mevlana
17-08-05, 12:59
Show da fragmanını gördüm.kampüsistandaki ipek değer le,okul filmindeki berk hakman oynuyo sanırım.walla güzel bir diziye benziyo.kesin izliycem.
|
Tüm Versiyonu Göster : Kanlı Düğün mevlana 17-08-05, 12:59 Show da fragmanını gördüm.kampüsistandaki ipek değer le,okul filmindeki berk hakman oynuyo sanırım.walla güzel bir diziye benziyo.kesin izliycem. nehirrrr 17-08-05, 13:08 Show da fragmanını gördüm.kampüsistandaki ipek değer le,okul filmindeki berk hakman oynuyo sanırım.walla güzel bir diziye benziyo.kesin izliycem. evet bende duymustum bu diziyi.bide kurtlar vadisindeki baron vardi ya.hani asti kendini .iste oda oynuyomus. mevlana 17-08-05, 13:11 Behiye Hanım Kanlı Düğün'de Canlandırdığı Behiye rolüyle izleyiciye gerçeklik duygusunu yaşatan usta oyuncu Arşen Gürzap, yeni yayın dönemi için Med Yapım ile anlaşma imzaladı. Fatih Aksoy'un yapımcılığını üstlendiği 'Kanlı Düğün' adındaki bu yeni dizide Arşen Gürzap'a, Bir İstanbul Masalı'nın Pelin'i Seda Akman ile Yelda Reynoud eşlik edecek. Bu kez ağlatacak "Kurtlar Vadisi"nde Baron Mehmet Karahanlı'yı oynayan Zafer Ergin, duygusal bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor; "Kanlı Düğün" İLKNUR GÜLMEZ Reyting rekortmeni "Kurtlar Vadisi" dizisinin acımasız Baron'u Zafer Ergin, "Kanlı Düğün" adlı yeni bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, senaryosunu Onur Ünlü ve Funda Alp'in yazdığı, müziklerini ise Gökhan Kırdar'ın hazırladığı dizide Ergin başrolü, "Bir İstanbul Masalı"nın Behiye'si Arsen Gürzap'la paylaşacak. Seda Akman, Ali Sunal, Yelda Reynaud ve Ali Mert Yavuzcan'ın da rol alacağı dizide, Ergin ve Gürzap yıllar sonra kavuşan iki âşığı canlandıracak. 35 yıl sonra karşılaşacaklar Arsen Gürzap'ın iki kız çocuğu sahibi bir kadını canlandıracağı dizide, Seda Akman ve Yelda Reynauld, Gürzap'ın kızlarını oynayacak. Önümüzdeki günlerde Ankara'da başlayacak dizinin çekimleri, daha sonra İstanbul'da sürecek. Dizi, 1967 yılında Mudurnu'da gerçekleşen deprem sonrasında yolları ayrılan iki sevgilinin, 35 yıl sonra karşılaşmalarıyla başlayacak. Birbirbirinin öldüğünü düşünerek hayatlarına devam eden, evlenen ve çocuk sahibi olan sevgililerin, 35 yıl sonra karşılaşmalarıyla olaylar gelişecek. sanırım berk hakmanla ipek değer bunların gençlik hallerini oynayacak. *zeynep!!!* 17-08-05, 13:53 bence güzel bir diziye benziyo! ;) firdevs 17-08-05, 14:03 ya berk hakmandami var :D ;) :cool: mevlana 17-08-05, 14:17 dedim ya reklamdaki çocuk benziyo.ama kesin mi onu bilemem ECE...:) 17-08-05, 15:25 bence de güzel bi dizi ne gün yayınlandığı belli deil demi gülündikeni 17-08-05, 16:42 ya berk hakmandami var :D ;) :cool: Berk Hakman degil Kivanç Kasabali diye bir oyuncu oynuyormus.Showhaber de söylediler. firdevs 17-08-05, 17:12 Berk Hakman degil Kivanç Kasabali diye bir oyuncu oynuyormus.Showhaber de söylediler. ha ok anladim :( sisley 17-08-05, 22:04 ben merak ettim bu diziy fragmanı ilginç ve ilgi çekici izlicem *zeynep!!!* 17-08-05, 22:21 evet bencede ilginç çekici!!! gzm 17-08-05, 22:35 güzel dizi olacak gibi ama önemli olan diger dizilerden sıyrılması yoksa bi kac bölümde biter _butterfly_ 18-08-05, 10:51 ewtt bende izledimm...çkk ilginç dii..ama yenii seondaaa idalıı dizilerde olack ya daa dewamm edecekk bunlarınn karşısındaaa olcaktırr eminimm..ama son zamnlardaa show tv bayabii idalıı yapımlarr yapıyor...vee kaldırılıann dizlerii olmadıı..bakalımm neler olcakk..:D ayyuzlu 19-08-05, 13:50 Ewet Ya Bend Ereklamda Gordum Cok Ilginc Bi Diziye Benziyo Izleyelim Bakalim Bend E Merak Ettim missryan 21-08-05, 11:24 ben reklamını görmedim ama konusu güzele benzio izleyip görcez bakalım;);) elifile 21-08-05, 14:52 Bu dizinin reklamını hiç görmedim ama anlatmanız bile merak etmeme yetti. Bakalım güzel bir dizi mi? pinkzone 30-08-05, 17:32 Bu dizi Sezonun İddalıu yapımlarından biri bence... Bakalım Konusu neymiş.. Bekliyeceğiz... Göreceğiz... OXFORD 30-08-05, 19:32 neslihan yeldan var.kesinlikle izlemem lazım. irem-e 30-08-05, 21:25 fragmanlari bende gordum acikcasi beni pek sarmadi bu dizi. sanirim Neslihan Yeldan ilk bolumde Konuk oyuncu olarak geliyor.Seyrettigim fragmandan oyle anladim. ben seyretmeyi dusunmuyorum... seyretmek isteyenlere de iyi seyirler :) belki buradaki yorumlarini okuduktan sonra bende fikir degistirip seyrederim... OXFORD 31-08-05, 12:58 hadi ya...o olduğu sürece izlemeye çalışçam. _butterfly_ 07-09-05, 10:03 ewtt arkadaşlarr yayınn saati bellii oldu 9 eylüll cuma günü sa:22:15 de show tv de..;)))))))) Rose 07-09-05, 10:48 HAYATA “AŞKLA” BAĞLANACAKSINIZ KANLI DÜĞÜN SHOW TV’ DE BAŞLIYOR…. 9 EYLÜL CUMA/22.15 http://img382.imageshack.us/img382/4833/kanlidgnkopie6me.jpg (http://imageshack.us) YAPIMCI : FATİH AKSOY YÖNETMEN : SADULLAN CELEN OYUNCULAR : ZAFER ERGİN, ARSEN GÜRZAP, SEDA AKMAN, MERTALİ YAVUZCAN İçerik; Olaylar 1967’de Aadapazarı’nda geçmektedir. Süreyya Cahit, Cemal’le aşk yaşamaktadır, birlikte bir baloya gidecekleri bir gün, Adapazarı çok büyük bir depremle sallanır. Tüm ailesini yitiren Süreyya, Ankara’daki teyzesinin yanına gönderilir ve Cemal onu ayda bir ziyarete geliyordur. Fakat bir gün Cemal adam yaralamadan hapse girer ve Süreyya’yla yolları ayrılmak zorunda kalır. Yıllar sonra Süreyya’nın kızı, Cemal’in oğluyla bilmeden aşk yaşalacaktır, herşey ortaya çıktığında ise, Süreyya ve Cemal’in yolları yeniden kesişecektir. birtanecik 07-09-05, 22:43 himm fena bi diziye benzemiyor aslindaa :rolleyes: ;) ayse 09-09-05, 08:09 Beypazarı'nda "Kanlı Düğün" Dizisinin Heyecanı Yaşandı... Son yılların turizm merkezi Beypazarı prodüksiyon firmalarının da yeni gözdesi. MED Yapım tarafından gerçekleştirilen “Kanlı Düğün” adlı yeni sezonun en iddialı dizisinin çekimlerine ilk start Beypazarı’nda verildi. Eylül ayının ikinci haftası Show TV’de yayınlanacak dizi film için, Beypazarı’nda örneklerine az rastlanır bir set oluşturuldu. Bir ayda hazırlanan film setinde tarihi Beypazarı Evlerinden biri özel hazırlanan ray sistemi üzerinde inşa edildi. 1967 depremini de konu alan dizide çekilecek yıkım sahnelerinin gerçekçi olması amacıyla; 380 wattlık elektrik akımı veren bir alet raylı düzeneğe bağlandı. Yönetmenliğini Sadullah Celen’in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Arsen Gürzalp, Zafer Engin, İpek Değer gibi birçok ünlü isim yer alıyor. Türk sinemasına büyük emeği geçen Arsen Gürzalp, Beypazarı’nın ismini çok kez duyduğunu ama bir türlü gelemediğini ancak bu dizi sayesinde eşsiz güzelliğe sahip ilçeyi görme fırsatı yakaladığını belirtti. Beypazarı Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise; çekimlerden çok etkilendiğini özellikle Türkiye’de ilk kez bir deprem sahnesinin aslına uygun olarak Beypazarı’nda çekilmesinin kendilerine mutluluk verdiğini söyledi.Bu tür film çalışmaları için Beypazarı’nın ideal bir mekan olduğuna değinen Yavaş, her zaman bu tür çalışmalara Belediye olarak destek olacağını ifade etti. kaynak:http://www.beypazari-bld.gov.tr/guncel.asp?guncel_id=112 sisley 09-09-05, 12:18 aslında ilk fragmnı çok ilgimi çekmişti yıkılan ev falan sonra görünce dğişti fikrim aslında oyuncular gayet iyi ama senaryo çok klasik nese izleyip görelim öyargılı olmayayım. pırıl 09-09-05, 22:20 Ben ilk bölümünü tesadüfen izledim çok kaliteli ve güzel bir dizi herkese tavsiye ediyorum bir kere izleyin pişman olmayacağınıza eminim. meltemyucel 10-09-05, 07:20 İzledim.Fena değildi doğrusu. EN azından bi çok dizi kadar kalitesiz görüntü yoktu. Konu çok hızlı ilerledi 1 bölümde çözdük herşeyi. Annenin kaderininde kızına geçeceğini görmüş olduk :) Fısrat bulursam izleyebilirim. ÇİLEK 10-09-05, 07:45 BAZI YERLERDE SIKILDIM AMA SONUNA DOĞRU ÇOK GÜZELDİ. :rolleyes: elifile 10-09-05, 08:07 İlk bölümünün başını izleyebildim. Bence güzel bir dizi. _butterfly_ 10-09-05, 08:28 BENDEE İZLEDİMM....ama seda akmanın oyunculuğuu biraz daa gelişmiş sankii bim de o kadar oyunculuğunuu göstermiyorduu...dizii ilk bölümü olmasınaa rahmenn güzeldii..çünkü diğer dizilerde ilk bölümlerr genelliklee vasat oluyorr..ama bu diziiinin güzeldii işTE:D NAZAR 10-09-05, 09:45 merhaba ben dığer siteden nazar o tarafta fazla aktıfım ama sanırım buraya daha yenı yazısım olacak dun gece bende kanlı duğuu izledim ... behıye yine aynı behıyeydı sadece adı değişmiş... sankı ilk sahnede behıye arabadan ınınce ardından ömer bey cıkıverecek gibiydi... öyle tuaf oldum kı anlatamam... neyse dızı sıkı başladı sert bır anlatımı var ve keskın vırajlarla dolu bakalım ilerleyen bölümlerde ne olacak... yenı dızımız herkese hayırlı olsun.... sıradakını alalım... Not : müzüğine bayıldımmmmmmm ve o mendıl sahnesı içimi dağladı.... jana 10-09-05, 09:46 Ilk bolum olmasina ragmen oldukca guzeldi. Arsen Gurzap ve Zafer Ergin her zamanki gibi oyunculuklarini konusturmuslar. Zaten boyle kaliteli iki oyuncunun sacma bir dizide oynayacaklarini sanmiyorum. Seda Akmani BImM deki oyunculugundan daha basarili buldum. Heyecan ve merakla bekleyecegim ikinci bolumu ÇAKIL85 10-09-05, 12:26 ben bu diziye gerçekten bayildim,inanilmaz etkiledi beni,süperdi yani bence oyuncularda çok iyiyde,hele mühürlü güllerdeki sesbes çok tatliydi:) ama süreyya hanımın seda akman hariç diğer çocuklarini çıkartamadim hatirlayan var mi acaba????? blackgirl 10-09-05, 13:02 Arkadaşlar dün gece Kanlı Düğünü bende izledim. BİM'den sonra kadroda bulunan Arsen Gürzap ve Seda Akman'ı başka bir projede görmek hem ilginç hemde değişik geldi bana. Aslında ben diziyi pek beğenmedim ama belkide ilerki bölümlerde fikrim değişir bilemem. Ama Arsen Gürzap'ın oyunculuğunu yeniden seyretmek çok hoştu. sisley 10-09-05, 15:00 bende izledim diziyi güzeldi ama öyle fanı olup her bölümnü izleyeceğimi sanmıyorum,ayrıca adi da çok karamsar yaa tamam eski olaydan dolayı ama daha güzel biişi olabilirdi kanlı düğün yerine. ÇİLEK 11-09-05, 08:31 kanlı düğün adı geçmişle değil gelecekle alakalı bence tis498 11-09-05, 11:50 biri çok acele seda akman için bir dublaj sanatçısı bulsun arsen gürzap la ikili sahnelerde nasıl bir fark oluşuyor anlatamam.çok düz kalıyor... mizrak_tutucu 11-09-05, 12:02 Baba filminin dügün sahnesi gibi "kanlı bir sahne" bekliyorum ben de. Arsen Gürzap ve Zafer Ergin dışındakilerin, yani "gençlerin" çoğunun oyunculukları henüz oturmamış. Karar verene kadar biraz daha bekleyecegim ama bu ne trajik havali dizi yahu. Deprem var, kaza geçirmiş tekerlekli sandalyeye mahkum kız var, adam yaralayan iki kusak var. Lanetliler midir nedir? sisley 11-09-05, 12:16 kanlı düğün adı geçmişle değil gelecekle alakalı bence evet aslında doğru ben bunu düşünmemiştim yani seda akmanla sevgilisi evlenirken bişeyler olacak hmmm o zaman adı uygun olablr doğru tis498 11-09-05, 12:20 söylemeyi unuttum, diziyi bir daha izleyeğimi sanmıyorum ama ipek değer i çok beğendim...dublajı çok iyi olmuş..arsen gürzap la paralel bir diksiyon olmuş ve bu da çok güzel olmuş! mizrak_tutucu 11-09-05, 12:59 İpek Değer kim? Arsen Gürzap'in gençliğini canlandıran oyuncu mu? Arsen Gürzap'in gençliğini canlandıran oyuncuyu Audrey Hepburn'e benzettigim icin kendisini pek begeniyorum. Pek sevimli, pek narin. tis498 11-09-05, 13:01 geçmişteki süreyya...mobil hayatı sunan kız ve aynı zamanda ikinci bahar daki ceren... mizrak_tutucu 11-09-05, 13:10 Teşekkürler tis498, Sayende bir oyuncunun daha adını ögrendim. tis498 11-09-05, 13:15 Teşekkürler tis498, Sayende bir oyuncunun daha adını ögrendim. rica ederim efendim ne demek...gerçi oyuncu kökenli mi bilmiyorum ama gidişat olumlu bence...:) dazzle 11-09-05, 18:17 çok begendim bence çok güzel bi dizi ilk bölümden güzel umarim devamida böyle olur ÇİLEK 11-09-05, 21:12 genç oyuncuların çoğu acemi farklı oyuncularla daha güzel olabilirdi birde nedense Ali Sunalı bir türlü sevemedim. mizrak_tutucu 12-09-05, 10:46 Ali Sunal'ın oyunculugunu bende begenmiyorum. Ama diziye bir kaç bölüm şans verecegim. mevlana 12-09-05, 14:21 benim biraz kafam karıştı açıkçası kim kimi seviyomuş kim niye ayrılmış anlamadım mizrak_tutucu 12-09-05, 14:32 Arsen Gürzap ile Zafer Ergin, Adapazarı depremi sırasında (1966-67 civarı olsa gerek) birbirlerine aşıkmışlar, ayrılmışlar. Seda Akman ve Ali Sunal da birbirine aşıkmış, onlar da ayrılmışlar. Yani ayrılan ayrılana... bavarde 12-09-05, 14:45 Ben diziyi bu hafta tam olarak izleyemedim.Ara ara bakabildim ancak evde kalabalık vardı,karmaşadan tam olarak ne anlattığını anlayamadım.Çok merak etmiştim oysaki.Artık ilerleyen haftalarda izleme şansı bulurum umarım.İzlemediğim için yorum yapamıyorum ancak sizin yorumlarınızı okudum.Özellikle İpek Değer ile ilgili konuşmuşsunuz.Bende çok severim kendisini.Hakikaten çok narin,çok sevimli bir oyuncu.Bakışları çok buğulu ve anlamlı.Çok hoş bir kız.http://www.milliyet.com/2003/09/20/cumartesi/cum01.html sayfasında eski bir röportajı var,ilgilenenler okuyabilirler arkadaşlar.. bounie 14-09-05, 21:40 Dizi müzikleri Gökhan Kırdar'a ait...Sadece onun için bile izlenilebilir yani:)) Gökhan Kırdar çok iyi yapıyor bu işi... :cool: :cool: mizrak_tutucu 14-09-05, 22:09 Gökhan Kırdar işini iyi yapıyor ama sırf müzigi icin dizi izlenebilecegini düşünmüyorum. Sonuçta dizi müzikleri zaten eninde sonunda satışa çıkıyor, o zaman dinlenebilecek müzik için saatlerce istenmeyen bir dizi seyredilmez. bounie 15-09-05, 09:07 tabi ki de yani aklı başında mantıklı hiçbir insan sadece müziğini seviyor diye diziyi izlemez:)) orada gökhan kırdar'ın müzisyen kişiliğini vurgulamak adına böyle bir şey dedim...yanlış anlamalar olmasın:Pp mizrak_tutucu 15-09-05, 09:09 Anlaştık...Siz izlemiyorsunuzdur ama izleyen vardır herhalde. Aklı başında tamlamanızin anlamına katılıyorum. Rose 15-09-05, 14:42 KANLI DÜĞÜN 16 EYLÜL CUMA/ 22:30 2.BÖLÜM Leyla’nın Hollanda’da arkasında bıraktığını sandığı Orhan gelmiştir. Oysa Leyla’nın düğün tarihi hızla yaklaşmaktadır, herkes hazırlıklarla ilgilenirken Leyla zor bir kararın eşiğindedir. Leyla aklı mı seçecektir, yoksa aşkı mı? Yıllar önce Süreyya Cahit’in yaşadıklarını şimdi Leyla yaşamaktadır. Leyla Kararını verir, Güven’le evlenecektir. Aşık olmadığı ama kendisini mutlu edeceğine inandığı adamla... Ama düğün gerçekleşecek midir? Süreyya ve Cemal’in yakalayamadığı mutluluğu onların çocukları yaşayabilecek midir? http://img196.imageshack.us/img196/3867/kanlidgnkopie3ss.jpg (http://imageshack.us) sevda81 16-09-05, 07:36 dizi süper konusuda oyuncularda mertali yavuzcan çok hoş ............. forever_bim 16-09-05, 08:29 Güzel bir diziydi. İkinci bölümde iyice hareketlenecek gibi duruyor. Usta oyuncular ARSEN GÜRZAP ve ZAFER ERGİN ilk bölümde süperdiler zaten. Bir de mendil sahnesi süperdi...............Çok duygulandık.... mizrak_tutucu 16-09-05, 08:33 Ben dizinin birinci bölümüne o kadar da bayılmadım. Ama kadroda iyi oyuncular oldugu icin bir kaç bölüm daha izleyerek nihai kararımı daha sonra verecegim. Benim zevkime göre aşırı dramatik bir dizi olabilir diye dusunuyorum ama bir bölümle karar vermek zor dogrusu. Çok kötü dizilerde bir bölümle karar verilebiliyor ama ortadaki dizilere biraz daha uzun süre şans vermek lazım. forever_bim 16-09-05, 08:40 Sevgili Mizrak Tutucu Sanırım sen diziye ortalama bir not verdin. Herkesin zevki aynı olmayabilir pek tabii görüşünüze saygılıyım. Ben ortalamanın üzerinde bir not verdim çünkü senaryo da yeterince iyi geldi. Ama bu benim değerlendirmem. Size de iyi seyirler. mizrak_tutucu 16-09-05, 08:56 Sevgili Forever BIM, Diziye henüz not vermedim. Çok az dizi, birinci bölümüyle etkileyici oldugu icin not vermeyi erteliyorum. Birinci bölüme ortalama not verdim ama bu ortalamayı diziye yansıtmıyorum. Genellikle diziler hakkında bu kadar hızlı karar vermekten hoşlanmıyorum. Birinci bölümde karakterleri tanıttıkları ve geçmiş hakkında bilgi verdikleri icin, dizinin genel ruhunu yansıtacak yeterince şansları olmadıgını dusundugum icin diziye not vermedim. Birinci bölümden dizinin senaryosu konusunda senin coşkunu (belki de henüz) paylaşmıyorum. Ama bu kadar emek ve para harcanan diziler - bariz bir kötülüğü yoksa, ki Kanlı Dügün için bu söylenemezdi- hakkında acul karar vermemeye çalışıyorum. Benden daha iyimser, daha öngörülü olup, diziyi benden daha dogru degerlendirmiş olabilirsin. Sonuçta her şey mümkün. Muhtemelen Kanlı Dügün dizisi, bende -belki de şimdilik- harekete geçiremedigi bazı duygusal dügmelere sizin durumunuzda dokunmayı başarmıştır. Belki dizi konusunda hiç hemfikir olmayız, ama şu anda dizi icin kesin fikrim oluşmadıgı icin "farklı görüste" oldugumuzu söyleyemeyiz sanırım. editor1 16-09-05, 08:58 İlk bölüm açıkçası pek sarmadı. Konular felan da genelde yeni başlayan dizilerle hemen hemen aynı sayılır. Bakalım ne olur. Bu dizi kesinlikle tutar diyemeyiz. Büyük bir olasılıkla bu 3. bölümde belli olur. Herkese saygılar........ forever_bim 16-09-05, 09:45 Sevgili Forever BIM, Diziye henüz not vermedim. Çok az dizi, birinci bölümüyle etkileyici oldugu icin not vermeyi erteliyorum. Birinci bölüme ortalama not verdim ama bu ortalamayı diziye yansıtmıyorum. Genellikle diziler hakkında bu kadar hızlı karar vermekten hoşlanmıyorum. Birinci bölümde karakterleri tanıttıkları ve geçmiş hakkında bilgi verdikleri icin, dizinin genel ruhunu yansıtacak yeterince şansları olmadıgını dusundugum icin diziye not vermedim. Birinci bölümden dizinin senaryosu konusunda senin coşkunu (belki de henüz) paylaşmıyorum. Ama bu kadar emek ve para harcanan diziler - bariz bir kötülüğü yoksa, ki Kanlı Dügün için bu söylenemezdi- hakkında acul karar vermemeye çalışıyorum. Benden daha iyimser, daha öngörülü olup, diziyi benden daha dogru degerlendirmiş olabilirsin. Sonuçta her şey mümkün. Muhtemelen Kanlı Dügün dizisi, bende -belki de şimdilik- harekete geçiremedigi bazı duygusal dügmelere sizin durumunuzda dokunmayı başarmıştır. Belki dizi konusunda hiç hemfikir olmayız, ama şu anda dizi icin kesin fikrim oluşmadıgı icin "farklı görüste" oldugumuzu söyleyemeyiz sanırım. Zaten ben de sizin gibi düşünüyorum. Kimi dizi iyi başlar sonra da sakız misali uzatılır. Ya da hep dengeli gider ve sonunda en mantıklı yerde biter. Birkaç bölüm izleyelim yine burada tartışırız. İkinci bölüm gerçekten de dizinin seyri açısından çok önemlidir. forever_bim 16-09-05, 22:45 Arkadaşlar dizinin ikinci bölümünü izlediniz mi? Dizi başdöndürücü bir hızla ilerliyor. Güven ve Leyla evlendiler ama Orhan onu kaçırdı........... mizrak_tutucu 16-09-05, 22:48 Dizinin tamamını izlemedim. Elde ettigim izlenim, ikinci bölümün birinci bölümden daha iyi oldugu yönündeydi ama tümünü dikkatle izlemedigim icin yorum yapamayacagim. Cemal Soydan'ın oglunun vurulma hikayesi Nazire Dedeman'ın oglu Umut'un olum hikayesini çağrıştırdı. forever_bim 16-09-05, 22:56 Sevgili mizrak tutucu Bilgisizliğimi hoş görün ama bahsettiğiniz çağrışım bir diziden mi yoksa kitaptan mı??? mizrak_tutucu 16-09-05, 23:05 Ne dizi, ne kitap, gerçek bir olaydan söz ediyordum. Silahsızlanma kampanyaları yürüten Umut Vakfı adını Nazire Dedeman'ın oglu Umut'tan alıyor bildigim kadarıyla. forever_bim 16-09-05, 23:24 Çok Teşekkürler aynı zamanda kusura bakmayın gecenin bir vakti dedemanlardan söz ettiğinizi anlamadım... mizrak_tutucu 16-09-05, 23:26 Rica ederim efendim, ne demek...Yazdıklarım anlaşılmıyorsa, sormak en dogal hakkınız. :) sevda81 17-09-05, 12:35 diziyi begenerek izliyorum ama ratingi kötü almış umarım birkaç bölüm sonra kaldırılmaz gerek konusu ve oyuncularıyla güzel bir dizi *lalezar* 17-09-05, 13:36 bende izliyorum şimdilik iyi gidiyor gibi ama biraz hızlı gelişiyor gercekten de MERT YAVUZCAN ın ( güven) çok sevimli bi yüzü var camilla 18-09-05, 10:20 ARKADAŞLAR LÜTFEN DİZİNİN SONUNDAKİ MÜZİĞİ BİRİSİ KAYDEDİP, BİZEDE İLETSİN....... HARİKA Bİ MÜZİK BENCE :p ÇİLEK 19-09-05, 15:03 ben bu diziyi beğendim ama reytingler çok kötü bence dizinin gününüdeğiştirmeleri lazım. sevda81 20-09-05, 07:46 haklısın çilek günü değişse iyi olur yoksa diziyi kaldırırlar bence cumartesi iyi olur........ sevda81 24-09-05, 10:40 arkadaşlar bu diziyi izleyen yok muu???? bu bölümde sanırım güven vuruldu ........birdahaki bölümü iple cekiyorummm MURTİ 24-09-05, 15:16 dün gece kanlı düğününü 3. bölümü vardı. arkadaşlar ben hala Ali Sunal'a alışamadım.bence bu dizide fazla sırıtmış. hele başına gelen olayları masal gibi anlatmıyor mu? sadece replik okuyor gibi geliyor bana.başka biri daha doğru bir tercih olurdu. Arsen Gürzap harika bir oyuncu.hem oyunculuğunu,hem diksiyonunu hem de kenidini çok beğeniyorum.Zafer Ergin de doğru bir seçim olmuş.ikisinin birlikte olduğu sahneler çok güzel.bu arada dizinin süratine yetişemiyorum.her hafta büyük bir olay oluyor.sonu gerçekten asıl bitecek bilmiyorum.geçmiş sahneleri de çok başarılı.gençler çok güzel oynamış.bildiğim kadarıyla cemalin gençliğini oynayan kıvançın ilk deneyimi.Adil beyi oynayan Burak Demir ise çok iyi bir oyuncu.Bizim evin hallerinde de çok başarılı.Bu diide başka bir karakteri canlandırıyor.onda da başarılı.Tebrik etmek lazım. sisley 24-09-05, 17:48 ratingler total 1 YABANCI DAMAT [NET] KAND 8,10 22,90 2 BUYUK YALAN [NET] ATV 8,10 22,70 3 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 7,90 22,20 4 RENKLI HAYATLAR. [NET] STAR 6,50 20,10 5 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 4,80 15,50 6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,30 18,90 7 ILK GOZ AGRISI [NET] ATV 3,90 13,30 8 YEPYENI OLACAK O KADAR [NET] STAR 3,60 9,90 9 SPOR GUNDEMI KAND 3,50 11,90 10 SPOR SAYFASI SHOW 3,50 11,60 11 RENKLI HAYATLAR.(EXTRA) [NET] STAR 3,40 15,10 12 KANLI DUGUN [NET] SHOW 3,40 12,40 a/b 1 BUYUK YALAN [NET] ATV 7,40 26,10 2 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 6,80 24,00 3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 6,50 23,20 4 RENKLI HAYATLAR. [NET] STAR 5,60 20,40 5 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 4,40 16,40 6 ILK GOZ AGRISI [NET] ATV 3,80 14,80 7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,70 20,70 8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,50 18,70 9 SPOR SAYFASI SHOW 3,50 14,60 10 TRT SPOR TRT1 3,10 13,60 11 RENKLI HAYATLAR.(EXTRA) [NET] STAR 2,90 13,30 12 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 2,80 14,70 13 SPOR GUNDEMI KAND 2,60 11,10 14 KANLI DUGUN [NET] SHOW 2,60 10,60 valla çok iyi değil bu gidişat ratingler kötü. ÇİLEK 27-09-05, 07:39 arkadaşlar dizinin gününümü değiştirdiler yoksa yayındanmı kalktı.inşallah öyle birşey yoktur çünkü ben bu diziyi sevmiştim tvrehberi 27-09-05, 10:33 ben çok sevmemiştim ama izliodum nooldu gerçekten hangi gün ve saate alındı?? forever_bim 27-09-05, 13:55 Show tv bu dizinin yayinlandigi saatte maki adli yeni diziyi yayinlayacak sanirim. MasalTeam 27-09-05, 14:18 Arkadaslar ; Kimse bu diziyi beklemesin , cünkü cok saglam kaynaklardan aldigim bilgiye göre dizi cekimleri durduruldu... Yani simdilik yayindan kaldirildi demek bu. 2. ve 3.Bölüm daha önceden cekildigi icin ilerleyen günlerde yayinlanacak Belki 2. veya 3. Bölümde reytingini düzeltir ve dizi ekranlara geri döner , ama umutlanmayin bence sevda81 28-09-05, 08:56 hadi yaaaa çok üzüldümmm ilgiyle izliyordum umarım günü değişmiştir tekrar devam eder..... daybreak 28-09-05, 11:42 Malum şehrimiz her zaman dizi seti olmaz. Olmuşken de gitmemek olmaz. ‘Kanlı Düğün’ dizisinin set ekibi çok seri ve profesyoneldi her şeyden önce. Gazetecilere, röportajlara çok alışkınlar. Herkes ses kayıt cihazına çok sevecen bakıyor, kameraların yanında o ne ki, diye düşünüyorlar herhalde. Konuyu çok iyi öğrendik, tam eski Türk filmi tadında… Aşk, entrika, yanlış anlamalar her şey var sizin anlayacağınız. Kim bilir belki bu dizi de Bir İstanbul Masalı ya da Asmalı Konak kadar çok izlenecek, fanatikleri olacak. Senaryosunu Onur Ünlü ve Funda Alp’in yazdığı, yönetmenliğini Sadullah Celen’in yaptığı dizi gösterime Eylül ayında başlayacak. Yapımcılığını Med Yapım üstlenmiş. Baş rolünü Zafer Ergin ve Arsen Gürzap’ın oynadığı dizide İpek Değer, Seda Akman, Ali Sunal gibi pek çok genç oyuncu da yer alıyor. Olayları ve karakterleri asıl dizi ekibinden dinlemek lazım. Onlar yeni dizilerini çok seviyor olacaklar ki, herkes pek bir keyifle anlattı oynadığı rolü ve senaryoyu. Ali Aktürk (‘Kanlı Düğün’ dizisi yapım sorumlusu) ‘Kanlı Düğün’, 1967 Adapazarı- Mudurnu depremini konu alıyor. Başlangıçta mekan baktık aşağı yukarı dolaşmadığımız yer kalmadı. Taraklı’dan Göynük’e Nallıhan’dan Mudurnu’ya Beypazarı’na kadar baktık. Sonunda Beypazarı’nda karar kıldık. Bunun nedeni en başta Beypazarı Belediyesi’nin bize sağladığı destek oldu. Burada o dönemin kaymakamına ait bir konak yaptık, Beypazarı Belediyesi’nin desteğiyle tabi. Sonra bu konak depremde yıkılacak. Daha önce Türkiye’de böyle bir sahne çekilmedi. Genelde deprem sahneleri bir kamera hareketi ile yaratılır. Sallantı oluyormuş gibi gösterilir sonra da bir enkaz görüntüsü verilerek biter. Biz böyle yapmadık gerçek bir konak yaptık. Hikaye 1967’de depremde o dönemin kaymakamının ve tüm ailesinin ölmesiyle başlıyor. Kızları Ankara’ya hayatta tek varlığı olan teyzesinin yanına taşınıyor. Kadın çok fakir. Bununla ilgili Ankara Kale İçi’nde bazı çekimler yaptık. Ankara’nın çeşitli yerlerinde Ankara ile ilgili çekimler yaptık. Kız, Olgunlaşma Enstitüsü’nde okuyor, moda üzerine eğitim alıyor. O sırada bir havacı yüzbaşıya aşık oluyor fakat kızın Beypazarı’nda da bir aşığı var, o da depremden sonra İstanbul’a gitmek istiyor. Beypazarı’ndaki aşığını Zafer Ergin canlandıracak. Gençliğini ise Kıvanç arkadaşımız oynuyor. Kızın gençliğini İpek Değer oynuyor. Günümüzdeki halini ise Arsen Gürzap oynayacak. Geçmişte birbirlerine aşık oluyorlar, aradan 35 yıl geçiyor tekrar karşılaşıyorlar, bu sefer de çocukları birbirine aşık oluyor fakat onlar da kavuşamıyor. Dizinin isminin Kanlı Düğün olmasının sebebi de bu. Her şey zincirleme birbirine bağlı, bir kız yüzünden ortalık fena karışıyor. İpek Değer Oynadığınız karakteri anlatır mısınız biraz? Benim oynadığım karakterin adı Süreyya Cahit, babası kaymakam. Özellikle dikiş dikmekten büyük bir keyif alıyor. Ailesi de onu bu konuda destekliyor. Bir işi olsun, kendi başına ayakta durabilsin istiyorlar. Bir sevdiği var, adı Cemal. Cemal’le evlenmeyi planlarlarken bir deprem tüm hayatını değiştiriyor. Deprem’de tüm ailesini kaybediyor. Hayattaki tek akrabası olan teyzesinin yanına gidiyor Ankara’ya. Orada hayat şartları bambaşka oldukça fakirler. Cemal’le aralarındaki ilişki gerek mektup yoluyla gerekse de arada sırada Cemal’in Ankara’ya gelmesiyle bir süre devam ediyor. Sonra bazı aksilikler ve yanlış anlaşmalarla Süreyya terk edildiğini düşünüyor. Uzunca bir süre Cemal’den haber gelmiyor. Bu arada başka bir genç adam var, teyzesinin komşusu Adil. Süreyya’dan çok hoşlanıyor ama sürekli red cevabı alıyor. Süreyya Cemal tarafından reddedildiğini düşünmesiyle birlikte aralarında bir ilişki gelişiyor ve evleniyorlar. Cemal’le en azından gençliklerinde kavuşamıyorlar. Adil’le evleniyorlar dört çocukları oluyor. Setin atmosferi nasıl, çok deneyimli oyuncularla çalışıyorsunuz. Şahane şu anda. Ben Arsen Gürzap’ın gençliğini canlandırdığım için çok çok mutluyum. İlk zamanlar daha benim o rolü canlandıracağım kesinleşmeden önce, “O, ben olayım” dedim içimden. Yalnız ben gençliğini canlandırdığım için ilk defa bugün karşılaştık. Hikaye 60’lı yıllarda geçtiği için kostümleriniz de çok hoştur mutlaka… Evet. Benim bir mezuniyet sahnem çekildi. 65-70 figürasyon vardı ve hepsi dönem kıyafetiydi. Saçları makyajlarıyla insan bir anda kendini bir Türk filminin içerisinde bulabiliyor. Alp Öyken Muhteşem bir oyuncu ama kesinlikle o tepeden bakanlardan değil. Bu dizideki rolünü de çok sevmiş. Çok ton ton, herkesle arası çok iyi. Dergimizle de çok ilgilendi. Eski Ankara’lı ne de olsa. Güzel esprileriyle beni çok güldürdü. Bu proje nasıl geldi size, rolü nasıl kabul ettiniz? Projeyi önceden biliyordum zaten. Duymuştum böyle bir diziye başlanacağını. Hoş bir proje. Benim açımdan hoşluğu şuradan geliyor. Bir takım entrikalar, sevgi paylaşımları var. Hüsrana uğrayan kişiler var, erkekler, kadınlar. Ama sonuçta şu var, Süreyya yani Arsen Hanım’ın canlandırdığı karakter kocasını kaybettikten sonra yalnız kalmış kadınları temsil ediyor. Çocuklarını yetiştirirken hayatta çektiği sıkıntıları gösteriyor. Bunun örnekleri ülkemizde çoktur. Senaryo bana neden cazip geldi? Benim oynadığım karakter Sefer, Süreyya Hanım’ın bütün yaşadıklarını çok yakından izleyen, başından sonuna kadar olacak olan olaylarda yanında olan bir karakter. Bu karakterin diyalogu çok yok, çok konuşmayan bir karakter. Onun Süreyya hanımın hayatındaki rolünü ‘sevginin koruyucu gücü’ olarak tanımlayabiliriz. Uzaktan Süreyya Hanım’a karşı bir hayranlık mı var yoksa? Evet, evet var tabi. “Sevginin koruyucu gücü” demek yeterli sanıyorum. Çok da ayrıntıya girmeyelim. Ankara’da bir geçmişiniz var değil mi? Olmaz olur mu? Ben 1967 yılında tiyatroya Ankara’da başladım. 1991 yılına kadar devam ettim. Çocuklarım Ankara’da büyüdüler. Rahmetli karım da opera sanatçısıydı. Sonra 1991 yılında ailece İstanbul’a geldik. Karım devlet operasına, ben de tiyatroya. Ankara’dan sonra nasıl buldunuz İstanbul’u, mutlu musunuz İstanbul’da yaşamaktan? Ankara’nın tabi değişik yönleri, özlenecek tarafları var. İstanbul’un da alışkanlık haline getirecek bir takım özellikleri var. Dünya’nın en güzel şehirlerinden biri. İstediğiniz bir şeye her an ulaşmanız mümkün. Sanatsal olayları kastediyorum. Elinizi uzattığınız zaman ona ulaşabilirsiniz, izleyebilirsiniz, duyabilirsiniz. Dünyaca büyük festivallerin yapıldığı bir şehir. Tarihsel yönü ve gelişimiyle çok doygun bir şehir, onun için cazip. İstanbul’da yaşamak tabi bir ayrıcalık. Ama benim Ankara’ya da sevgim, saygım sonsuzdur. Zaman zaman Ankara’nın yakınlarında olmak bile nefes alışımı etkiliyor, çünkü çok anılarımız var orada. 25 yıllık geçmiş bir süre var. Bu dizinin yapımcısı kızım Aslı, mesela o da Ankara’da büyüdü. Sonra geldi başımıza amir kesildi (gülüyor). Dizilere artık daha çok emek harcanıyor, sinema filmi titizliğinde çekiliyor sanki? Fazlasıyla dizi var, bir yarış olması gerekiyor. İyinin iyisini yapmak durumundalar. Toplum da bunu istiyor. Alışılmış, silahlı tabancalı, vurdulu kırdılı dizilerden artık seyirci bıktı, çocuklar bıktı. Daha sosyal içerikli diziler önemli. ÇAKIL85 28-09-05, 19:33 Arkadaslar ; Kimse bu diziyi beklemesin , cünkü cok saglam kaynaklardan aldigim bilgiye göre dizi cekimleri durduruldu... Yani simdilik yayindan kaldirildi demek bu. 2. ve 3.Bölüm daha önceden cekildigi icin ilerleyen günlerde yayinlanacak Belki 2. veya 3. Bölümde reytingini düzeltir ve dizi ekranlara geri döner , ama umutlanmayin bence yapma ya:( amaaan niye böyle yapiyorlarki.ne güzel diziydi ya,yine mi reyting canavari???? :mad: :mad: :mad: irem-e 28-09-05, 20:25 ben birturlu isinamadim bu diziye hicbir albenisi yok bence kaldirilmasi isabet olur bence... sevda81 30-09-05, 10:38 bilen varmı ne zaman yayınlanacak niye kaldırdılar yaaaaa ÇAKIL85 30-09-05, 19:57 dizimizin persembe aksami yeni bölümü var!!!! :) :) ÇAKIL85 30-09-05, 21:01 yeni bölümde güven orhani vuruyor,ölüp ölmedigi belli degil leylada intihara kalkisiyor.bu yeni bölüm çok güzel bence.umarim bu bölümden sonra bitmez...hani bir umut:(..... sevda81 01-10-05, 10:31 yaa dizi başlıyor başlamasınada günü niye perşembe yaa cumartesi pazar yapsalar ya şunu gümüşle çakışıyor yine rating alamıyacak bu sefer tamamen kalduracaklar :((( yinede tekrar devam etmesi güzel ÇAKIL85 01-10-05, 11:43 ya dogru haklisin!ben dizinin yeni bölümü var diye o kadar çok sevndim ki hiç aklima gümüsle çakistigi gelmedi:( tüh!!! ama olsun artik ikisini bir arada izlemeye çalisacagim insallah devami gelir ya sadece bir bölümle sınırli kalmaz..... sevda81 03-10-05, 08:07 YAA BU DİZİ İÇİN perşmebe 20.00de denmişti ama reklamlarda perşembe günü 20ye davetsiz misafiri koymuşlar yinemi saati değişti bunun anlamadım hayret birşey bu showtv şaşırdı iyice sevda81 04-10-05, 12:57 bu dizininin yayın gününü bilen var mı??????????????????? bahar475 04-10-05, 17:19 Bu dizi yayindan kaldilirdi mi ? çünkü iki haftadir yeni bölümleri yayinlanmiyor, eger kaldirildiysa yazik olmus, diziyi çok begenmistim :(( MasalTeam 05-10-05, 11:44 Bence bu dizinin konusu oldukca güzel.Tam anlamiyla izlenebilir bir dizi ama Show TVnin diziye sadece 3 Bölüm sans tanimasina anlam veremedim.Eger 2 Bölüm daha sans verilirse cok yüksek yerlere gelebilir. Tabi yayin saatini dogru secebilirlerse veya dizi enflasyonunda kanallarin yayin saatini secebilmek gibi bir sansi varsa mizrak_tutucu 05-10-05, 11:48 Kaç bolum yayınlandı bu dizi? Ben uc bolum yayınlandı sanıyorum. Uc bolum karar vermek icin biraz erken degil mi? MasalTeam 05-10-05, 11:55 Kaç bolum yayınlandı bu dizi? Ben uc bolum yayınlandı sanıyorum. Uc bolum karar vermek icin biraz erken degil mi? Evet 3 Bölüm yayinlamis.Ihlamurlar Altinda ile ayni saatte oldugu icin sadece internetten izleme sansim olmustu.Promosyon o kadar kötü yapilmiski 2. ve 3.Bölüm ne zaman yayinlandi haberim yok :) ÇAKIL85 05-10-05, 19:21 sali günü saat 22.00da yayinlanacakmis yeni bölüm umarim bu sefer kesin yayinlarlar.... angel 14 09-10-05, 10:33 kanli dugun dizisine neden ara verdiler...2 haftadir meraktayim. bence cok bomba bir dizi neyse sonunda sali gunku fragmanini izledim yeni bolum cok heyecanli bu zamana kadar izlemeyen varsa bu sali kesin bi izleyin arkadaslar muptelasi olacaksiniz!!! MasalTeam 09-10-05, 14:01 Bende Fragmani izledim , ama Aliye ile ayni saatte olmasi bu dizinin sansini cooook azaltiyor.Yazik oldu diziye ÇİLEK 09-10-05, 14:28 başka bir gün bulamamışlarmı olacak işmi cuma günü tutmadıda aliyenin karşısındamı tutunacak _butterfly_ 09-10-05, 15:01 YENİ DÖNEMİN İLK FİRELERİ ! Kanal D'de yayınlanan Rüzgarlı Bahçe ile Show TV'de yayınlanan Zafer Ergin ile Arsen Gürzap'ın rol aldığı Kanlı Düğün ekrana veda etti. bi kaç gün öncee böylee bii haberr eklemiştimmm forumaaa..ama dizinin fragmanınıı görmüşşsünüzz...son bölümmdürr herhalllll ..................... sevda81 12-10-05, 08:04 YAA BU NASIL BİŞEY ANLAMADIM SHOWTV FRAGMANI gösteriyor diziyi dün yayınlamadı hayret birşey yaaa irmo 12-10-05, 08:31 ben bu diziyi yaz tanıtımlarından beğenmiştim ve ilk bölümünden itibaren severek izledim yayından kaldırılırsa gerçekten yazık olur ayrıca zafer ergin ve arsen gürzap gibi iki büyük sanatçıyada ayıp olur diye düşünüyorum ayrıca yayından kaldırdıklarında bu diziyi sevenlere büyük bir haksızlık ettiklerininde farkında olmalı tv kanalları kobsin 12-10-05, 14:30 bence bu dizinin tutmama nedenlerinden biri de seda akman ın rolle örtüşememesidir. yani daha çıtı pıtı bir oyuncu görmek istedim hep o rolde. angel 14 15-10-05, 10:27 Aldigim Haberlere Gore Dizi Devam Ediyormus Ve Yeni Bolumleri Coktan Cekilmis, Show Tv De Dogru Yayin Gununu Ayarlamaya Calisiyor Gibi... ÇAKIL85 15-10-05, 11:40 umarim dedigin gibi olur angel14!!! sen nerden duydun devam edecegini? ÇAKIL85 18-10-05, 20:50 AMAN ALLAHIM GÖZLERİME iNANAMIYORUM!!!!! su anda show tv de kanli dügünün yeni bölümü basladi..... sonunda yaw!!! gözyaslarimi tutumayacagim galiba :p :p :p sükürler olsun :D september 20-10-05, 10:48 Merhaba, Diziyi Arsen Gürzap için izliyorum; ama ne yazık ki, Show tv diziyi harcamak için elinden geleni yapıyor. Yeni bölümü de Emret Komutanımın tekrarından sonra yayınlaması bunun kanıtı olsa gerek. yada 23-10-05, 19:07 Diziyi başından beri takip ediyorum.Aslında ilk başta Arsen Gürzap için seyrediyordum ama sonradan konusuda hoşuma gitti.Ama dizinin oynadığı günleri takip etmek mümkün değil.3 hafta yayınlamadılar.Reklamını veriyorlar,bekliyorum başka dizilerin tekrarları yayınlanıyor.Bu hafta neyse yayınlandı.Neyse başladı tekrar derken sanırım Salı günü yine oynatmıyacaklar,"Kill bill"filmin reklamını gösteriyor.Diziyi 3 haftada bir mi yayınlıcaklar acaba :rolleyes: Bence diziye haksızlık yapılıyor.En önemlisi bu kadar değerli oyuncular oynuyorken bu dizide. AsLi_15 24-10-05, 15:36 ya arkadaslar kanli dugun simdi hangi gun oynuyor yosa bitti mi yaa:O dıary 24-10-05, 15:38 ya arkadaslar kanli dugun simdi hangi gun oynuyor yosa bitti mi yaa:O benim bildigim kadarıyla yarın ben gecen hafta salı gunu izledim yada 25-10-05, 19:06 YA dizi bittimi artık oynamıcak mı bileniniz yok mu? :( september 26-10-05, 10:06 Show TV'ye mesaj atıp sordum; ama, cevap yazma zahmetinde bulunmadılar. yada 26-10-05, 19:09 bende aynı şekilde showtv ye kaç kere sordum ama malesef cevap gelmedi :( Artık sinir geldi show tv görmek istemiyorum.Bu kadar anlamsız,saçma sapan dizileri oynatıyorlar.Kaliteli dizileride yayından kaldırıyorlar hemde oyuncuları tiyatro kökenli kaliteli insanlar.Saygısızlık 4 bölüm oynattılar oda zorla AsLi_15 27-10-05, 20:54 yaaaa arkadaslar bu dizi hangi gun oynadigini bilen var mi? daha dogrusu daha hala oynatiliyosa 8-) september 27-10-05, 21:44 Yayınlanacağına dair bir belirti yok. Ancak Show Tv'yi bu konuda rahatsız etmeye devam edeceğim. yada 28-10-05, 21:36 Evet show tv yi bu konuda hep beraber rahatsız edelim sitesinde eleştiri bölümü var sanırım.Saygısızlık ya.Oynatmıyacaklarsada açık açık sitede haberdar etmeliler.O kadar fazla dizi koydular ki hangisini hangi gün yayınlıcaklar kendileride şaşırdı zaten bütün dizilerin günleri değişiyor.Olan bu diziye oldu :( september 29-10-05, 09:27 Arkadaşlar, bir de yapımcısında şansımızı deneyelim. Web adresleri,www.medyapim.tv , e-mail: medyapim@medyapim.tv Belki onlar dizinin akıbeti hakkında bilgi verirler. mizrak_tutucu 02-11-05, 13:40 Bu dizinin bittiği aşikar arkadaşlar. Bu saatten sonra ne denilse boş...Dizinin üzerine bir bardak soğuk su içmekte fayda var. TV kanallarına ayıp ayıp demekten başka bir şey demek gelmiyor şu aşamada elden ama zaman içinde devran döner, kanallar seyirciye saygı göstermek zorunda kalırlar. Ben dizilerin ekrandan kaldırılmasının kaçınılmaz oldugunu düşünüyorum ama bunu yapmanın da bir adapı olmalı. Show TV'ye "Biraz Edep Yahuu" diyerek, Kanlı Dugun hayranlarına veda ediyorum. Sağlıcakla kalın, başka dizilerde buluşmak ve dertleşmek üzere. AYSETOR 08-12-05, 22:08 Bittigi yazılıp duruyor , gösterimde de yok ama o zaman niye hala show tv'nin gösterimdeki diziler bölümünde duruyor.Ölümüne Sevdalar, Maki, Asla Unutma arşivde gösterilirken...Niye??? :confused: september 09-12-05, 09:21 Aynı şeyi ben de farkettim ve show tv'ye yayınlamıyorsunuz, bari gösterimdeki dizilerden çıkarın diye mesaj attım. Sonradan yayınlanma ihtimali olup olmadığını da sordum ama, malum, Show tv'nin, mesajlara cevap verme alışkanlığı yok. AYSETOR 15-12-05, 18:43 Sonunda Show diziyi arsive koymuş...Zahmet olmuş Show Tv'nin yayın politikasını anlamak imkansız.Kaliteli dizileri kaldırıyor acayip şeyler oynatıp duruyor :mad: iboiboibo 18-12-05, 13:28 evet. kanlı düğün çok güzel bir diziydi ama tutmayacağını tahmin etmiştim. ama zafer erginin oyunculuğu tartışılmaz. kim olduğunu bilmiyorsanız kurtlar vadisindeki mehmet karahanlı dersem hatırlarsınız. diziyi fazla seyretmediğim için zafer erginin dizideki rolünü hatırlamıyorum. ama çok güzel bir diziydi. AYSETOR 28-12-05, 23:26 Diziyi tekrar izlemek istiyorum.Show'un sitesinden izlemek için uğraşıyorum ama olmuyor.Sizlerden izleyebilen var mı? :confused: iboiboibo 10-01-06, 12:23 show tvnin sitesinden kanlı düğün gayet güüzel seyredilebiliyor. neden açılmadı ki sende? bilmiyorum ama ben gayet rahat seyredebiliyorum. AYSETOR 12-01-06, 20:47 neden olmuyor bilmiyorum.seçtiğim :img-meeti bölüme tıklıyorum ama bekle bekle bir şey olduğu yok..yine de sağol.. :img-meeti filizk 16-01-06, 12:34 Devam etmesi gereken bir diziydi, ne yazık ki çok geç saatlerde yayınlanıyor olması ve daha sonra da gününde aksamalar olması nedeniyle dizi hak ettiği başarıyı yakalayamadı. Bence güzel bir diziydi. AYSETOR 07-02-06, 00:47 Keşke bu diziyi show tekrar verse..Galiba çekilmiş ama yayınlanmamış bir iki bölüm daha varmış.Ne güzel izlerdik.... :img-icecr :img-icecr AYSETOR 03-03-06, 23:54 Sanırım bu dizide küçük kız kardeşi oynayan kız Gümüş'te Nihan'ı oynuyor... _BeRFiN_ 12-03-06, 18:26 ben bu dizii çok seviyodumneden kaldırdılar anlamadım şu an oynayan dizilerin çoğundan daha iidi BG22 26-03-06, 18:28 http://img232.imageshack.us/img232/3395/kanlidgn0kt.png (http://imageshack.us) sevgi86 14-05-06, 00:43 ilk bölümün fragmanında neslihanyeldanı gördüm o da oynucak zannettim öyle başladım dizye meğer o konukmuş sadece sonra konusu sardı izlemeye başladım derken; birden yayından kaldırdılar kadro harikaydı,senaryo desen öyle ali sunal beni çok şaşırtmıştı babasına layık olmuştu bu dizide yaptığı rolle seda akmanı da çok seviyodum o kurtlar vadisinden gelen adam (adını şimdi unuttum) süperdi Meryemce90 20-07-06, 19:43 bu diziye bende bakiyodum ve cok seviyodum cok üzüldüm bittigine cok üzüldüm yawwwsss. Aslinda harika ve cok iyi bir kaliteli diziydi,cok seviyodum. gec vakite ciktigi icin kaldirildi bazi diziler cok yanlis zamanda basliyo ne yazik ki.:icon_cry: :icon_cry: -özgü_namal- 20-07-06, 21:19 çok sevdiğim bi diziydi neden yayından kaldırıldı anlamıyorum.sanırım 4.bölümde bitmişti.çok üzülmüştüm.çok basarılı bir oyuncu kadrosu vardı erenalp_18 03-12-06, 18:48 evet ya bu dizi bayağı kaliteliydi hemde müziği müthişti elifcee 24-01-07, 19:33 dizi harikaydı ama neden kaldırdılarrrr ki of of:(:( sinope 02-02-07, 15:53 gerek konusu,gerek oyunculariyla super bir diziydi,ama maalesefki 4. bolumden sonra yayindan kaldirildi.Ali sunal harika bir performans sergiledi bu dizide acikcasi reyting denilen canavar bu caanim diziyide yuttu saygilarimla AYSETOR 25-07-07, 06:01 Bence bu diziye yazık oldu. Başarılı bir kadrosu vardı. Müziği hala aklımda. Jenerikte değişikti. Bari tekrarını verselerdi. Ama nerde....:sad53: nighhtmare 25-07-07, 16:46 bencede yazık oldu gerçkten kalıtelı bı yapımdı muzıkler gökhan kırdar oyuncuları da gayet basarılıydı ama kaldrıldı maalesefff ecr 30-07-07, 17:07 bu diziyi 1 kere showmax te izlemiştim.. ilk fragmanları bile acı hayata benziyordu.. hani şu oyuncuları göstermeden yapılan tanıtım fragları.. ama o bir bölümü beğenmiştim..nasip olmadı izlemeye.ç başrolde sırf ali sunal olduğu için izlerdim immortalf1 13-08-07, 12:19 KanLı düün çok beendiim bi diziydi öseLLikLe dizinin düün sahnesinde Seda Akmanın qiydii qeLinLik hayaLlerinin qeLinLiiyudi eLinde resimLer oLan warsa mümkünse yoLLasın |