Tüm Versiyonu Göster : Misi

MasalTeam
23-08-05, 09:32
ATV - Yeni Sezon 2005 /2006

İzmir'in üzüm bağlarında geçen bir aşk hikâyesi ;

atv yeni sezona birbirinden iddialı yapımlarla girmeye hazırlanıyor. İşte bu yapımlardan biri 'Misi'... Geçtiğmiz günlerde çekimlerine başlanan dizi, etkileyici hikâyesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yeni sezonun en ilgi çekici yapımlarından biri olacak. Yağmur Ajans'ın yapımcılığını üstlendiği 'Misi' adını az bulunur bir siyah üzüm cinsinden alıyor. Başrollerini Ayçin İnci, Ayşegül Aldinç, Yetkin Dikinciler, Bülent Alkış, Hakan Bilgin ve Fatma Kabasakal'ın üstlendiği dizinin hikâyesi üzüm bağlarıyla ünlü İzmir'in Foça ilçesinde geçiyor. Zor bir aşkın öyküsünün anlatıldığı Misi'nin yapımcısı Osman Yağmurdereli yeni sezona ilk defa tek bir diziyle girdiklerini söylüyor ve 'Tüm konsantrasyonumuzu Misi'ye verdik' diyor.

OLİMPİA, MİSİ ROLÜNDE
Kurşun Yarası'nda canlandırdığı Olimpia karakteri ile izleyicinin dikkatini çeken Ayçin İnci, dizide Misi'yi canlandırıyor. Misi'yi güçlü ve duygusal bir genç kızı olarak tanımlayan İnci, dizinin öyküsü ile ilgili, "Senaryoyu okuduğumda, insanın hayatta olmaz dediği şeylerin nasıl gerçekleştiğini gördüm" diyor. Misi'nin başrol oyuncularından biri de Yetkin Dikinciler. Devlet Tiyatrosu oyuncusu olan Dikinciler Sen Yasatacigim dizisi ile genc kizlarin kalbine that kurmustu.Misi'nin abisi Onur'u canlandıracak olan oyuncu "İlk defa bir dizide inişleri-çıkışları olan ve hem iyi hem de kötü sayılabilecek bir karakteri oynuyorum" diyor. Köpek ve Çemberimde Gül Oya'daki rolleriyle tanınan Bülent Alkış ise Misi'nin sevgilisi Hasan rolüyle karşınıza gelecek. Dizide denizi ve yalnızlığı seven bir genci oynadığını söyleyen ve Hasan'ı kendisine benzeten Alkış, "Ben de Hasan gibi duygusal ve deniz aşığıyım" diye konuşuyor.

Valla ne diyim.Ben simdiden kendimi bu diziye hazirliyorum

elifile
24-08-05, 08:09
Bilemiyorum reklamını görsem belki daha iyi anlarım ama şu anda bir fikrim yok. Başarılar dilemekten başka.

forgetmenot
26-08-05, 09:10
Yetkin Dikinciler 2 yıl aradan sonra yeniden bir TV dizisinde oynayacak.Sadece onun bu dizide olması,bu diziyi seyretmem için yeter.Umarım uzun soluklu olur.

x.SeRPiL.x
26-08-05, 09:22
MİSİ Yİ MERAKLA BEKLİYORUZZZZZ..... BİR İZMİRLİ OLARAK BİR EGELİ OLARAK SENİ YAŞATACAĞIM DİZİSİNİDE ZEVKLE SEYREDERDİK YETKİN DİKİCİLERİN MÜKEMMEL OYUNCLUĞU TIPKI NEJAT İŞLER GİBİ SÜPER BEKLİYORUZZZZZZZZ...... :rolleyes:

sweety_14
26-08-05, 09:57
ilginç bi dizi olucak heraldee
buaradaa

yetkin dikicilerde kim ya? :(

_butterfly_
02-09-05, 08:40
ewtt arkadaşlar dizi salı günü sa:20.30 daa atv ekranlarında...fragmanlarını gösterdii...nebilimm bayabii gözell..müzğii falanda...nese salı günü bakarızz artqq;)

BLaCK-PiNK
02-09-05, 09:17
Ayçin İnci için izlerim..

sedab
02-09-05, 11:06
konusu bir film vardı bulutların arasında diye
keanu reeves oynuyodu ona benziyor
kız ailesine kocam diye birini tanıştırıyor yalan halbuki
ailesi şarap yapıyor falan

hewal
02-09-05, 11:12
Bülent Alkış Çemberimde Gül Oya daki Salih değilmiydi ?

first lady
02-09-05, 11:47
evet salih oynuyo.bence harika bi dizi olucak oyuncular süper.ama davetsiz misafirle aynı saate koymuşlar diziyi yaaaaa :(

MasalTeam
05-09-05, 15:53
Misi 1. Bölümü ile 6 Eylül Sali Aksami saat 20:00 de ATV de basliyor..

Bence izlemeye deger :)

Rose
05-09-05, 20:15
Başrollerini Ayçin İnci, Yetkin Dikinciler,
Bülent Alkış ve Ayşegül Aldinç’in paylaştığı
bir Osman Yağmurdereli yapımı...

MİSİ

6 Eylül Salı saat 20:00’de 1. bölümüyle atv’de

atv’de Eylül fırtınası “MİSİ” ile sürüyor.

En iyi dizilerin tek adresi atv, kadrosuyla, yapımıyla, hikayesiyle tiryakilik yaratacak dev bir prodüksiyonu daha izleyicisiyle buluşturuyor. Ünlü yapımcı Osman Yağmurdereli’nin imzasını taşıyan “MİSİ”, adını az bulunur bir siyah üzüm cinsinden alan güzel bir genç kız olan Misi’nin hikayesini konu alıyor.

Foça’nın güzel doğasında çekilen dizinin başrollerini Ayçin İnci (Misi), Yetkin Dikinciler (Onur), Bülent Alkış (Hasan) ve Ayşegül Aldinç (Süheyla) oynuyor. Diğer rolleri Ege Aydan (Başkan), Engin Şenkan (Ahmet), Sadık Gürbüz (Yani Baba), Altan Karındaş (Leman), Saltuk Kaplangı (Ziya), Hakan Bilgin (Mustafa), Fatma Kabasakal (Yosun), Selin Yıldırım (Ayşe), Ertaç Özden (Mümtaz), Yaşar Akın (Selim), Tolga Gülcüler (Cem), Fulya Ceylan (Nergiz), Reşide Kuraner, Erol Aydın (Cemşit) ve Pelin Cila paylaşıyor.

Senaryosunu Özgür Evren Heptürk’ün yazdığı, zor bir aşkın duygu dolu hikayesini anlatan “MİSİ”nin yönetmeni Taner Akvardar. Dizinin jenerik müziği Fatih Erkoç’un, tema müzikleri ise Gökhan Şeşen’in imzasını taşıyor.

“MİSİ”nin 6 Eylül Salı saat 20:00’de yayınlanacak 1. bölüm özeti kısaca şöyle:

Adaya dönüş...

Adada üzüm bağcılığı ile geçinen Ahmet Bey’in, adını az bulunur bir siyah üzüm cinsinden esinlenerek koyduğu kızı Misi, ziraat mühendisi olmak için İstanbul’a

gidecektir. Sevgilisi Hasan ve arkadaşı Yosun’la vedalaşır. Hasan onun gitmesini hiç istemez. Misi, Hasan’ı Yosun’a emanet eder. Misi’nin kız kardeşi Ayşe babası Ahmet’e ablasını gönderdiği için biraz kızar.
Misi İstanbul’da gece gündüz çalışır. Amacı okulu 3 yılda bitirip adaya dönmek ve bağı çekip çevirmektir. Hasan Misi’den ümidini kesmiştir. Yosun’un kendisini sevdiğini öğrenmiş ve onunla daha yakınlaşmaya başlamıştır. Sonunda Misi de gecesini gündüzüne katıp okuldan mezun olur. Adaya dönme vakti gelmiştir. Ancak bir problem vardır.

Diğer yandan Onur iş aramakta bir türlü bulamamaktadır. Kahvede Arif adında bir ona iş teklif eder. Arif’in karısında gözü olduğunu bilmeyen Onur bu teklifi kabul eder.

Misi adaya nasıl döneceğini kara kara düşünmektedir. Çünkü mezuniyet gecesi okul arkadaşı Arda tarafından hamile bırakılmıştır.

Onur, Arif’le karısını aynı yatakta yakalar. Şok olmuştur. İksini de vurup kaçar.
Bu arada Ahmet kızının dönüşünü dört gözle beklemektedir. Bağının olduğu araziyi büyük bir turizm yatırımcısı almak istemektedir. Oraya bir tatil köyü yapmayı planlamışlardır. Belediye başkanı Vedat hem Ahmet’i hem de aynı yerde toprağı bulunan Yani babayı ikna etmeye çalışır.

Misi adaya gitmek üzere vapura biner. Onur da aynı vapura biner. Misi bir çıkar yol bulamaz ve intihar etmeye kalkışır. Onur onu engeller. Misi başına gelenleri anlatınca Onur ona bir teklifte bulunur. Misi O’nu ailesine kocası olarak tanıtacaktır.

http://img284.imageshack.us/img284/6249/misi2kopie9fn.jpg (http://imageshack.us)

http://img284.imageshack.us/img284/402/misi3kopie2ou.jpg (http://imageshack.us)

http://img284.imageshack.us/img284/7364/misikopie8bs.jpg (http://imageshack.us)

forgetmenot
06-09-05, 08:39
Resimler harika, teşekkürler.Y.Dikinciler'in kim olduğunu merak edenler resimlerden öğrenebilir.Kendisi 1.sınıf,dünya standartlarında bir tiyatro oyuncusudur.Onu tiyatro sahnesinde izlerken,başarısından dolayı 'sarsılırsınız'.

Bukket
06-09-05, 09:17
güzel bi dizi olacağa benziyo...

*lalezar*
06-09-05, 10:30
buna benzer bi film izlemiştim tv de keanu reeves(böylemiyazılıyoemindegilimama) oynuyordu ordada kız hamileydi sonra keanu yla evliymiş gibi rol yapıyorlardı tabi sonunda da asık oluyorlar birbirlerine

pinkzone
06-09-05, 11:47
Foça'da tutku dolu bir aşk...

İlk Bölüm Bu Akşam
Başrollerini Ayçin İnci ve Yetkin Dikinciler'in paylaştığı 'Misi', bu akşam atv'de başlıyor. Yapımcılığını Osman Yağmurdereli'nin üstlendiği dizide Foça'daki bir aşk hikayesi anlatılıyor.

sisley
06-09-05, 17:00
nedense o kadar çok gördüm ki reklamnı ters mi tepti nedir ilgimi çekmedi davetsiz misafirin karşısında ne yapar bilemicem

*nejat*
06-09-05, 20:15
ben bugün izledim,güzel bir dizi olacak gibi.

KuSu_CaN
06-09-05, 20:22
Bence ilk bölüm icin gayet güzeldi. Davetsiz Misafiri izlemeyenler icin iyi bir alternatif bence. Gelecek bölümlerde asil hikayenin baslayacagini düsünüyorum. Insallah bu dizi tutunmayi basarabilir.

irem-e
06-09-05, 21:50
bende sonlarina dogru biraz baktim bilemiyorum iyi bir diziye benziyor gelcek hafta daha bir dikkatle seyredicem...

stargate
07-09-05, 06:40
çevremde izleyen herkez berbat dedi ama ben izlemedim çünkü o sıra da starda erkek tarafını izliyordum tavsiye ederim çok çok komikti yerlere düştük:)

_butterfly_
07-09-05, 09:58
benn çok beğendimm buu diziyii çkk güzeldii...tabii ilk bölümm olduğuu içinnn birazzz toparlanmamışş olabilirr ama gerekk konusuuu gerekk oyncularıylaa iyi bi dizii...nesee birazz sonra zatenn reytinglerr gelirrr bakalımmm???***

pinkzone
07-09-05, 12:52
Filmini izlemişitm.. diziyede de neredeyse aktarılmış.. bütün ayrıntıylarıyla.. onun için bu dizi yoğunluğunda izlemeyi düşünmüyorum..

MasalTeam
07-09-05, 12:52
Program Adı Tiploji Kanal Saat RT SH
1 DAVETSIZ MISAFIR [NET] Serials Turkish SHOW 21:50 7.70 24.60
2 UKRAYNA-TURKIYE (UMIT MILLI) [NET] Sporting Events SHOW 19:33 6.60 21.90
3 IKINCI BAHAR (TKR) [NET] Serials Turkish ATV 22:13 5.50 18.60
4 SIRLAR DUNYASI (TKR) Serials Turkish STV 21:42 5.00 14.60
5 SIRLAR DUNYASI (OZEL) Serials Turkish STV 21:13 4.50 13.00
6 ASK OYUNU (TKR) [NET] Serials Turkish KAND 20:01 4.40 14.30
7 MISI [NET] Serials Turkish ATV 20:25 4.40 13.10
8 TURKIYE-ALMANYA (A-2 MILLI) [NET] Sporting Events KAND 21:16 4.20 12.80
9 SIRLAR DUNYASI (EKSTRA) [NET] Serials Turkish STV 22:17 4.10 12.60
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast ATV 18:58 3.90 18.50

A/B grubu
1 DAVETSIZ MISAFIR [NET] Serials Turkish SHOW 21:50 8.10 27.90
2 UKRAYNA-TURKIYE (UMIT MILLI) [NET] Sporting Events SHOW 19:33 6.00 24.30
3 IKINCI BAHAR (TKR) [NET] Serials Turkish ATV 22:13 5.90 21.20
4 MISI [NET] Serials Turkish ATV 20:25 4.60 15.80
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast ATV 18:58 4.30 25.20
6 TURKIYE-ALMANYA (A-2 MILLI) [NET] Sporting Events KAND 21:16 3.90 12.90
7 SIRLAR DUNYASI (TKR) Serials Turkish STV 21:42 3.90 12.60
8 ASK OYUNU (TKR) [NET] Serials Turkish KAND 20:01 3.40 13.30
9 ERKEK TARAFI [NET] Serials Turkish STAR 20:22 3.40 11.60
10 DESIFRE [NET] News Report STAR 23:50 3.20 19.60

Reytingler 1. bölüm icin iyi :) ilerde daha iyi olur

pinkzone
07-09-05, 12:56
7 sıra şimdilik iyi çünkü daha hiç bir dizi tam düzenine oturmamışken.. Bakalım oturunca nasıl reyting alcak..

sweety_14
07-09-05, 13:14
ya bende birazını izledim sıkıntılar bastı tutmuycak bu dizii
stargate çok haklısın eğer erkek taraf(ıumarım tutar harikaaa)tutarsa pek şansı yok buarada böle aile bağları 4 sene yerine 3 sene de bitirmeler sonra 3 sene boyunca hiç adya gitmeme fln çok saçmaaa

blackgirl
07-09-05, 13:40
7/9/2005 13:52

6 Eylül Salı’nın ratingleri için tıklayın!...

“TOTAL” GURUBU

1-Davetsiz Misafir Show Tv...7.70 rating, 24.60 share...
2-Ukrayna-Türkiye maçı Show Tv... 6.60 rating, 21.90 share...
3-İkinci Bahar (tkr) Atv... 5.50 rating,18.60 share...
4-Sırlar Dünyası (tkr) Stv... 5.00 rating, 14.60 share...
5-Sırlar Dünyası (özel) Stv...4.50 rating, 13.00 share...
6-Aşk Oyunu (tkr) Kanal D... 4.40 rating, 14.30 share...
7-Misi Atv... 4.40 rating, 13.10 share...
8-Türkiye-Almanya (A-2 Milli) Kanal D...4.20 rating, 12.80 share...
9-Sırlar Dünyası (ekstra) Stv... 4.10 rating, 12.60 share...
10-Atv Ana Haber Atv... 3.90 rating, 18.50 share...

“AB” GRUBU

1-Davetsiz Misafir Show Tv... 8.10 rating, 27.90 share...
2-Ukrayna-Türkiye maçı Show Tv... 6.00 rating, 24.30 share...
3-İkinci Bahar (tkr) Atv... 5.90 rating, 21.20 share...
4-Misi Atv... 4.60 rating, 15.80 share...
5-Atv Ana Haber Atv... 4.30 rating, 25.20 share...
6-Türkiye-Almanya (A-2 Milli) Kanal D...3.90 rating, 12.90 share...
7-Sırlar Dünyası (tkr) Stv... 3.90 rating, 12.60 share...
8-Aşk Oyunu (tkr) Kanal D... 3.40 rating, 13.30 share...
9-Erkek Tarafı Star Tv... 3.40 rating, 11.60 share...
10-Deşifre Star Tv... 3.20 rating, 19.60 share...

Bence iyi bir başlangıç değil. İlk bölüm olarak beni sarmadı ... bakalım sonra ne olur.

ileyna
07-09-05, 20:52
Ben sırf merakımdan izledim çünkü basın toplantısında sezona damgasını vuracak gibi laflar edilmişti ama sonuna kadar dayanamadım bile.Bence hem konu hem çekimler çok başarısız.Sezon başlamamışken bile böyle bir sonuç alıyorsa sezon dizileri başladığında tutunabileceğinden emin değilim.

irem-e
07-09-05, 20:57
ben sonlara dogru seyrettim ve bana ilginc geldi sonu aslinda baslarda sikti ama butun dizilerde zaten biraz boyle olmuyormu ilk bolumler bitmeyecekmis gibi gleiyor konuyu tam oturtmaya calisirken abartiyorlar fln bence ileride iyi seyler cikarabilirler
bakalim bircok dizi icinde tutunabilecekmi bu dizi yoksa kaybolup gidecekmi!!

birtanecik
07-09-05, 22:39
misi dizisini bende izledimmm
yaa bayildim cook sahane bi dizi

insallah boyle devam eder ve reytinglere
bakilirsa gercektende basarili!!

sweety_14
08-09-05, 08:37
Reytinglere Bakilirsa Başarilimiii
çok Garipp
Ve Hakkaten çekimler Fln çok Kötü Yaa Böle Kesik Kesikk
Bide Soğuk Bi Dzii Gibi Geldiii

ÇİLEK
08-09-05, 12:26
ben beğendim.inşallah diğer diziler arasında tutunmayı başarır. :rolleyes:

sedab
08-09-05, 13:58
buna benzer bi film izlemiştim tv de keanu reeves(böylemiyazılıyoemindegilimama) oynuyordu ordada kız hamileydi sonra keanu yla evliymiş gibi rol yapıyorlardı tabi sonunda da asık oluyorlar birbirlerine
evet aynısını bende 1.sayfada söylemiştim konu aynı

focakarasi
09-09-05, 10:53
Foça Ada Değildirrrrrrrrrrrrr.foçali Olarak Bunu Kabul Etmiyorum Ada Denmesin Buraya Foça Desinlerrrrr Yaaa!

focakarasi
09-09-05, 10:55
Ayrica Foçaya Istanbuldan Arabali Vapurla Ulaşimda Yokturr Mantik Hatasi Yapilmasin Biraz Foça Neyse Onun Gibi çeksinler Diziyiii:((

tvrehberi
09-09-05, 15:13
yetkin dikincileri pek sevmem ama bu diziyi beğendim.en azından hikayenin gidişini merak ediyorum.umarım tutar...

pırıl
09-09-05, 22:22
Ben hiç beğenmedim.daha iyi hazırlanabilirdi çok klasik geldi sıkıldım

forgetmenot
10-09-05, 07:05
Ancak tekrarı seyredebildim.Olaylar kesik kesik,kamera çekimleri iyi değil,kurgu başarısız.Konu apartma bu belli de iyi apartılamamış,adaptasyon inceden ve zekice yapılmadığı için 'konu' sırıtıyor.Ayçin İnci'yi çok samimi ve başarılı buldum,istikbal var.Bülent isimli oyuncuda, önceden anlatılan üstün performansı, şimdilik pek göremedim,vasat,bildik atraksiyonlar yapıyor.Ayşegül Aldinç çok incelikli,özgün bir oyun gücüne sahip, çok beğendim.Ege Aydan yine zekice seçilmiş,tam ona,fiziğine göre bir role getirilmiş.Pek zorlanmadan durumu devam ettireceğe benziyor.Ya Y.Dikinciler?Nasıl titizlikle,dikkatle hazırlanmış rolüne!Ekranda göründüğü her an çok iyiydi de karısı ve aşığını öldürme anı ve sonrası,duygularını nasıl başarıyla ifade etti!'Oyuncu'nun 'has'ı işte böyle oluyor!!!

irem-e
10-09-05, 16:02
MİSİ 2.BÖLÜM

Ahmet Misi'nin evlilik hikayesinin şaka olduğunu düşünmektedir.
Misi tekrar Onur'un kocası olduğunu söyleyince donup kalır. Yosun çok huzursuzdur.
Misi ile karşılaşmamaya çalışır.
Mümtaz Ahmet'i bağları satmaya razı etmesi için Mustafa'ya rüşvet verir. Bunu başkana anlatır. Misi babasına kendisini affettirmeye çalışır.
Misi ve ailesi bağa gider. Ahmet Onur'a bağ işlerini öğretir.
Vedat arazisini istemek için Yani babaya gelir. Yani ona kızar.
Kızı Süheyla'dan istemesini söyler. Misi sahile iner. Hasan tekniksindedir.
Onun geldiğini fark etmez . Birden görünce donup kalır.

mizrak_tutucu
10-09-05, 18:49
Birinci bölümü begenmedim. Bir kaç bölüm içinde sorunları çözmezlerse, bu dizinin kaderi de parlak olmayacak. Kurgu ve adaptasyon konusunda forgetmenot’un yorumlarına katılmamak mümkün değil. Onun aksine ben oyunculukları da pek başarılı bulmadım. Birinci bölüm oldugunu dusunerek, acımasız eleştiriler yapmayacagim ama Forgetmenot’un aksine Ayçin İnci, bana tutuk ve yapmacık geldi. Yüzünü ve mimiklerini ruh halini yansıtmak için yeterince kullanmıyor. Yüzü ve vücudu bu kadar büyük karmaşalar yaşayan biri için aşırı ifadesizdi.

Bülent’in kim oldugunu bilmedigim için yorum yapamacagim. Ayşegül Aldinç’in sahnelerinde anlaşılan zapping yapıyor oldugum için kendisini izleyemedim. Ege Aydan, her zamanki gibi oynuyor. Son dönemde hep aynı tür rollerde oynadığı için bu bölümde oyunculugunu degerlendirme fırsatını bulamadım.

Yetkin Dikinciler’in rolüne hazırlandıgı ve aslında yetenekli oldugu saptamasına katılırım ama ben öldürme anında yüzünde beliren “şaşkınlık” ifadesinin duruma yüzde yüz uydugu konusunda hemfikir degilim. Söz konusu sahnede Onur karakterinin hem birini öldürmenin azabını hem de birini öldürebilmiş olduğu gerçeğine şaşırması gerekirdi. Sonuçta Onur, iyi ve kötü yönleri olan bir karakter olabilir ama psikopat degil. Birini öldürdüğünü/vurdugunu anlayan birinin "öfkenin yarattığı" transtan çıkarken daha farklı bir "şaşkınlık" yaşaması gerekirdi. Yetkin Dikinciler’in yüzünde ise sadece bunu yapmış olmanın şaşkınlığı vardı, azap duygusunu yeterince yansıtmadığı için elinden silahını atarken sıcak bir tencereyi tutan bir insanın elinden tencereyi fırlatırken yaşadığı şaşkınlığa benzer bir ifade belirdi yüzünde.

Öte yandan, Forgetmenot’un tiyatro sanatçılarını benden daha iyi tanıdığı ve sahnede daha çok izlediği tahmininden yola çıkarak, Yetkin Dikinciler’in oyunun önümüzdeki bölümlerde oturacağını sanıyorum. Ben bir süre daha bu diziyi izleyeceğim.

dizi_tirya
10-09-05, 19:01
güzel bi dizi.misi adı bile insanın içini açıyo.ama biraz geç kalmış gibi yazın başlasa daha iyi olurdu.hem foça,bağ bahçe gibi kavramlar yazın meydaan çıkan şeyler.foça güzel bi yer.misi ismi de güzel.ayçin inci bence çok güzel olmuş.yetkin dikincilerde iyi bi oyuncu.inşallah dvm eder.ayrıca tutunabilir çünkü dvtsiz misafiri 21.45 te verdiler. ;)

nisan_kerem
12-09-05, 02:32
Arkadaşlar Ilk Bölümü Izledim Gerçekten Iyi Bir Dizi...tavsiye Ederim Yani ;) ;)

sepeto2002
12-09-05, 08:04
Kötü bir dizi. 20 dakika kadar baktım ve beğenmedim. Karakterler donuk, senaryo kopuk kopuk. Filmin adı Misi olunca, ben yunan ile ilgili bir dizi sandım, ama kel alaka, buna rağman yunan kültürü özentisi var (müzikler ve Misi ismi). Sonra kız: estetikli burnu ile bir köylü kızı rolüne yakışmamış, daha doğal güzellikte bir tipleme bulmaları gerekirdi. Kızın ilk sevgilisi: mağara kaçkını gibi saç sakal bir araya girmiş bir adamla, üniversite okumaya gidecek bir kızın ne işi olabilir. Birde herif kıza okumaya gidecek diye bir yığın kapris yapıyor. Sonra kız giderken sevgilisini en yakın arkadaşına emanet ediyor. Bu robinson kılıklı adam kendi başına ayakta duramaya bir tip mi? İlla birine mi emanet edilmesi gerekir. Neyse, sonra emanet alan kız emanete hıyanet yapıyor, ve o da robinsona aşık oluyor, olabilir tabiiki. Ama o sahne de gülmekten öldüm. Adam gece vakti deniz kenarında kendini yırtıp parçalıyor, Misi Misi seni seviyorum diye bağırıyor denizlere.. kendini atacak... aşkından ölüyor. Öbür kız ona aşkını açıklıyor, ve hoooooop o 5 saniye önce kendini Misi diye denizlere atmak isteyen robinson, birden kızın dudaklarına yapışıyor. Adam dünden razıymış. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu misali oldu biraz.
Misinin üniversite hayatına gelince. Kızın kolasına hap atıp uyutma, sonrada tecavüz sahnesine çok güldüm. Böyle bağlantısız kel alaka geldi bana. Biraz 80li yılların hap lı tecavüz sahnelerini andırdı. Hem şu devirde artık Üniversiteli gençler arasında bu olay kalmadıki. kimse hap kullanmıyor bu işler için artık. Neyse, gel gelelim, diziye şöyle bir bakayım demiştim, ama hiç tahammül edemedim.

mizrak_tutucu
12-09-05, 10:21
Dizinin sorunları oldugu kesin. Ancak Gamze Özçelik olayı, ilaçla uyutmak olayının sanıldıgı kadar imkansız ve eski Türk fimlerinde kalan bir olay olmadıgını gösteriyor. Ama bu tür tecavüz vakalarının oldukça ender oldugunu düşünüyorum. Lahana Turşusu benzetmesi de yerinde. İkinci bölümde toparlanıp, toparlanmadıklarını görecegiz. Sonuçta, dizinin sorunları devam ediyorsa yayın şansı da azalacaktır.

umuttaciri
12-09-05, 10:56
Ben diziyi izlemedim ama şu an durum ne kötü ne iyi olduğunu gösteriyor sonuçta bir Yağmur Ajans yapımı ilerleyen bölümlerde belki heyecan artar

mizrak_tutucu
12-09-05, 11:14
Yagmur Ajans bütün gücünü bu diziye verip, Melekler Adası'nı kaldıracagini söylese daha ne isteriz. İnsallah bu dizinin senaryosunu da aynı ekip yazmıyordur.

pinkzone
12-09-05, 13:25
İnşallah.....

mevlana
12-09-05, 13:58
başroldeki kız bana çok soğuk çok itici geliyo

ayse
12-09-05, 14:18
http://img384.imageshack.us/img384/706/missi2kopie1xj.jpg (http://imageshack.us)

http://img384.imageshack.us/img384/8885/missi3kopie6in.jpg (http://imageshack.us)

http://img384.imageshack.us/img384/8826/missi4kopie9fb.jpg (http://imageshack.us)

ayse
12-09-05, 14:22
http://img384.imageshack.us/img384/8813/missi5kopie9ir.jpg (http://imageshack.us)

http://img384.imageshack.us/img384/7421/missikopie6rd.jpg (http://imageshack.us)

mizrak_tutucu
12-09-05, 14:30
Güzel bir kız ama ısınması zaman alan tiplerden gibi gözüküyor. İlk bölümde bana itici gelmedi ama hemen kanım da kaynamadı. Burnunun estetikli olmasının dogal olması açısından sorun oldugunu dusunmuyorum, asıl sorun oyunculugunun yeterince dogal olmamasında. Zaman içinde düzelebilir. Bir kaç bölüm daha şans vermekte fayda var.

sisley
12-09-05, 16:04
bence ratingde sorunlar yaşar bu dizi karşısına gelece dizler falan bana kalkıcak gibi gelior yayından.

MasalTeam
12-09-05, 16:08
Arkadaslar ;

Yarin Aksam 2.Bölüm reyting acisindan cok önemli !! Ben dizinin yarin en az ilk 3 e gireceginden eminim.Umarim yanilmam.Cünkü Misi bu sezon yayinda olmayi hak eden dizilerden biri.

mizrak_tutucu
13-09-05, 13:02
Ekibin biraz daha gayret göstermesi lazım. İlk üçe girmezse, diziye hemen son mu verecekler?

ÇAKIL85
13-09-05, 13:08
bencede bu dizi fazla uzun sürmez ama onca kisinin emegi var,umarim emeklerinin karsiligini alirlar...

irem-e
13-09-05, 19:29
ben ikinci bolumu daha bir dikkatli izledim ve gercekten begendim
konu daha yeni oturuyor ve simdiden beni sardi umarim uzun soluklu bir dizi olur
zaten ratinglerden bu belli olur...

mizrak_tutucu
13-09-05, 20:41
Diziye verdigim avansın süresi tükenmedi ama ben dizinin hala oturdugunu dusunmuyorum. Dizi her nedense bir turlu seyirciyi sarıp, sarmalamayı başaramıyor. Oyku beni hala içine çekmeyi başaramadı.

İkinci Bölüm'de bir tek Vedat-Süheyla ve Yani ilişkisine biraz ilgi duymaya başladım. Diger karakterlerin hepsi birden denize gömülse, hiç bir tepki göstermeyecek kadar umursamayacak bir ruh halindeyim.

Örneğin santimetrekare başına düşen kıl ortalaması yüksek Hasan karakterinin neden paylaşılamaz erkek oldugunu hala anlayabilmiş degilim. Burada da ikinci bir emanate hıyanet hikayesi yaşandıgı ve Hasan ile Misi’nin arkadaşı Yosun’un mercimegi fırına verdigi anlaşılıyor. Anlaşılamayan Hasan’ın neden bu kadar cazip bir erkek oldugu ve adadaki her genç kadının onunla birlikte olmak için yarıştıgı (Misi, Yosun, Nergis). Adada bu kadar az sayıda erkek mi var cidden?

Onur ve Misi arasındaki ilişkinin garip elektrigi de diziye yansımıyor. İki karakterin arasındaki ekran elektrigi sıfır. İşin garip tarafı, karakterlerin hiç biri arasındaki ilişkinin elektrigi oldugu söylenemez. Bunun neden kaynaklandıgını bilemiyorum ama bütün oyuncular kazara bir araya toplanmış ve bir türlü kaynaşamamış gibi duruyorlar.

Bütün bunlara ragmen ben inatla diziyi bir kaç bölüm daha izlemeye devam edecegim. Asla Unutma’nın bu kadar reyting aldıgı TV dünyasında, bu dizinin biraz daha emeği ve sabırlı seyirciyi hak ediyor olabilecegini dusunuyorum.

MasalTeam
14-09-05, 11:28
Diziye verdigim avansın süresi tükenmedi ama ben dizinin hala oturdugunu dusunmuyorum. Dizi her nedense bir turlu seyirciyi sarıp, sarmalamayı başaramıyor. Oyku beni hala içine çekmeyi başaramadı.

İkinci Bölüm'de bir tek Vedat-Süheyla ve Yani ilişkisine biraz ilgi duymaya başladım. Diger karakterlerin hepsi birden denize gömülse, hiç bir tepki göstermeyecek kadar umursamayacak bir ruh halindeyim.

Örneğin santimetrekare başına düşen kıl ortalaması yüksek Hasan karakterinin neden paylaşılamaz erkek oldugunu hala anlayabilmiş degilim. Burada da ikinci bir emanate hıyanet hikayesi yaşandıgı ve Hasan ile Misi’nin arkadaşı Yosun’un mercimegi fırına verdigi anlaşılıyor. Anlaşılamayan Hasan’ın neden bu kadar cazip bir erkek oldugu ve adadaki her genç kadının onunla birlikte olmak için yarıştıgı (Misi, Yosun, Nergis). Adada bu kadar az sayıda erkek mi var cidden?

Onur ve Misi arasındaki ilişkinin garip elektrigi de diziye yansımıyor. İki karakterin arasındaki ekran elektrigi sıfır. İşin garip tarafı, karakterlerin hiç biri arasındaki ilişkinin elektrigi oldugu söylenemez. Bunun neden kaynaklandıgını bilemiyorum ama bütün oyuncular kazara bir araya toplanmış ve bir türlü kaynaşamamış gibi duruyorlar.

Bütün bunlara ragmen ben inatla diziyi bir kaç bölüm daha izlemeye devam edecegim. Asla Unutma’nın bu kadar reyting aldıgı TV dünyasında, bu dizinin biraz daha emeği ve sabırlı seyirciyi hak ediyor olabilecegini dusunuyorum.

Kesinlikle dizideki sorunlari cok iyi dile getirmissin.Mükemmel bir analiz.

Dizinin konusu cok iyi ve sade.Ancak mizrak tutucununda dedigi gibi oyuncular sanki kaza ile bir araya gelmis , ve oyuncular her nedense canlandirdiklari karakterlerle uyusmuyor.Umarim dizi devam eder.Zamanla her sey düzelicektir.

sisley
14-09-05, 13:53
total

1 MILAN-FENERBAHCE [NET] Sporting Events STAR 21:45 17.80 52.50
2 STAR SPOR Sport News STAR 22:36 10.00 29.20
3 DAVETSIZ MISAFIR [NET] Serials Turkish SHOW 20:20 6.80 20.40
4 SIRLAR DUNYASI (OZEL) [NET] Serials Turkish STV 21:01 5.10 14.90
5 SAMPIYONLAR LIGI OZEL PROG.(MAC SONU) [N Studio Programs STAR 23:38 5.00 28.10
6 SIRLAR DUNYASI [NET] Serials Turkish STV 19:55 4.80 15.60
7 SAMPIYONLAR LIGI OZEL PROG.(MAC ONU) Studio Programs STAR 21:24 4.40 12.60
8 MISI [NET] Serials Turkish ATV 19:52 4.10 13.00

ab

1 MILAN-FENERBAHCE [NET] Sporting Events STAR 21:45 17.60 54.90
2 STAR SPOR Sport News STAR 22:36 9.30 28.00
3 DAVETSIZ MISAFIR [NET] Serials Turkish SHOW 20:20 6.80 23.10
4 SAMPIYONLAR LIGI OZEL PROG.(MAC SONU) [N Studio Programs STAR 23:38 6.00 32.40
5 MISI [NET] Serials Turkish ATV 19:52 5.20 18.70

ben yanılıyorum sanırımm ratingler çok da kötü değil

EL DESDİCADO
14-09-05, 14:06
evet sisley özellikle ab grubunda daha yüksek olması bir avantaj.nerdeyse ab de davetsiz misafire yaklaşmış

MasalTeam
14-09-05, 15:07
Arkadaslar ;

Dizinin reytingleri hicte iyi degil.Umarim ilerleyen haftalarda en azindan 20 Shareye ulasir.Yoksa ATV barinmasi imkaniz

EL DESDİCADO
14-09-05, 15:17
Ab De 20 Ye Yakin Masal Team.evet çok çok Iyi Değil Belki Ama Ilerisi Için ümid Vaadediyor.totalde De Toparlarsa Sorun Olmaz.5-6 Rating Aliyorsa Bir Dizi Sirti Yere Gelmez.ab De Almiş. Totalde De Alirsa Tamamdir

mizrak_tutucu
14-09-05, 16:23
Reytingler çok kötü degil. Bir de ekip birbiriyle kaynaşsa ve "ne işim vardı da geldim buraya" gibi duran ruh halinden kurtulsa, dizi ayakta kalmayı başarabilir. Ha gayret ! Osman Yağmurdereli bu dizi tutarsa, Melekler Adası'nı kaldıracagi sozünü versin ben reytingler oturana kadar paso 5 hafta daha izlemeye söz veririm vallahi. :)

irem-e
14-09-05, 17:02
bence ratingler iyi ilk bolume gore yukseliste dizi
birde dun sampiyonlar ligi vardi ondanda kaynaklaniyor bence bu haftaki sonuc
ilerleyen bolumlerde daha da iyi olacagini dusunuyorum...

irem-e
14-09-05, 22:01
MİSİ 3.BÖLÜM ÖZETİ

Misi ve Onur tekneyle dolaşmaya çıkar. Nergis onları görür ve Yosun'a haber verir.
Süheyla adaya gitmeye karar verir.
Hasan Misi'ye Yosun'la yakınlaştığını, Misi de ona evlendiğini ve hamile olduğunu söyler.
Onur kasabada Misi'yi arar. Hasan'la ikisini görür.
Başkan Mustafa'ya belediyede çalışmasını teklif eder. Mustafa istemez.
Arif ve Hatice hastaneden çıkar. Savcıya tekrar ifade verirler.
Babaannesi Misi'nin hamile olduğunu anlar.İki kişi Mustafa'yı içmeye götürür. Ona Mümtaz'ın kasasını soymayı teklif ederler.
Yemekte Ahmet Onur'u sorularıyla sıkıştırır. Misi durumu kurtarmaya çalışır.
Onur hala kendisi hakkında hiçbir şey söylememiştir. Misi çantasını karıştırır.
Süheyla adaya gelmiştir. Eski evine gider. Başkan Vedat da oradadır.

MİSİ'nin 3. bölümü 20 Eylül Salı akşamı saat 20:00 'de ATV ekranlarında...

tikla (http://www.misi.tv/index.php)

mizrak_tutucu
14-09-05, 22:16
Hadi hayırlısı. Dizi ekibine iyi reytingler ve sorunlarını bir an önce çözmelerini dileyelim.

pinkzone
14-09-05, 22:24
Bir Türlü Isınamadım Bu Diziye.. :(

mizrak_tutucu
14-09-05, 22:26
Bu dizi muhtemelen serin sonbahar ve kış ayları yerine, sıcak yaz sezonunda yayınlanmalıydı. Serin serin iyi gelirdi o zaman :)

irem-e
15-09-05, 09:49
Bu dizi muhtemelen serin sonbahar ve kış ayları yerine, sıcak yaz sezonunda yayınlanmalıydı. Serin serin iyi gelirdi o zaman :)
bencede yaz dizisi havasinda bu dizi bakalim tutunursa bir care bulurlar herhalde

forgetmenot
15-09-05, 11:57
Şöyle bir düşününce, belki bir problem de; çok olay,çok kişi olması.Hepsinin
hikayesi, birarada,hemen ilk bölümde seyirciye aktarıldı.Oysa zamana yayılabilirdi.İlk bölümde Misi'nin okul serüveni daha akıllıca sebeblere dayandırılıp,adadaki sevgilisiyle ayrılığı da daha az sentimental diyaloglara dayandırılsaydı,daha iyi olurdu.Bundan sonra,bu kadar dizi enflasyonu içinde,Misi en ufak bir sakilliği kaldırmaz diye düşünüyorum.Bunca emeğe yazık olmasın,dizi daha da güzel ve uzun soluklu olsun.

mizrak_tutucu
15-09-05, 12:10
Muhtemelen giriş bölümünü ve karakterlerin tanıtımını uzun tutarsak (Bkz Kapıları Açmak, Rüzgarlı Bahçe) düşük reyting alırız telaşına düşüp, çok sayıda hikayeyi aynı anda anlatma telaşına düştüler. Bu da, hikayelerin yarım yamalak anlatılmasına yol açtı ve yine aynı sonucu dogurdu.

Çok kişi ve olayın kendi başına sorun oldugunu dusunmuyorum. Ekibin uyumu yakalaması ve hikayelerin anlatımı üzerinde kafa yormaları daha önemli. Hikayelerin hangi öncelik sırasıyla ve nasıl anlatacaklarını tam çözememiş gibiler. Aslında ellerinde helva yapacak malzeme var, tüm mesele helvayı nasıl yapacakları konusunda biraz daha gayret göstermelerinde.

irem-e
15-09-05, 12:31
bence zamanla hersey yerine oturur bir iki haftaya iyice netlesir olaylar
kadro bana kalabalik gibi geldi dediginiz gibi mesela onurun karisiyla vurdugu adam ilk bolumden cikmalari lazimdi diye dusunuyorum ben olmediklerini soyleyip isi bitirebilirlerdi ...

irem-e
15-09-05, 17:55
FOTO1 (http://www.misi.tv/fotograflar/_dsc0059.jpg)
FOTO2 (http://www.misi.tv/fotograflar/_dsc0259.jpg)

irem-e
15-09-05, 18:00
FOTO3 (http://www.misi.tv/fotograflar/Dsc_0075.jpg)
FOTO4 (http://www.misi.tv/fotograflar/_DSC0844.jpg)
FOTO5 (http://www.misi.tv/fotograflar/_DSC0842.jpg)

_butterfly_
16-09-05, 16:50
misininn resmii web sitesi açılmışş....

buyrunn ;)))))

TIKLA (http://www.misi.tv)

pinkzone
16-09-05, 17:51
Vatan Gazetesi Yüksel Aytuğ

http://img55.imageshack.us/img55/5695/image13jx.jpg

forgetmenot
16-09-05, 19:29
Çok doğru bir saptama!Yüksel Aytuğ'un bu konuyu yazması iyi olmuş.

mizrak_tutucu
16-09-05, 23:03
"Hadi Kızlar Okula Kampanyası" önemli bir kampanya ama açıkçası Misi dizisinin bu konuda yanlış bir mesaj verdigini düşünmüyorum. Artistik özgürlük diye bir şey de olmalı, sonuçta bu dizi tekil bir örnek verdi. Söz konusu tecavüz türü olaylar da hiç olmuyor degil. Türkiye'de de "date rape" vakaları görülüyor. Türkiye'de hiç bir kimseyi tedirgin etmeden bir şey anlatmak mümkün degil gibi gözüküyor. Bir reklamdan sonra ayaga kalkan hamamcıları anımsayın.

Bunun ötesinde "Hadi Kızlar Okula/Kardelenler" projesi, kız çocuklarının temel ilk ögretim okullarına gönderilmesini hedefleyen bir proje. Bu jenerasyonun kızları üniversiteye gidene kadar daha 8-10 yıl geçecek.

Ebeveynlere hiç sorun olmadıgı mesajını vermenin de dogru oldugunu dusunmuyorum. Her proje gibi bu projenin de aksayan tarafları var. Hepimiz aman bu projenin kutsal amacına zarar gelmesin diye soru sormaktan ve aksine bilgi vermekten çekindigimiz için, projenin/kampanyanın kolayca çözülebilecek sorunlarını da çözmüyoruz.

Bu kampanyanın önemli oldugunu dusunuyorum ama bu projenin surdurulebilirlik oranlarını, okula kayıt olan kizların ne kadar süre okula gittiklerini hiç sorguladınız mı? Bir dizideki detayın zararını sorgulamadan önce, bu projelerin aksak noktalarını da sorgulamak lazım diye dusunuyorum.

Proje "nihai amacı açısından" çok önemli bir amaca hizmet eden soylu bir proje olarak görüldügü için bu konuların medya tarafından hiç sorgulanmadıgının farkında mısınız? Kardelenlerin gönderildigi Yatılı Bölge İlkögretim Okulları'nda altı-yedi yaşında çocukların ne kadar ciddi adaptasyon sorunları yaşadıklarından haberdar mısınız? Medya bu soruları hiç sormuyor ve bu konuyu "kamusal yarar" adına hiç sorgulamıyoruz.

Yüksel Altug'un uyarısının geçerli olacagı vakalar gibi bu konularında sorgulanması gerektigine inanıyorum Yazdıklarım da konunun hiç tartışılmayan başka bir yönü. Gelebilecek eleştirilere karşı şimdiden cevap vereyim, Kardelenler kampanyasını destekliyorum, ama bu soruların da sorulması gerektigine inaniyorum.

michelle
16-09-05, 23:04
Yeni Bölüm Resimleri...

http://img242.imageshack.us/img242/6484/ms3xr.jpg

http://img242.imageshack.us/img242/7579/dsc09106ye.jpg

michelle
16-09-05, 23:06
http://img242.imageshack.us/img242/7677/dsc10732ps.jpg

http://img242.imageshack.us/img242/818/dsc10863nl.jpg

ÇİLEK
19-09-05, 15:13
bence bu dizi güzel ama başroldeki kız birde eski sevgilisi daha farklı kişiler olmalıydı.

sepeto2002
20-09-05, 09:53
bence bu diziyi kaldirsinlar artik, zaten can cekisiyor.. hic zorlamaya gerek yok. Dolunay gelsin yerine!!

MasalTeam
20-09-05, 16:28
bence bu diziyi kaldirsinlar artik, zaten can cekisiyor.. hic zorlamaya gerek yok. Dolunay gelsin yerine!!

Bu dizinin reytingleri hicte fena degil.Orta düzeyde yeterli.Zamanla kitlesi olusucak :) Bu dizi kalksa bile Dolunay yerine gelmez bundan emin olabilirsin.Ama dedigim gibi bu dizi can cekismiyor ;) Bence kaliteli iyi bir yapim

irem-e
20-09-05, 21:17
bence guzel bir bolumdu taslar yerlerine oturmaya basaladi hikaye daha yeni basliyor bence ...

first lady
21-09-05, 07:48
bence de şans vermek lazım.sonuçta daha 3.bölüm ve olaylar yeni başlıyo.

gul_solmaz
21-09-05, 09:52
arkadaslar,misi ada'da oynuyo..ada hangi ada? nerede yer aliyo bu dizi?..baktim cok guzel ya,,hic adayada benzemiyo dogrusu..

shenaie
21-09-05, 12:16
Foça'da çekiliyor. Bir ada değil. Çok güzel bir yerdir.

sisley
21-09-05, 15:26
total

1 ALIYE [NET] Serials Turkish ATV 21:41 13.80 39.60
2 BUYU (T.S) [NET] Film Turkish KAND 21:53 6.80 21.00
3 DAVETSIZ MISAFIR [NET] Serials Turkish SHOW 20:07 6.80 19.90
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast SHOW 18:54 6.50 28.70
5 EMRET KOMUTANIM (TKR) [NET] Serials Turkish SHOW 21:56 5.10 15.60
6 MISI [NET] Serials Turkish ATV 20:01 5.00 14.90

a/b

ALIYE [NET] Serials Turkish ATV 21:41 14.90 47.10
2 OZEL HAT [NET] Weekly Magazines ATV 23:22 6.50 29.10
3 BUYU (T.S) [NET] Film Turkish KAND 21:53 6.40 21.10
4 DAVETSIZ MISAFIR [NET] Serials Turkish SHOW 20:07 6.10 21.50
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast SHOW 18:54 4.90 25.10
6 MISI [NET] Serials Turkish ATV 20:01 4.30 15.60

ratingler iyi bence bu dizi kalkmaz herneladar ben izlemesemde izleyenler var demekki

nisan_kerem
23-09-05, 16:36
Bu dizinin reytingleri hicte fena degil.Orta düzeyde yeterli.Zamanla kitlesi olusucak :) Bu dizi kalksa bile Dolunay yerine gelmez bundan emin olabilirsin.Ama dedigim gibi bu dizi can cekismiyor ;) Bence kaliteli iyi bir yapim
bence de kaliteli bir yapım aşk oyunundan sonra izlediğim tek dizi......

nisan_kerem
23-09-05, 16:37
total

1 ALIYE [NET] Serials Turkish ATV 21:41 13.80 39.60
2 BUYU (T.S) [NET] Film Turkish KAND 21:53 6.80 21.00
3 DAVETSIZ MISAFIR [NET] Serials Turkish SHOW 20:07 6.80 19.90
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast SHOW 18:54 6.50 28.70
5 EMRET KOMUTANIM (TKR) [NET] Serials Turkish SHOW 21:56 5.10 15.60
6 MISI [NET] Serials Turkish ATV 20:01 5.00 14.90

a/b

ALIYE [NET] Serials Turkish ATV 21:41 14.90 47.10
2 OZEL HAT [NET] Weekly Magazines ATV 23:22 6.50 29.10
3 BUYU (T.S) [NET] Film Turkish KAND 21:53 6.40 21.10
4 DAVETSIZ MISAFIR [NET] Serials Turkish SHOW 20:07 6.10 21.50
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast SHOW 18:54 4.90 25.10
6 MISI [NET] Serials Turkish ATV 20:01 4.30 15.60

ratingler iyi bence bu dizi kalkmaz herneladar ben izlemesemde izleyenler var demekki
ewet mesela ben....

gul_solmaz
23-09-05, 21:48
Foça'da çekiliyor. Bir ada değil. Çok güzel bir yerdir.

guzel oldugu kesin fakat neden ada diyolar anlamadim ya..neyse buyuk begeniyle izliyorum diziyi -xxx-

emoss
24-09-05, 12:09
Ben sahsen hic beyenmedim diziyi :D

forgetmenot
24-09-05, 12:52
Niye bitsin,bitmesin yaa!Eksikleri tamamlayıp,toparlanırlar belki!

MasalTeam
28-09-05, 12:38
1 ALIYE [NET] ATV 13,00 36,40
2 SIRLAR DUNYASI [NET] STV 6,50 17,60
3 EMRET KOMUTANIM (TKR) [NET] SHOW 5,90 17,20
4 DAVETSIZ MISAFIR [NET] SHOW 5,70 16,20
5 YUZUKLERIN EFENDISI ''IKI KULE'' (Y.S) [NE KAND 5,20 15,40
6 MISI [NET] ATV 5,20 14,80

A/B

1 ALIYE [NET] ATV 15,10 44,60
2 DAVETSIZ MISAFIR [NET] SHOW 6,10 19,70
3 OZEL HAT [NET] ATV 6,00 28,40
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,90 23,80
5 MISI [NET] ATV 4,90 16,20

Reytingler ne iyi ne kötü , orta düzeyde ilerliyor :)

irem-e
28-09-05, 20:11
dunku bolumu uyduda bir problem oldugu icin duzgun seyredemedim ama genel olarak iyi bir bolumdu...

irem-e
28-09-05, 20:13
MİSİ'nin 5. bölümü 4 Ekim Salı akşamı saat 20:00 'de ATV ekranlarında...

MİSİ 5.BÖLÜM ÖZETİ

Belediye başkanı Vedat Ahmet'e şarapların steril yapılmadığını söyleyerek üzümlere el koyar. Üzümler teste tabi tutulacaktır.
Ada esnafı başkanın üzümlere el koymasına tepki gösterir.
Misi ertesi sabah başkanla konuşmaya gider.
Yosun Hasan'a Misi'yle yakınlaştığı için tavırlı davranır.
Yani baba yavaş yavaş iyileşmektedir. Süheyla onun için alışverişe gider.
Vedat Süheyla ile konuşmaya gider. Süheyla'dan arazisini ister.
Mustafa hesapsızca para harcamaya başlar. Bu suç ortaklarının hoşuna gitmez.
Başkan Vedat test sonuçlarını almıştır. Ahmet'in evine gider.
Ahmet Misi ve Onur'a düğün yapmak ister. Bu kez evlenme cüzdanını kendi vermek istemektedir.

MasalTeam
05-10-05, 11:27
4 EKİM 2005 SALI

1 ALIYE [NET] ATV 11,50 33,40
2 80 GUNDE DEVRIALEM (Y.S) [NET] KAND 6,50 19,20
3 SIRLAR DUNYASI [NET] STV 5,40 15,60
4 INCE INCE YASEMINCE [NET] TGRT 5,10 16,10
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,40 18,00
6 ATV SPOR HABERLERI ATV 4,30 15,10
7 SPOR GUNDEMI KAND 4,00 13,90
8 EMRET KOMUTANIM (TKR) [NET] SHOW 4,00 13,40
9 MISI [NET] ATV 4,00 12,40

A/B

1 ALIYE [NET] ATV 13,90 42,80
2 80 GUNDE DEVRIALEM (Y.S) [NET] KAND 6,10 21,10
3 ATV SPOR HABERLERI ATV 4,60 20,20
4 OZEL HAT [NET] ATV 4,30 22,90
5 MISI [NET] ATV 4,00 15,00

Belkide insanlar "KINALI KAR ve MELEKLER ADASI"sindan sonra Osman Yagmurdereli dizilerini izlemekten korkuyordur.

Bu arada bu basliga hic yazi yazilmamasi reytingleri dogruluyor...
Yayindan kaldirilabilir.Herseye hazir olmak gerekli

mizrak_tutucu
05-10-05, 11:36
Melekler Adasından sonra Osman Yagmurdereli olmasa bile Nuran Devres ekolune karşı dusuncelerim daha da keskinleşti. Duygularımı ise derin bir antipati olarak açıklayabilirim. Misi'nin karşısında Güz Yangını'nın olması dizinin şanssızlığı. Dizinin son bolumlerini izlemedim. İlk uc bolumu oturmamıstı. Simdi durumu nedir bilemem. Seyirciyi ilk kaç bolumde yakalayamayan dizilerin sansı olmuyor. Ilk bolumleri reyting almayan diziler, bir kaç seyirciyi acayip etkileyip "agızdan agıza" (word of mouth) yayıldıgı icin daha sonra reytingleri yukseltiler. Bu dizi kendine yeterince fanatik ve baglı bir kitle yaratamadıysa yayından kalkma olasılıgı yuksek. Kanlı Dugun ve Maki de sırada olsa gerek. Yeni sezon dizileri sapır sapır gidiyor. Altı diziden (Misi, Kanlı Dugun, Ruzgarlı Bahçe, Guz Yangını, Beyaz Gelincik, Maki) sadece Guz Yangını ve Beyaz Gelincik ayakta kalacak gibi gozukuyor. Sitcomlarda durum biraz daha farklı. Bu kadar dizi gittigine gore yapımcıların ve kanalların kulahlarını onune koyup, dusunmeleri ve nerede yanlış yaptıklarını anlaması lazım. Ben dogru dizilerle ortaya cıksalar dizi katliamının bu boyutlara ulaşmayacagini saniyorum.

MasalTeam
05-10-05, 11:40
Melekler Adasından sonra Osman Yagmurdereli olmasa bile Nuran Devres ekolune karşı dusuncelerim daha da keskinleşti. Duygularımı ise derin bir antipati olarak açıklayabilirim. Misi'nin karşısında Güz Yangını'nın olması dizinin şanssızlığı. Dizinin son bolumlerini izlemedim. İlk uc bolumu oturmamıstı. Simdi durumu nedir bilemem. Seyirciyi ilk kaç bolumde yakalayamayan dizilerin sansı olmuyor. Ilk bolumleri reyting almayan diziler, bir kaç seyirciyi acayip etkileyip "agızdan agıza" (word of mouth) yayıldıgı icin daha sonra reytingleri yukseltiler. Bu dizi kendine yeterince fanatik ve baglı bir kitle yaratamadıysa yayından kalkma olasılıgı yuksek. Kanlı Dugun ve Maki de sırada olsa gerek. Yeni sezon dizileri sapır sapır gidiyor. Altı diziden (Misi, Kanlı Dugun, Ruzgarlı Bahçe, Guz Yangını, Beyaz Gelincik, Maki) sadece Guz Yangını ve Beyaz Gelincik ayakta kalacak gibi gozukuyor. Sitcomlarda durum biraz daha farklı. Bu kadar dizi gittigine gore yapımcıların ve kanalların kulahlarını onune koyup, dusunmeleri ve nerede yanlış yaptıklarını anlaması lazım. Ben dogru dizilerle ortaya cıksalar dizi katliamının bu boyutlara ulaşmayacagini saniyorum.

Güz Yangininin durumu Misidende kötü.Bence yeni dizilerden bir tek Beyaz Gelincik cok sansliydi.

mizrak_tutucu
05-10-05, 11:45
Buna şaşırdım. Güz Yangını'nın oldukça sıkı bir takipçi kitlesi var. Reytingleri hala toparlanmadı demek. Sadece ilk iki bolumu duzenli seyrettigim icin durumu konusunda cok fazla fikir beyan edemiyorum. Ama bana iyi bir dizi gibi gelmişti.

Beyaz Gelincik dizisinin senaryosu ve yapım kalitesi, oyuncuları iyi. Promosyon yönünden de şanslı oldukları da bir gerçek. Promosyon olmasaydı, her bolümüne tonlarca para harcandıgı belli olan bir diziyi istenen reytinglere ulaşana kadar ayakta tutabileceklerinden emin degilim. Yapımcı iyi anlaşma yapmış anlaşılan. ATV ve Show sütten çıkma ak kaşık degil ama dizilerinin arkasında Kanal D'den daha fazla durdukları kesin.

nazmemoli
05-10-05, 12:25
Güz Yangininin durumu Misidende kötü.Bence yeni dizilerden bir tek Beyaz Gelincik cok sansliydi.

BİR DE BELALI BALDIZ BENCE:p :p :p

first lady
05-10-05, 13:24
ama belalı baldız pek değerlendiremedi o şansı bence.maki ondan çok daha iyi

stormy
06-10-05, 04:48
Misi diye de Yosun diyede isimler daha once hic duymadim?Nereden bulmuslar :cool:

mizrak_tutucu
06-10-05, 08:58
Ben bir iki Yosun tanıdım. Misi özgün bir isim olsa gerek. Sadece bir-iki kişinin ismi olan adlar var, yaygın degil ama var. Bu tur isimlerin en iyi bilinen örneği Tardu olsa gerek.

Beyaz Balina
06-10-05, 10:28
Dizinin 5.Bölümünü İzleyebildim Güzel Bir Dizi Ama Biraz Aşk Oyunu Dizisinden Alıntı Gbime Geldi 20.Bölümde bitirsinler

_butterfly_
06-10-05, 14:09
MİSİ'nin 6. bölümü 11 Ekim Salı akşamı saat 20:00 'de ATV ekranlarında...

MİSİ 6.BÖLÜM ÖZETİ

Misi babasına alelacele toplandıkları için evlilik cüzdanlarını İstanbul'da unuttuklarını söyler.
Yosun Hasan'la evleneceği için çok heyecanlıdır. Hasan'a adada bir evin boşalacağından bahseder.
Yani Süheyla'ya kırgındır. Eve dönmez.
Ahmet'in mahzende olmasını fırsat bilen Misi ve Onur adada gezmeye giderler.
Selim Hasan'a Yosun'u istemek için bir büyüğü ile gelmesini söyler.
Mustafa'yı suç ortağı arkadaşları bir depoya kilitlemiştir.
Ahmet düğün yapmakta ısrarlıdır. Evin bahçesinde bir düğün yapmaya karar verir.
Başkan Vedat Süheyla'nın yanına gider. Süheyla onu bir yere götürür.
Ayşe Mustafa'yı Mümtaz'ın dükkanına girerken gördüğünü Misi'ye anlatır.
Onur sabaha karşı evden kaçmaya karar verir.

mizrak_tutucu
06-10-05, 14:17
11 Ekimde yayınlanacak bolumun ozetini 5 gun onceden yayınladıkları için yapımcıları takdir ettim. Son gune kadar bekleyen yapımcılara sinirleniyorum.

forgetmenot
06-10-05, 15:29
Misi'yi seyrettikce, bazı oyuncuların aşırı mimikler kullanmaları beni rahatsız etmeye başladı..En bariz rahatsızlık veren,Misi'nin yakın kız arkadaşı,hani erkek arkadaşını emanet ettiği.Artık senaryodan mı, bayan oyuncunun rolü abartılı yorumlayışından mıdır nedir, bilmiyorum.Kıskançlığını,erkeğinin aşkını elde edememişliğini çok kısır bir yorumla,'elinden şekeri alınmış,şımarık kız çocuğu'çerçevesinde verebiliyor.Özellikle sesini çok tiz tonda kullanıyor,ayrıca sesinde gereksiz iniş çıkışlar, aşırılıklar var.Çocuk evlenme teklif etmeye geldiğinde sevinci de çok suni ve abartılıydı,tiyatro sahnesindeymiş gibi, büyük hareketlerle oynuyor,bence dizide sırıtıyor.Beni bir seyirci olarak,dizide onun başına gelen hiç bir olay, ister sevindirici olsun ister üzücü, hiç alakadar etmiyor,inandırıcı gelmiyor.Oysa dizide ne büyük ustalar var.Misi'nin büyükannesi,büyükbabası,özellikle hayırsız abiyi oynayan Hakan Bilgin'den(bence çok doğal oynayan,iyi bir oyuncudur kendisi)daha bir çok ustadan neler neler öğrenebilir!

stormy
07-10-05, 04:52
Misi adını az bulunur bir siyah üzüm cinsinden alan güzel bir genç kız olan Misi’nin hikayesini konu alıyor.

Misi bir uzum cinsiymis yani :cool:

michelle
08-10-05, 04:35
http://img106.imageshack.us/img106/9052/dsc09103uq.jpg

http://img106.imageshack.us/img106/3753/dsc10600ab.jpg

michelle
08-10-05, 04:37
http://img106.imageshack.us/img106/7955/dsc10739vd.jpg

http://img246.imageshack.us/img246/8868/dsc10863xm.jpg

michelle
08-10-05, 04:38
http://img106.imageshack.us/img106/8892/dsc11091bb.jpg

michelle
08-10-05, 04:39
Yeni Bölüm Resimleri...

http://img246.imageshack.us/img246/7223/dsc14612rb.jpg

http://img106.imageshack.us/img106/790/dsc15963me.jpg

michelle
08-10-05, 04:40
http://img246.imageshack.us/img246/4798/dsc18131pq.jpg

http://img106.imageshack.us/img106/8642/dsc18346lo.jpg

first lady
10-10-05, 17:01
bu salı belalı baldız var.misiye noldu bilen varmı?

kanin
10-10-05, 20:56
Misi "sirke" oldu...

sisley
11-10-05, 10:01
eet sanıırm misi de bitti yazık hepsi teker teker gidiyoo yeni dizilern

mizrak_tutucu
11-10-05, 13:38
Kurtlar Vadisine karşı işi çok zor.

forgetmenot
11-10-05, 14:00
Oysa o kadar değişik yaş gurubundan seyircisi var ki!Çevremden gözlediğim kadarıyla ;yanlızca genç yaş gurubundan değil,mesela 40 yaşını devirmiş, şehirde yaşayan ama içten içe tarım'a,bahçe işine özlem duyan,veya aile kökleri hala köyde yaşayan,bilhassa erkek ve kadın bir çok tutkunu var.

mizrak_tutucu
11-10-05, 14:12
Belki geçen sene Gumuş'un yaptıgı gibi, mafya dizisi seyretmek istemeyenler icin uygun bir alternatif oluşturarak ayakta kalmayı başarır. Acıklı olan duzelme kaydetse de dizinin hala oturmamış olması.

denizinsevgisi
11-10-05, 14:17
Kurtlar Vadisiyle çakışması köyü olmuş, Belalı Baldız'ı Misi'nin yayın saatine almışlar, Belalı Baldız pazar akşamı da sevilerek seyrediliyordu, niye böyle bir şey yaptılar anlamadım. Anlayanlara duyurulur.

mizrak_tutucu
11-10-05, 14:21
Belalı Baldız Salı gunu saat 20:00'de yayınlanıyor. Misi Persembe 21:45'te yayınlanacakmış.

MasalTeam
12-10-05, 11:08
Belki geçen sene Gumuş'un yaptıgı gibi, mafya dizisi seyretmek istemeyenler icin uygun bir alternatif oluşturarak ayakta kalmayı başarır. Acıklı olan duzelme kaydetse de dizinin hala oturmamış olması.

Kurtlar Vadisi gibi bir dizinin karsisina konmasi Misi dizisine bir hakarettir.Bence Misi Kurtlar Vadisinden daha fazla izlenmeyi hak ediyor.Ama bizim ülkemizde genelde haksiz olan kazanir :) Yazik oldu.Devam ettigi sürece ben izleyecegim ama Canli Hayatlar ve Kurtlar Vadisi varken Misinin izlenmesi hayal olur.

MasalTeam
14-10-05, 11:50
23 MISI [NET] ATV 2,80 8,90

A/B

19 MISI [NET] ATV 3,30 9,50

Bu dizi bu reytingi hak etmemisti.Dün aksam Mafya dizisinin ambargo koydugu ekranda Misiyi keyifle izledim.Ask Oyunu izleniyorsa, bu dizi neden Sali geceleri izlenmedi anlam veremedim.Artik devam edecegini sanmiyorum

ÇİLEK
14-10-05, 14:39
aslında güzel bir dizi ama oyuncu seçimleri yanlış misinin sakallı eski sevgilisi mesela başka adammı bulamadılar birde bütün kızlar ona hayran orda başka erkek yok herhalde miside güzel kız ama soğuk sevdirmiyor kendini

forgetmenot
14-10-05, 15:02
Misi'nin bu haftaki bölümünde ,Hasan'ının evlenme teklif ettiği Yosun, uyarılarımızı duymuş galiba,aşırılıklarından vazgeçmişe,nispeten normale dönmüşe benziyordu.Dublajını da daha iyi yapmış,artık cırlamıyordu sesi.Ben,Hakan Bilgin'i,belki başrol oynamadığı için pek farkedilen bir oyuncu değil ama, özellikle kaçırılma sahnelerinde, dikkatle izledim.Bir kere, çok düzgün,disiplinli bir oyuncu,görevini, hakkını vererek yapıyor.Kendisini tiyatro sahnesinde de seyretmek isterim.Adam çok iyi oyuncu vallahi!Bu arada,başroldeki kadın ve erkek oyuncularımız, ortalamanın üstünde uzun boylu ve gösterişli oldukları için,kullandıkları yatak odası, onlara fiziken dar geliyordu.Yetkin D'nin, neredeyse başı tavana değiyordu,hareket kabiliyeti kısıtlıydı,bu yüzden, iyi kamera görüntüsü verilemiyordu.İyi olmuş, bu bölüm, odayı değiştirmişler.

_butterfly_
14-10-05, 16:13
MİSİ'nin 7. bölümü 20 Ekim Perşembe akşamı saat 21:45 'de ATV ekranlarında...

MİSİ 7.BÖLÜM ÖZETİ

Misi Onur'un kaçmaya çalıştığını anlamıştır. Durumu kurtarmaya çalışır.
Hasan Mustafa'yı baygın halde bulmuştur. Onu evine götürür.
Mümtaz Başkana Ahmet'in üzümlerinin incelenmesinde hile yapması gerektiğini söyler. Başkan Vedar çok sinirlenir ve onu kovar.
Misi Mustafa'ya gece Mümtaz'ın dükkanına girerken görüldüğünü söyler.
Vedat Süheyla'ya adaya tatil köyü yapmak isteyen iş adamı için düzenlenen yemeğe beraber gitmeyi teklif eder.
Hasan nişan yüzüğü almak için kuyumcudadır. Misi ona teşekkür etmeye gelir.
Mustafa Onur'un gerçek karısı ile olan düğün resmini bir gazetede görür.
Süheyla Vedat'la yemeğe gider. Mümtaz ve diğer üyeler eşleri ile oradadır. Süheyla işadamını görünce şok olur

_butterfly_
21-10-05, 16:22
MİSİ'nin 8. bölümü 27 Ekim Perşembe akşamı saat 21:45 'de ATV ekranlarında...MİSİ 8.BÖLÜM ÖZETİ

Mustafa gazetede bulduğu resmi Onur'a gösterir. Onur şok olmuştur. Mustafa Onur'un açığını bulmanın zevkini çıkarmaya kararlıdır.
Selim ve başkan restoranda bütün gece dertleşirler. Selim Hasan'ın kafasının karışık olduğunu ve kızını terk edebileceğini düşünmektedir.
Misi Onur'u aramaktadır. Hasan'la karşılaşır.
Mustafa soygundan sıyrılmanın yollarını aramaktadır. Mümtaz'a bir teklifte bulunur.
Süheyla Aysel'i arayıp Hüseyin'in adada olduğunu söyler.
Onur köşeye sıkıştığını düşünmektedir. Misi'ye gideceğini söyler.
Ahmet küçük kızı Ayşe'nin de ablası gibi İstanbul'da okumasına karşıdır. Bu durum Ayşe'yi üzer.
Mümtaz Mustafa'ya inanmadığını teklifini bir şartla kabul edeceğini söyler.

sezinti
26-10-05, 21:20
GÜZEL OYUNCU AYÇİN İNCİ, GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE DEDESİ BİLAL İNCİ'Yİ YİTİRİNCE BÜYÜK ACI YAŞAMIŞTI...
Ancak İnci daha bu ani ölümün etkilerini üzerinden atamadan ikinci bir şokla sarsıldı. Güzel oyuncunun rol aldığı 'Misi' isimli dizi yeterli reytingi alamadığı gerekçesiyle yayından kaldırıldı.

kaynak gecce.com

forgetmenot
27-10-05, 11:18
HAYIR,HAYIR inanmak istemiyorum bu habere!En pespaye diziler,Melekler Adası,Cennet Mahallesi vb asırlarca(!) sürer,Misi yayından kalkar.Daha detaylı bir bilgi alınabilse keşke.Belki, doğru değildir!

Irmak007
28-10-05, 20:37
insallah yayindan kaldirilmaz
haklisiniz en basit diziler devam ediyor ama bu dizi yayindan kaldirmak istiyorlar
umarim haber yalandir...

_butterfly_
29-10-05, 14:28
MİSİ'nin 9. bölümü 3 Kasım Perşembe akşamı saat 21:45 'de ATV ekranlarında...

MİSİ 9.BÖLÜM ÖZETİ

Hasan Misi'yi alevlerden korumaya çalışırken düşmesine neden olur. Durumu fark eden Onur koşarak yanlarına gelir. Misi'yi kucaklayıp hastaneye götürür.
Aile yangını söndürmeyi başaramamıştır. Herkes bağı kaybetmenin üzüntüsü içindedir. Hasan sağ kalmış bir filiz bulmaya çalışmaktadır.
Ahmet bağı Vedat'ın yaktırmış olabileceğini düşünen Mümtaz'ın kışkırtmasıyla hırsla Başkanlık binasına gider.
Süheyla eşyalarını toplamaktadır. O sırada Aysel arar. Ona işinin bittiğini döneceğini söyler.
Hasan olanlardan sonra her şeyden kendini soyutlamıştır. Balığa da çıkmamaktadır.
Mustafa yaptığından pişmandır. Mümtaz'ın verdiği parayı almak istemez.
Misi Onur'a artık gitmesi gerektiğini söyler.

sezinti
01-11-05, 17:24
Ayçin İNCİ başka yerde yok programında söyledi.
9. bölüm'den sonra dizi yayından kalkıyor.

sisley
01-11-05, 17:27
bende gazetde okudum dizi kalkmış yayından üzgünmüş ayçin inci

mizrak_tutucu
02-11-05, 12:36
Melekler Adası, Cennet Mahallesi ve Sihirli Annem dururken bu dizinin yayından kalkması abes. Forgetmenot'un yerinmesine katılmamak elde değil.

Öte yandan dizinin bu kadar bölümdür oynamasına rağmen hala oturmamış olduğu da bir gerçekti. Oyunculuklar ve senaryo zaman içinde ilerleme kaydetmiş olmalarına rağmen dizi hala çok eğreti duruyordu. Dizinin en önemli sorunu senaryo, tempo ve oyuncuların birbiriyle uyumundaki eksiklikti diye düşünüyorum. Bütün bu sorunların bu kadar bölüm içinde çözülmesi gerekirdi ama kimsenin çözecek enerjisi kalmamıştı veya çözmeye gönlü yoktu anlaşılan.

forgetmenot
06-11-05, 13:45
Sanırım son bölümü(9.bölüm)bayramdan sonra gösterecekler(bu iyi dilek tabii).Zaten esinlenilen orjinal film,yanlış hatırlamıyorsam,başroldeki erkek oyuncunun,tüm gerçekler ortaya çıkıp, karısından boşanmaya gidişiyle bitiyordu.Umarım son bölüm yarımyamalak bitmez de, Onur'un beni bekle Misi,seni seviyorum gibi romantik sözleriyle biter....(benimkide aç tavuk kendini darı ambarında sanır durumu.Daha son bölüm ortada yok,ben neler hayal ediyorum??)

EL DESDİCADO
06-11-05, 23:12
Sanırım son bölümü(9.bölüm)bayramdan sonra gösterecekler(bu iyi dilek tabii).Zaten esinlenilen orjinal film,yanlış hatırlamıyorsam,başroldeki erkek oyuncunun,tüm gerçekler ortaya çıkıp, karısından boşanmaya gidişiyle bitiyordu.Umarım son bölüm yarımyamalak bitmez de, Onur'un beni bekle Misi,seni seviyorum gibi romantik sözleriyle biter....(benimkide aç tavuk kendini darı ambarında sanır durumu.Daha son bölüm ortada yok,ben neler hayal ediyorum??)
bence öyle bile bitmeyecek.en azından böyle yayından kaldırılan dizilerin son bölümünde hikaye öyle yada böyle sonuca bağlansın diyecem ama benim kide bir hayal sanırım

trueblue
07-11-05, 19:06
Misinin uyarlandığı orjinal filmde A Walk in the Clouds'ta kızın babası bir festivalde onlara dini nikah yapıyordu.Sonra Adam kızı terk edip gidiyordu ama yolda yolda fikir değiştirip geri dönüyordu.O sırada üzüm bağlarında yangın çıkıyor adam görüyor, haber veriyor bağları söndürmeye çalışıyorlardı ama başaramıyorlar bütün bağlar yanıyordu. Sadece bir üzüm kütüğünün kökü sağlam kalmıştı.Kızın dedesini Anthony Quinn canlandırıyordu osağlam kökü çıkardı ve bütün bu gördüğünüz bağlar ailemizin avrudan getirdiği bir asmadan yetişmişti bu kökten yeni bağlar yetiştirebiliriz dedi.
Zaten Misi o filmden uyarlanan ikinci dizi ilki Mahzun Kırmızıgül'ün oynadığı Zalim'di.Ama o dizinin senaryosu esaslı saçmalamıştı.Mahzun Kırmızıgül'ü kiralık katil yapmışlardı peşinde de bir sürü salak suçlu senaryo inanılmaz ötesi kötüydü.

_butterfly_
08-11-05, 14:58
ewt arkadaslarr sizii bi üzüvcüü haberimmm warr amaa öncelikle...fragman1 gördümmm misi ile onurr gelinlik giymislaerdii..dierleri zatenn yukar1dakii özetlee ayn11..nese kötü haberee gelimm..zatenn sonn bölümm nbirde yay1n saatiii çarsamba günü yane yar1n sa:23.30 da:( :(

cenkiss
10-11-05, 02:41
çalıntı senaryo ile yapılmış bir diziyi daha halka seyrettirmeyi başardılar. gülerek izledik, sahneler ne kadar sakil duruyordu, özellikle, hasat zamanı yapılan tören, bağ yangını sahnesi, ve daha niceleri...korsana hayır diyenler, mücadeleye önce senarist korsanlardan başlamalı bence...

Ebr0e
10-11-05, 03:24
çalıntı senaryo ile yapılmış bir diziyi daha halka seyrettirmeyi başardılar. gülerek izledik, sahneler ne kadar sakil duruyordu, özellikle, hasat zamanı yapılan tören, bağ yangını sahnesi, ve daha niceleri...korsana hayır diyenler, mücadeleye önce senarist korsanlardan başlamalı bence...

hangi senaryodan calinti???

cenkiss
10-11-05, 03:29
hangi senaryodan calinti???

alfonso arau'nun yönettiği 1995 yapımı film.
keanu reeves, anthony quinn gibi oyuncuların yer aldığı film napa vadisinde geleneksel şarapçılık yapan aile ve olaya tesadüfen katılan keanu arasında gelişir.
şarapçılık yapan ailenin kızı okuduğu şehirden dönerken otobüste rastlar keanuya, ailesine arkadaşlık ettiği gençle evleneceğini mi evlendiğini mi ne söylemiştir, ancak bu evlilik gerçekleşmemiştir. tutucu ailesinin hışmından korkan genç kız asker olan ve izne çıkıp ailesinin yanına gitmekte olan keanuya geçici bir süre için kocası rolünü yapmasını teklif eder. ve olaylar gelisir
bağda çıkan yangın ve üzümlerin üzerinde yapılan dans unutulmz sahnelerindendir.

tvrehberi
10-11-05, 20:22
bahsettiğin filmi bilmiyorum ama bence güzel bi hikaye.çok da kötü bi yapım değildi.nasıl bitti?izleyemedim.normal bölüm sonu muydu ilk göz ağrısı gibi yoksa hikayeyi bi sonuca bağladılar mı??

yelken99
18-11-05, 11:42
Arkadaslar ATV sürekli yabancı filimlerin senaryolarını, dizi haline getirip getirip
sunuyor. Gecen sezon Bir Istanbul Masalı tuttu (biliyosunuz o da Harrison Ford'un Sabrina'sından kopyalanmıstı) diye bu sefer de bu filmi düzenlemisler ama tutmadı...Yaratıcı olmak yerine kopyalamak kolay tabi...

Melisa2000
18-11-05, 14:10
Arkadaslar ATV sürekli yabancı filimlerin senaryolarını, dizi haline getirip getirip
sunuyor. Gecen sezon Bir Istanbul Masalı tuttu (biliyosunuz o da Harrison Ford'un Sabrina'sından kopyalanmıstı) diye bu sefer de bu filmi düzenlemisler ama tutmadı...Yaratıcı olmak yerine kopyalamak kolay tabi...

sabrina filmi ilk kez 1950li yıllarda çevrildi humprey bogart (selim), audrey hepburn (esma) ve william holden (demir) oynuyordu. ;)

ayrıca truebluenun yazdığı film özeti misinin taklit edildiği filmin sonunu anlatıyordu.

MasalTeam
02-12-05, 12:16
Baslik eski diziler bölümüne tasinmistir.

Saygilarimla ;

Dizifilm.com Moderatörü

MasalTeam

onur29
06-01-06, 11:25
evet güzel bir diziydi oyuncuları ve mekanı da çoık güzeldi ama o da reyting kurbanı oldu

tractus
06-01-06, 11:38
Ne yazık ki bu dizi de diğer birçoğu gibi yayından kaldırıldı.Hem de sonu getirilmeden yarım yamalak bırakıldı.Keşke bir sonu bağlansaydı.Artık yeni bir diziyi izlemeye başlarken bu da mı yayından kalkacak diye korkuyorum.

iboiboibo
10-01-06, 12:22
arkadaşlar osman yağmurderelinin dizilerinin yüzde 90ı tutuyordu. ama son dizilerini reytinge kurban vermeye başladı. hatası neydi anlamıyorum. misi çok güzel bir diziydi ama ne yazık ki 9.bölümde yayından kaldırıldı. misinin tutmamasının çok büyük bir sebebi var. diziyi kurtlar vadisiyle aynı gün ve saate koydular. iş mi bu yaptıkları. osman yağmurdereli buna nasıl razı oldu anlamıyorum. ayrıca osman yağmurdereli erkan petekkayanın başrol oynadığı köpek dizisinde başarılı olamadı ve 12. bölümde diziyi bitirdiler. osman yağmurderelinin "bu işte ben de varım" demesi için yepyeni mükemmel diziler hazırlaması gerekiyor.

ECE...:)
14-01-06, 13:58
yaa bu dizinin sano nas1 bittii bilen var m1 ??

iboiboibo
15-01-06, 14:43
yayından kaldırıldığı için belli bir sonu yoktur herhalde. başlangıçta ben de syrediyordum ama gittiler diziyi kurtlar vadisiyle aynı güne koydular. eee ben de seyretmedim tabiii.

iremgs
30-04-06, 20:40
bence misi güzel bir diziydi.konusu da güzeldi...

Freddie
18-07-06, 20:49
yaa bu dizinin sano nas1 bittii bilen var m1 ??

dizinin sonunda yetkindikinciler misiye olan aşkını söledi ama kavuşup kavuşmadığını göstermedi orda kestiler bir de ayş aldinçle ege aydan da kavuşmadı

onur29
19-07-06, 11:28
bu dizi foçada çekiliyodu çekimlerini izlemiştim çok eğlenceliydi dizide çok güzeldi ama kaldırdılar

Freddie
04-08-06, 18:53
fatih erkoçun dizinin jeneriğinde çalan misi şarkısı

http://**********.de/files/28185765/Misi.mp3.html

Freddie
02-10-06, 21:00
off ya u sezon benim en severek başladığım diziydi bu ayşegül aldinçi okadar çok seviorum anlatamam Ama malesef hiç göremiorum ne albümleri var ne dizileri :(

_denizcan_
19-11-06, 19:43
hiç izlemedim ama pişman oldum yetkin dikinciler oynuodu çünkü

gizem_89
19-11-06, 19:51
y.dikincilerin varlığından habersiz izlediğim içinnn ağzım kulaklarımda değğildi belki ama izlediğimi hatırlıyorumm

Freddie
19-11-06, 19:59
hiç izlemedim ama pişman oldum yetkin dikinciler oynuodu çünkü

zaten hep öyle olur arkım tıpkı Sözüm sadece sana değil ama ben bundan açıkçası pek hoşnut değilim Sevdiğiniz bir kişi baştan takip edilmeli sonradan tutan bir dizide oynadıktan sonra tüh yaa keşke eski dizilerini de izleseydim denmemeli

gizem_89
19-11-06, 20:08
baştan sevmemişiz demek ki ben öyleyim mesela geç farketmek böyle kötü oluyomuşş onu öğrendimm

-özgü_namal-
19-11-06, 20:11
bende bu diziyi izleyemediğim için pişman oldum çünkü o zamanlar yetkin dikincileri tanımıyordum şimdiki aklım olsa onun için izlerdim:icon_neut

Freddie
19-11-06, 20:14
peki dediğniiz gibi olsun benim de bu diziyi izlememin sebebi A Y Ş E G Ü L
A L D İ N Çti onu çok seviyorum hem de çok ayrıca her projesini takip ediyorum misi 2005 sezonunun en iyi dizisiydi reytingleri de çok iyiydi keşke bitmeseydi hikayesi mükemmeldi Ayşegül Aldinç ve ege Aydan'ın; Ayça İnci ve Yetkin Dikincilerin imkansız aşkları beni çok üzüyordu

gizem_89
19-11-06, 20:15
benide şimdiki aklım olsa izleerdim ileride gç forumunda böyle arkadaşlardan görücezz mesela

Freddie
19-11-06, 20:18
gç forumu ne anlamadım :)

-özgü_namal-
19-11-06, 20:29
gç forumu ne anlamadım :)

gözyası cetesi forumu

gizem_89
19-11-06, 20:49
türkçe mealiii ha madde bilmem kaç gözyaşı çetesini bilmeyenler şiddetle kınanırr açılımını yapmadım reklamolmasın diye odiziyi izlemeyenlerde y.dikincileri görmeyenlerde ileride öyle diycek demek istedim

Freddie
19-11-06, 20:50
vala bu defa da ben anlamadım kim kimi kınamış :)

senny
19-11-06, 21:33
Ben diziyi ilk bölümünden itibaren seyretmiştim.güzel bir diziydi.kanal biraz daha sabredip koymaya devam etseydi yükselişe geçerdi.yaz dizisi olduğu için bir çok kişi diziyi farketmedi tatil muhebbeti nedeniyle.ne yapalım bu saatten sonra elden bişi gelmiyor.

Freddie
19-11-06, 22:29
yaz dizisi diil ki ekimde başladı aralıkta bitti 9 bölüm sürdü reytingleri de ilk5e giriyordu ne alemi varsa atv gitti gitti kurtlar vadisinin karşısına aldı Yani diziyi resmen öldürdü

__gözde__
20-11-06, 09:49
yaz dizisi diil ki ekimde başladı aralıkta bitti 9 bölüm sürdü reytingleri de ilk5e giriyordu ne alemi varsa atv gitti gitti kurtlar vadisinin karşısına aldı Yani diziyi resmen öldürdü

biz diyoruz zaten atvnin yetkin dikincilerin oynadığı dizilere garezi var gözyası cetesindede aynısını yaptı:icon_evil :icon_evil :icon_evil

Freddie
09-12-06, 16:14
Eski bir oyundur bu ademle havvadan kalan
Sevgiyle başlayıp hüzünle son bulan
Birisi yalan söyler Yalan gerçek olur
Yalanlar parçasıdır ah bu oyunun
Gözyaşların akar aşk uzaktan bakar
Yalvarsan dön diye mesafeler uzar
Kalbimde sancılar küser tüm arzular
Gerçekleşmez olur mesafeler uzar

Bazen kolaydır aşk bazen yorar seni
Aşmak imkansız olur engelleri
Gözyaşarın akar aşk uzaktan bakar
Yalvarsan dön diye mesafeler uzar
Kalbimde sancılar küser tüm arzular
Gerçekleşmez olur mesafeler uzar

gizem_89
09-12-06, 16:23
biz diyoruz zaten atvnin yetkin dikincilerin oynadığı dizilere garezi var gözyası cetesindede aynısını yaptı:icon_evil :icon_evil :icon_evil

ayynen

yukardaki misinin şarkısımı yollayabilecek varsa özel mesajla sevinirim

Freddie
09-12-06, 18:01
ben de var upload edip sana linkini yolarım

gizem_89
09-12-06, 18:02
çoooooooooooook sağol

Freddy
15-07-07, 11:08
http://img412.imageshack.us/img412/3300/ayeglaldinhy5.jpg
Eylül 2005 ATV yeni yayın dönemi gecesinden

atom karınca
15-07-07, 18:07
zaten hep öyle olur arkım tıpkı Sözüm sadece sana değil ama ben bundan açıkçası pek hoşnut değilim Sevdiğiniz bir kişi baştan takip edilmeli sonradan tutan bir dizide oynadıktan sonra tüh yaa keşke eski dizilerini de izleseydim denmemeli

Sonuna kadar katılıyorum :)

Freddy
15-07-07, 18:56
Sonuna kadar katılıyorum :)

Teşekkür ederim arkadaşım :) Evet nedense uzun zamandır bi işin içinde olup hatta kaliteli işlerde bile yer aldığı halde farkedilmeyip ardından başka bir projede görüldüğünde projeyi ve içindekini çok sevip birden o kişinin aşığı olmak önceki projelerni takip etmediği için pişmanlık duymak bana özentilik gibi geliyor Özellikle de şarkıcı-fan ilişikisinde çok belirgin :)

atom karınca
15-07-07, 19:50
Teşekkür ederim arkadaşım :) Evet nedense uzun zamandır bi işin içinde olup hatta kaliteli işlerde bile yer aldığı halde farkedilmeyip ardından başka bir projede görüldüğünde projeyi ve içindekini çok sevip birden o kişinin aşığı olmak önceki projelerni takip etmediği için pişmanlık duymak bana özentilik gibi geliyor Özellikle de şarkıcı-fan ilişikisinde çok belirgin :)

Bi de o kişiyi hiçbir projesinde görmeyip de herhangi bir yerde herhangi biri gibi görüp de beğenenler olabilir :) :) Bu da başka bir seçenek :)

Freddy
17-09-07, 22:04
Bi de o kişiyi hiçbir projesinde görmeyip de herhangi bir yerde herhangi biri gibi görüp de beğenenler olabilir Bu da başka bir seçenek :)

Bunu tam anlayamadım :)

Resimlerin tamamı alıntıdır

http://img215.imageshack.us/img215/3536/2ww2ts6.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/2892/yuhhlfd0bs5.jpg
http://img474.imageshack.us/img474/8201/srfsi9ap2.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/9353/pdvd001ds5uz1.jpg
http://img219.imageshack.us/img219/3173/misi2ke3qj3.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/4928/ghdt9gx5.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/8130/asfl9il6.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/4601/3de0my6.jpg
http://img219.imageshack.us/img219/5981/xdmx2gj9.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/280/tgbjvl8yi5.jpg