Tüm Versiyonu Göster : Organize İşler

KIBELE
27-08-05, 15:30
Aranıza çok yeni katıldım.Bundan sonra umarım sıkça güzel paylaşımlar yaşarız...

Çekimi yeni tamamlanmış şu an montaj aşamasında olan bir filmden bahsetmek istiyorum size...

ORGANİZE İŞLER.
Çok güzel bir kadrosu var filmin.CEM YILMAZ,YILMAZ ERDOĞAN BKM OYUNCULARININ PEKÇOĞU,DEMET AKBAĞ,EBRU AKEL,BAŞAK KÖKLÜKAYA vs...

YILMAZ ERDOĞAN'IN kızı BERFİN'İ DE bu yapımda kamera karşısında göreceğiz.
Çekimleri set ortamında da izleme şansım olduğu için güvenerek söylüyorum yeni sezonda güldürürken düşündüren bomba gibi bir yapım geliyor.
Filmin görüntü YÖNETMENİ EŞKİYA,VİZONTELE TUBA,İSTANBUL KANATLARIMIN ALTINDA gibi başarılı yapımlarında görüntü yönetmenliğini yapmış ödüllü bir isim olan UĞUR İÇBAK...

HEPİMİZE KEYİFLİ SEYİRLER ŞİMDİDEN!

desire25
08-12-05, 11:14
Organize İşler vizyona hazır

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve yönettiği ''Organize İşler'' adlı film, 23 Aralık'ta seyirciyle buluşacak. BKM Film'den yapılan açıklamaya göre, kadrosunda Demet Akbağ, Cem Yılmaz, Altan Erkekli, Özkan Uğur, Ebru Akel, Erdal Tosun ve Özgü Namal'ın bulunduğunu filmin biletleri, 10 Aralık'tan itibaren Türkiye'de tüm sinemalarda satışa çıkacak. Film, 23 Aralık'ta ise 235 kopya ile 440 salonda Türk seyircisinin karşısında olacak. ''Organize İşler'' ayrıca, 22 Aralık'ta Almanya, İsviçre ve Hollanda, 23 Aralık'ta da Belçika, Fransa, İngiltere ve Avusturya'da seyirci karşısına çıkacak.

KAYNAK : www.takvim.com.tr

Ebr0e
15-12-05, 09:59
bu filmi cok merak ediyorum 1 hafta sonra hollandada sinemalara gelicek
hemen seyredicem cunki Basak Koklukaya da oynuyor
Kendisi cok kaliteli bir oyuncu
Ozgu de cok iyi

http://www.filmfocus.com/images/plaatjes/21145.jpg

http://www.filmfocus.com/images/plaatjes/20857.jpg

cast:
Demet Akbag .... Nuran Ocak
Ebru Akel .... Nilüfer
Tolga Cevik .... Superman Samet
Berfin Erdogan .... Nazli Noyan
Yilmaz Erdogan .... Asim Noyan
Altan Erkekli .... Yusuf Ziya Ocak
Salih Kalyon
Basak Köklükaya .... Nergis
Ersin Korkut .... Ersin
Özgü Namal .... Umut Ocak
Erdal Tosun .... Uzeyir
Osman Wöber
Cem Yilmaz .... Müslüm Duralmaz

Ebr0e
15-12-05, 10:05
http://www.prosieben.de/imperia/md/images/kino_und_DVD/kino_filme_DVD_AbisZ/O/organize_isler_TOBIS/galerie/organize_isler_02_500_375_TOBIS.jpg]
http://www.prosieben.de/imperia/md/images/kino_und_DVD/kino_filme_DVD_AbisZ/O/organize_isler_TOBIS/galerie/organize_isler_03_500_375_TOBIS.jpg
http://www.prosieben.de/imperia/md/images/kino_und_DVD/kino_filme_DVD_AbisZ/O/organize_isler_TOBIS/galerie/organize_isler_01_500_375_TOBIS.jpg
http://www.prosieben.de/imperia/md/images/kino_und_DVD/kino_filme_DVD_AbisZ/O/organize_isler_TOBIS/galerie/organize_isler_04_500_375_TOBIS.jpg

http://www.prosieben.de/imperia/md/images/kino_und_DVD/kino_filme_DVD_AbisZ/O/organize_isler_TOBIS/galerie/organize_isler_05_500_375_TOBIS.jpg
http://www.prosieben.de/imperia/md/images/kino_und_DVD/kino_filme_DVD_AbisZ/O/organize_isler_TOBIS/galerie/organize_isler_06_500_375_TOBIS.jpg
http://www.prosieben.de/imperia/md/images/kino_und_DVD/kino_filme_DVD_AbisZ/O/organize_isler_TOBIS/galerie/organize_isler_07_500_375_TOBIS.jpg

http://www.prosieben.de/imperia/md/images/kino_und_DVD/kino_filme_DVD_AbisZ/O/organize_isler_TOBIS/galerie/organize_isler_08_500_375_TOBIS.jpg
http://www.prosieben.de/imperia/md/images/kino_und_DVD/kino_filme_DVD_AbisZ/O/organize_isler_TOBIS/galerie/organize_isler_09_500_375_TOBIS.jpg

tvrehberi
25-12-05, 17:31
Daha bugün izledim ve çok beğendim.Özellikle İstanbul görüntüleri bir harika.Yılmaz Erdoğan'ın diğer bütün filmlerindeki kalite bu filmde de var.Benim yorumlarım şimdilik bu kadar; ya siz neler düşünüyorsunuz??

ecearici
25-12-05, 17:59
bence acayip komik değildi ama yine de senaryo,oyuncular we aralardaki istanbul görüntüleri tek kelimeyle harikaydı....

MissBitch
25-12-05, 18:08
persembe gunu izledim, dediginiz gibi,
ISTANBUL goruntuleri bi harikaydi...:o
yilmaz erdoganin diger filmleri kadar olmasada,
bunuda begendim, oyuncu kadrosu cok iyidi...
cem yilmaza hayran kalmamak mumkun degil....

MasalTeam
26-12-05, 11:34
Fanatik bir "Vizontele" izleyicisi olarak bu filmi izlemedim.Izlemeden yorum yapmam dogru degil ama izleyenlerden ögrendigime göre gercekten komik bir filmmis.Zaten böyle basarili bir kadrodan kötü bir film cikarmak mümkün degil.

Ancak Yilmaz Erdogan bu isi tamamen Ticarete dökmüs durumda.Filme o kadar büyük bir promosyon yapiliyorki eger sinema izleyicisiyseniz merak edip izlememeniz mümkün degil."Döngel Karhanesi" promosyon yetersizliginden 600.000 gise yapabildi.Ayni promosyon o filme yapilsaydi 5 milyon izleyici sinema salonlarina gelebilirdi.Türk sinemasinin "Organize isler" gibi ayni tip komedi filmlerine daha ne kadar ihtiyaci var o da tartisilir tabi....

anny
26-12-05, 11:39
dun izledim arkadasımla..salon tamamen doluydu ama filmin yarısından sonra gidenler de oldu..cem yılmaz icin izledik filmi,komik olabilecegini düsündük ama komik degildi ne yazık ki..
kolay yoldan para kazanmayı ve istanbul'da yasanan tüm ''organize isleri'' anlatan bir filmdi..istanbul'un güzel goruntuleri ve cem yılmaz'ın dısında hic bir sey yoktu filmde..begenmedim kısacası..

tubi
26-12-05, 15:32
dün akşam izledim. bu kadar kötü bir film beklemiyordum doğrusu. hem zamanıma hem de parama acıdım. film de komedi den eser yok. cem yılmaz sadece 10 dakika görünüyor. tahmin edebileceğiniz gibi ilk ve tek espriyi de o patlatıyor. çok sıkıldım. hiç gitmemiş olmayı tercih ederdim. gitmeyi düşünenlere de tavsiye etmiyorum. bence bekleyin ve televizyonda izleyin.

HAVIN_52
26-12-05, 19:49
accayip komikdi yaa,en güzel espirler tabikide cem yilmazdan geldi ama bir basinda birde sonunda oynamis bence daha fazla oynamaliydi,istanbul görüntüleri müthis.

konu saten harika!!!!yerlere yattim resmen gülmekden ya,herkeze tafsiye ederim!!!!
tabi bu benim fikrim baskalarin fikrine de saygi duymak gerek !!!!!!!
tek kelimeyle süpppppppppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
en sonunda nil karaibrahimgil in söyledigi sarki da cok güzeldi !!!

sisley
27-12-05, 00:59
Ben aslında merak ediyorum ve gitmeyi düşünüyorum ama beğenmeme ihitmalimi de düşünmüyor değilim neyse gidip göreyim öyle yorum yaparım 3. komedi filminden sonra Yılmaz Erdoğam eleştirlere kızmış ama acaba düşüşe mi geçti gerçekten

anny
27-12-05, 11:45
dün akşam izledim. bu kadar kötü bir film beklemiyordum doğrusu. hem zamanıma hem de parama acıdım. film de komedi den eser yok. cem yılmaz sadece 10 dakika görünüyor. tahmin edebileceğiniz gibi ilk ve tek espriyi de o patlatıyor. çok sıkıldım. hiç gitmemiş olmayı tercih ederdim. gitmeyi düşünenlere de tavsiye etmiyorum. bence bekleyin ve televizyonda izleyin.

sana katılıyorum tubi..ben de cok sıkıldım izlerken..en kötüsüde cem yılmaz cok az gözüküyor filmde..halbuki onu izlemek icin gitmistim :mad:

sude9
27-12-05, 12:33
Yılmaz Erdoğan kendi filmlerini komedi filmi diye tanımlamıyor.İçinde güzel espiriler olduğunu fakat kendisinin yaptığı filmle,izleyenlere birşeyler anlatmak istediğini sürekli vurguluyor.Bu yüzden filmde sadece komedi unsurunu izlemeyi beklemek hata olur.Henüz izleyemedim;) ama izlemeyi çok istiyorum:(

ORGANİZE İŞLER BUNLAR
BAŞIMIZA İŞLER BUNLAR
SENİN BENİM DİNLEMEZ
İSTANBUL'U İŞLER BUNLAR

Wolfman
28-12-05, 12:53
Gerçekten süper bir filmdi Yine Yılmaz Erdoğan kalitesine yakışır bir film çekmiş Oyuncu seçimi süper, oyunculuklar konsuunda ise konuşmaya gerek yok Hele ki İstanbul görüntüleri insanı cezb ediyor Kısacası eğer izlemediyseniz hemen izleyin derim Hemde ailenizle Çünkü espiriler o kalitede; küfürsüz

minemtoprak
28-12-05, 16:11
Bence daha güzel olabilirdi.Çok beğenmedim.Ama filmin İstanbul sahneleri ve film müziklerine diyecek bir şeyim yok.

banu
29-12-05, 13:16
Ben dün seyrettim,hosuma gitti epeyde güldüm. Istanbulun ne kadar güzel bir sehir oldugunu ve ne kadar özledigimi bir kez daha hatirladim.Yorumlari okuyunca insanlarin böyle bir filmin nasil olmasini istedigini merak ettim nelerin eksik oldugunu veya nelerin illa olmasi gerektigini yazmalarini istiyorum tabii cem yilmaz disinda sonucta bu bir cem yilmaz filmi degil bir ekip filmi oldugunu düsünüyorum ben her bir oyuncunun rollerini iyi yaptiklari kanisindayim.En cok dikkat ettigimde bel alti esprilerin cok az olmasi günümüzde güldürü ustalarinin nerdeyse sadece bu konular üzerine yogunlastiklari icin bu filmde bu benim icin bir arti.Ben kendi düsüncelerimi bu sekilde anlatmak istedim ,sorularima cevap yazarsaniz bende bu filmin neden bu kadar kötü oldugunu düsündügünüzü anlayabilirim belki...Hepinize iyi ve saglikli yeni bir yil dilekleriyle hoscakalin.

babyyy2
30-12-05, 12:22
filmden biraz önce çıktım gerçekten çok beğendim filmin komik olmadığından bahsedilmiş ama ben izlerken çok üldüm herşeyiyle 4/4 lük bir film olmuş ayrıca cem yılmaza bu rol çok yakışmış

_butterfly_
04-01-06, 17:14
bendee bugünn gitiimm.....ilk baştaaa komik dildii gerçektennn cem yılmazınn sahnelerindee güldüm bendeee zatenn klasik olduuu ooo.....filmi eleştirmektenn çkk istanbulu gerçektenn çk güzell sergilemişş..oo görüntülerr süperdii ben onlaraa hayrann aldımm..ama ciddenn filmden hatırladımm ya daa şölee diiyimm en beğendiğim sahneler onlardı...istanbul belgeselii çok güzell yapılırr ama ciddenn;)))......yanee klasik bi türk filmiii ne denile blirkiii....

ECE...:)
10-01-06, 22:09
bende dün gittim :) ewt ecemcim kesinlikle istanbul sahnelerine hayarn kaldığımı söleyebilirm .. muhteşemdii :) !! filme hakkında ise ya ben beğendim gerçekten süperdii !! tolga cevik ve cem yılmaz süperrdii ciidden :icon_mrgr berrak tüzünagac hakkında da çok yazıldı cizildi ama o 1dk da süper oynamış
yo yo güzeldi cnm yani genellikle güzeldi bu film tam anlamıyla komedi diil ama çoğuu sahnede gülmekten kırılıosun !!

ha bide film müzikleri süperdii !! soundtracklar fln süperdi :)
kendi sitesinden wallpaper , screensaver fln ekliyebilir , müzikleri dinleyebilirsiniz !! :)

first lady
15-01-06, 23:19
filmi izleyince bi an gerçekten istanbuldamı yaşıyorum diye şüphe ettim :img-huh: .süper görüntüler var :img-patsa .sırf onlar için izlenilir film.çokda güldüm izlerken :img-hyste .amerikan filmi kıvamında oldukça iyi bi filmdi bence :img-thumb :good:

_butterfly_
16-01-06, 19:23
3 HAFTA ÖNCE VİZYONA GİREN “ORGANİZE İŞLER”İ KAÇ KİŞİ İZLEDİ?... “ORGANİZE İŞLER” BEKLENEN İLGİYİ GÖRDÜ MÜ?...

http://ucankus.com/img/imgyeni/organize_isler1.jpg

16/1/2006 17:44

"Organize İşler" rekor kırabilecek mi?...

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazdığı ve yönettiği, Cem Yılmaz, Tolga Çevik ve Demet Akbağ gibi isimlerle birlikte rol aldığı "Organize İşler" adlı filmi, 3 haftada 2 milyon 152 bin 341 kişi izledi.

DİLOŞ
16-01-06, 19:45
ben filmi vizyona girdiği gün izledim harikaydı!!! sinemadan çıkttıktan sonra artık gülmektenmıdır bılmemuyuşuk uyuşuk davrandımhele cem yılmazın golf sahnesınde çok guldum(istanbul süperdi) :king: :img-thumb :img-thumb :good:

hyoldas
21-01-06, 19:59
Özgü Namal, Tolga Çevik oyunculukları
Ve Nil'in jingle'ı olmasa izlenmeye değmeyecek kadar kötü....
Klasik bir Yılmaz Erdoğan komedisi klişe şeylereden bıktık ya
kendinizi yenileyin biraz :mad72:

sisley
21-01-06, 20:55
Ben filmi beğendim özellikle 2. yarıda çok güldüm sonlara doğru ama özellikle İstanbul görüntüleri çok çok güzeldi , nerdeyse her sahneden sonra bir daha gösterse dedim filmi izlerken.

cpy
22-01-06, 01:02
Film aslinda guzel . Izledigimde ilk once begenmemistim ama sonradan daha farkli dusununce aslinda tema guzel . Dolayisiyla film de guzeldi bence .

hilary38
26-01-06, 14:16
Bu filme gitmedim ve gitmeyi çok istiyorum.Film hakkında olumlu-olumsuz çok yorum okudum ama ben iyi oyuncu kadrosundan dolayı iyi olcağını düşünüyorum .Sizce bu film gitmeye değer mi?İzleyenlerden mesajlarını bekliyorum...

MasalTeam
26-01-06, 14:19
BKM bu filmden su an 1,5 milyon dolardan fazla kar yapti..Hala izlemedim.Genelde bircok kisi olumsuz görüs belirtmis.Herseye ragmen dvdde izleyebilirim.Önemli olan BKM ile birlikte sektörün kar yapmasi

chaylack
26-01-06, 14:26
ya filmi geçen haftalarda izledim gerçekten çok güzel.şimdiye kadar istanbula gitmedim ama istanbula gitmiş kadar oldum valla oyuncular müthiş çekim teknikleri açısından da iyi bence böyle kaliteli filmler oldukça türk sinemasi daha iyi yerlere gelcek :good:

hilary38
26-01-06, 14:34
Be filme gitmedim ve gitmeyi çok istiyorum.Film hakkında olumlu-olumsuz çok yorum okudum. .Ben iyi oyuncu kadrosundan dolayı iyi olacağını düşündüm sizce yanılıyor muyum?Sizce film izlemeye değer mi?İzleyenlerin yorumlarını bekliyorum...

yd hastası
27-01-06, 17:11
Senaryosu ''Vizontele'' kadar güçlü olmasada güzel bir film. Hem zaten Türkiyede Cem Yılmaz ,Yılmaz Erdoğan,Demet Akbağ gibi isimler bir projede yer alıyosa gitmek görmek gerekir Keyifli bir film .

Hırçın Kız
28-01-06, 17:13
Ben de filmi iki hafta önce izledim.Çok beğenmedim ama yine de sıkılmadan izlenebilir.Oyuncu kadrosu iyi.Ve İstanbul çekimleri şahane.

meryemce84
30-01-06, 13:55
Ben de izledim filmi.
Çok komik bir film değil.
Cem Yılmaz'ın dayak felsefesi
Dayak nedir?Naden atılır? :img-hyste komikti sadece

herkes'in dedği bibi istanbul görüntüleri müthişti. :img-thumb

desire25
13-02-06, 09:04
Ya hayret nasıl yorumlamamışım ama bende yaklaşık 1 ay önce gittim..Bir kere "Aman Cem Yılmaz var çok güleceğiz"diye gidiyorsanız hiç gitmeyin..Film gülmekten öldüren bir film değil ama komik...Bir kere İstanbul çekimleri bir harika..Yani ben İstanbul'da yaşadığım halde "ne güzel ya keşke oralarda olsam" dedim :) Cem Yılmaz sadece dursun ben yine gülerim..Birde tabut sahnesinde acayip güldüm..:):):)

Flora
10-03-06, 17:14
Offf ya! Benim sınavlarım üstüste geldi,sınavları bi atlatim giderim diyene kadar film vizyondan gitti.Keşke Keloğlan yada Habam 3.5'u izleyene kadar bu filmi izleseydim.Çünkü onları daha önce izledim.Şimdi Maraş'ta vizyonda yok.Filmin müziğini de çok beğendim,daha bi gidesim geldi.Offff!Offf!

Meryem_87
25-03-06, 19:23
Benim bekledigim gibi cikmadi bu film. Tamam guzeldi, arkadaslarin dedigi gibide Istanbul cekimleride cok guzeldi ama baska hic biseyi yoktu filmin. Yani oyle katila katilada gudurmedi benimesela, halbuki ben cok komik sanmistim. Bi kac komik sahnesi var o kadar.

Öner...Erkan
29-04-06, 17:24
Çok komikti müzik süperdi istanbul manzaraları süperdi oyuncular süperdi Fİlm süperdi
Öner erkan ın resimleri var mı acaba :-(

YOKOLAN_GUC
01-05-06, 08:44
Açıkcası filmi hiç beğenmedim
Tam bir karmaşa idi

Fazla kalabalık tutulmaya çalışılmış idi(oyuncu olarak)
Oyunculuklar ise birkaç isim hariç ,kötü idi

Ben sadece beğenmediğimi söylemek isterim

MerYem_Ce
22-06-06, 23:04
bencede hic guzel bir film degildi ben zaten vcdsini izledim evde ilk yarim saat kadarina baktim sonra sikildim bakmadim bile devamina

sarjaleti
24-06-06, 18:10
film beklediğimden daha güzeldi. özellikle film hakkında okuduğum, duyduğum bazı yorumlardan sonra filmi büyük bir beklentiyle izlememiştim. belki onun etkisiyle gayet eğlenceli bir film gibi geldi bana. özellikle yılmaz erdoğan beklediğimden çok daha iyi bir performans sergilemiş. bu arada film müziğide çok güzel olmuş filme ayrı bir renk katmış.

Kaanski
28-06-06, 17:39
Ben fılmı hıc begenmedım ama istanbul cekımlerı superdı bana kalırsa bır tek bu goruntuler ıcın ızlenır bu fılm...

sarjaleti
03-07-06, 20:35
-Asım abi, ben nerde bir cenaze görsem gider yardım ederim... Ben buyum.
:icon_ange :img-clapp

Flora
16-07-06, 18:33
Benim hiç beklediğim gibi çıkmadı.Sinemada izleyemediğim için çok üzülmüştüm.O dönemde çok film vizyona girmişti hepsini izledim bir tek bunu izlememiştim.Sonra müziğini duydum organize işler bunlar diye.Çok hoşuma gitti,beğendim daha bir heveslendim.
Daha sonra Dvd sini aldık,izledim ama büyük bir hayal kırıklığına uğradım.Kendi kendime de boş yere üzülmüşüm demeden geçemedim.
Filmin bitek müziğini ve İstanbul dan görüntülerini beğendim.Bir iki sahne dışında da gülmedim.
Açıkçası Çok da izlemeye değer bir film olduğunu düşünmüyorum.

Offf ya! Benim sınavlarım üstüste geldi,sınavları bi atlatim giderim diyene kadar film vizyondan gitti.Keşke Keloğlan yada Habam 3.5'u izleyene kadar bu filmi izleseydim.Çünkü onları daha önce izledim.Şimdi Maraş'ta vizyonda yok.Filmin müziğini de çok beğendim,daha bi gidesim geldi.Offff!Offf!

Bu mesajı da izlemeden önce yazmıştım ama sanırım boşa oldu beğenmedim çünkü.Üzüldüğüme deymezmiş.Belki de çok büyük bir beklenti içine kapıldım,ondandır...

cyprus_hsn
06-08-06, 00:39
müthişti film.. oyuncu seçiminden senaryoya kadar herşey mükemmeldi.. yılmaz erdoğan imzalı filmlere gözüm kapalı giderim..

kubraeren18
06-08-06, 17:44
yılmaz erdoğan'ın bütün filmleri bir efsane yani.Vizontele,vizontele tuuba ve en son organize işler filmi sinema da 2 kere izledim.izlememe ragmen vcdsinide aldım harika bir film herşeyi güzel anlatmış yeni bir sinema filmi ile tekrar karşımızda olur inşallah.

BaLıKK
17-08-06, 07:38
Sınıfı bu filme sokmak için çok uğraşmıştım..Hepsi iğrenç ya gidilirmi demişti..çıktıklarında süperdi yaaa cevabını aldım:img-grin2
Hakkaten İstanbul görüntüleri ve Müzik te süperdi...Güzel bir filmdi kısaca..çok keyif aldım:img-grin2

*AşKveGuRuR*
21-08-06, 01:33
bence saf ve kurnazın karşilaştırıldığı güzel bir film
filme cem yılmaz'ında katılması ayrı bi renk katmışşşş:img-grin2
en süper sahne ise tüm kadronun o kabadayı halleriyle müslüm(cem yılmaz)e kafa tutmaya giderken çekilen sahne olmuştu :good:

Şah-Rû
23-08-06, 16:20
Özellikle İstanbul görüntüleri müthişti ama Yılmaz Erdoğan' ın en iyi filmi olduğunu söyleyemeyeceğim.

-özgü_namal-
26-09-06, 16:00
organize işler 30 eylül cumartesi saat 22:00da atvde yayınlanıyor!!!

atvnin yayın akışında gördüm.....

yasden
27-09-06, 12:31
dün vcdsini aldım ve tekrardan izledim
gerçekten istanbul görüntüleriyle daha da bi anlam kazanmış film
tek kelimeyle müthiş
yalnız sıkıldığım bölüm yılmaz erdoğan-ebru akel konuşması...
en çok beğendiğim bölümler ise cem yılmazın olduğu sahneler gerçekten süper

GSealment
04-10-06, 17:49
Süper Bir Filmdi Cevahirde İzlemiştim .. Yılın Filmi Diyebilirim .. Sonda Çıkan "Organize İşler" Şarkısı Çok Güzeldi Ve Bye Bye Love Şarkısı ;)

M€LİS
06-10-06, 12:21
ewt grçktn gsLdi ben tvde izledim özgü namala bayıldım doğrusu yılmaz erdoğan da çok komikti.. avrupa yakasının sacid i de öyle (( adını bilmiorm =)) spermen fln gsLdi ama cem yılmaz cok az oynamıs nerdeyse hıc yoktu yani

bi de sunu sölemeden gecemicem öner erkan da cok komikti dişlerinde bişey wardı bi ilginç konusuodu ama cok tatlıydı yaa =))

acemicadi_fan
15-10-06, 13:20
EVET DEMI bende zaten en cok Öner Erkanin konustuklarina güldüm!
Filme gelirsek,güzeld di alsindada,daha iyileri var yani,okadar da komik deyildi,ama asil begendim biraz,ama anlamini peeeeeeekde cikaramadim acikcasi

ozge yeşim
04-02-07, 17:32
Bugün 3. defa izlediğim bir filM.İlk defa sinemada izlemiştim.İkinci kez dün izledim ve bugün de 3.kez izlemiş oldum.çok güzel,çok keyifli bir film.konusu çok güzel.oyuncuları da iyi.özgü namal filmde çok tatlı.

nehirrrr
01-03-07, 03:12
Sevgili Yilmaz Erdogan'in bilindik orjinal kadrosuyla cikardigi muhtesem film! Ne denilebilirki ardindan!

Ben de birkac defa izledim. Her izledigimde daha da cok sevdim. Filmde cok fazla tanidik varmis bu arada yahu tv'den. Izledikce farkediyor insan. Mesela Melike Guner'in(simdidlerde "Doktorlar" dizisinde oynuyor Zenan rolunde) oynadigini da biliyor muydunuz? "Yosun" rolunde. Hani Asim'in kizi onlara geldiklerinde kosuyor "Yosun Abla" diyerek:) Ya da Sarp Apak'i(Avrupa Yakasi'ndaki Tanriverdi!) farketmismiydiniz? Inceeee uzuuun birsey:) Adini hatirlayamadim simdi ama biyikli sakalliydi:) Cete uyelerinden oda!Ha birde Vural Celik var tabii(Avrupa Yakasi'ndaki Kubilay!) O da Asimlarin gittigi kumarhanede mudurun hizmetinde bir gorevliydi.

Yilmaz Bey dayanamamis vermis yine Iclal Hanim'a kucucuk bir rol:) Ama yine hanimhanimcik bir roldeydi. Kucukte olsa rolu asaleti yeter degil mi Iclal Aydin'in:)

Neyse butun oyuncular harikaydi iste ne diyelim. yanliz filmde oynayan herkes cok taninan kisilerdi farkettiniz mi? En kucuk rolu olan Vurak celik'ten en buyuk roldeki Yilmaz Erdogan'a kadar:) Kimi gorsem aaaa ben bunu su diziden/filmden taniyorum dedim zira! (oyy ziro mu, ziro ne ki?:):) cok sevdigimde bir replik filmden)

Yine olsa yine izlerim dedigim ender filmlerden! Yapimda emegi gecen herkese tesekkurler!

gumus_songül
24-04-08, 22:25
ay çok güzeldi yaa...şarkısı süperdi nilin söylediği...
keyifliydi,çok kaliteli bir yapımdı.her karesi ayrı bir eğelenceliydi..
özellikle tolga çevik çok tatlıydı,mimikleri konuşuyordu adeta:)

*yildiz*
09-05-08, 16:58
yilmaz erdogan ve cem yilmaz'in oynadigi bir film izlenmezmi
cok güzeldi - cok begendim
izlemeyenlere tavsiye ederim