Tüm Versiyonu Göster : Maki

sisley
05-09-05, 02:19
show tv de yeni bir dizi başlıyor adı maki reklamlarında ceyda düvenci ve melih görgünü gördüm bir de müşfik kenteri,güzel bir diziye benziyordu müziğide yeni türküydü yeni bir şarkılarımıydı mı eski mi anlayamadım ama ...

döndü
05-09-05, 10:34
Evet Melih Görgün Baş Rolde Birde Oradaki Rolü Kemikleri Doğuştan Cam Olan Genci Canlandiriyor Harika Bir Diziye Benziyor......

döndü
06-09-05, 07:47
Bu Arada Ceyda Düvencide Oynuyor Ve Müşfik Kenter

döndü
06-09-05, 08:46
Show TV Eylül ayı içinde yeni bir diziye başlıyor. Dizinin basın tanıtım yemeği bugün Ece Bar Kuruçeşme'de yapılacak. Show TV genel müdürü Sanar Ayar ve tüm oyuncuların katılacağı yemekte Melih Görgün de mini bir konser verecek.

Yapımcılığını Ata Türkoğlu'nun , yönetmenliğini Hakan Gürtop'un, senaryosunu Gamze Özer'in yaptığı "Maki" adındaki dizide Müşfik Kenter, Kadriye Kenter, Ceyda Düvenci, Melih Görgün, Bennu Yıldırımlar, Aslı Yılmaz, Gümeç Alpay rol alıyor. Dizinin müziklerine ise Yeni Türkü yapıyor.

MELİH GÖRGÜNÜN OYNAMASI YETER............

volvox
06-09-05, 08:51
Şöyle söyleyeyim benim için de Bennu Yıldırımlar ve Yeni Türkü ismi yeterli..

joshandme
06-09-05, 23:21
bennu yıldırımlar müşfik kentet mükemmel yani ne diyim ....

ceyda ve melih i de severim

ayse
07-09-05, 06:50
Maki geliyor

http://www.gunes.com/2005/09/07/resim/m.jpg Egeli bir ailenin anlatıldığı 'Maki' dizisinin tanıtımı davullu zurnalı yapıldı
Show TV, yeni yayın dönemine bomba gibi bir diziyle başlıyor. Ege yemekleri yapan bir restoran olan 'Maki'de canla başla çalışan bir ailenin öyküsünün anlatıldığı 'Maki' adlı dizide herkes kendinden bir şeyler bulacak. Müşfik Kenter, Kadriye Kenter, Ceyda Düvenci ve Melih Görgün'ün başrolü paylaştığı dizinin tanıtımı önceki akşam Ece Meyhane'de yapıldı. Geceye katılan Show TV Genel Müdürü Saner Ayar, 'Bir gün bu dizinin 100. bölümünü de kutlayacağız' dedi. Tarkan Abdullahoğlu
http://www.gunes.com/2005/09/07/magazin/m1.html

_butterfly_
07-09-05, 10:19
SANER AYAR BU DİZİYE ÇOK GÜVENİYOR !

http://medyacafe.com/images/show-tv.JPGShow TV Genel Müdürü Saner Ayar, kanalın yeni dizisi “Maki” için emin konuştu:

]------------------------------------------------------------------------------

Yönetmenliğini Hakan Gürtop’un üstlendiği, yapımcılığını Ata Türkoğlu’nun yaptığı dizinin tanıtımında Müşfik Kenter, Kadriye Kenter, Ceyda Düvenci ve Melih Görgün gibi oyuncular hazır bulundu.

Geceye katılan Show TV Genel Müdürü Saner Ayar, “Böyle bir proje bize geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettik. İnanıyorum ki bir gün gelecek bu dizinin 100’üncü bölümünü de böyle bir geceye kutlayacağız” dedi.

Melih Görgün ise gitarıyla sahneye çıkıp söylediği şarkılarla gece renk kattı.

Akşam

pinkzone
07-09-05, 12:57
Şarkısı kulağa hoş geliyordu... Oyuncularda güzel... Başlasın.. Bakalım...

_butterfly_
10-09-05, 08:57
dizii perşembe sa:20:00 dee show tv ekranlarında olacakk;)))))

kupseker
10-09-05, 14:26
Ceyda Düvenci'nin bütün dizilerini seve seve izlerim. Kasırga insanları gibi güzel olacağını düşünüyorum bu dizinin

Rose
12-09-05, 15:32
MAKİ

SHOW TV’ DE

BAŞLIYOR….

15 EYLÜL PERŞEMBE /20:30

YAPIMCI : KOLİBA FİLM (ATA TÜRKOĞLU)

YÖNETMEN : HAKAN GÜRTOP

OYUNCULAR : CEYDA DÜVENCİ, MÜŞFİK KENTER, MELİH GÖRGÜN

MAKİ BASIN BÜLTENİ

Başrollerini Müşfik Kenter, Kadriye Kenter, Melih Görgün, Ceyda Düvenci ve Bennu Yıldırımlar’ın paylaştıkları “Maki” Perşembe akşamı Show Tv’de ekrana geliyor.

Çekimleri Sarıyer’de yapılan dizide, Girit göçmeni İzmirli bir ailenin kristal hastası oğullarının tedavisi için İstanbul’a gelip yerleştikleri evin alt katında açtıkları “Maki” adlı restorandan geçimlerini kazanmaları ve aile içi ilişkileri anlatılıyor.

Maki’de nişan telaşi vardır. Bahtiyar (Müşfik Kenter) ve Kerime (Kadriye Kenter) büyük kızları Iraz’ın (Bennu Yıldırımlar) nişanının hazırlıklarına erken saatlerde başlarlar. Maki’de yapılacak olan nişan için Bahtiyar Ege yemekleri Kerime de Osmanlı yemekleri yapmak konusunda birbirleriyle tartışırlar. Kerime Bahtiyar’a karşi çok gergin davranır, çünkü Can’ı Iraz’a pek uygun görmez ve bu nişanın olmamasını ister.

Lale de küçük kardeşi Ezgi’nin inatçı davranışlarını yumuşatmaya çalisirken bir yandan da ablası Iraz’ı sakinleştirmeye çalisir. Mehmet ise Lale’ye karşi yıllardır duyguyu ilgiyi anlatamamanın sıkıntısını yaşar. Lale de sevgilisi Yunus’la yaşadığı problemleri Mehmet’e anlatarak çözüm bulmaya çalisir.

Nişan vakti geldiğinde bütün aile heyecanla Iraz’ın mutluluğuna katılır. Nişanın davetsiz misafiri Mayıs (Ceyda Düvenci), fark etmeden kristal hastası olan Yaman’ı (Melih Görgün) etkiler. Sevgilisiyle sorunlar yaşayan Mayıs, Yaman’da kendisini çeken bir şeyler bulur. Fakat Yaman hastalığı sebebiyle Mayıs’a çekingen ve uzak durur. Tüm aile ise Yaman’daki bu değişimi biraz korku ve merakla izler. Yaman’ın bu zor durumunda en büyük destekçisi ablası Iraz’dır

http://img150.imageshack.us/img150/9287/maki1kopie5vv.jpg (http://imageshack.us)

http://img150.imageshack.us/img150/1748/maki2kopie1nk.jpg (http://imageshack.us)

mevlana
15-09-05, 14:39
konusu çok ilginç zaten ceyda düvenci varsa başka söze gerek yok.melkih görgün için de bakarım onu da severim yani.bakalım bu akşam başlıyor.

mevlana
16-09-05, 09:35
ay çok güzel bir dizi ya bayıldım.bakalım gelecek bölümde ne olacak herkes harika .kelimeler yetmiyor ya.

pinkzone
16-09-05, 09:37
Maç dolayısıyla izleyemedim.. Tekrarı gelirse bir bakarım..

döndü
16-09-05, 11:45
:( maç dolayısıyla bakamadım acaba tekrarını verirlermi merak ediyorum .......

sisley
16-09-05, 20:30
valla ben izledim güzeldi beğendim yalın hoş bir anlatım var oyuncular çok başarılıydı konu da eğer sıkmadan ilerlerse daha iyi olur ama gümüşün karşısında nasıl olur bilemiyorum.

sisley
16-09-05, 21:18
total de 19. a/b de de 22. olmuş maki hiç de iyi değil umarım gelecek haftalarda daha iyi olur.

sihirlisinema
17-09-05, 11:18
izleyemedim
ama kağıt üzerinde güçlü bir kadro. genelde tiyatro oyuncuları rol almış.

senaryosu da güzelse tatlı tatlı izleriz...

"bildik oyuncular için izlerim" diyenler olmuş, yalnız orda (hangi rolde bilmiyorum) 'aslı yılmaz' adında bir oyuncu var ki... (Onu, tiyatroda canlı canlı izlemiştim, Allahım bu kadar sıcakkanlı bir varlık olamaz..)

pinkzone
17-09-05, 13:27
Vatan Gazetesi- Yüksel Aytuğ

http://img141.imageshack.us/img141/9306/image30iy.jpg

first lady
19-09-05, 10:15
ben bi sürü dizi başlıyo bu da onlardan biridir pek tutmaz dedim.yayınlandığı akşam yarısından izlediğim için konuyu anlayamamıştım.ama dün tekrarını izledim.muhteşem bi dizi olmuş herkese tavsiye ederim :p

sihirlisinema
19-09-05, 10:21
ben bi sürü dizi başlıyo bu da onlardan biridir pek tutmaz dedim.yayınlandığı akşam yarısından izlediğim için konuyu anlayamamıştım.ama dün tekrarını izledim.muhteşem bi dizi olmuş herkese tavsiye ederim :p

EVET, katılıyorum... Ben de bayıldım... Doğru karakter tahlilleri, sinema filmi tadında görüntüler, hareketli kamera kullanımı, ışık, renkler çok güzel...

diyaloglar biraz özen bekliyor, ağdalı olmuş yer yer...

Kurgu doğru, akıcı... Müşfik Kenter ve kızı rolündeki Aslı Yılmaz, oğul Melih Görgün, doğru duygulu oyunlarıyla döktürüyorlar...

İzleme listemin 2. sırasına yerleştirdim bile...

döndü
19-09-05, 10:23
arkadaşlar makinin birinci bölümünün sonlarına bakamadım anlatacak olan varmı acaba merak ediyorum

sisley
19-09-05, 10:33
sonunda adlarını unuttum ama ceyda düvenci erkek arkadaşıyla kavga etti ve sanırım ayrıldılar maki de oluyo bunlar melih görgün yani yaman ceyda düvenciyle konuştu işte birliklte içki içtiler tam ceyda düvenci giderken el sıkışacaklardı orda bittii yanlış hatırlamıyorsam.

mevlana
19-09-05, 11:25
ya bence çok güzel bir dizi.tekrarını bile hiç sıkılmadfan izledim.yüksel aytuğ abartmış bence.

sihirlisinema
19-09-05, 11:31
ya bence çok güzel bir dizi.tekrarını bile hiç sıkılmadfan izledim.yüksel aytuğ abartmış bence.

yüksel hergün torbayı neyle dolduracak?

laf olacak ki torba dolsun?

eleştirilerine bakın, çoğunda bilimsel bir gerekçe, sanatsal ispat, estetik gerekçe bulamazsın. hele sevmediği bir kanalda, gıcık olduğu kişilerin dizisiyle yandınız demektir..

eleştirmen 2 x 2 gibi ispatlı ve ikna edici gerekçelerle yazmalıdır, yoksa ben de o köşeye çok rahat tv eleştirisi yazarım.

kes, yapıştır, salla gitsin!
__________________________________________________ __________

MAKİ, eğer senaryo biraz daha akıcı hale gelirse tutunacak bir dizi... hikaye potansiyeli müthiş işleyebilene...

kupseker
19-09-05, 14:52
Bencede iyi bir dizi.Değişik bir konu.Yani kristal hastalığı mı deniyor ona.Eğer bu konuyu güzel işleyebilirlerse ve show tv bu diziye çok güveniyor ama iyi bir şekilde reklamını yaparrsa çok iyi olur.Yoksa reytinglere göre bir kaç bölüm sonra kaldırılır.Biraz sıkıcılığı var ama ilk bölümlerde olur bu.İnşallah iyi olacak.Ceyda Düvenci ise çok güzel

sisley
19-09-05, 19:02
sihirli sinema sana katılıyorum yüksel aytuğ çok abartmış zaten öyle yazmasa şaşardım adam hiç bişi beğenmiyor izleyici fikirleriyle yazıyor bazende.

sihirlisinema
20-09-05, 11:10
makini yeni bölümüne bakan varmı acaba

yeni bölüm perşembe akşamı sanırım.

mevlana
20-09-05, 11:15
reklamı çok güzel.ama karışık anlamadığım şeyler var.yani şu ırazın nişanlısının kız arkadaşının mayısın sevgilisiyle sarmaş dolaş ne işi var.

tvrehberi
23-09-05, 12:43
yaa yeni bölümü haftaya mı kaldı şimdi?noolacak ne zaman yayınlanacak?bilgisi olan var mı?

sisley
23-09-05, 12:50
ya sanırım show tv dün ceza almış rtükden belgesel gibi bişi yayınlandı yeni bölüm haftaya olur ama bu hiç iyi olmadı zaten yeni bir dizi tutunması gerek devamlılık gerek 2 hafta ara etkiler.

sihirlisinema
23-09-05, 13:38
sanırım haftaya da yok. show'da maç varmış herhalde...

belki başka güne alınır.

AKYEL
24-09-05, 12:14
Sanirim Cuma 21.45 E Alinmiş Dizi. Herkes Bu Dizi Hakkinda çok Olumlu Konuşuyor.

sihirlisinema
24-09-05, 12:34
Sanirim Cuma 21.45 E Alinmiş Dizi. Herkes Bu Dizi Hakkinda çok Olumlu Konuşuyor.

çok sıcak bir dizi... senaryosundaki mıy-mıylık artarsa, izleyicisi azalır ama yazarları özellikle diyaloglara ve inandırıcılık sorununa el atarlarsa sürer bu dizi...

vee muhtemel rakipleri...
TOTAL
S.No PROGRAM ADI TİPOLOJİ KANAL TARİH SAAT BÖLÜM Rt-TOTAL Sh-TOTAL

1 YABANCI DAMAT [NET] Serials Turkish KAND 23 Eylül 2005 Cuma 20:04 1 8.10 22.90
2 BUYUK YALAN [NET] Serials Turkish ATV 23 Eylül 2005 Cuma 20:01 1 8.10 22.70
3 HAYAT BILGISI [NET] Serials Turkish SHOW 23 Eylül 2005 Cuma 20:07 1 7.90 22.20
4 RENKLI HAYATLAR. [NET] Weekly Magazines STAR 23 Eylül 2005 Cuma 22:08 1 6.50 20.10
5 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] Serials Turkish KAND 23 Eylül 2005 Cuma 21:54 1 4.80 15.50
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast SHOW 23 Eylül 2005 Cuma 18:54 1 4.30 18.90
7 ILK GOZ AGRISI [NET] Serials Turkish ATV 23 Eylül 2005 Cuma 21:59 1 3.90 13.30
8 YEPYENI OLACAK O KADAR [NET] Humour STAR 23 Eylül 2005 Cuma 20:19 1 3.60 9.90

A/B

S.No PROGRAM ADI TİPOLOJİ KANAL TARİH SAAT BÖLÜM Rt-A/B Sh-A/B
1 BUYUK YALAN [NET] Serials Turkish ATV 23 Eylül 2005 Cuma 20:01 1 7.40 26.10
2 HAYAT BILGISI [NET] Serials Turkish SHOW 23 Eylül 2005 Cuma 20:07 1 6.80 24.00
3 YABANCI DAMAT [NET] Serials Turkish KAND 23 Eylül 2005 Cuma 20:04 1 6.50 23.20
4 RENKLI HAYATLAR. [NET] Weekly Magazines STAR 23 Eylül 2005 Cuma 22:08 1 5.60 20.40
5 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] Serials Turkish KAND 23 Eylül 2005 Cuma 21:54 1 4.40 16.40
6 ILK GOZ AGRISI [NET] Serials Turkish ATV 23 Eylül 2005 Cuma 21:59 1 3.80 14.80
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast ATV 23 Eylül 2005 Cuma 18:54 1 3.70 20.70
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast SHOW 23 Eylül 2005 Cuma 18:54 1 3.50 18.70

orangina
24-09-05, 13:12
Arkadaşlar maki bundan böyle cuma akşamları hayatbilgisinden hemen sonra yayınlanacakmış.Perşembe günleri maçlardan kurtulmuş oldu. :p :p :D

orangina
24-09-05, 13:14
bu arada bence de muhteşem bir dizi.Görüntüler,mekanlar,ışık herşey çok sıcak. :p

susandelgado
24-09-05, 13:59
bence güzel bir dizi ama rating uğruna kurban edilecek gibi geliyor. daha 2. haftadan gün ve saatinin değişmesi pek iyi haber değil.

sisley
24-09-05, 17:59
günün değişmesi iyi olabilir bence güzel bir dizi,iyi yerleri hak ediyor izlemek isterim umarım kalkmaz yayından ayrıca rakipleri geçekten güçlü bu dizilerin arasında 6. olur ancak öyle görünüoo

tvrehberi
24-09-05, 20:11
bu diziyi de seviyorum ben.saatinin ve gününün değişmesi ii oldu bence-umarım haklıyımdır-yani hayat bilgisinden sonra insanlar kanalı değiştirmezler yani umarım...

ÇAKIL85
24-09-05, 20:16
bu diziyi de seviyorum ben.saatinin ve gününün değişmesi ii oldu bence-umarım haklıyımdır-yani hayat bilgisinden sonra insanlar kanalı değiştirmezler yani umarım...
ama hayat bilgisinden sonrada kanli dügün var o ne olacak?
bir türlü dogru düzgün ayarlaymiyorlar su günleri,sonra reyting almiyor diye pat kaldiriyorlar dizileri,o kadar emek de bosa gidiyor.makiyide söyle bi agiz tadiyla izleyemedik ki,bi bölüm izledik,sonra ikinci bölümün fragmanini gördük, o kadar:(

pinkzone
25-09-05, 12:27
Eften püften rollere çıkan, evli ve şişman bir kadındım Kendime geldim, zayıfladım, bilinçlendim
ttp://www.hurriyetim.com.tr/displayimage/0,,215239,00.jpg

Evet, kendisinden sekiz yaş küçük İsmail Hacıoğlu ile bir buçuk yıldır birlikte. Hayır diyetisyeninin kocasını ‘ayartmadı.’ Şaka maka 10 yıldır hayatımızda. Türkiye üçüncü güzeli seçilmesine rağmen hiç mankenlik yapmadı.

İlk günden itibaren oyuncu olmayı kafasına koydu. İlk altı yıl hesap kitap yapmadan her teklife balıklama atladığı için başarılı olamadı. 2000 yılında Kaan Girgin’le evlendi. Boşandığında 25 yaşındaydı. Ceyda Düvenci (28) son üç yıldır hayatına yeni bir yön vermeye çalışıyor. Gitmediği kurs kalmadı. Şubat ayında Bahçeşehir Üniversitesi’nde oyunculuk yüksek lisansına başlıyor. Son günlerde Show TV’de yayınlanan Maki adlı dizide Müşfik Kenter ve Kadriye Kender’le birlikte oynuyor. Kış sezonunda Gülriz Sururi’nin yazdığı Ayşe operetinde rol alacak. Ceyda Düvenci kendini ilk defa bu kadar samimi anlatıyor.

Siz bizim hayatımıza nasıl girdiniz?

- Herhalde güzellik yarışmasıyla... 1997 yılında Star’ın güzellik yarışmasında üçüncü oldum, o zaman meşhur oldum. Halbuki oyunculuğa 1995 yılında başladım.

Nasıl oyuncu oldunuz peki?

- Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni kazandığım yıldı. Okuduğum bölümden hiç memnun değildim. Bir gün gazetede ‘Yeni yüzler aranıyor’ diye bir ilan gördüm, başvurdum. Kanal 6’da Kandemir Konduk’un bir dizisi ile oyunculuğa başladım.

Madem oyuncu olmayı başarmıştınız neden güzellik yarışmasına katıldınız?

- Kendimi göstermek için. Küçük kanallarda yayınlanan reytingsiz dizilerde eften püften karakterleri canlandırmaktan bıkmıştım. ‘Sesimi nasıl duyurabilirim, nasıl büyük bir kanala transfer olabilirim’ diye düşündüm ve güzellik yarışmasının iyi bir yol olabileceğine karar verdim. Oldu da. Üçüncü olduktan sonra, Star’a transfer olup ‘Sabah Şekerleri’ni sunmaya başladım. O yıllarda sabah şekeri olmak, sokaktaki insanın seni tanıması anlamına geliyordu. Üç beş ay sonra da Star’da yayınlanan Köstebek adlı diziye transfer oldum.

Bay Pardon yani Kaan Girgin’le ne zaman evlendiniz?

- En popüler zamanımda. 2000 yılında.

Evlilikten sonra popülaritenizi yitirmenizi neye bağlıyorsunuz?

- Mesleki bilinçsizliğime. İçinde yer aldığım projelerin kalitesini hiç sorgulamadım. Hangi kanal, senaryo ne, altyapı nasıl, oyuncular kim gibi soruları hiç sormadım. Altı senem böyle heba oldu diyebilirim. Ben bilinçlendiğimde, bu iş böyle olmaz dediğimde ise atı alan çoktan Üsküdar’ı geçmişti. Şöyle avunuyorum. Çok tecrübem oldu, çok set gördüm, birbirinden farklı karakterler canlandırdım.

Evlilik süresince çalıştınız mı?

- Dikkat Bebek Var ve Böyle mi Olacaktı dizileri devam ediyordu. Bir taraftan yemek programı yapıyordum.

Ben evimin kadını olayım, turşu kurayım havasına girmediniz yani?

- Hiç girmedim ama hep böyle gösterildi. Galiba ses getirmeyen işlerde yer aldığım için herkes beni ‘evimin kadını’ zannetti. Çok para istemez, her işi kabul eden bir tarzım vardı. Kimseyi zorlamazdım. İş var dedikleri zaman giderdim.

Bu işin böyle yapılamayacağını ne zaman anladınız?

- Boşanır boşanmaz. 25 yaşındaydım, kariyerimin altıncı senesiydi. Ceyda Düvenci isminin altını doldurabileceğim pek fazla bir şey yoktu. Evlilik süresince çok kilo almıştım. Herkesin genç bir kız olarak bildiği ben, birden evli ve 75 kilo bir kadın olmuştum. Kendimi ifade edemiyordum. 25 yaşımdan sonra hayata sıfırdan başladım. Kilo vererek işe koyuldum. 6 ayda zayıfladım. Kendimi donatabilmenin yollarını aradım. Hemen workshoplara başladım. Üniversiteyi bitirdim, İtalyanca kurslarına gitmeye başladım. Bilgi Üniversitesi’nde ‘film okumak’ diye bir atölye buldum. Bütün yönetmenlerin filmlerini, siyah beyazlardan günümüze kadar izleyip, tartıştık. Film festivallerine gitmeye başladım. Her festival en az 45 tane film izleyeceğim diye kendime bir hedef belirledim. Fotoğraf kurslarına gittim. Kendime analog makine aldım, siyah beyaz fotoğraflar çekip, karanlık odada basmaya başladım. Dizileri kabul ederken ince eleyip sık dokuyorum. Zalim dizisi benim hayatımda dönüm noktasıdır. Ardından Kasırga İnsanları ve Sil Baştan geldi. Bu sezon da Maki adlı bir dizi yapıyoruz. Hepsi birbirinden kaliteli yapımlar.

Sinema filmi?

- Benim ilk sinema filmim ‘Herşey Çok Güzel Olacak’. En umutsuzluğa kapıldığım anlarda beni heyecanlandıran bir filmdir o. Kendi kendime ‘Bak senin ilk sinema filminin adı her şey çok güzel olacak, demek ki her şey çok güzel olacak’ derim. Sonra Abdülhamid Düşerken’de konuk oyuncu olarak oynadım. Son filmim ise Hoşgeldin Hayat. Film olarak başarılı olamadı ama ben oradaki rolümle Altın Portakal’da en iyi kadın oyuncu ödülüne aday gösterildim.

Oyunculuk size nasıl bir tatmin veriyor? Bu sizin hayatınızın işi mi?

- Bilinçlenme dönemimde bunu çok düşündüm. Oyunculuk yapamazsam hayatım kararır diye düşünüyorum. Garip bir tat alıyorum. Herkesin sizi mesleğinizi seyretmesi tebrik ve takdir etmesi çok güzel ve alışkanlık yapıyor. Ben bu işten vazgeçmeyeceğim.

HAYIR DİYETİSYENİMİN EŞİYLE HİÇBİR İLİŞKİM OLMADI

Bir sabah uyandınız ve gazetede ‘Ceyda diyetisyeninin (Taylan Kümeli) kocasını elinden aldı’ diye bir haber okudunuz. Bana o an neler hissettiğinizi anlatır mısınız?

- Önce anlamadım. Uyku sersemiydim yanlış okudum zannettim. Tekrar, tekrar, tekrar okudum. Bana hiçbir şey sormadıkları için çok sinirlendim. Sonra öğle saatlerinde ‘Vay be bir insanın hayatı, yalan bir haberle nasıl altüst oluyormuş’ diye hayıflandım.

Haberden sonra hayatınızda neler değişti?

- Mahkemelik oldum, hayatımda ilk defa birilerine dava açtım. Gazetelerde haberin yalan olduğuna dair tekzip yayınlattık. Ama ben asıl darbeyi haberin kaynağını öğrenince aldım.

Kimmiş haberin kaynağı?

- Dostum dediğim insan, diyetisyenimin ta kendisi. Bu hayatta öyle kolay kolay kimseye dostum demeyeceksin. Bana bunu neden yaptığını hiç bilmiyorum. Bu iş mahkemede sorgulanacak.

Haberi gördüğünüzde telefon açıp, sormadınız mı?

- Haberin çıktığı gün bütün gün konuştuk. ‘Bu haber yalan, sen sakin ol ben hallediyorum’ dedi bana. Zaten şaşkınlığım o noktadan sonra başladı. Çünkü herkes birdenbire ortadan kayboldu. Bundan sonra kimse dostum olmasın, kimsenin dostu olmayayım.

Eşi sizden özür diledi mi?

- Diledi tabii. Ama olan bana oldu. Herkes hayatına devam ediyor: O birliktelik sürüyor bildiğim kadarıyla. Ben tez zamanda kanuni süreç tamamlansın ve huzura ereyim istiyorum.

İSMAİL İÇİN CEYDA DÜVENCİ’NİN GENÇ SEVGİLİSİ DİYE YAZILINCA ONDAN ÖNCE BEN ÜZÜLÜYORUM

Bir gün biri size gelip ‘Ceyda sen kendinden sekiz yaş küçük biriyle birlikte olacaksın’ deseydi, tepkiniz ne olurdu?

- ‘Saçmalama’ derdim. Aklımın ucundan bile geçmezdi böyle bir şey. Asla planlamadım. Ama oldu. Ve bana çok iyi geldi. Bir buçuk senedir aşığım.

pinkzone
25-09-05, 12:27
Nasıl tanıştınız?

- Güneyde bir otel açılışında tanıştık. Oyuncuları davet etmişlerdi. O, arkadaş grubuyla geldi, ben tek başımaydım. Bizimkisi ilk görüşte aşk. Çok mutluyum ve yanlış bir şey yaptığıma inanmıyorum. İkimiz de bekardık, ikimiz de yalnızdık ve birbirimize aşık olduk.

Şu ilk görüşte aşkı biraz açabilir miyiz?

- Uçaktan indikten sonra tanıştırıldık. Valizleri almıştık, çıkışa doğru yürüdüğümüz anda biri Ceyda-İsmail, İsmail-Ceyda dedi. Gözü gözüme değdiğinde aşık olduğumu hissettim. Tatili sürekli yan yana geçirdik. İki gün sonra açıldık birbirimize. İstanbul’a döndüğümüzde sevgiliydik.

Aranızdaki sekiz yaşlık fark size neler düşündürüyor?

- Hiç! Aramızda bir fark yok bizim. Bir gün bile hissetmedim bunu. Gerçekten akıl yaşta değil baştaymış meğer.

Fark hissetmemeniz onun da oyuncu olmasından kaynaklanıyor olabilir mi?

- Yok. Hayata karşı çok donanımlı, kendi ayaklarının üzerinde dimdik duran bir adam vardı karşımda ve bu çok az rastladığım bir erkek türü. Beni bu etkiledi. Hepsinden önemlisi İsmail sevmeyi bilen bir adam. Onun yaşam enerjisi, plansızca programsızca beni sevmesi benim için çok önemli.

Siz mi olgunsunuz, İsmail Hacıoğlu mu?

- Aslına bakarsanız o birçok konuda kendini benden daha iyi tamamlamış biri. Ben onun yanında biraz küçük kalıyorum. Birçok konuda bana doğruyu o gösteriyor. Ve işin komiği her şey onun dediği gibi çıkıyor.

Birbirinize işle ilgili yorum yapıyor musunuz? Eve iş geliyor mu?

-Tabii. Ben oyuncu olan ve inandığım bütün insanlarla konuşurum zaten. İsmail genç yaşında Altın Portakal almış, iyi bir oyuncu. Ona sık sık ‘beni izle, bir şey söyle, eleştir’ diyorum.

‘Ceyda Düvenci’nin genç sevgilisi’ olarak yazılmak sevgilinizi rahatsız ediyor mu?

-Ne gerek var? Ondan önce ben üzülüyorum. Bunu aramızda hiç konuşmadık. Ama bence bu ilişkinin başlığı bu değil.

İlk evliliğinizin size verdiği en önemli hayat dersi neydi?

- Büyüklerin sözünü dinlemek gerektiği. Ben en doğrusunu bilirim demek çok da iyi değilmiş.

Peki evliliğe olan inancınızı kaybettiniz mi?

- Asla. Emekliyordum, ayağa kalkmayı denedim ve düştüm. Ne yani, hayatım boyunca emekleyeyim mi? Tabii ki evleneceğim, yürümeyi tekrar deneyeceğim.

Derler ki oyuncu kadın evlenirse cazibesi biter. Bunu kabul ediyor musunuz? Kariyeriniz için ikinci evliliğinizi erteler misiniz?

- Tabii ki ertelemem. Ben her şeyden önce insanım. Fazladan iki film çevireceğim, sekiz röportaj vereceğim diye aşık olduğum adamla evlenmeyi erteleyemem.

Görme engelliler için CD’ye ya da kasede kitap okumak istiyorum

Annemin gözleri görmüyor. 1981’de ailece trafik kazası geçirdik. Annemin göz sinirleri koptuğu için bir daha göremedi. Ben haftada en az 2-3 saat ona kitap okuyorum. Carpediem Yayınevi’nin TÜYAP kitap fuarında promosyon olarak dağıtacağı CD’ye de kitap okuyacağım. Ama bu işi daha ciddi yapmak, kasede ya da CD’ye klasikleri okumak istiyorum. Ama o kitapların telif hakları beni aşıyor. Bu işi yapmak isteyenler varsa, ücretsiz olarak kitapları okuyacağımı bilsinler. Gönüllüyüm.

http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~227@nvid~635496,00.asp

sihirlisinema
26-09-05, 10:50
maki'yi aslı yılmaz, ceyda düvenci ve müşfik kenter için izliyorum. bakın nasıl da inandırıcı, kalbe dokunan bir oyunculukları var.

ÇAKIL85
26-09-05, 16:41
maki'yi aslı yılmaz, ceyda düvenci ve müşfik kenter için izliyorum. bakın nasıl da inandırıcı, kalbe dokunan bir oyunculukları var.
aslı yılmaz kim?daha öncede çok iyi bir tiyatrocu demistin de merak ettim
:)

sisley
26-09-05, 17:18
ben yeni bölüm reklamını gördüm cuma 21.45 de güzel bir bölüm olacak yine umarım ratinglere de yansır bu.

döndü
27-09-05, 07:26
maki dizisi bir harika gerçekten çok iyi oynuyor melih görgün ama ceyda düvenci ile aşkı ne zaman başlayacak merak ediyorum

sihirlisinema
27-09-05, 09:14
aslı yılmaz kim?daha öncede çok iyi bir tiyatrocu demistin de merak ettim
:)

Aslı Yılmaz dizide Müşfik Kenter'in ortanca kızı rolünde, hani manavın oğlunun platonik aşkı... Sevecen, müşfik, herşeyi çekip çeviren, sıcak ve içten gülüşlü...

Ama ayının ayısı, hıyarın teki bir sevgilisi var...

İstanbul Şehir Tiyatrosu'nda "Suç ve Ceza", "Kral Ölü(şü)yor" ve "Hamlet" oyunlarında izlemiştim; Çok başarılıydı.. Bence tv'ler çok iyi bir oyuncu kazandı... Şu anda mezun olduğu okulda öğretim üyesiymiş... Netten bulduğum bilgileri aşağıya aldım...

ASLI YILMAZ

DOĞUM. 1975, Ankara

EĞİTİM:
Tiyatro: İ.Ü. Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü; 1996 mezunu.
Work-shop: -Science of Action, London, 1998
-National Theatre, "Oklahoma" provalarında (Yön. Trevor Nunn)
gözlemcilik
İngilizce: İnternational Teaching & Training Centre (Bournemouth) 1997; The Instıtute of Hampsted Garden Suburb (Londra); 1997-98

İŞ DENEYİMİ
Tiyatro Oyunculuğu:
Konservatuvar Öncesi: İst. Devlet Opera ve Balesinde ve İst. Devlet Tiyatrosu'nda
Yaklaşık 45 oyunda çeşitli fol ve figürasyon; 1985-1992
Konservatuvar Dönemi:Birinci derece rol aldığı; "Bir Çift Kanat"(Yön.Yıldız Kenter)
"Vişne Bahçesi" (Yön.Mehmet Birkiye)
"Kaç Baba Kaç" (Yön.Haldun Dormen)
"Bugün Git Yarın Gel" (Yön.Haldun Dormen) ... toplam 7 oyun
1992-1996

Tiyatro Eğitmenliği: Görsel Sanatlar Tiyatro Okulu; (Dev.Kons.Blm:Bşk.Suat Özturna
Yönetimindeki özel konservatuvar); oyunculuk dersleri 1998-1999

TV Oyunculuğu: "Bizim Sınıf" ve "Öncüler Çocuk Kulübü) (TRT İst. TV, 1987-89) adlı
Çocuk ve gençlik dizilerinde birinci derecede rol (toplam 60 bölüm)
TRT de adını hatırlaıyamadığım bir dizide oynadı 2 sene önce, Engin Alkan'la..

Bilmiyorum bana tv'deki en sahici yüzlerden biri gibi geliyor...

sihirlisinema
27-09-05, 16:06
bilgiler için tesekkür ederim sihirli sinema:)

reca ederim..

soru; araştırmayı ve bilgiyi doğuruyor.

paylaşmak güzel.

dıary
01-10-05, 08:26
maki cok güzel bir dizi dun izlemi fırsatı bulup izledim acaba haftaya neler olucak cok merak ediyorum bu kadar güzel bi dizi oldugunu bilseydim daha onceden izlerdim

tvrehberi
01-10-05, 11:53
ben dünkü bölümü tam olarak izleyemedim arkadaşlar mayısla yaman bi daha görüştüler mi tokalşma olayından sonra?görüştülerse nooldu?

first lady
01-10-05, 15:26
bi daha görüşemediler ama yaman bütün akşam bekledi.Mayıs yaman onun teklifini kabuletmedi diye utnanıp gitmedi.galiba yeni bölümde mayıs çocuğun hastalığını anlıycak.

sisley
01-10-05, 17:56
bende çok beğendim dünkü bölümü mayıs anlayacak yamanın hastalığını şarkıyıda yine duyduk derya köroğlu maki için yapmış sanıırm şarkıyı ya da sadece söylüyor söz müzk başkasına ait ama çok güzell merak ediyorum gelecek bölümü.

sisley
01-10-05, 18:23
ama ratinglere baktım da total de 34 a/b de de 25. olmşşş çok kötüü yaaa umarım yükselirr yoksaaa ....

ÇAKIL85
02-10-05, 15:31
ilk bölümünüde izlemistim geçen günde ikinci bölümünü izledim,arada sıkılıp baska kanallara baktim ama genel olarak fena bir dizi degil.llk bölümünü daha çok begenmistim açikçasi..ama 3.bölümü izleyip öyle karar verecegim...melih görgün çok sevimli

döndü
03-10-05, 07:08
arkadaşlar günaydınlarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzz bu arada makinin ikinci bölümünü izledim çok güzeldi ya ama yamana çok üzüldüm :(

sisley
03-10-05, 17:02
bence de çok güzeldi çok beğendim ama ratinglere yansımıyor yaa umarım gelecek bölümler daha iyi rating alır.

dizi_tirya
03-10-05, 17:16
güzel bi dizi ama ben yamanın şu hastalığı tam olarak anlamadım.kemikleri camdan kristal hastası ama dışarı çıkamıyo mu?tam olarak bilen var mı?

sisley
03-10-05, 17:20
güzel bi dizi ama ben yamanın şu hastalığı tam olarak anlamadım.kemikleri camdan kristal hastası ama dışarı çıkamıyo mu?tam olarak bilen var mı?

benim bildiğim kadarıyla dışarı çıkabiliyor ama ani harekette her an kemikleri kırılabilir diye tehlikeli çıkması cam gibi kemikleri var düşün el bile sıkışamıyor ve hap kullanıyor.

dizi_tirya
03-10-05, 18:04
tşk ederim sisley.gerçekten üzücü bi durum...

sihirlisinema
04-10-05, 10:43
kaç tane yedekle çekiyorlar bilmem ama senaryodaki aksaklıkları gidermezlerse, seyirciyi kaçıracaklar...

böyle bir kadroyu yetersiz bir senaryoyla harcamamak gerekiyor...

1. karakterlerin her bölümde "kendileri gibi" (karakter tahlillerindeki gibi) davranmaları gerekir; zaman zaman çok silik kalıyorlar ve dahil olmaları gereken yerde yoklar.

2. aşk filmi yapacağım diye, aşkla ilgili olumlu-olumsuz bütün duyguları ve aksiyonları ilk 3 bölüme boca etmek seyirciyi boğar, boğuyor da...

3. tempo tiyatroda da, böyle iç mekan ağırlıklı dizilerde de çok önemlidir, seyir zevkini ve takip edebilme kapasitesini arttırır. ( dogville filmi tempo konusunda ders niteliğindedir)

haa.. senaryo dinamikleşir, olaylar artar, tretman zenginleşir, show da en az 4-5 hafta aynı gün ve saatte ısrar ederse bu dizi çok da güzel gider.

tvrehberi
04-10-05, 20:04
arkadaşlar bu haftaki bölüm ne zaman yayınlanacak bien var mı?çünkü demin alt yazıda bugün yayınlanacak diye gösterilen Çapkın adlı yeni dizinin cuma günü 22.00de yayınlanacağı yazıyodu.gerçi en az yarım saat geç başlatıyolar ama neyse...acaba maki de mi???

Duton
05-10-05, 21:58
Selam arkadaşlar nihayet mafya harici ve dallas lezzetinde dizilerin haricinde yaşamdan bir şeyler anlatan dizi başladı umarım gerekli ilgiyi görür cumayı iple cekiyorum teşşekkürler SHOW............. :cool: :cool: :cool:

muguet
06-10-05, 13:55
gercekten hangi gün yayinlanacak maki??? dört gözle reklamini verir diye bekliyorum tv karsisinda ama cikmiyo :( capkin diye bi dizi var o saatte, diziyi kaldirmasinlar da.... gerci showtv.net te yayin akisinda maki yaziyo :/
show tv sanki bize (-> bana) inat baska gösterecek reklam bulamiyo dönüp dolasip ayni reklamlar :((( bi de diger dizileri 4-5 gün önceden göstermiyomu... ben de saf saf dakikalarca reklam izliyorum

sisley
06-10-05, 19:22
aslında son ratingler çok iyi değildi ama kaldırmamışlardır umarım makiyi cuma günü çapkın var ve bu hafta yayınlanmamış olacak o zaman korkabilirzz ya ben sevmiştim amaa

muguet
07-10-05, 13:27
arkadaslar showtvnet.com`da yayin akisinda cuma günü 22:00 "maki" yaziyo ama onun yerine "capkin" var; carsamba günü ise "capkin" yaziyo, bence iki dizinin yayinlandigi günleri degis tokus yaptilar... yani öyledir insallah, diziyi kaldirmis olmasinlar da...

tvrehberi
07-10-05, 20:17
yaa çarşambaya mı aldılar ama o gün de yanık koza fln var ayrıca çarşamba günü 3. bölümü yayınlancak bi dizi için çok tehlikeli aşk oyunu var çünkü...iidi cuma günü ama show tv dizilerine bi türlü saat bulamadığı için karambole gidebilir bu güzel dizi de

orangina
10-10-05, 20:14
:mad: hep böyle yapıyorlar,abuksabuk,sürekli aynı şeylerden bahseden,inandırıcılıktan yoksun ya mafya ya sevimsiz mahalle dizileri anlaşılmaz bir şekilde rating alırken uzun zamandır bulamadığımız sıcak,keyifli belli ki her karesi ile uğraşılmış,kaliteli oyuncu ve oyunculukları ile sinema tadında "maki" gibi bir iş durduruluyor.Ben bir seyirci olarak inanın anlamakta zorluk çekiyorum.Tamam belki reyting kaygısı ama 2 bölümde buna karar vermek için çok erken değil mi?umarım bu hatada israrcı olmayıp yeniden yayınlanır.
mesela makinin yerine yayınlanan çapkın çok mu güzel di de 4. oldu?tuhaf tuhaf çok tuhaf :confused: :mad: :(

Duton
10-10-05, 20:25
Arkadaşım sonuna kadar fikirlerine katılıyorum.Maki hakikaten hoş bir diziydi.Yumuşak,hayata dair,hiçbir dizinin benzeri değildi.Umarım tekrardan yayınlanır.

döndü
11-10-05, 11:56
arkadaşlar maki aralık ayında 1. bölümden itibaren tam anlamıyla başlayacakmış duyurulur..... ;)

editor1
11-10-05, 12:29
Ölüyü diriltmenin bir anlamı yok. Bu iş bitmiştir bence geçmiş olsun. Reyting canavarı bir kurban daha aldı kendine.....İleride yayına koyacaklarsa belki bir şansı olabilir....

muguet
11-10-05, 13:52
müjdeeeeeeeeeeeee!!!! bugün show tv "askim benim" de melih görgün vardi ve dizinin aralik ayinda 1. bölümünden itibaren yayina girecegini söyledi. su an 6. bölümünü cekiyolarmis. ya$asinnn

*DerYaLi*
12-10-05, 21:30
COOOOk sevidim!! sanmistim yayindan kaldirildi!! saol yaa :p

first lady
13-10-05, 12:34
yazık oldu diziye ya.ama aralıktada olsa gene izlerim.bari akıllıca bi güne koysalar :(

tvrehberi
13-10-05, 14:23
benim için hiç farketmez ben aralıkta da olsa izlerim gerçi devam etseydi ii olurdu ama zaten show dizilerine bi türlü yer bulamıyo bööle yapsın da bari diziyi kurtarsın.ama yine de aralıkta da başlasa çok süreceğini sanmıyorum.ii ayarlarsa kanal stratejisini belki...

ÇAKIL85
15-10-05, 12:00
arkadaşlar maki aralık ayında 1. bölümden itibaren tam anlamıyla başlayacakmış duyurulur..... ;)
peki niye böyle bir sey yapmislar,simdi yayinlamak varken niye araligi bekliyorlarki?

dıary
15-10-05, 12:04
peki niye böyle bir sey yapmislar,simdi yayinlamak varken niye araligi bekliyorlarki?
su an o kadar cok dizi varki herhalde o yuzden harcamak istemediler bu kadarg güzel bi projeyi

GüZYanGInI
15-10-05, 12:08
müjdeeeeeeeeeeeee!!!! bugün show tv "askim benim" de melih görgün vardi ve dizinin aralik ayinda 1. bölümünden itibaren yayina girecegini söyledi. su an 6. bölümünü cekiyolarmis. ya$asinnn
bence süper bi dizi...konusu falan değişik...aralığı beklicez artık arkadaşlar... belki bu kadar dizi araında harcanmasını istememişlrdir... o kadar dizi varken şuanda

tenedos
14-11-05, 17:22
Maki bence de süper bir diziydi. Ama sanırım şu var ki TRT de yayınlanan dizilere bir haller oluyor ve ratingler çok yükselemiyor. Yoksa ben de epeydir neden sessizce kayboldu bunu da mı harcadılar idye meraktaydım. Aralıkta yeniden başlayacağını duymak çok güzel :)

tvrehberi
02-12-05, 15:06
melih görgün bugün bi programa katıldı tv8de.söylediğine göre dizi ocakta başlayacakmış.yani daha beklememiz gerekiyor...

cemsenturk
03-12-05, 11:25
Maki ilk bölümden itibaren Ocak ayından itibaren tekrar yayınlanmaya başlıyacaktır.Dizinin çekimleri devam etmektedir.

SzARap
24-03-06, 08:18
Maki ilk bölümden itibaren Ocak ayından itibaren tekrar yayınlanmaya başlıyacaktır.Dizinin çekimleri devam etmektedir.

Gerçekten çok güzel bir diziydi ben zevkle izliyordum...ama 3 bölüm yayınlayıp kaldırdılar...şu an tv lerde o kadar saçma diziler varki... bunun gibi güzel yapımları niye kaldırırlar anlamam önce istanbul şahidimdir...sonra güz yangını şimdide bu dizi.....

Maki ilk bölümden itibaren Ocak ayından itibaren verilecek ve dizi çekimleri devam edecek diyorsunuz... şuan martta sonundayız ve diziyle ilgili hiç birşey yok...devamı çekildiğinden eminmisiniz.....

Ceyda ve melih şu an başka dizilerde oynuyorlar.....yani maki........ :img-help:

chaylack
24-03-06, 10:11
dün akşam showtv genel müdürü dizinin yaz aylarında yada yeni yayın döneminde başlıcağını söyledi haberturkte full ekran adlı programda

sisley
24-03-06, 11:14
dün akşam showtv genel müdürü dizinin yaz aylarında yada yeni yayın döneminde başlıcağını söyledi haberturkte full ekran adlı programda

buna sevindim diyebilirm ama Ceyda Düvenci ve Melih Görgün su anda baska dizilerde oynuyor nasıl olacak acaba,belki o projeleri biter Maki'ya baslarlar yada oyuncu değişikliği olursa o zaman eski tad olmaz ki ,Ocak ayında keşke baslasaydı cok beğendiğim bir diziydi.

Cekirgeselin
01-07-06, 23:42
arkadaslar bugun makinin fragmani gördüm sali günü yeni bölümü var bu baslik gündemdeki diziler formuna tasinmali artik .....

SzARap
02-07-06, 23:33
Arkadaşlar bende fragmanı gördüm ve çok sevindim..zira bu dizinin 2 bölüm yayınlanıp yayından kalkmasına çok üzülmüştüm..

Fragmandan analdığın kadarıyla ara verilmemiş gibi devam ediyor.. yani zaman atlaması olmayacak... sanırım yaz dizisi yapacaklar...

Tüm MAKİ sevenlerle....Salı günü Saat 22:00 Show-tv buluşmak üzere......

Sevgili site yöneticilerimiz..artık bu başlığı gündemdekiler bölümüne taşırmısınız.... :img-help:

sevgi86
02-07-06, 23:53
Arkadaşlar bende fragmanı gördüm ve çok sevindim..zira bu dizinin 2 bölüm yayınlanıp yayından kalkmasına çok üzülmüştüm..

Fragmandan analdığın kadarıyla ara verilmemiş gibi devam ediyor.. yani zaman atlaması olmayacak... sanırım yaz dizisi yapacaklar...

Sevgili site yöneticilerimiz..artık bu başlığı gündemdekiler bölümüne taşırmısınız.... :img-help:

sizin adınıza çok sevindim gerçi ben de izlicem bu sefer
umarım bizim dizimiz(esir kalpler) de aynı şansı yakalar

sisley
03-07-06, 00:19

bu habere çok çok çok sevindim ,bir ara gerçekten devam etmeyecek diye düşündüm hatta bitti dedim kendi kendiime ama çok güzel ya
Show tv bırakmadı diziyi ,ben cok sevmiştim Maki'yi.
Evet bu başlığı artık Gündemdeki dizilerde görmek istiyoruz.

sevgi86
03-07-06, 11:02
ben de gördüm fragmanı
bütün yaz devam edecek mi bir fikri-bilgisi olan var mı bu konuda...

sisley
03-07-06, 23:28
Show tv nin sitesinde yayın akışında salı günü 22.00'de maki yok :(
Fragman da bu salı mı yazıyordu ben görmedim henüz fragmanı ama neden
yayın akışında yok ki .

efendi
04-07-06, 00:09
Arkadaşlar bu dizi 13 bölüm tamamı çekilmiş ve Saner AYAR tarafından yazın gösterileceği söylenmişti.

sisley
05-07-06, 20:44
Bende gördüm fragmanı 11 Temmuz Salı 22.30'da
yazıyor ,hem de gösterilmemiş bölümlerden görüntüler vardı.
Merakla bekliyorum

Freddie
06-07-06, 00:14
ya arkadaşlar 3 temmuz 2006 pazartesi günü 01.15de makinin tekrarı verildi mi ya ben kaçırdım lütfen bilen varsa cvp yazsın

"..ozan_goxu.."
06-07-06, 07:41
güzel diziydi..umarım tekrar vazgeçmezler yayına koymaktann..=)))

SzARap
06-07-06, 07:59
Arkadaşlar dün akşam show-tv makinin fragmanını enaza 3-4 kere verdi haftaya 11 temmuz salı günü başlıyor...

Ve dediğim gibi zaman atlaması olmayacak galiba...o zaman dizi geçen sezon 13 bölüm olarak çekildi ama gösterilmedi ve kanal şimdi yaz dizisi olarak yayınlıyor.... yoksa bölümler yeni mi çekiliyor...yani yeniyse tüm kadroyu tekrardan oluşturmak zor olmamışmıdır acaba....

Lütfen bizi artık gündemdeki diziler bölümüne alırmısınız....

pinkzone
06-07-06, 12:52
Dizinin Çekilmiş ama yayınlanmamış bölümü bilmiyoruz..

Eğer yeni çekildiğine karşı bir haber alır almaz.. Gündemdeki Diziler Başlığına Taşınacaktır.

pinkzone
06-07-06, 13:00
Showtv'nin sitesinde Dizi ile ilgili hiç bir bilgi yok.. Diziye dair bir başlıkta yok.. Showtv yayınlamadığı bölümleri yayınlıyor..

CANSEL AŞIĞI
06-07-06, 13:02
evet bende dün izledim ve yeni bölümleri ile diyordu....

Bir_Varmis
07-07-06, 09:11
Arkadaşlar bugün show tv yayın akışında saat 22:40 maki var!!!!!!!!!
Eeeeeeeh artık dizimizi izleye biliriz!!!! Sakın Kaçırmayın diyorum artık...:img-grin2

gzm
08-07-06, 12:29
salı günü yeni bölüm var yazıyor fragmanı gösterdiler melih görgün hayat türküsünde oynuyor bu yaz süresince devam edecek sanırım

first lady
08-07-06, 17:54
maki yenidenmi başladıı????????
eveeeeeeettttt çok sevindim görünce ya 11 temmuz salı yeni bölümü var:img-grin2 .ama devam edermi bilemiyorum bi bilgisi olan varmı yani reytingler iyi olursa yeni bölümler çekilcekmi yoksa sadece çekilmiş olanlar yayınlanıp biticekmi:img-help:

tvrehberi
08-07-06, 18:31
çom uzun zamandır bekliyoduk yeni bölümü.aralıkta tekrar başlayacak dendi,ocakta devam edecek dendi ama bi şekilde temmuzu buldu.neyse artık başlasın da.fragmanını gördüm.güzel bi bölüm olacağa benziyo.

sisley
08-07-06, 19:47
Evet Maki başlığı Gündemdeki Diziler bölümüne de taşınmış sonunda.
Yeni bölüm olduğunu sanmıyorum ,cekilen yayınlamayan bölümler sanırım ama dizi yayından kalktığına göre yayınlanmayan cok bölüm olmaz .
Yoksa bu bölümler yeni mi çekiliyor bunun hakkında bilgi sahibi olsak .
Her neyse yeniden izlemek güzel olacak.

lostsever
10-07-06, 06:52
dizinin yeni bölümü gösterilmeden önce özet bir bölüm yayınlanacakmı? bilen varmı?

elifile
10-07-06, 08:41
Evet yeni bölümü güzel olacak gibi gözüküyor. Umarım beklediğimiz gibi olur. Maki'yi ve kadrosunu özlemiştim.

SzARap
10-07-06, 09:51
dizinin yeni bölümü gösterilmeden önce özet bir bölüm yayınlanacakmı? bilen varmı?

Bu akşam Show-tv yayın akışında gözüküyor....

20:40 Yerli Dizi Sevda Çiçeği
22:40 Yerli Dizi 29-30
00:40 Sinema Maki-Kolaj

lostsever
10-07-06, 09:58
teşekkür ederim szarap ama çok geç bir saat.
anlamıyorum ben bu tv cileri bu saate konurmu hemde kolaj bölüm.
yaz dönemi dogru dürüst bir dizi başlamadı henüz belki bir çok kişi bu özetti yakalasa diziyi izlemeye başlıcak.
üstelik kadrosu da çok güzel. bennu yıldırımlar ı çok beğenirim.

Bir_Varmis
10-07-06, 17:40
Arkadaşlar bugün makinin kolaj bölümü var ve çarşamba günü yeni bölümü

19:30 Haber Show TV Ana Haber
20:30 Spor Spor Sayfası
20:40 Yerli Dizi Sahte Prenses
22:40 Yerli Dizi Maki

SzARap
11-07-06, 07:22
Arkadaşlar bugün makinin kolaj bölümü var ve çarşamba günü yeni bölümü

19:30 Haber Show TV Ana Haber
20:30 Spor Spor Sayfası
20:40 Yerli Dizi Sahte Prenses
22:40 Yerli Dizi Maki

Evet arkadaşım daha önce salı günü yayınlayacaklarının reklamını yapmışlardı...ama salı günü maç var..bu yüzden çarşambaya aldılar... aslında başka bir gün hemen haber sonrası kuşakta yayınlasalar daha iyi olurdu ama neyse bunada şükür bu kadar aydan sonra diziyi tekrar koydukları için yaniiiiiiiiii......

Umarım ellerinden çekilmiş bölümleri verip abuk sabuk bir yerde bitirmezler... İnşallah devam eder ve mutlu bir son ile biter...

tvrehberi
11-07-06, 10:31
dün akşam üşenmedim oturdum ve kolaj bölümünü izledim.ii ki izlemişim çünkü bi kez daha ne kadar güzel bi dizi olduğunu hatırladım.ne güzel bugün yayınlanacak diye bekliyodum ama yarına kaldı.umarım kanalın elindeki bölümler gerçek bi finalle bitiyodur.napalım yarını bekşlicez.bu arada pazar günü maki restoranının önünden geçtim.boş duruyodu gibi geldi bana.

sisley
11-07-06, 14:23
Çarşamba'ya alınmış demek olsun izleyelimde.
tvrehberi bence su anda cekim yoktur yani cekilen ama yayınlanmayan bölümler veriliyor gibi geldi bana ,o yüzden cekim olmaz .
Tam da emin değilim tabii .

_BeRFiN_
11-07-06, 17:19
geçen sene 2 bölüm yayınlamışlardı bence çok güzel bi dziydi neden yayından kaldırdılar anlamadım neyse artık yarından itibaren izlemeye yeniden başlıycam umarım bl reytingli i dizi olur bencede eski bölümleri yani önceden çekilmiş bölümleri yayınlıyolar

tvrehberi
11-07-06, 18:43
Çarşamba'ya alınmış demek olsun izleyelimde.
tvrehberi bence su anda cekim yoktur yani cekilen ama yayınlanmayan bölümler veriliyor gibi geldi bana ,o yüzden cekim olmaz .
Tam da emin değilim tabii .
eskiden çekilmiş bölümlerin yayınlandığını biliorum zaten.ben sadece televizyonda mekan çok güzel görünüdüğü için normalde de iş yapıodur diye düşünmüştüm.ama kapalıydı.onu belirtnmek istemiştim...

sisley
11-07-06, 18:47
eskiden çekilmiş bölümlerin yayınlandığını biliorum zaten.ben sadece televizyonda mekan çok güzel görünüdüğü için normalde de iş yapıodur diye düşünmüştüm.ama kapalıydı.onu belirtnmek istemiştim...

anladım ,demek kapalıydı :( bende normalde de iş yapacağını düşünüyordum aslında eski bölümlerden hatırladığım kadarıyla cok hoş bir yerdi.

CANSEL AŞIĞI
12-07-06, 12:40
geçen yıl aniden kaldırılmasını anlamamıştım neyse en azından geçde olsa tekrar devam edecek gerçekten güzel dizi ceyda düvenci yi sevmesemde dizi güzeldi hakkını yememek lazım bence bugün show tv nin gecesi çünküiki güzel dizi peşpeşe..

sisley
12-07-06, 16:12
Evet Maki geri döndü ekranlara kaç bölüm süreceğini bilemiyoruz net bir bilgi gelmedi zaten show tv sadece tekrarını veriyor ne reklam yapıyor ne de sitesinde bilgi veriyor.
Ayrıca müziğini ilk günden beri çok beğendim ben Yeni Türkü söylüyor.
Ama bende yok.

Cekirgeselin
12-07-06, 22:36
ya showtv de veriyorlar mi ´makiyi showtürk vermiyor yine o komik yarismalardan biri var yeter artik ya niye biz gurbetciler böyle sacma programlara bakmak zorunda kaliyoruz normal showtv cekmiyor bizde atv de kanald de cekmiyor hep avrupa yayinlar cekiyor maki showtürk de bugun yok yayin akisina baktim sevda cicegi nin tekrarini vereceklerine makiyi verebilirlerdi ...........

sisley
12-07-06, 23:00
Çok çok güzel bir bölümdü .
Ben çok özlemişim Maki'yi izlemeyi gerçekten.
Yaman,Mayıs.. Yaman'ın ailesi,Maki oyuncular ,dizinin dili
cok sade ama cok hoş anlatımı var bence ince detayları var .
Yavaş yavaş ,güzelce ilerliyor konular umuyorum tüm yaz veriliri diyeceğim ama malesef o kadar cok bölüm çekememişlerdir diye düşüünüyorum :(
Bu bölümde Mayıs ve arkadaşının lokanta daki sahneleri güzeldi.
Yaman ve Mayıs'ın masal üzerinde Mayıs'ın ilişkisini ve kendilerini konusmalarını
çok beğendim ben ,bu diziyi seviyorum ya..
Su anda yayınlanmamış bölümler coktur diye ummaktan başka bir şey yapamıyorum.

joshandme
12-07-06, 23:54
ben maki kış sezonun da yındayken izleyememiştim ..geçen verilen kolaj bölümü izledim .. daha çook bölüm yanınlandı sanmıştım ama 2 tane yayınlanmış ve 3. bölümü yeni izledik .. evt .. çook güzel anlatımı olan bi dizi ... umarım yaz boyunca dvm eder reytingler ii olursa yeni bölüm bile çekebilirler yaa.dimi

sisley
13-07-06, 00:21
joshandme bende cok isterim yeni bölüm çekmelerini
cok seviyorum bu diziyi cünkü show tv kışın pek şans vermemişti
şimdi verse bari.
Konusuda klasik konu değil bence Kristal Hastalığının aşk ile
birlikte işlenmesi cok hoş bence.
Yaman'a biri değicek diye bence cok korktum bu bölüm.
Zaten Mayıs da anladı ve araştırmaya başladı en azından artık biliyor.

Bir_Varmis
13-07-06, 09:31
Arkadaslar ben avrupada hollandada oturuyorum ama bizde casema adli ayni digiturk gibi birsey var ve show tv'ye bakabiliyoruz. Ama o baska arkadaslarima da uzuluyorum izleyemedikleri icin. Ama size iyi bir haberim var www.showtvnet.com 'da canli yayinlarda show tv'yi izleyebilirziniz ama net gorumuyor soyleyeyim. Ama bu 3 Bolumu cok guzeldi o mayisin o utanma halleri falan insallah dizi devam eder.....:img-grin2

SzARap
13-07-06, 10:16
Arkadaşlar dün akşam nihayet Makinin yeni bölümünü izleyebildik.. Bence aile dizisi olarak çok güzel bir diziydi Show-tv salak salak yapımları uzatıp bitirmemekte direttiği düşünülürse böyle bir diziyi 2 bölüm yayınlayıp nasıl yayından kaldırdığını hala anlayabilmiş değilim... Umarım ellerinde daha yayınlanmamış bir sürü bölüm vardır..ve bu bölümler mutlu son ile biter....yani ben hastalığına rağmen yaman ve nisan aşkını ekranlarda görmek isterim.. özellikle bu hastalık nedeniyle insanlarla el bile sıkışamayan yamanın aşık olduğu nisana nasıl dokunacağını yada nisanın ona nasıl dokunup ona sevgisini göstereceğini bilmek isterim...:love05: :love05: :love05:

SzARap
13-07-06, 10:16
Dün akşam Maki’de benim çok beğenerek izlediğim Hayat Türküsünün birçok elemanını orda görmek ayrı bir zevki... Komutan yusufu.... sonra sevcanı.. ( tabi köylü kıyafeti olmadan biraz zor tanıdım... ) ayrıca cemalin annesini.... ( ki daha sonra bir demet tiyatroda oynayan mahallenin meraklısı olduğunu da fark edince çok şaşırdım...) ilginçti.... Bakalım başka oyuncularda gözükecekmi....

tvrehberi
13-07-06, 11:12
çok güzel bir bölümdü.gerçi ben mayısın hastalığı bu kadar çabuk fark etmesini istemiyordum ama oldu işte.yamanın ailesinin onu korumak için verdiği mücadelede gözlerim yaşardı ya.o bardak kırıldığında walla benim de kalbim çarptı.ezgi ile garson çocuğun ilişkileri çok tatlı yaa...

sisley
13-07-06, 11:15
Total

45 MAKI [NET] SHOW 1,40 6,70

A/B

28 MAKI [NET] SHOW 1,70 8,00

çok düşük ratingle ya ,neden izlenmiyor bu dizi :( umarım yine kalkmaz yayından

tvrehberi
13-07-06, 11:22
ayy evet ya.reytingler gerçekten feci.neyse umudumuzu kaybetmeyelim.zaten çekilmiş bölümleri yayınlıyolar.en kötü şartlarda akşam prime-time kuşağından kaldırıp öğle saatine fln koyarlar heralde;diğ mi??kötü düşünmek istemiyorum yaa:(

sisley
13-07-06, 11:35
Bende kötü düşünmek istemiyorum inş öyle olur gece 1'e bile koysalar razıyım of :(
Dünkü bölümden sona bir daha kalkarsa yayından cok üzülürüm, çünkü çok güzeldi.

fenerli_kiz
13-07-06, 14:15
Total

45 MAKI [NET] SHOW 1,40 6,70

A/B

28 MAKI [NET] SHOW 1,70 8,00

çok düşük ratingle ya ,neden izlenmiyor bu dizi :( umarım yine kalkmaz yayından
ya ben izleyecektim ama ben avrupadan oldugum icin sadece showtürk var..
ordada sevda cicegi basladi..
baya üzüldüm..
Ama yeni bölümüydü bu bölüm..
Yoksa hatrilatmak icin eski bölümlerden miydi??

hoppala20
13-07-06, 14:26
ya ben izleyecektim ama ben avrupadan oldugum icin sadece showtürk var..
ordada sevda cicegi basladi..
baya üzüldüm..
Ama yeni bölümüydü bu bölüm.
Yoksa hatrilatmak icin eski bölümlerden miydi??

yeni bölümdü canım. ama bende sonuna kadar izleyemedim sonunda ne oldu biri anlatabilir mi acaba?

sisley
13-07-06, 14:39
yeni bölümdü canım. ama bende sonuna kadar izleyemedim sonunda ne oldu biri anlatabilir mi acaba?

sonunda mayıs kütüphane de araştırma yapıyordu ,kristal hastalığı hakkında
onu gösterdi öyle bitti .Yani Mayıs anladı Yaman'ın hasta olduğunu.

first lady
13-07-06, 15:13
ben bu diziyi başından beri çok seviyorum ilk kaldırdıklarında çok üzülmüştüm.dün yine harikaydı oyuncular,konu,çekimler inşallah devam eder ya.dün hop oturup hop kalktım yamana bişe olucak diye.babamda bilmiyoya ne hastalığı var diyoki kızım çocuğun gözlerimi görmüyo:img-haha:

sisley
13-07-06, 16:17
Bende cok korktum bir şey olacak diye Yaman'a ,herkes korktu ,gerildi herkes.
Bana da yansıdı valla :)

showtv nin sitesinden bir kaç foto

http://www.showtvnet.com/dizi/images/maki/03_a.jpg (http://www.showtvnet.com/dizi/images/maki/03_a.jpg) http://www.showtvnet.com/dizi/images/maki/02_a.jpg

http://www.showtvnet.com/dizi/images/maki/03_b.jpg (http://www.showtvnet.com/dizi/images/maki/03_b.jpg) http://www.showtvnet.com/dizi/images/maki/02_b.jpg http://www.showtvnet.com/dizi/images/maki/02_d.jpg

http://www.showtvnet.com/dizi/images/maki/03_c.jpg (http://www.showtvnet.com/dizi/images/maki/03_c.jpg) http://www.showtvnet.com/dizi/images/maki/02_c.jpg

http://www.showtvnet.com/dizi/images/maki/top.jpg (http://www.showtvnet.com/dizi/images/maki/top.jpg)

tvhastasi
13-07-06, 21:28
Dizinin tekrardan baslamasina cok sevindim. Dilerim diziye yeniden yayindan kaldirmaya kalkmazlar. Hayat Turkusundeki bircok oyuncuyu sehirli karakterlerle izlemek gercekten guzel. Birde su asagidaki cocuk daha once baska bir dizide oynamismiydi? Yuzu cok tanidik geldi.

http://i9.photobucket.com/albums/a67/tvhastasi/maki/2.jpg

meltem_keremcem
13-07-06, 23:02
ben bu diziyi iki bölmüdür izliyorum gerçekten çok güzel bir dizi artık hep izlemeye başlıcam demek yamanda kristal hastalığı var ben bunu önceden bilmiyordum geçen haftaki bölümde öğrendim önceden izlemediğim içi neyse oyuncular süper melih görgün çok baaşrılı oynamış

sisley
13-07-06, 23:39
Evet ya bu diziyi herkes izlesin istiyorum rating artsın yayından kalkmasın
şu anda yayınlanan eski bölümler olsa bile :(
İstanbul Şahidimidir içinde böyle olsun istemiştim ama olmadı.
Neyse Maki'yi cok seviyorum ben ,merakla bekliyorum gelecek bölümüde.

baho8282
15-07-06, 05:55
dizinin müzikleri yeni türküye yakışır kalitede olmuş. Hele o dizi başlarken çalan sarkı çok güzel dizi yeni olduğu için çok aradım bulamadım sarkısını.Bulabilen varsa yada elinde olan bana ulaştırabilirse çok sevinirim.

sisley
15-07-06, 15:24
Bende cok aradım jenerik şarkısını ama yok
kendim çekmeye çalışacağım artık.
Çok güzel sözleride ,müzik de
"Hayallere Dokunamazsın..."

gzm
15-07-06, 22:01
diziyi gecen sene izlememistim ama gecen hafta ilk bölümünü izleyince cok begendim ayrıca bu tür hastalıgı insanlara tanıtmalarıda cok iyi olmus hem aile hem mahalle dizisi olmus melih görgün ahyat türküsünde oynadıgı icin sanırım bu dizi yaz dizisi olacak ve kısa sürecek

sisley
15-07-06, 22:25
Evet gzm geçen sene cekilen ve yayınlanmayan bölümler yayınlanıyor
yaz sonuna kalmadan biter, benim isteğim tüm bölümleri gösterseler keşke
cünkü ratingler yine cok yüksek değil malesef :(

-özgü_namal-
15-07-06, 22:36
güzel bi dizi neden tutmadı anlamıyorum çok kaliteli oyuncular var dizide gerçekten güzel bi dizi ben severek izliyorum.

forever_bim
15-07-06, 23:04
Değerli Üyelerimiz

Tek cümlelik mesajlarınız silinmiştir.

forever_bim
BÖLÜM SORUMLUSU

sisley
16-07-06, 01:55
Zaten cok az foto var Maki'den ,bulabildiğimden bir tane daha

http://www.diziler.com/show_380x175/maki.jpg

deniz yıldızı
16-07-06, 09:49
cok sevindim diinin tekrar baslamasına cekim alanları aynı yerlermi olacak peki

DarkBoY__
16-07-06, 09:51
Bence çok güzel bir dizi............

sisley
16-07-06, 10:45
cok sevindim diinin tekrar baslamasına cekim alanları aynı yerlermi olacak peki

malesef :( dizinin geçen sene çekilen ama yayınlanmayan bölümlerini izliyoruz
şu anda yani çekim yok şu anda o alanlarda.

Bir_Varmis
16-07-06, 11:31
Arkadaşlar malesef show tv makiyi bu hafta yayınlayamayacak. Yani raiyting uğuruna bu güzel diziyi harcadılar!

tvrehberi
16-07-06, 11:33
yeni bölüm yok mu çarşamba günü?neden?yoksa kaldırdılar mı?ama zaten çekilmiş bir diziydi.neden ellerindeki bölümleri de bizden esirgiyorlar anlamıyorum....

sisley
16-07-06, 11:40
Arkadaşlar malesef show tv makiyi bu hafta yayınlayamayacak. Yani raiyting uğuruna bu güzel diziyi harcadılar!

ya olamaz off yaa :img-sorry neden yayınlanmıyor zaten ellerinde bölümler
bıraksınlarda izleyeyim şu güzel diziyi .

-özgü_namal-
16-07-06, 11:44

ya inanmıyorum ya neden böyle yapıyorlarki reyting herşey demek değil.bi kere o diziye emek harcayan çok insan var müşfik kenter gibi usta bir tiyatrocuya haksızlık yapılıyor.tabi biz izleyenlere:icon_evil :icon_evil :icon_evil

yakından_kumada
16-07-06, 11:51
melih görgün izlenmeye deger bence.......

Freddie
17-07-06, 13:15
arkadaşlar bu hafta maki yok çünkü çatkapı var yaşasın!

Freddie
17-07-06, 13:55
arkadaşlar makinin yayınlanmaması normal üzülerek sölüyorum ki dizimiz tümde 28. ab'de 45. olmuş bu arada ab ve tüm arasında ne fark var bilen bana açıklayabilir mi

Bir_Varmis
17-07-06, 14:21
Neden seviniyorsun ki..?:icon_evil Ben çok üzülüyorum:img-sorry bu diziyi ben 1 seneden beri bekliyorum ve yine kaldırıyorlar. Neden hep en çok sevdiğim dizileri kaldırıyorlar ki?

sisley
17-07-06, 17:00
Bu çarşamba Maki yok :( ömce cat kapı sonra sahte prenses
var yayın akışında yine kaldırmışlar bari son bölümleri
izleyebilseydik.Bir bölüm yayınlayıp kaldırmak olur mu ? :(
Çok seviyordum ben bu diziye ya offf

Bir_Varmis
17-07-06, 18:22
Evet bende çok seviyorum ama geniden kaldırıyorlar yaa bu kadar da olmaz neden show tv'ye vermişler ki sanki başka kanal yoktu ...:img-sorry

halukpiyeskolik
17-07-06, 18:30
Dizinin tekrardan baslamasina cok sevindim. Dilerim diziye yeniden yayindan kaldirmaya kalkmazlar. Hayat Turkusundeki bircok oyuncuyu sehirli karakterlerle izlemek gercekten guzel. Birde su asagidaki cocuk daha once baska bir dizide oynamismiydi? Yuzu cok tanidik geldi.

http://i9.photobucket.com/albums/a67/tvhastasi/maki/2.jpg

biraz geç oldu ama ben cvp veriyim.bu oyuncunun adı umut temizaş.daha önce kampüsistan da da oynadı belkide ordan tanıyorsundur.
http://www.myehost.de/resim/images/Z4j57421.gif

SzARap
18-07-06, 10:20
Arkadaşlar içinizden show-tv arayanınız varmı ????????????

Yani Makiyi sadece 1 bölüm yayınlamak içinmi bizi heyecanlandılar... ellerinde çekilmiş topu topu 3 bölüm mü vardı... zaten ilk ikisini biliyoruz.. tek bölüm içinmi bu kadar bekledik biz....

Lütfen Maki hakkında bilgisi olan cevap yazsın..bu dizi toplam kaç bölüm çekildi...Show-tv elinde ne kadar var ve ne zaman yayınlamayı düşünüyor...:img-help: :img-help: :img-help:

sisley
18-07-06, 11:23
Ben aramadım ama ellerinde sadece 3 bölüm olduğunu tahmin etmiyorum
daha cok vardır ,yayınlamaya basladılar ama ratingler yine düşük gelince bıraktılar sanırım.Ne var yayınlasalar...
Show Tv'nin sitesinde öneri ve istek bölümü var aşağıdaki linkte

http://www.showtvnet.com/yardim/index.asp?KID=4&ID=1

diziyi merak eden herkes mesaj atarsa belki cevap veririler.
Ben su ana kadar attım mesaj ama cevap yok.

Freddie
18-07-06, 11:35
Arkadaşlar içinizden show-tv arayanınız varmı ????????????

Yani Makiyi sadece 1 bölüm yayınlamak içinmi bizi heyecanlandılar... ellerinde çekilmiş topu topu 3 bölüm mü vardı... zaten ilk ikisini biliyoruz.. tek bölüm içinmi bu kadar bekledik biz....

Lütfen Maki hakkında bilgisi olan cevap yazsın..bu dizi toplam kaç bölüm çekildi...Show-tv elinde ne kadar var ve ne zaman yayınlamayı düşünüyor...:img-help: :img-help: :img-help:

arkadaşlar diğer üyelerden duydum bu dizi 2005 eylülde kaldırıldıktan sonra 2006 ocak sezonunda vermek amacıyla çekimleri devam etmiş ve 13 bölüm çekilmiş ama sonra da 2006 yazına ertelediler şuan ellerinde toplam 13 bölüm var ve kaldırsalar bile kalan bölümleri ellerinde bırakmazlar, yeni bölüm olarak vermeseler bile öğlen tekrarlarda verirler çünkü show tv şimdiye kadar kaldırdığı dizilerin hepsinin kalan bölümlerini tekrarlarda vermiştir onun için yeni veya tekrar eninde sonunda verilir

sisley
18-07-06, 11:39
13 bölüm mü ?
13 bölüm ne güzel ya daha 3 bölümünü izledik ve 10 bölüm var kalan umarım yayınlarlar.Gece Gündüz sabah ne zaman olursa olsun ben izlerim .

-özgü_namal-
18-07-06, 12:03
13 bölüm mü ?
13 bölüm ne güzel ya daha 3 bölümünü izledik ve 10 bölüm var kalan umarım yayınlarlar.Gece Gündüz sabah ne zaman olursa olsun ben izlerim .

bende günü saati hiç önemli değil 10 bölüm daha izliycez ne kadar güzel çok sevindim buna:cheer: :cheer:

gzm
19-07-06, 14:52
bende görmedim fragmanı bugün baktım cat kapı var su diziyide bitiremediler diznin öyle reklamını yaptılarki sanki yeni baslıyo devamı olacak

eger 13 bölümse cok iyi oldu show tv yayınlar eger elinde bölüm varsa ben bu diziyi sevdim gecen sene hic bakmamıstım

Freddie
19-07-06, 15:26
bende görmedim fragmanı bugün baktım cat kapı var su diziyide bitiremediler diznin öyle reklamını yaptılarki sanki yeni baslıyo devamı olacak

eger 13 bölümse cok iyi oldu show tv yayınlar eger elinde bölüm varsa ben bu diziyi sevdim gecen sene hic bakmamıstım

makiye ben de bu sene başladım ve sevdim ama çatkapıyı hiçbir diziye değişmem ve lütfen sen de diziyle ilgili öyle deme

SzARap
20-07-06, 07:11
arkadaşlar diğer üyelerden duydum bu dizi 2005 eylülde kaldırıldıktan sonra 2006 ocak sezonunda vermek amacıyla çekimleri devam etmiş ve 13 bölüm çekilmiş ama sonra da 2006 yazına ertelediler şuan ellerinde toplam 13 bölüm var ve kaldırsalar bile kalan bölümleri ellerinde bırakmazlar, yeni bölüm olarak vermeseler bile öğlen tekrarlarda verirler çünkü show tv şimdiye kadar kaldırdığı dizilerin hepsinin kalan bölümlerini tekrarlarda vermiştir onun için yeni veya tekrar eninde sonunda verilir

Arkadaşım Makinin 13 bölüm olarak çekildiği KESİN Mİ???? nereden duydun..yani biryerlerde resmi bir açıklama yapıldımı...

inşallah 13 bölümdür.. :cheer: :cheer: :cheer: öyle olursa dizinin sonunun mutlu olarak bitme ihtimali daha yüksek..yani 13 bölümde yarıda filan kesilip abuk sabuk bir yerde bitemez.... Show-tv elinde çekilmiş 13 bölüm varsa illaki yayınlar ama şimdi ama daha sonra ama akşam ama gündüz kuşağı illaki yayınlanır...

Freddie
20-07-06, 09:54
ben bunu yine bu sitenin bir üyesinden duydum ''Dizinin 13 bölüm olduğunu ve yaz sezonunda yayınlanacağını hem dizinin yapımcısı hem de melih görgün söledi'' diyor Bu açıklamasını önceki sayflarda görebilrsin Ayrıca 13.bölüm büyük ihtimal hikaye olarak da sondur Çünkü dizi ilk yayından kaldırıldığında çekimler devam etmiş Yani senarist aptal mı da zaten kalkmış bir diziyi yazmaya ve çekmeye devam ediyor bir de hikayeyi ortada bırakıcak Oyüzden o konuda endişeniz olmasın Bence bir iki bölüm daha yayınlanır kalanlar da tekrarda verilir Çünkü son ratingler gerçekten kötüydü

sisley
20-07-06, 12:28
Show Tv'ye attığım mesajlara cevap geldi
ilk önce Maki'nin akıbetini sordum
1. cevap
Maki isimli dizimiz önümüzdeki günlerde yayınlanacaktır

sonra ne zaman yayınlanacağını sordum
2. cevap
Maki isimli dizimizin yayınlanacağı tarih henüz belli değildir.

Yayınlanacak ama tarih belli değil.

-özgü_namal-
20-07-06, 12:40
Show Tv'ye attığım mesajlara cevap geldi
ilk önce Maki'nin akıbetini sordum
1. cevap
Maki isimli dizimiz önümüzdeki günlerde yayınlanacaktır

sonra ne zaman yayınlanacağını sordum
2. cevap
Maki isimli dizimizin yayınlanacağı tarih henüz belli değildir.

Yayınlanacak ama tarih belli değil.

bu habere çok sevindim sonunda yayınlıyorlar umarım bir an önce yayınlarlar

CANSEL AŞIĞI
20-07-06, 17:30
arkadaşlar tama 13 bölüm falan diyorsunuz da niye bu hafta yayınlanmadı gerçekten çocuk oyuncağına çevirdilker diziyi sinir oldum harika bir dizi niye izlenmiyor anlamıyorum ...

sisley
20-07-06, 17:35
Zaten izlense böyle bekliyor olmayacaktık
gerçekten cok güzel bir dizi ama az izleniyor
malesef,bende anlamıyorum.
Şimdi kalan 10 bölümün peşine düştüm
Show Tv'yi rahat bırakmayacağım ben.
Yayınlamaları gerek olmaz böyle.

-özgü_namal-
20-07-06, 17:47
evet ya yayınlasınlar artık bende show tvye mail attım yayınlansın diye.ya ellerindeki 10 bölümü hatıra olsun diyemi çektiler anlamıyorum.neden yayınlamıyorlar.tamam izleyicisi az olabilir ama en azından izleyenlere saygı göstermeleri gerek.:mad72:

Bir_Varmis
21-07-06, 08:56
Arkadaşlar müjdeeeee!!!
Bugün showtv'den cevap aldım:

Sayın Özkan,

Maki isimli dizimiz önümüzdeki günlerde yayınlanacaktır.

Show Tv’yi izlediğiniz için teşekkür ederiz.

SzARap
21-07-06, 11:07
PAZARLAMA VE KURUMSAL İLETİŞİM

TEL:0 212 355 01 01

Sayın Türkoğlu,

yaşasın yakında dizimize kavuşacağız... gerçi ben elinizde kaç bölüm var diyede sordum ama... standar bir yazı yolluyorlar...yinede nekadar insan yollarsa okadar dikkat çeker arkadaşlar hadi hepiniz show-tv sitesine girip dizinin yeniden nezaman başlayacağını sorun..... böylelikle daha çabuk yayına koyabilirler...

ebuşş
21-07-06, 11:11
BU DİZİNİN BAŞLAMASI BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ UMARIM YENİDEN KALDIRILMAZ:img-yes:

sisley
21-07-06, 13:21
Arkadaşlar Bir Varmis ve SzARap
sizlere de cevap gelmesi cok güzel
En azından Maki'yi izleyen ve seven
birileri olduğunu biliyorlar düşük ratainglere
rağmen,mesaj göndermeye devam edelim
sonunda yayınlayacaklar.

Bir_Varmis
21-07-06, 14:48
:img-grin2 Evet bencede öyle biz devamlı mail atarsak belkide anlayacaklar ve yayınlayacaklar onun için hepimiz atmaya devam edelim dizimize kavuşmak için

elifile
22-07-06, 10:25
Bir an önce yeni bölümlerin başlamasını istiyorsak gerçekten daha fazla kişinin mail atması lazım. Umarım yeni bölümler hemen başlar.

gzm
22-07-06, 13:34
umarım yayınlanır maile cevap vermelerine sasırdım demekki gercekten yayınlayacaklar daha önce güz yangını icin mail attıgımızda cevap gelmemisti

tvhastasi
24-07-06, 06:18
Dizinin yayindan kaldirilmayip yayin zamani belli olmamasina rahmen birgun yayinlanacagina cok sevindim. En azindan parti partide olsa diziyi izlecegiz gibi gorunuyor. Bu haberi bize veren arkadaslara tesekkurler.

halukpiyeskolik'e soruma cevap verdigi icin tesekurler.

Yapim sirketinin resmi web sistesindeki resimler:

http://i9.photobucket.com/albums/a67/tvhastasi/maki/maki6.png
http://i9.photobucket.com/albums/a67/tvhastasi/maki/maki2.png
http://i9.photobucket.com/albums/a67/tvhastasi/maki/maki1.png
http://i9.photobucket.com/albums/a67/tvhastasi/maki/maki7.png
http://i9.photobucket.com/albums/a67/tvhastasi/maki/maki3.png
http://i9.photobucket.com/albums/a67/tvhastasi/maki/maki4.png
http://i9.photobucket.com/albums/a67/tvhastasi/maki/maki5.png

sisley
24-07-06, 12:05
tv hastası resimler için çok teşekkürler Maki ile ilgiil resim , video bulmak
gerçekten zor ,yayınlansa çekeceğim ama yayınlamıyor ki kanalda
keşke bölüm videolarını bulma gibi bir şansımız olsa.

Bu arada ben show tv y yine mesaj gönderdim,ne zaman yayınalacak diye.
Yayınlayacağız diyip bırakmak olmaz .

SzARap
27-07-06, 07:18
Arkadaşlar Maki hakkında bilgisi olan varmı dizimiz nezaman yayınlanacak.... :fighting2 :fighting2 :fighting2

SzARap
27-07-06, 07:19
Show-Tv ikinci kez mesaj çekip nezaman yayınlayacaksınız diye sormuştum.. onların cevabı :::::::::::::

Sayın Türkoğlu,

Dizinin hangi gün yayına gireceği belli olmamıştır.

Ben destan döktürmüştüm..onlar 2 satırlık birşey yazmışlar.... :img-sorry

SzARap
27-07-06, 07:21
Lütfen arkadaşlar bu diziyi izleyen ve bu diziyi yine ekranlarda görmek isteyen herkes show-tv sitesine girip dizi hakkında mesaj atabilirmi... yani nekadar çok mesaj giderse o kadar çabuk yayınlama ihtimalleri olur...Lüüüüüüüüüüüüttttttttttttffffffffffeeeeeeee eennnnnnnnnnn :img-help:

sisley
27-07-06, 12:30
Bende attım kaç kez mesaj uzun yazmama rağmen onlar kısacık cevap veriyorlar ,ne zaman yayınlanacağı belli değilmiş.
Yine de devam ediyorum mesaj atmaya Maki'yi seven ve izleyen herkes atarsa
belki işe yarar.

Freddie
27-07-06, 19:16
Maki geliyor

http://www.gunes.com/2005/09/07/resim/m.jpg Egeli bir ailenin anlatıldığı 'Maki' dizisinin tanıtımı davullu zurnalı yapıldı
Show TV, yeni yayın dönemine bomba gibi bir diziyle başlıyor. Ege yemekleri yapan bir restoran olan 'Maki'de canla başla çalışan bir ailenin öyküsünün anlatıldığı 'Maki' adlı dizide herkes kendinden bir şeyler bulacak. Müşfik Kenter, Kadriye Kenter, Ceyda Düvenci ve Melih Görgün'ün başrolü paylaştığı dizinin tanıtımı önceki akşam Ece Meyhane'de yapıldı. Geceye katılan Show TV Genel Müdürü Saner Ayar, 'Bir gün bu dizinin 100. bölümünü de kutlayacağız' dedi. Tarkan Abdullahoğlu
http://www.gunes.com/2005/09/07/magazin/m1.html

bu yorumu şimdi gördüm! Vay canına! 100.bölüm ha! makiyi severim ama çok büyük konuşmuşlar Şahsen ben henüz yayına girmemiş bir dizi için bu kadar büyük konuşmazdım Henüz başlamamış olan bu dizi asmalı konak bile olsa (mesela)

sudecik
28-07-06, 09:34
showdan bana gelen msj:

Sayın Yılmaz,

Freddie
10-08-06, 13:21
heral gene güme gitti bu dizi napalım kalan bölümler de artık showun elinde patlar

gzm
10-08-06, 22:34
bence artık yayınlmazlar gelen mesajlar otomatik sanki bir önceki maillere benziyor bu dizide bitti aslında insanı dinlendiren bir diziydi

-özgü_namal-
10-08-06, 22:37
benimde pek umudum yok yayınlamazlar bence ama keşke yayınlasalar çok güzel bir diziydi severek izliyordum:icon_cry:

Freddie
11-08-06, 00:14
üzülmeyin kesin bişi var o da tekrarlarda verilecek olması tabi tekrarlar nezaman verilir bilmem

Freddie
11-08-06, 11:03
az önce ben de showa mail attım
"maki istiyoruz sakın otomatik mesaj göndermeyin "önümüzdeki günlerde yayına girecektir" diye en azından tekrar olarak falan verin hafta içi hergün ya da haftasonu haber öncesi verin yeter ki yayınlayın"

cevap gelince bildiririm aslında 3.bölüm ratinglerin kötü gelmesinde showun büyük etkisi var tamam yeni bölüm reklamı yeterince verildi ama aradan 1 sene geçmiş Kolaj bölüm de hazırlamışsınız o da güzel de bu kolaj gecenin 1inde mi verilir Daha erken verilse insanlar izler merak eder yeni bölümleri de daha çok izlenirdi

tvrehberi
11-08-06, 12:43
ya evet en azından hafta içi dizilerin özellikle cennet mahallesinin tekrarlarını vereceklerine makiyi yayınlasınlar.böyle başlatıolar sonra içimizde bırakıolar.ii kötü her dizi seyirci buluyo yani...

sisley
11-08-06, 12:44
Ben de az önce tekrar mail attım show tv ye umarım bu kez yayınlancağı tarih belli olur.
Maki Show Tv'nin Sitesinde henüz dizi arşiv bölümüne alınmamış ,en azından bu güzel ,sevindirici... umudumu kaybetmedim ama yaz bitmeden yayınlanırsa iyi olacak yoksa çok zor.

DarkBoY__
13-08-06, 18:53
Kaliteli bir dizi umarım yayından kaldırılmamıştır............

SzARap
18-08-06, 07:13
Arkadaşlar 3.kez show-tv dizi nezaman başlayacak ve elinizde kaç bölüm var diye mail attım...üstelik otomatik mesajlarınızdan biri yollamayın diye ve dün bana gelen mesaj....:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

Sayın Türkoğlu,

Maki isimli dizimiz yayından kaldırılmıştır.

Birde dalga geçer gibi show-tv izlediğim için teşekkür ediyor... yok artık show-tv filan izlemiyorum...önce güz yangını sonra maki.... yaaaaaaaaa nedir bu show-tv kaliteli dizilere yaptığı....

Lütfen arkadaşlar show-tv mail atalım..belki haber öncesi yada gece çok geç bir saate koyabilir diziyi...:img-sorry :img-sorry :img-sorry

tvrehberi
18-08-06, 15:23
kesin bitti yani.aslında öğle saatlerinde yani tutkunum sanayı verdikleri saatte o dizi bittiği için pazartesiden itibaren makiyi yayınlayabilirler.ellerinde bölüm olduğunu biliyoruz çünkü.

sisley
18-08-06, 19:41
Yaa inanmıyorum :( ben hala umutla bekliyordum offf
neden ama ya o kadar oyaladırlar yayınlayacağız diyerek şimdi kaldırıldı diyorlar
Show Tv su yaz günleri verse ne olurdu ,çok üzüldüm ben :(
SzARap illetiğin için teşekkürler.

burcin_kaplan
18-08-06, 20:03
selam arkadaşlar ben showda çok az dizi izlemişimdir izlemediğim bissürü dizyi yayınlıyorlar ama bi maki bide güz yangınını beğenmiştim ikisinide kaldırdılar sağolsunlar ne diyim walla show işini bilmiyor ztn o yüzden az izleniyor..

Freddie
18-08-06, 20:21
ya bence kalkmadı belki de yoğun maillerden kurtulmak için öyle yazmışlardır Yayınladığı dizileri en çok show kaldırıyo bu da showun kalitesiz diziler yaptığını gösteriyo (sözüm çat kapıdan dışarı) Ya hiç af yok Bunları pgün mail attım tabi cvp gelmedi Bundan sonra da kibar olmicam showu aradığım zaman ağzıma geleni sayıcam Ki ben dobrayımndır lafımı sakınmam Zaten hem biz hem de tüm tv camiaı showun ne mal olduğunu biliyor Kanald ve atv showu kendilerine rakip bile görmüyolar!!!

hidalgo
21-08-06, 02:24
bu dizi bitti halen burda showtv yayindan kaldirdi bunu

SzARap
21-08-06, 08:26
Arkadaşlar ben hala inatla show-tv mail atıp turuyorum... hergün bir mail atıyorum.. onların otomatik cevapları varsa benimde otomatik maillerim var..bakalım hergün aynı cevabı vereceklermi...:fighting2

Lütfen maki sevenler sizde Show-tv sitesine girerek sadece 2 dakikanızı alacak bir mail atın...ne kadar çok o kadar iyi...

ece queen
23-08-06, 15:03
umarım diziyi yayınlarlar bende show tv'ye sürekli mail atıyorum arkadaşlar vazgeçmeyelim

Saruhan**Esmer
23-08-06, 18:39
Güzel bir diziydi inşallah tekrarını yayınlarlar...:img-nyam:

SzARap
24-08-06, 09:02
Yaaaaaaaaaa inanamıyorum...yine eski diziler bölümüne konmuşuz...

Gitti güzelim dizi..mağdem yayınlayamacaktın...niye yaz dizisi diye tanıtımı yapıp unuttuğumuz yaramızı kanattın show-Tv eh ben sana ne diyeyim artık.. umarım yeni yayın döneminde hiç bir dizin izlenmez yeterli reyting alamazsında kimse sana reklam vermez emiiiiiii.:icon_evil :icon_evil :icon_evil

paçiii_melos
24-08-06, 10:43
ben bu diziyi birgün canım sıkılıoduu ütü yaparken hiç bişiy yoktu tv de tekrarını seyrediordum ve de o anda o diziye hemen bağlandım bir de o zzamanalar güz yangını vardı ikisine bayılıyordum ama maaölesefe ikiside kalktıı ahh bu show tv gerçekten çok ii dizilerini hep kaldırıyoo son örneği felek ne demekk...

eti_melo
24-08-06, 12:09
ya yeniden başlamıcakmıydı yaa show weriyodu bir ara reklamını yeni bölüöler fln die noldu ki

ece queen
24-08-06, 18:00
2 bölüm yayınlayıp vazgeçtiler göstermekten show tv işte

Freddie
24-08-06, 22:18
ya kalan bölümler yayınlancak emin olun çünkü showtv çekilen tüm bölümleri satınaldı eğer yayınlamazsa kendi elinde patlar ki para manyağı olan bı kanal kesin yayınlar

ece queen
25-08-06, 15:14
show tv işini bilmio madem aldın bölümleri yayınlasana be kanal

RABİA
25-08-06, 16:07
çok güzel bir diziydi.şarkısı çok hoştu.

SzARap
27-08-06, 22:21
Arkadaşlar atv nin eski dizilerini diğer kanalı olan kanal 1 de tekrardan yayınlanıyor... (istanbul şahidimdir, asmalı konak, zerda..... ) acaba diyorum... show-tv kardeş bir kanalı varmı yani orda yayınlanması için mail atsak..dikkate alırlarmı.... yani biliyorsunuz fakirin ekmeği umuttur...:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

arrzzu
28-08-06, 16:20
ya bir ikiyaz dizisine daha böyle yaptılar.o kadar bölüm çektiriyorlar.(ki en az 13 sanırım) sonra da hemen kaldırıyorlar:(2 bölümde neyi anlayabilirler ki? yeniden yayınlanması için mail fln mı atıyorsunuz?ben de katılmak isterim:(:(:(

-özgü_namal-
28-08-06, 17:00
ya offf bittiğine hala inanamıyorum.yayınlanmayan bölümlere noldu bilen varmı

Freddie
28-08-06, 19:25
showun elinde patladı

tvhastasi
03-10-06, 19:37
Bu sabah digiturk'un dergisine bakinca showmax'in yayın akışında sabah saat 9:30'da Maki yazdığını gördüm. 5.bölümü yayinlamis. Gönül internet baglandimin daha iyi olmasini isterdiki tüm bölümü ekliyebiliyim. Ne yapalim yalnizca baslangicdaki 4.bölüm özetini ekliyebiliyorum.

http://**********.de/files/35376491/maki4ozet.wmv.html

Freddie
03-10-06, 22:33
ya inanmıyorum sen makinin devamını syrediosun ya ne güzel yaa
show tv daha yayınlanmammış bölümleri kendi yayınlamadan showmaxe vermiş off biz seyredemicez nese video için çok teşşekkürler :(

Freddie
03-10-06, 22:50
arkadaşım senden bişi rica edicem madem diziyi ekleyemiosun acaba diziyi hergüz ilzeyip bize buraya özet olarak yazabilir misin çünkü benden başka devamını izlyemeyen pekçok kişi var burda teşekkürler Zaten 13.bölümde bitiyor

tvhastasi
15-10-06, 09:01
arkadasim dizi showmax'de haftada bir gosteriliyor. Elimden geldigi kadar bolum ozetlerini eklemeye calisirim. 5. bolum ozeti:

http://**********.de/files/36801460/maki05ozet.wmv.html

Freddie
15-10-06, 09:14
ya çok sağol bu da yeter umarım herhafta özetleri eklersin gerçekten emeğin için çok teşekkürler ben bunu da indiriorum

LİBRA
26-04-07, 20:04
değişik bir konusu vardı,bennu yıldırımlar özellikle çok iyiydi...

_BeRFiN_
28-06-07, 18:11
çok hoş sımsıcak bi diziydi oyuncuları çok kaliteli yıllarını bu iş için harcamış insanlardı yayından kaldırdıklarında showtv ye küsmüş bi kaç ay hiç bi proğramını izlememiştim inş. tekrarlarını bile olsa yayınlarlar

SezZzaR
13-02-08, 04:37
Arkadaşlar merak ediyorum da bu dizinin müziğinin sözlerini hatırlayan ya da ismini hatırlayan war mı? tamamını değil bi kısmını hatırlasanız da olur. ihtiyacım var da:) rica ediyorum azcık hafızanızı zorlayın:img-blush

Freddy
16-02-08, 13:22
Arkadaşlar merak ediyorum da bu dizinin müziğinin sözlerini hatırlayan ya da ismini hatırlayan war mı? tamamını değil bi kısmını hatırlasanız da olur. ihtiyacım var da:) rica ediyorum azcık hafızanızı zorlayın:img-blush

zaman durur
gözün dalarsa
söz biter
dilin susarsa
değilse aşk gönülden yana
hayallere dokunamazsın

yağan yapmur
tenini ıslatır
gözyaşının tuzuna karışır
ve bir gece gün bile kararır
hayallere dokunamazsın

bir nefes çekip
hayatla zaman kalıyor yüreğin
bir neden ölüyor kendini aşıp yaşamak için
korkularından vazgeçiyor kalbim
senin için

Şarkıyı sanırım Yeni Türkü söylüyordu Umarım yardımcı olmuşumdur :)

SezZzaR
19-02-08, 01:16
şarkının virgülüne kadar yazıyosun we sanırım yeni türküydü diyosun :) o da güzel :) teşekkür ederim;)

orkidr
07-06-08, 14:18
:happy0064 :love05: :happy0064 arkadaşlar biraz ısrarcı olursak maki dizisini yeniden yeni bölümleriyle yayınlayacaktırlar ben show tv ye ısrarla bu dizinin yeniden yaz sezonunda gündüz kuşağında bile olsa yayınlamalarını rica ediyorum eğer sizde benim gibi düşünüyorsanız lütfen bana destek verin ve kanala sık sık mesaj gönderin bu gibi kaliteli basit gibi görünsede içinde çok derin anlamlar taşıyan ve bu dizide emeği geçen o değerli santçıları reyringlere kurban etmeyelim .bana bu konuda fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.e mail adresim peri.esen@hotmail.com