Tüm Versiyonu Göster : Avrupa Yakası 4. Sezon Bölüm Yorumları/1
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[ 6]
7
8
9
10
11
evet yaa kamera arkası da çook komikti,tolga çevik resmen uçuyodu yere zeynep rolünü oynayan kızın şalına takılıp:)
burhanın gaffura exorcist gibi bakma diyişi süperdi:) ifotla tahsin gaffurla babasını çağırdıklarında gaffur iyi toparladı ama olayı:) burhan kötü duruma düştü sonnda,o tatkibkatta da özellikle ceme aman cem bey dikkat edin fln demesi süperdi:)
o "havyar" da sacitle zeynepin balsamic sirkesini içtikleri sahnede o kdr çok güldüm ki gözlermden resmen yaşlar geldi:)
bu hafta eğer daha uzun bi bölüm olsaydı makbulenin günlük tutma sahnelerini de izleseydik keşke ,çnk burhan gaffur onu tehdid etiği zaman aynı anda makbule gelnce çok komikti,titriyodu fln ve çok feci yalnış anladı makbule onu :) keşke o duygularını günlüğe dökseydii
ultimate88 16-11-06, 13:01 ya enn en bombası gaffurun aslılarda ağlarken bir taraftanda pis pis burhan'a bakmasıydı tabi ağlarken birdenbire gülmeye başlaması ve arkanı kolla (öyle bi şi di sanırım) demesiyle koptum :img-grin2
CANSEL_Tugce 16-11-06, 13:16 Hayırlı olsun yeni bir sayfa açılmış.Ama akşam çok komikti.Gaffırın matkapla saldırması felen.Piknik yaptı ya.süperdi.Hayatın tehlikede burhannnnn.demesi koparrtı.resmen,öldümm yaaa..evt burhan şikayet etmişti ya,ordaki halii çok komikti..ya,bide takpikattaki hali,ayy unutamıcam yaa.yataktaki yatışı unutulmazz...ASlının elbisenini aldığı zaaman da koptumm dans ediyo yaaa,ayyy en çok beni beğenmiyormusun diyerek,burhana matkapla saldırmasıı yaa manyaktı süperdi..
Doğru ya, Gaffur' un o yatış şeklini nasıl unuturum. Gidip kapıya bakıp sonra gelip babasına 'yok bişey kabusmuş' demesine çok güldüm. Burhan' ın peşinden Aslı' nın da geldiğini görünce 'yok kabus değilmiş çok güzel bir rüyaymış' demesi de ayrı bir matraktı.:img-grin2
Ölümüne kanka:img-haha:
Yok böyle bir insan ya...Adam resmen bu dizi için doğmuş sanki.Hele Burhan' kapını önünde duran deprem stok dolabına tıkışı dehşet ötesiysi.Ameliyat masasında olanlara söylenecek kelime bulamıyorum.Burhan & Gaffur iyiki geldiniz bu diziye
sütçüoğlu sütçüoğlu bir numara sütçüoğlu.kim geliyor kim geliyor sütçüoğlu sütçüoğlu.dünkü bölüm mükemmeldi arkadaşlar ya.kırıldık gülmekten desek yeridir. gaffurla burhan süperdi özellikle.
burhan abi sattı cakasını
gaffur yüceltti avrupa yakasını ....
Dün gerçekten kırdı geçirdi Avrupa Yakası ortalığı.Burhan'ın :
''Kim geliyor kim geliyor!SÜTÇÜOĞLU SÜTÇÜOĞLU!Kim geliyor kim gidiyor!SÜTÇÜOĞLU SÜTÇÜOĞLU!
Birde Makbule orda diyo ki :
''Kim gidiyor kim gidiyor!Makbule Makbule! :D :D :D
Katliam_Tırtılı 16-11-06, 15:19 merhaba arkadaşlar yeni başlık hayırlı olsun bi de sizden gaffur'un (peker açıkalın)resmini istiorum lüüüütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn
http://www.medyarazzi.com/%5Cresimler%5Chaber%5Cgaffur.jpg
http://www.sabah.com.tr/2005/04/01/im/3DD4976F6B546348A90FD576b.jpg
http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/2421655.jpg
http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/2421706.jpg
http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/2422025.jpg
http://www.sinematurk.com/images/kisi/4137.jpg
http://www.magazinlife.com/resimler/resized_Peker%20A%C3%A7%C4%B1kal%C4%B1n.jpg
Elimden geldiğince arkadaşım.
Katliam_Tırtılı 16-11-06, 15:40 çok saol kaanca tşkkrlr
nejatdidem 16-11-06, 15:57 kim geliyorr kim geliyoor sütçüoğlu sütçüoğluu
artık seni koruyacak bi gaffur yookk
siz bize kılmısınız canııımmm
hepsi hepsi hepsii süperdiiiii:)
hele finali çok güzel bağladılarrr yaa gaffur kardeeeeşiiimm:) gaffur:"ölümümne kankayıııss
heheh:D
sarp_manyagi 16-11-06, 16:13 ölümüne gangayız :img-hyste :img-hyste süperdi ya gaffur yine döktümüş hele burhan bayıldım ya burhana
off off tanrıverdi sahneleri çok azdı ya sinir oldum o yüzden ama yine komikti yani
kim geliyor kim geliyor sütçüoğlu sütçüoğlu :img-hyste :img-hyste
tanrıverdi 16-11-06, 16:50 arkadaşlarrr yeni sayfamız uğurlu olsun işalahhh:)
yaa ben dün dizi bittikten sonra önce bi sinirlendim kısa sürdü çünkü..önce aklıma bölm hakkında bişi gelmedi bi garip oldumm.ya sonradan aklıma gelenler bugün tüm gün boyunca kimsenn ağzından düşmeyen laflar....ya kısaydı ama nekadar güzel bi bölümmüş yaaa.bugün hangi msasaya kulak atsak kimle konuşsak herkesn ağzında avrupa yakası herkes birbirine mutlaka her bir konuşmasında burhan gffur makbule lafları söylüyoo..ne güzel yaaa herkesin dilden sonra ortak anlaşma noktası oldu:):)aşığım avrupa yakasına yaaa aşığımm:)
bi de şey çok komikti.gaffurun babası dedi ya.gaffur boydan ve kafadan güdük kaldı diye.koptum orda.hehe:) gaffurunda ben küçükken menenjit geçirdim.tipim bozuk demesi süperdi. :) ama en çok beğendim sahne tanrıverdinin fatoşu kurtardığı sahne.çok şekerdi. :)
bu diziz baştan doğdu eskdien bu kadar zewkle izlemezdim ama süperrr öteis ya sirkeyi şarap sandılar ya macitler işte orda daıldım bn ya bide menejit geçirdim tipim bozukta öldüm öldüm yani çok süper replikler ya harika
Süperdi dün akşam
Ölümüne Kankam bu avrupa yakası benim ya :).Buhran abim ve Makbuuuule ablam süperdi kırdı geçirdi bizi :)Buhran abimden yeni replikler öğrendim onların söylenişleri üsrinde çalışıorum su anda
Kim geliyor sütçüoğlu sütçüoğlu
Bölüm Analizi
Burhan:Bu nedir böle bu ne deprem korkusudur bu kadar.Burhan dün akşam yine harikaydı herseyiyle çoraplarıyla :)(renk renk :) )hareketleriyle,replikleriyle çok güzeldi.Makbule ile mecburen aynı oratmda bulunmaları hehehe.Gaffur'un bir katil olduğunu sadece onun bilmesi hele bitirdi beni.Hele sonunda evinin soyulması ,Gaffur Gafuur sen haklıydın
Aslı:Cem ile ikisi bir türlü basbasa kalamıyorlar gerçekten :).EEee kaç kişi yasıolar bir evde ee saten makbule yeter ya :)Fatoslarda paraları olmadığı için onlarla yemeğe çıkmadıklarının sandılar :)Ben ayrıca seyede çok güldüm hani kubi ile yaprak Havyar'da görüolar ya aslı ile cemi sonra aslı gerçekleri anlatıo sonra kubide ''ordan iki sandalye getirirmisin?
Cem:Aslı ile söledeiklerim onun içinde aynen geçerli...
Gaffur:Çok komikti ya ''Hee anladım sen beni beğenmiorsun.''hehehe çok komik seri katil kılıklı masum çocuk :)Buhran abimim deli etçeek yakında o :)
İfot ve Tahsin:Onlarda çok komikti.İfot'un buhranla arasında geçenler çok güzeldi.Tahsin'in buhran yusunden gece dısarıda kaldıktan sonraki hali :)Bu ikilide çok koik+güzeldiiii.
Makbule:Ablam ya ablam süper buhran a olan karşılıksıs askı hehe çok güzel çok komik ''kimgeliyor kim gelior sütçüoğlu sütçüoğlu''Kim gidiyor kim gidiyor makbule makbule''süper ya.Tam buhran abimle uyolar :)
Vee Diğer Avrupa Yakası Oyuncuları Hepinis Çok Güzeldiniz TEBRİKLER...
bahçeye herkes pijamalarıyla çıktı ya.gaffur şey demiş.herkes pijamalı bi ben günlük kıyafetimleyim. :) zaten onun günlük kıyafetide pijama.hehe :)
bahçeye herkes pijamalarıyla çıktı ya.gaffur şey demiş.herkes pijamalı bi ben günlük kıyafetimleyim. :) zaten onun günlük kıyafetide pijama.hehe :)
Eveet banada onu bugün arkadaşlarım söledi bende onu görmemiştim.Hhehe çok komik ya onun normal hali dediğin gibi.
Gaffur:Yoksa beni beğenmiyormusun
Burhan:Aaa AAaa Gaffur hiç ole şey olurmu uzuosun beni amma :)
betü$_ozan 16-11-06, 22:33 arkadaslar yeni sayfamiz hayirli ugurlu olsun...
ya dünkü bölöüm süperdi ya.. hele sonu, burhanin o konusmasi gaffurun davranmasi süperdi gül gül öldüm ya... :img-grin2
en komik sahnelerden biri sacitin ve zeynepin icki yerine salata sirkesi icmeleriydi.Koptum resmen o sahnede. :P
Avrupa Yakası'nın insan hayatındaki yeriyle ilgili ufak bir anekdot nakledeyim.
Perşembe günü genelde sunumalarımız olur.Sunumu yapacak kişi kalkar sunumunu yapar ama A.Y'nın son bölümü izlendikten sonra her şey değişti.Sunuma kalkanları anaons etme görevini üstlendi sınıf birden "Kim geliyor, kim geliyor ... " şeklinde takdim edildi sunum yapmaya kalkanlar.Birde sunum yapan akadaşın yaptığı bir espri sınıfta beklenen reaksiyonu almayınca arkadaş tepkisini şu sözlerle dile getirdi:"Beni beğenmiyor musunuz?" Yani işin özü bütün günümü A.Y ile hem-dem geçirdim, pişman mıyım?Asla...Ellerine, yüreğine ve aklına sağlık Gülse Birsel:)
evet ya herkesin dilinde replikler. :) ama bu bölümde en beğendiğim sahne tanrıverdinin fatoşu kurtardığı sahne.çok güzeldi.:)
Arkadaşlar şuraaya ne yazıldıysa o :):)
Gerçketen avrupya yakası replikleri herkes tarafından büyük bir zevkle kullanılıyor.Buhran abim,Makbule ablam bide Gaffur genellikle üçünün konuşmaları herkes starafından çok seviliyor.Buda şunu gösteriyorki avrupa yakası toplum tarafından benimsenmiş ee saten 4 sezondur dewam etmesindeende anlaşılıyor...
haklısın halk çok sevdi diziyi.beğenmeyen birini görmedim açıkçası bugüne kadar. :)
Katliam_Tırtılı 17-11-06, 16:49 yaf ben gaffur manyağıyım benim idolümmmmmmmmmmmmm :P:P:P:P
cadii_sheker 17-11-06, 17:10 bnce bu bölm gzl diildi sıkmaa başladı artık senaryo sıkıntısı var galiba hiç konu yoktu herşey darma dağındı...geçen hafta daa komikti artık bütün senaryo gaffur la burhana yönlendirilmişş bi burhan hoş zaten böle bazı kelimeleri ingilizce gibi sölüyo çok hoş yaaa
sana katılmıyorum.zaten böyle düşünende tek sensin.aksine şimdi senaryo rahatladı.önceden sıkıntı vardı.dizi eskisinden daha çok izleniyor.daha çok seviliyor. ;)
tanrıverdi 17-11-06, 19:04 bende kesinlkle katılmıyorum..tüm türkiyenn bildiği bişi varki reytinglerimiz geçen seneya göre çokçok daha iyi..ama tabi çok az bi azınlık var eğenmeyen.sende onlardan bitanesisin galiba..ama malaasef yanılan tarafsın..tabi gene saygım var...
erenalp_18 17-11-06, 21:39 bence de saygımız var ama gerçekten sen Türkiye'deki bayağı bir azınlık kemini oluşturuyorsun
senaryo görüşlerine de katılmıyorum bencede senaryo artık daha rahatladı eskiden senin dediğin gibiydi
ne biliyim bence Türkiye'nin en iyi sit-comu da bepenilmezse ne beğenilsin
ben bu sene izlemeye başladmm we çok beendim artk hep kaçırmadn izliyorum:)çok güsel bi dizi...
102.bölümde gecen bölümlere göre daha az güldüm itiraf etmek gerekirse cok cok komik deildi.. ama en begendigim sahnelerden biri gaffur konusmaya basayınca baglamacının gelmesi burhanın gaffurdan tırsmasıydı :img-grin2
tanrıverdi yine kıskndı fatosu ayyy cok hosuma gitti. umarım aralarında bişeler olur. hee bide hacer sacite olmıcak demiştim diyip gidiyo. gülenay geliyo ya o sahneye bitttiiiimmmm :img-grin2 :img-grin2
ben vallahi bu bölümede çok güldüm.hatta kısa olduğu için doyamadım.evet tanrıverdinin fatoşu kurtarma sahnesi çok güzeldi.umarım olur aralarında bişey. :)
Bencede avrupa yakası Türkiye'nin en iyi dizilerinden saten izlediğim üç dizi var bunlaarda İKİ AİLE,AVRUPA YAKASI,YABANCI DAMAT yani bunu söylememmin nedeni kime sorsanıs çoğunlukta avrupa yakası bu listede vardır...
Katliam_Tırtılı 18-11-06, 16:56 bence artık burhanın ve gaffurun üzerine çok yoğunlaşılıo. burhanın hareketleri de çok abartılı ama güldürüo tabi .cem'in babasının bayramda aslılara geldiği bölüm en çok sewdiğim bölüm cemin babası makbulaye embesil falan diodu bi de aslı tanıştırdıında bu da bizim kuzenimiz die orda naapalım canım olmuş bir kaza elden bi şey gelmes demesi çok hoşuma gitmiştiii :):):)
zaten bizi güldüren hareketlerinin abartılı olması.hep öyle kalsın zaten.ben yle abartılı haline bayılıyorum. :)
nejatdidem 18-11-06, 17:17 zaten bizi güldüren hareketlerinin abartılı olması.hep öyle kalsın zaten.ben yle abartılı haline bayılıyorum. :)
aynen düşündüklerimi yazmışsın arkadaşım:)
mesela burhanlı bi bölümde tanrıverdi "çok pis dalacam haa"dediiinde burhanın durmadan"dal dal dal dal" demesi resmen abartıydı gülse birsel bunu düşünüp yazmış o sahneyi seyirci nası gülebilir diye düşünmüş ve çok doğal çok da güzel olmuştu valla :)
Bencede aynen böle abartılı kalsın.Çok komikler ya Buhran abim Gaffur Gardaş çok komikler bis onları abartılı hareketleriyle seviorus...
evet hatta bana çok doğal geliyor artık onun davranışları.çok tatlı ama ya.:)
psikopat90 18-11-06, 17:23 ya ben bu diziye bitiyorum zaten ya.herkes gibi benim temennim de mümkünse daha uzun yıllar devam etsin yaa. yiğenim de görsün izlesin.burhana gaffura o da gülsün.izle izle doyamıyorum ya.her hafta izliyorum o yetmiyor bi de youtube de tekrar tekrar izliyorum.burhanla gaffurun taklidini zaten her gün yapıyorum yine bıkmıyorum ya.
bugün elifnağmede engin günaydını gösterdiler.çok popülerim falan dedi.diğer dizilerimde de böyle oldu ama sonradan herkes unuttu bunda da öyle olacak dedi.hayır engin abi öyle olmayacak.biz burhan altıntopu asla unutmayacağız...;)
Evet bende isledim elifnağmeyi bugün.Engin Günaydının işte şovunu fln gösterdi ama çok komikti ya.Ama ben buhran abi de unutulcak dediğini hiç duymadım sadece diğerlerinin unutulduğunu sölediğini duydum...
evet çok komikti.izlemek isterdim onu.tamamını izlememişsindir o zaman.ama onu unutmayacağımız kesin.sonuçta bi burhan altıntop kolay yetişmiyiiiii... :)
psikopat90 18-11-06, 17:48 valla çok kalbimizi kırmış ama ya..ben ki dün ne yediğimi unuturum ama burhan ı var ya asla unutacağımı sanmıyorum.engin günaydın zaten muhteşem bir tiyatrocu harika bir oyuncu dizide oyunculuğunun zirvesine çıktı. hatta bizim zirve dediğimizi bile aştı.bence unutulmayan bir karakter olarak kalacak büyük bir çoğunluğun hafızalarında.
Evet tabikide unuturmuyum ben hiç biricik BUHRAN ABİMİ(BUHRAN HEHE AKLIMA SELİN GELDİ)
çok tatlı ama mimikleri falan.gerçekten sevimli burhan abi ya.ayrıca erol günaydının manevi oğlu.erol günaydın doğru kişinin babalığını yapıyor.;)
tanrıverdi 18-11-06, 17:53 yaa inanmıyorum nasıl ööle bişi seryaaa biz onu nasıl unuturuss yaaa...ben ne onu nede diğer avrupa yakası oyuncularını hiçbir zaman ama hiçbirzaman unutmıycamm..ben onlar sayesinde hastalığımdan kurtuup iyileşiyorumm.en kötü mrolimn bozuk olduu zamnlarda onları seyredip gülüyorum,kendime geliorumm,,öss yüzünden kafamı soru bankalarına sokmuşken ben avrupa yakası sayesinde başımı kaldırıp her hafta onların esprilerye ayakta kalıyorummm...
ssize sölüorum bu insanlar nasıl unutulurr??ben nasıl unuturum yaaa...onlar bitane:)!!!!
ultimate88 19-11-06, 00:03 yaa inanmıyorum nasıl ööle bişi seryaaa biz onu nasıl unuturuss yaaa...ben ne onu nede diğer avrupa yakası oyuncularını hiçbir zaman ama hiçbirzaman unutmıycamm..ben onlar sayesinde hastalığımdan kurtuup iyileşiyorumm.en kötü mrolimn bozuk olduu zamnlarda onları seyredip gülüyorum,kendime geliorumm,,öss yüzünden kafamı soru bankalarına sokmuşken ben avrupa yakası sayesinde başımı kaldırıp her hafta onların esprilerye ayakta kalıyorummm...
ssize sölüorum bu insanlar nasıl unutulurr??ben nasıl unuturum yaaa...onlar bitane:)!!!!
tanrıverdi sana hak veriyorum valla bende sınava hazırlanırken kendi kendime bi kural koymuştum en fazla 2 dizi izlicektim biri de avrupa yakasıydı yaa beni liseden mezun eden bu dizi inşallah üniversiteden de mezun eder bitse bile hiç unutulmayacak hiç bir karakter !!!!(benim için özellikle kubi ve gülenay) :img-grin2
CANSEL_Tugce 19-11-06, 00:22 ölümüne gangayız :img-hyste :img-hyste süperdi ya gaffur yine döktümüş hele burhan bayıldım ya burhana
off off tanrıverdi sahneleri çok azdı ya sinir oldum o yüzden ama yine komikti yani
kim geliyor kim geliyor sütçüoğlu sütçüoğlu :img-hyste :img-hyste
evet ya orasıda çok güsel di,kim geliyor kim geliyor sütçüoğlu sütçüoğlu..çok komikti yazarken bile gülüyorum:img-haha: ayrıca,evet yaa bende busene öss ye hazırlanıom en fazla üç diziydi.yenilerde başladı bir bana dur desin cnmm..
kırmızı başlıklı burhan ve kurt gaffur !! nerde ?....sizin senaryonuz linkinde....avrupa yakası bölümünde..
ve pek yakında makbule, vamp kadın rolünde..nerde..aynı yerde..
keşke gaffurla burhan sahnelerini daha çok görsek diyenler...nereye..tabi yine sizin senaryonuz linkine..
avrupa yakasııı avrupa yakasıııı..duy sesimiziiiii...işte bu sizin senaryonuz linkinin ayak sesleriiii!!!
böyle de amigo oluruz taraftar bulmak için...maksat emekler boşa gitmesin..sevenler okusun...ayrılanlar kavuşsun..kavuşanlar sarılsın..sarılanlar...neyse..
of demin baktım ama yeni bölümün özeti yok ya. :(ama haftaiçi her gün tekrarının verilmesine sevindim.başını kaçıracak olsam da tekrar izlemek güzel olacak.umarım bu sezondan başlarlar vermeye.;)
ultimate88 19-11-06, 11:42 Arkadaşlar an itibariyle Peker Açıkalın'ın röpörtajı var Star'da valla çok güzell
ultimate88 19-11-06, 11:58 Arkadaşlar bilmem yakalayabildiniz mi? zira bende sonlarına yetişmişim ama ben valla bu kadar aklıbaşındabiradam beklemiyordum genel olarak gaffur karakterinin üstüme yapışmasına izin vermem dedi ve gayet mütevazi olarak
"engin günaydın ve gülse birsel olmasaydı gaffur bu kadar başarılı olmazdı"
dedi birde şu an 2 sinema filmi çekmekteymiş kendisi hadi bakalım heyecanla bekliyoruz :img-grin2 :img-grin2
kesin o filmlerden biri hababam sınıfıdır.:) o hep böyle çatlak karakterleri oynadığı için sana değişik gelmiştir. ;)
ultimate88 19-11-06, 13:25 yok hiçbiri hababam değil. Adını unuttuğum bi tanesinde bir lazı canlandıracakmış diğeri de maskeli beşlerin devamı olan maskeli beşler ırakta diye bi filmmiş :img-grin2 :img-grin2
anam gerçekten mi?hehe :) maskeli beşler ırakta....süper ya. :) kesin çok güzel olur.
CANSEL_Tugce 19-11-06, 14:19 Arkadaşlar bilmem yakalayabildiniz mi? zira bende sonlarına yetişmişim ama ben valla bu kadar aklıbaşındabiradam beklemiyordum genel olarak gaffur karakterinin üstüme yapışmasına izin vermem dedi ve gayet mütevazi olarak
"engin günaydın ve gülse birsel olmasaydı gaffur bu kadar başarılı olmazdı"
dedi birde şu an 2 sinema filmi çekmekteymiş kendisi hadi bakalım heyecanla bekliyoruz :img-grin2 :img-grin2
DAha öncede peker beyi,çiçek takside ve,ekmek teknesinde,başarılı biçimde izliyodumm.çiçek takside ilk izlemiştim,ama gaffurr karakterinin bu kadar sevilmesine gülse hanımın ve engin beyin büyük katkısı var bunu kimse inkar edemez.psikopat karakteri,peker açıkalına biras yapışmış gibi geldi habamam snıfında da psiko die bir karakteri canlandırıyodu,kendisi,Gaffur bence süper bişi yaa,habamam da diğer oyuncuların yanında birass sönük kalıyodu,ama burda tam bir psikopat bu kadar mı yakışır
CANSEL_Tugce 19-11-06, 14:20 anam gerçekten mi?hehe :) maskeli beşler ırakta....süper ya. :) kesin çok güzel olur.
ya evet ya maskeli beşler ırakta süper bir film bu filme gidilir
ben zaten kesin giderim. :)
tanrıverdi 19-11-06, 14:49 ayy ben zaten maskeli beşlerin hstasıydımm...atlaya atlaya giderim zaten hababamdada maskelidede ben pekerin hastasıydım yani gaffur hayranıyım die demiorum:)gerçekten çok başarılıydı:)
off şu yeni bölmde gene neler çıkıcak karşımıza çok merak ediorum..off keşke erkenden verseler şu özeti.....
şimdi tekrar baktım.yok özet.:( artık yarına kaldı.1 gün daha beklememiz lazım.:(
erenalp_18 19-11-06, 15:26 bugün elifnağmede engin günaydını gösterdiler.çok popülerim falan dedi.diğer dizilerimde de böyle oldu ama sonradan herkes unuttu bunda da öyle olacak dedi.hayır engin abi öyle olmayacak.biz burhan altıntopu asla unutmayacağız...;)evt ya ben de çok kırıldım burhan abim biz seni unuturmuyuz
hatta bundan sonraki karakterlerinde bile seni onunla özdeşleştireceğiz
erenalp_18 19-11-06, 15:28 bu arada arkadaşlar avrupa yakası forum sitemiz açıldı
gelmek isteyenler bana özel mesaj atabilir
aysa-17310 19-11-06, 16:59 yeni başlığımız hayırlı olsuuunnnn eee kurdele kesmiycikmiyiz kiiiiii
acaba yarın hangi bölümün tekrarını vericekler çok merak ettim inşallah 94.bölüm olmaz çünkü onu 3 defa izledim zaten:img-grin2 ben geçen bölüm en çok burhanın ofistekilere ne gulüyosunuuzzz yaaaa ne gülüyosunuz acabaaa benim trajedimmm sizin komediniz mii acabaaaa demesine koptumm ve de tabiiki kim gidiyoo sütçüoğlu kim gidiyo sütçüoğlu sütçüoğlu bir kiiii:img-haha:
CANSEL_Tugce 19-11-06, 17:09 kim geliiyi kim geliyi sütçüoğlu sütçüoğluu,ayy çok komik hatırladıkça ölüyomm gülmekten:img-haha:
tanrıverdi 19-11-06, 17:09 ya bence bu sezonunkileri vermesinler...çünkü bu sezonkileri zaten biz seyredioruz indirdiklerimizden falan rahatça...artık okadar seyrettmki hangi bölmde hangi olaylar var.kim ne dedi hepsini biliorum.bence eski bölmleri versinler.çünkü ne yalan söyliim sonuçta biz onlarla sevdik avupa yakasını yani özlemiorum ama hoş olur yani eskilerini seyrtmek...yaa çok eski ama keşke şu kamplı bölmü verseler..bayılıorum o bölme yaaa:)yada geçmişe dndükleri yada kendilerini farklı şekllerde hayal ettkleri sahneler varya hepsine bitiorum onların.:)ama geenede ne verrlese versinler nede olsa syrtcem..ama gaffurun eksikliini seyrederken çok çekcem...kim dicek şimdi nasılım beni beeenmiormusun:)
tanrıverdi 19-11-06, 17:13 ayy bende vala hala ağzımda onlar bide şu mikrofon dan sevgili sütçüoğlu apartmanı sakinleri nişantaşında hava bugün 16 derece hafif yağmır çisiliiii yağmurluklarını ve şemsiyenizi almıyı unutmıyınız falan dioya bitiorum yaaaa çok kmkktii:):):)
aysa-17310 19-11-06, 17:16 bence de:img-grin2 bu sezondakileri tüm tekrarlarıyla beraber izledim bence hani bu gündüz kuşağı programlarından önce yine a.y.nin tekrarını veriyolardı yaa 70.bölümde mi ne kalmışlardı ordan devam edebilirler inşallah ordan devam ederler çünkü o burhana ofiste hayalet var dedikleri bölümle uludağ bölümlerini izlemeyi çok isterim
tanrıverdi 19-11-06, 17:22 ayy allahım o uludağ bölmü neydi yaaaa..artık o blmde ben burhann yerde uzanmış o halini gördükten sonra fazla glmem sebebyle dünyadan 1dakkallıına uzaklaşmka zorunda kalmıştım..nefes alamıodum yani gülmekten.fatoşla muhabbetleri..burhann fatoşla konuşmalarındaki fırsatçılıkları:)o bitane tahta evin içindeki aslı ve volkann atışmalrı:):):)puhahaa çok komkti yaaa.:)bide yetkin dikincilerin olduu bölm tabii:)
ben yinede bu sezondan başlamasını istiyorum.çünkü bu sezon daha güzel.:)
tanrıverdi 19-11-06, 17:26 tabi cnm zaten bu sezonn güzelliinin tartışlması söz konusu bile diil ama geçen sezondan koymaları daa bi hoş olur:) şimdikileri zaten az oldu için indirip falan bayaa seyredioruz ama geçen sezon için en azından kendim için söliim aynısıı diemycem:)
ama yaz tatilinde ben avrupa atvde izledim her gün.o yüzden doydum artık o bölümlere.bu sezonu versinler.:)
Aynen benimde yazın içim dışım avrupa yakası olmuştu çok isledim(aslında olsa hiç sıkılmadan hep islerim ama)Bu sezonu versinlerr Buhran abimle makbule ablamı islemek istiorum :)
KİM GELİYOR KİM GELİYOR AVRUPA YAKASI YAKASI :)
bende tavrıverdiyi ve fatoşumu izlemek istiyorum.tabi diğerlerinide... :)
tanrıverdi 19-11-06, 19:17 hhehe:).sinemcim yaşadın vala..gülse duymuş galiba sizi.röportajındada yazıodu eğer seyirci tarafından tepki gelseydi onları sadece platonik aşk olarak yada yakın dostlar olarak bırakcaktım ama seyrciden aksine tepki gelince(mesajlarda falan diodu) o aşkı devam ettrmiş:)yani yaaşadın:)daha doğruusu yaşadık:)
tamam kabul ediyorum başladığı günden bu yana harika bir diziydi ama sanki bu sezon kendini aştı iyice . babam kolay kolay dizi izlemez ama avrupa yakası olduğu günler adam kesinlikle kaçırmıyor ve gülmekten ölüyor(ki babam bunu pek yapmaz )özellikle burhanlı ve gaffurlu sahnelerde aile boyu kopuyoruz .gülse birsel süper bir iş çıkarıyor:img-grin2
volkangs20 20-11-06, 09:53 Aslı hamile mi ?
Makbulede ki değişiklik ne için ?
Veee Zeynep Saciti başkasıyla aldatıyor mu ?
Yanıtları için Sizin Senaryonuz kısmında Avrupa Yakası başlığını tıklamanız yeterli. Şaka maka 10. bölüm oldu. Yorum yazın arkadaşşşşşşşşşlar . . :)
psikopat90 20-11-06, 19:13 aman aman özetimiz gelmiş yeni bölüm başlığımız açılmış uğurlar olsun her ikisi de vatana millete hayırlı olsun.:img-grin2
bu bölüm yine yeniden her zamanki gibi bir yaka klasiği olaraktan avrupa yakası bu bölüm de çok heyecanlı hareketli çok komik ve kopurtan cinsten olicek.(karışık cümle başımdan ve cins cümlemden dolayı özür) şu cemin arkisini merak ettim.nasıl olabilir de o çocuğa kötülük yapmayı isteyebilirler anlamadım.(yani makbuleye ayarlamak istediklerine göre pek te iyilik sayılmaz bu) fatoş ta seven bir kadın gibi davranıyor aferin sevdiğim mutlu olsun diiyp kibarca aradan çekiliyor.ama diğerlerinde bu kibarlık yok bence iyi bile yapıyorlar.fatoş la dğerleri birbirine ters ifadeler kullanınca seyreyleyin cümbüşü yav.
bu arada çarş. günü analilitikten sınavım var. hoca verdiğim kağıtlara çalışırsanız 50 alırsınız belki dedi.kötü geçse de yaka var onu izler neşelenirim avunurum ohh ne ala memleket
ya hani cem&aslı ve volkan&selin bi yarışmaya katılmıştı ya.o bölümü vermişler.yılın en şeker çifti yarışmasıydı galiba. ;)
bu arada cemin arkadaşını oynayan oyuncunun adı mahir ipek. ;) evet hayat bilgisindeki milli güvenlikçiydi. ;)
psikopat90 20-11-06, 19:50 evet o bölümdü.hani gazeteci birinin ruhunu çağırma falan vardı ya oydu.burhanın hali çok manyak tı ya.
bu arada sağol tanrıverdi.umarım 51 alırım hocaya inat:img-grin2
adamın resmini gördüm hatırladım.asıl sorulması gereken soru şu:özette niyeti başka falan deniyodu ne olabilir ki acep
psikopat90 20-11-06, 19:54 :bilmim evet baya başarılı ve alışıldık bir yüz bir çok dizide rol aldı zaten.ama ben onu değilde niyetini merak ettim ya adam harbiden birden niye çıkıp geldi bunda bir iş var ama
tanrıverdi 20-11-06, 19:56 belki aslıya asılcaktır oda:)alla cem kafayı yer vala:)
yalnız makbuleye yamamaya çalışmaları süper.hehe :)
tanrıverdi 20-11-06, 20:04 off evet yaaaa...orası komedi valla..yalnız doktor naaapsın evde kalmış kızı:)hep ööle yapmak isterler yaa..ayy çok eski bölmlerdede bi doktoru aslıya ayarlamaya çalışıolardı off ööel komedi bişi olsaya gene...çok komkti yaaa..okadar çabala çabala sonra adam evli çıksın..puhahaha....
arkadaşlar bu dizi 100. bölümde bitecek son 7 bölümde ata dsemirer oynamicaktı neden dewam ediyor :)
tanrıverdi 20-11-06, 20:43 arkadaşım sen nerde kaldın yaaaa...hiç biter mi..hangi ülkede herkesin izlediği bi dizinnn oyuncularını kaybedip yenilernn gelipardından yeni oyuncularla dahada başarılar sağlayan bi dizinn bitceği görülmşş....eyer baaşarı sağlmasaydı ozamn bitcekti..ama eskisinden daha ii reytngler alıo daa nlsunn....işalaah 200e bile gidioruss..:)
Ne 200 yapmayın lütfen ya 200 ne yani Avrupa Yakası 1200 bölüm olur(Yok artık demeyin olur)
Avrupa yakası tam gaz devam ediyor.Retingleri çok güzel gidiyor.Bu sezon yeni oyuncular diziye çok renk kattılar.Umarım bir dalya daha der...
Tebrikler Gülse Birsel.
cok karisik bir ozet ama yine eylenicez bu kesin.Vallaha gulseyi tebrik etsek az,odul versek bile az.Her bolumde birbirinden degisik konular hemde her bolumde 1'den fazla konu bulup yaziyor ve muhtesem oluyor.Hayal dunyasi inanilmaz buyuk ve yaratici.Oscar odulune layik bir yazar ya. ;)
Kimmiş bu Cem' in arkadaşı, merak ettim şimdi. Niyeti ne acaba? Tanrıverdi' nin kız arkadaşı kim ki bir de arası bozuluyormuş. Fatoş niye aralarını bozma çalışmalarına katılmıyor? Ne kadar kalbi kırıldı kadıncağızın, fena tutuldu Tanrıverdi' ye.
ya ben fragmanı biraz sonlara doğru yakaladım aslıya noluyo ben onu yatağında tepişirken gördüm sacit giriyo aslının odasına noldu falan gibisinden ayy çok merak ediyorum nolcak acaba diye :)
cok guzele benziyo bu bolum ozellikle gaffirla burhana gene cok gulucez heralde:D
tanrıverdi 21-11-06, 13:38 ama bu bölm makbulede bizi fena halde koparcak gbi gerçi makbule zaten hareketleri ve o güzel konuşmaları sayesnde kopartıo bizi ama özette ondan bahsedio baya..ya bzz hepsini görelimdee...:)
tanrıverdi 21-11-06, 15:23 yaaaa inanmıorummm eski bölmlerden en sevdiimbölmlerden birini veriolarrrrr..aslı ve volkan burda çok tatlı yaaa..hele aslı öldürüo beni burda buı bölmm:)ayy çok komk yaaa:):)
nejatdidem 21-11-06, 15:33 ama bu bölm makbulede bizi fena halde koparcak gbi gerçi makbule zaten hareketleri ve o güzel konuşmaları sayesnde kopartıo bizi ama özette ondan bahsedio baya..ya bzz hepsini görelimdee...:)
aynen vallaa kesin makbulenin o komik hareketleriyle başbaşa kalcaz bu bölümde kehkeh:):img-grin2 :img-haha:
fragmanı merak ediyorum.bu akşam görürüm kısmetse. :) tanrıverdinin kız arkadaşını gösterirler değil mi?gerçi ben görmek istemiyorum ama.:( kim oynayacak acaba?!
tanrıverdi 21-11-06, 15:46 ayyy şimmcik fragmanı seyrettm pek bişii anlayamadım aama vala hatrladıklarım şunlar:
bierde gaffur bişileer sölüo burhan ona nie saçma sapan konuluusun faalan dio gaffurda çok güsel bi şeklde beni beenmiomusun diee bağırıoo..
makbule çok tatlı bu bölmde..çok şekerdi ve bierde burhan makbuleyi öpüodu..
cem doktor arkadaşından şişman alimi ne ööle bişi dio...bide cemle ifot makbulyi ikna etmeye çalışıolar doktorla bişiler olsun diee..ama makbulemiz o adama hayatt varmazz..nede olsa gönlü burhann beyde:)
aslı bierde yatağın içinde bööle sıçrıodu sanki ytakta böcek armışş giibi:)ayy çok şekerdi:)
vala bunları hatrlıorum şimdilk bide hızlı geçtkleri için...anca bunlar kaldı beynmde:)
tanrıverdi 21-11-06, 15:51 yok ne tanrıverdinin kız arkadaşını nede mahir ipek'i gösterdilerr...
inşallah dizide göstermezler o kızı. :( aman tanrım!gerçekten burhan makbuleyi mi öptü?zuhaha :)
tanrıverdi 21-11-06, 16:08 ayy evet ama hiç konuşma fln gösterlmedi sadece bunlar ayaktydı sonra burhan makbuleyi yanaandan öptüü...sonrada geçti hmn...ayy niee öpiiki acaba caba..?:)
süper ya.merak ettim şimdi. :) neden öptü acaba?ama bi çıkarı olmasa öpmezdi.bunun altındaki neden ne olabilir ki?:)
tanrıverdi 21-11-06, 16:27 tabi cnmm gene sacyle bişiler fln olmuştr oda bişiler knıtlıodur:)yaa buarada eski bölmü seyrediorumda cem ne kadar gençmşş...zaten eskiden zayftı bayaa kilo aldo o bellde geçen sezon daa gencmsi druoo:)
saçlarıda beyazladı sanki. :)
tanrıverdi 21-11-06, 16:36 yaa evet dimi saçlarındad bi gariplik var ama bööle nası diim garip yanii.sonuçta 3 aydada ööle beyaslamass..boya olabvilrimi acaba da nie boyasınki:???
olabilir neden olmasın? ;) aman bize ne canım. :)
tabi cnmm gene sacyle bişiler fln olmuştr oda bişiler knıtlıodur:)yaa buarada eski bölmü seyrediorumda cem ne kadar gençmşş...zaten eskiden zayftı bayaa kilo aldo o bellde geçen sezon daa gencmsi druoo:)
dün ilk defa avrupa yakasının haber öncesi yayınlanan bölümüne denk geldim iyki de denk gelmişim çnk ata demirer süperdi:) ve bence de cem eskiden daha zayıftı daha genç gibiydi,iştne çıkarılnca çok kilo aldı....;)
daha demin youtube dan eski bölümleri izliyordumda gaffur ve ailesi şesulu bölümlerde pikniktee şaşırdım bilmiyodum gaffurda okadar uçmuş değildii hanii:)
ama yinede normal biri değildi.tabi şimdi daha bi psikopat. :)
Bence Gaffur aynı psikopatlığa sahipti, piknikte et yiyişi gözümün önüne geliyor da... Ama tabi biz o zamanlar kendisini fazla tanımıyorduk. Yine de Burhan ve Şesu birbirine girdiğinde babası "oğlum müdahale etmeyecek misin" diye sorunca "yok önce birbirlerini yorsunlar sonra ben ikisine birden dalarım" diyerek yeterince belli etmişti psikopatlığını.
evt kabadayı variydi sanki psikoyduda ama ses tonu az daha sertti kardeşde değişmiş dimiii:)
tanrıverdi 22-11-06, 15:55 bencede ordada gayet psikopattı...o bakışları falan deiin gibi burhanlara bakarak o yemek yiyişii..:)
tanrıverdi 22-11-06, 15:58 yook kız kardeşini soruyosan yni piknkteki o gene var...
aa ciddi mi şimdiki oynayan kız o mu ama farklılar yaa burhanla kanki olacağını bilmiyo daha peki burhan kardeşini gördümüü aşk falan olmaz dimiii Allah korusun aralarında:)
Doğru kızkardeşi aynı, yalnız o piknikte Hacer yoktu kendisi sosyetik takılıyor ya. Bence Gülse Hanım bunu gayet güzel bağlamış.
Piknikten sözedince aklıma geldi. O piknikte Burhan Gaffur' un küçük kardeşine bayağı bir yazılmıştı. Zaten o yüzden Gaffur' dan dayak yemişlerdi. Şimdi niye bir hareket yok koskoca idari müdür Burhan Altıntop' ta kapıcının kızına abayı yaksa ya. İyice şenlik olurdu.
ya anlamadım şimdi gaffurun iki kız kardeşimi var haa o bölümleri es geçmişim şimdi birleşmiyor parçalar:)
Evet Gaffur' un iki kız kardeşi var. Biri Hacer, küçüğünün adını unuttum. Pikniğe gelen küçük kız kardeşi, Hacer onları beğenmiyor ya o pikniğe gelmemiş güya. Üstelik o küçük kız kardeşe Burhan bayağı bir kapılmıştı piknikte ama sonra o konuya hiç girilmedi.
tanrıverdi 22-11-06, 16:31 aa ewt oda dikkatimi çkmşti..hatta bahsedilir fln die düşündm ama olmadıı...gerçi zaten pek göstermiolar küçük kardeşinide....
aman göstermesinler daha iyi.hem burhanın divanası olan makbulesi var.:)
tanrıverdi 22-11-06, 17:12 ayy ewt ne güsel makbule var.ama fragmnda bierde bööle siyah bişiler fln gymşş.orda cddi anlmda çok tatlıydı yaaa..:)
evet çok tatlıydı.:) burhanda çok süper öptü yani.kesin bunun altından bişey çıkacak.hadi hayırlısı. :)
tanrıverdi 22-11-06, 17:27 ya bide galiba tam duyamıorum ama.burhan makbuleyi öpmeden önce bebişim dio galiba..bide aslınnda debelenmesinn nedeni yatakta bi kıs var ama kim bilmiorumm..hacer diildir zaten ama kmm?????
ya hani sacit eve kız atmış ya.o kızdır. ;)
tanrıverdi 22-11-06, 18:10 Sevgili Sütçüoğlu Sakinleri Hepinize Ii Seyirler Bol Bol Kahkahali Dakkalar Dilerimmm....dizimizin En Güzel Yorumlarinda Görüşmek Dileğiyle....sevgi Ve Kahkaha Ile Kalin....:)
gelincikkkk 22-11-06, 19:58 yine çok eğlenceli bi bölümdü bu bölümde gaffura ve burhana ağırlık vermemelerine sevindim çünkü dizide devamlı onlar ön planda oluyordu ve ötekiler arka planda kalıyorlardı ee onlarda dizi için önemli onlar olmasa sırf gaffur ve burhan belli bi zamandan sonra sıkar dimi :img-wink:
bu bölümde tanrıverdiye surfle verilmesine bayıldm hele ilk suflede çok güldüm çok iyi yapmışlar ya:img-yes:
sonra sacitin burhanın evine ilk kızı getirdiği zaman kızın burhanın resmini göstererek bu resim kim sorusuna sacitin paşa dedem demesine bayıldım :img-yes:
bide burhan düşme sahnesini nasıl yaptı acaba orada gerçekten düştümü :img-wink:
ya aynı zamanda şu makbuleye bayılıyorum nasılda güzel rol yapıyo hele o yaptığı makyaj nasıldı:img-wink:
her zamanki gibi müthiş bi bölümdü.tanrıverdi fatoşu sevdiği için o kızı bırakmış.iyi oldu.orada fatoş tanrıverdiye sufle verirken kendilerinden bahsedişi,sonra tanrıverdinin de bence de fatoş demesi güzeldi
Bu dizi değişen kadrosuna rağmen daha da tutuluyor.Ben en baştan beri hayranıydım şimdi hayranlığım dahada büyüyor.Burhanın saplantıları beni öldürüyor o bir fenomen.
Bu bölümün en unutulmaz yeri bence Tanrıverinin TV izlerkede yapacağı şey öldürdü.Burhan her zamanki gibi tartışmasız.Biz 2.olayı konuşuyoruz tabi ki...
tanrıverdinin kız arkadaşını görünce çok sinir oldum ama neyse ki sonu iyi bitti. :) ayrıca kız hiç de güzel değildi.sana katılıyorum.fatoşun araya o sözleri karıştırması çok güzeldi.burhanın o düşme sahnesinde koptum ya.o nasıl düşüştü öyle? :) ama bu bölüm o kadar komik değildi sanki.çok gülmedim.ama tanrıverdi ve fatoş yönünden süperdi.hehe :) çok iyi bi final oldu.
mükemmel bi bölümdü yine yaa:) tanriverdinin kız arkadaşını hiç sevmedim bence çirkin de bşiydi üstelik ama iyki ayrıldı:)
tanrıverdiye sufle werdikleri yerlerde resmen koptum,özellikle de tv karşısında da yaparım çocuk oyuncağı kısmında ben yerlerdeydim:) diğer yalnış anlaşılmalar da mükemmeldi,fatoşun sufle werdiği muhallebici kısmı süperdi ztn,o sırada da burhanın gelmesi tabi:)
makbule de beni acayip güldürdü ,sürekli bi yalnış anlaşılma olması fln ama nie günlük tutturmuyolar artık ya makbuleye ,o günlük tuttuğu bölüm süperdi:)
sezonun en komik bölümlerinden biriydi.olmaz böyle şey:) gülmekten karın kası yaptıracak bunlar bize:)oyunculukların artık iyice oturduğunu,kadronun uyumunun artık en üst düzeye çıktığını siz de hissettiniz mi?
şeboist yapma,ben bir erkek olrak söyliyim,kız çok güzel ve çekiciydi.haksızlık etmeyin kıza:)
hayır gerçekten güzel değildi.gıcık olduğum için demiyorum.fikrim bu.zevkler farklıdır.fatoşun eline su dökemez.hacer bile daha güzeldir ondan.hani tanrıverdi baksana benim mutluluğum için ne kadar uğraştı.melek gibi kadın.o dururken böyle abudik kızlarla çıkmam olur mu dedi ya orası çok güzeldi.gerçekten de melek gibi yani. :) fatoşun başının üstünde melek işareti çıkması çok şekerdi.:)
Gülse Birsel in senaryo anlayışına hayranım.Bir ana koldan 4-5 çok kaliteli olay yaratabiliyor.Ve bunu her hafta yapıyor.Ben onun dünyadan olduğuna şüpheliyim.Çok kaliteli bölümler çıkıyor ortaya.Bi kaliteli bölümünde sonu geldi.Sıkıyosa çek çarşambaya kadar çileyi(uydu mu ne la tekerleme oldu :P)
cok inanilmaz super bolumdu.herzamanki gibi butun bolumdeki konular superdi.tanriverdiye yardim etmeleri cok komikti.ya artik bence haftaya cikmaya baslarlar...bu bolumde belliydi ikisid birbirinie siril sIklam asiklar.artik uzamasin bu is. ;)
makbule beni bitirdi bu bolumde bence bu bolumun stari makbukleydi.cok komikti ya.
onu yaprakla karistirmasi cok guzel oldu. :P
Ama fark ettim bu bolumde asli pek yoktu sanki.
volkangs20 22-11-06, 21:36 Arkadaşlar 11.bölümümde ekledim Ve sadece şunu söyleyeyim en eğlendiğim bölümdü okurken :)
Şu sorunun cevabını merak eden okusun : Kırgınları barıştıran,sevgilileri bir araya getiren SimliAy programına kim katılacak ?
a)Tanrıverdi
b)Sacit
c)Tahsin
d)MAkbule
e)Gaffur
f)Kubilay
g) Bunlar dışında herhangi biri
Okuyanlar yorum yapmayı ihmal etmesinleeer .Amin :)
Her zamanki gibi çok komik bir bölümdü..Bu Burhan bey beni bir gün gülmekten ölderecek.Bu akşamda çok güldürdü.beni:img-hyste .
En çok koptuğum sahne Burhan'ın ofisinde odasından çıktığı ve odada kimsenin olmadığınu gördüğünde dedikleri...
-Sanki babamin ofisi,banane ben giderim:img-hyste
Burhan'ın Gaffur ile arasındaki diyaloglarada çok gülüyorum..Gaffur'un hayali televizyon izlemede çok komikti.
Sacit ve Burhan'ın evine götürdüğü kızlar :)...
Misafir olarak gelen doktorda aldı belasını sonunda...:)
İyi ki varsız Avrupa Yakası...
Emeği geçen herkese yürekten teşekkürler..
''Binde gidiyırım binde gidiyırım'':) ne gzl bir bölümdü ya yine herkes çok komikti ama bu bölümün star MAKBULE ABLAMDI ne komikti onun o hareketli ole.Buhran abimde çok komikti çok güldürdü beni.Yanlış anlamalar çok gzl.Tanrıverdi yalnız fatoş'a bişi dedi fatoş anlamadı.''Hey gerry nerdesin :):)''
Güzel bir bölümdü çok eğlendik''çiko sende mi görmedin bide herşeydin haberin olacak hep alıyisın amma :)''
100 bölümden sonra en begendim bölüm son bölümdü..makbule canım yaa nasılda heyecanlandı burhan onu kıskandı diye..hele ''Allahım güzellik başa bela''demesine çok güldüm..yazık ama bu kıza herkes onunla dalga geçiyor,eve gelen misafirler hizmetçi sanıyor..bence biraz güzelleşmeli makbule..burhan peşinden koşsun artık :) sacit bu bölümde aştı kendini..zeynebi seviyordu ama iki kızla aldattı yuh yani hem de burhanın evinde..zeynep kolay kolay affetmez onu artık..:img-blush güzel bir bölümdü fakat konuk oyuncuyu hiç begenmedim zaten sinir bir tipi var..
Senaryo gittikce kotulescegine her dizi gibi gulseninki daha guzellesiyor ya.efsane bir yazar.:img-yes:
burhan ve gaffur bu bolumde otururken koltukkam burhaninda arkasindan sessis sessis "ruh hastasi" ve "piskopat" demesine koptum.acayip komikti.:img-hyste
Bu bolum gecen haftadan bile daha eylenceliydi.100. bolumen bile.:happy0064
"Tokyo'da saat 5.Cok gec olmus."
Bu lafina oldum gulmekten. :P
Çok keyifili bir bölümdü bencede starı Makbule dün akşamki bölmünn...Nede olsa güzellik başa bela:img-hyste :img-hyste ...
Burhan'ın Çiko ile konuşması ,Sacit'i şikayet ettikten sonra Sacit gelince kaçması ve kapı önünde Makbule2ye bu işi sen halaledersin tatlım,bebeğim kıvırcığım herbişeyim demesi ve tabi Gaffur'a Sacit'le olan muhabbetini anlatırken Gaffur'un kıskanması çok komik sahnelerdi...
Az kaldı çok yakın bir zamanda Tanrıverdi Kibilay bey'e çok pis dalacak.Kesin Tanrıverdi'nin Fatoş'a aşık olduğunu söyler Kubi Yaprak'a ve tabi oda Fatoş'a..
Makbule'nin Sacit'i çağırtıp Ömer'i dövdürmeside unutulmaz :img-hyste :img-hyste
Süper bi bölümdü bence..Makbulenin saciti çağırıp intikam aldırması tam tipik kız kurusu tavrıydı :) Fatoşla Tanrıverdinin aşkına bayılıyorumm:) Ve tabiki Gaffurra:)
Biraz bakabildim ama çok güzel bi bölüme benziyordu:img-yes: :) :)
Gaffur'un Burhan'a söylediği şu cümleye ve Burhan'ın yüz ifadesine bayıldım
Gaffur: Atma bu kız sana kesik
Burhan: Hee:img-hyste
Cem' in arkadaşı lakabını gerçekten hakdiyormuş.:img-grin2 Çok keyifli bir bölümdü. Gaffur' un Burhan' ı kıskanması, Burhan' ın evden çıkartılma korkusu, Tanrıverdi' nin karmakarışık ettiği sufleler hepsi birbirinden komikti ama bölümün yıldızı kesinlikle Makbule' ydi. Salonda Burhan ve Cem' in arkadaşını görünce fondaki arabesk parçayla kendinden geçmesine çok güldüm. Hareketleri, sözleri, kıyafetleri özellikle makyajı çok çok çok komikti. Tanrıverdi' nin Fatoş' a bakarak konuşması çok tatlıydı. O kızı bıraktığı iyi oldu, geriye duygularını açmak kaldı inşallah o da kısa zamanda olur. Burhan' ın düşme sahnesinde koptum. Ama beni iptal eden kısım Makbule' nin "palazma" tanımlamasıydı. Oraya gülmekten bütün bölümü gülerek seyrettim.
"palazma" gerçekten süperdi ,bi de nobran da süperdi.) o ömer o ne diye sordu ya ben orda gülmekten yerlerdeydim:):)
palazma müthişti birde makbulenin ömerle burhanı gördüğü kısım elinde kahveler mü kem mel ötesiydiii:)
yinede bu bölüm diğerlerine göre daha az güldüm
tanrıverdiye şapka çok yakışmıştı çok güzel bakıyo bu arada:)
slm dünkü bölüm çok güzeldi ben gafur ve burhan hastası oldum hele burhanın yüz mimikleri konuşmasına bayılıyorum sacitin burhanın evine kız atmasında burhana söylediği yalan burhanı kalpten götürüyodu hele sonunda diyoya gafur doğru söylüyo bu gidişle benin tek arkadaşım olacak diye gafurada sacitin çapkınlık maceralarını anlatırken ki haline bayıldım kırk yıllık dedikoducu kadınlar gibi:img-hyste gafurunda hayali kumanda ile kanal çevirmesi çok komikti gafurun sürekli beni beğenmiyormusun demesine bayılıyorum:img-hyste burhan eve plazma alırsa gafurdan nasıl kurtaracak onun bilmiyorum hayatta sağ kalmaz plazma :img-hyste
beni beğenmiormusunnn
gidelim gaffur demesi yokmuu
makbulenin ürettiği kelimelere bayılıyorum.gerçekten palazma süperdi. :) bencede bu bölümde artık çıkar tanrıverdi ve fatoş.inşallah öyle olur. :)
tanrıverdi 23-11-06, 16:14 belki bi önceki bölmlere göre daa az güldüm ama genede makbulenn sahneleri şuana kadarki en komk sahnesydi...resmn koptum makbuleye heele akşam yemee gtcei gn gydii kıyafet ve makyaj öldrdü bni...tanrıverdinnde o şapkasına ve fatoş ona sufle verrkenki bakışmalar ve güselgüsel anlaşmalarıı..süperdiii...:)burhan önceki bölmlerdeki kadar olmasadfa genede kırdı geçrdi bnii:)yani burhan ne beklenrkii....gülmeyenmi var?:)gaffuru pek göremedmm ama gördüüm sahnelerdede bakışlarına bttm burhanı kıskanıo fln ya...çok şekerdii...son sahnedede tabii sacit kırdı bnii:)...aslıya zaten lafım yok o BİTANEEE...
evet ya gaffur az göründü. :( o yüzden biraz daha az güldüm bu bölümde.tabi yine çok güzeldi.özellikle tanrıverdi ve fatoş arasında olanlar. :)
nejatdidem 23-11-06, 16:57 evt yine güzel bir bölümdü ama dierlerine göre daa az güldüümü söylemeden edemicem...
en çok güldüüm yer makbulenin burhanın sırtını görmesi ve o sırada çalan şarkıydı"oo aşk yüzünden"hahah sora "yapamıcam"diip tepsiyi ifota bıraktı ve gitti yaa çok güldüm orda
ayrıca burhanın "popm kristalleşti"demesine de bittim bide makbuleye "kıvırcığıım"dedi heheheh:)
gaffurrun o gidelim gaffur demesi yok muu hahahah
evet orda şarkı çalması çok komikti.bi de sacitler kibariye şarkısı eşliğinde şarkı söylerken gözüm gülenayı aradı ama gelmedi.gelseydi tam süper olacaktı. :)
yakupoglu61 23-11-06, 19:55 bu akşam gene müthişti gaffurla burhan ikisinin atışmaları süper yaw gülmekten kırılıyorum atv yi onlar ekrana çıkınca açıyorum onlar yokken başka kanala geçiyorum
aslnda bu bölümde gaffurun az görünmesi daha iyi oldu çünkü dizi bi kaç haftadır gaffur-burhan ağırlıklı gidiyordu ve diğer oyuncular çok ön planda olmuyodrdu,bu bölümde tanrıverdiye,makbuleye ağırlık vermeleri izleyicinin gaffurun komedisinden bıkmaması açısndan iyi oldu;);)
ewet arkadaşlar avrupa yakası izleyicilerine selamlar. bu dizi tam bir komedi yaa kopuorum izlerken süpersinizz bravooo
tanrıverdi 24-11-06, 12:15 ayyy dün gene deprem blmü vardı koptumm yaaa süperdi..2.kez dahada güldüm yaani...zaten geçen sefer gülmekten duyamadıım bazı yerler vardı onlarıda görmüşş oldumm:)ayrıca engn günaydın haberini nerden duydunuz sz bizzzat seyrettnzmi onuda bilmiorum ama bna yalan gbi gelioo.zaten geçen haftada bişile denmşti yok diziden gidicek fln die bnce tüm gözler başarısından dolayı engn günaydına çevrildii için onun hkkında bişiler atılıp ttuluoo...bn hiç ama hiç varsayım bile düşünmüorumm...engn günaydın kesnlke bu diziyi bırakmaz bukadarda net konuşuorum yanii...
Burhan'ın şu lafına gene güldüm :
DEV ANASII BASTIĞI YERİ İNLETİYO APARTMANI ZELZELEYE VERDİİ AYUU !!
Allahım Burhan bizi öldürücek vallaha ya :D
nejatdidem 24-11-06, 15:35 ayyy dün gene deprem blmü vardı koptumm yaaa süperdi..2.kez dahada güldüm yaani...zaten geçen sefer gülmekten duyamadıım bazı yerler vardı onlarıda görmüşş oldumm:)ayrıca engn günaydın haberini nerden duydunuz sz bizzzat seyrettnzmi onuda bilmiorum ama bna yalan gbi gelioo.zaten geçen haftada bişile denmşti yok diziden gidicek fln die bnce tüm gözler başarısından dolayı engn günaydına çevrildii için onun hkkında bişiler atılıp ttuluoo...bn hiç ama hiç varsayım bile düşünmüorumm...engn günaydın kesnlke bu diziyi bırakmaz bukadarda net konuşuorum yanii...
ayy evt yaa o deprem bölümü dün izlemedim tekrarı yalancı yarimi izliodum ama reklamlarda açtımmm o akşamın 3ünde burhan hoparlörden"diepreeemm"die baırıoya çok komik yaa:)
erenalp_18 24-11-06, 16:39 Oyuncular tabi ki önemli ama onlardan da önemli bir isim var ki o da Gülse Birsel. O yerinde durduğu sürece Avrupa Yakası' na hiç birşey olmaz. Biz sonuca bakalım, bu dizi maçlara bile kafa tutuyor.:good:
evet yaa özellikle en çok izlenen dizilerde kesin ilk beşte artık geçen sene yanlarına yaklaşamazdı:happy0064
tanrıverdi 25-11-06, 13:25 arkadaşlar yaa bişi sorcam son bölmde kamera arkasında biede tanrıverdi varı.bu konuşurken burun lafı geçen bişi sölediler sonra tanrıverdide nolduunu anlamadı falan sonra bi gülmeer fln oldu..ya orda tam olarak noldu bilen varmıı???
Magazin haberi kaynakli "su diziden cikiyormus" "bu x e gidiyormus" turu bilgi benzerlerini lutfen basliga eklemeyiniz.
Senarist ya da yapim ekibinden yapilan resmi aciklamalari "Haberler" basligina ekleyebilirsiniz.
MardiGras
Super Moderator
asdasd1907 25-11-06, 19:01 süper bir dizi ya her çarşamba akşamını iple çekiyorum
Burhan ne yapacak gaffur (pardon gıffır) neler diyecek?
gelenler gidenleri aratmıyor bence
avrupa yakası hep çok guzeldi hala çok guzel.. eskisi gibi güldürüyo bence. gülse birsel e helal olsun. gaffur karakterini yaratmak kolay mı.. o lafları bulmak :img-wink: nasılım? beni beenmior musun falan cok iyi bence.. tanrıverdi ve fatoş cok tatlı.. son bölümde fatoş diyo ya kulaklıktan bence denemeliyiz o da bencede fatoş falan diyo.. çok hoşuma gitti!!:img-wink:
valla bu haftaki bölümü izleyebildiğim kadarıyla güzeldi yeni bölümünde neler olacak merakla bekliyorum :)
CANSEL_Tugce 26-11-06, 19:10 Biraz geç yazdım ama,arkadaşlar bu hafta harikaydı,makbulenin haline koptum ya.hele burhan geldiği zaman,arapsaçı şarkısı çaldı ya.orda yattım resmen.bu hafta hrikaydı.mahir ipekin gelmesine sevindim.:happy0064 :img-hyste :img-hyste
tanrıverdi 26-11-06, 20:48 vala arkadaşlar artıkhh tanrıverdiylede tanıştım yani arttkk avrupa yakası bnmm hayatım olduu..zaten vazgeçilmezmdi ama artkhh hayatımn bi parçası oldu..şunuda söylemeyelimki sarp apak yani tanrıverdi okadar muhteşem bir kişilkki anlatamm szie..yani bn bukadar samimi bukadar güleryüzlü biri görmedim..ve tiyatrdaki oyuncuuğuylada beni katkat etkiledi...en sonnda fotoda çekldmm..allahtan başak ne isterim bn yaaaa...
Biraz geç yazdım ama,arkadaşlar bu hafta harikaydı,makbulenin haline koptum ya.hele burhan geldiği zaman,arapsaçı şarkısı çaldı ya.orda yattım resmen.bu hafta hrikaydı.mahir ipekin gelmesine sevindim.:happy0064 :img-hyste :img-hyste
Bende aynen ya...Koptum resmen,hele Makbule'nin yemege gidis hali süperdi :)
BÖLÜM ÖZETİ:
Cem Burhan ile Gaffur’a ingilizce dersi veriyor. Sertaç Antep’li olmak için çabalıyor. Fatoş Tanrıverdi’ye duygularını açıklıyor. Avrupa Yakası karışıyor.
Cem aile bütçesine katkıda bulunmak için öğretmenlik yapmaya karar verir. Çocuklar ve genclerle çok başarılı bir performans gösteremeyince büyüklere İngilizce öğretmeye karar verir. Ne yazık ki ilk öğrencileri Burhan, Gaffur ve Makbule olacaktır. Sertaç., Sacettin’le Sacit’in Antep muhabbetlerini kıskanır ve baba tarafından kendisininde Antepli oldugunu idda etmeye başlar. Neyazık ki ne mutfak kültürü ne gelenekler ne de şive konusunda hiç bir şey bilmemektedir. Fatoş Tanrıverdi’nin hayatına uyum sağlamaya çalışır. Ancak işi öylesine abartır ki, Tanrıverdi’nin gittiği yerlere takılmak ve hatta ofiste gözleme açmak günlük olaylar haline gelir. En sonunda bunlarla uğraşmayıp tanrıverdi’ye duygularını açıklama kararı alır.
Demek Fatoş sonunda Tanrıverdi' ye duygularını açıyor. Çok güzel ya, yine bir aksilik çıkmasa bari. Burhan' ın İngilizce derslerini de merakla bekliyorum doğrusu.
tanrıverdi 27-11-06, 13:12 Off sonnda fatoş ilk adımı atmaya karar verioo..tanrıverdiye kalsa oooo...tabi fatoşun açıldığı takdirde tanrıverdinn tepkisi ne olcak onuda merak ediorumm..allaaa cemin ing dersi verdii insanlara bakın..komedii..gerçi burhan bey biliodu(güüya)ama:)off gaffur napck acaba ing dersnde:)puhahaa öldürcek bizi güldrmektenn:img-hyste
ay hakkaten ya,burhan hani bildiğini iddia ediyordu ingilizceyi o amerikalının geldiği bölümde,nasıl oldu da ikna oldu acaba bilmediğine:P e adam fransızca bile biliyor,sular seller gibi konuşuyor tabi,ingilizcesi mi eksik kalcak:) fatoşla tanrıverdiyi ben de çok merak ediyorum,bakalım tanrıverdinin tepkisi nolcak:P
senin adına çok sevindim tanrıverdi.sarp apakla tanıştığın için.helal olsun fatoşa ya sonunda tanrıverdiye olan duygularını açıkladı.bakalım çıkmaya başlayacaklar mı?inşallah çıkarlar.bu bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.kesin komiktir.işin içinde makbule,burhan ve gaffura ingilizce dersi vermek olunca
volkangs20 27-11-06, 21:34 Avrupa Yakasına yazdığım 12.bölümün soruları:
Sacit,Sertaçve Tacettin'in ortak girişimleri nasıl sonuçlanacak?
Nişantaşındaki 20 yaşlarında ki sevgili bulma modası Tahsin ve İfoyu nasıl etkileyecek ?
Veee Şah-Ru'nun Avrupa Yakasın daki konuk oyunculuğu nasıl?
Cevapları Sizin Senaryonuzda Avrupa Yakası başlığı altında.
Burhan,Gaffur,Makbule ingilizce konuscak.Ogretmenleri cem olucak.
:img-hyste :img-hyste Ben simdiden gulmekten koptum bakalim bolumu izleyince nasil olucak.Bu super inanilmaz komik bolume benziyor.her hafta nasil gittikce guzellesiyor anlmadim.Ne yazarmis Gulse abla be helal olsun.Carsambayi iple cekiyorum.:happy0064
mükemmel bir bölümdü. aslının viskiyle gargara yapma sahnesi harikaydı bir de sacitin eve attığı kızın "ağlayan çocuğu da mı sen yaptın" dediği an yarıldım
Özet bile bu kdr komikse bölümü izlerken nasıl güleriz artık tahmnin edemiyorum:) özellikle bu inglizce derslerini çook merak ettim valla
MerveSevi_000 28-11-06, 08:25 ben bu avrupa yakası bölümüne ilk defa yazıyorum ama bence SeLin ile volkan ın cıkması cok kötü oldu $esu fark etmedi ama ata demirer in cıkması beni üzdü
çok eleenceliidi bnce çok bbendiimm :happy0064
sana katılmıyorum.tamam ata çıkmasaydı daha iyi olurdu ama şu an dizi hiç de kötü değil.bu bölüm süper olacak ya. :) fatoşun nasıl gözleme açacağını çok merak ediyorum.onu halde düşünemiyorum.hehe :) ama en çok cemin ingilizce dersi vereceği sahnelere güleceğiz.bundan eminim. :)
züperr züperr bi bölümdüü yaa ama bu bölümde gaffur pek çıkmadı yaa:icon_sorr nesee olsunn genede müthişti sacitin eve kız atma sahneleri,tatbikat sahneleri hepsi accayip komikti helal olsun gülse birsel e ne diim:good:
bende MerveSevi_000 a katılmıorum yaa onlar çıkmasaydı dizi şimdiki kadar tat vermezdi klasik olarak devam ederdi vee bayağıda bayardı açıkçası bence şimdiki oyuncularla sanki yeni bi diziye başlanmış gibi oldu we böylesi çok daha iyi:img-wink:
ben bu avrupa yakası bölümüne ilk defa yazıyorum ama bence SeLin ile volkan ın cıkması cok kötü oldu $esu fark etmedi ama ata demirer in cıkması beni üzdü
bence de ata demirer ve evrim akın çıkmasa daha iyi olurdu ama ben geçen sene güldüğümden çook daha fazla gülüyorum bu sezonda ve açıkcası onların yokluğunu aramıyorum....
evet bu sezon daha iyi burhan kariyerinin doruğunda buda yansıyo işini dimi ama geçen sene pek ön planda olmuyordu ata demirer ve evrimde çok iyi eski bölümlere bakarsak ama sacit mi volkan mı deseler volkan derim selin mi makbule mi deseler karar veremem şesu mu tanrı verdi mi deseler tabiki tanrıverdi derim ...:)
bu bölüm burhan ingilizce dersi alıcakmış yaa bu harika bir bölüm olacaktır kesin herzamanki gibi fransızca ve ingilizce konuştuğunda kopmuştuk hatırlarsanız
Avrupa Yakasına yazdığım 12.bölümün soruları:
Sacit,Sertaçve Tacettin'in ortak girişimleri nasıl sonuçlanacak?
Nişantaşındaki 20 yaşlarında ki sevgili bulma modası Tahsin ve İfoyu nasıl etkileyecek ?
Veee Şah-Ru'nun Avrupa Yakasın daki konuk oyunculuğu nasıl?
Cevapları Sizin Senaryonuzda Avrupa Yakası başlığı altında.
Şah-Ru Avrupa Yakasın da konuk oyunculu mu oldu bu bölüm mü hangi sahne izlemem şart oldu :)
psikopat90 28-11-06, 14:41 fragmanı tv de gördüm her ne kadar başını kaçırsam da..aslında pek yararı olmadı çünkü söylenenleri tekrarlayıp gülerken baya bir yeri kaçırdım.
özeti okudum her zaman ki gibi manyak bi bölüm olacak ya.burhanın zaten ingilizce konuşması malum onu biliyoz.makbule türkçe yi normal konuşamıyor bi de ingilizce ye merak salmış sa seyreyleyin cümbüşü. gaffurum canım aşkıma gelince adamın sadece konuşmaları değil tipi de komik onun ki de çok eğlenceli olacak.hayal edin:my name is gaffırr 27 değil..
bende gördüm fragmanı çok komikti.fatoş böle ofisin ortasında gözleme açıyodu.burhan,makbule,gaffur bildikleri kadarıyla ingilizce konuşmaya çalışıyolardı.tanrıverdi ile fatoş ta bi disco bar gibi bir yerde bağırarak dans ediyorlardı.
ay yerim onları ya.demek bağıra bağıra dans ediyorlardı.çok şekerler ya.bende görmek istiyorum. :)
gördüm fragmanı,süperdi. :) burhan çok komik ingilizce konuşuyordu.:)fatoşun gözleme açarkenki hali çok komikti.hehe :) ayrıca tanrıverdinin ve fatoşun barda kopmalarına bayıldım.bende orda onlarla beraber kopmak isterdim. :):img-yes:
tatli_dilli 29-11-06, 08:24 bu ziyafeti ben bugün asla kaciramam ya napip edip ayarlayip bakmam lazim, hastasiyim ben avrupa yakasinin, müthisler, böyle bir komedi yok daha..
bende nacizane fikrimi belirtmek istiyorum ata demirerin ve digerlerinin diziden ayrilmasina, elbetteki onlarin bu dizide emegi de katkilari da cok büyük kimse bunu inkar edemez, belkide onlar olmasaydi bu dizi asla bukadar tutulmazdi, ama lakin simdi yeni gelenler bence asla gideni aratmiyor tam aksine ben daha cok gülüyorum, yani bence gülse birsel cok iyi secim yapmis yeniler konusunda, ne gideni unutmak lazim ne de geleni yadirgamak, hayat böyle.
Allahım Gaffur o çorapları Burhan' ın yüzüne nasıl fırlatıyor?:img-hyste Makbule' nin kıyafeti de yine müthiş yani, Gaffur da pijamasının üstünü giymiş. Ama en acayipi Fatoş' un haliydi, ofisin ortasında yufka açıyor.:img-hyste Fragman çok komikti, akşam yine bol bol güleceğiz anlaşılan.
fragman mükemmeldii:) özellikle fatoşun yufka açması ve burhanın ing konuşmasıı:):)
fragmanın sonunda gaffurun burhana o siyah çoraplarını atıp,beni beğenmiyor musun demesine koptum zaten.hehe :)
Oh be avrupa yakasının günü geldi çattı yine,müthiş bi bölüm olacak yine her zaman ki gibi gaffırım ingilizce öğreniyo ya daha ne olsunn yarın sınavım olmasına rağmen izliycem bu bölüm kaçmazz:img-clapp :img-clapp
aynen yarın benim de sınavım var ama ben yine de izlicem.bu bölüm izlenmez mi yaa.arkadaşım yarın sınav var diye izlemeyecekti ben de ona özeti anlattım.o zaman kesin izlerim dedi.inşallah tnrvd de fatoşa aşkını ilan eder.(gerçi fatoş biliyo ama olsun)
VoyelleDesigner 29-11-06, 15:14 Yeni kadro fena olmamış ama Ata Demirer'in ayrılmasına da üzülmedim diyemem. Lakin, Avrupa Yakası, hâla mizahta bir numara
walla benim yarin fizik sinavim war ama ben yinede awr. yakasimi izlemeye kararlayim. burhan abimin ing. konusmasini kaciramam walla :D fragmani goremedim ben surpriz olcak gene :D
benimde il geneli seviye tespit sınavım var. :) ama bu izlememem için bi neden değil.hiçbir şey için kaçıramam.yalnız fragman gerçekten süperdi ya. :)
ehe ehe benim de yarın 2 sınavım var ama bu bölüm kaçmaz züpper ya fragmanını gördümde burhan bey ingilizce ögreniyo ya
tanrıverdi 29-11-06, 16:43 ohh sonunda grebldim siteeyee...ya fragman herkesin dedii gibi mükemmel ötesi..bu sefer olaylarda falan baya bi komk..kahkalara hazır olun:img-hyste
ya buarada maşallah gnee herkesin sınavı var..heerkese sınavlarında başarılar dilerimm...ayy şu ana haberleride bi atlatsak tam süper olacak ama:)...
bu bölümden resimlerr:)tanrıverdi ilgi alanım
http://img374.imageshack.us/img374/8141/lv01mk1.png (http://imageshack.us)
http://img123.imageshack.us/img123/4822/lv02ey9.png (http://imageshack.us)
http://img374.imageshack.us/img374/4673/lv03xx3.png (http://imageshack.us)
http://img374.imageshack.us/img374/5862/lv04vb8.png (http://imageshack.us)
http://img374.imageshack.us/img374/854/lv06xh1.png (http://imageshack.us)
http://img123.imageshack.us/img123/3951/lv08un5.png (http://imageshack.us)
http://img374.imageshack.us/img374/4492/lv12fm4.png (http://imageshack.us)
http://img123.imageshack.us/img123/5715/lv01iq5.png (http://imageshack.us)
beğenirsiniz umarımm
volkangs20 29-11-06, 19:45 Valla çok iyi olmuş resimler çünkü bende Makbule ile ilgili bir eleştiride bulunacaktım.Makbule ilk günlük tuttuğunda dikkatimi çekmişti odası ve kıyafetleri.Ayağında kırmızı,mavi...vs renkli uzun bir çorap saçında bugidi (onlarda renkli),odası desen rengarenk. Yani MAkbule gibi alaturka olan biri, epey klasik -alaturka giyinen,o tarzda konuşan,hareket eden bir karakter onları giymemeli,öyle bir odadada yatmamalıydı. İtici geldi. . .
yooo bence çok şirin ben yadırgamadımm çok sevimliydi
gelincikkkk 29-11-06, 20:11 ahh tanrıverdi ne yaptınya içime oturdu fatoş sana duygularını açıkladı böyle bırakılıp gidilirmi :icon_sorr
ne bölüm ama ayy fatoşa çok üzüldümm şarkıda tam süper uymuşş sacit ve zeynep hiç bukadar şirin gelmemiştii :)
espiriler yine mükemmell
ya ama tanrıverdi niye öyle yaptı yaaaa:(yazık fatoşa...çok üzüldü,bardaki o hali çok dokundu valla,'aşk kırıntıları' yla birlikte hüzünlü hüzünlü öyle...ne bileyim yaaa...yazık:(
volkangs20 29-11-06, 20:12 Şirin olmasına şirinde Selin karakterine daha uygun bence o tarz oda,pijama ...vs. Makbulyle örtüşmemiş
ahh tanrıverdi ne yaptınya içime oturdu fatoş sana duygularını açıkladı böyle bırakılıp gidilirmi :icon_sorr
ama fatoş açıkladığında ne güzel baktı ona çok şiridi dimii
gülse birsel aşk sahnelerini ne güzel yazmış yaa....... şarkı ztn cuk oturmuş...fatoşun o son haline çook üzüldüm yaa:(:(
Şirin olmasına şirinde Selin karakterine daha uygun bence o tarz oda,pijama ...vs. Makbulyle örtüşmemiş
evt seline daha uygun olurdu ama o odadanda abartılı bişey olurdu onunkii makbulenin o kıpır kıpır haline uyuyoo insanın eşyaları illakii giyimiyle tarzıyla uyuşmazki
gelincikkkk 29-11-06, 20:18 belkide tanrıverdi şaşırdığı iin yapmıştır
ah tanrıverdi ahh:icon_sorr
CANSEL_Tugce 29-11-06, 20:21 Yaa harikaydı,müthişti,ya,İngilizce dersinde gülmekten çatlıcak tım nerdeyse ya,gaffır süperdi..Biz gaymıyız ki birlikte çauy içmeye gidelim di yo ya.ona göre oynıyım dio.canatann ise ayrı birrr konu öldümm gülmekte n süperdi.:happy0064
Yine çookk güzel bir bölümdü...En güzel dizi valla :) İnsanın moralini düzeltiyor... :) ama Tanrıverdiye sinir oldum yaa ! yapılır mı bu fatoşa...çekti gitti yaa o kadar şey yaptı Fatoş o kadar şey söyledi :( gaffur ve burhan sahneleri yine süperdi :D:D çok güldüm :D sacit ve zeynepte çok tatlılardı ;)
özgenuroğlu 29-11-06, 20:26 tek eklimeyle harikaydı....
zaten ingilizce dersleri...
üçlü mükemmel olduğu için o sahnelerde mükemmeldi
fatoş tanrıverdi sahnesinide çok beğendim...
ama burhan yine kopardı beni ve gaffu süperdi birde mr and mrs smith:img-wink: :img-yes:
-özgü_namal- 29-11-06, 20:31 harikaydı bu bölüm ingilizce ders alıp onu tiyatro halinde oynamaları süperdi bayaa güldürdüler beni:img-hyste fatoşa çok üzüldüm tanrıverdi bişey bile demeden gitti yzk fatoşa:(:(
burhan süperdi bu bölümde ya:happy0064
Mükemmel bi bölümdü yine yaa.özellikle de brhan'ın o çoraplı sahnesinde koptum :D:D
Gaffur'un biz gay mıyız?ona göre oynıcam diyip kaşlarını düzeltmesi fln çok güldüm.:D
Makbulenin günlüğünü yazdığı sahnelere acaip gülüorum ne güsel de hayal kuruo zawallıcık :D :D
Bu sefer gaffurun kurbanı makbule oldu yazık yaa :D:D
şuan şoktayım ya.tanrıverdiye sinir oldum.ağzım açık kaldı.o kadar dinledi sonra hiçbir şey söylemeden çekip gitti.umarım şaşkınlıktan yapmıştır.hem dinlerken çok güzel baktı fatoşa.eğer öyle değilse gözümden düşer.
Ben sonunu izleyemedim noldu sonunda? =)
gaffurun biz gay miyiz demesi üzerne nerdeyse gülmekten koltuktan düşüyodum nerdeyse,ardından da ona göre davrancam demesi iyce güldürdü beni zaten:):) ingilizce dersi sahneleri ztn çook komikti,sonnda 2 haftadır sesimi duydu gülse birsel ve makbulenin günlü yazma sahnesini görebildik ve inanılmaz komiktii:)
makbuleye çok üzüldüm yaa yazık oldu :( gaffur bu sefer de tutturamadı:)
Ben sonunu izleyemedim noldu sonunda? =)
makbule yere yığıldı,herkes bağırıyodu bi tek gaffur oturuyodu yernde ve çok komik bi surat ifadesi wardı orda bitti:)
tanrıverdi 29-11-06, 20:37 off allahım nasıl bir bölmdü yaa..hem gülmekten koptum hemde ilk defa avrupa yakasını seyrederken gözlerim doldu..allahım son sahnelerde yani hala tanrıverdinn şoku içindeyimm..makbulenn o muhteşem bayılma sahnesinde o muhteşem kamera arkasında sırf aklımda fatoş ve tanrıverdi vardı...ya dedim tamam bi an oldu bu iş..tanrıverdinn gitmesiyle fatoşta bnde yıkıldım yanii...komedi kısmına gelirsek hatta gelmeyelimm daa yeni krizi atlattım..off allahım burhan gaffur makbule sertaç aslı cem öldürdüler bni güldürmekten yaaa...ayrıca fatoşun nişantaşı usulü gözlemesine bittiimm...işin kısası 4sezondan beri bnce en farklı bölm oldu çünkü dediim gbi ilk defa gözlerim doldu avrupa yakasını seyrederken..hep dolardı ama genelde gülmekten olurdu o ..şimdi ise tanrıverdi yüsündenn...:sad53:
özgenuroğlu 29-11-06, 20:38 gaffurun biz gay miyiz demesi üzerne nerdeyse gülmekten koltuktan düşüyodum nerdeyse,ardından da ona göre davrancam demesi iyce güldürdü beni zaten:):) ingilizce dersi sahneleri ztn çook komikti,sonnda 2 haftadır sesimi duydu gülse birsel ve makbulenin günlü yazma sahnesini görebildik ve inanılmaz komiktii:)
makbuleye çok üzüldüm yaa yazık oldu :( gaffur bu sefer de tutturamadı:)
hehe evet ya birde çayı içmiyor ya bana gelirse diyeee:img-yes:
makbule yine bebek patikleri....:img-hyste
yaa zaten bu üçü bir araya gelince başlıyo şamataa:img-hyste :img-hyste
makbule yere yığıldı,herkes bağırıyodu bi tek gaffur oturuyodu yernde ve çok komik bi surat ifadesi wardı orda bitti:)
gaffurun planları cem hariç herkesi etkilio yazık makbule de kurban oldu :D
özgenuroğlu 29-11-06, 20:40 off allahım nasıl bir bölmdü yaa..hem gülmekten koptum hemde ilk defa avrupa yakasını seyrederken gözlerim doldu..allahım son sahnelerde yani hala tanrıverdinn şoku içindeyimm..makbulenn o muhteşem bayılma sahnesinde o muhteşem kamera arkasında sırf aklımda fatoş ve tanrıverdi vardı...ya dedim tamam bi an oldu bu iş..tanrıverdinn gitmesiyle fatoşta bnde yıkıldım yanii...komedi kısmına gelirsek hatta gelmeyelimm daa yeni krizi atlattım..off allahım burhan gaffur makbule sertaç aslı cem öldürdüler bni güldürmekten yaaa...ayrıca fatoşun nişantaşı usulü gözlemesine bittiimm...işin kısası 4sezondan beri bnce en farklı bölm oldu çünkü dediim gbi ilk defa gözlerim doldu avrupa yakasını seyrederken..hep dolardı ama genelde gülmekten olurdu o ..şimdi ise tanrıverdi yüsündenn...:sad53:
evet kesinlikle çok farklı oldu çünkü ilk defa ciddi boyutaa(evet zor ama) bir aşk girdi işe müzik zaten süperdi...
o sıradada zeynebin gelişi tanırıverdinin gidişi çok güzeldi..
bende başda oldu dedim ama sonra gittiiiii cry
hemde aşırı komikdi zaten bu alanda bir numara:good:
valla ben şokta olduğum için komik sahneleri hatırlayamıyorum.of ya ben 1 hafta nasıl beklerim?çatlarım meraktan.ay çok sinir bi durum ya!
Ben tanrıwerdinin yaptığına bi anlam weremedm.heralde duygu karmaşası yaşadı bi an için:D
umarım öyledir yoksa gözümden düşer.ona bütün sevgim biter gerçekten. :(
Muhallebici sahnelerinde tavuk dönerden kes kes hiç bir şey olmuyor demekten adamların konuşmalarına tam konsantre olamadım.Tanrıverdi ya Fatoşa gidip yaptığı hareketten özür diler,ya da belki işi bırakır belkide köyüne döner ama sonra bir şekilde ikna ederler onu.
Bence Tanrıwerdi Ftoş'a kırılmış olabilir.Bana numara yaptın kandırdın die
Ya da uzun süre şokun etkisinde kaldığı için serwis dışı olur :D
özgenuroğlu 29-11-06, 20:47 Ben tanrıwerdinin yaptığına bi anlam weremedm.heralde duygu karmaşası yaşadı bi an için:D
evet sanırım
tam oldu dedim ana çekip gitti :sad53:
yok köyüne dönme falan olmaz da fatoş affetmez bence. :( muhakkak bi gerekçesi olması lazım tanrıverdinin.
CANSEL_Tugce 29-11-06, 20:49 bende seboist sana katlıyorum tanrıverdiye uyuz oldum bende.orda sap gibi bıraktı.fatoşu ya.Birde sertaçın konuşmaları çok komiktiiiii:img-hyste :img-hyste ama ençok gaffura güldümm:img-hyste :img-hyste
tanrıverdi 29-11-06, 20:51 ya bencede belki tanrıverdi fatşun onun için yaptıklarına bozulmuştur..çünkü tanrıverdi zaten onu fatoşken sevdi..onn iiçin kılık deiştrmesine fln gerek yoktu..yani umarım bunn için bozulup gtmiştirr..yoksa çok pis dalrımm..ya ben tanrıverdinn bööle yapcaını bilseydimm.onla tanıştıım gün çok pis dalardımm:)yalnıs bu bölm ertaçta en sonnda uzun zamndır gözüktü ve bni güldürmeyi başardı..çok komkti valaaa:)
gaffurun kardeşi annesi çekirdek yiodu yaa :D :D
angelstone505 29-11-06, 20:52 Dizi başlarken 104.bölüm yazdığında bir gururlandım sanki babamın dizisiymiş gibi,ben Sertaç sahnelerinide çok sevdim bugün tabi herkez gibi ingilizce ders sahnesi kopardı bizi ,ayrıca Kubide bugece çok esprili laflar etti insan gülerken bu diziye bazı lafları kaçırıyor,reklam arasınsda bir arkadaşım aradı ben ağlıyor zannettim meğer o Burhanın ingilizce ders esnasındaki laflara takmış gülüyormuş ve nezaman tekrarı diye bana sormak için açmış bu dizi hakkında yorum yapmak bile yalnış muhteşem ,harika böyle giderse 204 de yazar başlarken dahada fazlasıda ,İfonun topuzu meyva bahçesine dönmüş çok güldüm,ayrıca Tahsin amca ile Cemin takışmalarıda çok güzel oluyor,Tanrıverdi bence Fatoşa çiçek filan almaya gitti çocuğun günahına girmiyelim...bu ara Gaffurun annesi nihayet çıktı adını bilemiyorum oynıyan kişinin ama bana dert olmuştu tüm aile var annesi gözükmüyor,konu icabımı acaba diye aklıma takılmıştı,Zeyneple Sacit ikilisini çok yakıştırıyorum...dizi sona doğru iyice gülme temposunu yükseltti gene ve ayrıca Makbuleye ne olucak diye haftaya bir sürü merak edilicek şey bıraktı:happy0064 :img-hyste
gaffurun kardeşi annesi çekirdek yiodu yaa :D :D
evet yaa ifo da acayip bi şeklde bakıyodu onlara:):) bi de anlamıyolardı ya ne dediklerini çook komiklerdii:):)
umarım dediğin gibi olur.:( çok morelim bozuldu ya.acayip sinir oldum tanrıverdiye!
Ben de çiçek almaya gitmiştir döner şimdi dedim ama Tanrıverdi bir türlü geri dönmedi zaten haftaya kaldığı yerden başlamaz.
evet yani kaldığı yerden başlamaz.hem bi çiçek almak o kadar uzun sürmez.ama gidince fatoş çok kötü oldu.üzüldüm ona ya. :(
yakupoglu61 29-11-06, 21:00 yaw harikalar bu kadarmı değişir bi insan geçen sezon bu kadar güldürmüyodu bni burhan ama bu sene harika konuşması fln müthiş bide gaffur katıldı "beni begenmiyormusun" :D:D:D
tanrıverdi 29-11-06, 21:00 off ewt yaa hem o şarkı hem o fatoşun hali ağlıyodum yaaaa....
özgenuroğlu 29-11-06, 21:02 nediyor?zeynep olsa hemen anlardı dioalr bide..
anlamdan çekirdek çıtlatıolar sinema izler gibi bide kız güzel konuşuyii diolar alladım yaa:):)süperdi...
tanrıverdiye çok pis dalacam nasıl yapr bunu
o üzgün duruşu bitirdi beni.çok fena oldum. :(
CANSEL_Tugce 29-11-06, 21:23 aynen ya çok üzüldüm yazık fatoşa yaaa....:img-yes: :img-yes:
Yine çookk güzel bir bölümdü...En güzel dizi valla :) İnsanın moralini düzeltiyor... :) ama Tanrıverdiye sinir oldum yaa ! yapılır mı bu fatoşa...çekti gitti yaa o kadar şey yaptı Fatoş o kadar şey söyledi :( gaffur ve burhan sahneleri yine süperdi :D:D çok güldüm :D sacit ve zeynepte çok tatlılardı ;)
imzan süper olmuş arkadaşım..ben de yaprak karakterini çok begeniyorum..çok güzel ve iyi bir oyuncu..bu bölüm harikaydı..ingilizce dersi ders olalı böylesine uçmuş ögrenciler görmemiştir herhalde :img-hyste zeynep ve sacit çiftine sevindim,fatoş ve tanrıverdinin arası şimdilik kötü gibi..bence şoka girdi çocuk ondan kaçtı bardan..
melis_krmcm 29-11-06, 21:50 bugün de acaip komikti avrupa yakası ya:D
koptum resmen yine:)
en süper dizi avrupa yakası..
avrupa yakası hiiç bitmesin ya!!!
ya arkadaşlar ben sonunu kaçırdım...reklam soktularr bi daa kaçırdım noldu???
en son mahbule karnım bişi oluo fln diodu? sonra??:icon_whis :img-help:
hayla kendimi tutamiyorum gulmekten.Mr.simit ve canatin laflari acayip komikti ben boyle gulmedim hayatimda avrupa yakasini izlerken.Agaya kalkip alkislanicak bir performans sergilediler o tiyatro-sinema sahnesinde.Salondo oturdular gercek sinema gibi cok guldum ya. :)
Unutulamicak bir bolumdu. :)
Ya on tanriverdiye gicik oldum.napmak istiyor.fatosa cok uzuldum bi kenara oturmasi,uzgun uzgun beni bitirdi.o tanriverdiye gicik oluyorum artik ya. :(
|