yönetmen (kısa filmleri var), gazeteci (Digiturk dergisinde) olarak sinemanın içinde tutuyor. 2000'li yılların gençlerini yansıtabilecek karakterleri oynamak istediğini belirten Çetin, "Gençlerin kaygıları, çatışmaları var ve sistemle uyuşamıyorlar" diyor. Tan Tolga Demirci'yi daha önceden tanıdığını belirten Çetin, önümüzdeki günlerde birkaç projede daha yer alacak. zeynep nazli 07-09-06, 09:57 http://www.yenisafak.com.tr/resim/buyuk/tvonl_byk.jpg zeynep nazli 07-09-06, 09:57 Onlar da imkansız bir aşka düşüyor Star Tv'de yayınlanmaya başlayan İmkansız Aşk, ünlü bir ses sanatçısıyla bir basket koçu arasında gelişen aşkı anlatıyor. Dizinin başrollerinde Ebru Gündeş ve Serkan Altunorak var Özlem Albayrak Şehadetten türban karşıtlığı çıkarmak En Çok Okunanlar • Filmlerden Seçmeler • Lezzet Avcısı Anadolu yollarında • Bilişim fuarından özel röportajlar • Hallederiz Kadir'e boşanma davası • Arap kıyafetleri giyen polisler, çeteye karşı • Cinayet suçlusu nizamiyeye geliyor • Spor yazarları şakalanıyor • atv'den yeni dönem tanıtımı • Bu gece kandilden evlere feyz akacak En Çok Gönderilenler • Filmlerden Seçmeler • Lezzet Avcısı Anadolu yollarında • Bilişim fuarından özel röportajlar • Hallederiz Kadir'e boşanma davası • Arap kıyafetleri giyen polisler, çeteye karşı • Cinayet suçlusu nizamiyeye geliyor • Spor yazarları şakalanıyor • atv'den yeni dönem tanıtımı • Bu gece kandilden evlere feyz akacak AYSEL YAŞA 02.09.2006 Star Tv'de Ebru Gündeş ve Serkan Altunorak'ın başrollerini paylaştığı İmkansız Aşk isimli yeni bir sitcom başladı. Ünlü bir kadınla sıradan bir adamın aşkını anlatan dizi, konu itibariyle Hugh Grant ve Julia Roberts'ın başrolünü üstlendiği Nothing Hill adlı romantik komediyle benzerlik taşıyor. Uzun süredir dizilerde rol almayan ve ilk defa bir sitcomda oynayacak olan Ebru Gündeş "Ebru nasıl başaracak diye düşünülüyordur ama birlikte rol aldığım tiyatrocu arkadaşlarım 'senden bu kadarını beklemiyorduk' dediler. Bu da benim için çok önemli. Karşımızdaki onca güçlü filme ve diziye karşı ilk bölümde başarı yakaladık, bunun devam edeceğine eminim" diyor. SİTCOM ÇOK ZOR, ÖZELLİKLE DE EZBER Diziye başlamadan önce birtakım şartları olduğunu ve bunları yönetmene ilettiğini anlatan Gündeş "Bir sahneyi bin kere çekmek gibi yönetmen egoları beni bunaltıyor. Bu şartlarımı dile getirdim. Onlar da herşeyi seri hale getirebileceklerini söylediler. Benim bir sahneyi bir saatte çekmek için ne zamanım ne de gücüm var" şeklinde konuşuyor. Canlandırdığı Ece Güneş karakteriyle aralarında ses sanatçılığı haricinde hiçbir benzerliği olmadığını belirten Gündeş, dizideki karakterini "Ailesini bir arayara toplamaya çalışan ve imkansız aşk yaşayan bir sanatçı" olarak tanımlıyor. Sitcomun oldukça zor olduğunu belirten Gündeş, özellikle de ezberda zorladığını dile getiriyor. Partneri Serkan Altunorak'ı da oldukça başarılı bulan sanatçı "Elbette partnerlerin birbirlerinden elektrik alması önemli. Ama ben bu olayı çok önemsemiyorum. Herkes üzerinize düşen vazife neyse onu yapmalı" diyor. HUGH GRANT'A BENZEDİĞİM İÇİN TERCİH EDİLDİM Dizinin erkek başrol oyuncusu Serkan Altunorak Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olduktan sonra, New York'ta oyunculuk alanında eğitim almış. Bugüne kadar birçok dizi ve filmde dublaj yapan oyuncu, "10 yaşından bu yana bu işi yapıyorum. Çizgi filmlerde de dublaj yaptım. Bugs Bunny'nin de orijinal sesiydim" şeklinde konuşuyor. Altunorak dizideki rolünü "Özel bir kolejde basket koçluğu yapan, otuzlu yaşlarda kendi halinde yaşayan bir genci canlandırıyorum" şeklinde açıklıyor. Daha önce Ayrılsak da Beraberiz ve Yağmur Zamanı gibi dizilerde rol alan Altunorak, kendisine neden bu rolün verildiğini sorduğumuzda bu soruyu "Beni neden tercih ettikleri konusunda bir fikrim yok. Ama tahminimce kafalarında Hugh Grant'a benzeyen, bir starın ilk görüşte aşık olabileceği fiziksel özelliği olan birini düşünmüş olabilirler. Ben de bu kriterlere uyuyorum" diye cevaplıyor. Canlandırdığı karakteri kendine çok yakın bulan Altunorak "Magazin kültürünün Türkiye'de hakim olduğunu düşünürsek böyle bir hayatın insanlara dizi aracılığıyla gösterilmesi çok doğru. Çünkü bizim dizimiz, magazinin insanın hayatını nasıl değiştirdiğini gözler önüne seriyor" şeklinde konuşuyor. zeynep nazli 07-09-06, 10:00 i Başrollerini Ebru Gündeş ve Serkan Altunorak’ ın paylaştığı yepyeni bir aşk hikayesi! Kaderleri çıkmaz bir yolda kesişen iki aşığın romantik, komik ve keyifli maceraları… Milyonların sevgilisi Ebru Gündeş bu kez sadece sesiyle değil, komedideki ustalığıyla da herkese parmak ısırtacak. Ekranlarda şimdiye dek görülenin çok dışında gerçeğe yakın mekanlarıyla, usta işi oyunculuklarla, tiryakilik yaratacak bölümleriyle, İmkansız Aşk, izleyicinin yeni favorisi olmaya şimdiden aday. Ebru Gündeş, dizide, gerçek yaşamına çok yakın bir karakterle, Türkiye'nin en popüler ve en sevilen müzik, sinema, televizyon, reklam Süper Star'ını canlandırıyor. Yıllar önce mezun olduğu lisede düzenlenen bir söyleşiye katılan Süper Star Ebru'nun hayatını, okulun sempatik ve yakışıklı beden eğitimi öğretmeni ve aynı zamanda basketbol takımı koçu olan Emre kurtarınca, bir Süper Star ile sıradan bir basketbol koçu arasında, "imkansız aşk" başlar. Ebru, hiç alışkın olmadığı ama yıllardır özlemini çektiği, sade ve gösterişsiz hayatı Emre'yle paylaşmaya çalışırken; Emre de, Ebru'nun her saniyesinin kameralar önünde geçen bol ışıklı hayatına alışabilecek midir? Ebru'nun annesi ve kız kardeşi bir yandan; oğluna gelin beğenmeyen Emre'nin annesi diğer yandan, ikilinin bir araya gelmemeleri için ellerinden geleni yaparlar. Ama her defasında aşk galip gelebilecek midir? Tüm ailenin keyifle izleyeceği bu yepyeni sit-com Star TV ekranlarında! Senaryo - Yönetmen: Tayfun Güneyer Yapımcı: Havva Ünal Oyuncular: Ebru Gündeş, Serkan Altunorak, Necmi Yapıcı, Eylem Yıldız, Betül Arım, Işık Aras, Murat Akkoyunlu, Volkan Saraçoğlu, Halim Ercan, Özlem Gürler. SELİN ASLAN 07-09-06, 10:42 gerçekten çok başarılı bir oyuncu.oyunculuğu,konuşması,ses tonu süper.imkansız aşktada çok başarılı. melekgözler 07-09-06, 11:52 yağmur zamanından az biraz hatırlyorum ama bu kadar yakışıklı olduğunu ilk defa görüyorum :) dizinin ilk bölümünü izleyemedm çünkü annemler ebru gündeşi sevmiyolar ama dünkü bölümü izledim gerçekten güzel ve komikti oyunculuğu tek kelimeyle müthiş başarılarının ve mütevazılığının devamını diliyorum :) OZKORKMAZ 07-09-06, 17:08 OZKORKMAZ resimler için ve bu başlıktan bizi haberdar ettiin için tşkkr...Serkan Altunorak'ı ilk olarak bu sit-com da tanıdım bence çok yakışıklı ve iyi bir oyuncu eminim istediği yere kısa bir zamanda gelecektir...:) hiç önemli değil ben burada bir tpoluluk gördüğüme cok sevindim çünkü gercek sanatçıların sevilmesi konusunda bir takıntım var benim salonsalomanje 08-09-06, 02:41 Bence son zamanlarda piyasa çıkan en iyi oyunculardan birisi. Hem yakışıklı hem iyi oyuncu hem konservatuarlı hem de kitleleri peşinden sürükliyebilicek bi karizması var:img-grin2 bu da konservatuarlardan star çıkmaz diye düşünen yapımcılara sanırım ki en iyi cevap olsa gerek Umarım Serkan gibi pek çok daha kaliteli oyuncu yetişir de biz de hem ekranda hem de beyaz perdede onun gibi kaliteli insanları görürüz...:img-clapp shuis 08-09-06, 10:01 kendisini "çocuklar duymasın" ve "ayrılsak da beraberiz" dizilerinden hatırlıyorum. her ikisinde de gayet sinir bozucu karakterleri canlandırmıştı. iyi bir oyuncu. seza 13-09-06, 08:03 Ben de "Ayrılsak da Beraberiz" dizisinden tanıyorum.Ama neden yalan söyleyeyim tanımama ses tonu sebep oldu.Hatta bir süre kıvrandım durdum bu adamı nerden tanıyorum diye.Sonra Vikinglerdeki Viki'nin kafasının üsütünde yana ışıklar gibi buldum dedim.Çok şaşırdım çünkü oradaki hali çok farklıydı.Daha çok kıl birini canlandırıyordu.Şimdi ise tam bir karizma duruyor karşıda.Eeeeeee sanatçılık bu olsa gerek.Çok başarılı olacağına inanıyorum.Zaten son yıllarda genç sanatçıların ne kadar iyi olduklarını artık herkes kabullendi sanıyorum.Serkan'ı izlemeye devam edeceğiz... apple-core 13-09-06, 09:56 arkadaşlar serkanın doğum tarihini bilen war mı????warsa lütfen yazarmısınız hiç bi yerde göremedim de... alyaria 13-09-06, 11:54 Daha önce eklendi mi bilmiyorum ama ufak bir Serkan ALTUNORAK haberi. HUGH GRANT'A BENZEDİĞİM İÇİN TERCİH EDİLDİM Dizinin erkek başrol oyuncusu Serkan Altunorak Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olduktan sonra, New York'ta oyunculuk alanında eğitim almış. Bugüne kadar birçok dizi ve filmde dublaj yapan oyuncu, "10 yaşından bu yana bu işi yapıyorum. Çizgi filmlerde de dublaj yaptım. Bugs Bunny'nin de orijinal sesiydim" şeklinde konuşuyor. Altunorak dizideki rolünü "Özel bir kolejde basket koçluğu yapan, otuzlu yaşlarda kendi halinde yaşayan bir genci canlandırıyorum" şeklinde açıklıyor. Daha önce Ayrılsak da Beraberiz ve Yağmur Zamanı gibi dizilerde rol alan Altunorak, kendisine neden bu rolün verildiğini sorduğumuzda bu soruyu "Beni neden tercih ettikleri konusunda bir fikrim yok. Ama tahminimce kafalarında Hugh Grant'a benzeyen, bir starın ilk görüşte aşık olabileceği fiziksel özelliği olan birini düşünmüş olabilirler. Ben de bu kriterlere uyuyorum" diye cevaplıyor. Canlandırdığı karakteri kendine çok yakın bulan Altunorak "Magazin kültürünün Türkiye'de hakim olduğunu düşünürsek böyle bir hayatın insanlara dizi aracılığıyla gösterilmesi çok doğru. Çünkü bizim dizimiz, magazinin insanın hayatını nasıl değiştirdiğini gözler önüne seriyor" şeklinde konuşuyor. bengu_ 15-09-06, 10:45 Benden iki tane avatar umarım begenirsiniz... http://img221.imageshack.us/img221/7621/untitlediht5.jpg http://img169.imageshack.us/img169/2039/untitledey2.jpg zeynep nazli 15-09-06, 11:25 ben yaptım http://img139.imageshack.us/img139/2100/collageqn3.jpg zeynep nazli 15-09-06, 11:26 Benden iki tane avatar umarım begenirsiniz... http://img221.imageshack.us/img221/7621/untitlediht5.jpg http://img169.imageshack.us/img169/2039/untitledey2.jpg teşekkürler Pathetic 15-09-06, 20:24 Özlem bişey dikkatimi çekti de,dublajla ilgileniyormuşsun acaba bir kaç kişiyi kimin seslendirdiğini sorsam olur mu?Kırık Kanatlarda Cemali mesela?Şimdiden teşekkürler... zeynep nazli 15-09-06, 22:58 ben yaptım http://img98.imageshack.us/img98/6130/sdod9.gif OZKORKMAZ 16-09-06, 20:39 Özlem bişey dikkatimi çekti de,dublajla ilgileniyormuşsun acaba bir kaç kişiyi kimin seslendirdiğini sorsam olur mu?Kırık Kanatlarda Cemali mesela?Şimdiden teşekkürler... kusura bakma mesajını daha önce göremedim evet ilgiliyim ama o diziyi seyretmediğim için cansel in sesi hakkında bir fikrim yok ama en kısa zamanda öğrenip sana yazaroım ya buraya ya da ö.m atarım zeynep nazli 16-09-06, 20:44 ben mi resimler nasıl olmuş acaba ebrum 20-09-06, 11:12 Serkan Altunorak'in kac yasinda oldugunu bilen var mi? tılsım16 20-09-06, 18:42 ya ayrılsakta beraberız ve yagmur zamanında oynarkende kı halını ben hıc hatırlamıyorum.resım fılan olsa koyabılırmı? captain jack 26-09-06, 14:38 ben sesini ilk karayip korsanları 1 de duydum orlando bloomu seslendirmişti gerçekten güzel sesi var iyi de bi aktör geleceği parlak görünüyor yasden 26-09-06, 15:10 2 gün önce Beyaz'ın dizisi "Karım ve Annem" i izlerken gördüm Serkanı Orada Beyaz'ın ortaokulda gıcık olduğu Orkun karakterini oynuyordu :) Gerçekten çok tatlıyıdı ;) ~ topiqq ~ 30-09-06, 12:17 Ebru Gündeş’in “İmkansız Aşk” dizisinden rol arkadaşı Serkan Altunorak dizi setinde geçirdiği kazayla hastanelik oldu!.. Bir silah sahnesi için kuru sıkı tabanca kullanırken tabanca elinde patlayınca hastanelik olan Serkan, Amerikan Hastanesi’nde müşahede altına alındı!.. Günü hastanede geçiren Serkan Altunorak’ın yarın taburcu edilmesi bekleniyor!.. ...zühre nur... 30-09-06, 12:49 arkadaşlar serkan kaç doğumlu? Mrs.Weasley 30-09-06, 19:55 Star TV'nin beğeniyle izlenen başrollerini Ebru Gündeş ve Serkan Altunorak'ın oynadığı İmkansız Aşk setinde çekilen kabus sahnesinde çekilen Rus Ruleti sahnesi gerçek oldu. Serkan Altunorak'ın rüyasında Rusya'dan gelen Dimitri'yle Rus Ruleti oynadığı sahnenin çekimlerinde set ekibinin silahın içindeki kurşunu unutması ve Altunorak'ın tetiğe basması hastanelik olmasına neden oldu. Acilen Amerikan Hastanesi'ne kaldırılan Altunorak müşade altına alındı. Beyninde küçük bir kanama gerçekleşen ve yoğun bakıma alınarak müşade altında tutulan Altunorak, üç gün hastanede kaldıktan sonra taburcu olacak. Altunorak'ın yaralanmasından dolayı sete ara veren set ekip önümüzdeki hafta tekrar çekimlere başlayacak. Altunorak'ı hastanede rol arkadaşı Ebru Gündeş ve ekip arkadaşları yanlız bırakmadı. Sahnenin bir çok kez tekrarlandığını ve son yakın planlar çekilirken ekip çalışanlarının son yakın planda kurşunu çıkarmayı unuttuklarını söyleyen filmin prodüksiyon sorumlu Havva Ünal "Son yakın plan çekilirken silah Serkan'ın elinde patladı. Kurşun kafatasının sağ tarafına geliyor. Acilen hastaneye kaldırıldı. İlk olarak bir şey olmadığı söylendi ancak daha sonra küçük bir kanama gerçekleşti. Bu nedenle herhangi kötü bir durum yaşanmasın diye yoğun bakıma alındı." dedi. olayın aslı buymuş tabanca da dolu unutulur mu :icon_evil forumunşirinesi 01-10-06, 00:03 2 gün önce Beyaz'ın dizisi "Karım ve Annem" i izlerken gördüm Serkanı Orada Beyaz'ın ortaokulda gıcık olduğu Orkun karakterini oynuyordu :) Gerçekten çok tatlıyıdı ;) ya fotografını bulabilir misin çok merak ettim nasıl biriydiii kesin çok tatlıdır h_ziraat 01-10-06, 00:28 DİZİ ÇEKİMLERİ SIRASINDA KURUSIKI TABANCAYLA KENDİSİNİ VURAN EBRU GÜNDEŞ’İN ROL ARKADAŞI SERKAN ALTUNORAK’IN SAĞLIK DURUMU NASIL? 1/10/2006 01:32 Dün “İmkansız Aşk” dizisinin çekimleri sırasında bir tabanca sahnesinde kendisini vuran Ebru Gündeş’in rol arkadaşı Serkan Altunorak’ın yoğun bakımdan çıkarıldığı ve sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi!.. Genç oyuncu tabancayı şakağında patlattığı için yoğun bakım ünitesinde uzun süre kaldığı ama durumunun iyiye gitmesinin ardından normal bakım ünitesine alındığı belirtildi!.. Serkan’ın yakın arkadaşı Doğa Rutkay genç oyuncunun refakatçisi!.. uçankuş yasden 01-10-06, 15:37 ya fotografını bulabilir misin çok merak ettim nasıl biriydiii kesin çok tatlıdır üzgünüm fotoğrafını bulacağımı hiç sanmıyorum ama şunu söliyim saçları kısacıktı ve daha zayıftı :) ve dediğin gibi çoooooook tatlıydı :img-icecr bengu_ 01-10-06, 22:55 Cok büyük bir dikkatsizlik ya..allah korusun cok kötü sonuclar dogurabilirdi.. Serkan Altunorak geçmiş olsun...acil şifalar.. yakamoz16 02-10-06, 09:47 imkansız aşkı sürekli izlemem ama beğendiğim bir dizi özellikle Serkan Altunorakı çok beğeniyorum oynadığı karakteri çok iiyi yansıtıyor ve geçmiş olsun diyorum allahtan çok daha kötü şeyler olmamış umarım kısa sürede toparlanıp işine döner ve oynadığı karakteri canlandırırkenki başarısıyla oyuncu kalitesinin ne olduğunu herkese gösterir krnca_ 02-10-06, 10:26 tövbe tövbe unutulan şeye bakın :icon_evil geçmiş olsun da umarım bir dha unutulmaz bu kadar büyük bir dikkatsizlik pesss layezal 02-10-06, 10:31 gecmis olsun serkan :icon_cry: j.lo 02-10-06, 10:56 tabancada mermi unutulurmuya ya ölseydi gencecik oyuncu büyük geçmiş olsun:icon_cry: Mrs.Weasley 02-10-06, 11:05 allah korumuş resmen kurusıkı tabancayla adam öldürüyolar be aman canım serkancıma bişe olmadı çok şükürr çooookkkk geçmiş olllsuuunnn fibel&angel 02-10-06, 11:10 http://img226.imageshack.us/img226/2888/imkansizaskdizivd0fl9.jpg (http://imageshack.us) didou_didem 02-10-06, 11:11 dün pazar keyfi'nde bir haber vardı izleyemedim az sonra diye gösterdiler iyiydi hastane odasında röportaj vardı..izleyen var mı?? Mrs.Weasley 02-10-06, 11:57 ya kim bulabilir bana didou_didem in bahsettiği programın videosunu eger bulan varsa siteyede koyabilirr miii? lüüüüüüüttfeeeeeennn didou_didem 02-10-06, 12:22 show tv'nin internet sitesinden izleniyor mu acaba??? sabiş@enes 02-10-06, 13:58 show tv nin internet sitesinde izleniyo ama ben açamadım buraya dowland edilebilirmi acaba OZKORKMAZ 02-10-06, 15:34 ya ben inanmıyorum ya ben bu olayı duymadım ve ben serkan ı en çok sven insanlardan biriyim dün arkadasım serkan a cok üzüldüm dedi nie dedim salak salak tabii ki anlatınca şoka girdim hangi ya soylemek istemiorum kim yaptı bu ihmalkarlığı ya ya gercekten birsey diyemorum serkan abimin ii oldugunu duydum y yeter bana artık fakat gözümle görmek istiorum onun yapacagı daha çok işi var en önemlisi yasacagı süper bir hayatı var cok seviyirum onu halukpiyeskolik 02-10-06, 16:14 http://www.yuklerim.com/uploads/a337e28f82.jpg (http://www.yuklerim.com/) hastahaneden bi resim(pazar keyfinin dünkü haberinden alıntıdır) yasden 02-10-06, 17:13 canım benim ya dün pazar keyfinde değil ama star haberde izledim gceleri çok ağrım oluyor dedi ayağa kalkması kesinlikle yasakmış gerçekten çok çok üzüldüm :img-cray: sbs_23 02-10-06, 18:24 inanmıyorum ya 40 yıl düşünsem aklıma böyle bişeyin olacağı gelmezdi... ya nasıl böyle bi hata yaparlar... SILVER 02-10-06, 20:35 Serkan Altunorak'a buradan geçmiş olsun, diyor; kendisine acil şifalar diliyorum. Umarım en kısa sürede iyileşir ve setlere geri döner... candancana 03-10-06, 06:56 gerçekten de çok geçmiş olsun.çok talihsiz bir kaza inşallah en kısa zamanda iyileşir ve setlere olmak istediği yere döner.acil şifalar dilerim. chaylack 03-10-06, 08:33 dün akşam gördüm görüntülerini gerçekten ucuz atlatmış burdan kendisine geçmiş olsun diyorum alyaria 03-10-06, 09:48 İlk kez imkansız aşkta izlediğim ve çok yetenekli bulduğum Serkan ALTUNORAK'ın böyle bir ihmalkarlık sonucu hastanelik olmasına çok üzüldüm. Kendisine acil şifalar diliyorum. berfe 04-10-06, 20:22 acil şifalar ya nasıl böyle ihmalkarlık yapılmış acaba yasden 04-10-06, 21:04 serkan bu akşam çok tatlıydı(herzaman olduğu gibi :)) rolünü gerçekten süper yapıyor. umarım iyileşip en kısa zamanda setlere geri döner melekgözler 05-10-06, 14:07 ya bukadarda olmaz yaa nasıl mermi tabancanın içinde unutulur ya az kalsın Serkanı öldürüyolardı ya zavallı işimi yapiim halkımı eğlendiriyim derken az daha göçüp gidiyodu bu dünyadan neseki fazla bişi yok çok geçmiş olsun Serkan bir an önce iyileş seni çok seviyoruz Mrs.Weasley 06-10-06, 19:41 serkan sız dizini tadına da olmaz yaaaa acil şifalar diliyorumm güsel gözlü serkancım geçmiş olllsunnn yasden 10-10-06, 21:00 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_158.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_159.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_160.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_161.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_162.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_163.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_164.jpg zeynep nazli 10-10-06, 21:05 http://img508.imageshack.us/img508/6227/wetd2.gif Mrs.Weasley 12-10-06, 19:21 ya arkdaşlar c.tesi günkü bölümde serkan yok acaba diziye ne zaman geri döneceğini bilen var mıı ? ben dizide serkan olmazsa o dizini tadıda olmaz yasden 12-10-06, 22:42 büyük ihtimalle dizinin 8.bölümünde olucak... yasden 12-10-06, 23:07 http://img237.imageshack.us/img237/7209/tueyeatwy9.jpg zeynep nazli 12-10-06, 23:12 http://img237.imageshack.us/img237/7209/tueyeatwy9.jpg teşekkürler bengu_ 15-10-06, 13:20 Benden..:) http://img213.imageshack.us/img213/2494/untitledcopykx5zg5.jpg http://img226.imageshack.us/img226/6987/untitled1copycopyio3bk7.jpg yasden 15-10-06, 18:53 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_172.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_173.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_174.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_175.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_176.jpg yasden 15-10-06, 18:57 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_177.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_178.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_179.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_180.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_181.jpg yasden 15-10-06, 19:00 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_182.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_183.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_184.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_185.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_186.jpg yasden 15-10-06, 19:05 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_187.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_188.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_189.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_190.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_191.jpg yasden 15-10-06, 19:10 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_192.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_193.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_194.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_195.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_196.jpg yasden 15-10-06, 19:56 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_198.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_199.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_200.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_201.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_202.jpg yasden 15-10-06, 20:00 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_203.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_204.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_205.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_206.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_207.jpg yasden 15-10-06, 20:05 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_208.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_209.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_210.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_211.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_212.jpg yasden 15-10-06, 20:10 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_213.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_214.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_215.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_216.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_217.jpg yasden 15-10-06, 20:15 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_218.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_219.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_220.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_221.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_222.jpg yasden 15-10-06, 20:18 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_223.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_224.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_225.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_226.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_227.jpg apple-core 15-10-06, 23:12 resimler mükemmel yasden...ztn serkanın içinde olupta güsel olmayan bişi düşünemiyorum:img-grin2 şuna bak yaaa maşallah nazar değmesin:img-kiss: bengu_ 16-10-06, 09:47 yasden bu resimler cok cok güzel..:)emegine saglık yasden 16-10-06, 10:24 resimlerin devamı gelecek arkadaşlar bengu_ bu resimlerden çalışmalar bekliyorum senden ;) bengu_ 16-10-06, 10:32 http://img100.imageshack.us/img100/3758/untitled1copyst2.jpg bengu_ 16-10-06, 11:00 http://img182.imageshack.us/img182/3745/untitled1copypg7.jpg bengu_ 16-10-06, 11:03 bu da farklı tonda.. http://img145.imageshack.us/img145/8592/untitled1copyxu7.jpg yasden 16-10-06, 11:19 bengücüm çalışmaların süper olmuş. özellikle 1.sine bayıldım emeğine sağlık... yasden 16-10-06, 11:21 Avatar... http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_228.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_229.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_230.jpg İmza.. http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/Image1.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/Image2.jpg bengu_ 16-10-06, 11:22 Teşekkür ederim yasden..Senin avatarlarda cok güzel emegine sağlık.. nadas 17-10-06, 09:14 yasden avatarların çok güzel eline sağlık.2.sini alıyorum :P cancincem 17-10-06, 13:22 Sen Gerçekten Harikasin. Seni Ilk Gördüğüm Andan Beri Aşiğim. Imkansiz Aşk'imsin Sen Benim. Oyunculuğunla,karizmanla,yakişikliliğinla,eğitimin le,o Harika Sesin Ve Konuşmanla,karakterinle,herşeyinle Sen 1 Numarasin.bu ülkenin Sana çok Ihtiyaci Var.lütfen Hemen Iyileş Ve Bizim Karşimiza çik.seni çooooooookkkkkkk Seviyorum.birtanemsin. yasden 18-10-06, 00:02 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_236.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_237.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_238.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_239.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_240.jpg yasden 18-10-06, 00:06 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_241.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_242.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_243.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_244.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_245.jpg yasden 18-10-06, 00:10 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_246.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_247.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_248.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_249.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_250.jpg zeynep nazli 18-10-06, 00:11 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_246.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_247.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_248.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_249.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_250.jpg teşekkürler zeynep nazli 18-10-06, 00:15 http://img126.imageshack.us/img126/6327/collagedd2.jpg yasden 18-10-06, 00:18 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_251.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_252.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_253.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_254.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_255.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_256.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_257.jpg yasden 18-10-06, 00:19 1.Bölümden Resimler Bu Kadar En Geç Yarın 2.Bölümden de Resimler Ekleyeceğim ;) zeynep nazli 18-10-06, 00:23 1.Bölümden Resimler Bu Kadar En Geç Yarın 2.Bölümden de Resimler Ekleyeceğim ;) hem ekle lüfen zeynep nazli 18-10-06, 00:23 http://img122.imageshack.us/img122/8629/collagehf4.jpg zeynep nazli 18-10-06, 00:25 http://img154.imageshack.us/img154/7139/collage1nv2.jpg zeynep nazli 18-10-06, 00:26 http://img138.imageshack.us/img138/1541/collagera5.jpg yasden 18-10-06, 00:46 avatarlar... http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_258.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_259.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_260.jpg yasden 19-10-06, 17:40 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_261.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_262.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_263.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_264.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_265.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_266.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_267.jpg yasden 19-10-06, 17:46 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_268.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_269.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_270.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_271.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_272.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_273.jpg yasden 19-10-06, 17:53 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_274.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_275.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_276.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_277.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_278.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_279.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_280.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_281.jpg yasden 19-10-06, 17:58 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_282.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_283.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_284.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_285.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_286.jpg yasden 19-10-06, 18:00 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_287.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_288.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_289.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_290.jpg yasden 19-10-06, 18:07 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_291.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_292.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_293.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_294.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_295.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_296.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_297.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_298.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_299.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_300.jpg yasden 19-10-06, 18:12 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_301.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_302.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_303.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_304.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_305.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_306.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_307.jpg yasden 19-10-06, 18:15 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_308.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_309.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_310.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_311.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_312.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_313.jpg yasden 20-10-06, 02:20 Efe Avatarları; :) http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_315.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_316.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_317.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_318.jpg forumunşirinesi 20-10-06, 22:20 yaaa süpersin var yaaa bu sayedeee serkanımı görüyomm yaaa ahh gerçekten çok saolll yaaaaaaaaaaaaaaa bengu_ 21-10-06, 23:14 yasden emegine saglık ya..resimler cok güzel..:) zeynep nazli 21-10-06, 23:26 yasden emegine saglık bengu_ 21-10-06, 23:34 http://img95.imageshack.us/img95/7831/untitled1copyry5.jpg Zeynep nazlı emegine sağlık... zeynep nazli 21-10-06, 23:38 http://img95.imageshack.us/img95/7831/untitled1copyry5.jpg Zeynep nazlı emegine sağlık... ömenli değil imza çok güzel yasden 23-10-06, 09:44 yorumlar için teşekkürler arkadaşlar ama bunlar daha 2.bölümün yarısı :) devamını ekliycem ;) yasden 23-10-06, 10:37 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_333.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_334.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_335.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_336.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_337.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_338.jpg yasden 23-10-06, 10:38 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_339.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_340.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_341.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_342.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_343.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_344.jpg yasden 23-10-06, 10:39 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_345.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_346.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_347.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_348.jpg yasden 23-10-06, 10:40 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_349.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_350.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_351.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_352.jpg yasden 23-10-06, 10:55 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_353.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_354.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_355.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_356.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_357.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_358.jpg yasden 23-10-06, 10:57 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_359.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_360.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_361.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_362.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_363.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_364.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_365.jpg yasden 23-10-06, 10:58 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_366.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_367.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_368.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_369.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_370.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_371.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_372.jpg yasden 23-10-06, 11:04 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_373.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_374.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_375.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_376.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_377.jpg yasden 23-10-06, 11:10 http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_378.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_379.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_380.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_381.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_382.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_383.jpg http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_384.jpg seza 25-10-06, 09:14 Hafta sonu kanalları gezerken birinde İmkansız Aşk'ın oyuncularını gördüm.Ebru gündeş ile Huysuz Vijin'e sormadıkları saçmalık kalmadı.E.G.'in dudaklarındaki garip silikon için bile kırk sefer konuştular.Ben ısrarla Serkan Altunorak'ın geçirdiği büyük kazayı soracaklar da kendi ağzından dinleyeceğim diye bekledim.Ama boşuna beklemişim.Demek ki sanatçının geçirdiği kaza E.G.'in dudaklarından daha önemsizmiş.İlk defa magazincilere lanet olsun dedim.İşleri yapıyorlar diye magazincilerle ilgili bir şey düşünmüyordum.Ama çok üzüldüm gerçekten.Bİr insanın hayatı bu kadar önemsiz mi?Biz ailece çok üzülmüştük.Çünkü bu diziyi severek seyrediyorduk.Yazık çok yazık diyorum sadece.Çocukluğundan beri sanatla içiçe olan bir insana verdikleri değere bak...Ama emin olun bir gün bunlar düzelecek... apple-core 25-10-06, 12:18 Hafta sonu kanalları gezerken birinde İmkansız Aşk'ın oyuncularını gördüm.Ebru gündeş ile Huysuz Vijin'e sormadıkları saçmalık kalmadı.E.G.'in dudaklarındaki garip silikon için bile kırk sefer konuştular.Ben ısrarla Serkan Altunorak'ın geçirdiği büyük kazayı soracaklar da kendi ağzından dinleyeceğim diye bekledim.Ama boşuna beklemişim.Demek ki sanatçının geçirdiği kaza E.G.'in dudaklarından daha önemsizmiş.İlk defa magazincilere lanet olsun dedim.İşleri yapıyorlar diye magazincilerle ilgili bir şey düşünmüyordum.Ama çok üzüldüm gerçekten.Bİr insanın hayatı bu kadar önemsiz mi?Biz ailece çok üzülmüştük.Çünkü bu diziyi severek seyrediyorduk.Yazık çok yazık diyorum sadece.Çocukluğundan beri sanatla içiçe olan bir insana verdikleri değere bak...Ama emin olun bir gün bunlar düzelecek... ewet seza sana bu konuda hak veriyorum.bende sormalarını beklemiştim ama gerçekten çok çabuk unutulmuş bu üzücü olay....gerçi daha önce serkanın kaldıı hastaneye gidip bi röpörtaj yapmışlardı ama sonuçta nasıl oldunuz die sorabilirlerdi...haklısın walla sölenicek söz yok..ama ben düzeliceği konusunda senin kdr ümitli diilim maalesef bu işlerin.tam tersi daha da kötüye gidicek die korkuyorum forumunşirinesi 26-10-06, 20:34 yaaa arkadaşlarr nerdeydi o röportaj ben görmedimm reklam olcak ama yada ö.m la bildirirseniz sevinirimm ya ben serkanı çoookkk seviyommm inşallah imkansız aşkın yayından kalkması gibi bi durum söz konusu olamazzz allahım nolursun diziden bizi mahrum etme daha doğrusu serkan altunoraktann:img-icecr apple-core 26-10-06, 21:51 yaaa arkadaşlarr nerdeydi o röportaj ben görmedimm reklam olcak ama yada ö.m la bildirirseniz sevinirimm ya ben serkanı çoookkk seviyommm inşallah imkansız aşkın yayından kalkması gibi bi durum söz konusu olamazzz allahım nolursun diziden bizi mahrum etme daha doğrusu serkan altunoraktann:img-icecr walla cnm ben okuduğum röpörtajlarda hiç serkana yöneltilmiş bir soru görmedim.bir de kanal 1 de haberlerde gördüm ama serkana yine bişi sormadılar bi geçmiş olsun bile demediler.ya da yayınlamadılar bilmiyorum ama bende çok üzüldüm böyle çabuk unutulmasına zeynep nazli 26-10-06, 22:27 http://img120.imageshack.us/img120/8590/collagejr3.jpg bengu_ 29-10-06, 22:35 Yasden resimler cok güzel emegine saglık... zeynep nazlı özel calısma için tşk. seninde emegine saglık zeynep nazli 29-10-06, 22:50 Yasden resimler cok güzel emegine saglık... zeynep nazlı özel calısma için tşk. seninde emegine saglık ömenli değil apple-core 01-11-06, 23:19 http://img437.imageshack.us/img437/9044/vlcsnap400297aq0.jpg (http://imageshack.us) http://img437.imageshack.us/img437/6227/vlcsnap400384wx2.jpg (http://imageshack.us) http://img437.imageshack.us/img437/7833/vlcsnap400446uh2.jpg (http://imageshack.us) http://img248.imageshack.us/img248/9355/vlcsnap395823ru7.jpg (http://imageshack.us) http://img248.imageshack.us/img248/6021/vlcsnap395867jg0.jpg (http://imageshack.us) apple-core 01-11-06, 23:24 http://img248.imageshack.us/img248/9033/vlcsnap398457it4.jpg (http://imageshack.us) http://img248.imageshack.us/img248/9296/vlcsnap399727hj9.jpg (http://imageshack.us) http://img248.imageshack.us/img248/4995/vlcsnap399851qi6.jpg (http://imageshack.us) http://img248.imageshack.us/img248/7477/vlcsnap404033fp8.jpg (http://imageshack.us) http://img248.imageshack.us/img248/8113/vlcsnap404217qd0.jpg (http://imageshack.us) http://img248.imageshack.us/img248/1997/vlcsnap404817vk1.jpg (http://imageshack.us) apple-core 01-11-06, 23:26 http://img248.imageshack.us/img248/9514/vlcsnap404838qn7.jpg (http://imageshack.us) http://img248.imageshack.us/img248/7571/vlcsnap404907hd1.jpg (http://imageshack.us) http://img248.imageshack.us/img248/8991/vlcsnap404922qw5.jpg (http://imageshack.us) http://img248.imageshack.us/img248/2825/vlcsnap404938ku2.jpg (http://imageshack.us) http://img248.imageshack.us/img248/803/vlcsnap404951au5.jpg (http://imageshack.us) http://img248.imageshack.us/img248/9874/vlcsnap404975re3.jpg (http://imageshack.us) apple-core 01-11-06, 23:33 yrn dewam edicem arkadaşlar resimlere....:icon_ange forever_love 05-11-06, 15:57 arkadaşlar konudaki mesajların tümünü okudum.bir ay kadar önce maalesef çok kötü bir olay başına gelmişti serkan altunorak'ın.hastanedeki röportajının videosu istenmiş.onu bende bulamadım maalesef.bulabilen varsa koyarsa sevinirim.yalnız bende o röportaja ait resimler bulunmakta dha'a ait.yasal olarak yasak deniyor ancak paylaşmak istiyorum hayranları olarak görmek hakkımız diye düşünüyorum.bir tanesi normal resimdir. haberi de veriyorum: Yeditepe Üniversitesin`deki ¨İmkansız Aşk¨ dizisinin setinde senaryo gereği rüyasında Rus Ruleti oynarken kurusıkı tabanca ile kendini yaralayan Serkan Altunorak, beyin kanaması geçirmişti. İlk müdahalesi Yeditepe Üniversitesi Hastanesi`nde yapılan Altunorak daha sonra Amerikan Hastanesi`ne getirilerek, yoğun bakıma alınmıştı. Altunorak, dün akşam saatlerine kadar yoğun bakımda tutulduktan sonra normal odaya alındı. Olayı büyük bir dikkatsizlik olarak değerlendiren Atunorak, ¨Yüzümdeki yaraya dokunduktan sonra kendimi kaybettim, ambulansta verilen oksijenle ayıldım. Yeditepe Hastanesi`nden sonra Tamer Karadağlı ve eşi Arzu Balkan beni Amerikan Hastanesi`ne getirdi. Küçük çaplı beyin kanaması geçirdiğim için yoğun bakıma alındım, bir süre daha hastanede kalmam gerekiyor. Gündüz saatlerinde kendimi iyi hissediyorum ancak geceleri zor geçiyor, acım ve ağrım fazla¨ dedi. Dizinin altıncı bölüm çekimlerinde meydana gelen olaydan dolayı senaryoda değişiklikler yapıldığına dikkat çeken Altunorak, kısa zamanda kendini toparlayarak çekimlere devam edeceğini belirtti. Olay gününden itibaren hastanede olan Doğa Rutkay da oyuncuyu yalnız bırakmadı. Rutkay, ¨Toparlanması biraz zaman alır çünkü hem psikolojik hem fiziki olarak zor bir dönemde. Ancak o çok disiplinli bir oyuncu kısa zamanda işinin başına geçecek¨ dedi. (Doğan Haber Ajansı) 01.10.2006 16:53 http://img292.imageshack.us/img292/6703/50211944502bps5.jpg http://img249.imageshack.us/img249/8573/50211955910byx8.jpg http://img529.imageshack.us/img529/5282/imkansizaskserkannk4.jpg ***merve*** 07-11-06, 15:23 o ekranların n yakışıklısı ens evimlisi ve en eğitimlisi serkan bi tane ya çok seviorum onu dizimiz bitmicek inşalla çabalarımızı eksik etmeelim lütfen star tv telefon no:478 07 87 apple-core 10-11-06, 16:22 dizi de bitti artık seni nerde görücem ben yaaaaa:img-sorry o mavi gözlerini...bi resimler kaldı...umarım en yakın zamanda yeni bi proje olurda bizde senden mahrum kalmayız.ztn "gomeda"nın göstermini iple çekiyorum. apple-core 11-11-06, 22:34 offffffff offffffffffff.bir hafta geçti resimler ve elimdeki bölümlerden başka bir yerde göremiyorum seni:img-sorry senin gibi eğitimli,yetenekli ve kaliteli bir oyuncu bunları haketmiyor....en azından bunun farkında olan birinin olduğunu bil! ~ topiqq ~ 12-11-06, 20:18 offffffff offffffffffff.bir hafta geçti resimler ve elimdeki bölümlerden başka bir yerde göremiyorum seni:img-sorry senin gibi eğitimli,yetenekli ve kaliteli bir oyuncu bunları haketmiyor....en azından bunun farkında olan birinin olduğunu bil! evet ben de varım!! senin farkının farkındayım !! ..umarım çok daha iyi projelerde görürüz seni (= ***merve*** 13-11-06, 22:35 serkanımızı göremizcez die üzülmein gomeda 17 kasımda vizyondaymış soora diizde tgrt de devame dcekmiş yani ayrı kalmıcaz serkanımızdan ***merve*** 13-11-06, 22:42 serkan resimleri.... http://img96.imageshack.us/img96/6134/serkan576rn6.jpg http://img179.imageshack.us/img179/6384/serkan624uv4.jpg http://img299.imageshack.us/img299/4607/serkan671sz7.jpg http://img152.imageshack.us/img152/3271/serkan628me8.jpg http://img152.imageshack.us/img152/3773/serkan679km1.jpg http://img299.imageshack.us/img299/2623/serkan620kj8.jpg ***merve*** 20-12-06, 22:51 http://img280.imageshack.us/img280/5600/serkan464jk0.jpg (http://imageshack.us) http://img280.imageshack.us/img280/3509/serkan328hn4.jpg (http://imageshack.us) ***merve*** 20-12-06, 23:02 http://img119.imageshack.us/img119/5753/serkan6oa3.jpg (http://imageshack.us) http://img201.imageshack.us/img201/2221/serkan58ya7.jpg (http://imageshack.us) http://img201.imageshack.us/img201/3883/serkan445xf8.jpg (http://imageshack.us) http://img133.imageshack.us/img133/9643/serkan500da0.jpg (http://imageshack.us) ***merve*** 24-12-06, 04:46 Serkan'ı çooook sewiorus ve çokta ösledikk şu gomeda bi vizyona girse artık ta görsek .... http://img204.imageshack.us/img204/171/serkan34nh7.jpg (http://imageshack.us) yasden 24-12-06, 22:05 mervem için serkan imzası :img-wink: http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_imza_tu287e.jpg Gülcan 24-12-06, 22:17 Cok iyi bi oyuncu gercekten, Imkansiz Ask'in tekrarlarini izlerdim bazen cok begenmistim kendisini, malesef yayindan kaldirildi ve Serkan ortalardan kayboldu. Acaba yeni projeleri varmi arkadaslar? ***merve*** 24-12-06, 23:01 mervem için serkan imzası :img-wink: http://i91.photobucket.com/albums/k317/tugce_03/serkan_imza_tu287e.jpg saol tucem ellerine sağlık ... ***merve*** 24-12-06, 23:04 Cok iyi bi oyuncu gercekten, Imkansiz Ask'in tekrarlarini izlerdim bazen cok begenmistim kendisini, malesef yayindan kaldirildi ve Serkan ortalardan kayboldu. Acaba yeni projeleri varmi arkadaslar? ewet bisde çok ösledik gomeda adlı bi sinema filminde oynadı oda 1 ay içinde fln vizyona gircek heralde cancincem 03-01-07, 00:25 arkadaşlar bende bir serkan hayranı olarak size harika bir haber vermek istedim televizyonda bir röportajında serkan'ın yeni bir diziye başlayacağını ve hepimizi şaşırtacak bir rolle karşımıza çıkacağını söylediğini duydum bu akşam:)))ayrıntıları duyarız sanırım yakında. Gomeda filmi martta başlayacakmış onuda kendi ağzıyla söyledi,çok korkacakmışız ama:) serkan için okan bayülgene çıkması için foruma katıldım herkes yazsın orda görelim onu ve bunların gerçeği ne öğrenelim telefon edip onunla konuşabilelim. çok özledim onu ya çok. imzalar çok güzel olmuş ellerinize sağlık. birşeyler duyan benim gibi hep yazsın buraya lütfen. ***merve*** 07-01-07, 23:50 bu muhteşem bi haber bu bilgiyi aktardıın için çok tşkürler cancincem umarım tv bizi yanıltmas ve bu haber de doğru haberdir.. yasden 09-01-07, 11:35 Ebrunun Aşkını Hande Kaptı... Osman Yağmurdereli ile yollarını ayıran Hande Ataizi Pastel Yapım'la anlaşma imzaladı. Güzel oyuncu "Tutsak" isimli yeni bir diziye başlyor. Mardin'de çekilecek ve büyük bir aşk hikayesini anlatacak olan dizi için bir süredir partner aranıyordu Ataizi'ne... Sonunda aranan isim bulundu. Ebru Gündeş'in "İmkansız Aşk" dizisinde birlikte rol aldığı Serkan Altunorak... Ataizi 19 Ocak'ta Mardin'e giderek çekimlere başlayacak. Ocak sonunda ekranda olması planlanan dizide Müftüoğlu Çiftliği'nin kahyasının kızını oynayacak Ataizi... Karakterin adı da Süreyya... Nuran Devres'in senaryosunu yazdığı dizinin çok konuşulacak cezaevi sahneleri ise Suriye'de çekilecek... yele 10-01-07, 14:56 Keşke daha fazla bilgimiz olsa dizi hakkında ama senaryosu öyle sıradan köy, ağa , töre dizilerine benzemiyormuş. Serkanın kendini göstermesi için bundan daha büyük bir fırsat olamazdı, umarım kanal ve gün seçimi de isabetli olur. Aklıma Kırık kanatları bitirecek olan Kanal D geliyor , 4 bölüm sonra Kırık Kanatlar bitince tam da bu dizi - gecikmezse tabii - yetişmiş olur. Serkan ın iyi bir kadro ve senarya ile seslendirmeden Televizyon yıldızlığına geçeceğine eminim . ***merve*** 16-01-07, 02:23 gomeda filminden resimler... http://img212.imageshack.us/img212/8540/akoop4.jpg (http://imageshack.us) http://img407.imageshack.us/img407/6995/bisimkice8.jpg (http://imageshack.us) http://img201.imageshack.us/img201/8933/serkanfm7.jpg (http://imageshack.us) http://img407.imageshack.us/img407/5317/serokkisz8.jpg (http://imageshack.us) http://img101.imageshack.us/img101/697/serofn5.jpg (http://imageshack.us) http://img101.imageshack.us/img101/1046/serknmmew3.jpg (http://imageshack.us) http://img407.imageshack.us/img407/5897/serkkkknnpb3.jpg (http://imageshack.us) cancincem 17-01-07, 22:21 müjde müjde müjde!!! serkan altunorak röportajını http://www.medyakulisi.com/ adresinde bulabilirsiniz duyan duymayana söylesin arkadaşlar. TUTSAK çekimleri başlamış yakında serkan ekranlarda olacakmışşşş,şimdilik bu kadar:) halukpiyeskolik 18-01-07, 12:05 SESİN DURU RENGİ… "SERKAN ALTUNORAK" Sabahları sessizlik boğulurken O sesle... Kalplerin pası gider duyulurken O sesle... Şairin, karşısındaki insanın ses rengine duyduğu hayranlığı dizelere çok iyi döktüğünü düşünüyorum. İnsan karakterini ses renginin ele verdiğini düşünürsek iyi bir ses rengine sahip olmak tanrı vergisi, bunu iyi kullanmak ise fazlasıyla yetenek işi. Böyle özel bir ses rengine sahip olan nadir insanlardan biri, Serkan Altunorak... Onun sesini duyduğum ilk gün hafızama kazınması için yeterli olmuştu. Sesini Bugs Bunny’i izlemiş olduğumdan dolayı aşinaydım artık. Bir gün, henüz yüzünü bile görmediğim kişinin adını seslendirdiği Hollywood filminin jeneriğinden öğrendim. Kulağımda bir ses vardı ve reklam filmlerinden tutun da çizgi film kahramanlarına, Hollywood yıldızlarına kadar pek çok ünlü aktöre hayat veriyor, çeşitli karakterlere bürünüyordu. İnsan sesinin bir melodisi olduğunu düşünürsek bunu ‘O’nun sesini duyduktan sonra söylemiş olmalılar. Bu “duru ses” mükemmel bir artikülasyon ile birleşince insan kulağına tatlı bir müzik gibi geliyor. Kim diye merak etmemek elde değildi... En sonunda dizi filmlerde görür olduk onu... Aşina olduğumuz sesini eğitimini aldığı oyunculukla tamamlayarak karşımızdaydı artık... 1.Serkan Altunorak kendini anlatmak isterse nasıl tanımlar? Kendimi anlatmaktan çok insanların beni tanımasını daha çok istiyorum. O yüzden bu mesleği seçtim, oyuncu olmamın sebebi bu. Bende kendimi çok iyi tanımıyorum aslında. Belki de kendimi çok iyi tanıyorum. İnsanın kendisini çok iyi bilmesi korkutucu birşey. Bizim işimiz bu, okuldan itibaren işe kendimizi tanımakla başlıyoruz, kendinden yola çıkarak birşeyler yapmaya başlıyoruz. Ancak bu durum bende okulla birlikte başlamadı. Benim hep söylediğim bir şeydir bu; 4,5 yaşında ilk kez sinema gitmiştim ve izlediğim ilk film E.T.’di. Ve E.T. acayip bir olaydı. Anneme sormuştum “bu çocuk kim?” diye. Hep E.T.’nin arkadaşı olan o çocuğun yerinde olmayı istemiştim. E.T., arkadaşı bendeki beyazperde ve oyunculuk merakını uyandırdı. Benim kendimi tanımlamam zorlayıcı bir durum değil, ama röportajın sonunda siz kendiniz benimle ilgili birşeyler çıkartacaksınızdır. 2. O zaman oyuncu olmanızdaki etken E.T. karakteri mi? (Gülerek) Tabii ki onu model almadım. Oyunculuk yapma isteği bende ne zaman ortaya çıktı diye düşündüğümde kendimde hep orayı yakalıyorum. Hep o film, o sinema, o gün üstümdeki kıyafet hatırımda yani o güne ait herşeyi hatırlıyorum. 3.Şu ana kadar oynadığınız rollerin hangisinde Serkan Altunorak’tan izler var? (Düşünerek) İmkansız Aşk’taki Efe karakteri. O çünkü çizgileri belli olan bir karakterdi. Dizi sit-com’‘du ama Efe karakteri tip değildi. Dizide Ebru Gündeş ve benim dışındaki bütün karakterler tip’ti. Bir tek Ebru Gündeş ve ben gerçeğe yakın karakterlerdik. Ve Efe karakteri bu yüzden Serkan’a daha yakın gibiydi. Çok benim tepkilerim yoktu aslında. Yine Efe’nin vermesi gereken tepkilerdi, ama hani kendime daha yakın oynadığım tek karakter Efe’ydi. 4. Oyuncu kimliğiniz dışında dublaj sanatçısısınız da ayrıca... Oyunculuğunuzdan çok sesinizle tanındığınızı görüyorum sizinle ilgili forumlarda, bunu neye bağlıyorsunuz? ‘Yağmur Zamanında’ ki Volkan’da yüzüm pek görülmediği için benim sesimin bana ait olmadığını düşünen pek çok insan olmuştur. Alışveriş yaparken “aaa, bu sizin kendi sesiniz mi?” diyen çok oldu. Özellikle çocuklar çok uyanıklar bu konuda, çünkü Bugs Bunny çok belirgin bir ses oldu ve ondan yakalıyorlar ve şaşırtıcı olan şey de bu. Seslendirmenin dışında oyuncu ve dublaj yapan insan çok az, kamera karşısına geçen insan yok. Özellikle benim kuşağımda neredeyse hiç yok ve doğal olarak insanlar şaşırıyorlar. Çünkü dublaj sanatı zaten çok merak edilen birşey. Sesimi insaların tanıyor olması hoşuma gitmiyor değil aslında. 5. Seslendirme sanatının oyunculuğa kıyasla zor yanları var mı? Seslendirmeyi 10 yaşından beri yapıyorum. Başlangıçta tabii ki zordu. Ama bu bir pratik işi ve hakikatten ayrı bir yetenek işi bence. Kafa yatırılması gereken bir iş ve onun dışında ses güzelliği ve benzeri şeyler bunlar biraz bence ikinci planda. Bu işi gerçekten istemek, yapmak istemek, bu işin üzerine eğilmek, kafa patlatmak ve hakikatten iyi bir konuşmacı olmayı istemek gerek. Şu anda benim kadar şanslı şu kuşakta kimse yok çünkü benim başladığım zamanda sadece TRT vardı özel kanallar yoktu ve o kadar önemli insanlarla birlikte dublaj yaptım ki ben Macide Tanır, Rüştü Asyalı, Sungur Babacan ve daha aklıma şu an gelmeyen pekçok isim var. Mesela Cüneyt Gökçer daha benim hocam değilken dublaj yaptığım bir insandır. Yani var da var... Bu insanlarla, hiçbir şey yapmayın, stüdyoda onlarla birlikte olmak bile çok önemliydi ki- o zamanlar 12-13 yaşındasın. 6. Beğendiniz dublaj sanatçıları kimlerdir? Ben bu işi hakkıyla yapan herkesi çok seviyorum. Yapması gerektiği gibi yapan herkesi çok seviyorum. 7. Oyunculuk mu dublaj sanatçılığı mı desem? İkisi arasında tercih yapar mıydınız? Benim hiçbir zaman seslendirmeden hayatımı kazanmak gibi bir isteğim olmadı. Seslendirmeyi çok seviyorum ama o benim hep bir yanımda tuttuğum yedek bir işti. Hayatımın sonuna kadar sadece seslendirme yapmak istemedim ama sonradan tabii oyuncu olmamla beraber işin vazgeçilmez bir parçası oldu. Çok uzun zamandır mesela 1,5 yıldır sadece reklam dublajı yapıyorum, bunun dışında dublaj yapmıyorum. Ben sadece keyif almak için dublaj yapıyorum artık. Benim için güzel film olması ve konuşmak isteğim karakter olması önemli. 8. Tiyatro oyununuz var mı? Tiyatro yaptım, Amerika’dan döndükten sonra Mimar Sinan Üniversitesi’nde master’a başladım. Orada Mustafa Akran ile çalıştım. Sonra Mustafa Akran’nın özel tiyatrosunda, İSM 5.Sokak Tiyatrosu’nda ‘Neos Cosmos’ diye bir oyun sahneledik. Derya Alabora, ben, Murat Daltaban, Ayşe Selen ve Ödül Avkıran. Böyle bir kadro ile hiç metni olmayan bir tiyatro yaptık. Mustafa Akran’ın anneannesinden kalan hatırladıkları şeylerle yapılmış bir oyundu; oyun genel olarak din; musevilik, hıristiyanlık, müslümanlık ve o şarkılar, daha çok topraktan gelen bir denemeydi. Biz Türkiye’de üç oyun yaptık ve yurtdışında çoğunlukla oynadık, festivallere katıldık. Ben sinemaya tutkun bir insanım. Hedefim sinemada kariyer yapmak. Ama tiyatro okuduğum, mesleğini yaptığım bir dal. Şöyle bir şey olsaydı eğer Türkiye’de sinema oyunculuğu diye üniversitede bir dal olsaydı ben sinema oyunculuğunu seçerdim ama Türkiye’de oyunculuğun temeli konservatuar, tiyatro ve tiyatro oyunculuğu olduğu için başta tercih etmek zorunda kaldım sonra çok sevdim, o ayrı birşey, ama Türkiye’de şartlar o kadar zor ki tiyatro anlamında. Bu hakikatten bir kişi ya da iki kişinin isteğiyle çözülebilecek problemler değilmiş gibi geliyor bana. Ben üçüncü sınıfta Amerika’daki bir okula kabul edildim. Amerika’ya gittim, okulu bitirdim döndüm, tekrar New York’a gittim. Yani benim aslında burada hiç tiyatro yapacak ya da tiyatroda pratik yapacak zamanım olmadı. Burada değildim çünkü. 9. Yeni projeleriniz var mı? Biraz bahseder misiniz? Şubat’ın ikinci haftasında Show Tv’de yeni bir dizi ekranlarda olacak. Bu çok kuvvetli bir aşk hikayesi. Şimdiye kadar hiç oynamadığım bir rol. Şimdiye kadar ne sahne üzerinde ne okulda hiç çalışmadığım bir role hazırlanıyorum. Dizi için Mardin’e gidiyorum. Suriye’ye de gideceğim. Hayatımda ilk defa doğuya gidiyorum, hem de çalışmak için. Böyle bir projenin içinde yer almaktan çok mutluyum. Gelen pek çok teklifin içinden en çok yer almak istediğim proje bu oldu. Dizinin adı şimdilik “Tutsak” ama değişme ihtimali olabilir. Hande Ataizi ile başrolü paylaşıyorum. Dizide bir seyisi canlandıracağım. Bu nedenle binicilik dersleri alıyorum, çünkü rolüm gereği çok iyi ata biniyor olmam lazım ya da çok iyi ata biniyor izlenimi vermem gerek. Bunun için teknik şeyler öğreniyorum. 10. Biraz sinema filminizden bahsedelim. Mart 2007’de “GOMEDA” vizyona girecek. Filmden ve oynadığınız rolden bahseder misiniz? Daha önce vizyonda olan “ARAF” ile benzer konu etrafında şekillenen bir film mi? Araf ile benzer konusu yok aslında çünkü filmin konusu basında yazılan konudan çok farklı, Araf’ta bir tek kürtaj olayından bahsediyor. Kürtaj Gomeda’nın temel konusu değil, Araf’ın temel konusu. Gomeda ve Araf’ın birbirini tutan hiçbir tarafı yok; ne konu benzerliğinden ne de anlatım biçimden. Çok ayrı filmler. Filmde Tolga karakterinin oynuyorum. (Gülüşmeler) Tan Tolga Demirci’nin yarattığı Tolga karakteri. 11. Serkan Altunorak ilerde kendini nerede görmek ister? 10 sene sonra nerede olur? Amerika’ya gider mi mesela? (Tebessüm) İnşallah!.. Benim hep istediğim okuldayken de istediğim, Amerika’ya gitme sebebim de buydu hep uluslararası bir kariyer yapmaktı. Ve bu sinemada bir kariyerdi. Bunun için çok çalıştım, okulu kazandım Amerika’ya gittim ama bir takım başka etkenlerden dolayı buraya dönmek zorunda kaldım, ama bunu hiç sorgulamıyorum. Şu anda burada da çok mutluyum. İşimi gayet olması gerektiği gibi yapıyorum. Ve 10 sene sonra umarım uluslararası projelere imza atmış olurum. 12. Oyunculuk dışında kamera arkası, mesela senaryo yazarlığı olabilir mi bu? Yok, benim işim oyunculuk onun yanında yaptıklarım ise bu işin artısı. Yazdıklarım şu an sadece beni ilgilendiriyor. Benim kendi çalışmalarım, kafamda kurduğum hikayeler, yazdığım küçük şeyler... Onlar tamamen benim küçük denemelerim. Kendi eskizlerimin oyunculuğuma da çok faydası oluyor. Ama çok çok ilerde yazdıklarım hayat bulabilir, neden olmasın? 13. Bazı oyuncular ya Jön’dür ya karakter oyuncusudur. Serkan Altunorak kendisi için bu konuda ne düşünüyor? Bazı haberlerde bana “Türkiye’nin yeni Jön’ü” diyorlar. Ben Jön lafını çok klişe buluyorum. Hiç olmak istediğim bir şey değil. Niye değil? Çünkü öyle bir title üstüme almak gibi bir hedefim yok. Bunu hiç düşünmedim böyle bir title üstüme almayı, bunlar karar verilebilir şeyler değil. Ben Türkiye’nin Jön’ü olayım gibi şeyler düşünmüyorum. 14. (15) kısa soru ve bunların sizdeki karşılıklarını öğrenmek isteriz. Ankara ailem Aile herşeyim Tiyatro (uzun sessizlik, gülüşmeler...) Konservatuar Mutluluk huzur Rastlantı inanmadığım tek şey, benim inancıma göre yok (Kabala felsefesi ile ilgileniyor) Samuel Beckett benim tek kelime ile anlatamayacağım yazar Hayal hep yaptığım şey Ayrılık beceremediğim bir şey Istanbul zor alıştığım yer Aşk bir kere tattığım şey Küçük Prens (gülüşmeler) ilk okuduğum kitap Evlilik hiç düşünmediğim şey Heyecan şu an “at” Sinema çok çalıştığım şey Oyunculuk yapmaya çalıştığım şey Reklam umursamadığım şey 15. Serkan Altunorak’ın EN’leri En son izlediği tiyatro oyunu Hırçın Kız, Haluk Bilginer Tiyatrosu En son izlediği film Little Children En beğendiği aktör Jim Carrey, Edward Norton, Gary Oldman En beğendiği aktris Judi Dench, Susan Sarandon, Helena Bonham Carter, Kate Winslet En sevdiği yemek Makarnayı tek geçiyorum, çok üşengeç bir insanım ama çok düzenli besleniyorum, yemeğime çok dikkat ediyorum, makarna dışında sebze çok seviyorum mesela ıspanak. En sevdiği şarkı Radiohead hayranı bir insanım. Thom Yorke hayranıyım şu ara Analyse adlı şarkısını dinliyorum The Prestige’in Soundtrack’i 24 saat ipod’um da o var. U2’nun One adlı parçasını da çok severim. Ben müziği çok seviyorum, müzik benim hayatımda ‘olmazsa olmaz’ şey. En sevdiği mekan Park çok seviyorum, yeşil olan her yer olabilir, Bebek Parkına çok giderim. En sevdiği aksesuar Tek aksesuarım sol kolumdaki kırmızı ipim En sevdiği şehir New York Yapmaktan en keyif aldığı şeyler Spor, arkadaşlarımla vakit geçirmek, sinemaya gitmek, müzik dinlemek, düşünmek En sevdiği yazar Irvine Welsh’i çok seviyorum Mesleğimle ilgili bütün kitapları takip etmeye çalışıyorum. Kitap haricinde çok iyi bir dergi okuyucusuyumdur. Aylık ve haftalık olmak üzere yurtdışı yayınları takip etmeye çalışıyorum. Keyifli bir röportajın sonunda bana sadece Serkan Altunorak’a beyazperde de başarılı ve uzun soluklu bir sinema kariyeri dilemek kalıyor. Bir de ilk sorunun cevabını tamamlamak... Soruyu anımsarsanız Serkan Altunorak cevabını bana bırakmıştı. İki saatlik ropörtajın sonunda bende bıraktığı izlenim bunlar oldu... İçten… Samimi... Güleryüzlü... ve herşeye rağmen sıradışı bir kişilik Ayakları yere basan sağlam bir karakter açıksözlü, açıkyürekli ve bir o kadar müteşekkir Satır aralarını kaçırmayan, detayları yakalayan yüksek sorumluluk bilincine sahip ve bu nedenle rastlantıya yer verilmeyen üretken bir yaşam Değerleri ve yüksek hedefleri olan sinema tutkunu bir adam Öncelikle oyuncu ama aynı zamanda dublaj sanatçısı SERKAN ALTUNORAK http://www.medyakulisi.com/modules.php?name=Kose_Yazilari&file=yazi_oku&sid=360 Röportaj: Ebru Toğuşlu ***merve*** 19-01-07, 17:38 gün itibariyle dizi'nin çekimleri başladı ....:happy0064 cancincem 20-01-07, 20:46 çekimler nasil gidiyor acaba? heyecan içinde bekliyorum serkan seni çokkkkkk seviyorummm yaaaaaaaa:) ***merve*** 23-01-07, 21:43 tutsak yakında show tvde die fragmanı dönmüo normalde daa önce 2 ay öncesinden başlarlardı ilginççç çok merak ediorm valla biran evel şubat gelse keşke:icon_whis yele 31-01-07, 08:53 Dizi hakkında hala bir bilgi , set hakkında tek bir haber yok :( Şubat geldi Serkan ı ne zaman keşfedecek medya , sabırla bekliyoruz jasmin_ay 01-02-07, 20:34 haberi duyduğuma nasıl sevindim anlatamam...:happy0064 yeni bi dizide oynıycakmış Serkan ! inşallah çok güzel çok başarılı bi dizi olur yaa çok isterim Serkan'ın başarılı olmasını :) sabırsızlıkla bekliyorum... ya şu showtv de artık yapsın şu dizinin reklamını yaa hiç tanıtım faln yapmıyoo!! . jasmin_ay 02-02-07, 13:14 ya arkadaşlar serkan zamanında sezen aksunun yanmışım sönmüşüm ben şarkısının klibinde oynamış gören varmıydı bilmiom ama bi söyliyim dedim. klipte önce kavga edip sonra barışan çifti oynuyolarmış yeşil saçlı kızla birlikte... ama serkanın saç şekline dikkat derim ben şimdiki hali çok daha güzel :img-hyste . ***merve*** 02-02-07, 23:22 o klipten resimler ... http://img256.imageshack.us/img256/7223/serkan24qz8.jpg (http://imageshack.us) http://img117.imageshack.us/img117/774/serkan25md1.jpg (http://imageshack.us) http://img391.imageshack.us/img391/7063/serkan26nz9.jpg (http://imageshack.us) Freddie 03-02-07, 00:15 bu klip yanmışım sönmüşüm ben mi yoksaa Aa hiç bilmiyodum orda oynadığını :) Sakaları olmayınca tam bi baby face olmuş :) http://img522.imageshack.us/img522/1496/dsc00061pb5.jpg (http://imageshack.us) cancincem 03-02-07, 11:09 dün geceden beri powerturk'ü izliyorum klip icin az önce yayınlandı ve serkan'ı gördüm.sezen aksu'nun kime eli değse star oluyor.demekki sezen aksu serkan'ı hepimizden önce keşfetmiş. "serkan ve sezen" biri prens biri kraliçe daha ne olsun ikisinide çokkkkkk seviyorum yaaaa.yanmışımmmm beeennnnn sönmüşümmm beeennnnnnnnn serkan herşey senin için. jasmin_ay 03-02-07, 17:56 bu klip yanmışım sönmüşüm ben mi yoksaa Aa hiç bilmiyodum orda oynadığını :) Sakaları olmayınca tam bi baby face olmuş :) katılıyorm tam babyface olmuş canm yaa :img-hyste ama sakallı çok daha tatlı 1 numara o yaaa!! :good: . SETURK 03-02-07, 19:48 Bence iyi bir oyuncu.Sanki daha önce seslendirme yapıyomuş gibi geldi bana ses tonu çok güzel Freddie 04-02-07, 11:41 arkadaşlar imkansız aşk'tan 500-600 tane resim ekledim Bölüm resimleri set resimleri.. haberiniz olsun :) forever_love 04-02-07, 11:49 Bence iyi bir oyuncu.Sanki daha önce seslendirme yapıyomuş gibi geldi bana ses tonu çok güzel kendisi seslendirme sanatçısı zaten :img-wink: gerçekten de sesi çok güzel kendisinin, e yakışıklılık da var, maşallahı var yani :) jasmin_ay 05-02-07, 21:51 arkadaşlar imkansız aşk'tan 500-600 tane resim ekledim Bölüm resimleri set resimleri.. haberiniz olsun :) eklediğin resimler için teşekkürler :) nostalji oldu bras :sad53: nefel 08-02-07, 11:46 yeni dizisinde başarılar dileyelim. Umarım kendisini dizi setinde görmeye gidebilirim. computerhand 08-02-07, 12:56 yeni dizisinde başarılar dileyelim. Umarım kendisini dizi setinde görmeye gidebilirim. yeni diziye mi başlıyo hangisi yele 09-02-07, 07:47 Serkan Altunorak , çekimleri son sürat devam eden adı şimdilik "Tutsak" olarak belirlenen dizide Hande Ataizi ile onuyor. Hande çiftliğin kayhasının tek kızını , Serkan da seyis i canlandıracak. Çekimler, Mardin ve Suriyede yapılacak. Bilindik doğuda başlayıp İstanbulda biten ağa, töre dizilerinden değilmiş. Merakla bekliyoruz zira Serkanı çok özledik. Freddie 10-02-07, 19:53 tutsak'ı ben de iple çekiyorum cancincem 10-02-07, 20:57 serkan altunorak ve GOMEDA 23 şubat'ta sinemalarda onu görmeyi çok özledim diziden önce sinemaperdesinde görmek harika olacak.serkan yeni resimlerini istiyorum lütfen kendine bir site yap lütfennnnnnn. GOMEDA hakkında bilgisi olan paylaşsın lütfen? computerhand 24-02-07, 07:40 dizine zaman başlıycak filmine de bi an önce gitmek istiyorum dün vizyona girdi sanırım computerhand 24-02-07, 15:32 arkadaşlar bu filmin vizyona girdiğini bugün burda okudum ve gittim serkanı görmek için gitcekseniz gidin ama filim bişeye benzemiyo OZKORKMAZ 24-02-07, 15:36 arkadaşlar bu filmin vizyona girdiğini bugün burda okudum ve gittim serkanı görmek için gitcekseniz gidin ama filim bişeye benzemiyo bende gidecektim gn hem tan abinin kısa filmleri süperdi ona inancımdan bi de tabii ki serkan yznden iyi değil ha brz anlatsana computerhand 24-02-07, 15:37 2006 Tan Tolga Demirci'nin kasımda vizyona girecek fantastik gerilim filmi 'Gomeda'da da bu mevzu işleniyor. Feride Çetin, Halim Ercan, Bulut Köpük, Bahar Yanılmaz ve Serkan Altunorak'ın rol aldığı filmde beş gencin Kapadokya'da tatillerinin kâbusa dönüşmesinin sebebi olarak kürtaj karşımıza çıkacak. Demirci 'Gomeda'da kürtaja başvurmak zorunda kalan bir kadının bilinçaltını dökmek istediğini söylüyor. Kürtajın suçluluk duygusu uyandırdığını, kendisinin de bu suçluluk duygusunu görselleştirmek isteğini belirten Demirci fantastik bir dünya yaratarak bir hikâye anlatmak iddiasında.Demirci 'Gomeda'da sosyolojik ya da ahlaki bir gönderme olmadığını da ekliyor. 'Okul'la başlayan süreçte korku ve gerilim sinemasına olan açlığımızı bir türlü doyuramayan sinemacılar, hayatın içinden çıkan korku unsurlarının filmlerde işlenmesiyle bunun başarıya ulaşacağını anlamış gözüküyor. Sonuçların ne olacağını da vakti gelince sinemalara gidip göreceğiz. Film, Ebru karakterinin kurtaj surecinde ve anestezi altinda gordugu sanrilari kendisi dahil 5 gencin, Gomeda vadisinde yaptiklari tatil ekseninde oykulestiriyor. Vadideki magaralarin, yuzyillar boyunca cinsel gunah islemis kadinlara karsi bir iskence odasi olarak kullanilmasi, hem o mekanda sikismis ofkenin sanrisal bir gobek kordonu yardimiyla gunumuze ulasmasi sonucunu doguruyor ve hem de genclerin tatilini icinden cikilmaz bir kabusa donusturuyor. computerhand 24-02-07, 15:40 bende gidecektim gn hem tan abinin kısa filmleri süperdi ona inancımdan bi de tabii ki serkan yznden iyi değil ha brz anlatsana walla özeti ekledim filmi tamamen anlatmam mümkün değil ama öz merak ettiğin bişey varsa şimdi 5 arkadaş gidiyolar bi yere nereye gittikleri falan seyirciye hiç söylenmiyo kızın biri rüya görüyo bu şekilde başlıyo acayip saçma ya rüyalar falan görüyolar sürekli ama gördükleri rüyalar birbirleriyle alakasız sonra en son öğreniyosunki film tamamen rüya aslında hiç bişey yok ortada ben bitti film bitti mi diye sormuşum yanımdaki ne yani o derece yasden 24-02-07, 16:10 Dizinin adı değişmiş arkadaşlar.... Yanlış hatırlamıyorsam "kanlı duvak" gibi birşey olmuş... yasden 24-02-07, 16:13 walla özeti ekledim filmi tamamen anlatmam mümkün değil ama öz merak ettiğin bişey varsa şimdi 5 arkadaş gidiyolar bi yere nereye gittikleri falan seyirciye hiç söylenmiyo kızın biri rüya görüyo bu şekilde başlıyo acayip saçma ya rüyalar falan görüyolar sürekli ama gördükleri rüyalar birbirleriyle alakasız sonra en son öğreniyosunki film tamamen rüya aslında hiç bişey yok ortada ben bitti film bitti mi diye sormuşum yanımdaki ne yani o derece Öncelikle eklediğin özet daha önce birkaç kere eklenmişti.... Filmi beğenmemiş olabilirsin. Ama merak edenleri de bu şekilde soğutman çok yanlış. Sadece filmi beğenmedim diyebilirdin. Çok iğrençti/berbattı şeklindeki ifadelerin çok kötü olmuş.:img-pilot computerhand 24-02-07, 16:13 Dizinin adı değişmiş arkadaşlar.... Yanlış hatırlamıyorsam "kanlı duvak" gibi birşey olmuş... sağol canım da bu dizi ile ilgili detaylı bilgi verebilecek olan warmı computerhand 24-02-07, 16:15 Öncelikle eklediğin özet daha önce birkaç kere eklenmişti.... Filmi beğenmemiş olabilirsin. Ama merak edenleri de bu şekilde soğutman çok yanlış. Sadece filmi beğenmedim diyebilirdin. Çok iğrençti/berbattı şeklindeki ifadelerin çok kötü olmuş.:img-pilot arkadaşım yazdıklarımı dikkatli okumuyosun ben iğrençti yada berbattı kelimelerini kullanmadım hem sen filme gittin mi ***merve*** 24-02-07, 16:20 Arakdaşlar film fantastikk filmm böle bi konuyu içeren filmlerde mantık olmass adı üstünde ztn hayal ürünü yani ... fantastik olupta mantıklı olan bi film varsa buyrun biri bana sölesin yasden 24-02-07, 16:21 Evet gittim. Ve çok beğendim. Zaten filmin konsepti fantastik korku. Yani hayal ürünü şeyler. Çok mükemmel şeyler bekleyemezsin. Ayrıca film yorumunu buraya değil "Gomeda" başlığına yazarsan iyi olur. Buraya sadece "Serkan Altunorak" ile ilgili görüşler yazılıyor.!!! computerhand 24-02-07, 16:23 Arakdaşlar film fantastikk filmm böle bi konuyu içeren filmlerde mantık olmass adı üstünde ztn hayal ürünü yani ... fantastik olupta mantıklı olan bi film varsa buyrun biri bana sölesin ya bu kadar üstüme gelmeyin ben sonuçta filmi izleyen birileri o görülen rüyalardan ne anladığını açıklasın lütfen gitmediyseniz bu kadar üstüme gelmeyin computerhand 24-02-07, 16:26 Evet gittim. Ve çok beğendim. Zaten filmin konsepti fantastik korku. Yani hayal ürünü şeyler. Çok mükemmel şeyler bekleyemezsin. Ayrıca film yorumunu buraya değil "Gomeda" başlığına yazarsan iyi olur. Buraya sadece "Serkan Altunorak" ile ilgili görüşler yazılıyor.!!! ya yazıcam ama başlığını bi türlü bulamadım yardımcı olurmusun computerhand 24-02-07, 16:27 tamam serkan bey in oyunculuğuna hiç bişey söylemedim ben zaten çokkkk iyi oyuncu çokta yakışıklı öz filmde oyakın aalınan yerlerde gözleri çok gzl çıkmış bayıldım yasden 24-02-07, 16:30 http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=9916 bu adresten ulaşıp yorumlarını buraya yazabilirsin... computerhand 24-02-07, 16:35 http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=9916 bu adresten ulaşıp yorumlarını buraya yazabilirsin... çok tşk ederim ama siz beni yanlış anladınız şunu söylemeliyim ki benim serkan beye karşı bi garezi m yok hatta hayranıyım çok seviyorum untmayın computerhand 24-02-07, 17:19 http://img442.imageshack.us/img442/7934/gomedaij9.png Freddie 25-02-07, 17:26 http://img464.imageshack.us/img464/4968/lv01bmpbn5.jpg http://img464.imageshack.us/img464/5046/lv02bmptu2.jpg http://img464.imageshack.us/img464/686/lv05bmpks2.jpg http://img464.imageshack.us/img464/3651/lv06bmpqq2.jpg umarım bi hayal kırıklığı yaratmaz Bu resimler karım ve annem dizisinden 2005te yayınlanan bir bölüm Dizi şuan devam ediyor belki açarsanız izleyebilirsiniz dmax'te cancincem 25-02-07, 22:42 ben gomeda'yı değişik buldum ama serkan tek kelimeyle yıkılıyorduuuuuu, oyunculuğu,yakışıklılığı,gözleri, onun olduğu her sahneyi soluksuz izledim (2 kere gittim:)) bu arada o karım ve annem dizisini biliyorduk zaten, orda daha zayıf ve genç hepsi bu.o kadar iyi bir oyuncuki büründüğü her karakter için kendini baştan aşağı yeniliyor,türkiye'de kaç tane böyle oyuncu sayabilirsiniz?gomeda'daki tolga ve imkansız aşk'taki efe ile yarattığı karakterin uzaktan yakından benzememesi gibi?bence o 1 numara.yeni dizisini büyük merakla bekliyorum,bakalim orda neler yapacak?emeğine sağlık serkan,senin için bir kere daha filmine gideceğim:) Freddie 26-02-07, 08:40 ben gomedaya bugün gidiyorum yupppiiiiiii yasden 28-02-07, 07:47 freddie resimler için çok teşekkürler:) ben serkanı orada ilk gördüğümde ufak bir şok geçirmiştim:) ama yine de her haliyle tatlı;) computerhand 28-02-07, 20:58 ben o diziyi daha önce hiç izlemedim ama çok farklıymıştı gürgen öze benzettim bu arada filimde gözlerine hayran kaldım çok harikaydı ayrıca bu hali çok çok yakışıklı jasmin_ay 09-03-07, 10:45 resimler için teşekkürler ama kesinlikle bu resimlerde olduğundan çok yaşlı çıkmış! şimdiki hali çok çok çok daha güzel yani... gerçi ben onun her haline hastayım ama neyse.... :) yele 14-03-07, 09:58 KARA DUVAK bu akşam Show TV de Serkanı izlemeye yine doyamayacağımıza eminim. Kolay değil, Serkan ı çok uzun zamandır takip eden biri olarak, onun tüm yeteneklerini döktürebileceği kaliteli bir projede görmenin hasretini çekiyordum. Komple çok başarılı bir ekibin içinde yer alması ile bizi ihya edeceğine eminim. yele 14-03-07, 22:01 Kara Duvak ilk bölüm biraz önce bitti . Tertemiz yürekli, aşkına sadık seyisi oynuyor Serkan. Beyini yani ağanın oğlunu arkadaşı sanacak kadar da saf... Bölümün sonunda pusuya düşürülüp vurulduğu yetmiyormuş gibi , bir de mayına bastı. İlerleyen bölümlerde rolüne daha da ısınacağına eminim ki sayelerinde ben bile Mardin şivesiyle konuşmaya başlayabilirim. :) Alkışlar Serkan a :happy0064 :happy0064 :happy0064 Not: şakağındaki yara izi de sana nazar boncuğu olsun, seni bize bağışladığı için Allaha şükürler olsun. cancincem 15-03-07, 01:07 serkaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn serkannnnnnnnnnnnnnnn yoksa merdannnnnnnnnnn merdannnnnnnnnnnn diye mi bağırmalıyım sana??? artık sana söyleyecek söz bulamıyorum ben tek kelimeye allahın lütfusun sennnnnnnnnnnnnnnnnnn. handeyle harika bir çift olmuşssunuz bence ama sizi beraber görürsem dizi dışında yakarım ona göre:)) kara duvak harika. cancincem 15-03-07, 01:08 ha son bir şey daha arkadaşlar lütfen serkan'ı websitesi yapması için zorlamamamızın zamanı gelmedi mi artık sizcede?????duy biziiiiiiiiiiiiiiiiiii serkannnnn:) |