Tüm Versiyonu Göster : Herkes Neden Oyunculuğa Merak Sardı Sizce ?

Sayfalar : [1] 2

WİTH ROSE
15-08-05, 17:44
ya bakıyorumda son zamanlarda herkes oyunculuğa merak sardı tamam yeteneği olana bişey diyeme mesela özcan deniz ii bir oyuncu ama modyumdaki mankenler bi bakıyoruz tvdeler şarkıcılar zaten öyle yani yetenekli olan olmayan herkes oyunculuğa soyunuyo valla sizin de görüşlerini bekliyorum

BLaCK-PiNK
21-08-05, 11:58
Çünkü; batırmadık bi oyunculuk kalmıştı.. ona da el attılar bitti.. müzik piyasasını anlatmaya gerek yok..ama gerçekten bu işleri iyi yapanlar var onları anlatmaya gerek yok ztn..

akrep87
21-08-05, 13:21
Bence elestirmeye gerek yok!
BIrakin herkes denesin, zaten iz birakmaya layik olanlar ister istemez piyasada bir yer edineceklerdir.
:rolleyes:

duygusal
21-08-05, 13:26
sadece mankenler için bu geçerli degil konu çok açık popüler olmanın en kolay yolu oyunculuktan geçiyor yani resmen bunu kullanıyorlar ve oyunculugu çok basit görüp ayaklar altına aldılar bence bu gidiş iyi degil arkadaşlar artık sokaktaki insanda oyuncu olursa hiç şaşırmam esasında konservatuarları kapatsınlar onca yetenekli konservatuar mezunu sırada beklerken kimlere oyunculuk yaptırıyorlar şaşıp kalıyorum birde yeni moda kiömse kend,i sesini kullanmıyor dizilerde bana çok saçma geliyor

plaseboender
26-08-05, 12:53
TV'den bakınca kolay görünüyor..

gzm
26-08-05, 13:00
her iste iyiler ve kötüler oldugu gibi bunlardada olacak

ama yaptıkları sürelik bir zaman popüler olanlar sona kısa sürede kayboluyolar

gündemi mesgul eden diziler olunca herkeste popüler olmak icin merak sardı

trezeguet
04-09-05, 10:29
en kolay yol da ondan

griffiths
05-09-05, 00:15
para
para
para

devir genç napolyonların devri !!!

mizrak_tutucu
05-09-05, 13:09
Birinci neden para, ikinci neden ise popüler olan ve yüzü tanınan oyuncuların/mankenlerin daha iyi iş ve daha çok film teklifi alması olsa gerek. Bir başka deyişle oyunculuk falan bahane, herkes "Ortada göründügün kadar varsın" felsefesinin peşine takılmış gidiyor.

umuttaciri
12-09-05, 10:27
Daha çok şöhret ve daha çok para için

sude9
14-09-05, 10:26
Para,tanınma ve şöhret hırsı,gerçekten hakedenler istisna

duygusal
15-09-05, 17:50
para şöhret tanınma önüne gelen oyuncu bari dizilerde oynayan herkese oyuncu demiyelim ayrıca herkes işini yapmalı ama böyle gitmez eninde sonunda bu sektörde böyle giderse çöker

nazmemoli
05-10-05, 12:50
laf olsun diye boş yere gündemi meşgul etmek için para kaznmak için ama asıl sebep gündem de olup boş boş konuşmak için bunu çok ünlü bi oyuncuda yapıyo şu aralar isim vermiyim

BENCE DE ŞEKERİM HAKLISIN hahaaaa:rolleyes: :rolleyes: :mad:

C.J.S.
07-10-05, 23:39
meydan boş olunca herkes dans eder..!!

yagmur94
22-03-06, 13:15
para için oyunculuk daha cazip bazıları ise şöhret için bi dee

purna
22-03-06, 13:43
işin içinde para var tabi.e sohrette oluyorsun tabi

black--mamba--
24-03-06, 16:32
para için!!!!!

özgür_keremcem
24-03-06, 19:17
şöhret içinn tanınmak içinn

Martı75
26-03-06, 20:54
şöhret olmanın en kısa yolu ve birde para için tabi

beterböcek
23-05-06, 09:05
OYUNCULUK u çok kolay bir şey sandıkları için ,herkes oyunculuk sevdasına düştü...oysa ki birine OYUNCU diyebilmek için onu birkaç farklı projede izlemek lazım .. OYUNCU mu ? KENDİNİ mi OYNUYOR diye...ben çok dizi seyreden biri olarak HEP AYNI OLAN ,KENDİNİ OYNAYAN bir sürü kişi biliyorum .. ben HEP KENDİ OLANA OYUNCU DİYEMEM.

bone88
28-05-06, 20:44
para için...

oyuncular-mankenler-şarkıcılar-sokaktaki adam hepsi birden hem şarkıcı hem oyuncu olup mümkün olduğunca para kazanmak istiyor

FBuse
01-06-06, 15:27
cünkü tüm millet TV izliyor, herkez ama herkez dizi bakiyor, TV bakiyor.... onlarda ünlü olmak icin Dizilerde oynamayi tercih ediyorlar ama hepsi degil!

ama baska nedenlerde var: Para, Ün/Söhret, yada Meslek, Zevk, Yetenek!

dudu643
02-06-06, 09:42
kazancı çok yüksek olduğu için oyunculuk yapmaya ve şarkıcı olmaya çalışıyolar, ama onların bir çoğundan kimbilir neler götürüyorlardırr

Ayıgba
02-06-06, 09:50
Bakın,ben de bi oyuncu olmak istiyorum

Sıradan bi adam olarak bu isteğimin sebebini söyleyeyim:

1-Tarz,idol olmak (bunu her insan ister)

2-İzlediğim dizilerde kendimi özdeşleştirdiğim karakterin yerine koyuyorum
ve benim o karakteri beğendiğim gibi başka insanların beğenisini kazanmak
ve bunu hayal etmek bile çok güzel.

3-Son derece refahlı,güzel ve luxe bir hayat

4-(ve sonuncusu) sizi dışardan küçük gören insanlara kendinizi kanıtlamak

mini
07-06-06, 09:35
Bence önce popüler olmak, ünlü olmak ve önünü bu yolla açmak için Zaten ondan sonra gerisi gelir. Para para

Dizi KoliK.
07-06-06, 11:29
1-En başta insanların ünlü birini kendilerinden üstün görmesi sürekli kıyaslama yapması
2-Kendini insanlara kanıtlamak
3-dört dörtlük bir hayata kavuşmak
4-İnsanların sürekli sizin hakkınızda konuşması
5-Her gittiğiniz yerde olağan üstü bir tepkiyle karşılaşmak
6-Kameralarla kovolamaca oynamak
7-Dergilerin gazetelerin en baş sayfasında yer almak
8-İnsanların seni görünce avazı çıktığı kadar bağırması
Bence bunlar olmadanda çok mutlu olunabilir hattta dahada mutlu olunabilir yeterki sen kendini ünlülerle kıyaslamasın ve asla unutmamalısın ki onarda bizim gibi etten kemikten insan,bizden hiçbir farkı yok.

PIRLANTA
08-06-06, 10:48
mesleği oyunculuk olmayan kişilerin dizilerde oynayıp çok meşhur olduğunu ve para kazandığını gören diğerleri de benim onlardan ne farkım var deyip bu piyasaya giriyor en azından girmeye çalışıyor. Ben bile aynı şeyi düşünüyorum. Bakıyorum klasik anlamda yakışıklı değil, ses tonu kötü, diksiyon bozuk, yüz mimikleri yok. sadece sahnelerden geldiği için potansiyel bir hayran kitlesi var.
ve o kişinin dizileri reyting birincisi. Bence burada bu kişilerin dizilerin prim yaptıran beğeni çıtası çok düşük olan halk.

özgür_keremcem
08-06-06, 10:49
Daha çok şöhret ve daha çok para için

bencede
:)

PIRLANTA
08-06-06, 10:49
:fighting2 mesleği oyunculuk olmayan kişilerin dizilerde oynayıp çok meşhur olduğunu ve para kazandığını gören diğerleri de benim onlardan ne farkım var deyip bu piyasaya giriyor en azından girmeye çalışıyor. Ben bile aynı şeyi düşünüyorum. Bakıyorum klasik anlamda yakışıklı değil, ses tonu kötü, diksiyon bozuk, yüz mimikleri yok. sadece sahnelerden geldiği için potansiyel bir hayran kitlesi var.
ve o kişinin dizileri reyting birincisi. Bence burada bu kişilerin dizilerin prim yaptıran beğeni çıtası çok düşük olan halk.:fighting2

hilary38
10-06-06, 11:21
Bence insanlar her zaman çokk dizi izledikleri için göz önünde bulunmak ve para için ve oyuncu arandığı için..

SAHRA_IRMAK
13-06-06, 15:33
para Ve Her Zaman Göz önünde Bulunmak Için
şöhrett Için Yani
bencede sohret ve bıde unlulerın hayatlarına ozendıklerı ıcın

ersa1
19-06-06, 21:36
En çok para getiren iş olduğundan..

fikriye_tuba
20-06-06, 19:50
sebebi şu bence herkes dışarıdan kolay sanıyo izliyolar hayatlarında hiçbir olumsuzluk yokmuş gibi gözüküyo ama kesinlikle hepsini bir derdi var bence yapabilen başarılı oldugunu birilerine kanıtlamış oyuncular dizi yapsın

_Aysegül_
21-06-06, 14:40
bilmem:)para icindir heralde..:)

mini
21-06-06, 15:24
Popüler olmak ve bu sayede başka alanlara kaymak için. Dizilerden çok para kazanıldığına inanmıyorum.

TuĞç€ K€R€mcem
25-06-06, 15:01
Para şöhret
Para şöhret
Para şöhret

gizem_89
27-06-06, 11:42
KOLAY YOLDAN PARA VE ÜN iÇiN VE BiRAZDA begenilme istegi olsa gerek

candancana
27-06-06, 13:20
tiyatroya giden kalmayınca ve tvde kendini ifade etmek daha kolay.tiyatro kökenliler için şöhret beğenilme isteği diyemem genelleme yapmak yanlış olur tv nin cazibesi

gizem_89
27-06-06, 18:18
tiyatro ZATEN FARKLI Bir KONU ONLAR iÇiN BÖYLE BiR GENELLEME YAPMAK ZATEN ACIMASIZLIK OLUR SORU HERKEZ NEDEN OYUNCULUGA MERAK SARDI buna göre bir cvp oldu benimkisi BEN TiYATRO KÖKENLiLERE farklI BiR GÖZLE BAKARIM HERKEZDEN KASIT TOPLUM TOPLUMDA PARA için ister ün için begenilme duygusu ise herkesin içinde vardIr..

candancana
28-06-06, 08:32
benim amacım senin yazdıklarına cevap vermek veya karşı çıkmak değildi ben sadece forumdaki soruya kendimce cvp vermek istedim.son söylediklerine de katılıyorum.

gizem_89
28-06-06, 12:05
BENDE ZATEN YANLIS ANLASILDIGIMI HiSSETTiGiM iÇiN YAZDIM AÇIKLIK GETiRMEK iSTEDiM KONUYA sende kesinlikle YANLIS ANLAMA...

candancana
28-06-06, 13:31
BENDE ZATEN YANLIS ANLASILDIGIMI HiSSETTiGiM iÇiN YAZDIM AÇIKLIK GETiRMEK iSTEDiM KONUYA sende kesinlikle YANLIS ANLAMA...
YOOO YANLIŞ ANLAMADIM SEN BENİ YANLIŞ ANLADIN SANDIM AMA PROBLEM YOKMUŞ.:img-grin2

gizem_89
28-06-06, 13:58
KARSILIKLI ANLASILAMIYORUZ YANLIS ANLASILMAYALIM ARTIK DiMi YA:img-grin2

candancana
28-06-06, 14:23
Evet Anlaşmak Varken :)

gizem_89
29-06-06, 11:35
San Söhret Para Pul...

PIRLANTA
29-06-06, 17:20
Bütün bunları güzel genç kızların manken olmak istediği furyaya benzetiyorum. O dönem tekstil sektörü altın yıllarını yaşıyor. Defileler çok yapılıyordu. Mankenler de çok para kazanıyor ya da kazanıyor zannediliyordu. Şimdi TV lerde dizi furyası var. Dizi oyuncularını kazandığı para ve şöhret herkez tarafından biliniyor. İşsizliğin kol gezdiği ülkemizde erkek veya kız biraz yüzüne baklırsa tek meslek olarak oyunculuğu düşünüyor. Çünkü ekranda örneklerini görüyor. Onlar yaparsa bende yaparım benim onlardan neyim eksik diyor.

gölgedeki izler
03-07-06, 14:23
Tamamen özenti Diye Düşünüyorum...

manizo
06-07-06, 13:50
herkesin evinde televizyonu var...Parasıda iyi,hem de tanınıyorsun,kebap ...o yüzdendir...aslında ben de yapabilirim :))

*özgürkız*
06-07-06, 14:46
özellikle şöhret isteğinden kaynaklanıyo sonra tabiki para vb.

özzz
08-07-06, 22:23
en büyük etken tabki şöhret ve para

handeMveÖ
17-07-06, 13:43
en nefret ettiğim şey ekranda mesela bi mankenin yada bi şarkıcının bunun yanı sıra oyunculuk yapması daha doğrusu yapmak için cebelleşmesi:img-grin2 ama yinede ii oluo bazen düşünüorumda onlar olmasa ii oyuncuları nasıl keşfetcez ii oyuncular zaten onlara meydan vermezler

mp3_melis
22-07-06, 05:36
Aslında kabahat onlar da deil de dizi yönetmenlerinde bu kadar kötü oyuncuları neden dizilerine alıyolarki.Ama sakın yanlış anlamayın!Belkide bazı mankenler yeteneklidir.Ama yine de saçma geliyo demesem olmaz yanii , yeridir.Aslında bunun 3 nedeni daha var.PaRa PaRa vE pArA . şİFRE ÇÖZÜLDÜ pARA pARA pARA BU KADAR .

chaylack
22-07-06, 18:06
aslında çoğu kişi oyunculuğa meraklı değil diye düşünüyorum ben birilerinin yönlendirmesiyle oyunculuk yapanda var 1- 2 programda denk geldim manken,şarkıcı vs kişiye durduk yerde soruyorlar oyunculuk yapmayı düşünürmüsün (çünkü yapan kişiler meslekdaşı dır örnek vardır önünde o yapıyor sende yapamazmısın diye )ama aslında bu mesleği sırf para için yapanda var bunu inkar etmiyorlar

gül_ecem
22-07-06, 23:00
asla anlayamadığım bir şey.bir de başrole getirmiyorlar mı bunları.çoğu da iki kelimeyi biraraya getirmekten aciz oyunculuğu nasıl yapsın.

dalya
23-07-06, 10:43
Türkiye'de dizi ve film'lerin yerleri ayri diye.. Cok daha fazla popülerlik ve para kazaniliyor diye..

*arife*
23-07-06, 11:04
bu aralar çok iyi senaryolar çıkıyo ayrıca oyunculukta iyi para var(herhalde en fazla para için)

007 LAZ CADI
28-07-06, 12:26
ÇÜNKÜ OYUNCU OLURKEN SANKİ HAYATIN GERÇEKLERİNİ TAMAMEN YAŞIOSUNUZZZ:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-haha: :img-haha: :love05: :love05: :fighting2 :fighting2 :fighting2 HER TÜRDEN FLİMDE OLSA BİLE

blacksymbian
29-07-06, 08:32
para ve şöhret bu işin okulunu biitrenlerde işsiz geziyo ortalıklarda:img-haha:

ozguster
29-07-06, 08:35
Çok istisnai durumlar hariç, sadece para, ekranda görünmek,popüler olmak,insanlar tarafından tanınmak,renkli ve ışıltılı bir dünyaya kısa yoldan adım atmak.Gerçekten oyuncu olmak isteyenler ise binbir türlü yoldan geçerek çok uzun süreçler içerisinde bu hedeflerini gerçekteştiriyorlar ve farkediliyorlar da zaten.

-özgü_namal-
29-07-06, 11:54
tanınmak,sevilmek şöhret olmak için.ama en önemliside para kazanmak için.çünkü oyuncular bölüm başı öyle yüksek rakamlar alıyorlarki.............:img-grin2 :img-grin2

aşk_oyunu
06-08-06, 12:27
bi ona musallat olmadıkları klamıştı ve sanki çok basit bi iş sanıyolar herşeyi yaparız diye düşünüyolarr

freelion
06-08-06, 15:32
Türkiye de bazı şeyler halk sayesinde çok çabuk tüketiliyor.
şarkıcılık ve dizi oyunculuğu da bunların başında geliyor.

hiçbir tecrübesi olmadan tanıdık vasıtasıyla ya da bir şekilde bu camiaya ucundan girmiş güzel yakışıklı (tabi göreceli olarak) işte mini etekli, işte kirli sakallı tipleri dizilerde oynatıyorlar. halkımız bunun ayrımını yapmadan bu dizilere reyting sağlıyor. bu döngüde bu şekilde devam ediyor. bir dizi yapalım nasılsa seyredilir. seyredilemezse de biter başka çekeriz.

ben bu şekilde düşünüyorum. ve dizi seçimleri mi genelde oyuncu kadrosuna göre seçmeye özen gösteriyorum.

sevgiler...

mavirüya
06-08-06, 18:40
Türkiye de bazı şeyler halk sayesinde çok çabuk tüketiliyor.
şarkıcılık ve dizi oyunculuğu da bunların başında geliyor.

hiçbir tecrübesi olmadan tanıdık vasıtasıyla ya da bir şekilde bu camiaya ucundan girmiş güzel yakışıklı (tabi göreceli olarak) işte mini etekli, işte kirli sakallı tipleri dizilerde oynatıyorlar. halkımız bunun ayrımını yapmadan bu dizilere reyting sağlıyor. bu döngüde bu şekilde devam ediyor. bir dizi yapalım nasılsa seyredilir. seyredilemezse de biter başka çekeriz.

ben bu şekilde düşünüyorum. ve dizi seçimleri mi genelde oyuncu kadrosuna göre seçmeye özen gösteriyorum.

sevgiler...
canım özgür aslanım benim tam düşündüklerimi anlatmışsın. özellikle bir dizi yapalım nasılsa seyredilir. seyredilemezse de biter başka çekeriz. cümlene aynen katılıyorum:good:

gül_ecem
09-08-06, 14:44
en fazla şarkıcı ve oyuncu olarak tanınabilirler çünkü.hem de on parmağımda on marifet mankenim-şarkıcıyım-sunucuyum-oyuncuyum-fotomodelim.hepsi bir arada oldu mu senden kralı yok.onlara şunu söylemek istiyorum: bütün işleri yarım yamalak yapmayın bir işi tastamam yapmaya çalışın.böylece daha çok saygı görürsünüz.ayrıca freeliona kesinlikle katılıyorum.

*asi*melek*
09-08-06, 14:59
ama bi arkadaş konservatuarları kapatın demiş neden gerçekten oyuncu olmak isteyen insanların hakkı yenilsin ki ben okadar çok oyuncu tiyatrocu olmak istiyorum ki fen lisesine gidebilecekken güzel sanatlar lisesine gittim.mankenler diyecek bişe yok artık.mankenlik diye bir meslek bizim medyamız onları böyle yaptı neymiş kağıt bebekler bizene koysunlar taştan vucütlar onlarda sergilesinler bide aralarından cazgır çıkanlar bi oyunculuk bi şarkıcılık böle maymun iştahlı şöhret budalası kişiler yüzünden gerçek oyuncuların hakları yeni başuna mı eğitimi alıyoz oldu mini etek giyeli bide bi deri bi kemik kalalım bizde olalım şöhret varmı öyle şey

potc_fan
09-08-06, 17:57
Şöhret olmak dizilerde oynamaktan geçiyor da ondan Bir kaç örnek vermek isityorum umarım yanlış anlaşılmam. Mesela Keremcemi ben şarkıcı olarak değil dizi oyuncusu olarak tanıdım. Keremcemi ilk Aşk Oyunu dizisinde gördüm şarkıları diziden sonra duymaya başladım ve fanatiklerinin sayısı diziden sonra neredeyse 5'e katlandı. Ama gene de oyunculuğunu giderek kıvırdığını düşünmekteyim o ayrı. O bir istisna diyeceğim. Bazı mankenler, şarkıcılari türkücüler de el atıyor ama ben başarılı olanlarını pek göremedim ilerki zamanlarda... Yani şöhret olmak oyunculuğa el atmaktan geçiyor. Yalnız dikkatinizi çekerim oyuncu olmaktan değil oyunculuğa el atmaktan...

*duygu*
13-08-06, 01:50
Şöhret olmak dizilerde oynamaktan geçiyor da ondan Bir kaç örnek vermek isityorum umarım yanlış anlaşılmam. Mesela Keremcemi ben şarkıcı olarak değil dizi oyuncusu olarak tanıdım. Keremcemi ilk Aşk Oyunu dizisinde gördüm şarkıları diziden sonra duymaya başladım ve fanatiklerinin sayısı diziden sonra neredeyse 5'e katlandı. Ama gene de oyunculuğunu giderek kıvırdığını düşünmekteyim o ayrı. O bir istisna diyeceğim. Bazı mankenler, şarkıcılari türkücüler de el atıyor ama ben başarılı olanlarını pek göremedim ilerki zamanlarda... Yani şöhret olmak oyunculuğa el atmaktan geçiyor. Yalnız dikkatinizi çekerim oyuncu olmaktan değil oyunculuğa el atmaktan...
sana kesinlikle katılıyorum.bir de piyasada böyle insanlar çıktıkça isim vermeyeceğim ama görüyorlar ki seviliyorlar,gerçekten şarkıcılık yapıp da unutulmaya başlanmış insanlar belki yeniden hatırlanırım yoluyla yaz dizilerine başladılar.isim vermiyorum kimden bahsettiğimi söylemiyorum.neyse bence herkesin bir dönemi var.bir dönem onlar seviliyorlarsa şimdi başkaları sevilecek tabiki.dizilere girip de oyunculuk yapmaya çalışmaya gerek yok.onun yerine daha çok çalışıp güzel bir albüm hazırlayabilirler.neyse bu benim düşüncem.

çağloş
13-08-06, 09:45
çünkü para kazanmak dizide oynamak ve şöhret olmak vs

beyazgelincik..
13-08-06, 09:50
çünkü oyuncu olunca daha fazla gündemde kalıyorlar ve daha çok para kazanıyorlar ünleri daha fazla artıyo

tugchemre
15-08-06, 16:19
ünlü olmanın cazibesi

GoLdEn_AnGeL
15-08-06, 16:36
bence bunda televizyonun cok buyuk bir etkisi var... orda gorup ozeniyoruz ve biz de neden ben de oyuncu olmiyim diyoruz.. tabii evet sonucta unlu olmak da var... sanki hersey cko guzel olucak.. goruyoruz
unlu olunca bi rahat birakilmiyosun , haberciler her an pesindeler ve anlamsiz sorular soruyolar... neleerr neler.

nurseli seli
15-08-06, 16:45
bazı insanlar birsürü meslek geçirirler aklından.bununda tek şansı oyuncu olmak doktor oluyosun öğretmen oluyosun...

prenzez
15-08-06, 19:28
Oyunculuk mesleği eskiden de vardı ama bu kadar oyuncu yoktu....Bence bugün tvnin çok izlenmesi,tanınmayı beraberinde getiriyor ve oyunculuk mesleğini daha da ilgi çekeici kılıyor...

split girl
17-08-06, 23:09
olay tamamen populerlik...
para kazanmaktaa olabilir aslındaa..
o oyuncular çektiklerii 1 bölüm başına öyle paralar kazanıyolarkii....

para kazanmak için ideal meslek...
ama insanlar yetenek olsun olmasın girişiyolar ya bu işee ona sinir oluyorumm.. özelliklee yeteneksiz mankenlerinn dizilerdee oynamasınaa... we böylee saçma dizilerinn tutmasıı ayrı bi rezalet...

slyvia
18-08-06, 14:54
çünkü oyunculuk devamı olan bir meslek ve şu anda özellikle dizi oyunculuğu dizi patlamasından dolayı çok moda oldu ondan herkes oyuncu olmak istiyordur ama nedir herkes oyuncu o-la-mazzz yapamayanlar yapmasın bu mesleği kendilerini komik duruma düşürüyorlar.

.:princesse:.
18-08-06, 14:58
hayaller..
herkes benim resmimi istiycek fotoğraf cektircek gibi
http://img111.imageshack.us/img111/7005/mkjlklut2.png (http://imageshack.us)

barbie-didem
18-08-06, 22:37
cünki oyuncular gündemde olan insanlar onlarin o pariltili yasamlari geclerin dikkatini ve ilgisini cekiyor tabi bunu herkes icin söyleyemiycegim gercekten oyunculuk yetenegi olan insanlarda var

gül_ecem
20-08-06, 15:38
ünlü olmanın çekiciliği, popülerlik, gündemde kalma isteği, on parmağında on marifet varmış gibi gösterme isteği ve son olarak para kazanma isteği.

gül_ecem
20-08-06, 15:42
olay tamamen populerlik...
para kazanmaktaa olabilir aslındaa..
o oyuncular çektiklerii 1 bölüm başına öyle paralar kazanıyolarkii....

para kazanmak için ideal meslek...
ama insanlar yetenek olsun olmasın girişiyolar ya bu işee ona sinir oluyorumm.. özelliklee yeteneksiz mankenlerinn dizilerdee oynamasınaa... we böylee saçma dizilerinn tutmasıı ayrı bi rezalet...
çektikleri bölüm başına beş milyardan aşağı alanı duymadım ben.hele ki şarkıcılıktan geçenler o kadar yüksek rakamlar alıyorlar ki.

!!!cakkkıdı!!!
20-08-06, 15:53
ünlü olmanın cazibesi
Aynen
:img-grin2

zeyno_haluk
23-08-06, 10:57
bence oyunculuk çok güzel bir meslek olduğu için herkes oyunculuğu tercih ediyor ancak şunu da söylemek istiyorum güzel rol yapamayıpta bir sürü para alan oyuncu var...:img-nyam: :good:

Crawling_
23-08-06, 17:38
Daha ilgi çekici olduu için, ii para kazanılıo, zewkli olmalı (öle mi bilmiorum), ...

Yagmur_ask
23-08-06, 17:56
Sohret, para bir yana...Bence insanlar artik oyunculugu ciddi bir meslek olarak gormeye basladi ki oyle zaten...Artik eskisi gibi avukat olmak doktor olmak degil istedigin meslegi yapma ozgurlugun var...Simdi gencler diledikleri gibi sanatsal mesleklere yonelebiliyorlar cunku artik is bulma derdi kalmadi...Dizi ve Film sektoru Turkiye de ciddi bir endustri haline geldi...

BOREANAZ
24-08-06, 13:06
BİLİYOSUNUZ Kİ ÜLKEMİZDE DİZİLER ÇOK İZLENİYO İNSANLARIN GÖNLÜNÜ FETHETMEK İÇİNDE TVNUN,BU MEDYENIN İÇİNDE OLMAK GEREKİYO.BİR SÜRÜ ÜNLÜ OYUNCULARIMIZ VAR AMA BİZLER ONLARI SADECE DİZİLERDE TANIMA FIRSATIMIZ OLUYO BENCE BU YÜDEN ŞÖHRET İÇİN DİZİLER TERCİH EDİLİYOOOO.YA AMA BU HERKES İÇİNDE GEÇERLİ DEĞİL AMA BÜYÜK BİR KİTLE İÇİN BU BÖYLE AÇIKÇASI.:img-nyam:

:love05: :love05:

pEsSiMiSt_9
26-08-06, 19:33
para insanlarımza tatlı gelio:D hep daha fazlası istenio ve şimdilerde oyuncu olmak içn geçerli olan özellkler sınırlanmadıı içn herkes oyuncu oluo..ayrıca şarkıcıların yaptıkları oyunculukta reklam kokuyoo:D:D;)

ali_seysa
27-08-06, 22:47
yanı herseyden once cok heveslendırılen unlu hayatına kavusmak ıcın para ıcın ne bılım onemlı olan unlu olmak ve para ıcın oyncu olmak ısteyenler cogaldı

462krmcmsinem
10-09-06, 00:05
bence kendini göstermek isteyenlerr yada gerçekten bu işi yapabilceğine güvenelerr yapıyo yada yapmaya çalışıyo diyeyim zaten tutulmayanlar piyasandan kalkıyooo

FBuse
10-09-06, 01:29
gercek oyuncular bi kenari,

geri kalan hepsi sadece para-söhret icin oyuncu olmak istiyorlar cünkü artik bu devirdi millet tv bakmayi seviyor coook fazla kisi tv bakiyor, yani ünlü olmak istiyorsan tv´ye cikman gerek bunuda ya oyuncu yada sarkici olarak basarabilirsin! Eee Sarkicilar hata Mankenler bile dizilerde oynadigi icin herkez oyunculuga merak saliyor! bence böyle!

zuzuhal
10-09-06, 16:15
fbuse ye katılıyorum.

sadece meşhur olmak için ve para kazanmak için.genellikle dizi veya filmleri tutumuyo zaten

çğkn_selin
13-09-06, 12:27
arklar bence oyuncu olmak isteenler tamamen istedikleri we yapabiecekleri için istemelilerr..en azından böle olmalı..mesela bende oyuncu olmak istioum şu sıralar we yapabileceime de inanıoum..parası falan da hiç düşünmedim zaten öle paraydı falan.... bana oyunculuğu çekici kılan ne biiiim deişik bi ortam we süper yaa o setteki çalışmalar falan benm hoşuma giden bu eğlenceli bi set macerası ardından ortaa güsel bi dizi çıkıo bu harika bişi bence.........

b_r_k
13-09-06, 13:14
çünkü artık halkımızın çoğunluğu iyi oyuncu ayrımı yapmıo çok yakışıklı çok tatlı ya da mesela şarkıcıysa şarkıları çok güzel felan diye hemn göğe çıkarıor.gerçekten iyi eğitim almış yetenekli oyuncular ise harcanıp gidiyor.bi insan hem yakışıklı hem de iyi bir oyuncu olablr tabi bu bi şarkıcı ya da bi manken de olablr.ama herkes de oyuncu olamaz.biraz yetenek lazım....

jupiter65
23-09-06, 16:59
Oyuncu olmak için yetenek değil, fiziksel görünüm ön planda. İyi bir oyuncu da olsan, güzel/yakışıklı değilsen (başrolde) dizi tutmuyor. Amaç reyting olunca harcanmış oluyorsun bu piyasada. Cansu DERE oyunculuk adına ne veriyor bize? Hiç! Ama güzelliği hatırına çekiliyor.
Oyunculuğun eğitimini alan tiyatrocular beş parasızken, bu taş bebekler küplerini dolduruyor televizyon sayesinde.
Dizi filmler artık yeşil sahalara döndü. Hayranı olduğumuz kişi yeteneksiz bile olsa, ağzımız açık izliyoruz diziyi. Eleştirilere bile tahammülümüz yok. Toz kondurmuyoruz fanatiği olduğumuza.
Podyumlarda ter dökerek birkaç kuruş kazanmak yerine, bir dizide rol kapmak kolay oluyor. Diğer ülkelerin TV izlemekte çok önlerinde olduğumuz düşünülürse, kısa sürede ülkede tanınma şansınız var.
Sonuçta, kısa yoldan tanınmak ve para kazanmak için herkes oyunculuğa merak sarmış durumda.

NİLYA
24-09-06, 10:25
şu son zamanda dizi sayısı oldukça artıyor ve çoğunda amatör oyuncular yer alıyo ve insanlar o yapabiliyosa bende yaparım gibi bi düşünceyle kendi içinde psikolojik bir baskıya uğruyo ve bu onda ilerledikçe oyunculuk isteğini arttırıyo tabi böyle her psikolojisi bozulan insan oyuncu olursa insanlar tv izlerken kalkıp o tvyi kırmasıda çok olası olur bence :)

HazelAngel
24-09-06, 10:37
etrafta dizi bolluğundan geçilmiyor ki ! çoğu tanınmamış kişiler bunu da fırsat bilip oyunculuğa sardırıyorlar. olan da gerçekten bu işin eğitimini almış, yetenekli kişilere oluyor. tamam eğitimi olmayan fakat yetenekli kişilere de şans verilsin, ön yargılı olmak hoş bir şey değil ama en azından aynı şansın oyunculuğu meslek olarak seçmiş kişilere de verilmeli diye düşünüyorum.

Flora
24-09-06, 11:51
Oyuncu olmak için yetenek değil, fiziksel görünüm ön planda. İyi bir oyuncu da olsan, güzel/yakışıklı değilsen (başrolde) dizi tutmuyor. Amaç reyting olunca harcanmış oluyorsun bu piyasada. Cansu DERE oyunculuk adına ne veriyor bize? Hiç! Ama güzelliği hatırına çekiliyor.
Oyunculuğun eğitimini alan tiyatrocular beş parasızken, bu taş bebekler küplerini dolduruyor televizyon sayesinde.
Dizi filmler artık yeşil sahalara döndü. Hayranı olduğumuz kişi yeteneksiz bile olsa, ağzımız açık izliyoruz diziyi. Eleştirilere bile tahammülümüz yok. Toz kondurmuyoruz fanatiği olduğumuza.
Podyumlarda ter dökerek birkaç kuruş kazanmak yerine, bir dizide rol kapmak kolay oluyor. Diğer ülkelerin TV izlemekte çok önlerinde olduğumuz düşünülürse, kısa sürede ülkede tanınma şansınız var.
Sonuçta, kısa yoldan tanınmak ve para kazanmak için herkes oyunculuğa merak sarmış durumda.
Jupiter65;sana katılmamak elde değil.Kelimesi kelimesine harfi harfine katılıyorum.Öyle güzel izah etmişsinki bana söz düşmüyor.

Filiz25
26-09-06, 10:36
Bu Konuyu gündeme getiren arkadasima selamlar ve cok tsk ederim,birde keske sorun syöle devam etseydi neden bi kadar Dizi var Türk kanallarin'da:fighting2

Önce Konumuz'la baslayalim Türkiye'de böyle birsey cok kolay oldugundan isteyen herkez sanatci veya oyuncu oluyor ve bunu biz seyirciler yapiyoruz bunlari bize sunanlar degil ,neden derseniz herseye ayilip bayilma huyumuz varda ondan.,birde güzelsen kardesim istersen aptalarin önde gideni ol güzelsin ya tamam bu.,heke mankenler beni delirtiyorlar baktilar piyasa durgun ya bir kasset cikarip ben burdayim diyorlar.,yada dizi 'de oynuyorlar.
Aslinda bu konu hakkinda cok sey'ler yaza bilirim ama gerek yok ben burda yirtinayim pardon tabiri cahizse.,onlar oralarda asaga inmesinler:img-sorry

birde beni rahatsiz eden bir konu daha var bu kadar cok dizi'yi nasil ve nerde seyredecegiz .,birgünde atiyorum her kanal'da ayni saat'te 3-4 tane dizi cikiyor hangisine bakacagimi sassiriyorum.,bu ne diye isyan edesim geliyor vallahi .:img-sorry :img-sorry :img-sorry

yagmur94
28-09-06, 12:32
Bence herkesin oyuncu olmak istemesinin sebebi hem çok para var hemde çabuk şöhret olunuyo bende oyuncu olmak isterdim ama bunların ikisi için değil allaha şükür paraya ihtiyacım yok şöhrette umrumda değil ama gene oynamak isterdim genç kız rolunde.Bazı insanlar para için istiyorlar paraya ihtiyaçları olduğu için bu işi yaparak emek paralarını kazanıyorlar.Bazıları ise şöhret olmak için istiyo eğer bu kız güzelse hemen fan kulubu oluşuyo ve şöhret oluyo erkeklerde çok yakışıklıysa hemen genç kızlar onlara aşık oluyorlar bunun için oyuncu olamk isteyenlerde var.Örnek verecek olursak Keremcem albüm çıkartmış tutmamış oyunculuğa başlamış yakışıklı diye hemen genç kızlar tarafından fan kulubu oluşturuldu genç kızlar ona aşık ve hayran oldu bunun gibi bayanlardanda yasemin ergeneyi örnek verebilirim aşk oyunu dizisinde oynayınca hemen parladı daha önceki projelerinde umursanmıyordu ve fan kulubu yoktu bunun gibi ii bi projede oynayan kazanıyo bu yüzden herkes oyuncu olmak istiyor.

elif219
28-09-06, 15:50
evt acaba neden herkes oyuncu olmk istiyor çünkü şu anda oyunculuk sektörü öyle bi yerdedeki yeteneklisi,yteneksizi hereks oyuncu oluo....aslında birazda bence kolay yoldn para kazanmanın böle olduğunu düşünüolr...bana göre bi şarkcı kesinlikle bi oyuncu olamaz.şu anda bi dizide oynayan herkese oyuncu diorz ama oyunculuk aslında öyle rastgele söylnebilick bişey diil....hiçbir şarkıdn oyuncu olabileceğini kesinlikle ve kesinlikle düşümüorm,yeteneği olsn olmasn.ve şu anda ülkemizde o kdr çk böle transferler varki konusu isterse mükemmmel olsn ama hiç içimdn izlemk gelmio açıkçası....neden bu kdr dizi var ülkemizde acaba, neden bir iki değilde milyonlarca..öle saçma konulu olan diziler varki bunları gördükçe neden bu kdr geri kaldığımızı anlıyorm. bence yapımcılarn oyuncuları çk ii seçmesi gerekio ve bu kesinlikle uzun aşamalrdn geçmeli ama bu söylediime kendm bile gülüorm aslında çünkü bu ülkede böle birşeyin olması imknasız...

ozenckaya
05-10-06, 16:21
para var da ondan ayrıca tüm türkiye tarafından tanılıp sevilmek:img-haha:

mini
11-10-06, 12:43
Tamamıyla Popüler olmak için. Çünkü popüler olmak her kapının anahtarı elinde demek. Ondan sonra istediğin kapıyı açıp girebilirsin.

tiyatrocu.kiz
13-10-06, 02:08
Tamamıyla Popüler olmak için. Çünkü popüler olmak her kapının anahtarı elinde demek. Ondan sonra istediğin kapıyı açıp girebilirsin.
şahsen benm amacım popüler olmak değil .nikimdende anlaşılacağı gibi arkadaşım oyunculuk sadece tv ye çıkmak,dünya çapında ün sahibi olmak değildir.tiyatro gerçekten aşk işidir.gönül işidir .karşılıksız yapılmalı. ama ne yalan sööliim bunu kötü yönde kullananlarda var ... yazıklar olsun diyorum .sanatla dalga geçilmezzz

bigshark
13-11-06, 02:31
neden cünkü, bu zamanla ilgili. çünkü bu devirde ya futbolcu olacaksın yada dizide oynayacaksın. bu çağımızın bir geri gidişidir. takdir ediyorum tabi ekonomik olarak hiç iyi değiliz. iki uç var maalesef Türkiye de. bu yüzdende dizi ve televizyon yada medyatik olmak çok önemli. cünkü çok büyük paralar var televizyonda. maalesef yitirilen değerlerden biride bu.

Entity
21-11-06, 01:28
tvye çıkanlar eğer adam gibi biri değilse zaten kendini belli ediyor :img-grin2 diğer bedavaya ünlü olanlarda tvde sudan çıkmış balığa dönüyorlar bazen bu tvdeki insanlara inat müjdat gezen tiyatrosuna yazılmak var aklımda ama okulumla meşgulüm şuan iktisat bölümünü bitirince bu işe sararsam ve bunu oyunculuğumla başarırsam bu sözümü her yerde çekinmeden sölicem
eğitim şart önce tiyatro diyenlerdenim bende :img-grin2 gerçi tiyatrosuz ünlü olanlar var aşırı yetenekleri varsa ve karşısındaki yeteneğini fark edebiliyorsa artık ülkede ünlü olmak için böle yollar kalmadı ve karşınızdaki kesin kötü niyetli biri oluyor ne yazıkki ya paran olup mevki sahibi yada nüfusun olucak onu kullanarak yarışmada şike yapıcaksın yada biyerlerini açıcaksın ve soyunucaksın aynı cins olman bile farketmez alın size popüler olma yolu eğer erkek gibi görünüp yumuşak oluyorsan kesin ajansa yazdır kendini eğer öle değilsen ajansta maskara olursun oda yetmez paranı yedirip bi umut beklemekle kalırsın ajansa kendini yazdıran kızları sölemiyorum bile mercimeği fırına vermek yeterli olur tvye çıkmaları için :icon_evil o yüzden en güzeli ve en temizi tiyatrodan geçiyor herkes tiyatroyu yapamaz bu nedenle böle popüler oluyorlar yoksa iyi oyuncu olduklarından filan değil bir sürü gereksiz insan var tvde :icon_evil

VoyelleDesigner
29-11-06, 14:51
şahsen benm amacım popüler olmak değil .nikimdende anlaşılacağı gibi arkadaşım oyunculuk sadece tv ye çıkmak,dünya çapında ün sahibi olmak değildir.tiyatro gerçekten aşk işidir.gönül işidir .karşılıksız yapılmalı. ama ne yalan sööliim bunu kötü yönde kullananlarda var ... yazıklar olsun diyorum .sanatla dalga geçilmezzz

Arkadaş doğru söylüyor, yalnız, magazin dünyasının aldatıcı dış görünüşü, günümüzde bir çok gencin gözlerini kamaştırıyor. Oyunculukta, bunun en kısa yolu. O yüzden, özellikle gençler, sinemaya rağbet gösteriyorlar.

güz.85
30-11-06, 12:27
şuan Türkiyede en kısa zamanda para kazanmanın nadir yollarından biri oyunculuk.ben bi yerde okumuştum haftalıkları 15.000 ytl den başlıyo arkadaşlar.düşünün haftalık.e bakıyolar güzelim,yeteneğimde var neden olmasın? diyolar.bu işe giriyolar.şunu itiraf etmek gerekir oyunculuk güzel,eğlenceli bi iş.ister istemez herkes buna özeniyo.
ve ben şunu sölemeden geçemıcem.hani dıyolarya mankenden,şarkıcıdan oyuncu olmaz.ben buna katılmıyorum.manken olupçok iyi oyunculuk yapan yetenekli kişiler var bu piyasada.mesela kıvanç tatlıtuğ..tabi yetenekli olmayıp sadece güzel olduğu için bu işi yapan manken var mesela naz elmas.bence yapamıyo,ama ekranlarda.saygılar.

yengecs
30-11-06, 14:03

Katiliyorum! populer olmak.. hmm bu icgudusel bisey sanirim=) insani hep cekmistir. Ya okulda yada iste populer olmak istemistir cogu insan. Islerin daha kolaylasicagini mini'nin soyledigi gibi her kapinin acilicagi dusunulmustur.

Izleyicide sucu buluyorum ben. Oyuncu diye onumuze cikarilan kisilere degil. Cok ciddiyim, gozune kasina yada iste yakisikliligina asik olup (nede kolay mis birine asik olmak.. ol olabildigin kadar) diziyi izlemenin ne kadar sacma ve anlamsiz oldugunu dusunuyorumda.. sahiden durum icler acisi. Bu dunya genelindede boyle olmustur.. ve izlenmeye devam ettigi muddetcede devam edicektir. Bence insanlar zamanla artik iyiyi kotuyu, dogruyu yanlisi ayirt etmeli ve bu ise bi son verilmeli. Ilyas Salmanin bi lafi geldi aklima "hakkini yiyen degil yedirtende serefsizdir" diye =)

Emek harcanmamis bi isten ne beklenebilir ki?.. emek harcanmamis derken oyunculugun bi ogrenim ve tecrube sureci gerektirdigini kazanilan bilgilerinde oyuna tasinildigini.. halkin bi nevi eli ayagi olundugunu aslinda amacin eglenceden cok bi mesaj oldugunu kavrayabildigimizde sanirim cok yol kat etmis olucaz.

Secici olun, oyunculari iyi analiz etmeye calisin. Hikayenin icinde anlatilmak istenen asil amaci gormeye calisin.. ve en onemlisi elestirin lutfen, saygiyi elden birakmayarak.

nisann
30-11-06, 14:37
kolay mı gelio acaba herkese....
bu kadar basit mi geliyr ??
televizyona çıkmak için mi sadece ??
popüler olmak uğruna....
bana klırsa oyunculuğu hafife alıyorlar...
oyuncu dediğin rolünün hakkını verebilmeli !!

kırık_kanat431
01-12-06, 16:56
ya bakıyorumda son zamanlarda herkes oyunculuğa merak sardı tamam yeteneği olana bişey diyeme mesela özcan deniz ii bir oyuncu ama modyumdaki mankenler bi bakıyoruz tvdeler şarkıcılar zaten öyle yani yetenekli olan olmayan herkes oyunculuğa soyunuyo valla sizin de görüşlerini bekliyorum

daha çoook para var bu işte'de ondan...

beatifulheart
01-12-06, 16:57
Çünkü oyunculuk ii para kanadırıo.Reytingler faLAN HEHE.....:===)))

§uni§a
01-12-06, 22:07
kolay mı gelio acaba herkese....
bu kadar basit mi geliyr ??
televizyona çıkmak için mi sadece ??
popüler olmak uğruna....
bana klırsa oyunculuğu hafife alıyorlar...
oyuncu dediğin rolünün hakkını verebilmeli !!

cok güzel yazmissin aynen katiliyorum ögnüne gelen oyuncu olmak istiyo yaa

tatli_kizim
05-12-06, 20:20
Kesinlikle popüler olmak icin.
Kamera karsina gecip "ben oyuncuyum" denilipde bitmiyor bu is...
Oyunculugun hakkini yememek lazim...
Resmen bazi insanlar sanatla dalga geciyorlar...
Sadece bu isde cok para oldugu icinde yapiorlar benim düsüncem
oysa sanat bir Askdir...
bunu anlamayanlar cokdur ;)

Kang Joon Sang
05-12-06, 21:20
Kamera karsina gecip "ben oyuncuyum" denilipde bitmiyor bu is...
Oyunculugun hakkini yememek lazim...
Resmen bazi insanlar sanatla dalga geciyorlar...

ben oyuncuyum diyince adam yönetmeni çileden çıkarır.Çokça çileden çıktım :D :D Ufak bir rolde oynayan birisi bile ben oyuncuyum triplerine girebiliyor bizim ülkemizde :D(ki bana kalırsa rolün küçüğü büyüğü yoktur ama o rolle oyuncunun bütünleşip başka bir şeyle uğraşmaması gerekir)

HermionesDream
06-12-06, 04:20
Şöhret duygusuyla alakalı tamamen.
Herkes beni tanısın,sürekli konuşulayım diye düşünüyorlar.
E böyle olunca da oyunculuk isteği başlıyor.

kötü cat_şerife
07-12-06, 10:23
Akademisyenler için (Okullu dediklerimiz) yaşam biçimi. Manken, şarkıcı sunucu falan filan diyoruz ya onlarda vitrin olsun da ne olursa olsun şeklinde yapıyorlar.Onlar gerçek anlamda oyunculuğu meslek edinmiş insanların sırtından geçinen asalaklar...Bence ne kadara çok olursa o kadar iyi, parazitleri ayırmak biz seyirciye kalıyor..

kırık_kanat431
07-12-06, 16:44
Akademisyenler için (Okullu dediklerimiz) yaşam biçimi. Manken, şarkıcı sunucu falan filan diyoruz ya onlarda vitrin olsun da ne olursa olsun şeklinde yapıyorlar.Onlar gerçek anlamda oyunculuğu meslek edinmiş insanların sırtından geçinen asalaklar...Bence ne kadara çok olursa o kadar iyi, parazitleri ayırmak biz seyirciye kalıyor..

işte budur sana katılıyorum...ama forumlarda çağla şikel gibi asalaklara bazıları oyuncu diyor hatta bide başlık açmışlar bune bea oyuncumu çağla şikel

*_GaMzE_*
09-12-06, 15:46
Popülerlik bence ... İnsanlar popüler olup dikkat çekmek için bu kadar çok oyuncu olmaya çalışıyorlar..

kırık_kanat431
15-12-06, 12:34
arkadaşlar böyle olmuyor sadece burda tartışmak mankenlere,şarkıcılara oyuncu diye başlık açmışlar oyuncular bölümün'de lütfen tepkilerinizi o başlıklara'da yazın,ben hatta gazetelere,yazarlara msj gönderiyorum bi 5-6 sene sonra gerçek oyuncular'ın yerine manken,şarkıcı basıcak...

-cemalim-
17-12-06, 11:25
tamamen popüler olmak için düşünsenize oyuncu olunca hayranlarınız oluyor sizi sevenler falan artıyor die oyuncu olmak istiyorlar

*deniz*
19-12-06, 09:47
İyi para kazandırdığı ve popülarite sağladığı için.

fable
11-01-07, 13:08
insanlar son yıllarda dizilere bi merak sardılar ve onlar gibi olmak istiyolar. herkes beni konuşsun.popüler oluyum gibi şeyler düşünüyolar. buyüzden bi oyunculuk merakı var herkesde

hales
28-01-07, 20:22
bence şu an güzelsen sana mutlaka bir diziden teklif geliyor. ve tabi ki kendini tanıtmak için, para kazanmak için,populer olmak için kabul ediliyor.

izlem_91
30-01-07, 22:17
Şu anda bir anket yapsak, her hafta belli bir diziyi takip etmeyen kişilerin sayısı parmakla sayılabilecek kadardır. Sonuç bu olunca, diğer işlerde(mankencilik vb.) parayı bulamayanlar bir saatte oyuncu oluyorlar. Hele ki mankensen dizilerde oynama şansın çok fazla... Ve halkımız da bu tür(mankenlerin oynadığı) dizileri seyrettikçe onların da yeni işi oyunculuk oluyor... Onlar için çok basit birşey bu..Bugün mankendi,ama yarın reytingleri mükemmel olan bir dizide oyuncu oluyor... Biz bunları seyrettikçe ülkemizdeki "oyuncu"( ben eğitim almadan oyuncu olanlara "oyuncu" diyemiyorum ama...)sayısı güngeçtikçe çoğalacak...Ve televizyonlarda kaliteli oyuncular yerine mankenleri göreceğiz... Ayrıca böyle her kişiden oyuncu olabiliyorsa neden insanlar gidip konservatuar okuyup eğitim alsın ki... Ne de olsa biz manken ile gerçek oyuncuları aynı kefeye koyuyoruz...:img-yes:
İnşallah ileride oyunculuğun ne kadar ciddi bir meslek olduğunu bazı kişiler anlar...

nymphadora
31-01-07, 19:11
sanırım giderek artan dizi sayısına bağlı olarak oyunculuğun çok para getirdiğinin yeteneksiz olanlar tarafından da keşfedilmesi buna sebep oldu...yetenekli oyuncular için gerçekten de bişey denemez, ama bu önmli mesleği hakkıyla yapamayanlar bu sektörden uzak durmalı bence...çünkü televizyon dünyasının kalitesini düşürüyorlar,hem de sırf para uğruna...

serdar ortaç
08-02-07, 08:13
şöhret para ve özenilen bazı hayatlar...

hacivatiye
09-02-07, 15:13
şöhret olmak,kolay ve bol para lüks hayat

bsrdn
12-02-07, 08:21
:img-yes: :img-polic :icon_sorr :img-hyste istersen okadar atma kardeş benim adresim bu:img-wink: :img-yes: beni kayded
vevuyorum.kızsan aln ver bsr_dn@hotmail.com:happy0064 :happy0064 :img-hyste :good:

aysede
29-03-07, 19:02
3 kelime yeterli açıklamaya ;

Şöhret , para , pohpohlanma isteği...

( yakışıklı olan herkesi milletimiz seviyor da .. )

EFTALYAGUL
29-03-07, 22:37
göz ününde olmanın en iyi yoluu da ondan olsa gerek.malum şarkıcılık kaset işi filan bittiiii,mankenlık desene biyere kadar adını duyurabiliyorsun geriye kaldı oynuculuk:)

sarıseren
30-03-07, 11:51
çok iyi para kazanmak için bence...

6znur
31-03-07, 22:12
para...para....para tabiiki

6znur
31-03-07, 22:12
para...para....para tabiiki

SuluSaray
04-04-07, 23:27
her önüne gelen dizi yapiyor, hic bakmadan tutarmi tutmazmi konusu ilgi cekicimi diye, onun icinde önüne gelende oyuncu oluyor, cünkü bu alemde herkes bu kadar cok dizi yaparsa herkesde oyunculuga merak sarar, bu iste para cokmus diyee..yani yine para giriyor isin icine..

Nicole_Aslı
20-04-07, 21:33
Para ve şöhret için tabikide!!

Flamingo_Cansu
21-04-07, 13:28
Tabiki ünlü olmak icin.. Ozaman herseyin daha guzel olacagini dusunuyorlar, ve daha fazla para kazanmak icin..

~mystery~
25-04-07, 19:13
ünlü olmak ve para için !

^DUyGU^
01-05-07, 21:52
Yetenekleri olmasa bile Işıltılı hayatları merak ettikleri için ve tabikide para için...

summer___17
02-05-07, 06:34
şöhret ve para için

miracle girl
02-05-07, 19:41
bence popularitelerini arttırmak için

jojoo
05-05-07, 16:34
para,şöhrret çewre yapma.herkesin kendisine hayranlıkla bakmasını isteme olabılır.ama oyunculuk çok zor bir iş bence

ultraslan19
09-05-07, 13:57
para şöhret örnek keremcem...albüm çıktıktan snraa her zaman kendiini dizilere atıyorrr...tutmuyo napsın her şarkısı aynı tarz olursa hareketli şarkı söleyemezse böle olurr...unutulmamak için diizilere giricekkk..mesela cansu dereyi sevmeyn kızlar şimdi dizide diye seviolar.aysun kayacıyı sevmeyen kızlar dizide oynadı diye onları dünya iyisi yapıolar..erkekler neyin ne old.biliyolar amaa
mesela g.özen:sesin mükemmel ama ndn dizide oynuyosun ki
şöhret para unutuulmamk içinn

en önemli sebebi:nasıl olsa diziye girersekk nasıl olsa birileri bize aşık olurrrrrr 2günde aşık olurr..4.gündeee bizi görmek için hayaller kurarlar 5.bölümdede bizim için ölmeye başlarlarrrr fln gibi düşünce wardır belkide en önmli sebebi bu
kızların dizilerde oynayıp aşık olmadıkları adam weya kadın kaldı mıı..en önmli sbeebi bencee buuu....ilginç yaa aysun kayacı manken hiç kızlardan ilgilenen yok aysun dizi oyuncusu şimdi hayranlarrrrr...kutsi şarkıcıyken örneğn 100hayranı warsa dizi çewirdi 1000tane oldu hayranı....en önemli sebebini kızlar açıklasın kızların sayesinde hepsi para kazanıyooo...trendy detgileri kral dergileri salsalar fln filann bunları alan kızlarrr.....yaniiii kızların ünlüleri bi yerlere gtrcğini bildkleri içinnn herkess dizilere merak sardı

[...Melis...]
09-05-07, 21:22
reklam yapmak için

MoOnDaNcE-11
12-05-07, 11:26
Turk insani 80'den sonra sosyolojik bir kabuk degistirdi . Ondan once turkiyenin yeri ve sinif farklari belliydi , aradaki farki kapatmak imkansiz gibiydi . Fakat 80'den sonra avrupa+amerikan yasam tarzi turkiyeye yerlesmeye baslayinca siniflar iyice karisti .Bu sosyolojik travmayla beraber de para ve sohret insanlarin en cok istedikleri seyler oldu . Ozellikle genc kizlar icin .

Ornek mi istiyorsunuz : Bugun turkiye'de hic bir guzel kizin yaninda parasi veya cevresi olmayan bir adam goremezsiniz .

sinama pongol
12-05-07, 12:38
para şöhret örnek keremcem...albüm çıktıktan snraa her zaman kendiini dizilere atıyorrr...tutmuyo napsın her şarkısı aynı tarz olursa hareketli şarkı söleyemezse böle olurr...unutulmamak için diizilere giricekkk..mesela cansu dereyi sevmeyn kızlar şimdi dizide diye seviolar.aysun kayacıyı sevmeyen kızlar dizide oynadı diye onları dünya iyisi yapıolar..erkekler neyin ne old.biliyolar amaa
mesela g.özen:sesin mükemmel ama ndn dizide oynuyosun ki
şöhret para unutuulmamk içinn

en önemli sebebi:nasıl olsa diziye girersekk nasıl olsa birileri bize aşık olurrrrrr 2günde aşık olurr..4.gündeee bizi görmek için hayaller kurarlar 5.bölümdede bizim için ölmeye başlarlarrrr fln gibi düşünce wardır belkide en önmli sebebi bu
kızların dizilerde oynayıp aşık olmadıkları adam weya kadın kaldı mıı..en önmli sbeebi bencee buuu....ilginç yaa aysun kayacı manken hiç kızlardan ilgilenen yok aysun dizi oyuncusu şimdi hayranlarrrrr...kutsi şarkıcıyken örneğn 100hayranı warsa dizi çewirdi 1000tane oldu hayranı....en önemli sebebini kızlar açıklasın kızların sayesinde hepsi para kazanıyooo...trendy detgileri kral dergileri salsalar fln filann bunları alan kızlarrr.....yaniiii kızların ünlüleri bi yerlere gtrcğini bildkleri içinnn herkess dizilere merak sardı

bu açıklama yeterr benceeeee aynen katılıyorm

bal ozu
12-05-07, 13:37
özellikle oyuncu olmayan şarkıcı yada mankenlerin dizilerde oynamalı bana da sıkıcı gelmeye başladı işin cılkını çıkarttılar herkes dizide oynamak zorundamı ve bunlar kesinlikle daha popüler olmak için yapıyorlar kutsi,keremcem,vs.. daha sayamadıgım birsürü şarkıcı yada manken bunlar hiç sevilmezken hayranları bile dogru dürüzt yokken birden dizide oynuyorlar en sevilen kişi oluyorlar bukada basit mi bu artık albümü tutmayan diziye sarılıyor ama ben bunun bir moda oldugunu düşünüyorum bir yapıyorsun tutuyorda ikincisinde tutmuyor bunlarda geçecek hepsi silinecek

ihlamurdelisi
23-05-07, 19:40
çünki herkes ünlü ve popüler olmak peşinde...şahsn bende oyunculuk istiyorum ama ünlü olmak için falan deil.TUBA BÜYÜKÜSTÜNÜ örnek aldığım için...

shake_it
23-05-07, 20:33
herkes neden oyunculuğa sardı konusuna dair benim yürütebileceğim pek çok düşünce var.. sizlerle de paylaşmak istedim..
1. herkes kısa yoldan köşeyi dönme derdine düşüp, belki parayı bulurum diye bu yolu da denemelerinden..
2. adım başı dizi oldugundan en çok ekmek yenen sektör dizi sektörü oldugundan ve herkesin ekmek parasını kazanma gereksiniminden..
3. popüler kültürle kaynaşmış insanların (bahsettiğimiz dizilerde oynayıp ün yapmış kişilerin) toplumda "genç kesimin" (15-17 yaş arası kızlarının) özel ilgisine mazhar oldukları için..

bu liste uzar gider.. ama herkes oyunculuk yapabilir ama gerçek birer sanatçı olamazlar.. işte tam da bu yuzden kalıcı olamayacaklardır...

MUSEUMGS_OK
27-05-07, 16:38
çünkü poülarite ve kolay yoldan para kazanmaya eğilim var. herkes ünlü olup kolay yoldan para kazanmak ve herkesin kendini sevmesini istiyor. bence bunu kendinde bazı şeyleri eksik olan kişiler yapar. önemli olan seviyeli bir şekilde o hayatta kalıp kendini ifade edebilmek. gerçek sanatçı olmak kolay yoldan olmaz bence...:img-yes:belki bende ünlü olmak isteseydim hollywood da oyuncu olmak isterdim herhalde...:img-cool2

~mystery~
27-05-07, 19:44
Para, şöhret ve popülarite için ...

rodaa
27-05-07, 22:36
:happy0064 ???:img-blush hey arkadaşlar aranıza ben geldim beni kabul ediyomusunuz? ama ben burda hiç bişi bilmiyorum ki bana öğretecek birileri yok mu

emirdag-güzeli
31-05-07, 20:41
Cunku tv'ye cikman gundem'de olmanin tek yolu bu da ondan..(yani bazilari oyle saniyorlar..)

ceren06
02-06-07, 19:13
çünkü oyunculuğu basitlestirdiler..herkes tarafından tanınmak ve kısa yoldan şöhret olmak istiyorsan günümüzde bundan başka çare kamılyor...

beautifulday
03-06-07, 00:20
çünkü oyunculuğu basitlestirdiler..herkes tarafından tanınmak ve kısa yoldan şöhret olmak istiyorsan günümüzde bundan başka çare kamılyor...

evet katılıyorum artık gerçek oyuncular yerine amacı sadece şöhret olmak olan ve işinden başka şeylerle gündemde kalmaya çalışan kişiler tercih edilmeye başlandı zaten

akıllı olalım
03-06-07, 12:38
örnek keremcem kutsi artık daha çok kaset satıyolar dizi olmasa 10bin aşağısını satarlardı

candy
07-06-07, 06:38
Tabiki Para ve şöhret için

bEeN
07-06-07, 12:18
bencede şuan şöhret olmanın en ii yolu oyumculuktan geçio ve önüne gelen herkeste sözde oyuncu oluyo..:img-yes:

SelinKis
09-06-07, 20:45
herkes paranın derdindedir ..

sevde & sevde
09-06-07, 21:01
hayran kitlesinin artması için bide dizide oynadılarmı herkes bir hafta onları bekliyor onlardan konuşuyoruz(herkes için değil)ama ben yinede kutsinin bu işi para için yapmadığını düşünüyorum

yagmur94
10-06-07, 08:55
örnek keremcem kutsi artık daha çok kaset satıyolar dizi olmasa 10bin aşağısını satarlardı
[B]Keremcem örneği doğruda Kutsinin albümü zaten satıyordu dizi olmasa bile.
Keremcem dizi olmasaydı tutmazdı köşesine çekilmiş iş arıyor olurdu.Ya da başka işte çalışıyor olurdu.

halit_fan
12-06-07, 19:16
ekmek parası...:D

lykiadreamer
13-06-07, 21:55
kısa vadede maksimum kar..yani para-para-para...;)

lanetly_girl
14-06-07, 13:21
yaptıkları işlerde başarılı olamayan insanlar oyunculuğu basite alıp para kazanıyorlar bence

dedebaba
26-06-07, 11:04
para için şöhret için başka neden olabilir

ENGİN_DENİZ
26-06-07, 15:13
herkesin dediğini bende tekrarlıyorum zengin veeeeeeeeee ünlü olmak kim istemez ki............:icon_whis :img-wink:

dedebaba
27-06-07, 11:49
para para para

seineb
27-06-07, 12:58
evet kesnlikle para ve ün içinn..

alyssa_
27-06-07, 13:45
para para para...

ezzgiii
27-06-07, 15:19
para para para...
ama oyunculukta çok para yokki eğer bi oyuncuyla evlenirsen batabilrsinde:sad53:

sukrucetin
27-06-07, 15:31
bence de paradır ama zevk için de yapan wardır bence

mmt
27-06-07, 16:16
Arkadaşlar Bazıları vardır gitar çalarlar neden kız tavlamak için , fakat bazıları vardır gerçekten iyi gitar çalarlar ve çalma nedenleri ise zevk almaktır bazılarıda vardır , para kazanmak için .. evet anlatmak istediğimi azda olsa anlamışsınızdır herkes nasıl yorumlar bilemicem ama artık oyunculukda sıradanlaştı herkes oyunculuğa soyunmaya başladı herşeyin bir ilmi var mektebi var , usulü var , umarum ne demek istediğimi anlamışsınızdır ..

pink_girl_56
01-07-07, 12:20
Arkadaşlar Şöhret herşey demek değildir..Şöhretiniz olursa ailenizi kaybedebilirsiniz mesala..Eğer bir kişi üne kavuşmak,oyuncu olmak istiyorsa onu tutan bişey yok gitsin ama şunu unutmasın ŞÖHRET HERŞEY DEĞİLDİR..Ayrıca şöhrettede para yoktur zaten şöhreti para için isteyenler varsa o kaybedecektir...Bir kişi bence oyunculuğa tek şey yüzünden merak salar beğendiği oyuncu gibi olmak istemesi yüzünden...Bu yüzden yetenekli olanlar geride kalıyolar...

EVRİMİST
05-07-07, 21:38
gazetelerde oyuncuların bölüm başına 40,50 milyar alındığı yazılıyor.ve insanlarda neden oyuncu olmayayım diye düşünüyor.sonuçta bir öğretmen yada bir memurun kaç sene çalışarak kazandığı parayı ünlüler 1 haftada yada bir gecede kazanıyor.ee haliyle özeniyorlar onlara...
yani para para para...

ecr
09-07-07, 12:50
ama mesela şöhret için değilde gerçekten oyunculuk yapmak isteyenler var. hemde fazlasıyla var.. şöhret umurunda değildir ama tek isteği oyunculuk yapmaktır..o zmn işler değişir..

evet bencede para için giriliyor..veya gerçekten istediği için giriyordur bu işe..

sarıseren
09-07-07, 13:50
insanlar tarafından tanınıp göz önünde olmak için ve kolay yoldan çok para kazanmak için:img-yes: Aslında çok acı bi durum var.bazı insanlar onların bi haftada kazandıkları parayı bir yılda kazanamıyolar:img-blush

rüştü
13-07-07, 18:34
Oyunculuk maddi olarak insanlara getirisi olan bir meslek. insanlar hayatlarını kolay kazanmak ve yaşamak adına ünlü olmanın peşindeler. Belki gerçekten parada gözü olmayan kişilerde var ama hemen hemen oyuncu olmanın ana nedeni maddi imkanlar. İkinci bir neden olarakda herkes tarafından beyenilmek ve insanları peşinden merakla bakmasını ve koşturmasını seviyorlar bence.

ceyda3645
13-07-07, 18:52
tabikiii madden ve manen tatmin olmak için...:img-yes: gazetelerde dergilerde görüyoryz bölm basına 40-50 milyar alıyorlar diye yazılıyo..40-50 milyarı bugn bir calısan 30 yıl calısıp emekli olsa emekli ikramiyesi olarak alamıyor...yani bir oyuncu 6 gün calısıp senn ömrünü harcagn meslegn sonunda alamayacgn parayı alıyor...sonrasında renkli ısıklar altında ünlü oyuncu su ödülü aldı su davete katıldı gibi sık kıyafetler ve yakısıklı baylar veya güzel bayanlarla cekilmş fotolar gazetelri süslesn...eee tabii birde sitelerde senn adına formlarda resimlern dolassın üstüne bir de seni yolda gören hayranların olsun "cok güzelsinz cok yakısklısınz yaptgınız dizi film cok güzeldi cok basarılısınız" sözleri...acaba neden kimse normal standartlarda yasam süren ve hiç kimsenn tanımadgı her gece oyunna cıkıp evne giden tiyatro oyuncusu olamk istemiyo da sinema veya dizilere kapagı atmaya calısıyo:img-yes:
...yani kısaca herkes yırtmak istiyo bişeklde:img-yes: ...

SchutzStaffel
14-07-07, 19:39
gazetelerde oyuncuların bölüm başına 40,50 milyar alındığı yazılıyor.ve insanlarda neden oyuncu olmayayım diye düşünüyor.sonuçta bir öğretmen yada bir memurun kaç sene çalışarak kazandığı parayı ünlüler 1 haftada yada bir gecede kazanıyor.ee haliyle özeniyorlar onlara...
yani para para para...

Bu miktarı herkes almıyor, daha doğrusu vermiyorlar. Seymen Ağa'nın sevdiği kadına(ismini unuttum, İpek Tuzcuoğlu'ydu galiba?) verdiklerini duydum televizyonlardan. Amatör bir oyuncuya ne kadar verirler ki. Ayda birkaç bin ytl. Oyunculuğa soyunan mankenler hakkında hiçbir yorum yapmak istemiyorum.

[...Melis...]
14-07-07, 22:43
Vallah maddi açidan iyi yani para var bu iste :) Ayrica çok eglenceli bence
Ben olmak isterdim oyuncu :) ahh nerdeeeeee :)

gürgen öz
15-07-07, 06:43
ee duydular artık bu kadar para olduğunu önüne gelen oyuncu şarkıcı oluyo:P

şirinkız1
30-07-07, 08:07
ünlü olmak herkesce tanınmak we çok para kazanbilmek için.Oyunculuğu yapabilen-yapamayan herkes bi kere tvde görünebilmek için bile okadar çok şeyden wazgeçiyorki.Yetenekten eser olmayan birisi bile kendine yani güzelliğine yada yakışıklılığna çok fazla güveniyor.Ama şu sölemek isterimki oyunculuk güzellik weya yakışıklılıkla olmaz tabi bunada gerek wardır ama en önemlisi YETENEKTİR!!!!! Zaten yetenekten çok ,başka şelerine güvenenlerin oynadıkları dizileride görüyoruzz 3 bölüm sonra bitiyo...:img-yes: :img-elvis

balzac
30-07-07, 12:55
şöhret popülerlik para bunlar için.şu an diziler revaçta 1 insan o kadar iş yapıyor bizi yurtdışında temsil ediyor tiyatrolarda oynuyor kimse tanımıyor ne zaman 1 dizide başrol oynuyor o zaman herkesin dilinde oluyor özellikle de mafya ve ağa dizilerinde

(= JesLice =)
07-08-07, 19:32
büyük bi ihtimal para yüzünden..biraz katı düşünüyo olabilirm ama yarısının amacı şöhret para...yani sevdiklerinden değil..

yesim-jade
13-08-07, 12:44
şöhret ve daha çok para .

mazarine
19-08-07, 16:04
Magazin gülü olup kisa yoldan köşeyi dönmek olabilir pek çoklarının derdi. Günlük hayatın boyu aşan, bütçeyi zorlayan rollerini kolaylamak için midir, yoksa 'hayatı rol' hesabı, alışık olduğu yolun profesyonel ayağı sanıp sürdürmek için midir bilinmez, talibi çoktur bu oyunculuk işinin. Ama işin iç yüzünün hiç de öyle 'armut piş ağzıma düş' kolaycılığının yörüngesinde seyretmediğini, davulun sesinin sadece uzaktan hoş geldiğini gördüklerinde dumur olacakları durumdur... Kolay gelsindir...

baris[a]rock
05-09-07, 00:16
ben barış akarsu nun unutulmaması için oyuncu olacağım ilerde:(

sitting
05-09-07, 01:15
şöhret olunca işin ucunda kızlar ve hayranların olacak insan kendinin beğenilmesinden hoşlanır buda güzel bi şeydir bunu yapmak içinde en kolay yol oyuncu olmaktan geçer

Baade
05-09-07, 22:55
Bence şöhret ve para insanlara tatlı gelio ayrıca ekrandan herşey çok eğlenceli ve basit anlaşılıo ama gerçekte hiçte o kadar basit ddeil bence

-şEkEr-
17-11-07, 23:21
gençler örneğin bu sitede fan topluluklrını görüyorlar özeniyorlar
ben niye böyle ünlü olmiyim
ben niye bu kadara para kazanmıyim
ünlü olursam benide severler gibi fikir düşücelerine kapılıyorlar

MoOnDaNcE-11
18-11-07, 20:23
Kizlar icin para ve cevre . Turk kizlari hem paraya hem de cevreye de taparlar...

Turk erkekleri icinse kiz tavlamak ama bunun icin de para ve taninmis olmak gerekiyor .

elif salihoğlu
26-11-07, 17:53
daha kolay ünlü olup daha kolay para kazanıolar çünkü diziler veya filmler artık insanlarca daha çok izlenioo

a-y-s-e
27-11-07, 21:12
ya tabi ilk önce etkileniyolar hayranlikla izledikleri oyunculardan bende onun gibi olsam diyolar sonrada iste, para, san, söhret herkesin sevdigi, tanidigi biri olmak karsi konulmaz olsa gerek iste .......
Tabi simdi bazilarida sonradan yeteneklerini farkediyorlar o da ayri bi konu

eksTRa.exi
01-12-07, 08:39
ya tabi ilk önce etkileniyolar hayranlikla izledikleri oyunculardan bende onun gibi olsam diyolar sonrada iste, para, san, söhret herkesin sevdigi, tanidigi biri olmak karsi konulmaz olsa gerek iste .......
Tabi simdi bazilarida sonradan yeteneklerini farkediyorlar o da ayri bi konu

éft katıLıorum
hérkés oyuncuLuqa mérak $ardı yha zatén $arkıcıLıkmıs mankénLikmis onLar öLüo artık ..

htrla sevgili
16-12-07, 20:58
çünkü artık oyuncu olmak bir reklam ajansına kaydolup teklifleri beklemek kadar kolay oldu
ve en çok tutan diziler oyuncuları tanıdık olan ve bir kaç yeni yüze de yer veren diziler olduğu için tüm şarkıcılara dizi teklifleri geliyor şarkıcılarda böle bir fırsatı kaçırır mı kabul ediorlar tabi

crazy ela
17-12-07, 11:16
bence bu sadece mankenlerin yada şarkıların oyuncu olma meselesi değil önüne gelen oyuncu olmak istiyor çünkü cazip geliyor neden cazip konusuna gelince insanlar popülarite ve fazla para kazanacaklarını düşünüyorlar yetenekli olanlarda olmayanlarda

*BoN!bOn*
18-12-07, 17:46
Maalesef bu aralar sarkicilarin ve mankenlerin oyunculuk meraki basladi, eskiden hatirlarsaniz mankenler kaset yapma derdine girmisti artik o bitti cünkü seslerinin berbat oldugunu sanirim onlarda anladi. Simdide oyunculuk basladi, yakinda bundanda vazgecerler. Neden böyle yaptiklarina gelince, para az geldiginden yada tamamen hayranlarim dahada artsin veya nispet yapmak icin. Baska bir aciklamasi yok bunun.
Bir keresinde Okan Bayülgen`de bu konu hakkinda dalga gecmisti, bir sanatciya sakayla karisik sunu söylemisti: "Sende bir dizi ceksene"
Yani Okan Bayülgen bunun coktan farkina varmisti ama bizler daha uyuyorduk:img-yes: Ve maalesef artik bunun ünisini okuyanlar bile oyunculuk yapacak film yada dizi bulamazken, sarkicilar ve mankenler bunun egitimini almadan oyuncu olmaya basladi...

Cey0}
20-12-07, 10:56
Malesef böyle bir sorun günümüzde gözümüze çarpıyor.Manken olan şarkıcı olan illa bir dizi çıkarıyor.Ve bence yaptıkları büyük bir saygısızlık.En az 5 yıl eğitimini almış bir oyuncu bir dizi bile çekemezken şarkıcılar sırf şarkıları tuttu diye dizi çekiyorlar ve dizinin tutmalarını bekliyor.Ben buna karşıyım.Bir an önce bu konu ile ilgili bir kanun çıksa iyi olur.Esas sanatçılar eski raflarda,sahteleri rafların en güzel yerinde.Bu çok büyük haksızlık diye düşünüyorum kısaca:img-yes:

weasleys
21-12-07, 22:32
Malesef böyle bir sorun günümüzde gözümüze çarpıyor.Manken olan şarkıcı olan illa bir dizi çıkarıyor.Ve bence yaptıkları büyük bir saygısızlık.En az 5 yıl eğitimini almış bir oyuncu bir dizi bile çekemezken şarkıcılar sırf şarkıları tuttu diye dizi çekiyorlar ve dizinin tutmalarını bekliyor.Ben buna karşıyım.Bir an önce bu konu ile ilgili bir kanun çıksa iyi olur.Esas sanatçılar eski raflarda,sahteleri rafların en güzel yerinde.Bu çok büyük haksızlık diye düşünüyorum kısaca:img-yes:

haksızlık olduğu konusunda haklısınız fakat bu haksızlığı ödüllendiren yine biziz. sonradann oyuncu olmaya çalışan manken şarkıcı türü insanları alkışlayarak, alkışlamayı bırakın fanları olarak çanak tutan bizleriz. bu forumda dahi bakın oyuncular bölümüne, eskiden oyuncu olmayan eğitimsiz insanların başlıklarına, eleştirmeyi deneyin ne oluyor?

bizlr eleştirirken hayranları nasıl bağırlarına basıyor. hiç tecrübesi yok ama hiç sırıtmadı diye bir de ödüllendiriyorlar. öyle olunca neden merak salınmasınki???

medsul
23-12-07, 21:22
para için
şöhret için herşeyı yapan bazı karaktersiz insanlar varyaa
deli oluyorum
herşeyi yaparlar bunlar

nagihan-n
25-12-07, 15:45
bence herkez kendi mesleği neyse onu yapsın bir doktor hakim olamıyorsa bi mankende gidip oyuncu olmasınnn :blink::blink:

lazkizz
27-12-07, 00:21
Herkez cok seviyor ilgi gorecekler diye fanlari olcak diye
ve herkez oyuncu olma cok basit biset bisey zanediyor.

lazkizz
27-12-07, 00:23
para için
şöhret için herşeyı yapan bazı karaktersiz insanlar varyaa
deli oluyorum
herşeyi yaparlar bunlar

sana katiliyorum canim, artik herkez para icin
herseyi yapmaya kalkisiyor.
Ama dizilerde eskisi gibi tutulmuyor. Konular
hep birbirine benzemeye basladi

!ReMmM
12-01-08, 20:39
bölüm başına öyle yüksek ücretler ödenmeye başladıki artık herkes oyuncu olma sevdasında. birde en güzel tanıtım öyle yapılıyor. kasetin mi çıktı yap bi dizi herkes hem senden hem albümünden haberdar olsun.

eskiden de oyuncu olma sevdası vardı ama o zamanlar daha bir saygı duyuluyordu oyunculara şimdi her önüne gelen ben oyuncuyum diyor. kolaydı sanki o kadar..

nurdi
17-01-08, 16:41
Oyunculuğun kolay,kendisinin de yetenekli olduğunu düşünen herkes buna heves eder çünkü getirisi fazla...Para,şöhret ve bireysel tatmin...Ama işin içine giren kişi,durumun hiç de böyle olmadığını er ya da geç anlar,çünkü herkes herşey olabilir ama sanatçı,asla!

hayat ve ben
17-01-08, 19:39
bence oyunculuğun kolay olduğunu düşünüyolar ama öyle olmayacağını anladıklarında görücez....:img-wink:

DARK TOWER
17-01-08, 23:44
Bence isteyen denemeli. Ama kişinin yapabilmeyle yapamamayı da bilmesi gerekir. Bir kere öyle sırf yeteneğe bağlı değildir. Hemen 2 - 3 taklit yaptım demeklede olmaz. Oyunculuk yetenek + çalışmaktır. Bir gün önce yapamadığınız şeyi çalışarak yapabiliyorsanız veya kendinizi öteki gün biraz daha geliştirebiliyorsanız o zaman lafım yok zaten. Yalnız sizde eğer o yetenek, o istek yoksa istediğiniz kadar çalışın fayda etmez.Bazı yerlerde mankenden oyuncu olmaz denmekte. Bu da çok yanlış bir düşünce. Çünkü şu an kendini geliştiren eski manken olup oyuncu statüsünde değerli isimler var. Demek ki çalışmanın da faydası görülebilirmiş.

Günümüze gelirsek çok fazla zir zop dizi çıktığından oyuncu açığı bulunmakta ve hemen boş durmayan bazı ajanslarımız bazen eğitimine bakmadan sadece tipini değerlendirerek altına da dublajı bastım mı bunu izleyici yer diyerek oyunculuğun o'sundan anlamayan insanları dizilere göndermekte. E tabi yurdum insanı da aha lan TV'ye çıkacağım diye kendini yardırıyor. Burada ajanslara mı sesleneyim yoksa TV sektörüne mi bilmem ama öncelikle şunu arayın. Yetenek var mı yok mu?

asi gençlik
01-02-08, 10:11
Çünkü oyunculuk dışarıdan kolay bir meslek gibi görünüyor oysa oyunculuk çok zor bir meslek bunu nerden biliyorum? bunu biliyorum çünkü evim birçok dizinin çekildiği bölgede görüyorumda bir sahne için en az 4 saat harcadılar birgün izledimde onları bir sahne için saat sabah 7 den akşam 5'e kadar uğraştılar birde yazın ortasında sıcağın alnında yani insanlar düşünsün kolay bir meslek değil gerçekten zor bir meslek:good::good::good:

askhumbrad
02-02-08, 17:45
Şan şöhret para için...Artık önüne gelen oyuncu oluyo şarkıcılar mankenler herkes oyunculuğa merak sardı becerenlere bişi demiyorum ama oyunculuğu berbat edenler var konservatuvar diye bişi var eğitim almak gerekiyo herkes kafasına göre takılıyo eğitimi düşünen yok sürekli eğitimsiz kendi dalında bişi beceremeyen herkes oyunculuğa sarıyo Allah sonumuzu hayır etsin...

*Rose*
04-02-08, 14:05
Televizyonda mankenlerin ve şarkıcıların çeşitli dizilerde oynadığını görenler oyunculuğa merak salıyorlar.Hem kolay olduğunu zannediyorlar hem de eğitim almadan da yapılabiliyormuş diye düşünüyorlar.Bir de buna şöhret ve para eklenince millet için vazgeçilmez bir meslek oluyor.Bu yüzden zaten televizyon kendini oyuncu sanan insanlarla doldu.Gerçekten yeteneği olanlara bir lafım yok.Ama beceremeyenler var.Bir de onlara oyuncu deyip ustalara haksızlık yapan insanlar var.Eğitimini almamışsan,beceremiyorsan yapmayacaksın bu işi.Kolay geldi herkes oyuncu! oldu.

_menekşe_
05-02-08, 14:36
oyunculuk artık popüler bir meslek oldu herkes artık insanların gözünün önünde olmak istiyor o yüzden de çoğu kişi tercihini oyunculuktan kullanıyor:img-pilot

Sweet HiLary
11-02-08, 17:53
sana katiliyorum canim, artik herkez para icin
herseyi yapmaya kalkisiyor.
Ama dizilerde eskisi gibi tutulmuyor. Konular
hep birbirine benzemeye basladi

Aynen cok haklısın..Her gün yeni dizi cıkıo böylece dizi kirlilii oluo

aycan90
12-02-08, 19:56
şöhret olmak..herkesin onlara hayran olması..para...

Medea
13-02-08, 01:48
Herkesin nedeni bence farklıdır..belli bir sınıflama yapılamaz.Herkes "para şöhret" merakı yüzünden ekrana çıkmak oyuncu olmak istemez.Daha doğrusu;tanınmak geniş kitlelere ulaşmak amacını güdebilir ama bu amaç herkeste sadece para odaklı olmaz,bir araç olarak görebilirler.Oyunculuğa saygıları oldukça ve işlerini başarıyla yürüttükleri sürece sorun yok ama ben günümü kurtarayım gerisi tufan denirse iş fena.

lady_liv
15-02-08, 01:47
bence su aralar cok gözde meslek olması mesleğinde dikiş tutturamayanlar oyunculuk kolay parada var diye merak sarıyo bencee ama cogunlukla fiyasko oluyoo
bence cok zordur oyunculuk herkesin harcı değil:)

burcix
18-02-08, 23:23
Ben de sırf para şöhret için oyunculuğa saranların başka alanlarda başarılı olsalar da çuvalladıklarını ya da kalıcı olamadıklarını düşünüyorum. Sonuçta iyi oyuncular farklarını hemen ortaya koyuyorlar.

* defne *
19-02-08, 00:16
bunu tek bir sebebe bağlamak doğru olmaz..

çoğunluğu sorarasanız geçim derdi derim..yeteneği olan bu sektörde yer bulma çabasında..zaten birçoğu röportajlarında da dile getiriyor bunu..para kazanmak için yapıyorum bu işi diye..yoksa çekilir çile değil diye düşünenler de vardır eminim..çünkü dizi setleri gerçekten çok yorucu oluyor..aynı sahnenin en ufak bir hatada bile defalarca tekrarlanması gerekiyor..yani bu iş her babayiğidin harcı değil..

ama kimiside bu zorlukları bilmeden başlıyordur işe, yada şöhret, para için yaparım, katlanırım diyordur..

çok az bir kesim de oyunculuk sanatını (aslında tiyatroculuk demek daha doğru olur) icra etmek, bu yolda kendini geliştirmek adına, bir hobi gibi yapıyordur oyunculuğu..merakı bundandır..

chaylack
19-02-08, 10:23
kim neden merak sardı bilmiyorum ama gerçekten yeteneği olan insanlar yaparsa daha kaliteli işler çıkıyor ama ne biliyim son zamanlarda bazı dergilerde bazı şahıslar oyunculukla ilgili konuşuyorlar ben en iyi olucam vs gibi sözler sözler söylüyorlar özellikle gazetelerin verdiği haftalık eklerinde bu iş cidden o kadar kolay değil şöhret,para vs kısacası daha iyi bir yaşam için tercih ediliyor ama bu o kişiler için geçerli sanırım onlartiyatro da bi oyun için aylarca nasıl çalışıldığının setlerde ne tür zorlukların atladıldığının farkında olmadıklarını düşünüyorum bu işler o kadar kolay değil

Gilmore
19-02-08, 21:57
Eskiden oyunculuğu sevdikleri için yapıyorlardı şimdi ise para için. Zaten bu yüzden hala en iyiler eskiler değil mi?

MaD AvriL***
07-03-08, 10:19
Bence popüler ve kazançlı bi meslek olduğu için ve bir diğer etken de insanların hangi mesleği seciceğinde kararsız olanları ama tabi ki oyunculuğu hep hayal edipte eyitimini aldıktan sonra oynayanlar hariç.Herkes sanatçıyım diye ortalıkta dolasıo.Asıl sanatçılar da eziliyo!!

MaD AvriL***
07-03-08, 10:20
Eskiden oyunculuğu sevdikleri için yapıyorlardı şimdi ise para için. Zaten bu yüzden hala en iyiler eskiler değil mi?

Katılıyorum eski türk filmleri çk güselmis ve ck gercekci oynuyolarmış.Duygularını vererek şimdi bakılınca bu dönemde bir iki düzgün dizi var diğerleri ise yapmacık konusu güsel olsa bile yapmacık.

pembeinci
09-03-08, 03:05
Para şöhret keisnlikle birinci planda bence.
Onun için de bu kadar kötü oyunculuklar izliyoruz.

hekimoglu64
12-03-08, 07:52
Para şöhret keisnlikle birinci planda bence.
Onun için de bu kadar kötü oyunculuklar izliyoruz.

aynen dedikleri
katiliyorum arkadasimcok haklisin.....
bencede ünlüolmak icin sadece oyunculukta degilki sarkicilktatada
herkes olmak istiyor.....

gumus_songül
06-04-08, 22:52
bence izledikleri dizilere yada filmlere çok bağlanıyolar
beğendikleri dizi yada filmden bi oyuncuya hayran oluyolar sonra
onunla hayaller kurmaya başlayıp keşke aynı dizide oynasak deyip merak sarıyolar oyunculuğa.
bence tabii:) sonra ilerliyo bu, şöhret olmak istiyo falan işte
ama en önemli etken ilk önce çok aşırı bağlandığı dizi yada film.

nessa
17-04-08, 12:49
Bu sadece Türkiye'ye özgü bir durum değil.Dünyanın her yerinde durum aynı.Şarkıcılar,modeller ve sosyetenin tanınmışlarının en önemli hedefleri haline geldi oyunculuk.Bunun iki nedeni olduğunu düşünüyorum.Birincisi bu işte iyi para kazanılıyor.İkincisi de hayran kitlesi müthiş artıyor.Özellikle televizyonda görünen bir yüz her eve kolaylıkla girebiliyor ve hayran sayısını artırıyor.Tabi ki bu hiç de kolay bir iş değil.Ama bu kadar cazip bir iş olunca zor yanına herkes seve seve katlanıyor olsa gerek.

norahhh
17-04-08, 12:56
çünkü;
- maddi olarak getirisi çok(bölüm başına alınan paraları duyunca her defasında şok oluyorum gözlerim pörtlüyo)
- bazı meslek dallarında olduğu gibi yaş sınırlaması yok(örnek: modellik; modellik yapan insanlar belli bir yaşa kadar meslekleriyle uğraşabiliyolar, 35 yaşından sonrasında modellik yapan kişi bulmak çok zor)

MANNER...
19-04-08, 18:23
çünkü;
- maddi olarak getirisi çok(bölüm başına alınan paraları duyunca her defasında şok oluyorum gözlerim börtlüyo)
- bazı meslek dallarında olduğu gibi yaş sınırlaması yok(örnek: modellik; modellik yapan insanlar belli bir yaşa kadar meslekleriyle uğraşabiliyolar, 35 yaşından sonrasında modellik yapan kişi bulmak çok zor)

çok haklısın getirisinden dolayı ama rısklı herkes keşfedılmıo bunn için çok yeteneklı yada ünlü biriyle duyulman gerek ne yazıkkı bu böle:img-cray:

GENÇ GÜLLER
11-05-08, 09:41
Oyunculuk,sırf oynamak için,o olmadan hayatının bir anlamı olmadığı için yapılsa...bence o zaman oyunculuk olur.mesela bir tiyatro oyununda olmayı,bir dizide olmaya tercih ederim.ama ne yazık ki insanlar paraya o kadar değer veriyorlar ki,artık şöhret olmak insanlar için bir tutkudan çıkıp,parasallığa doğru gitti.bizi bu hale getirenler utansın ne diyelim.parayı sevmeyi biz seçmedik bize seçtirdiler.parası fazla olan meslekler en başta seçiliyor...

(=Gülücük=)
11-05-08, 11:50
Görüyolar yetenekli oyuncuları kendileride fazla para kazanmak için ve onlar gibi olacaklarını sandıkları için herkes merak salıyo.Ama oyunculuk yapabilenler var yapamayanlar var bence yanlış bişey herkes işine baksın derim.Tabi örnek alsınlar ama kopyala yapıştır olmasın bide.

krmcm-aleyna
11-05-08, 12:02
Ucun işinde para olunca..insanın yapamayacağı hiçbirşey yok..:img-wink:

!vanessa!
04-06-08, 12:57
Para,şöhret olma arzusu,yükselme'büyüme tutkusu

gizem...
05-06-08, 15:47
para para para :img-hyste ve tabiki herkes tarafından tanınmak ve etkileyici olma isteği .

tink!
15-06-08, 16:38
yani herkezin dedigi gibi para,tanınmak,sevdikleri oyuncu gibi olmak istemeleri :icon_whis

hilalll_johnny
27-06-08, 09:21
ünlü olmak
ünlü kişilerle bağlılığı arttırmak
para kazanmak
çok ama çok sevilmek

princess'
28-06-08, 09:17
en çok para bu meslektede ondan :D:good:

RAGIP_ASLI
02-07-08, 19:32
Bence insanlar oldukları karakterden,yaptıkları işlerden,kimliklerinden sıkıldılar..
Başka bir iş yapmayı isteyip başka türlü anılmayı umuyorlar..Kendilerinden uzaklaşmak başka bir kimliği canlandırmak istiyorlar..
Oyuncularsa zaten kendilerini daha çok zorlamayı ve işlerinde başarılı olmayı istiyorlar.
Bence bu yzden (:

thurcher
03-07-08, 04:22
hilalll_johnny´e katılıyorum.

gmz_ToRaMaN
03-07-08, 15:08
oyunculuk çok güzel bi meslek bende oyuncu olmak isterim ama para için değil kesinlikle

hilary_
03-07-08, 20:35
parası olan gündemde kalmak için
ya da yaptığı meslekten para kazanamadığı için

maria clara
08-07-08, 13:49
oyunculuk da daha fazla ve daha kolay para kazanıldığı öngörüsü yüzünden

.:ozge-lale:.
11-07-08, 20:10
para çok,hayran çok,uğruna her şeyini vermeyi düşünecek hayranlar çok,tüm dünyada meşhur olma olasılığı var
_____________oyunculuk bu yüzden çok cazip___________________
ama oyuncuların %85 inde örf yok,âdet yok,insaniyet yok,iyi alışkanlıklar yok,düzenli aile yaşantısı yok
_______________ve bu yüzden çok kötü___________________

navigator
12-07-08, 16:34
diğerlerine göre daha çabuk şöhret olunduğu için

fatmaaa-
12-07-08, 21:07
Tabikide ilk başta para ve şöhrettir çogunlugunu çeken.İstista olarakta kılıktan kılıga girmek (rol icabı) bazı insanların hoşuna gider bu yüzdendir oyunculuga merakı

agemst
17-07-08, 15:37
maddiyat!

pembemelek
30-07-08, 00:29
para ve şöhret.......

gündemde kalmak .......

hayran......

elanur dürük
30-07-08, 09:22
bence ilk önce tanınan birisi olmak sonrada maddi kısmı

cnm_denizugur
02-08-08, 11:56
ünlü olmak ve para kazanmak için

#Sultan#
02-08-08, 22:28
Oyunculuk herkese cazip gelmeye başladı şu sıralar.. En önde gelen sebebi de göz önünde olmak.. Şöhret insanlara anlamsız bir şekilde çekici geliyor..
İkincisi maddiyat.. Oyuncuların genel anlamda az para kazanmadıklarını biliyoruz..

Seyit
09-08-08, 13:43
kesınlıkle unlu olmak...
mankenler,sarkıcılar artık oyunculuga soyundular..cok kotu bu bence..gercek oyuncular,tiyatrocular dururken hayatında bir tıyatro bıle ızlememıs bir ınsanın dızı oyuncusu olması cok sacma!!

denizimsi
09-08-08, 14:12
PARA..Oyuncular bölüm başına kaç milyarlar kazanıyorken manken ve şarkıcılar onlara aylak aylak bakıyor hatta neredeyse tüm manken/şarkıcılar ''Eğer bir senaryo gelirse oynarım'' diyor...Yapımcılarda hemen teklif götürüyor tabii.

periperisi
12-08-08, 20:12
Birinci neden para, ikinci neden ise popüler olan ve yüzü tanınan oyuncuların/mankenlerin daha iyi iş ve daha çok film teklifi alması olsa gerek. Bir başka deyişle oyunculuk falan bahane, herkes "Ortada göründügün kadar varsın" felsefesinin peşine takılmış gidiyor.

Sana katılıyorum arkadaşım...

!cRn!
10-09-08, 11:47
Oncelıkle tanınmak ve
Şan Şohret Para

sibel.duvan
10-09-08, 18:00
tanınmak ve daha çok para kazanmak için