PDA

Tüm Versiyonu Göster : Dizi Oyuncularıyla Güncel Hayatta Karşılaşırsanız Tepkiniz Ne Olur?

Sayfalar : 1 2 3 [4]

(ESRA)
28-09-08, 15:52
eğer sevdiğim bir oyuncu ise sarılır fotoğraf falan çektirirdim
ama eğer sevmediğim veya ilgilenmediğim bir oyuncu ise de sadece merhabalaşırdım

bülent ve tuba
02-10-08, 17:29
kesinlikle önce bağırır sonra sarılırdım..:img-pilot

rüya85
02-10-08, 17:59
keşke öyle bir imkanım olsa mesela ben binnur kaya fanatiğiyim çok seviyorum hastayım o kadına ya bu kadar mı süper rol yapar bir insan çokkkkkk seviyorum onu onunla karşılaşsaydım heralde kendimi kaybedip ona sımsıkı sarılırdım:))) binnur ablaaaaa nolur duy beni nolursun tanışma fırsatımız olsun yaaa:((( çok hemde çokkkk seviyorum seniii..

dnz3455
03-10-08, 12:19
Şahsen önceden gider konuşurum foto çekinirim diyordum.Ama hiç de öyle olmuyormuş en çok istediklerimden biriydi Tuba Büyüküstün ile karşılaşmak.O günleri de gördüm ama malesef şoka girdim resmen rüyada mıyım dedim ne yapcağımı bilemedim:img-cray:Ama insanın hayran olduğu birini görmesi müthiş birşey:happy0064

yavuz_bingöl
03-10-08, 14:02
ben kolundan tutup eve götürürüdüm herhalde:img-hyste:img-hyste

sanki çok kolay bişeyde...........

TUBY_tuby
03-10-08, 15:24
valla onları (tuba,beren ve yaso)görmek bile büyük gurur o0lurdu birşey yapmazdım heyecanımı yenebilirseydim foto isterdim:img-wink:

ilhosh
03-10-08, 17:29
sevinçden havalara uçardım gerçi gülben ergenei ve hepsiyi gördüm ama foto çekilemdim ah bide icomuu görsemm

pofi_seda
03-10-08, 21:18
gamzem ve uğğurumu gördümm bidaha görsem süper olurr fıratımı görsemm:)de olur:) bayıltıp kaçırırdımm:):img-hyste

nuryuzlumeldam
05-10-08, 03:18
bende melda bekcan ablamı gördüm çok sıcak kanlı mükemmel biri halada görüşüyoruz :))harika bi duygu yaa

*kübiş*
05-10-08, 14:08
kalbim küt küt çarpar..ben heycandan yanına gitmek istemesem de babam beni bu fırsatı bir daha bulamam diye hemen elime yapıştığı gibi yanına götürür..:img-wink:

Cullens
06-10-08, 09:34
Asla ama asla öyle yapış yupuş bir insan değilimdir.Nihayetinde o da bir insan.İki gözü,bir ağzı,bir burnu,iki kaşı,iki kolu ve iki bacağı var.Önce bir tokalaşır ardından da filmlerde veya dizilerde gösterdiği performanstan hoşnut olup olmadığım hakkında fikir beyan ederdim.Ama imza istemezdim ... Çünkü bu bana göre ayıp birşey.En azından yazarlara şairlere.Çünkü imza alınacak kişiler onlar.Artistlerle/Aktörlerle/Dizi oyuncularıyla ancak en en fazla fotoğraf çekilirim.Ama kendimi çekmem :img-wink:

SEZENCANN
09-10-08, 23:16
Gidip tokalaşır ve dizideki performansını beğenip beğenmediğimi söylerim çok sevdiğim birisiyse fotoğraf çekilirim.En fazla bu kadar tepki veririm.Aşırı tepki verenlere çok sinir oluyorum.Neticede onlar da insan iki ayağı ve iki kolu var...

Oo_esmer_kiz_Oo
10-10-08, 15:41
ben oyle birini gorsem heralde gidip selamlasir ve onu ve oyunculugunu veya sarkilarini cok begendigimi soyleyip tebrik eder giderim ha bide operim :love05: heralde. cok abartmam yani

emma5
12-10-08, 15:53
hicbisey onlarda bizim gibi bi insan

--AyŞeN--
12-10-08, 22:44
ne olcak sadece bi bakarım yüzüne ama kendimi belli etmeden napcam sanki en nihayetinde insan ama yusuf ömeri görsem biraz daha fazla bakarım....dizi oyuncusu deiğil ama bide yalın ona uzun bi süre baka kalırım

boncuk-girl
14-10-08, 17:44
Giderim merak ettiğim şeyleri sorarım.
Başarısını tebrik eder,öper,foto çektiririm:img-wink:
Tabii heyecandan yere yığılmazsam.

emma5
15-10-08, 18:57
vet belkide onun yuzune bakarim
yanina gidib imza falan alirim
bide bi oyuncu gibi cok basarili oldugunu soylerim

Siyah_İnci
25-10-08, 10:51
Yanına gidip tokalaşırım dizi ve oyunculuğu hakkında biraz konuşup belki birde imzalı fotoğrafını isteyebilirim

MerFhe*
25-10-08, 14:00
Benim çenem kapanmaz gerekli gereksiz her şeyi sorarım
Tabii nasıl başladığıda buna dahil bir nevi ropörtaj(nasıl yazılıyo bilmiyorum)
Fotoğraf'da çekebilirdim

emma5
26-10-08, 19:50
bi de oynadigi dizide neler olucani sorarim

xbeyazgelincik
26-10-08, 21:46
Şu ana kadar öyle ahımlı şahımlı ünlü filan görmedim,
amaaa gerçekten hayranı olduğum sevdiğim, oyunculuğunu
veya sanatçılığını beğendiğim biri olursa, ki bunlar var,
o zaman gider normal insan gibi sohbet ederim..
TABİKİ heyecan olur biraz, ama ne de olsa onlar da insan.
Ve gerçekten yakından tanımak istediğim kişiler:
Kutsi, Melike Güner ve kesinlikle Yasemin Ergene! :img-yes:
Ve ayrıca Sezin Akbaşoüulları, Tülin Özen ve Mehmet Günsürü
görürsem mutlaka konuşmam gerekir!
Ama favorim Yaso ve Kutsi :img-blush Gider, konuşur, sohbet ederdim
Havadan sudan, normal bi şekilde. İmza değilde resim çeker-çekinirdim
Ve tekrar görüşmek dileğiyle ayrılırdım :img-blush AMA GÖREMEDİM.. Nerdeee?

*eceee*
05-11-08, 15:33
şu ana kadar hiçbir ünlüyle karşılaşmadım ama en çok belçim bilgin erdoğanla karşılaşmayı isterim herhalde onu görsem boynuna atlarım...

*sma*
05-11-08, 16:20
bugüne kadar hazal kaya,alpay atalan,selen seyven,sedef avcı,kıvanç kasabalı,özcan deniz,aysun kayacı,BÜLENT İNAL ve özcan denizi gördüm

ama tüm kalbimle görmek istediğim prensesim TUBA BÜYÜKÜSTÜNÜ bir türlü göremedim.onu bir görsem başka bişey istemem..onu görürsem kilitlenip kalırım herhalde

werveee
05-11-08, 18:51
fırat çöloğlunu görsem boynuna atlarım deniz sarıbaşla çok yakıştıklarını söylerim...

*Pelibo*
08-11-08, 15:56
Pelin Karahan veya İbrahim Kendirciyi görsem ne yaparım bilmiyorum ama çokkkk heyecanlanırım
Keremcemi görsem boynuna atlarım:icon_cool:O

GFBusra
08-11-08, 17:24
Beren Saat'i görmeyi çok isterdim.Ama öyle çılgınca hareketler yapacağımı zannetmiyorum (: Muhtemelen çok başarılı,tatlı ve güzel olduğundan bahseder öperdim ve resim çekilirdim (:

LoveGE
11-11-08, 16:50
onlarda bi insan ve sadece isini yapiyor..
hatta ben yurtdisinda yasiyorum oturdugum semtte bi çok ünlü oyuncu var
okula giderken bikaç kez rastlamistim...onlarda normal insan yani..

çok çok hayran oldugum biri olsada soguk kanli olurum..
heyecandan daha çok mutlu olurum belkide biraz sohbet etmek isterim okadar (:

yosh.cem
12-11-08, 11:40
eğer bir dizi oyuncusuyla karşı karşıya gelseydim ilk yapacağım şey imza almak olurdu

_IMPERIA_
12-11-08, 18:02
Pek bir tepki vermezdim herhalde :img-hyste

Ama yakından görmenin de ayrıcalık olduğunu düşünürdüm :)

anestezi25
13-11-08, 13:57
valla hiç bir tepki vermezdim
onlarında bizim gibi sıradan olduğunu
düşünüyorum
ama yinede bekir aksoy yada melike güneri görsem
onları çok beğendiğimi söylemek isterim

melike&bekir a
13-11-08, 14:19
BEN MELİKE GÜNER,BEKİR AKSOY,KUTSİ'Yİ YOLDA GÖRSEM DÜŞER BAYILIRDIM HERALDE,YADA HETCANDAN KALP KRİZİ GEÇİRİRDİM.:img-hyste
AMA KESİNLİKLE YANLARINA GİDER ONLARLA KONUŞMAYA ÇALIŞIRDIM TABİ BAŞKALARINDAN FIRSAT KALIRSA KİMLERDEN SÖZ EDİYORUM SONUÇTA:img-hyste AMA ONLARI ÇOK AMA ÇOOOK SEVDİĞİMİ KESİN SÖYLERDİMM...:happy0064:img-yes::img-in_lo:love05::img-wink:

BuSe.YaSeMiN
13-11-08, 15:29
bi kere tubamı görsem :img-in_lo ..ne yaparım bilemiyorum..ama hemen foto çektirmek isterim..öperim ve imza alırım.. :img-in_lo
Gelelim aşkıma..(kıvac tatlıtuğ) valla bitanemi görürsem ne yaparım bilmiyorum :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo düşüp bayılırım herhalde.. :img-in_lo
aslında keşkene söyle olsa; :img-in_lo
Kıvancı görsem..öpsem bolbol sarılsam... nerdeee :img-in_lo görsemde o kadar ileri gidemem anca sarılır..imza falan foograf çektiririm :img-in_lo
Berosu Görsem; sarılır imza isterim..onuda görürsem ne yaparım bilmiyorum.. :img-in_lo
Sedefimi (s.Avci) imza alırım..fotograf çektiririm.. ..ayy valla ne yapacağımı bilemiyorumm :img-in_lo :img-hyste

Ranim
13-11-08, 15:38
Ben sadece Tuba ve Burcuyu gormek isterim
ama nerde bende o sans

tink!
16-11-08, 20:26
aaa aaaaaa yeldaaaaa.küt. :img-hyste

rock_feyza_
17-11-08, 17:09
ayyyyyy görsem BURAĞI dilim fln dönmez aynen nurak bu bu rak

derim sonra kendime gelince boynuna atlarım:love05:

bocusum
17-11-08, 19:06
sanırım çok heyecanlanırım ben,konuşamam:img-hyste

*Rock*
22-11-08, 22:56
Bi kere Tuba Büyüküstün'ü görsem direk ona doğru koşar,sarılır onu öperdim:love05: ayrıca foto çektirirdim..:img-wink::happy0064

Sonra Hazal Kaya'yı görsem sarılır,öper:love05: ve foto çektirirdim..:happy0064

[BARCA]
23-11-08, 15:32
tuban,mı görsem [tuba büyüküsütn]
ilk şok olur ve olduğum yee çivilenirim
sonra kendime gelip kibar bir şekilde seni çok seviyorum bir imza ve bir foto bir de üstünden bana bir şey verebilir misin kolye yüzük ....

derya-vg
25-11-08, 19:46
Ruhsar Öcal'i görsem

ilk bagirirdim
yada sevincten belkide kalp krizi gecirirdim
kalbim cok cabuk atiyor
kendisi hakkinda konustugumda

sonra hemen yanina kosup
sevgimi anlatip resim fln cektinirdim

isis_
25-11-08, 20:51
Ayy bilemiyorum bir kez tubamı görsem düşüp bayılırdım heralde:img-hysteTubamı görünce hemen foto çektirmek isterdim ona ne kadar hayran olduğumu anlatırdım bir imza alırdım:img-in_loaynı şekilde murat ilede aynı..Arda mı görsem:love05:bilemiyorum yanına gidip foto çekitrirdim heralde:img-hystegs Aynı şekilde hazaL Kayamı Görsem rEsim ÇeKilir onu öperdim:img-in_lo:love05:
bunlar çok hayran olduğum için kişiler için geçerlidir..diğerleriyse sadece foto ve imza...:img-in_lo

pink_1907
25-11-08, 21:09
BEN MELİKE GÜNER,BEKİR AKSOY,KUTSİ'Yİ YOLDA GÖRSEM DÜŞER BAYILIRDIM HERALDE,YADA HETCANDAN KALP KRİZİ GEÇİRİRDİM.:img-hyste
AMA KESİNLİKLE YANLARINA GİDER ONLARLA KONUŞMAYA ÇALIŞIRDIM TABİ BAŞKALARINDAN FIRSAT KALIRSA KİMLERDEN SÖZ EDİYORUM SONUÇTA:img-hyste AMA ONLARI ÇOK AMA ÇOOOK SEVDİĞİMİ KESİN SÖYLERDİMM...:happy0064:img-yes::img-in_lo:love05::img-wink:

aynn cnm yhaaa

bünyamin!!
28-11-08, 23:32
yolda evrim akın--emir benderlioğlu-aslı enver- bu çlüyü görsem sevinçten çığlık atarım yani üçünü çok seviyorum hemen foto çekinirdim.....:img-in_lo

sumru-
29-11-08, 14:31
haluk bilginer i iclal aydın ve sumru yavrucuk u görürsem heycandan kalbim durur kesin hmn yanına gider onu çok sevdiğimi söylerim foto çekilirim :img-in_lo:img-in_lo:love05::love05: onları öperim :love05::love05::img-in_lo

*Pelibo*
29-11-08, 19:59
Pelin Karahan İbrahim Kendirci yada Keremcem'i görsem heyecandan ne yapacağımı bilemem çook heyecanlanırım