Tüm Versiyonu Göster : Smallville-3. Sezon Yorumları

sudem
07-09-06, 11:15
3. Sezon Başlıyor...

http://img118.imageshack.us/img118/4193/8b1bmn9.jpg

Cast

Tom Welling--Clark Kent
Kristin Kreuk--Lana Lang
Michael Rosenbaum--Lex Luthor
Sam L. Jones--Pete Ross
Allison Mack--Chole Sullivan
John Glover--Lionel Luthor
Jonh Schneider--Jonathan Kent
Annette O'Toole--Martha Kent

Konuk Oyuncular
Jill Teed--Maggie Sawyer (3 bölüm)
Françoise Yip--Dr. Lia Teng (5 bölüm)
Morgan Edge (3 bölüm)
Jesse Metcalfe--Van McNulty (2 bölüm)

http://img118.imageshack.us/img118/5816/credi1pso8.jpghttp://img101.imageshack.us/img101/6845/credi2pva0.jpg
http://img101.imageshack.us/img101/310/credi3pmx8.jpghttp://img101.imageshack.us/img101/2963/credi4phs7.jpg
http://img114.imageshack.us/img114/5242/credi5psy8.jpghttp://img170.imageshack.us/img170/5087/credi6phc3.jpg
http://img114.imageshack.us/img114/249/credi7pyi6.jpghttp://img170.imageshack.us/img170/4432/credi8pnh0.jpg

Dizi 10 Eylül'den İtibaren Her Pazar saat 19.00'da

sudem
07-09-06, 11:19
10.09.2006
Exile
Kırmızı kriptonitin etkisi altındaki Clark, Metropolis’te günlerini suç işleyerek geçirmektedir. Öte yandan ailesi ve arkadaşları çaresizce onu bulmaya çalışmaktadır. Lex bir kum adasında kendi karabasanları ile yüzleşirken, Lionel öldüğü sanılan oğlu için cenaze töreni düzenler. Jonathan Kent ise oğlunu geri getirebilmek için ağır bir bedel ödemek zorundadır.

Konuk Oyuncular: Emmanuelle Vaugier (Dr. Helen Bryce), Terence Stamp (Jor-El'in sesi)

Daniella Buzzi (Garson), Aaron Dudley, Donny Lucas, Rutger Hauer (Morgan Edge), Ryan Robbins (Louis Leery Jr.), Jill Teed ( Maggie Sawyer), Brock Johnson, Guy Demong, Allison Warnyca (Araba satış elemanı)

Angel-us-
07-09-06, 12:19
Moderasyon çalışıyor :) Allahtan arayı fazla uzatmadılar güzel haber 3. sezonun başlaması, hadi bakalım 6. sezona da az kaldı.. Bu sezonda çok sağlam bölümler var onları kaçırmayın derim.. Ama genel olarak 1. ve 2. sezonlara çok benziyor.

dcan'T
07-09-06, 16:45
gerçekten bu sezon sağlam bölümler war:img-grin2 ...ama ben merakla green arrow karakteri diziye hangi sezonda katılacak onu bekliorum..:img-grin2

ernztrk
08-09-06, 09:46
Valla bu 3. sezon süper ben baştan sona izledim en harika bölüm clarkın eskilere döndüğü bi bölüm var süper ötesi bi bölüm

kristinkreuk_13
08-09-06, 11:17
en gzl bölümler 3x17 3x19 3x20 3x21 3x22 bunları sakın kaçırmayın

BÖLÜMLERİN İSİMLERİ:

3x1: Exile

3x2: Phoenix

3x3: Extincition

3x4: Slumber

3x5: Perry

3x6: Relic

3x7: Magnetic

3x8: Shattered

3x9: Asylum

3x10: Whisper

3x11: Delete

3x12: Hereafter

bone88
10-09-06, 18:07
ilk bölüm için çok fazlaydı... çok yoruldum izlerken

heralde kırmızı kriptonit kal-el in memleketinde uyuşturucu olarak kullanılıyor.... yüzüğü takınca dert tasa üzüntü gidiyo sadece hayatını yaşıyo düşünmeden nerdeyse... clark bağımlı oldu:img-grin2

lex e çok üzüldüm adamcağız kafayı yedi... helen tam pislikmiş... lionel bile bu denli bir sapkınlık yapmazdı.... psikolojisi bozuldu sapıttı lex cağız... o arada kurt yemesi çok hoştu...

chloe ye gelince .. çift taraflı olduğu belli ama clark dan yana mı lionelden mi o biraz muallak...
lana ise belki de ilk kez clark için çaba sarfetti bu denli

sudem
10-09-06, 21:08
clark bu bölümde super asi idi...yakıştı da...hele o yeşil tişörtle mahvetti beni...bunun yanısıra acınacak haldeydi.hem göğsündeki işaret yüzünden hem de anne baba özlemi yüzünden acı çekiyordu kendini bara kadınlara paraya vermişti..neyseki jor-el sayesinde güçlenen jonathan yardıma koştu
chole çok güzeldi bence..saçları çok güzel olmuş.farklı bir hava katmış.
lanaya söyelnecek söz yok.özellikle lexin cenazesinde muhteşemdi.
lexim canım benim.3 ay boyunca adada bir başına kalmış.e tabi akli dengesini yitirmesi çok normal.solucanlar yerken baya bi kötü oldum.gerçekten mi yedi acaba mike onları :?
helen de elbet cezasını bulacak.hele bi lexim kurtulsun o adadan...

heralde kırmızı kriptonit kal-el in memleketinde uyuşturucu olarak kullanılıyor.... yüzüğü takınca dert tasa üzüntü gidiyo sadece hayatını yaşıyo düşünmeden nerdeyse... clark bağımlı oldu :)
bu yorum güzeldi...bağımlı olmadı aslında ama yüzük rahatlatıyor onu gerçekten...

Angel-us-
10-09-06, 21:27
lana ya siyahlar çok yakışıyor...

Katliam_Tırtılı
11-09-06, 08:33
clark bu bölümde super asi idi...yakıştı da...hele o yeşil tişörtle mahvetti beni...bunun yanısıra acınacak haldeydi.hem göğsündeki işaret yüzünden hem de anne baba özlemi yüzünden acı çekiyordu kendini bara kadınlara paraya vermişti..neyseki jor-el sayesinde güçlenen jonathan yardıma koştu
chole çok güzeldi bence..saçları çok güzel olmuş.farklı bir hava katmış.
lanaya söyelnecek söz yok.özellikle lexin cenazesinde muhteşemdi.
lexim canım benim.3 ay boyunca adada bir başına kalmış.e tabi akli dengesini yitirmesi çok normal.solucanlar yerken baya bi kötü oldum.gerçekten mi yedi acaba mike onları :?
helen de elbet cezasını bulacak.hele bi lexim kurtulsun o adadan...

bence de bi de lex bi iskelet buluo ya orda kafasının yarıldığını görünce bi kötü oldum. ya şu lexin babası ne biçim bi baba ya oğlunu resmen öldürmüş ya da o öyle sanıo gıcık adam

Angel-us-
11-09-06, 09:15
Ya arkadaşlar daha Lex e nolduğu belli değil hemen Lionel e laf saymanın ne gereği var, haftaya Lex olayının düğümünü kendi çözecek zaten..

sudem
11-09-06, 09:15
bence de bi de lex bi iskelet buluo ya orda kafasının yarıldığını görünce bi kötü oldum. ya şu lexin babası ne biçim bi baba ya oğlunu resmen öldürmüş ya da o öyle sanıo gıcık adam

neden hemen lionele bağladınız olayı ben anlayamadım.tamam lionel çok kötü davranıyor bu bilindik bir durum ama farkındaysanız helen ne kadar farklı davranıyor.
helen ile lionelin konuşmalrında lionel helene inanmıyordu.çünkü o uçakta helen lex ve pilot vardı lionel değil...

turti
11-09-06, 10:16
helen lionel e pilotun paraşütle atladığını tek bir paraşüt kaldığını ve lex in kendini feda ettiğini söylemiş lionel konuşmalarında öyle söylüyor.yani işin içinde helen in parmağı war gibi.

M€LİS
11-09-06, 10:26
grçkten de Lana'ya siyah çok yakışıo ztn spr ötesi bi kız ne giyse yakışır ya 10 eylülden snra bşlıcaını bilmiodm grçktn çok saollun o kdr yoğunum ki bu aralar herşey aklımdan çıktı Smallville bilee tşkkürlerr özetler için de..

nghn
11-09-06, 15:00
Clark her ne kadar asi çocuk olmaya çalışsada yüzündeki o masum ifade gitmiyor bir türlü.Ben çok yakıştıramadım açıkçası.

Lana'ya siyahların yakıştığına bende katılıyorum.

Michael'dan gene muhteşem bir performans.

Ama bence yeni bir sezon başlangıcı için hiçte heycan verici yanları yoktu.

bone88
11-09-06, 17:50
Ya arkadaşlar daha Lex e nolduğu belli değil hemen Lionel e laf saymanın ne gereği var, haftaya Lex olayının düğümünü kendi çözecek zaten..

haklısın ayrıca anladığım kadarıyla lionel tamamen masum bu konuda... tamamen helen in işi gibi geliyor bana... mirasa konmak için yaptı :icon_evil

lex kurtuldu artık hesabını görür helen in de...

zaten o adam gerçek olmadığına göre lex in içinin sesi demektir... yani içinden helen ve babasını suçluyu ama bir yandan da helen yapmamıştır diyo

ama haksız çıkıcak gibi

dcan'T
11-09-06, 18:08
sezonun ilk bölümü cdden süperdi.asilik yakışmış clarkıma:img-grin2..lex in işnde de bi gariplik war ama bncde tam anlamıyla lionel ın işi diil.en byüük ktülüüü helen yapmış gbi druo ama bakalım sbebi neymiş hanımefendinin..:img-polic

kaptan jack
11-09-06, 18:42
uzun zamandır bekledigime degmiş.ilk bölüm güzeldi ama clark a bence asilik yakısmamış yüzü bir garip duruyodu.:img-sorrytaşralı clark ı tercih ederim.:img-grin2 lex olayını pek anladıgımın söylenemez ama haftaya cözülek gibi duruyor.lana cenazede cok güzel duruyodu.:img-nyam: helen bir acayipti.o kadın bir seyler karıstırıyor ama cıkar kokusu.

prensesss
11-09-06, 19:42
Bence iyi bir bölümdü.Clark'ın asi hallerini çok seviyorum ama bir süre sonra normale dönmesi kaydıyla.:img-grin2:img-grin2Cenaze sahnesi güzeldi.Lana çok hoştu orda.Lex'in işini hala çözemedim.Acaba nasıl kurtulacak ordan.Helen ne garip bir kadın öyle,ilginç.

Chole'un saçları çok kötü olmuş.Hiç beğenmedim.Eski hali daha iyiydi.

Son sahne çok güzeldi.Baba-oğul atışmalar falan:img-grin2:img-grin2:img-grin2:img-grin2

enderakgul
12-09-06, 09:47
bence clarkın yeni stili çok hoştu saçları yakışmış.ama dizinin başlama sahnesindeki yürüyüşü bi garip.lana cenazede çok hoştu.cenazelerde cidden çok hoş duruyoo bu kız yaa.crush bölümündeki cenazede de çok hoştu.arada bi adam mı öldürsek nedir:) ben bi de helenin nie ihanet etsin onu anlamadım.yane para ise para.bişe istedi de lex mi almadı.hem seviyo da lex'i.

clana
12-09-06, 12:27
merhaba arkadaşlar bu kadar çok smallville hayranını görünce dayanamadım,dün üye oldum foruma.
konuyu dönelim :img-grin2
bence çok farklı bir bölümdü.clarka sertlik yakışmış,lana herzamanki gibi muhteşem görünüyordu.chloeye de yeni saçı yakışmış-ama hala lananın binde biri kadar güzel değil :img-grin2 sanırım haftaya clark evine dönecek-keşke bütün olayları hemen bitirmeselerdi.yani biraz daha gezseydi o yüzükle...ama bu dizinin özelliği bu...

ce_e
13-09-06, 18:46
güzel bir bölümdü.sadece fazla bir heyecan hissedemedim.

clark'in asi olmayan türünü tercih ederim ve chole'nin yeni saçini hiiiiiiç sevmedim:mad72:

sudem
16-09-06, 14:43
17.09.2006

3.02 Phoenix

Clark, kendisinde babasını öldürme güdüsü yaratan kırmızı kriptonit yüklü yüzüğü nihayet bir kenara atarak etkisinden kurtulur ve Smallville’e geri döner. Aynı zamanda Lex de kendiyle yüzleşerek sorunlarından arınmıştır. Clark, kendisini Smallville’e kadar takip eden suç efendisi Morgan Edge ile uğraşmak zorunda kalacaktır. Bu arada Lex kendisini kimin öldürtmeye çalıştığını bulmak için kolları sıvar; iki şüphelisi vardır: Lionel ve Helen.

Konuk Oyuncular: Emmanuella Vaugier (Dr.Helen Bryce), Françoise Yip (Dr.Lia Teng), Ruther Hauer (Morgan Edge), Brock Johnson ( Edge'in Adamı)
Kurt Evans (Edge'in Adamı), Dan Payne ( Lionel'in Koruması), Link Baker (Pilot)

Ayıgba
17-09-06, 18:00
Clark en sonunda evine döndü:)
Lana'ya ise neden o kadar sert davrandı anlamış değilim
(kusuruma bakmayın sezonun ilk bölümünü izleyemedim:))
Lex Luthor ise gerçekten inanılmaz şekilde zeki bir insan,bu bu akşamki bölümde bariz bi şekilde görülüyo:)Ama Lex'imiz yine yalnız kaldı:(
(Aynı zamanda çok ıslak bi bölümdü:):):):)

bone88
17-09-06, 18:35
clark her ne kadar kırmızı kriptonitin etkisinden çıksa da yine de hala o karizma hali duruyodu... karizma bakışda kalmış...

lexin dönüşü ve herkesle karşılaşması ayrı ayrı çok özeldi... babasıyla,helen la; özellikle de clarkla...

helen ın her hareketi ,cümlesi, bakışı ayrı ayrı sinirimi bozdu:icon_evil
adı her neyse o lionel in eziği adam da nerdeyse o kadar sinir bozucuydu... alçak herif ... işte eroin etkisindeki clarkın yaptığı hata kimliğini açığa çıkarmak oldu... artık sürekli ailesini tehlikeye atacak hele de o adam hayatta kaldıysa...

lana nın aksiyon sahnesi de süperdi.. lex saolsun ona zamanında öğrettikleri bir daha işe yaradı

son olarak lex in helen la yüzleşmesi tam anlamıyla polisiye romanın son bölümü (ana karakter gerçekleri anlatır) havasındaydı helen tam anlamıyla bir pislikmiş umarım ölür:icon_evil

clana
17-09-06, 18:56
lana için çok üzüldüm :img-sorry hem ölüme sebebiyet verdi hem de clark onu yine terketti. :icon_cry: (bir yerde okuduğuma göre kristin kreuk siyah kuşakmış :img-grin2 bu yüzden o sahnede çok başarılıydı)
lexle ilgili her sahne harikaydı.helene kurduğu tuzak sahnesi mükemmeldi.
ama anlayamadığım bir konu var:bu dizide ölen insanlar için soruşturma falan açılmıyor mu hiç?herşey nasıl çabucak halloluyor?gerçi superman dizisinde mantık aramak da saçma...

sudem
17-09-06, 19:12
clark ile jonathan bir güzel dövüştü.sonra clark kendine geldi.yine eski saf -mıy mıy clark- oldu.yine tek renk giniyor.ne olurdu o yeşil tişörtü giymeye devam etseydi. :img-icecr
lexim geldi.canım benim babasına çilah çektiğinde bile pek bir masumdu.evlatlık almak istiyorum onu :blush:
lex ile clarkın sarılmaları konuşmaları ne kadar şirindi.louisin diğer ruh hali olduğunu kabul etti.kıyamam ben ona.lex kötü de olsa louis gibi piskopat olmayacak asla.
helen ile lexin sahneleri yine etkileyiciydi.helenin beni seni seviyorum replikleri yine başlamıştı ki kurtulduk hatundan.ama şunu kabul ediyorum helen lexi sevdi.şuan eğer yaşıyorsa hala lexi düşündüğünü biliyorum.ama lex helene fazla geldi.hırs gözünü kör etti helenin.galiab düşüncesi şuydu;ben lexi öldürmezsem başka bir zaman ya o beni öldürecek ya da lionel...
şu chole'ye kardeşim de ben de üzülüyoruz.yardım kampanyası başlatacağız.hep eziliyor bu clarkın önünde.nasıl yakın hissediyroum kednimi ona anlatamam :cry:
son sahneler pek de hoştu.lex ile lionelin sarılmaları ve lex ile jonathanın konuşmaları:love05:
dizi yine kendi haline döndü.yakında başlar yine kriptonitten etkilenen insanlar kaosu
ama bir sonraki bölüm cidden güzel olacak.
bu arada jor-elin hiçbir şeyi karşılıksız yapmayacağını da öğrendik...

kaptan jack
17-09-06, 20:24
bu bölümü begendim.hoş smallville in her bölümü güzel.clark sonunda yuvaya döndü.ama beni lex in sahneleri büyüledi.sonra helen e kurdugu tuzak,babasına gelip silah cekişi falan ne bilim cok güzeldi.umarım helen ölmüştür.lana nın aksiyon sahnesi cok basarılıydı.:img-nyam: neyse asi clark gitti de lanayı yine terketti.:icon_cry:

nghn
17-09-06, 22:55
Çok güzel bir bölüm değildi.Clark ve Lana beni çok sıktı."Gene" çok dramatize ediyorlar olayları.Son sahneleri belki insanlara belli açılardan üzüntü verici ya da romantik bile gelebilir ama gülmekten kendimi alamadım çünkü bu sahnenin çekim arkası görüntülerini izlemiştim Kristin ne zaman repliklerini söylemeye kalksa arkasındaki atı başıyla Kristin'i dürdütüyordu çekimi bir türlü yapamıyorlardı.

Neyse konuya döneyim.İlgimi çeken tek şey Lex'in geri dönüşü ve Clark'la yaptıkları konuşma oldu tabii birde çok nadir görülebilecek sarılmaları

bone88
17-09-06, 23:01
bu arada jor-elin hiçbir şeyi karşılıksız yapmayacağını da öğrendik...

ha o iş ne oldu ben mi kaçırdım... karşılığını söyledi mi jonathan yoksa gelecek bölümlerde mi göreceğiz

Angel-us-
17-09-06, 23:11
yanlış hatırlamıyorsam o olayın sırrını tee finalde açıklayacaklar.

kristinkreuk_13
18-09-06, 00:24
evt finaldeydi

violet-m
18-09-06, 09:52
dizinin sonunda clark ve lana konusurken bir şarkı çalıyordu daha öncede duydum ama kime ait oldugunu bimiyorum bir bilgisi olan varmı

bone88
18-09-06, 09:53
dizinin sonunda clark ve lana konusurken bir şarkı çalıyordu daha öncede duydum ama kime ait oldugunu bimiyorum bir bilgisi olan varmı

o sahnede miydi emin değilim ama galiba
Dido-White Flag çalıyordu

esmerseker
21-09-06, 10:55
arkadaslar helen lex i neden öldürmeye çalişti ben orayi tam anlayamadim nolu yardimci olun düşünüp duruyorum...mirasina konmak için falanmi??

bone88
21-09-06, 14:15
kabaca söylemek gerekirse... gözünü para,mevki hırsı bürümüş

yaani kişilik meselesi özel bi nedeni yok

sudem
23-09-06, 18:47
24.09.2006

Extinction

Konuk Oyuncular: Camille Mitchell (Şerif Nancy Adams)
Jesse Metcalfe (Van McNulty), Harris Allan (Jake Palmer)

bone88
24-09-06, 18:00
sudem sen de farkettin herhalde cnbce nin sitesindeki özetin bu bölüme ait olmadığını... nasıl yaparlar böyle bir yanlış yaw...

lana bu sefer clark ın yardım edemeyeceği bir duruma düştü ama bölüm kötü karakteri tarafından kurtarıldı... (gabriel in bahçıvanı ;) )
çocuk sapıtmış yaw sana ne milletin özel güçlerinden hadi sana zarar verseler neyse...manyak herif masumları da harcamış

lex i gene kurtardı clark . bir gün pişman olur mu bilmem... lex de clark ın başarılarını kendine ithaf ediyo artık ucube olduğuna karar verdi kendinin...

chloe kötü yaptı bir kere elini uzattın mı lionel e değil kolunu vücudunun geri kalanını da kurtaramazsın yaani... adam bilgisayarları şifrelemiş yaw... chloe de kötü basıldı...lex i araştırmak haa

sudem
24-09-06, 18:57
evet cnbce bir sonraki bölümün özetini yazmışlar.ben de fark etmedim.biraz önce özetle bölüm isminin uymadığını anlayınca özeti sildim. :img-swoon
bu bölümde lana nın karizması baya bir arttı.iyi ki lex öğretmiş dövüşmeyi her yerde kullanıyor.daha da göreceğiz lanayı böyle dövüşürken.
clarkın lexi kurtama sahnesi ile jesse nin clarkı vurduğu sahne çok güzeldi.
yalnız bu dizide zararlı tüm karakterleri smallville psikiyatr kiliniğine götürüyorlar.çok sinir bozucu bir durum bence.
lionel, lexe iyi davranıyormuş gibi görünüyor ama hep ters bir olay çıkıyor.şu güne kadar aklı nerdeydi de şimdi lexin akıl sağlığını kontrol ettirmeye çalışıyor.

bone88
24-09-06, 19:14
.............
lionel, lexe iyi davranıyormuş gibi görünüyor ama hep ters bir olay çıkıyor.şu güne kadar aklı nerdeydi de şimdi lexin akıl sağlığını kontrol ettirmeye çalışıyor.
ben kaçırdım orayı... özette yazıyodu ama o özet yanlışmış :P... sadece sigorta yaptırdığını gördüm ben... akıl sağlığı da kontrol ettirdi mi ki

sudem
24-09-06, 19:24
ben kaçırdım orayı... özette yazıyodu ama o özet yanlışmış :P... sadece sigorta yaptırdığını gördüm ben... akıl sağlığı da kontrol ettirdi mi ki
bu hafta dizinin 5 bölümünü ard arda seyrettiğim için ve bu bölümü bugün seyretmediğim için sahneler biraz karışıyor spoiler vermek istemiyorum :img-swoon
lionel bunun gerekli olduğunu söylüyordu galiba ama lex bu konudan hoşnut değildi.bir sonraki bölümde her şey daha açık olacak.
bu arada lexin kendisi için -ben bir ucubeyim- demesi pek hoştu.clark ile tanıştıkları gün haricinde düşünürsek aslında lex de bir ucube diyebiliriz.kriptonitler onu çok sağlıklı hale getirdi.bir önceki 2 sezon boyunca hep fiziksel darbe aldı ama hemen kendine geldi.bunun normal olmadığı çok belli.
ayrıca hala clark ile ilgili araçtırma yapıyor gibi görünüyor.hiç pes etmeyecek bu adam galiba.

clana
24-09-06, 20:26
bu bölümden sonra clarka söyleyecek hiçbir şey yok!!!ileride lanayla ilgili olacak herşeyin sorumlusu o! kız söyledi işte 'ucube' de olsan benim için farketmez diye.daha ne istiyor bu clark anlamadım!
kristin kreuk yine uzak doğu sporlarındaki yeteneğini kullanmış bu bölümde-ve yine herşeyiyle harikaydı.
lex ve lionel diziye özgünlük ve hareket katan karakterler-onlare söyleyecek söz yok.
chloe-lionel diyalogları türk filimlerinden alıntı gibiydi, ama güzeldi-ilk kez chloeye acıdım.
sonuç olarak sezonun 3.bölümüne göre pek iyi bir bölüm sayılmazdı.

sevgi86
24-09-06, 23:15
şu gabrielin sevgilisi olan oğlan geldi sevimsiz şey ucube düşmanıymış meğer clarkın canına kastetti şerefsiz ama allah için esaslı çıktı yani kurşunu modifiye etmek çok akıllıcaydı
clark ve lana diyalogları her zamanki gibi iç bayıcıydı
chloe desen ayrı bir yapışkan chloe nin keskin zekasından da şüphe etmeye başladım
lionelin ne kadar ikna edici olduğunu unutmuşa benziyor
onu yarı yolda bırakmak da ne demek
bir lex in sonunda kendinin de bir süper kahraman olduğunu düşünmesi eksik kalmıştı o da oldu sonunda...
clark ın superman kişiliği de yavaş yavaş oturmaya başladı bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak???

sudem
30-09-06, 13:28
01.10.2006

3.04 Slumber

Clark rüyasında yardımına ihtiyaç duyan korkmuş bir kız tarafından takip edildiğini görür. Ancak sonradan kızın yıllar önce uyanmış olması gereken komada bir hasta olduğunu öğrenince gerçekleri ortaya çıkarmak için Lana’nın yardımını ister. Fakat bu Lana’yı umulmadık bir tehlikenin içine atacaktır. Öte yandan Lionel, Lex’i işe almadan önce geniş çaplı bir psikolojik değerlendirmeden geçmesini ister.

Konuk Oyuncular: Katharine Isabelle (Sarah Conroy), Christopher Shyer (Nicholas Conroy), John DeSantis (The Traveller)

clana
01-10-06, 18:38
sadece sonuna yetişebilmiş olsam da güzel bir böllümüş belli-çekim fln da farklıydı biraz.ama o sahnenin rüya olduğunu öğrenmek büyük bir hayal kırıklığı oldu tabii... :fighting2

kaptan jack
01-10-06, 19:12
güzel bir bölümdü özellikle ilk başı.gerçek olmasını isterdim.lana ile clark gittikçe yakınlaşıyor.bence sonunda clark lanaya açılacak.....:img-grin2

turti
01-10-06, 20:04
çok güzel bir bölümdü özellikle de başı:img-grin2 clark ın gördüğü rüyaları gerçekle ayırt etmek çok güçtü.lana da clark ın kendisine bir adım gelmesini bekliyor o gelse lana 10 adım gidecek:img-grin2

bone88
01-10-06, 23:41
en başta çok şaşırttılar beni... daha arkadaş olmaya bile sıfırdan başlamış gibiyken çıplak yüzme olayı çok şaşırttı...

hele de lex sahnesinde lex kılıcı clark a vurup da sen insan değilsin bana yalan söylemişsin demeye başlayınca dedim; zamanı gelmiş artık düşmanlığını ilan ediyo lex..

allahtan ikisi de rüyaymış... ama gerçekten ayırması çok zordu...

clark direksiyon başındayken kızı görünce korktu ya ,ben de bi o kadar korktum... arabaya çok yazık oldu... clark uyuycak diye araba haşat oldu :(

bu sefer mevzunun kriptonla alakasının olmaması beni şoke etti... allah allah dizinin teması maruz kalmak değilmiydi dedim içimden....

ama güzel bir bölümdü... sonunda lana nın clark a dediği de çok komikti..."çıplak yüzmek ha! işte onu anca rüyanda görürsün":img-grin2

Pamir
06-10-06, 21:14
kripton taslariyla yine ilgisi vardi. sarah'1n kaza yapip da düstügü nehirde kriptonit taslar varmis,chloe söyledi!:d o yüzden clarkin rüyasina girebiliyormus!

sudem
07-10-06, 11:55
08.10.2006
Perry

Kariyeri Lionel Luthor tarafından yok edilmiş olan bir zamanların umut vaadeden gazetecisi Perry White, dünyadışı varlıklarla ilgili haber yakalamak amacıyla Smallville’e gelir. Sürekli alkollü olmasına rağmen Clark’ın inanılmaz bir süratle hareket ettiğinden emin olan Perry, Clark’ın olağanüstü güçlerini ortaya çıkarmak için çok tehlikeli bir plan yapar. Öte yandan Lex, Perry’nin Lionel’ın geçmişi ile ilgili çok önemli bilgilere sahip olduğunu öğrenir.

Konuk Oyuncular: Camille Mitchell (Şerif Nancy Adams), Michael McKean (Perry White), Lorena Gale (Dr. Claire Foster), Patrick Gallagher

bone88
08-10-06, 17:55
gerçekten çok tehlikeli olabiliyo clark ın kontrol ü kaybetmesi...

perry white a acıdım, mesleğini yapmaya çalışırken lionel e çarpmış... lana ya yapmaya çalıştığı şey acımasızcaydı lana nın yerine koyarsak kendimizi...

lex tedavi görmeyi kabul mü etti , yoksa bi planı mı var bilmiyorum ama kabul etmiştir işşallah... gerçekten de iyi bir ruh hali yok

clark ın gücünün olmaması çok riske soktu ikisinin de hayatını ama white ın peşini bırakmasını sağladı en azından

sudem
08-10-06, 18:14
dizideki en güzel sahne clarkın traktörü uçurmasından sonra jonathan ile bakışmaları ve traktör önüne düşünce perrynin yüz ifadesi :)
son sahnede perry, clarkın ellerinin kanadığını görünce nasıl şok oldu o anda acıdım ona ama lanaya olan tavrı gerçekten çok can sıkıcıydı.ileride chole de mi böyle oalcak diye düşünmedim değil.

M€LİS
08-10-06, 18:21
yaa oofff arkdslar moralim cok bozukk yemek yerken smallville n bsladığını unuttum saat 7.20 de aklıma gldi actıımda da bisey anlamadım walla =)) cuma günü tekrarı war artık orda izlicezz ooff off kötü oldu

sudem
08-10-06, 19:28
arkadaşlar lütfen *chat yazısı* ile yazmayın mesajlarınızı.hiç estetik görünmüyor.

mayıs
08-10-06, 19:46
Ben 3.sezonda sadece bu haftaki bölümü ve bir de geçen haftadaki bölümü izleyebildim.Bu bölüm nedense bana komik geldi.Clark'ın hareketlerini kontol edememesi gazetecinin şaşkınlıkları.
Lex'in adada yaşadıkları falan gösterildi mi önceki bölümlerde?Ve adadaki hayali düşmanı kimdi bu bölümde psikolog buna benzer birşey demişti.Bence Lex psikoloğuna içini dökecek ama o kadında kesin bir dolap çevirecek Lex'e çünkü hep bu tür şeyler yaşıyor Lex.

sudem
08-10-06, 19:55
mayıscım ilk bölümlerde ada meselesi kapandı.lexin adaya düşmesinin sebebi helen. helen,lexi öldürerek zengin olamk istiyormuş.lex geri döndüğünde ifadesini bir güzel aldı ama :)
lexin adadaki hayali arkadaşı hakkında da tekrar bilgi verilmedi ama zaten adı üstünde hayali ki yanlış hatırlamıyorsam lex,lousin kendi içdünyasının yansıması olduğunu kabul etmişti.
lexin bu hallerinin sebebi sadece adada uzun zaman kalması değil.yıllardır yaşadıkları.bir insanın lionel gibi bir babası ve hatta lilian gibi bir annesi desiree gibi ve helen gibi bir iki ayrı zamanda yaptığı başarısız evliliği ve ayrıca clark gibi bir arkadaşı olursa normal olarak paranoyaklaşır.

mayıs
08-10-06, 20:01
Helen meselesini biliyorum2.sezon bitiminde sormuştum spoiler bölümünde çok merak etmiştim.
Gerçekten sudem ya nedir bu Lex'in çektikleri kötü biri olmakta çok haklı:)Bence bu psikolgta bir dolap çevirecek mayıs demişti dersin ama sen kesin izlemişindir gelecek bölümleri ya da bir bilgin vardır,psikolog hakkında yanılıyorda olabilirim:)

nghn
08-10-06, 23:11
Lex'in kötü adam olacağı zaten tüm dünyaca bilinen bir gerçek ama bu süreçte yaşadıkları beni üzüyor.Sonuçta Smallville'deki Lex'in damdan düşme bir şekilde "kötü" olmadığı aksine yaşadıklarının onu bu noktaya getireceğini düşünmek insanı üzüyor.Sinyallerin verildiği anlar varki bunlardan biri bu bölümde verildi "içindeki iblisi dışarı çıkarmazsan seni kontrolün altına alıcak" şekilde bir konuşma geçti psikoloğu ile arasında bu laf size ister istemez "ne yazık ki sonunda olacak olan şeyde bu" dedirtiyor.

Perry White bir gazeteci olarak bazen oyunu kötü oynuyor.Lana'ya yaptığı da buydu çok zorladı ve çirkince yaptı bunu da.Aynı şekilde Lex'e de yaklaşmaya çalıştı.Lex'in Clark'a karşı duyduğu tüm kuşkulara rağmen Perry'nin tuzağına düşmemesi dostlukları adına yaptığı güzel birşeydi.

Clarkta ise güçlerin gidip gelişleri bazen komik haller ortaya çıkarsa gene her zaman olduğu gibi son adna paçasını kurtarmayı başardı.Gerçi birazda olsa gelecekteki mesleği hakkında göndermeler yapılması hoştu.

Not: Kısa olsa bile Lex ve Lana arasındaki sahne hoşuma gitti.Lex'in Lana'ya karşı korumacı tavırları hemen göze batıyordu.Ben özellikle malikanede aralarındaki "tüm yolu herhalde neler yaşadığımı konuşmak için gelmedin" dediği andanki aralarındaki birkaç saniyelik bakışa takılıp kaldım :P

sudem
14-10-06, 18:26
15.10.2006
Relic

Clark, Jor-El’in kırk yıl önce dünyada olduğunu keşfeder. Bu arada Lana’nın amcası, yine kırk yıl önce karısını öldürmekten hüküm giymiştir ve Lana’ya esas katil olduğunu düşündüğü kişinin resmini gösterir. Resim tıpatıp Clark’a benzemektedir. Adamın aslında Jor-El olduğundan emin olan Clark, araştırmaları sonucu geçmişi görmesini sağlayan bir madalyona ulaşır.

Michael Karl Richards (Şerif Billy Tate), Tom Heaton (Dex McCallum), William B. Davis (Belediye Başkanı William Tate), Tim Henry (Özel Dedektif (Mason)), John Mann (Genç Dexter McCallum), Kendall Cross (Clark'ın Büyükannesi), Peter Benson (III) (Lachlan Luthor)

ulysses
15-10-06, 19:08
lana nın clark a "sen gökten düşmedin ya" dedikten sonra clark ın yüzündeki ifade çok hoştu doğrusu.ah lana ah sen bilmiyorsun.evet böylece kal-el in kent lere tesadüf eseri gelmediğini öğrenmiş olduk.neyse bakalım haftaya ne sürprizlerle karşılaşacağız.

lexluthor
15-10-06, 22:32
aklımda kalan bir soru.jor-el'le sevgili olan lananın büyükannesinin neden çoçuğu yoktu.lananın öz büyükannesi değilse,ben bu detayı kaçırmısım.peki neden gören herkes büyükannene ne kadar çok benziyorsun diyor du.

büyükannenin büyükanne olabilmesi için çoçuğu olması gerekmez mi?

arkadaşlar biraz ampulleşelim.lütfen

bone88
15-10-06, 22:44
bu ne yaa naapmışlar diziye... cold case i izledim sanki...

herşeyi bağlamaya çalışmışlar ama biraz abartmışlar... luthorlaroı sokmasalar daha açık olurmuş hikaye... clark ın senelerdir smallville de yaşamasına ramen yapamadığını babası birkaç haftada yapmış...
isterseniz geri kafalı deyin ama ben bu kıyafet saç modeli değişelim herkes atasını canlandırsın işlerini sevmiyorum... 3. sınıf türk dizileri ya da çocuk oyunlarının konusu ve kalitesi bu

kınadım... benzeyen birilerini oynatabilirlermiş.. hadi clark uzaylı, benzeyebilir tıpatıp babasına ama lana nın teyzesine bu denli benzemesi çok saçma olmuş utanmasalar luthor dedeyi de m. rosenbaum a oynatacaklarmış...

Hoş değil

lexluthor
15-10-06, 23:17
bu ne yaa naapmışlar diziye... cold case i izledim sanki...

herşeyi bağlamaya çalışmışlar ama biraz abartmışlar... luthorlaroı sokmasalar daha açık olurmuş hikaye... clark ın senelerdir smallville de yaşamasına ramen yapamadığını babası birkaç haftada yapmış...
isterseniz geri kafalı deyin ama ben bu kıyafet saç modeli değişelim herkes atasını canlandırsın işlerini sevmiyorum... 3. sınıf türk dizileri ya da çocuk oyunlarının konusu ve kalitesi bu

kınadım... benzeyen birilerini oynatabilirlermiş.. hadi clark uzaylı, benzeyebilir tıpatıp babasına ama lana nın teyzesine bu denli benzemesi çok saçma olmuş utanmasalar luthor dedeyi de m. rosenbaum a oynatacaklarmış...

Hoş değil

vallahi hocam,katılmamak elde değil.diziyi çizgi film senaryosuna indirgiyorlar.birde clarka elektirik çarpıp güçlerinin baskasına geçtiği,sonra yine bir elektirikle güçlerini geri aldığı bir bölüm vardı ki,o bunda besbeter.:img-elvis

lexluthor
15-10-06, 23:21
aklımda kalan bir soru.jor-el'le sevgili olan lananın büyükannesinin neden çoçuğu yoktu.lananın öz büyükannesi değilse,ben bu detayı kaçırmısım.peki neden gören herkes büyükannene ne kadar çok benziyorsun diyor du.

arkadaşlar aklıma takıldı bir yardımcı olursanız::img-nyam:

bone88
16-10-06, 01:13

çok kolay bir cevabı var... ::o lana nın büyük annesi değil büyük teyzesi yani annesinin teyzesi yani büyükannesinin kızkardeşi

sudem
16-10-06, 19:15
bu bölüm pek bir güzeldi.hep sevmişimdir eski tarz şeyleri.
ayrıca bu bölüm pek bir türk filmi havasındaydı.bizimkiler yapınca türk filmi diye dalga geçiliyor ama işte elin amerikası da yapmış kimse laf etmiyor. jorel clarka benziyor lana nın akrabası lanaya.bir de kader işte onlar da birbirlerine aşık oluyor ama kavuşamıyolar.
jorel clarkın şuanki halinden pek farklı değilmiş.fiziksel açıdan değil psikolojik açıdan benziyorlar.o zamanlarda babasını suçlayan jorel şimdi clarkı zorluyor.bir kısır döngü daha...
bu bölümle birlikte clarkın kentlerle tesadüfen karşılaşmadığını da öğrenmiş olduk ki ilk bölümde marthanın söylediği *onu biz bulmadık o bizi buldu, sözü bu duruma cuk diye oturuyor.
bu arada bu senaristerlerin LL takıntısı nereye kadar gidecek merak ediyorum.liste yapmıştım ama şuan bulamıyorum.isim vermeden söyleyeyim bari.

Lana Lang, Lex Luthor, Lionel Luthor, Lois Lane, Lilian Luthor bu isimleri bilizyoruz artık.bunların yanı sıra Lionelin annesi ve babasının adları da LL ayrıca Lananın anne ve babasının adları da LL....

bu konuda sana şu yönden katılıyorum; lanaya ve clarka benzeyen oyuncular seçilebilirdi ama o zaman lana-clark ilişkisine gönderme yapamazlardı.
bu arada bu bölümden lana nın kime çektiğini anlamış oluyoruz. :)

sudem
19-10-06, 12:16
22.10.2006
Magnetic

Lana okulda bir çocuktan hoşlanmaya başlayıp isyankar davranışlar sergileyerek hapse girince, Clark durumdan şüphelenmeye başlar ve Lana’nın hoşlandığı gencin manyetik güçleri olduğunu, eşyaları yerlerinden oynatıp insanların duygularını değiştirebildiğini keşfeder. Ancak Lana’yı etkisi altında olduğu güçten kurtarmaya çalışınca, hiç ummadığı bir tepkiyle karşılaşacaktır.

Steven Cree Molison (Kamyon Şöförü), Rimple Sumer (MRI Teknisyeni), Scott Swanson (MRI Doktoru), Doug Chapman (Polis), Tim Henry (Özel Dedektif (Mason)), Kevin Zegers (Seth Nelson), Josh Kelley

nghn
22-10-06, 00:48
^^ bu sahneyi bekliyorum :)

bone88
22-10-06, 18:05
lana iyice sinirimi bozdu bugün de.... chloe cilere katılmamak elde değil...

2 sezondur lana nın başına ne geldiyse clark a inanmamaktan geldi hala devam ediyo... özellikle kıskandığını düşünüp de inanmadı inanmadı sonra clark onu kurtarmak için kastı kendini...

tamam lana hoş kız ama tüm kasabanın da lana ya aşık olması bana mantıksız geliyo... başka kız mı yok

chloe nin biraz ajanlıkdan biraz platonik aşkından clarkın dudağına yapıştığı sahne çok hoştu...

bu arada lex le lionel barışmamışmıydı birbirlerine ters gidiyolar hala

clana
22-10-06, 18:07
aynı bölümleri izlemekten bıktıııııımmm!!!!clarkın lanayı reddetmesinden de bıktım!ne zaman hareket gelecek bu diziye?:icon_evil

kaptan jack
22-10-06, 20:07
bu hafta bu diziyi izlerken ilk defa sıkıldım.clark ı anlamamakla birlikte lana yıda anlamış degilim.valla bu bölümün en şirini chole idiy.ne güzel yapıştı öyle clark a .....önümündeki bölüm lex çıldırıyor galiba...........:img-grin2 hadi hayırlısı.............

enderakgul
22-10-06, 22:19
hakkaten bu bölüm üçüncü bölümün en gereksiz bölümlerinden biri idi!
nese en azından bi dahaki bölüm iyiye benzio:)(gerçi izledim ama)

nghn
22-10-06, 22:35
Bir çift 3 sezon boyunca bu kadar mı bayık olabilir.Yani birinci sezon neyse 3 sezonda aynı tas aynı hamam.İnsanın içini sıkıyor.Temcit pilavı gibi aynı sözler dönüp dolanıyor.Zoraki ilerleyen sahneler var Clark ve Lana arasında.

Lex'in bu haftaki sesi biraz ilginç geldi sanırım nezleydi :)

Birtek hoşuma giden Lex ve Lana'nın hastanedeki konuşmasıydı.Lex'in doğru insan dışarıda biryerlerde olduğunu söylemesinden sonra Lana'nın benzer lafı Clark'a söylemesi hoşuma gitti.Ben kalkıp doğru insan sensin gibi birşeyler söyleyeceğinden endişelendim.Lana Lex'in söylediklerini düşünmüş olmalı ki Clark'a böylesi bir açıklama yaptı.Lana'da Clark'ı doğru insan olarak görmüyor demek ki :D

sudem
26-10-06, 14:23
29.10.2006

Shattered

Lex, Morgan Edge’in yerini belirler ve Lionel’la yaptığı kirli işleri itiraf etmesini sağlar. Ancak elindeki bilgileri yetkililere veremeden birisi onu malikanede öldürmeye çalışır. Kendisini zorlukla kurtaran Lex, Clark’ın yardımını ister. Ancak araştırma yapmak için malikaneye dönen Clark her şeyin yerli yerinde olduğunu görür ve tüm bu olayların gerçekte olup olmadığından şüphe etmeye başlar.

Konuk Oyuncular: Patrick Bergin (Morgan Edge), Angelo Renai (Cerrah), Lorena Gale (Dr. Claire Foster), David Fong (Atölye Sahibi), Kwesi Ameyaw (Darius), Michael Benyaer (Güvenlik Görevlisi), Michael Daingerfield (Suikastçi), Darryl Scheelar (Jameson), Caroline Marcelle

bone88
29-10-06, 18:59
çok yorucu bir bölümdü... lex için bayağa endişelendim vurulacak sandım ama iyi kaçtı... şu luthorları anlamıyorum..barışmışlardı hani? niye hala birbirlerini köstekliyolar...

ben de bi an lex delirdi sanmıştım. clark korumayı sıkıştırana kadar da lex in delirdiğine emindim...

gene kural bozulmamış, en alakasız bölümde bile lana ya bir zarar verilmiş...yani 2dk görünüp de ölümden dönmek de anca lana nın yapabileceği birşeydi (her ne kadar onun suçu olmasa da)

adam maşşallah iyi ameliyat olmuş... hiç alakası yoktu eski morgan la...clark a özel hazırlanmış bi de alçak herif... lex olmasa gidiyodu clark

clark ın rüyalarda yaşadığı bölümden beridir bu telaşa kapılmamıştım ki " lex clark ın insan olmadığını anlayacak" bu bölüm gene yaklaştı ama psiiyatr ın dediği doğruysa tedavi sonucunda lex bu olanları hatırlamayacak

clana
30-10-06, 15:45
dizide sürekli aynı şeyler tekrarlansa da,mantığa sığmayan olaylar yaşansa da,hep aynı hatalar yapılık,hep aynı dersler alınsa da;insan ilişkilerini yansıtması bakımından kusursuz.
yani bu dizi superman yönüyle değil de duygular yönüyle ağır basıyor.
bu bölümde de taa derine işleyen sahneler vardı :icon_cry:

nghn
30-10-06, 19:01
Michael'dan muhteşem bir oyunculuğun sergilendiği 3.sezonun en iyi bölümlerinden biriydi bence.Lex'in babasıyla zaten ne kapar kopuk bir ilişkisi olduğunu biliyoruz ama yavaş yavaş temellerine inme zamanıda gelmişti.Yazarların bu dinamiği kullanmalarına memnunum çünkü burdan elde edilebilecek potansiyel bir konu var.İşin içine Clark'ta girdikçe daha hoş bir halde alıyor.

Son sahne ise çok iyiydi.Bazı sahneler vardır arka fona en doğru müziği yerleştirirseniz o şarkı hep o sahne ile yaşar dün geceki bölümde bence böyle sonla sonlandı.

sudem
30-10-06, 19:37
benim için de bu bölüm çok özel bir de bir hafta sonraki bölüm...
sonunda lex ile ilgili biraz daha farklı bir konuya girildi. lexi bu halde görmek içimi çok acıttı.
lex çocukluğundan beri sürekli psikolojik travmalar yaşıyor.lionel gibi bir babaya sahip olması zaten başlı başına travma. annesi ve kardeşi ölmüş.dadısının ona ihanet ettiğini zannediyordu.sonra desiree olayı ve helen ile olan evliliği...tabi bir de clark :) yani lex paranoyak olmasın da kim olsun...
bu bölümün ayrı güzelliği lex ve clark arkadaşlığının sınanmasıydı. clark sonuna kadar lexin yanında durdu. zaten lex de kendisine komplo düzenlendiğini düşünmeye başladığı an ilk olarak clarkın yanına gitti.çünkü ne olursa olsun clarkın ona güveneceğini biliyordu. tabi lex aldığı ilaçların da etkisiyle clarkın da edge ile birlikte olduğunu zannetti.artık o da olsun...lex ile babasının luthorcorptaki sahneleri ile en son sahne çok etkileyiciydi.
lionel oğlunu ne kadar seviyorsa ona bir o kadar da zarar veriyor...
dizideki en absürd sahne de lana nın yaralanmasıydı.yani her bölümde lana ya kötü şeyler olmak zorunda mı? bir üstüne üstlük clarka senden uzak durmam gerekiyor dedi :fighting2
bir sonraki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum...

sudem
04-11-06, 11:41
05.11.2006

3.09 Asylum

Clark, Lex'i hastanede ziyaret etmektedir. Ancak bu hastanede Clark'ın güçlerini bilen düşmanları bulunmaktadır ve bir planları vardır. Lana ise tedavi gördüğü hastanede biriyle tanışmak üzeredir.

Konuk Oyuncular: Ian Somerhalder (Adam Knight), Jonathan Taylor Thomas (Ian Randall), Shawn Ashmore (Eric Summers), Jesse Metcalfe (Van McNulty), Elias Toufexis (Luke), Lorena Gale (Dr. Claire Foster), Ronald Selmour (Asylum Attendant), Gina Doty (Terapist), R. David Stephens (Doktor), Jennifer Kitchen (Hemşire)

Eyve
05-11-06, 19:11
Bu bölüm smallville de lexe en cok uzuldugum bolum bir insanın babası bu kadarmı cani olabilir ya hem anne babanı oldurt hemde bunu bilio diye oğlunu bitkisel hayata sokma pahasına elektirik ver anlamıyorum vede bu bölüm smallvilde tek sacma buldugum konunun islendiği bolum kardesim bu ne ya elektirik ver al gucu bole sacmalık olmaz clarkın gucleri dogustan deilmi yan i sonradan filan kazansa anlıcam da bole olunca anlamıyorum o zaman clarkın superman olmasının anlamı nerde ki gucunu baskasına aktarıyorsa burda yapımcıların bence hatası var lana konsunda bir sey solemek istemiyorum artık yorum yapmıcam.

sudem
05-11-06, 20:02
Clark bella reeve'e gider ve bu 3 sezon içinde planlarını mahvettiği düşmanşarıyla karşılaşır...hastanedeki hasta bakıcının -burada ne kadar çok tanıdığın var- demesi çok komikti..
Anlamıyorum neden hepsini o hastaneye göndermişler.hepsi Clark'ın sırrını biliyor ve bunu çok rahatlıkla kullanabildiler.
Lex ile Clark'ın başlangıçtaki konuşmaları ile son sahnedeki konuşmaları güzeldi.
Clark, Lex'i kurtarmaya geldiğinde Lex'in -geleceğini biliyordum- demesi ve Ian, Clark'a zarar verdiğinde Lex'in onu kurtarmaya çalışması da güzeldi.
Pete ne kadar Lex'i kıskandığı için söylüyor olsa da haklı...Lex'in sır tutmasıyla başka birinin sır tutması aynı değil asla da olamaz...
Lionel acayip bir insan. hem oğlunu seviyor hem de kendi çıkarları için Luthor ismine zarar gelmemesi için oğluna zarar vermeyi göz alıyor. Lex ile konuşurken ağlıyor her defasında onun sevdiğini ona değer verdiğini söylüyor ama gerçekten de nasıl göstereceğini bilmiyor. bu Lex'e daha da fazla zarar veriyor.
Lana iyileşmeye başladı ve bu sırada yine bir erkekle tanıştı :) bakalım neler oalcak Lana ile Adam arasında...

bone88
05-11-06, 21:11
lana 2-3 bölümdür bana da batmaya başladı... sinirimi bozuyo

akıl hastanesi işini ben de anlayamadım...tmm herkesi doldurdun. bu ne rahatlık, hapishanelerde olacak işi akılhastanesinde yapmışlar... işlere yardım ettirmeleri, serbestçe dolaştırmaları, hele hele "ucube avcısı" nın halterler le çalışabiliyor olması...

lex in haline çok üzüldüm... clark da üzülmüş olacak ki onu kurtarmak için gene riske attı kendini... 2parçalı çocuk clark a eziyet ederken lex in o haliyle clark a yardım etmeye çalışması ayrı bir güzeldi... tesadüf eseri kaldı hayatta lex... allah kimseye böyle baba vermesin...
lionel in sondaki o hareketi esas kimin deli olduğunu gösteriyor... nasıl da pişman oldu lex in beynini clarkla ilgili bildiği sırrı öğrendikten sonra yıkamadığı için... oh olsun ana-baba-evlat katiline
bu bölüm smallvilde tek sacma buldugum konunun islendiği bolum kardesim bu ne ya elektirik ver al gucu bole sacmalık olmaz clarkın gucleri dogustan deilmi yan i sonradan filan kazansa anlıcam da bole olunca anlamıyorum o zaman clarkın superman olmasının anlamı nerde ki gucunu baskasına aktarıyorsa burda yapımcıların bence hatası var
o çocuğun "maruz kalma" şeklinden dolayı böyle bir transfer mümkün sanırım... yani "kriptonit verir ; kriptonit alır"

sudem
09-11-06, 20:29
12.11.2006

Whisper

Clark bir soygunu engelleme amacıyla gözlerinden ısı ışınları çıkarırken ışınlar bir parça kriptonite çarpar ve gözüne geri yansır. Geçici olarak kör olan Clark, kısa sürede vücudunun bu durumu telafi etmek için işitme duyusunu kuvvetlendirdiğini farkeder. Ancak sorun şudur ki tıpkı güçlerini yeni yeni tanımaya başladığı dönemlerdeki gibi bu becerisini de kontrol altına alana kadar uzun bir süre geçecektir.

Konuk Oyuncular: Camille Mitchell (Sheriff Nancy Adams), Ecstas (Pete Admirer), Micah Alberti (Nathan Dean), French Tickner (Kuyumcu), William MacDonald (Masterson), Felecia M. Bell (Judge Abigail Ross)

bone88
12-11-06, 18:22
muhaha gene türk filmi gibi bi bölümdü... tabi biraz daha mantıklı... mucizevi iyilişmesi en azından...

chloe ya yazık oldu... çok da suçlu değildi bir anlık zayıflığı yüzünden liğonel in esiri olmuştu... clark ın duyma sezisi zaten bilmediği çoğu şeyi öğrenmesini sağladı.. lana adam la konuşup ikisi de bir ilişki istemediklerini belirtmesine ramen neden acaba diyor anlamadım...

pete in annesini sanırım ilk kez gördük ... babası da varmıydı pete in? her neyse... clark la alakası olmasa da clark ın yanından kaçırıldı pete...

çok aciz duruma düşmesine ramğmen iyi başa çıktı helal valla

pete in hikayeyi kendine mal ederek anlatıp flirtleşmesi çok hoştu bu arada

sudem
12-11-06, 19:10
Clark ın kör olma sahnesinde çok güldüm. Hatta sahne aklıma geldikçe sürekli gülüyorum :) Cidden Türk filmi edasıyla bakıyordu Clark. Hele Lana yanına geldiğinde aklıma Türkan Şoray filmlerinden birçoğu geldi (Kesinlikle eski türk filmlerini aşağılamıyorum) Komik olan bir diğer sahne de arabada Clark, Lana ya yien birlikte olmak istediğini söylerken Lana nın ifadesiydi.*Ben Smallville in en güzel kızıyım. Seninle mi çıkacağım* düşüncesinde ama Clarkı seviyor olduğu için arada kalmışlık durumundaydı.
Neyse en sonunda clark bir yeteneğini daha keşfetti. Bu arada o ses telleriyle kulak zarını delen şahsiyet nasıl bir insandır öyle..Düşan başına :dito
Dizinin klasik sonu; ya Clark bir şey söyler Lana bozar ya da Lana bir şey söyler Clark bozar.. Neye karar vereceklerse versinler artık.

spiderkf
13-11-06, 15:56
evet dizinin hep aynı klasik sonla bitmesi bazen çok sıkıcı olabiliyo.önümüzdeki hafta da işler baya bi karışcak gibi gözüküyo izleyip görücez.

mayıs
16-11-06, 17:51
Neden Lionel Chole ile Lex'in görüşmesini istemedi?Ben izleyemedim önceki bölümleri.Biraz komikti ama güzeldi yinede.Chole üzüldüm ya babasıda işinden oldu,Clark da her şeyi öğrendi.

sudem
18-11-06, 12:30
19.11.2006

Delete

Summerholt Enstitüsü’nden kendilerine ulaşan gizemli e-mail üzerine harekete geçen Clark ve Lana, nedeni anlaşılamayan sebeplerden dolayı Chloe’nin hayatına kasteder. Uzun süredir laboratuvarla ilgili araştırma yapan Chloe, burada insanların düşüncelerini kontrol etme üzerine çalışmalar yapıldığını ortaya çıkarmıştır. Chloe’nin tüm bu sebeplerden dolayı kendisini öldürmeye çalıştıklarını anlatması üzerine Clark, e-maillerin kaynağını bulmak üzere kolları sıvar. Diğer taraftan Lana, Adam’ın geçmişiyle ilgili tehlikeli bir sır gizlediğini düşünmesine rağmen kafenin üstündeki dairesini ona yine de kiralar.

Konuk Oyuncular: Camille Mitchell (Sheriff Nancy Adams), Ian Somerhalder (Adam Knight), Chris Gauthier (LutherCorp Teknikeri), Martin Cummins (Dr. Garner), Missy Peregrym (Molly Briggs), Cornell Turner (Güvenlik Görevlisi/Cornell), Suzanne Ristic (Max'in Sekreteri/Maureen), Jim Thorburn (Max Taylor)

bone88
19-11-06, 22:52
maruz kalmasına ilişkin bi laf çıkmadı ama anormal bi ablamızdı... lex in beğenmesinden anlamak lazımdı...bahtsız herif kimi sevse ya psikopat ya manyak ya deli ya da maruz çıkıyo

chloe ya üzüldüm o arada clark ın gerçekten yapabileceğine inanmasına şaştım diyebilirim...

lana ve chloe nun kavgası süperdi... lana döverken chloe ya olan nefretim boşaldı hatta acıdım biraz... lana dayak yerken pek eğlendim... ne kadar antremanlı da olsa chloe yu kolay kolay dövemedi :D

o arada gene hem lois lane in adı geçti gazetede ...

edit: aaah ah bi zamanlar smallville forumu ne hareketliydi ...her bölüme 5-6 kafadan 10larca yorum:img-sorry şimdi bölüm başına bi özet 1-2 yorum :icon_cry: yarışmamız bile vardı beh

bone88
25-11-06, 01:09
Hereafter / 26.11.2006

Clark, eski okul arkadaşı Jordan’ın geleceği görebildiğini keşfeder. Ancak Jordan birkaç gün içinde Lana’nın bir yangında öleceğini gördüğünü söyleyince Clark dehşete düşer. Diğer taraftan Chloe’nin, Adam’la ilgili şüpheleri yersiz değildir. Onun geçmişini araştıran Chloe birtakım rahatsız edici sırları açığa çıkartır.

sudem
25-11-06, 14:32
3x12 Hereafter
Clark, okul arkadaşı Jordan’ın geleceği görebildiğini keşfeder. Ancak Jordan birkaç gün içinde Lana’nın bir yangında öleceğini gördüğünü söyleyince Clark dehşete düşer. Diğer taraftan Chloe’nin, Adam’la ilgili şüpheleri yersiz değildir. Onun geçmişini araştıran Chloe birtakım rahatsız edici sırları açığa çıkartır.

Konuk Oyuncular: Ian Somerhalder (Adam Knight), Camille Mitchell (Şerif Nancy Adams)
Joseph Cross (Jordan Cross), Greg Kean (Coach Altman), Meghan Ory (Megan), Shaun Johnston (Mr. Cross), Louise Grant (Elderly Lana)

bone88
26-11-06, 19:11
ilk kez olarak kötü adamımız maruz kalan değil de başka biriydi ve maruz kalanımız iyi taraftaydı... çocuğun o yeteneği bana biraz angel dan esinlenilmiş gibi geldi ama günahını da almıyım belki ondan önce dir ya da tesadüftür...
lex-lana nın diyalogları iyice arttı geçen sezon da bunlar aynı sosyal ilişkideydi ama her gün hesap verme olmuyodu lex sanki göz koydu lana ya ama sırasını beklemesi gerekeceğe benziyor...
lana son bölümlerde sinir bozucu olmanın sınırlarını zorluyo... clark hayatını kurtardıktan sonra bile bir sebep buldu tersledi çocuğu... kendini beğenmiş... daha adam a amin demeden o imgelem çocuğa yanaşmaya başladı heralde bir hedefi var tüm smallville delikanlılarını elden geçirmek üzerine...
oldukça dikkat çeken adam da zombi çıktı hadi hayırlısı...

ve son olarak ;ne oldu jonathan kent e öldü mü :S yoksa sadece bayıldı da heyecan mı yapıyolar?

golgem_
26-11-06, 21:31
ya merhaba ben zaten kendi kendime diyordum bir insan herşeyde bu kadar becerikli ve usta olamaz demiştimm galiba jonathan kent öldü :( ama haftaya olacak fragmanda hiç cenaze faln yoktu bakalım ne olacak ??

sudem
26-11-06, 22:12
Jonathan ile ilgili--->> Arkadaşlar sakin olun. Jonathan a hiçbir şey olmaz. :img-wink:
Ryan vardı geçen sezonlarda. Onu hatırlattı Jordan bana. Ne illet yetenekleri var bu insanların.
Lana için hiçbir şey söylemiyorum. Susuyorum ve 4.sezonu bekliyorum :)
Bu arada sonunda pelerin gördük...

sudem
26-11-06, 23:50
golgem_ lütfen sorularımızı spoiler bölümünde soralım. Bu mesajını o bölümüne taşıyacağım. Bundan sonra soruna gelecek cevap da spoiler bölümünd eolacak.

sudem
02-12-06, 17:05
3.12 Velocity

Pete sokak yarışında yarışmayı reddettiği için, yarışı düzenleyenler pete'i öldürmekle tehdit ederler, o da clark'tan onları durdurması için güçlerini kullanmasını ister. Pete'e kendisini bu duruma soktuğu için kızan clark hem pete'i kurtarıp hem de sırrını koruyabilmek için bişiyler bulmak zorundadır. bu arada jonathan da jor-el ile yaptığı anlaşmanın sonuçlarını çekmeye başlar.

Konuk Oyuncular: Ian Somerhalder (Adam Knight), Camille Mitchell (Şerif Nancy Adams), Françoise Yip (Dr. Lia Teng)
Moneca Delain (Mara), Ryan Merriman (Jason Dante), Colin Corrigan

hydatron
03-12-06, 06:49
Umarım zevkle ve heyecanla izleyeceğimiz bir bölümdür.Clark ve Lana'nın artık birbirlerine daha fazla acı vermeden tekrar kavuşmalarını dilemekten başka bir şey istemem!Bu akşam yayınlanacak yeni bölümü sabırsızlıkla beklemekteyim:happy0064

bone88
03-12-06, 19:29
pete çok ayıp etti clark a... clark hata etmiş demek ki sırrını pete le paylaşmakla...chloe-lana vs pek görünmesi....

gene bir " clark lana yı uyarır lana onun kıskandığnı düşünür clark haklı çıkar" yaşamakta senaryomuz... adam iyi saklamış kişiliğini melek görünümlü çocuk şeytan çıktı hem de lana yı kaba kuvvetle tehtit edecek kadar:img-cool2

lex clark ın ricasını ciddiye almayarak ayıp etti... clark ın yaptıı da atm kırmaktan daha yanlıştı bence.... ve lex plakalı porche la sokaklarda görülünce de lez in haber alması zor olmamış tabii... lex in tepkisi biraz abardı bence... ya açıkca söylersin... hem nazikçe uyarır gibi yaptı hem de clark ı kastı o kadar

Mojima
03-12-06, 19:38
3.12 Velocity

Pete sokak yarışında yarışmayı reddettiği için, yarışı düzenleyenler pete'i öldürmekle tehdit ederler, o da clark'tan onları durdurması için güçlerini kullanmasını ister. Pete'e kendisini bu duruma soktuğu için kızan clark hem pete'i kurtarıp hem de sırrını koruyabilmek için bişiyler bulmak zorundadır. bu arada jonathan da jor-el ile yaptığı anlaşmanın sonuçlarını çekmeye başlar.

Konuk Oyuncular: Ian Somerhalder (Adam Knight), Camille Mitchell (Şerif Nancy Adams), Françoise Yip (Dr. Lia Teng)
Moneca Delain (Mara), Ryan Merriman (Jason Dante), Colin Corrigan

3.Sezon içinde en sevmediğim bölüm buydu.

sudem
03-12-06, 19:39
Pete için kötü şeyler söylemeyelim. :img-cray: clark Pete gibi dostu bulamaz.
Lex in böyle davranması beni de şaşırttı. Clark ın istediği para fazlaydı ama Lex hiç yardımcı olmak niyetinde değildi.
Clark ile Lana sahneleri uzun zamandır sinir bozucu olduğu için sabır sabır diyorum :img-wink:

golgem_
04-12-06, 07:32
ben seyredemedim yaa :( neler oldu yaa o adam hani ölüp birden tekrar dirilen neler yaptı ya arkadaşlar bana kısa özet geçermisiniss ?? lütfenn..

damdabaca
04-12-06, 14:14
bütün hafta izlediğim tek dizi. bu hafta hiç güzel değildi. hiç tatmin olmadım. pete'in anlamsız ve aniden çıkan yarış tutkusu ve sonuçları pek fenaydı.
clark araba çalıyomuş, Adam aslında ölü ama yaşıyor filan...
haftaya aksiyon var gibi. yeni bi kız geliyo. mutant o da. görşrz.

siyahsapkali
04-12-06, 16:55
ben 3 .sezonun hiç bi bölümünü izleyemedim arkadaşlar biri özet gecebilir mi nolur önemli şeyleri atlamayın ama

Heather
04-12-06, 18:56
İdare eder bölümdü. Pete'e sinir oldum. Clark da sinir oldu besbelli ya da hayalkırıklığı diyeyim; bölüm sonunda soğuk davrandı Pete'e.

Clark-Lana sahneleri de bayıktı gene. Bana birşey ifade etmediği için ikisinin aşkı , uyku hissi hissedebiliyorum sadece , Lana ya duyduğum sinir yanında.

bizgeldik
05-12-06, 22:07
ilk başta lexe kızdım ama düşününce kendince haklı o kadar yüklü bir parayı isteme hakkını görecek kadar lexi samimi görüyoda nedeninimi açıklayamıyor.sonuçta kısmende olsa iyiydi bu bölüm.

Mojima
05-12-06, 22:13
Şunu söylemek gerekir ki Lex Clark'ın hayatını bir çok kez kurtardı(parası ile) ama Lex'in içindeki karanlık yönü ağır basıyor bu yüzden arkadaşlıkları bozulmaya başlıyor.Clark hakkındaki merakı yüzünden birgün bu arkadaşlığı kaybedecek ama ne zaman...

solitarywitch
05-12-06, 23:04
ben beenmedm o kdr petein hırsını izledk sadece böölece clarkı ne kdr kıskandıını da öğrenmş oldk lana gene aptalca dawranda lex en doorusunu yaptı bnce

spiderkf
06-12-06, 09:32
dizinin bu bölümü bana göre idare eder cinsindendi.yanlız hep aynı şey aynı şey clarka biri eline alıp bir şeyler vurmaya kalksa kesinlikle o kriptonit oluyor arkadaş:img-hyste lanaya da açıkcası hiç üzülmüyorum Adam ın ileriki bölümlerde dahada başına bela açıcagı kesin.

bErKandD
10-12-06, 16:32
en iyi 4 uncu sezon herşey orda gelişiyor...
3uncu sezonun son 3 bolumude oldukca guzel ve ılgınc, onun dısındakıler 2 ıncı sezon kadar guzel degıl(hatta supermanlıkten cıkıp daha cok entrıka ya yer verılıyor :) )

bErKandD
10-12-06, 16:33
lanaya da açıkcası hiç üzülmüyorum Adam ın ileriki bölümlerde dahada başına bela açıcagı kesin.

2 bolum sonra gör sen adam'ı :D

golgem_
10-12-06, 21:08
bu akşamki bölümü gene güzeldi o genç kızımıza sinir oldum o ayrı az kalsın lana gidiyordu gümbürtüye : )bErKandD sana bir şey soracağım 2 bölüm sonra Adamı gör demişsin ama sayın baba luhter onu ölüme terketti (zaten adam ölü o ayrı mesele de : ) ) vede anladıkki ( kendi adıma ) baba luhter Clark hakkında geçekleri öğrenmek için cesetlere bile ihtiyacı var ee yaşayan insanlar yapamıo belki ölüler bulur sandı bu bölümden sonra anladıkki bisim clark kendine uygun birisini bulamıcakk ( tabii geleceği bilemeyiz ama bis yakın geleceğe bakalım) çünki buldukları genellikle psikopat çıkacak bu günkü bölümden anladığımız kadarıyla kızımız babasını öldürmeye çalıştı yaa ee aşıktı ama biras acayip aşıktı : ) neyse benden bu kadar görüşmek üzere bash bash..

bone88
10-12-06, 22:22
kız ruh hastası olmasa clark la çok yakışmışlardı bee... kriptonite maruz kalmış ucubeler arasında en tehlikelisi buydu sanki... herşeyi görüyo bi anda ortaya çıkıyo.... mantık hatası aramak gibi olmasın ama annesi babası bu kızın tp yeteneğini o şekilde engelleyebileceklerini nası gördüler acaba keşke bunu bi açıklasalardı...

lana arandı biraz adam ın evini karıştırması:img-yes: adam gene fazla sert çıkmadı...geçen seferki tehtitini düşününce zarar vereceğini düşünmüştüm... adam da gitti artık o da ayrı... lex in peşinde olduğu meseleyi gene lionel kaptı (bu lex babasıyla başedemez yaw-lex daha kundaktayken lionel tüm bağlantıları kapmış)

adet gene bozulmadı , maruz kalan kişi lana yı öldürmeye çalıştı clark kurtardı
clark ın pete le de lex le de barışmış olmasına sevindim...

golgem_
11-12-06, 08:31
kız ruh hastası olmasa clark la çok yakışmışlardı bee... kriptonite maruz kalmış ucubeler arasında en tehlikelisi buydu sanki... herşeyi görüyo bi anda ortaya çıkıyo.... mantık hatası aramak gibi olmasın ama annesi babası bu kızın tp yeteneğini o şekilde engelleyebileceklerini nası gördüler acaba keşke bunu bi açıklasalardı...

sana katılıorum bone bende onu düşündüm bir an kurşunlu boyayı nasıl buldular entresandıı ama düşünsene bir var bir yok gizli hiçbirşeyin yok korkutucuu : )

solitarywitch
11-12-06, 16:01
çok tatlılardı clarkla da kız psikopat yaws yapmadıı şey kalmadı kızın bu arada lana clarkı feci kıskandı adam sonunda gitti kurtulduk ondn =)

clana
11-12-06, 16:12
clarkın lana hakkında konuşmaları çok saçma yaa!ona hiçbirzaman söyleyemezmiş,ondan olmazmış fln...neden peki?mantıklı bir açıklaması da yok...kız her seferinde tekrar başlatmaya çalışıyor,gözlerinin içine bakıp tekrar deniyor,ama clark...
lana bunda sonra ne yapsa haklı,6.sezonda olanları okuyorum ve hiçde kızmıyorum!
bunun dışında yine 'öylesine' bir bölümdü.ne zaman hareketlenecek bu dizi!

mayıs
11-12-06, 16:16
Bencede Lana ya söyleseydi gerçekleri daha az zarar görürdü.
Bir de bu bölümde komik ve saçma olan kısım ışınlama yeteneği olan kızın Clark üstüne kurşunlu boyayı döktükten sonraki haliydi.Kaçmak için ışınlanmaya çalışıyor ama bir türlü olmuyor olmuyor derken insanın aklına kızım koş kaç demek geliyordu.Sanki her yere banyoya falan kız ışınlarak gidiyor:)
Aslında ben bu lızı Lionel tuttu sanmıştım ama adam ölü adam tutmuş peşine:)

bone88
11-12-06, 17:24
clarkın lana hakkında konuşmaları çok saçma yaa!ona hiçbirzaman söyleyemezmiş,ondan olmazmış fln...neden peki?mantıklı bir açıklaması da yok...........
pek de emin değilim ama anladığım kadarıyla lana ya söyleyemeyip de bu kıza söylemesinin sebebi bu kızın da gizli güçlerinin olması....

clana
11-12-06, 19:26
alicia ya daha rahat söyleyebilmesi çok normal ama lanaya neden birtürlü söyleyemiyor ben onu anlayamadım.sonuta pete biliyor,5.sezonda birine daha söylüyor,arada bir öğrenenler oluyor yine;ama lanaya gelince saçmsapan konuşarak kafasını karıştırmaktan başka birşey yapamıyor!ve lana yapayalnız kimsesi yok-yine iyi üstesinden geliyor çok güçlü bir karakter.

leon53
11-12-06, 22:50
eğer ailesinin ölmesine sebep olduğunu düşünüyorsa söylemekten korkması normal gibi. risk alamayan süper kahraman ilginç ama superman bu. burunlarının dibinde dolaşır ama açılamaz kadınlara. meteor yağmuru nedeniyle lananın tepkisinden korkuyordur bence ilk sezonda bunu çokça işlemişlerdi.

xero
14-12-06, 21:32
2 bölüm sonra Adamı gör demişsin ama sayın baba luhter onu ölüme terketti

spoiler--->Aslında Lionel Adam'a ilaç verilmesini yasaklıyor fakat doktor Adam'a acıyor ve ona ilaç vermeye devam ediyor fakat daha sonra Adam kaçıp Lana'nın peşine düşüyor.

kristinkreuk_13
14-12-06, 23:25
16. blmdü galiba cris miydi neydi adı o blmün

sudem
16-12-06, 12:22
17.12.2006

Resurrection

Clark, babasının ameliyat edilmesini beklerken, erkek kardeşi Vince’i karaciğer yetmezliğinden kaybeden Garrett adında genç bir çocukla arkadaş olur. Ancak Vince birdenbire kendisinde hastalıktan eser kalmamış bir şekilde ortaya çıkınca herkes büyük şaşkınlığa uğrar. Kardeşini hayatta tutmak için her şeyi göze alabilecek durumda olan Garrett, vücuduna bir kriptonit bombası bağlar ve Jonathan’ın karaciğerinin Vince’e verilmesini ister.

Konuk Oyuncular: Françoise Yip (Dr. Lia Teng), Camille Mitchell (Şerif Nancy Adams), Julian Christopher (Dr. MacIntyre)
James Kirk (Garrett Davis), Tahmoh Penikett (Vincent Davis), Jerry Wasserman (Dr. Scanlan), Bruce Harwood (Ben Paul), Sandra Ferens

leon53
16-12-06, 22:33
lana bir iki sahnede görünsede lanasız bir bölümdü. az göründüğü bölümlerde clarkta yapması gerekeni daha rahat yapıyor gibi. lana tam bir ikilem zati çocuk için.clarka işkence metodu gibi senaristin lana clarklı sahneleri

hello_kitty
18-12-06, 18:27
lana bir iki sahnede görünsede lanasız bir bölümdü. az göründüğü bölümlerde clarkta yapması gerekeni daha rahat yapıyor gibi. lana tam bir ikilem zati çocuk için.clarka işkence metodu gibi senaristin lana clarklı sahneleri

Lana'ya çok gıcık oluyorum, çok aptal yaa...

sudem
22-12-06, 21:40
24.12.2006

Crisis

Lana panik içinde Clark’ı arar, ancak Clark ne olduğunu öğrenemeden telefon hattı kesilir. Fakat Clark Talon’a vardığında Lana’nın hiçbir şeyi olmadığını görünce çok şaşırır. Bunun üzerine Clark bu olayı araştırmaya başlar.

Konuk Oyuncular: Ian Somerhalder (Adam Knight), Camille Mitchell (ŞerifNancy Adams), Françoise Yip (Dr. Lia Teng)
Gary Hudson (FBI Ajanı Frank Loder), Terry Chen (Detektif Paul Cage), Aaron Pearl (Glenn Burton), Johannah Newmarch (Gwen Burton), Deryl Hayes (Diğer Detektif), Cedric De Souza (Dr. Bergen), Renee Janssen

bbbb
25-12-06, 17:58
dünkü bölümün sonunda lionel luthor silahı kendine doğrulturken çalan parçanın adını bilen varmı?

kaptan jack
30-12-06, 11:10
arkadaşlar bu hafta smallville varmı...yılbaşı dolayısıyla olmaya bilir...birçok dizi yok umarım smallville vardır...hoş nasıl izlerim oda ayrı bir sorun ama.....:img-hyste

sudem
30-12-06, 11:11
Hayır bu hafta smallville yok. legacy bölümü 7 ocakta yayınlanacak.

MELENA
30-12-06, 11:16
merhabalar... ben dizinin bu sezonki finalini biliyorum.bir kaç önce seyrettim.bu sezonun bütün bölümleri var bende.yalnızca şunu söyleyebilirm ki,Lana daha gıcıklıklar yapacak.Ve ne yazık ki bazı tatsız sürprizler var:sad53:

arkadaşlar ayrıca cnbce de yayınlanan 6.sezon değil mi?yani benim izlediğim ve tvdeki 6.sezondu.neden başlık 3.sezon?aydınlatırsanız sevinirim:)

xero
30-12-06, 12:52
ayrıca cnbce de yayınlanan 6.sezon değil mi?yani benim izlediğim ve tvdeki 6.sezondu.neden başlık 3.sezon?aydınlatırsanız sevinirim:)

sanırım bi yanlışlık war.cnbce de yayınlanan 3.sezon(abd de smallville in 6.sezonu gösteriliyor.):img-wink:

MELENA
30-12-06, 13:40
sanırım bi yanlışlık war.cnbce de yayınlanan 3.sezon(abd de smallville in 6.sezonu gösteriliyor.):img-wink:

hımm...teşekkür ederim.e ozaman ben bu sezonun sonunu biliyormuşum:)

Taurus
31-12-06, 12:23
Bu hafta yayınlanacak bölüm de Christopher Reeve tekrar görücüye çıkıyor. Kaçırmayın arkadaşlar. İki Superman'ı aynı dizi de görmek daha önce yapılmamış birşey. ;)

sudem
05-01-07, 09:46
07.01.2007

3.17 Legacy

Jonathan tuhaf davranışlar sergilemeye başlayınca Clark, Jor-El’in ona anahtar aracılığıyla bir takım mesajlar gönderdiğine ve babasının aileden uzaklaşmasındaki esas sebep olduğuna inanmaya başlar. Clark biyolojik babasıyla yüzleşmek üzere mağaralara iner, ancak Lionel onu orda görür ve kafasındaki parçalar yavaş yavaş yerine oturmaya başlar.

Konuk Oyuncular: Christopher Reeve (Dr. Virgil Swann),
Timothy Paul Perez (Ajan Tobin), Daniel Bacon (2. FBI Ajanı), John Shaw (Bilimadamı), Gary Hudson (FBI Ajanı Frank Loder), Nicole Van Zanten

hydatron
07-01-07, 07:53
Clark'ın gerçek babasını bulmak için verdiği savaş bakalım bizlere ne gibi heyecanlar yaşatacak!!!:img-yes:

sudem
07-01-07, 21:44
Güzel bölümdü. Bu bölümde kimin düşman olduğu yine karıştı. Reeves i bir daha göremeyeceksen kötü bitmiştir bu bölüm. Benim aklımda soru işaretleri kaldı bile.
Kaç haftadır Smallville i izlemiyordum. Bu bölümle kendime geldim desem yeridir. Özellikle Lex imi çok özlemişim. :img-blush Bir de gariptir pek bir tatlıydı bu bölümde. Hele Lana ile konuşurken.
Jonathan bu bölüm piskopat gibiydi. Kendisini seviyoruz ama birini öldürmeye çalışması hiç hoş değil bu kişi Lionel bile olsa.
Lana bir güzel posta koydu Clark a. Lex olmasa tabi zordu bu iş.
Yalnız kaç haftadır aynı sahne. Lana, Lex e gider, bık bık konuşur. Lex in derin ses tonu ve anlamlı konuşmaları sayesinde rahatlar ve her zamanki gibi ağlar. Sonra Lex şiirsel bir uslupla ya Lana yı bozar ya da Lana yı poh pohlar. Ama eninde sonunda Lana silkelenir ve özüne döner. :icon_whis

nghn
07-01-07, 22:14
Dizinin en güzel sahnesi Lex'in Alman şairden yaptığı alıntıydı.

sudem
07-01-07, 22:18
Dizinin en güzel sahnesi Lex'in Alman şairden yaptığı alıntıydı.

Bir sahne daha var güzel olan. O da Lex in Almanca konuştuğu sahne. :img-wink:

ce_e
08-01-07, 16:15
Yalnız kaç haftadır aynı sahne. Lana, Lex e gider, bık bık konuşur. Lex in derin ses tonu ve anlamlı konuşmaları sayesinde rahatlar ve her zamanki gibi ağlar. Sonra Lex şiirsel bir uslupla ya Lana yı bozar ya da Lana yı poh pohlar. Ama eninde sonunda Lana silkelenir ve özüne döner. :icon_whis
hep ayni olan bir sahne daha var ki dünkü bölümle birlikte insanin artik yeter diyesi geliyor.dünkü bölümün sonunda lana yine çiftlige geldi (talon da olabiliyor ama genellikle çiftlik) ve clark'i yine reddetti. (pin pon topu gibi bi clark bi lana sirayla redle$iyorlar.) ve bu sahne genellikle hep bölümün sonuna atiliyor.bu diziyi yapanlar yakin zamanda bunun kabak tadi verdigini anlami$lardir umarim.hadi 1-2 kere izleriz de bu çok fazla...

sudem
14-01-07, 09:57
14.01.2007
3.18 Truth
Chloe nereden geldiği bilinmeyen kripton gazını yanlışlıkla içine çeker. Bu olay ilginç bir değişikliğe yol açar. Kendisiyle iletişime geçen herkes için bu gaz bir çeşit gerçeklik serumu görevini görmeye başlar. Bunun üzerine Chloe, Clark ile ilgili sırrı öğrenmek için Kentler’in evine gider. Ancak onun bu yeni gücü ölümcül tehlikeler de barındırmaktadır. Clark, Chloe kendisiyle ilgili gerçekleri öğrenmeden bir an önce gazın panzehirini bulmak zorundadır.

Konuk Oyuncular: Christie Laing (Hemşire), Gillian Barber (Bayan Taylor), Mark Houghton (Lab Teknisyeni), Andrew Francis (William Taylor), Don Thompson (Chloe'nin Babasının Arkadaşı), Linden Banks (Jonah Doyle), Samantha Banton (Rebecca), Ryan Steele (Doug), Christie King (Mindy), Victoria Anderson, Ivan Cormak (Doktor)

golgem_
15-01-07, 07:48
evettt bu haftaki ilk yorum benden ( hayırdır ilklerden gidiyorum bakınız ghost whisperer :) ) geçrekten bence her insanın sana doğruları yüzüne söylemesi çok kötü bence özellikle o sen chole oluyorsan anında gazeteye çıkıyor ve hayatın kötü gidiyor bakınız az kalsın gene yolculuğa çıkacaktı clark olmasaydı ama bütün herkez ondan uzaklaşınca birde Lana söylemediklerini söyleyince üzüldü galiba Lana gidiyor gidiyormu bis 3. sezoncular bilmez ama şölee 6. sezoncular bilir :) bilmem anlatabildim mi : ) ama bu hafta benim üzüldüğüm sahne Lex 'in babamın beni sevmesini istiyorum dediği sahneydi tabi ardından luhtor'a nasıl olsa istediğimi vermiceksin dediği sahneydi ya ben merak ediyorum yoksa bu çocuk üvey evlat mı ya bir baba ne kadar kötü olsa yinede sevmez mi oğlunu hemde Lex sevilmez mi : ) tabi şimdilik sonrsını bilemicem : ) neyse arkadaşlar şimdilik bu kadar hoşçakalın..

Paparimskiy
15-01-07, 07:50
Yine de gel gitlerin yaşandığı bir bölüm...Yine de her şeyin ortada kaldığı,somut bir ilerlemenin yaşanmadığı bir sürü anlamsız olay... 7 sezon yerine 3 sezon dogru durust bir şey yapsalardı daha iyi olurdu... Ya da her hafta 1 bolum değil de 3 bolum yayınlasalar da somut bir ilerleme görebilsek :) iyicene sıkmaya başladı :) :img-pilot

sudem
15-01-07, 08:28
galiba Lana gidiyor gidiyormu bis 3. sezoncular bilmez ama şölee 6. sezoncular bilir :) bilmem anlatabildim mi : )

Spoiler---> Lana gidecek ama 3. sezon finalinde. 4. sezonda başka bir şehirde ama bizimle beraber olacak bir süre. Sonra yine Smallville de.

...ama bu hafta benim üzüldüğüm sahne Lex 'in babamın beni sevmesini istiyorum dediği sahneydi tabi ardından luhtor'a nasıl olsa istediğimi vermiceksin dediği sahneydi ya ben merak ediyorum yoksa bu çocuk üvey evlat mı ya bir baba ne kadar kötü olsa yinede sevmez mi oğlunu hemde Lex sevilmez mi : )

Lionel, Lex'i seviyor. Ancak herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır. Bu da Lionel ın sevme şekli. Lionel kötü bir insan. Annesini ve babasını öldürtmüş bir insan. Lex böyle biri değil, en azından şimdilik.
Lex küçüklüğünden beri babasının yanında. Çünkü tek varis oydu. İleride de gösterilecek Lionel, Lex in yanındaymış hep. Şimdi de yanında. Ancak birisine kalbini ne kadar çok açarsan ihanete uğradığında o kadar çok üzülürsün felsefesi mi bilmiyorum ama Lex'e duygusal anlamda yakın değil.
Lionel sevgisini göstermediği hatta Lex'ten nefret ediyormuş gibi bir görüntü verdiği için Lex de ondan uzaklaşmış. Ancak hala bir tarafı Lionel'ı istiyor. En yakın örnek; Lex, Helen tarafından ihanete uğrayınca Lionel'a sığındı. Lionel'a sarılışı hala gözümün önünde. :icon_sorr

MELENA
15-01-07, 09:10
evettt bu haftaki ilk yorum benden ( hayırdır ilklerden gidiyorum bakınız ghost whisperer :) ) geçrekten bence her insanın sana doğruları yüzüne söylemesi çok kötü bence özellikle o sen chole oluyorsan anında gazeteye çıkıyor ve hayatın kötü gidiyor bakınız az kalsın gene yolculuğa çıkacaktı clark olmasaydı ama bütün herkez ondan uzaklaşınca birde Lana söylemediklerini söyleyince üzüldü galiba Lana gidiyor gidiyormu bis 3. sezoncular bilmez ama şölee 6. sezoncular bilir :) bilmem anlatabildim mi : ) ama bu hafta benim üzüldüğüm sahne Lex 'in babamın beni sevmesini istiyorum dediği sahneydi tabi ardından luhtor'a nasıl olsa istediğimi vermiceksin dediği sahneydi ya ben merak ediyorum yoksa bu çocuk üvey evlat mı ya bir baba ne kadar kötü olsa yinede sevmez mi oğlunu hemde Lex sevilmez mi : ) tabi şimdilik sonrsını bilemicem : ) neyse arkadaşlar şimdilik bu kadar hoşçakalın..

Spoiler---> yok yok lana nın bir yere gittiği yok.bir 6.sezoncu olarak söyleyebilirim ki lananın uyuzlukları giderek çekilmez bir hal alıyor

golgem_
15-01-07, 10:31
Spoiler---> Lana gidecek ama 3. sezon finalinde. 4. sezonda başka bir şehirde ama bizimle beraber olacak bir süre. Sonra yine Smallville de.

Lionel, Lex'i seviyor. Ancak herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır. Bu da Lionel ın sevme şekli. Lionel kötü bir insan. Annesini ve babasını öldürtmüş bir insan. Lex böyle biri değil, en azından şimdilik.
Lex küçüklüğünden beri babasının yanında. Çünkü tek varis oydu. İleride de gösterilecek Lionel, Lex in yanındaymış hep. Şimdi de yanında. Ancak birisine kalbini ne kadar çok açarsan ihanete uğradığında o kadar çok üzülürsün felsefesi mi bilmiyorum ama Lex'e duygusal anlamda yakın değil.
Lionel sevgisini göstermediği hatta Lex'ten nefret ediyormuş gibi bir görüntü verdiği için Lex de ondan uzaklaşmış. Ancak hala bir tarafı Lionel'ı istiyor. En yakın örnek; Lex, Helen tarafından ihanete uğrayınca Lionel'a sığındı. Lionel'a sarılışı hala gözümün önünde. :icon_sorr
ben bir ara izleyememiştim o yüzsen o sahneyi bilmiyorum :( ama nede olsa baba oğul değil m ne dmeişler kan çeker onlarınkiside böyle baba kötü ( anne ve babasını öldürttüğünüde şimdi öğrendim sağol ) oğul iiyi olmaya çalışırken sonra genleri devreye girip babasının younudan hızla ilerliyor hatta koşarak demek daha mantıklı :)

ya Lana tamam kabul bazen insanı çıldırtıyor ama ii bir insan o ya ( tabi daha sonrasını bilicem :) ) düşünüyorudma anne ve babası olmadan ayakta kalması bile bence onun güçlü olduğunu gösteriyor ben şimdilik Lana yı beğeniyorum bakalım sonra başka birisi çıkarsa bilemem :)

clana
15-01-07, 15:39
bu bölümle birlikte chloeyi de tam olarak tanıdık :icon_evil
hırslı,ukala,düşüncesiz...

falldown
16-01-07, 20:05
ya şu 3x16 crisis bölümünün sonunda çalan şarkıyı bilen var mı?

sudem
16-01-07, 20:13
3.18 Truth

Bu bölüm klasik Smallville bölümlerinden biriydi. Ancak en olursa olsun yine de güzeldi. :)

Bu bölümü sevmemin iki nedeni var. Birincisi Chloe'nin gerçek yüzünü bir daha görmemiz, ikincisi ise Lex'in içindeki çocuğu çocuğu görmemiz.
Chloe'i çok seviyorum. Lex'ten sonra en sevdiğim karakter zaten. Ancak şu merakı onu gerçekten çok büyük tehlikelere sokuyor. Hem Lionel gibi düşmanı var hem de arkadaşlarını çok üzüyor. Clark ibi birinin merak edilmesi çok doğal ama 100. uyarısına rağmen hala onu araştırmaya çalışması cidden sinir bozucu. Clark'ta da ne sabır var var anlayamıyorum. Her seferinde affediyor. Gerçekten süper bir insan. :img-yes:
Lex, kendisine bile itiraf edemedği şeyi Chloe sayesinde söyleyebildi. Kendisi de şaşırdı. Belki bunu istediğini bilmiyordu. Bu düşüncesi kalının bir yerinde duruyordu. Benim korkum yakın bir zamanda bu amacından şaşıcak olması. :icon_sorr

ya şu 3x16 crisis bölümünün sonunda çalan şarkıyı bilen var mı?

Düzenleme:

'' Je Crois Entendre Encore '' Bizet/Caillet bu olması gerekiyor.

falldown
17-01-07, 19:04
3.18 Truth

Düzenleme:

'' Je Crois Entendre Encore '' Bizet/Caillet bu olması gerekiyor.

çok teşekkürler :)

sudem
20-01-07, 18:33
3.19 Memoria
Hafızası silindiğinde babasının geçmişi ile ilgili çok önemli bilgilerin kaybolduğuna inanan Lex, Dr. Garner’la beraber henüz deney aşamasındaki bir programa katılarak hafızasını yeniden geri getirmeyi ummaktadır. Amacı babasıyla ilgili gerçekleri anımsayarak onu FBI’a teslim etmektir. Eğer hafızası yerine gelirse Lex’in kendisiyle de ilgili gerçekleri hatırlayacağından endişelenen Clark onu engellemeye çalışır. Ancak Lionel ve doktor onu durdurur ve Lex’le aynı tedaviye girmeye zorlar.

Konuk Oyuncular: Terence Stamp (Jor-El'in sesiyle)
Michael Ann Connor, Martin Cummins (Dr. Garner), Alisen Down (Lillian Luther), Andrew Airlie (Bay Woodward), Matthew Harrison (Garner'ın Yardımcısı), Elizabeth Thai (Luthorın Dadısı), Kendall Cross (Lara'nın Sesi), Wayne Dalglish (Genç Lex)

MELENA
22-01-07, 09:06
çok güzel bir bölümdü.özellikle son sahnesi harikaydı,martha ve clarkın konuştukları sahne.6.sezonuda takip eden birisi olarak söylüyorum ki,6 sezondur,beni bu son sahne kadar derinden etkileyen bir sahne olmadı.bu sahneyi kaç defa izlediğimi bilmiyorum,saymadım.

spiderkf
22-01-07, 09:22
evet gerçekten güzel bir bölümdü.yanlış hatırlamıyorsam bizim cnbc-e de 3. sezonu bitirmemize 3 bölüm falan kaldı.sezon sonuna yaklaştıkça dizinin bölümleri daha çok keyifli olmaya başladı.4.sezona az kaldı.:good:

**ER_Mania**
22-01-07, 19:02
Güzel bölümdü gerçekten. Giderek daha da sevmeye başlıyorum diziyi.:img-yes:
Bölümün sonunda da My Immortal çalması ayrı bi güzeldi. En sevdiğim şarkılardan biridir de..:img-wink:

golgem_
23-01-07, 09:36
Merhaba arkadaşlar bakıyorum bu haftada geç kalmışım :) gene güzel bir bölüm izledik lex'in babası olan sorunların temel kaynağını öğrenmiş olduk ama annesinin yaptığı bir şeyi üstlenmesi ve babası sorduğu zaman verdiği cevap oldukça etkileyiciydi doğruydu çünkü babası ne yaparsa yapısn ona bir şey yapmazdı çünkü tek varsi oydu ama annesi bir bakıma haklıydı ilerde iki kardeş arasında kesin bir savaş çıkardı ama yinede kendi bebeğini katletti :( bu arada Clarkın annesinin Adının Lara olduğunu ve Clark ilk konuşamaya başladığında bile ilk Lara dedğini öğrendik ( tabi bilenler biliyodu ama ben ilk kez öğrendim :) ve son olarak hep Clark Lex'e yardım ediyordu bu sefer Lex Clarka yardom etti neyse gene saçma sapan yazdım hoşçakalın...

sudem
23-01-07, 12:49
Hüzünlü bir bölümdü. Hem Clark ile Martha nın konuşmalarında hem de Lex ile Linonel in konuşmalarında gözümden birkaç damla yaş döküldü. :img-cray:
Senaristler sevgisiz ve acılar içinde büyüyen insanların kötü kalpli olacaklarını söylemeye çalışıyor bu dizide. Bu o kadar da doğru dğeil. Herkesin aklı fikri var. Tabi ki yaşanılan psikolojik travmalar insanın kimliğini belirler. Ama bunların tedavisi var. Lex in küçükken ve 3. sezonun başında geçirdiği ataklar onun nasıl bir piskolojide olduğunu gösteriyor. Ancak geleceğin kötü adamı olmasının başlıca sebebi değil. Lex in kanı bozuk. Hatta sütü de. Lillian ın neden Lionel gibi bir adamla evlenmiş olduğunu çok merak ediyorum. Aşka da bir yere kadar. Her iki tarafın babası iş anlaşması mı yaptılar acaba? :icon_whis
Neyse... Bu bölümde Lex in çocukluğuna indik ve nasıl bir aile ortamında büyüdüğünü gördük. Ben büyük evleri sevmiyorum. Kimse birbirini görmüyor. Neyimize yetmez tek katlı 3+1 evler anlamam.
Lillian, Julian ı sevmez, bebeği öldürür. Lex suçu üstüne alır. Bebeği öldürenin Lex olduğunu düşünen Lionel, Lex ten nefret etmeye başlar. Kan bağı olduğu için ister istemez oğlunu seviyordur, baba olduğu için oğlunu korumak onun görevidir. Ancak ikinci oğlunun katili olduğu için de nefret eder. Lex böyleikilem arasında kalmış zaten kötü bir adam olan bir babanın oğlu olarak büyüdü. Ergenken model olarak bir tek babasını almak zorundaydı. Kötülüğe ilk adım herhalde böyle olmuştur. Bir de onun acılar dolu yaşamı sadece ev ile sınırlı değil, okul hayatı da bir o kadar berbat. Bir insan kel diye aşağılanır mı ya. :img-cray:
Başta da söylediğim gibi geçmişi yüzünden kötü oldu gibi gösteriliyor ama bu tek neden değil. Onun içinde birilerini alt etme ve bir şeylere sahip olmak isteği var. Bu herkes de vardır. Ama biz kalkıp ne birilerini öldürüyoruz ne de acayip insanlarla işbirliği yapıp arkadaşlarımızı satıyoruz. Lex in içinde kötülük var. :img-wink:

golgem_
23-01-07, 22:03
Hüzünlü bir bölümdü. Hem Clark ile Martha nın konuşmalarında hem de Lex ile Linonel in konuşmalarında gözümden birkaç damla yaş döküldü. :img-cray:
Senaristler sevgisiz ve acılar içinde büyüyen insanların kötü kalpli olacaklarını söylemeye çalışıyor bu dizide. Bu o kadar da doğru dğeil. Herkesin aklı fikri var. Tabi ki yaşanılan psikolojik travmalar insanın kimliğini belirler. Ama bunların tedavisi var. Lex in küçükken ve 3. sezonun başında geçirdiği ataklar onun nasıl bir piskolojide olduğunu gösteriyor. Ancak geleceğin kötü adamı olmasının başlıca sebebi değil. Lex in kanı bozuk. Hatta sütü de. Lillian ın neden Lionel gibi bir adamla evlenmiş olduğunu çok merak ediyorum. Aşka da bir yere kadar. Her iki tarafın babası iş anlaşması mı yaptılar acaba? :icon_whis
Neyse... Bu bölümde Lex in çocukluğuna indik ve nasıl bir aile ortamında büyüdüğünü gördük. Ben büyük evleri sevmiyorum. Kimse birbirini görmüyor. Neyimize yetmez tek katlı 3+1 evler anlamam.
Lillian, Julian ı sevmez, bebeği öldürür. Lex suçu üstüne alır. Bebeği öldürenin Lex olduğunu düşünen Lionel, Lex ten nefret etmeye başlar. Kan bağı olduğu için ister istemez oğlunu seviyordur, baba olduğu için oğlunu korumak onun görevidir. Ancak ikinci oğlunun katili olduğu için de nefret eder. Lex böyleikilem arasında kalmış zaten kötü bir adam olan bir babanın oğlu olarak büyüdü. Ergenken model olarak bir tek babasını almak zorundaydı. Kötülüğe ilk adım herhalde böyle olmuştur. Bir de onun acılar dolu yaşamı sadece ev ile sınırlı değil, okul hayatı da bir o kadar berbat. Bir insan kel diye aşağılanır mı ya. :img-cray:
Başta da söylediğim gibi geçmişi yüzünden kötü oldu gibi gösteriliyor ama bu tek neden değil. Onun içinde birilerini alt etme ve bir şeylere sahip olmak isteği var. Bu herkes de vardır. Ama biz kalkıp ne birilerini öldürüyoruz ne de acayip insanlarla işbirliği yapıp arkadaşlarımızı satıyoruz. Lex in içinde kötülük var. :img-wink:

kesinlikle haklısın sudem Lex'in kanında kötülük var o kötü ve pskilojisi bozuk kötülerden ..

kaptan jack
24-01-07, 11:06
smallville in izledigim en güzel bölümlerinden biriydi....lex e baya üzüldüm diye bilirim...lex in geçmişini ögrenmiş bulunuyoruz...gerçekten harikaydı yaaa...:img-yes:

Silvara
24-01-07, 17:58
superman çizgi romanlarını okumuş biri olarak lex luthor'un clark kent'in en iyi arkadaşı olcağını ve bir gün lex'e acıyacağımı söyleseler hayatta inanmazdım.ama senaristler her şeyi başarabilir.evet bahsettiğiniz bölüm gerçektende çok hüzünlü bir bölümdü.ben de izlediğimde epey bir etkilenmiştim.ama sizin de dediğiniz gibi lex'in kanında var kötülük.babasının oğlu derler ya tam onun için söylenmiş.

ben bu diziyi tv de izlemiyorum.sezon bölümlerini bulup izlemiştim.(3 yada 4 sezon sanırım)o zaman bir bölümde bir replik çok komik gelmişti.

clark'ın dostlukları hakkında sorduğu bir soru üzerine lex kolunu clark'ın omuzuna atar ve şöyle der:

" clark kent ve lex luthor'un dostluğu dillere destan olacak clark; inan bana":img-hyste :img-hyste

sudem
26-01-07, 21:15
28.01.2007

3.20 Talisman

Genç bir Kiwatche kızılderilisi olan Jeremiah Holdsclaw kabile mağaralarından birinden efsanevi bir bıçak çalar ve Clark’ınkilere benzer doğaüstü güçler kazanır. Aslında Jeremiah’ya göre kendisi Naman adlı “yıldızlardan düşen adam” olduğuna inanılan bilgenin çağlar öncesinden söylediği kehanetin gerçekleşmesini sağlamıştır. İlk iş olarak bıçakla Lionel’ı öldürmek üzere yola koyulur. Clark ise kendisiyle ilgili gerçekleri ortaya çıkarmadan Jeremiah’yı durdurmak zorundadır.

Konuk Oyuncular: Launey Trask (Müşteri), Nathaniel Arcand (Jeremiah Holdsclaw), Teryl Rothery, Gordon Tootoosis (Joseph Willowbrook)

clana
02-02-07, 17:49
son sahne çok güzeldi :img-yes:
bence de superman hikayesinin gerçek kahramanı lex bu dizide :good:

golgem_
04-02-07, 23:43
sudem bakıyorum bu hafta bölüm özeti eklememişsinn yani seni bile geçtimm birinci oldumm yeni bölümde. :) Öncelikle Merhaba millett umarım hepiniz iisinizdir :) yine güzel entresan ve bnm için biras değişik bölümdü ee Smalliville'yi yeni izliyor sayılırım bazı eskilerden gelenleri görünce bu kim ya dedğim oluyor mesela bugun olduğu gibi Lana'nın arkadaşı o kadar çok sewmiş ki onu onun için babasını ve orayı alan kişiyi öldürmekten kaçınmadı tabi sonra Lana'yı da öldürmeye çalıştı ve günün kahramını yetişip esas kızı kurtardı :) tabii luhter'ın Lex ile arası açıldı babasını hapise yolladıı. Bu arada bi soru size sayın 6. sezoncular :) bu Luhter amcamız annesi ve babasını neden terk-i diyar ettirdi ve birde yanılmıyorsam Emily dedi o karısımıydı yoksa bu adam karısınıda mı öldürdüü ??? son olarak dostu gitti galiba da geri gelmicek tabi ilerisini bilemem :) Lana da gitti ama onun gidişinin dönüşü olacağını biliyorus hemde bölüm başlarında ya insan giderde şöle bir yarım sezon gelmez değilmi özletir insan ama nerdee :) neyse arkadaşlar parmaklarım yoruldu artık hadi hoşçakalın...

MELENA
05-02-07, 09:43
sona bir bölüm kaldı 3.sezonu izleyenler için.ama bu bölüm gerçekten güzeldi.ama pete in gitmesine çok üzüldüm ben.gerçi pete in clarkın sırrını zorlanarak sakladığı geçmiş bölümlerdede izlemiştik(şu araba yarışlarının olduğu bölüm)ne olursa olsun pete iyi bir sırdaştı.

kaptan jack
05-02-07, 15:39
güzel bir bölümdü ama bundan önceki bölümü daha çok sevmiştim...pete in gitmesine üzüldüm,lana giedecek sanırım paris e ve haftaya sezon sonu....:img-yes: acaba 4. sezon ne zaman başlıyacak....birkaç hafta sonra mı yoksa ertesi haftamı.....:icon_whis

sudem
05-02-07, 15:51
güzel bir bölümdü ama bundan önceki bölümü daha çok sevmiştim...pete in gitmesine üzüldüm,lana giedecek sanırım paris e ve haftaya sezon sonu....:img-yes: acaba 4. sezon ne zaman başlıyacak....birkaç hafta sonra mı yoksa ertesi haftamı.....:icon_whis

Bence kanal geçen seneki gibi yapar. Yani 4. sezon 3. sezon finalinden sonra devam eder. Çünkü çok gerideyiz. :icon_sorr

zelalnes
05-02-07, 15:54
Gerçekten çok güzel bir bölümdü Lana nın paris e gitmesine geçekten çok üzüldüm ve en önemlisi haftaya sezon finali 4. sezon ertesi hafta başlasa iyi olur 4. sezonda neler olucağını çok merak ediyorum

kaptan jack
05-02-07, 20:26
sanki bana 2. sezondan 3. sezona geçerken birkaç hafta ara vermiş gibi geldi acaba ben mi yanlış hatırlıyorum...işşalah böyle birşey olmaz......:icon_sorr

zelalnes
05-02-07, 22:24
Bende sanki 2. sezondan 3. sezona geçerken birkaç hafta ara vermiş gibi hatırlıyorum

spiderkf
05-02-07, 23:17
yok arkadaşlar smallville de bir hafta ara olmayacak kaldıgı yerden devam edecek.bu arada 2.sezonun sonu temmuz ayında oldu 3.sezona da eylül ayında geçtik.

sudem
06-02-07, 10:22
Smallville 11 Şubat Pazar günü sezon finalini yapacak. 18 Şubat Pazar günü saat 19da ise 4. sezonu başlamış olacak. :img-wink:

sudem
10-02-07, 19:49
11.02.2007

3.22 Covenant

Kriptonlu güzel ve özel güçlere sahip bir kız olan Kara, Clark’ı baştan çıkarır ve babasıyla kendisine katılmasını sağlar. Jonathan, Jor-El ile yaptığı anlaşmayı açıklar. Bu arada Pete kasabadan ayrılmıştır. Tek desteği olan Pete de gidince Clark tek başına mücadele vermek zorundadır. Bu arada Clark’ın, Lex ve Lana’yla olan ilişkilerinde yaşadığı beklenmedik gelişmeler onu kimsesiz bırakmıştır ve gidecek Kara’dan başkası kalmamıştır.

Konuk Oyuncular: Terence Stamp (Jor-El'in Sesi), Robert Wisden (Gabe Sullivan)
Adrianne Palicki (Kara/Lindsey Harrison), Gary Hudson (FBI Ajanı Frank Loder), Sarah Deakins , Daniel Bacon (2. FBI Ajanı), Rick Faraci, Brandon Jay McLaren

kaptan jack
11-02-07, 18:59
çok acayip ve hüzünlü bir bölümdü....lex ile clark arasında ipler koptu...bu olay herhalde şu büyük düşmalıgın başlangıcı olacak....lütfen bana birisi jonathan kent in ölmedigini söylesin.....ayrıca cholie ninde durumu belirsiz....ünlü lois le haftaya buluşuyoruz....haftayı oldukça merak ediyorum.....:img-yes:

spiderkf
11-02-07, 19:52
gerçekten güzel bir bölümdü önümüzdeki hafta lois lane in de diziye katılmasıyla dizinin daha güzel olucagını tahmin ediyorum.:good:

sudem
11-02-07, 20:50
Bu bölümü ilk izlediğimde daha çok etkilenmiştim. Şimdi o kadar da güzel olmadığını düşünüyorum. En azından sezon finali gibi değilmiş.
Tek güzellik Lex ile Lana konuşmasıydı. Lex ile Lana birbirlerine sarılırken Clark'ın onları izlemesi ve gülü yere atması hüzünlüydü. Bazen cidden acıyorum bu çocuğa. Ama Lana kiminle beraber olursa olsun Clark'sız da yapamıyor bu son sahnede daha iyi anladım. Onu görür görmez yanına gitti.
Lionel giderayak Clark'a Lex'in yaptıklarını gösterdi. Cidden yazık oldu bu dostluğa. Ama Lex hak etti. Clark'a söz vermişti ama sözünü tutmadı. Hiçbir zaman tutacağına da inanmıyorum.
Haftaya 4. sezon başlıyor. Biraz daha güzel bir sezon olacak. Özellikle 17. bölüm çok güzel. :)

BlueBird
11-02-07, 20:53
bu bölüm gerçekten çok güzeldi. çok merakta bırakan bi sezon finali oldu bence. haftaya yayınlanacak 4. sezonun ilk bölümünü önceki sezon başlarını beklediğimden daha da sabırsızlıkla bekliyorum...

MELENA
12-02-07, 09:01
çok acayip ve hüzünlü bir bölümdü....lex ile clark arasında ipler koptu...bu olay herhalde şu büyük düşmalıgın başlangıcı olacak....lütfen bana birisi jonathan kent in ölmedigini söylesin.....ayrıca cholie ninde durumu belirsiz....ünlü lois le haftaya buluşuyoruz....haftayı oldukça merak ediyorum.....:img-yes:

ama kimin öldüğünü kimin ölmediğini söylersek bu spoiler a girer.eğer çok merak ediyorsanız spoiler ları okuyun derim ben:img-yes: .kimin öldüğünü,kimin kaldığını öğrenirsiniz.benim sezon finalinde en çok beğendiğim sahne mindy smith in one moment more şarkısı eşliğinde clarkın cadde karşısından lana ve lex i seyretmesiydi.güzel bir bölümdü.hatırlamak güzel oldu.haftaya meşhur lois diziye harika bir giriş yapıyor haberiniz olsun:img-wink:

carlespuyol
12-02-07, 15:20
11.02.2007

3.22 Covenant

Kriptonlu güzel ve özel güçlere sahip bir kız olan Kara, Clark’ı baştan çıkarır ve babasıyla kendisine katılmasını sağlar. Jonathan, Jor-El ile yaptığı anlaşmayı açıklar. Bu arada Pete kasabadan ayrılmıştır. Tek desteği olan Pete de gidince Clark tek başına mücadele vermek zorundadır. Bu arada Clark’ın, Lex ve Lana’yla olan ilişkilerinde yaşadığı beklenmedik gelişmeler onu kimsesiz bırakmıştır ve gidecek Kara’dan başkası kalmamıştır.

Konuk Oyuncular: Terence Stamp (Jor-El'in Sesi), Robert Wisden (Gabe Sullivan)
Adrianne Palicki (Kara/Lindsey Harrison), Gary Hudson (FBI Ajanı Frank Loder), Sarah Deakins , Daniel Bacon (2. FBI Ajanı), Rick Faraci, Brandon Jay McLaren
sudem tebrık ederım kımın resmını koycanı bılıyon bu lex harıka ya lanayla evlenmelerını ısterım 4 cu bolumde kısmet olursa duğune de gıdıcem:))

AsColdAsIce
12-02-07, 16:49
bu bolumde en cok sevindigim sey clarkın lexin gercek yuzunu artık gormeye baslamasıdır..lexin bgne kadar diziyi takip edenlerinde farkına varacagı bi ozellik hatalı olsa bile hatayı yapanın karsı taraf olmasını saglayacak sekilde davranmasıdır..Clark odayı buldugunda bile clarka senn ozel sırların yokmu diecek kadar saplantılı oldugudr..hayatı boyunca butun yaptıgı kotulukleri baskaları hakettigi için yaptıgını ve bununda onun en dogal hakkı olarak goruor..

Sonucta lexin bole davranması garipsemiorum sonucta luthor ailesi gibi garip bi aileden geliyor ama unutulmaması gereken bi nokta lex hiç bi zmn iyi degildir olmadı da..gelecek bolumler için bişi demiorum ama unutulmaması gerekn nokta budur..eger en iyi dostum dediginz birinin arkasını kazabiliosanız o zmn dostluk hakkında en ufak bişi bilmiosunuzdur....Ve hayatta tek umursadıgınz kendiniz pararelinde de cıkarlarınızdır..