Tüm Versiyonu Göster : One Tree Hill-2. Sezon Yorumları
2. Sezon Başlıyor...
http://img149.imageshack.us/img149/7263/adszug6.jpg
Cast
Chad Michael Murray-- Lucas Scott
James Lafferty--Nathan Scott
Sophie Bush--Brooke Davis
Hilarie Burton--Peyton Sawyer
Bethany Joy Lenz--Haley James Scott
Paul Johansson--Dan Scott
Jake Jegielski--Bryan Greenberg
Barry Corbin--Whitney Durham
Craig Sheffer--Keith Scott
Barbara Alyn Woods--Deb Scott
Lee Norris--Mouth McFadden
Yeni Krakterler
Michael Copon--Felix Taggaro
Daniella Alonso--Anna Taggaro
Maria Menounos--Jules
Kieren Hutchison--Andy Hargrove
12 Eylül'den İtibaren her SALI, ÇARŞAMBA, PERŞEMBE saat 19.00'da
wala ben şu an 2x14 te kaldım.altyazı beklioz kıymetli arkadaşlardan:img-grin2
12.09.2006
2.01 The Desperate Kingdom of Love
Lucas ve Keith, Dan’in kalp krizi geçirerek hastaneye yattığını öğrenince Tree Hill’e dönmenin yapılacak en doğru şey olduğuna karar verir. Haley ve Nathan’ın evlendiğini öğrenen Deb içten içe öfkeyle dolmuştur. Bu arada veda bile etmeden ayrıldığı için Lucas’a hala kızgın olan Peyton ve Brooke dostluklarını düzeltmeye çalışır.
13.09.06
2.02 The Truth Doesn’t Make A Noise
Lucas, Peyton ve Brooke’un da yardımlarıyla Nathan ve Haley’in nikah davetini düzenler. Haley’nin ailesinin evliliklerini onaylamasına rağmen Deb için bu kabullenmesi zor bir durumdur.
14.09.2006
2.03 Near Wild Heaven
Nathan ve Haley çoktan evlenmiş olmalarına rağmen Tim, Nathan’ın şerefine evlilik sonrası bekarlığa veda partisi düzenlemek konusunda ısrarcıdır. Bu arada Brooke da Haley için benzer bir parti düzenleyecektir. Diğer yandan Lucas, Dan’i hastanede ziyaret edip etmeme konusunda kararsızdır. Karen okula dönmeye karar verir. Nathan da Keith’in yanında işe başlar.
Altyazı bekleyenlere duyurulur. En geç 1 hafta içinde 2 çeviriye kavuşacaksınız. ;)
walla bu akşamı sabırsızlıkla bekliorum ne diyim:)peyton-lucas ı özledim ben:)
bu bölüm tam bir sezon prömiyeriydi.yapılan kolaja yapıldım.ayrıca yine flashbackler vardı...bu bölümle fark ettim ki beni OTH ye bağlayan ilk unsur flsahbackleri :)
yalnız çok sinirimi bozan bir şey var o da oyuncuların tatilden dönüşte bu bölümü çekmeleri..hepsi bronzlaşmış...
deb ilk sezonda olduğu gibi aynı sevimsizlikteydi.dan,belki de son sözü olduğunu düşündüğü için *ölmem için dua et* dedi ama debin yaptığı hiç hoş bir şey değil..sonra pişman olacak kadar da pişkin biri...bunu da geçtim bir de nate ve haleye kızdı.kızmasının sebebi ise erhen evlilikleri değil, dan in kalp krizi geçirme nedeninin nate olamsıymış.halbuki danin en son gördüğü sahne nate&haley değil deb&keith di..:icon_evil
brooke ve peyton yien çok tatlıydılar.ne kadar mutluydular luke gelene kadar :img-nyam:
son sahnede belki de üzülmem gerekiyordu ama çok güldüm.ahh be danim durdun durdun gözlerini kieth ve deb sarıldığında açtın..bu da daha önce yaptıklarının cezası galiba...
çok gsl bi bölümdü hele nathan ve haley n evliliklerine nathanın haleyi uyurken izlemesi çok hoşuma gitti çok şekerler ya... çok kıskanıyorum onların aşklarını:img-kiss: son sahne de çok hoştu lucasn kumsala gelişi falan:img-grin2
OTH ye bir şeyler olmuş.iyice güzelleşmiş sanki..
bu bölüme ayrıca bayıldım.
brooke un düzenlediği parti çılgıncaydı ama gerçekten eğlenceliydi.
haley ile nate süperdiler yine..bayılıyorum onlara...:img-icecr
haleyin ailesi de çok tatlı insanlar...tam haleyin ailesi olacak kişiler..
dan herkese iyi gibi görünüyor ama bu kopacak fırtınanın sessizliği gibi...ayrıca dan e hiç yakışmıyor iyi olmak :img-nyam:
abraxas_NuR 13-09-06, 19:37 dün izleme fırsatım olmadı ama bugün izledim ve bence süperdi herkes değişmiş ama keith ve deb beraber olmuşlar açıkcası şok oldum :img-grin2
ewet keith we deb e ben de çok şaşırmıştım...her zamanki gibi yeni bölümü sabah 6 da izliycem:)o yüzden şimdilik sezonun ilk bölümü için yorum yapayım...
haley-nathan kesinlikle çok ttlıydı.....kıskandım yani:)brooke we peyton ın eskisi gibi olması da çok şirindi...haley in ailesi gerçekten tam haley likti:)
ama lucas a üzülüyorum aslında..yani kafası karışık onun da ...bakalım bu bölümde neler olcak?
muhteşem ya... yaşayamam ben ben one tree hillsiz :)))
ilk bölümü izleyemedim bi sebepten dolayı.. sabahın 6 sında tekrarına baktım puhauah ve manyaktı ya... hele Haley dedi ya hiç aynı dinlediğimiz şarkıcı yok diyerek ağlaması falan :)) koptum hele nathan' sen şarkı dinlemeyi bilmiyosan ben nabayım gibi bişey deyince iyice uçtum ya :))
2. bölüm içinse... iyice kendimden geçtim.. ya hayatımın en manalı saatleri olkuyor bu 7 ile 8 arası :) bi kere skills' in saçını dazlak kestirmen benden daha iyi oynuyacağın anlamına gelmez demesi damgası koydu diziye :))) sonra parti olayı ve lucas' ın grup yaparız demesi ne kadar tasvip etmesekte komikti gerçekten... çünkü peytonda brooke ta okumak istiyordu ve umursamazmış gibi rol yaptılar birbirlerine :))) böylece suçluluk duygusu çektiler :) bu arada dan' in fırtına öncesi sessizlik olayına katılıyorum, sizin yorumlarınızdan... ve ayrıca haley' nin ailesi çok güzel :)) nedense bi benimsedim ben onları, haley sonuçta bacımız olur ama :)) ehuehu güzel demek yetersiz kalır ve harika bi bölümdü... lucas ilk kez manalı bi konuşma yaptı ve olumlu bi gelişme sayabiliriz bunu... whitey her zaman süper ve Nathan kusursuz benim kankam ;)
one tree hill ın 2bölümüde süperdi 3.bölümü sabırsızlıkla bekliorum ya harikaydı
MadLoveGulcin 13-09-06, 23:46 bu sezon çok hızlı geçecek galiba niye haftada 3 bölüm orasını çözemedim 3.sezonuda bu dönemde yayınlayacaklar acaba?
bu sezon çok hızlı geçecek galiba niye haftada 3 bölüm orasını çözemedim 3.sezonuda bu dönemde yayınlayacaklar acaba?
dizi ABD de 4.sezonunda.kanal diziye yetişebilmek için 2.sezonu hafta 3 gün veriyor.bence 3.sezona gelince haftada bir gün göstermeye başlayacak.biz de 3.sezon bittiğinde ABD de 4.sezonun bitmesine yakın olur.kanal ara verir sonra 4.sezonu yayınlar diye düşünüyorum.
bu sezonun hızlı biteceğine katılıyorum.keşke haftada 2 gün verseydi kanal.
Dünkü bölümün sonunda çalan şarkıyı bileniniz varmı acaba?Elimden geldiğince nette bakındım ama bulamadım...:img-sorry
Dünkü bölümün sonunda çalan şarkıyı bileniniz varmı acaba?Elimden geldiğince nette bakındım ama bulamadım...:img-sorry
michelle işte dün gece çalan şarkı..
Keane - Everybody's Changing
ben de şimdi indiriyorum.12 saat içind ekelrim siteye...:img-kiss:
bu bölüm neydi böyle ya...one tree hill ı seviyorum.
brooke a hastayım..böyel biri olsa en yakın arkadaşıyım asla da sırtından vurmam..:img-grin2
keith e -jilet gibi- olmak yakışmamış.:img-nyam:
karen da ünili oldu artık.
nate e ve haley e bayılıyorum.mükemmeller.:img-kiss:
dan kesinlikle kötü biri...hem kötü hem zeki..en sevdiğim tarz...ne yapsa kızamıyroum bu adama.ve en kısa zamanda kötü olmasını bekliyorum.:img-nyam:
bu bölüm neydi böyle ya...one tree hill ı seviyorum.
brooke a hastayım..böyel biri olsa en yakın arkadaşıyım asla da sırtından vurmam..:img-grin2
keith e -jilet gibi- olmak yakışmamış.:img-nyam:
karen da ünili oldu artık.
nate e ve haley e bayılıyorum.mükemmeller.:img-kiss:
dan kesinlikle kötü biri...hem kötü hem zeki..en sevdiğim tarz...ne yapsa kızamıyroum bu adama.ve en kısa zamanda kötü olmasını bekliyorum.:img-nyam:
aynen bende brooke hastayım:img-grin2 bir dahaki bölüm salı bakalım kredi kartlarını nasıl halledecek ya da ailesiyle arasını :img-grin2
lucas'ın ne peytonla ne de brookela fazla bir konuşması olmuyor ya da oldu ben dünkü bölümü izleyemediğim için kaçırdım
bu akşamki bölüm süperdi,haley ve nathan çok tatlılar ...brooke 'un sürprizi harikaydı ..tim çok komikti hele de polislere yaptığı hareketler:img-haha:
THORNANDROSE 15-09-06, 12:38 arkadaşlar kaçırdığım bölümlerin videolarını nerde bulabilirim bide altyazılarını tabi yardımcı olursanız sevinirim
bence oth'in en sıkıcı sezonu içinci sezon çünkü leyton ilişkine dair hiçbirşey yok.
zümrütyeşili 18-09-06, 15:28 arkadaşlar one tree hill yeni bölümlerinin tekrarları varmı lütfen bana yazarmısınız
arkadaşlar one tree hill yeni bölümlerinin tekrarları varmı lütfen bana yazarmısınız
çarşamba,perşembe,cuma sabah saat 6da tekrarları var.
zümrütyeşili 19-09-06, 16:49 bu akşamki ( salı ) günü tekrarı cuma günü mü ?
bu akşamki ( salı ) günü tekrarı cuma günü mü ?
hayır...
salı günkü bölümün tekrarı çarşamba 6.00da
çarş. ----> perşembe 6.00da
perş. ----> cuma 6.00da
malesef bu akşamki bölümü izleyemdim sabah 6:00 da kalkacağım izlemek için:)
bence haftada 3 kez olması guzel oldu beklemıonu zıste nıe sıkayet edıonus kı
sweet_things 20-09-06, 18:22 arkadaslar ben bu sezon izlemeye basladım one tree hill i bana ilk sezonu kısaca ozet gecebılcek bırı var mı_?sadece lucas ve peyton ilişkisini cok merak edıorum onlar hakkında bişiler solesenız olur muuu??
lucas ve peyton ilişkinin özeti şu
lucas basketbol takımına sonradan geldi.peyton nathanla çıkıyordu.ama aralarında aşk yoktu sadece cinsellik.lucas peytonu ilk gördüğünden beri etkilendi.aradan geçen zamanda brooketa lucastan hoşlandı.lucas peytona aşık olmuştu.(brooke ve peyton çok iyi dostlar) bir partide (nathanın verdiği) brooke peyton'a gerçek duygularını göster ve lucası öp dedi.peytonda bunu yaptı ve ordan gitti.ardından lucas peşinden gitti ikili bir odaya geçip işi bitirecekken lucas peyton'u durdurdu ve onun kalbini tutarak ikimiz burda yer almalıyız ben orda yer almak istiyorum tarzı konuşmalar yaptı sonrasında peyton burdan kaçtı.ardan geçen bölümler içerisinde brooke peyton'a lucas karşı duygularını sordu.peyton olmadığını söyledi.ilerki bölümde brooke ve lucas yakınlaştılar hatta yattılar.o sırada peyton geldi lucastan özür diledi onunda lucas aşık olduğunu söyledi.ama çok geç kalmıştı brooke gördü.ertesi bölümlerde lucas peyton'a gitti ama peyton brooke ile iyi çift olduklarını söyledi.sonra brooke ve lucas çıkmaya başladılar.sonra aradan 2-3 bölüm sonra peyton'un babası tekne kazasında öldüğü haberi geldi.ceseti incelemek üzere peyton ve lucas o yere gittiler.ama fırtına nedeniyle yol kapalıydı mecbur sabaha kadar bir pansiyonda kaldılar.beraber uyudular daha doğrusu uyumadılar.peyton ölen annesinden ailesinden bahsetti.ve babasının ona verdiği bilekliği hikayesini anlattı.sonra sabah oldu gittiler.ceseti kontrol etmeye babası olmadığı anlaşıldı.sonra brooke aradı.babasının iyi olduğunu söyledi.ikisi tam dönmek üzereyken peyton pansiyonda bilekliğini düşürdüğü anlaşıldı ve geri döndüler.ve o an olan oldu ikli duygu patlaması yaşadı.tam dahada ilerken (öpüşmenin ilersi) lucasın boynundaki kolye peytonın saçına dolandı.lucas o kolyeyi bana brooke verdi dediler.ve konuşamadan pansiyondan ayrıldılar.ertesi gün şehre döndüler peyton bu olayın yaşanmamış saymasını çünkü salakça birşey olduğunu söyler.ve bunu brooke anlatmazlar.lucas spor odasında aynaya bakarken boynundaki kolyeyi çıkarır.ve peyton'ın yanına gider okulun ortasında onu öper.ve kendisinin duygularının ona olduğunu ona deliler gibi aşık olduğunu söyler.peyton bunu yapamam desede duygular sarmıştır onları.lucas brooketan ayrılacağını söyler.lucas ve peyton gizli gizli görüşmektedirler.o gece lucas brooke gerçekleri açıklayacaktır.kütüphanede peytonla buluşup konuşurlar. (aşk cümleleri tabi) ve öpüşürler.Haley bunları görür.Lucas ve Haley bu yüzden tartışır.Brooke herşeyi anlatacakken Lucas Keith ile kaza geçirir.Yoğun bakıma alınır.Peyton hastaneye 1 kere gider.Brooke var diye başka gitmez.Lucas kendine gelir.Eve gelir Lucas sonrasında.Peyton gelir.Lucası öper filan.Lucas neden gelmediğini filan sorar.Lucas artık herşyi Brooke açıklyacağını söyler.Sonra Peyton ilk defa kendi için yaşamaya karar verir.Ve Lucas'a sarılır.Bundan önce hep Brooke ve çevresi kırılmasın üzülmesin diye yaşamıştır ama bu saaten sonra kendi için yaşayacaktır.Sonrasında Peyton ve Lucas msnleşirler.Peyton brooke çiziyordur. "Hani biz dostluk" yazısı ile kamera ile birbirlerini izliyorlardır.Lucasla.Lucas özlediğini filan söyler.Peyton işim var diyip çıkar.Kamerayı açık unutmuştur ama. Brooke Lucaslara gider.Lucası içerde uyuyor sanıyordur.Ama Lucas hasta haliyle Peyton'a gitmiştir.Aşk konuşmaları gene.Sonra Lucas fenalaşır.Peytonlarda.Brooke ise kameradan olanları duymuş ve görmüştür.Sonrasında Peyton Lucasla konuşmaya gelir.Onu sevdiğini ama Brooke'un dostu olduğunu onu üzmek istemediğini söyler ve Lucasla dost kalmasının mantık olduğunu söyler ağlaya ağlaya orda ayrılır.Onun ardından Brooke lucasa gider.Ve Peytonla olanları kameradan gördüğünü ayrıldıklarını söyler.Sonrasında Peyton'a gider.ona hakaret eder ve dostluklarının bittiğini söyler.Ondan 2-3 Bölüm sonra Lucas barda bir kızla yatar.(Bu kız Jack'in kızının annesidir) SOnrasında Brooke bu kızla dost olur.Adı Nikkidir.Lucas Haley'nin partşisine Peytonla gitmeye karar verir.İkili yeni başlangıç yaparlar.Partiye Nikki ve Brooketa davetli olmadıkları halde gelirler.Nikki ve Peyton kavga ederler.Nikki gerçeği açıklar.Peytonda Lucas'a artık hayatınmdan çıkmasını söyler.Brooke ve Peyton barışırlar.Artık hayatlarında Lucas olmamalı derler filan.Lucas şehirden ayrılır.İlk sezon böyle biter.
sweet_things 21-09-06, 18:20 cok saol canım gercekten cok iyi oldu anlatman.bişi bilmeden izlemek cok tuhaf oluo.bi de bişi merak edıorum lucas ve peyton 2.sezonda veya 3.sezonda tekrar birlikte olmaya baslıcaklar mı_?baslıcaklarsa ne zaman_?
ne yazik 2.sezonda peyton ve lucas adına brşey yok ama 3.sezon sonlarına doğru peyton lucası sevdiğini anlıyor filan sezon öyle bitiyor.4.sezon umutla olmasını beklemekteyiz
wwfetr ilk sezonu anlattığın çok iyi oldu:)güzel bölümlerdi:)
ama çok moralim bozuldu ya demek bu sezon peyton ve lucas arasında birşey olmayacak:(3.sezonun sonuna kadar bekleyeceğiz:(
arkadaslar bırakın lucas la peyton u. brucas en ii si.hani bi laf var '' brucas is tehe best, ..ck of the rest''
bence peyton güzel hos da kendine güveni yok, birine sahip cıkacak yetenekte de değil. butun umudumuz lucas&brooke un daha ilermesidir..
sweet_things 23-09-06, 21:16 arkadaslar bırakın lucas la peyton u. brucas en ii si.hani bi laf var '' brucas is tehe best, ..ck of the rest''
bence peyton güzel hos da kendine güveni yok, birine sahip cıkacak yetenekte de değil. butun umudumuz lucas&brooke un daha ilermesidir..
tabi bunlar senin fikirlerin arkadasım saygı duyuyorum ama bana brooke ve lucas hiç sıcak gelmıo.peyton ve lucas karsılastıklarında bi heycan oluo ama aynı şey brooke da olmuo..
aslında lucas ve peytonun öyle adam akıllı bir sahnelerini izlemedik,sadece lucas brooke ile birlikteyken peytonun babası için gittikleri yerdeki sahneleri hariç...ama brooke ve lucasın bu sezon ve 3. sezondaki sahneleri süper gibi görünüyordu bende brooke ve lucas diyenlerdenim yani:)
arkadaslar 3. sezonu izleyin siz de fikir değiştirirsiniz gibi geliyor bana. lucas&brooke cok ii.. artık brooke ve lucas ın ciddileştiği ve olgunlaştıgını görüyoruz ve bence mükemmel.
---allah herkese bi brooke nasip eder inş..----
sweet_things 25-09-06, 22:08 brooke ve lucas diyenlere katılmıorum ama saygı duyuyorum ayrıca brooke cook guzel bı kız..ama ne biliyim işte bence peyton daha tatlı.lucasla daha ii bi çift gb gelıo
2.07 Let the Reigns Go Loose
Karen’ın yeni kulübünün açılışında herkes hazır bulunur. Lucas ve Felix, Anna konusunda yumruk yumruğa gelir. Chris kulübün açılışındaki
programından vazgeçince, Haley, Peyton’a yardım edebilmek için sahne korkusuyla yüzleşmek zorunda kalır. Mouth, Brooke sarhoşken ona asılmaya çalışırken araya Felix girer. Keith ve Jules ise aralarındaki ilişkinin yeni bir boyut kazandığını fark eder. Bu sırada Dan, kasıtlı olarak Karen’a, Deb’in Keith ile beraber olduğunu söyler.
2.08 Truth, Bitter Truth
Tüm kızlar Haley’nin evinde parti yapar, ancak işler kontrolden çıkar. Lucas ve Nathan ise basketbol oynamak için Charlotte’a gider.
2.09 The Trick Is To Keep Breathing
Anna’yı bir davete götüren Lucas, gecenin sonunda Brooke ile beraberdir. Nathan ise Chris ile zaman geçirdiği için geç kalan Haley’e çok sinirlenir. Bu arada Peyton da büyük bir sıkıntı içindedir.
yaw sezon 2 full war elimde altyazı çıkmıyo kaldık 2x15 te :fighting2
shinedark(lp) 28-09-06, 12:58 yo yoq ya ne broke-lucas ı peyton ve lucas bambaska abi bunu goremıyosanız korsunuz yanı size hiç bişi demiom valla ben 10 sezonda islesem fikrim degismessss peyton gibisi var mı yaaa broke saten asla peyton gibi olgun olamadı bence tamamen zıtlar luke ile
sende brooke ve lucasta bizim gördüğümüzü görmüyorsun demekki...bu zevk meselesi ben peytonun olgun olduğunuda hiç düşünmüyorum...hatta ordaki hiç birinin olgun olduğunu düşünmüyorum
peyton içlerinde en mantıklısı. hem ailesi yanında değil kendi başında ayakta hata yaptıktan sonra düzeltiyor.birde brooke gibi hatalarını başka erkeklerle yatarak örtmeye çalışmıyor.
felixle yatta SPOILER-->sırada chris var :) 4.sezonda bakalım kimlerle yatacak :D
peyton en süper karakter. lucas ve peytonda en ideal çift :D
lütfen dizinin ileriki bölümleriyle ilgili konuları spoiler başlığında paylaşınız.
Benn Hep Okuyorumm Yazmka Istemedimm Hic Bir Zmn Ama Simdii Yaziyorummm Gercegi Soylemek Gerekirse Brokee Cok Guzel Kiz En Guzelleri Ve Cekicelerii Ama Zekilik Ve Akillik Bakimindaaa Peydonn Eyer Lucasa Kim Yakisiyo Derseniz(ben Derim Ama)=))dizidee En Cokk Peydon Yakisiyolar Ilk Bastan Beri Onlarin Askii Vardii Saden Insalah Sonra Onlari Goruruxxx Peydon====lucass
bugünkü bölüm süperdi...sonunda brooke ve lucasın konuşması geldi...
brooke'un aslında ne istediğini,erkeklere güvenmek istediğini anladık..
Hafta sonu 2x16 ve 2x17. bölümlerin çevirisini malum siteye yükleyeceğim. :)
bu bölüm süperdi...lucasın kalbindeki kişinin brooke olduğunu ama malesef zamansız gidiş sahnesi çok güzeldi:)
mouth a bu akşam bayıldım:) lucas a söledikleri çok güzeldi.''brooke seninleyken rahatsız olmamıştım çünkü birbirinizin eşi olduğunuzu düşünüyordum..." eeee doğru söze ne denir :)
dan'den gıjkK aLıyorm, ne olursa olsun kardesine bunu yapmamalıydı.. gıjK herif!! bu arada chad eski eşi başkasıyla öpüşürken onu izlediğinde baya zorLanmş olmalı ya, yazıkK:blink:
açıkçası ben lucasa gıcık olmaya başladım peytona gidipte biz dostuz benimle herşeyi konuşabilirsin demesi çok saçmaydı peytonın dedigi şey çok dogru dostum olsaydın son zamanlarda ne yaşadıgımı neler yaptıgımı bilirdin dedi.jack'in gelmesi peyton açısından çok iyi oldu peytonı bu kötü durumdan bence sadece jack gibi duyarlı ve olgun biri kurtarabilir dün akşam izledigim bölümden sonra anladım ki peytonın dogru dürüst bir dostu yok kız ne durumda kimsede ona yardım etmiyor bu dizi başlarken ilk başta Nathan bana ne istedigini bilmeyen uçarı bir karakter gelmişti ama şimdi anlıyorum ki tam tersi ne istedigini bilmeyen tek kişi lucas hani peytona aşıktı ne olduda birden brooke aşık oldu bence lucas peytonı hak etmiyor.
sweet_things 04-10-06, 09:02 açıkçası ben lucasa gıcık olmaya başladım peytona gidipte biz dostuz benimle herşeyi konuşabilirsin demesi çok saçmaydı peytonın dedigi şey çok dogru dostum olsaydın son zamanlarda ne yaşadıgımı neler yaptıgımı bilirdin dedi.jack'in gelmesi peyton açısından çok iyi oldu peytonı bu kötü durumdan bence sadece jack gibi duyarlı ve olgun biri kurtarabilir dün akşam izledigim bölümden sonra anladım ki peytonın dogru dürüst bir dostu yok kız ne durumda kimsede ona yardım etmiyor bu dizi başlarken ilk başta Nathan bana ne istedigini bilmeyen uçarı bir karakter gelmişti ama şimdi anlıyorum ki tam tersi ne istedigini bilmeyen tek kişi lucas hani peytona aşıktı ne olduda birden brooke aşık oldu bence lucas peytonı hak etmiyor.
kesinlikle katılıyorum.ne kadar peyton ve lucasın bırlıkte olmasını ıstesemde..dızılerın akışını oyuncuların gercek hayatlarına gore deiştiriolar.chad ve sophia gercekte beraberlerdi.bence buyuzden lucas brooke olmaya basladı..SPOILER---> 3.sezonda böyle deilmiş en azından yani hep lucas ve brooke deıl..
BU HAFTANIN ÖZETLERİ
2T5266 / Somewhere A Clock Is Ticking / 17.10.2006
Keith ve Jules’un nikahı gelip çatmıştır. Brooke, Lucas’tan törene kendisini götürmesini ister. Bu arada Nathan da Haley ile olan evliliği hakkında önemli bir karar aşamasındadır. Jake ve Peyton ise ilişkilerinde bir adım daha atar. Öte yandan Karen ve Andy, Jules’un Dan’le olan gizli ilişkisini öğrenir.
2T5267 / Something I Can Never Have / 18.10.2006
Dan’in, Jules’a kendisine aşık olması için para verdiğini öğrenen Keith, onunla ciddi bir kavgaya tutuşur. Anna, Felix’i okulun müdüriyetine şikayet eder. Bu arada Nathan da Haley’i eve geri getirme ihtimalini düşünmektedir.
2T5268 / The Lonesome Road / 19.10.2006
Haley’i görmeye giden Nathan, dönüş yolunda biraz kafa dağıtmak için Taylor’a uğrar. Bu arada Anna’nın eski kız arkadaşının beklenmedik bir ziyarette bulunması, Anna’ya ailesine cinsel tercihi konusunda açıklama yapmak için cesaret verir. Peyton ve Jake ise bebeği Nikki’den gizlemeye devam etmektedir.
ya burası nie genelde boş one tree hill bence süper birdizi hatta en sevdiğim dizilerden biri ama ben lucas le brooke u yakıştırıyorum en çok brooke u seviyorum çünkü Haley ne zqaman dönecek acaba bu hafta işi döner heralde dönsünbiran önce ya
06_haziran_15 15-10-06, 15:02 haley kocasını bırakıp şöhretin peşinden gitti hemde chrisle birlikte ama
nathanı çok seviyo geri döner bence
benimde favori çiftim nathan&haley
haley kocasını bırakıp şöhretin peşinden gitti hemde chrisle birlikte ama
nathanı çok seviyo geri döner bence
benimde favori çiftim nathan&haley
söhretin peşinden gitmedi öyle bir kız değil hayallerinin peşinden gitti ama nasıl lucas peytonu haketmiyo bence haleyde nathanı haketmiyo ya nathanı ne halde bıraktı gitti üstelik nathan onu ooo hayallerindeki basketden bile vazgeçmeyi göze alacak kadar seviyo haley iyi kız ama bende kızgınım ona Brooke umda gittikce dahada iyibiri olmaya başlıyo Lucaslada ben çok yakıştırıyorum
yaa bizde cnbce olmadığı için ben izliyemiyorum böyle dizileri bunuda gözden kaçırmışım Chad Michael Murray oynuyomuş ben aşığım o çocuğa yaa mumya eviyle cinderella storyy de tanıdım bu çocuğu ve oyunculuğunu çok sempatik buluyorum ama maleseff istesemde izleyemem çünkü cnbce çıkmıyor bizdeee:icon_cry:
ya acaba taylor haley'e nathan ile olan iliskisinden mi bahsetti? yoksa öyle apar topar gitmezdi yani. çünkü ilk gördüümüzde haley kanapeye uzanm1s agliyodu, sonra taylor geldi konustular biraz orda kestiler bir de baktik haley toplamis esyalarini gitmis. bence haleyin kafasi karisikti taylor anlatinca o siirle gitti.
gerçi ben bu hafta hiç bakamadim ki ne oldu bilmiyorum ama öyle tahmin ediyorum
ya nathan son zamanlarda kendine geldi ve diziye renk katıyo.. adamım benim ya :))) haleysiz daha iyi bence... yani böyle salak bi haley ile olmazdı... ben diyorum hep; bu dizide lucas, karen, haley kadar daha salak karakterler yok.. ama anlatamıyorum; ya diğerleri her zaman kötüler, ama bu saydıklarım çok tutarsız ne yapacağı belli olmayan karaktersizler... YA BROOKE bile ne olduğunu çok iyi biliyo daha ne diyim...
bu haftaki bölümlerde brooke felixin peytona yaptıklarını öğrendi ve arkadaşı için direk terketti (peki hakediyor mu peyton hayır :) ) neyse lucasın yaptıkları çok hoştu brooke'a gittikçe aşık oluyor ve ona bağlanıyor onun için bir şeyler yapıyor
peytonda jake' seni seviyorum dedi :) bakalım neler olacak daha neler göreceğiz zaten sağı solu belli olmuyor küçük dallas gibi :):)
bir de dünkü bölümde karenin brooke verdiği ceza ve lucas onu görünce selam külkedisi demesi çok güzeldi :) birbirlerine bakışları ...harikalar
haley son zamanlarda iyice sinir oldum gittikce ne oldum delisi bir insan olup cikti. nathan'i hic hak etmiyor.
ya 2 . sezon u izledikçe hayal kırıklığına uğruyorumm
shinedark(lp) 24-10-06, 15:52 ne alaka ya 2. sezondan daha ne bekliyorsun??
bence 2. sezon manyaq gidiyo valla herifler yaratıcı one tree hill in 2. sezonuna kotu diyenler bence gidip the oc nin . sezonunu izlesinler
crazy_sinem 24-10-06, 17:19 arkadaşlarr lütfenn tartışma ortamına dönüştürmeyelim arkadaşımızz 2.sezonu beğenmemiş,hayal kırıklığı uğramış,umduğu gibi bulmamışş onun fikrine saygı gösterelimm...herkess aynı şeyi beğenmek zorunda değill benim fikrim 2. sezonn süperrrrr ve bencede adamlarr çokkk yaratıcıı ....HERKESİN FİKRİNE SAYGI DUYALIMM EĞER BU TARTIŞMAA ,BAŞKASININ FİKİRLERİNE KARIŞMA DEVAM EDERSE MODLARA BİLDİRCEMM ONA GÖREE...........
motocycleboy 24-10-06, 17:39 2. ve 3. sezon raitinglerde dibe vurmuşdur...
Mükemmel bir 1. sezondan sonra beklenen bi sonuçdu zaten, tabi peyton ve lucasın birlikde olmamalarıda raitingleri düşürdü... izlediğim tek dizi ama gerçek şu ki 2. sezon en kötü sezondu...
bugünkü bölümde peyton brooke'a aynen şunları söylüyor :) lucasa kalbini yeniden açmaktan korkma aşktan kaçılmaz falan...brooke'ta ya her şey gene kötü olursa diyor..o da denemeden bilemezsin diyor ..sonra brooke şu üçlü olay olursa diyor peytonda sorun olmaz en azından bu sefer aranıza ben girmem diyor :):) (tabi canım iyiki girmedin)
lucas ve brooke çok tatlılardı...
nathanın rüyamda seni gördüm banyo yapıyorduk demesi ve timin hali çok komikti tabi brooke'un tepkiside :):)
ya ben en çok nathan nın haline üzülüyorum keşke haley le beraber olsa tekrar:img-angel :img-clapp
bide sizden bişi rica etcem ben bu sezonun başını izlememiştim bana anlata bilirmisiniz
:not_i:
bugunu sabırsızlıkla beklıyoruumm dun sonu cok kotuydu:( lucas la brooke cok kotu oluo ya ıkısıde soleyemıolarr bı de aynı ewde yasıycak larr o brooken peytonn fotolarnı buldgu sahne cok kotuydu oofff offf LUCAS~BROOKE :'(:'(
merhaba arkadaşlar ya dünkü bölümde G.B Shaw ın o trajedi ile ilgili sözünün tam halini hatırlayan var mı? hani iki tür trajedi vardır fln diyordu. ama ingilizcesini.. hatırlayan biri varsa yazabilir mi acaba:)
motocycleboy 03-11-06, 07:43 merhaba arkadaşlar ya dünkü bölümde G.B Shaw ın o trajedi ile ilgili sözünün tam halini hatırlayan var mı? hani iki tür trajedi vardır fln diyordu. ama ingilizcesini.. hatırlayan biri varsa yazabilir mi acaba:)
“There are two tragedies in life. One is to lose your heart's desire. The other is to gain it.”
Paparimskiy 03-11-06, 10:23 bu sezonun yayın saati çok kötü. geçen sezon hiç bir bölümü kaçırmadım,ama bu sezon yetişebildiğimi izleyebiliyorum...keşke izleyebilsem :(
crazy_sinem 03-11-06, 10:41 bencee çokk normAL saati rahatlıkla izleyebiliyorum ama yazılı zamanlarımda birazz zor oluoo ...ama genede dizimin saatindenn çokk memnunummm hiç değişmesin.....
|