Tüm Versiyonu Göster : Dizi Oyuncularıyla Güncel Hayatta Karşılaşırsanız Tepkiniz Ne Olur?

Sayfalar : 1 2 [3] 4

MUSEUMGS_OK
27-05-07, 16:40
ben naz elmas ve özge özberk i çok beğeniyorum. güncel hayatta onlardan biri ile karşılaşsaydım herhalde çok büyük bir tepki vermezdim. yanlız olsalardı konuşur ve fotoğraflarını çekmek isterdim.:img-blush

tanrıverdi
27-05-07, 23:37
ben sadece belirli kişilr çıktıında tepki verirdim.bunlarda başta gülse birsel olmak üzere sarp apak,engin günaydın...tabiiki de aslında o an insan ister ki boyunlarına sarılsın sana hayranım bayılıorum die..ama tabiiki de sınırlarımı bilip o ateşi içimde yaaşayıp dışıma sadece o an hissettklerimi söylemye bırakıp foto çeklmek isterim..çünkü fotoğraf belki hayattaki en güzel buluşlardsan bitanesidrr...o ANLAR için:)

emirdag-güzeli
31-05-07, 20:40
Kivanc tatlitug'u gorsem herhalde...bayilirim..normal insan hemem gidi verir yanina ama ben yanina bile varamam cunku okadar heycanli olurum ki...ben boyle bir seylim vardir..ondan sonra da ahh keske yanina gitseydim filan seyler derim..

asi_naz
08-06-07, 11:36
SIRADAN BİR İNSANMIŞ GİBİ GEÇERDİM SONUÇTA ONLARDA İNSAN BENDE ARADA HİÇBİ FARK GÖRMÜYORUM ZATEN ONLARDA BUNDAN RAHATSIZ OLUR(BENCE) BU KADAR İLGİYE BEN DAYANAMAZDIM:img-yes:

beautifulday
08-06-07, 12:26
sadece kendi içimde çıldırırdım canseli veya okanı görsem :img-in_lo ama yanlarına gidip de foto falan istemezdim sadece bakmakla yetinirdim:sad53:

koyu mavi=)
08-06-07, 12:51
valla yolda bi oyuncu yada ünlü görsem tutulup kalıyorum yani sadece öylece bakıyorum tabi bu kişiler funda arar yada hırsız polis oyuncularından biri değilse..:img-grin2

mesela acemi cadının başrolü merve boluğur u görmüştüm yanımdan öylece geçti gitti eğer çok sevmediğim bi ünlüyse vede havalıysa konuşma ihtiyacı duymuyorum aslında

CANISI_ERKAN
08-06-07, 19:41
Sanırım Erkan petekkaya yı görsem çok mutlu olurdum.O anda heyecenden bişey yapamam ama görsem bile yeter,şöyle yanımdan geçse bende el sallasambye

Mr.browni
08-06-07, 21:35
valla ben nerdeyse hergün karşılaşıyorummm oyuncu oldugum için nedeyse hergün setteyim...

Aşk Kapıyı çalınca ( Burak Kut , Yıldız Aslan) Geniş Zamanlar ( Oktay Kanarca , Zuhal Olcay , Özge Özberk ) Yagmurdan Sonra (ali sürmeli ) Hatırla Sevgili Bu dizilerde Oynadım.... Ve hepsinde de aynı tepki verdim sıradan ınsanlarmış gibi davrandım cunku benden farklı deillerde ;)

SelinKis
09-06-07, 20:47
bi imza ister fazla sıkmam ..

nuro
10-06-07, 09:19
ben gördüm öle birini.biizim evin hallerindeki bi oyuncuyu görmüştüm.gördüğüme inanamadım.hiçbir şey söyleyemedim zaten biri vardı yanında konuşuyorlardı..kendimde değildim zaten..hiçbir şey yapamazdım son kararım.

EFTALYAGUL26
10-06-07, 17:38
ne tepkisii normal insan onlardaa:img-hyste :img-hyste

halit_fan
12-06-07, 19:14
ben olsam komaya girerdim..:img-hyste bir ay kendime gelmemeye çalışırdım...ne güzel okulada gidemezdim..

Dilan-Cagri
13-06-07, 02:10
Aslinda onlarda bizim gibi insan ama özellikle hayrani oldugum bir oyuncuyla karsilassam yanina giderdim sarilir öperdim herhalde yani hic olmadi o an ki duruma bagli ama cok güzel olurdu tabi :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

alonsomania
15-06-07, 14:14
ben karşılaştım merhaba nasılsınız dizi çok güzel onlarda saolun fotolar imzalar öpmeler güle güle başarılar bye bu kadar yane abartılacak bişi yok kimlerle mi karşılaştım özge özberk tuba büyüküstün m.ali nuroğlu selda alkor özgür özberk merih ermakastar çağan ırmak arıkan sırakaya keremcem hatice şendil ümit tombak kenan bal kıvanç talıtuğ birde gümüşteki onur adını tam bilmiyorum özcan deniz nurgül yeşilçay menderes samancılar(uzaktan gördüm) ege aydan üüff ne kadar çokmuş yaa

...Özlem...
16-06-07, 11:53
ben utanmazdim yanina gidip merak ettigim sorularin hepsini sorardim sonrada sarilirdim ondan sonrada o yoluna ben yoluma:sad53:

keremcem_oyku
16-06-07, 12:45
ben yanlarına bile gitmem bi kişi haricinde..o kişi tabiki keremcem!..
onu bugüne kadar defalarca görmeme konusmama ragmen her gördügümde hala aynı heycanı yasıyorum:img-blush
ve bide iki yabancı dizi oyuncularınıda unutmiyim(hatice sendil, kenan bal, turan özdemir, ümit tombak, julia lescova)sete gittigimde hepsiyle foto cekilip konusmustum:img-yes:

alyssa_
16-06-07, 20:55
orada ölürdüm
yada kalp krizinden giderdim:)

lykiadreamer
17-06-07, 00:31
Ben tuba büyüküstün'ü gördüğümü düşünüyorum da heralde donup kalırdım..ona aslında söylemek istediğim çok şey var ama hiç birini söyleyemez öyle suratına bakardım...öyle bir güzelliğin karşısında susmak en mantıklı hareket olurdu heralde :D
Ayrıca geçen kış da tesadüfen istanbul'da olduğum bir sırada Halit ERGENÇ'i görmüştüm.Galiba yeni evlendiği eşiyle beraber Taksim'deki accessories mağazasında şapka bakıyolardı..Eğer aranızda hayranı olan varsa şunu söyleyebilirim ki ekranda göründüğünden kat kat daha yakışıklı ve herşeyden önemlisi inanılmaz güzel bir ses tonu vardı..ve çok da alçakgönüllü,dükkana girince herkese tek tek meraba dedi ve herkesin elini sıkmak zorunda kaldı..ama suratında hep sıcak bir tebessüm vardı..Eşi de baya güzelmiş.. laf aramızda...:img-polic

ezzgiii
20-06-07, 14:10
bende utanmazdım foto maiknesi varsa saniye saniye foto çekerdim msn fln isterdim sarılırıdm fln ayy süper olurduu

alyssa_
21-06-07, 10:59
ben utanırdım onları yanına gidemezdim:img-in_lo

merve_ko
21-06-07, 20:12
aynen ben de:)
annem "kızım git, konuş, bi fotoğrafınızı çekiyim" derdi. ben de "anne ya nasıl gidiyim. ne diyeceğim? boşver boşver" derdim.
sonra da aklım kalırdı. "keşke gitseydim" derdim. ama iş işten geçmiş olurdu... elime geçen bir fırsatı utangaçlığım yüzünden kaçırmış olurdum:img-grin2

dedebaba
26-06-07, 10:58
hemen sarılırım örneğin merve seviyi görsem

macide
26-06-07, 17:05
Hayranı olduğum rolmodelle karşılaştığımda soğukkanlılığımın verdiği duruşla öncelikle gözlerdeki derinliğe bakar ve kalbinde barındırdığı duyguların yansımasını almaya çalışırdım.
Çünkü gerçek hayattaki kişiliği; şöhretin getirdiği tehlike boyutunun ne kadarını absorbe-ne kadarını rezorbe edebildiği o derinlikteki yansımayı tamamlayan davranış bütünlüğünde yatmaktadır ve anlık tepkiler davranış bütünlüğü boyutunun olgunluk derecesini sergiler.

zeynepppppp
26-06-07, 17:57
walla yolda görsem yanından tip tip bakarak geçerdim ama yoldan geçerken gördüğüm artist benim çok çok çok sevdiğim birisi olursa hemen yanına gider öperim sarılırım ve onunla konuşurdum:img-yes:

Niloski1992
27-06-07, 09:29
Ben mesela gizem güveni görsem ynına gidemem yani bu bi kaç kez rüyamda oldu ama belki beni hiç takmaz fln ...:icon_sorr

dedebaba
27-06-07, 09:33
hayran olduğumuz sanatçının yanına gittiğimiz zaman sanatçı pas vermezse bozulurum
ama ne olursa olsun boynuna atlarım

xlonelyx
27-06-07, 09:37
keremcemi görsem direk sarılırım heraldeee gerçi sarılmayı bırak bi kere gerçekten görsem yeter ama sarılsamda hiç fena olmas hani:)

alyssa_
27-06-07, 12:49
çok sasırırdım ve hemen yanına gider imza yada fotoğraf çektirirdim:img-wink:

seineb
27-06-07, 12:55
Sarp Apak'ı görsem çok sevinirdimm tabiki yanına gider konuşurdum :):)

CANISI_ERKAN
27-06-07, 16:25
yani erkan petekkaya yı görsem çok mutlu olurdum sanırım ikimizin yanyana olduğu bi resim çektirmek isterim.
başka birini görsem ilgilenmem.
sanırım sıyırıcam kafayı erkanla.

derinmavi_642
27-06-07, 20:43
şevket çoruhu gerçek hayatta görseydim direk bayılırdım heralde

EVRİMİST
05-07-07, 21:41
herkeste olduğu gibi aaaaaaa inanmıyorum diye bağırır,şaşırır ...ben sizi ço...k beğeniyorum+seviyorum....sonrada...
bi imza lütfen...
+fotoğraf...
+sizi öpebilir miyim?...:happy0064
yagmur atacanı görsem çok güzel olur bu arada:good:

rockandbenD
06-07-07, 12:50
valla sadece mutlu olurum konuşmam bakarım ben gıcık olurum ünlü birini görünce boyunlarına atlamaya onlarda insan tek farkları ünlü olamaları bu da doğal

_B_u_R_a_K_
06-07-07, 14:04
sıradan insanlarmış gibi davranırdım. ancak gördüğüm kişi petek dinçöz ise bir daha düşünürdüm:)

bületn_inal_gs
06-07-07, 16:19
eğer bülent inalı gördüysem önce kendime bi tokat atardım gerçekmi dei haralde=)

ecr
07-07-07, 16:27
eğer sevdiğim oyuncularla karşılaşırsam hayranlığımı çok fazla göstermeden onunla kısacık konuşur, onu sıkmamaya çalışırım.ama çokta fazla şaşırmam. çünkü onlarda bizim gibi insanlardır.tek farkları ünlüler..

icom_
08-07-07, 15:49
sevdiğim bir oyuncu ile karşlılaşırsam ve bu emre kınay veya iclal aydınsa iljk önce onlarar sarılır ve onları ne kadar çok sevdiğimi sölerim..
ama aaaaaaaaa diye insanlık dışı bir bağırma ve üstlerine atlama şeklinde değil tabii..sonrasında fotoğraf çektirmek isterdim an ölümsüzleşşsin diyee..başarıların devamını falan dilerdim..

aslında bunlar yaptığım lşeyler..

onlara çokca karşılaştımda...

rads
10-07-07, 14:45
Sadece selamlaşırım.Birde fotğraf çektirirdim herhalde...:img-wink:

kibritcikiz
13-07-07, 10:27
eğer ipek erdem veya melike güneri görseydim herhalde düşüp bayılırdım :D:D

merve damla
18-07-07, 20:18
hemen yanına giderim imza isterim ve fotoğraf çektirmek isterim ayrıcada sarılırım ve öperim özelliklede Hepsi'yi görürsem o gün hayatımın en mutlu günü olur heralde :D

özgürcü genç
18-07-07, 20:38
heralde tepki veremem özgürümü görünce tak die bayılıveririm:img-in_lo :img-in_lo

byn_şaşmaz
21-07-07, 10:40
valla ben necatimi görürsem ne yaparım düşünemiyorum galiba evlenme teklifi yaparım:img-blush :img-blush

__THALIA__
24-07-07, 19:35
çok şaşırır ve de heyecanlanırım daha sonra yanına gider biraz konuşur imzalı bi fotoğrafını isterim..:)

forgetmenot
25-07-07, 17:15
şevket çoruhu gerçek hayatta görseydim direk bayılırdım heralde

Ben gördüm valla bir şey olmadı.İzmir'de Holiday Crown Plaza'nın lobisinde gördüm(O yılbaşı Pamela İzmir'de halk konseri verdiydi)Pamela'nın arkasından sadık bir aşık olarak koşturup duruyordu,bir dediğini iki etmiyordu.Ekranda zayıf olduğu için uzun gözüküyor,aslında çok uzun boylu biri değilmiş gibi geldi bana.

Ben Fikret Kuşkan'ı merak ediyorum,gerçi görenler çok asosyal bir tip olduğunu,karşılaşmanın, hele konuşmanın pek hoş olmadığını söylüyor.En iyisi ekrandan veya film perdesinden takip etmek.

fantagirro
27-07-07, 18:08
daha önce bir kaçıyla karşılaştım genelde hafifçe gülümserim eger tepki verirlerse konuşurum ama bazen yanlız olmak istiyolar sanırım o yüzden onlar konuşmadıkça ya da tepki vermedikçe hiç ilgilenmemeye çalışırım

kod adı yağmur
27-07-07, 19:11
çok sevdiğim bi oyuuncu değilse sadece bakarım o da baktığımı anlarsa kafamı eğer mehraba derim o kadar şayet sevdiğim bi oyuncu ise özgü namal halit ergenç mehrum Barış Akarsu gibi yanına gider konuşurum imzasını isterim kendilerine kendileri ve dizi filmleri hakkında bikaç soru sorarım nasıl bu mesleği başarı ile sürdüklerini sorarım sonra tanıştığıma memnun oldum derim giderim

mhc
28-07-07, 16:49
bende bikac oyuncuyla karsılastım.. ama heralde burak özcivit yada cansel elçinle karsılasırsam boynuna atlarım...:img-in_lo ikisinide cok sevıyorum napıyım:icon_whis

GenCo_PeLinSu
28-07-07, 16:54
Alpay Atalanı görsem çığlığı basıp koşarak sarılırdım heralde...Ve Tabi foto çektirirdim bir sürüüü :img-cool2 :img-icecr :img-blush

xpelin
30-07-07, 09:37
ben eğer GAMZE ÖZÇELİK UĞUR PEKTAŞ veya OKAN YALABIĞI görsem hemmen yanlarına gidip tel 'e sarılırdım bol bol foto çekerdim tabi heycandan elim titremezse:img-yes:

balzac
30-07-07, 12:52
erman burmalı grup hepsi kızları gülse birseli görmeyi çok isterim ama karşılaşsam ne yaparım onu bilemiyorum heyecanlanmazsam yanına gider konuşurum imza falan isterim cep tlf fotosunu çekerim ben de çok şey mi istedim ne:P :P :P

ahumerve
31-07-07, 23:08
aslinda bunu yasamadan söylemek zor...böyle bi durumla hic karsilasmadigim icin tam olarak neler yapabilecegimi bilmiyorum acikcasi..

birde su var: genelde filimlerden..yani tv'den gördügümüz bazi sanatcilar veya oyunculari hemen taniyamiyo insan 'O MU - yoksa degilmi' diyosun ister istemez..yani öyle olur heralde..

ama olurda birgün görürsem bi ünlüyü yolda..'sen ...'a cok benziyosun - yoksa o musun?' diye sorar, eger zannettigim gibi ünlüysede bir imza alirim tabi..yada foto cekerim ;) :)

dimple_burcu
31-07-07, 23:26
kiminle karşılaştıgıma bağlı olurdu
mesela okan,cansel,beren,berk,dağhan... bunlardan biriyle karşılsaşsam düşer bayılırdım heralde ama sağlam kalabilirsem bisürü fotosunu çekerdim ve kocaman öperdim onları

BiMmaniac
01-08-07, 11:15
valla ben OZAN GÜVEN ile karşılaşsam düşüp bayılırım heralde hehe=D
uçarım resmen yaa ah keşke bi daha...

aslı_robert
01-08-07, 12:14
aslında ben bikaç tanesiyle karşılaştım.avrupa yakasındaki cemle,hepsi birdeki alev ve esrayla.ama robert ile karşılaşsam düşer bayılırdım.sonra da beni hastaneye götürmesini beklerdim:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-yes::img-yes:.ama nerde o günlerr:icon_sorr:icon_sorr:img-blush:img-cray::img-cray::img-cray:

gfbuse
01-08-07, 12:17
ben herelde tubayla karşılaşsam dilimi yutardım bi 10 dk gecerdim kendimden o güzellik karsısında...:) kendime gelincede bol bol foto çektirirsim konusurdum fln..

icom_
01-08-07, 17:56
Kimle karşılaştığıma bağlı..

Ama mesela iclal Aydın ve Emre Kınay la karşılassam sarılır bir iki bişi konuşurdum..Samimiyetlerine güvendiğim için tabiki..

caftili
03-08-07, 05:27
istanbulda yaşadığım için bir çok ünlüyle karşılaşıyorum....yanlarından geçip gidiyorum...kimseninde yollarını kesip imza felan aldıkları yok...yada üstlerine atlayıp resim çekilmek istedikleri....herkez gibi yolda gayet rahat yürüyorlar....

tuğçebaşak
03-08-07, 14:24
bnm her günüm oktay kaynarcayla tanışma hayyalleri kurmakla geçiyor onu okadar çok seviyorumki klimeler gerçeekten anlamsız kalıyor ona olan sevgimin yanına.Oktay abimle karşılaşasam kesinlikle ağlarım bayılırım heralde.heyccandan sesim titrer konuşşamam galiba.Ya dünyanın en mutlu insanı ben olurum o gün.Onun o mavi gözlerine bakıp onu ne kadar çok sevdiğimi onun için nel nelr yaptığımı anlatmak isterim ve onun gözlerine bakarak içinde kaybolmayı isterim.Tabi kendimi kaybetmezsem onun yanında.

(= JesLice =)
07-08-07, 19:21
bnm için bişiy değişmez selam veririm...fotoğraf çekilebilirmiyiz derim o kadar...yani fazla büyük bi etki olmaz bnm için...hayal dünyası değil nasılsa onlarında iki kaşı iki gözü vr...

nymphadora
16-08-07, 20:54
ben çok heyecanlanırdım heralde bu yaz da "kavak yelleri"ndekileri gördüm çok güzeldi özellikle dağhan ve ibrahim çok sıcakkanlılar...

6123m
16-08-07, 23:17
bn tek bı kısıyı görmek ısterım oda daghan abı:) onu bı görsem bayılırım dırekk :( yda aglarım (cok sefıorm onu :( )

ozgeozdem
17-08-07, 14:56
ben Özge Özberk'i görsem gözlerimden yaşlar gelir diye düşünüyorum:img-in_lo

keşke görsem de gelse o yaşlar :icon_sorr

mazarine
19-08-07, 16:11
Arada karşılaşıyorum, sorun olmuyor...:) Tabi Mehmet Günsür'le karşılaşmadım henüz...:)

şenizzzzzz
19-08-07, 16:37
ben kavak yelllerinin oyuncularını görsem heyecandan ölürdüm heralde nerde o günler:icon_whis

cheerleader
28-08-07, 23:28
çok dizi oyuncusu gördüm özellikle istanbulda ama aşırı bi tepki wermedim sonuçta onlarda senn bnm gibi insan ama birazcık heyecanlanıyosun sonuçta çok tanınan bir isimm:D

Meh_Met
30-08-07, 08:16
Benim çok heycanlanıcağam kesin Özellikle çok beğeniyle izlediğim ve hayranı olduğuım bir sanatçı ise. Hemen fotoğrafını ister imzasını alırım konuşmaya çalışırım ayrılırkende mutlaka öpmek isterim.:img-in_lo

survivor341
08-09-07, 18:54
ben özgür çevik'i görsem heralde heyecandandan bayılırdım
keşke görebilsem

ece_gs_1905
11-09-07, 20:44
eğer günlük yaşantımda karşıma timuçin esen çıkarsa inanamam heralde şok olurum ve kendime geldiğimde ilk işim onunla bir resim çektirmek olur:):img-in_lo

iremege
14-09-07, 21:24
-Çok heyecanlanabilirim.
-Ama yine de soğukkanlı davranmaya çalışırım.
-Gelecekte oyuncu olmak istiyorum.Bu yüzden karşıma çıkan oyuncu yada tiyatrocu olursa ondan birkaç tüyo alırım.
-Çocukluğundan bugünlere nasıl gelmiş,oyunculuk aşamalarında ne tür sıkıntılar çekmiş onu sorarım.
-Ama mutlaka imzasını alır,fotoğraf çektiririm.Oyunculukta kendisine başarılar dilerim.
-Benim için oyunculukta başarılar dilemesini isterim:)
Karşıma Pelin Karahan,İbrahim Kendirci,Dağhan Külegeç,Engin Günaydın,Şenay Gürler,Sarp Apak;Laçin Ceylan'ın çıkmasını isterim ama nerdee....:)

kıwanç
15-09-07, 07:54
ben kıwanç tatlıtuğ'dan başka kimseyi görmek istemiyorum ama eğerki omı görürsem
-bayılırım
heyecandan dilim tutulur
-hemen yanına koşıp onı öperim resim, imza alırım
ben onu görcemi biliyorum bunun için taximde dolaşmaya dewam edicemmmmm menekşe çekimleri için:img-yes:
SOĞUKKANLI ASLA VE ASLA OLAMAM

girlfriend
15-09-07, 16:30
Gerçekten çok yetenekli olduğunu , onu herşeyiyle çok sevdiğimi söylerim..
Tabiiki sevdiğim birisiyse :D sevmediğimse yüzüne bile bakmam :D
Onun dışında fotoğraftı imzaydı şuydu buydu yani başka birşey yok :D

arslan_
15-09-07, 20:02
kavak yellerinden gönül hocayla karşılassam konuşur resim çektiririm.ayrıca hakkında bilmediğim o an aklıma gelen her şeyi sorarım.bide bana dizideki gibi gülmesini isterim

gumus52
15-09-07, 20:04
ben görsem doktorlar dizi ekibini bayılırım 1 saniye ayakta duramam ayılınca nolur onuda bilmem tabi

simariqcocuq
15-09-07, 23:17
yüzsüzlüğüm nedeniyle heyecanlanmam şaklabanlık eder muhabbete girerim hemen ikna etme yetenegim sağolsun

_BeRFiN_
16-09-07, 11:06
karşılaştığım oyuncuya ve mekana bağlı gerçi kayseride kimle karşılaşabilirimki karşılaşa karşılaşa keremcemin dizi setiyle karşılaştım hiç bi tepki vermedim baktım keremcem çektim gittim ama sevdiğim biri olsaydı kırkyıllık dostumla konuşuyo gibi konuşurdum mesela erkan petekkayayla karşılaştım merhaba erkan abi nasılsın hayat nası gidiyo yengemiz çoluk çocuk nasıl diye girerdim sohbete devamıda gelirdi

KübraYasemin
18-09-07, 23:52
kesin cIlIk atar boyuna sarilirdim sonrada

*senem*
19-09-07, 14:33
ben merve seviyi görsem direk sarılırdım sıkı sıkı sonra ona olan sevgimi ona olan bağlılığımı ona olan büyük hayranlığımı anlatırdımm tabi bayılmazsam:) ya ne bilim işteee tutar bidahada bırakmazdımm tabi bu sadece merve sevi olmak şartıyla diğer ünlüleri görsem tepki vermezdim die düşünüyorum

hilary_zynp
19-09-07, 15:46
bn çok sewinirim ünlü birini görünce(tabii çok sewdim bi oyuncuysa) ama tepkim anormal bişe olmaz, fırsat bulursam konuşurum we imzasını alırım:img-yes:

bentuana
19-09-07, 23:45
ben timucin eseni görsem bayilirdim yok yok heyecan yapar kalpten giderdim gitmeden önce cesaretimi toplayip iki cift laf ederdim nolur yalvaririm tekrar ve bir an önce ekranlara dön ama mümkünse özlemde olsun yaninda

bentuana
19-09-07, 23:58
ben timucin eseni görsem bayilirdim yok yok heyecan yapar kalpten giderdim gitmeden önce cesaretimi toplayip iki cift laf ederdim nolur yalvaririm tekrar ve bir an önce ekranlara dön ama mümkünse özlemde olsun yaninda

yasemin12
20-09-07, 19:59
diğerlerine ne tepki veririm bilmem ama söz konusu kişilik bekir aksoy'sa muhtemelen bayılırım...

rüştü
20-09-07, 22:54
Şuana kadar bir çok ünlü fotbolcu ve sanatçı gördüm ve hiç bir tepki vermedim. Nedeni bir ünlü bir kişiye gidipte pat diye sevdiğimi söyleyemem.

Hayatta sadece özel bir davette ünlü bir fotbolcu ile tanıştım tanışma anıda çok sakin geçti sanki abimdi o kişi sevgi sözcüklerini çok kullanmadan baya bir sohbet ettik.

Ama Erkan Petekkaya yı görmek hiç kısmet olmadı. Kendisini seviyorum ama tepkim nasıl olur yinede bilemiyorum.

balim89
23-09-07, 09:33
hicbir tepki vermem....onlarda bizim gibi islerini yapan insanlar sonucta...

mrym1994
23-09-07, 18:04
çok ama çok sevdiğim hep görmeyi hayal ettiğim bülent inal2i görsem çok ama çok heyecanalnırım gerçekten,yok yok kalpten giderim ona sana aşığım demek isterim:):D:)

elif salihoğlu
03-10-07, 16:26
ben beğendiğim dizi oyuncusunu veya artistti görsem gidip bir resim çektirirdim sonra bir imza alırdım dizi eğer çok dönemeçli bir yerde falansa dizi hakkında bilgi almaya çalışırım :happy0064

Cigdem_18
04-10-07, 20:44
ben öyle bayilmam ya ama gider merhaba derim Haluk Piyes i görmek cok isterim bir fotograf cektiririm imza alirim onu cok sevdigimi söylerim ve basarilar dilerim

Boran&Sila
05-10-07, 09:54
sevdigim bir oyuncuyu görürsem basta heyecanlanirdim daha sonra resim cektirip imza alirdim galiba:)ve tabi dizi hakkinda tüyo almaya calisirdimm:)

gülll
07-10-07, 01:04
bende aynı yani sevdiğim beğendiğim bir oyuncu ise konuşurum kendisiylee...bu güzel bir şey yanii....:happy0064:happy0064:happy0064

*MeLiS*
22-10-07, 23:36
ßiras heyecan,olmazsa olmaz foto cekimi :D adıma imzalı resim :img-wink: öle bayılma olayı fln olcagını sanmam RBD'yi görmezsem tabi :D RBD dedinmi iş deişir abi :D:D

simge_yasemin
23-10-07, 09:50
yasemin hadivent ve özlem yılmazı görsem kesin oracıkta boynuna atlardım ikisininde çünkü onları çoooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum
prenseslerim benim :D

kero.irem
23-10-07, 11:04
keremcemi,cansel elçini,haluk piyesi,burak özçiviti,yasemin ergene ve özlem yılmazı görsem önce küçük bir şok geçiririm sonrada koşar sarılır öperim bi imza yada fotoğraf çektiririm eğer zamanları varsa sohbet ederim ayyy süper olur gerçekten karşılassam

canım_rana
23-10-07, 12:18
yanına gider onlarla sohbet ederdim ve bolca konuşurdum.ayrıca kavak yelleri ekibiyse onlarla akşama kadar sohbet ederdim:img-yes::img-yes::happy0064:good::good:

вιℓ[ℓ]σνєя
23-10-07, 15:37
Birşey yapmam ne yapıcam =)

<gumus><mehmet>
23-10-07, 18:03
En çok istediğim kişilerden en önemlisini gördüm zaten daha doğrusu orumcak görük tirtir titredim sarıldım öptüm tabi bunda karşımdaki insanın doğallığı içtenliğide vardıya yoksa zaten kimseye yapmazdım böyle bişey cesaret edemezdim:img-blush

edayd
01-11-07, 11:31
YD den birisini görsem anında düşüp bayıLırım heraLde...:blink:

kıvanç_sedef
08-11-07, 18:26
kıvanç tatlıtuğ yu sedef avcıyı felan görsem önce bi şok geçiririm....
sonra çoook mtlu olurum we onlarla uzuuun uzuuun konuşurummm hatta hayatta bırakmam ewe bile davet ederim annemlerle de tanıştırırım hatıra fotosu çektiririm imza alırım ne bileyim dizide bana da bi rol bulmalarını isterim kıvancın ve sedefin tel no ları ile msn adreslerini alırımmm:img-in_lo:img-wink:

derman abla
08-11-07, 19:15
Alp korkmaz ve Gamze özçeliği görsem boyunlarını sarılır öper onlar hakkında neler düşündüğümü anlatır resim çekerdim

BİHER
01-12-07, 22:45
ben arka sokaklar ekibinden herhangi birini görsem oracıkta kalırım yığılırım yere heralde :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

ÇAĞLAR
12-12-07, 17:12
o günü onlarla geçirmek için elimden gelen çabayı gösteriridim bol bol sohbet edip fotoğraf çekmek isterdim çünkü böyle bir an ölümsüzleşmeli diye düşünüyorum ;)

cyd_oth_cnsl
13-12-07, 16:57
eğer canseli görürsem tvde görmem ağlamama neden olduğundan :img-in_lo gidip wallla ımm şey nese konuşabilirsem merhaba derimm bilmiorm belkide sadece uzaktan seyrederimm :img-in_lo

sophiayı yada chadi görsem brucası tekrar toplayın derdim,bide gerçekde neden boşandıklarını sorardım

aslımı görsem(enver) gidip operdim mineyi süper oynadığını aslında tatlı bi cadı olduunu solerdim :)

nar cicegi
13-12-07, 17:24
İlk önce yanıda gider kendimi tanıtırım.Beğenerek izlediği söylerim.Fotoraf çektiririm.Tabi İclal Aydın ve Emre Kınay ilk aklıma gelenler.Onun dışında samimiyetine güvendiğim biri olursa tanışırım.Yoksa geçer giderim.

nuryuzlumeldam
13-12-07, 21:38
ben o güzel duyguyu geçtiğimiz haftalarda yaşadım MELDA BEKCANI çok seviyorum onu görmek çok isterdim RABBİM nasip etti çok tatlı biri sevdiğim içinde ayrı bir güzel geldi gözüme ama gerçekte de öyle çok mutlu oldum zaten melda ablayı görmek için gimiştim çekimi olan yere başka oyuncuları görsem tepkim olmaz ama melda ablam bambaşka tabiki resim çekindimmmmmmm

<gumus><mehmet>
15-12-07, 18:15
Bundan kısa bir süre önce aman napıcam gider boynuna sarılırdım falan diyordum ama tiyatro salonunda Songül ablanın gelmesini beklerken elim ayağım titredi sonra ilk başta geçici bir şeyde olsa donup kaldım öpme sırası bana geldiğindede sımsıkı sarıldım ona başkada birşey olmuyor sadece heryerim zangırzangır titredi o kadar:icon_whis

merve_gülben
15-12-07, 23:43
Ben icomla karşılaşsam herlade bi ilk önce bi 2dk şokkk. ardından onu ne kaadr çoks evidğimi söyler bütün duygularımı açardım herlade... :D şimddi tam bişiy diyemiyorum çünkü yaşamadım... icomu görsem aahh keşkee.. :D ama emre abimi gördümmm heycandan ne yaptğımı bilmedimm zaten bnide unutacağını sanmıoyrum o cırtlak sesimi... iki aile fanlarıda bilirler... :happy0064 neyse icomu görsem emre abide heycanlandığım kadarının 5 katını yaaşrım o bi kere kesin... keşke görebilsem..:D boynunuda atlarım.. sarılırdım.. :D izin verirse öperdimm.. doya doya gamzelerine bakardım...:D böyle işte.. :D icom bnm.. =))

karalimm
15-12-07, 23:48
ben eyer mehmet akif alakurtla karsilisirsamm önce donarim sonraa boynuna ziplarim daha ne yapilirkii saten ve sonrada bii fotoraf cekilirimm kekse olsaaa

htrla sevgili
16-12-07, 21:10
farkettiğim ilk an gözlerimi büsbüyük açıp ona bakarım sonra yanına gidip dizisini izlediğimi fln sölerim
çığlıklar atacağımı zannetmiorm

*BoN!bOn*
18-12-07, 17:53
Kim olduguna bagli:img-yes:
Simdi karsima Firat`imi cikartin benim :img-grin2 O zaman kendimi tutamam sarilirim. Ama karsima hic sevmedigim birini cikartin, o zaman yüzüne bile bakmam:img-yes:

06_haziran_15
30-12-07, 19:33
İlgilenmediğim bi oyuncuysa zaten görmem bilee ...

Ama karşıma Rebeldemin incileri (ucker, dulce, mai, chris, any, poncho) çıksa tutar kollarından evime götürürüm heralde :D peşlerini bırakmam kesinliklee .. aşklarım türkiyeye gelickte ben onları bensiz mi bırakıcm !! Tabi ben şoktayken onlar çoktan gitmiş olmazlarsaa ..

barışist_eylul
30-12-07, 22:13
Benim kendisini gördüğümde ağlayıportalığı yıkmama neden olan tek bir insan vardı o da vefat etti zaten. Onu görünce böyle şeyler yapmam ünlü olmasındna değil onu insan olarak aşırı sevmemden kaynaklanıyor. Bunun dışında dizi oyuncusu görsem hiç de birşey yapmam sonuçta o da benim gibi bir insan. Dizisini beğeniyorsam severek izliyorum derim o kadar. Ben de oyunculuk okuyorum. Fevkalade birşey değil yani.

nessa
03-01-08, 09:45
Tabi ki kim olduğuna bağlı.İzlemediğim bir oyuncu bile olsa heyecanlanırım ama.Çünkü onlara hep uzaklardan bakıyoruz.Sanki onlar da bizim gibi değillermiş gibi.Eğer sevdiğim bir oyuncuysa sanırım hiçbir şey yapamam, arkasından bakakalırım.Sonra da birşey yapmamış olmanın pişmanlığını yaşarım.Çok heyecanlandığımda kilitleniyorum,hiçbir şey yapamıyorum.O yüzden görmemem daha iyi olur belki de.

yeliz123
05-01-08, 10:39
ugur pektasi veya gamze ozceligi gorsem konusamammm... sokk olurumm.. yanlarna gitebilirsemm o andaki soktta giderim gulmserim konsurusalar yeni merhaba dersker konusurm ama baskamzlarsaa ne yaoacgmi bilmemm herhadee.. aama konsusamm onlari cokk svedimgi soylerimm

reyhan16
09-01-08, 22:21
ugur pektasi veya gamze ozceligi gorsem konusamammm... sokk olurumm.. yanlarna gitebilirsemm o andaki soktta giderim gulmserim konsurusalar yeni merhaba dersker konusurm ama baskamzlarsaa ne yaoacgmi bilmemm herhadee.. aama konsusamm onlari cokk svedimgi soylerimm

fandaş valla bende gamzemi uğurumu görsem aynısı olurum ilk önce bi şok geçirirm rüya falan sarılırım sonra gidp meraba falan derim öyle konuşmaya başlarım

!ReMmM
18-01-08, 15:51
serhat tutumluer dışında görüpde konuşabileceğimi sanmıyorum. onlada konuşamam aslında da sonra kendime çok kızacağımı bildiğimden sınırlarımı zorlayarak minik bir sohbet etmeye calışırım

Kiraz
18-01-08, 23:36
kimi gördügüme bagli.... eger sevdigim bi oyuncu olursa cok heyecanlanir, utanir gidip konusamam sonra eve gelince kendi kendimi yerim, bu firsati nasil kacirdim diye:P
eger pek sevmedigim birini görürsem yoluma devam ederim herhalde...

kadim&neşe
19-01-08, 16:14
valla çok sevdiğim bir oyuncuysa yanına gitmek için kendimi baya bi zorlarım sonradan ben bu fırsatı niye kaçırdım diye kendimle kavga etmektense ama onun yanına gittiğimde elim ayağımın birbirine gireceği kesin belki onun yanına vardığım an bayılırdım ama tabi beni o tutardı kesin

dünbirdi...
21-01-08, 20:59
mesela okan yalabık'ı görsem biraz heyecanlanabilirim. başka hiçbir oyuncu için aman diye bayılmaya değmez zaten.

asi gençlik
01-02-08, 10:17
Ben şahsen kavak yellerinden aslı ve denizi görünce bana kal geldi hiçbirşey diyememiştim:)

yarenELAlevent
01-02-08, 10:27
hiç bişi yapmazdım ama kutsiyle yaso yu görsem heralde bayılırdım

askhumbrad
02-02-08, 17:55
onalrla sohbet edip onlara sarılmak ve onları öpmek isterdim(yanlış anlamayan yanaklarından tabikide)

aycan90
06-02-08, 20:12
tabi kide gördüğüm oyuncuya bağlı..eğer korel cezayirliyi görürsem elim ayağım birbirine karışır..heyecanlanırım...

_keremcemim_
07-02-08, 23:01
En sevdigim oyunculardan birisini görsem panik olurdum herhalde :)

kıvanç_simge
07-02-08, 23:09
ben sanırım kıvancı görsem tepkilerim şöyle olurdu

gözlerm kocaman acılırdı
sıkı bi çıglık atardım
ellerim ayaklarım titrer buz gibi olurdum
sonrada hemen boynunaaa atlarrr sımmmsııkııııı sarılırdımmmmm:img-in_lo:img-in_lo

ahhh ahh nerde o günlerrrr:icon_sorr:icon_sorr

GFBusra
08-02-08, 08:18
Gördüğüm kişiye bağlı aslında :D Ama eğer çok sevdiğim birini görseydim mutlaka ama mutlaka sarılırdım :D

SELImESMaDEMIr
14-02-08, 21:06
En sevdigim oyunculardan biri olursa heyecanlanirim ve onunla konusmaya calisirim tabii eger o isterse.

lady_liv
15-02-08, 01:43
kesinlikle sohbet ederdim:)

burcix
18-02-08, 23:27
:img-blushBen rolüyle gerçekte olan benzerliklerini çok merak ediyorum hep. Yani bazı iyi oyuncular o kadar karaktere bürünüyorlar ki Ben Bennu Yıldırımlar'ı görsem Fikret abla derim herhalde. Yani sanırım onu anlamaya çalışmaktan dumur olur kalırdım.

tılsım16
21-02-08, 02:21
kişiye gore degısır.. benım ıcın cok onemlı olmayan bırısı ıse tepkı vermem bakar gecerım mesela metın uca yı gormustuk arkadaslarla sultan ahmette bı yer oturmus arkadasları ıle bırseyler ıcıyordu.. o tarafa bakınca o bıze el salladı bız hıc tepkı vermeden gectık gıttık:)
sonra sagopa kajmerın konserıne gıtmıstım ordada sagoyu gorcem dıye basta cok heycan yapmıstım gorunce sakınlestım ozellıkle onun o ıctenlıgı ınsanı daha bır rahatlatıyor sıradan bır ınsan gıbı davranıyorsun onada.. zaten rapcıler ayrı bır samımı olur:)
ama sonuc olarak onlarda ınsan bende ınsanım oyle bayılcak cıglık atacak bır durum yok cok sevdıgım bırısıyse gıder tebrık eder foto cekerdım yeter ole boynuna fılan atlamazdım sohbet etmek yeterlı...
bır cok unluyu goruncede ıstanbulda aa bu o mu oluyorsun cunku ılk basta gorunce tanımıyorsun..cok farklılar..
bazılarınıda ınsan tanıyınca keske tanımasaydım dızıdekı halıyle tanımak yeterlı dıyosun cunku cok soguk ve ukala oluyor bazıları..

fırat-tugce
22-02-08, 12:02
tabıkıde gördüğüm kişiye bağlı
cenk ertanı görürsem düşer bayılrım herhalde.dermişim hemen sarılırdım.:good:

bostepeli
23-02-08, 12:44
ben çok hayran olduğum birini görsem fazla tepki vermem aslında yanına gider görüşürüm heyecanlanıp boynuna atlamam bağırmam bunlar bana saçma geliyo ama diziyi izlerken bunları yapası geliyoda ama karşılaşsam tepkim bu olur resim çektiririm imzasını alırım usulünce:img-yes:

Menekse.Halil
29-02-08, 00:18
ben sanırım kıvancı görsem tepkilerim şöyle olurdu

gözlerm kocaman acılırdı
sıkı bi çıglık atardım
ellerim ayaklarım titrer buz gibi olurdum
sonrada hemen boynunaaa atlarrr sımmmsııkııııı sarılırdımmmmm:img-in_lo:img-in_lo

ahhh ahh nerde o günlerrrr:icon_sorr:icon_sorr

bende.
Aynisi ni sedefe de yapardim :img-in_lo:img-in_lo
ama nerdeee....:sad53:

GaMzE_BiLqE
29-02-08, 20:28
valla çok sevdiğim dizinin bi oyuncusuysa gidip konuşurum ama değilse sadece bakar geçerim mesela gamze özçelik yada uğur pektaşla karşılaşsm gider konuşur öperim neyapayım ikisinide çok seviyorum:img-yes:

MaD AvriL***
04-03-08, 14:21
gdip hemen sohbete baslarım onlarda bizim gibi birer insan sonucta tabii ki belli etmesemde ck hecanlanırım ama bunu belli etmemm:img-cool2

yeliz123
05-03-08, 20:09
valla çok sevdiğim dizinin bi oyuncusuysa gidip konuşurum ama değilse sadece bakar geçerim mesela gamze özçelik yada uğur pektaşla karşılaşsm gider konuşur öperim neyapayım ikisinide çok seviyorum:img-yes:

ahh keskee cnm.. gorseemmm bakarimm.. yanlarna gidersem bile konusamamm... istesemde konusamammm... sok olurum zatenn... bayilmis de olabilirimmm...

MaD AvriL***
06-03-08, 15:04
Ben en cok aslı enveri görmek istiyorum.Aslında yurt dışından birrrr sürü görmek istediim var ama onlar biraz imkansız kaçıyo özellikle yurt dısından avril ve corbin i görmek cok istiorm ama ünlüler karsısında eriyip bitenleri pek sevmez kendini onların yanında rahat hissetmes sakin olmakta fayda var.(En azından hecanlandıımızı belli etmemekte)

pembeinci
09-03-08, 22:57
Benim de yurt dışından görmek istediğim daha çok kişi var aslında. Ama burada da en çok Kenan İmirzalıoğlu'nu görmk isterim. Görürsem de herhalde düşüp bayılırım. Rahatsız etmemek için konuşmama. zaten konuşamam da galiba.

dontspeak
10-03-08, 10:10
ayyyyyyyy ben heralde Ebru Cündübeyoğlu'nu yani Ebru ablamı görsem onu öpemezdim heralde bayılır kalırdım çünkü onu gördüğüm yerde.ilk gördüğümde öyllleeee bir çığlık atarım ki onu gördüğümde öyle bayılırdım valla:img-yes:

typicaladmirer
10-03-08, 10:12
ayyyyyyyy ben heralde Ebru Cündübeyoğlu'nu yani Ebru ablamı görsem onu öpemezdim heralde bayılır kalırdım çünkü onu gördüğüm yerde.ilk gördüğümde öyllleeee bir çığlık atarım ki onu gördüğümde öyle bayılırdım valla:img-yes:

kesinlikle sana katılıyorum kuzen:img-yes:.ben de ebru ablamızı görsem onu öpemeden bir kere bayılır kalırdım valla heralde:img-yes:.benim dilim tutulurdu senin gibi çığlık atamam heralde o anda.sessiz sessiz bayılır kalırım bi kenarda ebru ablamı görsem:img-yes:.

Ferny&Lety
10-03-08, 10:14
Valla görsem ne yapardım dilim tutulurdu falan diyordum;ama gördükten sonra onlar da sonuçta iki eli iki ayağı olan bizim gibi insanlar yani.Gidip selam veririm,halini hatrını sorarım,hiç değişmemesini söylerim.Bir fotoğraf çekilip bırakırım kendi haline.Tabi sevdiğim,örnek aldığım bir oyuncuysa..

batuhan_gumus
15-03-08, 14:59
ben sahsen sok olurdum
kivanc tatlitugu sedef avciciyi songül ödeni yasemin ergeneyi
ve tuba büyüküstünü karsimda görsem
ilk önce onlardan bi foto isterdim
pozz yani ve imza doya doya sarilirdim
cünki bir daha göremicem icin:img-icecr

polat__elif
16-03-08, 00:23
Sasiririm sOnra bOynuna Atlarimmm:D:D

gumus_songül
16-03-08, 10:03
(rıza kocaoğlu ve ruhi yapıcı)
görmek isterdim..bi yerde karşıma çıksalar..şok olurum ve titremeye başlarım:img-in_lo bütün cesaretimi toplayıp yanlarına gider,çok sevdiğimi
ve beğendiğimi söylerim..fotograflarını çekmek için izin alırım..
benim hayalim.:img-in_lo:img-in_lo

avşalı fatoş
16-03-08, 10:57
ben birrebir yaşaım bu olayı insan gerçekten bi anda kilitleniyo.ama sonra ne varki yanii diosun kendi kendine...ama baya zaman alıo.çok tuhaf yaa hayalini kurduğun insan yanıbaşında duruyo.gerçekten tipik bi şok hali:)

tatlım
30-03-08, 00:02
ben birrebir yaşaım bu olayı insan gerçekten bi anda kilitleniyo.ama sonra ne varki yanii diosun kendi kendine...ama baya zaman alıo.çok tuhaf yaa hayalini kurduğun insan yanıbaşında duruyo.gerçekten tipik bi şok hali:)

Evet arkadaşım bende yaşadım..:):) Ebru ablamlan tanıştımm..:happy0064 ne yapsam ne etsem elim ayağıma dolaştı dilim tutuldu birden..:) hani hiç şöyle yaparım böyle yaparım diye hayaller kurmayın gerçekten fanı olduğunuz biriyle tanışınca kitlenip kalıyosunuz..:):)

dilara-hepsi
30-03-08, 08:58
görürsem elim ayağım titrer

hele hepsi grubunu :img-icecr

süper olur hele hepsi grubundan cemre kemer...
ona derim ki

-cemre ablacığım seni çok seviyorum sizin dizinizde oynayabilir miyim?

aslında konserlerine gitmiştim ggördüm ya o yeter bana yine de görmek istiyom ama!!!!!!!!

ilhosh
02-04-08, 20:56
yha diğer oyuncularda pek fazla heyecanlanmam belki ama iclal aydını yolda görürsem mutluluktan havalara ucarım en büyük hayallerimden biri saten onu görmek (sevdiğim diğer oyuncular içinde gecerli):happy0064:happy0064:happy0064

H-Y-F-N
03-04-08, 12:10
VaLLa hiç KarşıLaşmadım ama =) inSan göRse şaşıRır yani,HeycanLanır faLan,tam oLaraK biLmiyorum nasıL bi duygu oLduğunu yaşamadığımdan,Bide çoK sevdiği bi dizi oyuncusu Karşısına çıKarsa insanın ,ay mükemmel olur yaa,sarılırım faLan.xD=)

free_burcu
03-04-08, 13:42
bende en cok tabıı halıylee özgürümü görmek isterdım görürsemde elım ayagım dolanırr kal gelırdı heralde gıder konusurdum öperdım bide yıldız tılbeyle tanısmak ıstemısımdır heppp

aycan90
11-04-08, 13:30
belli etmesemde çoook heyecanlanırdım..utanırdım gidip konuşmaya..tabi her oyuncu için bu geçerli değil..bazılarını görmemezlikten gelirdim herhalde..

glsm1995
11-04-08, 14:05
aslında kimle karşılaşacağıma bağlı.örneğin;mehmetcan mincinozlu veya arda kuralla tanışsam mutluluktan bayılırdım.:img-wink:

yeliz123
11-04-08, 14:52
vallaa bayilirimm... bayilacagim garanti yanii...
daha once mehmet ali nurogluyu gordum ve nefesim kesildii heycan yaptim :)

ozgu_tugba
11-04-08, 15:55
valla necati şaşmazla özgü namalı görünce bayılırım heralde bi de imkansız olsada thalia mı gormekkk offf o daha manyak olur

özgürcü genç
11-04-08, 20:14
Hep Özgürümü Görsem düşer bayılırım derdim ama iki gün üst üstte müzikaline gittim ve gördüm ayrıca bayaa bi oyuncular vardı kadroda melek baykal çağla şikel avrupa yakasındaki tacettin engin akyürek ve daha adını sayamadığım dolu kişiii onları görünce bi tık bile çıkmadı haha selam falan oldum ik günde ama Özgürle iki gün üst üstte çok güzel sohpet ettik ve kaç kere öptüm onu :love05: gerçekten sevilecek adam o ya akademiden beri Özgür aynı Özgür :happy0064

6123m
12-04-08, 07:56
Ben dağhan külegeçle görusmek ıstıyorum .Eger kı bı gun onu dırek karsımda görursem bayılırım kesın :D:D .
ama onunla tanısıcam bırgun :)))))))))

Annis
13-04-08, 00:02
Benim başıma geldi ve dondum kaldım.

ozel bir kız
13-04-08, 08:38
valla görsem napardım bilmiom gidip bi resim çektirirdim ben kavak yelleri dizi oyuncularıyla taişmayı isterdim ve gökimle.....:)

_tubbi_
13-04-08, 20:33
tepki fln kalmaz direk yere yapisirdim heralde oda ozel olan kisiler icn tuba buyukustunu gorsem olurum heralde..

ela_yaso
14-04-08, 09:38
ben yasomla tanışsam hiç bir tepki veremem çünkü heyecanden bayılmış veya ölmüş olurum

fırat-tugce
14-04-08, 12:53
bn bır kere gitektım azızname oyununa huseyın avnı beyle(yalçın bulut)
tanışmak için ama sınavım vardı olmadı
:img-wink:eğer tanışsaydım ilk işim,foto çektırmek olurdu:img-wink:
bı dahakı bahara kaldı
:img-wink:

realist s.
16-04-08, 17:03
gayet sakin bi şeklde yanına giderim konuşmaya çalışırım:happy0064oda insan cnm sonuçta:img-icecr

yorgundemokrat
16-04-08, 23:13
ben ilker inanoğlunu görsem düşer bayılırım... eğer bayılmazsam numaradan bayılır ilgi görmeye çalışırım:):):) ama heyecandan konuşamam herhalde...

polat__elif
19-04-08, 11:46
Ben Burak Ozcivit, Keremcemi gOrursen heralde bakarim bakarim dOnarim sOnra bOynuna atlarim;)

MANNER...
19-04-08, 18:08
ben konuşamm benim heycanlandığımda nefes düzenım bozluo nefes alamıorm ve kelımelrı toparlayamıorm ates basıo tam bı rezıllk içerisinde oluorm yanına gitsem mı gitmesem mı dıe afallarım ama ilerde keşke dememek için giderim(inş.) erman sabanı görürsem ağzı açık ayran budalası gibi bakarım herlade baktım gidio baya uzaklaşmiş hemen koşar sarılr resimler çektırrm:img-in_lo

sakinn
22-04-08, 00:19
önce merhaba sonra hoşçakal derdim herhalde:img-hyste
hele sevdiğim oyunculr ise heyecndan erken göç ederim diğer tarafa..(panik atak yüzünden)

ekin@sarp
23-04-08, 14:46
bugune kadar hiç karsılasmadım ama eger özcan denizle karsılasırsam sasırır kalırım konusamam ne konusacagımı bilemem resmen sacmalarım galiba:img-wink:

Berk_Nehir
24-04-08, 12:50
ben Nehir Erdoğanı görsem donar kalırımm bu bi rüyamı diye .. Berk Oktayı görürsem donar kalırımm bu gerçek mi yoksa biblomu diye :img-hyste:img-hyste eminim TVdekinden daha yakışıklıdır çünkü tabii Nehirde öyledirr :img-blush

kayboldum
27-04-08, 21:05
özlem düvenci oglunu görürsem sanırım heyecandan
kekelerdim çünkü onu çok seviyorum
çok ünlü gördüm konuşmadık ama hiçte paniklemedim
sadece dediyim gibi özleme heyecanlanırım :love05:

aslı_su
04-05-08, 13:15
benm öyle aaa ooo gibi tepkilerim olacagını sanmıyorum sanırım yanında geçer giderim :img-hyste

svg ptrck
04-05-08, 13:42
Eğer Oyuncu Çok Değer Verdiğim Biri ise Direk Sohbet Edip Sıkıca Sarılırım:img-wink:

özlem22
04-05-08, 14:10
Mehmet Akif Alakurt'u görsem hemen yanına giderim onun dışındakilere pek tepki vereceğimi sanmıyorum

__3L!F__
05-05-08, 22:24
hemen foto çektiririm.

ı.love.sanem
06-05-08, 06:55
Hiçbir şey yapmazdım sanırım. Merhabalaşırdım. Oyunculuğunun çok başarılı olduğunu söyler, bir de yanağından öper giderdim... :)

kalanlar
06-05-08, 12:31
abartmadan yaklaşır dizideki başarısını tebrik ederdim...bir insanı çok sevsem beğensem de sululuktan hoşlanmam...

aliye92
06-05-08, 13:03
yelda reynaud u ah bir görsem boynuna atlardım:)

*AyÇeLeN90*
09-05-08, 08:14
aaa inanmıyorum naber yhaa nasılsın hayat nasıl

gulum15
09-05-08, 11:14
vallah benim tepkim nolur bilemiyorum herhalde dusu bayilirim
hele tolgahani bide halugu gorsem donup kalirim herhalde:love05:

angel_timuçin
09-05-08, 11:17
sevdigim bir oyuncu ise kalpten gitmemek için elimden geleni yapardımmm
ısrar ederdiiim yanagından öpmek için başarılar dilerdim;)

linds
09-05-08, 15:26
oyuncunun kim olduğuna göre deişir benimde çok sewdiğim biri olursa elim ayağıma dolaşırr

zeliş1989
10-05-08, 20:14
oyuncunun kim olduğuna göre deişir benimde çok sewdiğim biri olursa elim ayağıma dolaşırr
sana katılıyorum:good: kim olduğu çok önemli:img-blush

BoRnOvAlİ14
18-05-08, 11:44
sevdiğim bi oyuncu olursa hemen koşup boynuna sarılırım ve birlikte bi foto çekilmeden onu bırakmam

gzn
18-05-08, 14:42
kim olduğuna bağlı şuana kadar birçok oyuncu gördüm ama yanlarına gidip konuşmadım yada fotoğraf çektirmedim..ama eğer sevdiğim bir oyuncuyu görürsem(cansel,bülent,özgü,belçim) gidip fotoğraf çektiririm ve sarılırım:img-hyste tabi gördüğümde bayılmazsam:img-hyste

-nisa-
20-05-08, 10:09
walla bu her oyuncuya göre değişir.mesela fanı olmadıım bir oyucuysa ilgimi çekmez.ama çok sewfiğim hayran olduum bi oyuncuysa olay olur:)):happy0064:img-hyste

greenalmond
20-05-08, 11:09
walla bu her oyuncuya göre değişir.mesela fanı olmadıım bir oyucuysa ilgimi çekmez.ama çok sewfiğim hayran olduum bi oyuncuysa olay olur:)):happy0064:img-hyste

katılıyorum oyuncusuna göre değişir çok sevmediğim bi oyuncuysa fazla bişi olmazda fanı olduğum bi oyuncuysa gerisini bilemiycem:img-hyste:img-hyste

zanessa_96
20-05-08, 19:04
Eğer Seviyorsam;

Hemen İmza Kapmaya Çalışırım...

Sarılmak ve Fotoğraf Çektirmek İsterim...

Sevmiyorsam;

Suratına Bir Kere Bakar Yüzümü Ekşitir...

Onun Hakkında Konuşurum...:img-hyste

Nefer Tua
21-05-08, 00:53
sevmiyorsam yalnızca iyi günler derim
ama seviyorsam sakin bir şekilde konuşurum yalnız ben sizin hayranınızım demem çünkü bu cümle bana çok sıradan geliyoo

Berk_Nehir
22-05-08, 12:49
Sevdiğimm Oyuncuysa ;
Eğer Nehir Erdoğan,Berk Oktay gibi çok sevdiğim ünlüleri görürsemm hemenn koşup meraba derimm ve imza isterimm ...

Sevmediğim Bir Oyuncuysa :
Hiç ilgilenmem ve off yaa keşke Nehiri veya Berki görseydim derimm

hırsız
01-06-08, 07:01
eğer sessiz bir ortamsa ve oda müsaitse sohbet etmek isterdim:img-wink:

^Bade^
01-06-08, 07:24
Tanışmak isterim eğer çok beğendiğim biriyse, vakti olup olmadığını sorardım heralde....

(=Gülücük=)
01-06-08, 13:09
Sevdiğim bir oyuncuysa merhaba derim hayranı olduğumu ve vakti olup olmadığını sorar ve konuşmak istediğimi sölerim(Heycandan yerimde duramam)Çok merak ettiğim soruları sorarım.(Onun bana selam vermesi bile yeter):happy0064:img-wink:Ki keşke böyle bişey olsa inşallah bi gün olur

deniz_nuroglu
01-06-08, 13:12
vallaa dusup bayilirimm..
konusmamm .. :img-blush konusamamm...

matrak
01-06-08, 13:18
Hayranı olduğum birisiyse yanına gidip foto çekinebilirim eğer meşgulse

gülsimsek
02-06-08, 18:17
bu oyuncu hayrani oldugum iclal aydin sa , ilk ciglik atarim sonra sakinlesip yanina gider merhaba der, vakti varsa sohbet eder , foto cekinir imzasini alirdim ,bu beinm büyük hayalim zaten , türkiye gidince her an böyle bisey olsun istiyorum

ama hayrani olmadigim bir oyuncuyla karsilasirsamda merhaba demeye gider fotomu cekinirim

!vanessa!
04-06-08, 12:50
Severek izlediğim dizilerin oyuncuları olursa çığlık çığlığa bağırıp kucaklarına atlardım.Ama izlemediğim bir dizide rol alan bir oyuncu ile karşılaşırsam imza falan isterdim herhalde.

gizem...
07-06-08, 01:48
yelda reynaud la karşılaşsam önce donup kalırım heralde :img-hyste sonrada sarılırım :love05:

GFBusra
07-06-08, 08:35
Önce şaşkınlıktan ne olduğunu anlamam :D Sonra mutlaka yanına gidip sarılırım :D :img-blush :img-blush

tink!
15-06-08, 16:41
yelda reynaud la karşılaşsam önce donup kalırım heralde :img-hyste sonrada sarılırım :love05:

aynen :)

sevdigim biriyse kesin kitlenirim sevmedigim biriyse banane der geçerim :)

gmz_ToRaMaN
17-06-08, 18:21
eğer ibrahim toraman ya da onun gibi sewdiğim biriyse kimse beni tutamaz gider boynuna sarılırım deilse ne uğraşcam ya banane

crazy_cg
17-06-08, 18:58
Ben doktorlardan Mehtap Altınoluk (Jülide) u görmüştüm. İlk tepkim çığlık olmadı ama uzun bir süre şaşkınlıkla kalmıştım.. Tabi sonra koşup foto çektim.. :img-wink:

MED_CEZİR
17-06-08, 19:43
ben kesin görmezlikten gelirdim cesaret edemezdm.Özcan deniz hariç onun üzerine atlardım:)

vmzafrmd
18-06-08, 17:25
ben tolgahanımla berrakımı grsem heralde beş dakika fln donardım sonra sarılırdım öperdim fln(tabii bnde o yürek kalırsa)foto çekerdim,imza alırdım tekrar öperdim ve ağlayarak hoşçakalın derdim:(

nesliiiiihan
18-06-08, 18:09
mesela çok sevdiğim bir sanatcıyı normalde görsem gayet normal yanına gider selamlasırdım yani zaten yapım gereği bende heyecan sıfır yani ......hem oda sen ben gibi bir insan heycanlandıracak fazla bir özellliği yok yanii

*elvedaderken*
19-06-08, 16:02
ben Gökhan Tepeyı görsem o anı düşünemıyorum ne yaparım ama hemen yanına giderım tabıkı yanına gidene kadar sağ kalırsam tabi heyecandan:img-hyste:img-hyste:img-hyste tek hayalım bu zatennn onu görmek

((((İLAYDA))))
23-06-08, 21:52
yanına giderim meraba derim resim ceklirim fln relax yaniii:):)

.bst4.
24-06-08, 14:11
Ben ilk başta çok heyecanlanırım.Ama sonradan yatışır heyecanım.Giderim yanına kendimi tanıtırım, işte hayranı olduğumu falan söylerim.Fotoğraf çektirir, başarılarının devamını dilerim...Ama çoo...oookk mutlu olurum!!... :img-blush :img-in_lo

hilalll_johnny
27-06-08, 09:03
yha türklerde bişi olmas bana yhani onlarda insan bikere ist..floryada gezerkenn hakan şükürü görmüştüm tepki 0 yhani ne ediyim ben onuu...ama çok sevdiğim bir artist olurda onu yolda görürüsemm dalarım o başka..msl(johnny depp)yabancıı ama inş..seneye görcemm onun yürdüğü yollarda yürümmem bile yeter.....

thurcher
03-07-08, 04:29
Taksim´de Ece Uslu´ya rastlarım umuduyla çok dolaştım İstanbul´a gittiğimde ama olmadı.Rastlasam gayet mütevazı bir şekilde yanına gidip selam verir, sohbet eder ve giderken e-mail adresini isteyip öperdim herhalde... :D

sahteprenses35
03-07-08, 12:31
ooooooo haluğum almanyada ben izmirde....milyonda bir ihtimal görcem de o fırsatı kaçırcam hee....! bırakırmıyım heç:img-in_lo

*PoFuduK
03-07-08, 15:20
Sakin olmaya çalışırım (: Yanına gidip selam veririm resim çekilirim , imza alırım. (hatıra olsun di mi :) ) Sonra fazla sıkmadan bi 2-3 dk. sohbet ederim.. sonrada bırakırım .. Ama kim olduğuna bağlı .. Burak veya yasemin olsa bırakamayabilirim mesela :img-icecr

şevvalistpelin
03-07-08, 15:31
Ben ŞEVVAL SAM'ı gördüğümde vallaha ağlamaktan baygınlık geçirecektim...Beni öyle ağlarken gördüğünde:"Ağlama ben ağlayanlara dayanamam ağlarım"dedi ama 2.kez görsem bu sefer ağlamam yada saçmalamam gördüğüm an merabalaşır sohbet edrim o heyecanı bi kere yaşadım

özmavi
04-07-08, 11:33
valla özlem düvencioğlunu görsem koşup sarılırdım....
doya doya öperdim heralde:img-icecr bide tabi fotoğraf çektirirdim
onu çok seviyooorummm:happy0064

yilmaz_255
04-07-08, 21:26
ben iclal ablayı görsem çok sevinirim doğrusu ve onur duyarım

Su51
12-07-08, 23:18
ben ibrahim kendirciyi gorsemm herhaldee sevindten ona kosar imza foto el tutmaa ne olursa yaparimmm :img-hyste
amaa nerde oo istanbul ben hollandaa ama belli olmaz tatilde felan IIIIIINNNNNNNNSSSSAAAAAAAALLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAHHH HHHHHH

rozalinda53
13-07-08, 08:54
kutsiyi görsem ağlardım sevinçten yada bayılırdım kesin garanti
ona aşığım ya bir kez yakından görmek için neler neler yapmazdımki ama istanbulda olsaydım keşke bir fırsat olurdu

ardaci
13-07-08, 10:35
resim cektirirdim knşdum ben burak özciviti özlem yılmazı görsem ay yanlarına giderdim hele aycamı görsem :::D

maria clara
14-07-08, 00:09
bilmiyorum aslında ama hiç bir şey yapmazdım sanırım ama hiç bir şey yapmasamda bazı oyuncuları gerçek hayat da görmek isterdim mesela okan yalabık ve umut kurt ama nerde.

aliasgs
14-07-08, 22:19
hiç bi tepki göstermem tabi karşıma çıkan kişi SERHAT TEOMAN deeilse:img-in_lo

şevvalistpelin
15-07-08, 09:40
Karşılaştım....Yanında ağlamaktan konuşamadım bile :img-cray:
Allah'ım gene aynı şey olsa bu sefer ağlamam,sohbet ederim...
Resim çektiririm
Albümlerini ve bendeki olan resimlerini imzalattırırım :img-wink:

_asslıı_
15-07-08, 14:40
fotoğraf çektirmek olurdu herhalde herkes gibi..:)

sehhhhra
15-07-08, 20:03
Gamze Özçelik'i görsem sevinçten deliririm. Tabi kendime gelebilirsem fotoğraf falan çekilirim. Ama nerde...

_ceyo_
18-07-08, 04:28
Ne yaLan söyLeyim Bekir abi yada MeLike yi görsem heraLde en önce bi donup kaLırım eLim ayagım karısır kesin agzım acık kaLır bu rahat 15 dk. sürer ... Eger o sırada haLa aynı yerLerinde duruyorLarsa gider sarıLırım resim cektiririm sohbet ederim ... ( asLında hic birini yapamam heralde cok heycanLanırım ben ya Ama mutLaka görücegim bir gün ) :img-blush

_menekşe_
26-07-08, 01:58
Sinem Kobal'ı görüyorum her gün..Sette Selena'yı çekerlerken:D..Ama bakmıyorum bile :Pbye

Ama mesela Kutsi olcak:img-in_lo..Dilim tutulur kesin:icon_sorr:love05:

ekin@sarp
26-07-08, 07:56
mesela ben murat yıldırım görsem ne yaparım diye düşünüyorum sanırım bayılırım...

keremcemi görsem hemen foto çektirmeye çalışırım ah keşke görsem süper olur du vallla:love05:

cagan
26-07-08, 20:02
ben bir oyuncuyla karşılaşırsam ve bu sevdiğim bir dizinin oyuncusu olursa kesinlikle önce tanımaya,sonra da konuşmaya çalışırım

pembemelek
30-07-08, 00:31
sohbet ederim...tanımaya, konuşmaya çalışırım :img-in_lo
Resim çektiririm :happy0064

elanur dürük
30-07-08, 09:03
ben keremcemle karşılaşırsam kafayı yerim yani:happy0064:img-pilot

cnm_denizugur
02-08-08, 11:59
sevdiğim bi oyuncuysa heyecanlanırım ama normal biriyse bişi yapmam
mesela gülse birselle karşılaşsam deliririm :)

sArp'm
04-08-08, 09:00
sarp la karsılasırsam düşer bayılırım ...:D yada hemen gıdıp sarılırım (zaten sarılamazsam kesın bayılırım :D )

Seyit
09-08-08, 13:30
yasemın ergeneylee karsılasırsam kalp spazmı gecırırım diye cok korkuyorum..
ona sımsıkı sarılırım:img-blush

fairy_dreams
09-08-08, 14:48
Oyunculuğunu tebrik ederdim ve tabii resim çektirirdim :)

izmirin güzeli
09-08-08, 20:32
tabi ilk önce şok etkisinde olurum.Fakat daha sonradan onunda bizim gibi biri oldğnu hatrlayp sadce bi resim çektirirdm....:img-wink:

periperisi
11-08-08, 19:54
İlk önce resim çektiririm. Sonra imza alırım. Daha sonra diziyle ilgili sorular sorarım heralde.....

CivCiq
11-08-08, 21:34
benim kişiye bağlı mesela pelini yada aslıyı görsem direk foto çektiririm
arka sokaklardaki aliyi görsem direk boynuna atlarım :)

**qzm_
12-08-08, 02:29
The o.c'den

Adam'la ilk önce öper sonra onu etkilemeye falan çalışırdım herhalde :D bide foto çektirmeyi unutmazdm:img-in_lo

Rachel'la dedikodu yapıp alışverişe çıkmak isterdim =) Dizideki en sevdiğim karakterleden olduğunu anlatrdm.

Ben'e öyle bakardım herhalde konuşmasına pek alışık değilim :P

Mischa'dan imza alırdım foto çekilirdim güzel olduğunu fln sölerdim :)

One tree hill'den

Sophia'ya ne kadar doğal bi güzelliği olduğunu ona bayıldığımı falan söylerdim (:

Tabi bunlar için ingilizcemin biraz daha iyi olması gerekiyo:img-icecr

arzu!!
14-08-08, 20:07
ya şimdi düşünüyorumda mesela bı tubamla karşılassam Murat Yıldırımda olabilir yanlız çoookkk utanırım heralde küçük dilimi yutarım ve şaşkınlıktan yanına bıle yaklaşamam yaa kekelemeye başlarım resmen..

'zanessa'
15-08-08, 05:43
sevdiğim bi oyuncuysa ya baka kalırım yada bayılır kalırım ne yazık ki imza veya resim isteme şansım olmaz:img-cray:

!Mavi_SekeR!
15-08-08, 08:34
sevdiğim bi oyuncuysa ya baka kalırım yada bayılır kalırım ne yazık ki imza veya resim isteme şansım olmaz:img-cray:

sanırım aynen :img-cray:
ya da tam tersi,boynuna atlarım :P

maria clara
15-08-08, 23:02
çok şaşırırım ve sevinirim yani bazılarında ve resimlerini imzalarını isterim:img-blush:img-blush

secret.myth
16-08-08, 16:14
ben johnny depp'i görürsem

heralde altıma kaçırırdım :img-hyste

ne kadar yahışıklı olduğunu ve ona bayıldığımı hayatımda onu örnek aldığımı(ii yönlerini :))

ve dünyadaki en mutlu kızn ben olduğunu artık ölene kadar gözlerinin dudaklarının aklımdan çıkmayacağını söylerdim :img-in_lo

he bide onu öpmek ister sonrada foto çekilirdim :img-icecr

Lord_Revan
16-08-08, 19:02
Ben karakteri daha çok önemsediğimden oyuncuları görsem pek bir tepki vermezdim sanırım. Belki imzasını falan isterdim onu da alabilirsem.

gzmtngy
01-09-08, 10:53
aslında ne yapacağım karşılaştığım oyuncuya bağlı...sarp lewendoğlunu görrsem çıldırırm heralde =)

deryadil
01-09-08, 10:56
Aslnda çok görüyorum. Bazen çok sevdiğim beğendiğim bir oyuncu oluyor. En fazla gözlerimiz karşılaşırsa selam veriyorum. Çünkü rahatsız olsunlar istemiyorum. Onlar da işte alışverişteler, veya bir kafede arkadaşıyla sohbet ediyor. Niye böleyim. Ama tabi mutlu oluyorum aynı havayı solumaktan:)
Tabi bu kadar akıllı uslu davranmayacağım kişiler de var, tanışmak için kendimi parçalayacağım, takip falan edeceğim, Anthony Hopkins ve de Jim Carrey. Neyse ki başka bir kıtada benden uzakta güvenli bir şekilde yaşıyorlar:img-hyste:img-hyste

m_m
01-09-08, 20:04
Orlandoyu görsem üstüne atlardım ve onu öperdim :love05:

sonra foto çektirirdim

vanessayı görsem onun çok güzel oldugunu söylerdim.

rupertı görsem bilmem ne yapardım ?

ebru_t
09-09-08, 17:49
ben eğer sevdiğim bir ünlüyü görseydim yanına gitmezdim yani uzaktan fotosunu falan çekerdim zaten birazda olsa sevdiğim bir ünlüyü gördüm ve dediğim gibi yaptım:)

p.elinile.p
09-09-08, 17:51
yanına gider konuşurdum bi foto çektirirdm bide imzasını alırdımm..

sibel.duvan
10-09-08, 18:05
onunla konuşur, bir fotoğraf çekinmek isterdim

kıvanç_simge
15-09-08, 13:56
Kıcancımı TV'de gördüğümde bile elim ayağıma dolanıyor,sanki o değilde ben oynuyormusum gibi hissediyorum...

Görsem gerçekten düşer bayılırdım:img-blush

*Özge-Pelibo*
15-09-08, 14:20
pelinle iboyu yada başka unluyu gorsem cok mutlu olurum sarılırım foto cektirirm :img-wink: bırakmam onları bi cafede oturrruz

cancansu
18-09-08, 20:43
ay ben görsem heralde kendimi yerde bulurdum baygın olarak haha karsısında yığılır kalırım:S

#.ELa-GöZzLü
19-09-08, 14:15
acaba gercekten omu diye bakardim, eger oysa tereddut ederdim konusayimmi diye, ondan sonrada bi cirpida gider konusurdum:img-hyste

__Tubbi__
28-09-08, 12:54
tepki fln kalmaz direk bayılırdım yanii:happy0064

1993
28-09-08, 12:57
küçük kadınların utkusunu görsem direk boynuna atlarım