Tüm Versiyonu Göster : Son Durak 1-2 veya 3

cagladirek
04-09-06, 20:42
hangisini isterseniz onu yorumlayın.çünkü bence bu filmler kesinlikle harika...

Şah-Rû
05-09-06, 09:22
Finalleri müthiş, 1. ve 2. filmi seyretmiştim. Konusu gerçekten düşündürücü yani insan ölüme meydan okuyabilir mi? Karşınızda ki kanlı canlı bir düşman değil ve hiç beklemiyor derhal sıradakine yöneliyor. Film aslında ciddi bir konuya sahip olmasına karşı oldukça eğlendirici seyredilmesini tavsiye edebilirim. Özellikle 1. filmdeki o çarpma sahnesi inanılmaz öyle çarpabilmek için saatte kaç km yapmak gerekir, hemde şehir içi yolda?

HazelAngel
18-09-06, 19:29
ben de son durak 2 'yi izledim. ölüm sahneleri dehşetti, o sahneler nasıl düşünülmüş, tasarlanmış hayret doğrusu. film sürükleyiciydi sıradaki nasıl ölecek diye merakla izliyorsunuz ama ürkütücüydü tabi.

cramoisi
26-09-06, 15:58
film oldukça çürük bir temel üzerine kurulu bence .ama görsel olarak güzel ve ben de filmlerde mantık aramam zaten:d

faith
04-10-06, 19:18
unutulmayacak kadar heyecanlı bir filmdi,son durak 1 benim favorim en inanılmaz ölüm sahneside bir kıza araba çarpmasıydı.süper bir film gerilim ve aksiyon fazlaca son durak 3 daha izlemedim sabırsızlıkla bekliyorum.

cecilia_sam
09-10-06, 12:53
Son Durak filmleri harika bence.Ben en çok 3.sünü sevdim.1. de çok güzel ama sıraya koymak gerekirse bence 2.si en sonda olur.Ne denebilir ki çok güzel.Ama her ölüm olayında bir parçalanma var çok kötü biçimde ölüyorlar.İnsan bakamıyor.:img-grin2

melis_krmcm
23-10-06, 18:32
süper gerçekten bu serinin tamamı.
acaip güzel kurgulanmış ve düşünülmüş..
ben çok beğenmiştim çok farklı, etkileyici ve heyecanlı bi film.
izleyin bence kesinlikle hepsini..

Gizem~AsiYıllar
24-10-06, 16:19
ben bu serinin 1. ve 2.sini seyretmiştim.çok güzellerdi.3.sünü izlemedim.
ama onunda güzel olduğuna eminim.çok eğlendirici filmler gerçekten.:img-grin2

Gizem~AsiYıllar
25-10-06, 12:50
Son Durak 2 yi izlemeyenler için söylüyorum.Bu akşam Star'da yayınlanıcak.
saat 21:50'de.izlemeyenler kaçırmasın!!:img-lady:
:img-grin2

kaptan jack
07-11-06, 20:38
ben ilk iki seriyi izlemiştim....fena degillerdi,hoş filmlerdi...şeytan ayrıntılarda gizidir........:img-grin2 ölüm sahneleri zekice kurgulanmıştı.....herşey herkes biribirine baglıyıdı.....:img-nyam: birkaç sahnesi abartılı gelsede genel olarak iyiydi.........:img-nyam:

*Mérwish*
08-01-07, 17:13
1. ve 2. filmleri çok hoştu ama 3.sü... I ıh yni :( Üçüncüsü hiç beklediğim performansı vermedi.

movie_monster
11-01-07, 18:31
1sini çok beğenmiştim 2 de iyiydi 3nü izleyemedim:icon_sorr ama devam filmleri bayıyo en iyisi tadında bırakmak.

elwiens_86
11-01-07, 22:27
1. yi izledem harikaydı valla süper bir kurgusu vardı 2.yi biraz izledim ama 3.yü göredim daha ama eminim oda güzeldir harika bir filmdi bir çok korku filmi korkutacağına güldürür ama bu gerilim filmi olmasına rağmen beni korkuttu.......

RIZA_BABA
31-03-07, 15:25
ben okulda son durak 3 ü seyretmiştim gerçekten güzeldi ilk filminde uçak kazasındaki kurtulanlar listesine göre ölüyorlardı bunda ise lunaparktaki hızlı tren kazasında trene oturanlar sırasına göre ölüyorlar en çok o kızların saunada yanarak ölmelerine üzüldüm feci bir ölümdü bazen en ufak brşeyde ölüm gerçekleşebiliyor

movie_monster
01-04-07, 20:05
1 ile 2 harikaydı.onlar için sölenecek olumlu şeyler çok ama ne yazıkki 3 benim için hayal kırıklığı oldu.1-2 bu kadar güzelşken bu filmin bu kadar kötü olması çok yazık.keşke farklı bi şeylerde düşünülseymiş ama yeni hiç bi şey yoktu.yinede serinin 3. filminin bu kadar kötü olması benim için 1-2 ve ikinin mükemmeliğini değiştirmez.

ozlembloom
11-04-07, 19:41
Son Durak filminin tüm serisini izledim...Hepside gerçekten çok güzeller..
3. filmin son sahnesinde bile devamı gelcek diye bekliyor insan...=)

t-o-r-t-u-r-a
11-05-07, 10:48
1. ve 2. seyretttim ama ne yazıkki sinemamıza son durak 3 gelmedigi içn izleyemedim çok emrak ediyorum ama ya izleyen arkdaşlar birşey sorucam hani 1.deki kız 2.dede vardı ya acaba 3. filmdede 2. deki kurtulanlar var mı?

_nesli_
25-05-07, 08:41
hepsi birbirinden harika ama bnm favorim 2.

sinandemir
20-06-07, 13:51
son durak 4 serisi final destination 4 ,2009 da bütün sinemalada olacakmis ve 5ci bölümde yaklasik olarak 2011 yada 2012 seneside olacakmis bu güzel haber final destination fanleri icin bizim icin ben merakla bekliyorum 2009 . cünkü yönetmenler ve senaristler acikladilar son durak 4 2009 da gelecek büyük sürprizlerler . umarim güzel sarisin rengli gözlü bir kiz ön sesi görür ve oynar , final destination 3 de tek kurtulan isim bence kevinni oynayan ryan merriman olmasi lazim cünkü ilk bölümde clear kurtulmusdu ve ikinciside oynarmisdi simdide ücde bir erkek kurtulacak , 4cüde oynayacak bana göre :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 arkadaslar herkese iyi günlerbye

**qzm_
21-06-07, 17:17
son durak filmlerinin bütün erilerini çok beğeniyorum insan yerinden kalkamıyor ve şimdi bişey olcak düşüncesini aklından çıkaramıyor

padme_01
22-06-07, 10:58
sadece 1. filmini izlemiştim. onuda gerçekten çok beğenmiştim.2. filmin iyi ,3.filminde seriye yakışmayacak şekilde kötü bir film olduğunu duymuştum

alyssa_
22-06-07, 21:24
1.filim çok etkileyiciydi çok sevdim...
2.filim iyiydi.onuda beğendim...
3.filim hiç güzel değildi.ben hatta o filmi çok heyecanla bekledim ama sonu hüsranla bitti.

sinandemir
24-06-07, 14:01
arkadaslar size resimler koyuyorum son durak ,1,2,3den veeeeeee 4 bölüm den bir poster var elimde umarim beyenirsiniz üzerinde bir gemi var ve kaza bu sefer gemide olacak baslangecda ve da biki ön seszi de cok merak ediyorum 4cü bölümü .ve benim en en sevdigim oyuncularin resimleri hem son durak 2 ,3, ten :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 ve galiba 3te kevin e oynayan ryan merriman 4cü bölümde oynayacak :happy0064 :happy0064 :happy0064 ya kimberly ne oldu 2ci bölümde orda 4cüde oynasa cok ama cok iyi olur iki oyuncu da cok ama cok seviyorum :happy0064 :happy0064 bye

elfkartal
06-07-07, 17:46
bu serinin tamamını izledim
en güzeli 1.siydi. gerçekten süper kurgulanmıştı..
2.side fena sayılmazdı ama 1.si kadar iyi değildi..
3.sü ise diğer ikisine göre hayli kötüydü ama izlenmeyecek kadar değil tabii.. sonu hele çok çok kötü bitti ya..

zeynepchd
30-07-07, 16:19
bnce bütün seri süperdi hepsini izledim .... insan hiç kopmadan izliyebiliyo
özllikle sahneler cok gercekçi bu da filmi etkileyici kılıyo...
4. filmi cok merak ediyorum eminim o da harika olucak:DD:

ghost4021
30-07-07, 17:07
1. muhteşemdi
2. de güzeldi
3. berbattı

tubi1986
02-08-07, 11:07
Sadece 1.yi izledim.
Yetti zaten...diğerlerini izlemeye lüzum görmedim.
Çünkü bu hikayede devam ettirilecek bir olgu göremedim.
Her şey tadında güzel.
İlk filmin konusu,orjinalliği tartışılmaz bile...ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim!

Hani açığa kavuşmamış olaylar vardır (yüzüklerin efendisi,matrix filmlerindeki gibi) ve filmin devamları yapılır ama bu filmde ne alaka 3leme yaptılar anlamış değilim :)
Aynı hikayeyi tekrar tekrar temcit pilavı gibi
insanlara yutturmaya çalışmaları çok saçma.

Ne yapıyorlar?
Ölüme karşı geleceklermiş?!
Yok canım daha neler :)
Bu dünya Sultan Süleyman'a bile kalmadı.
Siz mi ölümsüz kalacaksınız :P
Hadi ordan demek istiyorum.
Hollywood yapımcıları bir film tuttu diye cılkını çıkartıyorlar.
Tıpkı Butterfly Effect'in devamını çekmeleri gibi....
Ama yemezler :)

*ece*
04-08-07, 15:49
[B]bence çok saçma bi film...kız herşeyi önceden görüyo alışılmış bi senaryosu var...[

DEADMAN
07-08-07, 14:52
ben 3. film son zannediyodum! ama iyi oldu 4.de olması güzel! son durağın 3.sünde önceden yaşanan olaylardan bahsediyolar! 2. filmde hayatta kalan son 2 kişide ölmüş sonra! 4.sünde 3. filmden biri olur bence! keşke clear karakterini hiç öldürmeselerdi ali larterı izlemek süper olurdu:)

_ymr_luke_
01-09-07, 17:50
ben 2 ve 3 ü isledim 1 i çok aradım ama bulamadım.3.yü beenmiştim ama 2. pek sarmamıştı şahsen.4.sünü de mrkla bekliorm:img-wink:

crn_fb_turkey
15-09-07, 22:09
3.sü bir lunaparkta oluo galiba...bn filmi indircektim ama bu yorumlardan sonra bilgisayarın hafızasını boşa harcamak istemedim...:P

vanesmq
19-09-07, 18:25
Filmin bütün serisini izLediim gerçekten çok hoş fiLmm..
Ben çooookk beendiiim herkesee tavsie ederim hatta mutLaka izLeiinn:img-wink::img-wink:

nessa
02-06-08, 12:18
Gerilim filmlerine yeni bir soluk getirmişti bu seri.İlk iki filmi beğenmiştim ama üçüncü filmi sevmedim.İlk iki filmden kopuktu çünkü.1 ve 2 güzel kurgulanmış ve birbiriyle bağlantılıydı.

mrwsh
06-07-08, 03:33
3de cok güzeldi..4.de geliyomus hadi bakalım :D
Eminim o da güzel olur..

İlsu
09-08-08, 12:29
Her bölümünde aynı mevzu. Birisi olacakları daha öncesinden görüyor engel olmaya çalışırken hır-gır çıkıyor kimileri binmekten fln vazgeçiyor ya da bindirilmiyorlar,binmiyorlar. Sonra da o sayede ölümden kurtulanlar sırasıyla ölmeye başlıyor ölürken de ana karakter olayı çözmeye çalışıyor. Tek filmde kalsaydı eğer daha iyi olurdu.Kesinlikle konusu farklı fakat devamı getirilip farklı oyuncularla hemen hemen aynı tema içinde işlenince mantığı güzelliği kayboluyor.

_IMPERIA_
09-08-08, 21:02
Her bölümünde aynı mevzu. Birisi olacakları daha öncesinden görüyor engel olmaya çalışırken hır-gır çıkıyor kimileri binmekten fln vazgeçiyor ya da bindirilmiyorlar,binmiyorlar. Sonra da o sayede ölümden kurtulanlar sırasıyla ölmeye başlıyor ölürken de ana karakter olayı çözmeye çalışıyor. Tek filmde kalsaydı eğer daha iyi olurdu.Kesinlikle konusu farklı fakat devamı getirilip farklı oyuncularla hemen hemen aynı tema içinde işlenince mantığı güzelliği kayboluyor.

Kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım aynı tema defalarce ne diye işlenir ki, 2 ve 3 neyse de 1.film tam bir fiyaskoydu, doğaüstü güçler felan saçmalık ötesiydi,üstelik çokta abartı vardı,3 filmi de pek sevemedim ama 3 arasında kıyaslama yapmak gerekirse,3.film diğerlerine göre işleniş açısından daha iyiydi...