Tüm Versiyonu Göster : Jack Bauer Hakkında Bilmediklerimiz

sudem
21-03-06, 19:51
If everyone on "24" followed Jack Bauer's instructions, it would be called "12".
(eğer'' 24'' de Jack Bauer un emirlerini herkes izleseydi,''12''olabilirdi)

If Jack Bauer was in a room with Hitler, Stalin, and Nina Meyers, and he had a gun with 2 bullets, he'd shoot Nina twice.
( Jack Bauer Hitler,Stalin ve Nina ile aynı oda da ve silahında 2 kurşun olsaydı Nina yı 2 kere vururdu.)

Jack Bauer once forgot where he put his keys. He then spent the next half-hour torturing himself until he gave up the location of the keys.
(Jack Bauer birincide anahtarları nereye koyduğunu unutur . sonraki yarım satte kendine işkence eder anahtarların yerini bulmaktan vazgeçene kadar..)

When Jack Bauer was a child, he made his mother finish his vegetables.
(Jack Bauer çocukken annesinin sebzelerini bitirmesini sağlardı.)

Jack Bauer removed the "Escape" button from his keyboard. Jack Bauer never needs to escape.
(Jack Bauer klavyesinden ''kaçma''düğmesini kaldırmıştır.Jack Bauer ın asla kaçmaya ihtiyacı yoktur.)

Jack Bauer doesn't miss. If he didn't hit you it's because he was shooting at another terrorist twelve miles away.
(Jack Bauer asla ıskalamaz .eğer sizi vurmadıysa bunun nedeni 12 mil ötedeki başka bir teröristi vuruyor olmasıdır.)

There are no such thing as lesbians, just women who never met Jack Bauer.
(lezbiyenler kadar saçma birşey yoktur,kadınlar sadece Jack Bauer ile karşılaşmamışlardır.)

Killing Jack Bauer doesn't make him dead. It just makes him angry.
(Jack Bauer ı öldürmek onu ölü yapmaz. sadece onu sinirlendirir.)

If Jack Bauer misspells a word, your dictionary is wrong.
(Jack Bauer un imlası bozuk değildir.sizin sözlük yanlıştır.)

Guns dont kill people, Jack Bauer kills people.
(silahlar insanları öldürmez Jack Bauer insanları öldürür.)

If Jack Bauer was gay, his name would be Chuck Norris.
(Jack Bauer eşcinsel olsaydı adı Chuck Norris olurdu.)

alıntıdır...

sudem
21-03-06, 20:07
When life gave Jack Bauer lemons, he used them to kill terrorists. Jack Bauer f***ing hates lemonade.
(hayat Jack Bauer a limon verdiğinde o onları teröristleri öldürmek için kullanır..Jack Bauer limonatadan nefret eder.)

When Kim Bauer lost her virginity, Jack Bauer found it and put it back.
(Kim Bour bekaretini kaybettiğinde Jack Bauer onu bulur ve yerine koyar)

Superman wears Jack Bauer pajamas.
(supermen Jack Bauer pijamaları giyer)

Jack Bauer played Russian Roulette with a fully loaded gun and won.
(Jack Bauer dolu silahla rus ruleti oynar ve kazanır)

Jack Bauer killed 93 people in just 4 days time. Wait, that is a real fact.
(Jack Bauer 4 günde 93 kişiyi öldürmüştür..bekleyin bu gerçek bir olay.)

Jack Bauers calender goes from March 31st to April 2nd, no one fools Jack Bauer.
(Jack Bauer ın takvimi 31 Marttan 2 Nisana atlar. Kimse Jack i salak yerine koyamaz.)

If it tastes like chicken, looks like chicken, and feels like chicken, but Jack Bauer says its beef. Then it's f**king beef.
(Eğer tadı tavuk gibiyse, tavuk gibi görünüyorsa, ve tavuk olduğunu düşünüyorsanız, ama Jack Bauer biftek diyorsa, o zaman o lanet olası bir biftektir.)

Lets get one thing straight, the only reason you are conscious right now is because Jack Bauer does not feel like carrying you.
(Bir şeyi açıklığa kavuşturalım, şu anda kendinizde olmanızın tek nedeni Jack Bauer ın sizi taşımak istememesindendir.)

When someone asks him how his day is going, Jack replies, "Previously, on 24..."
(Birisi Jack Bauer a günün nasıl geçiyor diye sorduğunda, Jack cevap verir "24'te geçen bölüm...")

Tony was once shot in the neck, rushed to the hospital, underwent emergency surgery and was back on the job in just a few hours. Jack Bauer still can't believe that pussy went to the hospital first.
(Tony birkeresinde boynundan vurulmuştu, hemen hastaneye gitti, acil ameliyata alındı ve birkaç saat sonra işine geri döndü. Jack hala o ödleğin ilk önce hastaneye gittiğine inanamıyor.)

The Black Eyed Peas were just The Peas until Jack Bauer heard their music.
(The Black Eyed Peas Jack Bauer onları dinlemeden önce sadece The Peas di.) [Black eyed= Sİyah gözlü]

There is the right way, the wrong way, and the Jack Bauer way. It's basically the right way but faster and more deaths.
(Doğru yol, yanlış yol ve Jack Bauer ın izlediği yol vardır. Jack Bauer ın izlediği yol temel olarak doğrudur ama daha hızlı ve daha fala ölüm içerir.)

Kim Bauer was an accident. Not even the pill can stop Jack Bauer.
(Kim Bauer bir kazaydı. Haplar bile Jack Bauer ı durduramaz.)

If you're holding a gun to Jack Bauer's head, don't count to three before you shoot. Count to 10. That way, you get to live 7 seconds longer.
(Eğer Jack Bauer ın kafasına bir silah doğrultuyorsanız, 3 e kadar değil 10 a kadar sayın. Böylelikle 7 saniyer daha uzun yaşarsınız.)

My parents told my little brother and I that Jack Bauer was "just a television character". We are now orphans.
(Ebeveynlerim, küçük kardeşim ve bana Jack Bauer ın sadece bir TV kahramanı olduğunu söylemişlerdi. Şimdi öksüzüz.)

Alıntıdır...

sudem
21-03-06, 20:23
1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight.
(1.6 Milyar çinli Jack Bauer a kızgın. Adil bir kavgaya benziyor.)

Every mathematical inequality officially ends with "< Jack Bauer".
(Tüm matematiksel eşitsizlikler "< Jack Bauer" ile biter. )

Superman's only weakness is Kryptonite. Jack Bauer laughs at Superman for having a weakness.
(Superman in tek zayıf yönü kriptonit. Jack Bauer zayıflığı olduğu için Superman e güler.)

Jack Bauer teaches a course at Harvard entitled: "Time Management: Making the Most Out Of Each Day."
(Jack Bauer Harward da "Zaman Yönetimi:Her gününüzden en iyi verimi almak" adlı bir ders okutuyor.)

Jack Bauer sleeps with a pillow under his gun.
(Jack Bauer silahının altındaki yastıkla uyur.)

In the 18 months where Jack Bauer was presumed dead, Tony Almeida was put in a coma, Michelle and David Palmer were killed, a major hurricane raveged the Gulf Coast, and Rob Schneider made another movie. See what happens when Bauer isn't around?
(Jack Bauer ın ölü sanıldığı 18 ay içerisinde, Tony Almeida komaya girdi, Michelle ve David Palmer öldürüldü,
Gulf Coast u büyük bir fırtına vurdu, ve Rob Schneider bir film daha yaptı. Bauer ın etrafta olmadığında olanları görüyor musunuz?)

Sun Tzu once wrote, "If your enemy is weaker, conquer him. If he is stronger, join him. If he is Jack Bauer, you're f**king dead."
(Sun Tzu derki, "Eğer düşmanın zayıfsa, fethet. Eğer güçlüyse, ona katıl. Eğer düşmanın Jack Bauer ise, öldün demektir.")

Jack Bauer could get off the Lost island in 24 hours.
(Jack Bauer Lost adasından 24 saat içinde kurtulabilirdi.)

Upon hearing that he was played by Kiefer Sutherland, Jack Bauer killed Sutherland. Jack Bauer gets played by no man.
(Kiefer Sutherland tarafından oynandığını öğrenince, Jack Bauer Sutherland i öldürdü. Hiçbir insan Jack Bauer ı oynayamaz.)

If you wake up in the morning, it's because Jack Bauer spared your life.
(Eğer sabahları sağ salim uyanabiliyorsanız, bu Jack Bauer ın hayatınızı kurtarmış olduğundandır.)

Jack Bauer likes only one thing about working for CTU: free ammo.
(Jack Bauer ın CTU da çalışmayı sevmesinin tek nedeni: bedava mühimmat.)

Jack Bauer doesn't speak any foreign languages, but he can make any foreigner speak English in a matter of minutes.
(Jack Bauer yabancı dil bilmez, fakat herhangi birini kısa bir sürede İngilizce konuşturabilir.)

When Google can't find something, it asks Jack Bauer for help.
(Google herhangi bir sonuç bulamazsa, Jack Bauer dan yardım ister.)

On a high school math test, Jack Bauer put down "Violence" as every one of the answers. He got an A+ on the test because Jack Bauer solves all his problems with Violence.
(Lisedeki matematik sınavında, Jack Bauer cevap olarak tüm sorulara “Şiddet” yazdı. Sınavdan 100 aldı, çünkü Jack Bauer tüm problemleri şiddetle çözer.)

Alıntıdır...

sudem
26-03-06, 15:49
Don't beg Jack Bauer to shoot you. He will simply shoot your wife. No man tells Jack Bauer what to do.
Jack Baur'a seni vurması için yalvarma, sadece senin karını vurur. Hiç kimse Jack Bauer'a ne yapacağını söyleyemez.

Jack Bauer could strangle you with a cordless phone.
Jack Bauer seni kablosuz bir telefonla boğabilir.

Jack Bauer once called the Vice President "Mr. President", but realized his mistake and shot the President. Jack Bauer is never wrong.
Jack Bauer bir keresinde başkan yardımcısına "Sayın Başkan" diye hitab etti, fakat hatasını anladı ve başkanı vurdu. Jack Bauer asla yanılmaz.

Quentin Tarantino was asked to direct a biography about Jack Bauer. He passed. It was too violent.
Quentin Tarantino dan Jack Bauer hakkında bir biyografiyi yönetmesi istendi. Tarantino bayıldı. Biyografi aşırı şiddet içeriyordu.

Jackie Chan learnt everything from Jack Bauer. Bruce Lee didn't : He died
Jackie Chan bildiği herşeyi Jack Bauer dan öğrendi. Bruce Lee öğrenmemişti: Öldü

Jack Bauer has 3 rules for fighting terrorism.
#1. Shoot first
#2. Ask Questions later
#3. Repeat rules 1 and 2

Jack Bauer ın terrörizm ile mücadele için 3 kuralı vardır.
#1. İlk önce ateş et
#2. Sonra soru sor
#3. 1.ve 2. kuralları tekrar et.

One day, Jack Bauer was seen walking around L.A. with a gigantic green heart in his hand. When asked whoose it was, Jack replied, "His name was Incredible Hulk...something."
Bir gün, Jack Bauer un elinde büyük yeşil bir kalp ile Los Angeles sokaklarında yürüdüğü görülmüş. Kalbin kime ait olduğu sorulunca, Jack cevap vermiş, "Adı yeşil dev mi ne öyle bişeydi."

Alıntıdır...

sudem
11-05-06, 20:53
Once, someone tried to tell Jack Bauer a "knock knock" joke. Jack Bauer found out who was there, who they worked for, and where the goddamned bomb was.
__Birileri Jack Bauer a "Tak Tak" şakasını yapmaya çalışmış. Jack Bauer kim olduklarını, kimin için çalıştıklarını ve o lanet bombanın nerede olduğunu öğrenmiş.

Passed out, surrounded by terrorists and nerve gas, and handcuffed to a table leg, Jack Bauer laughed to himself and said, "I have them right where I want them."
__Baygın halde, teröristler ve sinir gazı ile çevrelenmiş, ve bir masa ayağına kelepçelenmiş haldeyken, Jack Bauer kendi kendine gülmüş ve "Onları tam istediğim yere getirdim" demiş.

Jack Bauer arm once wrestled Superman. The stipulations were the loser had to wear his underwear on the outside of his pants.
__Jack Bauer birkeresinde Superman ile bilek güreşi yapmış. Şart ise kaybendenin iç çamaşırını pantolonunun dışından giymesiymiş.

The answer is Jack Bauer, the question doesn't matter.
__Cevap Jack Bauer, sorunun önemi yok.

Jack Bauer can leave a message before the beep.
__Jack Bauer biip sesinden önce mesaj bırakabilir.

ALINTIDIR...

sculder
10-08-06, 15:39
Ekşi sözlüğe yazılan 24 karakterleri hakkında yazılardan birkaçı...Ben hala gülüyorum... :img-grin2 :img-haha:

Jack

*"Küçük Emrah bile bundan daha şanslıydı" dedirten dizi karakteri.

*'yes mr president' böyle adamım olsun sırtım yere gelir mi? gelmez.

*pişmiş tavuğun yanında milli piyango talihlisi gibi kalacağı speşıl eycınt.

Tony

*24 dizisinin haso adamı Tony Almeida'nın standart telefon açış cümlesi 'ctu almeida' ama bunu öyle bir söyler ki, aradığınız yer ctu mudur yoksa finansbank call center mi anlamanız biraz zaman alır başlarda. Gerçi sonrasında bir "yah" der, adamı kendine getirir ama.

* ctu' nun kaş göz hareketlerinden sorumlu uzmanı. allah öyle surat verse ortamlardan çıkmam.

* "yah" nidası ve john wayne tarzı yürüyüşüyle akıllara kazınmıştır. lakin bazen o kadar fazla sallanmaktadır ki yürürken, acaba jack' den zopayı yedikten sonra sakat mı kaldı bu çocuk şeklinde şüphelere sevketmektedir bizleri.

* hafif sağa çark ederek yürüyen, dikkat ederseniz eli hep belinde vaziyette konuşup etrafa talimatlar veren, jack bauer yerlerde yuvarlanıp, terörist kovalarken her daim ofisde kalan 24 karakteri.

* 24'un ikinci sezonunun 1 numarasi. fiks repligi, "all right?"

Michelle

* ctu' da iki dakikada bir mahsun mahsun yukarı tony almeida' ya bakar, yürek yakar hafiften..

Kim...

* kim. jack bauer'in kızı. evet biliyorum kimseyi öldürmedi ama şımarıklığı, babasını dinlemeden gittiği takıldığı serseriler yüzünden kaçırılınca babasının başkanı öldürmesine yol açacaktı ve hala ben süper bir insanım diye ortalikta dolaşıp babasına kafa tutuyor. yıkıl gözümüzün önünden hain evlat seni. şımarık, terbiyesiz seni. in artık jack gibi mübarek bir insanın sırtından. belalı kambur.

Buda CTU hakkında olanlar...

* Burada sürekli bi kodun çözülmesi ya da acilen bi işin yetiştirilmesi gerekiyodur ve bütün çalışanların birbirine trip atmaları farzdır.. bi işi yetiştirmesi istenen kişi illa mırın kırın eder; izinsiz o sisteme giremeyiz, dediğin vakte hayatta yetişmez ya da başka bi işim var uğraşamıcam moduna girip sorumluluktan kaçmaya çalışır. çalışır diyorum çünkü amirinin biraz ısrarcı olmasıyla paşa paşa yapar ne gerekiyosa, bir de bakmışsınız hayatta olmaz dediği işi 10 dakikada halletmiş.
ctu nun giremeyeceği delik yoktur; ne aranıyosa mutlaka onu tarayacak bi sistemleri vardır.. zaman zaman search engine e absürd şeyler yazdıkları da gözlerden kaçmamıştır.. her neyse, karizmatik ortamdır vesselam, softwarelerinin hastasıyım..

*24 izleyicilerini, telefonları "ctu almeida?", yahut "dessler?" gibi soyadlarını söyleyerek açmaya özendiren karizmatik birim.

sculder
10-08-06, 15:42
Gerçek Zamanlı Yerli Dizi 24 (Ekşi Sözlük)

*
- 08:30 otobüsü hangisi?
- O otobüs kalktı abi...
- nası kalkar kardeşim. daha saat 08.25..
- şoföre sor abi, adam bindi gitti...
- e s.tir... ben dünyayı nasıl kurtarıcam şimdi...

*
- hesabımdaki tüm parayı çekmek itiyorum. ölüm kalım meselesi...
- malesef henüz açmadık beyfendi...
- iyi ama saat?
- görevli arkadaş öğle yemeğinden dönmedi henüz. o gelsin ondan sonra...
- fakat ühü... fidye...ölüm... kalım...

*
- ben cem bauer... eller yukarı!
- ...
- evet eller yukarı...
- genç sen kime bakmıştın...
- gerçek zamanlı dizi değil mi bu? eller yukarı..
- he he... senin dizinin yayın tarihi değişti be anam. yerine piton diye bi filim koydular...
- ama... ulan...

*
#izleyeceğiniz olaylar istanbul belediye seçimleri günü saat 13.00-14.00 arasında gerçekleşmektedir
- offfffff varamadık mı daha avcılara...
# izleyeceğiniz olaylar istanbul belediye seçimleri günü saat 14.00-15.00 arasında gerçekleşmektedir
- aha avcılar...
- cem, çabuk bostancıya git teroristlerin oraya varacağını haber aldık...
#izleyeceğiniz olaylar istanbul belediye seçimleri günü saat 15.00-16.00 arasında gerçekleşmektedir
- offfffff varamadık mı daha bostancıya...

*
- ben cem çabuk öndeki aracı takip et
- bu saatte e-5'e giremem cem abi sahil yolundan gideriz istersen
- fakat ölüm kalım hayat memat?
- işine gelirse abi

*
- telefonla aradınız mı istediğim ajanı?
- o bölgede tamirat varmış telefonlar kesik

*
- nilgun su an takipteyim monitorume ataturk caddesinin trafik aki$ini gonder
- iyi ama hangisi?

*
-oh be, 24 bolum bitti ama ben de bittim
-dur nerye bittin, daha bunun final filmi var reklami var
-ama?
-amasi yok cemcigim, camasir tozu reklamina cikicaksin...

*
kurye1: şimdi ver çantayı al malları
kurye2: para tam di mi
kurye1: tam. babaya saygısızlık olmaz.
mendilci: abi bi mendil al abi.
kurye1: olm git başımdan.
mendilci: abi nolur abi allah anana babana bağışlasın
dabanca: rıkşinya!!

*
- cevat beylikdüzündeyim, buraya acele bi chopper gönder, hemen
- ya cem abi, patron kayışdağına gitti kızının okuluna, veli toplantısı mı ne varmış, gelir 1-2 saate?
- çok hoş.

*
#ben özel ajan cem bauer, bu hayatımın en uzun günü#
- mahmut, muharremden şüpheleniyorum ben, köstebek o galiba, bütün irtibatını kes onun...
- cem abi bi zahmet aşağıdan bana şu kağıdı imzalatıp getirir misin... hayır başım belaya girmesin sonra...
- lan üssünüm ben senin, emrediyorum...
- hadi cem abi hadi...

*
- lanet olsun zaman ayarlı bomba koymuşlar!
- ne kadar zamanımız var cem abi?
- 4 dakika 36 saniye 35 34...
- iyi iyi nerden baksan 5-6 reklam sokarız buraya
- lan olm patlıycak alet?!
dış ses: 24 reklamlardan sonra devam edecek

*
cem: nilgun şu an sanayinin karşisindayim depoyu gozetliyorum, adamin ismini bulunca beni ara, bekliyorum
polis: 34 hjk 54 bekleme yapma alo kime diyorumnnagodumm

*
- cem, karını ve kızını kaçırmışlar, çok üzgünüz abi...
- ne? aman allahım nasıl olur?
*müzik girer*
- "bağrı yanıklaaaaarrrr..."

*
- cem saat tam 18'de sana verdiğimiz numarayı arayıp bizden talimatları alacaksın
- anlıyorum fakat...
- fakatı ne lan!? kızın elimizde diyoruz angut musun ölücek kız şakası yok bu işin
- güzel abicim anlıyorum çok iyi anlıyorum ama kontürüm yok çaldırayım siz beni arayın ha abi?
- dıt dıt dıt
- aha da gitti kız!

sculder
10-08-06, 15:44
Jack hakkındakilere devam edelim... :img-grin2 :img-grin2

* İki sezon boyunca sevdiği insanlardan sürekli özür dileyip onları sevdiğini söyleyen çizgi roman kahramanı. "ay lav yu hani" "ay lav yu tu sivithart" ve "aym so sori" favori replikleridir.

* tony almeida ile diyaloga girmesi cok eglencelidir. hangisi daha karizma diye dusunmekten alamaz kendisini izleyici.

jack bauer: (her zamanki kısık karizma sesiyle) tony, i need to speak to you..
tony almeida: (ayni tonda) yah?

* repliğinin üçte birini "you have to trust me" ve " i give you my word" cümleleri oluşturan 24 kahramanı, yüce kişilik. hele bir de " drop the gun" diye bağırışı vardır ki, seyrederken uzaktan kumandayı yere atasınız gelir.

Kiefer' dan " drop the gun" ı söyleyişini dinleyin... :img-grin2 :img-grin2

* 2. sezonun son bolumunde yan duvarda yuruyerek tekme fırlattıgı sahnede, cuneyt arkın'ı aratmayan, ölmez, yenilmez, işkenceye soksan konusmaz 24 karakteri.

* soyadı almancada köylü anlamına gelen süfer kahraman.

* meğer pek bir saygıdeğer sayın bauer; en az sorunun onu bulma eğilimi kadar, kendisi de kendine sorun üretme eğilimdeymiş.

üst düzey yönetici ajan:
- jack, bu noktadan itibaren görevi senden devr alıyoruz. btu'ya dön.

jack, feryat ve figanla:
- olmaz. her şeyi ayarladım. uydu görüntüleri öle böle olursa, şunu da şöle yaparsam, bu adam da arkadaşlarını aricak, biz de onu takip etçez, o da bizi arakdaşlarına götürcek, öle olcak böle olcak.

üst düzey yönetici ajan:
- jack! bi tanem, canımmm! bitti diyorum. başka şekilde çözücez bu sorunu.

jack, avaz avaz:
- geri çekilmek şu an bir alternatif değil. düzenek kurdum ben, sistem yaptım, hayal ördüm. bunlar bu şekilde, öbürküler şu şekilde olcak.

üst düzey yönetici ajan:
- anam, jack'im, sevgi böceğim, 7 (yedi) sülalene sövdürtmeden gel.

jack, hezayan nöbeti geçirmekteymişçesine:
- artık geri dönemem. şunu şöle, bunu da böle yapçam.

üst düzey yönetici ajan:
- jack, an itibari ile bir suçlusun. görüldüğün yerde tutuklanacaksın. uğraşıcaz seninle.

jack, gene alev alev:
- bana uydu görüntüleri lazım.

üst düzey yönetici ajan:
- bak, dinliyo mu hiç.

* (alish / divxplanet. )

* eğer jack bauer hitler, stalin ve nina myers ile birlikte bir odada olsaydı ve silahında sadece 2 kurşun bulunsaydı, nina'yı iki kez vururdu.
* eğer "24"teki herkes jack bauer'ın talimatlarını dinlemiş olsaydı, dizinin adı "12" olurdu.
* eğer kiefen sutherland tarafından canlandırıldığını duysaydı, jack bauer, sutherland'i öldürürdü. jack bauer'ı kimse canlandıramaz.
* eğer sabahları uyanıyorsanız, jack bauer hayatınızı bağışladığı içindir.
* eğer tadı tavuk gibiyse, tavuk gibi görünüyorsa, tavuk gibi hissettiriyorsa, ama jack bauer sığır eti diyorsa, kesinlikle sığır etidir.
* bir şeye açıklık getirelim, şu an bilincinizin yerinde olmasının tek sebebi, jack bauer'ın sizi taşımak istememesidir.
* jack bauer içi dolu bir silahla rus ruleti oynadı ve kazandı.
* jack bauer asla eroin bağımlısı olmadı. eroin, jack bauer bağımlısıydı.
* eğer birisi ona, "gün nasıl geçiyor" diye sorarsa, "'24'ten daha önce" şeklinde cevap verir.
* jack bauer ıskalamaz. eğer size isabet ettiremediyse, aslında, 30 kilometre uzaktaki bir teröristi vuruyordur.
* jack bauer'ı öldürmek, onu ölü yapmaz. sadece, daha da sinirlendirir.
* google bir şeyleri bulamadığında, yardım için jack bauer'a baş vurur.
* bütün matematiksel eşitsizlikler, "< jack bauer" şeklinde son bulur.
* eğer jack bauer bir kelimeyi yanlış telaffuz ederse, sizin sözlüğünüz hatalı demektir.
* jack bauer yabancı dil konuşmaz, ama yabancı dil konuşan birini birkaç dakika ingilizce konuşturabilir.
* jack bauer, silahının altında bir yastıkla uyur.
* doğru yol, yanlış yol ve jack bauer yolu vardır. temelde doğru yoldur ama daha hızlı ve daha çok ölüm içerir.
* lisede bir matematik sınavında, jack bauer bütün cevapların altına "siddet" yazdı. sınavdan 5 aldı çünkü jack bauer bütün problemleri şiddetle çözebiliyordu.

sculder
20-08-06, 12:18
Chloe O'Brian hakkında eşki sözlükten geçen haftaki bölüm hakkında yazılan bir yazı...

* Normalde pat diye söylenmeyecek, cümlelerin içinde alt metin olarak karşı tarafa hissettirilecek lafları çekinmeden söyleyen karakter. Örnek:

Chloe: Jack, Dod' den izin aldın mı bunun için?
Jack: Hayır Audrey' ye soracağım şimdi.
Chloe: Öyle mi? Garip olacak doğrusu..
Jack: Ne?
Chloe: E az once bir tanığı kurtarmak için kocasının ölümüne göz yumduğuna göre şu an senden nefret ediyordur herhalde. Çok zor bir durum. Oysa bu sabah..
Jack: Sus sus allah kahretsin be!..

-Jack Bauer hakkında yazılanlardan birkaçı daha...

* Sevdiği kadınlar, karısı, eşi, kızı, fingirdediği hatunlar teröristler tarafından devamlı rehin alınan bahtsız adam.

Veya bunun çevresindeki kadınlar bahtsız. Artık bakış açısı.

- Terörist: Sayın şeyhim abd'yi derinden sarsacak bir eylem planlıyoruz. Ne diyorsunuz?
- Şeyh: Bauer'in sevgilisini rehin almayı sakın unutmayın. Racon yerini bulsun.

* İç güdüleri ile başkan adayını, abd başkanını ve sonrasında amerikayı kurtaran ama hala sen bu işlerden anlamazsın denilerek 3 saat içinde çözülecek olayı 24 saate yayılmasına sebep olan zerzevat kafalı bürokratlara inat dimdik ayakta ve de bir kaç sezon daha "i ** federal agent jack bauer " sözlerini dinleyeceğimiz kişi.
halbuki yapacaksın bunu cia, fbi, ctu, nsa ne bilim ne varsa hepsinin başı. amerikada ne terör kalır, ne de işlerini savsaklayan görevli.

* Jack Bauer göz kısışı - Ağız bölgesinde mutluluktanmış gibi görünen ama aslında gerginlikten oluşmuş belli belirsiz bir tebessüm ile göz bölgesinde "O emre var ya, mümkünatı yok uymam." gibisinden bir bakışın kombinasyonudur.

sculder
19-09-06, 12:35
24 te oynayan kadın karakterler hakkında Ekşi Sözlük'ten inciler...

* Teri Bauer ("I'm special agent jack bauer and this will be the longest day of my life"in karısı): belanın önde gideni, önce kaçırıldı sonra tecavüze uğradı, sona karnında mı rahminde mi ne tümör çıktı sona hamile kaldı, sona salak salak ağladı jack'e adamın konsantrasyonunu bozdu, sona kızının içinde olduğu araba uçurumdan aşağı uçunca inip aşağı bakmak yerine hafızasını kaybedip iki alakasız adamın daha ölmesine sebep oldu, en son ana kadar salaklığıdan ödün vermeyerek eses hainin kim olduğunu bile anlayamadı, sonunda da öldü, iyi de oldu.

Özet: Çirkinsen, çirkinliğinin farkında değilsen, etrafta iğrenç kısa saçlar ve 234827 yıllık kusmuk küpelerle dolaşıyorsan kaybetmeye mahkumsun.

* Kim Bauer ("i'm special agent jack bauer and this will be the longest day of my life"in kizi): bir süre annesiyle aynı salaklık seviyesinde ilerledi, sonra toparladı biras arabadan atlamayı falan akıl edebildi ama sonra polis yerine salak uyuşturucu satıcısının evine gitti, tutuklanıp kim oldugu anlaşılıp ctu'ya dandik bi araba ve hıyar bi polis eşliğinde götürülürken "ya arkadaşlar ben bugün iki kere kaçırıldım havaya uçan bi arabadan dışarı atladım daha güvenli bi yol yokmuydu?" diyemedi ve yine kaçırıldı. sonra kurtulmak için çabaladı kahve numarasını iyi akıl etti su altında nefes falan tuttu son anda paçayı kurtardı.

Özet: teri gibi bir kadının kızıysan yapabileceğin fazla birşey yok ama allahtan yarı kısmın "i'm special agent jack bauer and this will be the longest day of my life"a çekmiş de biraz güzel ve zeki olmayı başarabildin. aferim sana.

* Sherryl Palmer (karizmatik zenci senatör david palmer'in karisi): iğrençliğin önde gideni, 24 saatte adama yapmadığını bırakmadı ordan girdi ordan çıktı adamı mahvetti sürekli bikbik konuştu kafasında, adama karşı planlar falan yaptı, şirettlikten şirretliğe koştu, palmer'in danışmanını ayartıp adama kur bile yaptırttı (ama david yemedi koçum david), en sonunda adamın elli kere yapma dediği şeyi yaptı adamı dellendirdi (ama david'in canına tak demişti artık, david çekti gitti yürü be david).

Özet: şirretliğin de bi sınırı var karşında koskoca david palmer var (aslanım david), sen kendini ne sanıyosun üstelik çirkinsin, git baska yerde öl.

*Nina Myers ("i'm special agent jack bauer and this will be the longest day of my life"in ii arkadaşı, eski sevgilisi, ömür törpüsü. canım nina süpersin sen çok da güzelsin ayrıca, onca sene ctu'da çaktırmadan saklanmayı başardın, jack'le birlikte bile oldun bravo valla, jamey'i öldürüp aradan çıkardın, son ana kadar da jack'i iyi idare ediyodun ama sonuçta dizinin esas adamı oydu, ama teri'yi öldürdüğün iyi oldu.( ayy salak teri düşündükçe sinirleniyorum)

Özet: işte güzel ve zeki bi kadın, bir yerde elbet patlıycaktı ama yine de hayatta kalmayı başardı. sonuç olarak jack'in ve biçok kişinin hayatını mahvvetti.

ayşegülselim
21-08-07, 11:12
24 te oynayan kadın karakterler hakkında Ekşi Sözlük'ten inciler...

* Teri Bauer ("I'm special agent jack bauer and this will be the longest day of my life"in karısı): belanın önde gideni, önce kaçırıldı sonra tecavüze uğradı, sona karnında mı rahminde mi ne tümör çıktı sona hamile kaldı, sona salak salak ağladı jack'e adamın konsantrasyonunu bozdu, sona kızının içinde olduğu araba uçurumdan aşağı uçunca inip aşağı bakmak yerine hafızasını kaybedip iki alakasız adamın daha ölmesine sebep oldu, en son ana kadar salaklığıdan ödün vermeyerek eses hainin kim olduğunu bile anlayamadı, sonunda da öldü, iyi de oldu.

Özet: Çirkinsen, çirkinliğinin farkında değilsen, etrafta iğrenç kısa saçlar ve 234827 yıllık kusmuk küpelerle dolaşıyorsan kaybetmeye mahkumsun.

* Kim Bauer ("i'm special agent jack bauer and this will be the longest day of my life"in kizi): bir süre annesiyle aynı salaklık seviyesinde ilerledi, sonra toparladı biras arabadan atlamayı falan akıl edebildi ama sonra polis yerine salak uyuşturucu satıcısının evine gitti, tutuklanıp kim oldugu anlaşılıp ctu'ya dandik bi araba ve hıyar bi polis eşliğinde götürülürken "ya arkadaşlar ben bugün iki kere kaçırıldım havaya uçan bi arabadan dışarı atladım daha güvenli bi yol yokmuydu?" diyemedi ve yine kaçırıldı. sonra kurtulmak için çabaladı kahve numarasını iyi akıl etti su altında nefes falan tuttu son anda paçayı kurtardı.

Özet: teri gibi bir kadının kızıysan yapabileceğin fazla birşey yok ama allahtan yarı kısmın "i'm special agent jack bauer and this will be the longest day of my life"a çekmiş de biraz güzel ve zeki olmayı başarabildin. aferim sana.

* Sherryl Palmer (karizmatik zenci senatör david palmer'in karisi): iğrençliğin önde gideni, 24 saatte adama yapmadığını bırakmadı ordan girdi ordan çıktı adamı mahvetti sürekli bikbik konuştu kafasında, adama karşı planlar falan yaptı, şirettlikten şirretliğe koştu, palmer'in danışmanını ayartıp adama kur bile yaptırttı (ama david yemedi koçum david), en sonunda adamın elli kere yapma dediği şeyi yaptı adamı dellendirdi (ama david'in canına tak demişti artık, david çekti gitti yürü be david).

Özet: şirretliğin de bi sınırı var karşında koskoca david palmer var (aslanım david), sen kendini ne sanıyosun üstelik çirkinsin, git baska yerde öl.

*Nina Myers ("i'm special agent jack bauer and this will be the longest day of my life"in ii arkadaşı, eski sevgilisi, ömür törpüsü. canım nina süpersin sen çok da güzelsin ayrıca, onca sene ctu'da çaktırmadan saklanmayı başardın, jack'le birlikte bile oldun bravo valla, jamey'i öldürüp aradan çıkardın, son ana kadar da jack'i iyi idare ediyodun ama sonuçta dizinin esas adamı oydu, ama teri'yi öldürdüğün iyi oldu.( ayy salak teri düşündükçe sinirleniyorum)

Özet: işte güzel ve zeki bi kadın, bir yerde elbet patlıycaktı ama yine de hayatta kalmayı başardı. sonuç olarak jack'in ve biçok kişinin hayatını mahvvetti.

teşekkürler hepinize elinize sağlık
sculder acaba michelle desler yokmuydu ???

sbuffy
02-10-07, 10:01
Sadece Jack'in yapabileceği 10 şey

-Başkan'a karşı çıkmak
-Hayata döndürüldükten hemen sonra işe devam etmek hem de kalp çarpıntıları içinde
-Bir zanlıyı hapisten çıkarmak için hapishanede ayaklanma başlatmak
-Kızına bir adamı öldürmesini emretmek hem de iki kez
-CTU'nun tam ortasında,tanınan bir teröristi (Nina) vurmak hem de tüm CCTV uzantısını silip arkada hiç iz bırakmadan
-Gizli bir operasyonda yer almak için eroin bağımlısı olmak
-Patronunun kafasına kurşun sıkmak
-sevgilisinin kocasına işkence yapmak ve elektrikli sandalyeye bağlayıp öldürmek
-iş arkadaşının kolunu kesmek
-Şüphelerini soruşturmak/araştırmak için patronunu dartla vurmak...

kaynak:cnbce dergi

sudem
14-10-07, 17:57
Beğendiğim ve çevirebildiğim cümleri buraya ekleyim dedim. Hatalarım olabilir. İngilizcem süper değil. :img-blush

Most people would need months to recover from 20 months of Chinese interrogation. Jack Bauer needs a shower, a shave and a change of clothes.

- Çoğu insanın 20 aylık Çin işkencesinden sonra iyileşebilmesi için aylara ihtiyacı vardır. Jack Bauer'in ise banyo yapmaya, traş olmaya ve kıyafetlerini değiştirmeye ihtiyacı vardır.

Jack Bauer broke into the Russian Consulate and got captured because he thought it would be fun to compare Russian prisons with Chinese prisons.

- Jack Bauer, Rusya Konsolosluğuna girdi ve yakalandı. Çünkü Rusya'da mahkum olmanın Çi'nde mahkum olmaktan daha eğlenceli olduğunu düşünüyor.

When bad things happen to good people, its probably fate. When bad things happen to bad people, it’s probably Jack Bauer.

- İyi insanların başına kötü bir şey geldiğinde bu kader olabilir. Kötü insanların başına kötü bir şey geldiğinde ise bunun nedeni Jack Bauer

There are three leading causes of death among terrorists. The first two are Jack Bauer, and the third one is heart attack from hearing Jack Bauer is coming for them.

-Teröristlerin ölümlerinde 3 neden vardır. İlk ikisinin nedeni Jack Bauer'dir. Üçüncüsü ise Jack Bauer'in onlar için geldiğini duyulması sonucu geçirilen kalp krizidir.

Jack Bauer once acted as judge, jury, and executioner; but to save time he now just acts as executioner.

- Jack Bauer bir zamanlar yargıç, jüri ve cellat gibi davranırdı. Ama şimdi zamandan tasarruf etmek için sadece cellat olarak davranıyor.

Jack Bauer doesn't miss. If he didn't hit you it's because he was shooting at another terrorist twelve miles away.

-Jack Bauer asla ıskalamaz. Eğer sizi vurmadıysa bunun nedeni 20 mil uzaklıktaki bir başka teröristi vuruyor olmasıdır.

Jack Bauer once visited the Virgin Islands. They are now The Islands.

- Jack Bauer bir kere Virgin Adalar'ınıı ziyaret etti. Artık orası sadece Adalar

Sun Tzu once wrote, "If your enemy is weaker, conquer him. If he is stronger, join him. If he is Jack Bauer, you're f***ing dead."

- Sun Tzu yazmış: Eğer düşmanın zayıfsa onu fethet, eğer güçlüyse ona katıl. Eğer düşmanın Jack Bauer ise sen bir ölüsün.

When Google can't find something, it asks Jack Bauer for help.

- Google bir şeyi bulamadığında Jack Bauer'den yardım ister.

The truth may hurt, but it doesn't hurt as much as Jack Bauer.

- Gerçekler açıdır ama Jack Bauer kadar acı değildir.

When you go to hell, it's just a room with you and Jack.

- Cehennem sadece senine ve Jack'in olduğu bir odadır.

People with amnesia still remember Jack Bauer.

- Hafızasını kaybetmiş insanlar bile Jack Bauer'i hatırlar.

When the boogie man goes to sleep, he checks his closet for Jack Bauer.

- Karabasan uyumadan önce dolabını Jack Bauer var mı diye kontrol eder.

Jack Bauer has been to Mars. Thats why theres no life on Mars.

- Mars'ta hayat bulunmasının sebebi Jack Bauer'in bir zamanlar orada bulunmasıdır.

eae
26-10-07, 09:19
bunlardan bazıları bilmiodum çok saolun :happy0064 :happy0064

sudem
13-12-07, 22:58
The city of Los Angeles once named a street after Jack Bauer in gratitude for his saving the city several times. They had to rename it after people kept dying when they tried to cross the street. No one crosses Jack Bauer and lives.

-Kenti birkaç kez kurtardıktan sonra Los Angeles'da bir caddenin adını Jack Bauer koydular. Karşıdan karşıya geçmeye çalışan insanlar ölmeye başlayınca caddenin ismini değiştirmek zorunda kaldılar. Çünkü hiçkimse Jack Bauer'i geçemezdi.

There are two hands that can beat a royal flush. Jack Bauer's right hand and Jack Bauer's left hand.

-Pokerde Royal Flush'ı yenen sadece iki el vardır. Jack Bauer'in sağ eli ve Jack Bauer'in sol eli.

Withholding information from Jack Bauer is now classified as a suicide attempt.

-Jack'ten bilgi gizlemek, intihara teşebbüstür.

There's one only shift when Jack Bauer works for CTU: the graveyard shift.

-Jack, CTU'da çalıştığı zaman sadece tek nöbet vardır: Mezarlık nöbeti.

Jack Bauer could strangle you with a cordless phone.

-Jack Bauer, seni kablosuz telefonla ile bile boğabilir.

Jack Bauer doesn't need to eat, sleep, or use the bathroom because his organs are afraid of making him angry.

-Jack Bauer'in yemek yemeğe, uyumaya ya da banyo yapmaya ihtiyacı yoktur. Çünkü organları, Jack'i kızdırmaktan kormaktadır.

If a suspect mentions your name, while being interrogated by Jack Bauer, you have a 3.26% chance of surviving the next 3 hours.

-Eğer bir şüpheli Jack ile sorgusunda sizin isminizi verirse, sonraki 3 saatte hayatta kalma şansınız %3,26'dır.

Torturing terrorists is like riding a bike. Jack Bauer never forgets.

-Teröristlere işkence etmek, bisiklete binmek gibidir. Jack Bauer asla unutmaz.

In order to control illegal immigration in the United States, the president installed cardboard cutouts of Jack Bauer along the US/Mexico border.

-Amerika kaçak göçü önlemek için Meksika sınırına Jack Bauer'in karton maketlerini yerleştirdi.

Jack Bauer was never addicted to heroin. Heroin was addicted to Jack Bauer.

-Jack Bauer asla eroin bağımlısı olmadı. Eroin, Jack Bauer bağımlısıydı.

Jack Bauer arrested RoboCop. Think about that.

-Jack Bauer, RoboCop'u tutukladı. Bunu iyi düşün.

James Bond has a license to kill. Jack Bauer was his instructor.

-James Bond'un öldürme lisansı var. Onun öğretmeni ise Jack Bauer.

Jack Bauer once won a game of Monopoly by torturing the other game pieces until they went into jail.

-Jack Bauer, Monopoly oyununu diğer oyunculara oyunda işkence edip kodese göndererek kazandı.

Jack Bauer doesn't take fingerprints, he takes fingers.

-Jack Bauer, parmak izi almaz, parmakları alır.

When Jack Bauer goes to the airport and the metal detector doesn't go off, security gives him a gun.

-Jack Bauer, havaalanında, metal dedektörden geçtiğinde alarm çalmazsa, güvenlik ona bir silah verir.

In 96 hours, Jack Bauer has killed 93 people and saved the world 4 times. What the fuck have you done with your life?

-Jack Bauer, 96 saatte, 93 kişiyi öldürdü ve 4 kez dünyayı kurtardı. Peki sen hayatın boyunca ne yaptın?

Bauer is not word, it is a sentence...A death sentence

-Jack Bauer kelime değildir, cümledir. Bir ölüm cümlesidir.

Don't fall in love with Jack, you'll end up kidnapped or dead... eventually.

-Sakın Jack Bauer'e aşık olma. Eninde sonunda, ya kaçırılırsın ya da ölürsün.

yagmur_montana
24-01-08, 22:37
hepsi harika ellerinize sağlık ..

justforheaven
21-06-08, 15:09
bir kısmını okumuştum ama tamamını değil özellikle iki şeye katılıyorum herkes jack i dinleseydi dizinin adı 12 olurdu ya ve jackin lost adasından 24 saat içinde kurtulacağına