Tüm Versiyonu Göster : Avrupa Yakası 4. Sezon Bölüm Yorumları/1

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

şeboist
09-09-06, 09:11
fragmanı ve bu sezonu burda konuşalım artık... ;)

arrzzu
10-09-06, 09:36
atv'nin yeni yayın dönemi gecesini gösteren programlar bol bol avrupa yakası'na ve gülse birsel'e yer vermişlerdi...sertaç: ata'nın gitmesiyle dizi kan değil kilo kaybetti,yeni gelenleri sütçüoğlu muhallebileriyle besleyeceğiz,200 kiloluk açığı kapatacağız." dedi:):):):) gülse birsel de ilk bölümün tahmin ettiklerinden bile daha iyi geçtiğini(ilk bölüm çekilmiş,bitmiş) a.y.'nın ilk günleri gibi olduğunu yepyeni hikayeler geldiğini söyledi.meşhur bir hamiyet hala vardı ya,onun kızıyla oğlunu oynayacaklarmış yeni oyuncular(isimlerini unuttum:$)
ve 7 bölüm gibi bir muhabbet hiç dönmedi ya???:love05: :love05:

Armağankolik
10-09-06, 16:50
Ben de ATV'nin magazin programlarının birinde benim biricik Gülse Birsel'imin açıklamalrını dinledim. "Birileri gider, yeri dolmaz fakat aynı zamanda açığı çok kolay kapatılabilir" tarzı sonuna kadar katıldığım şeyler söyledi. Açıkçası umutluyum ben her ne kadar kadro değişikliği, eski oyuncuların kişisel hayranlarını diziden uzaklaştırsa da... Sonuçta bu dizi giden oyuncuların tekeline ait bir şey değildi ve yaratıcı beyin hala yerinde! :)

NeHiR_92
10-09-06, 19:03
ayy dün reklamları gördümm nasıl mutlu oldum yaa!!!!gerçi ilk anda gözlerim volkanı selini şesuyu aradı amaa yine çok süüper bi kadro var ve gülse birsel diziyi yine zirveye taşıycaktır

@libaba
11-09-06, 11:00
yeni sezonda birçok soru bizi bekliyor:img-grin2
1 fatoş un aşk hayatı
2 burhan ın yeni elemanla arası nasıl olacak, şesuyla yaşadıklarını yeni elemanla da yaşayacak mı?
3 yeni kuzen muhallebicinin başına mı geçecek, sertaç ve tacettin le arası nasıl olacak,
4 burhan ın aşk hayatı
5 deniz akkaya nın posteri yerine kimin posteri asılacak
6 aslı ile kuzeninin arası nasıl olacak
evet yeni bölüme az kaldı:img-grin2 bakalım neler olacak:img-grin2
fragmandan birkaç resim
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=142&page=15

coolcadaver
11-09-06, 21:11
kuzen sacit aslıya başbelası olacak:D:D (2. volkan belası :D:D) bu arda şebomun posteri diziye ayrı bi hava katmış cnm ;)

şeboist
11-09-06, 21:29
Avrupa Yakası tatilden döndü!

Haziran ayında Aslı ve Cem'in düğünü ve Volkan'ın askere alınışıyla sezon finali yapan Avrupa Yakası yeni oyuncular ve yeni karakterlerin de katılımıyla tatilden bomba gibi dönüyor!

Cem işten kovuluyor, Burhan kira arttırımı yüzünden "buhran" geçiriyor, Fatoş göğsündeki kızarıklık yüzünden öleceğini sanıyor, Aslı'nın kuzenleri yan daireye yerleşiyor, apartmanın yeni kapıcısı Aslı'ya aşık oluyor, ofise yeni çaycı geliyor, herkes Sütçüoğlu rezidansında buluşunca kıyamet kopuyor! Sezon unutulmayacak bir bölümle açılıyor!

İfo'lu, Tahsin bey'li, Aslı'lı, Cem'li, Avrupa Yakası'nın "buhranı" Burhan abi'li, Fatoş, Yaprak, Kubilay ve ağlatan şarkılarıyla Gülenay'lı, Sadettin Bey'li, muhallebicinin vazgeçilmezleri Sertaç ve Tacettin'li, Cem'in çapkın babası Bülent Bey ve mağdur annesi Sedef Hanım'lı Avrupa Yakası, yeni dört karakterin katılımıyla daha da renkleniyor! Aslı ve Cem balayından dönerler, ancak Cem'i ofiste kötü bir sürpriz

beklemektedir: İşten çıkarılmak! Bu haber İfo ve Tahsin Bey'den gizlenecektir, ama nereye kadar! Burhan, ev kirasına zam yapılmaması için Sütçüoğlu ailesine her tür yalakalığı yapmaya başlar! Ancak Tahsin Bey kararlıdır! Zam haberini duyunca Burhan'ın tepkisi ağır olur! Kubilay hastalık hastası olmuştur ve bu problemini Fatoş'a da bulaştırır. Fatoş göğsünde çıkan kızarıklığın sebebini araştırmaya başlar. Bu arada bir kafede gördüğü yakışıklı çocuk ofise iş başvurusuna gelince ne yapacağını bilemez. Oysa yeni çaycı adayı "Tanrıverdi" göründüğü gibi değildir! Bülent Bey'in çapkınlıkları durmak bilmeyince Sedef hanım ayrılmaları gerektiğini söyler. Bülent Bey'se Aslı ve Cem'in oturmayı planladığı eve yerleşir! Aslı ve Cem'in makus talihine bir de Aslı'nın hiç sevmediği ve yan daireye yerleşen kuzenler Sacit ve Makbule eklenince, cümbüş başlar. Avrupa Yakası'na yeni katılan dört karakter var. Aslı'nın halasının kumarbaz, komik, kavga seven, mahalle delikanlısı oğlu, Aslı'nın ezeli ve ebedi rakibi ve düşmanı Sacit ile, evde kalmış, herkesin kendisini beğendiğini sanan kızı Makbule yan daireye yerleşecek. Sacit'i Tolga Çevik, Makbule'yi Hasibe Eren canlandırıyor. Apartmana yeni gelen kapıcı ailesinin oğlu Gaffur ise potansiyel bir seri katil, ve gelir gelmez Aslı'ya abayı yakıp Cem'i öldürme planlarına girişecek! Gaffur'u Peker Açıkalın oynuyor. Ofise çaycılık için başvuran Diyarbakır'lı Anadolu rock'çı Tanrıverdi ise genç oyuncu Sarp Apak tarafından canlandırılıyor.

Avrupa Yakası'nın 16 kişilik kadrosundan üç oyuncu ayrılmıştı. Bu yıl dört kişinin katılımıyla 17 kişilik oyuncu kadrosuyla Türkiye'nin komedisi, gümbür gümbür geliyor!

anil16
11-09-06, 21:42
Cem işten kovuluyor, Burhan kira arttırımı yüzünden "buhran" geçiriyor, Fatoş göğsündeki kızarıklık yüzünden öleceğini sanıyor, Aslı'nın kuzenleri yan daireye yerleşiyor, apartmanın yeni kapıcısı Aslı'ya aşık oluyor, ofise yeni çaycı geliyor, herkes Sütçüoğlu rezidansında buluşunca kıyamet kopuyor! Sezon unutulmayacak bir bölümle açılıyor!

Vay be gulse oyle bir yeni senaryo hazirlamiski eskisiden bile daha heyecanli olucak gibi.Cok komike benziyor.Yazik fatos olucegini zanlediyormus. :P

anil16
11-09-06, 23:25
bu yaziya bakarsak sezon sonunda kadar devam edicek gibi.Cunku o kadar olucak olaylar varki yeni karakterle 7 bolum yetmez bile.

Yaza kadar avrupa yakasini izlicez gibi arkadaslar.Bu yazi benim fikrimi degistirdi bence eskisiden daha cok sevilicek. ;)

şeboist
12-09-06, 08:26
bencede devam edecek.ay fatoşum hasta olmuş kıyamam ona ben. :( kapıcı aslıya kafayı takacakmış ya çok komik olacak.cemi öldürme planları falan... :(

NeHiR_92
12-09-06, 08:47
ewet yaaa süper olur bence de.... zaten yeni oyuncular harika!!! bçyle bi kadroyla 7 bölümden çok daha fazla sürmeli:)

girl01
12-09-06, 12:45
bencede yeni kadro cok güzel,cok komik olcak kesin.ama yinede insan volkan, selin ve sesuyu ariyor.keske sesu cikmasadi yaaa,burhan ve sesunun catismasi acayip komikti!:icon_cry:

volley_fb_girl
12-09-06, 12:49
banada eski kodroyu biraz da olsa arıcaz gibi geliyo özellikle Selin-İfo seşu-Burhan Aslı-Volkan çatışmalarını ama yinede güzel olucak gibi

purna
12-09-06, 16:29
peker ACIKALIN BIKERE DAHA OYNAMISTI DIZIDE EKIP PIKNIGE GITMIŞTI PIKNIKTE KARSI TARAFTAYDILAR ONLARDA

şeboist
12-09-06, 16:44
evet öncedende oynamıştı. :) çok komikti.bence çok iyi oldu katılması. :)

arrzzu
12-09-06, 18:44
banada eski kodroyu biraz da olsa arıcaz gibi geliyo özellikle Selin-İfo seşu-Burhan Aslı-Volkan çatışmalarını ama yinede güzel olucak gibi
valla bana aslı ile kuzeni Aslı-Volkan çatışmalarını aratmıcak gibi geliyor:)fragmanda süperdi.kuzeni aslı'nın elini tutunca aslı da "tükürrüm tükürrüm!"diordu çok komikti:D

arrzzu
12-09-06, 19:23
evet ya çok süperlerdi.ben fragmana bayıldım kimbilir dizi nasıl güzel olacaaak.)"asiyim ben" diyen çocuğa da bayıldım.beim bir arkadaşıma çok benziyor:D

pinkzone
12-09-06, 23:28
Dikkat ettimde şesunun sesine ne kadarda çok benziyor sesii... :)

Ama bakacağım.. eskisi gibi olup olmadığını göreceğim.

anil16
13-09-06, 00:17
Bugun atv haberinde yeni sezonu godterdiler.Ve cekimleri gosterdiler.Gulse bIrsel,tolga falan hepsi konusma yaptilar.Ve kamera arkasi goruntuler gosterdiler.Cok guzeldi. :)

Şah-Rû
13-09-06, 08:58
Galiba dizi 7 bölümden fazla sürecek, bu akşam yeni bölümlerin nasıl olduğunu hep beraber göreceğiz. Yalnız umarım zorlama bir senaryo olmaz dizinin sakız gibi uzayıp sıkmaya başladığını görmektense güzel bir final izlemeyi tercih ederim. Gülse Birsel' in yine döktürdüğüne eminim ama Selin ile Şesu bir yana Volkan' ın yokluğu bayağı zorlayacak gibi. Bu yeni kuzen Sacit biraz Volkan' ın rolünü üstlenmiş oluyor anladığım kadarıyla, ama Aslı-Volkan çekişmesinin yeri çok ayrı. Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum.

iremege
13-09-06, 09:21
AVRUPA YAKASININ 4. sezonunda birazcık tadı kacmıs.volkansız dizi mi olur.ama yinede izlicem.:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 http://www.balbocegi.net/smf/Themes/colatesi/images/3rn0.gif:img-grin20.gif"]http://http://www.balbocegi.net/smf/Themes/colatesi/images/3rn0.gif

Armağankolik
13-09-06, 09:47
"Aslı-Volkan çekişmeleri"nin ayrı bir yeri olduğunu ben de düşünüyorum fakat "Aslı-Sacit çatışmaları" da farklı bir tat verecektir ve ben gerçekten umutluyum. Volkan kardeşse Sacit de kuzen sonuçta yan, her türlü tartışmaya açık bir mertebe bu. Hem farklı karakterlerle daha eğlenceli yönler bile keşfedebiliriz diye umuyorum.

şeboist
13-09-06, 10:36
ay benim aklıma bişey takıldı.bülent bey boşanacak ya.acaba fatoşla aralarında bi yakınlaşma olur mu?hehe :)

barkın
13-09-06, 11:19
4.SEZON GÜZEL VE KOMIK GEÇEÇEGE BENZIYOR...YENI SEZONA YENI KARAKTERLERIN GELMESI IYI OLMUS....ARTIK BASLASIN MAREKTAN ÖLÜCEM...:img-grin2 :img-grin2

volley_fb_girl
13-09-06, 12:40
Dikkat ettimde şesunun sesine ne kadarda çok benziyor sesii... :)

Ama bakacağım.. eskisi gibi olup olmadığını göreceğim.

bende tam onu sormaya geliyodum sesi çok benziyor şesu önceden kendi sesiyle mi oynuyordu diye sorucakyım cidden çok benziyor:fighting2

Armağankolik
13-09-06, 14:01
Herkes kendi sesiyle oynuyordu arkadaşlar. Ben sadece Bülent Polat'ın ve Sarp Apak'ın tarzını benzer buldum -ki bu öyle kötü bir durum değil bence-. Sesleri o kadar da benzemiyor aslında diye düşünüyorum.

potc_fan
13-09-06, 14:20
Bence dizi çok kan kaybetti. Ben biraz da olsa reytinglerde bir düşme olacağını düşünüyorum.

angelstone505
13-09-06, 15:34
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-ok: :img-ok: :cheer: :love09: :happy0064 :happy0064
Buakşamı sabırsızlıkla bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kirpicann
13-09-06, 16:01
çok mutluyum nihayet dizi bugün başlıyor çok özledim:)selinsiz volkansız şesusuz aynı tadı alırmıyız bilemem ama gülse birsel çok zeki bir kadın bence olumlu şeyler katmıştır diziye ben gene izlemeye devam edeceğim.tolga çevik'i çok seviyorum doğru seçim olduğunu düşünüyorum.yalnız dizinin oyuncularını sürekli başka dizilerin reklamlarında görüyorum,fatoş,hümeyra selinin babası gibi rolleri azaltılmaz umarım dizide...

yağğğmur
13-09-06, 16:07
bence dizi eski oyuncularını kaybetsede yeni oyuncular yerini dolduracak zaten burhanın olması bana yetiyo:img-haha: :img-haha:

YaPrAk_92
13-09-06, 16:18
ya bnce dizi o eski tadını weremez ama yinede komik olcağını umuyorum.ama yeni oyuncular eskilerinin yyerini dolduramaz.ayrıca bilmem fark ettinizmi sarp apak resmen şesunun taklidii. konuşması,mesleği,burhanla olan kawgaları fln.bide tolga çevik volkan gibi aslıyla kawga etmeler,muhallebiciye takılmalar... eehh artık napalım akşam izleyip karar wericez .... inş. düşüncelerim yanlııştırrr

YaPrAk_92
13-09-06, 16:31
arkadaşlar bişey sorcam eğer bi bilginiz warsa lütfen özelden atın.bn ata demir atv de bi programa başlıycak diye okumuştum gazetede o iş olcak mı ve oluyosa ne zmn?? lütfen yazın aarkilerr

abraxas_NuR
13-09-06, 19:34
büyük bir heyecanla bekliordum yeni sezonun ilk bölümünü ama hayal kırıklığına uğradım eski tadı yok hatta yarım bıraktım izlemedim bile hepsini tabi benim şahsi görüşüm :fighting2 :fighting2

gzd_gzd
13-09-06, 19:40
ben çok beğendm yaa yine gülmekten yerlere yatıyorum walla:)
şu tanrıverdi şesunun baya bi kopyası olmuş,sacit volkanın aynısı olmuş we aslıyla sacitin atışmaları aslıyla volkanın atışmalarının aynısı olmuş ama yine de çoook komik ya:)

şu kuzen makbuleye bayıldm bi de çok güzel "asabi" diyor:):)

son olarak selin-volkan we şesuyu çoook özledmm :icon_cry:

EL DESDİCADO
13-09-06, 20:02
kesinlikle mükemmel olmuş. eskisinden bile güzel olmuş diyebiirim

gülmekten ölüyorum ,şu anda:)

yeni oyuncular 4 4 lük

şeboist
13-09-06, 20:05
bende beğendim.burhanı ön plana almışlar gibi geldi.ama bu güzel bişey tabi.ama yinede gözüm volkan,selin ve şesutu aradı. :(

sedefHP
13-09-06, 20:10
Ben çok beğendim..
Özellikle tanrıverdi süper...Tabi diğerlerini arıyorum ama yeni kadroylada bu iş gayet iyi olabilir..
Gülse birselide tebrik etmek lazım..Süper yaratıcılık var...
Hala güldürmeyi başarıyor..

@libaba
13-09-06, 20:10
ben de beğendim. yeniler de çok iyi. yenilerden ençok sacit i beğendim. tam mükremin çıtır kıvamında. :img-haha: :img-grin2

Dimplex
13-09-06, 20:18
bnce selinsiz volkansız ve şesusuz hiç olmuyo yaa...şimdide komik ama dizinin en iyileri çıkmış:img-sorry

şeboist
13-09-06, 20:22
evet yine güldük.kutluyorum onu.ama ben şesutu özledim ya. :(

Armağankolik
13-09-06, 20:30
Tolga Çevik Ali Baba'nın da dediği gibi "Tam Mükremin Çıtır kıvamında"! :) Fakat bu demek değil ki "taklit"! :) Sonuçta Tolga, BKM'de yetişmiş biri yani, kapmış işi! :)

Ben de beğendim bölümü, bir "Antepli" olarak (kök baabında) Makbule'nin tarzını müthiş buldum! :) :) "Gözleriylen yidi!" kısmı süperdi! :)

Gerçekten iyi giriş yaptılar, umarım sezon boyunca daha büyük başarılarla ekranda olurlar.

Bu arada farklı bir dizi izler gibi oldum. :)

huuubbban
13-09-06, 20:37
resmen bayıldım evet ata'nın eksikliğini hissettim ama yeniler harika hele tanrıverdiiiiii!!!!bittim ona yaaa...senaryo tadını kaybetmeden devam ediyo bence.tebriklerrrr

YaPrAk_92
13-09-06, 20:41
ya diziyi izlerken koptum yine ama ata ,evrim, ve bülent in yeri boş yinede.yeni oyuncularıda çok beğendim amaa:)

şeboist
13-09-06, 20:43
ben en çok şesutu özledim.onun yerini tutamaz bu. :(

YaPrAk_92
13-09-06, 20:44
yaa tanrıwerdi şesunun taklidi gibi ama saçınız ışıkta renk mi değiştiriyo dedi ya orda gülmekten öldüm.bide gülenayın ekmmeği bölüp bölüp yemesine bayıldım şahsen

YaPrAk_92
13-09-06, 20:47
ama dizi harbiden o kadar kayıba rağmen bomba gibi yaww süper hala tadı yerinde kalmış

onur29
13-09-06, 20:49
ya valla bayıldım bu gece gülmekten selinle şesunun yokluğunu hiç hissetmedim volkanı aradım ama ya şu sacitle makpule çok komik ya GÖZLERİYLEN YİYİO:) gülenayın şarkıları çok komikti kapıcıyla oturması falan valla bence bomba gibi başladı ölede gider

şeboist
13-09-06, 20:50
evet ona rağmen güzeldi.ah bi de onlar olsa neler olacak.ama en çok şesutu özledim. :( yenilerdende en çok makbuleyi sevdim. :)

papatyayca
13-09-06, 20:50
valla çok güsel bi bölümdü ama bn 3 ünüde yokluunu hissettim ama tanrıverdiye bittim yane...ama kapıcıya gıcık oldum aslıya asıldı ya yılışık şey iğreeeenç ötesiydi...nese bn çok sevdim yeni kadroyu bea...
:img-grin2

şeboist
13-09-06, 20:54
bence kapıcı gayet hoştu.menenjit geçirmiş ya.ondan öyle.çok komikti.özellikle aslıya öpücük atması. :)

Rabish
13-09-06, 21:08
Ben bu sezon'u cok buyuk bir onyargiyla karsiladim ..
Ata Demirer'siz , Evrim Akinsiz ve de Bulent POlat'siz Avrupa Yakasi olmaz diyordum .. Ama bugun gordum ki , bu dizi her turlu ayakta kalabiliyo ve de her turlu beni yerlere serebiliyor :)
Yeni karakterler cok komik .. :img-haha:
Sacit : Asliyla atismalari evlere senlik "sac yakmalar" falan , koptum resmen :)
Makbule : "Ay beni resmen gozleriyle yiyoo" , ay senin nereni yesinler , baska komedi bir karakter !!
Gaffur : K.O.P.T.U.M baska soze gerek yok .. "Uzatsa cok guzel olacak" :)
Anadolu Rock'çisi : Cok guzel bir fikir bulmuslar , Sesu'nun yerini aratmaz .. :) Ozellikle Deniz Akkaya'nin posteri yerine Sebnem Ferah'i astigini gordugumde yerlere yapistim =)=)
Ama bu bolumun yildiz ismi kesinlikle BURHAN ALTINTOP'tu , ne kadar palavra atti yaa kira icin :img-haha: Resmen bayildim !!

elifnazzz
13-09-06, 21:08
ya ben şu tanrıverdiyi çok sewdim...çok tatlı yaa..........:img-grin2 :img-icecr
ya böle barda flnda karşılaştılarya fatoşla...çok cool duruoduu...dergiye
bi geldi konuştuuuuu:img-haha: pufffff:img-grin2 :img-grin2
walla bu bölümde hoşuma gitti:fighting2

zeynep761
13-09-06, 21:10
Gerçekten güzel bi bölümdü. Yeni oyuncuların performansı harikaydı. Doğrusu böyle eğlenceli, hareketli ve komik bi bölüm beklemiyodum. Umarım böyle devam eder..

YaPrAk_92
13-09-06, 21:14
ewet ama yine burhan en komikti:)

YaPrAk_92
13-09-06, 21:16
ya ben şu tanrıverdiyi çok sewdim...çok tatlı yaa..........:img-grin2 :img-icecr :fighting2
o zmn tanrı iyki wermiş:):):):img-haha: :img-grin2

cerenömer
13-09-06, 21:17
beyaz gelincik kadar olmasada bu diziyide çk seviyorum volkanın selinin yerni aradım ama onların yokluğu diziye sadece kilo kaybettirmiş bence kan değil yeni gelen karakterler süperdi özellkle aslının bayan olan kuzenine bayıldm (adını unuttuğum için böyle yazdm ) ama yne benm favorim burhandı ...

şeboist
13-09-06, 21:19
ben yinede şesu diyorum.onun yerini tutamaz. :( ama yinede güzeldi.evet burhan çok ön plandaydı.bence dizinin yıldızı o.süper biri ya. :)

melis_a.y
13-09-06, 21:29
gülse birsel bence kendini yine kanıtladı kadrodan o kadar önemli kişiler eksilmesine rağmen gerçekten iyi bir senaryo yazmayı başardı. bu arada yeni gelen karakterlerden makbule çok komikti "gözleriyle yiyo" lafı çok komik:img-haha:
ama bu arada eski oyuncularıda özlüorum tabii :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

şeboist
13-09-06, 21:39
evet bende en çok makbuleyi sevdim. :)

Göktuu
13-09-06, 21:42
Avrupa Yakası 4. sezonda da bizleri yine güldürdü. Ben önemli karakterler gidince her dizide olduğu gibi güzel olmayacağını sandım ama iyiki yanılmışım. Hayırlı olsun 4. sezon.

Müge
13-09-06, 21:48
Ben de ilk başta yadırgadım...Dizinin üç usta yetenekli demirbaş oyuncunları diziden ayrıldı dizide neler olacak diye ama Gülse Birsel yapmış yapacağını..Oyuncuları öyle bir şeçmiş öyle bir rol vermiş ki tam oturmuş tebrik ediyorum..Bu sezonda damgasını vuracak Avrupa yakası ekranlarda;)

Sevdiş
13-09-06, 21:49
Bence bugünkü çok iyiydi.Herkes gibi bende gecenin yıldızının burhan altıntop olduğunu düşünüyorum..Adam acayip palavracı.Gerçi volkan, selin ve şesu gibi dizinin en komiklerinin gitmesinede çok üzüldüm ama genede dizi hala ayakta...

elifnazzz
13-09-06, 21:58
ya arkadaşlar ben çok sewdim bu tanrıverdiyi............:img-grin2
resimlerini warsa bi zamett:img-grin2 bide gerçek adı ne bilen warmı?:img-icecr
bi el atın :img-help: :img-grin2

coolcadaver
13-09-06, 22:13
tek kelimeyle mükemmeldi. gülse döktürmüş yine:img-clapp :img-clapp gerçi ilk başlarda gözler eskileri aradı ama bu pek fazla sürmedi. sacit ve makbule favorim. özellikle saçları yakma olayı bitirdi beni. "gözleriyle yiyooo" o ztn ayrı bi olay:D:D çok güzeldi ya. tek kelimeyle burhan gecenin yıldızıydı. temizlik olayı felan:D:D attığı palavralar da cabası. şebomun posteri de ayrı bi güzel duruyodu hani ;)

tanrıverdinin gerçek adı sarp apak ;)

harte
13-09-06, 22:18
fena diildi ya :)) ata demireri aramayız gibi geliyo.. ama senaryoda artık ünlü olma hevesi bulunan biri yok :'(

elifnazzz
13-09-06, 22:27
çok saol coolcadaver......:img-grin2 ya ben fotoğraflarını bulamıommmmmmmmmmmmmmmmmmmm..............
ya bulanınız warsa:img-grin2

püren_hepsi
13-09-06, 22:31
BU YENİ SEZON bölümü çok güzeldi ve çok komikti

Armağankolik
13-09-06, 22:36
çok saol coolcadaver......:img-grin2 ya ben fotoğraflarını bulamıommmmmmmmmmmmmmmmmmmm..............
ya bulanınız warsa:img-grin2

Eski sevgilisinde resimleri varsa bir isteyeyim bakalım... :img-elvis

sezyum
13-09-06, 22:59
Yeni karakterlerden beni en rahatsız edeni Tanrıverdi nedense. Galiba bende bir gariplik var. Ama Deniz Akkaya’nın yerine Şebnem Ferah posteri asması acayip komikti orası ayrı.:img-hyste
Eksikliğini hissettiğim tek karakter Selin. Gözlerim hep onu aradı.
Avrupa Yakası 4. sezonunda da bomba gibi. Hayırlı olsun.:cheer: Gelen gideni aratmamış…

Meryem_87
13-09-06, 23:02
Bugunki bolum guzeldi. Aslinda Volkan olsaydi bambaska olurdu ama neyse (: Tolga Cevikte cok basarili bi oyuncu bence. Oynadigi karakteride begendim, Volkani pek aratmiyacak gibi gozukuyor. Bu arada Tanriverdi nasil bi isim oyle, nerden bulmuslar cok komik. Tanriverdi'yi de cok sevdim ben, asi cocuk nolcak (:

forgetmenot
14-09-06, 00:10
Bayan oyuncu dışında diğer yeni oyuncular çok başarılıydı.O da aslında çok başarılıdır da(bakınız Sıdıka vs),tip ortaya tam çıkamamış.Sanki rolü,aceleye gelmiş, iyi yazılmamış gibi!

007 LAZ CADI
14-09-06, 00:31
ben beğendim yeni bölümü burhan altiintop yeter bedel herkeze ama şesuyla çekişmesi bi başkaydı ya harika allahım burhan aşkım ya o tip öle hastayım hasstayım sana

anil16
14-09-06, 05:20
vallaha nediyim cok eylenceli bir sezonla basladi.Bakalim 6 bolum sonra biticekmi.

Ben eski tadiyla izlemedim malesef.Selin kapidan girip "ifo annneeem" demeyince cok garip geldi ya.Onu cok ozluyorum.Vallaha bitek o cikmasaydi cok iyi olurdu dizinin eski tadi olurdu onla.Onu simdiden o kadar ozluyorumki anlatamam. :(

Eee tolga cevik idare eder volkanin yerini hic kapliymamis ve yeni caycida oyle aman aman degil oda idare eder.Ama makbulenin burhan'a asilmasi cok komikti o sahneler cok komik olucak bundan sonra. :)

Tabiki buyuk bir hayran olarak diziyi izmeye devam edicem yani yine komik tabiki ama eski tadi kalmadi.Uff evrim akini yeni bir dizide oynasa yada bir mucize olsada geri donse diziye.

Fatos cok tatli ve komikti.Herkeze gosunu acip gosteriyordu.Cok komikti. :) :P

7numara
14-09-06, 07:21
Yeni bolumu izlerken aglayasim geldi, :icon_cry: :img-sorry sanki kalbi gitmis dizinin, atanin yerini ancak sahan doldurabilirdi. Ssimdi sertacin ataya "abi" "abi" demesini ozluyorum, birde selinin yeride dolmamis, daha sirin bir kiz gelebilirdi. Bu dizi bitsin bence, cunki her izledigimde atayi ozluyorum ve duygulaniyorum.

Bide Humayradan nefret ediyorum defolsun gitsin bu diziden onun yuzunden ata gitti. :img-sorry :icon_cry:

delfin23
14-09-06, 07:39
Yeni bolumu izlerken aglayasim geldi, :icon_cry: :img-sorry sanki kalbi gitmis dizinin, atanin yerini ancak sahan doldurabilirdi. Ssimdi sertacin ataya "abi" "abi" demesini ozluyorum, birde selinin yeride dolmamis, daha sirin bir kiz gelebilirdi. Bu dizi bitsin bence, cunki her izledigimde atayi ozluyorum ve duygulaniyorum.

Bide Humayradan nefret ediyorum defolsun gitsin bu diziden onun yuzunden ata gitti. :img-sorry :icon_cry:
bence yaptıgın yorum çok çirkin yıllarını oyunculaga adamış çok büyük bir oyuncuya bu lafaları söylemen bence çok yanlış ayrıca kaldıki ata'da seni gibi hakarete varan konuşmalara yaptıgı için herhalde atayı bu kadar seviyorsun annesi yaşındaki kadına nasıl hakaretler ettigini bütün basın yayınlamıştı.ayrıca ben dizinin yeni bölümünü çok begendim gülse birsel yine döktürmüş burhan yine süperdi dün dizide sadece gözlerim şesuyu aradı.şesuyla burhanın kapışmalarını özlüycem

*özgürkız*
14-09-06, 07:58
Burhan süperdi diziyi zaten o götürdü benim gözlerim hep Selin'i aradı.O bayanın adını hep unutuyorum sıdıkada oynıyan o aslında komik olmuş Asabım bozuluyo falan diyo ya koptum hele Burhan benden kazandığınla zengin mi olucan demedi mi bittim ya ama o şesunun yerine geleni hiiiiççç beğenmedim!Sacit'de Volkan oldu işte birşey değişmedi...birde tabi o sapık katil kılıklı kapıcının oğlu yok mu psikopat....

werwe
14-09-06, 08:14
Bence hiç gzl değildi volkan, selin ve şesusuz avrupa yakası izlemem artık eski bölümlerini versinler bence hiç yeni bölüm falan uğraşmasınlar.Akşam neydi o öyle nereye baksam buhran çıktı öğ... dedim valla burhanın espireleri bi limitten sonra baymaya başlıyo, hele o tip tip hareketleri yokmu ıyyy yani komikten öte aptalca geliyo daha akıllı bi aptal olabilirdi bence. Sanırım yeni oyunculara pek güvenmiyolar burhanı daha ön planda tutmuşlar hiç tat alamadım. Yani bi "Allah belanı versin Sertaç!" çıkmadı. Yeni oyunculara bişi söylemek istemiyorum rolleri neyse onu oynuyolar ki harika oyuncular bundan önce çok dizide izledim onları. Yönetmen yada senarist dizi oyuncularını değiştirmek isteyen kimse o yanlış yapmış. Ben artık atvde avrupa yakasını görünce kanal değiştiricem yani.

@libaba
14-09-06, 08:19
arkadaşlar ben sizi anlamıyorum. sanki bu çıkan oyuncular diziden kovulmuş gibi davranıyorsunuz. onlar kendi istekleriyle ayrıldılar. sürekli eskilerle yenileri kıyaslamaya gerek yok. yeniler onların yerine gelmedi ki hepsi yeni karakterler
yine gülse birsel döktürmüş, çok beğendim. ilk beş dakika biraz alışamadım ama sonra diziden çok keyif aldım. yeni karakterleri henüz tam tanıyamadık. ama hepsi de eğlenceli. :img-grin2
sacit süper. mükremin çıtırdan sonra, böyle komik delikanlı karakteri pek yoktu. bence bu boşluğu iyi dolduracak. :img-grin2
hasibe eren de çok komikti. burhan ın onu kendi kapısında görünce bir tepkisi vardı acayip komikti. :img-grin2
kapıcıyı daha pek tanıyamadım ama cem i öldürme planlarını merakla bekliyorum.
tanrıverdi çocuk stand up çı gibi el kol hareketleri:img-grin2 kubinin taktiklerini makbulenin üstünde deneyince :img-haha: :img-grin2
son bölümden birkaç resim ekledim:img-grin2
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=142&page=16

Şah-Rû
14-09-06, 09:00
Selin, Volkan ve Şesu' yu gözlerimiz arasa da bence dizi bu haliyle de oldukça iyi. Yeni karakterlerden Tanrıverdi Şesu' nun, Makbule Mürvet' in, Sacit de Volkan' ın yerini almış, ama yeni karakterler daha baskın çıktılar. Tanrıverdi acayip, o cool görüntüsüyle gelip, bacım ben anadoludan gelmişim deyince resmen dağıldım ayrıca hareketleri ve tipi aşırı derecede Cem Yılmaz' ın ilk tanınmaya başladığı zamanki hallerine benziyor. Galiba Burhan' ın hakkından o gelecek "Ben anadolu çocuğuyum ayrıca rockçıyım asiyim.:"img-grin2 Makbule' ye fazla ısınamadım o karakterle biraz uğraşılması gerekiyor bence. Kapıcı tam piskopat özellikle milli kıyafetine (çizgili pijama-atlet) bayıldım. En beğendiğim karakter Sacit. Tamam Volkan' ın yerini alacağını biliyordum ama bu daha manyak çıktı. Dünkü bölümde en çok güldüğüm yerler Sedef Hanımın Bülent Beye "ben kararımı Assos' ta vermiştim zaten, uzun zamandır cesaretimi toplamaya çalışıyordum" dediğinde Bülent Bey' in "yoksa yüzüne estetik mi yaptıracaksın?" demesi. Birde Sertaç ve Taco kavga ederken Sacit' in gelip daha ne oluyor kardeşim bile demeden kavgaya dalması ve "mevzu nedir niye dövüyoruz adamları" demesine koptum.

sondakika
14-09-06, 09:27
Tek burada oldugunu göremedik...neyin efem ?dizilerin uzun ömürlü olurken kalitedende ödün vermemelerini..batıda özellikle ABD uzun uzun sezonlar giden dizilerin en büyük başarısı; gerek teknik ekibin, gerekse oyuncu kadrosunun mümkün mertebe sonlara kadar korunması..sanki bir aile havasının estirmesi evet sette..al "friend dizisi" 10 küsür sezon sürdü..sex and city ..al reymond dizisi ya "simsons ailesi"ne ne demeli..?

Bizim oyuncuların kaprisleri, boyunlarından büyük,yaşlarından büyük..dahası oyunculuklarından büyük..bir çok güzel yapım, böylesi ucuz kaprislerin kurbanı olmakta. Eskilerden bir aynalı tahir vardı..kurtlar vadisinde dönenleri hepimiz biliriz..yakın zamanda aşk oynunda keremcem hadisesi..şimdilerde avrupa yakasından durum ne yazıkki aynı..

Tabiki dizi yine komik..yine komikte dizinin bizleri sevindiren o eski tılsımında sanki eksikliler var gibi..gözlerimiz bir yerlere kaymıyor değil..sanki açılan her kapıda volkan girecek,selin girecek..özledik şuşunun o çıkışlarını, alınmalarını takılmalarını...elde değil..her ne kadar dizi devam yolunda da olsa komedi de olsa eski tadı yok..tıbkı kaybolan gül bahar bakır kazanındaki o sütlacın tadının bozulması gibi...evet dizininde gül bahar kazanları kayıp...

Şimdi sıkı durun eski kador dursaydı..evet bu yapım, oyuncuların 3. sınıf mal iğreltsindeki havalarının, oyunculuklarından büyük kaprislerinin kurbanı olmasaydı.. birde, bu yeni gelen oyuncularda dahil olsaydı, siz o zaman düşünün kopacak curcunayı, tufanı, komediyi..hayal edebiliyor musunuz?..biz bundan mahrum olduk.. belkide yapım bu sezon veda edecek..kim bilir değil mi.?.böylesi zeka kokan, orjinallik kokan bir sitcom ekranlardan silinecek..en son tatlı hayatta bu kadar zevk aldıgımı hatırlıyorum..evet güldüğümü, vaktin nasıl aktıgını hissetmeden..gerisi, ekranlardaki o komedi oldugunu iddea ettikleri dizilerin alayı fasarya..vakit kaybı..

uzun oldu son olarak şu burhan altıntop karakterine öyle kıl uyuz oluyorumki hele o tipik baş göz kol vucut hareketleri yok mu ? hele hele 86. bölümdeki gym salonunda çıkardığı rezalet aklıma geliyorda herifi sokakta görsem dalacam o kadar yani...şu adamı daha akıllı moda soksa gülse birsel, zira bu karakter abartıldımı insana iğreti gelmiyor değil..

pekdeep
14-09-06, 09:30
bn beendim yaa yine komikti dizi. sadece şesu yerine gelen tipi sevemedim o kadar. zorlama geldi bana. gerek yoktu öle bi tipe bnce. burhan acayip komikti, sacit de iyiydi. kubilay, fatoş v.s. zaten iyiydiler. diziyi burhan götürdü gibi. selini gözlerim aradı hep, o çıkmasaydı ve şesu yerine gelen adam olmasaydı dizi çk daha iyi olucaktı bnce

nejatdidem
14-09-06, 09:50
walla çok güzeldi yaa yine yerler yattım gülmektenn yeni karakterler diziye çok oturmuş ama şesu selin volkan da olsaydı keşke:( hele o kuzenlerden makbule ikide bi"gözleriyle yediler"demesine yerlere yattım puahah burhan bi harikaydı hele bi ara"eldiven parmağınınn ucunun pamağı"gibi bişiler geveledi ya hahahah:)kubilaylay da kafayı ölmekle bozmuşş haha o da çok hoştu dorusuu...kapıcının oğlu rolü de çok yakışmış peker açıkalına..sacit de mükemmeldii herşey harikaydı mükemmel bi şekilde başladı yeni sezona avrupa yakası

.:princesse:.
14-09-06, 10:00
cok daha güzel olabilirdi dizide bütün sewdiim karakterler gitmiş bi kere selin yok sonra wolkan sesu eee sacit we tanrı werdi yerini dolduramamış ama yine de tanrıwerdinin fatoşa abla ben o altı kişi olayından sonrakotum tamamen demesine cok güldüm daha güzel olabilirdi :(

melikos
14-09-06, 10:09
arkadaşlar neden üye adımın altında set görevlisi yazıyor ben öğrenciyim. avrupa yakasının fatoşunu çok seviyorum resimleri bulan göndere bilir mi

şeboist
14-09-06, 10:17
arkadaşım ben sana özelden dedim ya.o bu forumun rütbesi.msj sayın arttıkça o da değişecek.avrupa yakası resim başlığında resimleri var. ;)

şeboist
14-09-06, 10:23
burhanın çantası temizlik yaparken bile yanındaydı.babam hep diyor.ne var acaba çantasında hiç yanından ayırmıyor diye. :) bi de onun bi röportajını okumuştum.geçen sene.seneye dizide olmayacağım demişti.o bile ayrılmadı.diğerleri gitti.iyiki fikrini değiştirdi.burhansız ne yapardık? :)

terazi_burcu
14-09-06, 10:29
dün çok güzeldi bi tek şeyi beğenmedim tanrıverdi sanki şesunun taklidi gibi geldi bana gaffur çok komikti cesetleri parçalayıp yerden kazanıyolar falan dedi ya koptum orda psikopat gördüm arkadaşı

şeboist
14-09-06, 10:32
evet bende bi tek onu beğenmedim.şesunun yerini asla dolduramaz.o çok başkaydı. :(

RoseMarry
14-09-06, 10:33
Beklidiğim ne üsünde ne altındaydı eski tadı alamadım ama çok kötüde değilldi Kubi Burhan ve tabiki Gülenay yine favorilerim
"Allah´ım neden ben neden bu genç yaşımda bu amansız hastalık cnm":)
Saciti pek sevmedim tolga Çevik bi oyuncu ama ben karakteri sevmedim zaten Aslıyla atışmaları zevkli olmuyo ama şu gırtlaktan su geçme muhabbeti güzelldi "yok ben kırmızı şarap gördüm daha belirgin olduğu için":)bide Gülenay şark ısöylüyodu "benim niye gözlerim doldu" fln
Tanrıverdiyide pek tutmadım ama o Fatoş abla olayları güzelldi
Fatoşunda doktorla konuşurken yok nerden sürekli darbe alcak derken kalemle vurduğunun farkına varması iyiydi
Makbulede Burhanla kapıda konulurken iyidi bide "gözleriyle yediler"fln
Gaffur Peker Açıkalını sevmeme rahmen diğer karakterler gibi bunuda tutmadım
Gülenayla olan sahnesi güzelldi

Sevdiş
14-09-06, 10:43
Bence güzeldi.Ama keşke volkan selin ve şesuda olsaydı....:img-grin2

melis_krmcm
14-09-06, 10:59
dün diziyi izledim ve yine çok eğlendim izlerken..
dizi eski tadı verdi bana, yine çok komik ve güzeldi bence..
gidenlerin yeri tabi ki doldurulamaz, onlar süperdi ama yine de yeni gelenler de çok iyi olmuş, ben beğendim..
neyse kısaca dizi yine süperdi..:)

İsildur
14-09-06, 11:03
Eski tadı alamadım ama yine de güzeldi.

noway
14-09-06, 11:32
bende eski tadı alamsam da yeni gelen karakterlerinde zamnala oturacağını düşünüyorum..
sesuyu cok aradım.. tanrıverdi onun taklidi gibi ama aynı tadı vermedi tabi..
sacit iyiydi bence.. volkan kadar olmasa da aslıyla atısmalarını izlmeke zevkliydi..

_seboist_s
14-09-06, 11:51
aa ben dün akşamki bölümü çok sevdim bence bu dizi hiç sıkmıyo harikaydı:D yeni karakterlere hemen alıştım... ismini unuttum ama bi çocuk vardı fatoşa abla diyip duran yeni office-boy çok komikk:D anadolu rock falan:img-haha:

girl01
14-09-06, 12:05
ratingler süper arkadaslar!:img-grin2

TELE - BAROMETRE
13 EYLÜL 2006 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 O.LYON-R.MADRID [NET] STAR 6,70 20,90
2 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 5,80 18,00
3 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 5,40 17,00
4 IMKANSIZ ASK [NET] STAR 5,10 17,10

HEDEF KİTLE : A/B
13 EYLÜL 2006 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 O.LYON-R.MADRID [NET] STAR 7,80 25,00
2 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 7,60 25,80
3 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 6,00 20,10

girl01
14-09-06, 12:09
dün cok güzel bir bölümdü!gülse birsele gercekte helal olsun diyorum!yane ben cok kötü bir bölüm bekliyordum,cünkü volkan,selin ve sesu yok.ama gülse o kadar komik karakterler yaptiki gülmekten koptum.hic eski karakterlerin olmamasini hissetmedim ve hele o kapici coook komikti.yeni offic boyda süperdi!ama tabiki burjan favorim,hep o cildirmasina bayiliyorum,cok iyi bir oyuncu valah:img-grin2

forever_bim
14-09-06, 12:48
Avrupa Yakası ilk 58 bölüm yani ilk 2 sezon çok mükemmeldi. Üçüncü sezon biraz sıkılmadım dersem yalan olur. Özellikle de Ata Hümeyra gerginliğinden sonra bariz zorlanmalar görüyordum dizide ve senaryoda. Atanın gidişi Selinin Şesunun hop diye gidişi elbette ki kan kaybı fakat yeni gelen Sacit Gaffur Makbule ve de Tanrıverdi karakterleri başarıyla yansıtılıyor dizide. Burhan Altıntop yani Engin Günaydın jenerikte 13. sıradan 5. sıraya gelmiş ve tamamen ön plana alınmıuş gibi. Rutkay Azizin ve Suna Keskinin rolleri de artarsa sevinirim. Bir gerçek var ki Sertaca yapılan lollipop benzetmesi müthişti. Dizi her iki kategoride de 2. olmayı başardı ve eski tadını bence yakaladı. Kalemine kuvvet Sevgili GÜLSE BİRSEL. 94. bölümden de alnının akıyla çıkmayı başardın.

angelstone505
14-09-06, 13:05
Hoşgeldin Sacit.Makbule .Tanrıverdi .yeni kapıcımız...:happy0064 :happy0064
Ama iyiki varsın Gülse Birsel harika bir senaryo:img-haha: ve Burhan .Tahsin amca Aslı Cem.Kubi.Fatoş.Yaprak.İffet ....:img-grin2 Bizleri gülmekten koparttınız...Burhan öldürdün bizi ve Sacit Aslı ikilisi ve Tahsin Burhan....Fatoşun hastalığı ...o kadar akıcı okadar güzeldiki dizi nerdeyse bir saate yakın sürmüş zaman nasıl geçti anlamadık:img-icecr bu dizi bize şunu anlattı bu iş iyi senaryo ve tabiki kadro .kadro okadar güçlü oyuncularla doluki boşluk hissettirmediler ayrıca dizideki adını unuttuğum Rutkay Azizin saklambaç oyunu sahnesi harikaydı.....yeni katılan oyuncular yama gibi kalmamışlar .ilerki bölümde onlara dahada alışıcağız....yaşasın Avrupa Yakası.

forever_bim
14-09-06, 13:06
Gülse Birselin Sabahtaki yazısı...Hakikaten dizi piyasası zor bir piyasaymış. buyrun okuyun.

GÜLSE BİRSEL DİZİ SETLERİNİN PERDE ARKASINI ANLATTI
13.09.2006 15:40

Avrupa Yakası'nın senaristi ve oyuncusu Gülse Birsel, Sabah'ta pazar günü dizi setlerindeki zor çalışma koşullarını yazdı.

Gülse Birsel / SABAH-PAZAR EKİ
Televizyonu açmayı sakın unutmayınız!

Geçen yıl bitti, bitecek söylentilerinden sonra izleyicilerin büyük tepkisiyle karşılaşan Avrupa Yakası dizisi, kısa bir aradan sonra bu çarşamba akşamı 94. bölümüyle ekrana gelecek. Bu sezon, 16 kişilik dizi ekibinden üçü gitti, onların yerine dört yeni oyuncu geldi: Peker Açıkalın, Hasibe Eren, Tolga Çevik ve Sarp Apak.
Yılın 'o zamanı' geldi çattı! Televizyon sezonu açılıyor! Bu sektör ya da havalı söylenişiyle 'beyazcam', dışarıdan bakıldığı kadar eğlenceli bir sektör değildir, inanın. Medyaya, televizyon piyasasıyla ilgili yansıyan birkaç çeşit haber vardır: 1) Falanca oyuncu, filanca dizisinden bölüm başı şu kadar milyar para alıyor! 2) Feşmekan dizisi 25. bölümünü zıttırıpıt barda neşeyle kutladı, oyuncular "Biz bir aile gibiyiz," dediler! 3) Haftanın şu günü yayınlanacak olan dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve hayatın içinden hikâyeleriyle gümbür gümbür geliyor! Şimdi size televizyon piyasasının gerçeklerini açıklıyorum efenim: Bu piyasada çalışanların hayatı deliler gibi para kazanıp, gülmek, kutlamalar yapmak ve 'gümbür gümbür gelmekle' geçmez! Alalım bir televizyon dramasını örneğin.
UYKU VE YEMEK SETTE
Dramalar haftada altı, yedi günde çekilir. Oyuncular çoğunlukla en geç sabah sekizde sette olur ve çekim, ertesi sabaha kadar sürebilir. Uyku, yemek, tuvalet gibi ihtiyaçlar sette giderilir. Ancak bizde Hollywood filmlerindeki gibi her oyuncunun lüks bir karavanı, ekip için yapılmış bir yemekhane, seyyar duşlar gibi lüksler yoktur. En ünlü oyuncular, soğukta kaldırımlarda oturup sıralarının gelmesini bekler, yakındaki evlere rica edip tuvaletlerini kullanırlar, yorgunluktan bayılacak durumdayken biraz kestirmek için bazen mahalle kahvelerini mesken tutarlar! Teknik ekibin işi ise bunun iki katı yıpratıcıdır. Bazen çekimler uzak bir şehirde yapıldığı için, ekip senenin 10 ayı evinden, yakınlarından uzak kalır. Her zaman "Biz bir aile gibiyiz," denir, ama çoğu zaman ekipte sürtüşmeler, kamplaşmalar yaşanır, dedikodu gırla gider. Senarist, gözleri kan çanağı olana dek yazar, yönetmen paket paket sigara bitirir, yapımcı uykusuz geceler geçirir. Ve bunların sonucunda dizi yayınlandıktan yaklaşık 12 saat sonra karne gelir: Reyting ölçümleri! Çoğu zaman onca fiziksel ve beyinsel çaba, maddi ve manevi yatırım, beklentiler, bir gecede çöp olur. Çünkü o gece maç vardır, çünkü o gece başka bir kanal o diziyi vurmak için müthiş bir filmi yayına sokmuştur veya çünkü o gece dizi normal saatinin 20 dakika öncesinde yayına girmiştir! Televizyon piyasasındaki rekabet, bütün sektörlerin içinde en acımasızlarındandır! Bu yıl, önümüzdeki iki hafta içinde, stüdyo programlarını bir yana bırakırsak, aşağı yukarı 50 yeni dizi seyirci karşısına gelecek. Her ekibin yaklaşık 100 kişi olduğunu düşünürsek, 5 bin kişi ve onların ailelerinin kaderi, bir ay içinde belli olacak! Bu 50 yeni dizi, devam etmekte olan işlerle her hafta çarpışacak ve kimisi piyasadan silinirken, kimisi ayakta kalmayı başaracak. Başarılı olan işlerin çoğu da belli çevrelerde dudak bükülerek karşılanacak, kalitesiz, avam, sıradan bulunacak! Başarısız olup kaldırılanların arasında, arkasından "Hay Allah çok kaliteliydi, ama halk anlamadı," denenler bulunacak! Çok az iş, belki senede bir veya iki tanesi, hem reyting ölçümlerinde başarıyı yakalayıp hem A grubu seyirci, medya, sanat dünyası hatta televizyon düşmanları tarafından da alkışlanacak! Lafı nereye getirdiğimi az çok tahmin etmişsinizdir. Avrupa Yakası son üç yıldır bu ender işlerden biri oldu! Popülarite ve kalitenin minicik kesişim kümesinde yerini aldı. Bu çarşamba, Avrupa Yakası, 94. bölümüyle dördüncü yılına başlıyor! 16 kişilik oyuncu ekibinden üçü gitti, dört yeni oyuncu geldi: Tolga Çevik, Peker Açıkalın, Hasibe Eren ve Sarp Apak. Çevik ve Eren, Aslı'nın halasının çocukları Sacit ve Makbule'yi canlandırıyor. Açıkalın, Sütçüoğlu Apartmanı'nın kapıcısının oğlu Gaffur. Apak ise ofisin yeni çaycısı. Geçen yıl bir ara diziyi bitirmeyi düşündük. Ancak bu haber duyulmaya başlandığında seyirciden öyle sert ve güçlü bir tepki geldi ki kararımız değişti. Ben iş konusunda hep kötümserimdir! En berbat ihtimalleri düşünürüm, evhamlıyımdır, titizimdir. Böylece her şeye hazırlıklı olunur, hayalkırıklığı yaşanmaz, önlem alınır. Herkesin dizine vura vura güldükleri bir bölümde benim tek dikkatimi çeken düşük tempolu bir sahne veya arkadaki figüranın kameraya bakması olur! Ağız tadıyla, eğlenerek, gülerek bir Avrupa Yakası seyretmişliğim yoktur, şimdiye kadar. Sadece kusurları görürüm! Ama birinci bölümün çekimlerinden sonra şu kadarını söyleyeyim, doğru kararı verdiğimize kanaat getirdim! Sanırım o küçük kesişim kümesinde olmaya devam edeceğiz. İyi seyirler.

forever_bim
14-09-06, 13:15
Avrupa Yakası bu bölümüyle total grubunda ikinci olmayı başardı. Aynı saatte yayınlanan İmkansız Aşk dördüncü Yaprak Dökümü beşinci Gülpare ise onbirinci oldu.

AB grubunda da Avrupa Yakası ikinciliği korurken Yaprak Dökümü üçüncü İmkansız Aşk altıncı Gülpare ise 22. oldu.

Dizi her iki klasmanda da maçtan sonra ikinci sırayı hakkıyla kaptı. Diğer saatlerde yayınlanan Adak ve Aşk Oyunu da çok gerilerde kaldılar....

İLK AŞKIM_MERVE
14-09-06, 13:49
dünkü...bölüm çok güzeldi..valla gülmekten öldüm...

SACİT(tolga çevik) ÇOK YAKIŞMIŞ DİZİYE...

AYRICA şesunun yerine gelen tanrıverdi'de çok tatlı doğrusu...

_hasibe_
14-09-06, 16:00
ilk başlarda çok korkmu$tum,çünkü kadroda önemli değişiklikler olmu$tu...
ama dizi gürse birselin elinden geçecek nede olsa,tabikde üzel olur dedim ve izledim
Gerçekten Korkmakta haksızmışım,çünkü yine ski bölümler gibi çok eğlenceliydi,yeni kadroyuda özenle seçtikleri belli...
4.sezonumuz hayırlı olsun...

arrzzu
14-09-06, 16:12
işte ya!!! dedik ama biz değil mi? dizinin senaryosunu gülse birsel yazıyorsa o dizi güzel olacaktır diye...raitingler de bunu elle tutulur kanıtları!!!
bölüme gelirsek ben çook sevdim.hele kuzenlere ve yeni ofisboy'a bayıldım. çoğu kişiden şesu'nun taklidi olmuş gibi şeyler duydum ama ben katılmıyorum.deniz akkaya-şebnem ferah posterleri bile bunun aksini söylemiyor mu arkadaşlar?:):):) hele "ayriyeten anadolu rockçıyım ve asiyim!" repliklerine bayıldım.bir de kubi'nin taktikleri uygulama yeri ve kişisine:):):)

şeboist
14-09-06, 16:15
izlenme oranı beklediğimden daha yüksekmiş.çok iyi ya.sevindim buna.maç olmasa her iki grupta da 1.ydik yani.kutluyorum bütün ekibi. :)

didem469
14-09-06, 16:41
bnce Bizim Sinifta Yapilan Salak Espirilerden Alinmiş Bir Diziydi çok Saçmalamiş Gülünmeyecek şeye Bile Gülünmüş Yapmişlar Gülse Birsel Bni çook Byk Hayal Kirikliğina Uğratti Bu Diziyi Selin Ve Volkan Yürütüyomuş Bnce Hiç Kmk Deildi......

şeboist
14-09-06, 16:56
böyle düşünebilirsin ama sözlerini dikkatli seçerek kullan lütfen.hem senaryoyu o zamanda gülse yazıyordu şuanda o yazıyor.yani espri kalitesi halen aynı.

didem469
14-09-06, 17:03
böyle düşünebilirsin ama sözlerini dikkatli seçerek kullan lütfen.hem senaryoyu o zamanda gülse yazıyordu şuanda o yazıyor.yani espri kalitesi halen aynı.
evt ama ozmn ata demirel vardı evrim akın ve şesu wardı hele evrimle ata diziyi hep kendi hikayeleriyle ilerlettiler farkındaysn gülse işte şuanda yazıyor ama yani iyice abartmış mesela o burhan altıntop muhabbeti wardı balayında gelmeden önce söledikleri fln yani baydı o bile baydı espiriler çok farkılı yapılan eleştirilerden çkck ortaya bakma reytingte 2, oldu çnkü avrupa yakası nın ilk sezon bölümüydü

şeboist
14-09-06, 17:22
bende onların eksikliğini hissediyorum.ama elimizden bişey gelmez.dizimize destek olmalıyız.

nejatdidem
14-09-06, 19:42
hee bide aklıma geldi tanrı verdinin "anadolu rockçıyım asiyiimm ben"demesi çok hoştu ahaahahah

arrzzu
14-09-06, 19:59
ne ata demireRRR ne de evrim akın diziyi tek başına götürmüyordu bence.bu dizi kocaman bir ekibin başarısıydı.hala da öyle...senaryoyu gülse birsel yazmasa volkan ve evrim oynasa sadece,diğer oyuncular olmasa,ışıkçısı sescisi kameramanı olmasa dizi mi kalır geride? bir de onlar kendi istekleriyle ayrıldılar,diziden atılmadlar ki...o yüzden böyle şeyler...bilmiyorum ilk başlarda yapılabilirdi ama şu anda yapılacak eleştirler değiller.tabii senin görüşün,saygı duyuyor muyum duyuyorum ama bu da benim görüşüm.dizi başladı,insanlar ortaya ama en öenmlisi bize bir şeyler sundular.reytinglerde de başarılı oldular.ve umarım dediğin gibi ilk bölüm diye böyle değildir.umarım bu"hakettiği" başarı diğer bölümlerde de reytinglere yansır.

_duygucuk_
14-09-06, 20:36
yeni oyuncularla çok kkomikti tabi gienlerin yeri doruldurulamaz ama yinde çok komikti özellikle ben kapıcıya çok güldüm ikide bir birde birde saçı uzun olsa diyorya çok güzel ya:)):)

kaptan jack
14-09-06, 20:54
arkadaslar bence olmamış.gözüm sürekli ata demirelle evrim akını aradı durdu.tabiki bu bir ekip calışmasıydı ama hele sesu nunda gidişi.bilmiyorum bence olmamış.:img-sorry

şeboist
14-09-06, 21:09
valla ben en çok şesutu ve volkanı aradım.özellikle şesutu.ama böylede güzel bizim dizimiz.ben her şekilde izlerim. ;)

coolcadaver
14-09-06, 21:29
ne ata demireRRR ne de evrim akın diziyi tek başına götürmüyordu bence.bu dizi kocaman bir ekibin başarısıydı.hala da öyle...senaryoyu gülse birsel yazmasa volkan ve evrim oynasa sadece,diğer oyuncular olmasa,ışıkçısı sescisi kameramanı olmasa dizi mi kalır geride? bir de onlar kendi istekleriyle ayrıldılar,diziden atılmadlar ki...o yüzden böyle şeyler...bilmiyorum ilk başlarda yapılabilirdi ama şu anda yapılacak eleştirler değiller.tabii senin görüşün,saygı duyuyor muyum duyuyorum ama bu da benim görüşüm.dizi başladı,insanlar ortaya ama en öenmlisi bize bir şeyler sundular.reytinglerde de başarılı oldular.ve umarım dediğin gibi ilk bölüm diye böyle değildir.umarım bu"hakettiği" başarı diğer bölümlerde de reytinglere yansır.
sonuna kadar katılıyorum. :good:
isteyen gider kardeşim kapı açık. onlar bunu tercih etti saygımız sonsuz. yeni kadro bence tabir-i caizse "cuk" diye oturdu bu diziye.

şeboist
14-09-06, 21:33
izlenme oranıda bunu gösteriyor zaten.biz sonuda kadar arkasındayız dizimizin. ;)

coolcadaver
14-09-06, 21:51
ilk bölümden bugüne aradan 3 yıl geçti ve 4. yıla başladık. ilk bölümü sabırsızlıkla beklemiştim çünkü gülsenin avrupa yakasında önce bi başka dizi senaryo-oyunculuk deneyimi vardı aynı kanalda ve sonucu hüsran olmuştu. avrupa yakası tutması için dua etmiştim çünkü gülse birseli çok seviyorum özellikle zekasına hayranım. ve avrupa yakası tuttu.(öss ye hazırlanırken az azar işitmedim dizi seyredeceğine ders çalış diye her ikisini yaptım ;) ) hatta türkiyenin tek sit-com u olmayı başardı. eminim benim gibi bu diziyi ilk bölümünden bu yana seyreden bi sürü insan var. var ki bu forum oluşmuş. insanlar bir araya gelip diziyi konuşup tartışmışlar. elbette ki beğenen olur beğenmeyen olur kendi fikirleri. ama gülsenin kıvrak zekasıyla dizi ayakta hatta kendini tekrarlamaktan kurtulup yeni ,canlı kanlılı devam ediyor. reyting sonuçları da süper.(maç olmasa birinciyiz) hoş belki yeni sezonun ilk bölümü olduğu için böle olmuş olabilir ama ben buna inanmıyorum. çünkü dizideki her karakterin ayrı ayrı fanı var herbirinin yeri ayrı. gidenleri elbette gözler aradı arkadan bi yerden selin çıkacak "ifo annam benm" :D:D:D:Ddiyecek diye bekledik belki de ama yeniler kendilerini çabuk sevdirdiler. bu açığı zmnla kapatacağına inanıyorum ben avrupa yakasının sonuna kadar arkasındayım. çünkü gülseyi, avrupa yakasını çok seviyorum :D:D:D:D:D:D:D

arrzzu
14-09-06, 21:57
ilk bölümden bugüne aradan 3 yıl geçti ve 4. yıla başladık. ilk bölümü sabırsızlıkla beklemiştim çünkü gülsenin avrupa yakasında önce bi başka dizi senaryo-oyunculuk deneyimi vardı aynı kanalda ve sonucu hüsran olmuştu. avrupa yakası tutması için dua etmiştim çünkü gülse birseli çok seviyorum özellikle zekasına hayranım. ve avrupa yakası tuttu.(öss ye hazırlanırken az azar işitmedim dizi seyredeceğine ders çalış diye her ikisini yaptım ;) ) hatta türkiyenin tek sit-com u olmayı başardı. eminim benim gibi bu diziyi ilk bölümünden bu yana seyreden bi sürü insan var. var ki bu forum oluşmuş. insanlar bir araya gelip diziyi konuşup tartışmışlar. elbette ki beğenen olur beğenmeyen olur kendi fikirleri. ama gülsenin kıvrak zekasıyla dizi ayakta hatta kendini tekrarlamaktan kurtulup yeni ,canlı kanlılı devam ediyor. reyting sonuçları da süper.(maç olmasa birinciyiz) hoş belki yeni sezonun ilk bölümü olduğu için böle olmuş olabilir ama ben buna inanmıyorum. çünkü dizideki her karakterin ayrı ayrı fanı var herbirinin yeri ayrı. gidenleri elbette gözler aradı arkadan bi yerden selin çıkacak "ifo annam benm"diyecek diye bekledik belki de ama yeniler kendilerini çabuk sevdirdiler. bu açığı zmnla kapatacağına inanıyorum ben avrupa yakasının sonuna kadar arkasındayım. çünkü gülseyi, avrupa yakasını çok seviyorum

altına imzamı atıyorum:):):)
bu arada tekrarı izlerken fark ettim,atlamışım: o gülenay'ın şarkısı eşliğinde "o gece kimse uyuyamaz" bölümü de çok güzeldii!:img-kiss: :img-grin2 :):D

anil16
14-09-06, 22:43
oleey super be.bu ratinglerle 5 sezon daha surer vallaha. :) Super ratingler.Sitcom diziler diger drama dizilerini ratignlerde gecti diye cok sevindim.Birazda sitcomla ve komediler daha cok sevilsin. ;)

Gulse birseli tebrik ederim.Onca sey oldu ve hayla super senaryolar yaratiyor.

alicia-85
14-09-06, 22:58
yeni bölüm çok güzeldi,ama volkanın yokluğu baya hissediliyor.

Müge
14-09-06, 22:59
Bu dizi 100. bölümde bitecek mi? yok sa devam mı edecek?Bilen bir arkadaş yazabilir mi?

anil16
15-09-06, 00:36
mugecim,100. boluml bitirmeyi dusunuyorlar.Ama bu son 7 bolumun ratingleri belirticek dizinin kaderini.

Ilk bolumden super eskisi gibi rating aldi 2. oldu.Devam edicek gibi 6 boumden sonra.Tutulursa bitirmicez demislerdi galiba.

ela_gozlu
15-09-06, 00:40
arkadaslar bencede dewam edecek cunku dizimiz super yeni gelen karakterler bence eskisini aratmiyor anadolu rockci falan yada aslinin kuzenleri bence cok komikler gulenay ve kubilay karakterleri zaten bir harikaydi:img-grin2

anil16
15-09-06, 00:47
ben bitek kapiciyi sevmedim cok gicik ve sevimsiz biri bence.Ama karakteri komk asliya asik.komik olmus. :)

Ben en cok makbulenin burhana asik olmasini komik buldum.makbule-burhan sahneleri cok guzel olucak. :)

Tolga cevik pek sevmedim ama karakteri volkan gibi.Ama tabiki ata'ninyerini hic hiccc kapliyamiyor.

Yeni gelen karakterleri ilerliyen bolumlerde sevsem bile volkan,selin ve sesu'nun yerlerini kapliyamicaklar benim icin. :)

ela_gozlu
15-09-06, 01:00
arkadaslar hele makbulenin her gordgu erkek icin yedi bni gozleriyle remen asabim bosuldu demesi nasildi :img-haha: bence super...

anil16
15-09-06, 03:50
evet o komikti.ben tanriverdinin ismini cok ilgin buldum.cok yaratici bir isim bulmuslar cok hosuma gitti.ama kendisi pek hosuma gitmedi.ama daha yeni basladi.ilk basdan bazilarimiz burhanada alisamamisti ama simdi dizinin stari o.

Yeni karakterlerede alisiriz insallah. :)

*duygu*
15-09-06, 07:31
Dün akşam dizinin tekrarını izleyebildim...Moralimin bozuk olmasına rağmen tüm karakterlere çok güldüm.Makbule ve Tanrıverdi çok iyiydi bence.Makbule'nin Burhan'a asılması da çok komikti.Makbule nikah şekerini götürdükten sonra Burhan'ın ''bana da hep böyle şişkolar denk geliiyyi...'' demesine öldüm.Gülse birsel yine harikalar yaratmış ve ben inanıyorum ki bir sezon daha Avrupa Yakasını zevkle izleyeceğiz.

Şah-Rû
15-09-06, 08:50
Bence de bu dizi bu sezonda devam eder. Baksanıza ilk bölümde bir sürü konu birikti bunların çözülmesi bayağı bir sürer. Yalnız bir temennimi dile getirmek istiyorum. Bu dizi ne kadar sürer bilemem ama en son bölümde çıkan oyuncuları da görmek isterim hep beraber büyük bir final yapmalarını dilerim. Hem bizler diziye emek vermiş tüm oyuncuları bir arada görmüş oluruz hem de onlar bu diziye olan vefa borçlarını ödemiş olurlar. Çünkü kim nederse desin bu dizi tüm oyuncularına her açıdan büyük kazanımlar sağladı.

Asteria
15-09-06, 09:13
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni bölümü izleyemedim ne yazık ki... :icon_cry: Selin ve Şesu'nun olmaması için dizide nasıl bir mazeret gösterdiler çok merak ediyorum. Hadi volkan askere gitti de... Diğerleri nereye kayboldu? Onlar için bir açıklama yapıldı mı dizide? Paylaşırsanız çok sevinirim. Dizinin tekrarını büyük bir merakla bekliyorum. İzleyemezsem çok üzüleceğim...

Şah-Rû
15-09-06, 09:21
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni bölümü izleyemedim ne yazık ki... :icon_cry: Selin ve Şesu'nun olmaması için dizide nasıl bir mazeret gösterdiler çok merak ediyorum. Hadi volkan askere gitti de... Diğerleri nereye kayboldu? Onlar için bir açıklama yapıldı mı dizide? Paylaşırsanız çok sevinirim. Dizinin tekrarını büyük bir merakla bekliyorum. İzleyemezsem çok üzüleceğim...
Selin Volkan' la birlikte Trabzon' a gitmiş. Volkan askerliğini Trabzon' da yapıyor. Selin de orada altın günlerine katılıyormuş. Ama Şesu için hiçbir açıklama yapılmadı sadece Fatoş -Şesu gittiğinden beri etrafı pislik götürüyor gibi bir şeyler söyledi.

Asteria
15-09-06, 09:32
Selin Volkan' la birlikte Trabzon' a gitmiş. Volkan askerliğini Trabzon' da yapıyor. Selin de orada altın günlerine katılıyormuş. Ama Şesu için hiçbir açıklama yapılmadı sadece Fatoş -Şesu gittiğinden beri etrafı pislik götürüyor gibi bir şeyler söyledi.

Açıklama için tşk. ederim :P

Şah-Rû
15-09-06, 09:41
Rica ederim. Dün akşam tekrarını vermişlerdi kaçırman kötü olmuş. Atv' nin sitesinden tekrarını izleyebilirsin.:img-grin2

şeboist
15-09-06, 10:00
2. bölüm nasıl olacak acaba?özeti önceden bulabileceğimiz bi site olsa keşke.

b_r_k
15-09-06, 10:10
yeni bölümü çok beğendim.yeni oyuncular süper özellkle şesunu yerine gelen oğlan çok şeker...ama volkanın yokluğu çokkk hissediliyor.bi de aslının kuzeniyle kavgalarını aynı volkaninki gbi yapmışlar.onu hiç beğenmedm.

onur29
15-09-06, 10:29
Ben çok güldüğm yine tüm oyuncular çok başarılı. Makpule karakterine bayıldım

şeboist
15-09-06, 10:36
bende en çok makbuleyi sevdim. :) aynen bende çok güldüm.ama en çok burhana.hehe :)

_seboist_s
15-09-06, 11:33
yeni gelen anadolu rockçı çocuk adı galiba tanrıverdiydi:D deniz akkayanın posterini indirip şebnem ferahınkini koydu yaa çok güldüm yaa:D

b_r_k
15-09-06, 12:32
yeni gelen anadolu rockçı çocuk adı galiba tanrıverdiydi:D deniz akkayanın posterini indirip şebnem ferahınkini koydu yaa çok güldüm yaa:D
bende yaa çok tatlı tanrıverdi:img-grin2

slyvia
15-09-06, 12:55
diziye katılan oyuncular bence rollerine güzel oturmuşlar avrupa yakası gene güzeldi selinin,volkanın ve şesunun yeri ayrı olsa bile yeni gelenler gayet iyilerdi.fakat volkanın daha önce askerlik yaptığı bir replikte belirtilmişti ben askerlikte bile böyle yorulmadım demişti orda bir mantık hatası var ama tabi mecburen böyle olması gerekiyordu o yüzden görmezden geliyoruz:)

YaPrAk_92
15-09-06, 13:06
ewett ama o zmnlar böyle bi senaryo yazılmamıştı sanırım:)ya bn yeni gelenlerin hepsine bittim.makbule gaffur we tanrı werdiyi tolga çevikten daha çok sewiyorum ama.tabi faworim en başta burhannnn:):) çarşamba günü burhana gülenaya ve tanrıwerdiye gülmekten karnım ağrıdı çook güzeldi o kdr kayıba rağmen çok başarılıydı:D

b_r_k
15-09-06, 13:36
diziye katılan oyuncular bence rollerine güzel oturmuşlar avrupa yakası gene güzeldi selinin,volkanın ve şesunun yeri ayrı olsa bile yeni gelenler gayet iyilerdi.fakat volkanın daha önce askerlik yaptığı bir replikte belirtilmişti ben askerlikte bile böyle yorulmadım demişti orda bir mantık hatası var ama tabi mecburen böyle olması gerekiyordu o yüzden görmezden geliyoruz:)
aa ewet haklısın söylemşti öyle bşe...ayrıca 32 yaşındaydı yanii biraz garip oldu:img-haha:

gzd_gzd
15-09-06, 14:05
ewt volkan daa önce bişe sölemşti ben de hatrlıyorum ama o kdr hata da olsn yaw, gülse birsel diziden bu kdr başarılı oyuncular ayrılmasna ramen yine bizi eskisi gibi çook komik bi senaryoyla güldürmeyi başardı ya önemli olan bu bence.....

ela_gozlu
15-09-06, 15:07
ewet arkadaslar anadolu rockci falan cok tatli cocuk giyim rock sive anadolu cocugu manyak bisi yaa:img-haha: bn de encok makbuleye guldum super karakter gulenay da sarkilaryla renk katti dizimize:img-grin2

şeboist
15-09-06, 16:08
ben yinede şesu farklıydı diyorum.tanrıverdi onun yerini tutamaz.ama makbule süper. :) inşallah bundan sonraki bölümlerde bu kadar izlenir.devam eder dizimiz. ;)

chaylack
15-09-06, 18:06
ya gülenay ve burhan bey kopardı beni burhan bey'in triplerine çok gülüyorum onun o bi anda patlaması yokmu yeni gelenlerde gerçekten süperdi tanrıverdimi ne gözümü kapatınca şesu göründü bana konuşma tarzı aynı keşke gazetede yazdığı gibi biraz yumuşak bir karakter olsamıydı acaba daha acayip olurdu:)

MardiGras
15-09-06, 20:57
Avrupa Yakasi, gucunu oyuncularindan oldugu kadar, necip milletimizi gozlem ve tahlil konusunda kendi basina bir ekol yaratan Gulse Birselin senaryo yazmadaki muazzam yeteneginden aldigini da dosta dusmana gostermis oldu yeni sezonun goz kamastiran ilk bolumu ile.

Hasibe Erenin hayraniyim. Yeni katilanlar icinde en cok onun karakterini sevdim. Sahane bir oyuncu, davranislari ile karaktere can verisi , "tam tesekkurlu hastane" den "asabi" ye uzanan yelpazedeki cumlelerde yetenegini konusturmasi ilk aklima gelenler.

Sacit ve Anadolu Rock cisi asi genci de begendim. Peker Acikalin zaten cok iyi bir oyuncu. Itici, sorunlu bir tip ancak onun ellerinde bu denli basarili olabilirdi.

Gidenlerin arkasindan yas tutacak degilim acikcasi. Bu dizide oynamayacak kadar "olduklarini" dusunuyorlarsa degil olmak, olma yoluna bile girmemisler demektir.

Cem in anne babasi, Selinin babasi, muhtesem kubilay/gulenay, Fatos, Yaprak ve tabii ki essiz benzersiz Burhan varken bu dizi daha uzun sure ekranlardaki rakipsiz yerini korur. Bu dizide ilk yeraldiginda en cok karsi cikanlardandim. Hos zaman icinde Burhan cok ciddi bir evrim gecirdi ve benim de ona bir itirazim kalmadi. Tek basina butun bolumu goturecek kapasitede harika bir oyuncu. O hareketler, o konusma tarzi, o komik ifadeler, izlerken gulmekten gozlerimden yas geliyor bazen.

Avrupa Yakasi, kendi kulvarinda bana gore rakibi olmayan tek dizidir.

Memo_İSOM
16-09-06, 00:39
Valla güzeldi koptum ya,tolga çevik ve hasibe eren çok yakışmış diziye,Tolga çevik ve engin günaydın için sıkıldım ama ilk böllüm güzeldi,kesin izlerim

Müge
16-09-06, 00:46
"BEN ANADOLU ÇOCUĞUYUM AYRICA ROCK ÇIYIM ASİYİM BEN"
Ben burada biraz Şesu'ya gönderme yaptı diye düşünüyorum .Çünkü Şesu'da öyle derdi ."Ben anadolu çocuğum"Zaten biraz tiplemeside ona benziyor.Gülse Birsel giden oyunculardan favori sözleri alıp, yeni gelen oyuncuların repliklerine yazıp birazda karekter değişikliği yapıp yeni karekterler yaratmaya çalışmış gibi bir durum var ortada.

anil16
16-09-06, 01:56
tanriverdinin sedece benadini cok beyendim cok degisik ve orijinal ve yaratici bir isim.Hosuma gitti ama kendisi idare eder.Cok sevimli bir cocuk ama sesunun yerini kapliyamamis.Aslinda hic bir yeni oyuncu gidenlerin yerlerini kaplayamamis ozellikle selinin.Onun gibisi yok.Hic kimse onun giib konusamaz ve rol yapamaz.O numbr one benim icin. ;)

Memo_İSOM
16-09-06, 01:59
Şesu çıktımı arkadaşlar tam izleyemedim bu bölümü ben ama,tolga ve engin günaydın,hasibe eren şahaneydi,tekrarı nezaman.

bozzo
16-09-06, 05:49
inanamiyorum yazdiklariniza, gulmekten karnina agri girenler olmus, ben valla sonuna kadar dayanamadim kapattim, diziyi sadece engin gunaydin ayakta tutuyor ki bunun gulse birsel le hicbir alakasi yok cunku adam senaryonun disinda tum vucuduyla hokkabaz gibi bisey.

gulse birsel kendine bu kadar guveniyorsa dizinin ismini degistirsin de oyle yayinlasin bakalim reytingler ne oluyor.

yazilan senaryo ne kadar onemliyse oyuncularin verdigi emek de o kadar onemli, her ikisinden biri eksik oldu mu olmuyor. Evrim Akin in "Oldu gozlerim doldu" gibi repliklerini gulse birsel bulmadi, bizzat Akin kendisi ekledi.

asli karakterinin volkan la kapismasi insanlara sicak geliyordu cunku bunlar hakikaten abi kardes arasinda ev icinde yasanan komiklikler ama kimse 30 kusur yasinda kuzeniyle tukuruklesmez bu cok fazla zorlama olmus.

ben begenmedim, begenenlerede gercekten sasiyorum, demek ki bu diziden kim giderse gitsin Gulse kaldiktan sonra siz izlemeye devam edeceksiniz.

yapilan degerlendirmeleri objektif bulmadim.

bi de o Tanriverdimi ne eger sebonun posterinin yanina falan giderse ya da posteri bile opmeye kalkarsa onu da suha yavuz, teoman, vede harun tekin i koydugum hadim edilecekler listesine eklerim, sakam yoktur.

MardiGras
16-09-06, 07:04
"Yapilan degerlendirmeleri objektif bulmadim" demek kendi basina subjektif bir degerlendirme !! farkindasiniz degil mi ? Siz kendi deger sisteminize gore boyle dusundunuz. Kaldi ki buradaki hicbir uye, bilim adami kimligi ile ve matematiksel kesinlikle onermelerde bulunmuyor, herkes kendi bakis acisi ile izledigi bir dizi hakkindaki "subjektif" yorumlarini yaziyor. En nihayetinde siz de kendi dusuncelerinize sahip olmak ve ifade etmek ozgurlugune sahipsiniz ama buraya gelip diger uyelerin "aklindan gecenleri biliyormuscasina sert yargilarda bulunma hakkina sahip degilsiniz.

Ben Gulse Birselin Sesu karakterini Anadolu Rockcisinda yeniden yazmasinin "kasti" oldugunu dusunuyorum. Sesu, bir Selin gibi olaganustu orijinal bir karakter degildi. Akilli bir yazarin elinde anadolunun bagrindan kopup gelmis bir baska delikanli da pekala yeni bir Sesu olabilir . Ben Tanriverdinin deniz akkaya yerine sebnem ferah posterini astigi sahneyi izlerken bunu dusundum. Sesuyu oynayan oyuncunun role kendinden bir seyler katmasi ise farkli bir durumdur. Karaktere kattiklari acisindan o oyuncu tercih edilebilir ama karakterin ozu acisindan isin senaristte bittigini dusunuyorum.

Benim bakis acimdan Ata Demirer ekip icinde oyunculugu en zayif olan oyuncu idi -hos Bir Gazanfer Ozcanin yaninda Ata Demirere oyuncu mu oyuncu namzeti mi demek daha dogru onu da bilemiyorum ama- acikcasi yoklugunu hic aramadim, bundan sonra da arar miyim saibeli. Sonradan ekibe katilmis olmasina ragmen Burhan karakteri bence dizinin icinde cok daha agirligi , ozgunlugu olan bir karakter. Ote yandan Selin karakterini de oynayan oyuncuyu da begeniyordum. Ancak bir sekilde artik dizide yeralmiyor. Sirf uc oyuncunun diziden ayrilmasi nedeni ile bu kadar degerli oyuncunun rol aldigi , emek ve ekip urunu bir diziyi, "oldu , bitti, mahvoldu, bes para etmez" diyerek degerlendirmek, Volkan karakterine de, Sesu ya da , Seline de o sozleri yazan Gulse Birsele herhalde cok ayip olur.

@libaba
16-09-06, 10:38
aslında ben de ilk başta yeni karakterlere kolay ısınır mıyım diye içimde bir şüphe vardı. bir de üstüne sezonun ilk bölümü olunca, genelde ilk bölümlerde tam zevk alamıyorum. ama gülse birsel sayesinde çok iyi bir başlangıç oldu. :img-grin2
eskilerin diziden ayrılmaları çok mantıklı nedenler bulundu. yeni karakterlerinde gelmeleri, mesela sacit in eskiden uzun süre aslılarda kaldığı için aslı ile kavgaları bana gayet normal geldi. hatta ilk karşılaşmalarında kovboy müziği çok güldürdü.:img-grin2
gülse birsel avrupa yakasından önce, bir yerde konuşmasında seinfeld dizisinin hayranıyım demişti. a.yakasında ki ince espriler ve oyuncuların mimiklerini iyi kullanmasından belli. o zamandan beri onun takipçisiyim. bence çok harika bir yazar ve oyuncu.:img-grin2

şeboist
16-09-06, 11:36
ben diziyi hala çok seviyorum.gülse birsel oldukça bu diziden daha süper şeyler çıkar.bikaç bölüm sonra yeni karakterlere alışırız. ;)

NeHiR_92
16-09-06, 13:04
avrupa yakası bu sezon da süper olucakk eminim gülse birsel yine harika bölümler yazacaktır...diziden çok iyi isimler ayrıldı ve bi çok kişi dizinin eski tadında olmauyacaağını düşünüyodu(açıkçası ben de dahil) ama gülse birselin yazdığı senaryo bunlara cevap oldu

ceydda
16-09-06, 13:25
çok iyi başladı çıkan oyunculara çok üzülmüştüm ama bence dizi çok güzel şeklde devam ediyor.yeni gelen karakterlerin hepsini sevdim yeni bölümünü çok merak ediyorum:)

@libaba
16-09-06, 14:36
bence de, stand up çı gibi ellerini oynatması, bir de mimikleri çok komik.
fatoş a sürekli büyüğümsün felan dedi ya acaba bu hafta neler olacak:img-grin2 onun fatoştan hoşlanması biraz zor gibi:img-grin2

şeboist
16-09-06, 14:47
aman ne yapsın fatoş zaten onu? :) bülent bey daha iyi.rutkay aziz yani.iyi adam. :)

YaPrAk_92
16-09-06, 14:58
ama o bülent le olursa sedef nolcak???:) bnce ayrılmasın onlarr :):):D

arrzzu
16-09-06, 15:03
oo...fatoş'a eş seçmeye başlamışız:) durun benden en absürd yakıştırma gelsin: aslı'nın yeni gelen kuzeni sacit!!!:):):) kontak ettirmeyin kardeşim bni! zaten fatoş için "taş" gibi bir şeyler sölemişti...:):):) ıyy kendi söylediğimden iğrendim:P

Memo_İSOM
16-09-06, 15:11
Yaw engingünaydın.comdan,videoları indirdim,akşam,gerçekten mükkemmel,o kavga ettikleri sahneye koptum ya,sacit,burhan ve tanrıverdi,sahnesi,çok komikti.Sacit çok iyi oynamış.usta nede olsa.Şahane busezon kesinlikle kaçırmadan izleyeceğim.Diziye renk gelmiş,kesinlikle.Zaten engin günaydına söylenecek söz bile bulamıyorum gıcıklığına rağmen,çok komik,işini iyi yapıyo

Memo_İSOM
16-09-06, 16:00
peker açıkalın mı girmiş,bide,fotoğraflarda gördüm ama umarım yanlış görmemişimdir

şeboist
16-09-06, 16:05
evet.kapıcı gaffur o. :)

Memo_İSOM
16-09-06, 16:44
evet.kapıcı gaffur o. :)
süper ya oyuncular bu sezon kaçırmadan izleyeceğim yüzde yüz kesinlikle videoları indirdiğimde,gülmekten karnıma ağrılar girdi.şahane ya.süper

chaylack
16-09-06, 18:00
kapıcı gafur un haline üzerinde çizgili pijama görünce koptum o acayip bişey ya :)anladın sen aslıya takmış kafayı sürekli içiyor:)bide bavul gördümü aklına cesetler geliyor çok ilginç:)

ela_gozlu
16-09-06, 23:08
ewt arkadaslr kapici asik asliya arkadaslr umarim bu dizi 100. bolumde faln bitmes ve ve bi sezon dha surer cok ii ya gulse birsel oyunculuguna we yazarliginada diycek bisi yok zaten cok ii cunku

akasyam
17-09-06, 10:00
yeni oyuncuların katılımıyla çok güzel omuş. kapıcı müthiş. tabi kuzen de öyle.

hidayet77
17-09-06, 16:38
ben bu diziyi çok seviyorum ve belki hiç bir bölümünü kaçırmadım ama bu dizi benimiçin bitmiştir . nedenmi tolga çevik olurmu kardeşim olmazzzz şesunun yerine gelen adam bile 10 kat iyi ya neyse seyreden seyretsin iyi seyirler.

Veritas
17-09-06, 17:37
ben bu diziyi çok seviyorum ve belki hiç bir bölümünü kaçırmadım ama bu dizi benimiçin bitmiştir . nedenmi tolga çevik olurmu kardeşim olmazzzz şesunun yerine gelen adam bile 10 kat iyi ya neyse seyreden seyretsin iyi seyirler.

Katılmıyorum, bence yeni bölümleri de en az eskisi kadar güzel ve eğlenceli. Tolga Çevik de çok iyi bir oyuncu, bence fazla tepki gösteriyorsun.

akasyam
17-09-06, 17:56

tolga cevik çok yakışmış bence. hemen uyum sağlamış diziye. bir şans verseydin. bu son bölüm tekrarını 2 kez izledim ve çok hoşuma gittii.

buket16
18-09-06, 12:32
bence de çok güzel olmuş bu bölüm:) tolga çevik çok yakışmiş diziye, aslıyla atışmalarına bayıldım...hem Gülse yazar da güzel olmaz mı:)

kirpicann
18-09-06, 13:22
aaa neden öyle düşünüyorsunuz bence tolga çevik çok kolay uyum sağlamış ve rolüne güzel oturmuş.biraz mükremin abi tarzı görünüyor ama yakışmış.çaycı çok iyi.gülse birsel gene çok güzel bir bölüm yazmış tebrik ederim hayranıyım valla ben bu kadının çok zeki:)

Şah-Rû
19-09-06, 09:09
Hıımmm Gülse Birsel' in gülmekten çekimleri tamamlayamadık dediği bölüm bu demek. Özet bayağı eğlenceli görünüyor, henüz fragmanı izleyemedim ama şu Cem' in garip huylarını merak ettim doğrusu.

kagayaki
19-09-06, 15:04
Yeni ofisboy Sehsuvar'in ucuz bir kopyasi olmus.
Volkan, Selin ve Sehsuvar kesinlikle aranacak karekterler ve kuzenler kesinlikle onlarin yerini dolduramaz.
Peker Acikalin ise muhtesem.

şeboist
19-09-06, 17:51
evet var.yani tam avrupa yakası sayılmaz.ata daha yoğunlukta ama yinede güzel bi site.tüm oyuncular için ayrı bi bölüm var. ;)

tuceny
19-09-06, 18:34
ben coksevdim 3 sezondur bi bölümüne bile kacrimadim 4.sezodada kazırmıcam ata ve evrimin cıkmasina üüzlmüstüm
ama simdide komik ayni tatta bana göre

şeboist
19-09-06, 19:09
arkadaşlar demin fragmanı gördüm.özellikle gaffur süperdi.çok komik görünüyordu.süper bi bölüm olacak bence. :)

adultzombie
19-09-06, 20:16
arkadaşlar bnce dizi bu haliyle süper ama bunun üstüne bide volkan olsaydı ve sacitle ikisini kapıştırsalardı dizi kaaymaklı ekmek kadayıfı tadında olurdu

angelstone505
19-09-06, 21:25
Bende bu akşam fragmanı izledim ,izlediğim kadarı ile harika bir bölüm bizi bekliyor:img-hyste :img-hyste :img-hyste çooooooooook eğleneceğiz gibi geliyor bana,ayrıca Gülse hanımın bir röpörtajındaki lafta doğru galiba herkezin bir alternatifi var Atayı ve diğerlerini gözüm arasada en fazla 2 hafta sonra yeni katılan oyunculara alışacağım galiba,şimdiden sevdirdiler bana kendilerini,özelikle Sacit başta olamak üzere :img-haha:

Müge
19-09-06, 21:40
Yavaş yavaş Volkan,Selin ve Şesu karekterleri hafızamızdan silinecek yeni gelen oyunculara alışacağız ve onlar dizinin birer parçası olacak..
Bu haftadaki fregramanı izledim de fena değil inşallah daha iyisi olur..

anil16
20-09-06, 01:23
Yarinki bolum cok guzel olucak ama ben tolgaya hayla alisamadim.Kendisini pek sevmedim ama tabi eninde sonunda sevice.Burhanida sevmiyodum simdi bayiliyorum ona. :)

filizk
20-09-06, 07:36
Yeni oyuncular süper :) Kadro iyi ki değişmiş.

Bence bu dönem eskisinden daha esprili ve sıcak olacak. Geçen haftaki bölüme bayıldım. Bugünkü bölüm de fragmandan izlediğim kadarıyla süper...

şeboist
20-09-06, 14:14
valla fragmana bayıldım.o gaffurun hali neydi öyle ya?kopardı beni.hehe :)

Şah-Rû
20-09-06, 14:34
valla fragmana bayıldım.o gaffurun hali neydi öyle ya?kopardı beni.hehe :)
Gerçekten o ne figürlerdi öyle. Çakkıdı çalıyordu değil mi arkada? :img-grin2 Ben yeni gelenlerden en çok Sacit' i beğendim. Onun Sertaç ve Taco kavga ederken hemen aralarına dalıp "mevzu nedir niye dövüyoruz adamları" demesine hala gülüyorum. :img-grin2

şeboist
20-09-06, 14:43
evet o şarkı çalıyordu.süper hareketleri valla.makbule yine burhanın kapısına gitmiş.onu görünce korktu.hehe :)

NeHiR_92
20-09-06, 16:36
ewet ewet bi de burhan ağzımda gümüş kaşıkla doğduysam benim suçum neee????? diyo:):):):)

şeboist
20-09-06, 17:22
evet öyle diyor.ne de olsa o bi nişantaşı çocuğu! :)

sedefHP
20-09-06, 19:12
Yeni bölüm süper...
Ben yeni oyunculara hemen alıştım..Yeni bi tad olmuş.Diğerleriyle komiklik daha fazla gitmezdi,ama bunlarla daha bi gülse birsel rahat 20,30 bölüm götütür..Valla hayranım kendisine..Hrer bölümünde kahkahlarla güldürmeyi başarıyor..Neyse yeni bölüm dediğim gibi harika..Özellikle burhan sahneleri süper...
Makbulenin arkasından nasıl geri.gerii diyor sonra da ingilizce bişeyler söylüyor..Kopuyorum valla..:DTacetteinin sebepleri harika..
Tanrıverdi de çok tatlı gerçekten..:D
Ama gerçekten burhan bi tane..:D

gzd_gzd
20-09-06, 19:28
"ağzmda gümüş kaşıkla doğduysam benm günahm ne??":):):) koptm burhann bu sözne yaa hala gülüyorum,çook komik bu bölm walla ceme o kırmızı kukuleta da acayp yakışmış walla :):)

dövüş klubü olayna da koptm walla:) ztn yeni oyuncular sper yaa hemen alştm:)

bi de fatoşla tanrıverdinin bakışmaları,tanrıverdinn fatoş çalışrken ona bakışı fln çook güzeldi yaa:)

mliSrkan
20-09-06, 19:41
Müthiş bir bölüm yaa çok güldüm..Yeni kadro süper ötesi bence...Burhana zaten bayıldım yaa geri gerii diyip duruo ya en çok ona güldüm ben :D:D Cem süper zaten çok iyi oynuyor..Gaffur galiba kapıcının adı o müthiş yaa zaten Peker Açıkalını çok severim çok iyi oynuyor..canıım diye cevap veriyor ya ifoya çok güldüm :D:D

Tanrıverdiyi bu bölüm çok sevdim ben..Onun gerçekte adı ne ?? Çok tatlı yaa..bakışları falan fatoşlar süperler..Bu yeni kadro süper oldu bence ayrı bi güzellik oldu avrupa yakasına..

AA birde kubinin uzakdoğu dövüşüne çok güldüm yaptı ya bişeyler..Yapragım yine çok güzeldi...

Çok güzel bir bölümdü yaa..Avrupa Yakasını bu sezonda tek geçiorum ben süper bir dizi...

mliSrkan
20-09-06, 19:54
Yaa bu Burhanla gaffur süperler yaa..:D:D Bıçakla eve gitti mimikler falan süper gaffurun bayıldım :D

gzd_gzd
20-09-06, 19:54
ya dizi 100. bölmde bitiyodu di mi:(:(?? btmsn yaa bu sezn da devm etsn çnk ben yeni kadroyu çook sevdmm,avrupa yakası çook komikk:):)

gzd_gzd
20-09-06, 20:03
gaffurn çakkıdı dansna bayıldm yaaa:):)o srada burhan diyo bi de" Allahm sen beni sınıyomusn" die acyp güldmm:)
b de tabe iffetn yemekleri süperrr;zeytnli karnıbahar güveç,enginarlı makarna:):)

mliSrkan
20-09-06, 20:47
Gaffurun çakkıdı dansı süperdi..İfonunda sondaki patlaması müthişti yaa..Çok iyi oynuyor..Avrupa Yakası bu sezonda devam etsin çünkü kadro süper oldu..

chandie13
20-09-06, 20:51
Volkan, Selin ve Şesu gittiyse gitti, üzücü oldu ama oldu. Onlar olmadan da dizi güzel bir çizgide devam edebilir. Yeni bölümlere henüz pek ısınamadıysam da yine de gülerek izliyorum.

Diziyi bozan en önemli faktör, Sacit. Volkanın aynısı: Aslının baş belası, dükkanın sahibi, Sertaç ile Tacettin'in yeni arkadaşı... Eskilerle yeniler arasında ufak değişiklikler olsa da eskilerin yerini doldurma amaçlı getirildikleri belli. Ayrıca da rolüne pek iyi oturmamış. Bunun yanı sıra Burhan karakterinin de eksikleri kapatmak amacıyla çok üstüne düşülmüş. Yani tadı kaçmaya müsait bir Burhan Altıntop var karşımızda.

Her ne kadar Şesu'nun taklidi gibi de olsa Tanrıverdi fena olmamış. Makbule de umut vaad ediyor. Sadece biraz rolüne alışması lazım bence. Gaffur da tamam; fazla uzatmadıkları koşulda o da iyi olmuş.

Yeni bölümlerde çok can sıkıcı kısımlar da oluyor, (dövüş klübü gibi) şahane sahneler de oluyor. (İfo'nun son krizi, Aslı'nın "naaptınız kocama" diye bağırması, Fatoş ve Tanrıverdi arasındaki diyaloglar gibi) Sonuç olarak iyi veya kötü, eskisinden farklı bir Avrupa Yakası ile karşı karşıyayız. Dizinin şimdiye kadar kan kaybettiği zamanlar oldu ama daha sonraları eskisinden daha kuvvetli olmayı başardı. Şu anki durağanlığı, araya üç ay girmesinin ortaya çıkardığı boşluk olarak düşünüyorum ve diziye birkaç bölüm daha şans tanımak istiyorum. Gülse Birsel'in de çok hoş yeni fikirlerle bu sene de bizi güldüreceğine inanıyorum.

aragorn01
20-09-06, 21:10
arkadaşlar iyisiniz valla izinde ıspartadayım evin hemen yanında yıldırım düştü laptop bile manyetik alan dan etkilenip karardı tv çalışıyormu bilmiyorum ama telefon off durum da tam da ortasındaydım dizinin moralim çok bozuldu attım kendi yağmurda dışarı umarım geçen seferki gibi tekrarını verirler yoksa kıbrıs da olucam ve orda adsl olmadığı için bölümü netten indirmem de çok zor hale gelecek
saygılar
:(((

Memo_İSOM
20-09-06, 21:13
Fragmanı izlediğimde güzel bir bölüm bizleri,bekliyor dedim.Ama bu bölümü izleyemedim maalesef,Ama ençok fragmanda,burhanın,gümüş kaşıkla doğduysak günahımız ne lafına güldüm.hihihihihihi..koptum hatta:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 Detaylı özet geçerseniz sevinirim...Ama sacit,tacettin ve sertaçın hali komikti.

Müge
20-09-06, 21:50
Çok güzel bir bölümdü.Çok güldüm,çok eğlendim...Sacit'in dövüş klübünde yaptıklarına bayıldım .."zıt erenköy" diyim çakmasına koptum:img-grin2 ..
Gaffur'un rolüne bu hafta daha çok alıştım..Cem için planları süperdi ve bunu Burhan ile paylaşması müthişti..
Tanrıverdi izlerken Şesu'dan esintiler olarak görüyorum ama umarım ilerideki haftadalarda fikrim değişir..
Cem'în evdeki rahat davranışları ve İfo'nun en sonunda delirmesi bombayı patlattı...
Bu hafta çok güzel bir bölümdü.Kendime geldim izlerken ;)

daylights
20-09-06, 21:52
burhan tek kelimeyle muhteşem ya mimikleri, ses tonu, tonlamaları.. adam her bölümde kendini aşıyo resmen :) yeni ekibi ben de beğendim sadece şesu-burhan çekişmelerini özlüorm biraz onun dışında tolga çevik,peker açıkalın filan gayet iyi olmuş :img-nyam:

defneee
20-09-06, 22:22
süper bi bölümdü burhana bayılıyorum ben ya konuşmaları mimikleri o ani çıkışları falan fevkalade:img-grin2
gaffur,sacit ve makbuleyide unutmamak lazım valla gülse birsel süper bi kadın hem iyi bi oyuncu hemde şahane bi senarist

akasyam
20-09-06, 22:40
Cem de fazla abarttı ama

anil16
21-09-06, 06:03
Vallaha ben 95. bolumu beyendim.Tek beyenmedigim sey sacit'in kavga etme sahneleriydi cok sacama ve uzattilar onlari hic sevmedim ve gulmedim.Tolga'yi pek sevmedim ve kolay alisamicam ona.Ama iclerinden en sevdigim Makbule.Her dakka yemek yapip Burhan'a goturmesi cok komik sonrada burahn ofise goturuyo o yemekleri. "Ben baska birinin elinden yemek yemem" gulmekten karnim agridi boyle sahnelerde. :)

Cem sahneleri guzeldi,Iffo nasil kizdi ona bisey demedi sonra soyledi Cem kustu.Ama akasyam arkadasimiza katiliyorum biraz abartti.Iceri donuyla gelip oturmasi cok ayipti.Efendi bir cocuktu ve gerizekalilar gibiydi bu bolumde.Ama beyenmedim degil.Tuvalet tavanini su yapmasi falan cok komikti. :)

Ofisde cem'in odasinda parti sahneleride guzeldi en sonunda yakalandilar.Bolumde cakkidi sarkisi calmasini beyendim o sarkiyi cok severim. :)

Acikcasi beyendim ama Gulse Birsel biraz daha eskisine benzetmeye calisabilir.Eskisine benzetin biraz cok daha guzel olucak.

Neyse cok yazdim...bakalim ratingleri nasil olucak. :)

yoncacık
21-09-06, 08:10
ben de cok beğendim ,itiraf etmeliyimki bu kadar başarılı olabileceklerini beklemiordum ..

@libaba
21-09-06, 08:39
gülse birsel in dediği kadar varmış. çok harika bir bölümdü.:img-grin2 sebep
başlangıçta cem in saygıdan sofrada kalkıp otururken, sonradan şi biraz abarttığını düşünüyorum. sebep
ençok merak ettiğim banyonun tavanını nasıl ıslattığı:img-haha: sacit sonradan enişte içgüveysi bayağı gevşemiş demesinde haklıydı.:img-grin2 sebep
fatoşla tanrıverdi çok romantikdi. galiba bu sefer olacak. fatoş zehirlenince gece kapıda beklemesi harikaydı. bunu başkası yapmazdı:img-grin2 sebep
yine burhan şov vardı. onu izlemek büyük keyif. gülmekten gözümden yaşlar geldi. o hareketleri süper. bölümün en şanssızı oydu. "ya ben bu kapıyı bir daha açmayacağım":img-haha: bir de burhanın tablosu dikkatimi çekti.:img-haha: sebep
makbule için, burhanın eskiden bayanlara yaptığının cezasını çekmesi olarak görüyorum. ve çok gülüyorum.:img-haha: sebep
dövüş klubü filminini iyi ti ye aldılar. kuralları sayması, ayakkabıları dışarıda bırakma,:img-grin2 sebep
sertaç: abi ben brad pitt olabilirmiyim
sacit: evcilik mi oynuyoruz burada
burhan: napıcaz, yıkanacakmıyız, herkesin ortasında yıkanamam, nasıl bir klüp burası:img-haha: :img-haha: sebep
ve kapıcının dansı:img-grin2 en güzel bölümlerden birisiydi.:img-grin2 sebep
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=142&page=18

Şah-Rû
21-09-06, 08:58
Müthiş bir bölümdü. Hele Gaffur' un dansına koptum resmen. Cem' de gerçekten abarttı o üzüm çekirdeklerini tükürmesine çok güldüm. Yeni gelenlerden en çok Sacit' i beğenmiştim ama bu bölüm hepsi çok iyiydi. Tanrıverdi Şesu' ya "Anadolu çocuğu" kısmı dışında pek benzemiyor. Şesu bu kadar "rockçı ve asi" değildi. Ben onu Cem Yılmaz' ın ilk hallerine daha çok benzetiyorum, tipi de benziyor. Fatoş' la bakışmaları çok güzeldi. 100. bölümde bitmeyecek galiba, bence bu reytingle bu sezonda devam ederler.:img-grin2

tubi
21-09-06, 09:39
Acaip güzel bir bölümdü. Resmen yerlere yattım gülmekten.. Zaten oldum olası dizinin hayranı idim. Cem'in her yaptığına Aslı'nın gülümseyerek kafa sallaması, sanki bebeğin davranışlarını izler gibi izlemesi şahaneydi.. Ama kesinlikle Burhan tavan yaptı.. Adam müthiş oynuyor... "Ben size helva getiriyorum siz ha böyle duruyorsunuz sırtınızı dönüyorsunuz :) "

Bence yeni oyuncular rollerine çok güzel oturmuşlar. Şesu ve Selin i özleyeceğiz ama.... Kalan sağlar bizimdir...

alperkaya
21-09-06, 10:41
S.No PROGRAM ADI KANAL Rt-TOTAL Sh-TOTAL
1 YANIK KOZA [NET] SHOW 6.30 20.80
2 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 5.90 17.00
3 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 5.10 14.70
4 KIRIK KANATLAR [NET] KAND 5.00 17.30
5 ADAK [NET] SHOW 5.00 14.60

S.No PROGRAM ADI KANAL Rt-A/B Sh-A/B
1 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 7.70 23.60
2 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 7.00 21.60
3 YANIK KOZA [NET] SHOW 5.90 21.10
4 KIRIK KANATLAR [NET] KAND 5.60 21.30

lal2
21-09-06, 10:44
Ben yeni bölümlere bayiliyorum hele son sahne harikaydi Asli bile annesinin gazabindan kurtulmak icin kocasini yalniz birakti. Ayrica yeni katilan karakterlerle bir canlilik gelmis. Bikmadan izlenbilecek bir dizi.

gzd_gzd
21-09-06, 11:27
S.No PROGRAM ADI KANAL Rt-TOTAL Sh-TOTAL
1 YANIK KOZA [NET] SHOW 6.30 20.80
2 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 5.90 17.00
3 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 5.10 14.70
4 KIRIK KANATLAR [NET] KAND 5.00 17.30
5 ADAK [NET] SHOW 5.00 14.60

S.No PROGRAM ADI KANAL Rt-A/B Sh-A/B
1 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 7.70 23.60
2 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 7.00 21.60
3 YANIK KOZA [NET] SHOW 5.90 21.10
4 KIRIK KANATLAR [NET] KAND 5.60 21.30
1. olmuşz oleyy:):) işte avrupa yakası farkı ama hereşyden önce gülse birsel farkı demek istiyorum çnk 3 sezon aynı oyuncularla bizi güldürdkten snra ,belki de en çok güldüğümüz oyuncular gitti(en azndan bana göre), we gülse birsel yine bizi güldürmeye devam ediyor:):)

helal olsn ne diyim:):) inş avrupa yakası 100. bölmde btmez we btn sezn devam ederr........

melikos
21-09-06, 13:14
umarım bitmez

arrzzu
21-09-06, 14:31
dövüş kulübü(klüp değilmiş,artık böyle yazılıyormuş:)) sahneleri süperdi.bir de cem'in rahatlamaları:D ya son reklamlardan sonrasını kaçırmışım ama ne oldu?aslı kocam nerde fln diyordu?birisi anlatabilir mi?şimdiden tşk ler...

_meLike_
21-09-06, 14:34
gaffur un oynamasına çoooook güldüm çok komiKti yaa :):)
makbule nin saçlarına bayıLıyorum hele o kahkülleri :)
bncede bu dizi bitmez çünkü reytingler çoook iyi

arrzzu
21-09-06, 14:35
umarım bitmez

bence bitmesi için bir sebep yok.reytingler iyi...senaryo hala akıcı ve komik.yeni oyuncular da süper.(eskileri söylememe gerk yok:)) hatta bence 7 bölümden bile uzun sürer:=)

Şah-Rû
21-09-06, 14:49
dövüş kulübü(klüp değilmiş,artık böyle yazılıyormuş:)) sahneleri süperdi.bir de cem'in rahatlamaları:D ya son reklamlardan sonrasını kaçırmışım ama ne oldu?aslı kocam nerde fln diyordu?birisi anlatabilir mi?şimdiden tşk ler...
Sanırım Aslı' nın "ne yaptınız kocama" dediği yeri kastediyorsun. Ama orası son reklamdan çok önceydi. Cem geri geldi Tahsin Baba ve İfo biz seni her halinle seviyoruz falan dediler. Sacit dövüş 'kulübünde' Tahsin Babaya yakalandı. En son İfo son dakikada uydurduğu yemeklerin nasıl olduğunu sordu. Herkes çok güzel dedi, Cem akıllısı "biraz lezzetsiz" dedi. Sacit, Makbule ve Aslı masayı terkedip mutfağa kaçtılar. İfo "nasıl lezzetsiz yani" dedi. Cem de "yani böyle biraz uyduruk" deyince İfo çıldırdı. Orada bitti. Şimdi aklıma geldi Taco' nun yaptırdığı üzerinde 'dövüş kulübü' yazan baklava çok komikti. Çok eğlenceli bir bölümdü, haftayı sabırsızlıkla bekliyorum.:img-grin2

sgulenay
21-09-06, 14:49
Evet yeni bölümleri bende beğendim özellkle Peker Açıkalını çok beğeniyorum yani Gaffur Bence bu gidişle artık en çok onu gülücez gibi geliyor bittim diyebilirim hiç boş sahnesi yoktu dansı konuşması bakışları hepsi süperdi fakat ben Sacit e ısınamadım yani ilerleyen günler ne gösterecek bilmiyorum ama bence olmasada olurmuş gibi geliyor bana....
Yinede çok güzel diğerlerini hiç aramıyorum bunuda belirtmek istiyorum.:D

arrzzu
21-09-06, 15:13
Sanırım Aslı' nın "ne yaptınız kocama" dediği yeri kastediyorsun. Ama orası son reklamdan çok önceydi. Cem geri geldi Tahsin Baba ve İfo biz seni her halinle seviyoruz falan dediler. Sacit dövüş 'kulübünde' Tahsin Babaya yakalandı. En son İfo son dakikada uydurduğu yemeklerin nasıl olduğunu sordu. Herkes çok güzel dedi, Cem akıllısı "biraz lezzetsiz" dedi. Sacit, Makbule ve Aslı masayı terkedip mutfağa kaçtılar. İfo "nasıl lezzetsiz yani" dedi. Cem de "yani böyle biraz uyduruk" deyince İfo çıldırdı. Orada bitti. Şimdi aklıma geldi Taco' nun yaptırdığı üzerinde 'dövüş kulübü' yazan baklava çok komikti. Çok eğlenceli bir bölümdü, haftayı sabırsızlıkla bekliyorum.:img-grin2
oo...ben öyle erken kalkmıştım ki o gün.saati 11 fln sanıyordum.kesn son reklamdır diye uyumuştum:)çook sağol anlattığın için:)

nejatdidem
21-09-06, 15:15
valla harika bi bölümdü yaaa

Makbulenin habire Burhan'a bişiler götürmesii bide ikide bi göğsünü kaldırıp durması puahahah
Dövüş klubü haha:)
Cem'in evdeki aşırı doğal davranışlarrııı:)
Gaffur'un habire Cem'i izlemesii cinayet planları ve o mükemmel çakkıdı dansıı

..................
daha bisürü şey mükemmeldi yaaa...

_seboist_s
21-09-06, 15:46
bu bölümde gaffura çok güldüm yaaa. burhana
Bize gelsene:D
Bize niye gelmedin:D
demesi çok komiktii.
Çakkıdı dansına zaten söz yok yane hele koleksiyonu ayrı bi komediii

Sevdali_Güzel
21-09-06, 16:15
Ben yeni oyunculardan en cok makbuleyi sevdim cok komik .makbule gögsünü kaldirdiginda ben gülmekten bayiliyorum muhahahahaha:img-pilot :happy0064

melikos
21-09-06, 16:20
bende fatoşumun hastalandığına üzüldüm birdenbire ben kıyamam ne oldu ki ona

şeboist
21-09-06, 16:24
bayıldım bu bölüme.gülseye gerçekten hayran kaldım.aynen böyle devam etsin.burhanın geri geri geri demesine taktım ben.bugün arkadaşlarla onu taklit edip durduk. :) gülmekten öldüm ya.fatoşla tanrıverdi bakışırken fonda çalan müzik süper oldu. :cheer: o gaffur alem ya.en beğendiği cinayet haberlerini biriktirmiş,hobisi oymuş.:) o oynaması müthişti. :happy0064 ifotun ceme bağırması harikaydı.çok güzel bağırıyor valla. :) doyamadım valla.mükemmeldi. :happy0064

girl01
21-09-06, 16:56
dün süper bir bölümdü,yane gülmekten yerlere yatim valah;) piskopat kapici hele coook komikti,bide en ilginc cinayetlerin koleksyonunu yapmasi dedine koptum ya:img-hyste bu dövüs/dayak klübü hikayeside süperdi!

şeboist
21-09-06, 16:58
o tacettinin göbek neydi öyle? :) bıngıl bıngıl.o kadar hava yaptılar.gerile gerile yürüdüler.sonra çorapları gösterince havaları puf söndü.hehe :) bi de onlar içeri girince burhanın ayakkabısını aldı ve tabanları yağlayıp kaçtı ya.çok komikti orası.sonra gülenay geldi ayakkabı çaldı,bi de yerine bişey bıraktı.süperdi olmaz böyle bişey ya. :happy0064 :happy0064 :happy0064

chaylack
21-09-06, 17:04
ya akşam ki bölüm gerçekten müthişti gülse birsel bu sezon coşmuş süper gerçekten gafur ve burhan bey dün akşam çok forumundaydı bu arada tacettin,sertaç ve sacit baya bir havalı göründüler gözüme ne diyim gülümseten bir dizi ya:)

şeboist
21-09-06, 17:06
inşallah daha uzun zaman devam eder.şuan en beğendiğim dizi.gerçekten mükemmel.çok kaliteli. ;)

arrzzu
21-09-06, 17:11
ya o çakkıdı dansını merak ettim.tekrarı ne zaman son bölümün arkiler?

@libaba
21-09-06, 17:20
ya o çakkıdı dansını merak ettim.tekrarı ne zaman son bölümün arkiler?
cumartesi yada pazar 17,00 gibi çıkıyor. ama o sahneden birkaç resim ;)
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=142&page=18

şeboist
21-09-06, 17:21
bilmiyorum ama haftasonu verirler herhalde. ;) atvnin sitesine bak istersen. ;)

şeboist
21-09-06, 17:23
burhanın kapısında adı yazıyordu.hem de gociman. :) burhan altıntop diye yazdırmış. :) bi de resmi vardı duvarda.hem de boyayla yapılmış bi resmi.hehe :)

şeboist
21-09-06, 17:40
arkadaşlar tekrarı 23 eylül cumartesi 17.30da...izlemek isteyenlere duyurulur! ;)

RODYA
21-09-06, 17:40
arkadaşlar her şey bir yana,burhan beyin, evinin duvarında ki burhan bey resmine dikkat ettiniz mi?:):)

ben zaten onu görünce,kendimden geçtim:)

snm_b
21-09-06, 17:43
ben yıllardır avrupa yakasını seyrediordum ata çıkınca tadı kalmaz diye düşündüm ama hala çok başarılı

@libaba
21-09-06, 17:43
resmi biliyorum. o resmi de ekledim. tam burhan altıntop a yakışır. çok komik;) :happy0064
dün sacitler kapıdan çıkıp havalı havalı yürürken, sonra çoraplarını gösterince gülme krizine girdim. ne kadar komik bir sahneydi. ;)
kapıcının cem i öldürme planlarında dozu artıracak gibi, bu hafta, not defterini çıkarıp ufak çaplı araştırma da yaptı. :img-haha:

şeboist
21-09-06, 17:59
artsın.dahada komik olur işte.makbule süper ya. :)

tiyatrom26
21-09-06, 18:44
Resim çok hoştu gerçekten;) Burhan'ın "BEN DAYAK KULÜBÜNE BUGÜN GELMESEM" diye acılı acılı konuşması çok hoştu;) figt clup'ı çok iyi düşünmüşler o sabunlar süperdi;) özellikle tacettinin getirdiği baklacanın üzerine cevizlerle yazdığı dövüş kulübü;) ve Cem'in evde ki rahat halleri eminim sizleride çok gülmüştür;) hepsine teşekkürler...

barkın
21-09-06, 19:01
Resim çok hoştu gerçekten;) Burhan'ın "BEN DAYAK KULÜBÜNE BUGÜN GELMESEM" diye acılı acılı konuşması çok hoştu;) figt clup'ı çok iyi düşünmüşler o sabunlar süperdi;) özellikle tacettinin getirdiği baklacanın üzerine cevizlerle yazdığı dövüş kulübü;) ve Cem'in evde ki rahat halleri eminim sizleride çok gülmüştür;) hepsine teşekkürler...
YA SÜPERDİ DÜNKÜ BÖLÜM MÜTHİŞTİ YAA...:happy0064

_meLike_
21-09-06, 20:27
arkadaşlar her şey bir yana,burhan beyin, evinin duvarında ki burhan bey resmine dikkat ettiniz mi?:):)

ben zaten onu görünce,kendimden geçtim:)

evet yaa sorma hele o üstündeki danteL yokmu :img-hyste :img-hyste

anil16
21-09-06, 20:52
vay be ratinglere bak.1. olmus yine.Vallaha sesu,selin gitti daha cok sevilmeye basladi.Ne guzel :) 200 bolume kadar devam eder. ;)

anil16
21-09-06, 20:54
Ata olsaydida onun gobegini gorseydik kavaga kulubunde. ;) :P

oasis_tr
21-09-06, 21:03
ata fln değilde Sesu nun yerine alınan adam manyak ya konuşma hareketler fln aynı Sesunun ilk günleri gibi...

Adım Tanrıverdi
Diyerbakırlıyem
Anadolu Rock cıyım

:happy0064 :happy0064

anil16
21-09-06, 23:04
bence tanriverdiye pek yakismiyo sesu gibi konusmak.Yapmacik geliyor bana.Sesunun yerini hic doldurmadi.Ama fatos ona asik olmasi cok komik ya galiba oda fatosu sevmeye basladi.Dun cok komiktiler. ;)

şeboist
22-09-06, 16:07
ben tanrıverdinin böyle yapacağını hiç düşünmemiştim.şaşırttı beni. :) bakalım neler olacak?hehe :)

YaPrAk_92
22-09-06, 16:31
ewet hep abla gözüyle bakıyodu fatoşa:)ya bnce tanrıwerdi çok güzel rol yapıyo yani taklit gibi değil.ya ben çarşamba günü dövüş kulubündekilerin çoraplarına bittim yaw. bide güleney ayakkabıları aldı sonra kendininkini koydu ya hihi:) çok düşünceli zawallıcık:):):)

harvard
22-09-06, 16:36
bence çok güzel bir bölümdü,eskiyi aratmadı...
tanrıveridyi çok beğend,im,saf temiz pak biri...anadolu rockçı olması çok komik sonçlar doğuracaktı.fatoşla aralarında elektrik olması süper :img-patsa

makbule çok tatlıydı,hanımefendi kızzz...:img-cool2 çok hoşuma gitti karakter...

sacit acaip komikti...çok doğal bir türk erkeği gerçekten fight clubdaki halleri harikaydı...

gaffur...:icon_shad süper ya...cemi kesin öldürür bu...:)

cemin evdeki rahat halleri çok komikti..:cheer: burhan yine süperdi:cheer:

kısacası eskisinden daha güzel bir bölüm izledim...

YaPrAk_92
22-09-06, 16:48
gülse birsele hırs mı geldi nolduysa hiç eskiyi aratmayan bölümler yazıyo harbiden:)ama diğer oyuncular da olsa daha güzel olurdu dimi yaw:)

şeboist
22-09-06, 16:50
o zaman iyice kopardık. :) ama böylede güzel. ;)

mliSrkan
22-09-06, 19:40
Dizi yine süper yaa..Gülse Birsele zaten her zaman hayranım..Müthiş bir kadın yaa inanılmaz...Tanrıverdi süper bi karakter bence ben çok sevdim çok tatlı..Bakışlar falan süperdi bu bölümde :D Avrupa Yakası bu sezonda mükemmel..Reytinglerde 1. olmuş yine...Bu dizi hiç bitmesin bence :D

mysterys
22-09-06, 21:23
gülse bir