Tüm Versiyonu Göster : Avrupa Yakası 4. Sezon Bölüm Yorumları/1

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

Nhelenia
30-11-06, 07:33
Bence hemen Tanrıverdiyi suçlamayın. Tanrıverdi karakterinin böyle bir durumda (yani Fatoşu kötü bir pozisyona düşürüp hele ki bu Fatoşsa) kaçıp gitcek bir karater olduğunu hiç zannetmiyorum.

Belki önümüzdeki bölümde bizi güzel bir sürpriz bekliyodur. :img-wink:

anil16
30-11-06, 07:34
bende oyle dusunmeye basladim.kesin oda aciklicak dugularini.ama cokta kotu yerde bitti.fatos uzgundu ve oyle bitti.yazik ona. :(

şeboist
30-11-06, 07:42
evet tanrıverdiye yakışacak bi davranış değildi bu.kesin geçerli bi nedeni vardır.ama bakalım fatoş affedecek mi onu?!:(

mini
30-11-06, 07:46
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben bir şey soracağım ve cevap verirseniz çok sevinirim. Tanrıverdi nin Rock bardan çıkarken çalan sanırım Teoman ile Şebnem Ferah ın bir şarksıydı. Bana eğer şarkının adını bilen varsa lütfen acil cevap yazsın. Teşekkür ederim..

gzd_gzd
30-11-06, 07:46
tanrıverdi kubilya dediği gibi yaptı bence,"delikanlı" bi şekilde sevse bile bu aralarındaki farktan dolayı gitmeyi seçti, çünkü o müzik durduğundaki bakışı gerçekten de gitme nedeyile çook ters düşen "ben de seni seviyorum" dyen ve bu duyduklarının şaşkınlığı içinde olan bir bakıştı....haftaya neler olacağını gerçekten çook merak ediyorum ya,ve gülse birsele bir kez daha helal olsn bizi böyle güldürebildiğ gibi içimizi parçalayan(şahsen ben o aşk kırıntıları başladığında ağlamak üzereydim) bir aşk sahnesini de çook güzel koydu diziye

umarm bı aşkın mutlu bi sonu olur....:(:(

gzd_gzd
30-11-06, 07:47
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben bir şey soracağım ve cevap verirseniz çok sevinirim. Tanrıverdi nin Rock bardan çıkarken çalan sanırım Teoman ile Şebnem Ferah ın bir şarksıydı. Bana eğer şarkının adını bilen varsa lütfen acil cevap yazsın. Teşekkür ederim..
o şarkı teomanın şarksı ,şebnem ferahın değil,adı da "aşk kırıntıları"....:img-wink:

mini
30-11-06, 07:51
o şarkı teomanın şarksı ,şebnem ferahın değil,adı da "aşk kırıntıları"....:img-wink:

Çok sağol ya. Teşekkür ederim. Sabahtan beri ona kafa yoruyorum.
Bu arada Avrupa yakası dün gece hakikaten süperdi.

şeboist
30-11-06, 07:52
yabancı bi bayanla söylüyor onu.herkes şeboyla söylüyor sanıyor ya. :) of ben 1 hafta bekleyemem ya.çatlarım o zamana kadar.öğrenmem lazım.inşallah gülse yazısında bahseder bu konudan.bi ipucu verir. ;)

gokhantek
30-11-06, 08:19
Yine güzel bir bölüm bitti.Bi hafta sabredcez.Burhan ın Cem e ben plazmamda 16:9 film izliyorum ordan öğreniyorum.Hey whats up men diye selamlaşıyolar.Ben sana mı inanayım onca sene Amerika da büyümüş insana mı demesi çok güzeldi.

chaylack
30-11-06, 09:33
ya bu haftaki bölüm de güzeldi gülse birsel'in emeğine sağlık gaffur ingilizceyi katletti ya öldüm gülmekten yine burhanla ikisi aldı götürdü diziyi bende fotoş'un aşkını itiraf ettiği sahnede şarkıda fondan girince ağlayacatım az kaldı tanrıverdi geri dön diyorum :)

Moonrosee
30-11-06, 09:39
Burhan, Gaffur ve Makbule üçlüsü dün yine gecenin yıldızıydı.İngilizceyi katletmek böyle birşey sanırım:) Ama en sonda Gaffurzede Makbulenin hali çok komikti.Tanrıverdi'nin tepki vermediği zaman Fatoş'a çok üzüldüm.Sacit ve Zeynep'in barışmalarıda bir yanda hüzün bir yanda mutluluk dememe sebep oldu.

Şah-Rû
30-11-06, 09:54
Tanrıverdi ne yaptın yaaa? Sanırım şoka girdi çocuk belki de Kubilay' ı bulmaya gitmiştir, eğer onun Fatoş' a birşeyler söylediğini tahmin ettiyse....
İngilizce dersi süperdi "Koskoca idari müdür Burhan Altıntop mağazaya girip bu ne diye mi soracak. Ben bunun masa olduğunu bilmiyor muyum ?":img-hyste Gaffur' un tuzağına bu sefer Makbule düştü, yazık oldu kıza. Aslı' nın kıskançlık krizine ve Gaffur' un çorapları sapanla fırlatır gibi Burhan' ın yüzüne atmasına çok güldüm. Gaffur' un "biz gay mıyız" sorusuna ve sonrasında kaşlarını düzeltmesine koptum resmen. Hacer ile Sacit aslında tatlı bir çift oluyorlar ama Sacit gerçeği ne zaman öğrenecek acaba? Fatoş' a çok üzüldüm Teoman' ın parçası da cuk oturdu yani. Önümüzde ki hafta ne olacak çok merak ediyorum, inşallah Tanrıverdi bir saçmalık yapıp yine abla muhabbetine girmeye kalkmaz.

emekli
30-11-06, 09:55
denk geldiğinde gözümü kırpmadan izlediğim bir dizi. insanı çok neşelendiren bir dizi. bir de şu sık sık giren reklamlar olmasa...

büşra_armağan
30-11-06, 09:56
dün çok güzeldi yaa öldüm gülmektennn:happy0064 :happy0064

Filiz25
30-11-06, 11:15
denk geldiğinde gözümü kırpmadan izlediğim bir dizi. insanı çok neşelendiren bir dizi. bir de şu sık sık giren reklamlar olmasa...

Merhaba Emekli

Reklam konusun'da sna yazmadan edemeyecegim.,bende sinir oluyorum su raklamlara insani artik cileden cikariyorlar................:icon_sorr

tarik_naz
30-11-06, 11:29
süper bi bölümdü ya. izlerken gülmekten gözlerimden yaşlar aktı. özellikle hacer'in gaffur'u öptüğü sahneden sonra gaffur'un ağzında zeytinle "beni beğeniyor musun?" lafına koptum. ve "biz gaymıyız" muhabbeti de süperdi. ne deyim ya her sahne çok komikti. makbule'nin "kızımız olursa burhan'a benzemesini çok isterim" demesi de süperdi.
dizinin reytinglerini konuşmaya bile gerek yok. az daha maçı bile geçecekmişti.

psikopat90
30-11-06, 14:38
ya her bölüm sonunda aynı şeyleri söylemekten bıkıyorum ama dizi güzel komik napalım o yüzden de yorumlar da hep çok eğlendin güldüm bayıldım şeklinde oluyor.
bu bölüm yine her zamanki gibi artık klasik olan burhan gaffur ikilisi beni yine kopturduuuu...fragmanda gördüğüm andan beri gaffurun çorap atışını ve burhanın da o güzel(!) heraketi yapmasını bekliyordum.manyak bir şey ya. makbule ye zaten ne desem boş az söylemiş olurum.ben onun günlük yazma stiline bile hayranım!gaffur zaten benim aşkım bitanemdir.hacerin onu yanağından öptüğü an beni beğeniyormusun derken ses tonu ve yüzünün hali tam kopmalıktı.gülmem bitince evet ne beğenmesi bitiyorummm diyebildim çok şükür..:img-blush :happy0064
fatoşa ise ne demeli ki..aşk kadını neler neler yaptı dizide en tuhaf karakter olarak o vardı.gaffur kadar tuhaftı yani. gözleme açmalar rock müzikle dansetmeler...neyse sonunda itiraf etti oh kurtuldu bir yükten.ama tanrıverdinin gitmesine bende üzüldüm ya.bi de teoman da aşk kırıntısı malum manyak şarkıdır tam zamanında girince bu sefer gülmekten değil başka bir şeyden ağlıcaktım.komedi dizisinde kavuşamayan aşıklar ne trajedi ama..
bu arada burhanın ingilizce derslerinin başında söylediği sözler vardı hani ben bilmiyomuyum onun masa olduğunu falan diyodu.işte sırf bu cümlelerden senaryonun gülse birsele ait olduğu belli oluyo yani.yazdığı kitaplardan birinde bu konuyu neredeyse aynı cümlelerle ele almıştı. ve bana da çok değişik bir bakış açısı kazandırmıştı. sağolsun..

şeboist
30-11-06, 15:49
ilk defa bi bölümü bu kadar çok merak ediyorum.çok farklıydı dünkü bölüm.umarım iyi şeyler olur.tek dileğim bu. :(

Z_oMbbiE
30-11-06, 16:00
bu haftada acrupa yakasi bizi gulmekten kirip gecirdi. baslarken bile makbulenin yuzme hocasi muhabbeti kopurdu beni. gaffur ve burhan ikilisi gene superdi. gaffurun burhana sende kari gibi dedikoduyu sewiyorsun demesi beni bitirdi zaten. sora corabi atmasi falan. burhan ben buna dokunamki. :D sonunda fatos herseyi acikladi tanriverdiye bakalim bizi gelecek hafta neler bekliyor:D gaffurun burhanin ve makbulenin ing konusmasi harikaydi. ama olan makbuleye oldu yaziik

şeboist
30-11-06, 16:07
ben yine burhana bişey olur sanmıştım ama bu sefer makbuleye denk geldi gaffurun hain planı. :)

girl01
30-11-06, 16:24
dün kesinlikle süper bir bölümde!inglizce derslerinde kopdum valah. burhanin whats up man dediklerini tvde gördünü ve ceme sen o zencilerden daha iyimi biliyorsun demeleri cook komikti. ama tariveridinin gitmesine hic anlamadim!yane niye gittiki ve bisey demedi?

psikopat90
30-11-06, 16:43
tanrıverdi anadolu çocuğu ya utandı yazıktır.ama dondu kaldı nasıl da şaşırıverdi öyle gidince fatoş ta yanlış anladı gitmemeliydi bakalım neler olacak.

_meLike_
30-11-06, 17:32
herzamanki gbi harika ve komik bi bölümdü dizinin başında gaffur un burhan a corap atma stiline bayıLdım :img-hyste :img-hyste :img-hyste ingilizce dersindeki burhan&makbule&gaffur üçlüsü süperdi
hele gaffur un canatan demesi :img-hyste :img-hyste :img-hyste

.:princesse:.
30-11-06, 17:32
cok güzeldi ingilizceler de öldüm öldüm bittim fatoşla tanrıwerdiyede cok üzüldüm:((((

dilansuyum
30-11-06, 17:42
ewet yaa yasık oldu fatoşaa:img-yes: :icon_sorr

nejatdidem
30-11-06, 17:58
evt çok güzel bi bölümdü..."hey man what's up man":)
fatoşa yazık oldu gerçekte deama bn sarılırlar fln sandım çünkü fatoş ona senden hoşlanıorm fln derken öle bakıodu tanrıverdi:D
camin de tahsine yaranmak için yapmadıı kalmadı
aslının çekip halaya alınması çok komiktii
gaffurun çoraplarını burhanınn suratına suratına vurmasına bittim hele:)

şeboist
30-11-06, 18:14
tanrıverdi şaşkınlıktan yaptı onu.kötü bi niyeti yoktu.:( hatasını telafi edecek.bundan eminim. :(

sarı papatya
30-11-06, 18:41
herzamanki gbi harika ve komik bi bölümdü dizinin başında gaffur un burhan a corap atma stiline bayıLdım :img-hyste :img-hyste :img-hyste ingilizce dersindeki burhan&makbule&gaffur üçlüsü süperdi
hele gaffur un canatan demesi :img-hyste :img-hyste :img-hyste

sana katılıyorum o corapları atma sahnesı mutistı ben bunları elıme almam dıyıp bir govde hareketı ıle atısı mukemmeldı:img-hyste gafurrun yastıklara agrını sılmesı tam anlamıylşa ona yakısan bı hareket ben gaffur we burhan sahnelerınde gülmekten yerlere yatıyorum artık:img-hyste :img-hyste :img-hyste

matrak
30-11-06, 19:29
ben de o tanrıverdi ve fatoşlu bölümlere çok üzüldüm.yazık oldu kadına.ne fedakarlıklar yapmıştı tanrıverdi için.şeboist inşallah senin dediğin gibi olur.ben de tanrıverdi de fatoşa onu sevdiğini söyler zannettim o ise çekip gitti.dediğiniz gibi şarkı da çok güzeldi o sahnedeki.zaten burhan,gaffur ve makbule üçlüsüne diyecek bişey yok.yalnız geçen hafta fatoş bi daha denemeliyiz falan derken tanrıverdi bence de fatoş demişti.şimdi niye çekip gitti o zaman onu anlayamadım.belki haftayaki bölümde fatoş ofise gelemeyebilir.tanrıverdiye bakamayacağı için.kim bilir?

şeboist
30-11-06, 19:34
gelmese bile tanrıverdi onun evine gitmeli.özür dilesin yoksa dalarım ona valla. :)

angelstone505
30-11-06, 21:02
:sad53: Gaffurun annesini oynıyan Şensel Uykal mış bir arkadaşım uyardı beni ayrıca bir kanalda 2 yıl baş rol oynamış adını baştan bilemediğim için sevenlerine pardon arkadaşlar,kendisine nice bölümler dilerim....Gaffur adamım:img-hyste aileside başımın tacı:img-in_lo

tugce92
30-11-06, 21:02
süperrr yaaa bu dizinin hastası oldum resmen yaaa :D artık çarşamba günlerini iple çekiyorum ve iii ki volkan-selin-şesu çıktı son zamanlar iice baymıştı artık dizi ama şimdi gaffurun her sözüne burhanın her sözüne güler oldum bayılıyorumm bu diziye artık herkes gaffur gibi konuşuyo benim mat. hocam bile aştı kendini anladıınn sen onuuu falan diyo :) tanrıverdi unutmamak lazım :) anadolu rockcıyız :D:D:D veee ölümüne gangayıkkk dara dara dararamm hehe :) Gülse BİRSEL'in köşe yazılarını kitaplarını çok beğeniyorum diziyi izlerken bazen Gülse çok zeki kadın yaa şu laflara bak benim aklıma gelmezdi diyorum ve harika bi senarist...avrupa yakası insanda ne sinir bırakıyo nede başka bişe :)

angelstone505
30-11-06, 21:08
Vallahi doğru bu dizi sinir ilacı gibi bir haftalık yorgunluğumu gerginliğimi alıyor,hayata bakışımı değiştiriyor:happy0064

Nhelenia
01-12-06, 08:28
Bence Tanrıverdi fatoşu orda kasıtlı bir şekilde bırakmadı orda bişey olcak ama ne 1 hafta beklemekte çok sinir bozucu bişey yaa bence Tanrıverdi gerçekten utandı şoka girdi ve sanırım Kubiyle konuşmak için gitti. Hani nasıl bir önceki bölümde kız arkadaşına yakınlaşmak için fatoş, kubi ve yapraktan yardım istediyse Tanrıverdi Fatoşu o barda yanlız bırakmaz bence

Şah-Rû
01-12-06, 13:56
Şenay Gürler bu cumartesi Okan Bayülgen' in Makina' sına konuk olacak. Bakalım Avrupa Yakası ve Fatoş ile Tanrıverdi' yle ilgili birşey söyleyecek mi?

Şah-Rû
01-12-06, 16:22
Şenay Gürler ile birlikte Yavuz Seçkin de varmış Makina' da. Artık Avrupa Yakası' ndan kesin sözederler. Ama Şenay Hanım özellikle Fatoş ve Tanrıverdi konusundan bahsetse tam süper olacak.

matrak
01-12-06, 16:48
evet yaa.az önce son bölümden tanrıverdi ve fatoşlu bölümleri izledim neredeyse ağlıyodum yaa.hiç bi dizide böyle olmamıştım.tanrıverdi giderken zaten yüzü böyle üzgün gibiydi.çok merak ediyorum şu yeni bölümü.inşallah erken yayınlarlar özeti

psikopat90
01-12-06, 16:54
ya ben bu duruma inanamıyorum zaten.hala çoktayım. komedi dizisinde kavuşamayan aşıklar var ve ben bunlara ağlıyacam pes bir durumdur yane.avrupa yakasının farkı işte burdan da belli

girl01
01-12-06, 16:56
ya ben bu duruma inanamıyorum zaten.hala çoktayım. komedi dizisinde kavuşamayan aşıklar var ve ben bunlara ağlıyacam pes bir durumdur yane.avrupa yakasının farkı işte burdan da belli

sana katiliyorum canim. cildircam bende!tanriverdi keske bende senden hoslaniyorum felan söyledi. süper olcakti ya!ne zaman carsamba olcak!!!!

okan can
01-12-06, 19:06
belki bahsedilmiştir ama yazıyım yinede;sanırım 2 hafta önce şahan gökbakar haber türk'de full ekran programına konuktu.
kendisine ilk olarak "volkan", kabul etmeyince de "sacit" karakterini teklif ettiklerini söyledi(tabii onu da kabul etmediğini)...hala şahan'ın volkan olarak döneceğini umutla bekleyenlerdendim.hayal kırıklığına uğradım.rolleri kabul etmemesinin nedenlerini açıkladı ama yazık olmuş bence o da katılsa daha bir renk katardı...

hales
01-12-06, 21:41
ya arkadaşlar ne diyosunuz sizce tanrıverdi niye fatoşu bırakıp gitti? bişe dicekti diyemedi.. onları cok yakıstırıyorum. gaffurun çay koy kız deyip ayağıyla vurması beni bitirdi! olan b kez de makbuleye oldu. hadi hayırlısı:img-hyste

betü$_ozan
01-12-06, 22:53
ya arkadaşlar ne diyosunuz sizce tanrıverdi niye fatoşu bırakıp gitti? bişe dicekti diyemedi.. onları cok yakıstırıyorum. gaffurun çay koy kız deyip ayağıyla vurması beni bitirdi! olan b kez de makbuleye oldu. hadi hayırlısı:img-hyste

ya güzelim bence soktadir tanriverdi.... bakalim beraber olucaklarmi!!
ya gaffur yine her zmnki gibi süper ya.... hele agzinda zeytinle konusmasi beni bitirdi ya...
ya burhan nasil ingilizce konusuyor ya... hey men... :img-hyste :img-hyste

anil16
02-12-06, 06:39
Yeni Bolum'den(105.) resim..... :)

http://www.atv.com.tr/im/avrupa_yakasi/avrupa_yakasi_739_c.jpg

Cok komik bir bolume benziyor.o adam kim acaba. :)

yoncacık
02-12-06, 06:46
ya güzelim bence soktadir tanriverdi.... bakalim beraber olucaklarmi!!
ya gaffur yine her zmnki gibi süper ya.... hele agzinda zeytinle konusmasi beni bitirdi ya...
ya burhan nasil ingilizce konusuyor ya... hey men... :img-hyste :img-hyste

aynen yaw o zeytinlerle konuşamsına kopuyorum ya ,bide burhan whats up man? diişi bitiriyo beni :happy0064 :happy0064

şeboist
02-12-06, 10:20
acaba bülentin boğazladığı adam sedefin avukatı olabilir mi?sedef belkide boşanma davası açmıştır.tabi bu benim tahminim. :)

Mojima
02-12-06, 13:08
Burhan süper yaa hele 'hey gerry whats going on!' demesi yokmu bitiriyor beni!Tabi 'Whats up man?' de öyle...

Muge_ds
02-12-06, 14:16
bence diziyee yeni kanlarınn gelmesii çok güsel olduu..devir daimm işee yaradıı..4. sezondadaaa çok güsel gidioo dizii..

oyuncuların performanslarıdaa çok güsell ama şunu unutmayalımm bu karakterlerii canlandıran kişinin ona verdiği ruhtaa çok önemlii ama o karakteri yaratan kişide çok önemlii.. o yusden ben "gülse birsel"i kutluorumm..elinii neye atsaa hepp güsel olaylar ortaya çıkartıoo bir kez daha tebriklerr!!

mili_gkhnözen1905
02-12-06, 14:51
ya önceden severek izliyordum ama sevda cicegiyle ayni saate geldigi icin bazi yerlerini izleyemedim reklamlarda bakmaya calistim..
tekrari yokmu yaa bilen varsa yazsin lütfen ama avrupa yayini icin...

hemşire
02-12-06, 16:09
ya ben tanrıverdi karakterini cok seviyorum ama fatoşla sevgili olmasın ya cok komık duruyorlar........

hemşire
02-12-06, 16:12
makbule burhana nıye asık oldu merak edıyorum baska adam mı bulamamıs ama oda dogru ya bulamamıs dımı..ben ellı yasındada olsam evde kurusam o adama bakmazdım

şeboist
02-12-06, 16:57
fatoşla tanrıverdi hiç de komik durmuyor.çok yakışıyorlar.ayrıca burhanla makbulede çok tatlı.

hales
02-12-06, 17:49
betüş evt bncde çnkü bişe dicekti diyemedi. heralde bu bölüm de konuşamaz uzatırlar.. ama bu bölümün tekrarını bile kacırmadım. gaffur diyo ya espri yaptı bide ayağıyla vurup çay koy kız demesi :img-hyste
makbule cocuklardan biri altına yapmuş derken ki hali gözümün önünden gitmiyo. cemin cocuklara ders vermesi cok guzeldi. o cocuklar o kadar zamanda 4doru 4 ynlş yapıolarsa o stres altnda oks de trkye 1.cıkarlar:img-hyste burhan whats up men bak ingilizceye yatkınlıım var. bnm doğaçlamalarım oyuna akıcılık kattı faln.. mükemmeldi :img-hyste

erenalp_18
02-12-06, 18:00
makbule burhana nıye asık oldu merak edıyorum baska adam mı bulamamıs ama oda dogru ya bulamamıs dımı..ben ellı yasındada olsam evde kurusam o adama bakmazdım
bende dediklerine katılmıyorum yani burhan ile makbule yakışıyorlar ve ben onları birlikte görmek de istiyorum:img-blush

hales
02-12-06, 19:29
yılın en yakışan çiftii
burhan ve makbule :happy0064 :happy0064 :happy0064

erenalp_18
02-12-06, 19:42
evet dediğine katılıyorum bence de yılın çifti makbule ile burhan

şeboist
02-12-06, 19:46
hayır tabiki fatoş ve tanrıverdi :)

-özgü_namal-
02-12-06, 21:37
yılın en yakışan çiftii

bencede burhan makbule ikilisi :good:

RODYA
02-12-06, 23:09
yılın en yakışan çiftii

çoçukları hele özellikle makbulenin dediği gibi kızları ne kadar güzel olur değil mi? düşünsenize burhan beye benzeyen bir kız:happy0064

bu arada bir şey dikkati mi çekti.sacitin sevgilisi hacer ,belit özükaan yani aşk oyunundaki yeldaya ne kadar benziyor değil mi?

hydatron
03-12-06, 06:45
Tanrıverdi karakteriyle daha da izlenebilrir hale gelen Avrupa Yakası her hafta merakla seyrettiğimiz dizilerden bir tanesi...Ata Demirer ve diğer elemanların diziden ayrılmalarıyla eski komedi tadı kalmasa da seyretmeye gayret gösteriyorum:img-yes:

nejatdidem
03-12-06, 10:15
çoçukları hele özellikle makbulenin dediği gibi kızları ne kadar güzel olur değil mi? düşünsenize burhan beye benzeyen bir kız:happy0064

bu arada bir şey dikkati mi çekti.sacitin sevgilisi hacer ,belit özükaan yani aşk oyunundaki yeldaya ne kadar benziyor değil mi?

aynen aynen aynen...bnde onun farkındaım belit özükan'a çok benzioo bncede:)bilmeenler için belit özükan imzamda;)

simge_denizzz
03-12-06, 12:38
selam arkadaşlar, herkes nerde, niye boş burası böyle??? bu bölüm yine çok güzeldi, koptum ya her zamanki gibi... gaffurun masada "yoksa beni beğeniyor musun" demesi müthişti. ağzında zeytinler:img-hyste ama herşeye rağmen süper ingilizce öğrendiler, gaffur my name is jonathan diyene kadar canı çıktı ya yazık:img-hyste ben gene olan burhana olur diye düşünmüştüm ama makbule zehirlendi, olsun canım ne de olsa onlar yılın çifti, bugün burhana yarın makbuleye:img-hyste

simge_denizzz
03-12-06, 12:38
selam arkadaşlar, herkes nerde, niye boş burası böyle??? bu bölüm yine çok güzeldi, koptum ya her zamanki gibi... gaffurun masada "yoksa beni beğeniyor musun" demesi müthişti. ağzında zeytinler:img-hyste ama herşeye rağmen süper ingilizce öğrendiler, gaffur my name is jonathan diyene kadar canı çıktı ya yazık:img-hyste ben gene olan burhana olur diye düşünmüştüm ama makbule zehirlendi, olsun canım ne de olsa onlar yılın çifti, bugün burhana yarın makbuleye:img-hyste

İhsan Mert SAKA
03-12-06, 13:12
Yeni sezon avrupa yakası aslında ilk iki bölümde biraz alışılmadk gelsede bunun çok normal bir durum olduğu aşikardır. Her zaman yeniliklere alışmak zordur.Aslında şesu ve selin karakterleri vee tabi ki volkan benim dizide burhan la beraber ilgiyle izlediğim karakterlerdi. Onların diziden ayrılmasıyla büyük hayal kırıklığına uğradığımı söylemeliyim. Ancak ilerleyen bölümlerde özellikle Sacit karakteri Volkan karakterinin yokluğunu oldukça kapattı. Tabi bunda rolün canlandırılmasındaki ustalığında oldukça büyük payı var. Dizideki değişikliklere zamanla alıştım ve diznin geçmiş bölümlere göre daha ii bir momentum yakaladığını geçmiş sezonlardan daha ii bir grafk izlediğini söylemeliyim. Birde gaffuru söylemeden geçemek istemiyorum. Peker AçıkaLIN GİTTİKÇE BİR FENOMEN HALİNE GELİO doğrusu çok önemli bir performans,ilgiyle takip ediyorum.

simge_denizzz
03-12-06, 14:34
evet zaten Avrupa Yakası bir ekran efsanesi....

erenalp_18
03-12-06, 15:06
Tanrıverdi karakteriyle daha da izlenebilrir hale gelen Avrupa Yakası her hafta merakla seyrettiğimiz dizilerden bir tanesi...Ata Demirer ve diğer elemanların diziden ayrılmalarıyla eski komedi tadı kalmasa da seyretmeye gayret gösteriyorum:img-yes:

valla ben öyle olduğunu düşünmüyorum bence ayrılanlardan sonra daha güzel bir avrupa yakası ortaya çıktı demek ki onlar negatif enerji veriyormuş

hales
03-12-06, 15:17
ben diziyi bu haliyle de cok sevdim.. gaffur karakteri mükemmel. burhanda cok tatlı. ama aslıyı ofistekilerle cok fazla göremiyoruz. şu tanrıverdi ve fatoşta artk birlikte osalar tam süper olacak!!

ece_sakar
03-12-06, 16:05
Burhan süper yaa hele 'hey gerry whats going on!' demesi yokmu bitiriyor beni!Tabi 'Whats up man?' de öyle...
canım bikere o orda hey gerry whats geri know diyo.yani çevirirsek geri ne bilir diyo

HermionesDream
03-12-06, 16:18
Ayrılan oyunculardan sonra Avrupa Yakası süper oldu bence böylelikle roller eşit olarak paylaşıldı.Önceden sadece olaylar Volkanın etrafında dönüyordu ama şimdi çok iyi oldu.
Bu bölüm de süperdi ingilizceyi çok hızlı öğrenmelerine şaştım zaten skeçleri de süperdi:img-wink:

erenalp_18
03-12-06, 16:34
canım bikere o orda hey gerry whats geri know diyo.yani çevirirsek geri ne bilir diyovalla şahsen bende öbürü diye biliyordum bilgilendirdiğin için sağol

HermionesDream
03-12-06, 16:42
Ben de öyle biliyordum bizi aydınlatıığın için sağol
Burhan kelimeleri değişik bir şiveyle söylediği için bazı kelimeleri farklı duyuyoruz.

simge_denizzz
03-12-06, 17:12
valla ben ne dediğini anlamıyodum bile, saçmalıyodur diye düşünmüştüm, siz en azından bişeyler anlamışsınız...:img-wink:

erenalp_18
03-12-06, 17:21
ben diziyi bu haliyle de cok sevdim.. gaffur karakteri mükemmel. burhanda cok tatlı. ama aslıyı ofistekilerle cok fazla göremiyoruz. şu tanrıverdi ve fatoşta artk birlikte osalar tam süper olacak!!
valla o yorumuna bende katılıyorum
yani aslıyı ofisten iyice kopardı gülse ne biliyim işlerini netten mi hallediyordur ne:img-wink:

erenalp_18
03-12-06, 17:22
valla ben ne dediğini anlamıyodum bile, saçmalıyodur diye düşünmüştüm, siz en azından bişeyler anlamışsınız...:img-wink:
ooo o zaman biz durumumuza şükredelim:img-cool2

simge_denizzz
03-12-06, 17:25
evet ya aslı neden hiç ofise gitmiyo, hadi cem artık orada çalışmıyo, aslı niye evde oturuyo? bide bunlar nezaman çalışıyolar da koca dergiyi çıkarıyolar acaba, ofiste bulundukları zamanda fatoşun aşk acısına çare arıyolar, ofiste en çok çalışan burhan:img-wink:

erenalp_18
03-12-06, 17:25
Bu bölüm de süperdi ingilizceyi çok hızlı öğrenmelerine şaştım zaten skeçleri de süperdi:img-wink:
valla sen buna hızlı öğrenme mi diyorsun bence hiç bir şey öğrenmediler resmen ezberlediler çünkü gösteriden önce hepsinin elinde kağıtlar vardı demek ki öğrenmemiş ezberlemişler

simge_denizzz
03-12-06, 17:27
valla sen buna hızlı öğrenme mi diyorsun bence hiç bir şey öğrenmediler resmen ezberlediler çünkü gösteriden önce hepsinin elinde kağıtlar vardı demek ki öğrenmemiş ezberlemişler

olsun canım yinede, gaffur, burhan ve makbulanin zeka kapasitelerine göre iyi iş çıkardılar:img-wink:

MardiGras
03-12-06, 17:33
Burhan "Hey Geryy What s going on " diyor, ne haber ne var ne yok manasinda ? kesinlikle ve yuzde 100

erenalp_18
03-12-06, 17:59
Burhan "Hey Geryy What s going on " diyor, ne haber ne var ne yok manasinda ? kesinlikle ve yuzde 100

valla adminimiz teşekkürler de benim aklım karıştı peki %100 doğruluğunu nerden biliyorsunuz
çünkü babam da benim her bunu diyişimde bana hayır bu değil öbürü diyor

erenalp_18
03-12-06, 18:00
olsun canım yinede, gaffur, burhan ve makbulanin zeka kapasitelerine göre iyi iş çıkardılar:img-wink:hıı öyle diyorsan tamam mesaj alındı
valla gaffura de ama burhanımla makbuleme geryyyy deme çok tatlılar onlar

MardiGras
03-12-06, 18:11
Ben ABD nde yasiyorum. Herkesin fikrine saygi duymak lazim ancak net bir sekilde soyluyor bunu Burhan. Benim ne soyledigine dair hicbir suphem yok dogrusu. Ancak ben bunu manasiz bir tartisma ciksin diye soylemedim. Cok da hayati degil neticede ne soyledigi.

MardiGras
03-12-06, 18:15
Ayrica What's gerry know tamamen manasiz bir cumle. Gerry ne bilir demek icin What is it that Geryy knows ya da What does Gerry know diye sormasi lazim. Bir arkadasimiz da yazmis simdi "What's up man" i ekledi. Bu da ne var ne yok manasinda bir sorudur.

erenalp_18
03-12-06, 18:42
Ayrica What's gerry know tamamen manasiz bir cumle. Gerry ne bilir demek icin What is it that Geryy knows ya da What does Gerry know diye sormasi lazim. Bir arkadasimiz da yazmis simdi "What's up man" i ekledi. Bu da ne var ne yok manasinda bir sorudur.

çok teşekkürler admin valla artık eminim:img-wink:

aktaş
03-12-06, 19:05
arkadaşlar bişey sorabilirmiyim belki daha önce yazmışsınızdır diğer sayfalara bakamadım ama dizide sacitin aşık olduğu kızın yanılmıyosam hacerin gerçek adı ne acaba bilen varmı?çok hoşuma gidiyo oyunculuğu yüzü yazarsanız sevinirim!:img-wink:

matrak
03-12-06, 20:37
bence de hey gary what's going on? diyo.kaç kere duydum bu şekilde.evet ya eklenmemiş özet bende sinir oldum

Şah-Rû
04-12-06, 09:27
O fotoğraftaki adam yoksa Sedef Hanım' ın sevgilisi mi diye düşünmüştüm, nitekim öyleymiş. E Bülent Bey çıtırlarla gezerken iyiydi sıra Sedef Hanımda. Cem' in nerede genel müdürlük yaptığını merak ettim. Ama özellikle Burhan Altıntop striptiz şovunu sabırsızlıkla bekliyorum. Yalnız özette Fatoş ve Tanrıverdi' den hiç bahsedilmemiş, onlar ne yapacak acaba bu bölümde?

şeboist
04-12-06, 11:13
evet fatoş ve tanrıverdinin adı bile geçmiyor.sinir oldum. :( yalnız özeti okuyunca koptum ya.:) demek burhan striptiz yapacak.zuhaha :)

şeboist
04-12-06, 11:17
şu resme bakar mısınız?görünce şok oldum.artı çok sevindim. :) galiba tanrıverdi fatoşa evlenme teklif ediyor.galiba değil öyle. :) inanmıyorum ya.

http://aycu25.webshots.com/image/7224/2005479807231860409_rs.jpg

Z_oMbbiE
04-12-06, 12:05
yeni bolum gene super olacak galiba burhanin stripliz sovu falan sabirsizlikla bekliyorum

tanrıverdi
04-12-06, 12:48
ayy burhan striptiz yapıo yaaa..inanmıorum çok güsel bi bölüm olcakk..allahım o foto neye yaaa.gözlerime inanamadım..hala şaka gbi gelio bana...ayy o yüzük tanrıverdi fatoş allahım neler oluoo..bu kadar hızlımı yaa:)

şeboist
04-12-06, 13:35
valla bende inanamadım.ama çok sevindim.hehe :)

Şah-Rû
04-12-06, 14:08
Ya bu resim çok güzel de sakın ikisinden birinin rüyası falan olmasın. Biz artık birbirlerine açılsınlar diye beklerken yüzük nereden çıktı? Fatoş çok sade giyinmiş hadi bakalım hayırlısı.

simge_denizzz
04-12-06, 14:27
yok canım o kadar hızlı değildir, bence rüya yada hayal falandır, bak görürsünüz:img-wink: ya ben sanırım bu bölümü izleyemeyeceğim, nefret ettiğim fizikten sınavım var çünkü ve ben çalışmak zorundayım:sad53: ama ben burhanın şovunu izlemek istiyorum ya:sad53:

matrak
04-12-06, 15:20
off ben de o resmi görünce şok oldum.bana da bu bir rüyadır falan gibi geliyo ama keşke gerçek olsa.belki de olur.bu dizide sürpriz hiç eksik olmuyo çünkü.bi de şu burhanın striptizini çok merak ediyorum.yine her zamanki gibi süper olucak gibi gözüküyo.çarşamba gününü sabırsızlıkla bekliyorum.

tanrıverdi
04-12-06, 16:39
ya off ewt yaa gene eski bölmlerden bitanesnde yılbaşı bölmü yada başka bişiidi hatrlamıorum burhan striptiz yapıodu..ve feci komkti. ama gttikleri yer rockbar yanii düşünemiorum striptiz falan...heralde tanrıverdi kuratarr onu o halden..nede oolsa takıldıı yer süreklii..

Z_oMbbiE
04-12-06, 17:50
ya off ewt yaa gene eski bölmlerden bitanesnde yılbaşı bölmü yada başka bişiidi hatrlamıorum burhan striptiz yapıodu..ve feci komkti. ama gttikleri yer rockbar yanii düşünemiorum striptiz falan...heralde tanrıverdi kuratarr onu o halden..nede oolsa takıldıı yer süreklii..bide yaninda gaffur war onu unutmamak lasim

şeboist
04-12-06, 17:54
evet ya bi de yanında gaffur var düşünemiyorum artık. :) fatoşun kıyafeti benimde dikkatimi çekti.ama ben rüya olmasını istemiyorum ya. :( ben gerçektir diye düşünüyorum.

psikopat90
04-12-06, 19:00
özeti yeni okudum yine bu bölümde yer yerinden oynayacak demektir.burhanın striptiz şovunu merakla bekliyorum açıkçası.(herkes gibi) sedef hanımın genç sevgilisi kim bu arada?resimlerde bülent bey adamı boğmakta olfuğu için yüzünü tam seçemedim yav.

şeboist
04-12-06, 19:02
bende tanıyamadım.gaffurun resmide çok komikti.kamerayı ağzına sokmuştu.hehe :)

psikopat90
04-12-06, 19:08
tanıdık bir sima ama adını bilmiyorum ki.neyse...evet gaffırım gerçekten çok komikti o resimde.bu bölüm burhanla ikisi rock barı sallayacaklar ay inanamıyorum gaffır bir yandan kafa sallayıp bir yandan kendini ifade ediş tarzı olan dans figürlerini yapıyomuş.

eloşş15
04-12-06, 20:04
arkadaşlar yeni bölüm süper olcağa benziyoo.burhanla gaffur ikilisini rock barda hayal edemiyorum:)yav bütün hafta avrupa yakasını düşünerek ve konuşarak geçiyo yaa.bir hafta zor sabrediyoruss...rüyalarıma bile tanrıverdi-fatoş ikilisi giriyooo...bkalım bu bölüm neler olucaaak

anil16
04-12-06, 20:50
burhanin striptiz showunu iple cekiyorum.gulmekten kirilicaz yine. :) :P

Şah-Rû
05-12-06, 09:23
Cem' in nerede genel müdürlük yaptığını niye bu kadar sakladığını anladım.:img-wink: Haklı tabi ama bunu Sacit duyunca ne olacak çok merak ediyorum.

şeboist
05-12-06, 12:18
nerede yapıyor?sacitle ne ilgisi var?!bende striptiz şovunu çok merak ediyorum. :) bugün avrupa yakasının tekrarı var.izlemek isteyenlere duyurulur. ;)

ultimate88
05-12-06, 15:16
ya arkadaşlar yeni bölümün cemle ilgili kısmı bir arkadaşımızın yaptığı senaryoya ne kadar benzio di mi?? bi de an itibariyle öğrenmiş bulunuyorum ki yaprak'ın soyadı İzmirli, şehsuvar'ın soyadı Yılmazmış.

Photoshop'u açamıyorum dolayısıyla avatarda yapamıyorum bu arada bilginize... :icon_cry:

matrak
05-12-06, 15:35
arkadaşlar yeni bölümün fragmanını izledim çok komikti.yalnız üzücü bi haberim var tanrıverdi işten ayrılmak istiyorum diyodu.burhan da bence çok doğru bir karar diye odadan fırlıyodu.ayrılmayacağı kesin de.burhanın striptiz şovu çok güzeldi.herkes onun başında toplanmış onu seyrediyodu.gaffurun da başında bandana vardı çok komikti ya

matrak
05-12-06, 15:37
söylemeyi unuttum bence de bi arkadaşın yazdığı senaryoya çok benziyo cemle ilgili bölüm.benim de dikkatimi çekti.

Şah-Rû
05-12-06, 15:42
Evet volkangs20 arkadaşımız daha önce böyle bir senaryo yazmıştı. Cem bir iş bulup çalışmaya başlıyor ama bunu herkesten gizliyordu, sonunda yaptığı iş ortaya çıkınca istifa etmek zorunda kalıyordu. Burada da Cem istifa etmek zorunda kalır mı bilmiyorum ama yaptığı işi Sacit öğrenirse artık dilinden düşürmez.

şeboist
05-12-06, 16:45
bende izledim ve koptum ya. :) burhan önce gömleğini çıkardı ve seyircilere attı.sonra kemerini çözerken fragman bitti.gaffurda onu kameraya çekiyordu.hehe :) tanrıverdinin ben işten çıkıyorum deyince burhanın birden odasından çıkması süperdi.ama tanrıverdinin bunu demesine üzüldüm. :( tabiki çıkmaz.yoksa diziden de çıkmış olur.ve gülse bunu yapmaz. ;) fatoş yine başını masaya vuruyordu.o da iyice huy edindi bunu. :)

matrak
05-12-06, 16:48
başını masaya vuran bu sefer tanrıverdiydi.

şeboist
05-12-06, 16:53
evet tanrıverdi vurdu ama fatoş da vurdu.kafedeki masaya vurdu ya.gözünden kaçtı herhalde.;)

psikopat90
05-12-06, 19:49
arkadaşlar hiç cem in ne işi bulmuş olduğunu düşündünüz mü acep?ben resimlerden yola çıkarak bir şey tahmin ettim aslında.hani cem in sütyen taktığı bir resim vardı ya acaba cem pazar yerinde kadın iç çamaşırı falan mı satıyo? ben öyle düşündüm.nasılım?

fizzzzzzz
05-12-06, 19:56
arkadaşlar hiç cem in ne işi bulmuş olduğunu düşündünüz mü acep?ben resimlerden yola çıkarak bir şey tahmin ettim aslında.hani cem in sütyen taktığı bir resim vardı ya acaba cem pazar yerinde kadın iç çamaşırı falan mı satıyo? ben öyle düşündüm.nasılım?

ne komik olur ama:img-hyste :img-hyste

bu arada reklamlarda burhanın striptiz şovu çok komikti hele gaffurun onu izleyişi...ben en çok tanrıverdiyle fatoşun durumuna üzülüyorum belki tanrıverdi işten ayrılmak istiyorum deyince fatoş itiraf eder onu sevdiğini

psikopat90
05-12-06, 20:00
evet harbi komikti üstelik o başlangıcıydı..bi de devamını düşününce koltukta oturasım gelmiyor..:img-hyste
ya tanrıverdi ye ben çok pis dalcamm ya niye böyle yapıyo ki?aşk kadını fatoşa yapılır mı bu eme?komedi dizisinde kavuşamayan aşıklar yüzünden ağlayacam utanmasam yane.

fizzzzzzz
05-12-06, 20:05
valla yaa komedi dizisinde insanı hüzünlendiriyolar...tanrıverdi de yaş farkına falan başlatmasın söylesin işte yaa fatoş anadolu rock dinleyip hamur bile açıyo onun için

şeboist
06-12-06, 12:34
evet ya onun için neler yaptı!ama zaten işten çıkmaz.öyle bişey olmaz.eminim bundan.çıksa bile en kısa zamanda döner. ;)

matrak
06-12-06, 14:41
evet.o zaman diziden çıkması lazım o da böle bişey yapmaz.bence o resim gerçek ve tanrıverdi sonunda işten ayrılmaktan vazgeçip fatoşa yüzüğü uzatıcak.

melikos
06-12-06, 17:16
fragmanda ben işten ayrılıyorum dedi. :(

nejatdidem
06-12-06, 17:44
hyr ya hayatta çıkmaz bölümü nasıl uzatabiliriz sorusuna cvp bu bnce:)geri dönce çıksa da...nese izleyelim en iis...çok az kaldı ztn:)

şeboist
06-12-06, 19:56
ben size demiştim evlilik teklifi sahnesi rüya değil gerçek diye.ay çok güzeldi ya.çok mutlu oldum.fonda yine aşk kırıntıları çalıyordu.gülse birsele burdan teşekkür ediyorum.bizi üzmediği için. :) burhanın striptiz şovu ve final sahnesinde gülmekten öldüm ya.yine süper bi bölüm oldu. ;)

burcumm
06-12-06, 20:02
ya o sütyen sahnesinde gaffur we burhan çekirdek çıtlatırken dondular kaldılar ya ben kpptumm :D :D

birden ofise yağmur yağmaya başlıo çok garip geldi bana
:D

ya apartman koridorlarını çekirdek yiip sanki dizi izler gibi izliolar acaip güldüm :D

way be tanrıwerdiye bakın.gerçekten az we öz konuştu :D bakalım fatoş buna ne dicek :D

şeboist
06-12-06, 20:04
tabiki olumlu bi yanıt verecek. ;) tanrıverdim benim ya.birden sevgim arttı ona. :)

sevgi86
06-12-06, 20:10
ya arkadaşlar bu tanrıverdi süper ya
çıkardı yüzüğü evlenme teklif etti
tabi çıkmak mıkmak ona ters
anadolu çocuğu
çok sevindim fatoş da artık yaş triplerini bıraksın
onlar yüzünden annemle babamla papaz oldum:img-hyste

ceme de kırmızı çok yakışmıştı
yani bölüm harikaydı gülmekten yerlere yattık of ya

şeboist
06-12-06, 20:12
evet ona kırmızı çok yakışıyor.hehe :) ben fatoşun cevabının olumlu olacağını düşünüyorum. ;)

arzu_1072
06-12-06, 20:12
o gaffurla buhranın cekirdek çitlemesi beni gülmekten yerlere yatırdı :img-hyste :img-hyste :img-hyste yahu sanki oturmuslar dizi izliyorlar:img-hyste .bu nasıl bir oyunculuk diziyi bence ikisi götürüyor diğer oyuncularda çok iyiler ama ikisinin etkisi çok büyük:good::good:
bu arada gülse birsel bu işi çok iyi yapıyor gerçekten:happy0064:good:

CagkaNero
06-12-06, 20:17
evet bencede fatos olumlu bir cevap vericek
birden bire evlilik teklifi edince cok sasirmistim
ay cok tatlilardi tanriverdi ve fatos
zeyneple sacitte cok tatlilar
burhanin striptiz sovu cok komikti koptum orda gülmekten

matrak
06-12-06, 20:17
süpper ötesi bi bölümdü.evt ya tanrıverdi beklediğimiz gibi evlenme teklif etti fatoşa.keşke cevabını da gösterselerdi şimdi bi hafta daha beklememiz gerekiyo.son sahne çok komikti burhanla gaffurun tv'ye bakışları falan.bi de burhanın striptiz gösterisi çok komikti

şeboist
06-12-06, 20:20
bi de bardakiler burhanı kaldırıp,taşıdılar ya koptum orda.hehe :)

anny
06-12-06, 20:22
bu bölüm burhan,makbule ve gaffur yine müthişti..makbulenin burhanı kolundan çekip kameraya biz arkadaşız :) dedigi sahne çok komikti..:img-hyste
ceme üzüldüm yaa işsizlikten ne yapacagını şaşırdı,sedef-bülent çifti harikaydı :) zeynep ve sacitin arası iyi fakat apartmana girişler çekiliyordu,gaffur nasıl oldu da zeyneple saciti görmedi orası ilginçti..
fatoş ve tanrıverdinin arası düzelecekti zaten ben öyle tahmin etmiştim..
burhanın rock bardaki dansı perfect :img-hyste kısacası yine süper bir bölüm oldu kanımca :)

psikopat90
06-12-06, 20:22
ay inanmıyorum yaa..burhanın striptiz şovuna ve son sahneye koptum mahvoldum yav.tipleri bir komik bir komik.ama bizim koptuğumuz kadar var yani çekim hatalarında izlediniz mi bilmem o sahneyi 3-4 kez yeniden çekmek zorunda kalmışlar.neden acaba?
tanrıverdi yede helal olsun koçum benim diyorum.fatoş kabul eder ya.o kadar acıdan sonra bi de kabul etmeyecek. yok daha neler

gzd_gzd
06-12-06, 20:24
inanmıyorum hala yaa tanrıverdi fatoşa evlenme teklifi etti:):) acaba fatoş ne dicek we nası bi tepki wercek çook merak ediyorum:)

burhan bar sahnesnde mükemmeldi öncelkle,gaffurun da sürekli bu benm kankam demesi gülmekten yerlere yatırdı beni:)

bi de gaffurun ailesnin we gaffurla burhann çekirdek karşısnda kamerayı izlemeleri çoook komikti sanki tvde film izlio gibi:)

zeyneple sacit de çook şirindilerr her zamanki gibii:)

-özgü_namal-
06-12-06, 20:25
burhanın striptiz dansına bittim ya gülmekten yarıldım.:img-hyste :img-hyste
son sahnelerde gaffurla cekirdek yemeleri nasıl komikti öyle:img-hyste :img-hyste
cemin sütyen maceraları aynı bi komikti hele kameraya yakalandığı zaman:):)
tanrıverdi fatoşa evlenme teklifi yaptı çok sevindim acaba fatoş kabul edecekmi:img-in_lo

şeboist
06-12-06, 20:27
tabiki edecek. :) bi de ifonun tokalarına ve takılarına hasta oldum ya.çok şekerdi. :)

eloşş15
06-12-06, 20:27
yaaa:happy0064 nası bi bölümdü ya:img-hyste tek kelimeyle gülmekten yerlere yattıım...hangi birinden başlasam burhanın stripiz şovu tek kelimeyle mükemmleldiii...cemin kırmızı südyenii:img-hyste burhanla gaffurun cemi görünce donmalarıı...aslıyla cemin de kamerayı hatırlayıp öylece kalmalarıı...ay çok mutluyuuummmm:)sonunda tanrıverdi aşkını az ama öz bi şekilde açıkladııı.hem de evlenme teklifif ettii fatoşaaa...:happy0064 ben de size katılıyorum fatoş kesin kabul eder çocuğuuu.ayy ne romantikkkk valla en güzel böyle yaptılar aralarınıı.başka türlü çok üzücü olurduu.yine teomandan aşk kırıntıları çaldııı...:love09:cemin iş görüşmesinde kendini zorla üstündekleri çıkarmaya çalışanlara teslim ettiği anda çok hoşşştuuu...ve kırmızıs südyeni gördükleri annn.gaffurun kamera çekimlerinin de hakkını yememek lazımm...bu bölümün iki rezil olanıı vardıı.birisi burhan(striptizi süperr:) ) biri de cemm(südyen çok yakışmışşş:img-hyste) Ay zavallııı keşke takmasaydıı...sedef hanımın genç sevgilise de çokk hoştu...az kalsın ölüyoduu:img-yes: bnce süperrr bi bölümdü arkadaşlarrr:cheer: avrupa yakasııı müthişsinnn:happy0064

psikopat90
06-12-06, 20:29
ayy hele bi etmesin ben basarım seti ya..on bin kire söyledim bi daha söylüyorum.komedi dizisinde kavuşamayan aşıklar var ve biz bu durumdan dolayı utanmasak ağlayacağdık yani deel mi arkadaşlar?yok bi de kabul etmeyecekti.bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum.

burcumm
06-12-06, 20:30
zeyneple sacitte cok tatlilar
zeyneple sacit de çook şirindilerr her zamanki gibii

Bence de çok tatlılar ama Zeynep yani Hacer yalanı daha ne kadar sürdürebilir ki.Büyünün bozulmasını istemio ama artık sölesin we bence Sacit'le ayrılmazlar.Sacit onu çok sewio :)

şeboist
06-12-06, 20:31
bülent yine makbuleye embesil dedi ya.bunu demesi çok hoşuma gidiyor.bi de makbulenin seke seke koşması. :)

psikopat90
06-12-06, 20:33
evet ya...embesil demesi çok değişik çok komik geliyo insana.zaten ben makbulenin o koşuşuna hastayım!evde sürekli koşacağım zaman öyle seke seke gidiyorum.müthişş

burcumm
06-12-06, 20:34
Bi keresinde burhan deprem oluo sanmıştı :D
Kopmuştum yaa :D

şeboist
06-12-06, 20:35
e yani bencede deprem etkisi yaratıyor koşarken. :) aslının koşuşuda çok komik. :)

matrak
06-12-06, 20:35
gaffurun kameraya kendini çekmesi ve o meşhur hareketini yapması çok güzeldi.bi de burhan o striptiz sahnelerini izlerken nasıl hemen çikonun resmini ters döndürdü sen bakma dedi.
gaffur çikoyu kameraya çekerken burhan arkasından psikopat diyodu.gaffur da sensin o mu ne diyodu.burhan şaşırıyodu.sonra gaffur çiko bana laf atıyo diyodu.çok komikti.

matrak
06-12-06, 20:36
bu bölümün tekrarını ne zaman vericekler acaba?inşallah geç vakitte vermezler.ben bi daha izlemek istiyorum.

gelincikkkk
06-12-06, 20:37
ne kadar süper bi bölümdü ya her karesinde o kadar çok güldüm ki ev halkınca gülmekten yerlerdeydik :img-hyste

gaffurla burhanın dansları süperdi gaffurun kendini kameraya çekmesi ve bak ayağıma deyip titremesi çok güzeldi sonra burhanın striptizi ve onu bütün apartmanın seyretmesi:img-hyste :img-hyste :img-hyste

helekiiii cemin kırmızı sütyeni çok güldüm yaa bu nasıl senaryo böyle :img-hyste

ama tanrıverdi olayı çok iyi oldu ve şok oldum:img-wink: ben fragmanı bi kere seyretim ve onuda tam seyredemedim görmemiştim bu sahneyi ben bi açıklama yapacağını beklerken yüzüğü görünce şok oldum ama nasıl sevindim anlatamam :happy0064

psikopat90
06-12-06, 20:38
matrak evet o sahnelerde çok güzeldi.hele burhanın çiko sen bakma demesi tek kelimeyle oskarlıktı yane.bende izlemek istiyorum yaa.haftasonu verirler sanırım

burcumm
06-12-06, 20:41
gaffur we burhan olmadan izlenmez aslında :D
çok matraklar yaa

gelincikkkk
06-12-06, 20:41
bu bölümün tekrarını ne zaman vericekler acaba?inşallah geç vakitte vermezler.ben bi daha izlemek istiyorum.

seyredilmeyecek bi bölüm değil ki tekrarını kesinlikle seyredeceğim bi aksilik olmazsa:happy0064

psikopat90
06-12-06, 20:43
yaa aklıma geldikçe gülmem geliyor.burhanın kameraya doğru "piynir" demesi yok mu beni bitirdi ya.

burcumm
06-12-06, 20:46
Burhan,yaptıklarını izlerken de acaip komikti yaa :D

yakupoglu61
06-12-06, 20:47
gaffur we burhan olmadan izlenmez aslında :D
çok matraklar yaa

bunlardan bi tanesi olmasın dizi çöker:D

pozitif
06-12-06, 20:49
Gaffur'un çoraplarla burnunu silmesi, Burhan'nın striptizi , Cem'in kırmızı sütyenleri , stresten sürekli çay istenmesi bu bölümde ki enlerimdi. Dizi iyice eve kaydı. Ne oldu Aslı'da işten çıkarıldı mı? Hiç büroda görülmüyor. Herhalde ben atladım orayı.

psikopat90
06-12-06, 20:51
valla ya orası benim de dikkatimi çekti.aslı mahşallah ev hanımı olmuş ama evde oturan manasında.hiç işe giderken ofiste falan görmedim ben onu.önceden ne kadar işkolik bir kızdı.cem bozdu tembelleştirdi kızı.:img-wink:

*MeLiS*
06-12-06, 21:00
Cem in hali neydi öle yaa:img-hyste :img-hyste :img-hyste yerlere yattım gülmektn

egebatu
06-12-06, 21:27
Bence de çok tatlılar ama Zeynep yani Hacer yalanı daha ne kadar sürdürebilir ki.Büyünün bozulmasını istemio ama artık sölesin we bence Sacit'le ayrılmazlar.Sacit onu çok sewio :)

Size tamamen katılıyorum ikiside çok tatlı. benim dizideki favori çiftim Sacit ve Zeynep.

ggnibsgk
06-12-06, 23:02
Bu bölüm yine muhteşemdi yaa Cem'in sütyenine koptum yazık adama yaa!!Tam iş buldu derken yine işinden oldu hem de Aslı'nın uğurlu sütyeni yüzünden !!Allah'ım yaa!!!Hele Gaffır ve burhan'ın tepkisi müthişti!
Sacit'le Zeynep çok tatlıydı dün ya "beni bi daha tek gecelik aşklarını getirdiğin yere getirme!!" Süperdi yaa
Fatoş'la Tanriverdi'de i evleniyolar ya inanamıyorum gerçi evlenirler mi bilinmez ** bakalım onları önümüzdeki günlerde ne zorluklar bekliyo ???dınınınım!!!
Mkbule de çok tatlıydı ya her çay istendiğinde zıplaması falan :img-hyste
Her şey çok güzeldi yine bu akşam!!Tebrikler!!!

Memo_İSOM
07-12-06, 01:18
Çok güsel harika bir bölümdü öldüm gülmekten yaa.cemin hali çok komikti:img-hyste :img-hyste :img-hyste Burhan zaten tartışılmaz koptum.:img-hyste :img-hyste :img-hyste

muratyıldırımım
07-12-06, 01:50
sarp apakı çok basarılı buluyorum.tanısmak isterdim

anil16
07-12-06, 05:12
Ya cem neydi bu bolumde ya? iyice komik hale geldi bodrumda saklanmasi cok komikti.sabahtan aksama kaar orda napti ya cok komikti.:img-hyste

Burhanin stripteaze sovuna zaten diycek lafimyok.gulmekten oldum.hele o sahneyi utun apartman izleyince ne kadar rezil oldu ya.Koptum orda.Manyakimsi komikti. :P

Ben son sahneye bayildim.Burhan ve gaffurun ceme oyle saskin bakislari inanilmazdi.Cok komikti.Onlar artik iyicene kanka oldular burhanda onu sevmeye basliyo gibi galiba alisti artik ona. :img-hyste

Hele tanriverdininevlenme teklif etmesi gercekten buuyk bir suprizdi ya cok sasirdim.artik evlenicek galiba fatos.yeni yildaki bolumlerde evli olucaklar galiba.Artik dul olmicak fatos.Cok garip olucak ama. ;) :happy0064

qknkopat
07-12-06, 08:33
SÜPER SÜPER SÜPER !!! baştan aşağıya süper bir bölümdü :img-wink: ama en güzeli tanrıverdini fatoşa evlenme teklifi etmesiydi kalpten gidicektim yaww :happy0064

Şah-Rû
07-12-06, 08:35
Tanrıverdi bombayı patlattı sonunda. :happy0064 Ama nasıl olacak Fatoş kabul edecek mi? Onun için zor bir durum.
Burhan' ın striptiz şovu geçen seferkinden daha komikti. Bütün apartmanın seyretmesine koptum resmen. Sacit' in 'ya bu soyunmaya başladı' demesi ve evdekilerin ifadesi çok komikti. :img-hyste Cem' in halleri ayrı bir komedi yakalanınca kendi kendine söylediklerine gülmekten bir hal oldum. 'deforme olmasın diye' sonra da 'peki demezler mi adama niye kırmızı dantelli diye':img-hyste
Zeynep ve Sacit çok tatlı bir çift oldular ama daha ne kadar sürecek bu sır. Bülent Bey' in tavırları, şarabı kafaya dikmesi ve 'ben kıskanmam huyum değil, ben boğarım' demesi, Makbule' nin güvenlik kamerasına bakarak 'ya çekmeyin, biz sadece arkadaşız ya Burhan Bey çekmesinler' demesi, Gaffurların güvenlik kamerası görüntülerini çekirdek çitleyerek izlemeleri, bölüm sonunda Aslı ve Cem' in ifadeleri ile Burhan ve Gaffur' un ifadeleri... kısaca dizinin her sahnesi o kadar komikti ki. Bu arada ofis iyice boşaldı. Aslı' da artık ofise uğramıyor niye acaba?

gzd_gzd
07-12-06, 08:37
cem bu bölümde çoook komikti,hiç işe girmesin cem yaaa:) bodruma saklanması , o kırmızı sütyen hele bi de gaffurla burhanın bunu görmesi çook komikti,öyle komik bakıyolardı ki:):)

bi de en başta burhanın piynir demesiyle gaffurun kamerayla çikoyu çekmesi mükemmeldii:)

gzd_gzd
07-12-06, 08:54
Bu arada ofis iyice boşaldı. Aslı' da artık ofise uğramıyor niye acaba?

evet ya bu benm de dikkatimi çekti,aslı bi hafta gidio işte,bi hafta gitmiyor çalışıo mu artık çalışmıo mu tam anlayamadm walla:img-cool2

volkangs20
07-12-06, 08:56
Ben bu hafta hüsran oldum açıkçası ... Çünkü bence 4.sezonun izlerken en sıkıldığım bölümüydü.Bu bölümde bence ana bir hikaye yoktu .ortada 3-4 farklı skeç vardı bunları birleştirip bölüm tadında sunulmuş gibi geldi.Bölümün ana hikayesini bulamadım. Bu arada dikkatimi çeken başka bir hususta şey oldu Sedef Hanımın erkek arkadaşını ilk olarak tanıştırdığı sahne .Bütün apartman ordaydı o anda. Gaffur, Burhan . . .vs. ve Burhan bir yorum yaptı. Ondan sonraki sahnede Burhan ve Gaffur barda eğleniyorlardı. Kıyafetler değişmiş falan.Ama ondan sonraki sahnede Sütçüoğlu evine dönüldü Sedef hanımlar oturuyorlardı.(Burhan ve GAffur o sahnede yoktu tabi) kaldıkları yerden devam ediyorlardı. Yani diyeceğim Gaffur ve Burhan biranda ordan oraya nasıl gitti kıyafetler nasıl değişti anlamadım.Şey diye düşündüm acaba Burhan GAffur Sütçüoğlu evinden ayrıldı aradan 2 saat geçti ve öyle devam ettiler ama Sedef HAnım öylesine ayak üstü uğradık bir yere gidicez gibi laflar etti. YAni öyle saatlerde geçmemiş.Sadece dikkatten kaçmış anlaşılan . . .

nis
07-12-06, 08:57
ben dünkü bölümde çok güldüm cem in halleri çok komikti.

chaylack
07-12-06, 09:51
ya güzel bir bölümdü cem'in o sütyenle yakalandığı andan söylediği deforme olmasın diye :img-hyste deyişne çok güldüm ayrıca sedef hanım'ın kıskandırma çabaları güzeldi sahte sevgili hem genç adı da devrim güzel olmuş:)burhanla gaffur zaten bi alem onlar her haftaki gibi mükemmel:good:

tatli_dilli
07-12-06, 10:12
koptum yine gülmekten dün, birgün ölümüme sebep olacak bu burhan ve gaffur, harikalar ya, oynayaninda yazaninda yüregine eline saglik, hepiniz cok ama cok basarilisiniz...

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

MAMOŞ
07-12-06, 11:00
bende en çok burhanla gaffurun kamerayı çekirdek çitleyerek izlemesi ve burhanın dana makbule geliyo elinde poşetlerle vs demesi çok komikti:img-hyste

eylul
07-12-06, 11:08
Avrupa Yakasını geçen seneden daha çok seyrediyorum ama bu hafta Cem'in kırmızı iç çamasırlı sahnesini çok itici buldum.O bölümde kanal değiştirmek dahi istedim.

Neden bilmiyorum ama o sahneler bana çok rahatsızlık verici geldi.

Bir de Cem lütfen artık iş güç sahibi olsun.Genel müdürlük ona daha çok yakışıyordu.

illa aynı evi kullandırmak gerekiyorsa Aslı hamile kalsın.Bakımı için, ya da bebeğe aile fertleri bakacak diye aynı evde yaşamaya devam edebilirler.

Bunların dışında bence dizi eskisinden daha güzel oldu.

Tanrıverdi dün süperdi.Cem'in babasının sonunda eşini kıskanması ise harikaydı.

sondakika
07-12-06, 14:48
Avrupa Yakasını geçen seneden daha çok seyrediyorum ama bu hafta Cem'in kırmızı iç çamasırlı sahnesini çok itici buldum.O bölümde kanal değiştirmek dahi istedim.

Bir de Cem lütfen artık iş güç sahibi olsun.Genel müdürlük ona daha çok yakışıyordu.

illa aynı evi kullandırmak gerekiyorsa Aslı hamile kalsın.Bakımı için, ya da bebeğe aile fertleri bakacak diye aynı evde yaşamaya devam edebilirler.

Bunların dışında bence dizi eskisinden daha güzel oldu.

Tanrıverdi dün süperdi.Cem'in babasının sonunda eşini kıskanması ise harikaydı.

sevgili eylül, emin ol bu noktada yanlız değilsin.. belki onca dizi arasından çoluk çoçuk ailecek izlenebilecek bir dizi niteleğinden birşey kaybetmiş sayılmaz ama bu, kendisine dikkat etmeyecek anlamınada gelmiyor, tabii....

gülse birseli, takdir etmemek ne mümkün.. 105. bölümünüde devirmiş, ana karakterlerinde çıkmasına ,ki en çok sevilen ve beğenilen karakterler olmakta, rağmen zerrede sevecenliğini kaybetmemiş, kalitesinden ödün vermemiş bir sitcom.. daha öncesinde tatlı hayatta bu denli keyif almaktaydım.. hele karakter analizlerine şapka çıkartmamak ne mümkün..!! o kadarki; diziye dahil olsanız, o ice kafede otursanız, karşısına gelen tanrıverdiyi sanki yıllarca tanıyormuş havasında olursunuz..

gülse hanımın zekasına lafımız yok.. kalemi gerçekten güçlü.. yönetim bazındada zaafları olmayan bir dizi. bu tempoda, nice yüzleri devirsede izlenir. dizinin 100 bölümünde son olacağı durumuna kendisini hazır etmişliğin bir parça havası vardı, 100 den sonraki bölümlerde.. umarız ilerleyen bölümler daha oturaklı olur..

gerçekten daha nice sezonlar ekranda kalması dileğiyle... çoluk çoçuk ailecek izleyip, üzerinde konuşulacak dahası gülünecek kaç dizi var ki ekranda.. ha son söz gafur karakteri üzerine olsun.. ilk gördüğümde iğreti hisssi uyandıran bu krakter, gel zaman git zaman altintop burhanın bile popüleritesine gölge düşürmek üzere.. gelde, şu gülse birseli takdir etme..

forgetmenot
07-12-06, 15:17
O kırmızı sütyen'i ben de itici buldum.Gülse hanım her ne kadar bu ülkede yaşar,Nişantaşı nufusunu çok iyi tanırsa da yanlış hatırlamıyorsam yurtdışında eğitim görmüş ve yaşam biçimi itibariyle de yabancı dizi ve filmleri bolca seyretme olasılığı yüksek bir Türktür.Sanırım,bizim Hoca Nasrettin'in gölüne yabancı sitcomlardan çokca etkilendiği için yabancı kaynaklı bir maya çalayım dedi.Ya tutarsa hesabı!Kendisi komedide çok yeni,taze fikirleri olan şu ana kadar da çok başarılı olan bir bayan yazarımız.Yazdıklarım asla onu ve yeteneğini küçümsemek anlamında değil,sanırım komedi alanında da fazla tepki çekmeden ufak tefek radikal değişiklikler yapma hevesinde.Bu diziyi de saha araştırmalarında ara sıra kullanıyor.Aynı şekilde yaşca çok büyük olan Fatoş'la Tanrıverdi'yi önce yakınlaştırdı,alabileceği tepkileri ölçtü bu bölümde de evlenme teklif ettirdi.Yani toplumca hoşa gitmeyecek,aşırı,ahlak kurallarına aykırı şaka veya güldürü unsurlarını diziye monte etmeye çalışmayacak kadar deneyimli ve akıllı bir kadın yazar bence.Sütyen bir denemeydi!

sondakika
07-12-06, 15:30
O kırmızı sütyen'i ben de itici buldum.Gülse hanım her ne kadar bu ülkede yaşar,Nişantaşı nufusunu çok iyi tanırsa da yanlış hatırlamıyorsam yurtdışında eğitim görmüş ve yaşam biçimi itibariyle de yabancı dizi ve filmleri bolca seyretme olasılığı yüksek bir Türktür.Sanırım,bizim Hoca Nasrettin'in gölüne yabancı sitcomlardan çokca etkilendiği için yabancı kaynaklı bir maya çalayım dedi.Ya tutarsa hesabı!Kendisi komedide çok yeni,taze fikirleri olan şu ana kadar da çok başarılı olan bir bayan yazarımız.Yazdıklarım asla onu ve yeteneğini küçümsemek anlamında değil,sanırım komedi alanında da fazla tepki çekmeden ufak tefek radikal değişiklikler yapma hevesinde.Bu diziyi de saha araştırmalarında ara sıra kullanıyor.Aynı şekilde yaşca çok büyük olan Fatoş'la Tanrıverdi'yi önce yakınlaştırdı,alabileceği tepkileri ölçtü bu bölümde de evlenme teklif ettirdi.Yani toplumca hoşa gitmeyecek,aşırı,ahlak kurallarına aykırı şaka veya güldürü unsurlarını diziye monte etmeye çalışmayacak kadar deneyimli ve akıllı bir kadın yazar bence.Sütyen bir denemeydi!

tespitlerinize katıldığım yönleri var ama gülse hanım yeni değil.. uzun süren bir mizah yazıları var.. hatta kitapta çıkarmıştı.. senaryo anlamındaysa bu söyleminiz, evet yenidir. ama bu yetisini, senaryoya çok orjinal şekilde yansıtmayı bilmiştir..

türk toplumu dünyada en ilginç toplumdur.. işlerine akıl erdirmek mümkün değil zira belli bir strateji yoktur.. böyle bir toplumda nabız yoklama hamlelerinden daha mantıklı ne olabilir diye düşünüyorum..

dahası midesi geniş bir toplumuz, abartılı gelebilir bu tanım.. itici bulan oldugu gibi çokta orjinal bulanlarda olacaktır. yani karma yönü bol olan bir toplumuz.. dahası tvde önümüze ne sunulsa kabul edip hazım sorunuda yaşamayan bir toplumuz.. böyle olsada durum, gülse hanımın dediğiniz gibi zaman zaman böylesi yanları, nabız yoklama tarafları, yok değil.. her ne kadar önümüzde koymaya çabaladığı bir takım gerçekleri biz, zaten yazılı basından ve magazin dünyasında görmeye alışsakta, o bu tutumundan taviz vermiyor.....

yani olayın birde aile yönü var.. işte onu gülse hanım bunu es geçmiyor.. bu yüzden takdir etmemek mümkün değil..

_hasibe_
07-12-06, 15:40
İzLediğim En GüzeL BöLümLerden BirisiyDi
Gaffur Ve Burhan Yine AkLımıZa KazınaCak SahneLer YaraTTıLar..
En BeğenDiğim SahneDe Gaffur Ve Burhanın Bar SahneLeriyDi
GerçekTen Çok Ho$ Bir BöLümOLmu$...

şeboist
07-12-06, 15:42
size katılmıyorum.hiç de itici değildi.yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım.illa eleştirecek bişey bulacaksınız.bugün okulda herkesin dilindeydi avrupa yakası.artı hepsi çok beğenmişti.aynı benim gibi.dizinin her saniyesi süperdi.:)

gizem_89
07-12-06, 16:14
o ne bölümdü son sahne süperdi ekran ikiye bölündüü gülse birsel aştı tebrikler ona ve mükemmel oyuncularına ay 2 sezon daha kalabilir böyle giderse harkulade tek kelimeyle

şeboist
07-12-06, 16:15
evet final sahnesi süperdi.o dördünün bakışları kopardı beni. :)

sondakika
07-12-06, 16:27
size katılmıyorum.hiç de itici değildi.yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım.illa eleştirecek bişey bulacaksınız.bugün okulda herkesin dilindeydi avrupa yakası.artı hepsi çok beğenmişti.aynı benim gibi.dizinin her saniyesi süperdi.:)

her eser eleştiriye açıktır efem. bi,z diziyi eleştirmedik sadece o sahneyi eleştirdik ama beğenenlerin olacağı ihtimalinide göz ardı etmedik.. hepsi bu.. farklı düşüncelerin olması bence güzel bir durum.. tadını çıkaralım derim..

hales
07-12-06, 16:27
mükemmeldiiiiiiiii.. tanrıverdi ve fatoş beni bitirdi zatenn ahh canlarım :img-wink: gaffur aşmış burhan mükemmel!! kamera striptiz kırmızı sütyen!! kubiyi fazla görememek üzdü beni. o kahkahalarını duymak mükemmel:img-hyste :happy0064

nejatdidem
07-12-06, 17:08
:img-hyste hahahhahah yaa yine çok güldüm beeen=)):)

burhan&gaffur&rock bar olay bu yhaaa!!!:)o striptiz nasıl bişeydi yerlere yattım hahaha
zavallı burhan herkese rezil oldu:img-blush :img-hyste
cemin sütyen olayı ayrı bi koediydi zaten
sedefin de kocasını kıskandırmak için öle bişi yaptıını tahmin etmiştim ve yanılmamışım:)
bnm şuan asıl merak ettiim fatoş ve tanrıverdi olayı nolcak şimdi tüm heycanı bitcek bu olayın ama:Sen çok f-t kısmında nolcak onu çok merak ediorum
yaa bide artık cem iş bulsuuun:)
sedef'in onun sahte sevgilisinini her çay istediinde ifotun "makbuleeeeeee"die baırması ve makbulenin o komik koşuşla gelmesi çok hoştu yhaaa çok güldüüüüm

kısacasıı yine çok zevk aldıım bi avrupa yakası olduu...tüm ekibi kutluorummmmmm:happy0064

sarp_manyagi
07-12-06, 17:41
tanrıverdi ve fatoş sahneleri çok azdı ya ama sonunda mujtlu sonla bitti ya bayıldı cemin o sütyen sahnesini çok aptalca buldum bir erkek hiç sütyen takar mı ya alem bunlar:img-hyste burhanın striptiz şovu süperdi ya bayıldım valla gaffurun dans şovu da harikaydı gülse birsel gaffura yeni bir söz bulmuş ''kanımca'' süper ya bütün okulun dilindeydi dün kanımca evety yok kanımca gitsek falan herkes bu lafı kulllanıyordu ya gaffurun çiko sahnesinde koptum ya:img-hyste son olarak şunu söylemek istiyorum ''kanka ayak hareketine bak'':img-hyste
süper bölümdü ya:happy0064

eloşş15
07-12-06, 18:30
evet...:happy0064 kesinlikle süper bölümdüüü eleştiricek hiç bişey göremiyorummmm....böyle mükemmel bi diziyi izlemeyen var mıdır arkadaşlarrr...http://iimg140.imageshack.us/img140/9349/mn6to.jpg

eylul
07-12-06, 18:36
İlla eleştirmek için yazmadığıma emin olabilirsiniz.Sadece beni gerçekten rahatsız etti.Bu nedenle dile getirmek istedim.Herşeyde olduğu gibi bu konuda da fikir ayrılığı olması düşünce zenginliğinden başka bir şey değil sanırım.
Bu dizi gerçekten eğlenceli.İş mizah olunca aslında zaman zaman bıçak sırtı gibi durumlarda kaçınılmaz oluyor belkide..

Neyse , Sondakikaya katılıyorum ve bende tadını çıkaralım diyorum.

Hepimize iyi eğlenceler.

Memo_İSOM
07-12-06, 21:20
Arkiler eski bölümlerden cemi çekerseniz tam süper olacak:happy0064

zumrut prenses
07-12-06, 22:23
Gülse Birselin üç kitabını da okumuş Avrupa Yakasını da ilk bölümünden bu yana takip eden biri olarak gerçekten çoktandır izlediğim en eğleneceli bölümlerden biriydi. İş yerindeki, evdeki kısacası tanıdğım herkes neredeyse bugün bir şekilde Avrupa Yakasını konuşuyorlardı. Herkles kendine favori bir sahne, bir söz veya bir olay seçmiş. İşte zekice yapılan mizahın, çizilen karakterle cuk oturan oyunculuğun gücü diyorum. Tebrikler Gülse Birsel ve tüm kadro:happy0064

sevgi86
07-12-06, 23:52
Gülse Birselin üç kitabını da okumuş Avrupa Yakasını da ilk bölümünden bu yana takip eden biri olarak gerçekten çoktandır izlediğim en eğleneceli bölümlerden biriydi. İş yerindeki, evdeki kısacası tanıdğım herkes neredeyse bugün bir şekilde Avrupa Yakasını konuşuyorlardı. Herkles kendine favori bir sahne, bir söz veya bir olay seçmiş. İşte zekice yapılan mizahın, çizilen karakterle cuk oturan oyunculuğun gücü diyorum. Tebrikler Gülse Birsel ve tüm kadro:happy0064

benim de okula gidince ilk söylediğim söz
gözde izledin mi oldu
bütün gün kaynattık bitiremedik
:good: harikaydı son bölüm

erenalp_18
08-12-06, 10:02

bende arkadaşlarıma katılıyorum yani bencede hiç de itici değildi

mayıs
08-12-06, 13:48
Ben gaffuru tazmanya canavarına benzetiyorum hani o çizgifilmde ailesi gelişmiş tazmanya canavarı konuşamıyordu bile.Gaffuru izlerken aklıma hep o çizgi film geliyor.
Olaylar artık evde geçmekten çıksın iş yerine taşınsın,Burhan'ın yerinede Cem geçsin artık tamam şimdi komik ama biraz daha uzarsa benim için can sıkıcı olacak.
Fatoş-Tanrıverdi ilişkisi içinse teklifi kabul ederse gerçekten nasıl bir ilişki olur bu merak ediyorum bende ama çok hızlı oldu bence kabul etmeyecek Fatoş.

gözdeee_17
08-12-06, 14:29
Ay Bence çok Komik Ve Güzel Bi Dizi Ve Yarica Izlerkende Neşem Yerine Geliyo Iyiki Ata Dmirer Ve Arkadaşlari çikmişlar Dizi Bu Sezon Daha Bi Güzel

şeboist
08-12-06, 15:43
evet bu sezon daha da bi güzel. :) biz okulca izliyoruz. :D fatoş ne yapacak çok merak ediyorum.aslında bi yandan kabul etmesini istiyorum bi yandan da erken olduğunu düşünüyorum.bence biraz zaman istesin. ;)

tanrıverdi
08-12-06, 16:15
bnde sana kesinlkle katılıorum fazla erken oldu yani ne biliim hani öncesinde güzel bi ilşkiden sonra bööle biranda olsaydı...gerçi gene sürpriz falan oldu ama.....ama neyse sonu kötü olmasın..dediin gbi biraz zamn istesin bncede fatoşş..

nejatdidem
08-12-06, 16:33
evt bnde katılıorum size çok erken bncede...nolcak evt diince evlencekler mii...e o zmn biz fatoş-tanrıverdi heyecanını nası yaşıcazzz:)

eloşş15
08-12-06, 16:37
ya arkadişler bişi dicem Aslı niye hiç ofise uğramıyo bileniniz var mı:sad53: .Yoksa izimli mi...eğer izinli değilse saadettin bey onu kovmasın sakınn:) :) :)

şeboist
08-12-06, 16:56
izinli değil valla.bende anlamıyorum neden gitmediğini.

bego
08-12-06, 17:06
hepsi süperdi, gülmekten bittim, ya bir insan bukadarmi komik olur ya, hem burhan hem gaffur bittim gül gül : )))

burhanin tanriverdiye herzaman dedigi bisey var, böyle tuhaf ve komik hareketlerle pabucumun rockcisiii : ))) alem adam su burhan ya, heleki gaffurdan korkmasi, sen beni begenmirmisin ahah süpersiniz siz ya. iffoooottt

ölümüne kankayiz:)))

gülse birsel senin kalemine de fikrine de saglik emi, sen cok yasa...

valla doğru söylüyon çok süper burhanın o ciksin ciksin demesi çok komikti:img-hyste
bide gaffurla rock bara gidiyolar orası süperdi gaffur kamerayı yanında taşıyo.kırmızı südyende güzeldi haaa...

selim_leyla_mel
08-12-06, 17:14
çok süper yani (anlasan tam süper olacak yanii) çok güzel (anladin sen onu ) (beni beyenmiğirmisin) süperdi beyendim haftayaki bölümü nezaman gelir yahuu

simge_denizzz
08-12-06, 20:55
ya arkadaşlar ben tanrıverdi fatoşa evlenme teklif edince çok şaşırdım ya, burda resmini görmüştüm ama hayal falan kuruyolardır diye düşünmüştüm, e nolcak şimdi evlencekler mi yani, bana evlenmezler daha gibi geliyo ama fatoş o teklifi reddetmez ki ama..... çok hızlı olmadı mı sizce de???

şeboist
09-12-06, 07:38
hemen evlenmeleri olmaz tabiki.ama reddetmez de fatoş.sadece zaman ister.;)

matrak
09-12-06, 09:09
evet olmaz.zevki kalmaz ama fatoş biraz zaman isterse belki tanrıverdi bozulabilir bu sefer

şeboist
09-12-06, 09:12
ben o anlamde demedim ama.evlilik için zaman istesin.yoksa çıkmayı kabul etsin canım. :)

gözdeee_17
09-12-06, 09:42
Bence Fatoş Redetmez çünkü Oda Onu Seviyor Ancak Gafura Bayliyorum Burhan In O Konuşmasi çok Komik

cadii_sheker
09-12-06, 10:31
Ay Bence çok Komik Ve Güzel Bi Dizi Ve Yarica Izlerkende Neşem Yerine Geliyo Iyiki Ata Dmirer Ve Arkadaşlari çikmişlar Dizi Bu Sezon Daha Bi Güzel

böyle düşünmn çok saçma onlar bu dizide 3 sezon oynadılar ve gayette komkti...sacit ve ablası gelmeseydi daa ii olabilirdi.varlar mı yoklar mı belli deil küçük rollerdeler hep.burhanla gaffurun olayı da stand-up gibi...
bi de bikaç haftadr hep aynı konular işleniodu(cemin iş araması,gaffurun cemi öldürme planları fatoşla tanrıverdinin birbirlerine açılamamaları gibi)ama bu hafta daa deişik konular vardı.cem de niayet iş buldu die sevinmiştim ama yüzünü gözüne bulaştırdı.ve gene ev hayatına geri döndü.cemin annesi bülenti kıskandırmak için biriyle anlaşmış ve niayet fatoşla tanrıverdi bir sonuca varıcak...

erenalp_18
09-12-06, 11:18
böyle düşünmn çok saçma onlar bu dizide 3 sezon oynadılar ve gayette komkti...sacit ve ablası gelmeseydi daa ii olabilirdi.varlar mı yoklar mı belli deil küçük rollerdeler hep.burhanla gaffurun olayı da stand-up gibi...
...

dediğin olay saciti için geçerli olabilir ama makbule için asla geçerli olamaz
sen makbuleyi nasıl yan rollerde görürsün
bence bu sene kesin girmesi gereken isimlerden birisiydi ve biliyorum ki birçok kişinin gönlünde tahtını şimdiden kurdu

erenalp_18
09-12-06, 11:20
evet olmaz.zevki kalmaz ama fatoş biraz zaman isterse belki tanrıverdi bozulabilir bu seferiyi de bu da olmaz ki yani fatoş çıkalınm dedi tanrıverdi anında şak evlenme teklif etti bencede bir süre çıkmaları lazım

werwe
09-12-06, 11:32
Harika bi bölümdü cemin iş bulma macerasını kahkahalarla izledim diyebilirim. Makbule bana hiçte komik gelmiyo artık beni baymaya başladı o saçmalıkları, gaffur harika hele o rock bar daki dansı, burhan buhran geçirtiyo daha farklı orjinal kelimeler ve daha orjinal komiklikte hareketler bulmaları lazım o kişiliğe :) saçit ile zeynebin romantik komedisine birazda eğilmeleri gerekiyo bence :) ve makbuleye yeni bi koca atansa iyi olur artık :) Cemde dergiye geri dönsün yani nereye kadar gidicek böle bence öle daha bi komik olur ortam.....

işte böle karışık bi yorum daha var artık formunuzda ayırt edip çözüp bide üstüne yorum yapanı kutları :)

şeboist
09-12-06, 13:08
makbule hiç de baymadı.ben hala ona bayılıyorum. :)

Z_oMbbiE
09-12-06, 14:59
evet bencede makbuleyi izlerken gercekten cok zevk aliyorum ama daha orjinal repliklerle makbulenin baydigini dusunenlerin karari deisebilr. of artik cem is bulsun s1k1kl1d1m art1k cemin hep ewde durmasindan. bence yeni mekanlar ve olaylarla dizi dahada keyifli hale donusebilir. ne biliyim ofise daha onem verilebilir mesela cunku artik ofisi hic goremiyoruz

erenalp_18
09-12-06, 15:50
neyse ki benim gibi makbulenin hiç de sıkmadığını düşüennler de varmış
ama bende katılıyorum makbulenin replikleri biraz daha burhan dışına kaydırılabilir ama kesinlikle diziden çıkmamalı

şeboist
09-12-06, 17:12
zaten diziden çıkmıyor. :) ben çok seviyorum onu ya.çok çatlak. :)

miracle girl
09-12-06, 17:21
ya son bölümün tekrarı ne zmn bilen var mııı

gözdeee_17
09-12-06, 17:33
Arkadaşlar Bu Bölümde En Komiği Cemin Südyeniydi Bana Göre Izlerke Kirildim Yani O Derece

şeboist
09-12-06, 17:56
bence en komik sahne striptiz sahnesiydi. :)

KanaryaAvcisi
09-12-06, 18:25
Bencede en komik striptizdi bide hani bütün binada yayınlanıyo ya:D orası :D:D

ggnibsgk
09-12-06, 19:38
Bence de en komik Cem'in sütyen olayıydıı:img-hyste
Ayrıca ben kesinlikle Makbule'nin sıktığını düşünmüyorumm,kız aşık canım tabii ki sürekli Burhan'dan bahsedicek ,hele Burhan gibi üniversite meezunu bi yöneticiysse peşini tabii ki bırakmıycakk,Makbule'nin gözü bu durumda nası başka birini görsünn aaa:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

erenalp_18
10-12-06, 09:03
zaten diziden çıkmıyor. :) ben çok seviyorum onu ya.çok çatlak. :)
zaten bende çıkıyor demedim ama bazıları çıkmasını istiyor gibi:img-polic

erenalp_18
10-12-06, 09:04
Arkadaşlar Bu Bölümde En Komiği Cemin Südyeniydi Bana Göre Izlerke Kirildim Yani O Derecebir de bazıları bu sahne neden yayınlandı diyorlardı görün bakın herkesin beğendiği bir sahne olmuş

erenalp_18
10-12-06, 09:05
,hele Burhan gibi üniversite meezunu bi yöneticiysse peşini tabii ki bırakmıycakk,
gerçi burhanın üniversiteye gittiği de şüpheli ya neyse:img-wink:

-özgü_namal-
10-12-06, 09:40
bence en komik sahne striptiz sahnesiydi. :)

bencede ya gülmekten koptum orda ikinci olarakta sütyen sahnesiydi:img-hyste :img-hyste

Z_oMbbiE
10-12-06, 11:42
gerçi burhanın üniversiteye gittiği de şüpheli ya neyse:img-wink:
ama burhanin oturdugu koltugun arkasindaki tabloya dikkat edersen onun burhanin universite diplomasi oldugunu farkedebilirsin:img-wink: ama acikogretim oayri:img-yes:

şeboist
10-12-06, 11:43
yok canım burhan üniversite çocuğu. :)

simge_denizzz
10-12-06, 12:06
bugün gazetede şenay gürler'in röportajı vardı. Dizi hakkında birşeyler söylemiş mi diye baktım, evlenme teklifi sahnesi hakkında ser verip sır vermemiş, çok merak ediyorum ya:img-pilot gerçek hayatta fatoş kadar şuh biri değilmiş, ayrıca saçları perukmuş ve saçlarını atması kendindenmiş. "ben de dahil yeri dolduralamayacak oyuncu yoktur" diyor ve yeni sezonla geçen yıllarda almadığımız ratingleri alıyoruz diyor. Bence de bu sezon daha iyi ama ne biliyim ben şesu'yu arıyorum biraz ofiste. Eski ofis ortamını özlüyorum yani herkesin tam tamına orda olduğu, özellikle şesu, aslı ve cem....

şeboist
10-12-06, 12:14
bende okudum.evet o konuda bişey dememiş.gerçek hayatta tabiki öyle değil.o sadece bi rol.saçının peruk olduğu zaten belli bişey. ;)

erenalp_18
10-12-06, 12:24
arkadaşlar zaten ben de üniversiteye gitmemiş demek istemedim yani gitmiş de pek gitmiş gibi durmuyor demek istedim

simge_denizzz
10-12-06, 12:29
arkadaşlar zaten ben de üniversiteye gitmemiş demek istemedim yani gitmiş de pek gitmiş gibi durmuyor demek istedim

evet bence de üniversiteye gitmiş bi insanın zeka düzeyinde değil yani:img-wink: üniversiteye girmek o kadar kolay olsaydı......:icon_sorr

şeboist
10-12-06, 15:22
ama gözlerinin önünden hayatı bi film şeridi gibi geçtiğinde derslerde çalışkan görünüyordu.hatta arkadaşları ondan kopya çekiyordu.yalnız şuan hiç de öyle zeki görünmüyor. :)

simge_denizzz
10-12-06, 15:33
zaten o film şeridinde daha önce söylenenler gösterilmemiş ki Örneğin, burhanın annesi geldiğinde burhan için bacaklarının altı tutmuyodu o yüzden ilkokulu falan dışardan bitirdi gibisinden bişeyler söylemişti ofiste, eski bölümleri izlerken gördüm. Ama gözünün önünden geçerken, okuldaydı, tahtaya adını yazıodu ve gayet sağlıklıydı:img-wink: aman neyse bunlar önemsiz şeyler zaten, ufak tefek mantık hataları, olur böyle şeyler, aldırmayın:img-yes: :img-wink:

şeboist
10-12-06, 15:40
iyi de o annesi değildiki.burhan onu annesi olarak göstermişti.yarışmaya katılabilmek için.sonrada yalanı ortaya çkmıştı zaten. :) yani film şeridinde gördükleri gerçekti.;)

simge_denizzz
10-12-06, 15:45
iyi de o annesi değildiki.burhan onu annesi olarak göstermişti.yarışmaya katılabilmek için.sonrada yalanı ortaya çkmıştı zaten. :) yani film şeridinde gördükleri gerçekti.;)

ay ciddimisin, ben tamamını izlememiştim, sadece orayı gördüm, o da tesadüfen... Allahım ya, doğru düzgün izlemeden konuşuorum ben de :img-hyste

tanrıverdi
11-12-06, 13:34
ohh sonnda özeti koydular sabahtan beri bekliodumm..ya inanmıorum fatoş evlenmelerinn mümkün olmıycaını düşünmüş yaa...hehe tabi tanrıverdi bayaaa hızlandırmış olayı planlar fln:)ayy gaffura yazık yaa kim bilir nasıl yıkılcak o haberi duyncaaa...neyseki gaffur herşeyin üstesinden gelio galiba:)ayy gene burhanımın başına patlıycak..yazıkyaaa nedr bu adamın çektii...litfen amaaaaaa...:)

Şah-Rû
11-12-06, 14:22
Kanada nereden çıktı şimdi? Fatoş' un Tanrıverdi ile evlenmesi zor olacak demiştim ama Tanrıverdi' nin gelinliği bile belirlemesine çok güldüm. Özellikle bu sahneleri merakla bekliyorum.

şeboist
11-12-06, 15:41
harbiden nerden çıktı bu kanada ya?abuk olmuş biraz.ay canım tanrıverdim gelinlik bile bakmış. :) çok merak ediyorum o sahneleri.ya fatoş kırmasın ama onu.sadece zamana ihtiyacımız var desin.imkansız demesin. :(

tanrıverdi
11-12-06, 16:15
ooo tanrıverdi yoktun ne zamandır, hoşgeldin, fragmanı mı gördün tvde

ya aslında warımda:)daa çok sinem arkadşın yapmış olduu avrupa yakasınn forumundayımm.ordayım yani geneldee..daa fargmanı göremedim vala bnde..zaten bugün özetide geç yayaınladılar atv sitesinde deli oldumm...ay bnde o gelnlk baktıı sahneyi çok merak ediorum düşünsene gelinlik bile rocker tarzda falan:)

şeboist
11-12-06, 16:18
ay acaba öyle bi gelinlik mi olur?çok merak ediyorum. :) fragmanı yarın görürüz herhalde.inşallah yani.ben izlemediğim için göremiyorum.

mayıs
11-12-06, 16:20
Bence bu Fatoş Tanrıverdi ilişkisini bu yıl böyle süründürecekler.Aslında fazla da takılmamak gerek çünkü sonuçta komedi dizisi.Volkan-Selin-Yaprak ilişkisinide olduğunca karmaşık ve uzun bir şekilde işlemişlerdi zaten.Hemen sonuçlanırsa anlatacak konu kalmaz yani bu sezon boyunca gelgitler yaşanır bu ikili arasında.

şeboist
11-12-06, 16:24
ama yinede araları çok bozulmasın.kıyamam onlara ben. :(

tanrıverdi
11-12-06, 17:28
öölede bncede arkadaşın dedii gbi yani güllük gülistanlık geçirtezler.hehe nede olsa komei dizisi mutlaka komk ufaktefek pürüzler olcakki komedi çıksın..ayy ööle bi durumda burhanı düşünüorumda komedi yaaa.düşünsenize onların ewlenceini duyuncaki ifadesini va halini:img-hyste :img-hyste ..bndde göremycem fragmanı yaa.ya zaten bn artk avrupa yaksınn tekrarları ve yeni bölmleri haricinde televisyon seyretmes oldumm..e tabi beyazla makinayı saymazsak sanki a.y haricinde hiçbidizi bni tatmin etmioo..nde olsa hem komedi aşk ikiside var yani dizide...başka ne istiimki..:)

şeboist
11-12-06, 18:33
burhan kesin kafayı yer öğrenince.sinir oluyor tanrıverdiye.hehe :)

sevgi86
11-12-06, 18:39
fragmanı izleyen biri biraz bahsedebilir mi acaba tanrıverdi cephesinde ne gibi gelişmeler olacak ipucu vermişler mi?

sevgi86
11-12-06, 18:46
daha gören yok.çıkmadı sanırım.yarın verirler mutlaka. ;)

tamam fatoş reddetmiş özeti şimdi okudum of ya:sad53:

şeboist
11-12-06, 18:49
reddetmiş demiyorki.olumsuz düşünmeyin ya. :( bence kırmaz onu.şimdilik sadece çıkalım,evlilik için erken desin. :(

estrella
11-12-06, 18:58
aslı'nın uğurlu sütyen olayı çok iyiydi.hele kapanış sahnesindeki güvenlik kamerasına bakmaları harikaydı.cem'in ne kadar çaresiz olduğunu bu sahnelerle iyice pekiştirdi.

şeboist
11-12-06, 19:23
o da girsin artık işe yani.aslıda unuttu ofisi zaten. :)

matrak
11-12-06, 19:32
resmi görmediniz mi tanrıverdi elinde bi gelinlik tutuyodu.sanki annesinden falan kalmış gibi,eski gibiydi.ben gaffur aslı olayını merak ediyorum.

psikopat90
11-12-06, 19:37
ya inanmıyorum yaa..özeti yeni okudum.fatoş niye evlenemiyormuş tanrıverdiyle ya?ben zaten bu kadar kolay olacağını falan düşünmüyodum ama bu ne şimdi merak ettim yane.ama bişi söylim her neyse bu bunun sonucunda tanrıverdiyle fatoş ayrılacaklar tanrıverdinin kalbi kırılcak diye düşünüyorum.bu arada acaba gaffurum ne yapacak merak ettim ya.ne olabilir ki acaba?hiç bişey düşünemiyorum da onun gibi bir deha bende yok ki maalesef.yine bu bölüm her zamankinde hareketli olacak diyorum başka bişi demiyorum

şeboist
11-12-06, 19:41
hayır ayrılmaz tanrıverdi ve fatoş. :( ya matrak nerde o resim?!

erenalp_18
11-12-06, 19:43
fragmanı izleyen biri biraz bahsedebilir mi acaba tanrıverdi cephesinde ne gibi gelişmeler olacak ipucu vermişler mi?valla fragman verilmeye başlandı frgamanda şunlar oldu
tanrıverdi fatoşa bi erkek bi de kız çocuk istiyorum dedi fatoş da bende zaten bi erkek var dedi
aslı ile cemin arası bozuldu herhalde
gaffur burhana neden söyledin iffetle tahsine aslı hüngür hüngür sürekli ağlıyor dedi
sacitle aslı kavga etti boğuşuyorlardı
valla hatırladıklarım bunlar ben de tam dikkatle bakamadım

matrak
11-12-06, 19:45
hadi yaa.demek tanrıverdi bir erkek bi kız çocuk istiyorum diyo.iyice ilerlemiş tanrıverdi bu konuda yani

psikopat90
11-12-06, 19:49
vayy be tanrıverdime bak benim aslan rockçım ya afferin ona.harbi delikanlı.bende görmek istiyom fragmanı yaa

şeboist
11-12-06, 19:50
koptum ya bu resmi görünce. :) nerden bulmuş bu gelinliği?!:)

http://www.dizifilm.com/galeri/albums/userpics/10006/normal_avrupayakasi_106b%C3%B6l%C3%BCm_5jpg.jpg

psikopat90
11-12-06, 19:53
gerçekten çok manyak bişey ya.çok aramış mı acaba merak ettim.:img-hyste

şeboist
11-12-06, 19:55
fatoş onu hayatta giymez. :)

psikopat90
11-12-06, 19:58
tabii ki giymez.nişantaşı kadını o.ama merak ettim tanrıverdi fatoşun bu gelinliği giymek isteyeceğini gerçekten düşündümü?tamam aşık kadın.aşkı için çiğ tavuk yer ama bu gelinliği asla giymez:img-hyste

mayıs
11-12-06, 20:10
Resim cidden komik.Farkettinizmi resimde fatoş yüzüğü takmoş yani evlenme teklifini kabul etmiş ama sonradan vazgeçecek sanırım.Üzüldüm Tanrıverdiye şimdi.
Bir de düğün falan oldu diyelim çocuğun ailesi ile fatoş anlaşabilecek mi burasıda komik olur.

mili_gkhnözen1905
11-12-06, 20:54
bu hafta cok komik olcaga benziyor
komik olsun zaten bu aralar gülmeye ihtiyacim var
dizim bitmis bari biraz yüzüm gülsün dimi:)

bi yerde okudum bu sene yilbasi cekimlerinde
konuk sanatcilar erkin koray ve kenan dogulu olcakmis ne kadar
dogru bilemem...