Tüm Versiyonu Göster : Banyo
_butterfly_ 27-08-05, 09:31 http://sabah.com.tr/2005/08/27/gny/im/C66C66E5EDE4F04C8900F391b.jpg'İhanet neden var'ın cevabı Banyo'da
Yorucu aşklar, karışık ilişkiler, sebepsiz ihanetler, psikolojik sadakatsizlikler, isimsiz ego savaşları, ölümcül güvensizlikler, erotik acılar, şehvetli ayrılıklar, seksi yıkımlar, tensel uçurumlar... Yönetmenliğini Mustafa Altıoklar'ın yaptığı 'Banyo'da, kadın ile erkeğin birbirlerine ihanet etme nedenleri sinema diliyle masaya yatırılıyor. Mustafa Altıoklar, Mehmet Altıoklar ve Emine Altıoklar kardeşlerin ortaklaşa kurduğu Altıoklar Film'in ilk filmi 'Banyo', 2 Eylül'de vizyona girecek.
AZ OYUNCULU ZENGİN FİLM
Banyo, Türk sinemasında türüne az rastlanır filmlerden. Gül Abuz Semerci'nin tiyatro oyunu olarak yazdığı filmde sadece 7 oyuncu rol alıyor. Oyuncuların tamamı film boyunca aynı kıyafetleri giyiyor, bütün hikaye üç mekanda geçiyor. Selçuk Yöntem, Demet Evgar, Burak Sergen, Janset Paçal, Sermiyan Midyat, Arda Kural ve Seray Sever film boyunca sadece üç ayrı banyoda görülüyor. Çekim mekanı, oyuncu ve kostüm sayısının azlığına rağmen Mustafa Altıoklar, 'Banyo'nun izleyicileri sıkmayacak bir film olduğunu söylüyor. Çekimleri 13 günde tamamlanan film, kadınerkek ilişkilerinin trajik karmaşasını bir kez daha sinema diliyle ele alıyor. Kadın ve erkeğin birbirlerini aldatmasının ölümcül sonuca yol açmasını hikaye edinen 'Banyo'da; Seray Sever ve Burak Sergen dışındaki tüm oyuncular yarı çıplak bir şekilde kamera karşısına geçiyor. Filmde çırılçıplak olarak izleyici karşısına çıkacak olan tek oyuncu ise Sermiyan Midyat...
FİNAL TAM BİR DRAM
Banyo'nun en etkili sahnesi, Selçuk Yöntem'in canlandırdığı Adnan ile, Sermiyan Midyat'ın oynadığı Sinan karakterlerinin küvetin içinde el ele öldüğü sahne. Aldatılan ve aldatan iki koca el ele aynı felakete sürüklenirken; Hülya, Nesrin ve Süreya adlı aldatan ve aldatılan kadınlar filmin sonunda kavga ederek birbirlerini öldürüyor. http://sabah.com.tr/2005/08/27/gny/im/7472CA5ABA7B2A41A1D890C7b.jpg
http://sabah.com.tr/gny/gny107-20050827-200.html
_butterfly_ 27-08-05, 09:37 http://www.afm.com.tr/UploadImg/FilmImg/banyo_small.jpg
YÖNETMEN: Mustafa Altıoklar
OYUNCULAR: Selçuk Yöntem, Demet Evgar, Janset, Burak Sergen, Sermiyan Midyat, Seray Sever..
SENARYO: Gül Abuz Semerci , Mustafa Altıoklar
FİLM TÜRÜ: Komedi /Erotik
SÜRE: dak.
Türkiye'nin en iddialı erotik-komedi filmi "BANYO", kadın-erkek ilişkilerini bir banyonun kapı aralığından gözetleyip ilişkiler ve ihanetler üzerindeki mahremiyetler buğusuna mizahi bir sünger çekiyor.
Altıoklar Film'in yapımcılığını üstlendiği "BANYO", üç ayrı banyoda birbirleriyle ilişkileri, ihanetleri ve hesaplaşmaları çakışan üç ayrı çift arasındaki trajikomik duygu ve ego savaşlarını ustaca bir kurgu ve mizahi bir yaklaşımla işliyor...
filmin resmi web sitesi (http://www.banyofilm.com)
seray sever 16 yaşından küçükler izlememeli demiş nasıl birşey ki bu film hem erotik değil diyolar hem de 16 yaşından küçükler izlememeli diyolar enteresan ...
Ben izledim filmi ama beğenmedim, hoşuma gitmedi. Oyunculuklar falan çok abartılı geldi, senaryoyu da beğenmedim
missduncan 09-09-05, 17:30 şahsen mustafa altıokların yaptığı filmleri hiç beğenmem.sevmediğim filmler arasında bu filmde eklendi.bende duydum 16 yaşından küçükler giremez film erotik diye ama ben sadece fragmanını izledim ve hiç sevmedim...
klişe bir mustafa altıokalr filmi arkadaşlar... yine mekanlar dar.. ses-müzik-görüntü sıradan bir film gibi.. hiç sinema filmi havası yok... konuları birbirlerine güzel bağlamışlar tamam ama yani ne biliim kıt bi filmdi..izlenmeye değer mi orasını bilemem otorite karar versin.. ama merak ediyosanız gidin görün fazla bşi kaybetmezsiniz.....
bencede okadar kotu bir film degildi konusu aslinda guzel bence yani gunumuzde aldatilma moda oldu hele hele tanidik birileriyle felan baya bi modaya girdi...
cyprus_hsn 29-06-06, 19:02 son yıllarda izlediğim en kötü türk filmi.. mustafa altıokların altına imza attığı hiç bi filmi beğenmiyorum zaten..
Kadir İnanırın oyunculuğuna ve filmlerine laf ederek bu işten ne kadar anladığını ortaya koyan birinden ne derece iyi bi film beklnirki yaptığı ve yapacağı anca budur işte
deadly_angel 08-10-06, 09:11 film çok abartılı ve saçma olmuş... Hiç beğenmedim...
acemicadi_fan 15-10-06, 12:58 Ben bi Reklamdami ney görmüstüm, terbiyesiz buldum biraz ,yani pek hatirlayamiyorum ama terbiyesiz yerler vardi yani,film de kesin güzel deyildir,iyiki gitmemisim filme:img-elvis
Hayatımda izlediğim en iğrenç filmdi.
Bir filmi izlerken bu kadar sıkılacağımı hayatta düşünemezdim..
Oyunculara lafım yok (seray sever dışında!!) fakat keşke bu kadar iğrenç bir filmde oyanamasalardı.
Harcadıkları vakite gerçekten yazık..
Bu film türkmax ta falan yayınlanmadı mı.
Evet yayımlandı.
Ben filmi beğendim biraz sinemada izlemiştim,sonra da cdsini aldım yani ben o kadar kötü bulmadım...
**Kar tanesi** 10-09-07, 15:04 bence çok saçma bir filmdi arkadaşımla gitmiştik sinemasına ne heveslerle girmiştik
birazda arda için gitmiştik bu filme ama izleyince resmen hevesimiz yarım kaldıı ya
ben bu kadar saçma bir film görmedim
hele final sahnesine bir nlam veremedim
btün olay banyoda geçiyor zatennn başka bi yer bulamamışlar sanki töbee yaa:)
Filmi sinemada izledim ve beğendim.Kötü bir film değil sadece cinsel unsurlar içerdiği için beğenmeyenler oldu yorumların %90'ı 'Film çok açıktı,beğenmedim' tarzında ama Arkadaşlar bence başarılı bir iş Türk Sinemasında ilk defa böyle birşey denenmiş Bir banyoda koca bir film çekilmiş,emek verilmiş.Lütfen böyle düşünelim,başarılı bir işti özellikle Demet Evgar,Selçuk Yöntem ve Janset çok başarılı bir performans sergilemiş,Tebrikler :img-wink:
çok pis bir filmdi
ben netten izlemiştim iğrençti
mustafa altıokları severim ama bu yapımını hiç beğenmedim çok saçma bir filmdi
ama ardacım çok şekerdi filmde arda nın da öylebir filmde oynaması hiç istememiştim
Bazı dediklerine katılmakla beraber hiç iyi bir film olmadığını ekliyorum.
Emre
Valla zıt düşünüyoruz. Ben nedense bu filmi hiç beğenmedim. Bir ilk olabilir ama senaryo çok kötüydü. Hele sonu saçma sapandı. Başarılı bir iş olarak görmüyorum. Cinsellik olabilir, ona bişey demiyorum. Ancak filmin gerek konusu, gerek senaryosu çok eksikti. Senaryosu da o kadar iyi değildi. Ben şahsen başarılı bir iş olarak görmüyorum.
Selçuk Yöntem nasıl oynadı bu filmde inanamıyorum. Eğer böyle 'senaryosu eksik' Türk sinemasında ilk filmler çekeceklerse yorulmasınlar ve çekmesinler lütfen.
Umarım ölmeden Altıoklar'ın başarılı bir filmini görürüm.
Bazı dediklerine katılmakla beraber hiç iyi bir film olmadığını ekliyorum.
Emre
Valla zıt düşünüyoruz. Ben nedense bu filmi hiç beğenmedim. Bir ilk olabilir ama senaryo çok kötüydü. Hele sonu saçma sapandı. Başarılı bir iş olarak görmüyorum. Cinsellik olabilir, ona bişey demiyorum. Ancak filmin gerek konusu, gerek senaryosu çok eksikti. Senaryosu da o kadar iyi değildi. Ben şahsen başarılı bir iş olarak görmüyorum.
Selçuk Yöntem nasıl oynadı bu filmde inanamıyorum. Eğer böyle 'senaryosu eksik' Türk sinemasında ilk filmler çekeceklerse yorulmasınlar ve çekmesinler lütfen.
Umarım ölmeden Altıoklar'ın başarılı bir filmini görürüm.
Tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz ;) ama ben böyle bir şey ilk defa yapıldığı için ilgimi çekti o yüzden söyledim.Oyunculuklarda iyiydi ama senaryo eksikti tabi bende katılıyorum.
Ölmeden önce Mustafa Altıoklar'ın iyi filmlerini görmene gerek yok ;)=Beyza'nın Kadınları,Ağır Roman,O Şimdi Asker :img-wink:
Banyo gerçekten gişede başrılı olamamış 4 haftada 107.763 izleyici izlemiş ve 5.haftada ilk 10'da değil.
Tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz ;) ama ben böyle bir şey ilk defa yapıldığı için ilgimi çekti o yüzden söyledim.Oyunculuklarda iyiydi ama senaryo eksikti tabi bende katılıyorum.
Ölmeden önce Mustafa Altıoklar'ın iyi filmlerini görmene gerek yok ;)=Beyza'nın Kadınları,Ağır Roman,O Şimdi Asker :img-wink:
Diğer ikisi geride kalan önemli projeleriydi. Beyza'nın Kadınları'nı izlemediğim için bişey diyemem. Ama pek de beğenememiştim açıkçası. Demek istediğim ben ölmeden şöyle güzel bir film veya dizi çeker umarım. Artık pek başarılı yapımlara imza atamıyor ne yazıkki.
|
|