Tüm Versiyonu Göster : OTH-Replikler

Sayfalar : [1] 2

kusursuz
28-09-06, 18:25
Dizinin repliklerini burada paylaşalım.

motocycleboy
14-10-06, 14:01
kimse replic koymamışmı vay be, ilk ben olayım bari. tabiki lucas&peyton olacak.

Lucas: It's been a tough year on hearts. So it's too bad we had to be this desperate to hang out again, huh?
Peyton: Well we didn't have to be. We just are. But I'm glad you're here, you know. I know we kind of lost each other for a while. Hopefully that's over, right? Especially considering our history.
Lucas: It's always gonna be there, isn't it? You and me.

motocycleboy
14-10-06, 14:24
lucasla peyton ın ilk konuşması, peyton ın arabsı bozulmuşdur ve nathan almaya gelmez, lucas peytona onu bırkabileceğini söyelr , ikna etmek içinde;

Lucas: Come on. Let me give you a ride. I'll let you insult me.

Peyton: First of all, you don't know me. Second of all, you don't know me.

en güzel repliclerden biridir. peyton ın bu cevabı vermesinin ndeni lucasın sen neden cheerleader sın, yani hep üzgün görünmene rağmen gibi bişeyler demesiydi.

motocycleboy
14-10-06, 17:43
Buda 1. sezondan ve en can alıcı sahnelerden biriydi, peyton lucasa hisleirini söylerken arka odadan brooke çıkmışdı:)))

Peyton: Lucas, I made a mistake. When you said you wanted to be with me, I got, I got scared, but...
Lucas: Peyton...
Peyton: But the truth is, I want all the same things that you want. I do. And I want them with you.

motocycleboy
15-10-06, 12:58
1. sezonda rawens ların kazandığı maçdan sonraki partide lucas ve peyton diyaloğu:

Lucas: So I'm confused. You want to be anonymous...and you let the world watch you on a web cam.

Peyton: The world isn't watching me... but I guess you are.

Lucas: Okay, the point is... you want to express yourself but you don't want people to know it's you.

Peyton: I guess I'm just a riddle wrapped in a mystery inside a bitch.

Lucas: Or maybe just a tortured artist

buı arada ben kendi kendime takılıyom galiba:)

motocycleboy
18-10-06, 19:02
Lucas: So look, I know we're just hanging out, but I got you a gift.
Peyton: Dude, you shouldn't have.
Lucas: I know, but I did.
Peyton: Alright, well good. Give it to me, I love gifts.
Lucas: Well I know how you're into this whole 80's metal thing. So I got you the first test of the record.
Peyton: Oh! This is sweet. Um, I got you... a high five? Do you want it now or later?
Lucas: Now is good.

yaz
21-12-06, 13:47
peyton : six billion souls in the world and sometimes all you need is one.

yaz
21-12-06, 13:55
lucasın kalbi icin aldıgı ilacları bırakmaya karar verdigi bolumde okudugu siir:
beni saran gecenin icinden
mezar kadar kara, baştan başa
şükrederim hangi Tanrılar verdiyse bana
fethedilmez ruhumu
ne ürktüm,ne bagırdım şartların pençesine düştügüm anda bile
kaderin sopasıyla kanadı da başım
yine de boyun egmedim
öfke ve gözyaşı dolu bu yerin ötesinde
beklemiyor başka hicbirsey
gölgelerin dehşetinden
yine de korkmaz bir halde
buluyor ve bulacak beni
yılların yılgınlıgı ve tehdidi
kapı ne kadar dar olsa da
cezalarım ne kadar agır olsa da
kaderimin efendisi de benim
ruhumun kaptanı da

okidoky
21-12-06, 21:07
ne güzel sözler bunlar yaa

buket16
22-12-06, 15:46
bu şiirin şairini bilen var mı acaba..?

||-Roz-||
25-12-06, 16:47
Whitey : Burasi bir çay bahçesi mi, spor salonumu ?

yaz
27-12-06, 15:22
bu şiirin şairini bilen var mı acaba..?

William Ernest Henley.

yaz
27-12-06, 15:25
Lucas : Ralph Waldo Emerson bir keresinde şöyle yazmıştı " delinmeyecek mahremiyet yoktur.uygar dünyada hiçbir sır saklı kalmaz."

(haleyin lucasın kalbinden rahatsız oldugunu ögrendiği bölümden)

ozlemim
04-01-07, 16:58
At this moment, there are six billion, four hundred seventy million, eight hundred eighteen thousand, six hundred seventy one people in the world…
Some are running scared…
Some are coming home…
Some tell lies to make it through the day…
Others are just not facing the truth…
Some are evil men at war with good,
And some are good, struggling with evil…
Six billion people in the world, six billion souls…
And sometimes...
All you need is ONE.

theroseberry
24-02-07, 10:45
Lucas:"Do you remember when we said we wanted to hang out with the popular kids?"
Haley: "Uh, I never said that, Mr. Lucas Sawyer."
Lucas: "Hey! I told you that someone else wrote that on my notebook."

Mr. Lucas Sawyer:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Esgiy
28-02-07, 15:56
benimki de 3.sezondan "i slept with someone from fall out boy and all i got was this stupid song written after me" bölümünden Fall Out Boy'dan Pete Peyton'ı ziyarete gelir ama Peyton'ın babası Larry onu evden kovar:)

Peyton: onu gönderdiğine inanamıyorum!!
Larry:tepeden tırnağa dövmeyle kaplı çocuk gecenin 1'inde limuzinle geliyor, kızımla görüşmek istediğini söylüyor; onu sadece gönderdiğim için şanslı olmalı
Peyton: ama baba o Fall Out Boy'dan Pete
Larry:şimdi de Get Outa Town Boy'dan Pete oldu (get out of town: kasabadan çek git)

Esgiy
28-02-07, 15:58
3.sezon finali Brooke Lucasla Peytonla arasında olanları öğrendikten sonraki tartışmaları süperdi...

Lucas: Brooke lütfen beni dinle.Sana böyle damdan düşer gibi söylememem gerekirdi ama bana inan hiçbişey ifade etmiyordu.
Brooke: Bir öpücüğün herzmn bir anlamı vardır.
Lucas: Tamam belki haklsın ama romantik bir an değildi ki.Eğer sende--
Brooke: Ne?Orda olsamıydım?Senin için düzenlediğim partide çok güzel bir şekilde ima ettiğin gibi orada olsamıydım? Ama değildim,değil mi?
Lucas: Seni affettiğim için bile olsa beni affedemez misin? Ben seni affetmiştim.
Brooke: Ne için?
Lucas: Chris Keller'la yattığın için.
Brooke: Ne biliyormusn Lucas,seni bu yüzden sevmiştim.Beni affederek öyle büyük bir davranış sergilemiştin ki sana oracıkta tekrar aşık olmustum.Şimdiyse bunu bana karşı koz olarak kullandığına inanamıyorum.
Lucas: Kullanmıyorum,hayır.Ama sana seni sevdğimi söylediğimde bana inanmanı ve güvenmeni istiyorum.Nezmn bir araya gelsek sanki sürekli beni kendinden uzaklaştırmaya çalışıyorsun.
Brooke: Harika!Peyton'ı öpüyorsun,tekrar ve seni ben uzaklaştıyorum.Tanrım,Neden herkese nikah hediyesi olarak isimli çantalar yaptım ki?
Brooke: Seni seviyorum Brooke.Başka türlü nasıl söylenir bilmiyorum.
Lucas: Peki bunu böyle mi gösteriyorsun? Seni uzaklaştıyorımıyorum Lucas,canla başla seni tutmaya çalışıyorum.Ama beni istediğinden emin olmam gerek.Neden bana öpüştüğünüzü söylemedin ve neden gittiğinde beni aramadın.Ve neden tümüyle içeri girmeme izin vermiyosun? Şimdi gidip aşka kadeh kaldırmamız gerek.
Lucas: Brooke,lütfen kızma
Brooke: Kızgın değilim Lucas,kızgın değilim.

yaz
07-03-07, 10:10
Koc : " Bunu yapalı 50 yıl oluyor 50 uzun yıl.O kadar yıl önce dediklerime, tüm o umutlarıma ve hayallerime baktığımda şöyle bir sonuca vardım: hayattaki başarının ölçütü, işlerin dilediğiniz gibi sonuçlanmasıysa o zaman bazıları benim başarısız olduğumu söyleyebilir.Ama önemli olan yaşamın hayal kırıklıklarına bozulmamak.Geçmişi geçmişte bırakmayı öğrenmek ve her günün güneşli geçmeyeceğini bilmek.Ola ki ümitsizliğin karanlığında kaybolursanız, yıldızların sadece gece karanlığında göründüğünü hatırlayın.O yıldızlar size eve dönüş yolunu göstereceklerdir.Bu yüzden hata yapmaktan korkmayın.Tökezlemekten ve düşmekten.Çünkü çoğu zaman en büyük ödülleri sizi en çok korkutan şeyleri yapmaktan alırsınız.Belki dilediğiniz herşeyi elde edersiniz.Belki hayal edebileceğiniz şeylerden bile fazlası sizin olur.Yaşamın sizi nerelere götürebileceğini kim bilebilir.Yol uzun ve yolun sonunda asıl varmak istediğiniz yolculuğun kendisi."

yaz
07-03-07, 10:14
lucas : George Elliot " ilk büyük kaderimizin ilk hamleleriye gelen ümitsizlik kadar mutlak bir ümitsizlik daha yoktur.Çünkü henüz acı çekip iyileşmeyi de çaresiz kalıp yeniden ümitlenmeyi de tanımamışızdır."

yaz
07-03-07, 10:38
Brooke Davis : "Değişimle karşılaşınca değişen aşk, aşk değildir.Sonsuza kadar yıkılmayacak bir kaledir aşk.Fırtınalara göğüs geren asla yıkılmayan.Aşk zamanın kısacık saatleri ve haftalarıyla değişmez.Tam tersine dayanır ve sürer."
Willam Shakespeare

yaz
08-03-07, 09:01
Lucas : İlk törenlerinde de Nathan ve Haley hakkında konuşma yapmıştım."Şaşırmaya hazırlıklı olun" dediğimi hatırlıyorum.Şey, doğrusunu söylemeliyim ki ben şaşırdım.Çünkü, biliyorsunuz, bizim yaşımızdakilerde çok nadir görülen birşey yaptıklar.Aslında, herkes için çok nadir görülen birşey.kalplerini birbirlerine verdiler, kayıtsız şartsız olarak ve bu gerçek aşktan başka nedir.hayat şu asla acı çekilmeyen perimasla değil ama bu iki ruh beraber dayanacaklar ve mutlak aşkları ile...Nathan ve Haley'e....

sweetrock
30-05-07, 13:45
Yaa Shakespeare'den falan alıntılar yapıyolar ya çok harika oluyo.Daha fazla biliyosanız yazar mısınız?

nLy____
20-07-07, 08:56
bnm ki öle diyalog diil...
1.sezondan 117. bölüm

şimdi ponpon kızlarımız çalışma yaparken...brooke herkese bişiyler der

Theresa, berbat gözüküyorsun neyin var. O sivilceni patlat. Bevin, seninde ağız kokun çok kötü. Peyton. Harikaydın yani aynı en iyi arkadaşını sırtından hançerlemedeki başarın kadar. :happy0064

seviyorum brooke u... :good:

snnr
20-07-07, 13:10
[QUOTE=nLy____;4130598]
Theresa, berbat gözüküyorsun neyin var. O sivilceni patlat. Bevin, seninde ağız kokun çok kötü. Peyton. Harikaydın yani aynı en iyi arkadaşını sırtından hançerlemedeki başarın kadar. :happy0064 QUOTE]

harbi çok iimiş.çok ii lafı oturtmuş.ee yane haksızda sayılmaz sonuçta :icon_whis

4ewerbrucas
21-07-07, 21:01
bende favori repliğimi yazıyorum "I"m the guy for you brooke davis" :img-yes:

snnr
06-08-07, 22:56
bende favori repliğimi yazıyorum "I"m the guy for you brooke davis" :img-yes:

bu zate ayrı bi olay...bide ''Game on,Brooke Davis'' wardır ki bu iki sözünde üstüne kurabilcek bi bi söz bulunmamaktadır hatta yorum yapmaya çalışmak bile hatadır :img-wink:

sweetrock
17-09-07, 15:12
Brooke: (Arkadaşlarını taklit ederek) Görüşürüz Brooke,iyi tatiller Teşekkürler arkadaşlar.
Lucas: Kendi kendine mi konuşuyorsun? Taksi aşağıda bekliyor.
Brooke: Sanırım bu bir veda.
(Lucas kollarını açar ve sarılırlar,ama birden Lucas Brooke'u öper)
Brooke: Bunun hoşçakal öpücüğü olduğunu söyle.
Lucas: Ben seninle olmak istiyorum Brooke.
Brooke: Ne?
Lucas: Üzgünüm,biliyorm arkadaşız ama hissettiğim bu.
Brooke: Peyton olayına ne oldu?
Lucas: O olayı işleri seninle nasıl batırdığımı hatırlatması için hep hatırlıycam. Ve eğer ikinci bir şansım olursa senin gitmene asla izin vermememi hatrılatması içinde.
Brooke: Ne diyeceğimi bilmiyorum. Ben-- Gitmem gerek.
Lucas: Brooke, Hiç ikimizin---
Brooke: Lucas,üzgünüm.Gitmeliyim.Hoşçakal
(Brooke gider.Ardından Lucas konuşur)
Lucas: İyi tatiller Brooke.

_demiradam_
17-09-07, 17:23
o replik çok güzeldi gerçekten..2. sezon finalindendi sanırım...buda 3. sezondan:

Lucas: Bak biliyorum. O şeklide olması kötüydü--. Yani taksi dışarıda beklerken sana seninle olmak istediğimi söylemem. Ben sadece--Senin elimden kayıp gittiğini sanmıştım.Sanırım panikledim.
Brooke: Sorun değil. Gerçekten.Aslında ben bütün yaz bunun hakkında düşündüm ve yazın yapamadığımız sonbaharda yapabiliriz bence. Ama ait olmadan..
Lucas: Ait olmadan mı?. Nasıl olacak peki?
Brooke: Takılırız, sinemaya gideriz,eğleniriz.
Lucas: Öpüşme de var mı?
Brooke: Kesinlikle
Lucas: Peki öpüşmeden fazlası?
Brooke: Belki. Ama başka insanlarla da çıkacağız. Evet, ne düşünüyorsun?
Lucas: Bence sen bir dahisin.
Brooke: Oh. bunu şimdi mi farkediyorsun? Seni özledim Lucas Scott.
Lucas: Bende seni özledim güzel kız
Brooke: Sonra beni ara,şimdi Peyton'a gidip şu ''Ben senin annenim'' olayıyla ilgilenmem gerek.
Lucas: Evet bayağı köyü bir durum.
Brooke: Evet duydum. 3 aylığına gidiyorsun ve bilmediğin tüm gerçeklerle çılgın bir anne geliveriyor

:img-hyste

4ewerbrucas
17-09-07, 20:15
off brucas replikleri muhteşem ya arkadaşlar bu arada biliyor musn bilmiyorum ama yurtdışında brucas fanları yapımcıya "kırmızı kapının ardındaki çifti özlüyoruz"diye notlar gönderiyorlarmış:img-in_lo

sweetrock
18-09-07, 11:59
dünyanın dört bi yanında brucascılar çoğunlukta sanırım :img-yes:

işte 3. sezon finalinden brucas repliği:

Lucas: Brooke lütfen beni dinle.Sana böyle damdan düşer gibi söylememem gerekirdi ama bana inan hiçbişey ifade etmiyordu.
Brooke: Bir öpücüğün her zaman bir anlamı vardır.
Lucas: Tamam belki haklısın ama romantik bir an değildi ki.Eğer sende--
Brooke: Ne?Orda olsamıydım?Senin için düzenlediğim partide çok güzel bir şekilde ima ettiğin gibi orada olsamıydım? Ama değildim,değil mi?
Lucas: Seni affettiğim için bile olsa beni affedemez misin? Ben seni affetmiştim.
Brooke: Ne için?
Lucas: Chris Keller'la yattığın için.
Brooke: Ne biliyormusn Lucas,seni bu yüzden sevmiştim.Beni affederek öyle büyük bir davranış sergilemiştin ki sana oracıkta tekrar aşık olmuştum.Şimdiyse bunu bana karşı koz olarak kullandığına inanamıyorum.
Lucas: Kullanmıyorum,hayır.Ama sana seni sevdiğimi söylediğimde bana inanmanı ve güvenmeni istiyorum.Ne zaman bir araya gelsek sanki sürekli beni kendinden uzaklaştırmaya çalışıyorsun.
Brooke: Harika!Peyton'ı öpüyorsun,tekrar ve seni ben uzaklaştıyorum.(kendi çantasını ararken)Tanrım,Neden herkese nikah hediyesi olarak isimli çantalar yaptım ki?
Lucas: Seni seviyorum Brooke.Başka türlü nasıl söylenir bilmiyorum.
Brooke: Peki bunu böyle mi gösteriyorsun? Seni uzaklaştırmıyorum Lucas,canla başla seni tutmaya çalışıyorum.Ama beni istediğinden emin olmam gerek.Neden bana öpüştüğünüzü söylemedin ve neden gittiğinde beni aramadın.Ve neden tümüyle içeri girmeme izin vermiyosun? Şimdi gidip aşka kadeh kaldırmamız gerek.
Lucas: Brooke,lütfen kızma
Brooke: Kızgın değilim Lucas,kızgın değilim

sweetrock
18-09-07, 12:03
Lucas: Biliyorum beni dinlemek için hiçbir sebebin yok
Brooke: Evet,yok
Lucas: Brooke, beni affetmeni istemiyorum senden ama yaptığım şeyden dolayı ne kadar üzgün olduğumu bilmeni istiyorum
Brooke: Ne kadar üzgün olduğunu mu? Ne biliyor musun, o kadar mükemmeldin ki seninle çıktığım zamanlarda kendimi çok ''aşağıda'' hissediyordum. Ama seninde dünyadaki tüm erkekler gibi olman şaka gibi. Sen hem yalancı hemde aldatansın
Lucas: Doğru sana yalan söyledim. Ve bunun bir açıklaması yok
Brooke: Neyse,bunu neden dün gece takıldığın o kıza söylemiyorsun. Bana açıklamaya mecbur değilsin. Ben senin kız arkadaşın değilim. Hatta şu andan itibaren arkadaşın bile değilim!

:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

sweetrock
18-09-07, 12:15
Peyton: Hey,dün gece nerde uyudun?
Brooke: Arabamda. Dün gece gene en yakın arkadaşımın bana erkek arkadaşımı sevdiğini söylediği o korkunç rüyayı gördüm. Ama rüya değildi,değil mi?
Peyton: Brooke--
Brooke: Neden şimdi Peyton? Lucasa karşı hislerin olduğunu bana neden şimdi söyledin? Hemde başımda senin bile bilmediğin bir sürü dert varken.
Peyton: Benimde var,tamam mı? Güven bana.Bunların olmasını istemedim.Ben Jake'i arzulamştım.
Brooke: Ah,evet. Jake'i arzulamıştın. Sonra Pete'i arzuladın ve nihayet Lucas'ı...Bunun tekrar olduğuna inanamıyorum.
Peyton: Hayır tekrar olmuyor.Geçen sefer--
Brooke: Geçen sefer mi? Ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu acaba? Geçen sefer erkek arkadaşımı çalmaya çalıştığın sefer mi?...Adı kapıda yazıyor Peyton, adı bu lanet olası kapıda benim adımın altında yazıyor.
Peyton: Onu çalmak istemiyorum,tamam mı?
Brooke: Ama ondan hoşlanıyorsun?
(Peyton cevap vermez,sadece başını eğer)
Peyton: Brooke, bak bu konuda hiçbirşey yapmicam, unutucam gidecek.
Brooke: Yapamazsın tamam mı? Söyledin bir kere,bu zaman kapsülü olayı gibi. Hem bunu saklayıp bana hiç birşey söylemeyebilirdin. Öyleyse bu ne demek oluyor?
Peyton: Sadece sana karşı dürüst olmak istedim ve geçen sefer yaptığım hatayı yapmak istemedim.Hem zaten sen de dün gece TRIC'te onu çok da özlemediğini söyledin.
(Brooke,Peyton'a tokat atar.) (not:oww :))
Brooke: Sakın deneme! Sakın banim sözlerimi kullanarak kendini insanı arkadan bıçaklayan ikiyüzlü bir sürtük olmadığına inanadırmaya çalışma Peyton,çünkü öylesin ve bunu biliyorsun.

sweetrock
18-09-07, 12:18
Brooke: Burada tam 82 tane mektup var. Hepsi de senin adına.Her gün için bir tane. Ama hiçbirini yollamadım çünkü korktum.
Lucas: Brooke--
Brooke: Kalbimin eskisi gibi yine kırılmasından korktum. Beni çok kırmıştın ve zayıf olmaktan korkmuştum. Ve bana hissettirdiğin tüm o şeylerden. Yaptığım şeyden sonra artık bunların bir önemi yok ama yine de bilmeni istedim. İşte bu benim yaz tatilimi nasıl geçirdiğim Lucas,seni özleyerek....Sadece bunu itiraf edemeyecek kadar korkmuştum.
Lucas: Brooke, üzgünüm. Chris'le yaptığın şey...Önemli değil.
Brooke: Hayır önemli ve de önemli olmalı. Bu affedilmez.
Lucas: Bu çok kötü çünkü seni affediyorum.
Brooke: Yapamazsın.
Lucas: Yaptım bile. Artık bununla yaşamak zorundasın. Senin için doğru erkek benim Brooke Davis. Geçen sefer seni nasıl kırdığımı biliyorum ve---
Brooke: Seni seviyorum.
Lucas: Bende seni seviyorum,güzel kız.
(Öpüşürler...:img-blush)

_demiradam_
18-09-07, 15:03
Brooke: George Bernard Shaw bir defasında şöyle yazmıştı; "Hayatta iki trajedi vardır: biri hayattaki en büyük arzuyu kaybetmekdir, diğeri ise onu kazanmaktır." Açık bir biçimde, Shaw'ın kalbi bir yada iki defa kırılmıştı.

-------------------------------------------------------------------------

Nathan: Benim ilgilendiğim kadarıyla, Shaw bir panktı! çünkü biliyormusun neden? Trajediler olur. Ne yapacaksın, boş mu vereceksin? Bırakacak mısın? Hayır. Şimdi anlıyorum ki, kalbin kırıldığında, hala ayakta olduğunu göstermek için deli gibi savaşmalısın. Çünkü, sen ve hissettiğin acı, yaşamın ta kendisidir. Şaşkınlık ve korku sana, orada bir yerlede daha iyi ve savaşmaya değecek birşeyler olduğunu hatırlatmak için oradadır.

Haley: Bu yıl istediğim ve arzuladığım herşeyi elde ettim. Fakat bir şekilde daha fazlasını da kaybettim

Lucas: Shaw haklıydı: arzuladığımız, yaşamımızı daha iyi yapacağını düşündüğümüz "para, popülarite, ün.." gibi şeyleri yakalamak için zorlanırken, gerçekte neyin önemli olduğunu ihmal ederiz.

Mouth: Yani, bay Shaw hayattaki en büyük arzuyu elde etmenin bir trajedi olduğunumu düşünüyordu? Bence yanlış düşünüyor. Yani, açıkçası, Shaw hiçbir zaman Erica Marsh'ı öpmedi.

Peyton: Evet, bütün kalbinle dilediğin bir dileği kaybetmek trajik. Fakat onu kazanmak.... Hayatın boyunca ümit edeceğin tek şey. Bu yıl aşk diledim. Kendimi birine adamak ve uzun zamandır bu duyguyu yaşamaktan korkan bir kalbi uyandırmak için. Dileğim gerçekleşti. Ve eğer bunu elde etmek trajik ise....bana trajedi verin. Çünkü, dünya için onu geri vermeyeceğim

_demiradam_
18-09-07, 15:31
Peyton sawyer'dan inciler:

-''Bu dünya üzerinde şu an itibariyle tam;6.872.504.571 insan var !! .Kimisi korku içinde kaçıyor,-kimisi günü kurtarmak için yalan söylüyor.Diğerleri gerçeklerle tam şu anda yüzleşiyor.Bazıları,kötü insanlar,iyiyle savaşıyor.Bazılarıysa iyi,kötüye karşı mücadele veriyor.Dünyada yaşayan 6 milyar insan...6 milyar ruh...Ve bazen...Tek ihtiyacımız olan içlerinden biri."

-"evet kalbinizin arzusunu kaybetmek bir trajedi ama kalbinin arzusunu kazanmak tek umut edebileceginiz.."

-"her şarkının bir sonu vardır ama sonu var diye o şarkıdan zevk almayacak mıyız?" :good:

-''Kötü erkekler yatağına ;iyi erkekler kalbine girmek için yalan söylerler.''

nathan'a:
-''Biliyor musun küçükken hep bir erkek kardeşim olsun isterdim.Sonradan seni öğrendim ve isteğim bir anda gitti.'' :img-hyste

hepsi alıntıdır...

_demiradam_
18-09-07, 15:36
Lucas Brooke'u Chris'le yakaladıktan sonra...

Nathan: Cumartesi olanları duydum.
Lucas: Ve---
Nathan: Eğer Brooke'la olan tüm o şeyler oyununu etkileyecekse, şimdiden oyundan çıksan iyi olur.
Lucas: Bilgilendirdiğin için sağol ama sen kendi işine bakmaya ne dersin?
Nathan: Bu oyun zaten benim işim ve onu kızlar yüzünden batırmanı istemiyorum.
Lucas: Hah,söyleyene bak.
Nathan: Evet ben. Benim oyunum her geçen gün daha iyiye gidiyor. Senin oyunun ise berbat,düzelt onu.
Lucas: Senin de evliliğin berbat,düzelt onu.
Nathan: Ne söyleyeceğim biliyormusn? Sana Chris Haley'i öptüğünde bana verdiğin o harika öğüdü vericem: (Lucas'ı taklit ederek) ''Affet onu abi, seni seviyor'' Çok yardımcı olmuyormuş,değil mi?

_demiradam_
18-09-07, 15:46
Nathan:Demek size kendim hakkında birşey söylememi istiyorsunuz. Söyleyecek birşeyim yok,olsa bile bana inanmamalısınz. Güven bir yalandır.Kimse kimseyi tanıyamıyor. İnsanlar birini çok severseniz herşeyin iyi olacağına inanıyor. Ama yanılıyorlar. Umarım 50 yıl sonra istediğin şeye kavuşursun Haley, ama seninle evlenmek hayatımın en büyük hatasıydı. Size bir öğüt vereyim: Asla evlenmeyin. Çünkü sonunda mutsuz olan siz olursunuz.

Brooke: Bir bakalım,bundan 10 sene sonra büyük ihtimalle Marwin McFadden gibi biriyle evli olacağım. Siz onu yine büyük ihtimalle ''Başkan McFadden'' diye çağırıyor olacaksınız.Ama onu şimdi kısaca ''Mouth'' olarak çağırıyoruz. Eğer 2055'te bunu izliyorsanız, vücudumun zirvede olduğu halini görmelisinz (Üstünü çıkarır) :)

Jimmy: 50 yıl önce işlerin nasıl olduğunu bilmek mi istiyorsunuz? Burada 50 yıl sonrada hatırlamaya değecek kimse yok. Bu yüzden duyduğunuz o saçmalıklara inanmayın. Tree Hill'deki herkes bir yalancıdır. Tıpkı herkesin şu güreşçi Russle Hodney'nin nekadar hoş ve saygılı biri olduğunu düşündüğü ama onun aslında uyuşturucuyla kızları uyuttuğu gibi. Ya da kürtaj kraliçesi ''Bayan Mükemmel'' Kattie Rottison gibi. Buradaki herkes sahte. Tabi bunları saklamak için sadece kendi takımlarıyla konuşuyorlar. Meyveler hormonlu, başarılı öğrenciler korkak ve yalaka. 17 yaşında amigo kız arkadaşlarıyla zirvede olacaklar ama kızların karnı büyümye başlayacak ve 21 yaşında yapayalnız olacaklar. KAYBEDENLER! Burada herkes rezil. Ama gerçek şu ki hergün geldiğim bu okula birgün geri dönücem.

_demiradam_
18-09-07, 16:22
Peyton: Bir keresinde aşık olduğu sevgilisi ölen bir kızın şiirini okumuştum. Kız sevgilisini cennetteki meleklerle hayal eder ve onu kıskanırmış.Ellie gitti. Ve ben onu tüm o kötü meleklerle hayal ediyorum. Hep birilikte deri ceketleriyle belaya bulaşırken...Ama kıskanmıyorum. Sadece onu özlüyorum...

--------------------------------------------------------------------------

Haley:Herkes bana bakıyor.Nathan hariç.O bana bakmıyor bile.
Peyton: (arkadan gelerek..)Dilediğin zaman kaçıp bir rock turnesine katılabilirsin.Hey,bunu zaten yapmıştın.

Ellie:Lucas,seninle konuşabilir miyim?
Lucas:Üzgünüm,eroinim bitti. :)

Peyton: (Lucas Peyton ı maç salonuna götürür.)Evet ne var?
Lucas:Konuşacağımızı nerden biliyorsun?
Peyton:Beni buraya ya konuşmak için ya öpüşmek için yada öldürmek için getirirsin. Öpüşemeyeceğimize göre yada beni öldüreceksin.Dur tahmin edeyim.3 annem mi varmış? :img-hyste

Peyton:ii misin?
Lucas:O benim babam,sence ben iyi miyim?

Skills:arka koltukta neler olur biliyormusun dostum
Lucas:evet ana rahmine ben de bir arka koltukta düşmüştüm :img-hyste

Peyton: Günaydın
Jake: Peyton Tree Hill'e dönmelisin
Peyton: Neden?
Jake: Uykunda konuşuyorsun
Peyton: Oh özür dilerim seni rahatsız mı ettim ne diyordum
Jake: Seni seviyorum dedin
Peyton:Bu genelde iyi bişeydir :)
Jake:Seni seviyorum.. "Lucas" diyordun

Lucas:Sarhoş musun sen?
Peyton:Gözünde far mı var senin?

brooke:heey yakışıklı cooper dayı gelmiş.mmm şuna bakarmısın nasıl görünüyorum?
mouth: Lucas'ın kız arkadaşı gibi :)

Lucas: Hiç bir konuda nerdeyse hemen herkesten daha iyi olduğunu bildiğin oldu mu?
Peyton: Sex :)

maç esnasında nathan basket atar ve haley'in yanına giderek:
-hala benimle yatmak istemediğine eminmisin)şu anda gözüne çok seksi göründüğüme eminim :)

(bişe daha eklicektim unuttum :))

_demiradam_
18-09-07, 16:42
Jake:Savannah'ın gerçekten ölülerin üstüne kurulduğunu biliyor muydun?Şehrin her yerine mezarlık yapmışlar. Ve sonra, şehir büyürken de binaların mezarlıklar üzerine inşa edilmesi gerekmiş.
Peyton:Harika. Bu gece yatağa girmek için sabırsızlanıyorum.Ama sanırım sen beni korumak için yanımda olmayacaksın, değil mi?Dün gece kanepede yatman Jenny yüzünden değildi, değil mi?
Jake:Peyton, bilmelisin ki havaalanında yüzünü gördüğüm o an...Buraya geldiğimden beri hiç o kadar mutlu olmamıştım.
Peyton:Ama?
Jake:"İnsanlar Daima Gider", öyle değil mi?İşe giderken her gün önünden geçtiğim bir otoyol çıkışı var.Ve her gün oradan
otoyola çıkabileceğimi,6 saat, 24 dakikada Tree Hill'e varabileceğimi düşünüyorum.Seninle olabileceğimi. Ama Jenny'siz kalacağım için,bunu yapamıyorum.
Peyton:Bana bunu telefonda söyleyebilirdin. Saklanıyor falan değilsin ki.
Jake:Sesini duymak çok zor olurdu, Peyton."Bizi" tekrar hissetmek.Benim hayatım artık burada.Ne kadar kalmanı istesem de, gideceksin.

ekaelif
22-09-07, 20:54
demiradam bır bolumde kaybettıkleriniz hakkında bırsey yazılardıı cok guzel yazıalrdı onları bulamılırmısın

_demiradam_
22-09-07, 21:04
hangi bölümdü ki?bölümle ilgili hatırladığın bişe varsa sölersen bulabilirim belki :img-yes:

ekaelif
22-09-07, 21:07
tam emın degılım ama 2 sezounun sezon fınalında soyluyrlardı bu yıl ne kaybetıkelrı hakkında bırseyler soyluyorlardı lucasta aslında bu sene ben kendımı kaybetmısıtım v.s laflar dıyodu tam htrlamıyorum kusura bakma

_demiradam_
24-09-07, 02:14
Nathan: Hey!
Haley: Yardımcı olabilir miyim?
Nathan: Evet,sanırım. Sen benim ''öğretmenimsin''
Haley: Tabi, hiç sanmıyorum.
Nathan: Sen Haley James'sin,değil mi?
Haley: Üzgünüm, ben Lucas Scott'ın en yakın arkadaşıyım.
Nathan: Şey, öyleyse bende üzgünüm :)
Haley: Unut bunu,sana başka birini bulurum.
Nathan: Bak, başka kimse yok,tamam mı? Eğer olsaydılar daha iyi olurdum.
Haley: ''Eğer olsaydı''.
Nathan: Gördün mü, şimdiden yardım etmeye başladın bile. :)
Haley: Bak,sana yardım edemem. Edememekten çok ETMEM! Tamam mı?

_demiradam_
24-09-07, 02:20
Nathan haleynin evinin önünde pencereye taş atmaktadır..haley gelir..

Haley: Annemleri mi uyandırmaya çalışıyorsun? Orası onların odası. :img-hyste
Nathan: Haley,dur... Özür dilemek istiyorum,tamam mı?
Haley: Bu kadar sık özür diliyosan, bence toptan dile gitsin.
Nathan: Bak,sen-- Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ama ben senin gibi değilim
Haley: Ne demek o?
Nathan: Tamam,iyice batırdım. Ben artık senin etrafında olan o erkek olmak istemiyorum.
Haley: Öyleyse kim olmak istiyorsun Nathan?
Nathan: Ben seninle yanında olabilcek kadar iyi bir erkek olmak istiyorum.
Haley: Ben kendimi senden uzak tutmaya çalışıyorum ve sende bunu mahvediyorsun ve bu büyük olasılıkla güzel birşey çünkü bu noktadan itibaren zaten sen ne desen de yada yapsan da benim için bu bir sürpriz olmayacak--
(Haleyi öper)
Haley: Bunu yapmamalıydın
Nathan: Ama yapmak istedim
Haley: Pekala. :)

_demiradam_
24-09-07, 16:41
Brooke: (Haleyi işaret ederek) Bu ''öğretmen kızın'' olayıda nedir böyle?
Peyton: Nathan'a ders veriyor...Güya
Brooke: Ve Lucas'la takılıyor ve biz onun ikisiyle birden arkadaş olduğuna inanıyoruz,değil mi? Evet
(Tam bu sırada Nathan gelip Haley'e bir hareket yapar)
Brooke: Aman Allah'ım! Bunu gördün mü?
Peyton: Neyi?
Brooke: Ona hareket yaptı.
Peyton: Ne hareketi?
Brooke: ''Hey oyundan sonra takılalım mı?'' hareketi.(:)) Ne düşündüğümü bilmek ister misin? Nathan bu ''öğretmen kızdan'' hoşlanıyor ama ''öğretmen kız'' Lucastan hoşlanıyor ve bende Lucastan hoşlanıyorum. Ama senin kimden hoşlandığını bilmiyorum. Öyleyse bu kocaman bir aşk şeyine dönüyor, dikdörtgen+1 neydi o , neyse işte (:img-hyste)

_demiradam_
24-09-07, 19:33
(Brooke Rachel'ı Lucasın arabasında yarı çıplak yakaladıktan sonra)

Lucas: Brooke,dur.Göründüğü gibi değil. Hem neden bu kadar kızdığını anlayamıyorum.
Brooke: Şaka yapıyorsun,değil mi?
Lucas: Birbirimize ait olmayalım diyen sendin. Ben sadece senin istediğini yapıyorum.
Brooke: Benim istediğimi mi? Benim istediğim benim için savaşmandı!Ben beraber olunacak kimse olmadığını söylemeni ve bensiz olmaktansa yanlız kalmayı tercih etmeni istedim. Kumsalda tüm dünyaya benim için tek olduğunu söyleyen Lucas Scott'ı istedim.
Lucas: Nasıl bilebilirdimki?
Brooke: Çünkü sen O'sun. Ve birşey daha
(Lucas'ın arabasına gider ve Rachel'a bir tokat atar)
Bir daha sakın bana dokunma!

_demiradam_
24-09-07, 20:29
brooke lucasa hamile olduğu yalanını söyedikten sonra...

Lucas: Benim babam beni istemedi tamam mı? Sadece hak iddia edebilirim diye değil. O bnm doğmamamı istedi. Eğer bir aile kuracaksam hep yerleşik bir hayatım olmasını, daha olgun olamayı ve--
Brooke: Aşık olmayı mı isterdin?
Lucas: Evet ama annemde aşıktı güya
Brooke: Lucas---
Lucas: Hayır bak,tüm bu şeyler beni korkutuyor ama kararın ne olursa olsun, yanında olacağım. Hazır değilsen hazır değilsindir. Eğer bu bebeği istiyorsan bende istiyorum. İyi baba olmak benden neler götürürüse götürsün, ben yanında olacağım. Her zaman söz veriyorum.

ve brooke gerçeği söylemeye karar verir...

Brooke: Yalan söyledim.
Lucas: Ne?
Brooke: Ben hamile değilim
Lucas: Ama testi gördüm.
Brooke: Doktor hamile olmadığımı söyledi. Testte böyle şeyler olabilirmiş.
Lucas: Tamam,hayır,hayır hayır. Doktor aradığında yanındaydım.
Brooke: Ve bana sürtük dedin.
Lucas: Beni cezalandırmak için bana yalan mı söyledin? Bunu nasıl yapabildin?
Brooke: Beni nasıl en yakın arkaşımla aldatabildin?
Lucas: Seni üzmek istememiştim.
Brooke: Bu çok önemli değil,Lucas. Çünkü en sonunda tüm üzüntüler aynı

_demiradam_
24-09-07, 20:42
Peyton: seni seviyorum jake.hep severim ve jenny'yi de seviyorum bunu biliyorsun,belki bu yeterlidir.
Jake: bence bu sadece masallarda yeterlidir Peyton.
Peyton: biliyor musun birisi bana bir keresinde masalların hiç bi yanlış yanı olmadığını sölemişti, çünkü herkes sonusuza dek mutlu yaşar.
Jake: tamam,dinle beni,Savannah'a gelip ve tekrar aklıma girip, istediğini söyleyemez ve sonra senle evlenmemi isteyemezsin!
Peyton: neden?
Jake: çünkü "evet" diyebilirim. :)

_demiradam_
24-09-07, 21:20
Fırtına tüm şehiri esir almıştır ve Brucas birlikte bir aksam geçirmeyi planlamıştır.

Lucas: Dışarısı delirmiş. Havlun var mı?
Brooke: Yeni mektubumu alabilir miyim?
(Lucas mektubu uzatır tam Brooke alcakken geri çeker)
Brooke: Tamam, şurdaki dolapta.
Lucas: Seni hayal kırklığına uğratmak istemem ama---
Brooke: Şşş, Burda birşey okuyorum. Ohh Lucas...Terbiyesiz... (:))
(Birden duraksar)
Lucas: Birşey mi oldu?
(Tam bu sırada fırından yangın alarmı sesi gelir)
Lucas: Tamam ben hallederim
(Brooke tedirgin bir ifadeyle bir Lucas’a bir mektuba bakar)

(Diğer sahne: elektrikler kesilmiştir)

Lucas: Tamam,hadi ağlama sadece karanlık
Brooke: Ağlamıyorum,sadece el feneri arıyorum. Tamda en ihtiyacım olduğunda nerdedir ki bu?
Lucas: Peyton'ı aramalıyız.Fırtına var ve elektrikler yok.Yanlız olduğu için endişeliyim.
Brooke: Eminim öylesindir.Hah,işte buldum
(Fenerle Lucasa vurur)
Lucas: Hey,ne diye vurdun ki bana?
Brooke: Çünkü sen adinin tekisin.
Lucas: Hey,sana ne oldu?
Brooke: Bana ne mi oldu?
Lucas: Evet,bak üzgünüm yemeğin mahvoldu ama--
Brooke: Evet senin için yaptığım akşam yemeği ve aptal elmalı kek---
Lucas: Tamam ben etrafı temizlemeye başlıyım sonra da yakacak bişeyler bulmam lazım.
Brooke: (Mektubu göstererek) Bununla başlamaya ne dersin?
Lucas:Kendi mektubumu yakmamı istiyorsun?
Brooke: Gerçekten farkında değilsin değil mi?
Lucas: Yazmak cok zamanımı aldı ama.
Brooke: Tamam öyleyse devam et,son satırı oku.
Lucas: Son satırın neyi var ki? ''Sonsuza kadar benimsin'' bence gayet güzel yazmışım.
Brooke: Evet,gayet güzel. Hatta ben bunu geçen yaz ilk okuduğumda da güzeldi. Senin yazdığın başka bir mektupta. Peyton'a!

(Dışarı çıkarlar)
Lucas: Dur,bu saçmalık.
Brooke: Saçmalık mı ? O mektubu dolabında bulmuştum. ''Sevgili Peyton,falan filan, sonsuza kadar benimsin,sevgiler Lucas.’’
Lucas: Öyle birşey yazdığımı hatırlamıyorum bile.
Brooke: Ama yazdın. Sonsuza kadar sürecekti ama kısa sürdü değil mi?
Lucas: Brooke,üzgünüm bir hataydı.
Brooke: Hangisi? Mektubu bana yazmış olmanmı,yoksa ona yazmış olman mı?
Lucas: Dolabımı karıştıran sensin.
Brooke: Mesele dolap karıştırma değil.
Lucas: Bak, bana yazdığın o mektuplar için kendini zayıf hissettiğini biliyorum---
Brooke: O yüzden kızgın değilim,zayıf olsam bile senin çöp kutun değilim ben
Lucas:Hayır,sen ruh hastasısın.

brooke yürür lucas peşinden koşup durdurur...

Lucas: Öyle söylediğim için üzgünüm.Sen ruh hastası değilsin,belki biraz kızgınsın.
Brooke: Bunun komik olduğunu mu düşünüyorsun?
Lucas: Hayır, düşündüğüm her seferinde bizi bitirmeye çalışıyorsun...............

(arkadaşlar bu replikler alıntıdır ve eksiktir...bu yüzden daha önce bulduklarımla tamamlamaya çalışıcam ama emin diilim :))

Brooke: Ama aynı kelimeler Lucas.Harfi harfine aynı."sonsuza kadar benimsin"! peyton'a yazdığın mektupta da böyle diyodun..anlaşılan sonsuzluk anlayışın biraz değişmiş!
Lucas: dolabımı karıştırdıysan bu senin sorunun ama ben o mektubu peytona asla yollamadım
Brooke: bende o mektupları sana asla yollamadım ama hepsinin bir anlamı vardı! Sadece bana nedenini söyle.Neden bu kez ben? Neden Peyton değil?
Lucas: Peyton hakkında kötü birşey söyleyemem. O benim arkadşım ve senin en iyi arkadaşın.
Brooke: Tamam sorun değil, onun için kötü şeyler söyleyebilirsin.
Lucas: Oh,Brooke! Gerçek şu ki Peytonı önemsiyorum.
Brooke: Ama fark ne?
Lucas: Fark mı ? Fark ben seni seviyorum Brooke. Ben seninle olmak istiyorum,Peytonla değil!
Brooke: Ama neden? Nedenini bilmek istiyorum.
Lucas: Çünkü şirin olmaya çalıştığın zaman kaşlarını kaldırıyosun. Ve hiç okuduğunu görmediğim halde Keimoo’dan alıntılar yapıyorsun. Çünkü hiç itiraf etmesende aileni özlüyorsun. Çünkü hayatımda iki tane beni utandıran konuşma var ve ikisi de seninle.Bunların bir anlamı olmalı değil mi? Çünkü ikimizde zatürre olacağız. Ama gerçekten seni neden sevdiğimi duymak istiyorsan, bütün gece devam edebilirim.
Brooke: Bence gayet iyidi.
(yağmurun altında öpüşürler :love09: :img-blush )

4ewerbrucas
25-09-07, 15:43
işte benim sahnem ya en iyi brucas sahnelerinden biri çok tşk yazdığın için :happy0064

_demiradam_
26-09-07, 21:03
işte benim sahnem ya en iyi brucas sahnelerinden biri çok tşk yazdığın için :happy0064

asıl ben teşekkür ederim bana teşekkür ettiğin için...demek ki insanlık ölmemiş :img-yes: :hıh

_demiradam_
26-09-07, 21:19
neyse ben devam ediyim...son sayfadan başlayanlar için söylüyorum:bundan önceki ayfalarda güzel brucas replikleri var...

naley

Haley: Nathan,bu çok garip. Lucas'ı, Peyton'ı ya da başka birilerini arayabilirim.
Nathan: Haley bak, geç oldu. Ayrıca ne farkeder ki? Işığını kapattığında karanlık aynı karanlık.
Haley: Nathan...Gücün düştüğünde o uyuşturucuları aldığını biliyorsun. Ama sonra biliyorum ki eğer ikinci bir şansın olursa herşeyi değitireceğine dair kendine söz verdin. Seni kırdığımı biliyorum. Ama ,eğer sana dinletebilirsem, o turda senin hayatımın en güzel parçasını olduğunu düşünmediğim bir gün bile olmadı.
Nathan: Bunu söyleyemezsin Haley. Aylarca süren o sessizlikten sonra bunu söyleyemezsin.
Haley: Neden? Bu gerçek.
Nathan: Öyle mi? Boşanma kağıtlarını imzaladığın güne ne demeli?
Haley: Senin yolladığın boşanma kağıtlarını mı?
Nathan: Evet, seni görmek için bin mil araba kullanıp, sonrada ben gittikten sonra beni aramadığın için imzaladığım kağıtlar.
Haley: Çekip gitmiştin.
Nathan: hayır,ordan kaçmıştım.
Haley: Seni aradım.
Nathan: Telesekreteri aradın Haley.
Haley: Çünkü beni dinlemeyeceğini biliyordum. O yüzden mesaj bıraktım.
Nathan: Dinlemedim bile. Seni sildim.
Haley: Seni o tur için bırakıp gitmekle çocukluk ettiğimi biliyorum. Gittiğim gece bana bir ültimatom verdin ve ben tüm o yanlış sebeplerle savaşmak zorunda kaldım. İnat etmiştim ve keşke bunu geri alma şansım olsa. Gitmek istedim mi? Evet. Hemde her gecesinden çok zevk aldım. Ama bildiğim tek birşey var Nathan.Hiçbir gecesini seni sevdiğim kadar sevmedim.

http://images.photomania.com/18849/1/rad97970.gif
şunlara bakın yaa..gerçek aşk bu sanırım :) :img-blush

_demiradam_
26-09-07, 21:25
işte brucas:

http://img232.imageshack.us/img232/9094/brucas22vh1mf0.gif

Lucas: Tek başına yüzmekten korkmuyor musun?
Brooke: Beni mi arıyodun?
Lucas: Sayılır.
Brooke: Neden?
Lucas: Hiç, belki biraz takılırız diye düşünmüştüm. Resmi bir şey olmadan
Brooke: Resmi olmamak iyidir. Oturalım mı?
Lucas: Bu işe yarayacak değil mi?
Brooke: Nedir o?
Lucas: Biz...Çıkmak... Ciddi olmamak...
Brooke: Bende işe yarıyor. Sende?
Lucas: Kesinlikle. Çok iyi.(Biraz duraksar ve) Peki şu öpüşme faslına ne zaman geçeceğiz? :)
Brooke: Sana da uyarsa hemen geçebiliriz.
(Öpüşürler)

_demiradam_
26-09-07, 21:40
ilk bölümden neyton sahnesi

Nathan: Şimdi zamanını neyle harcıyorsun?
Peyton: Geldiğini duymadım.
Nathan: Bu saçmalığı kimse dinlemiyor,anla artık
Peyton: Bütün gece seni bekledim.
Nathan: Evet,arkadaşlar biraz takılalım dedi.
Peyton: Bana bir haber bile vermeyi düşünemedin mi?
Nathan: O yüzden geldim zaten. Gelmek istermisin?
Peyton: Arkadaşlarınla?
Nathan: Ve benimle
Peyton: Ve arkadaşlarınla?

ilk sezondan iki sahne..
Peyton'ın arabası bozulmuştur

Lucas: Hadi gel, seni eve bırakayım
Peyton: Birincisi,beni tanımıyorsun. İkincisi, beni gene tanımıyorsun. Tanrım!Neden bütün erkekler bu kadar aptal?
Lucas: Bütün erkekler mi Nathan mı?
Peyton: O...sen...
Lucas: Bilmem. Babalarımız aynı. :):):)

Nathan ve Lucas artık bu olaya bir son vermek isterler.

Lucas: Senin istediğin ne?
Nathan: İstediğim mi ne? Göz koyduğun kız arkadaşım ve kariyerimden başka mı? Kimse seni takımda istemiyor. Ben istemiyorum. Kız arkadaşım seni istemiyor.Ama gel anlaşalım. Sen ve ben ,teke tek. Kazanırsan ben takımdan ayrılacağım. Eğer ben kazanırsam o küçük deliğine geri döneceksin. Zaman ve yeri sen seç.

Haley: Hey,güzel görünüyorsun. Benimle konuşuyormusn?
Peyton: Pek sayılmaz. Ama sanırım sen benle konuşuyorsun.
Haley: Peyton, neden bu kadar kızdığını anlamıyorum.
Peyton: Gerçekten mi? Kasabayı terkedip aylar sonra geri geliyorsun ve hiçbirşey olmamış gibi davranıyorsun.
Haley: Hiç bir şekilde davranmıyorum. Seni arayamadığım için üzgünüm. Ama herkesi arayabilmem çok zordu.
Peyton: Araman gerken ben değildim Haley, aramana ihtiyacı olan ben değildim. Sen Nathan'ı bile aramadın.
Haley: Aradım.
Peyton: Herneyse, Yaptığın şey hoşuma gitmedi.Ama ne biliyor musun? Kocan senin seksi gözüktüğünü söyledi. Eğer onu hala seviyorsan,senindir. :)

brooke-felix =Pp

Brooke: Bitti.
Felix: Bak,açıklamama izin ver
Brooke:Hayır, birinin dolabına ''Sevici'' yazabilecek kadar nefret dolu bir insan olduğuna inanamıyorum.EN İYİ ARKADAŞIMIN DOLABINI RAHAT BIRAK!
Felix: Brooke,bekle
Brooke: Çok memnunum ve gidiyorum. Ama beni çok iyi biri olduğuna inandırmaya başlamıştın
Felix: Bak,sadece kız kardeşimi korumaya çalışıyordum. Bunu TRIC'te Peyton'la kavga edip sen beni kovunca yaptım.Bunu düşünmüyordum
Brooke: Vay,ne büyük süpriz!
Felix: Karanlık bir yerdeydim ve Peyton'ın dolabına yazdım.Üzgünüm
Brooke: Evet,haklısın,üzgünsün.Öyleyse neden o karanlık yerine tekrar dönüp orda ölmüyorsun?
Felix: Brooke! Brooke

(arkadaş dediğin böyle olur...peyton'a ibret olsun :hıh:)

_demiradam_
26-09-07, 21:53
1.Sezon

Lucas: Anlaması o kadar da zor değil. Peyton ve ben çift olarak o kadar da iyi değiliz. Yani O öyle söyledi.
Haley: Ama sonra bu lafını geri aldı.
Lucas: Nesin sen, onun avukatı mı?
Haley: Ben sadece...Bak,Peyton'ın olayları iyiye çevirmeye çalıştığını görüyorum. Yani tek sorun bu sırada başka birine yakın davranmış olması (Nathanı kastediyor)
Lucas: Burdaki kötü çocuk ben değilim,tamam mı? Peyton sadece çok...zor
Haley: Ama Brooke,Peyton'ın tersine anlayışlı ve kolay?
Lucas: Beni güldürüyor. Dürüst ve kendi olmaktan korkmuyor.Ayrıca , Boğazına kdr derde de batmış halde değil!

Peyton: Bu çok yanlış. Brooke'un arkasından iş çevirmek...
Lucas: Bu işin bir parçası mı?
Peyton: Hangi işin ?
Lucas: Bizim. Bunun yanlış olduğunu biliyoruz.Ama bu hislerimizi daha derin yapıyor
Peyton: Brooke ve ben ilkokuldan beri arkadaşız.Dostluğumuzu hep
erkeklerden önde tuttuk. Ve bir çılgınlık anı için onu kaybetmek istemiyorum.
Lucas: Bak Brooke'u incitmek istemiyorum. İkinizin arasına da girmek istemiyorm. Ama seninle olmalıyım!

(maymun iştahlı yaa :hıh)

Lucas: Yalan söyledim. Aramızda geçenleri unutamadım.
Peyton: Lucas, Brooke benim en iyi arkadaşım ve o senin kız arkadaşın.
Lucas: Biliyorum ama...
Peyton: Aması yok,tamam mı? Olduğumuz yer bu işte. Olanlardan sonra Ona bun yapmamız haksızlık. Olanların bir anlamı yok.Üzgünüm
(Döner ve gider ancak Lucas onu tutarak öper)
Lucas: Bir anlamı var işte.
Peyton: Olmamalı
Lucas: Ama var!
Peyton: Lucas sen Brooke'la çıkıyorsun!
Lucas: Biliyorum ve o mükemmel.Ama O sen değil.Odama gelip benim hakkımda ne hissettiğini söyleyene kadar Brooke'la birlikte saklanıyordum. Tekrar incinmemek için saklanıyordum.Ama artık saklanmak istemiyorum.
Peyton: Birlikte olsak bile,yürütebileceğimizi nerden biliyorsun?
Lucas: Hissediyorum. Sen hissetmiyor musun?
Peyton: Evet. Peki şimdi napacağız?

:hıh

naley sahnesi..neşelenelim :)

Haley: Nathan seni deli ettiğimi biliyorum.
Nathan: Hayır, etmiyorsun.
Haley: Sana sürekli sataştığımı mı düşünüyorsun?
Nathan: Kes şunu.
Haley: Ne düşünüyorsun?
Nathan: Senin kız arkadaşım olduğunu düşünüyorum. Ve seninle zaman geçirmekten çok hoşlanıyorum. Bak seni zorlamak istemiyorum.
Haley: Zorlamıyorsun.
Nathan: Zorluyorum. Haley, Tanrı aşkına, dövme yaptırmışsın. Bu beni biraz sinirlendirdi çünkü bu olanlar açıkça görülüyor ki senin için çok anlam ifade ediyor. Ama seni bir baskı altına sokmak istemiyorum ya da bir yöne sürüklemek. Hatta kimi zaman elimde olmasa da ve sana âşık olmam benim elimde değil; çünkü oldum. Seni seviyorum Haley ve bu beni birazcık korkutuyor; ama oldu işte.
Haley: Ben de seni seviyorum :img-blush

lilly_rush
27-09-07, 10:34

kesinlikle katılıyorum. hatta en en iyi sahne bence. Amam anladım ki lucas gibi bir dengesiz böyle iyi sahneleri haketmiyor. umarım brooke Onun için çok üzülmez ve ağmaz. :icon_sorr

4ewerbrucas
27-09-07, 20:22
ztn brooke artık ağlamaz lucas için ya yeter artık kız ne güzel aşk yaşıyordu biz ne güzel sahnler izliyorduk sonra en yakın arkadaşı gelip aldı arkadaşlık böyle birşey işte sevgilisini bile veriyor:icon_whis:icon_whis

sinem*
30-09-07, 21:40
4.sezon brucas ayrılma sahnesi :)

Brooke: Erkek arkadaşımla konuşmak istiyorum, yanlız. Ona asılmaya çalışmaman güzel.
Peyton: Luke, CDleri daha sonra alırım. Sex için teşekkürler.
Lucas: Sadece dalga geçiyodu. Sana ulaşmaya çalıştım.
Brooke: Peyton'la takılırken mi?
Lucas: Hadi ama Brooke, sende beni hiç geri aramadın.
Brooke: Güzel, şimdi nasıl hissetiğimi biliyorsun. Dinle son zmnlarda olanların senin için zor olduğunu billiyorum, Keith'i kaybetmek, kalp rahatsızlığın, basketi bırakmak zorunda kalman...Sanırım seni bunlardan uzak tutmak için kendime yakın tutuyordum. Sanki Bu ilişkiyi senin için sürdürüyordum, kendim için değil...
Lucas: Peyton'ı öptüğüm için üzgünüm, sana söylemeliydim.
Brooke: Sorun o değil,Luke. O olduğunu sandım ama, degil.Bu onun hakkında değil, benim hakkımda...Seni seviyorum Lucas ve muhtelemende hep seveceğim. Ama seninle oturup konuşmadan geçirdiğimiz günler oldu. Ve eskiden bu olduğunda seni özlerdim. Ancak sen hiç beni özlüyormuşsun gibi gözükmüyordu. Sanırım bu sebepten bende seni özlemeyi bıraktım.

Lucas: Sanırım burada bişey söylemeliydim. Herhangi birşey. Yani, yazar olmak isteyen biri için, sanki sözcükler hiç yazılmamış gibiydi. Ama eğer biri size sizi özlemeyi bıraktığını söylüyorsa, bu oldukça çuvallamış olduğunz anlamına gelir.

Brooke: Böyle olmamalıydı. Üzgünüm. Artık bunu yapamıyorum.

Lucas: Gördünüz mü? Ama söylenecek birşey olmalıydı değilmi? Kimsenin tarihte bunu değiştirebilmek için söylemediği birşey. Lucas: Brooke, üzgünüm

Brooke: Evet,Bende

Lucas: Bu o sözlerden biri değildi,tabi

sinem*
30-09-07, 22:00
bunlar eklenmedi sanırım eklendiyse kusura bakmayın :img-icecr

naley (nathan haley'i istemeye gider :) )

Nathan:Efendim bildiğiniz gibi ben yasal olarak ailemden bağımsız oldum..
(Haley'nin babası)Jim:Bunun nereye gittiğini anlıyorum galiba.Nathan şunu söyleyeyim eğer seni evlat edinirsek öpüşme olayları sona ermek zorunda kalacak.
Haley:Hayatımın bir dakikası olsun ciddi olamaz mısınızz?!

nathan ve dan

Dan:Nathan,haberler iyi.
Nathan:Ne yoksa evlatlık mıyım?

dan ve chris :)

Dan: Oğlumun evliliğini mahvediş tarzına hayranım. Benim aylarca yapmaya uğraştığımm şeyi sen bir öpücükle başardın. Aferin.
Chris: Ne diyebilirim. Güzel öperim.
Dan: Bana kendimi hatırlatıyorsun. Belki anneni tanıyorumdur

leyton

Peyton Brooke'u incitmek istemedigini söylemek icin Lucas'ın evine gider ve aralarında söyle bi diyalog gecer...

Peyton:Lucas
Lucas:Peyton
Peyton:Seni kazadan sonra hastanede yatarken gördügümde tek düsündügüm annemin neden senin kadar sanslı olmadıgı oldu.Onun ölümünden sonrasını düsününce yanımda bir tek Brooke oldugunu hatırladım.Daha kücücük birer cocuktuk ve her
gün yanıma gelir iyi olup olmadıgıma bakardı.Hayatım boyunca benim en iyi dostum oldu.
Lucas:Hayat kısa Peyton.Kötü bir insan olarak yasanmayacak kadar kısa.
Peyton:Ona ihanet edemem Lucas.
Lucas:Bu zamana kadar yaptıklarımızdan fazla mı demek istiyorsun? :) Peyton!
Peyton:Üzgünüm.
Lucas:Ben de.
Peyton:Ama böylesi daha iyi degil mi?
Lucas:Evet...

Ve... Peyton gider...

brucas :img-in_lo

lucas:bu benim dünyam,brooke
brooke:bende o dünyanın bi parçası mıyım?
lucas:hemde büyük bi parçasısın... ( dengesiz :) )

dan ve haley :)

haley: bay scott beni korkutuosnz!
dan:peyton en azından sabahları neşeli olurdu

ve favorim :) brooke bevin :)

Brooke: Bevin. Senin şu 2 beden beyninden geçen neydi, söylesene.
Bevin: Değiş tokuş yapabileceğimizi söylemiştin.
Brooke: Benim kolyemi neden o takıyor?
Bevin: Çünkü değiş tokuşa o da dahildi.
Brooke: Pekala. Hem üçüncülük sıranı hem de benim kolyemi, Rachel'ın beşincilik sırasına niçin değişesin ki?
Bevin: Brooke, beş, üçten büyük değil midir?
Brooke: Oh.
Bevin:Oysa Rachel açıkladığında çok mantıklı gelmişti

_demiradam_
30-09-07, 22:02
yorumm: :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Benim adım Lucas Scott.Tree Hill Lisesi'nde son sınıf öğrencisiyim.Basketbol oynuyorum.En azından, oynardım.Bir sevgilim var.En azından, vardı.Tree Hill dünyadaki herhangi bir yer gibidir.Belki de tıpkı sizin dünyanıza benziyordur.Belki hiç alakası yoktur.Ama eğer yakından bakarsanız,size benzeyen birini görebilirsiniz..Kendi yolunu bulmaya çalışan birisini.Bazen dünyadaki tek mücadele eden,hayal kırıklığına uğrayan hayatından mutlu olmayan ve zar zor yaşayan tek insan olduğunuzu düşünmeniz mümkündür.Ama bu düşünce bir yalandır.Eğer başınıza böyle bir olay gelirse bununla yüzleşebilecek cesaretiniz olsun birşey ya da birisi sizi bulacak ve herşeyi iyi hale getirecektir.Çünkü hepimiz bazen birinin yardımına ihtiyaç duyarız.Dışarıdan gelen müziği duymamamızı sağlayacak ve bize işlerin hep böyle gitmeyeceğini bize yardım edecek birinin olduğunu ve o birinin bizi bulacağını hatırlatacak birinin...

4. sezon,ilk bölüm...lucas'ın sözleri...

_demiradam_
30-09-07, 22:09
pilot bölüm..
Edebiyat dersinde

öğretmen:Biliyorsunuz kariyerinin başlarında Hemingway'de hayalkırıklıkları yaşamıştı. Harika bir yazar olmak isteyen iyi bir yazardı. En sonunda ''az'' ın en iyisi olduğunu karar verdi. Peyton, Lucas'ı tek bir kelimeyle tarif edebilir misin?
(Nathan'da Lucas'ta Peyton'a doğru döner)
Peyton: Tıkanmış---
(Tüm sınıf güler)
öğretmen: Tamam,sessiz olun. Lucas, Peyton'ı tek bir kelimeyle tarif edebilir misin?
Lucas: Yalnız---
(Sınftan sesler yükselir)
Nathan: Ben Lucas'ı tek kelimeyle tarif edebilirim.
(Tüm sınıf ona döner)
Nathan: P.ç---

ve sonra kavga başlar....

_demiradam_
30-09-07, 22:14
haley nate'in "öğretmen"idir...ama araları pek ii deildir.. :)

http://img339.imageshack.us/img339/6086/normalayt202839529mi2.th.jpg

Haley: Bu kitabı görüyor musun? Ben bu kitabım. Ben matemetiğim.
Nathan: Bu da ne demek oluyor?
Haley: Demek oluyor ki şu ''Ben Nathan Scott. Bay Büyük Atan'' olayını başkalarına yutturabilrisin ama bana--
Nathan: Hey ama ben futbol oynamıyorum ki
Haley: Her neyse. Kısaca senin kabadayılıkların matematiğe sökmez.Çünkü matematik umursamaz. Ve bende
Nathan: Peki İngilizce umursar mı? Çünkü onda da bayağı kötüyüm.:)
Haley: Lütfen vaktimi harcama. Zaten seninle uğraşmayı kabul ederek büyük bir iş yapıyorum. Çünkü içgüdülerim senin koca bir-- Neyse başlayalım,tamam mı?

_demiradam_
30-09-07, 22:20
Nathan: Yeniden birlikte olabilmemiz için bebek yapmayı düşündün mü?
Haley: Nathan ben 17 yaşındayım, hala lisedeyiz ve ilişkimiz bir çıkmazda. Yani hayır, bebek yapmak istemiyorum.
Nathan: Şey bu gece korunmadığını biliyorusun.
Haley: Birincisi, bu iş için iki kişi gerekir. Ve sende korunmadın. İkincisi bu gece için tek düşündüğüm şey, kocamla birlikte olabilmekti.Ama senin düşündüğün seni iğrenç bir şekilde tuzağa düşürmeye çalıştığımdı.
Nathan: O zaman neden doğum kontrol haplarını bıraktın.
Haley: Çünkü turdaydım ve sen yanımda değildin. Ve düşündüğünün aksine Chris'le yatmıyordum.
Nathan: Asla sana öyle birşey söylemedim. Ama bana söylemeliydin
Haley: Neyi söylemeliydim? Birisiyle yatınca hamilelik diye bir riskin olabileceğini mi? :img-hyste
Nathan: Haley. biliyorum
Haley: Bana seks yapınca adinin tekine dönüştüğünü söylemeliydin
Nathan: Haley, ya birşey olsaydı? Bu hayatımızı sonsuza kadar değiştrirdi.
Haley: Evlilik gibi mi?
Nathan: Evli olduğumuz biliyorum. Ben basketboldan,kariyerimden söz ediyorum.
Haley: Bir dakika, yani hayalleri ve amaçları olan bir tek varsın,öyle mi? Ve benimse tek ama tek istediğim seni geri alabilmek. O kadar umutsuz hale gelmedim,Nathan. Ayrıca madem o kadar endişelendin, neden beni durdurmadın? Bu benim olduğu kadar seninde sorumluluğun
Nathan: Evet,bu benim de sorumluluğum. Bana hapları göster.
Haley: Bana hala inanamadığına inanamıyorum. (Hapları alır ve--) Burada. Al.Artık onlara ihtiyacım yok.
Nathan: Haley--
Haley: (Kapıyı açar) Basketbol geleceğin tamamen kontrol altında. Benim kocam olarak geleceğin ise değil. !!

_demiradam_
30-09-07, 22:23
Brooke'un başkalarıyla da çık ısrarı üzerine, Lucas Rachel'la çıkmaya başlar

Rachel: Bana nerde çalıştığını söyle.
(Lucas Brooke'un çalıştığı mağazayı işsret eder. tam bu sırada Brooke onları görür)
Rachel: Mükemmel zamanlama
Lucas: Bunun işe yarayacağını düşünüyorsun değil mi?
Rachel: Tabiki. Ama daha iyisini yapabiliriz.
Lucas: Dur bence bu kötü bir fikir.
(İçeri girerler.)
Brooke: Mağazamıza hoşgeldiniz. Nasıl yardımcı olabilirim?
Rachel: Evet.biraz açık birşeyler arıyorum
Lucas: Tamam,şaka bitti Rachel. Hadi gidelim.
Brooke: Bence yanlış yerdesin.Sanırım sürtükler için olan mağazayı arıyorsun. Bir kat altta.
Rachel: Aaa bu arada, kardeşim için iç çamaşırı arıyorum. Ama o biraz tombul, yani senin ölçülerinde.
(Brooke, Rachel'ın üzerine yürür,Lucas araya girer)
Brooke: Onu şu kapıdan çıkarmazsan ben camdan çıkarıcam.
Lucas: Tamam,bak. Üzgünüm,batırdım. Ama onunla görüşmemi--
Brooke: Hemen,Lucas!
Lucas: Tamam, Hadi gidelim Rachel.
Rachel: Evet,tamam. Zaten hizmetten hiç memnun kalmadım

(brooke'uma bak yaa cnm bnmm :img-in_lo luke onu kıskandırmak istemiş :))

_demiradam_
30-09-07, 22:28
Üniversite hakkındaki konuşmaları

Nathan: Bu çok zor çünkü Basketbol benim için herşey demekti. Tabi Haley gelene kadar

Haley: Bu çok zor çünkü evlenmeden öce geleceğimin Stenford'ta olduğunu düşünüyordum. Ama hatırladığım tüm o farklı yüzler,tüm o farklı insanlar---Hiçbiri Nathan değil

Peyton: Sanırım ben müzik ya da sanat okumak istiyorum. Belki işletme...Öneriniz var mı?

Brooke: Gerçek şu ki, üniversite olayını düşünmeyi pek sevmiyorum. Çünkü bu lise bitti anlamına geliyor. Mezun olduktan sonra herkes ya basket oynayacak,ya şarkı söyleyecek ya da kayıt işine girecek. Ama benim en baştan başlamam gerekiyor.Yalnız. Biliyorum iyi olacağım ama dediğim gibi bunu düşünmeyi pek sevmiyorum.

Lucas: Günün sonunda sadece ailem ve arkadaşlarımla olmayı istiyorum. Baketbol oynamak ve üniversiteye gitmek istiyorum. Çok şey istiyorum, değil mi?

_demiradam_
30-09-07, 22:34
hales deneme yapmaktadır...

Haley: Her gece seni uyurken seyrediyorum/umarım rüyanda huzur buluyorsun/ölene dek/son nefe-nefes-nefesinde bile
Nathan:Şarkı mı yazıyorsun yoksa beni öldürmeye mi çalışıyorsun?
Haley: Resmi olarak şarkı yazıyorum,resmi olmayarak da poponu seyrediyorum :img-hyste

sinem*
30-09-07, 22:39
bunuda eklemek istedim :)

2.sezon bölüm 21:

Brooke:Hayır gerçekten..Lucas ve ben sadece arkadaşız.
Peyton:Tamam ama tek sölemeye çalıştığm şans eseri daha fazlasını istiyorsan bence harika olur.
Brooke:Gerçekten mi?Üçümüzün gene Bermuda üçgeni dramasına kapılacağından korkmuyor musun?
Peyton:hayır..Bu sefer değil.
Brooke:İlk seferinde ilişkimiz yürümediyse bu sefer yürüyeceğini nerden biliyosun?
Peyton:Hımm..öncelikle bu kez onunla öpüşmeyeceğim! :):) ( hadi ordan :) )

3.sezon bölüm 16:

peyton kütüphanede ölüyorum diye lucas'ı dudaklarından öper ve onu sevdiğini söyler.:icon_whis

3.sezon bölüm 17:

Peyton:Brooke,Lucas sanaa çılgınlar gibi aşık..Ve biliyor musun ben de öyleyim.Sen benim Brooke'umsun.Seni bir daha incitmeyeceğiz.:img-icecr

3.sezon bölüm 21:

Peyton:Brooke,sanırım Lucas'a karşı birşeyler hissediyorum.
Brooke:Nasıl?Arkadaş olarak diyorsun değil mi?
Peyton:Hayır..Ondan fazlası..:img-icecr

_demiradam_
30-09-07, 22:40
brooke özür dilemeye gelir...

Brooke: Selam, nasılsın?
Lucas cvp vermez
Brooke: Tamam, ne diyeceğimi bilmiyorum, çok üzgünüm.
Lucas: Özür dilemek zorunda değilsin, birlikte değildik ne de olsa.
Brooke: Luke---
Lucas: Birbirimize ait bile değildik ama Chris'le yatmak bayağı ahlaksızca bir davranış.
Brooke: Üzgünüm.bunu yaptığım için üzgünüm ve bunu görmek zorunda kaldığın için de üzgünüm. Ama bana şu an sanki biz çıkarken senin Peyton'la yaptığında daha kötü birşey yapmışım gibi bakıyorsun.
Lucas: Ben Peyton'la yatmadım.
Brooke: Hayır, ama Nicki'yle yattın.
Lucas: O zmanlar sana karşı birşey hissetmiyormuşum demek ki. Evet, cevabım bu.
Brooke: Hayır, değil Luke. Seni çok fazla önemsiyorum
Lucas: Bunu gösterme şeklin çok ilginç.
Brooke: Bunu neden yaptığımı bilmiyorum.Sarhoştum ve senin Rachel'la olmanı kıskanmıştım. Ama sanırım aslında sadece sana tekrar yakın hissetmekten kormuştum
Lucas: Artık korkmana gerek yok,değil mi?
Brooke: Bu konuda anlayışlı olmanı beklemiyordum ama seni bu şekilde görmek düşündüğümden de kötü
Lucas: İyi
Brooke gider...

(Lucas: Birbirimize ait bile değildik ama Chris'le yatmak bayağı ahlaksızca bir davranış
Aslında burada bayağı ağır bi laf söylüyormuş...:))

_demiradam_
30-09-07, 22:47
Peyton ile Ellie...üstü açık arabayla yağmurun altında son hız yaptkları yolculuktan sonra

Ellie:Şifayı kapacak olursan babana benim yüzümden
olduğunu söyleyebilirsin.
Peyton:Ama buna değer doğrusu. Bu gece inanılmazdı.
Ellie:Teşekkür ederim.
Peyton:Sen iyi misin?
Ellie:Evet.Evet.
Peyton:Bu harika.
Ellie:Evet,öyle.
Peyton:Söylediklerin hakkında düşünüyordum da.Hayatı yaşamak,fırsatları değerlendirmek ve korkmamak konusunda.
Ellie:Evet?
Peyton:Bir çocuk vardı. Daha doğrusu var.Sevdiğim bir çocuk. Onun gitmesine izin verdim.şimdiyse bunun büyük bir hata olduğunu düşünüyorum.Ama artık çok geç
Ellie:Hayır asla çok geç değildir Peyton.Seni tanımaktan öğrendiğim bir şey varsa o da bu.Bu 17 yılı kaçırdığım için çok üzgünüm.Ama dünyaları alsam karşılığında şu son üç haftayı vermem.
Peyton:Evet. Bende...
Ellie:Ama bu süre içinde tanıdığım Peyton, istediği herşeyi hak ediyor.Mutlu olmayı hak ediyor. Bir sanatçı olarak,bir arkadaş,bir kız çocuğu olarak...Benim kızım olarak...

peyton'ı seviorm...arkadaşının aşkına asılmadığı sürece :)

_demiradam_
30-09-07, 22:51
jake peyton'ın ayakucunda oturmuştur..peyton uyanır...

Peyton:Jake,iyi misin?
Jake:Uykunda konuşuyorsun.
Peyton:Evet.Kusura bakma.
Jake:Uyanmış Tree Hill'e dönmen gerektiği hissiyle boğuşuyordum.Burada kalmamalısın.Kalamazsın.
Peyton:Neden? Ne oldu?
Jake:Uykunda konuşuyorsun,Peyton.
Peyton:Ne olmuş?Anlamıyorum Jake.Uykumda birkaç kelime mırıldandıysam ne olmuş?Bu kadar kötü ne demiş olabilirim?Seni öldürmek istediğimi falan mı söyledim?
Jake:Hayır.Seni seviyorum dedin.
Peyton:Tamam.Normalde bu iyi bir şeydir.
Jake: Seni seviyorum,Lucas... dedin.

bunu daha önce yazmıştım ama eksik olduğunu farkettiğim için yeniden ekliorum...

_demiradam_
30-09-07, 23:07
keith ölmüştür...brooke onu anmak ve lucası biraz olsun neşelendirmek için okul koridorunda parti düzenler...

Brooke:Lucas--Lütfen kal.
Lucas: Bu doğru değil.
Brooke: Neden olmasın
Lucas: Bunu anlayamazsın,çünkü orada değildin.
Brooke: Okulun içinde olmamam orada olmadığım anlamına gelmez. O günü benim yaşamadığım anlamınada gelmez.
Rachel: Ben oradaydım. Ama eğer bir parti bizi bir araya getirebiliyorsa neden olmasın?
Lucas: Rachel, bunun yanlış olduğunu biliyorsun. O koridorda birisi öldü.
Mouth: Hayır, Luke, 2 kişi öldü
Lucas: Üzgünüm Brooke bunu bana yardım etmek için yaptığını biliyorum ve seni bunun için seviyorum ama---Yapamayacağım,tamam mı? Yapamayacağım.
gider...

aynı bölümden..

Lucas: Hey,güzel kız (:))
Brooke: Hey, arabamda uyuyacaktım ama bir ses duydum ve sesin ayı olduğunu filan sandım.
Lucas: Nereye parketmiştin?
Brooke: Dışarı.
Lucas: Peki,bugün sana seni kadar çok sevdiğimi söylemişmiydim?
Brooke: Pek sayılmaz.
Lucas: Ama seviyorum. Ve sana orada olmanın da ne kdr çok şey ifade ettiğini söylemedim. Çok şey ifade ediyordu.
Brooke: Burdayım. İkimizde burdayız
Lucas:Biliyorum.Bu güzel. Özellikle de seninle olunca
Brooke: Keşke o ben olsaydım. Biliyorum bu korkunç ve bencilce ama seni Peyton'ı kurtarırken gördüm ve Dan'i kurtardığını söylemiştin. Keşke beni de kurtarabilseydin
Lucas: Neyden?
Brooke: Herşeyden.
Lucas: Pekala o zaman kurtaracağım ama sen de beni kurtaracağına söz verirsen
Brooke: Söz veriyorum. :)

http://img241.imageshack.us/img241/1782/resim1350ld1.jpg

_demiradam_
30-09-07, 23:17
Partiden sonra Peyton'ın ölüm melegi kostümüyle Ellie'nin kaldıgı yere gitmesiyle başlıyor...

Ellie:Ölüm melegi değil mi?Biraz erken geldin.Gösteri nasıldı?İçeri gelmek ister misin?
Peyton:Kalmayacağım.
Ellie:Yine de gelmene sevindim.Senden söz ediyorum,ölüm kısmından değil.
Peyton:Senin hakkında bazı şeyleri merak etmek istemesem de
buna engel olamıyorum. Merak ediyorum.
Ellie:Biraz bencilce olacak belki ama bu savaşı kaybetmene sevindim.
Peyton:Biraz korkuyorum.Hepsi bu.
Ellie:Neden korkuyorsun?
Peyton:Annemi unutmaktan,Anna'yı.Kokusu üzerine sinmiş tişörtlerden birisiyle yatardım.Günün birinde tişört artık onun gibi değil benim gibi kokmaya başladı.Çıkardım ve bulabildiğim her türlü deterjanla yıkadım.O kokuyu tekrar bulabilmek icin. Ama bulamadım.Gitmişti.şimdi bazen kendimi sınıyorum.O kokuyu bulabilir miyim diye.Arada bir buluyorum ama giderek zorlaşıyor.
Ellie:Anlıyorum.
Peyton:Müzikle ilgilenmen bile yeterince ilginç tamam mı?Senin bir de ressam falan olduğunu öğrenmek istemiyorum.
Ellie:Peyton!
Peyton:Biliyorum ki bazı şeyleri ondan aldım.Ondan almış olmalıyım.Bunu değiştirmek istemiyorum.
Ellie:Uyuşturucuya olan eğilimini -ki bunun için sana çıkışmak isterdim- benden aldığın kesin.Ama hayatımı kurtaracak deseler resim yapamam.Odanda gördüğüm çizimler annenden.Bunu bil.Babana gelince,yıllar önce beni kovmakla en doğru olanı yapmıstı.Geçmişte bayağı tartışmalı işler yaptım Peyton.Bende olsam beni kovardım.
Peyton:Ama şimdi burdasın
Ellie:Doğru.Ve neyin nasıl olduğunu öğrenmek istiyorsan bunları ben de bilmeni isterim.Sana herşeyi anlatırım.Bilmek istemezsen de sorun değil sana kalmış.

bilmeyenler için söylüyorum:peyton resim yapabilme yeteneğini de öz annesi ellieden almıştır arkadaşlar... :icon_sorr

_demiradam_
30-09-07, 23:21
Brooke'un Peyton ve Lucas'ın beraber olduklarını ögrendikten sonra Peyton'la yaptıgı konusma

Brooke:Selam.
Peyton:Bu saatte hala dışarıdasın
Brooke:Lucas'ı o şekilde bulman büyük bir tesadüf.Eğer orada olmasaydın kimbilir neler olurdu?
Peyton:Herşey yoluna girdi.
Brooke:Hayır,pek sayılmaz.Hangisinin beni daha çok yaraladığını bilemiyorum.Lucas'la arkamdan iş çevirmeniz mi yoksa yüzüme baka baka yalan söylemen mi.
Peyton:Brooke
Brooke:Hayır.Bir dahaki sefer erkek arkadaşımı calmak istediğinde,bu şeyi kapat (webcamden bahsedio).Odasına ona bakmak için girdiğimde
bilgisayarı açıktı.Sizin birlikte olduğunuzu biliyorum.O benim için herşey demekti Peyton.Ve eğer istediği buysa onun arkadaşı
olmayı denemeye de hazırdım.Ama artık ikinizi de bir daha görmek
istediğimden pek emin değilim.

_demiradam_
30-09-07, 23:27
naley'nin evlilik yeminleri...

Haley: Nathan, bizi yaşamın ağırlığından ve kötülüğünden koruyacak tek bir kelime var. Bu kelime "aşk". Ve ben buna inanıyorum. Bu zor olmadığı ya da zor almayacağı anlamına gelmez. Bu senin sayende içimdeki huzuru ve cesareti bulduğum anlamına gelir. Sen beni cesur yaptın. Ve seni hayatımın sonuna kadar sevecğim. Bu benim yeminim.

Nathan: Geçen sene kumsaldaydık ve sana seni ne kadar çok sevdiğimi ve seni her zaman koruyacağımı söylemiştim. O gün kimse bunun olacağına inanamadı. Ama bence kimse benim sana olan aşkıma inanmadı. Çünkü eğer inansalardı bizden asla şüphe etmezlerdi. Seninle tüm dünyamızın önünde yeniden evlenmek istedim. Çünkü bugün gözlerine baktığımda sana olan aşkım daha çok büyüyor. Şimdi dahada güçlü. Asla sarsılmayacak. Bu benim yeminim, her zaman ve daima... :img-in_lo

Nathan: Herneyse, burada ne yapıyorsun? Tur Tree Hill'e mi geldi?
Haley: Hayır, benden bir şarkı kaydetmemi istediler. Ama sensiz bi anlamı yoktu. Hiçbirinin sensiz bir anlamı yoktu. Çok hatalar yaptım,Nathan.
Nathan: Bu doğru. Eğer bu kez de benim için turu terkedeceksen bir tane daha yapmış olacaksın. Çünkü sabah burdan ayrılıyorum. "Yüksekten Uçanlara" katılıyorum
Haley: Güzel. Bunu hakediyorsun.
Nathan: Dinle, istersen bu gece burada kalabilirsin.
(Haley Başını evet anlamında sallar gidecekken geri döner)
Haley: Nathan, kalbimin Tree Hill'de seninle olmadığı tek bir gecem bile olmadı.
Nathan: Harika. Ama yinede yarın gidiyorum. Senin tersine ben kalbimi de yanımda götürüyorum!

Haley: Uyanık mısın?
Nathan: Evet.
Haley: Benimle konuşur musun lütfen?
Nathan: Sana ne söyleyeceğimi bilmiyorum, Haley. Bir yanım seni kıracak sözleri bulmaya çalışıyor, aynı senin beni kırdığın gibi...
Haley: Ben de kırıldım Nathan
Nathan: Chris'le takıldığım için mi? Arkamı dönüp gittiğim için mi? Aa bekle, O sendin!
Haley: "Her zaman ve daima"
Nathan: Ne?
Haley: Hiç birşey.
(Haley gitmek için arkasını döner)
Nathan: Hales!
Haley: Nathan, lütfen. Çok üzgünüm. Çok üzgünüm
(Sarılırlar ve Haley Nathanı öpmeye başlar)
Nathan: Haley, bunu yapamam. Üzgünüm. Gitmelisin.Tamam mı? Lütfen...
Haley: Eğer artık beni sevmiyorsan anlarım.
(Haley gitmek için arkasını döner)
Nathan: Her zaman ve daima. Kötü olan da bu Haley, seni hala seviyorum. Her zaman da seveceğim.Sadece sana güvenemiyorum.

:icon_sorr naley'nin bu dönemleri beni çok üzmüştü...ama bu diziye bağlanmamda katkıları da büyüktür (!)

_demiradam_
30-09-07, 23:37
Nathan: Biz ilk ayrıldığımızda bununla nasıl başa çıktın? Yani hemen Lucas'La takılmaya başlamadan önce...Gerçekten soruyorum, birbirimizi hergün görmek zorunda oluşumuzla nasıl başa çıktın?
Peyton: Gerçekten, en başlarda özlediğim şey matemetik dersini kırmak ve arabamda oynaşmaktı. Her ne kadar seni gönülsüzce öpsem de, matematikten iyidi :img-hyste

Brooke: Haley, gerçekten kırılıyor Nathan. Yani, hadi artık, durup ona gülmek ve ne kadar tatlı gözüktüğünü söylemek bu kadar zor mu?
Nathan:Sandığından da zor.
Brooke: Ayrıldığınızdan beri şarkı bile yazamıyor. Yeteneği sana bağlıydı. Nathan yok=Yetenek yok
Nathan: Sana bunları O mu söyletiyor?
Brooke: Hayır, Ama eğer bir tane daha "Wind beneath my wings" melodisi duyarsam bileklerimi kesicem. (:img-hyste) Lütfen Nathan, bunu benim için yap. Ayrıca bugün çok seksi görünüyor. Güven bana. ben şeytanım :) (burda şeytan kıyafetinden bahsedio sanırım)

_demiradam_
01-10-07, 15:58
http://img218.imageshack.us/img218/2928/evilangelvq8.jpg (http://imageshack.us)

peyton kendisiyle konuşur :)

Ölüm meleği: Aaa hadi Peyton, işte yaptığımız bu. Bu içsel konuşmaları hergün yapıyoruz. Güzel gözüküyor muyum? Aptal gibi mi gözüküyorum? Jake benimle yatmak istiyor mu? Lucas Brooke yerine benimle mi olmalıydı?
Peyton: Hayır yanılıyorsun. Lucas ve ben sadece arkadaşız ve Jake beni seviyor.
Ölüm meleği: Ne dersen de, pon-pon kız, Zavallı ben, ühü ühü ühü. Hep üzgün... Annem öldü, Jake gitti, Ellie yalan söyledi boo-hoo
Peyton: Sen gerçek bir s**tüksün.
Ölüm meleği:[/B] Ellie'yi yollayan ben değilim. "İnsanlar her zaman terkeder " [B]ya da Peyton onları uzaklaştırır? :)

(bu sahneler süperdi :) daha bulursam yazıcam)

whitey,dan'e:
''noldu tedirgin oldun ateşi görünce?oysa ateş şaytanın dostu sanırdım"

http://img474.imageshack.us/img474/7277/brucaslovegifbt7.gifburdaki şaşkın bakışı çok sevimlii :img-blush
http://img474.imageshack.us/img474/2246/brooke14xg5.jpg (http://imageshack.us)

brooke:dolabımı düzenlemişsin
lucas:evet.tıpkı bana aitmişsin gibi.... :)

g_i_z_e_m
01-10-07, 16:49
keith ölmüştür...brooke onu anmak ve lucası biraz olsun neşelendirmek için okul koridorunda parti düzenler...

Brooke: Okulun içinde olmamam orada olmadığım anlamına gelmez. O günü benim yaşamadığım anlamınada gelmez.
Rachel: Ben oradaydım. Ama eğer bir parti bizi bir araya getirebiliyorsa neden olmasın?
Lucas: Üzgünüm Brooke bunu bana yardım etmek için yaptığını biliyorum ve seni bunun için seviyorum ama---Yapamayacağım,tamam mı? Yapamayacağım.
gider...

Bu replik süperdi

shiny
01-10-07, 16:55
Nathan: Biz ilk ayrıldığımızda bununla nasıl başa çıktın? Yani hemen Lucas'La takılmaya başlamadan önce...Gerçekten soruyorum, birbirimizi hergün görmek zorunda oluşumuzla nasıl başa çıktın?
Peyton: Gerçekten, en başlarda özlediğim şey matemetik dersini kırmak ve arabamda oynaşmaktı. Her ne kadar seni gönülsüzce öpsem de, matematikten iyidi :img-hyste

Brooke: Haley, gerçekten kırılıyor Nathan. Yani, hadi artık, durup ona gülmek ve ne kadar tatlı gözüktüğünü söylemek bu kadar zor mu?
Nathan:Sandığından da zor.
Brooke: Ayrıldığınızdan beri şarkı bile yazamıyor. Yeteneği sana bağlıydı. Nathan yok=Yetenek yok
Nathan: Sana bunları O mu söyletiyor?
Brooke: Hayır, Ama eğer bir tane daha "Wind beneath my wings" melodisi duyarsam bileklerimi kesicem. (:img-hyste) Lütfen Nathan, bunu benim için yap. Ayrıca bugün çok seksi görünüyor. Güven bana. ben şeytanım :) (burda şeytan kıyafetinden bahsedio sanırım)
offf iştee bu harikkaaaaydı!!!!

_demiradam_
01-10-07, 17:05
Lucas'la Peyton'ın nehir kenarındaki basket sahasında yaptıkları konusma

Peyton:Selam bu kulağıma geldi.Doğru olmadığını umdum.
Lucas:Ne istiyorsun Peyton?
Peyton:Sana sadece çizgi roman çizmeyeceğimi söylemek istedim.
Lucas:Bu bir hata.
Peyton:Evet,belki de dünyadaki bazı insanlar,sen ve basketbolun gibi dünyaya kendilerini acmaya pek hazır değillerdir.
Lucas:Belki sen hazırsın ama sadece korkuyorsundur.En azından onlarla konuştun mu?
Peyton:Evet.Yani editör çizimlerimi beğendi.Ama benden tamamen farklı çizimler yapmamı istedi.İşin aslı sorun bu değil.Sanırım ben...ben sadece buraya teşekkür etmeye geldim.
Lucas:Vay canına!Peyton Sawyer ''teşekkür ederim'' mi dedi?
Peyton:Bak eğer bunu Nathan yaptıysa özür dilerim.
Lucas:Bu arada neden onunla takılıyorsun?
Peyton:Çünkü bazen iyi oluyor.Bazen başka biri gibi olmuyor.
Lucas:Hey Peyton!Editör yanılmış...

_demiradam_
01-10-07, 17:13
işte harika bi tane naley dialoğu:)

naley çifti telesekreter msjı hazırlamaktadır...

Nathan: Karım ve ben
Haley: Karın? Sen beni sahipleniyor musun şimdi?
Nathan: Evet öyle.
Haley: Merhaba,biz Nathan ve Haley Scott,lütfen mesaj bırakın ya da bırakmayın
Nathan: Bu en kötü olanıydı.
Haley: Kes sesini,ben beğenmiştim güzel gidiyordu,ben beğenmiştim!
Nathan: Oops..!
"mesajınız silindi."
Haley: Oh!..güzel,şimdi beraber bi tane yapalım,tamam mı?
Nathan:Bir dakika bu cıvık eşlerin yaptığı bişey değil mi?
Haley: Evet biz de cıvık bir çiftiz,beyfendi! :)
Nathan: Haklısın (:img-hyste)
Haley: Tamam.
Haley: Merhaba Haley'ye ulaştınız
Nathan: Ve Nathan -bende burada yaşıyorum!
Haley: Evet Nathan da burada yaşıyor.Çünkü biz evliyiz!
Nathan:Ve şuan telefona gelemeyiz çünkü biz aa...
Haley:hmm seks mi yapıyoruz?..
nathan duraksar :)
Haley:Yani sadece biz gerçekten de..Ateşli seks.... :)
Nathan: Tamam (haleyye sarılır ve boynundan öperr :img-blush)
Haley: Oh Hala yapıyoruz......Mesaj bırakın! :) (:img-hyste)
Nathan: Ve ,ah işimiz bittiğinde size döneriz! (:img-hyste:img-hyste:img-hyste)

kahkahalar eşliğinde yataktan düşerler :)

(konuyla ilgili resmi dha sora eklerim )

g_i_z_e_m
01-10-07, 17:32
ya süpermiş:D naley süper yaa

4ewerbrucas
01-10-07, 20:00

gider...

aynı bölümden..

Lucas: Hey,güzel kız (:))
Brooke: Hey, arabamda uyuyacaktım ama bir ses duydum ve sesin ayı olduğunu filan sandım.
Lucas: Nereye parketmiştin?
Brooke: Dışarı.
Lucas: Peki,bugün sana seni kadar çok sevdiğimi söylemişmiydim?
Brooke: Pek sayılmaz.
Lucas: Ama seviyorum. Ve sana orada olmanın da ne kdr çok şey ifade ettiğini söylemedim. Çok şey ifade ediyordu.
Brooke: Burdayım. İkimizde burdayız
Lucas:Biliyorum.Bu güzel. Özellikle de seninle olunca
Brooke: Keşke o ben olsaydım. Biliyorum bu korkunç ve bencilce ama seni Peyton'ı kurtarırken gördüm ve Dan'i kurtardığını söylemiştin. Keşke beni de kurtarabilseydin
Lucas: Neyden?
Brooke: Herşeyden.
Lucas: Pekala o zaman kurtaracağım ama sen de beni kurtaracağına söz verirsen
Brooke: Söz veriyorum. :)

http://img241.imageshack.us/img241/1782/resim1350ld1.jpg

ah brucas ah süperlerdi ya çok sğl yazdığın için artık bu replikler var sadece elimizde:sad53: bu arada whitey ve dan replikleride süper ya iyi laf söylüyordu dan"e:img-hyste:img-hyste

_nesli_
02-10-07, 09:23
pilot bölüm..
Edebiyat dersinde

öğretmen:Biliyorsunuz kariyerinin başlarında Hemingway'de hayalkırıklıkları yaşamıştı. Harika bir yazar olmak isteyen iyi bir yazardı. En sonunda ''az'' ın en iyisi olduğunu karar verdi. Peyton, Lucas'ı tek bir kelimeyle tarif edebilir misin?
(Nathan'da Lucas'ta Peyton'a doğru döner)
Peyton: Tıkanmış---
(Tüm sınıf güler)
öğretmen: Tamam,sessiz olun. Lucas, Peyton'ı tek bir kelimeyle tarif edebilir misin?
Lucas: Yalnız---
(Sınftan sesler yükselir)
Nathan: Ben Lucas'ı tek kelimeyle tarif edebilirim.
(Tüm sınıf ona döner)
Nathan: P.ç---

ve sonra kavga başlar....

replikleri yeni yeni okuyorum..hepsi çok güzel ama buna bayıldım süper :good:

sweetrock
02-10-07, 13:33
vala ben alıntı yapamicam hepsi süper :img-in_lo naley ve brucas açık ara fark önde tabi :) eline sağlık

_demiradam_
02-10-07, 20:03
işte harika bi tane naley dialoğu:)

naley çifti telesekreter msjı hazırlamaktadır...

Nathan: Karım ve ben
Haley: Karın? Sen beni sahipleniyor musun şimdi?
Nathan: Evet öyle.
Haley: Merhaba,biz Nathan ve Haley Scott,lütfen mesaj bırakın ya da bırakmayın
"mesajınız silindi."
Haley: Evet biz de cıvık bir çiftiz,beyfendi! :)
Nathan: Haklısın (:img-hyste)
nathan duraksar :)
Haley:Yani sadece biz gerçekten de..Ateşli seks.... :)
Nathan: Tamam (haleyye sarılır ve boynundan öperr :img-blush)
Haley: Oh Hala yapıyoruz......Mesaj bırakın! :)
Nathan: Ve ,ah işimiz bittiğinde size döneriz! (:img-hyste:img-hyste)

kahkahalar eşliğinde yataktan düşerler :)

(konuyla ilgili resmi dha sora eklerim )

işte resmi http://images.photomania.com/18849/1/rad97970.gif

artk rahat uyuyabilirim :)

_nesli_
02-10-07, 21:17
işte resmi http://images.photomania.com/18849/1/rad97970.gif

artk rahat uyuyabilirim :)

iyigeceler o zmn =) artık rüyanda bol bol naley-leyton ve brucas görürsün için dışın oth olmuştur ne zmn baksam bu forumdasın :D
şu peyton-ölüm meleği konuşmasıda süper onu da söylemeden geçemicem :img-wink:

_demiradam_
03-10-07, 16:00
iyigeceler o zmn =) artık rüyanda bol bol naley-leyton ve brucas görürsün için dışın oth olmuştur ne zmn baksam bu forumdasın :D
şu peyton-ölüm meleği konuşmasıda süper onu da söylemeden geçemicem :img-wink:

o resmi ne kdr aradım ben sen bilio musun :) çokk rahat uyudum vala yattığım yeri görmedim :)
rüyamda görüyorum ztn..özellikle de brooke'u :img-blush:img-blush anca rüyamda görürüm zati :img-hyste
ölüm meleği konuşmaları bulunca eklicem yine ben :img-wink:

_demiradam_
03-10-07, 16:20
Brooke: Bevin. Senin şu 2 beden beyninden geçen neydi, söylesene.
Bevin: Değiş tokuş yapabileceğimizi söylemiştin.
Brooke: Benim kolyemi neden o takıyor?
Bevin: Çünkü değiş tokuşa o da dahildi.
Brooke: Pekala. Hem üçüncülük sıranı hem de benim kolyemi, Rachel'ın beşincilik sırasına niçin değişesin ki?
Bevin: Brooke, beş, üçten büyük değil midir?
Brooke: Ah...!
Bevin: Oysa Rachel açıkladığında çok mantıklı gelmişti :img-hyste

chris:bana vurmayı keser misin
nathan:sende karımı öpmeyi kes!
chris: sen öpmeye başladığında kesicem!!!

Dan: Oğlumun evliliğini mahvediş tarzına hayranım. Benim aylarca yapmaya uğraştığımm şeyi sen bir öpücükle başardın. Aferin.
Dan: Bana kendimi hatırlatıyorsun. Belki anneni tanıyorumdur. :icon_twis

Lucas: Benim için doğru olduğunu sandığım kız, ne yaptı etti bana öyle olmadığını kanıtladı.
Karen: Kız, Brooke Davis tabii?
Lucas: Çok mu belli ettim?
Karen: Evimin siyaha boyalı yan kapısı kadar belli.
Lucas: Kusura bakma. :)
Karen: Oh, Lucas. Bak, bu onun kaybı. Seninle çıkmaya can atacak tonlarca kız var.
Lucas: Hatırlat da o kızlara annem böyle söyledi diyeyim. :img-hyste
Karen: Ben ciddiyim. Müşterimlerinden bir tanesi bana bir keresinde ''Birinin üstesinden gelmek için başka birinin altına girmelisin'' demişti............. :blink: Aman Tanrım!!! (telaş yapar:)) Ne anlama geldiğini şimdi anlıyorum. Daha felsefi bir anlamı var sanıyordum. Yani onları tanımak falan, altlarına girmek falan değil.... :blink: (:img-hyste)
Lucas: Anne
Karen: Kayıtlardan silinsin.

:img-hyste:img-hyste:img-hyste

buket16
03-10-07, 20:00

Dan: Bana kendimi hatırlatıyorsun. Belki anneni tanıyorumdur. :icon_twis

hepsi çok güsel de bu gerçekten komikmiş:icon_whisdan komik adam ya:img-yes:ellerine sağlık...

kivanç_aşkim
03-10-07, 20:14
Alıntıdır...:)

Lucas ve Skills konuşurken :

Skills:Arka koltukta neler olur biliyor musun dostum ?
Lucas:Evet... Ana rahmine bende bir arka koltukta düşmüştüm..

:D:D:D

[Yazıldıysa sorry]

kivanç_aşkim
03-10-07, 21:18
Alıntıdır...!

Dan Keith adıyla radyoya bağlanir..

Dan:Bayan Roe ya bir sorum olacak.Afedersiniz küçük hanım Roe dogruya siz evli değilsiniz..
İş oratığinzin rakibinizi desteklemesine ne diyeceksiniz..?
Karen:Evet bu dogru iş ortağim rakibimle evli...Gerek kaybedeceğim bir oydan gerekse zevksizlğinden dolayı onu affetmek zorundayım..Neyse ki iş konusunda,ilişkiler konusundan daha zevkli biri...
Dan:İlişkiler demişken sizinde evlilk dışı bir çoçugunuz yok muydu?
Karen:Dogru ben buna bekar bir annenin,ogluna sorumluluk sahibi bir erkek olarak yetiştirilmesi olarak bakiyorum...
Ona babalik eden oğlan gibi olmasin die:D:D:good:

shiny
04-10-07, 16:07
Brooke: Bevin. Senin şu 2

Lucas: Benim için doğru olduğunu sandığım kız, ne yaptı etti bana öyle olmadığını kanıtladı.
Karen: Kız, Brooke Davis tabii?
Lucas: Çok mu belli ettim?
Karen: Evimin siyaha boyalı yan kapısı kadar belli.
Lucas: Kusura bakma.
Karen: Oh, Lucas. Bak, bu onun kaybı. Seninle çıkmaya can atacak tonlarca kız var.
Lucas: Hatırlat da o kızlara annem böyle söyledi diyeyim.
Karen: Ben ciddiyim. Müşterimlerinden bir tanesi bana bir keresinde ''Birinin üstesinden gelmek için başka birinin altına girmelisin'' demişti............. Aman Tanrım!!! (telaş yapar) Ne anlama geldiğini şimdi anlıyorum. Daha felsefi bir anlamı var sanıyordum. Yani onları tanımak falan, altlarına girmek falan değil.... :blink: ()
Lucas: Anne
Karen: Kayıtlardan silinsin.

koptumm yaaaa süperdiiiiiii lucasss karenn mütişş!!!!! acaip ellerine sağlıkk

"mesajınız silindi."
Haley: Evet biz de cıvık bir çiftiz,beyfendi!
Nathan: Haklısın ()
nathan duraksar
Haley:Yani sadece biz gerçekten de..Ateşli seks....
Nathan: Tamam (haleyye sarılır ve boynundan öperr )
Haley: Oh Hala yapıyoruz......Mesaj bırakın!
Nathan: Ve ,ah işimiz bittiğinde size döneriz! ()

iştee buuu daha ne olsunnn komedii komediiii:):):happy0064çok çok çok sağoll

_demiradam_
06-10-07, 01:07
eet arkadaşlar devam edioruzz :)

Bevin: Hafta sonunu burada geçirmeye geldiğin için saol.
Skills: Lanet olsun, bebeğim. Acayip ateşli görünüyorsun.
Bevin: Oh, hayır, aslında ateşim falan yok. O bir yalandı :img-hyste

bevin saf fln ama bu ikisi çok yakışıo bence :)

Peyton: Zaman kapsülünü gün ışığına çıkarmak kimin aklına geldiyse görüntüleri internete de yüklemek nezaketini göstermiş.
Brooke: Tanrım! İnternet pornosu oldum! Şimdi iğrenç herifin teki beni izliyor mudur mesela?
Peyton: İzlemekle kaldığını sanmıyorum.:)
Brooke: Eww!

Nathan: Babamdan uzaklaşmam gerek ve basketbol bunun anahtarı.Plan hep şöleydi:Lise,sonra Duke,daha sonra da NBA.
Rehberlik danışmanı: Bu planı kim buldu?
Nathan: ....Babam. :)

Dan: Nathan,haberler iyi.
Nathan: Ne?yoksa evlatlık mıyım? (:img-hyste)

Lucas: Bu gece büyük gece.Heyecanlı mısın?Sonuçta Keith okulun en popüler çocuğu. :)
Karen: Benle dalga geçme.Çok gerginim.Pekalaa şimdii..Nasıl gözüküyorum?
Lucas: Annem gibi..
Karen: ben ciddiyim.
Lucas: Harika gözüküyorsun anne.Bundan önce sorduğunda da öyle gözüküyordun ondan öncesinde de.
Karen: Ya ondan önceki sefer?
Lucas: İdare ederdin (:img-hyste) ....onunla konuşup niyetinin iyi olup olmadığını öğrenmemi ister misin? :)

_demiradam_
06-10-07, 01:12
turnuva için otel odaları ayarlanırken :)

Karen: Oh, wow. Keith.Bunlar şahane.

Keith: Bir de manzarayı görmelisin.Banyosunda ne var, biliyor musun?

O sıra Whitey banyodan çıkar. :)

Keith: Aksi bir ihtiyar?

Whitey: Oh, bu jakuzi sırtıma çok iyi gelecek.

Keith: Whitey, odamızda ne işin var?

Whitey: Bizim odamız demek istedin herhalde.Oh, siz iki günahkarın aynı odaya yerleşmesi çocuklara kötü örnek olur.Kendinizden utanmalısınız.

Karen: Ama, uh...

Whitey: Merak etme, Karen. Ona iyi bakarım.

çatlak bu whitey yaa :img-hyste

Brooke: söylesene, H. James Scott. hangisi seni daha çok heyecanlandırıyor? defile mi, amigo kızlar turnuvası mı?

Haley: nathan'la aynı otel odasını paylaşmak.

Peyton: sen gerçekten de Brooke'un ev arkadaşıymışsın! :)

Haley: Bu gece oynamamana üzüldüm. Gözlemciyi etkilemek istiyordun, biliyorum.

Nathan: Neden ki? Sence kenarda oturma yeteneklerimden etkilenmemiş midir?Haley... kusura bakma. Keşke şu okul meselesine bir yanıt bulabilseydim. Stanford'a gitme dersem, yeniden hayellerinin peşinden gitme demiş olacağım.Eğer git dersem, seninle olmak istemiyorum demiş olacağım. Ne dememi istiyorsun?

Haley: Sadece beni sevdiğini söyle.

Nathan: Seni tabii ki seviyorum. :img-in_lo

naley..üni. tartışması..

Nathan: Haley, burada ne işin var?Tüm yollar kapalı sanıyordum. Seferberlik filan ilan etmediler mi?
Haley: Biliyorum ama seninle konuşmalıydım. Duke'a gitmeye karar verdim.
Nathan: Vay canına! Pekala, içeri gelsene.
Haley: Tamam. Biraz araştırdım.Duke'un şahane bir basketbol programı var. Koçlarının adı Krez-a-zewski mi ne?Gerçek bir efsaneymiş.
Nathan: Koç Krzyzewski'yi mi diyorsun?
Haley: Ker-ze, evet işte her kimse.
Nathan: Ona kısaca Koç "K" diyorlar.
Haley: Sen de öyle demelisin... Yani bu fırsatı değerlendirmelisin.Duke gerçekten harika bir okul ve
bence orada çok mutlu olabilirim.Özellikle de senin yanında olursam.
Nathan: Duke'a gidemezsin, Hales. Ve gitmeni de istemiyorum.
Haley: Gitmemi istemiyorsun..? Tabii ya. Niye kendi kendime gelin güvey oluyorum ki?Bana basket maçından sonra beni sevdiğini söyleyince,...ben de o duygu bir geceden uzun sürer diye düşünmüştüm.Ama unutmuşum, sen tam da her şey,... düzeliyor dediğim an halıyı ayağımın,... altından çekmeye bayılıyorsun.
Nathan: Haley.
Haley: Kaç zamandır ilk defa yatmışız ve senin ödün kopuyor Bu arada ne kadardır yatmadığımızı tamı tamına biliyorum!Şu doğum kontrolü olayı yüzünden sana hâlâ öfkeliyim.
Nathan: Ne? Haley, Duke' gidemezsin. Çünkü ben Stanford'a gidiyorum. :) :img-in_lo
O sırada elektrikler kesilir.
Haley: Bu iyiye mi işaret, kötüye mi? :)

bu sahneden sonra mı yağmurun altında öpüşüolardı?? :img-blush :)

_demiradam_
06-10-07, 01:23
Lucas'la Peyton'ın kütüphanedeki konuşmaları

Peyton: Yorgunum,Luke.Sen de yorgun musun?
Lucas: Evet,ama uyanık kalmalısın,tamam mı?Konuş benimle.Güzel bir gününü anlat.
Peyton: Karlı bir gündü..Orta-1'deydik.Hatırlıyor musun?Sanki bir gecede tamamen farklı bir dünya gelmiş,bizimkini alıp götürmüştü.Brooke bize gelmişti.Onunla kardan bir kale yapmıştık.Tüneli falan bile vardı.Bütün günü o kalenin içinde geçirmiştik.O kadar güvenli bir yere benziyordu ki.Sanki her şey yolundaymış gibi.Sanki dış dünyadaki her şeyi bir an durdurabilecek ve bir günlüğüne dahi olsa tekrar cocuk olabilecektir.Ama sonra içerisi soğuyuverdi.Tıpkı şimdi olduğu gibi.Şimdi gelecekler.
Lucas: Kim?
Peyton: Muhabirler ve psikologlar.Analizciler ve sözde uzmanlar.Tüm bunlara anlam bir anlam vermeye çalışacaklar ama başaramayacaklar.Bizse burdan kurtulsak bile bunu her zaman içimizde taşıyacağız.Asla eskisi gibi olmayacak....Cam değil,dimi?...Bacağımdaki?
Lucas: Hayır.Bir kurşun.Şimdi seni buradan çıkarmak zorunda kalabilirim tamam mı?Ama sana hiçbir şey olmayacak.Söz veriyorum
Peyton: Beni hep kurtarıyorsun.
Lucas: Birisinin bunu yapması gerek.
Peyton: Eğer şuan ''seni seviyorum'' desem bunu aleyhimde kullanır mısın?Çünkü çok kan kaybettim de..Gel buraya...

Lucas Peyton'a yaklaşır ve Peyton Lucas'ı öper

Peyton: Her ihtimale karşı belki sözünü tutamazsın...

_demiradam_
06-10-07, 01:33
Brooke: selam dostum!
Peyton: selam
Brooke: Bacağın nasıl?
Peyton: İyi olucak.lucas nasıl?
Brooke: iyi olucak.Üzgünüm Peyton!
Brooke: Çünkü seni orda bırakmamalıydım.Arkamda olduğunu sandım.
Peyton: Brooke,hayır.
Brooke: Arkamda olduğunudan emin olmalıydım.
Peyton: Tamam, sen benim en iyi arkadaşımsın ve o kütüphanede kendimi daha iyi hissettiren neydi biliyormusun? Biliyordum Brooke iyi, en iyi arkadaşım kurtuldu. (hmm eminim ii hissettiren budur :mad72: )
Brooke: Seni bunun için seviyorum P. Sawyer,ama o kütüphanede kendini daha iyi hissettiren bir şey vardı.Erkek arkadaşım.Sanırım bunu bir daha kaldıramam.(Tam olarak söylediği şey bu olmayabilir).Yani erkek sevdiği kızı korur.Ve o seni seviyor.
Peyton: Brooke!
Brooke: Hayır, bunu doğru olduğunu ikimizde bilioruz.
Peyton: (ayağa kalkar) Gel buraya!Beni dinle;Lucas'tan hoşlanıyorum,her zaman hoşlandım,ama o seni deliler gibi seviyo. Biliyor musun?Benim gibi. Sen benim Brooke'umsun. Seni tekrar incitmicem.
Brooke: tmm,çnkü tekrar incinmek istemiyorum.:icon_sorr
Peyton: Gel buraya!(sarılırlar) Bunu biliyor musun?Ben vuruldum ama tesellie ihtiyacı olan sensin.
Brooke: Pardon!Seni götüriyim mi :)
Peyton: Evet,götür.
bu sırada peyton brooke'un sırtına biner :)
Peyton: Lütfen,beni düşürme! :)
Gülüşmeler içinde brooke peyton'ı odaya taşır,peyton'ın babası Laryy odadadır
Peyton: Baba, naptın?
Larry: Biliyorum,senin odan babalar için kutsal topralar gibi.Biliyor musun tatlım,insanlar hayatlarındaki mutlu olayları hatırlamak isterler (gbi bişe diomuş) Eminim,Ellie bunları çalıp onu hatırlamanı isterdi,ve müziğiyle yanında olmayı.
Peyton: Teşekkür ederim,Yatağım nerde bu arada?
Larry: Sanrım o yatak yetmeyecak iki tane yatak gelecek,brooke yanına taşınıyor.
Brooke: Ne? Gerçekten mi? :)
Larry: En iyi arkadaşlar birlikte kalmalı,eve hoşgeldin!
larry gider,kızlar çığlık atmaya başlar:happy0064:happy0064
Brooke: Bu mütiş olcak.Bu odaya toka sistemi getirmeliyiz.
Peyton: hayır,hayır,hayır,bu odaya erkek getirmek yok,Tamam?Bu akşam patiden sora bi çocukla konuştum.Fall out boy'dan pete
Brooke: oh,tatlım sana bi sevgili bulmalıyız.Yalan söylemeye ihtiyacın yok.
Peyton: hayııır!
Brooke: Yuvarlak yatak getirebilr miyiz odaya?
Peyton: Sen nasıl istersen ,oda arkadaşımm. :)

_demiradam_
06-10-07, 01:46
Nathan: Efendim bildiğiniz gibi ben yasal olarak ailemden bağımsız oldum..
(Haley'nin babası) Jim: Bunun nereye gittiğini anlıyorum galiba.Nathan şunu söyleyeyim eğer seni evlat edinirsek öpüşme olayları sona ermek zorunda kalacak. :) :img-hyste
Haley: Hayatımın bir dakikası olsun ciddi olamaz mısınızz??!!!

ilk bölümm....luke-nate teketek karşılaşması öncesi

peyton: ee bunu baban icin yapmıyorsan,o zaman niye yapıyorsun?
nathan: anlayamazsın
peyton: sanırım.yani o takımda oynasa ne olur?bu kadar cok korkutuyor seni?
nathan: kimse beni korkutamaz
peyton: ee o zaman niye yapıyorsun?
nathan: en iyi oldugumu kanıtlamak icin
peyton: evet peki o zaman kazanırsa o ne alacak?
nathan: seni alacak

Brooke Karen'a: Tek istediğim Lucas'ın tekrar güldüğünü,detone bir şekilde şarkı söylemesini ve tabağından patates kızartmalarını çaldığımda gözlerini çevirişini görmek.Demeye çalıştığım şey,oğlunuz için deli oluyorum ve umarım bu sizin için yeterlidir...

(büttünn replikler alıntıdırr.... :))

4ewerbrucas
06-10-07, 18:59
Dan: Nathan,haberler iyi.
Nathan: Ne?yoksa evlatlık mıyım?

:img-hyste:img-hyste süper ya nathan işte farkını belli ediyor hemen cnm benimreplikler için sğl hepsi çok güzel lucas_karen ayrı güzel :img-wink:

4ewerbrucas
06-10-07, 19:04
Alıntıdır...:)

Lucas ve Skills konuşurken :

Skills:Arka koltukta neler olur biliyor musun dostum ?
Lucas:Evet... Ana rahmine bende bir arka koltukta düşmüştüm..

:D:D:D

[Yazıldıysa sorry]

aa bunu yeni gördüm skills muhteşem ya :good:

kivanç_aşkim
13-10-07, 15:00
aa bunu yeni gördüm skills muhteşem ya :good:

Evet katılıyorum :D

_demiradam_ replikler müthiş..ellerine sağlık cnm ;)

sweetrock
13-10-07, 15:08
evt bütün replikler çok güzel saol..daha önce hepsini biyerlerden okumuştum ama.... (:))

dünkü bölümden...

Lucas: Brooke bir saniyen var mı?
Brooke: Bu sahneyi daha önce yaşamıştım...
Lucas: AsLında öyLe değiL.Benden senin için savaşmamı istedin ben de dediğini yaptım ama sen benim için hiç savaşmadın.
Brooke: Savaşmayacagım da...
Lucas: PekaLa.Sanırım yanıLmışım."Aradığın erkek ben değiLim Brooke Davis".(oradaki çocuklara: )Alın sizindir...
(gıcık oluorum yaaaa!!! :icon_evil:icon_evil:icon_evil "aradığın erkek benim brooke davis,görüceksin" bilmemne!!!!geçen sezon hep bunları dinledik...şimdi yaptıına bak uyuzun!savaşmışmış!!!!(!))

sweetrock
13-10-07, 15:13
bide bu bölüm lucas'la haley barıştıktan sonra aralarında bi konuşma geçiodu...sadece şu kısmını hatrlıorm:

lucas: daima...(sonradan aklına gelerek...)"ve sonsuza dek" :)

naley çiftinin evlilik yeminleri böleydi.. :) haley bu yüzden bi tane vuruodu lucasın koluna :)

4ewerbrucas
13-10-07, 21:53
evt bütün replikler çok güzel saol..daha önce hepsini biyerlerden okumuştum ama.... (:))

dünkü bölümden...

Lucas: Brooke bir saniyen var mı?
Brooke: Bu sahneyi daha önce yaşamıştım...
Lucas: AsLında öyLe değiL.Benden senin için savaşmamı istedin ben de dediğini yaptım ama sen benim için hiç savaşmadın.
Brooke: Savaşmayacagım da...
Lucas: PekaLa.Sanırım yanıLmışım."Aradığın erkek ben değiLim Brooke Davis".(oradaki çocuklara: )Alın sizindir...
(gıcık oluorum yaaaa!!! :icon_evil:icon_evil:icon_evil "aradığın erkek benim brooke davis,görüceksin" bilmemne!!!!geçen sezon hep bunları dinledik...şimdi yaptıına bak uyuzun!savaşmışmış!!!!(!))

ah ah bittiğim diyolog bu işte sinir oldum lucasa bunuda söyledi ya odun işte:fighting2 ne için savaşsın kız ne olduğunu bile bilmiyor sinirimi bozdu anlatamam lucas ztn hiç sevmezdim artık nefretim tavan yaptı:fighting2:fighting2:fighting2

_kübiş_
26-10-07, 18:52
ben buraya ilk defa yasıorm her nekadar oth fanı olsmda
Lucas okula silahlı saldırı oldu bölümün sonunda şuları söylemisti;
Bu karanlığın bir adı var mı? Bu zalimlik,bu nefret bizi nasıl buldu? Hayatlarımıza gizlice mi girdi, yoksa biz ona kucak mı açtık?Çocuklarımızı savaşa yollar gibi onları dünyaya dünya ya yolluyoruz, iyi olmalarını dileyerek ama genede bazılarının bu uzun yolda kaybolacağını bilerek...Yolumuzu ne zaman kaybettik,hayaletler tarafından kuşatıldık ve karanlık tarafından yutulduk? Bu karanlığın bir adı var mı? O sizin adınız mı?

daha önceden gönderildimi bilmiorm ama

snnr
03-11-07, 13:40
_demiradam_ tüm eklediin diyaloglar çok güsel teşkkrler :)

SBR
10-11-07, 15:23
Son sahnede Nate Lucas ın yanına gelir .......

Nate : Özür dilemem neyi ifade eder bilmiyorum ama özür dilerim ...(Sanırım bu tür bir cümleydi ...)

Lucas cevap vermez Nathan giderken Lucas arkasından seslenir .......

Lucas : Nathan , biliyorsun senin için her şeyi yaparım ama bir daha asla ....(Sanırım bu tür bir cümleydi asla derken şike olayını kastetti ......)

_demiradam_
19-11-07, 20:23
Brooke elinde yiyecek kutusuyla Peytonın yanına gelir:

brooke: sana bişi getirdim
peyton (kutuyu açar.boş): bişey mi kaçırdım?
brooke: öğle yemeği kutumdu..benden kalan atıkları yiyiyosun ya ondan :)
peyton: :) gerçekten mi brooke? hiç üşenmedin ve gittin bana bu kutuyu buldun öyle mi?eh en azından kendini amacına adamış bi sürtüksün
brooke: ...dedi kendini amacına adamış kaltak :img-hyste

4ewerbrucas
19-11-07, 20:29
süperdi bu replik çok güldüm ben seviyorum peyton_brooke atışmasını çok komik oluyor bazı replikleri bu arada sğl replik için demiradam sende olmasan napıcaz:img-wink:

_demiradam_
19-11-07, 20:33
bunlar yazıldı mı hatırlamıorm...eskilerden...

Brooke: selam dostum!
Peyton: selam
Brooke: Bacağın nasıl?
Peyton: İyi olucak.lucas nasıl?
Brooke: iyi olucak.Üzgünüm Peyton
Brooke: Çünkü seni orda bırakmamalıydım.Arkamda olduğunu sandım.
Peyton: Brooke,hayır.
Brooke: Arkamda olduğunudan emin olmalıydım.
Peyton: Tamam, sen benim en iyi arkadaşımsın ve o kütüphanede kendimi daha iyi hissettiren neydi biliyormusun? Biliyordum Brooke iyi, en iyi arkadaşım kurtuldu.
Brooke: Seni bunun için seviyorum P. Sawyer,ama o kütüphanede kendini daha iyi hissettiren bir şey vardı.Erkek arkadaşım.Sanırım bunu bir daha kaldıramam.(gibi bişe...)Yani erkek sevdiği kızı korur.Ve o seni seviyor.
Peyton: Brooke!
Brooke: Hayır, bunu doğru olduğunu ikimiz de bilioruz.
Peyton: (ayağa kalkar) Gel buraya!Beni dinle;Lucas'tan hoşlanıyorum,her zaman hoşlandım,ama o seni deliler gibi seviyo. Biliyor musun?Benim gibi. Sen benim Brooke'umsun. Seni tekrar incitmicem.
Brooke: tmm,çünkü tekrar incinmek istemiyorum. :(
Peyton: Gel buraya!(sarılırlar) Bunu biliyor musun?Ben vuruldum ama teselliye ihtiyacı olan sensin.
Brooke: Pardon.Seni götüriyim mi
Peyton: Evet,götür.(brooke'uın sırtına biner.)Lütfen,beni düşürme!

Gülüşmeler içinde bnrooke peyton'ı odaya taşır,peyton'ın babası Larry odadadır

Peyton: Baba, naptın?
Larry: Biliyorum,senin odan babalar için kutsal topraklar gibi.Biliyor musun tatlım,insanlar hayatlarındaki mutlu olayları hatırlamak isterler (tarzında bişi..) Eminim,Ellie bunları çalıp onu hatırlamanı isterdi..ve müziğiyle yanında olmayı.
Peyton: Teşekkür ederim,Yatağım nerde bu arada?
Larry: Sanrım o yatak yetmeyecak iki tane yatak gerecek,brooke yanına taşınıyor.
Brooke: Ne? Gerçekten mi?
Larry: En iyi arkadaşlar birlikte kalmalı,eve hoşgeldin!
larry gider,kızlar çığlık atmaya başlar
Brooke: Bu mütiş olcak.Bu odaya toka sistemi getirmeliyiz.
Peyton: hayır,hayır,hayır,bu odaya erkek getirmek yok,Tamam?Bu akşam partiden sonra bi çocukla konuştum.Fall Out Boy'dan Pete..
Brooke: oh,tatlım sana bi sevgili bulmalıyız.Yalan söylemeye ihtiyacın yok.
Peyton: hayııır!
Brooke: Yuvarlak yatak getirebilr miyiz odaya?
Peyton: Sen nasıl istersen ,roomie ("oda arkadaşım"ın deişik biçimde söylenişi=)

_demiradam_
19-11-07, 20:36
süperdi bu replik çok güldüm ben seviyorum peyton_brooke atışmasını çok komik oluyor bazı replikleri bu arada sğl replik için demiradam sende olmasan napıcaz:img-wink:

eet bnm de çok güldüğüm bi sahneydi :) brooke'un "...dedi......." cümleleri çok hoş oluo :)

_demiradam_
19-11-07, 20:40
bu da son bölümden..Whitey'nin Ödül Töreninde yaptığı konuşma:

"Unutmayın ki bir maçımız daha var. Şöyle söyleyeyim bu ödül bana çok saçma geliyor. Bu takıma hayatımı vermiş olabilirim, ama oyuncular çok daha fazlasını verdiler. Biliyorsunuz ki, basketbol benim ilk aşkımdı. Ve buradakilerin çoğu iyi bilir ki ilk aşkınızı hiç unutmazsınız. Tek pişmanlığım, bu muhteşem anı hayatımdaki diğer aşkımla paylaşamıyor olmamdır, ikinci aşkım, Camilla. Camilla beni tam anlamıyla anlayan tek insandı. Onunla birlikte olmak geri kalan herşeyi daha az önemli hale getirdi. Onunla tanıştığım an geleceğime baktığımı ve aramıza girebilecek kimse olmadığını biliyordum. Biliyorum ki Camilla buradaki bir grup çocuğu çok severdi. İlk aşkımla bir ömür geçirmeme müsaade ettiğiniz için bu çocuklara ve her birinize teşekkür etmek istiyorum. Teşekkürler."

sinem*
26-11-07, 17:21
3.sezonda partideki leyton konuşması

peyton : hey

lucas:Bu şekilde buluşmaktan vazgeçmeliyiz.

peyton: Sana teşekkür bile edemedim.

lucas:Sorun değil.

peyton: Nasıl da kızlığım tuttu yine.

lucas: Beni seviyorsun.

peyton:Bak bu haksızlık ama.

lucas: Beni yine öpmek istiyorsundur.

peyton: Kapasana çeneni.Tamam, seni öptüm. Ama...Öleceğimi zannetmiştim.(ayaktan vurulan herkes ölüyor zaten :) çok ağır yaralıydı kurşun kalbini sıyırmıştı aslında bu kızın kalbi ayak bölgesinde olabilir :) ) Ve sen de o an benimle ilgileniyordun.

lucas: Evet. Biliyorum.Sana seni sevdiğimi söylesem bunu aleyhimde kullanır mısın?

peyton:Luke, ben onu söylediğimde...

lucas: Çünkü ben seni seviyorum, Peyton.Ama bunda bir sakınca görmüyorum.Çünkü, belki tanıyorsundur. Brooke Davis diye bir kız var.Ve ben ona aşığım. :img-in_lo (şaka gibi bir çocuk ya bunu de sonra git peytonla ol ..senaristleri tebrik ediyorum :icon_whis )

peyton: Bunu söylediğini duymak ne güzel, bilemezsin.Çünkü her şeyin yine tuhaflaşacağını düşünmüştüm.ve böyle bir şey olsun istemiyorum.Seninle iyiyiz, değil mi? Sen ve benim aramızda bir sıkıntı yok.

lucas başını sallar..

peyton: Tamam. Ben gitmeliyim.

lucas:Peyton? Annen için üzgünüm.İki anne için de...Gerektiği gibi yanında olamadığımı düşünüyorum. Özür dilerim.

peyton:Keith şu an seninle nasıl da gurur duyuyordur, biliyor musun?

lucas: Bu doğru mudur, bilemem.

peyton:Doğru.Bırak da o konuda Brooke sana yardım etsin, olur mu?Onu dışlama.

lucas:Neden? Sana bir şey mi dedi?

peyton:Hayır. Ama ben seni bilirim.Ben de senin gibiyim.
Görüşürüz...

lucas:Dışarıda kimseleri öpeyim deme.

peyton:Çok adisin, biliyor musun?

4ewerbrucas
27-11-07, 18:11
sinem sğl eklediğin için güzel bir replikti lucasınansıl döndüğünü görebiliyoruz bu replikte her neyse:icon_whis ben çok gülüştüm buna özelikle lucas"ın "dışarıda kimseyi öpeyim deme" demesine:P

_demiradam_
27-11-07, 18:22
avatarına bayıldım :) ben de lucasa gülüorm..ama 360derecelik dönekliğine :)

4ewerbrucas
28-11-07, 17:16
aa bak o konuda bende gülüyorum lucas dönekliğin tarihini yeniden yazdı:P avatara gelince brooke tabi ki çok şeker :P

_demiradam_
08-12-07, 17:14
oyy şu avatarı görünce yapcaım şeyi unutuyorum maymun yaa :)

nese konuya gelelim..geçen haftadan bi bölüm:

Keith: Anneni görmek...
hala nefesimi kesiyor.

Lucas:Teknik olarak nefesin
olmasa bile mi? Benim var. Az önce
kendimi odada gördüm. Sanırım hala nefes alıyorum.

Keith: Oynamana izin verdiği için
kendini suçlu hissediyor.

Lucas: Hata benimdi.
Haplarımı almadım.

Keith: Evet, biliyor musun?
Bu çok aptalca bir şeydi, Luke.

Lucas: Eyalet Şampiyonluğu'nu
kazanmaya çalışıyordum. Hem hayaletlerin insanlara
aptal deme hakkı var mı? :img-hyste

Keith: Ben ölüyüm. İstediğim
herşeyi söylerim. :)

Lucas: Evet, ama hiç hoş değildi.

Keith: Haplarını almaman da öyle.

Lucas: Evet, biliyorum. Ama bana
aptal demen gerekmez. Peki...
ya uyanamazsam?

Keith: Bilmiyorum. Sen söyle.

Lucas: Bilmiyorsun. Biliyor musun, bir hayalet
olarak bu işte berbatsın.

Keith: Ne söylememi istiyorsun?

Lucas: Cennetin var olup olmadığını
öğrenmek istiyorum. Ebedi hayatı ve bu tür
şeyleri öğrenmek istiyorum. Birbirimizi bir daha görecek
miyiz... bilmek istiyorum.

Keith: Şu anda birbirimizi
görüyoruz, değil mi?

Lucas: Dostum, sen bu işte
berbatsın, Keith.

Keith: Pekala, kalk

giderler..

_demiradam_
08-12-07, 17:21
Peyton HaLey'le ve Brooke'da Lucas'la konuşurken

Peyton:Hey,benim.

Brooke:Hey,benim.Bak şu an başından cok fazla şeyin geçtiğini biliyorum.Haberin oLsun,Karen berbat halde...

Peyton:Nathan berbat halde...Ama kısa zamanda uyanmalısın çünkü Brooke ile ilgilenmeni istiyorum.

Brooke:Kısa zamanda uyanmalısın cünkü Peyton ile ilgilenmeni istiyorum.

Peyton:Çünkü ben artık yapamıyorum ve onu Rachel iLe bırakmamız mümkün değil.

Broo