Tüm Versiyonu Göster : Dizi Oyuncularıyla Güncel Hayatta Karşılaşırsanız Tepkiniz Ne Olur?

Sayfalar : 1 [2] 3

NİLYA
08-09-06, 23:23
ben çağkanı yolda görsem azım açık bakarım ona ay deliririm ne yapçam yaa

büşür
09-09-06, 07:54
gercekte mehmet ali nuroglu ile karsılasmıstım ilk basta sasırmıstım fakat tam farketince o gitmisti

462krmcmsinem
09-09-06, 23:24
ben donar kalırım herhalde ama sonuçta onlarda bizden biri ama yasemin ergeneyi görürsem hemn boynuna atlarım herhalde

forgetmenot
09-09-06, 23:50
Ben bir istediğimle karşılaşayım,bilirim ne yapacağımı!Çünkü, bence, insan bilinçaltında böyle bir durumu hayal edip,kendini o duruma hazırlıyor!

nilsude
10-09-06, 07:51
timuçin eseni görme ihtimalim sıfır olduğundan ben sıradan yani aynen yaşardım.gördüğümü varsayarsak paniklerdim,yanına bile gidemezdim.çok mesafeli biri,böyle hayran işlerini sevmiyor ya..

BeLGiNNN
10-09-06, 16:38
ben görsem heyeceandan birsey diyemem herhalde ama konusabilirsem imzalı resmini almaya calısırım ona sarılırım

zumrutuanka
10-09-06, 17:24
ben de dün güney koreli bir kaç kişi ile konuştum. onlar ile konuşmak bile bana heyacan verirken, her halde choi soo jong ile karşılaşacak olmam daha ilginç ve daha heyecan verici olurdu.

M€LİS
12-09-06, 10:51
ya ben o kdr da çok sewmediğim ama yine de beğendiğim birini görsem gayet normal gider konulur fotosunu çker imzasını alır gelirim örnek: demet akalın.. ama çağkan çulha, serkan şenalp, yağmur atacan, cenk gürpınar, keremcem, haluk piyes, gamze özçelik, dicle alkan, merwe boluğur, evrim akın, Brad Pitt(( imkansızlara geçelim)) Angelina Jolie, Jennifer Lopez vs.vs.. gibi ünlüleri grürsem o kdr sakin olabileceimi sanmıorm ya orda düşer bayılırım ya da bayılmanın sırası deil o kalabalığı aşş git çekebildiğin kdr fotosunu çek imzasını al sarıl öp fln derim kendi kendime,, ama sanırım bayılırım yni..:img-grin2 :img-grin2

HazelAngel
13-09-06, 12:16
Eğer bana sempatik gelen biriyse denk gelirsem yanımdan geçerse bir merhaba deyip sohbet edebilirim. Değilse umursamam bile.

nazlıe
14-09-06, 19:38
hiç bişe yapmam yanından öylece geçer giderim tabi şaşkın bir ifadeyle

sevi_özge
14-09-06, 19:40
sasırıım sewınırım ve utangac bı ıfadeyle fotograf cektırmek ısterım hemen:img-grin2 (ah ah nerde o sans ozgemle karsılassam baska bsy ıstemem)

jupiter65
19-09-06, 11:03
Sevdiğim biriyse selam verir hatırını sorarım. Hoşlanmadığım biriyse görmezden gelirim.

dileksu
19-09-06, 22:16
karsilasacagima hic ihtimal vermiyorum.avrupada yasiyorum.özellikle benim yasadigim sehirde karsilassam mucize olurdu:img-grin2
diyelimki burada karsilastim.yanina gider konusurdum.herhalde oda beni gördügüne sevinirdi,:img-icecr cünki burada cok az türk yasiyor.:img-nyam:

forever.young25@hotmail.c
21-09-06, 15:45
Karşılaştım:img-banne Daha doğrusu görmeye gittim.

Tebrik ettim, öptüm, sarıldım ve resim çektirdim..

Ama dışarda karşılaşsaydım tesadüfen bakardım herhalde sadece...Belki bi süre takip ederdim çaktırmadan...:img-grin2 :img-hyste

tiyatrom26
21-09-06, 16:04
Gülse Birsel ;) Sadri Alışık Tiyatrosunun kapısından içeri girmişti;) az daha olduğum yere yığılıyordum:img-angel seviyordum çok başarılı ama bu kadar mı sevilir ya, yanına gidip konuşmak istedim fakat nutkum tutulmakla beraber ayaklarımda kilitlenmişti:icon_sad: Ali Poyrazoğlu hayranı biri olarak Ali hoca ile karşılaşacağımı aklımdan bile geçiremiyorum ruhumu teslim ederdim herhalde...yine de insanın sevdiği oyuncuyu görmesi gerçekten çok güzel

esma-selim005
21-09-06, 16:19
mesela ben geçen gün yabancı damatta nikonun babasını canladıran kişiyi carrefourda gördüm ama o diziyi fazla izlemediğim için vede adam o kadar ünlü biri olmadığı için yanından geçip gittim... ama şaşırmıştım.. eğer izlediğim bir dizide oyunculuk yapan sevdiğim birini görürsem imza isterim fotoğraf makinesi varsa fotoğraf çektiririm. :)

BjkGirl
22-09-06, 23:40
Vallaha ben o anda herhalde En sevdigim oyuncular yani mehmet günsür ve Tülin Özeni görseydim...gider cigliklarla bogazlarina sarilirdim...ve reim cektirirdim...ve e mail adreslerini isterdim...ondan sonra imzalarini alirdim...ondan sonrada öpücük isterdim...hehe

xKubrax
23-09-06, 17:08
Vallah ben Timucin eseni gorsen halim ne olurdum tahmin bile edemiyorum dogrusu inanamazdim hayal goruyorum sanirdim sonra kendime gelip bisi yapamazdim herhalde oyle baka kalirdim belki takip ederdim caktirmadan yada ne bilim imza isterdim resim isterdim ama buyuk ihtimalle o soku uzerimden atlatip bise yapamazdim ama zaten boyle bisi olmasi imkansiz Ingiltere Timucin eseni gorucem hi ..? hehe

selinisis
23-09-06, 18:43
ben emret komutanımdaki liz'i(sanem balcı) ve kızlar yurdundaki can'ı(barış kahramantürk) gördümmm.yanlarına gidip konuştum,çok samimi ve şeker insanlardı.biraz fazla konuştum sanırım heyecandan ama durumu idare ettiler.:happy0064 sonra birgün metrodan çıkarken timuçin esen'i gördüm.ama onunla konuşmaya çekindim,bakmakla yetindim..

ugur1990
23-09-06, 19:48
sadece imza isterdim

sbs_23
25-09-06, 16:02
sanem çeliği görsem kalpten giderim.
ama diğerlerinde heyecanlanıcağımı sanmam...

aşk_oyunu
25-09-06, 20:39
keremcemi veya çağkanımı görürsem boyunlarına atlarım herhalde çağknala tanışmak çok isterim ztn

the saint
28-09-06, 12:15
Ben Birçok Oyuncuyu Görmedim Ama Havini Görseydim Ona Kesinlikle Sarilirdim çünkü çokkkkk Sewiorm Onuuuuu..
selam bak burda gezinirken hiç oyuncuya rastlamadığını oudum ve sana en azından yazabileceğimi düşündüm ben alpay özdoğancı beni hangi dizimden hatırlarsın bilmiyorum ama burcu kara ile tiyatroda aynı sınıfta idik ama havini bende hiç göremedim ama beyaz gelincikteki nar iyi dostumdur ve bizlere ıstanbul da bana tepe natılus da rastlarsın sevgiler

yagmur94
28-09-06, 12:17
fazla birşey yapmazdım yürürdüm yanımda biri varsa aa bu o mu diye sorardım o derdi bende yolluma devam ederdim çok sevdiğimi görsem incelerdim ama yanına gidemezdim sadece gördüm derdim

elif_eylül
29-09-06, 22:17
çok meşgul değilse imza isterim belki oda sevdiğim bir oyuncuysa rahatsız etmeye gerek yok
ama necati şaşmazı görürsem soracağım yüzlerce soru var kusura bakmasın :img-kiss:

-A k e L d a N-
29-09-06, 22:21
ben istanbulda yaşadığım için zaten çok karşılaşıyorum..ama yanına gitmiyorum,bişey söyemiyorum..sonuçta oda normal bir insan..alışverişe gelmiş..yada gezmeye farketmez..hiç rahatsız etmiyorum..ama çok beğeniyorsam sevinirim yani..onun dışında bişey yapmam,tepki vermem..

ceren_ist
29-09-06, 22:33
y:img-elvis a arkaşalr bence acemi cadını bu dizisnde selimle ayşegüle kötü şeyler olcak fakat ayşegüle selim çıkma teklifi etcek süper ya
ama ltfn seneryo yazın noluruu o kadar güzelki çok hoşuma gidiyo seneryo yazınnnn :img-sorry :img-sorry :img-sorry

kar_tanesi2
08-10-06, 10:37
benım eger cok begendıgım bır oyuncu ıse yanına gıdıp onunla konusmak ısterım ama eger o anda o sanatcıdan o elektırıgı alamazsam yanı somurtkan bır ıfade veya kendını begenmıs bır hava ıcerısınde ıse hıc gıtmem nede olsa onlarda bızım gıbı ınsanlar deyıl mı

elmasTR
08-10-06, 19:36
mutlu olur ve hemen yanlarina giderdim:img-grin2

gorkipark
09-10-06, 23:13
ben boran ağayı görsem düşüp bayılırım hralde yada dilim tutulur:)kendimi toparladıkdan sonra konuşurum ne kadar başarılı olduğunu söyler onu kutlar bide resmini çekerdim.not:yabancı damatta ruşen karakterini canlandıran oyuncuyu gördüm yakından sohbet etme imkanı buldum çok mütevazi resim çekildik:)

tiyatrocu.kiz
13-10-06, 02:15
yine söylediğim gibi sanem çelik ve halit ergençle karşılaşsaydım onların boynuna atlar ,sarılır koklar ve hak ettikleri yerde oldukları için tebrik ederdim
NOT: tabii bunları ayıldıktan sonra yapardım :)

soundtracque
15-10-06, 15:49
dizi oyuncularıyla normal kayatta karşılaşıldığında çoğu insan kendini bir heyacana kaptırıyor bence bu gereksiz bir heyecan çünkü onlarda bizim gibi iki eli iki kolu olan insanlar..
onları yüceltmenin göklere çıkarmanın anlamı ne?? yaptıkları meslak mi?? dünyada bir sürü saygın meslek var arkadaşlar...

Bello_ragaza
16-10-06, 12:41
Oyuncuya göre değişir.Birileri varki onları görsem hiç tınmam birileri var ki onları görsem düşer.Heyecanlanırım((Ama abartmam))
Örneğin;
Tuba Büyüküstün
Keremcem((Keremcem'i gördüm çook yakışıklı ve güler yüzlü ama bir daha görmek isterim))
Yasemin Ergene

Bello_ragaza
16-10-06, 12:43
dizi oyuncularıyla normal kayatta karşılaşıldığında çoğu insan kendini bir heyacana kaptırıyor bence bu gereksiz bir heyecan çünkü onlarda bizim gibi iki eli iki kolu olan insanlar..
onları yüceltmenin göklere çıkarmanın anlamı ne?? yaptıkları meslak mi?? dünyada bir sürü saygın meslek var arkadaşlar...

sana kesinlikle katılıyorum bazen aşırı abartıya kaçıyorlar.

_rebelde_
16-10-06, 13:36
ben mehmet akif alakurt u görmek isterdim...kendisi çok başarılı...

HaLuK PİYESss
16-10-06, 13:43
walla ben karşılaşmayı çok istediğim deniz uğur we haluk piyesle karşılaştımm

yaa o an çok tuhaf bi duygu....ister istemez heyecanlanıyosun

çok değişik bi duygu......

DMD.digi
16-10-06, 21:04
yanlarına gıder konusurdum sarılırdım operdım hehe:):img-haha:

merve_14_merve
21-10-06, 09:48
hehe heralde pat dıye duserım bayılırım valla

merve_14_merve
21-10-06, 09:52
yazı yazdıktan sonra altına resım koymak ıstıyorumj ama nasıl yapcam

hduff_fanz
22-10-06, 21:40
Arkadaşlar aranızda Mehmet Aslantuğ ile tanışmamı sağlayabilecek olan biri var mı? Varsa bana yardım edebilir mi? Lütfennnnn....
:img-help: :img-help: :img-help:

sarışınım
23-10-06, 08:54
Walla ben kıvanç tatlıtuğ u görsem düşüer bhayılırdım heralde:D yaa şaka bi y7ana cıdden oyuncusuna bağlı gider konuşurdum onlarla ama kıvanç tatlıtuğu görsem cıdden bayılırdım heralde:)

KalemiM
04-11-06, 22:42
ben olsaydım tanışmaya çalışmadım. çünkü görüntüleriyle de olsa bir karekteri sevmemizi sağlıyorlar. hayallerimdeki karakterleri gölgede bırakabileceklerinden korkarım. tahammül edemem ben öyle. hatta aynı insanların farklı filmlerini izlemek bile tuhaf gelir.

imgdrag

apple-core
04-11-06, 22:57
walla ben serkan altunorakı görsem başta rüya sanırı.sonra şoku atlatıp sarılırım yani apıcam başka.onu çok sewdiimi anlaması için çalışırım.ona kendimi çok yakın hissettiğim için o kdr şaşırmam herhalde sanki onu tanıyormuş gibiyim.eee her yere resimleri olursa dizilerini 10000 defa izleyip hareketlerini analiz edersem,hakkında bu kdr araştırma yaparsam tabii tanımış gibi olurum.annemden daha çok görüorum walla nerdeyse....ah serkan ahhhhhhhhh mükemmel olduunu yüzüne sölemeyi ne kdr çok isyerdim bi bilsen...umarım o gün gelicek çalışmalara başladım bile:img-kiss:

gelincikkkk
09-11-06, 21:22
konser öncesi Barış Akarsuyu gördüğümde zıngır zıngır titriyordum belli etmemek için bayağı uğraşmıştım :) hele resim çektirirken he yapacağımı şaşırdım harika bi duygu :)

çok samimi çok sıcakkanlı bi insan hiç öyle kendini beğenmişliği yok bi sanatçı değilde sanki bizim gibi normal bi hayranmış gibi o kadar sıcakkanlı ki
o kadar kişi ile fotoğraf çektirdi bi kere bile yüzünde off yeter be ifadesi görmedim her zaman güler yüzlü ve samimi sanırsınız ki kırk yıllık arkadaşınız
:img-nyam:

anlatamam kesinlikle yakından tanımanız lazım o zaman bana kesinlikle hak vereceksiniz :img-nyam:

inşallah sizde sevgiğiniz sanatçılarla karşılaşma imkanı bulursunuz :img-nyam:

CANSEL_Tugce
11-11-06, 22:13
Tek istediğim canselimi görmekkkkk.başka birşey istemiyorummm.Yawww allahım yardım ettt nolur canselimi göriyimmm nolurrrrrrrrrr....GÖrürsem eğer birgün boynuna sarılırım.başka bişi yapmam bidaha bırakmammmm

kerem__cem
11-11-06, 22:16
ben keremcemi görmek istiyodum gördüm kalpten gidiyodum çook tatlıydı yaa

CANSEL_Tugce
11-11-06, 22:23
ne şanslı arkadaşlarımız var sevdikleri kişileri görüyolar yaaaa.BEN DE görmekkkk istiyorummm canseliiiiiiiiiii offff ya.ÇOK şanslısınızzzz.

dilara_20
12-11-06, 20:39
songul oden i gormeyi herseyden cok istiyorum hem de cok. bu sene yazin istanbula gittigimde her an onu gorebilirim belki diye dolastim ama malesef goremedim. Ona olan hayranligimi ona anlatmayi cok isterim ve onun gercekte nasil oldugunu cok merak ediyorum onu daha yakindan tanimayi isterim tabi bu pek mumkun olmasa da.

CANSEL_Tugce
12-11-06, 21:02
Cansel elçinn göriyimmmm yaaa başka bişey istemiyorumm.AMA ENÇOK CANSELİİ GÖRİYİM YETERRR.ALLAHIMM noluryaaa

bigshark
13-11-06, 02:13
valla öyle büyük bir tepki vermem sanırım. onlarda sonuçta bizim gibi insanlar. ne yani bir tv ye çıktı diye onları bizden ayrı insanlar gibi görmek çok saçma geliyor bana. belki bir gün bende çıkarım:) heleki diziler artık oyunculuk dışında manken şarkıcı gibi kişileri basrol oynatıyorsa. sokaktan gecen insan olarak cıkarım ama cıkarım bir şekilde. yani bana öyle cok matah gibi gelmiyor. görürsemde gider konusurum. bende oynamak istiyorum falan diye. belki sansım döner:)

selin :)
14-11-06, 12:25
Ben çok da şaşırmıyorum.Dizilerde yardımcı oyuncu olarak görev aldığım için hepsiyle hem rol alıp hem de tanışma fırsatım oluyor...Hele içlerinden bir tanesi var ki..İş hayatı dışında da görüşüyoruz.Hatta ona ve yakınlarına göre ben aileden birisi olup çıktım..:img-grin2 Bu yüzden bana çok doğal geliyor.Öyle ani tepkiler vermiyorum...

gnchk
14-11-06, 18:08
heralde ben begüm birgöreni görsen durdurur önce dakikalarca izlerim sonra o an heralde hemen meil adresini felan isterim dizi setinde ziyaret etmek sayısız fotograf çektirmek ve iltifatlar.......eger o an donum kalmazsam tabii

Nhelenia
17-11-06, 08:44
Ozan Güven'i görsem nutkum tutulurdu heralde
Fikret Kuşkan'ı ve Haluk Bilginer'i görsem tek kelimeyle olağanüstü olduğunu söylerdim tebrik eder bir de imza alırdım.
Türkan Şoray ve Şener Şen'i görsem Sevinçten ağlamaya başlar ve karşılarında titrerdim heralde.

Entity
21-11-06, 02:08
Hiçbişey yapmazdım ama aklımdaki iyi dizi oyuncularını tebrik ederdim sadece diğerlerine selam bile vermezdim :img-grin2

kırık_kanat431
23-11-06, 17:20
valla ben en çok Çetin Tekindor'u görmeyi istiyorum görürsem direk boynuna atlarım :img-wink:

hales
25-11-06, 12:31
ben begum birgöreni gördüğümde öylece kaldım ağzım acık uzun uzun baktım.. yanına gidişim ayrı komediydi zaten.. neyseki cok sıcakkanlı birisi..türkü hazer de öyle..bidaha gitsem aynı heyecanı yaşarım.. gördüğüm kişi çok sevdiğim biriyse çok heyecanlanırım..heyecanlanmamak mümkün mü?? dizide gördüğün o kişi birdenbire karşında.. müthiş bi heyecan bence..

LeYLa 06
25-11-06, 14:00
öyle bir heyecanı tatmak kolay olmaz ne yapıcağımı şaşırırım heleki
KAYBOLAN YILLAR
ekibinin muhteşem oyuncularından biriyse orada bayılırım heralde televizyon başındayken Saruhan Hünel'i görünce kalbim çarpıyo... karşımda olursa artık siz düşünün...

KAYBOLAN YILLAR HER PERŞEMBE 21:45'TE STAR'DA

adilcan
25-11-06, 14:29
genel olarak bişe yapmam belki merhaba diyip geçerim... ama GAMZE ÖZÇELİK'i görsem bayılırım herhalde :S....çok garip bir duygudur düşünsenize GAMZE ablam karşımda bana bakıo....

aslış
25-11-06, 14:53
bazı dizi oyuncularıyla karşılaştığım oldu hiç bir tepki vermeyip yanlarından geçip gitmişimdir ama SONGÜL ÖDEN'le karşılaşırsam iş değişir düşüp bayılmassan iyidir:D

adanali esmer
26-11-06, 08:50
benim tepkim su olur : donup kalirim ona bakarim gülümserim yanina gider tabi gide bilirsem cesaretim olursa konusurum sarilirim vs...

_naz_
26-11-06, 11:02
İlk Basta Şaşırırım Sonra Birz Düşünüp Kesin O olduundan emin olmaya çalı$ırım..Baktım tamam bu oyuncu hemen bi çığlık atar ve gülümseyerek yanına giderim:img-yes: :happy0064

kartopu
26-11-06, 15:45
Ahu Türkpençe'yi görsem çook mutlu olacağım kesin :happy0064

Meryemce90
26-11-06, 17:47
tabii görürsem sevdigim oyunculari cok sasirirm hemde cok yanina gidermiyim bilmem o heyecanla bilemem yani:)

merve_buse16
27-11-06, 15:11
ay yolda gökhan özen ya da doğaç yyıldızla karşılaşsam hemn boynuna atlar sarılırsdım tabi o zamana kadar bayılmassam:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

mollaslan
27-11-06, 21:55
Ağalar, sanki çok zor bi şiyiş gibi onlarla karşılaşmak. Hiç İST. da yaşayan yok mu? Gidin bi gece Ortaköy, Bebk civarına. En azından 1 ünlü görürsünüz. O da minimum

parcalibulut
28-11-06, 07:18
herhangi bir unlu ile karsilastigimda ve o olduguna emin olduktan sonra ilk tepkim soyle olurdu-kesin :P-
AAAAAAA!!! Inanmiyorrrrruuumm yAA! Ay olamazz!! Ya bayiliyorum size,rolunuzun hakkini cok iyi veriyorsunuz, iste cep numaram,luften bi yemege/caya gidelim..AAAAA :) he he... sonra da bayilirim herhalde :)

gksuu
28-11-06, 09:59
ben bi tek emre altuğu görürsem yanına giderim tabi yanına gidene kadar bayılmazsam ya aşığım o adama ya çokk karizmatikkk

aliş&zeliha
29-11-06, 13:23
ben karşımda ismail hacıoğlu,şeyda şaşmaz,mehmet günsur,tülin özen,kıvanç tatlıtuğ,songül öden bunlardan herhangi birini görsem kesin inme iner.özellikle ismail'i görsem önce şok olur sonra yanına gider sarılırdım.aslında ben önce bi görim sonra bidaha yazarım tabi görürsem.nerdeeeeeee

hande659
04-12-06, 21:05
Bir dizi karakteriyle karşılaşırsam fazla tepki vermem herhalde bir istisna dışında.

Saruhan Hünelle karşılaşırsam ne olur bilmiyorum, bakışlarında kaybolup, hipnoz olup öylece kalabilirim...

SBL_61
07-12-06, 00:24
Ben hayrani olmadigim ama oyunculugu beyendigim birini görseydim yanina gider onun hakkinda düsündüköleri birde imza alirdim.Ama karsima Bergüzar Korel cikarsa ne yapacagimi bilmiyorum acayip heycanlanirim herhalde konusamam bile :D

sena87
07-12-06, 00:33
benn KartaL Balaban'ı çok severimm.. ve geçen yaz istanbUL'da bir aLışveriş merkezindee Melisa Sözen ile(o zmn sevgiLiydiLer) gördümm.. önce brz çekindimm ama sonra 1 daha bu fırsat oLmaz diyip gittim yanLarına.. öLe sıcaktıLar kii çok gzL muhabbet ettik.. fikirLerimi söLedim.. Resim çekİldikk..hatta avatar da var :) gerçi hala bazı söLedikLerimi hatırLamıyorum o an o heyecandan.. :) bazı forumlarda yazıyordum çemberimde gül oya için kartaL için düşünceLerimi.. ismimi sordu.. sena dedim hee ben tanıorum Trabzon'dan seNa die tanıdı hatta.. bu da süPer 1 duygu.. okumuyo sandıĞımız çoğu şeyi okuyorLarmış oysa.. ben görürsenizz en azından gidip merhaba fLn diyip konuŞabiLirsinizz.. :img-wink:

SBL_61
07-12-06, 00:40
benn KartaL Balaban'ı çok severimm.. ve geçen yaz istanbUL'da bir aLışveriş merkezindee Melisa Sözen ile(o zmn sevgiLiydiLer) gördümm.. önce brz çekindimm ama sonra 1 daha bu fırsat oLmaz diyip gittim yanLarına.. öLe sıcaktıLar kii çok gzL muhabbet ettik.. fikirLerimi söLedim.. Resim çekİldikk..hatta avatar da var :) gerçi hala bazı söLedikLerimi hatırLamıyorum o an o heyecandan.. :) bazı forumlarda yazıyordum çemberimde gül oya için kartaL için düşünceLerimi.. ismimi sordu.. sena dedim hee ben tanıorum Trabzon'dan seNa die tanıdı hatta.. bu da süPer 1 duygu.. okumuyo sandıĞımız çoğu şeyi okuyorLarmış oysa.. ben görürsenizz en azından gidip merhaba fLn diyip konuŞabiLirsinizz.. :img-wink:

Ne güzel cok sanslisin :D Bende keske Bergüzar Koreli görsem ya ancak seneye olur Almanyada oldugum icin suan ;) Insallah Bergüzar bu yazimi okuyodur ve onu ne kadar cok sevdigimi anliyordur ;)
Birde simdi aklima geldi ben birde Hülya Darcan(bergüzarin annesi) ve Nebahat Cehre'yi cok sever ve beyenirim onlarla karsilastigim zamanda ayni tepkiyi gösteririm yani hemen yanlarina kosarim :D

puleri
07-12-06, 00:47
şimdi normalde çok seviyorum felan yanında olsam hiç bişey yapmazdım sadece çok begendigimi felan söylerdim tvdekiler gibi kendimi yırtmazdım heralde:img-hyste

armonipolisi
07-12-06, 09:46
ben emre altuğu görsem herhalde o an ne olurdu bilemem ama bende o şans nerede

Roberta Y Diego
07-12-06, 09:56
Mehmet Günsür'ü görsem o an kalp krizi geçiririm heyecandan :img-yes: aşığım ben ona yaa onu bi görsem kalten gitmeye razıyım :happy0064

umitayaz
07-12-06, 14:13
bilmem ben sadece ceylanı gördüm ama öylebitepkivermedim ama başkalarını görsem veririm herhalde yani birhaftakonuşurum neden konuşmuyayımki:img-yes:

erenalp_18
09-12-06, 19:24
valla benim de hayattaki en büyük amaçlarımdan birisi gülse birsel ile karşılaşmak
aman yaramı niye deştiniz yaaa

tatli_kizim
09-12-06, 20:49
Vallah ben :img-blush nasil desem Sanem Celiki görsem kosarak sarilirdim.Öperdim doya doya.Cok seviyorum cünki onu.Ama malesef Böyle bisey olamaz cünki ben Almanyadayim ve Sanem amerikada.Imkansiz gözüküyor ama Hayat süprizlerle dolu.Ayrica bu ayni tepkiyi Gülben Ergenede gösterirdim.

GüLpArE_YeŞiM
10-12-06, 13:37
bilmemm ilkbirinci şöyle bir bakarımm emin olurumm veee çığlık atarımmm

simge_denizzz
10-12-06, 16:03
böyle bişey olmaz herhalde ama karşılaşsam tepkim sevgi derecesine göre değişir. Örneğin Ebru ablamı görsem yani Ebru Özkan'ı önce hiçbişey yapamam, sonra tabi eğer hala gördüğüm yerdeyse, şoku atlattıktan sonra koşar, boynuna sarılırım. Ailemden biri gibi oldu çünkü artık beni...

dalya
12-12-06, 17:06
Günün birinde yolda yürüyorum. Bakiyorum aaa Mehmet Ali Nuroglu. Hemen elli cesit fotograf cektiririm, imza alirim. Sesini kaydederim falan filan... Ah ah keske olsa.. Ama imkansiz gibi birsey

yessi
12-12-06, 18:24
ben tamer karadağlıyla ilk görüştüğümde heyecandan konuşamamaıştım.. aklımdaki her şey uçup gitmişti.. ikincisinde daha rahattım sanki üçüncüsünde coozuttum:D zamanla alışıyo insan.. ama deniz uğuru da çok sevmeme rağmen onu görünce o kadar heyecanlanmamıştımm..sevginin derecesiyle alakalı bir şey:img-wink:

Gülşah&yeom-jan
12-12-06, 18:59
Valla ben Eskişehir'de yaşıyorum aynı zamanda büyük bir Köprü hayranıyım dizi de malum burada çekiliyor gelin görün ki gözümün önünde olmalarına rağmen hala tek bir oyuncuyu bile göremedim(vilayetin etrafında o kadar dolaşıyorum olmuyor:)) eğer birini görürsem ki bu valiyi canlandıran Erdal Beşikçioğlu olursa içimden "hele şükür bee sonunda kavuştuk derim:D:)" tabi hemen yanına gider ya merhaba derim yada imza fotoğraf artık o an ne mevcutsa onu isterim:) tamam hiç biri olmadı bana görmek de yeter:)) ama bendeki hakikaten şanssızlık yaa yanıbaşında duran insanları nasıl olur da bir türlü göremez insan:(

ezgo
13-12-06, 14:04
valla ben eğer İSMAİL HACIOĞLU nu görürsem CEYDA DÜVENCİ MÜVENCİ dinleme gider muhabbete girerim açıkçası.beyoğlun da bi kaç defa görmüşler arkadaşlar ama bi ben rastlayamadım zaten dizi nedeniyle 2 yıldır adana da yollarını gözlüyorum dediğim gibi eğer görürsem yanına gider tanışırım kesinlikle....hatta öperim bile....

avşalı fatoş
13-12-06, 22:58
walla bu zamana kadar bisürü ünlü gördüm ama hiçbirinin yanına gidipte imzzza flan almayı düşünmemişimdir.rb bile dememişimdir.ama bu bi kişide değişti o da burcu kara.adadan sadece onu görmek için ist a geldim.tiyatrosuna gittim ve çıkışta tanıştım bi hediye verdim ona ama ilk gördüğümde tutuldum resmen.konuşamadım kekeleyip durdum ellerim tirtir titredi.ama oturup muhabbet açılınca bütün heyecanım uçup gitti.normal bi arkadaşımla sohbet ediyomuşum gibiydi.çok sewecwn ve sıcakkanlıydı.eğer göründüğü gibi soğı,uk biriyle karşılaşsaydım bu bnm için yıkım olurdu.çok şükür öle olmadı.umarım herkes bi gün bnm gibi en sewdiğiniz sanatçıları görürsünüz

burcu_yağmur
14-12-06, 11:25
valla bende burcu kara yada ebru kocağayla karşılaşmak isterdim her halde çok mutlu olur hemen resimlerini çekerdim bissürü

ozandeniz
15-12-06, 20:00
hangi diziden, hangi oyuncuyu gördüğümze bağlı... değil mi?;)

Gülşah&yeom-jan
18-12-06, 20:05
Valla ben Eskişehir'de yaşıyorum aynı zamanda büyük bir Köprü hayranıyım dizi de malum burada çekiliyor gelin görün ki gözümün önünde olmalarına rağmen hala tek bir oyuncuyu bile göremedim(vilayetin etrafında o kadar dolaşıyorum olmuyor:)) eğer birini görürsem ki bu valiyi canlandıran Erdal Beşikçioğlu olursa içimden "hele şükür bee sonunda kavuştuk derim:D:)" tabi hemen yanına gider ya merhaba derim yada imza fotoğraf artık o an ne mevcutsa onu isterim:) tamam hiç biri olmadı bana görmek de yeter:)) ama bendeki hakikaten şanssızlık yaa yanıbaşında duran insanları nasıl olur da bir türlü göremez insan:(

Vee sabreden derviş muradına ermiişş,misal ben:) bekledim bekledim en sonunda dileğime kavuştum hem de ne kavuşma;o soğukta bir saat bekleyip tam yanımdan bakarak geçmesini mi yoksa ertesi gün sabahın köründe tek başıma onları izlemem ve ne kadar eğlenceli kişiler olduğunu anlamamın verdiği mutluluğu mu anlatayım:)Ama şurası kesin o iki gün hayatım boyunca unutmayacağım anılarım arasında sonsuza kadar yer alacak:happy0064 :happy0064:happy0064

karakilic
18-12-06, 20:56
ben serhat yiğiti siyaret etmiştim ...heycandan hiçbirşey soramadım..kendimi hala film izliyormuş gibi hissettim..inginç bi duygu..

mcpokemon
18-12-06, 21:03
walla bu zamana kadar bisürü ünlü gördüm ama hiçbirinin yanına gidipte imzzza flan almayı düşünmemişimdir.

ben sırf serhat yiğit'e imza attırmak için fotoğraf bile bastırtmıştım.

ama sorular soruyordum, konuşuyordum ama gayet heyecanlıydım yani. ama televizyonda gördüğün insanları canlı canlı görmek çok farklı bir duygu.

Memo_İSOM
19-12-06, 20:09
Ya aşkışı görsem çok süper olacak hemde çok,sarılırım bir daha bırakmam valla.fotoğraf çektiririm.msnini alırım.shbet ederim.çok güsel olurya:good:

esmer_şeker
22-12-06, 12:58
ben Mehmet Akif Alakurtu görsem önce gider çimdiklerim:img-hyste .eğer tepki verirse oracıkta kalp krizi geçiririm Allah korusun!

legends_of
22-12-06, 13:18
Mehmet Akif Alakurtu görsem ilk önce inanamazdım(ben ankaradayım da) Daha sonra hemen yanına giderdim sorular soradım ,imzalı resim isterdim, yüzüne doya doya bakardım :img-in_lo
(nerde o günler çok mu uzakta acaba:sad53: )

-Oyq-
22-12-06, 15:33
imzalı fotoğrafını alıp foto çektirirdim heyecandan bişi soramazdm herhalde:)

esma22
22-12-06, 20:31
emre altuğu görsem ne yapardım bilemiyorum elim ayagıma dolaşırdı herhalde ayrıca mine tugayıda görmek ve tanışmak isterdim

gizemlover
22-12-06, 22:36
Gizem Güveni görürsem ona sarılmak elini tutmak ve yanağından öpmek isterdim
tabi arkadaş ve hayranı olarak :img-yes:

mrs mcCartney
23-12-06, 13:27
valla ben okul sinemasında oynamıştım görevim kısaydı ama çoğu ünlüyle tanıştım harika bi duygu ben olsam hemen gider tanışırım:img-yes: ama ismail hacıoğlu için iş deişebilir:blush:

mayloglu
24-12-06, 13:50
her gün görüyorum. artık bıktım ya

Ms_Uniquee
24-12-06, 15:41
Chad we DUlceyla karsılassam bi daha ayrılmam asla yanlarından.Onlar nereye ben oraya

merve_buse16
24-12-06, 16:02
aynn katılıyorum ayy varya şok geçiririm iki aileden ya da sevda çiçeğinden birini görsem ayy onlar nere ben ora

acemicadi_selim
26-12-06, 21:05
yaa ben aslinda cok cekingen biriyim ama heralde sevdigim dizilerde oynayan birini gorsem bi resim filan cekinirim hemen heralde..

benzer
29-12-06, 08:57
panik bi tepkim olmaz nihayetinde onlarda bizler gibi birer insan,tek farkımız onlar tv de görünürler bizler görünmeyiz okadar,onun dışında ekstra bi fazlalıkları yok.ama şunuda eklemeliyim;onlar kamu oyunda birer aktör,sanatçı vs.bu yüzdende onlara yaptıkları hizmet ve mesleklerinden dolayı saygı duymak gerektigi inancındayım.teşekkür ederim.

destniy
31-12-06, 00:58
Arkadaşlar ben karşılaştığımda inanın hiç bir tepki vermem , nihayetinde onlarda bizler gibi insan , sadece bizlerden daha çok göz önündeler herkezin nasıl bir işi varsa onlarında işi o , diğer meslekteki insanlardan benim için hiç bir farkları yok ...İşimden dolayıda baya sanatçıyla tanışma fırsatım oldu bazı ortamlarda ve sizlere şunu söyleyim gözünüzde büyüttüğünüz kadar değiller ....
sevgili AHMET SELÇUK İ. nın Bir radyo programındaki lafı geldi aklıma
bir sanatçıyla tanıştığında ya yüreğin yada elin boş kalır demişti ...okadar haklıki gerçekten çok azı mütevazi insanlar ... sanatçı dediğin insan önce geldiği yeri unutmuycak sonra hazmetmesini bilecek .....

vanessa19
31-12-06, 07:57
cok karsılastım hatta bazıları tanıyorum bazen gorduklerım oluyor bızım evın hallerındekılerı:):)mesela neva yı cok gordum hamıleyken gordum bebısıyle gordum:)rıkkatı gordum
su an en cok mehmet akıf alakurt u,ve tayanc ayaydını gormek ısterım tayanc ta galıba bayılırım:)AŞKIM:):)

cimcime_kiz
31-12-06, 19:52
UFF BEN YASEMIN ABLAYI GÖRSEM VALLAHI SARILIRDIM YAVS
COOK GÜZEL VE BASARILIR TABI HEMEN BIDE IMZAYI KAPAR GELIRDIM :img-grin2

YASEMIN HADIVENT BASARILARIN DEVAMINI BEKLERIM :img-wink:

Nicole_Aslı
01-01-07, 05:53
Eğer Asi Yıllar'dan Anahi ve Christopher'ı görseydm hemen gider,sarılır sonrada imza isterdm.Fotoğraf makinemde yanımda olursa güssel bi foto çekilmek isterdm!..:img-hyste

_mervevrem_
01-01-07, 09:18
tv den izlediğimizle gerçek karekterlerin karıştırılmaması düşüncesindeyim
o yüzden tepkim olmazdı:)tv de görmek yeterli....

yengecs
09-01-07, 01:12
sevdigim bi oyuncuysa mutlaka selam veririm.. yok degilse yoluma devam ederim heralde.

yada yok yok.. parmagimi uzatip en yakinimdaki kisiye "baaaaak bu su su degil mi yaaaaaa" demeliydim :P

KeReMcEmLoVeRiN
13-01-07, 20:04
Ben sevdigim oyunculardan birini görsem basta inanamazdim herhalde sonra kendime geldikten sonra:) yanina gider ve onunla konusurdum ve en önemlisi beraber fotograf cekinirdim bana bir hatira kalsin diye..(eger verirse tlf numarasini veya msn adresinide alirdim:img-wink: :good: )

Memo_İSOM
13-01-07, 20:09
Maçolardan ve fırtınadan birini görsem düşerr bayılırım

Ms.Alabora
21-01-07, 17:31
Memet Ali Alaboraaaaaa......
görünce yapıcaklarım kimsenin aklıma hayatta gelmez...

denısse
21-01-07, 18:07
ben bugun gordum bırını,barıs akarsu yu:img-wink: o kadar dogal ve bızden bırıkı,sız ne kadar heyecan yapsadınızda,sıze oyle bır sarılıyor kı,sankı yıllardır tanıyrmussnuz gıbı oluyorsunuz,,,barıs akarsu funları bu konuda cookk sanslı:img-yes: onun kadar mutavazısıne az rastlanır.....

aysa-17310
21-01-07, 21:40
Şenay Gürler'i görsem heralde panik atak falan geçiririm :img-in_lo

padme_01
22-01-07, 14:45
mehmet akif alakurt ve cansu dereyi görsem heralde yığılır kalırım.

*özgürkız*
24-01-07, 16:12
benim görüğümde mutlu olacağım tüm yabancı damat ekibi ve yasemin ergene çığlık atmam,bayılacağımı fln hiç sanmıyorum onlarda insan ve iişlerini yapıyorlar sonuçta yanlarına gidip dizilerini büyük bir zevkle izlediğimi oyunculuklarını çok beğendiğimi öylerim fotolarını çeker imzalarını alırm

LamboFan
25-01-07, 10:07
çok büyük bi tepki wermem ama çalışmalarından dolayı tebrik ederim we nası başardıklarını sorarım

-Saruhan Hünel-
25-01-07, 11:54
Bakar kalırım herhalde...

_hasibe_
29-01-07, 22:17
Keremcem'i Görsem MeseLa...
iLk Önce Şaşırırım
Sonra Bir ÇığLık Atarım,SarıLırım
2-3 Beraber Resim Çektiririm
İmza aLırım
Sonra TeLfonumu FaLan Veririm
O An hiç Geçmesin İsterim :)

daisyduke
29-01-07, 23:13
heralde bişey yapmazdım öle uzaktan bakardım.ama tuğçe kazaz olursa iş deişir çok seviyorum onu giderdim yanına onunla ilgili bildiim şeyleri sayardım gerçekten hayranı olduumu anlaması için onu çok sevdiimi fln sölerdim tabi ben onun yanına giderken kimse olmasın yanımdada rezil fln olmıyım:img-grin2

esraaa
30-01-07, 19:52
canseLLe karşıLaşsam çığLıı baSardm ..
ama Şehrazat karaKterini canLadrn kızLa karşıLaşsam kopradm heraLde
"zuhahaha çoK qüLüorm kzm bn sna .. ! ortadan büüK bi özenLe ayrdıın saçLrn we 15 dkka donp bakabLmen koparıo bni " derdm

anil16
31-01-07, 05:45
En sevdigim oyuncular Nurgul Yesilcay,Yasemin Hadiven,Yasemin Ergene,Gokhan Ozen,Keremcem,Senay Gurler

Onlarla tanisirsam ya kekemelerim yada bayilirim. :P

nymphadora
31-01-07, 18:06
ne yapacağımı bilemezdim heralde bi heyecan sarardı beni...:img-wink:
ama heralde konuşmak isterdim ancak yapabilir miydim bi fikrim yok...heralde oyuncusuna göre değişirdi...:img-wink:

Sımarık Cadı
31-01-07, 19:31
normalde bi cok oyuncuyla karsılastım ama hep sewmediklerimle onun icin yanlarına bile gitmedim...:img-yes: :img-yes: ama sewdiğim bi oyuncu olursa
1)Kenan İmirzalıoğlu
2)Selin Demiratar
3)Merwe Sewi...
Bunlardan biri olsa hemen yanlarına giderim cook sewdiğimi sölerim we fotoğraf cektiririm o ara saskın olurum ne sorsam diye düsünemem bile...:):)3ünüde cooooooooooook sewiyorum....

rokoss
02-02-07, 18:21
eer bu kişi berke üzrekse:
bn:ya bişey söyliiycem şuandan itibaren saçmalaya başlıyosam ltfen normal karşılayın çünkü en büyk hayalim gerçek oluyoo
berke:(işallah) :img-wink:
ben:sizi sadece çooo..oook yakışıklı olduğunuz için değil gerçekten iyi bi oyuncu olduğunuz için gerçekten çok seviyorum mimiklerinize tavırlarınıza hayran bırakıyorsunz içerideki şöhret okulu gibi yapımlarda gerçekten müthiştinizz tiyatrolarınızı saymıyorum neyse sizi sıkmak istemiyorum sizii gerçekten çok seviyorumm ii günler

bu konuşma bn tarafından çeşitli kızarmalar saçma saçma yerinde sekmeler hızlı hızlı konuşmalar şeklinde atlatılır oyuncunun hal ve hareketlerine gre foto çektirilir tokolaşıp ayrılır tabii arada 1 hafta geçnce keşke şunu da söyleseydim keşke daha az sırıtsaydım gibi yakarışlar devam eder

murat-87
02-02-07, 21:20
sevdiğim biriyse fotoğraf çektiririm.

MAVİ1
04-02-07, 00:35
Beğenmediğim bir oyuncuysa tabii ki hiçbir şey yapmam.Beğendiğim biriyse tavırlarına göre sohbet etmeye çalışırım hatta Levent Kırca ve Oya Başar'la konuşmuştum;çok sıcakkanlılardı.

Ama eğer söz konusu Mehmet Ali NUROĞLU ise durum tamamen değişir:img-in_lo .O zaman şuurumu kaybederim herhalde...Tavırları ne olursa olsun (sonradan pişman olmamak için) önce sarılır, o güzel yanaklarına birer öpücük kondurduktan sonra; çantamda her daim hazır olan bir adet fotosuna imza rica eder; O imza atarken ben hakkında bildiğim her şeyi sayar dökerdim.Daha sonra herhangi bir yerde sohbet etmeye davet eder,
1)eğer kabul ederse önce nefes almaya devam etmek için çabalar sonra nerede olursa olsun oturur, daha önceden hazırladığım konuşma metnini (eğer hatırlayabilirsem) ezberden okumaya çalışırdım zira, O'nun karşısında anlamlı cümleler kurabileceğimi pek sanmıyorum.

2)Kabul etmezse bir kez daha sarılır, öper ve O'nu ne kadar çok sevdiğimi söyleyip ağlayarak yanından ayrılırdım.

Ahhh...ahh..O'nu bir kez görsem yaa...Uzun süre hayattan başka bir şey beklemem herhalde.Hayattan isteyeceğim ikinci şey ise O'nu bir kez daha görebilmek olur.:icon_redf

busraerdem_23
04-02-07, 08:01
ben keremcei görsem derdimki elazığa ne zaman gelicenn

busraerdem_23
04-02-07, 08:04
veya canseli görsem dizi hakkında bazı sorular sorarım özel sorular sormam

busraerdem_23
04-02-07, 08:05
sevdiğim biriyse fotoğraf çektiririm.

hımm bendee

süslü_kontes
04-02-07, 08:14
mehmet ali nuroğlu veya cansel elçinden birini görsem bakakalırdım,sonra hemen toparlanıp sarılırdım
tabii ikisini birden görsem kolay kolay toparlanamazdım heralde:img-blush

ozge yeşim
04-02-07, 16:57
Gördüğüm sanatçıya bağlı.eğer sevmediğim kişiyse dönüp bakmam bile.çünkü benim için önemi yoktur.sevdiğim sanatçıyı görsem bile tepkim çok aşırı olmaz.sonuçta ilk defa karşılaşmışız ve ben kendisini yalnızca oynadığı rollerde görmüşüm.öyle tanımışım ve öyle sevmişim.kendi yaşamında nasıl biri olduğunu bilmediğim için çok kısa ve sakin bir şekilde konuşurdum herhalde.bu sene 2 sanatçıyı gördüm.kenan imirzalıoğlu ve betül şahin.betül şahine sinemada rastladım.güzel bir bayandı ama konuşmadım.kenan imirzalıoğluna bayıldığım halde sadece selam verdim.gördüğünde bambaşka oluyor.zaten yanına gidip konuşamıyosun heyecandan.

rüzgarr
06-02-07, 13:55
Fazla tepki vermem...Sanatçıyı çok sevsem bile sonuçta oda bizim gibi kanlı-canlı bir insan...Ortam müsaitse normal bir şekilde yanına gidip tanışırım...

serdar ortaç
08-02-07, 08:09
artık alıştım gibi birşey sürekli biizm buralarda dizi çekimleri var..Ama oktay kaynarcayı görsem çok şaşırır kalırım..birde serdar ortaçini(gümüşteki onur)

hacivatiye
09-02-07, 15:16
ne tepki veriridim hiç bilmiyorum. bunu düşünüyorum hep. karşılaşırsam ne yapayım diye. ne konuşacağım onu düşünüyorum öncelikle.

tahsinasigiyim
10-02-07, 13:38
şimdiye kadr bi çok ünlüyü gördm..geçenlerde arka sokaklar dizisinin çekimleri eyüp otoparkında yapılırken Özgür ozan ve şevket çoruh u gördm ama kimseye bakmadıkları içnn onlarla konuşmak isteyenlere bile soğuk dawrandıkları için bndee uzak durdm aslında şevket çoruh la knuşmak isterdimm..bi dee 4 snıftayken m.ali alabora dan imza almıştmm :):)yani o ünlünün insanlara nasıl dawrandığına bağlı..önce nasıl tepki werdiklerine bakarım snra duruma göre gider konuşurum..ama çok heycanlanırımm:)ösellikle ösgür çevik i görsem...:)

Memati_Tugce_07
10-02-07, 15:13
Kesinlikle katılıyorum arkadaşım.o ünlüye bağlı.bazıları gerçekten,içten ve sıcak davranıyolar.bazılarıda,soğuk halk arasında bişi denir buna ama burda telefuz etmek istemiyorum.Mesala sühel -behzat uygur ikisilisini izledim tiyatroda gerçekten söylüuorum çok mütevaziler.Çünkü onlar gerçek sanatçı:img-wink:

tahsinasigiyim
10-02-07, 22:29
Kesinlikle katılıyorum arkadaşım.o ünlüye bağlı.bazıları gerçekten,içten ve sıcak davranıyolar.bazılarıda,soğuk halk arasında bişi denir buna ama burda telefuz etmek istemiyorum.Mesala sühel -behzat uygur ikisilisini izledim tiyatroda gerçekten söylüuorum çok mütevaziler.Çünkü onlar gerçek sanatçı:img-wink:

eft cnm..dediğin gbi gerçk sanatçılarn kimler olduunu biliors ztn kndilerni daima belli ediolar:img-wink: :img-wink: M.ali alabora da süper bi insan çok güleryüslü..keşke diğerleri de ona bensese!!:(:(

cyprus_hsn
11-02-07, 00:54
İlgimi çeken ve sevdiğim biriyse aynı zamanda cana yakın biriyse gidip konuşabilirim. öyle abuk subuk davranışlar sergilemem karakterimden dolayı zaten. geçen yaz gülben ergenle tanışmıştım. çok mütevazi çok cana yakın bir isim. emre altuğunn konserine de gitmiştim. ama konuşamadım. perran kutman ve eşi bizim iş yerine gelmişlerdi. perran kutman acayip derece de soğuk ve havalı bir kadın. o günden sonra perran kutmanı sevmiyorum zaten...

yelda92
11-02-07, 16:11
Bülent&Tuba Keremcem&Yasemini görsem sevinçten havaya uçarım ne dicemi şaşırır saçmalarım heralde

NiliWerda
11-02-07, 18:49
Cansel Elçini gördüğüm anda Astımım tutar herhalde:icon_sorr

*yaren*
11-02-07, 22:37
hımm sanırım tepki vermem...yani herkesten farklı davranırım.

elifile
12-02-07, 07:42
Aslında güncel hayatta bir çok defa dizi oyuncularını gördüm. Ama onlar güncel hayatta bana etkileyici gelmiyorlar. Yani bazılarını yemek yerken ya da alış-veriş yaparken gördüm ve hiç bir tepki vermedim diğer insanlar gibiler sonuçta. Dizi oyuncuları beni canlandırdıkları karakterlerle etkiliyorlar onun dışında yolda gördüğüm herhangi biri gibiler.

elos
12-02-07, 23:25
muhtemelen hiç bir tepki vermezdim.belki yüzüme bakarsa gülümserdim o kadar. o da tanıdığımı ama normalde benim için pek birşey ifade etmediğini göstermek için.ama konuşms ortamındsaysak durum farklı olabilir tabiki.

nazquzeli
18-02-07, 18:12
naz elmasla özcan deniz haricinde tepki vermezdim....ahh bi nazımı görseeem

_AŞkım_FB_1907_
18-02-07, 18:47
Özcanı gördüm yakından.konserde izledim konuşma fırsatı bulamadım çünkü,aşırı izdiham vardı.çok tatlı ya.:img-wink:

aysenur_diego
18-02-07, 20:06
mesela chris imi görsem önce donup kalırdım sora bi çığlığı basarım ve yanına koşar boynuna yapışırım ve ağlamaya başlarım mutluluktan ve o anı ölümsüzleştirmek içinde foto çekerdiiim :good:

dizici_manyak
18-02-07, 20:07
çok fazla izlemediğim bir oyuncu olsa bile çok heycanlanırım zaten bu senede başıma geldi gaziantepte ahmet mümtaz taylan sokağı dönünce karşıma çıkıverdi şaşkınlıktan ağzım açık kaldı adam da herhalde seslenme falan diye baktı bana göz göze geldik gitti çok komikti ama çok heycanlanıyorum timuçin esenle karşılaşsam her halde bayılırım

pinarcc
19-02-07, 22:51
ben cok utangac oldugum icin insanlarla normalde rahat rahat konusamam hele cok sevdigim bir oyunncu olursa...daha hic bir ünlüyle karsi karsiya gelmedim ama telefonda konustum yani konustum denilebilirse heycandan hic bir sey söyliyemedim sadece güldüm hi hi..bende o zaman kendime sordum telefonda böyleysem acaba gercekte nasil olucam??kesin ben yaklasmam bile cok utanirim uzaktan bakmaya yetinirim...

detayn
20-02-07, 06:53
ne olacak merhaba nasılsınız derdim en fazla.. :img-yes:

naz_özge12
20-02-07, 06:57
ne olacak merhaba nasılsınız derdim en fazla.. :img-yes:

sana katılıyorum..ama biraz olsa bile utanırdım.özellikle karşımdaki çok ünlü biriyse.ama rahat davranırdım.karşındaki sonuçta tanrı değil insan..

Seker_Esra
20-02-07, 11:47
fotograf cekinirdim:img-hyste
oturup konusurdum..
baska napiyim:img-hyste

hazell
21-02-07, 13:46
gidip konuşurdum aslında diziyle ilgili bişi sormak isterdm de sinir olurlar ondan sormazdım:img-hyste

bugs_buny
23-02-07, 12:22
valla be yasemin ergene ve keremcemi görseydim elim ayağım birbirine dolanırdı herhalde dilim tutulur konuşamazdım:img-in_lo :img-blush ya keşke onları görebilsem:sad53:

violettt
26-02-07, 10:22
ben hemen fotoğraf çekerdim çünkü bir hatıra olurdu yani :happy0064
sonra da dizilerle ilgili merek ettiğim şeyleri sorardım
ama o anda öyle bir şok olurdum ki soracağım birşey warsa da unuturdum
Suat & Zenan daima
Ne istediğini bilmezsen hiçbir şey elde edmezsin

Ye$iLiM-(M)
28-02-07, 14:53
o kadar büyük bişey değil aslında.onlar da bizim gibi insanlar ama onlar ünlüü.tek fark bu.ama olurda karşıma ö zgü namal / songül öden çıkarsa foto çktirebilirim

byuzax
28-02-07, 15:16
valla ben tuba büyüküstünü görsem elim ayağıma dolanr ama kesin gider konuşurum yani :D bergüzar koreli gordum ama utandım ya walla yoksa ona merhaba derdim bu arada o kadın amma uzun bea hehe yanındaki personelle çok komik duruyordu birde yandan bakınca burnu çirkin :D halbuki tubam oylemi canım yaaa :happy0064 ama tubayla bulenti yan yana gorsem tamda super olur :D

Darille
28-02-07, 16:12
Walla ben sevinirdim ^^
gidip fotograf falan cekebilirmiyiz diye sorardimm herhalde...

tahsinasigiyim
28-02-07, 18:27
İlgimi çeken ve sevdiğim biriyse aynı zamanda cana yakın biriyse gidip konuşabilirim. öyle abuk subuk davranışlar sergilemem karakterimden dolayı zaten. geçen yaz gülben ergenle tanışmıştım. çok mütevazi çok cana yakın bir isim. emre altuğunn konserine de gitmiştim. ama konuşamadım. perran kutman ve eşi bizim iş yerine gelmişlerdi. perran kutman acayip derece de soğuk ve havalı bir kadın. o günden sonra perran kutmanı sevmiyorum zaten...

aaaa Hasan gerçktn mi yhaa?!!:blink:Halbukii perran kutman n kadr sıcak,cana yakın gbi gözüküorr dimi:( işte her insan göründüğü gbi değill bu ünlüler bi alem yhaa!!yane geneli içn sölemiormm istisnalar kaideyi bosmas:):)

stm
28-02-07, 18:52
hiçbir tepki vermem.. sonuçta onlarda bizim gibi insan tek farkları ünlü olmaları... Keremcem'i veya Gürgen Öz'ü görsem fotoğraf çektirebilirim yada imza alabilirim...

AnsEa
28-02-07, 19:09
hiç bişi yapmam gülümser geçerdim heralde cinsim azcık galiba :) ne bilim çok beğendiğim biriyse en fazla dönüp bi kez daha bakardım heralde:img-blush

merve_gülben
28-02-07, 21:02
ben heralde heyecandan giderdim orda.. ahh bi iclal aydın'ı görebilsem gözüm arkada kalmıcak ama yarı yarıya ulaştım emelime EMRE KINAY'I gördüm bide iclal ablamı görebilsem.. inşallah.. söyleyeceğim tek şey ^^MÜKEMMEL BİR OYUNCUSUN^^ demek olurdu herhalde.. ama o an ki ruh halime bağlı heyecandan bütün herşeyi unuturdum yanii :) ama hemen imza alır ve foroğraf çektirirdim o anı ölümsüzleştirmek için..

aLiye_
28-02-07, 23:17
aggahh mehmet aKif Alakurtu görsem, : Cilik attip ustune atlardim herhalde (LB teyze yaninda olmassa tabi :icon_sorr ):happy0064

Derya_Can
03-03-07, 20:13
ben görürsem sakin olmaya calisirim
sonrada her insan gibi selam verip imza isterdim
ve oynadi dizi hakinda hem kötü hemde iyi yorumumu yaparim

mad-girl
05-03-07, 18:29
walla heralde gayet sakin şekilde gider tanışırım tabii dizi hakkında sorular sormayı da ihmal etmem

₢_₢ YüZüNü GeCeYe ÇeViR Ve YüRü ÇüNkÜ MuTlUluK KaRaNLıĞıN SıNıRıNdA BaŞLaR

sevimli.girl
06-03-07, 11:53
ben meraklı gözlerle çaktırmadan bakarım. ama eğer karşılaştığım kişi okan yalabık veya kutsiyse durum değişebilir. ayy pardon yanlışlıkla oldu diye bi kaza geçirebilirim

SiLArA
07-03-07, 18:04
ben de gördüğüm için sevinirim ve birkaç kez dönüp bakarım o kadar...
fakat çok çok takdir ettiğim bir oyuncuysa yanına gidip selam vermeyi düşünebilirim ki böyle bir şey olacağından da şüpheliyim. ;)

justlost03
07-03-07, 20:07
ben m.a.alakurtu gördum we konustum gercekten cok cok kıbar biri :good:cansu dere ve kartal balabanıda gördum cekım sırasında..umut temizaşıda gördum cuma günü ama cesaret edip konuşamadım çok tatlıydı amaaaaa :img-in_lo

keremcemcimm
07-03-07, 21:13
keremcemi görsemm ki zatn grdüm hmde 1 kere deil 7 kere hepsinde aynı tepki oluyo hiç bişi söleyemiyorum ölece bakakalıyorum ilk cümlem sen gercekmisindi ama onu hatırlıyorum ilk konusmamda sorada dizisini fln sormustum:img-hyste cokk tatlı yaaaa:img-in_lo

ebrar_55
08-03-07, 12:21
çantasına halk marka çikolata atarım

gökçe-s
08-03-07, 16:29
Timuçin Eseni Görmek Isterdim.heyecandan Oldugum Yerde Kalir Bişey Yapamazdim Umarim Bigün Görürüm

Catlak-Gelincik
13-03-07, 16:52
Gidip konusurdum
Erkan Petekkaya yi görsem Bayilirdim:img-blush

luciapink
18-03-07, 18:03
ya bayılırdım ya sarılırdım yada gider konuşurdum bu tabi aşıkolma derecesine ve sevme dereceme bağlı...:img-cool2

SuluSaray
18-03-07, 19:21
ben önce inanamazdim herhalde yüzüne gözüne iyi bakardim canli canli nasilmis diye :) sonrada konusurdum iste adimi söylerdim, cok basarilisin derdim. keske yasemin ergeneyi görebilsem :(

şekeristan
20-03-07, 12:50
Naz Elmas'la Özcan Deniz'i gördüğümde kesinlikle sarılırdım.Hastasıyım çünkü ikisinin de...

.Mujka.
20-03-07, 21:03
Hmm... Ben Saruhan Hünel i görürsem vay benim halimeeee
ne yapacagimi bilemem elim ayagima dolasir ben dayanamam
ama konusmaya calisirim da ayakta hala durabilirsem

filiz-nurgül
25-03-07, 21:44
valla nurgülümü gördüm ve onun her yerini inceledim en çokta gözlerine baktım ve müthişti ama pek fazla konuşamadım ne konuşacağımı bilemedim çünkü

spdr
25-03-07, 22:11
ben fazla konuşmak istemezdim heralde...
sonuçta konuşacak bişi yok..
seni seviyorum demek falan da çok sıradan olurdu..
en fazla bakar bi gülümserdim-o da izleyici olduğumu bilirdi heralde...
bi de görüş alanımdan çıkıncaya kadar izlerdim:icon_whis

orantı
26-03-07, 12:28
hiç bir tepki vermezdim bence doğrusuda bu
bizim onları beğenmemizin nedeni normal halleri değilki ... dizilerde ve sinema filimlerinde canlardırdıkları karakterler çoğunuda tanıma fırsatım oldu gerçekten bazıları bizim görüpte beğendiğimiz karakterlerden okadar farklı insanlarki ....
maalesef gerçek hayatta karşılaştığınızda hiçte gözümüzde canlandırdığımız kadar büyütülecek bir şey olmadıklarını üzülerek söylemek istiyorum ...
en güzeli biz onları canlandırdıkları karakter lerdeki kişiler olarak sevmeye devam edelim

sweety25
26-03-07, 15:56
hiç bir tepki vermezdim bence doğrusuda bu
bizim onları beğenmemizin nedeni normal halleri değilki ... dizilerde ve sinema filimlerinde canlardırdıkları karakterler çoğunuda tanıma fırsatım oldu gerçekten bazıları bizim görüpte beğendiğimiz karakterlerden okadar farklı insanlarki ....
maalesef gerçek hayatta karşılaştığınızda hiçte gözümüzde canlandırdığımız kadar büyütülecek bir şey olmadıklarını üzülerek söylemek istiyorum ...
en güzeli biz onları canlandırdıkları karakter lerdeki kişiler olarak sevmeye devam edelim

ewt çok güzel bir yorum yapmışsın sonuna kadar katılıyorum:good:

EFTALYAGUL
26-03-07, 17:41
karşılaşıyoruz bazen özellikle alışveriş merkezlerınde.ama hiçbiri de dizilerdeki halleri gibi değiller ki.geneldee sogukk veee ukalaa biçogunun tavrı.çok çokk sevdigim bi oyuncuysa anca gidip konuşurum.yoksa banaa neee nlarda bizim gibiii ne farkları var bizden.bi parça ünlü olmak dışında:)

levell
26-03-07, 18:53
karşılaştım zaten.
bizim evin hallerinin oyuncuları dalyan ve büyükanne ile.
büyükanne ile konuşamadık.
ama dalyan:) dizilerdeki gibi komik bir insana benzemiyo. geçek hayatta sıradan ciddi . tabi ilk görüşte aşk değilki bu:) böyle izlenim yarattı.
trt de lafla değil diye çok kısa bir dizide karşılaştık.
ben oynamıyodum gerçi:)
çekim ekibi kuru temizleme dükkanı ararken sen gel biizim arkadaşın dükkanı seç:)
genelde insan kısa bir süre heyecanlanıyo.
sanki doğa üstü güçleri olan insanlarmış gibi ama gerçekten pek bi farkları yok.

tiyatrocu_kiz
26-03-07, 19:54
Ya tek idol sanem çelik
onlada karşılaşırsam abartısız ölürüm heralde heyecandan ...

hazal92
27-03-07, 19:51
vallha bi değişiklik yoktur gider konuşurum yani

avrupa.yakasi
29-03-07, 03:18
Ben kimi gorursem gorim artik bikmislardir hep ayni seyleri duymaktan diyip

cesaret edipte gitmezdim tabi gordugum oyuncuya da bagli

20tayfun20
30-03-07, 14:52
hemen onunla fotoğraf çektirirdim

bluefly
30-03-07, 15:06
aslında hangi ünlüyü gördüğüme bağlı, mesela Mavi'yi görsem, yakından sesini duymak isterdim.

havinim_baranım
30-03-07, 15:41
Valla Özcan Denizi konserde gördüm delirdim..AmA Naz Elmasımı görsem çıldırırım valla,ya onu tek görsem neler yapmam ki inşallah bir gün görürüm...Nazımı Elmasımı..

cerenömer
30-03-07, 17:17
bu kişiden kişiye değişir..
görmeyi çok da arzulamadığınız , görsenizde sizin için pek birşey farketmeyecek bir ünlüyse karşınıza çıkan kişi sizin için çok fazla birşey ifade etmez en azından benim için..
ü
nlüler tabiki bizden farklı değiller..bende örneğin sezin akbaşoğullarına hayran olmadan önce bırakın ünlülerin farklı olduğnu düşünmeyi bir ünlüye hayran olan birinede garip gözlerle bakardım..(konserlerde sanatçılar için deli gibi çırpınan kişilere hala bakıyorum açıkçası:) )ama insan başına gelmeden anlamıyormuş demek ki..(hala ünlüler bizden farklıdır diye bir düşüncem yok yanlış anlaşılmasın )

sezinin görebilmek en çok sitediğim şeylerden biri ...onu görürsem şüphesiz fırsatı kaçırmaz yanına gider ve ona bunca zamandır söylemek istediğim birçok şeyi söylerdim ...

göko_yeşo
30-03-07, 17:31
biraz heycanlanırım. mesala keremcem kayseri ye gelmişti.dizi çekiyolardı.onu görmüştüm.ama saruhan hünel veya yeşim büberi görürsem naparım bilemiyorum

alonsomania
30-03-07, 17:34
vallaha ben o kadar çok kişiyi gördüm ki...en süperler özge özber ve nurgül yeşilçaydı...tabi birde tuba büyüküstün.....birsürrüüüü....ilk önce imza aldım sona foto çektim...keremceminde konserine gittim....çok güzeldi...gümüşteki mehmeti yani kıvanç tatlıtuğ u unutmak olmaz o da burda çekti 2 blm fln diziyi :happy0064

nAzLı_BeN
30-03-07, 18:04
çok çekinirdim yanlarına gitmeye ama cesaretimi toplayıp da gidince dilim tutulurdu heralde zaten konuşmayı pek beceremem iyice rezil olurdum terlerdim kızarırdım(tabi sevdiğim bi sanatçı olursa)

*sarp*
30-03-07, 18:29
sevdiim biri olursa dilim tutulur konuşamazdım heralde..Valla hele bide yalnızsam cesaretimide toplayamazdım ağzımdan bi kleime bile çıkmazdı...

gecesacli1983
30-03-07, 20:08
keşke karşılaşabilme imkanım olsa avrupa yakası ekibi ile .....
LEVENT ÜZÜMCÜ ile karşılaşsam tabiki büyük bir heyecan duyarım,kendisiyle sohbet etmek isterim,bide fotoğraf makinam yanımda olursa tam süper olur :img-wink: şöyle kendisiyle beraber bir kaç kare resim çekinirdim....
keşkee keşkee olabilse....

...ahsen.
31-03-07, 17:11
cogu zaman karsıLasıyorum ama utanma gibi bi duygum fazLa oLmuyoo ya da beLLi etmiyorum (: eger sevdigim birisiyse ve basarıLı buLuyorsam önce kendisini tebrik edip , geneL bi konusmadan snra üzüLerek yanından ayrıLıyorum (:

FBuse
02-04-07, 23:45
bende bircok ünlüye rasladim ama Dizi Oyunculari degildi bunlar..
Eger Dizi Oyuncularindan birisinle Karsilassam
1. slm verirdim
2. resim cekerdim
3. imza isterdim
4. Basari dileyip giderdim.. (eger Nejat Isler´se takip ederdim..:img-in_lo )

|*BeLaLım*|
03-04-07, 16:48
Ben daha hiç bir dizi oyuncusunla karşılaşmadım. =( Almanya'da nerde karşılaşacam?

Ama birgün en sevdiğim şarkıcıyla konuştum, görüştüm.
Titredim, yani çok heyecanlıydım ... :img-wink:

Karşıma birgün en sevdiğim dizi oyuncusu çıkarsa mutlaka:
1. Fotoğraf, imza isterdim
2. Biraz muhabbet ederdik (Tabii zaman olursa) :img-yes:
3. Cevabını alamadığım soruları sorardım :icon_whis

gizemligirl
03-04-07, 17:54
thaliayla karşılassam heyecandan bayılırım ben.bu benim en büyük ama en büyük hayalim.ahh gerçek olsa keşke

chaylack
04-04-07, 09:24
ben inşallah karşılaşacağımı umuyorum eğer yanına gidebilirsem ki o zaman fotoğraf makinam yanımda olucak biraz konuşucam halini hatrını sorucam yeni projeleri ile ilgili birkaç soru sonra fotoğrafını çekicem heyecanlanmıycam çünkü sonuçta o da bizim gibi bi insan yani tek farkı iş anlamında yaptıklarını milyonlarla paylaşıyor görsel bişey söz konusu heyecanlamıcam yani :)

cicikiz.ist
04-04-07, 13:45
benim şahsen gördüğüm sanatçılar oldu ama utancımdan yanlarına gidemedim.ama hayran olduğum biri olsa giderdim.hemde hiç utanmasdım.ama bu başkası olunca deşiyo..:img-blush

cicikiz.ist
04-04-07, 13:57
bende mehmet aslan ı gördüm ve bu kadar mütevazi ve hoş bir çocuk daha önce hiç görmemiştim.ztn ben ona deli gibi hayrandım şimdi ise hayranlığım binkat daha arttı:img-in_lo

*Tugce_FB*
04-04-07, 14:08
21 nisanda,Azizname oyununu islemek üzere istanbula gidiyorum.Orda serhat nalbantoğlu ve hüseyin avni danyal ile karşılaşında ilk işim fotoğraf çektirmek olacak.İlk önce tabi çığlık atarım ama,sonra beni yatıştırırlar die umuyorum:happy0064 heyecandan öleceğim zaten.:img-in_lo

sweety25
04-04-07, 14:40
otobüsteydim halit ergençi gördüm bizim ona baktığımızı görünce bize gülüp el salladı bir çok kişiyi gördüm ama umursamaz gibi davranırım ama tabi beğendiğim bi kişiyse şöle çaktırmadan bi keserim:img-wink:

sumchen
04-04-07, 15:54
böyle bi olayla karsilasmadigim icin acikcasi bilmiyorum,ama sevdigim biriyse imza alirim ve konusurum...

kelebek_01
05-04-07, 07:48
şimdiye kadar böyle bir şey başıma gelmedi ama gelseydi ne yapardım tam olarak bilemiyorum ya aldırmaz görünürdüm ve onun aslında o değil sadece benziyor diye geçiştirirdim ya da aaaaaaaa... merhaba ben sizi tanıyorum ayyy... sizi çok beğeniyoruz ve ailecek izliyoruz şey yani dizinizi çok başarılısınız bir foto çektirebilir miyiz? bir de imza alsaydım tabi MANU'yu gördüğümde düşüp bayılmazsam onunla konuşurdum her şey hakkında

benim sevgim zarar vermez...

~mystery~
05-04-07, 18:40
oyuncusuna göre değişir bence..yani çok sefdiğim birini görürsem gider tanışır imza alırım ama eğer çok sefmediğim biriyse yoluma devam ederim..ne yazıkki hep sefmediklerimi görüyorumm :(

güney-yase
06-04-07, 09:38
bu barış akarsu ve doktorlardaki zenan karakterini oynayan kişi olursa ne biliyim özellikle barış akarsunun boynuna atlarım düşünemiyorum bile zaten iki seçenek olur ya dilim tutulur konuşamam yada deli gibi bağrırım
biliyorum biraz değişiğim ama bu sadece barış akarsuya olur sanıyorum

EFTALYAGUL
07-04-07, 14:04
yapcak bişey yok.sevdigim biriyse muhabbet ederim.yoksa banane der geçerim:)

_AŞkım_FB_1907_
07-04-07, 14:25
21 nisanda istanbula gidiyorum sadece aziznameyi izlemek için,Serhat nalbantoğlu ile fotoğraf çektircem ve konuşucam,Bana şans dileyin arkadaşlarbye

dilara61
07-04-07, 14:47
vallahi böyle bir anda ne yapacağımı kestiremiyorum.heralde heyecandan çığlık atarım.

assi_yılllar
07-04-07, 15:58
böyle bi anda çok sewdiğmi biriyse hemen gider tanışırım imza alır ve merak ettiğim şeleri sorarım..
mesela melike günerle karşılaşşsam cildi için ne kullandığnı sorardım...çok güsel..
yada barış akarsuyu görsemm direk gider sarılırdım.... bi daha da bırakmazdım :):)
bekir aksoyu görsem...
ay bu böle devam eder....

sıla hayranıyız
07-04-07, 20:01
bilmem belki de heyecandan konuşamazdım hiç bir fikrim yok belkide öyle bakakalırım tepkimin ne olacağını kestiremiyorum

ébruli
08-04-07, 00:46
ben bi çoguyla karşılasıyorum tıyatroda taksımde ama tepkim yok
onlar benım için orda kalıyoırlar

Medea
08-04-07, 01:17
bu barış akarsu ve doktorlardaki zenan karakterini oynayan kişi olursa ne biliyim özellikle barış akarsunun boynuna atlarım düşünemiyorum bile zaten iki seçenek olur ya dilim tutulur konuşamam yada deli gibi bağrırım
biliyorum biraz değişiğim ama bu sadece barış akarsuya olur sanıyorum

Barışı görünce ne yaparsın bilemem ama bir kere gördün mü alışkanlık yapar onu söyleyeyim :img-wink: :img-yes: Benim için duruma bağlı ne tepki vereceğim.Hiçbir zaman aşırı tepki vermem bu kesin.Onlar da insan sonuçta ama tabii ki dizilerde izlediğiniz birini hele de çok seviyorsanız eğer, günlük hayatta görünce heyecanlanmak normaldir diye düşünüyorum.Bu arada;güney-yase birgün bir konsere gelirsen Barışa tepkini görmüş olurum:img-wink:

Erkan_Petekkaya
09-04-07, 15:46
Erkan petekkaya'yı görsem bayılırım dermişim,boynuna sarılırım ağlarım.fotoğraf çektiririm.telefonunu alırdım:img-yes: herhalde.

gizemligirl
09-04-07, 20:48
heyecandan bayılırım thaliayı görsem

chibi_chibi
10-04-07, 16:14
birkaç ay önce sıla dizisinde oynayan devrim saltoğluyla edebiyat proje ödevimiz için röportaj yapmıştık.hakkında iyi izlenimler edindim ama sonuçta onlar da insan fazla heyecanlanmaya gerek yok.:img-wink:

sena57-utku
15-04-07, 17:51
onlarda benim gibi insan sonuçta.görmem yeterli.atlayıp boynuna sarılmam heralde.:img-hyste

ela_ezgi
15-04-07, 20:12
valla ben KIVANÇ TATLITUĞ görsem bayılırım herhalde .yanı hem sevınırım hemde bu kadar sanslı olduğum için ve ALLAHIN bana kıvanç tatlıtuğu gösterme sansı verdığı için duygulanırım açıkcası

burcu_esmer
15-04-07, 20:58
izleyiciı ==aaa merabaaa dizinizii ailecekk ve çk beğenerek izliyoruzz aamaa oo kötü kadınn ykmuu sinirr ediyorr bizii....
dizi oyuncusu::çk teşekkürr edrizz bzde sizinn sayenizdee kazanıyoruzz.( gülüyorr)
izleyici=== yaa pekii nolcakk sizinn dier kızlaa halinizzz?????(meraklıı bakışş)
dizi oyuncusu== bilmiyorum izleyipp görünnn..(klasik biil laf)
izleyici== bizz sizii tutmayalımm..dizi ekibini başarılarından dolayı kutluyoruzz.
dizi oyuncusu==teşekkürlerrr........

:D oyuncular genelliklee bölee karşılaşmalar yaşıyorlarmışş.....ama tabikidee ben bölee bi şey yapmam...;) :D

kesinlikle katılıorummm büyük ihtimal herkesin ilk lafaı ben sizin hayranınızım diziniz severek izliorummmm lafı olurrrr bence daha deşik bi laf bulmalııı

Ferny&Lety
17-04-07, 09:27
adamına göre muamele:)
canselle ve berenle karşılaşırsam hiç bi yere bırakmam onları..

cansel beren saruhan hünel yeşim büber yasemin ergene ...
yabancılarddan
angelica vale jaime camil agustin arana christopher uncerman .v.s.

sevdiiim bir iise hiç biyere bırakmammmm

ela_ezgi
18-04-07, 09:33
ewet adamına göre muamele valla ben kıvançı yakından görmedım görsem ne olur bılmeme.
ama cansel elçın,keremcem,erkan petekkayayın gördüm.hıç bı tepkım olmadı.hepsınıde nısan taşında göörmüştüm.aralık ayında valla .hatta gün ise cumaydı

MoOnDaNcE-11
23-04-07, 17:44
Cem Yilmaz'la ayni ucakta Paris'ten Istanbul'a gelmistim bir kez , tam arkamda oturmustu . Onun gibi bir adamin Business ucmadigini duymak herkese ilginc geliyor . Eger siz iyi yaklasirsaniz son derece iyi davraniyor size .

Konu disi bir parantez acayim ,
( Fenerli Serkan ve Servet ( simdi sivasta seneye bize geliyor ) bunlarla da karsilasmistim , ikisi de son derece cana yakin davranmislardi... )

Daha bir kac boyle karsilasmisligim var , buraya sonra yazacagim...

Ama sunu soyleyebilirim ki , meshur bir insanla karsilastiginizda genellikle sizin davranisiniz karsinizdakininkini belirleyebiliyor...

Billush
23-04-07, 22:41
Cansel Elçin'i ya da Okan Yalabık'ı görsem çok şaşırır,çok sevinir ve çok heyecanlanırdım.Heyecandan kalbim küt küt atar ve elim ayağım titrerdi.Aklıma konuşacak tek kelime gelmezdi herhalde:)

sekerss
25-04-07, 16:13
ben berksanla karşılaşsam nne yapacağımı şaşırırdım herhalde hep onunla konuşmanın boynuna sarılmanın hayallerini kuruyorum ama görünce ne yapacağımı şaşıracağımdan eminim:img-in_lo

~mystery~
25-04-07, 19:03
ben eğer sezin akbaşoğulları ya da ahu türkpençeyle karşılaşsam heyecandan ne yapacağımı ne konuşacağımı bilemezdim :) çok heyecanlanırdım ve kalbim acayip bir şekilde atardı..
ama eğer sevmediğim ve ilgilenmediğim birini görsem yoluma devam ederdim çok ilgimi çekmezdi ..

songül_kıvanç
25-04-07, 19:59
Durul Bazanı gordum. yoldan gecerken merhabalastık. oyle heyecan falan fılan yok. Ama KIVANC TATLITUGu gorsem dusup bayılırım :img-in_lo :img-blush Songul odenı gorsem heyecanlanırım :D

berna41
28-04-07, 18:19
o anda düşüp bayılırdım herhalde:img-pilot

KIRMIZIGÜL
28-04-07, 19:09
nehirimi ve özgürümü görsem kendimi cmciklerim galiba rüyamı görüyorum yoksa gerçek mi diye ve hemen koşardım sarılırdım onlara

Bademgözlü
29-04-07, 23:20
Eger Polat Bilginle karsilasirsam dayanamam boynuna sarilirim. Sonrada dönüp dönüp ona bakarim. Gözlerimi ondan alamam. Cok yakisikli ve karizmatik.

Affedilmeyen dizisi Polat Bilgin ve Berrak Tüzünatac

http://img149.imageshack.us/img149/5537/affedilmeyen1212qf8.jpg

http://i121.photobucket.com/albums/o222/edasenekt/DSC_7839.jpg

http://img341.imageshack.us/img341/3229/dsc4485bz7.jpg

http://img410.imageshack.us/img410/8900/dsc4500fv2.jpg

http://img201.imageshack.us/img201/6756/11ru1.png

http://img404.imageshack.us/img404/3817/34pz0.png

http://img404.imageshack.us/img404/153/16nw3.png

http://img241.imageshack.us/img241/1497/30jr4.png

http://img241.imageshack.us/img241/1364/92804348ai3.png

http://i3.photobucket.com/albums/y73/halime_od/affedilmeyen3a.png

miracle girl
02-05-07, 19:45
eğer o kişiyse :) kal gelirdi ve hemen uzaktan bi foto çekerdiim :) eğer cesaret edeblrsem hemen gider konuşmaya çalışırdım :)

mervehaluk
02-05-07, 20:06
düşüp bayılmamak için kendimi zor tutardım ve daha sonra onun yanından ayrılmak istemezdim:img-in_lo

jojoo
05-05-07, 16:33
bülent inal we tuba buyukustunu gormek ıstıyodum tuba yı gordum heycanlandım ama yanına fılan gıtmedım bulentı gorursem ne olur bılmmıyorum aynı şey saruhan hunel içinde geçerli

destina304
06-05-07, 17:16
Ben Tuba Büyüküstün Ve Bülenti Inalla Muhabbet Bile Ettim.çok Feci Heycanima Rağmen Yanlarina Gider Konuşur.foto çektirir Imza Alirim

€moS
09-05-07, 13:55
walla onların bizden pek fazla farkı yok onlarda insan sonuçta sadece televizyonda oldukları için ünlüler fakat sewdiğim bir oyuncu ve ya ünlü gördüğüm zaman fazla abartmam imza alırım eyer vakti varsa bira sohbet ederim o kadarr abartılcak bişey olduğunu düşünmüyorum......

[...Melis...]
09-05-07, 21:23
naz elmasi gorseydim ona sarilirdim operdim memomuda tabi

ihlamurdelisi
23-05-07, 19:41
ben TUBA BÜYÜKÜSTÜN ve BÜLENT inalla karşılaştım..sohbet ettim.imza aldım sarılıp öptüm..ama tabikide çok heycanlıydı..yine görsem yine çok heycanırdım ama sohbet ederdim :D bol bolda foto çekilirdim :D

()Ela_Levent()
23-05-07, 19:50
ayy KUTSİ ile YSMN ERGENE yi görsem varya boyunlarına sarılırım süeprrr bi dizi doktorlar bravo derim öperim kutsiyi çok sevdiimi sölerim şarkılarını beğendimi sölerimm süper oldurdu yaaaa:happy0064 :happy0064 :img-in_lo

crazy_cg
24-05-07, 14:41
ben pek çok ünlü gördüm genelde onları farketmek biraz zor mesela geçen gün sinemada Nehir Erdoğan'la karşılaştım sadece imza alıp foto çektirdim o kadar No Panicc :img-yes:

shake_it
24-05-07, 14:57
bu kadar abartmaya gerek yok arkadaşlar.. onların 3 kolu ya da 4 ayağı yok... bizden üstün ya da bizden daha düşük tarafları yok.. "ay görsem ölürüm heraaallddeee"" lafları çok yavan geliyo bana.. çok sevdigim oyuncuyla karşılaştım ama hiçbirinde "ölmediimm".. oturup muhabbet ettik.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste

mertfirat
24-05-07, 15:38
adamına göre deişir kıvanç tatlıtuğ boran ağayı falan görsem hiç bi tepki vermem sadece oynadığı diziyi düşünürüm ama bi mert fırat onur ünsal berk hakman falan görsem ilk tepkim gözlerimi faltaşı gibi açıp bakmak olurdu heralde :)

gizoti
24-05-07, 18:44
Düşer bayılırım heraldee...Sonra uyanınca eğer hala yanımdaysaaa heyecandan yine bayılırım...En saonunda gider imza felan alıp boynuna atlarımmm...:):)

**ŞEKERKIZ**
24-05-07, 23:37
Agustini görsem ilk önce bayılırımm sonra o öper uyandırır benii(ahh ne hayaller yaa)umarım günün birinde..........
umarım herkes günün birinde sevdiği ünllü ile karşılaşırrr.
benimkisi biras imkansız ama olsun(hayl etmek bile güsel)

sena57-utku
25-05-07, 10:51
sonuçta onlarda bnm gibi insann.hiç bişi yapmam görmem yeterlii.:img-hyste

mahbubum
26-05-07, 08:29
Senaya Katiliyorum Sonuçta Oda Bir Insan Düşüp Bayilmak Felan çok Saçma Geliyor Bana

larten
26-05-07, 08:37
Düşer bayılırım heraldee...Sonra uyanınca eğer hala yanımdaysaaa heyecandan yine bayılırım...En saonunda gider imza felan alıp boynuna atlarımmm...:):)

aynen :img-hyste :img-hyste

Cey0}
26-05-07, 17:43
Ben resim çektiri imza alır ve dizimle ilgili soru sorardım..

hildaxx
26-05-07, 19:50
Dizilerde oynayan insanların da bizden farksız insanlar olduğunu hepimizin idrak etmesi gerekiyor sanırım.Onları ilahmışcasına,taparcasına sevmek de aynı şekilde çok fazla sorun teşkil eden bir durum.

Açıkçası ben sevdiğim bir oyuncuyu görsem,onunda normal bizim gibi birisi olduğunu düşünür ve kendisinden elektrik alabilmişsem eğer sohbet ederim.

Bana kalırsa karşısında dibi düşmüş insanları görüp,çığlıklar atan ve ağlayan hayranlar görmek ünlüleri de rahatsız ediyordur.

KIRMIZIGÜL
26-05-07, 20:02
onlarda bizim gibi insan sonuçta sadece farkları herkesin onları tanıyor olması ünlü olmaları.ben nehir ve özgürü görsem hemen yanlarına giderim szii çok seviyorum imzanızı alabillir miyim derim zamanları varsa sohbet ederim keşke böyle birşeyler olsa

Mysii
26-05-07, 22:00
ay napıcam onlar beni görünce şaşırsın=) karşılarnda ünlü bi tiyatrocu duruyo olucak çnkü:icon_whis şahsen ben konserde engin günaydını görünce bi güzel makbule taklidi yaptım ama sadece arklarımı güldürebildm engin baba göremedi bni:happy0064

asli&ekin
26-05-07, 23:27
Ben yasomu görsem ilk iş bayılırdımm
Sonra gider sıkı sıkı sarılır öperdim
Ve ondan imza veya bi eşyasını isterdim
İyi yürekli meleğimm kesin verirdii:)