Tüm Versiyonu Göster : Yeditepe İstanbul

Sayfalar : [1] 2

ozzde
17-09-04, 08:30
Arşivlenmesi gereken dizilere baktımda Yeditepe İstanbul'u isteyenlerin sayısı çok.Benimde hayatımda önemli bir yeri olduğu ve bu konu ile ilgili forum olmadığı için açmayı uygun buldum.Bilen biliyodur da ben hatırlatmak istedim.Ben dizinin fanatiğiyim.Tekrarları perşembe yayınlanıyodu ki hala öyle.Okuldan perşembeleri öğle aralarında kaçardım.Yada perşembe okula gitmezdi.Beni başka hiçbir şey bu kadar tutkunu yapmamıştı.Hatta o kadar seviyodumki sesleri teybe kaydedip sıkıldıkça yakıp kulağıma dinliyorum.Hala tekrarlarını büyük bir hayranlıkla izlerim.Bu nedenle perşembe günleri bütün işlerimi dizi saatine göre hazırlıyorum.Dizide en sevdiğim karakter Yusuftu(Emre Kınay)ve de Aliydi(Uğur Polat).Yeditepe İstanbul sevenleri beklerim.

^^Aşkın kar-zarar defteri yok.
Alacağın varsa yüreğine yazacaksın!^^

magnolia
17-09-04, 09:10
Kesinlikle katılıyorum.. Yeditepe İstanbul muhteşem bir diziydi ve maalesef yayından kalktı. Birçok yeni yerli dizinin onun yanına bile yaklaşamayacağını düşünüyorum. Zaten Yeditepe İstanbul'da oynayan Meral Okay'da bana kalırsa İstanbul Şahidimdir'i o diziden etkilenerek yazdı, güncel mafya hesaplaşmalarını dahil ederek...

ozzde
17-09-04, 09:35
En azından Emre Kınay ve Uğur Polat'ı dahil ederek o güzelliği şimdi de İstanbul Şahidimdir de yaşatıyor.Yeditepe İstanbul uzun sürseydi belki bu tadı vermeyecekti her şeyin fazlası zarar. :roll:

sinem83
24-09-04, 04:49
yeditepe istanbul bence de tek kelimeyle muhtesem bir diziydi aynen ben de persembe gunleri tvnin karsisinda yerimi alip trt intten izliyorum her izleyisim ayri bir tat veriyor bir de dizinin belirli sahnelerinde degisik calan muzikler muhtesem sahnelere eklenince degmeyin keyfime:) derya koroglunu da terik etmek lazim bayiliyorum yaa acaba bir yerlerden bulabilir miyiz bu muzikleri??

ogretmen04
03-10-04, 08:48
bu güzel filmin bir hayranıda benem...devamının çekilmesi doğrusu çok güzel olur...

volvox
19-10-04, 15:31
Yeditepe İstanbul tekrar bölümleriyle hafta içi her sabah 12:00 de trt 1 de

daybreak
21-10-04, 09:47
yaa biz izleyemiyoruz amaa

_hasret
28-10-04, 01:35
ya evet Yeditepe Istanbul cok güzeldi. oyuncular süperdi...

iremneva
30-10-04, 08:25
Oyuncularıyla senaryosuyla gerçekten halkı anlatan bi diziydi bazı diziler gibi marjinal uçları değil merkezde bi yapımdı .ve filmi insanları sıkmadan bişeylerin rayına oturmasından sonra tam kıvamında bitirmeleri çok iyi oldu .belki daha uzatsalardı .şuanki beğeniyi hissetmeye bilirdi seyirci .tek sorun özgü namalın oyunculuğunu ben pek sevmem keşke daha iyi birini seçebilirlerdi.

Hanife_Gumus
22-11-04, 12:44
Zuhal olcay, Uğur Polat, Emre Kınay, Meral Okay, Özgü Namal, Ruhi (soyadı aklıma gelmedi :cry: ) hepsi bir birinden kalite oyuncular ve kaliteli bir yapımdı keşke yine onun gibi diziler yapılsa da izlesek...

ehlocan
25-11-04, 09:07
yeditepe istanbul bence de tek kelimeyle muhtesem bir diziydi aynen ben de persembe gunleri tvnin karsisinda yerimi alip trt intten izliyorum her izleyisim ayri bir tat veriyor bir de dizinin belirli sahnelerinde degisik calan muzikler muhtesem sahnelere eklenince degmeyin keyfime:) derya koroglunu da terik etmek lazim bayiliyorum yaa acaba bir yerlerden bulabilirmiyiz bu muzikleri??

http://www.dazlak.com/liste.asp?arama=D

bilenbiri
26-11-04, 18:37
Kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi Türk Dizileri'nden biridir Yeditepe İstanbul.

Oyuncular harika, senaryo harika, melodramik bir dizi ama komik şeylerde yok değil. Bir de tabi şimdi ekrandaki iyi dizilerin hepsinde bu kadrodan bir iki kişi var ana rollerde. Yeditepe İstanbul'un şansı da bu kadar iyi oyuncuyu bir arada bünyesinde bulundurması sanırım.

ozzde
06-12-04, 16:56
Kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi Türk Dizileri'nden biridir Yeditepe İstanbul.

Oyuncular harika, senaryo harika, melodramik bir dizi ama komik şeylerde yok değil. Bir de tabi şimdi ekrandaki iyi dizilerin hepsinde bu kadrodan bir iki kişi var ana rollerde. Yeditepe İstanbul'un şansı da bu kadar iyi oyuncuyu bir arada bünyesinde bulundurması sanırım.

Oyuncular harika olmuş ne yazar..Bizler kaliteli ile kalitesizi ayıramadığımız sürece......Sonrada reyting kaygısı yüzünden bu gibi kaliteli diziler yayından kaldırılıyor.Çoğu zaman bir son uyduruluyor;çoğu zamanda yarıda kesiliyor. :cry:

thamete
06-12-04, 21:53
Gelmiş geçmiş en güzel yerli dizi

insan bu dizide kendisini buluyor.mahallesini arkadaşlarını ve hayatı
dizideki tüm oyuncular (özellikle Uğur Polat) müthiş bir performans gösteriyorlar.
müzikler burdayım diye bağırıyor yeni türkünün kokusu var her melodide
hala araştırıyorum ama hiçbiryerde bulamadım.

diyaloglarsa insanı derinden vuruyor
bir sahnede uğur polata arkadaşı soruyor o kadar yıl hapiste yattık hayallerimizin peşinden gittik ama hiç bir şeyi değiştiremedik şimdi olsa ne dilerdin diye
cevap beni bitirmişti
''ÖZÜR DİLERDİM''

-Ezgi-
06-12-04, 23:03
Tek kelimeyle .. Süper ,
Bu diziye gözümü kirpmadan izledigimi bilirim .. çok güzeldi, bitti :cry:

yasena
10-01-05, 20:15
harika bir diziydi diyalogları harikaydı.öyküler,insanlar çok güzel çizilmişti.ali karakterini çok severdim

trkn_g
10-01-05, 20:49
uzun seneler sürmesi lazımdı..neden bittiyse...

buğün trt de izledim saat 12 de sonuna geldi dizinin hatta yarın son bölümü ...yazık oldu..

yeniden bir şeyler yapmaya çalıştılar ..istanbul şahidimdir gibi aslında oda tutardı ama tutmadı...bir ara çemberimde gül oyayla aynı saate takıştı perşembeye alındı sonrada bitti...
3 dizi izledim 3 üde süperdi
1.şaşıfelek çıkmazı
2.yeditepe istanbul
3.şu anda da devam eden ve bu klasiklerimin arasına girecek olan çemberimde gül oya...

bu kadar uyduruk gaydırık dizi varken aradan bölelerinin çıkması süper ...
bu dizileri yapanlarda...:)

yalniz_kurt
11-01-05, 09:51
süper bir diziydi !!!

daybreak
11-01-05, 15:34
muhteşem bir diziydi.

ehlocan
11-01-05, 16:00
Bu dizinin kadrosu kadar süper bir kadro başkja hiç bir dizide birararya gelmedi şu an bazı dizilerin oyuncu kadrosu da çok güzel çok iyi genç yetenekler var ama hepsi oyunculuğunun zirveinde sanatçılardan oluşan bir kadrosu olankaç dizi olduki

daybreak
11-01-05, 16:05
böyle kadro bir yedi tepe istanbulda bir de bir istanbul masalında var :)

candy33
01-02-05, 08:33
çok güzel bir diziydi.ama ben sonunu kaçırdım.yazın tekrarını izledim ama bir türlü sonunu izleyemedim

adumlupinar
01-02-05, 12:26
Bu dizi kadar beni etkileyen hiç bir dizi yok.Her konuşmaları bir hayat dersi gibiydi.Sevginin yüceliğini,fedakarlığını çok güzel anlatıyordu.Ben hep tekrarlarını seyrettim.Daha tekrarı yeni bitti.Sanki öğle aralarım bomboş kaldı.Tüm oyuncular harika,senaryo harika,yapım harika.........daha başka ne denilebilir ki.Ben çok gözyaşı döktüm diziyi seyrederken.Yine verseler yine defalarca seyrederim.

deny
02-02-05, 19:31
gercektenede cok gusel bı dızıydı.bu kadar kalıtelı oyuncuları bır arda bulmak zor.
duru:seni seviyorum omer.seni mardınde o ilkokulda bulacak kadar sevıyorum.ama olmaz.bana vakit ver....

ehlocan
03-02-05, 12:47
Duru Ömer'in vücuduna çizdiği D harfini görünce sorar
:arrow: Bu neyin "D"si
:arrow: Hiç dünyanın "D"si çok güzel bir diziydi

dilan_04
07-02-05, 14:26
Bazen izliyordum,ve gerçekten çok güzel bir diziydi.Kadrosu,konusu,...

umuttaciri
18-02-05, 13:00
ÇOK FARKLI BİR HAVASI VARDI ELİMDEN GELDİĞİMCE TAKİP ETMEYE ÇALIŞTIM HELE ITIR ESEN'İ GÖRÜNCE ÇOK ŞAŞIRDIM YILLAR SONRA YENİDEN KAMERA KARŞISINDAYDI HİÇ DEĞİŞMEMİŞTİ 16 SENE ÖNCE TAKSİMDE GÖRDÜĞÜM GİBİYDİ

aliye:-)
19-06-05, 07:50
yeditepe istanbul çok güzel bi diziydi zuhal olcay uğur polat emre kınay özgü namal hepsi harika oyuncular...

sinem83
21-06-05, 10:44
yeditepe istanbul... her izleyişimde beni alıp başka yerlere götüren dizi... TRT keşke bir güzellik yapıp bu yaz da tekrarlarını verse... istek yapsak faydası olur mu acaba??

yalniz_kurt
22-06-05, 16:02
bu dizinin bende sonunu kaçırdım ... biraz anlatırmısınız ?

joshandme
22-06-05, 16:10
bende bu dizinin soın bölümünü izleyememiştim . dizinin son bölüm olduğu gün yazılıya çalışıodum ...

kadro müthişti ....çok ii bi diziydi . bizimkilerin anlattıklarına göre sonunu ii bağlamışlar ...

esma_ela
27-06-05, 15:27
kesinlikle orada bir zuhal olcay ve hayrani oldugum biir ugur polatin olmasi bile yeter..meral okay da olaganustu bir performans sergiledi...itir eseni de yillar sonra bir yapimda gormek de ayri bir zewkti

burcuuu
24-07-05, 15:55
sewerek izLediğim diziLerden biriydi konusu,oyuncu kadrosu çok qüzeLdi..

WİTH ROSE
11-08-05, 14:10
Süper Bir Diziydi Ama Niyese Onuda Kaldirdilar

sinem83
11-08-05, 17:30
dizi kaldırılmadı ki, son bölümü de yayınlandıktan sonra yanlış hatırlamıyorsam 46.bölümünde bitti.

WİTH ROSE
12-08-05, 11:17
sonuçlanmamıştı ama siyasi olduğu içiin kaldırıldı diye duydum ben

ikizler79
12-08-05, 22:50
Aynen arkadaslar hepinize katiliyorum.
gercekten cok kaliteli bir diziydi.ama yayindan kaldirilmadiki.
yedi tepe istanbuldaki bütün oyuncular rollerini cok iyi oynamislardi.
gelmis gecmis en iyi dizilerden biri bence.

halime_92
20-08-05, 21:06
merhaba perşembe günleri hala yayınlanmıyooooooooooor canım

sinem83
23-08-05, 11:40
ne yazık ki yayınlanmıyor, haftada 1 bile yayınlansın razıyım yaa:(

ozzde
28-08-05, 21:15
Ben dizimi özledimmmmmmmmm.Ve emre kınayı tabiki.... :(

sisley
05-09-05, 16:39
dizinin kadrosu çok iyiydi emre kınay ,zuhal ocay,oktay kaynarca, meral okay,yasemin conka ,özgü namal bir daha zor bir araya gelir bir kadro dizide çok güzeldi

sinem83
05-09-05, 16:44
dizinin kadrosu çok iyiydi emre kınay ,zuhal ocay,oktay kaynarca, meral okay,yasemin conka ,özgü namal bir daha zor bir araya gelir bir kadro dizide çok güzeldi
bence de... kesinlikle şu ana kadar izlediğim diziler arasında bu kadar kendimi sanki onlardan birymiş gibi hissettiğim, hikayeyi bu kadar gerçekçi yaşayabildiğim ender dizilerden biriydi, muhteşemdi...
keşke imkan olsa da bir kez daha izleyebilme fırsatını bulabilsek...

Dionysos
14-09-05, 13:38
ben de birşeyler yazmak istedim.
kesinlikle mükemmel bir diizydi resmen diiznin olduğu günü ve saati 4 gözle bekliyordum.ama ne demişler her güzel şey bitermiş malesef :(

erendiz64
17-09-05, 22:35
muhteşem bir dizi idi. Her şey tadında yaşandı. Aşklar da, öfkeler de, arkadaşlıklar da. Muhteşem

ozzde
19-09-05, 16:07
Dizi siyasi nedenlerden dolayı bitmemiştir bence arkadaşlar.Bitme zamanı geldiği için bitti.Tek kötü yanı dizinin son bölümü olduğu daha önceden söylenmemişti.

gecemavisi
07-10-05, 09:39
ÜNSAL SİCİLLİ nin yedi tepe istanbul daki mükemmel oyunculuk performansı inanın büyüleyiciğdi :)

calegecal
12-10-05, 16:36
dizinin yayınlandığı yılı düşünüyorum da dizinin olduğu gün herşeyimi ona ayarlamıştım. dizi hakkındaki yazıların çoğunu okudum onlara cevaben de bir kaç şey söylemek istiyorum. diziyi izlerken iki türlü seyirci kitlesinin olabileceğini düşünmüştüm kendi kendime. bunlardan biri, olcay şunu yapmış, bu bölümde o bunu yapmış diyerek diğer dizileri izler gibi izleyen kitle. diğeri ise kendine bile anlatamadığı bir derinlik hissedip onu yaşayarak izleyen kitle. böyle düşündüğüme göre beni ikincisinden saymak doğrudur herhalde. daha dizi yayındayken işte o zamanlar hep derdim ki kendi kendime, bu dizi öyle bitecek ki işte bahsettiğim ilk seyirci kitlesi ne olup bittiğini anlamayacak tam olarak. acaba neden bitti, parada mı anlaşamadılar, kanalla mı araları açıldı, oyuncular mı diziden çıktı gibi senaryolar üretecekler kendi kendilerine ve diziyi yarıda kestiler diyecekler. ben bu düşüncelerimi o zaman dizinin internet sitesinde halkla ilişkilerle ilgili şahsa dile getirdim. forumda birisi dedi ki son bölüm olduğunu söylemediler. işte benim maili yazdığım zaman meğerse son iki bölüm kalmış. velhasıl nitekim düşündüklerim, dile getirdiklerim aynen de oldu. son bölümünü de yeni aldığım kayıt cihazını denemek için kaydetmiştim. tabi işin ilginç yanı da o bölümü izlerken 'aman allahım bu son bölüm!' diyebilmekti. o yüzden bence işte yasaklanmış diyorlar, şunu diyorlar bunu diyorlar hepsi hikaye. gereken yerinde ve harika şekilde bitti. son sahneyi hatırlatayım size. olcayın artık bir işi var ambulans şoförü. evet hayata tutunabiliyorum artık düşüncesiyle söylediği şarkı ve kahkahası.. orda düşünülen, ne olursa olsun hayatın acı yanlarının hiç bitmeyeceği.. ama hayat nitelikli insanları ödüllendirir..
bu arada hani dizinin sitesine mail atmıştım dedim ya, işte o zaman bana son bölüm senaryosunu gönderdiler. isteyenler mail adresimden benimle kontakt kurup kendilerine göndermemi arzulayabilirler. işin kötü yanı hiç bir diziden keyif alamıyorum artık. severek oluyorum, reklam arasında kaçıyorum. herkese güzellikler diliyorum..

tis498
19-10-05, 12:44
benim şimdiye dek izlediğim en iyi dizilerden biriydi.trt1 in tekrarlarının yanında o zamanlar trtint te yayınlanan ve tekrar sayılabilecek bölümlerini de izlemiştim.kabaca bir hesapla her bölümü 5-6 kez izlemiştim...

tek eleştirim bazı repliklerin fazla süslü olması ve anlaşılmazlığı.siz ne demek istediğini düşünedurun olaylar akmaya devam ediyordu...

yine de yapılmış en iyi dizilerden biridir.takdir edersiniz ki,bunların sayısı bir elin parmaklarını belki geçer belki geçmez...

kısaca bugün olsa yine işimi gücümü bırakır izlerim.ben çok sevmiştim...
unutamadığım bir sahnesi annesinin ali yi 'aydınlık oğlum!' diye sevmesi ve teselli etmesiydi...

ne diziydi!..

1907
28-10-05, 23:43
Diziyi seyretmedim ama denk geldikçe Trt'de bakıyordum. Özgü Namal oynuyormuş ya nasıl kaçırdımki:( kızıyorum kendime. Fakat Trt'de Koçum Benim haricinde dizi seyretmemiştim.. Bu yüzden dikkatimi çekmedi sanıyorum..

ozzde
05-11-05, 22:33
Diziyi seyretmedim ama denk geldikçe Trt'de bakıyordum. Özgü Namal oynuyormuş ya nasıl kaçırdımki:( kızıyorum kendime. Fakat Trt'de Koçum Benim haricinde dizi seyretmemiştim.. Bu yüzden dikkatimi çekmedi sanıyorum..

Bence tv tarihinin en kaliteli ilk 3 yapıtından birini kaçırmışsın.Dvd sinin çıkması için neleri feda ederdim....

WİTH ROSE
05-11-05, 22:53
bencede çok güzel bir filmdi ben filme kendimi öyle bir kaptırıyordumki sanki orda o aşkı ben yaşıyordum bazen ağladıgım bile oluyordu oyuncuların hepsi süperdi zaten ben ugur polatın hastasıyım film de adını duyar duymaz filmin çok güzel olacagını anlamıştım zaten o diziden sonra bi çogu meşhur oldu özgü namal,önem (adını unuttum ) ,ruhi sarı(uşenk)...........daha aklıma gelmeyen bir sürü kişi senaryo çok farklıydı içimizden birinin hayatı gibiydi yayından kaldırılmasına çok üzüldüm sanırım uğur polatın oynadığı rol yüzünden bişeyler olsada tekrar devamını çekseler ne güzel olur demi ama hiç zannettmiyorum devamını çekeceklerini artık tekrarlarınıda vermiyorlar ama yinede içimde bi umut var
arkadaşlar sizden bi ricam var ugur polatın resmini bulan varsa lütfen koysun o benim herşeyim
sen olmasan ben solarım gül beyaz gül açarım

vuslattt
08-11-05, 14:15
arkadaşlar ben aranızda yeniyim ve ilk defa bu siteye giriyorum
cok güzel bir site yapmışsınız teşekürler
adım ismail
20 yaşındayım
okuyorum
ankaradan katılıyorum
yarışmacı arkadaşlara başarılar

arkadaşlar koyu bir yedi yepe istanbul hayranıyım acaba bu dizinin cd lerini bulma imkanım varmı birde afişlerini bulabilirmiyim
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
msn adresim
hayalet_066@hotmail.co

Hırçın Kız
18-11-05, 12:02
Bu dizi süperdi.Yayınlandığı sıralar fanatiği olmuştum.Hala da öyledir.Tekrarlarını bile izlerdim. Daha vermiyorlar ama.Zuhal Olcay'a bayılırım zaten.Uğur Polat'da çok yeteneklidir.Ve bir çok güzel isim bu dizideydi.Keşke böyle güzel bir kadro yeniden ekranlarda olsa.Zuhal Olcay özlettirdi kendini.

vuslattt
20-11-05, 10:13
haklısın bince bir numaraydı yedi tepe istanbul ondan başka dogru düzgün bir dizi seyretmedim kadro ve mekan cok mükemmeldi

calegecal
01-12-05, 13:54
bu sabah erken saatlerde yeditepe istanbul dizisinin ilk bölümünü trt int'te izledim. teletextten baktım günde iki defa sabah saat 8:30 civarı akşam da 20:00 civarı dizi tekrar yayında. ilgilenen arkadaşlara duyuruluuuurrr..

ve dizinin bir sahnesinde uğur polat'ın canlandırdığı ali karakterinin söylediği bir söz:

''Öyle sık değişiyor ki cepheler, bunun bir savaş olduğunu anlamakta güçlük çekiyoruz. Herkes birbirine benzemeye çalışırken kavganın sebebi güme gidiyor. Sonra birden derin uykular basıyor. Kendimizi çok ciddiye almaktan yorgunuz...''

Unutmayın. Hayat nitelikli insanları ödüllendirir..

sinem83
02-12-05, 15:54
bu sabah erken saatlerde yeditepe istanbul dizisinin ilk bölümünü trt int'te izledim. teletextten baktım günde iki defa sabah saat 8:30 civarı akşam da 20:00 civarı dizi tekrar yayında. ilgilenen arkadaşlara duyuruluuuurrr..

ve dizinin bir sahnesinde uğur polat'ın canlandırdığı ali karakterinin söylediği bir söz:

''Öyle sık değişiyor ki cepheler, bunun bir savaş olduğunu anlamakta güçlük çekiyoruz. Herkes birbirine benzemeye çalışırken kavganın sebebi güme gidiyor. Sonra birden derin uykular basıyor. Kendimizi çok ciddiye almaktan yorgunuz...''

Unutmayın. Hayat nitelikli insanları ödüllendirir..

çok teşekkürler calegecal çok müthiş bir haber bu... akşamları mutlaka izleyeceğim... hayatımda derin izler bırakan, muhteşem bir dizi, 1 kez daha zevkle izlemeye değer...:)

ARW€N
02-12-05, 23:41
Yaa arkadaşlar bu dizinin müziği çok güzeldi yaa.. Kimsede yok mudur acaba bu müzik :(

ozzde
03-12-05, 09:20
Dizinin 2. bölümünü dün tekrar izledim.İyiki rastlamışım.Özlem giderdim.2001 YILINA GİTTİM BİR AN

vuslattt
03-12-05, 09:26
ben cok sevindim sorma mükemmel bir haber bu gercekten hafta sonları oynamıyor sanırsam demi öle olsa gerek

Site tanıtım yapmak yasaktır.
Lütfen Forum Kurallarını Okuyunuz.

Test Mod.
Pinkzone

sinem83
03-12-05, 09:45
evet bence de hafta sonu oynamıyor...

yaa aslında izleyen arkadaşların birisi kayda alsa bazı sahneleri, bizimle de paylaşmış olur, iyi olur ama mesela ben yapmayı çok isterim ama bende de kayıt cihazı yok:( o güzel müzikleri de dinlemiş olurduk dizi boyunca çalan...

ozzde
03-12-05, 10:29
Bilgisayarımda trt-int çekmiyor.Çekse seve seve kaydeder ve buraya aktarırdım.Ama maalesef :(

calegecal
03-12-05, 16:11
isteyen arkadaşlar varsa dizinin son bölüm senaryosu var. ayrıca yine son bölümün sesini kaydettim, ki kaydettiğim bölümün yarısında son bölüm olduğunu anladım. hani aranızda müziği nerde bulunur diye soranlar var. trt-int'teki şu anki bölümlerindeki müzik değil tabi. aslı ilerleyen bölümlerde.. üşenmedim ve cep telefonumda müziğini çıkarttım. nokia ve ericsson'a ayrı ayrı hem de. bir çok arkadaşıma verdim. isteyen olursa gönderebilirim.. hatta bir arkadaşım polifonik melodili telefona göndermiş gayet de iyi olmuş.. aslında böyle durumda çenem düşer boyuna yazarım.. benimle sohbet etmek isteyenleriniz varsa mail arkadaşı olabiliriz.. hayatımda hiç chat yapmaya yanaşmadım. ama internet üzerinden sayısız iyi arkadaşım var.. herkese selamlar..

vuslattt
07-12-05, 15:39
HAKLISIN COK ÖZLEDİM O DİZİYİ BENCE TÜRKİYEDE YAPILMIŞ TEK DİZİ BU
KEŞKE KAYIT YAPABİLSEM DİZİNİN CD LERİNİ BULAMAYIZMI HİÇMİ ŞANSIMIZ YOK BU KONUDA TEKRAR TEKRAR DEFALARCA İZLERDİM HERALDE BANA YANIT YAZDIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOL

www.vuslat66.com.tr.tc

saol arkadaş bana cevap yazdın için keşke kaydede bilsek başka bulma
sansımda yok izleyemiyorum burda kanal cekmiyo deli olcam saolasın arkadaş

aklım hala orda

ozzde
07-12-05, 19:15
Hafta içi her akşam saat 20:00da trt-int te....

afganaf
13-12-05, 21:31
Bu tekrar yayında diziyi 3. bölümünden beri düzenli olarak Uydu TV kartımdan kaydedip DivX haline getiriyorum. Nasıl mutluyum anlatamam :D Yıllardır keşke kaydedebilsem diye bekliyordum nihayet kısmet oldu. Fakat ne yazık ki diziyi buraya veya herhangi bir yere upload edebilecek internet erişimim yok. 256k kullanıyorum ve her bölüm 2cd yani 1400mb. Ama benden size ufak bir jest. ;)

Dizinin müziği:

http://www.hemenpaylas.com/download/31944/Dizi_Muzigi-Yeditepe_Istanbul-www.afganaf.com.zip.html

ARW€N
14-12-05, 19:46
Bu tekrar yayında diziyi 3. bölümünden beri düzenli olarak Uydu TV kartımdan kaydedip DivX haline getiriyorum. Nasıl mutluyum anlatamam :D Yıllardır keşke kaydedebilsem diye bekliyordum nihayet kısmet oldu. Fakat ne yazık ki diziyi buraya veya herhangi bir yere upload edebilecek internet erişimim yok. 256k kullanıyorum ve her bölüm 2cd yani 1400mb. Ama benden size ufak bir jest. ;)

Dizinin müziği:

http://www.hemenpaylas.com/download/31944/Dizi_Muzigi-Yeditepe_Istanbul-www.afganaf.com.zip.html

bişi sorcam.. dizide bi müzik vardı slov bi müzik.. çok güsel bişidi.. onu indirebilceğim bi adres biliyo musun?
bu arada bu müzik için tşk :D

ozzde
14-12-05, 20:23
Dizinin hepsini değil ama belli bölümlerini kesip buraya kopya edebilir misin.Diğer türlü dosyalar büyük olacaktır elbette.Eğer imkanın varsa bir de bunu denesen..Bu akşam 10. bölüm bitti :rolleyes:

vuslattt
15-12-05, 10:42
slm arkadaş ben suan ankaradayım ben bu diziyi suan seyredemiyorum ve bu dizinin delisiyim bana yardıımcı olurmusun yardımcı olabilirsen cok sevindirik olurum

hayalet_066@hotmail.com

vuslattt
15-12-05, 10:45

Dizinin müziği:

ALLAH rızası için bana yardımcı ol cok sevinirim arkadaş tekrar ediyorum sendeki o diviksleri kopyalaya bilirmiyim ben ankarada oturuyorum cankaya balgatta adresimi veriyim bu konuyu bi konuşalım

hayalet_066@hotmail.com

Hırçın Kız
15-12-05, 12:37
Ya kaydettiğin bölümleri windows movie maker da bölebilirsin,bizlerle de paylaşırsan çok iyi olur.

meryemce84
15-12-05, 15:23
Özgü Namal ve Ruhi Sarı'yı bu dizide tanıdım ve çok sevdim.
İkisini de hala beğenerek izliyorum müthiş yetenekliler.
Çok güzel bir diziydi Emre Kınay ve Zuhal Olcay çok iyi bir ikili olmuştu.
Şimdi nerde böyle yalın ve içten diziler....

phoebe
15-12-05, 21:29
Yeditepe İstanbul hayatımda izleyipte son bölümünde hüngür hüngür ağladıım tek dizi..
Hatta diziyi o kadar çok seviyorum ki şu anda tekrarlarının olduunu öğrendiimde ve bende trtint çıkmadıından çok üzülüyorum..oysa olsa dizi bitene kadar tüm programlarımı ona göre ayarlardım :(

KAPTAN2
15-12-05, 21:52
Oyuncusuyla hikayesiyle herşeyiyle müthiş bir dizi.Bu kadar güzel dizi birdaha zor yağılır bence keşke yeniden başlasada izlesek gerçi o kadar iyi oyuncular birdaha nasıl biraraya gelirki şimdi hepsi başka dizilerde oynuyor.

afganaf
16-12-05, 08:15
bişi sorcam.. dizide bi müzik vardı slov bi müzik.. çok güsel bişidi.. onu indirebilceğim bi adres biliyo musun?
bu arada bu müzik için tşk

Hangi şarkı olduğunu "şu sahnede çalan şarkı" şeklinde söylersen onu da mp3'e çevirip upload edebilirim.

------------------------------

Dizinin hepsini değil ama belli bölümlerini kesip buraya kopya edebilir misin.Diğer türlü dosyalar büyük olacaktır elbette.Eğer imkanın varsa bir de bunu denesen..Bu akşam 10. bölüm bitti

İstediğiniz sahneler olursa belirtin elimden geldiğince kesip upload etmeye çalışayım.

slm arkadaş ben suan ankaradayım ben bu diziyi suan seyredemiyorum ve bu dizinin delisiyim bana yardıımcı olurmusun yardımcı olabilirsen cok sevindirik olurum

Adresini msn'ime ekledim. Oradan görüşebiliriz.

Ya kaydettiğin bölümleri windows movie maker da bölebilirsin,bizlerle de paylaşırsan çok iyi olur.

@ozzde'ye de söylediğim gibi eğer istediğiniz özel sahneler varsa belirtin kesip ufak dosyalar olarak upload etmeye çalışayım.

yeditepe
28-12-05, 15:34
kaçırmadan seyrediyorum her akşam, 20.10'da trt-int'de..

NILFER1
28-12-05, 20:19
Kaçıncı bölümde bitmişti.Ömer ve Duru ya ne oldu sonunda,bir de Ali ye

afganaf
28-12-05, 22:59
Yanılmıyorsam 45 veya 48inci bölümde bitmişti. Duru kazandığı bir bursla yurtdışına gitmişti. Ömer'le bir şey olamamıştı yani. Ali de Lale ile takılmaya başlamıştı. Ortak bir kitapçı dükkanı işletiyorlardı.

afganaf
28-12-05, 23:31
http://img323.imageshack.us/img323/1025/bscap0056xr.jpg

http://www.hemenpaylas.com/download/47276/Ferhan___Ali__Korku_.zip.html

3 MB - Video

Hırçın Kız
03-01-06, 12:40
Duru yurtdışına gidiyordu ve Olcay'ı arıyordu sonra telefonda Gündoğarken'den SEN BENİM ŞARKILARIMSIN çalıyordu.O sahneyi de ekler misiniz?

afganaf
04-01-06, 00:23
Bu bahsettiğin sahne son bölümdeydi. Onun için biraz daha beklemen gerekecek. Yayınlansın. Onu da yollarım.

yeditepe
04-01-06, 09:23
bütün bölümleri çekiyorsun değilmi, umarım ilk 2 bölüm eksikti galiba onları da bulabilirsin..

afganaf
04-01-06, 11:45
Evet yalnızca ilk 2 bölüm eksik. Lakin, yakın zamanda onları bir yerden bulabileceğimi sanmıyorum. Ancak dizinin bir sonraki tekrar yayınında yakalarsam çekebilirim. Değilse bulmam zor.

canercan
04-02-06, 03:44
bugün son bölüm oynadı. 3 sene önce nasıl dolduysa gözlerim bugün damlalar aktı gözlerimden. ve şunu anladım: bu dizi bana sevmenin, hissetmenin, ağlamanın, sarılmanın, içine çektiğin kokuyu hapsetmenin ve en önemlisi de yaşamanın tadını öğretmiş bana. o müziği hiç unutmamışım, unutacağımı da zannetmiyorum.Yusuf'un da dediği gibi: Biz hayatın makul çocuklarıyız, aşk hariç.

elveda sana yeditepe istanbul. bir kere daha olsa gene içimde yaşatmak için herşeyimi veririm.

ASLINUR
04-02-06, 07:26
Bu gun son bolumdu ve sanki mahalle dagildi.Hungur hungur agladigim ilk dizi diyebilirim.Daha once de belki 3 defa izledim ama hep basindan beri degildi.Bu sefer en basindan beri izledigim icin sanki baglandim...

ASLINUR
04-02-06, 07:30
Afganaf cok onemli bir is yapiyorsun...Acaba sana msn'den ulasabilir miyim?

ASLINUR
04-02-06, 07:31
eger sence bir sakincasi yoksa cok istedigim bir iki bolum var...onlara ulasabilmem mumkun mu?

ekinvesarp
04-02-06, 09:21
arkadaşlar duru nun ömer e aşkını itiraf ettiği ve elini kestiği bölüm var. o bölümü izleyemedim .yardımcı olabilir misiniz.çok güzelmiş

afganaf
09-02-06, 14:04
eger sence bir sakincasi yoksa cok istedigim bir iki bolum var...onlara ulasabilmem mumkun mu?

Aslı'nın msn'den yaptığı istek üzerine...

Bir şeylerin yerine birbirimizi koyduk...
http://img205.imageshack.us/img205/6972/bscap0049ml.jpg
http://www.hemenpaylas.com/download/179984/Yeditepe_Istanbul-Yusuf__Olcay__Bir_seylerin_yerine_birbirimizi_koyd uk_.zip.html

arkadaşlar duru nun ömer e aşkını itiraf ettiği ve elini kestiği bölüm var. o bölümü izleyemedim .yardımcı olabilir misiniz.çok güzelmiş

Gerçekten çok özel bir sahnedir. Nihayet Duru aşkını itiraf ediyor. Ama ne fayda...

Seni seviyorum Ömer...
http://img205.imageshack.us/img205/9680/bscap0055vq.jpg
http://www.hemenpaylas.com/download/180049/Yeditepe_Istanbul-Duru_Omer_Seni_seviyorum_Omer_.zip.html

İlk video 3.25 MB ikincisi 4.39 MB'dir.

yeditepe
20-02-06, 14:43
Aşkin Kar Zarar Defteri Yok; Alacağin Varsa Yüreğine Yazacaksin..

ozzde
25-02-06, 10:48

Cep telefonumun 2002 yılından beri açılış mesajıdır.Çok anlamlı bir söz.Yusuf'un Olcay'a söylediği en anlamlı sözlerdendi.Ne güzel diziydi yaa :img-meeti

Hırçın Kız
27-02-06, 14:01
Merhaba.Dizinin bir bölümünde hediye çekilişi yapılmıştı.Yılbaşındaydı sanırım.Onu da ekler misiniz?

godya
07-03-06, 12:59
[ bu arada hani dizinin sitesine mail atmıştım dedim ya, işte o zaman bana son bölüm senaryosunu gönderdiler. isteyenler mail adresimden benimle kontakt kurup kendilerine göndermemi arzulayabilirler. işin kötü yanı hiç bir diziden keyif alamıyorum artık. severek oluyorum, reklam arasında kaçıyorum. herkese güzellikler diliyorum..[/QUOTE]

Merhaba calegecal uzun zaman önce yazdığın bu yazıları yeni üye olduğum için şimdi okudum.
Son bölüm senaryosuyla ilgili isterseniz yollayabilirim demişsin.eğer bana yollayablirsen çok sevinirim.okay ben.
mailim i de veriim.oraya yollarsan çok ii olur.
okaydurak@hotmail.com
sevgiyle kal.

yeditepe
08-03-06, 07:17
Aslı'nın msn'den yaptığı istek üzerine...

Bir şeylerin yerine birbirimizi koyduk...
http://img205.imageshack.us/img205/6972/bscap0049ml.jpg (http://www.hemenpaylas.com/download/179984/Yeditepe_Istanbul-Yusuf__Olcay__Bir_seylerin_yerine_birbirimizi_koyd uk_.zip.html)

Gerçekten çok özel bir sahnedir. Nihayet Duru aşkını itiraf ediyor. Ama ne fayda...

Seni seviyorum Ömer...
http://img205.imageshack.us/img205/9680/bscap0055vq.jpg (http://www.hemenpaylas.com/download/180049/Yeditepe_Istanbul-Duru_Omer_Seni_seviyorum_Omer_.zip.html)

Videoları indirmek için resimlerin üzerine tıklayınız. İlk video 3.25 MB ikincisi 4.39 MB'dir.

bu cümlenin geçtiği yeri de koyman mümkünmü, duru-ömer kısmı süper olmuş ellerine sağlık dostum..

nur33
08-03-06, 07:41
Özgü Namal ve Ruhi Sarı'yı bu dizide tanıdım ve çok sevdim.
İkisini de hala beğenerek izliyorum müthiş yetenekliler.
Çok güzel bir diziydi Emre Kınay ve Zuhal Olcay çok iyi bir ikili olmuştu.
Şimdi nerde böyle yalın ve içten diziler....

Evet, bende Özgü Namal ve Ruhi Sarı'yı ilk kez bu dizide tanımıştım. "Kaliteli Dizi" dendiğinde hala aklıma ilk gelen dizidir. Dizinin yansıttığı ama Şimdilerde maalesef pek kalmayan Sıcacık insan ilişkilerine izleyenleri de kattı bu dizi....
Emre Kınay ve Zuhal Olcay'ın yanısıra Meral Okay, Uğur Polat, Oktay Kaynarca, Itır Esen vs. gibi güzel isimleri birarada görebildiğimiz muhteşem bir yapımdı... Ne zaman tekrarlarına rastlasam hala ilk kez izliyormuşum gibi seyrediyorum... Videolar için afganaf'a çok teşekkürler.....

afganaf
08-03-06, 08:39
Hırçın Kız ve yeditepe istediğiniz bölümleri haftasonu göndermiş olurum. Şu aralar biraz yoğunum. Ayrıca o sahneleri aramam da gerekecek hangi bölümdeydi diye. :img-dirol

Hırçın Kız
08-03-06, 12:29
omer duruya asıktır ve olumsuz olacagını bıldıgı bır cevap beklemektedır.
duru: merhaba nasılsın
omer: vakıtsız bır gozyası olmasın dıye muhtelıf duygularımıza kas yapıyoruz

omer durudan bekledıgı tahmın ettıgı olumsuz cevabı almıstır ve yapacak bır ısı de yoktur.
duru : omer sansına kusme lutfen
omer: senın kumarda kazanmadım kı ben sansıma kuseyım.

omerın annesı o cok kucukken sevdıgı adamla gıtmıstır ve onu terk etmıstır.omer sevdıgı durunun da yurtdısına cıkacagını ogrenıyor.elıne atlası alıyor ve duruya
omer: nereye dıceksın doguya mı batıya
yoksa kuzeye mı gıdeceksın.guneydogumu yoksa.orası en guzelı en sevdıgım.nereye gıersen gıt annemın gıttıgı yere gıtme duru.cunku oralardan donus olmuyor der....

Bunları bir siteden buldum.Güzel repliklerdi.Paylaşmak istedim...

afganaf
08-03-06, 15:24
Elimde orijinalleri olduğundan biliyorum bu replikleri. Kısmen değiştirmiş ama yazan. Aklında kalanı yazmış olacak herhalde. Orijinalleri şöyle ki:

1-)

Duru: Dünyanın en şık halteri.
Ömer: Hüznümün üzerine ağırlık koymam lazım. Değil mi ama? Yani vakitsiz bir gözyaşı olmasın diye, muhtelif duygularımıza kas yapıyoruz.

2-)

Duru: Ben sana hayır dedim de, teşekkür etmedim.
Ömer: Bin teşekkür etsen hayırın anlamı değişmez ki Duru. Yok eğer teselli içinse, zaten hiç gerek yok.
Duru: Peki, sen bilirsin. Ama küs değiliz, değil mi?
Ömer: Ben şu Tevfik'e hiç benzemem. Yusuf abiye de. Hem seviyorum diye haklı olmam da gerekmiyor. Ben seni iskambil destesinde bulmadım ki şansıma küseyim.

3-)

Ömer: Kuzeye mi gideceksin yoksa hep batıya mı? Nereye gidersen git Duru ama annemin gittiği yerlere gitme. Çünkü oralardan dönülmüyor.

:img-book:

nur33
09-03-06, 00:05
Elimde orijinalleri olduğundan biliyorum bu replikleri. Kısmen değiştirmiş ama yazan. Aklında kalanı yazmış olacak herhalde. Orijinalleri şöyle ki:

1-)

Ömer: Hüznümün üzerine ağırlık koymam lazım. Değil mi ama? Yani vakitsiz bir gözyaşı olmasın diye, muhtelif duygularımıza kas yapıyoruz.

2-)

Ömer: Bin teşekkür etsen hayırın anlamı değişmez ki Duru. Yok eğer teselli içinse, zaten hiç gerek yok.
Ömer: Ben şu Tevfik'e hiç benzemem. Yusuf abiye de. Hem seviyorum diye haklı olmam da gerekmiyor. Ben seni iskambil destesinde bulmadım ki şansıma küseyim.

3-)

Ömer: Kuzeye mi gideceksin yoksa hep batıya mı? Nereye gidersen git Duru ama annemin gittiği yerlere gitme. Çünkü oralardan dönülmüyor.

Bu replikleri okumak bile bu diziye neden bağlandığımızı, 3 yıl aradan sonra hala bu dizinin bu başlıkta bunca ilgi görmesini çok güzel anlatıyor bence...

Hırçın Kız
09-03-06, 12:20

1-)

2-)

3-)

Selam:Ben de bunları başka bir siteden bulmuştum.Sözleri oradan aldım.Doğrudur,sen de bütün bölümler var herhalde...

afganaf
09-03-06, 13:37
Evet tüm bölümler mevcut. Bende olmayan ilk iki bölümü de bir arkadaştan buldum. Görüntüsü pek iyi değil ama dizi tamamlanmış oldu. Kıvançlıyım, mutluyum. :good:

berzanbaran
09-03-06, 18:04
ya bana lutfen o dizinin bolumlerini indirebilecegim veya onları bana satacak biri mesaj atsın... hiç izlemedim diziyi ama tum arkadaslarım tekrarlarını bile kacırmadan izlemişler bi ben izleyemedim... internette aramadıgım sormadıgım yer kalmadı ama yok yok yok... galiba afganaf sende varmıs benimle irtibata gecersen cok sevinirim...

godya
10-03-06, 11:25
galiba afganaf sende varmıs benimle irtibata gecersen cok sevinirim...[/QUOTE]

ne yaptın baalantıya geçtinmi afganafla
bi gelişme kaydettiysen bana dönermisin

afganaf
13-03-06, 08:44
Yusuf & Olcay - Aşkın kâr zarar defteri yok... - 9.66 MB

http://img141.imageshack.us/img141/7894/bscap0024vd.jpg

http://www.hemenpaylas.com/download/277584/Yeditepe_Istanbul_-_Yusuf___Olcay__Askin_kar_zarar_defteri_yok_.zip.h tml

--------------------------------------------------------------------

Duru & Olcay - Sen benim şarkılarımsın - 2.94 MB

http://img141.imageshack.us/img141/4654/bscap0033lq.jpg

http://www.hemenpaylas.com/download/277621/Yeditepe_Istanbul_-_Duru___Olcay__Sen_benim_sarkilarimsin_-afganaf.zip.html

Hırçın Kız
15-03-06, 12:21
Afganaf çok sağol ya.Süper olmuşlar....

sinem83
15-03-06, 19:48
bir bayram bölümü vardı tüm mahalle sakinleri havvanın evinde yemek yiyordu yemeğin sonunda sabri usta sofra duası yapıyordu ve sonunda herkes bayramlaşıyordu... o sahneyi ekleyebilirseniz çok çok sevinirim :)

şimdiden teşekkürler...;)

keremcem d
16-03-06, 08:12
ya cok süer bir filimdi ama sonunu hatirliyamiyorum sonunda nasil bitioyrdu uzun zaman oldu unuttum biriniz yaza bilir m???????????????????ß

afganaf
16-03-06, 11:52
İsteklerinizi yazmaya devam edin. Vizelerim dolayısıyla 2 hafta süreyle pek ilgilenemem ama sonrasında hallederim. :img-yes:

godya
21-03-06, 10:50
Mahalleye girişim felan çok ilginçti yaa sanki gerçekten orada yaşamışım gibi bi his uyandı içimde çok güzeldi çok bir dahaki sefere berber e ve tevfik in kahvesinde resimler yolliicam şimdilik bu kadar.Toplu olarak tüm resimleri hazırladıım bi cd ile herkese ulaştırmayı düşünüyorum ancak bunun için zamana ihtiyacım war.

yalnızlık
23-03-06, 09:19
İsteklerinizi yazmaya devam edin. Vizelerim dolayısıyla 2 hafta süreyle pek ilgilenemem ama sonrasında hallederim. :img-yes:

Herkese merhaba,
Foruma yeni üye oldum ve böyle bir forum bulduğum için çok mutluyum. Yeditepe İstanbul burdaki pekçok kişi gibi benimde ilk yayınlandığı dönemde Pazartesi akşamlarımı, en son Trt-İnt'teki tekrarları ile de tüm akşamlarımı işgal eden diziydi. bir kere daha tekrarları yayınlansa sıkılmadan izleyeceğimden eminim.

afganaf'tan bir sahne istiyeceğim. son bölümde Ali Yusuf'un yazmış olduğu kitabı bir yayın evine götürüyordu. Kitabın başında "yaş 35, daha ne yaşadımki ortasında olayım hayatın" şeklinde bir söz vardı hatırladığım kadarıyla. Kitaptaki bölümler Yusuf otobüsle İzmir'e giderken Yusuf'un sesinden ekrana geliyordu. bu sahneyi de ekleyebilir misiniz?
şimdiden teşekkürler.

bir de, önceki zamanlarda yazılmış başlıkları okudum. bir arkadaş (ismini hatırlayamıyorum kusura bakmasın) elinde son bölümün senaryosu olduğunu ve isteyen kimselere gönderebileceğini yazmıstı. senaryo elinde olan herhangi biri bana da gönderebilir mi?

mail adresim: moly81@mynet.com

hepinize tekrar teşekkür ederim.

Guybrush
30-03-06, 01:32
Şimdiye kadar sayısız türk dizisi çekildi. Ki bunlar arasında çok iyileri de vardı. Ama ben Yedi Tepe İstanbul'u rahatlıkla ilk beşe koyabilirim. Mükemmel oyunculuk, senaryo ve yönetim bileşimiyle mükemmel bir diziydi.

Not: Magnolia arkadaş dizinin yayından kaldırıldığını söylemiş. Dizi yayından kaldırılmamış, gayet de güzel bir sonla bitmişti...

sinem83
07-04-06, 22:33
Arkadaşlar yeditepe istanbul'un tekrarları pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 17:45'de TRT1'de başlıyor, ilgilenenlere duyrulur...:)

ben fırsat buldukça izlemeye çalışacağım, çok sevindim yeniden yayınlanmasına...:)

ozzde
09-04-06, 08:08
Harika bir haber bu.5. kere izleyebileceğim.Bayılıyorum bu diziye ben....

phoebe
09-04-06, 08:39
bu hafta hatta son aylardır aldığım en güzel haberi verdin bana
çooooooook çoooooook teşekkür ederimm..

Hırçın Kız
09-04-06, 15:54
Uff çok güzel bir haber bu.Uzun bir aradan sonra başta Zuhal Olcay olmak üzere bütün oyuncuları tekrar görme fırsatı bulacağım bu güzel dizide.Unutulmaz bir dizi...

ASLINUR
09-04-06, 16:51
Gercekten cok guzel bir haber, paylastigin icin cok tesekkurler Sinem...Sevgiler

Müge
10-04-06, 23:24
En sade trt'nin en güzel dizilerinden bir tanesi ben de bir daha izliyeceğim..
Trt'ye teşekkürler..

pinkzone
11-04-06, 09:44
Dün bende izledim. Gerçkten çok güzel bir dizi.. İzlemeyenlere duyurulur.. Çok güzel..

sinem83
11-04-06, 11:28
dün izledim ilk bölümü... olcayın nasıl bir hayattan o mahalleye gelişi, alinin geçmişte kalması, önemin tavırları, ömerin duruya ilk görüşte aşkı, yusufun hayalleri... hepsi o kadar güzel ki...

dikkatimi çekti de müzikleri derya köroğlu yapmıyormuş o zamanlar demek ki sonraki bölümlerde müthiş müzikleriyle dahil olmuş...

sevgi86
11-04-06, 21:52
uğur polatın oyunculuğunu çok beğeniyorum bu diziyi de daha ziyade onun için izledim diyebilirim
uğur polatı ilk kez çilekli pastada izlemiş ve hayran olmuştum
ayrıca özgü namalı da ilk kez bu dizide görüp beğendim
güzel diziydi ya
demek bir daha verecekler
bir kez daha izlerim o zaman

sevgi86
11-04-06, 21:59
bir de bu diziden uğur polatın olduğu karelerden bu konuya koyabilirseniz çok sevinirim
__________________________________________________ _________sevgi

Hırçın Kız
12-04-06, 11:26
Gerçekten tüm oyuncular süper.Derya Köroğlu sonradan dahil oldu o zaman.
Bu ilk bölümlerde renkler soluk çıkmış.

chaylack
13-04-06, 10:34
yeniden yayınlanıyo çok güzel bişey keşke sevdiğimiz diğer dizilerde yayınlansa oyuncuları çok iyi samimi dizi o kadar iyi oynuyolar ki ordaki aile ortamı gerçek gibi :)

arzu_
21-04-06, 10:37
yeniden yayınlanıyor olması çok güzel gerçekten ama benim açımdan bi sorun varki çok vahim :img-huh: işden çıkış saatimle çakışıyo eve gittiğimde ancak son 15 dk yetişebiliyorum..

hiLda
27-04-06, 08:33
en sevdiğim dizilerden birisi..tüm hayran olduğum oyuncular bu dizide toplanmış..kaç defa izledim bilmiyorum ama hala izlerken ilk defa izliyormuş gibi oluyorum..insanı hiç sıkmayan bir dizi..

sumisali
27-04-06, 12:35
en sevdiğim dizilerden birisi..tüm hayran olduğum oyuncular bu dizide toplanmış..kaç defa izledim bilmiyorum ama hala izlerken ilk defa izliyormuş gibi oluyorum..insanı hiç sıkmayan bir dizi..
evet hiç bıkmadan izleyebiliyoruz böyle kaç tane dizi varki tekrarlaını bıkmadan izlediğimiz...

onur29
30-04-06, 08:32
Bu diziyi şu sıralar tekrarlarından izliyorum daha önce bu kadar sık izlememiştim çokgüzelmiş ya zaten oyuncuların hepsi süper diycek bişey yok senaryo da çok iyi bence bu dizi tek kelimeyle mükemmel

chandie13
30-04-06, 16:38
Zuhal Olcay'ın mükemmel oyunculuğuyla renk bulan dizi. İlk yayınlandığı zamanlarda çok sevmemiştim, o yüzden çok az bir kısmını izlemiştim. Ne kadar da aptalmışım. Şimdi vaktim olsa tekrarlarını baştan sonra izliycem ama olmuyor. Napalım sağlık olsun.

sahraci
05-05-06, 17:34
ya ben bişi sorcaktm.ben ilk kez izliorum da çok beğendmm:))
şimdi ferhan var ya onun suçu ne??ne yapmış yani çok meraklandm da..

**Tugce**
07-05-06, 17:25
Çok güzel bir dizi tekrarları yayınlanıyo Haftaiçi hergün 17-35 te trt-1 de ben halada izliyorum valla...

ozzde
13-05-06, 09:48
ya ben bişi sorcaktm.ben ilk kez izliorum da çok beğendmm:))
şimdi ferhan var ya onun suçu ne??ne yapmış yani çok meraklandm da..

[SIZE=2]Ferhanın bu 2. evliliği.İlk evliliğinde karısı hamileyken sancı tuttuğunda cahillik edip erkek doktora baktırmam demiş.İllaki ebe eglsin demiş.Ama bu olamamış ve karısını inadından ve cahilliğinden dolayı kaybetmiş.Bu nedenle de hapse girmiş....Umarım anlatabilmişimdir :icon_ange

NILFER1
13-05-06, 16:07
[SIZE=2]Ferhanın bu 2. evliliği.İlk evliliğinde karısı hamileyken sancı tuttuğunda cahillik edip erkek doktora baktırmam demiş.İllaki ebe eglsin demiş.Ama bu olamamış ve karısını inadından ve cahilliğinden dolayı kaybetmiş.Bu nedenle de hapse girmiş....Umarım anlatabilmişimdir :icon_ange

Dizi çok güzeldi.3.kez izliyorum.Ama bu Ferhan ın hapise giriş sebebi bana çok abartılı gelmişti.Türkiye de kimse bu sebeple hapse girmez bence.Böyle olaylar o kadar çok yaşanıyor ki!

ozzde
14-05-06, 19:13
Karısının Ailesi şikayette bulundu.Sanırım cinayetten yargılandı.Bir nevi cinayet işlemek aslında;eğer düşünecek olursak :img-huh:

asia
19-05-06, 20:24
Bilemiyorum benimde sevdiğim,takdir ettiğim,lezzet hissiyle izlediğim ender yapımlardandı.Gerçektende özel bir yapımdı.İçimden geçenler buydu paylasmak istedim aynı fikirlerle dolu insanlarla..Keşke böyle nitelikli yapımlar daha uzun soluklu olsalar, veya dışarıdaki seriler gibi kemikleşmiş izleyici ile mutlu mesut yıllansalar..
sevgiler..

ena
22-05-06, 18:18
http://img167.imageshack.us/img167/1760/221807197wf.jpg
http://img235.imageshack.us/img235/1920/221810382sv.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/7607/221816592su.jpg
http://img235.imageshack.us/img235/8255/221823139qn.jpg

fb_polat
26-05-06, 10:51
Bu benim 3.İzleyişim oluyor.Ama bir baştan sona izleyemedim gitti.Artık okul tatile girince baştan sona izleyebilirim.Tabiki de trt int yeniden tekrarını verirse

Orada Zuhal Olcay'a bayılıyorum.Özgü namal ve ruhi sarı'da müthiş bir ikili

kalim
01-06-06, 17:40
ben foruma yeni üye oldum ve sırf yeditepe istanbul sayesinde gördüm burayı.ya " afganaf " arkadaşımız 34. bölümün, hani önem in kınasının olduğu bölüm, videosunu koyarsan çok iyi olur. orda duru ile olcay konuşurken bir şarkı çalıyor, en sonunda yalnız gitarla bir şarkı çalıyorlar. işte o şarkıyı koyarsan ne kadar mutlu edersen beni anlatamam.

jena
02-06-06, 12:20
bu dizide kadro çok sağlamdı ve ben bu dizinin tekrarlarını dahi aynı zevkle izledim.önemin hastaklığına üzüldüm,zaman zaman aliye hayrandım,ıtır eseni yeniden ekranda görmek hele bir dev sanatçıyla oynarken zuhal olcay.ayy ne diyebilirim ki.tek kelimeyle harikaydılar.o ev o mahalle va insanın gidip orada yaşayası geliyordu:icon_cry:

jena
02-06-06, 12:21
bu dizide kadro çok sağlamdı ve ben bu dizinin tekrarlarını dahi aynı zevkle izledim.önemin hastaklığına üzüldüm,zaman zaman aliye hayrandım,ıtır eseni yeniden ekranda görmek hele bir dev sanatçıyla oynarken zuhal olcay.ayy ne diyebilirim ki.tek kelimeyle harikaydılar.o ev o mahalle va insanın gidip orada yaşayası geliyordu

jena
02-06-06, 12:23
ben bu dizinin tekrarlarını dahi aynı zevkle izledim.önemin hastaklığına üzüldüm,bizaman aliye hayrandım,ıtır eseni yeniden ekranda görmek hele bir dev sanatçıyla oynarken zuhal olcay.tek kelimeyle harikaydılar.o ev o mahalle va insanın gidip orada yaşayası geliyordu

genç_fb
05-06-06, 12:32
Zuhal olcay müthiş bir oyuncu.Yıllar sonra Itır Esen'ide izlemek büyük bir zevkti.Ömer'de çok komik.Özgü Namal'çok tatlı ya.En çok Ömer ile Duru'nun birlikte olan sahnelerini seviyorum

HEXE
06-06-06, 14:49
bencede harika bi diziydi kadrosu,mekanı senaryosu süper.ayrıca ben ömerin duruya söğlediği orhan gencebayın şarkısının olduğu kısmı istiyorum aganaf'ta tüm bölümler varmış bana yardımcı olursan sevinirim.:img-help:

ozzde
07-06-06, 16:24
''Sev dedi gözlerim'' parçası.Filminde de Orhan Gencebay-Perihan Savaş oynamış sanırım.O parçayı çok beğendim.Normalde dinlemem ama bu parça yeditepe istanbulda anlam kazandı.Arıyorum ve bulamıyorum:icon_cry:

sinem83
10-06-06, 20:11
ben de o şarkının ne olduğunu bilmiyordum, dizinin o bölümünde çalomca çok hoşuma gitmişti, şimdi ismini öğrenince araştırdım ama şimdilik sadece sözlerini bulabildim...:):)

eğer o bölümü kaydeden biri varsa ekleyebilir mi lütfen???

Sev Dedi Gözlerim

Gördü gözlerim...
Gördü gözlerim...
Bir gerçeği gözlerinde
Gördü gözlerim...
Bir heves değil, bir arzu değil
Sevgilin budur senin, sev dedi gözlerim

Seni yıllardır bekliyordum
Bir sevgilim yok yok diyordum
Hasretin yokluktan zehrolmuştu
Dünyadan bir zevk almıyordum

Sen de bahtım gibi bana vefasız olma sevgilim
Ömrümce aradım seni yaşla dolmasın gözlerim
Her arzunun ötesinde bir ağ gibi hep sen vardın
Aşkların en güzeliyle uzandı sana ellerim

Hasretim sensin, tek çaremsin
Yıllardır beklediğim aşkımsın benim

Bıktı artık gönlüm gamdan kederden
Ayrılık isteme sakin ne olur benden
Şu benim bahtımı bilemezsin ki
Yerden yere vurdu beni ne gelir elden

Sen de bahtım gibi bana vefasız olma sevgilim
Aşkların en güzeliyle uzandı sana ellerim
Hasretim sensin, tek çaremsin
Yıllardır beklediğim aşkımsın benim

sinem83
14-06-06, 21:11
:ok Ömer'in "Sev Dedi Gözlerin" şarkısını hangi bölümde söylediğini belirtirseniz bulmam daha kolay olur. Arayıp bakmam zor takdir edersiniz ki. :img-grin2
tam olarak kaçıncı bölüm olduğunu söyleyemeyeceğim ama ilk bölümlerdeydi daha duru sevgilisinden ayrılmamıştı o sıralar diye hatırlıyorum...

ozzde
15-06-06, 10:23
Sev dedi gözlerim ilk 10 bölüm içindeydi.Hatırlayamıyorum ki ama:icon_cry:

afganaf
15-06-06, 13:58
Sanırım forumdaki kodlarla alakalı bir sorundan dolayı resmin içine yüklediğim link görünmüyor. Ben de resmin altına ekledim linki. Şimdi indirebilirsiniz.

sinem83 sen videoyu indirebildin mi? İndirdiysen sorun ne acaba? Çünkü video bende gayet düzgün çalışıyor. bye

Edit: İndirememe sorunu hemenpaylas sitesiyle alakalı anladığım kadarıyla. Link doğrudur fakat serverlarında bir problem var. **********'e de yüklemek istemiyorum çünkü 1 ay içinde siliniyor. Yarına kadar link düzelmezse başka upload edecek bir yer bulurum.

oguzoguz
15-06-06, 14:36
Çok teşekkürler afganaf,ihya ettin bizleri..Umarım hemenpaylas'taki sorun kısa zamanda çözülür..

Bu arada boş bir zamanında 19. bölümün sonundaki Yusuf'un Olcay'a "Kırlardan geliyorlar " adlı şiiri okuduğu bölümü de upload edersen cennetliksin... :D

sinem83
15-06-06, 14:42
Sanırım forumdaki kodlarla alakalı bir sorundan dolayı resmin içine yüklediğim link görünmüyor. Ben de resmin altına ekledim linki. Şimdi indirebilirsiniz.

sinem83 sen videoyu indirebildin mi? İndirdiysen sorun ne acaba? Çünkü video bende gayet düzgün çalışıyor. bye

Edit: İndirememe sorunu hemenpaylas sitesiyle alakalı anladığım kadarıyla. Link doğrudur fakat serverlarında bir problem var. **********'e de yüklemek istemiyorum çünkü 1 ay içinde siliniyor. Yarına kadar link düzelmezse başka upload edecek bir yer bulurum.
ben dün gece videoyu download ettim, açarken windows media player bir sorunla karşılaştı kapatılıyor diye bir yazı... ardından birkaç kez daha denedim ama değişen bir şey olmadı, ben de şaşırdım çünkü hemenpaylaştan daha önce de bir sürü dosya download ettim ama hiç böyle bir şey olmamıştı... şimdi dosyayı silip tekrardan yükleyeyim dedim, onda da senin söylediğin hemenpaylaştaki sorundan kaynaklandığını sandığım bir problem oldu, akşam tekrar deneyeceğim artık :):)

Fettan
15-06-06, 16:16
Şu an herhangi bir kanalda tekrarları varmı varsa saat kaçta ve hangi gün hangi kanal yazan olursa çok makbule geçecek :)

sinem83
15-06-06, 16:28
Şu an herhangi bir kanalda tekrarları varmı varsa saat kaçta ve hangi gün hangi kanal yazan olursa çok makbule geçecek :)
epeydir trt1de saat 17.35de yayınlanıyor, ama son 2 bölümdeyiz maalesef:(

hu_se_yin_
15-06-06, 17:04
sevgili arkadaşlar...
bu dizi neden eskimiyor üzerinde düşünmek bile istemiyorum artık... bir edebiyatçı için ya da bir fotoğrafçı ya da bir müzisyen ya da bir ara sokak evladı için.. saymakla bitmiyor... yani hepimiz için, kendimizi yansıtabilmiş bir diziymiş...

sizlerden benim için öenmli bir riceda bulunacağım, yardımcı olacağınıza dair ümitlerim var :)

duygusal sahnelerde yoğun kullanılan, slow bir fon müziği var... müziğin ismi nedir, nerden bulabilirim.. elinde bu müziğin geçtiği video sahnesi bulunan bir arkadaşımız var ise, sadece bu müziğin yer aldığı bir bölümü bizlerle paylaşabilir mi acaba?

bir de, bu dizinin dvd'sini, kaydını elde etmemiz mümkün mü, mümkünse nasıl?
ben şimdiden teşekkür edeceğim.. birbirimize yardımcı olabiliriz inşallah.. o mahalle insanları gibi hayatın gerçeklerini yüklenebiliriz inşallah...:)

nufzam
17-06-06, 11:05
yeditepe istanbulun trtden cekilen tüm bölümlerine ait dvdlerden edinmek isterseniz iletişim kurabilirsiniz.. (8dvd - 20YTL)

selam yeditepeist

ben elindeki yeditepe istanbul bölüm dvdleri hakkında bilgi almak istiyorum nasıl sahip olabilirim?

kurk mantolu...
17-06-06, 16:48
en cok etkilendigim replik
havva ana= yapacagin birsey yoksa duracagin yeri bil

ena
18-06-06, 01:20
Sevgili afganaf,
video için çok teşekkür ederim.Normal yayınında son bölümü izleyememenin yanısıra hiçbir tekrarında da son bölüme denk gelememiş olan benim gibi talihsiz bir yeditepe istanbul tutukunu için ilaç gbi bir video idi.Çok sağolasın.Umulur ki pazartesi günü bir sorun çıkmaksızın son bölümü izleyebilirim.
Benim bir de ricam olacak idi. Benim için çok önemli bir rica bu. Tekrarlarında cuma günü yayınlanmış olan bölümde, hani Duru ile Ömer'in bir sahnesi vardı. Duru'nun "Ömer seni seviyorum ömer, bildiğin gibi değil" dediği sahne. Elini bir cam parçası ile kestiği. O sahneyi ekleyebilir misin mümkünse. Benim için gerçekten önemli bir sahnedir kendisi.Şimdiden teşekkür ederim.

ena
18-06-06, 16:17
sevgili kalim,
ilgin için çok teşekkür ederim.büyük bir hevesle eski sayfaları tek tek karıştırdım ve bahsettiğin mesajı buldum. Ama ne yazık ki link silinmiş. eğer elinde olan biri tekrar ekleyebilirse gerçekten çok ama çok memnun olurum.

ena
19-06-06, 17:32
çok ama çok teşekkürler kalim.Gerçekten çok mutlu oldum..Yusuf gibi söylemek gerekirse "ama bu çok güzel bişey yaaa"

kurk mantolu...
19-06-06, 20:35
havva ana= ne oluyor omer
omer= hic mahallenin buyusu gidiyor yada piyano yerini yadirdiyor...

yusuf= 35 yasindayim daha hicbir sey yasamadim ki ortasinda olayim hayatin ama kenarindayim kesin hem de en kenarinda...

oguzoguz
19-06-06, 21:36
Kımıldanır mahallenin daralan ruhu basma perdelerde gün batarken..

nihaly
20-06-06, 14:43
Ömrümde izlediğim en güzel diziydi.Nedendir bilmem bu diziyi izledikten sonra içimi bir huzur kaplardı.Dizi ile ilgili elinde görüntü olan arkadaşlar lütfen foruma kaydetsinler.

amabuçokgüzelya
20-06-06, 15:44
yedi tepe istanbul için ne denilebilir ki?insan olduğu yerden alıp uzaklara götüren kaç dizi var ki?pztsi günü bittiğine inanamıyorum.nerdeyse sahneleri ezberledim fakat yine de bitmesi beni üzdü çünkü her izlediğimde farklı bi güzellik buluyordum...bize böyle bir dizi seyrettiren herkese çok teşekkürler.

burcuuu
20-06-06, 15:53
qüzeL ve çoOoK sıcak,samimi bi diziydi..
maLesef tekrarlarıda dün bitti:(

amabuçokgüzelya
21-06-06, 08:41
arkadaşlar yedi tepe istanbulun bölümlerini nasıl bulabilirim.seneryosunu ya da dvd sini.onları istiyorum.elinde bulunan arkadaşlar paylaşırsanız çok sevinirim.

amabuçokgüzelya
21-06-06, 09:17
slmlar calegecal.senden bi ricam olacak.bana yedi tepe istanbulun seneryosu lazım.sanırım sende var.siteye girersen bana msj atarsan sevinirim.seneryoyu bana msnle yollar mısın.şimdiden teşekkürler...

whoisadamn
21-06-06, 18:01
merhaba, dizinin dvdlerini satan arkadaş varsa bana özel mesajla ulaşırsa çok sevinirim.

sarjaleti
22-06-06, 11:14
merhaba
elinde bu dizinin bölümleri olan arkadaşlarla bir takas işine girebiliriz. elimde nerdeyse tüm yabancı dizilerin şimdiye kadarki bölümleri bulunmaktadır.(oc, lost, prison break, nip tuck, friends, southpark vs. ) bana özel mesajla veya kolaykalay@yahoo.com a mail atarak ulaşabilirsiniz.

raskalnikov06
22-06-06, 11:49
Bu dizi dizi değil gibi sanki.
Sanki yaşamın kendisi. Bizi anlatıyor; seni beni onu hayata dair kaygıları olan, aşk denilen şeyi yaşamış olmasa bile duymuş olan herkezi anlatıyor.
Bütün bölümlerini izledim daha doğruu yaşadım, ağlamayı hatırladım, Ali'nin ifadesiyle ' birkaç kişiyi değil meydanları dolduran o kalabalığa ne olduğunu ' merak ettim. Bir nesil nereye gitti. Düşünen, yaşayan, iliklerine kadar fikir ve aşk dolu olan nesli diyorum nereye gitti ?
Bu dizi hakkında biraz aç gözlüyüm. Ne varsa bu dizi hakkında hepsini toplamak istiyorum sanki yaşadığım hayatın üzerinden tekrar geçmek istiyorum.

Onun için elinde bu dizi ile ilgili müzik, resim, replik en önemlisi dizinin tüm bölümlerinin dvd si olan birisi varsa ve benimle paylaşmak isterse minnettar olurum ömrüm boyunca...

amabuçokgüzelya
22-06-06, 15:47
arkadaslar bu yedi tepe istanbul dizisi insanın içine işler mi,inanırmısınız benim işledi.dizinin müziğini duyduğum anda heyecanlanıyorum.böyle bişey olamaz.dizinin seneryosuna ya da dvdsine sahip olan arkadaşlar,sizden ricam bizimle paylaşın lütfen.sanırım bunuisteyen birçok arkadaş var.tekrar teşekkürler!

afganaf
24-06-06, 22:15
Zannımca forumun yapısıyla alakalı olarak resimlerin içine eklediğim linkler görüntülenemiyordu. Ben de eski linkleri güncelledim. Eğer istediğiniz sahneler varsa mümkünse bölüm numarasını belirterek istekte bulunun. Seve seve upload edeyim. Müsait olursam yarın gözümden kaçan eski istekleri de halletmeye çalışacağım. ;)

`ayse
25-06-06, 04:54
ayy ben bu dizi cook seviyordumm o zamanlar biraz kucukttum ama bayiliyordumm halen tekrarlarini izlerim

neljan
25-06-06, 06:36
arkadaşlar bölümleri buradan paylaşamıyormuyuz acaba..
mümkünse eklense herkes faydalansa..
bende cok istiyorum bütün bölümleri..
bu dizi cok şey ifade ediyor bana ..

sıcakkanlı
25-06-06, 10:57
Yıllarönca izlediğim bu diziyi TRT ! .de tekrar ve soluksuz izledim daha dikkatli olarak,bence hayata dair en güzel dizilerden biri ( İkinci hayat,sultan makamı vb.)

oguzoguz
25-06-06, 18:12
Zannımca forumun yapısıyla alakalı olarak resimlerin içine eklediğim linkler görüntülenemiyordu. Ben de eski linkleri güncelledim. Eğer istediğiniz sahneler varsa mümkünse bölüm numarasını belirterek istekte bulunun. Seve seve upload edeyim. Müsait olursam yarın gözümden kaçan eski istekleri de halletmeye çalışacağım. ;)

Ben ben ben ben.......... :)

Lütfen birkaç parça daha koy diziden. Özellikle -bahsetmiştim önceden- 19. bölümün sonu ( yusuf'un Olcay'a Turgut Uyarın şiirini okuduğu kısım) koyarsan mükemmel olur.

afganaf
25-06-06, 18:28
http://img217.imageshack.us/img217/6404/bscapyeditepeistanbulbolum34pd.jpg

[Arka fonda "Parmak Çocuk", Emre Altuğ'un "Yani"sini söylerken; Duru ve Olcay, Olcay'ın halinden ve Yusuf'tan bahsediyorlar...

:ok "Kımıldanır mahallenin daralan ruhu basma perdelerde gün batarken..." dizelerinin geçtiği sahne hangi bölümdeydi acaba hatırlıyor musunuz ?

afganaf
25-06-06, 18:45
Ben ben ben ben.......... :)

Lütfen birkaç parça daha koy diziden. Özellikle -bahsetmiştim önceden- 19. bölümün sonu ( yusuf'un Olcay'a Turgut Uyarın şiirini okuduğu kısım) koyarsan mükemmel olur.

Bu sahnede bir yanlışın var. 19. bölümün sonunda Havva yere düşüyor. Bölüm orada bitiyor. Öncesinde de yok o şiir sahnesi.

kalim
25-06-06, 19:03
yavaş indiriyor yahu. koyuğun kısımda problem olabilir. rapid e atsaydın keşkem. ( çok şey m istiyorum ne:))

afganaf
25-06-06, 20:12
Rapid'e atmaya atarım da bir ay indirilmezse dosya silinir. Her ay tekrar tekrar yüklemeyeyim diye hemenpaylaş'ı kullanıyorum. Zaten 3'er 5'er MB oluyor dosyalar. Birazcık bekleyin. :img-grin2

oguzoguz
26-06-06, 15:52
Bu sahnede bir yanlışın var. 19. bölümün sonunda Havva yere düşüyor. Bölüm orada bitiyor. Öncesinde de yok o şiir sahnesi.

Teşekkürler gönderdiğin kısım için..

Evet galiba bölüm numarası yanlış kalmış aklımda..

Senaryo şu şekilde cereyan ediyordu..

Yusuf sokakta kitap satan bir adama zabıtalardan kaçmasında yardımcı olur,adam da Yusuf'a bir kitap hediye eder.Akşam kitabtan bazı kısımları kağıda yazarken Olcay'a sevdiği bir kısmı okur..

sarjaleti
26-06-06, 18:30
ya bu dizideki yusufun yazdıpı kitap gerçekten basılmıştı galiba. kitabın ismi neydi bilen var mı?

sinem83
26-06-06, 18:32
kitabın ismi sazanların tarihiydi

sarjaleti
26-06-06, 19:18
internette bile kitapla ilgili pek bişey yokken piyasada kitabı bulmak baya zor olcak :icon_cry:

afganaf
27-06-06, 21:07
Kitabın basılması gibi bir durum yok. Ben zamanında dizinin senaristi Ali Ulvi Hünkar'a da sormuştum bunu. Olsa güzel olurdu ama yok ne yazık ki öyle bir şansımız demişti. ;)

Schizophrenia
28-06-06, 08:38
Duru ile Ömer arasında geçen;

Ömer: Ben şu Tevfik'e hiç benzemem. Yusuf abi'ye de. Hem seviyorum diye haklı olmam da gerekmiyor. Ben seni iskambil destesinde bulmadım ki şansıma küseyim.

konuşmaların videosunu buraya koyman mümkün mü?

*arife*
28-06-06, 08:47
ben çok seviyodum çok güzeldi zuhal olcayla dahada güzel olmuş

ozzde
29-06-06, 21:26
AŞKIN,KAR-ZARAR DEFTERİ YOK.ALACAĞIN VARSA;YÜREĞİNE YAZACAKSIN...''

Bu söz aklımdan hiç çıkmaz.Yusuf söylemişti....

ocean.83
30-06-06, 09:54
Gelmiş geçmiş türkiye'de çekilen en kaliteli dizi...
Bu dizi çin söylenecek o kadar çok söz var ki...
Sesli çekim olması, türkan derya yönetmenliğinde olması,
oyuncuların en ufacık karekterine kadar dahi tiyatro kökenli oyuncu karodan oluşması... tabi ki bunların payı ve etkisi yadsınamaz...
Diziyi izlerken adeta bir dizi izlediğinizi unutup o yaşamların içine dalıveriyorsunuz...
Dostluğu, arkadaşlığı, dayanışmayı, sevgiyi.. kısacası hayata dair insana dair yaşamaya dair ufak ufak kırıntıların bütünlüğünü oluşturduğu, ayrıntıların zenginleştirdiği çok çok özel bir dizi...

oguzoguz
30-06-06, 23:06
Kesinlikle katılıyoum sana,oyunculuktan,ses ve görüntü( Hakan Gürtop) kalitesine kadar herşey dört dörtlüktü ama diziye esas ruh veren diziyi dizi yapan bence Derya Köroğlu'nun ve Erkin Hadimoğlu'nun yaptığı muhteşem müziklerdi..

sude-elvin
01-07-06, 00:50
gercekten oyuncular cok kaliteliydi hepsi birbirinden iyiydi.
en cok duru ve ömer sahneleri hosuma gidiyordu. bide oktay kaynarca nin anlattigi bisey vardi hapishanedeki bi admin hikayesi onu hic unutamiyorum.

chimeneyes
02-07-06, 21:01
çok başarılı bi diziydi.. ben maalesef trt 1 de ki sabah yayınlanan tekrarlarında izlemye başladım diziyi . ama gerek kadrosu gerek hikayesi çok iidi..

Bitanem70
04-07-06, 21:36
Cok güzel bi diziydi..

maww
04-07-06, 21:43
Evet yalnızca ilk 2 bölüm eksik. Lakin, yakın zamanda onları bir yerden bulabileceğimi sanmıyorum. Ancak dizinin bir sonraki tekrar yayınında yakalarsam çekebilirim. Değilse bulmam zor.
Afganaf; sende Yeditepe İstanbulun bütün bölümleri var mı ?
Varsa bunlardan ben de alabilir miyim ?

şimdiden teşekkürler

cogito
10-07-06, 16:32
Afganaf,

Sende bulunan bölümleri nasıl edinebilirim? Benim için çok önemli bir yapıt gerçekten... Her umutsuzlukta yüzünü tekrar yaşama dönmesini sağlayan bir
dokusu var, herşeyiyle...

*arife*
13-07-06, 12:59
çok güzel çok seviyorum

SETURK
13-07-06, 13:36
yayınlandığı zaman kaçırmadan izledim o da yetmedi tekrarlarını da izledim.TRT nin kaliteli yapımlarından biri

ozzde
13-07-06, 15:58
Arkadaşlar Bölümleri edinmek istediğiniz arkadaşlara özel mesaj atarsanız ulaşabilirsiniz....Bu yol en kısası...:img-grin2

sinem83
13-07-06, 17:26
elinde videolar olan arkadaşlar başka dizilerde olduğu gibi yeditepe istanbulun da bölümlerini burda bizimle paylaşırlarsa çok güzel olur...

şimdiden teşekkürler...

-özgü_namal-
16-07-06, 21:21
ena video için çok teşekkürler

ozzde
22-07-06, 09:55
Çok sağolun arkadaşlar dizinin videoları için....

eaglesouL
22-07-06, 12:45
videolar için saolun arkadaşlar.

bende yeni uye oldum biraz gec buldum bu siteyi.

yeditepe istanbul harika dizi'ydi.

İZMİR'İN KAVAKLARI
22-07-06, 14:14
ali yusuf un kitabından okurken:

öyle sık değiştiriyoruz ki cepheleri;savaşta olduğumuzu unutuyoruz

thefan
23-07-06, 11:59
oktay kaynarca ve uğur polat ın resmen uçtukları kalbur üstü bir diziydi... keşke hiç bitmese dediklerimizden!!!

pekdeep
04-08-06, 19:14
bayıldıım bir diziydi. keşke hiç bitmesin dediklerimden... yine verseler oturur soluksuz yine izlerim. hele müzikleri şahaneydi ya

akin 27
05-08-06, 00:49
Aynen ya çok kaliteli bir diziydi

gzd_gzd
10-08-06, 12:11
tek kelimeyle mkemmel bi diziydi,btmeseydi keşke

oguzoguz
10-08-06, 14:39
Kırlardan geliyorlar..........

http://img56.imageshack.us/img56/2998/ytyn7.jpg

http://**********.de/files/28887521/Film.wmv.html

oguzoguz
10-08-06, 17:07
Diziden favorim olan kısımlardan birii...
Şu müziğin güzelliğine bakın yaa.. :)

http://img162.imageshack.us/img162/7941/ytiiizw5.jpg

http://**********.de/files/28900210/yti.wmv.html

Freddie
10-08-06, 20:12
zuhal olcay ne kadar asil bir kadın yaaa

kaptan1903
11-08-06, 10:07
son bölümde yusuf ile olcay'ın bir konuşması var.hani olcay yusufa "olmazdı yusuf"falan diyor.acaba o sahneyi de upload edebilir misiniz?

gzd_gzd
11-08-06, 10:12
videolar we müsikler çok gzel arkadaşlar çook saolun meer bu diziyi ne kdr çok özlemişimm

pelin-ce
11-08-06, 10:13
evet benim de hayatımın en önemli dizilerinden biriydi gerçekten iki defa izledim tüm bölümlerini hiç kaçırmadansonu biraz buruktu ama zuhal olcay, emre kınay, özgü namal, güven hokna, oktay kaynarca ve diğerleri hepsi müthiştiler ya :img-grin2

-özgü_namal-
11-08-06, 10:53
videolar çok güzel ellerinize sağlık

oguzoguz
11-08-06, 20:01
son bölümde yusuf ile olcay'ın bir konuşması var.hani olcay yusufa "olmazdı yusuf"falan diyor.acaba o sahneyi de upload edebilir misiniz?

http://img156.imageshack.us/img156/3149/yusuffolcayyg7.jpg

http://**********.de/files/29034223/yusuf_olcay.wmv.html

__gözde__
11-08-06, 20:03
oguzoguz acaba özgü namallı bölümlerden video ekleyebilirmisin:img-help:

kaptan1903
12-08-06, 10:02
oguzoguz çok teşekkür ederim.

sinem83
12-08-06, 11:20
ekledikleri videoları bizlerle "paylaşan" arkadaşlara çok çok teşekkürler gerçekten... ama paylaşım yapan arkadaşların yanında parayla satmak isteyenler ayıp etmiyorlar mı??... burası bir paylaşım sitesi... yüzlerce dizi var, yüzlerce videoları müzikleri her şeyleri ekleniyor, ama yedityepe istanbul forumlarındaki akıllı arkadaşlar kendilerine çıkar sağlayacaklar... vay be... ne güzel iş ama...!!!!

oguzoguz
13-08-06, 22:42
http://img57.imageshack.us/img57/4831/aliibt2.jpg

http://**********.de/files/28923111/ali.wmv.html

http://img391.imageshack.us/img391/4329/yusuffac9.jpg

http://**********.de/files/28968978/yusuf.wmv.html

http://img156.imageshack.us/img156/5082/yusuffsonud1.jpg

http://**********.de/files/29042587/yusuf_son.wmv.html

selluka
15-08-06, 15:12
çok güzel, daha daha istiyoruz hatta hepsini:img-grin2 ya elleriniz, yüreğiniz dert görmesin teşekkürler..

selluka
16-08-06, 12:18
:)evet çok sağ ol oguzoguz dizinin tüm bölümleri var mı sende:) :img-hi:

oguzoguz
16-08-06, 20:52
Dizinin tüm bölümleri var bende,fırsat buldukça yükleyeceğim..

oguzoguz
16-08-06, 22:45
http://img293.imageshack.us/img293/7910/101oi2.jpg

oguzoguz
16-08-06, 23:10
http://img219.imageshack.us/img219/8571/1002qu0.jpg

MoTi
16-08-06, 23:14
hayatimin dizisi diyebilirim !!!!!

selluka
17-08-06, 15:58
MAHALLEMDEKİ AKŞAMLAR İÇİN
(lied)

kımıldanır mahallemin daralan ruhu
basma perdelerimde gün batarken.
atıp saatler süren uykusunu
odama uzanır akasyam pencereden.

kırmızı uzak damlarda bir serinleme,
uyanır gündüz uykusundan evler,
kapılarda işleri ellerinde
kadınlar giyinip kocalarını bekler.

iyi insanların ruhudur yakınlaşır,
takunya sesleri gelir evlerden,
yalnız bu dem rahat bir dünya taşır
bin mihnet dolu kafasında yorgun beden.

her şeyin geliş saatidir akşam
mahallede ömürler akşamüstü başlar;
hepsi burda buluşmaya gelir akşam,
başka dünyalardan ayaklar, başlar...

Orhan Veli

oguzoguz
17-08-06, 18:56
http://img190.imageshack.us/img190/4814/1003fu0.jpg

http://**********.de/files/29763453/10_0003.wmv.html

esmasultan
17-08-06, 20:26
arkadşlar bnm bir ricam olcak dizide geçen bütün güsel sözleri istiyorum bilen hatırlayan arkadaşlar lütfen bzmle paylaşsınlar özellikle emre kınayın ve meral okayın unutulmaz sözlerini...

Hırçın Kız
17-08-06, 20:46
Videolar için tüm arkadaşlara teşekkürler.Bu güzel diziyi tekrar izleme fırsatı veriyorsunuz.

oguzoguz
17-08-06, 20:59
http://img154.imageshack.us/img154/3472/08od9.jpg

oguzoguz
27-08-06, 23:45
http://img206.imageshack.us/img206/9083/43tc0.jpg

split girl
28-08-06, 14:35
tek kelimeyle mükemmell bir dizii.........

mavisiyah
28-08-06, 17:24
bölümlerini rapidleyen yok mu

b_r_k
29-08-06, 10:21
tek kelimeyle mükemmell bir dizii.........
kesinlikle...

oguzoguz
29-08-06, 20:27
http://img178.imageshack.us/img178/2278/39yc9.jpg

genç_fb
31-08-06, 07:11
Ellerinize sağlık ,paylaşım için teşekkürler

ozzde
07-09-06, 11:43
Ohoo...Burada hummalı çalışmalar var.Bir an önce koysanız da biz de yüklesek bilgisayarımıza.Şİmdiden sağolun...

pekdeep
11-09-06, 09:36
muhteşem bi diziydi ya, oyuncuları, sıcaklığı, hele de müzikleri. müzikleri beni benden alıp götürürdü. eski sayfaların bir çouna baktım da mizkler için bi adres verilmiş, şuan kullanılmayan bi adres. müzikleri başka nerden bulabilirim, yardımcı olursanız seviniirm çok :)

tuanette
25-09-06, 19:04
arkadaşlar bide dizide söylenen güzel sözleri aklınıza geldikçe yazın gerci dizinin bütün replikleri,diyalogları cok güzeldi ama siz gene de yazın

Freddie
25-09-06, 19:27
ya ben zuhal olcayı çok seviorum çok asil bir kadın bence şarkıcılığı ve tiyatroyu birada götüren tek kişilik Çünkü albümleri de fevkalade Şarkıları klasik müziğe yatkın ve türkiyede bu tarzı yapan ondan başka kimse yok Filmleri de genelde psikolojik oluyo yine türkiyede pek denemiyor Ne egzotik bir kadın yaaa

theodora
27-09-06, 15:26
merhaba...yeni başlayan bi dizi-gözyaşı çetesi- bunun da senaristi yeditepe olduğu gibi ali ulvi hünkar...benzer sözler duyuluyor... yeditepeyi ezberleyenlerden biri olarak bu diziye de zaten acaba tanıdık bişiler çıkar mı diye baktım..tanıdık geldiği sürece de bakarım..herhalde...

£speranza
29-09-06, 15:39
En sevdiğim diyaloglardan harika ya:)

Duru:Dünyanın en şık halteri
Ömer:Hüznümün üzerine ağırlık koymam lazım.Di mi ama?Yani vakitsiz bir gözyaşı olmasın diye muhtelif duygularımıza kas yapıyoruz.
Duru:Sen çok acayipsin ya.
Ömer:Ben şahin görünümlü serçe gibiyim, peugeot motorlu vosvos gibi.İçim dışıma uymuyor ama her yere beraber gidiyoruz.Hatta seni bile aynı anda seviyoruz.Kapanması gereken defterler kapanır Duru.Seni şuraya işlemiş olmanın(kalbine işaret ederek) tafrası yeter bana..

anfora's_angel
29-09-06, 19:41
En sevdiğim diyaloglardan harika ya:)

Duru:Dünyanın en şık halteri
Ömer:Hüznümün üzerine ağırlık koymam lazım.Di mi ama?Yani vakitsiz bir gözyaşı olmasın diye muhtelif duygularımıza kas yapıyoruz.
Duru:Sen çok acayipsin ya.
Ömer:Ben şahin görünümlü serçe gibiyim, peugeot motorlu vosvos gibi.İçim dışıma uymuyor ama her yere beraber gidiyoruz.Hatta seni bile aynı anda seviyoruz.Kapanması gereken defterler kapanır Duru.Seni şuraya işlemiş olmanın(kalbine işaret ederek) tafrası yeter bana..
:img-nyam: sana kesinlikle katılıyorum...nerde şimd öyle dizi...bi hırsız polis var o da zaten aynı yönetmenin...keşke devam etseydi hep...yeni görüntüler bulursanız ekleyin arkadaşlar...meğer ne büyük özlem duyuyormuşuz...sevgiler

ena
29-09-06, 23:18
"Hayat sahip olduklarımızın dışında kalanlarmış meğer... Yersen..." yazmıştı Yusuf Mahallenin Romanı'nda... Yıllardır bu sözü kafamda evirip çevirmekte muhtelif anlamlar yüklemekteyim kendisine. Bir türlü "hah işte bu" diyemedim herhangi bir anlama. Ne acayip bir cümle bu, ne harika bir zihin egzersizi. Helal olsun ustaya...

Esperanza yine muhteşem bir replik yazmışsın. Gerçekten müthiş. Ben bu diziyi izlerken "öyle bir gülümsedim ki, tebessümüm zamana işledi.":)

ozzde
09-10-06, 07:31
Çok güzel bu replikleri tekrar okumak.Bende de bölümler var ama fırsatını bulupta replikleri yazamadım bir türlü...

crickcrack
09-10-06, 16:18
Çok güzel bu replikleri tekrar okumak.Bende de bölümler var ama fırsatını bulupta replikleri yazamadım bir türlü...

Arkadasim elinde bölümler varmis. Bir yolunu bulup upload edebilir misin. Bu kadar insan hasretle bekliyoruz bölümleri. Duamizi alirsin...

YUSUFGÜLSEÇEN
09-10-06, 22:18
Bir gün bir yerde benide anlatan bir dizi ve karakter olucanı söyleseler inanmazdım sanırım 7 tepe istanbul beni bana anlatan ve beni çok derinden etkileyen muhteşem bir yapımdı Yusuf Gülseçende bendim benim yaşadıklarımdı aradan yıllar geçti ama halada unutamıyorum saolasın EMRE KINAY ÖZGÜ NAMAL ZUHAL OLCAY MERAL OKAY OKTAY KAYNARCA VE DİĞERLERİ

ÖYLE BİR DUYGU YOĞUNLUĞUNDA AŞKIN KENAR MAHALLESİNDE KİMBİLİR KİME AŞIK OLUCAZ

ÖYLE BİR BAKKİ BANA GELMEM İÇİN MAZERET GEREKMESİN

yusufun unutmadığım sözlerinden bir kaç tanesi

eskidekal
11-10-06, 10:47
unutamadığım dizilerden birtanesi kimbilir kaç kez tekrarlarını seyrettim her seyredişimde başka anlamlar çıkardım her seferinde farklı bir yönden etkiledi beni

duygu yüklü tamamen hayatın içinden oyuncuları özenle seçilmiş muhteşem görüntüler harika replikler.........

kısaca hafızalarımızda yer edinmiş ÇOK ÖZEL bi dizi.....

eskidekal
11-10-06, 11:46

o güzel replikleri bizimle paylaşsan süper olur
o kadar özledikki eğer yazarsan çok sevinirim..

bugra9
15-10-06, 13:06
Yeditepe İstanbul herşeyiyle harika bir diziydi...Yayınlandığı dönem izleyememiştim ama sonradan tekrarlarını izledim ve hayran kaldım...Her cümleleri bir hayat dersiydi resmen büyük zevkle hiç sıkılmadan izledim bu diziyi...Birde bayram bölümü vardı...Ne kadar güzel ve sıcak bir bölümdü..Herkes masanın başında...Birde radyo çalıyor...O bölümü ve final bölümünü hala unutamadım...Emre kınay başta olmak üzere tüm oyuncular harikaydı...Hep aklımda güzel ve farklı bir dizi olarak kalacak..

gizmo771
15-10-06, 13:51
TRT nin çok güzel dizilerinden biriydi gerçekten oyuncularıda çok kuvvetliydi tam anlamıyla süprdi yani

pelin111
16-10-06, 12:35
TRT nin çok güzel dizilerinden biriydi gerçekten oyuncularıda çok kuvvetliydi tam anlamıyla süprdi yani

evet bütün oyunculari süperdi, en cokda Özgüm süperdi :D

ozzde
19-10-06, 12:52
OLCAYseni yazarken gördüğüme sevindim
YUSUF:gelsene Olcay..
-Mahalledekilerden sonra sabahki polis de yakıştıramadı bana yazmayı.Değişen bir şey yok yani...Seni de yakıştıramamışlardı.Halbuki ben aynaya bakarken başka bir Yusuf gördüm.Son yazdığım satırlara,daha doğrusu romana yeniden başlarken ilk yazdığım satırlara gözatmak ister misin?
OLCAY:sen oku!
YUSUF:sen oku(!)En çok bu kalacak senden...
OLCAY:oku!!
YUSUF:''AŞKIN KAR-ZARA DEFTERİ YOK...ALACAĞIN VARSA,YÜREĞİNE YAZACAKSIN...''
OLCAY:Biz..Biz kafası karışık insanlarız Yusuf..Öyle bir şeyin içinde buluverdik kendimizi.Ama bu kaçınılmaz değilmiş.Sen;beni sana yakıştırmayanlara takıldın,ben Duruya...Senin o aynada görüp inandığın Yusuf ürktü.Ben arazi oldum.Arkama bile bakamadım bir süre.Taa ki bu sabah senin o yırtık sayfaları bir kez daha okuyuncaya kadar.Tam tersine yusuf.Asıl sen benim hayatımın sürprizisin...Beni bağışla...Şimdi şunu bitir,aynaya yeniden bak olur mu?

neljan
19-10-06, 14:39
ozzde ellerine saglık..hayal meyal hatırlıyorum sanki bu sahneyi :)

devamını da bekleriz :)