Tüm Versiyonu Göster : Dizi Oyuncularıyla Güncel Hayatta Karşılaşırsanız Tepkiniz Ne Olur?

Sayfalar : [1] 2 3

The_Darkness
26-08-05, 17:01
Evet arkadaşlar;
Dizi oyuncularıyla güncel hayatta karşılaşırsanız tepkiniz ne olur?

x.SeRPiL.x
26-08-05, 17:13
Hiç Bir şey Olmaz Sadece Sanemi Görürsem Ona Saril Onu Kutlarim Nejatida Aynen Tabikide Diziyi Sorarim....

_butterfly_
26-08-05, 18:14
izleyiciı ==aaa merabaaa dizinizii ailecekk ve çk beğenerek izliyoruzz aamaa oo kötü kadınn ykmuu sinirr ediyorr bizii....
dizi oyuncusu::çk teşekkürr edrizz bzde sizinn sayenizdee kazanıyoruzz.( gülüyorr)
izleyici=== yaa pekii nolcakk sizinn dier kızlaa halinizzz?????(meraklıı bakışş)
dizi oyuncusu== bilmiyorum izleyipp görünnn..(klasik biil laf)
izleyici== bizz sizii tutmayalımm..dizi ekibini başarılarından dolayı kutluyoruzz.
dizi oyuncusu==teşekkürlerrr........

:D oyuncular genelliklee bölee karşılaşmalar yaşıyorlarmışş.....ama tabikidee ben bölee bi şey yapmam...;) :D

forgetmenot
26-08-05, 19:21
Onlarla karşılaşınca diğer insanlar gibi doğal olmak gerekir.Biz onların rollerinden etkilenip,onları çok seviyoruz.Ama bir de gerçek hayat var.Gerçekle hayali zaman zaman birbirine karıştırabiliriz.Hayranların yaş gurubu eğer teenage(13-19 arası)dediğimiz çağdaysa,boynuna sarılmak,öpmek,çığlık atmak gibi aşırı haraketlere rastlanabilir.Ben böyle iki kişiyle tanıştım.Birincisi tesadüfüydü,pek hoş bir anı olmadı,çünkü, çok soğuk,nadan yapıdaydı,tanışmasam daha iyiydi.Bir başkasıyla da, ben çok tanışmak istedim.İkincisi ile iyiki tanışmışım,karakteriyle,insani yönüyle, sanatçı anlayışıyla, beni kendisine birkez daha hayran bıraktı.Yani pek belli olmuyor.Bir de onlar birkişi,hayran pek çok.Her an güleryüzlü,neşeli olamazlar ki!Biz de ister istemez,onlardan resim,imza filan istiyoruz.Bir değiliz,beş değiliz.Onun için bence en iyisi 'seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli şarkısını terennüm etmek.

mystery_i
26-08-05, 19:58
zaten biçok oyuncu gördüm ama tepki wermedim hiç bi şekilde.sadece kıvaç ı sördüümde bu tepki değişirsana aşığım ben ya mükemmelsin derim sarılırım öperim
soora da giderim :p

esuk
26-08-05, 22:50
Ben Birçok Oyuncuyu Görmedim Ama Havini Görseydim Ona Kesinlikle Sarilirdim çünkü çokkkkk Sewiorm Onuuuuu..

meltemyucel
27-08-05, 09:38
Erhancım iyi hoşta ben bunların hiçbirini yapmazdım.Keşke başka cevapların olsaydı; gider konuşurdum ona hayranlığımı anlatırdım yaptıklarından bahsederdim vs. Bayılmazdım boynuna sarılp öpmezdim yani :) Biçok oyuncuyla tanışma şansım oldu. Sölemesi ayıptır tanınmış bir pop sanatçımızın akrabası oluyorum ;) Gittiğim iş yemeklerinde de bi çok ünlüyle karşılaştım. Ama hiçbirini Mehmet Ali Nuroğlu Özge Özberk ve ekibi kadar kendime yakın bulmadım. Ama inanın bana kaprisli sanatçı yok. Hepsi bi şekilde sevginize ve ilginize karşılık veriyorlar. Nilüferle Eskişehir Üniversitesindeki konserinden sonra gece Otobüsün molabverdiği yerde karşılaşmıştım.Yorgun ve uykusuzdu haliyle bakımsızdı ama gittim konuştuk sohpet ettik. Belki başkası olsaydı çeker giderdi bu saatte seninlemi uğraşıcam diye :) onu unutamam.

desire25
27-08-05, 10:21
Gördüğüm oyunculara bağlı sanırım.Geçen gün gittiğim bir cafe'de dizi çekimi vardı.Hani B.İ.M izleyenler bilirler Yeşilköy'de bir sahne vardı.Oradaki bir cafe'de.Baya ünlü oyuncular vardı ama gidip konuşamadım.Bu arada makyajları baya bir uzun sürüyor ya.. :) Ama Mehmet Aslantuğ,Nejat İşler,Sanem Çelik gibi isimleri görsem konuşurdum sanırım.Ama No Panik...:)

Oyum yinede "Sadece dönüp bakarım" Çünkü öyle yaptım.. :)

KIBELE
27-08-05, 16:20
Dayım sinemacı olduğu için bu sektörde çalışan hemen hemen herkesi yakınen gördüm ve tanıma şansım oldu.O yüzden benim için çok sıradan.Pekçoklarını set ortamında tanıdığım için artık heyecan yapmıyorum ama ilk karşılaştığım oyuncu ŞENER ŞEN idi.Çok heyecanlanmıştım :D Galiba biraz şanslıyım bu konuda :D

_hasret
27-08-05, 17:53
yanlarina gidip konusurdum

crazylady
27-08-05, 22:49
birçok dizi bizim burda çekiliyor eskiden çocuklar duymasın komşu sitemizde çekiliyordu ilk dizinin oyuncularını gördüğümde yanlarına gidip tebrik edip imzalarını almıştım :D ama kıvancı yolda görsem boynuna atlar sarılırım bol bol öperdim tabii doğal olarak ona aşık olduğumu söylerdim :p

missryan
28-08-05, 08:46
walla ben hayranlık duymadığım bir ünlüyse sadece dönüp bakarım ama çok sevdiğim hatta bayıldığım bir ünlüyse(örneğin nejat işler yada ozan güven gibi) o zaman gidip konuşur boynuna sarılıp öper ve imzasını alırım:):):)

-unique-
28-08-05, 10:33
Her gün görüyorum neredeyse :) daha dün Asla Unutmada oynayan Bahar Kerimoğlunla karşılaştım geçtim gittim yanında onlarda insan ya :).

sbuffy
28-08-05, 10:40
bende hemen hemen hergün ünlüleri görüyorum.en son Halit Ergenç'i gördüm.genelde tepki göstermeden geçip gidiyorum

sahraci
28-08-05, 11:37
ya ben dönüp bakmazdım heralde.ama biri hariç,aslında onu görürsem naparım bilmiom.ama galiba yanına gitmeye çekinirim.bilmiorum yaa.belki de o heycanla boynuna atlayıp sarılırım.onunla tanışmak we onla tiyatro hakkında sohbet ekmek isterdim.müthiş olurdu yaa:)umarım ilerde bigün SERHAT TUTUMLUER ile tanışır we o çook istediğim sohbeti yaparım.o mükemmel biri

king
28-08-05, 12:18
valla ben izmirdeyim o kadar ünlü görme şansım yok ama herhalde şevval sam ve sanem çeliği görseydim ne yapacağımı ya da ne yapabilceğimi sadece ben bilirim

FATOŞ
28-08-05, 13:10
bentrabzonluyum ama mesela sarpı görsem koşup boynuna atlardım.ama o da trabzona gelmiyeceğine göre.burayada sanatçılar geliyo görüyorum konsere filan gittim mi ama sanatçı başka gelmez buraya :rolleyes:

gzm
28-08-05, 15:40
eskiden boynuna atlar öperim derdim ama simdi sadece dönüp bi bakıyorum

cünkü ben görmek istediklerimi gördüm zaten :D

mehmet aslantug
nejat işler
serhat tutumluer(ask delisi izlenmesi gereken bi tiyatroydu)

artık kimse beni sasırtamaz

muratcan
28-08-05, 15:45
Sakin Davranir Ve Tanişmak Isterim Ve Merak Ettiğim Sorulari Sorardim

Muratcan

elifile
28-08-05, 17:06
Hiçbir şey yapmazdım sonuçta onlarda bizim gibi birer insanlar. Tek farkları tanınmış olmaları. Bu onları tapınacak kişiler yapmaz. Özellikle gidip imza almak bana çok şaçma geliyor. İmzalarını alıp ne oluyor ki alt tarafı bir kağıdı yada herhangi bir şeyi karalıyorlar.

nilay_cebi
29-08-05, 11:06
ben bi ünlü görsem umursamam fakat arzum onanı görsem bayılırım heralde
arzum onana sesleniorum arzum onan seni buraya yazamıyazcak kadar çok seviyorum :D

baran-havin
29-08-05, 15:42
vallah ben hic görmedigim icin bilmiyorum ama ya bayilirdim ya cok kötü olurdum baya bi titrerdim yada sarilib öperdiiimm :)

desire
29-08-05, 16:05
ben sadece hayran oldugum sanatcinin yanina giderim.onunla konusur ve kutlarim...

elif öztürk
29-08-05, 20:49
ben burcu karayı görsem hemen imza ister ve onu çok sevdigimi hemen söylerdim

masum_leydi
30-08-05, 07:32
biliyorum dizi oyuncularıyla tepkimizi ölçüyrlar ama brad piite dizi oyuncusu değil ama ne yapıyım onu görsem dilim tutulur bayılurum hemnen

ayl7n
30-08-05, 14:54
valla oyuncusuna göre degisirr ASKIM SARPI , SAnem çelik veya nejat işler i görsem hemen giderim konusurum ama Sİnan i Görürsem Halit ergenç i gidip konusmamq takmam yani o bana diziden dolyai bi aanti pati yaratti

sedab
31-08-05, 09:07
ben abartmam
zaten çok sevdiğim serhat tutumlueri gördüm hatta aynı asansöre bindik ben sadece oyunda çok başarılı olduğunu söyledim.niye üstüne atlayayımki

purna
31-08-05, 10:56
e hergun gorursunuz tabı ıstanbulda olunca ınsan ben göremıyorum yanı mesela enıstem gokhan kırdarın dugunune gıttı davetli olarak enistemiz var ama bir ise yaramıyor ozellıkle bir ünlü söz kosu olunca beni ali güven ile tanıstıracak gercı sevmem kendsını ama söz konusu unluler olunca degısıyor

ben sapıtırdım delırırdım kafayı yerdım

DeNiZ_7
31-08-05, 12:27
walla oyuncusuna göre değişir :D

kural
31-08-05, 14:06
bence bu ankette bi eksiklik var. çünkü bende sevdiğim biriyse yanına giderim sevmediğim biriyse hiç aldırış etmem

firu
31-08-05, 20:00
bn yaşadıım bi olay yazmak istiorm. hep pişmanlk duyuyorm bu olaydan dolayı. bu sene 50. sanat yılını kutladıımız erol günaydın için okulumzda çiçek taksi oyuncuları, halit akçatepe, sevinç-füsun erbulak ve çiçek dilligil gibi isimlerin de katıldığı bir gece düzenledik. o gecede sahnede ben de wardm. sevinç erbulak gibi çocukluğumdan w tiyatroya başladığımdan beri beri hayran olduğum ve örnek aldığım bir oyuncunun shakespeare'in bir yaz gecesi rüyası adlı yapıtıyla karşısına çıktım. heyecanlandım ama yne de ordaydım w çok mutluydum. bu geceden 2 hafta fln sora ulus pazarnda sevinç erbulakı gördm. bişelere bakarken arkamı dönmemle onunla burun buruna gelmem bir oldu. dilim tutulmuştu sanki. gören bikaç hafta önce onn karşısında sahneye çıkanın bn olduuma dünyada inanmazdı. ağzımı açamadım. öölece kaldm. ordan hızlıca uzaklaştım. ama sora çok pişman oldum. hayatmn fırsatını onunla konuşma fırsatını kaçrmştım. KENDİMİ APTAL GİBİ HİSSEDİORM :(

sezikkk
01-09-05, 16:56
Ben de eğer beğendiim biriyse gider konuşmaya çalışırım:)).Ama aşırı bir hayranlıım varsa gitmeye çekinirim maalesef.(NEJAT İŞLER ÇOK TATLISIN!!)

selinim
01-09-05, 19:14
yanına gitmeye çekinirim ben.

Tom-Raider
01-09-05, 20:04
ya keremcem'i görürseniz naparsınız? cevap bekliyorum.ben şahsen sevdiğim bir ünlüyse ilk önce boynuna atlarım daha sonra imza isterim ya siz.

berder
02-09-05, 15:18
ya ben görsem ki arasıra görüyorum sadec nekadar yakışıklı yada nekadar güzelmiş deyip gidiyorum yanlarına gidip sizibeğeniyoruz izliyoruz demek isterim ama çekiniyorum ters bi cevapla karşılaşmaktan sonra onlardan soğumaktan..ben kıvanç ı gördüm ama sadece hayran hayran baktım zaten onunda biraz suratı asık gibiydi..yanına gidemedik..ama ben mehmet aslatuğ il tanışmak isterim o çok farklı çünkü ..mehmet aslantuğ ile tanışan varmı nası biri

**Zeyzey**
03-09-05, 14:52
eğer çok sevdiğim birini görürsem iş değişir ama benim için normal bir ünlüyse sadece dönüp bakarım....

sarışınım
03-09-05, 21:28
walla ünlüsüne bağli keremcemi ya da kıvanç tatlıtuğ u görsem boynuna atlar öperim sonra imza alırım

sibelll
05-09-05, 07:05
ben de bir çok oyuncu gördüm... eğer beğendiğim bir oyuncuysa ona destek olurum... başarılarının sonsuz olmasını söylerim... uzaydan gelmiş gibi davranmam :D onlar tüm güzellikleri hakediyor...ucunda sanat var :cool:

daybreak
08-09-05, 12:04
herkesi görmek önemli değil benim için. benim için sadece mehmet aslantuğ var bu dünyada...
onu da görsem put gibi çakılır kalırım herhalde.

nisan_kerem
08-09-05, 20:32
ben birçok ünlüyü gördüm ama hiçbir tepki vermedim çünkü birçoğu başarılarına gerçekten inanmadığım insanlar ama sadece keremcemi görsem elim ayağım birbirine dolaşır herhalde
http://img255.imageshack.us/img255/65/bscap0741ta.jpg (http://imageshack.us)
canım ya nasıl elim ayağım dolaşmasın onu görünce

duygusal
16-09-05, 15:18
gördügüm kişiye baglı emre altuğu görürsem herhalde kalbim buna dayanmazdı sarılır öperdim aşkım yaa çok yakışıklı ve çok tatlı çok güzel oldugunu söylerdim onu çok sevdigimi

daybreak
20-09-05, 13:37
öküz ve tren misali kalmayalım da :)

daybreak
20-09-05, 13:43
öküz ve tren misali kalmayalım da :)

rubio
20-09-05, 16:08
izmirde yaşarken bi ünlü görmek çok büyük bir şeydi... Gördüğüm zaman çığlık atar yanlarına giderdim... ama istanbula okumaya gittiğimde gördümki orada insanlar ünlülerle içiiçe yaşıyorlar ve ünlü görmek artık sıradanlaşıyor... ben de alıştım tabi artık görüp kafamı çeviriyorum... Henüz Nejat İşleri göremedim ama gördüğümdede çığlık atmam... içimde fırtınalar kopar o ayrı... cesaretimi toplarsam yanına giderim heralde....

yerin86
22-09-05, 15:46
bende birçok ünlü görenlerdenin ama yanlarından geçtim hiç umursamadım umursamamda ama mehmet aslantuğ ile arzum onanı görsem ne yaparım orası meçhul inanılmaz derecede çok sevdiğim sadece iki isim
bayılıyorum ikisine

plaseboender
25-09-05, 17:04
omuz atar sonra 'önüne bak kardeşim' derim..

dazzle
30-09-05, 00:21
valla çok fazla ünlü gördüm ama en yeni olarak mehmet aslantuğu ve keremcemi gördüm ama hiçbirşey yapmadim tek yaptigim arkadasimin kolunu cimciklemek oldu ona benimkini :D :rolleyes:

EL DESDİCADO
01-10-05, 02:52
Ben Yasemin Ergeneyi Görsem,evlenme Teklif Ederim.nasreddin Hocanin Yoğurt Hikayesinde Olduğu Gibi,ya Tutarsa, Ya Kabul Ederse :)

nejat_gntl
01-10-05, 05:51
Ben hoşlanmayacaklarını bildiğimden gidip hemen öpmem.İmza isterim ama vermek istemezlerse de üstelemem.
Sadece selam veririm.Nasıl olduklarını sorarım.Ve kendilerini çok beğendiğimi karşımdakini sıkmadan anlatırım.
Ama kızmayacağını bilsem;Nejat İşler ile konuştuktan sonra evine kadar takip ederdim...

gurbetci
09-10-05, 10:24
Bazen bu durumlarla karsilasiyorum ama cok fazla degil tabi,cünkü yurtdisinda yasiyorum :p Ben karsilastigim zaman gözgöze gelirsek selam verip tebessüm ediyorum.Onlar da ayni sekilde karsilik veriyor.cogu taninmamak icin ellerinden geleni yapiyor,huzurlarini bozmak istemiyorum.

ÇAKIL85
09-10-05, 10:47
valla çogu zaman disarida bir çok ünlüye rastliyorum.genelde bakip geçerim yada yanimdakine gösteririm...ama bir tiyatro oyununa gitmissem mutlaka kulise gider,oyunculari görme ve onlarla konusma imkanimi kendi kendime yaratirim ;)

BeLeMiR17
09-10-05, 11:43
birçok ünlü tanıyorum... yolda yürüken,bir cafede otururken bazı ünlülere rastlıyorum. ama beni pek ilgilendirmiyooo... aramızda kalsın şımarıyor bazıları...
sevdiğim bir oyuncu olursa slm veririm... yanına gider ve onu çok beğendiğimi,çok başarılı bulduğumu sölerim.... SANEM ÇELİK ve NEJAT İŞLERİ görsem (keşke) konuşmak isterim.... çünkü benim için onlar 1 numaralı oyuncular... çoook iyiler gerçekten.... hele KARAMELEK dizisinde SANEM ÇELİK süperdiiii... o diziyi hiç kaçırmazdım.. ve hala tekrarlarını bile izliyorum... SANEM ÇELİK hayranı olmama rağmen yolda görsem hemen boynuna atlamam ya da ayılıp bayılmam.... bence çok gereksiz bişey....neyseeeee......

SANEM ÇELİK NUMBER ONE (budur) :)

merve_ko
19-10-05, 18:39
bu biraz da karşılaştığım kişiye bağlı.mesela serhat tutumluer olursa hemen onu öperim.arzum onanı da tabi.ama kıvanç tatlıtuğ olursa umursamam

cnsfb
21-10-05, 12:32
ben ozgurle nehır ı gorursem bayılırm yaaa özellkle özgür ü gorursemm.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

purna
21-10-05, 12:47
anadolu atesını ızlemeye gıtmıstık yanımızdada seferad grubu vardı vardı onları gordum selam verdım yakından cok yakısıklı hepsı

F.Mahsun
22-10-05, 11:29
Ben öbür sanatçıları gördüğümde sadece bakarım ama Mahsun abiyi gördüğümde düşüp bayılırım heralde.Hemen yanına giderim bidaha da bırakmam çok seviyorummmmmm

merve_35
22-10-05, 23:25
bayilirim Herhalde Hele Sesuye Gorursem Dusunemiyorum Bile

sude9
23-10-05, 19:22
Sadece bakıp geçer ve yoluma devam ederim

purna
23-10-05, 20:18
bugun taksimde 4 tane gördum hepsı taksımdeydı bugun

1. taksıme metro ıle gıdıyoruz oturduk metroya karsıma baktım bıde kimi görüyım ceza yı gordum o degıldır sandım ama yanımdakıler FOTo olsaydı resım cekerdık dedı tabı oymus bende ablamı durtuyorum onun oralı oldugu falan yok en sonunda ay su karsıya baksana dedım fazla bagırmısım o da bana baktı güldü bende ona güldüm ablama da gördünmü dedım
2 sonra taksımın tam orta yerınde biriyle carpıstık ben pardon dıcektınkı bı baktım cem kılıç ay ınanmıyorum siz tabı elımde foto hemen cekındık
3 cemil ipekçi aman aman yanına almıs kendı gıbılerını gezıyor
4 kartal balaban genc magazını sunan cocuk cemberımde gul oyada oynuyordu

cok sanslıydım ya

aliyefan
25-10-05, 00:04
kesinlikle kim olduğuna bağlı. çok ünlü gördüm çoğuna baktım geçtim , bir tanesinde ise donup kaldım ama çok seneler önce...
eğer çok sevdiğim bir oyuncu ise gider konuşurum kesinlikle...

magrip86
26-10-05, 12:17
ben fazla bi tepki göstermem, sadece film yıldızı değil, ünlü doktor ve prof larla da karşılaştım, abartıya gerek yok(boynuna atlamak falan gibi), rezil olmaktan öteye gidemezsin bu yolla.... (bu arada ben 19 yaşındayım, yani teenage olmakla ille de üstüne atlamak gerekmiyo kimsenin...)

purna
29-10-05, 11:21
ozan guvenı gordum dun besıktasta cok lusk bı magazada bız ayakkabı denıyorduk oda kasadaydı

babende
29-10-05, 11:31
Sanem Çelik daha önce çalıştığım yere gelmişti. Çok heyecanlanmıştım. Bişey söyliyemedim onu tanıdığımla ilgili ilgilenirken. Gözlerinin içine bakıp durdum. Anlamıştır tanıdığımı ama bişey söylemememde garibine gitmiştir heralde. Çok tatlıydı,çok güzeldi. Hele o gözleri. :rolleyes:

secret
31-12-05, 16:09
göreceğim ünlüye bağlı
bir müslüm gürses i görsem dönüp bakmam ama daniel radcliffe ı görsem atlar boynuna sarılır öperim:love05:

psikopat90
31-12-05, 20:45
şu ana kadar hiç bir sevdiğim ünlüyle karşılaşmadım.iyi ki de karşılaşmamışım.
ben daha resimlerine bakıp çıldırıyorum bir de kendisini canlı canlı görsem kalpten giderim.öyle taşlaşmış gibi kalırım.

chaylack
01-01-06, 20:22
ben sevdiğim ünlü bi oyuncuyu görsem direkt gidip konuşamam kalırım öle çekingen bi insanım şevval sam la eğer karşılaşırsam herhalde kalırım olduğum yerde:img-lock:

aşk_oyunu
10-01-06, 21:22
sevdiğim oyuncuyla yani tabiiki keremcemle direk yanına gider sarılır dım kagayı yerdim heyecandan herhalde

merve14
11-01-06, 00:58
Ben Yasemin Ergeneyi Görsem,evlenme Teklif Ederim.nasreddin Hocanin Yoğurt Hikayesinde Olduğu Gibi,ya Tutarsa, Ya Kabul Ederse :)
inanmıyorum desdi yaa süpersin...(et sen yaw yasemin senden iyisini mi bulcak forumumuzun bi tanesi gerekirse biz g,ider kızkıza konuşuruz senin için dert etme.... :img-hyste )

ben görsem foto çeker, imza alırdım herhalde...ya da tavsiyede bulunurdum....onun dışında bişi yapmazdım...zaten normalde utangacım pek kimseyle konuşamam...dilim tutulur ama o kesin...helke keremcemi görsem put kesilirim...

cemsenturk
11-01-06, 02:15
onlarda bizim gibi insan sonuçta selam verir geçerdim dermişim :)))

Redhat
11-01-06, 03:13
Kimle karşılaşıcagıma baglı :)

Laklaki
13-01-06, 09:58
valaa ben keremcem ve yasemin ergeneyle karşılaşsam onlarla önce bir fotograf sonrada civardaki ilk kuyumcudan parmaklarına birer alyans yüzük takardım.ve sizler birbirinize çok yakışıyorsunuz der ve dizide var gerçek hayatta niye olmasın derdim :love04: :love04:

hyoldas
13-01-06, 15:39
Vallahi Bir Kaç Tanesiyle Karşilaştim Bayandilar Onlar Bana Baktilar Ben Onlara Baktim :img-meeti
Biraz Uzun Boyluylum Da
Hangimiz ünlü Anlamadim
Ama Ulaşamayacağim Birini Görürsem Mutlaka Bir Hatira Isterdim

tanyel_1004
13-01-06, 17:09
KİMİNLE KARŞILAŞACAĞIMA BAĞLI ....
İZLEMEDİĞİM Bİ DİZİNİN OYUNCUSUYSA Bİ ŞEY YAPMAZDIM
AMA YABANCI DAMAT YA DA AŞK OYUNUNDAN BİRİYSE GİDER DİZİYİ FALAN SORARDIM
ÖZGÜR ÇEVİK YA DA KEREMCEMİ GÖRSEM N'APARIM BİLMİORUM
HERHALDE HEYECANDAN NE YAPACAĞIMIN BİLEMEZ ÖYLE DONAR KALIRDIM :img-huh:

mert54
13-01-06, 18:43
emre altuğu görsem herhalde heyecandan bayılır yada dilim tutulurdu çok yakışıklı ve çok tatlı oldugunu ve başarılı oldugunu söylerdim ve özel birşeyler sorardım

sarışınım
06-02-06, 13:16
walla kıvanç tatlıtuğu görsem önce bayılırım sonrada öperimmm :D

-s_e yaren-
06-02-06, 13:59
vallaha bnımde karşılacağım kişiye bağlı eğer keremcem ve yasemin ergeneyle karşılaşsam bayılırdım sevinçten herhalde ondan ayılınca öperdim foto çektirirdim tüyo almaya çalışırdım ama eğer sevmediğim bir ünlüyse birşey yapmazdım izlediğim dizilerden ünlülerse hiç kaçırmazdım

purna
06-02-06, 14:03
ben yanımdda bırı varsa durtterdım suraya bak dıye ya bagırırdım ona yada yanına gıder suna baksana derdım aynı ozan guvenı gordugumde ablamın yanına gıdıp suraya bak derdım

timucin_hastasi
07-02-06, 13:07
valla gördüğüm kişiye bağlı.. eğer timuçin esen gibi çok seviğim birni görürsen orda öyle donakalır hiçbişe yapamazdım.. sonra da kendi kendimi yerdim nasıl gidip bi konuşmadım diye.. eğer öyle çok sevmediğim birini görürsem şöle bi bakar sonra da öyle geçip giderdim..

GeLiNcIk88
07-02-06, 13:09
valla arkadasin soyldegi gibi gordugum kisiye kesinliklen bagli...........

özgür_keremcem
28-02-06, 10:51
bencede kişiye göre değişir
ben keremcem i görsem ilk bağırır sonrada boyununa atlardım ):):): inş. o günler gelir:(

griffiths
28-02-06, 10:58
hiç ilişmemeye çalışırım, işime bakar giderim, sık boğaz etmemek lazım bakışla bile olsa, sonuçta o da bir insan

black--mamba--
28-02-06, 11:57
dönüp bakmam bilee
hele 'ayyyy bi imzalı resminizi alabilirmiyimm'saçmalığına hiç girmem!
banane o benim imzalı resmimi alsın :icon_whis

nehirrrr
01-03-06, 01:28
hiç ilişmemeye çalışırım, işime bakar giderim, sık boğaz etmemek lazım bakışla bile olsa, sonuçta o da bir insan
kesinlikle haklisin arkadasim. onlarda siradan bizim gibi birer insan nede olsa. ben olsam bende hic ilismezdim ama sasirirdim tabii dogal olarak. gidip boynuna atlayip "sana asigim", "bir imza lutfen" gibi anlamsiz sozler sarfetmek hic tarzim degildir.

chaylack
01-03-06, 09:34
valla sevdiğim oyuncuyu görünce öyle olduğum yerde kalırım heralde tepkisiz dururum ama sadece aaa diye bi ses çıkar benden :)gidip üzerine atlamam sonuçta o da bi insan

BlaCK AnGeL
01-03-06, 16:41
Walla sewmediğim biriyse hiç takmam :hıh ama SANEM ÇELİK WE NEJAT İŞLER i görsem iş değişir yani üstüne atlamam :) aama yanlarına gder konuşurum :img-angel

http://img343.imageshack.us/img343/9074/4792ll.jpg (http://imageshack.us)

aktaş
01-03-06, 16:56
ya işte gider sarılırım üstüne atlarım konuşurum falan diyodum ama kaç kişi gördüm hiç te öle bişey olmuyo şaşırıyosunuz tabi biraz ama sonuçta istanbulda birileriyle karşılaşma ihtimaliniz var bu çok doğal ama sizinde dediğiniz gibi onlarda bizim gibi birer insan...

keremcem d
01-03-06, 17:05
vallah diyelim okani görsem ilk isim ona sarilmak resim cektirmek imza almak ayyyyyyyyyy cildirirdim yaaaa tabii onlarda bir insan ama yinede sonucta sanatci bilmioyrum yani ben sarilirdim o kesin

lether
02-03-06, 00:21
vallaha karşılaştığım bi sürü dizi oyuncusu oldu(bunların arasında çok güzel bulduğum bayan oyuncular ve oyunculuklarını çok beğendim erkek oyuncular da vardı,ki hafta sonu büyük alışveriş merkezlerine giderseniz karşılaşmanız olası )ama hiç birisine de "ay ben sizin hayranınızım,çok beğeniyorum vs vs demedim" kısacası hiç bir tepki göstermedim,göstermem de,zira ne manası var zaten.

alperkaya
02-03-06, 10:53
gördügün kişiye baglı emre altuğu görsem imza felan alırdım konuşur sohbet ederdim sevdigimi kendisini çok begendigimi felan söylerdim

nurhan
05-03-06, 11:34
Bu Zamana Kadar Rastladiğim Içok Oyuncu Vardi Ve Ben Biraz Dikkatli Süzdükten Sonra Geçip Gitmişimdir.zaten Ilgiden çoğu Sikiliyor.bende Sikilirdim Diye Düşünüp Yanlarina Gitmem Doğrsu.haa Ama Gerçekten çok çok Değer Verdiğim Biri Ile Karşilaşirsam Kesinlikle Bi Merhaba Demek Için Olsa Bile Giderim Yanina.yoksa çok önemli Değildir Benim Için Karşilaşmak ,konuşmak Falan..

J_o_J_o
05-03-06, 11:36
hmmm sewdiğim bi oyuncuyla karşılaşsam gülümserdim sadece :) we fotoğrf çeknmek isterdm ;)

gaby
13-03-06, 21:14
elini sıkmak isterim ve müsaitse sık boğaz etmeden boğazını sıkmadan bir resim çektirmek isterim

ikizlerbur
14-03-06, 09:18
çok şaşırırım daha sonrada eğer takip ettiğim birdiziyse yanına gidip onu tebrik ederim özellikle bu kişi nejat işlerse

beyonce_lili
15-03-06, 09:56
[/B][B]ya ben hemen resim cekerim herhalde ama nedense biraz korku var icimde yani biz onlara ilgi gosteriyoruz da onlar bize gostermezlerse diye...ama ben berki gorsem deli olurum herhalde oncelikle msn adresini alirim

askoyunufan
15-03-06, 17:29
Ne yapacağım yanlarına gider konuşurum.Birde foto çektiririz.
:cheer: :cheer: :cheer:

b.coskun
15-03-06, 17:37
heycandan bişey yapamam hehalde keşke görsem :cheer: :cheer: :cheer:

_Aysegül_
15-03-06, 17:56
valla ben keremcemi görsem ya böynuna atlarim yada bayilirim muhaha :)

kırık kalbim
17-03-06, 23:30
takip eder evini öğrenirim.evini öğrendikten sonra zaten gerisi gelir :cheer:

вαнαя
17-03-06, 23:32
aaaaaaaaaa :)

winnie_e
18-03-06, 00:00
Ben bir iki oyuncuyu gördüm ama rahatsız etmek istemem:) Aliye'deki kaynana İkbal'i görmüştüm bir kere şeker gibi çok tatlı bir hanımefendiydi

kimon
22-03-06, 11:32
Hiç Bir Sey Olmaz Merhaba Diyip Gecerim Okadar

sarp ım aşkım
22-03-06, 16:11
ben karşılaşttım ama keremcem i görsem oracıkta bayılırdım herhalde

Martı75
28-03-06, 21:48
doğrusu ben merhaba bile diyemem yoklarmış gibi davranırım burunları fazla büyümesin
ama onlara baktığımı fark edip gülümserlerse bende o zaman gülümserim...

Memo_İSOM
31-03-06, 19:11
Ben ilk önce oyunculuğu böyle güzel yapıyor diye tebrik eder.Daha sonra ne olduğunu şaşkınlık içinde BOYNUNA SARILIR FOTO ÇEKTİRİR ONA KENDİSİNİ ÇOK SEVDİĞİMİ SÖYLEYİP BİR EŞYASINI ALIP SONSUZA KADAR SAKLARDIM...

yagmur94
31-03-06, 22:10
keremcemi görmek isterdim görsem sevinçten havalara uçardim herhalde

Çokyakışıyorlar
01-04-06, 19:29
ben keremcem ı gordum super konserıne gıttım uzaktan oldu ama gordum ck yakısıklı ama yakın olsam onu opebılır mıyım dıye sorarım ımza ısterdım bı hayranın yapmak ıstedıklerı ne ıse onu yapardım heralde aynısı yasemın ergene ıcın de gecerlı onları ck sevıyorum

gumus & mehmet
11-04-06, 23:41
BEN TABIKI KIVANC TATLITUGYU GORMEK ISTERIM EGER GORSEYDIM ILK ONCE ONA SARILMAK ISTERDIM SONRA OPMEK TABI BU SONGUL ODENEDE GECERLI VE SUNU SOYLERDIM IKISINEDE BIRBIRINIZE ASIRI DERECEDE YAKISIYORSUNUZ TABI BIDE IMZA ALIRDIM HERHALDE :img-icecr :img-icecr

bluenight
12-04-06, 00:30
Keremcem ve Yasemin Ergene yi görmek isterdim valla o an ya bayılır yada sevinçten dilim tutulurdu

hande_85
14-04-06, 06:16
ben heralde bu omu diye bir sasırır
sonra sarılır foto cekmek isterdm

sevgi86
14-04-06, 18:45
ben hayatımda iki dizi oyuncusuyla karşılaştım
1. si cem kılıç(sıcak saatler,ekmek teknesi,çapkın)(taaa 1999da)
2.si de volkan ünaldı(iki arada aşk)(bu sene)

ama ikisi de çok hayranı olduğum tipler değildi
cem kılıçtan imza almıştım hala saklıyorum

volkan ünalı hep armadada görüyorum yaşım büyüdü kemale erdi(20) ayıp olur diye imza almadım ama gözümüzü dikiyorum adamcağıza bizim kızlarla

neyse şimdi tanışamayı çok arzu ettiğim ünlülerle karşılaşırsam ne yapacağımı söyliyim

mehmet aslantuğ ve arzum onan- ikisinin otrasına geçip foto çektiririm arzum ablaya sahra dizisiyle ve mehmet abiye de bim le ilgili soru sorardım
imzalarını alırdım

ahu türkpençe öncelikle sarılırdım sonra imza alırdım sonra fotolarını çekerdim ve birlikte de 2 poz alırdım son olarak formunu nasıl koruduğunu sorardım

thalia çığlık atar mutluluktan ağlardım sonra foto çekinirdim ingilizce ikimiz için de yabancı dil olduğu için muhtemelen istediğim gibi olmazdı imzasını isterdim

keira sarılırdım gözlerinin çok güzel olduğunu söylerdim bir de imzalı foto isterdim

sarah michelle gellar imzalı bir kazık isterdim ve spike a selam yollardım bir de ikna edebilsem boynunu ısırıp kanını emer gibi yaparken bir foto çekerdim

daniel radcliffe sarılır,öper sonra sarılır bir daha öper daha sonra imza alırdım(zaten resmi her an cüzdanımda onu imzalatabilirim sanırım)sonra bol bol foto çekerdim bir de ona 2 yıl daha önce doğmadığı için sitem ederdim

Kumral_Kiz
14-04-06, 18:51
ya ben orda bayilmam herhalde ama coooook sevdigim biri olursa gidip bi merhaba derim ve imza isterim herlade!!! baska ne yapabilirim ki?????

myrtle
04-05-06, 12:37
eğer heyecandan düşüp bayılmazsam, imza isterim heralde:)

yerin86
04-05-06, 22:03
ben sadece arzum onan ile mehmet aslantuğ ile tanışmak isterim dünyadaki diğer tüm sanatçılar bana vız gelir
ilk olarak şunu yaparım
onları hayran bir şekilde izlerim ardından eğer yanımda bir arkadaşım varsa onun cesaretiyle yanlarına gider artık ağzımdan ne çıkarsa onu söyler sonra eğer izniniz olursa fotoraf çektirebilirmiziyiz derim ve ikisinin ortasında fotoraf çektiririm tabi imzada alırım onları fazla rahatsız etmek istemem asla

Ay90
06-05-06, 00:44
önce şaşırırım tabi ama sonucta onlarda insan bilmiyorum gidip konuşurmuydum ama o anki dizide hangi karakteri olursa olsun oyunculuğunu överim ve kendisini cok beğendini falan söylerdim herhalde.

bone88
08-05-06, 22:40
biraz zor benim için türlkiye ye tatile gelmesi lazım ama görürsem foto çekip imzalı foto alıp bi de imza alırım yüz bulursam tel no bile alırım (verirse:icon_ange )

_Aysegül_
11-05-06, 17:44
valla ben bi keremcem hastasiyim,onu görsem hemen boynuna yapisirdim ve sappur suppur öperdim ha bide msn adr.falan isterdim...ama kolay kolay pesinide birakmazdim ...bulmusum keremcemi birakirmiyim hic ....? :)

calino
31-05-06, 21:07
ben zamanı varsa eğer biraz sohbet etmek isterim ama muhakkak bir imza ve birlikte çekineceğimiz bir fotoğraf olmalı ben songül ödenle karşılaşmak isterdim.

mavirüya
31-05-06, 21:34
EĞER ÖZLEM DÜVENCİOĞLUNU GÖRSEYDİM ONA ÇOK GÜZEL OLDUUNU VE UĞUR YÜCELE SELAM SÖYLEMESİNİ İSTERDİM. BOYNUNA ATLAMAZDIM:img-grin2

*duygu*
01-06-06, 07:06
imza alır ve foto çektirirdim anı olsun diye:)

alevalev_25_
01-06-06, 15:17
aslında en çok tanışmak istediğim ünlüler

* timuçin esen
* cansel elçin
* mehmet aslantuğ
* uğur yücel

günlük hayatta karşılaşsam kendileriyle ayılıp bayılmam,onlara olan sevgimi ve saygımı ağlayarakta göstermem..sadece yapmış olduğu işlerden dolayı tebrik ederim mümkünse resim çektiririm..bunların içinden timuçin eseni gördüm ve diğerlerini de gördüğüm zaman farklı bişey yapmam herhalde...

kissorkill
01-06-06, 15:24
Melda Bekcan ve Esin Civangil i görmek isterdim.gördüğümdede onlara dizi de ateş in ölüp ölmediğini sorardımmm

betü$_ozan
01-06-06, 15:26
ya aslinda hayrani olmadigim birisini görürsem birsey yapmam yani sadece ellini sikarim imazli fotosunu alirim cünkü benim öyle bir hobbym var. ama eger mesela mehmet günsürü görürsem üzerine saldiririm:img-grin2 yok ama öperim :img-nyam: sarilirim imzasini alirim :img-nyam: beraber fooraf cekilirim....:img-nyam:

Ayıgba
01-06-06, 20:30
Kristin Kreuk (Sımalvil'deki Lana oluo kendisi:))
Gördüğüm anda üzerine atlar(polislerden copu yiyceğimi bilsem bile!)
dudaklarına yapışırım:)Sonra kucaklayıp,havaya kaldırır,iki salto attırır,yere indiririm:)

ugurum
01-06-06, 20:55
ben hayranı olmadığım birini görsem bi tepki vermem sadece güler geçerim . ama uğurla filan karşılaşsam konuşamam . sadece gülerim . boynuna atlamam ağlamam . çünkü uğuru rahatsız etmek istemem . izin verirse yanağına bir öpücük kondururum ama :)

bone88
01-06-06, 21:03
kesin konuşurum imza falan isterim ama kesinlikle ayıgba nın yaptığını yapmam... koruması falan varsa döver möver:fighting2

konunu başlığı çok komik...açandan yanıt belyorum... güncel hayat ne demek yahu gerçek hayat mı demek istedin yoksa benim kelime haznemde güncel in anlamı eksik mi?

ES_RA
03-06-06, 09:43
Ne yapabilirimki imzalı bir resim isterim merak ettiğim bikaç şeyi sorarım amaaaaaaaaaa eğer canseli görürsem ona sarılırdım heralde çünkü çokkkkk tatlı

SAHRA_IRMAK
07-06-06, 18:07
keremcemı gorsem duser bayılırdım bı ımza bıle alamadım

Melal
07-06-06, 21:57
valla ben karşılaştım birkaç tanesiyle biri kırık kanatların recep efendisi şemsi inkaya ciddi bir adam pek sevemedim biri hırsız-poliste oynayan hayri yani kenan bal cana yakın hoş biri sadece kenan bala gidip nasılsınız dedim hırsız-polisi çok beğeniyorum falan dediydim ama çok sevdiğim beğendiğim biriyle karşılaşsam kesinlikle merhaba derim mesela erkan petekkaya,sezin akbaşoğulları,timuçin esen,saruhan hünelle falan karşılaşsam hemen yanlarına gidip konuşurum

asli&ekin
10-06-06, 16:16
Ayyyyy heyecandan ölürdüümmm yasemin ergene ve keremcemi görseeemmm ama keşke görsemmm yaaa ben sadece mehmet ali alaborayı gördüümm :icon_cry:

Dizi KoliK.
12-06-06, 14:07
[Keremcem-Yasemin]ahh bir görsem ben sadece konserde gördüm ama görsem öper imza alırdım.Ama görmedim:icon_cry: :icon_cry:

_Aysegül_
12-06-06, 14:41
ya be sadece yasemin ergene ve ´keremcemi görmek istiyorummm......ha bide ismail yk yi o baska ama ;) bikerecik gördsem yeter..keremcemi görsem,imza alirim foto cekilirim...yasemini görsem imza alirim bide foto cekilirim..ismail yk yi görsemm,imza alirim,foto cekilirim...birde öpmek isterim:)

Nebula
12-06-06, 19:03
sanırım ben hiç bişi yapmadan güler geçerdim.bi de oyun kabiliyetler için tebrik ederdim. sonuçta ben o kişileri sadece oyuncu olarak çok seviyo ve beğeniyorum. asıl aşık olduğum ise canlandırdıkları karakterler... adı üzerinde onlar da karakter gerçek değil. :img-grin2

adı bende saklı
12-06-06, 19:08
(mehmet aslantuğ-arzumonan) karsılaşsam yanlarına gider tokalaşır ,sevdigimi söyler ,televizyonda ikisini birlikte görmek istedigimi söylerdim...

hilary38
12-06-06, 19:11
Ahh bi gorsem..Ama gorsem heralde dusup bayilirdim ben dayanamam unlu gormeye ama ayakta kalirsam multaka ciglik atar veya konusurum..:):):))

deli92
12-06-06, 19:15
İlk olarak bi baygınlık gçiririm:img-grin2
Ama çığlıklar atarak yanlarına gitmem heralde.Çünkü bu durumlar bana biraz komik geliyor.Sakince gidip konuşmaya çalışırım :img-grin2

DVG
13-06-06, 01:46
YA BEN DAVUT GÜLOĞLUNU GÖRÜRSEM BAYILIRIM ANİDEN VALLA ÖLEBİLİRİM HATTA YAA AMA BEN ÖLMEYE RAZIYIM YETERKİ BİR KERE UZAKTANDA OLSA GÖRİM BAL GÖZLÜMÜ:img-nyam:

M_I_L_I
13-06-06, 02:23
YA BEN DAVUT GÜLOĞLUNU GÖRÜRSEM BAYILIRIM ANİDEN VALLA ÖLEBİLİRİM HATTA YAA AMA BEN ÖLMEYE RAZIYIM YETERKİ BİR KERE UZAKTANDA OLSA GÖRİM BAL GÖZLÜMÜ:img-nyam:

Ya ben gördüm davut gülogluyu taaa yeni cikitig zaman. beraber resim bile cektirmistik ... nerde acaba? Konser vermisti burda. Bak, birsey olmamis hala yasiyorum =).

Ama cogunlukla bir ünlüyü görsem yani yollda cok sevdiyim bir oyuncuyla karsilassam heyecanlanirim ama utanirim heralde, gidip konusamam. aptal aptal bakarim sadece ...

aliye naz
13-06-06, 17:56
sanem çelik ve nejat işleri görsem hemen sarılırdım herhalde

DVG
14-06-06, 00:20
YA MILI KARDEŞ SEN HAYRANIMISIN DAVUT GÜLOĞLUNUN YANİ BENİM KADAR SEVİYOMUSUN EĞER CVBIN HAYIRSA OZAMAN CVP VERME BEN OLSAM KESİN ÖLÜRDÜM DİYE DÜŞÜNÜYORUM MSN ADRESİNİ VERİRSEN ORDA KONUŞURUZ BU ARADA BEN NİHAL...:img-elvis

nur_sss
14-06-06, 06:48
Tülin özeni Görsem Sarilirdim Heralde.çünkü çok Tatliiiiiiiiiiii

mavirüya
14-06-06, 09:46
özlem düvencioğlunu görseydim yanına gidip cildinin nasıl bu kadar güzel olduğunu sorardım. fotosunu çekerdim uzaktan. beraber foto çektirmezdim çünkü hoşlanmıyomuş die duydum.

nilay.cebi
21-06-06, 11:00
Hiç bişey olmuyo o kadar çok sewdiğim halde Bülent İnalı gördüm Tepkisiz kaldım ama başka bigün ödew gereği röportaj yaptık o ayrı:)

ssvshy
21-06-06, 11:05
valla hiç oralı olmuyom dersem ukalalık etmem sanırım nedense hiç normal biri görmüş gibiyim görmeyince ulaşılmaz gibi geliyo insana ama görünce o büyü bozuluyo ve insan nedense oralı olmuyo bide yaşadığım yer reşat nuriye çok yakın sürekli ünlü görüyom belkide bununda etkisi var

*duygu*
21-06-06, 11:07
ben yanına gider sarılır öperim imza alırım herhalde

BuRCu & DoĞaÇ
15-07-06, 20:16
Eğer bi ünlüyle karşılaşırsa ondan bi imza alırım ama bu karşılaştığım eğer doğaç olursa kesinlikle hiç bişey yapamam donup kalırım.Kalp krizinden ölürüm.
Ahh onu bi kere görsem ölmeye bile razıyımm..:love05:

gizem_90
16-07-06, 09:25
hemen yanina gidip imza alirdim.

*asi*melek*
16-07-06, 22:40
ben tek bi kişiyi görmek istiyorum çağkan çağkan çağkan.eğer karşılaşırsam sersemlemiş bi halde yanına gider çok yakışıklı olduğu dünyaya onun meleklerin mi indirdiğini söyler ve sorarım öperim imza isterim birlikte foto çektiririm.bir daha öperim yanım aile akraba vs. yoksa sadece arkiler varsa uzun uzun öperim.yalnız bunun ben 16 yada 18 yaşına gelince olmasını istiyorum çünkü daha 14 yaşındayım ve yanında cüce kalırım neden bu kadar geç doğdum ya
neden bu kadar erken doğdu ki çağkan:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :img-sorry :img-cray:

-özgü_namal-
16-07-06, 22:43
yanına giderim öperim imza alırım fotograf çekinirim(çantamda mutlaka bi tane makine taşırım:img-grin2 )zamanı varsa konuşur sohbet ederim.eger çok çok çok sevdiğim bi oyuncuysa başka neler yaparım ben bile bilmiyorummmm:img-grin2

seedorf
17-07-06, 17:32
yanına giderim öperim imza alırım fotograf çekinirim(çantamda mutlaka bi tane makine taşırım:img-grin2 )zamanı varsa konuşur sohbet ederim.eger çok çok çok sevdiğim bi oyuncuysa başka neler yaparım ben bile bilmiyorummmm:img-grin2
AYNEN SANA KATILIYORUM CNM...
BENDE AYNI ŞEYLERİ YAPARDIM

x_defne_x
17-07-06, 17:34
ben herhalde heycandan oracikda bayilirdim
yada
imza alirdim öperdim sonrada foto cekinirdim

keremcembelgin
17-07-06, 17:36
hemen yanına gider öperim imzalı fotosunu alırım hatta beraber foto cekilirim

hayalperest
17-07-06, 17:56
ben cansel elçinimi görünce hemen malzemelerimi çıkarırım malzemelerden kastım bir adet fotoğraf makinesi dijital olanından,bir adet casel elçin foğrafı(fotoğraflar çoğaltılabilir isteğe göre)sonracığıma bir adet afilli bir kalem belki cep telefonumdan da çebilirim resmini yada o berrak o mahsun o ince o egzantirik ooooo... işte o sesini kaydederim sonra vedalaşırım tabi o zamana kadar canselimciğim yanımdan ayrılmadıysa... sonra bi öpim mi derim öpüncede yanımdan ayrılana kadar bakar bakar dururum bide bunların hepsi hayal olup sokakta özgü namal gibi apışıp kalıverirmişim o kartdan da yok zaten her neyse sonra da eve gider o an yaptıklarımı hatırlar bi gülümserim sonra tekrar hatırlarım bundan sonra böle devam eder gider.cansel bu yorumumu okurmuş artık sokağada çıkmazmış :img-grin2 şaka canselciğim şaka ama her şakanın altında bir gerçeklik payı vardır neyse roman yazdım yav ben bu adamla oturup sohbet etsem biryerde evinede göndermem herhalde nufüsuma kaydederim yok artık ayyyy çenemi bulamıyorum arkadaşlar düşmüşte...:img-haha: :img-grin2 :img-nyam:

kırık kalbim
17-07-06, 17:56
bende ayılıp bayılmazdım.bol bol öperdim birde o an yanında olan bi eşyasını hatıra olarak isterdim

!!!cakkıdı!!!
17-07-06, 23:27
Onları öpmek olurdu

lindsay
17-07-06, 23:37
şahsen yolda görsem adını yüksek sesle söleyerek üstüne atlardım öperdim onu yanımda fotoğraf makinası olmayacağı için telefonumla resmini çekerdim yanında fotosu varsa isterdim ne biliim tabi bunları yaparken kesin utanırdım ama :)

velvet
18-07-06, 18:32
uğur yüceli görsem ona aksak muamlesi yapıp "mavi'yi alma beni allll" diye bağırırdım. evet yapardım bunu. varsın adam beni deli sansın...

oburixs40
19-07-06, 04:35
ahu türkpençeyi görürsem bayılırımda öbür oyuncuları görürsem bişi yapmazdım

zinednah
19-07-06, 09:34
Nevi-Zade'de otururken karşıdan HP'den Kenan Bal geliyor ben öyle bi kitlenip bakmaya başlamışım ki adamın yüzüne yanımdan geçerken "iyi akşamlar afiyet olsun" :fighting2 demek zorunda kaldı. Zannediyorum ben öyle bakınca "ben bu kızı bir yerlerden tanıycam herhalde" :img-grin2 diye düşündü yani anlaşılacağı üzere ben öyle bakıp kalıyorum hiç bi şey yapamıyorum :img-sorry

misskrueger
19-07-06, 11:43
uğur yüceli görsem boynuna sarılır bi daha bırakmazdım.timuçin eseni görsem kitlenirdim büyük bi ihtimal gazetelerin baş sayfasıa çıkardım:D

caso-ceze
19-07-06, 11:47
hüseyin avni danyal ve hakan boyav benim iki yakın arkadaşımın babaları ve görünce gayet normal davranmaı başarabliorm :D:D

aslış
19-07-06, 11:47
diğer oyuncularla karşılarşırsam hiç tepki vermem yanlarından geçip giderim ama en çok sevdiğim oyuncular varki onlarda Songül Öden,Kıvanç Tatlıtuğ eğer onlarla karşılarşırsam ne yapabileceğimi bende bilmiyorum:img-grin2 :img-grin2

misterio--señora--
19-07-06, 16:50
heralde görsem ilk önce gözlerimi ovuşturur sonra bi daha bakarım.

cerenimo
19-07-06, 19:23
bence sadece bakarak gulumseme yeterli.tabi yanına gidip bi fotoraf falan olabilir. :P

handeMveÖ
20-07-06, 15:26
ben o şokla yerimde kalakalırken o çoooktan gitmiş olur bu yüzden pek işe yaramaz yani karşıdan gördüümle kalırım(bu sevdiğim bi aktör için geçerlidir.diğerlerini görsemde gitmem zaten

*arife*
23-07-06, 10:36
ilk önce oynadıkları dizi ve filmler gözümün önünden geçer daha sonra çok büyük bi hayranı olduğumu söyler başarılar diler giderim

ece_25
27-07-06, 13:01
Ben Ipek Erdem Ile Karşilaşmak Isterdim Eğer Böyle Bişe Olursa Refleks Gereği Boynuna Atlarim Onu çooooooook Seviyorum Ayrica Elif Burgaz,paşhan Yilmazel,gökhan özen Ve Evrim Akin Ile Karşilaşsaydim Da Ayni şeyleri Yaparim

007 LAZ CADI
27-07-06, 14:10
VALA BEN KARŞILAŞSAM SEVDİĞİM BİR ÜNLÜYLE DİREK AĞLARIM BOYNUNA ATLARIM BAYILIRIM AMA NE YAPAYIM BEN ÇOK HEYCANLANIRIM:love05: :love05: :love05:

sultanofbote
28-07-06, 15:51
ben yeni üylerdenim
ben eğer ozan güveni görsem onunla konuşmak isterdim
tabi oda beni geri çevirmezdi

sultanofbote
28-07-06, 15:52
arkadaşlar bu siteye yeni üyeyim
ne gibi şeyler yapıyorsunuz
öğrenmek istiyorum da
daha doğrusu bu siteden nasıl yararlanabilirim

tugchemre
28-07-06, 16:21
kim olduğuna bağlı eğer sevmediğim biriyse başımı çeviririm
ama...
hayranı olduğum biriyse daha yanına gidemeden düşer bayılırım herhalde

OZKORKMAZ
28-07-06, 16:25
abicim sen bu dünyaya gelmiş en iyi iki oyuncudan birisin, seninle calışmayı cok isterim az kaldı birlikte işler yapacagız bizi senden uzak tutma gözünü seveyim der öper imkanım varsa fotograf cektiririm timuçin abimle diğerleri hakkında birşey diyemiyecegim görsem begendiklerimi tebrik eder bi kaç bişi konusurum heralde anlı meseleler bunlar planlanmaz ki

GENÇ GÜLLER
29-07-06, 19:48
Bir kere arkadaşımla galeria ya gittik.MEHMET aLİ alobora ya makyaj yaplıyordu.Yanına bile yaklaşamadık adamın ya.Çok kötü bir durum.

candy33
29-07-06, 20:41
Sevdiğim bir ünküyse ; onu çook sevdiğimi söylerim,yeni projelerini sorarım.Sonra da bir resim çektiririm.

08_aşk
31-07-06, 11:10
eğer gümüşte oynayan oyunculardan biri ise sarılır öper tebrik ederim.sevmediğim biri ise tanımam....:img-grin2

koyu mavi
31-07-06, 11:13
giderim öpeerim yeni projeleri varmı diye sorarım sora foto çektiririm...tabi eğer bu ünlü hırsız-poliste oynayanlardan biriyse ek olarak dizinin yeni bölümleri hakkında sölemeselerde bişiler kopartmaya çalışırım:img-kiss:

yagmureyhan
31-07-06, 17:17
yağmur veya çağkansa sarılırdım foto çektirirdim

ros_e
31-07-06, 17:20
bende birçok foto çektirirdim ama kıvançı görsem bırakmazdım heralde...

PETEĞİM
31-07-06, 17:48
ben o anki heyecanımdan dolayı bisey yapabileceğimi sanmıyorumm

gül_ecem
31-07-06, 20:26
pek heyecanlanmam o da bizim gibi bir insan sonuçta.abartıya kaçmadan merak ettiklerimi ve yeni projelerini sorarım ama tabi ki onu ve yaptığı işleri beğendiğimi söylemeden önce.sonuçta pek çok şey öğrenebilirsiniz dışarıya sempatik görünüp havalı bir şekilde dolaşıyor mu diye.

koyu mavi
02-08-06, 19:05
tek kelimeyle üzerine atlarım bide timuçin esen olursa:img-kiss:

gizem_89
02-08-06, 19:25
timi görsem aman ALLAHIM der dona kalrdm cesaret edemezdim yanINA Gitmeye belkidee

koyu mavi
02-08-06, 19:30
timi görsem aman ALLAHIM der dona kalrdm cesaret edemezdim yanINA Gitmeye belkidee
aman olur mu cnm ayda yılda bir görüyosun adamı savaşa gider gibi alla alla lalla üzerine atlaman lazım çok ayıp hiç yakıştıramadım:img-haha:

mercan_dede
05-08-06, 20:55
sevdiğim oyuncularda birini görsem herhalde sevinçten çıldırırdım...

cerenömer
05-08-06, 21:50
şuan en büyük isteğim sezin akbaşoğullarını yakından görmek olduğu için ne yapacağımı bilemiyorum ama tabiki fırsatı kaçırmaz yanına gider ona sımsıkı sarılırdm ama malesef o şans bende yok:(öyle bişe olsa o anda dünyanın en mutlu insanı ben olurdum şüphesizzzz.....

aşk_oyunu
06-08-06, 11:23
keremcemimi görsem çığlık atar ve boynuna atlarım
mehmet aslantuğve ahu türkpençeyi görsem tebrik ederim çok deişik bi tepkim olmaz...

freelion
06-08-06, 15:10
ben timuçin eseni 3 kez gördüm. hemde çok yakından
ama konuşamadım.
ve sanırım bundan sonra görsemde konuşamam

velvet
06-08-06, 15:20
ben uğur yücel'i görsem, zorla bi meyhaneye götürürdüm ve sabaha kadar konuşmasını rica ederdm.. o konuşsun ben dinliim... bıkmam heralde...

daha gerçekçi olmak gerekirse de, boynuna atlayıp: "GÖTÜR BENİ GİTTİĞİN YERE AMCAAA!!" diye bağırırdım heralde..

mavirüya
06-08-06, 19:02
ben uğur yücel'i görsem, zorla bi meyhaneye götürürdüm ve sabaha kadar konuşmasını rica ederdm.. o konuşsun ben dinliim... bıkmam heralde...

daha gerçekçi olmak gerekirse de, boynuna atlayıp: "GÖTÜR BENİ GİTTİĞİN YERE AMCAAA!!" diye bağırırdım heralde..
:img-hyste :img-hyste allah iyiliğini versin velvet kırk yılda bir uğur yüceli görücen bide adama amca mı diycen:img-hyste
meyhane konusunda sana katılıyorum zira ömür boyu konuşsa dinlerim ben uğurumu yücelimi:img-nyam: hatta ben derdim ki seni mahayanayı ve misskrueger'ı katarak işin içine
uğur baba bizi diskoya götür:img-clapp :img-clapp

melekgözler
06-08-06, 20:45
valla bende kartal balabanı veya berk hakmanı görsem gözlerim faltaşı gibi açılır ölece kalırdım ama konuşmaya cesaret edemezdim heralde

GENÇ GÜLLER
07-08-06, 10:12
ben çok karşılaştım hatta bir kere yarışma kazandım,nejat uygurla 1 saat konuştum . bir kere de m.ali alobora yı gorduk ama yanına 3 m den fazla yaklaşamadık ya ,çünki çok heyecanlanmıştık.

shakira_richie
07-08-06, 10:58
ya favorim olan dizilerdeki insanlarsa örn:gökhan özen sie dilimk tutulur konuşamam okan yalabık gibi çok beğendim insanla ise şoka girerim!!!!!!!!!!!!!!

shakira_richie
07-08-06, 11:00
http://www.google.com

pelinnn
07-08-06, 11:44
büyük ihtimalle benzettiğimi sanırdım. Zaten (bir kaç haricinde) fark etsem bile geçer giderdim. Onlar da etten kemikten insan sonuçta. Hem etrafı çok kalabalık olacaından yada korumalar filan olur, fark etmek zor olur heralde

BÜ$RA
07-08-06, 13:47
ben berk hakmanı yada kırık kanatlardan bi oyuncu görsem öylece kalırdım heralde. ama berki görsem bi daha bu fırsat karşıma çıkmıcağı için yanına gidip konuşmaya çalışırdım. öyle deli gibi çığlık atıp boynuna falan atlamazdım. böyle tepkilerden çok rahatsız oluyomuş zaten kendisi. o yüzden sorcağım bi kaç soru var onları sorar. imzalı resmini ister yanımda fotoğraf makinesi varsa bol bol fotoğraf çekerdim. ben böyle diyorum ama hiçbirini yapabileceğimi sanmıyorum o anda:)

sude-elvin
09-08-06, 04:17
bi kac oyuncuyu gördüm en cok ozan güvende heycanlandim konusmaya falan kalkmadim. amaaa
necati sasmaz = bayilma ihtimalim var
fikret kuskan = 10 m bile yakinina yakasamam
nejat isler = bi kac dakika bakarim uzktan
mehmet günsur = dilim tutulur istesemde gidemem heralde yanina

çağloş
09-08-06, 10:16
eğer çok sevdiğim oyuncuları gerçek hayatta görseydim heyecandan ne yaptığı bilemezdim

foxuygar
09-08-06, 13:41
herhangi bi tepki vermem sadece çok başarılı olduğunu ve ona hayran olduğumu söylerim...:icon_evil

potc_fan
09-08-06, 18:03
Valla kişisine bağlı. İzlemediğim bir dizideki yada sevmediğim bir oyuncuyu görürsem hiçbir tepki vermem. Ama olaki çok sevdiğim bir oyunucuyu görürsem -örnek: Cansel Elçin :)- öylece kalırdım yani hiçbir şey söyleyemez donardım. :)

amy_lee_elis
09-08-06, 21:20
benim çok sevdiğim biri bile olsa şöyle bi bakarım bakarım bakarım veee yanına gitmezdim ...:D

*MeLiS*
09-08-06, 21:39
eger cok sewdigim bi oyuncu ise gidip sarılıp öperim walla hatta kackere yaptm bunu ben:Dhiç utanmam:) sewmedigim biriyse hiçbsy yapmam.

oburixs40
09-08-06, 22:37
ahu türkpençeyi görsem düşüp bayılırdım

((LG))_34
10-08-06, 06:56
Kenan Imirzalioğlu:başarilarindan Dolayi çok Tebrik Ederdim.

Nurgül Yeşilçay:derdimki Türkiyenin Yetiştirdiği En Iyi Bayan Oyuncusunuz...ve Güzelliğinizde Cabasi..birde Sarilirdim

özcan Deniz::tebrikler...harika Bir Oyuncusunuz Derdim.

Tuğçe Kazaz::çok Güzelsiniz Derdim.((zaten Dünya Güzeli))

özge özberk:tebrikler Derdim.

Melisa Sözen::kutlarim.çok Başarilisiniz Derdim.

Bu Liste Böyle Kabarir

gülbence
10-08-06, 07:32
ben de birçoğunu gördüm sadece konuştum bazılarıyla çok tepki göstermeedim. ama perran kutman ı görünce biraz heyecanlanmıştım tabi sonra sarıldım bol bol:img-grin2

nurseli seli
10-08-06, 12:34
eğer melisa sözen olursa karşılaştığım ünlü herhalde boynuna atlar onu ne kadar çok sevdiğimi sölerdim

karabiberim
10-08-06, 23:07
oyun gereği naci taşdöğen hocamla karsılasıoruz her gördüğümde hayranlığım biraz daha artıo

harvard
11-08-06, 16:09
Çok beğendiğim bir oyuncuysa gider konuşurum.İmza isterim.

tugchemre
11-08-06, 16:24
sevdiğim dizi oyuncusuysa bundan sonra ne olacağını sorarım

kırık kalbim
11-08-06, 22:24
bön bön bakardım kesin

chaylack
12-08-06, 09:21
eğer sevdiğim oyuncuyla karşılaşırsam gidip onunla konuşurdum resim çekilirdim sonra başarılarının devamını dilerdim yanağından muck giderdim yoluma:):)

zeyno_haluk
15-08-06, 08:12
benim için hangi artistleri gördüğüme bağlı örneğin HALUK PİYES'i görsem onu öper, doya doya sarılır,onunla konuşur ve birde ondan imzalı resmini vermesini rica ederdim:love05: :img-kiss: :img-grin2
--------------------------------------------------------------------------***ZEYNEP&HALUK

I LOVE YOU --HALUK--

@libaba
15-08-06, 09:10
aslında karşılaştım. doktoruma gittiğimde aynı apartmana girecekmişiz. birden arkamda görünce heyecandan sadece merhaba diyebildim

beyazgelincik..
15-08-06, 09:12
hangi oyuncu olduğuna bağlı mehmet günsür'ü görsem heyecandan hiçbişey yapamazdım heralde

_chiqdemm_
15-08-06, 10:24
berk hakman ı görsem heralde önce dilim tutulr hçbşe ypmazdım ama snra ynna gdp btn şirinliimle sze sarılabilirmiim derdim smsıkı sarılırdm ve o sırada da biliomusun ben sni çok sewiorum yaa derdim:love04:....acaba o ne derdi:icon_roll

musicgirl
15-08-06, 12:35
Ben Song Il Gook'u görsem olabiliceklere dair iki ihtimal var:Ya düşer bayılırım ya da üstüne atlarım:D

sweet smile
17-08-06, 00:38
bende bıse yapmazdım begendıgım bı oyuncuysa gıdıp konusurdum sadece:img-kiss:

sweet smile
17-08-06, 00:39
bende öyle uçuk bı tepki vermezdım ama çok begendgım bir oyuncuysa gıdıp konusurdum yanına :img-kiss:

sweet smile
17-08-06, 00:40
bende öyle uçuk bı tepki vermezdım ama çok begendgım bir oyuncuysa gıdıp konusurdum yanına kendısı begendgınımı soylerdım ama sarılmazdım:img-kiss:

anny
17-08-06, 07:38
ben bir çok kişiyi gordum..akademi türkiye'nin yarışmacıları:tolga,özgür,pınar,mücahit..

kenan imirzalıoglu,okan bayulgen,mehmet ali erbil ve serhat tutumluer

sadece tolga ve serhat tutumluerle konusup fotograf çektirmiştim :img-grin2

şu sıralar emre altug ve özlem conker ile karşılaşmak isterim..:img-icecr

CEYLİN
17-08-06, 07:54
ben gördüğüm an ilk önce dona kalırdım sonra yanına koşar ona sarılır öper konnuşur imza alır fotoğraf çektirir bir daha sarılır ona ulaşabilceğim adres falan isterdim (baya çok şey yaparmışım bea:):))ama napıyım o an kendimi rüyada sanabilirdim yani
eee tabi bu yapacakalrımda kişisine bağlı kalkıpta karşıma b.s.gibi biri çıksa yüzüne bile bakmazdım ama cansel,özgür,nehir,özge,begüm,m.ali,sezin,erkan,me hmet,tülin özen(meryemce)efendime söyliyim gökhan özen........................................:):)sü rüp gider

snow
17-08-06, 10:52
valla bende ilk gördüğümde dona kalırım zaten ben ayılana kadar oda çoktan gitmiş olur :)

split girl
17-08-06, 22:55
çok ünlüü gördüm bu zamana kadar ama aslaa yanlarınaa gidip bişeyler demedim... DEMEMDE...

yalancı yarim
18-08-06, 10:29
ben biçok ünlüyle tanıştım mesela erkan petekkaya aynalı tahirde oynarken nerdeyse bütün dizi ekibiyle tanışmıştım ama öle fazla sewmiodum yani hayranları diildim mesela merwe sewiyi görsem yanına giderim tebrik ederim sarılırım bi foto isterim sora giderim!!ya aynalı tahirden en çok ekremi sewmiştim bide annemle onunla sohbet etmiştik galiba şimdi o bi dizide oynuo ama gerçek adını tam hatırlamıorum gerçekten en sıcak we samimi oydu!!bide hayat bilgisnden cawit onu görmedim ama msnde konuştum!!!!yaşasın!!!

Yagmur_ask
18-08-06, 10:40
Hic birsey yapmam cunku oyuncular hayranlarini kirmamak zorunda bu yuzden hayranlarina sicak yaklasmak zorundalar aksi hos olmaz cunku ben kimsenin bana zorla gulumsemesini istemem bu yuzden en iyisi tepkisiz kalmak herhalde tabi bu benim gorusum...

DogacFANclub
18-08-06, 10:50
Ben de bugüne kadar çok fazla ünlü gördüm.Yalnız bir nokta var ki onlarla konuşmak her zaman için mümkün olmuyor.Örneğin; telefonla konuşuyorsa ya da korumalar arasındaysa zaten bir hareket sergileyememiyorsunuz ama onları yalnız görünce de yanına gitmek için bizi tetiklemesi gereken dostlar arıyorsunuz.Cem Özer'i, Zeynep'i, Haluk Levent'i,Yonca Evcimik'i....... gördüm ama hiçbirinin yanına yaklaşamadım.Gerçi sonra çok pişman oldum ama o an insan ne yapacağına dair hiçbir tahmin yürütemiyor.......

prenzez
18-08-06, 10:56
Hiç bir şey yapmam....Hatta görmezden gelirim...

slyvia
18-08-06, 14:44
birşey yapmam herhalde onlar belkide hayranlarının ilgisinden memnun olsalar da çoğu zaman sıkılıyor olabilirler ama gülümser beğendiğimi belli ederim çok sevdiğim biriyse ne yapacağım belli olmaz orasını kestiremiyorum:)

.:princesse:.
18-08-06, 14:54
bende cok ünlü gördüm pek büyük tepkilerim olmadı ama eger hayran olduğum bir oyuncuyu görürsem
1-çığlık atarım
2-yaklasırken gözümü ovusturururm doğru mu görüyorum diye
3-fotograf cektiririm
4-imzalı resim isterim
5-sohbet ederim
6-belki tekrar görürüm diye ayda 2-3 kez tekrar aynı yere giderim
7-tekrar görürsem beni hatırladınmı derim hatırlamazsa resmi gösteririm
8-mail adresini isterim
(biraz ucmusum bir an PRİSON BREAK ekibini gördüğümü düşündümde :img-grin2 )
http://img111.imageshack.us/img111/7005/mkjlklut2.png (http://imageshack.us)

m_nemo
19-08-06, 13:41
ben MEHMET ALİ NUROĞLU ile karşılaşırsam deli olurum
fotoğraf çekilirim.
onu o güzel yanağından öperim.
...
arkadaşlar hepsini saymiyim
sabaha kadar sürer:img-grin2
http://img78.imageshack.us/img78/3209/2m7xw.jpg

mervemre
20-08-06, 15:03
ay ben çıldırırım yaa elim ayağım titrer(ben en ufak şeyden bile heyecanlanıyorum ki bi oyuncu görsem acayip olurum),yanaklarım kızarır sonra da başım döner kendimi zor toparlarım ama asla yanına gidemem asla

ESRA9090
20-08-06, 17:49
bnde bi tek keremcemi gördüm ama haluk piyesi görseydim kucağına atlardım mutluluktan heralde:))

menes
21-08-06, 19:55
Ablamgil'i bugün Safranbolu'da Serhat Tutumluer'le aynı kafede otururlarken aradım.Bir selamımı söyleyin kardeşim sizi çok seviyor diyin dedim...Nerdeeeee...Ben orda olsam bir yanına gidip konuşurdum adamla...Ama Mersin'deyim...Maalesef:sad53:

shakıra_belit
21-08-06, 21:22
aaaa inanmıyorumm yaa
bende yasemini gördüm tepkimm sadece sakince ona balmltıı ama ben onu görelii 1 seneee olduu

ekin_gulendam
24-08-06, 17:53
heralde sevdiğim biriyse bende düşer bayılırdım ama ondan önce msnesini tel nosunu vermezler ama hiçdeğilse imzalı resmini almaya çalışırdımmmmmm

BiMmaniac
25-08-06, 16:01
ozan güvenle karşılaşırsam ağlarım! :) ya en çok tanışmak istediğim insan!! arda kural ve keremcem ile de tanışmayı çok isteriimmmm ahh ahh

ya eğer ozan güven 9-16 ağustos tarihleri arasında italya'da bulunduysa.. hayatımın en büyük pişmanlıını yaşamış olucam! eğer bulunmuşsa söylemeyin yoksa intihar edicem yaaa!!!!!!!! :'( :( :( :( aaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

hilary14
26-08-06, 15:57
bn yabancı görmedim amaa türklerden gördümm o gördügüm kişleree hiç tepki vermedim ama söle hillary veya shakira gibi snatcıları görseydimm kesinliklee cok begendimi sölerdim baksa napabilirmkiii ynaına giidip bagırıp boynuna atlama cok sacma imza attırım yeter bana kendinsini görmüşüm ne gerek var resilligee o da senin gibi insan ..........:))))

hande_85
26-08-06, 17:38
ozan güven ya da mehmet günsürü görsem herhalde tepki falan veremezdim:img-grin2

pEsSiMiSt_9
26-08-06, 18:23
o an ki ruh halime bağlı ve de gördüüm kişiye tabiki..her ne olursa olsun bir kez bakıp sonra da umursamam heralde:D:D

b_r_k
27-08-06, 22:11
hiçbişe yapamazdım heralde ööle bakar kalırdım bşe yapmaya çekinrdim doorusu zaten bunalmışlardır die.ama bi teki hariç....kim?????????????tabiki burak altay:img-grin2

ali_seysa
27-08-06, 22:38
ya ben de cok ısterım gormek ama gorunce tepkım pek fazla olmaz aa suna bak olurum sora susaraım yani ne dıım gıdıp yanına nedıcemm kale almıcak benı sınırlenıcem sora

merve87
29-08-06, 14:29
Ben Hülya Darcan ile karşılaşmayı çok isterdim.Çünkü onu çook seviyorum.Mükemmel oyunculuğu dışında,çok güzel,kibar,hayat dolu,neşeli,çok tatlı ve çok şeker oluşu hâl ve hareketleri beni çook etkiliyor.Hülya Darcan ile karşılaşsam boynuna sarılmayı çok isterdim.Ama öyle birşey olsa kesin donup kalırım...Kendisi ile telefonda görüştüm.O kadar tatlı,sıcak ve samimiydiki anlatamaaaammmm.İnşallah birgün onu tanıma fırsatı bulabilirim...

arrzzu
31-08-06, 13:13
eğer çook beğendiğim bir oyuncuysa gidip konuşamazdım herhalde.ama sevdiğim için(oyuncular için değil) takip ettiğim bir dizinin oyuncusuysa gidip diziyle ilgili bilgi almaya çalışırdım,o da vermezdi:):):)

arrzzu
31-08-06, 13:19
aa unutmuşm ben bir kez 7numara dizinin oyuncularını çoğunnu görmüştüm,birliktelerdi. ama öyle hepsini bir arada göünce şaşırıp bir şey yapmamıştım.ama abimle arkadaşları gidip resim çektirmişlerdi:)ben de uzaktan onları izlemiştim:$

Hamur-Abi
01-09-06, 08:24
Çağkan Çulhayı görürsem valla çocuğun durumu hiç ii değil o zaman :)

nejatdidem
01-09-06, 13:01
walla bn Gürgen Öz hayranıyım onu gördüm ve hiç heyecanlanmadım tabi görünce insan biraz"ayy cnm"şekline düşüo hehe ama sanki 40 yıllık arkadaşımla konuşuyomuş gibi gittim konuştum sarıldım resim çektirdim yanii iiydi güzeldiii yhaaaa daha bisürü ünlüyle öle karşılaştım hiç bi zaman kasmadım kendimii nasılsa onlarda bizim gibi insan dimi ama:)

Şah-Rû
01-09-06, 13:10
Eğer imkanım olursa resim çektiriyorum yoksa fazla sallamıyorum. İmza almak ya da boşboş konuşmak bana saçma geliyor. :img-grin2

ela_gozlu
05-09-06, 01:33
aslinda birazda kimi gordugume bagli eger cok sewdigim biriyse gider yanina konusurdum ama fazla abartmadan mesela ciglik cigliga fala diil onlarda bizim gibi insan sonucta ama herhalde ehmetcan mincinozluyu gorsem durumum bilmiyorum ne olurdu o istisna ya da sinem kobal ama onundisinda arkama donup bakarim sonra da yoluma dewam ederimm

YolCu's
07-09-06, 08:16
Karşımda görürsem ilk hiç bir şey demem.Yanımdan geçer sonra bir kağıt kalem bulur koşarak arkasından giderim.İmza alabilir miyim diye.Eğer gerçekten o oyuncuysa imza alırım.Eğer yanılmış isem.Kamera şakası diyip kaçarım rezil olmaktansa daha iyidir.İmza isterim.Çok tatlısınız derim.Bilmiyorum o anki psikolojime bağlı durum

aysenur_diego
07-09-06, 08:19
benim gördüğüm oyuncuya bağlı.mesela izlemediğim bir dizi oyuncusu ise bir tepki vermem.ama çok sevdiğim bir dizide oynuyosa hemen gidip tanışmak isterdim yani ne bilim imza falan alırdım.

_ardakural_
07-09-06, 22:21
çok şaşırırdım.ne diyeceğimi bilemezdim.

defneee
07-09-06, 22:47
ben delirirdim heralde hele bu kişi özcan,kermcem,haluk,yasemin,naz biri olursa kalpten giderdim kesin:img-grin2