Tüm Versiyonu Göster : Andaç Haznedaroglu

alperkaya
08-09-06, 08:02
ANDAÇ HAZNEDAROGLUYLA İLGİLİ HERYEYİ BU KONUDA PAYLAŞALIM

dazzle
08-09-06, 09:26
ben onu ilk deliyürekte izlemiştim ve çok sevmiştim dizide öldüğünde çok üzülmüştüm ama çok iyi dizilerde adı var çok basarılı bence:img-grin2

anny
14-10-06, 00:01
alıntıdır..

bir yönetmen. bildiğim kadarıyla çınaraltı dizisini ve çalınan ceset tv filmini yönetti.

deli yürek adlı dizide eğlenceli ve çılgın gazeteciyi canlandırmış*, sinema macerasının tahta bir bavulla haydarpaşa garında istanbul'u görerek başladığını duyduğum, azmedince oluyo demek ki dediğim insan.

motorsiklet düşkünlüğü dillere destan bir bayandır.

çocukluğu ve gençliği ankara aydınlıkevlerde geçmiş, üç kardeşin en büyüğüdür.

haziran gecesi'ni yöneten, tertemiz kalpli,dost ve güzel kadın..

sıcak saatler,deli yürek ve hayat bağlarının kamera arkasında yer almış ve osman sınavın asistanlığını yapmış,daha sonra bağımsızlığını ilan etmiş yönetmen.ayrıca deli yürekte esas oğlan esas oğlan diye dolaşan gazeteci kızdır kendisi.

deli yurek'te gokce isimli gazeteci kiz karakterini canlandiran bayan. *

şu sıralar gülpare dizisinin güzel yönetmeni.

balım_89
18-10-06, 11:45
çok mükemmel bir yönetmen,çok başarılı başarılarının devamını dilerimmm...

nisann
05-11-06, 13:26
oldukça başarılı birisi...
gülpare'nin yönetmeni...
bu yüzden olsa gerek mükmemmel

HG_GUMUS
29-11-06, 17:55
Andaç Haznedaroğlu
34 yaşında
İktisat fakültesinde, ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü'nde, 'tiyatro' okudu.

filmleri-yönetmen:

Haziran Gecesi,gülpare,çalinan Ceset,çinaralti,a.g.a

yönetmen Yardimcisi:

Deli Yürek,sicak Saatler

oyuncu

Deli Yürek -gökçe-

HG_GUMUS
29-11-06, 17:58
İzlenme rekorları kıran 'Haziran Gecesi'nin yönetmeni Andaç Haznedaroğlu diyor ki:
''Şeyh uçmaz, müritler uçurur''

Haznedaroğlu, ''Şarkıcıdan oyuncu olmaz'' diyen yönetmenlere inat, şarkıcıları çok seviyor. Özcan Deniz'i 'ideal erkek' olarak tanımlıyor. 'Haziran Gecesi' tutkunlarına bir de tüyo veriyor: Aşk hikâyesi evlenmekle tıkanmaz...

http://img390.imageshack.us/img390/6535/imperiaflex000ou6.jpg

Andaç Haznedaroğlu

Andaç Haznedaroğlu, izlenme rekorları kıran 'Haziran Gecesi' dizisinin yönetmeni. Kendisi de oyunculuk mezunu. 34 yaşında, 6 yıldır günde 15 saat monitör başında çalışıyor, ama halinden çok memnun. 'Haziran Gecesi' ile elde ettiği başarı, belli ki onu çok tatmin ediyor. "Şarkıcıdan oyuncu olmaz" diyen yönetmenlere inat, şarkıcıları çok seviyor. Oyuncu ışığı gördüğü model, garson ya da şarkıcı, herkesle çalışabileceğini söylüyor.

Sokakta, "Oyuncu olur musun?" diye çevirdiği insanlar da olmuş. Naz Elmas'ı kızı gibi görüyor, Özcan Deniz'i de 'ideal erkek' olarak tanımlıyor. 'Haziran Gecesi'nin önümüzdeki yıl da devam edeceğini, Duygu'nun Baran'ı geri almak için zekice düşünülmüş bir savaşa gireceğini açıklıyor. Dizinin hayranlarına, "Erkekler, acı çeken kadınlara dayanamaz" diye de bir ipucu veriyor. 'Haziran Gecesi'nin bu kadar tutmasını ise Türk kadınları arasında evlilik, bekârlık polemiğini yaşayan pek çok kadın olmasına bağlıyor.

HG_GUMUS
29-11-06, 18:01
Andaç Haznedaroğlu
İnsanların şiddet görmesine dayanamıyorum

Emre Altuğ ve Mine Tugay'ın başrolünü paylaştığı 'Gülpare' dizisinin genç yönetmeni Andaç Haznedaroğlu, İstanbul'a geldiğinde, elinde bir bavul ve yanında kedisi vardı. Tek hayali ise yönetmenlikti.

SBL_61
05-12-06, 00:06
Ben Andac Haznedaroglunu HAZIRAN GECESI'nden taniyorum.Cok basarili bir Yönetmen hemen hemen her el attigi Proje tutuyor..

zalimyar
05-12-06, 10:29
haziran gecesinde çok başarılıydı. şimdi de gülpare de.

Yagmur_ask
23-12-06, 18:16
Bana göre Türkiye deki en iyi iki bayan yönetmen den birtanesi Andaç Haznedaroğlu, diğeri ise Türkan Derya Güven.

Haziran Gecesi'nde kullandığı çekim tekniklerini özelikle çok beğenmiştim.

Başarılarının devamını dilerim.

havincipsikopat
25-12-06, 08:29
bizlere haziran gecesi gibi mükemmel ötesi bir aşkk dizisi sunduğu için çok teşekkürler asla haziran gecemi unutamam aslaaaa efsanem haziran gecem....:happy0064

moon_light
25-12-06, 11:19
canim dizimiz,biricik gulparemizin yonetmeni...
cok basarili,yonetmenligini yaptigi dizilerde gercekten cok guzel oluyor..

moon_light
25-12-06, 11:20
deli yurek ve sicak saatlerde de yonetmen yardimciligi yapmis,onlarda cok basari;li dizilerdi;)

HG_GUMUS
08-01-07, 19:02
yönetmenler çok sık değişiyor ama haziran gecesinde hiç değişmedi hep andaç haznedaroğlu vardıı:)
bence de çok çok iyi bir yönetmen başarılarının devamını diliyorumm:)

gazeteci-18
16-02-07, 09:15
çok iyi bir yönetmen ben de bir yönetmen adayı olarak örnek aldığım insanlardan işallah ileride onun gibi başarıı işlere imza atarım haziran gecesi ve gülpare teknik açıdan bence çok başarılı işlerdi son işinde hayal kırıklığına uğradı ama o çok iyi bir yönetmen bundan sonraki işinin daha iyi olmasını diliyorum tabi emre altuğ ve mine tugayla yeni bir dizi işine başlarsa çok sevinirim

naz_özge12
24-02-07, 21:57
çok başarılı bir yönetmen.haziran gecesinin süper yönetmenliğini yaptı.başarısının devamını beklerim şahsen..

havinim_baranım
21-03-07, 13:36
Çok başarılı bir yönetmen bence bunu Haziran Gecesindede kanıtladı,başarılarının devamını dilerim..

Güzel_Cadı2
27-03-07, 18:51
ÇOk başarılı Andaç..Mesleğine farklı bir açıdan yaklaşıyor..Ekibi motive ediyor..En önemliside o..Erke gibi bir bayan..Deyim yerindeyse "erkek fatma"da denebilir..

Pek sempetik buluurm kendisini..Yolu açık olsun.

dişi-kartal
16-05-07, 20:09
Herkese Selamlar arkadaşlar;
Andaç Haznedaroğlu çokk başarılı bir yönetmen kendisini Haziran Gecesinde ve Gülparededee gösterdi umarım daha fazla projelerde görebiliriz onu....

ayrılık_87
30-05-07, 11:47
selamlar, andaç haznedaroğlu haziran gecesindeki başarısıyla dikkat çekti. aşkı gerçekten çok iyi anlatan yönetmenlerden. haziran gecesi zaten beni en çok etkileyen dizilerden biriydi. gelecek vaad ediyor. başarılar...