Tüm Versiyonu Göster : Selena (ATV)
Bir onceki baslik 1250 mesaj sayisini gectigi icin kapatilmistir.
Yorumlariniza bu baslikta devam edebilirsiniz.
MardiGras
Super Moderator
ben de kardeşim gizem güven hayranı oldugu için izliyorum mecburen.ama zaten pazar akşamları pek alternatif de yok.
yeni baslik hayirli olsun.., hele bi gele bildi...gide gide bitmedi ilk baslik vallah :D arkadaslar, bende diziye yanliz serkan senalpin sayende izliom, yoksa zaten hep acemi cadiyi izliom, reklamlarda yanliz selenayi ^^
kaya_maniaa
06-10-06, 18:48
dilara-1905 adlı arkadaşmz site reklamı yapmak yasak banlanablrsnz diyerek uyarıda blnmuş parla şenol a ..parla ablann sitesi resmi site bu yüzden de böyle bi durum sözkonusu değil arkadaşlar....
erenalp_18
07-10-06, 20:45
15:00 Selena - Bölüm 3
17:00 Milyoner
18:50 Hafta Sonu Haber
19:50 Spor Haberleri
20:00 Selena - Bölüm 5 / Yeni Bölüm
Aslı`nın kızı için alışverişte tonlarca para harcadığını gören adamlar onu eve kadar takip ederler.
bu atvnin sitesindeki yayın akışı
natalianna
08-10-06, 13:14
haberi yayınladığın için çok teşekkürler arkadasım.Sagol....Arkadaslar bu arada SELENAMIZ reytinglerde kaçıncı oldu.....
erenalp_18
08-10-06, 17:51
haberi yayınladığın için çok teşekkürler arkadasım.Sagol....Arkadaslar bu arada SELENAMIZ reytinglerde kaçıncı oldu.....
işte selenanın geçen bölümünün reyingleri
ab
1 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 5,70 20,20
2 ASK MASALI (Y.S) [NET] KAND 5,40 18,80
3 MILYONER [NET] ATV 3,80 18,60
4 ACEMI CADI [NET] KAND 3,80 13,60
5 PAZAR KEYFI [NET] SHOW 3,70 20,90
6 EMRET KOMUTANIM [NET] SHOW 3,60 12,70
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,50 15,10
8 SELENA [NET] ATV 3,50 12,20
total
1 ACEMI CADI [NET] KAND 4,90 15,40
2 ASK MASALI (Y.S) [NET] KAND 4,80 16,10
3 EMRET KOMUTANIM [NET] SHOW 4,80 15,20
4 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 4,70 15,30
5 SELENA [NET] ATV 4,70 14,50
evet.Bende selena daha çok izlendi.Hatta ben geçen gün gazetede okudum.Selena mütiş bi patlama yaptı yazıyordu!!!
Ewet bi kere geçti diğerlerinde de hep acemi cadı ya 3. ya da 5. oldu
bi kere 17. oldu sadece ! :fighting2
ratinglerde acemi cadı öndeyse acemi cadı daha çok izleniyodur cnm ;)
ParlaŞenol
09-10-06, 02:08
Sanırım bundan böyle Selena'nın tekrarları düzenli olarak yapılmayacak,
ya da en azından tekrar yapıldığında bir önceki bölüm olmayacak;
ona göre seyredin,
yani tekrarında değil, esas yayın saatinde.
benden söylemesi ;)
burakharry
09-10-06, 23:12
işte reytingler
a/b
1 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 7,40 25,90
2 OZEL TIM (Y.S) [NET] KAND 5,70 19,50
3 CENNET MAHALLESI [NET] SHOW 5,20 16,90
4 ACEMI CADI [NET] KAND 4,60 16,20
5 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,00 16,40
6 PAZAR KEYFI [NET] SHOW 3,60 25,80
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,50 14,30
8 IBO SHOW [NET] ATV 3,50 13,00
9 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,40 13,70
10 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 3,40 13,10
11 MILYONER [NET] ATV 3,30 17,00
12 SELENA [NET] ATV 3,20 11,00
tele barometre
1 CENNET MAHALLESI [NET] SHOW 6,60 20,10
2 OZEL TIM (Y.S) [NET] KAND 5,90 19,40
3 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 5,80 19,10
4 SELENA [NET] ATV 5,30 16,90
5 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,90 17,60
6 ACEMI CADI [NET] KAND 4,90 16,10
acemi cadının daqha yüksek olmasına daha çok sewindimmmmmm
selenaya fark atmış
ama barometrede aralarında iki sıra war buda bence pek önemlii deil
slm arkadaşlar bende selenayı izliyorum ama daha çok burak öğretmen için yani gökhan keser için:img-grin2 ama yinede güzel ya
ya arkadaşlar ayrıca bişey belirtmek istiorm acemi cadının konusu sabrinadan alınmış diosunuz ewt tmm da selenanın konusu daa masaldan alınmış çocukların annesi we babasıı ölür çocuklar üwey anne eline düşerler üwey anne babanın(ya da artık her neyse) onun yanında ii dawranır dier zamanlar çok kötüü we bir iyi gelip çocuklara yardım eder işte böle izleyin çizgi filmleri külkedisimii nee görürsünüüz konusu bile masaldan alınmaa!!yani tam bir çocuk dizisii acemi cadıysaa gençlik dizisii aynı sabrinaa gibii!!!..
ParlaŞenol
11-10-06, 01:30
Arkadaşlar,
Selena'yı oyuncusu olmakla brlikte daha genç izleyiciye hitap ediyor
sanıyordum ben de; ancak çevremdekilerle konuştukça
-bırakın "genç-çocuk" ayrımını- orta yaş ve hatta 50 yaş üstü kesimin bile izlediğini öğrendim ve şaşırdım :)
Dolayısı ile bu diziden söz ederken "çocuklara hitap ediyor" gibi bir sav ile
yaklaşmak gerçekçi değil.
Zaten bir diziyi değerlendirirken onun başarı ya da başarısızlığını
hitap ettiği yaş ortalamasına göre değerlendirmek çok mantıksız.
Diziler başlarken, bir koltuk üretiminde veya bir reklam hazırlanırken,
bir restoran açılırken, bir giysi üretlirken daima bir ön pazar araştırması yapılır.
Buna göre bir hedef kitle seçilir, o hedef kitleye yönelik bir planlama yapılır
ve ürün ona göre ortaya çıkar.
Eğer ürün hedef kitleye ulaşabilmiş ve o kitleyi memnun ediyor ise,
başarılı olmuş demektir.
Hedef kitleyi genişletmek için de bazı yan unsurlar katılır.
Mesela benim oynadığım "müstesna" rolü özellikle kırık bir Türkçe ile
oynanmaktadır, o kitleye de yakın ve sıcak gelmesi amaçlanmıştır
bu amaca da ulaşılmıştır.
Dizi de herşeyden önce ticari bir üründür. Başarısı kalitesinden çok amacına ulaşıp ulaşmadığı ile ölçülür.
Selena amacına ulaşmış bir dizidir
Geri kalan tartışmalar boştur ve ancak buradaki arkadaşların hislerini
ifade etmektedir.
Bunları "özel bir saldırı" gibi değerlendirmek de hiçbir yarar
sağlamaz.
Ama forum ortamında bööyle takılır gideriz birbirimize :)
Sevgiler
bence çok güzel bi dizi her yaşa göre uygun ordaki burak hocaya bayılıyorum ozanada her ne kadar dizide gıcık da olsa kıvılcımda çok güzel
bence çok bayağı,,,,aslında bu tür dizileri sevmem zaten cadılı,perili,büyülü şeyleri ama sevenler var tabi...ama bu diğerleri arasında sönük kalıo...tabi benim görüşüm genede ortada emek var ona saygı duymak lazım
esma-selim005
12-10-06, 20:52
eğer istenirse daha kaliteli bir dizi yapılabilirdi. sihirli annemi saçma bulurdum ama bunun yanında çok güzel kaldı.. ve bence 14 yaş altının izlediğini düşünüyorum.. dizideki selenanın (adını bilmiorum) dadı dizisindeki oyunculuğu çok güzeldi. burda ise çok yapmacık. atv gibi dizi kalitesi yüksek olan bir kanalın böyle bir diziyi yayına sokmasını saçma buldum...
yani bir sinem kobal hayranı bile izlemiosa bu dizi bitmiş durumda sanırım...evt ya sinem bu dizide yapmacık dadı'da çok iyiydi ama genede yaşına göre iyi bir yerde.. çalışırsa daha iiyi olur
ParlaŞenol
13-10-06, 00:04
eğer istenirse daha kaliteli bir dizi yapılabilirdi. sihirli annemi saçma bulurdum ama bunun yanında çok güzel kaldı.. ve bence 14 yaş altının izlediğini düşünüyorum.. dizideki selenanın (adını bilmiorum) dadı dizisindeki oyunculuğu çok güzeldi. burda ise çok yapmacık. atv gibi dizi kalitesi yüksek olan bir kanalın böyle bir diziyi yayına sokmasını saçma buldum...
Arkadaşım,
atv demek ki sadece belli bir yaş grubu için dizi üreten bir kanal değilmiş...
Yani iyi bir kanalmış, her ihtiyaca cevap veriyor.
Mesela yeni diziler arasında 40-50 yaş üstüne daha çok hitap edecek diziler de
olacak anladığım kadarı ile; ne güzel!
Bütün kanalllarda sadece 18-40 yaş arasına hitap eden diziler olması daha mı iyi sence?
Yani yaşı belirli sınırlarda olmayanlar TV izlemesin mi
-eğer sadece o gruba yapılan dizileri kaliteli sayma mantığından hareket edecek olursak- ?
"Böyle bir dizi" dediğin dizinin aldığı reytinge bakacak olursak,
epey seveni var demek ki
ve o grubu yok saymak da doğru olmaz.
Kişilerin değerlendirmeleri sırf kendi ait olduğu yaş grubuna göre yapması
biraz bencilce olmuyor mu?
Bırakın herkese bir şeyler çıksın beyaz camdan,
hem size ne zararı var ki; zaten dizilerin çoğu birbirinin aynı,
kopyası, bu da farklı olsun!
Haaa bu iyi bir örnek değil derseniz de unutmayın ki
bir şeyler ancak yapıla yapıla gelişir.
İyi günler...
esma-selim005
13-10-06, 20:55
öyle bi zamandayız ki bi çok dizi sihir, büyü vs. üzerine kuruluyor tabi konu ilginç oluncada tutuluyor.... selena dizisinin oyunculuğu kötü bi kaç kişi haricinde... evet her zaman iyilik yapılmasını kötülükten uzak durulmasını anlatıyor ama bilmem ben saçma buldum fikrim bu yani.. tabiki her dizinin ilzeyici kitlesi var selenada buna dahil. ve ortada onca set ekibi var saygı duymak lazım ama daha güzel bir dizi yapılabilirdi...
erenalp_18
15-10-06, 16:40
arkadaşlar bir şeyi gözden kaçırıyorsunuz bu akşam sizin karşınzadan acemi cadıyı aldılar ama hababam sınıfı 3.5i koydular hem de tv'de ilk kez yani bu akşam bi aksilik olmazsa o birinci olur onun reytingi de sağır odayı üst sıralara çıkarabilir yani onun için karşımızda hiç bir şey yok demeyin ayrıca show tv'd ebugüne kick boksu koydu ama atv'de dizisine güveniyor sürekli sizin dizinin fragmanı var maşallah
pamukcicegi
15-10-06, 17:02
yaaa çok güzel ve ilginç bir dizi selena bn hiç hayatımda bu kadar güzel şey görmedim akşamı merakla bekliyorum çünkü selenayı seyretmek istiyorum ya
nasıl diziyi çıkarmışlar bilmiyorum Img Grin2
soundtracque
15-10-06, 17:35
arkadaşlar benim derdim selena dizisiyle ilgili..
tamam dizinin konusu şaçmalıklardan kurulu olabilir zaten ben burasıyla ilgilenmiyorum ama burda bir oyuncu var ki... daha daha çocuk yaşta olmasına rağmen güzellikte 1 numara tam anlamıyla " utanır insan böyle güzel olunurmu" denilecek cinsten bir fiziğe sahip bu oyuncu sizinde tahmin ettiğiniz gibi GİZEM GÜVEN
benim sizden ricam elinizde olan veya buldugunuz tüm gizem fotograflarını upload edip linkini buraya koymanız..
şimdiden hepinize teşekkür ederim..
crazy_sinem
15-10-06, 23:29
sinem aslında oyunculukta kötü değill zamanla dahada ii olcak eminim bundan çünkü yaşı daha küçükkk biz onu daha çokk liseli hallerinle görmeyi alıştığımız için bu dizide daha farklı geldi sinem bizee ne biliyim ben onu okul dizilerine daha çokk yakıştırıom ağır bi rolde oynayamaz zaten kaldıramaz o rolüü...ama genede çokk başarılı bazıları güzellikten kazanıo dio ama ben buna katılmıyorum kız hem çokkk güzel hemde çokkk başarılı bence oyunculuğu severek yaptığındanda eminimm .....çokkk tatlı bi kızz...daha çokk filmlerde,dizilerde görürüz inşallah.....selena dizisinide severdim eskiden ama bıraktımm biraz daha çocuklara yönelik olduğunu anladım bu benim kendi fikrim.........
Gizem gerçekten çoookk güzel bi kız...O gözlerle çok can yakar o valla :D çok seviorum o kızı yaa sihirli annemde de çok tatlıydı selenada da çok iyi oynuyor..
Bu akşam ki bölüm çok güzeldi bence...Sinem Kobalı çok beğendim çok hoştu...kızı en beğendiğim zamanlardan biriydi..birde lise defterinde pembe şapka taktığı bi bölüm vardı orda çok iyi oynamıştı ve çok güzeldi orda beğenmiştim bide bu bölümde çok iyiydi..
Serkanım yine müthişti yaa..Kıvılcım Selinin ağzından mektup yazdı sinir..Ben ozan yerinde olsam inanmazdım yaa senin yüzünü görmek istemeyecek insan aptaldır yani :D:D:D Nazlı çok tatlıydı onu da çok seviorum zaten...Bide Parla hanım müstesna şarkınıza bayıldım :D:D umarım reytingler iyi olur...[/B]
Bence dun aksamin ratingleri hem iyi hemde cook cok garip.Total'da 5. olmus bu cok iyi ama AB'de te. 19. olmus.Cok garip ama ayni zamanda 5. olmasi superr birsey. :)
AB
HABABAM SINIFI UC BUCUK (T.S) [NET] KAND 10,40 34,10
2 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,20 23,50
3 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 6,20 20,90
4 A1 KICKBOX SAMPIYONASI TURNUVASI [NET] SHOW 6,20 19,40
5 SAGIR ODA [NET] KAND 5,60 18,10
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,70 18,10
7 IBO SHOW [NET] ATV 3,90 13,80
8 SPOR SAYFASI [NET] SHOW 3,80 14,20
9 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,50 13,30
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,40 12,50
11 IFTARA DOGRU [NET] STAR 3,30 15,10
12 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,30 12,30
13 MILYONER [NET] ATV 3,10 15,70
14 PAZAR KEYFI [NET] SHOW 3,10 14,00
15 ACEMI CADI (TKR.) [NET] KAND 3,00 22,00
16 IKI AILE (TKR) [NET] STAR 2,90 18,40
17 STAR SPOR STAR 2,90 10,60
18 SPOR GUNDEMI KAND 2,80 10,30
19 SELENA [NET] ATV 2,80 9,20
TOTAL
1.HABABAM SINIFI UC BUCUK (T.S) [NET] KAND 10,80 31,30
2 A1 KICKBOX SAMPIYONASI TURNUVASI [NET] SHOW 7,60 21,70
3 SAGIR ODA [NET] KAND 5,90 18,20
4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,70 19,60
5 SELENA [NET] ATV 5,00 14,40
Insallah bida 20. olmaz. :(
Ama 5.00 rating almasi super.:img-grin2
forever_bim
17-10-06, 01:45
Değerli Üyelerimiz
Öncelikle belirtmeliyim tek cümlelik, yorum niteliği taşımayan, chat tarzı bir uslupla yazılmış, eleştirel bakış açısından uzak, Türkçe dilbilgisi kurallarını hiçe sayan mesajlarınız silinmiştir.
İkinci önemli nokta: Gerek Selena gerekse Acemi Cadı dizilerinin belli bir hedef kitlesi var ve de bu diziler hedef kitlesine hitaben şekil almış ürünler olarak karşımıza sunuluyorlar.
Üçüncü olarak: Selena dizisini beğenmiyor olabilirsiniz. Size kalite anlamında birşeyler katamamış olabilir. Ancak yapacagınız eleştiriler belli bir nitelik taşımalıdır. Eger direkt dizi için "çok çocukça igggrreeenç" tarzı bir yorum yaparsanız kusura bakmayın ama yaptığınız yorum ÇOCUKÇA olur. Forumlar verimli kullanılmak için ve mantıklı eleştiriler için vardır. Forumları hizmet amacına uygun kullanınız.
Son olarak Sayın Parla Şenola bizlerle yapıcı eleştirilerini, oyunculukla ilgili derin analizlerini ve görüşlerini paylaştığı için çok teşekkür ediyorum. Parla Hanımın yorumlarını eleştirilerini okumak ayrı bir zevk.
Saygımla
forever_bim
DİZİFİLM MODERATÖRÜ
resimler çok güzel bi de arkadaşlar bence bu dizi de her zaman selena yı çağırmasalar biraz kendileri halletse ve okul bölümüne daha çok yer verilse çok güzel olurr ya sizce?????
ParlaŞenol
17-10-06, 19:10
yA HALA İZLİYO MUSUNUZ BU DİZİYİ
Bu soruyu bu kadar yazışma sonrasında
hâlâ "gerçekten" merak adına sordunuz ve
hâlâ "gerçekten" bilmek istiyorsanız,
cevabınızı en net biçimde reytinglere bakarak alabilirsiniz.
ParlaŞenol
17-10-06, 19:12
Sevgili forever_bim,
okunduğunu ve takdir gördüğünü bilmek güzel bir duygu.
İlginize ve açıklamanıza teşekkür ediyorum.
evet birdenbire 20.'ye dusmesi cok garip ama 5. olmasi super.
ya ben bu ratignlerle oynandigina inanmaya basliyorum gibi ya.Bence ratignlerle oynuyorlar.Cunku bi gruba 5.00 digerinde 2.80 almasoi buyuk bir fark.bi gariplik var bu isin icinde.
bu hafta süper olcak ya ay geçen hafta burak öğretmenin selanayı beklemesi çok kotuydu ya çok üzüldü çocuk kız gelmeyince:img-sorry
ParlaŞenol
20-10-06, 23:09
Bu bölümde başka konu da var ama ;)
Zülfikar Ekrem beyler gidince Zübeyde'yi eve davet ediyoooorr
veeeeeeeee...
ı-nı-nı-nıııııııınnnnnnnn!
süper bir insansınız siz çok güldüm şu nınını olayına bu bölüm kaçırılmaz diyorum ben:img-grin2
nolcak bu selinle ozanın hali yaaa??!!
crazy_sinem
23-10-06, 17:59
bencede yaa selin ile ozann aşk yaşasınlar artıkk yaww aslında birbirlerine çokkk aşıklar.....
Dün akşam ki bölümde SERKAN ŞENALP çoookkk tatlıydı yine yaa !!! bu arada selin onun yanına hiç yakışmıo küçük zaten :D ama yine de barışmaları güzeldi...bide Ümit Erdim'in oyunculuğuna hayran kalıyorum çok iyi..Parla hnm sizinde şarkınıza bayılıyorum çok güzel :D Selenada burak öretmeni çok üzüyor yazık yaa...:(
dilara-1905
23-10-06, 23:16
cidden ya selin küçük ya serkan şenalp 21-22 yaşında işte 1985 doğumlu onu biliomda selin yani 21 olmadığı kesin :D:D:D hiiççç yakışmıolar yaaa ya selin farklı olsaydı yada ozan yaş grubu olarakki ozan çook yakışıklı izliyenelrin nerdeyse yarsı serkan ş. için izlio ozan olmadıda ne bilim selin belki :D:D
Selinle Ozanın arasında 7 yaş varyaa...kıskanılcak bi kızda değil ki yani güzel olsa...:D:D sadece şansını kıskanıoruummm !!! bu arada dilara haklısın Serkan için izleyenler çoookkk ;)
mrb arkadaşlar ben forumda yeniyim .
sinemi severim.ama ben sadece ve sadece gizem için izliyorum diziyi.:img-grin2
dilara-1905
24-10-06, 17:34
evet gizem güven de çok güzel iziyi zaten oyuncular kurtarıo bitek konuya kalsa peeehhhh :D:D
erenalp_18
24-10-06, 17:37
ARKADAŞLAR REYTİNGLERİ VEREN OLMAMIŞ YA NEYSE BEN VEREYİM
AB
1-Popstar Alaturka STAR TV... 8.00 rating, 27.10 share...
2-Atv Ana Haber ATV... 6.00 rating, 20.30 share...
3-Star Ana Haber STAR TV... 5.40 rating, 18.40 share...
4-Şapkalı Kedi… Kanal D... 5.00 rating, 16.60 share...
5-Kanal D Ana Haber Kanal D... 4.70 rating, 15.80 share...
6-Show Ana Haber SHOW TV... 4.50 rating, 15.60 share...
7-Stadyum TRT1... 4.20 rating, 13.90 share...
8-Pazar Keyfi SHOW TV... 4.00 rating, 19.70 share...
9-Spor Gündemi Kanal D... 3.90 rating, 13.90 share…
10-Atv Spor ATV… 3.70 rating, 12.60 share...
11-Daha Hızlı Daha Öfkeli SHOW TV... 3.70 rating, 12.20 share...
12-Beşikten Mezara Kanal D… 3.60 rating, 12.10 share...
13-Selena ATV... 3.50 rating, 11.60 share...
TOTAL
1-Star Ana Haber STAR TV... 6.30 rating, 20.30 share...
2-Popstar Alaturka STAR TV...5.80 rating, 18.20 share...
3-Selena ATV... 5.50 rating, 16.20 share...
wayy bee selin 14 yaşında mı ne kadar küçükmüş serkan şenalple arasında 7 yaş olması da tuhaf geldi bana dizide o rolleri üstlenirlerken... benim ablamla bile 7 yaş yok aramda resmen abisi ozan selinin demek :) merak ettim şimdi set aralarında serkan mı diyo yoksa serkan abi mi?? :) :) ... ama bence burdaki saçmalık selinde değil ben de her ne kadar bu diziyi sadece serkan şenalp için izliyo olsam da bu diziye gitmeyen aslında serkan şenalp bence.. ilk aşkım dizisinde garip durmuyodu ama selena daha bi çocuk dizisi gibi geliyo bana....
Princess58
24-10-06, 19:01
Arkadaslar ben Hadese taktim kafayi :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 Gercek adi ne bitürlü basindan bakamiorum kaciriorum:img-grin2
ay bu hafta aslı ya taktım kafayı kadın çok ama çok iyi rol yapıyor o kadını izlerken ekranın karşısında güle güle hal oluyorum acaba gerçek hayatında nası biridir:img-elvis :img-elvis :img-elvis
Arkadaslar ben Hadese taktim kafayi :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 Gercek adi ne bitürlü basindan bakamiorum kaciriorum:img-grin2
asıl adı sinan çalışkanoğlu..
dilara-1905
24-10-06, 20:13
yaa selin benlemi yaşıtmış bende 14 yaşındayım :D: vaybe benim yaşımda vede serkan şenalple eş :D:D:D:D çok komik yaa ilk aşkımda daha iyiydi bu çocuk bu diziye gitmemis yaaaa en azından yaşına göre birini yapsalarmıuş bende selin çook güzel bir kıs ama gizem güven daha güzel bence yani pek uymamışlar :D:D
öhhööö öhöö...ıı şey evet gizem mi dediniz...evet selin de güzel bir kız ama gizem ondan daha güzel bence..gizem bence bu dizide arka planda kalmış.yani o na da bi arkadaş bulabilirlerdi dizide di mi ama..şöyle yaşına uygun birini...:img-grin2
dilara-1905
24-10-06, 20:41
tabiki gizem daha güzel sihirli annemde hele selenadada tabi ama sihrili annemde dizide güzel dimi ama :D:D:D selenadan daha mantıklıydı ve daha güzel dersler vericiydiiii en azından ama gizem güven cidden süper güzel ;)
selenadan daha mantıklıydı ve daha güzel dersler vericiydiiii en azından ama gizem güven cidden süper güzel ;)
ahh gizem ah..
evet senden güzel olmasın gizem çok güzel bir oyuncu.yani ne yapsa reklam,dizi,sinema,prog.vs...hepsine de yakışır bence.ayrıca mimiklerini çok iyi kullanıyor.ilk başta sihirli annem de bana yapmacık gelmişti ama sonradan beni kendine aşık etti.oynarken vurguları mimikleri,tonları çok iyi.
evet sihirli annem de rolü daha çoktu sanki.şimdi bu dizide 3 kardeş old.dolayı ortak bir çaba göstermeleri gerek.oyüzden sanki rolleri paylaşmışlar ama ben gizemi daha çok görmek isterim banane banane..:img-grin2
crazy_sinem
24-10-06, 21:23
yaa selinde bi kerem çokk güzel bi kızz suratı çokk tatlı,saç rengine bayılıyorumm kızınn gizemde çokk güzel bi kızz bence ilerde daha ii yerlere gelecekk bi sinemada falan görsekk ne güzel olurr...SİNEMİME LAF YOKK O DÜNYAA GÜZELİ..
yaa selinde bi kerem çokk güzel bi kızz suratı çokk tatlı,saç rengine bayılıyorumm kızınn gizemde çokk güzel bi kızz bence ilerde daha ii yerlere gelecekk bi sinemada falan görsekk ne güzel olurr...SİNEMİME LAF YOKK O DÜNYAA GÜZELİ..
haklısın selin de çok hoş bi kız.saç rengine ve tenine bende bayılıyorum.ama gizem gülünce gözlerinin içi gülüyo be yaaav..mavişim benim.:img-icecr
bu arada gizem için LC Waikikinin kataloglarını kaçırmıyorum.aferin bana :)
bi arkadaş demiş SERKAN bu diziye olmamış diye...bence çok haklı...ama bu diziyi Serkan için izleyen o kadar çok insan var ki yapımcılar iyi bi seçim yapmışlar kadroya onu dahil ederek...ben hiç izlemeyi düşünmezdim bu diziyi ama fragmanda Serkanı gördüm ya olay bitmiştir yani...zaten ben onu çizgifilmde oynasın yine izlerim o ayrı :D:D
bu arada selin güzel değil tvde olduğundan biraz daha güzel çıkıo ama :D yani tatlı bi kız tabi ama....
gzmlov haklısın Gizemin gözlerinin içi gülüyor gerçekten..yaa kızın gözleri rengi dışında şekil olarakta acayip güzel çok tatlı :D aslında Ozanla leyla eş olsa daha güzel olurdu yaa :D gerçi Gizem daha da küçük kalırdı ama yinede tatlı olurlardı :D
dilara-1905
25-10-06, 13:14
o bendim cnm :D:D ama cidden olmamış gerçekten onun içni ilziyen çok var hatta göriim die bende bakınıom arada ama yani ne bilim bide dizide çıktığıu kız kendinden 7 yaş küçük yani mantıksızlığın daniskası :D:D dizide saçma serkan daha iyilerine laik ;)
esma-selim005
25-10-06, 13:49
o dizideki ozan gerçekte 21-22 yaşındamı??????? hiç göstermiyo... ben onu 15-16 falan biliyodum.
dilara-1905
25-10-06, 13:56
evet küçk gösterio ama 21-22 yaşında yani 1985 doğumlu
esma-selim005
25-10-06, 13:57
hiç inanası gelmiyo insanın.. hayret doğrusu.... ama selinle yakışıyolar dizide yaş farkı kesinlikle belli olmuyor...
8. Bolum Ozeti... :)
Aslı ve Ekrem gece bir davete katılırlar.Kıvılcım anneleri gece evde olmayacağı için Dilara ve İremsu`yu eve davet eder.Kızlar , Selin , Leyla ve Nazlı`yı korkutup evden kaçırmak için planlar yaparlar ve evde hayalet olduğuna onları inandırmaya çalışırlar.Kıvılcımların kendi aralarında konuştuklarını duyan Selin , Leyla ve Nazlı sahip oldukları güçleri kullanarak Kıvılcım , Dilara ve İremsu`yu korkuturlar.O sırada hırsızlıktan tövbe etmiş bir adam Ekremlerin evinin kapısının önünde kapıyı açıp açmamakta kararsız kalır.Hades adama kapıyı açmasını söylerken, iyiliklerin savunucusu Selena da açmamasını söylerVe adamın hırsızlık yapmasını engellemek için kapıyı kilitler.Selena kapıyı kilitleyerek hastaneye yetişmek üzere olan birine engel olduğu için yaşlılar meclisi tarafından cezalandırılırken, Hades de istediği birinin kılığına girebilme özelliği ile ödüllendirilir.Hades bu seçimini Selena`nın kılığına girmekten yana yaparHades Selena`nın kılığına girince bakalım neler olacak? İzleyip göreceğiz..
Ve resimler... :)
http://www.atv.com.tr/im/selena/selena_647_c.jpg
http://www.atv.com.tr/im/selena/selena_647_s6.jpg
*Haluk*Levent*
28-10-06, 13:43
ARKADAŞLAR REYTİNGLERİ VEREN OLMAMIŞ YA NEYSE BEN VEREYİM
AB
1-Popstar Alaturka STAR TV... 8.00 rating, 27.10 share...
2-Atv Ana Haber ATV... 6.00 rating, 20.30 share...
3-Star Ana Haber STAR TV... 5.40 rating, 18.40 share...
4-Şapkalı Kedi… Kanal D... 5.00 rating, 16.60 share...
5-Kanal D Ana Haber Kanal D... 4.70 rating, 15.80 share...
6-Show Ana Haber SHOW TV... 4.50 rating, 15.60 share...
7-Stadyum TRT1... 4.20 rating, 13.90 share...
8-Pazar Keyfi SHOW TV... 4.00 rating, 19.70 share...
9-Spor Gündemi Kanal D... 3.90 rating, 13.90 share…
10-Atv Spor ATV… 3.70 rating, 12.60 share...
11-Daha Hızlı Daha Öfkeli SHOW TV... 3.70 rating, 12.20 share...
12-Beşikten Mezara Kanal D… 3.60 rating, 12.10 share...
13-Selena ATV... 3.50 rating, 11.60 share...
TOTAL
1-Star Ana Haber STAR TV... 6.30 rating, 20.30 share...
2-Popstar Alaturka STAR TV...5.80 rating, 18.20 share...
3-Selena ATV... 5.50 rating, 16.20 share...
ratingler çok güzel ab gurubunda 3 olmus gerçketen iyi ama rütük bu dizilere el koyacakmış öle diyorlar
dilara_acemicadı
28-10-06, 18:54
bölümler bir değişmeye başladı artık dram komedi yapmıolar güzel bi bölüm olcak galkiba :D:D izlicemmm başta hiç hiç hiçç sevmemiştim halada çok sevdiğim söylenemez ama olsun bu bölüm güzele benzio
arkadaslar
ebn yine izlemicem, serkanima da bakamammmmmmmmmmmmmm :'(
annem hic sevmio diziyi, bende hic sevmem, cok sacma, serkani sevdigim icin ama bakmak istiom, hep dioki annem: ya baska bisey ac baska bisey ac,... acemi cadiyi bile bundan bin kat daha cok sverdi, berabe rizlerdim onla... ama bu diziye tamamin sacma dio annem, yani onun yaninda izlemek isteyen varsa hic birsey anliyamazzz ahahahha :D ama hakli aslinda hhic güzel bi dizi degil, iyiki var annem ve selenayi izlememeye saglio :):):)
öhhööö öhöö...ıı şey evet gizem mi dediniz...evet selin de güzel bir kız ama gizem ondan daha güzel bence..gizem bence bu dizide arka planda kalmış.yani o na da bi arkadaş bulabilirlerdi dizide di mi ama..şöyle yaşına uygun birini...:img-grin2
ya gizem güven okadar da güzel degil, damla ersubasi bile daha cook güzel bi kizdi (sihirli annemdeki tugce) gizem güzel tmm, ama bence okadarda güzel degil, eski den daah bi güzeldim, daha cok severdim, simdi artik okadar güzel degil... yani cok hos bi kizda degil bence, cansu demirci ona bin kat cekerrrr...
gamze_1992
29-10-06, 03:51
yaa Selena cok güzel kiz ve o Hoca var ya Selenaya asik olan oda cok yakisikli...!
Selenanin bugünkü bölümü cok hosuma gitti...cok güzeldi...ama selenayi cezalandirmalari cok haksizlik oldu...kiz iyilik yaparken kötü duruma düstü nerden bilecekti yani...
siz tartışın kim daha güzel dilara bu yaşta böyle güzelse ozaman bence dilara hepsinden güzel:img-haha:
siz tartışın kim daha güzel dilara bu yaşta böyle güzelse ozaman bence dilara hepsinden güzel:img-haha:
vayy azigna saglik :D:D...
dilara bir dilim ask daki akasya degilmiydi, simdi yavascana tanimaya baliom kizi :D:D
crazy_sinem
30-10-06, 17:52
selin ile ozan çokk tatlıydılarr gene çokk yakışıolar yaa seviolar işte birbirlerini ama o gıcıkk kıvılcım olmasa dahada ii olcak ama iştee her dizide mutlaka bi kımıl zararlısı bulunuo ama hiç bi zaman kıvılcım ile ozan olamıcak tabee ozan ona bakmazz bile bee..ne güzel kolye hediye etmişti seline içinde isimleri yazıoduuu zaten bi tek onlar için izliom bi de sinem kobalım içinn...SELİN&OZAN FOTOLARIII istiyomm .....
TELE - BAROMETRE
29 EKİM 2006 PAZAR
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 IBO SHOW [NET] ATV 8,10 29,40
2 SELENA [NET] ATV 7,40 18,60
3 EMRET KOMUTANIM [NET] SHOW 7,40 18,50
4 STADYUM TRT1 6,60 16,20
5 BELA IS BASINDA (Y.S) [NET] KAND 6,10 15,20
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,90 16,80
7 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,70 16,30
8 CENNET MAHALLESI [NET] SHOW 5,60 14,30
9 SAGIR ODA [NET] KAND 5,40 14,90
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,10 14,30
11 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 5,10 14,10
12 EMRET KOMUTANIM (OZEL) [NET] SHOW 4,70 13,60
13 ATV SPOR HABERLERI ATV 4,70 12,80
14 SCOOBY DOO (Y.S) [NET] KAND 4,60 15,00
15 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,50 12,70
16 SELENA (TKR) [NET] ATV 4,20 19,80
cursed_girl
31-10-06, 17:25
ya siz diyosunuz ya km daha gzl bence gizem güven daha gzl ve büyüdükçede daha gzl olacağına inanıyorum
Meryemce90
31-10-06, 23:04
bence de haklisin bu konu da bence herkes saygi duymasi gerekir kimin hangi diziye baktigina
bu haftaki bölüm iidi gerçekten.en çok hadesin selenayı taklit ederken nanana selena,bak S yapıorum hareketlerine güldüm ya.gerçketen ii yazmış senaristler.bakalım bu hafta sonu ne olaak?
ya bunlar ne tuhaf ifadeler biz siz falan.. arkadaşım sen acemi cadının setinden misin bizli sizli konuşuyosun????????? bu dizilerin ikisi de bizler için çekiliyo isteyen istediğini izler.... ayrıca hangi dizinin hangi gün kaçıncı olacağı asla bilinmez!!
ya bunlar ne tuhaf ifadeler biz siz falan.. arkadaşım sen acemi cadının setinden misin bizli sizli konuşuyosun????????? bu dizilerin ikisi de bizler için çekiliyo isteyen istediğini izler.... ayrıca hangi dizinin hangi gün kaçıncı olacağı asla bilinmez!!
Evet sana hak veriyorum...ben acemi cadiyi sevmiyorum diye birseyde demedim...sadece arkadasin söyledigi seye cevap verdim o kadar...birinci kim olur bilemem...ama ikiside olamaz bence...anca ikisinden biri ikinci olur yan bide bunun tartismasini yapmak cok sacma...kim onu seviyorsa onu izler...baska diziyi severek ayni günde yayinlanan bi diziya laf atmak cok sacma...herkesin saygi duymasi lazim...
ya inanmiyorum selena 2. olmus pazar gunu.ibo show olmasa kesin 1. olmustu.En cok izlenen dizi olmus.
bravo.selenayi tebrikler ediyorum.bu buyuk bir basari.Hic rating numarasi 7'lere cikmamisti daha once. :)
ParlaŞenol
01-11-06, 23:25
bravo arkadaşım,
ne güzel, doğru ve tarafsız yazmışsın...
ParlaŞenol
01-11-06, 23:34
ya inanmiyorum selena 2. olmus pazar gunu.ibo show olmasa kesin 1. olmustu.En cok izlenen dizi olmus.
bravo.selenayi tebrikler ediyorum.bu buyuk bir basari.Hic rating numarasi 7'lere cikmamisti daha once. :)
anıl arkadaş, sanırım yanılıyorsun,
şimdi tutup bütün reyting sonuçlarını buraya kataramam ama,
daha önce de 4. ve 3. olduğu zamanlar vardı Selena'nın.
ancak genellikle kişiler işlerine gelen reyting kriterini (kıstasını)
dile getiriyorlar;
toplamda daha iyi derece almışsa onu öne sürüyorlar,
A/B'de daha iyi derece almışsa onu...
A/B deki reyting ile toplamdaki farklı biliyorsundur.
Selena toplamda daima A/B'den daha iyi sonuç aldı ve
özellikle de share'i yüksek oluyordu.
Bana kalırsa "share" yani paylaşım oranı,
yani o gece o saatte TV seyredenlerin yüzde kaçının seyrettiği
reytingden daha önemli ve gerçekçi bir ölçek.
yanlış bilmiyorsam "reyting"de 1 puan aşağı yukarı
300.000 izleyiciyi gösteriyor.
ama share o saatte tüm tv izleyenlerin yüzde kaçının o programı seyrettiğini gösteriyor.
emin değilim ama buna benzer bir değerlendirme söz konusu.
yani pek ama pek ince işler bunlar,
çek nereye çekebilirsen :)))))
dilara-1905
02-11-06, 21:49
ya bence selenanın AB grubunda daha ii puan alması daha ii olur çünkü en önemlsi ab grubu bence daha net sonuçlar veriyorrr benc eyani bütün kaliteli dizilerin(en azından büyük çoğunluğunun) ab deki raytingleri dha yüksek gelirdee :S kafa karıştırıcııı ama atv dizilerine sahip çıkar kalkcanı sanmam ama kanal d da olsaydı şimdiye selenanın ''S'' si kalmamıştıııııı
BÖLÜM ÖZETİ:
Selena bu hafta kızların velisi oluyor! Zülfikar arabayla giderken bir ses duyar. Zülfikar arabadan inip bakınca yerde yatan çocuğu görür… Zülfikar çocuğa çarptığını düşünüp panikler. Tam o sırada çocuğun anne ve babası başlarına üşüşür. Çocuğuma çarptın diye Zülfikar`a kızar. Zülfikar çocuğu kucaklayıp ailesiyle birlikte hastaneye gider. Selena Hadesle mücadelesinden ödül olarak madalyon alır. Bu madalyonun arkasında hafıza silici sihir vardır… Bu sihir zamanı gelince kendiliğinden kaybolacaktır. Selena bu madalyon sayesinde Burak`ın hafızasından kendisine kırgın olduğu zamanı temizleyerek Burak`la arasındaki sorunu çözer.Ekrem; Selin , Leyla ve Nazlıya ortak bir bilgisayar alması için Aslı`ya para verir. Aslı Ekrem`in verdiği parayı Kıvılcım ve kendisi için harcadıktan sonra kızlara eski bir komodor 64 alır. Nazlı kendilerine bilgisayar alınacağı için heyecanla odasına girip Komodor 64`ü görünce hayal kırıklığına uğrar. Selena gelir sihir yapar ve komodor 64`ü işlemcisi hızlı süper bir bilgisayara dönüştürür… Fitnat, Selena`nın okula giriş çıkışlarına engel olabilmek için Selena`nın okula gelip gitmesini yasaklar. Selena bunun üzerine veli vekili imzası almak için kendisini Ekrem`e tanıtmaya karar verir ve Ekrem`le konuşmaya gider. Fitnat Selena`dan kurtulduğu için sevinirken Selena “Kızların veli vekili” artık benim deyip Ekrem`den aldığı imzalı kağıdı masaya koyar.
arkadaşlar bu bölümün özeti gelmiş ama fragman hala görünürlerde yok..
ya super bir bolum olucak yine.fragmani superdi.selena kizlarin evine gidiyor kizlarda onu gorunce sasiriyor.ve selena burakin hafizasindakileri siliyor.Ve selena ve hades her zamanki gibi kavga ediyorlar o renkli,sihirli sopalarla. :P
Kızların veli vekili olucak demek bundan sonra.Cok ilginc ya.Iple cekiyorum. :)
gene çok hoş bir bölüm olucak. heyecanla bekliyoruz akşamı....:img-kiss:
bölüm güzeldi özellikle ozanın seline bunu sana içimden geldiği için söylüyorum seni çok özlemişim dediği yerde eridim bittim walla!!
Bu bölüm süperdi acemi cadıyı bıraktım artı.Selena daha ilgimi çekiyor
TOTAL
1 STADYUM [NET] TRT1 8,00 19,60
2 IBO SHOW [NET] ATV 7,90 25,70
3 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 6,70 18,30
4 EMRET KOMUTANIM [NET] SHOW 6,70 17,80
5 CENNET MAHALLESI [NET] SHOW 6,20 15,00
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,10 16,90
7 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 5,80 19,10
8 SELENA [NET] ATV 5,70 13,80
AB
1 STADYUM [NET] TRT1 9,50 24,50
2 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 9,20 26,00
3 IBO SHOW [NET] ATV 7,60 23,80
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,40 20,00
5 SAGIR ODA [NET] KAND 5,50 15,40
6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,30 17,00
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,00 16,00
8 STADYUM (OZET) [NET] TRT1 4,90 12,70
9 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,80 15,10
10 ACEMI CADI [NET] KAND 4,70 12,50
11 EMRET KOMUTANIM [NET] SHOW 4,30 11,40
12 MILYONER [NET] ATV 4,10 16,90
13 ATV SPOR HABERLERI ATV 4,00 11,50
14 GUN ORTASI HABERLERI ATV 3,70 17,70
15 SELENA [NET] ATV 3,70 9,60
Pazar gunu biliyoruz cok sevilen bir gece.ibo show var,popstar falan bunlar hep sevilen programlar.Ve malesef haberlerde ratingler'de.Gecen hata cok superdi 2. olmustuk ama bence bu hafta biraz dusmesine ragmen gayet iyi cunku 5.70 iyi bir numara.Hepde boyle aliyor zaten.Total'da acemi cadiyi bile gecmis.bu inanilmaz. :img-grin2
crazy_sinem
07-11-06, 14:07
ewet totalda geçmiş ama AB DE son sıralarda yer alıo size geçmiş olsun......
kaya_maniaa
07-11-06, 14:09
ewet totalda geçmiş ama AB DE son sıralarda yer alıo size geçmiş olsun......
ilginç sen şu sinem kobal cı deilmisin ?
crazy_sinem
07-11-06, 14:12
ilginç sen şu sinem kobal cı deilmisin ?
ewet ben sinem kobalımı gene çokkk seviyorum o benim cnm ama diziyi beğenmedim çokk çocuklara yönelik olduğu için ve diziden sıkıldığım için ACEMİ CADIYI izlemeye karar verdim.
kaya_maniaa
07-11-06, 23:55
aynı zamanda selenacıydın sen ilgnç tabi seçm sennde baya bi bölmünü beendğni sölüodun halbuki bölmler hep aynı....:img-grin2
aysenur_diego
07-11-06, 23:58
arkadaşlar dizide selinin sewdiği çocuk varya yani gerçek ismini bilmiom onu ben mtv de vj seçimlerinde gördüm seçildi galiba tam izlemedim
t-o-r-t-u-r-a
08-11-06, 01:38
serkan şenalp den mi bahsediyorsun sen
arkadaşlar bence bu işlerle uğraşan ,tanıdıkları olan birilerinin artık bu tarz dizilerdeki genç yetenekler üzerine iyice yoğunlaşmalari gerekmekte bu diziden örnek vermek gerekirse : Hazal Şenol,Serkan Şenalp,Gizem güven,Cansu Demirci,Ümit Erdim gibi isimlerin (diğer dizilerdende toplarsak 10-15 populer genç isim çıkar ,selena başlığı altında reklam yapmak istemediğimden yazmıyorum) her geçen gün nekadar popülaritelerinin arttığı ortada böyle genç yetenekleri daha fazla görmek istiyoruz.Reklam,sinema,dizi,programlar vs. ama tabi kendilerini geliştirdikleri müddetçe ,kendilerine gereken yatırımı yaptıkları müddetçe hak ettikleri yerlerde görmek istiyoruz onları. Birileri duysun bunu... gençlerin oynadığı diğer dizilerde de çok çok yetenekli yada çok popüler isimler var hepsine gereken yatırımı nekadar yapıyorlar acaba yoksa sadece gelip geçici üstlerinden bir çıkar elde edip sonra onlara birşeyler vermek katmak yerine pek çok şeyleri alınmış ve yıpranmış insanlarmı yaratıyorlar. ???
Bu çocuklar 5 yıl sonra nerde olucaklar acaba ? yoksa bu tarz işlerden geriye kalan sadece güzel hatıralar ve yıkılan umutlarmı olucak ?
Yurt dışında olsa bu gençlerin durumu ne olurdu,Türkiyede ne oluyor bence artık buralarda bunu tartışmak gerekiyor.
Tabiki hepimizin çok sevdiği çok beğendiği isimler var ama söylemek istediğim onları 1 yıl sonrada ekranlarda yada medyada görebilmek için neler yapıyoruz sevenleri olarak sadece burda birbirimizi yemek dışında.
GÜL GÜZELİ
10-11-06, 21:03
slm arkadaşlar ben gül bende sizin gibi selena izliyicilerindenim foruma pek fazla girmiyorum ama izliyorum...aslıdan ve kıvılcımdan nefret ediyorum hele aslının saflıgı yokmu öldürcek beni ya kıvılcım nefesimi tutarım diyince eli ayagı birbirine giriyo nefes tutmakla kim ölmüşki o ölücek hehehe:):) o üç kardeşde mükemmel ötesi insanlar ve çok yazıklarr anne ve babasız kaldıkları yetmiyo bide iki delinin kahrını çekiyolar selena ve burak hocaya gelince onlarda çok şekerler gerçi burak hoca biraz fazla pısırık ve alıngan ama genede selenayla çok yakışıyolar...
_Gruphepsi_
10-11-06, 21:30
Ben selenayı pek izlemiyorum.Ama fena bi dizi değil.Fakat bence biraz çocuksu.
:img-nyam: Ekrem; Selin , Leyla , Nazlı ve Kıvılcım adına 18 yaşından sonra kullanabilecekleri bir hesap açtırmak ister. Aslı`ya bu düşüncesinden bahsedince Aslı önce deliye döner.Kızları evimize alıp baktığımız yetmiyormuş gibi bir de hesap açıp para mı yatıracağız diye üzülür.Aslı , bu parayı çıkarmasını bilirim diyerek Tolga ile konuşur.Tolga`ya para kazanmak istiyorsa banka yolunda kendisine kapkaç yapmasını söyler.Kıvılcım koluna Ozan`la ilgili bir dövme yaptırır.Ozan`ın bu dövmeyi görünce çok etkileneceğini düşünürken, Selena Kıvılcım’ın kolundaki dövmeye sihir yapar ve harflerin yeri değişerek Kıvılcım`ın kolunda Selin ve Ozan`la ilgili güzel bir cümle yazar.
Hades takıntı hastası olan Cüneyt adında birine kötülük yaptırmaya çalışır.
Cüneyt Selena sayesinde son anda hata yapmaktan kurtulur ve ilk görüşte Selena`ya aşık olunca da o dakikadan sonra Selena`nın peşini bırakmayıp ona bela olur.
gzm-leyla-gwen
12-11-06, 19:44
MERHABA ARKADAŞLAR .. BEN GİZEM . SİZLERİN MSJLARINI İLGİ İLE OKUDUM . ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM . AMA PEK CVPLAYAMIYICAĞIMI SÖYLİYİM . ÇÜNKİ ŞU SIRALAR DERSLER DE ÇEKİMLER DE BAYA YORUCU .FORUMDA SİZLERİ KANDIRAN BAŞKALARINA ALDANMAMANIZ BİZLERİ ÇOK MUTLU EDECEK . HERKEZE İİİ AKŞAMLAR BEN ÇIKAR . DAHA SONRA GÖRÜŞMEK ÜZRE .. :D
Bu kadar tartisilmasina ragmen bu diziyi buyuklu kucuklu herkes izliyor. Cocuksu yanlari oldugu gibi bazen onemli noktalarada deginiyor. Yinede SE-LE-NA
bu aksam yine harikaydi. :)
ama hafta 11. bolum uzucu olucak.selena guclerini kaybedicek hatasi yuzunden.veda ediyor.sanki son bolum gibiydi.insalla geri alir guclerini. :(
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
12 KASIM 2006 PAZAR
1 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 8,60 25,30
2 STADYUM TRT1 7,20 19,00
3 SAGIR ODA [NET] KAND 6,10 18,30
4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,60 17,40
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,50 16,90
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,40 16,80
7 GUNUN ICINDEN SHOW 5,00 17,20
8 BINBIR GECE (TKR) [NET] KAND 4,70 17,30
9 PAZAR KEYFI [NET] SHOW 4,60 20,90
10 CENNET MAHALLESI [NET] SHOW 4,30 11,60
11 EMRET KOMUTANIM [NET] SHOW 4,20 12,00
12 STADYUM (OZET) [NET] TRT1 4,20 11,30
13 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,10 12,60
14 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,90 11,30
15 ACEMI CADI [NET] KAND 3,70 10,10
16 SELENA [NET] ATV 3,70 9,90
12 KASIM 2006 PAZAR
1 STADYUM TRT1 7,30 17,50
2 EMRET KOMUTANIM [NET] SHOW 6,50 18,00
3 CENNET MAHALLESI [NET] SHOW 6,50 16,20
4 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 6,40 18,30
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,90 16,40
6 SELENA [NET] ATV 5,90 14,50
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,70 15,80
8 ACEMI CADI [NET] KAND 5,70 14,10
arkadaşlar işte reytingler bunlar... bi zamanlar burda nutuk atan acemi cadıcılar bu reytingleri görünce naptılar merak ediyorum... selenayı ekranlardan sileceklerdi ama onların da bizden aşağı kalır yanı yok...
Meryemce90
13-11-06, 18:12
cok süper di bu hafta insallah selena hafta ya güclerini geri alir bi arkadasimiz da demis zaten..
bence ratignler iyi.5'lerde aliyor hep ve bu iyi bisey.
Haftayi iple cekiyorum.en guzel ve en uzucu bolum olucak. ;)
ParlaŞenol
15-11-06, 00:39
evet reytingler iyi ve tutarlı,
yani 5. olduğunda da 8. olduğunda da 5.8 gibi bir totale ulaşıyor ki,
bu seyirci adedinin değişmediğini gösterir ve hiç fena değil,
hele pazar günü için atv'nin ilk 10 a giren yegane programı olduğu düşünülürse,
atv için değerli bir dizi olduğu ortaya çıkıyor...
Sayın Parla Hanım sizin fikriniz gerçekten de doğru.Selena hiç bir zaman 10. sıra ve altlarında olmadı.Hatta galiba 12 Kasım 2006 bölüm reytingi 2.sıra olarak değerlendiriliyor.
Parla abla,hosgeldin.Evet dediklerin dogru.Pazar gunu cok yogun bir gun.Her kanalda tutulan programlar var ve Selena hayla iyi rating almayi basariyor.Bu mukemmel bir sey. :img-grin2
acaba bize biraz seti bahsedebilirmisiniz,Parla abla.Mesela su an kacinci bolum cekiliyor. :img-grin2
ParlaŞenol
16-11-06, 00:04
Parla abla,hosgeldin.Evet dediklerin dogru.Pazar gunu cok yogun bir gun.Her kanalda tutulan programlar var ve Selena hayla iyi rating almayi basariyor.Bu mukemmel bir sey. :img-grin2
acaba bize biraz seti bahsedebilirmisiniz,Parla abla.Mesela su an kacinci bolum cekiliyor. :img-grin2
anıl'cığım,
setle ilgili bilgileri ara sıra dizinin resmi sitesinde yazıyorum,
dolayısı ile burada da aynı şeyleri yazarsam benim için ikinci kez
olacak ve fazladan bir iş yapmış olurum.
oradan takip edebilirsin.
ancak kısaca şunu söyleyeyim,
13. bölümün çekimi bugün başladı sanırım;
sanırım diyorum çünkü malum benim her çekim günü işim olmuyor :)
ilgine teşekkkürler ve sevgiler...
tabi bu arada beni burada görmekle,
oyunculuğumla, insanlığımla filan ilgili tüm güzel sözlere, beğeniler çok çok teşekkür ederim arkadaşlar :img-lady:
anıl'cığım,
setle ilgili bilgileri ara sıra dizinin resmi sitesinde yazıyorum,
dolayısı ile burada da aynı şeyleri yazarsam benim için ikinci kez
olacak ve fazladan bir iş yapmış olurum.
oradan takip edebilirsin.
ancak kısaca şunu söyleyeyim,
13. bölümün çekimi bugün başladı sanırım;
sanırım diyorum çünkü malum benim her çekim günü işim olmuyor :)
ilgine teşekkkürler ve sevgiler...
tabi bu arada beni burada görmekle,
oyunculuğumla, insanlığımla filan ilgili tüm güzel sözlere, beğeniler çok çok teşekkür ederim arkadaşlar :img-lady:
Parla Hanım keşke herkes sizin gibi olsada böyle forumlarda sevenleriyle buluşsa :(
ParlaŞenol
17-11-06, 00:51
aaaaah ah!
kanal D yapmış yapacağını ve Pazar 20.00 ye
"kurtlar vadisi ırak" filmini koymuş,
üfffffffff :((((
aaaaah ah!
kanal D yapmış yapacağını ve Pazar 20.00 ye
"kurtlar vadisi ırak" filmini koymuş,
üfffffffff :((((
Ahh nediyorsun ya Parla abla.Cok uzuldum.Artik millet ekranlardan ayrilmazlar.Hic kimse dizilerini izlemezler bile.Bu hafta iyi ratign beklemiyelim..
Anolamiyorumki kurtlar vadisi gibi bir dizide sevicek ne var.Bence cok SIKICI bir dizi.Selena gibi eylenceli diziler varken vadi gibi dizileri hic izlemem ben. :img-icecr
fibel&angel
17-11-06, 11:42
Selam,ben de Burak (Gökhan Keser) hayranıyım..O kadar mütevazi bakışları var ki...Üstelik çok yakışıklı..
Arkadaşlar sizden bir ricam var..Gökhan Keser (Burak) ile ilgili bölüm açabilir misiniz?.Ben kaçkez denedim ama bir türlü açılmadı.Muhakkak içinizde hayranı olanlar vardır.Yardımcı olursanız çok sevinirim.El birliğiyle yaparsak sonunda açılacaktır...İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
Kurtlar Vadisi'nin aynı akşama denk gelmesine çok üzüldüm.Ben izlemem fakat Türkiye'de bu dizinin hayranı öyle çokki..Sanırım reytingler o akşam Kurtlar Vadisi'nden yana olucak :( Kimbilir belki kanal bunun farkına varır ve Selena'nın yeni bölümünü yayınlamazlar..Tabii yayınlamalarını ben çok isterim ama bazen böyle şeyler de oluyor.Umarım olmaz..
Bence bu dizide acemi cadı gibi bir gün kabak tadı vercek.Kimse izlemicek yani acemi cadıdaki gibi.Oda şaçmaldı Buda şaçma kabak tadı verdi artık şu sihirli diziler.
farkındaysanız son haftalarda düşüşte olan acemi cadı.. izleyici sürekli aynı şeylerin tekrarlanmasından bıkmış artık o yüzden tahminimce artık acemi cadı izleyenler de selena'ya takılmaya başladılar reytingler de bu yüzden yükselmeye başladı zaten....
gökhan keser'in cosmopolitan dergisinde uzun bir röportajı var!!! bilgilerinize))
Gizem Leyla
18-11-06, 19:45
arkadaşlar Yine Ben. çekimlerden Arta Kalan Zamanlarda Hep Burda Olmaya çalışıcam. Gzm-leyla-gwen Hesabini Kullanmak Istemedim. Bana Yakışmıyodu. Parla Ablacım Sen Nasılsın? Sette Görüşmek üzre ;)
ParlaŞenol
19-11-06, 00:51
arkadaşlar Yine Ben. çekimlerden Arta Kalan Zamanlarda Hep Burda Olmaya çalışıcam. Gzm-leyla-gwen Hesabini Kullanmak Istemedim. Bana Yakışmıyodu. Parla Ablacım Sen Nasılsın? Sette Görüşmek üzre ;)
hehe heeeyyyyyyyt,
gizem de gelmiş buraya,
artık kim tutar bizi ;)
Not: sette kendisinden şahsen teyid alacağım ;)
Bende diğer siteden Orange bye ,Parla hanım kızmıştı bana orda sanırım :img-help:
ParlaŞenol
19-11-06, 00:55
Bende diğer siteden Orange bye ,Parla hanım kızmıştı bana orda sanırım :img-help:
evet bir orange ile bir yazışmam olduğunu hatırlıyorum ama
içeriğini hatırlamıyorum doğrusu, iyisi mi hiç hatırlatma!
neyse, merhaba tnsezer :)
evet bir orange ile bir yazışmam olduğunu hatırlıyorum ama
içeriğini hatırlamıyorum doğrusu, iyisi mi hiç hatırlatma!
neyse, merhaba tnsezer :)
Ünleminizden belli kızmışsınız :icon_sorr, Evet bende burdayım diğer tarafı pek sevmedim açıkcası seviye yerlerdeydi :img-polic , Sizd hoşgeldiniz :img-blush
Ya ne guzel bir baslik burasi.Gizem ve Parla abla buraya geliyor.Biz hayran baska hicbirsey istemeyiz vallaha.Cok iyi insanlarsiniz buraya gelip bizlerle konusuyorsunuz.Aaah bide Sinem gelse ne harika olucak. :) :P
Neyse bu hafta 11. bolum super olucak.Ve duygulu olucak.11 hafta ne hizla gecti ya.
Ya cok sabirsizlikla bekliyorum.Bakalim Selena sihir guclerini nasil geri alicak. :)
ya bu bölümde gerçekten kendimi tuhaf hissettim.. hele ki şu ertan denen çocuğun yetiştirme yurdundan olması niyeyse beni çok etkiledi.. belki reytinglerde o vurdulu kırdılı kurtlar vadisi denen film böyle güzel mesajları olan bi dizinin (malesef ki!) önüne geçecektir ama ne olursa olsun gerçek manada (en azından benim gözümde) selenanın yerini asla alamayacaktır.. kimisi bu diziyi saçma bulabilir bana göreyse bu dizinin vermek istediği asıl mesajları anlayabilmek için sadece bakmak değil, aynı zamanda duyarlılık sahibi insanların bakış açısıyla görmek gerekir... ee ne diyelim bu yazı bu akşam kanal d'yi izleyenlere gitsin.. anlayana!!!!
hduff_fanz
19-11-06, 22:14
Kötü adam coştu yaaa... Dehşet espriler yapmaya başladı. Sırf onun için izlerim belki bundan sonra...
Ya bu bölümü cok güzeldi yine her zamanki gibi...ama bu bölüm ayri bi hosuma gitti neden bilmiyorum ama cok güzeldi...ayrica ben bazen aemi cadiyida izliyorum...ama acemi cadi hayranlari genelikle selena cocuk dizisi yada yapmacik diyorlar...e madem acemi cadi bu kadar cok seviliyor ve tutuluyorsa ve bu kadar hayran kitlesi varsa...neden kurtlar vadisi acemi cadi yerine tercih ediliyo...cünkü kanal d düsündü bu dizide is yok...her hafta ibo show birinci oluyo...bari bi pazarda biz birinci olalim diye düsündü herhalde...cünkü hafta ici zaten atv den firsat bulamiyo birincilige...yani selenaninda reytingleri pek güzel olmasada yine acemi cadininkinden iyi yani...bu haftada ben ya 3 yada 4 olmayi bekliyorum...cünkü birinci kurtlar vadisi kesin...ikincide ibo show olacak...ama cok güzeldi bu bölüm...hades kötü felan...ama bitiyorum o espirilerine ya...cok komik adam ya...ama selenanin güclerinin alinmadiginada cok sevindim...gelecek haftayi sabirsizlikle bekliyorum...
ParlaŞenol
20-11-06, 00:44
bu bölümü ben de çok beğendim ve kendim oynuyorum diye değil de
beğendiğim için seyrettim vallahi :)
hades pek şekerdi, sinem duygulu sahnelerde
-özellikle de sesi ile- güzel oynadı,
aslı'nın "ekreeeeemmm" diye bağırması etkileyici idi, brrrrr,
allah adamı onun şerrinden korusun :)))
zübeyde'nin yüzü bana çok tatlı geliyor,
kıvılcım'ın yanlış konserdeki hali pek sinirdi, yani sinir-hoş!!!
kızlar içmizi kıydılar valllaaaa :( snıfff, snıfff, hööörkkk :(
aslında selena'nın dünyaya gitme ceazsı özel duygularını ön planda tutması
için verilmişti ya,
cezanın iptali de, özel duygularını bir kenara atıp iyilik yapmak için koşması
açısından da değerlendirilmeli idi
ama nedense işin bu bölümü dile gelmedi konsyde,
bence bu bir eksik ;)
ekrem'in aslı'nın sadakatsizlikle ilgili giydirmelerine verdiği tepkilerdeki
mimiklerini çok beğendim, inceydi
ah bir de şu oğlum yalandan vazgeçip doğruları söylese eşşek sıpasııııııı!
reyting ne olur bilmem, ama bence bu bölüm izleyicilerini tatmin etti :)
ay dur unutmadan,
benim de aslının bağırtılarından çekinerek yürüyüşüm ve ürkek bir sesle
"meyveniz hazır" deyişim komikti :)))))))
ParlaŞenol
20-11-06, 00:46
ozan'ın yüzüne hafif bir koyu renk baz atılmış,
eh iyi de olmuş hani,
hortlakımsı bembeyaza görüntüden kurtulmuş ;-)
eline sağlık sevinç!
Parla abla,kendini tv'de,bir dizide izlemek garip geliyormu? Nasil bir duygu acaba anlatirmisin? Bence muthis bir duygudur kendini tv'de izlemek. :) :P
Bu arada,Parla abla.dun hafta sonu dergisine baktim ve sizin hakkinda 1 sayfa dolu bir haber var.Tam bakamadim eve gitmem lazimdi ama sizin hayatini anlatiyordu.Oynadigin dizileri falan.Cok hostu. :)
Her ne kadar izleyememiş olsamda her zamanki gibin :icon_cry: , Eminim güzel olmuştur.Başarılarınızın devamını dilerim. :dito
dipnot: ozan'ı boşver selin daha tatlı :img-icecr
bence de parla ablanın meyve getirdikten sonra tepsi elinde tepetaklak olduğunda yüzünün mimikleri çok güseldi :) haddim değil ama tebrikler parla abla :)
Dün akşamki bölümü ekleyecek biri var mı? Akşam oğlumla anlaşma yaptık. Biz kurtlar vadisini seyrettik. Ona da bugün bölümü indireceğime söz verdim. Ama bulamadım. Lütfen biri ilgilenebilir mi?
Çok teşekkür...
Reytingi bulmaz olaymışım :(
TOTAL
KURTLAR VADISI IRAK (T.S) [NET] KAND 18,20 42,40
2 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 6,50 17,50
3 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,40 17,60
4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,10 16,90
5 SPOR GUNDEMI KAND 6,00 15,60
6 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 5,30 16,60
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,20 14,20
8 STADYUM TRT1 5,10 11,40
9 IBO SHOW [NET] ATV 4,70 15,70
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,60 12,60
11 SELENA [NET] ATV 4,40 10,10
HEDEF KİTLE A/B
1 KURTLAR VADISI IRAK (T.S) [NET] KAND 17,60 44,50
2 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 8,00 23,00
3 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,70 20,20
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,30 16,00
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,20 15,50
6 STADYUM TRT1 5,10 12,40
7 SPOR GUNDEMI KAND 4,90 13,70
8 HAYATIN ICINDEN . STAR 4,50 14,60
9 GUNUN ICINDEN SHOW 4,40 14,20
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,10 12,00
11 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 3,90 13,90
12 STAR SPOR STAR 3,50 10,00
13 IBO SHOW [NET] ATV 3,40 11,50
14 BIR ERKEK 10 GUNDE NASIL KAYBEDILIR (Y.S SHOW 3,40 10,30
15 STADYUM (YORUM) [NET] TRT1 3,40 9,10
16 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 3,20 9,00
17 STADYUM (OZET) [NET] TRT1 3,20 8,10
18 KIRALIK KOCA (Y.S) [NET] ATV 3,10 11,10
19 SPOR SAYFASI [NET] SHOW 3,10 8,70
20 PAZAR KEYFI [NET] SHOW 2,90 22,10
21 IKI AILE (TKR) [NET] STAR 2,90 11,00
22 ATV SPOR HABERLERI ATV 2,90 8,10
23 ACEMI CADI (TKR.) [NET] KAND 2,70 16,40
24 SELENA [NET] ATV 2,70 6,90
A/B de çok fena düşmüşüz.Normalde de yayından bile kalkabilecek bir sırada :(
vallaha reytingleri bu kadar kötü beklemiyordum...en az ilk onun icinde olmasi lazimdi...alla alla...ama neyse
dilara-1905
20-11-06, 16:52
ben bu diziyi baŞlarda saçma kötü bulurdumda artık izlenmicek gibi bumuom kendini düzeltti güzelleşti bence rastladıkça bakıyorummmm
Dün akşamki bölümü ekleyecek biri var mı? Akşam oğlumla anlaşma yaptık. Biz kurtlar vadisini seyrettik. Ona da bugün bölümü indireceğime söz verdim. Ama bulamadım. Lütfen biri ilgilenebilir mi?
Çok teşekkür...
10. bölüm eklendi fakat 11. bölüm için bekleyeceksiniz :img-grin2
Bende 10. bölümü indirip izleyeceğim merak ettim doğrusu (Selin'i :p) :img-elvis
Ben dün akşam birazını izleyebildim dizinin...Başını daha çok...Serkan solaryuma mı girmiş yoksa pudradan mı bilmiyorum ama rengi koyuydu :D naptınızz Serkanımıza yaa :D:D Olsun o her haliyle çookk tatlııı :) Umarım bölümü indirebiliriz..bende izlemek istiyorumda :)
Ya ben boyle kotu rating bekliyordum.o gicik kurtlar vadisi varken milletin gozu baska yerlerde olmuyor.Ne varsa by vadi filminde anlamadim.Neyse haftaya duzelir. :)
bolum cok duyguluydu ama sonu superdi.iyiki o son iyligi yapti ve gorevini geri aldi. :)
bu diziye bi türlü ısınamadım hiç beğenmiyorum.i Ama atvde yayınlanması avantaj atv kolay kolay dizi kaldırmıyo
bence geçen haftaki sıralamaya çok takılmamamız lazım arkadaşlar. sonuçta çok uç bir durum.
karşıda kurtlar vadisi olduğu için raiting düşük çıkınca otomatikman haber bültenleri bile üstümüzde çıkmış.
bence bu hafta yine normal yerine gelir selena...
Kurtlar vadisindeki o zikir sahnesi deliydi ama,, insan cok pis gaza geliyor http://dizifilm.com/forum/images/smilies/img-grin.gif,, Selena hayal gucu ustune kurulmus bir dizi,,Hayal gucun yoksa hic bakma zaten,, baksanda anlayamazsin
Selena öyle güçlerini gereksiz de kullanmıyor.İyilik için.Diğer sihirli diziler gibi öyle şap diyince karısı kocasını boşuyor falan filan öyle dizi diğil bu.
Bu dizinin bu kadar tutacağına ihtimal vermiyordum ama tutmuş forumlara göre.
Gizem Leyla
24-11-06, 18:11
Bence de çok iyi .Zaten sihri fazla abartmıyo .Fazla büyüleyici de değil ama yeterince uygun .Senaryoyu gördüğümde beni düşündürdü .Fakat kabul etmem de bir ziyan yoktu .Sevmeseydim bu işe girmezdim .Beğenileriniz için teşekkür ederim. .
Özet için teşekkürler... Yine Ozan ismi geçmiyor özette :( keşke geçseydi madem Selinin doğumgünü var...uff Serkan'ı daha çok izlesekk..:( zaten tek dizisi var...neyse özette olmasa da görürüz heralde okul sahnelerinde...:) güzel bir bölüm olacak ;)
Beyaz Balina
25-11-06, 13:41
özeti www.atv.com.tr den aldım orada da serkan yazıyordu hepsini düzeltmeye çalıştım onu görmedim ayrıca fragmanı gören var mı ?
fragman harikaydı hades, aslı falan birdenbire çok iyi oluyodular.. ayrıca ozan fragmanda vardı kızların hepsi birden yanına gidip ozan diye bağırıyolardı o da korkudan elindeki kitabı düşürüyodu çok şekerdi yaa :)
bu arada özeti şimdi okudum demekki selinin dileği herkesin birdenbire iyi olması çünkü aslı, kıvılcım fragmanda kızlara çok ii davranıyolardı...
!karbeyaZ!
25-11-06, 14:30
fragman harikaydı hades, aslı falan birdenbire çok iyi oluyodular.. ayrıca ozan fragmanda vardı kızların hepsi birden yanına gidip ozan diye bağırıyolardı o da korkudan elindeki kitabı düşürüyodu çok şekerdi yaa :)
evet bende izledim..neden iyi oluyorlar acaba :D
ayrıca selenayla burakın fotolarını gizlice birisi çekiyor, kim acaba ??
Beyaz Balina
25-11-06, 14:51
bence selena harika bir dizi ama tek bir eksiği var genelde birçok dizide son sahne heyecanlı bitiyor fakat selena'da herzaman mutlu son ile bitiyor selena'da da böyle olursa hem herkes diğer bölümü merak edip izler hemde daha heyecanlı olur...
bence de parla ablanın meyve getirdikten sonra tepsi elinde tepetaklak olduğunda yüzünün mimikleri çok güseldi :) haddim değil ama tebrikler parla abla :)
evet yaa
ya zaten parla balnin oyunculugu süper, ona bisey diyemeyizz.. zaten selenanin favorilerim arasinda
1. serkan senalp (;))
2. parla senol
3. cansu demirci
4. dilara (kizin soyismini unttum) :D:D
benden bukadar, bye
Gizem Leyla
25-11-06, 18:39
Ya arkadaslar siz de haklisiniz ama bi de su var. Bi dizinin orjinal olabilmesi icin gerekli olan sey diger dizilere benzememesi. Hem Selena iyilik icin yapilmis bi dizi topluma ornek olmayi amacliyo. Şimdi boyle bi diziyi gel de heyecanla bitir :d Biraz farklilik olucak ki sevilsin di mi .
Gizem Leyla
25-11-06, 18:42
genede yorumlarınızı dinlemek çok büyük bi zevk :img-wink:
beatifulgirl257
25-11-06, 19:49
ya gizem ben seni çok seviyorum seninle aynı yaştayım ama aynı zamanda senin en büyük hayranınım bana birkaç fotoğrfını yollarsan çok sevinirim
bende birsürü fotoğrafın var ama genede senden diğerlerinden farklı bir fotoğraf almayı çok isterdim
beatifulgirl257
25-11-06, 19:54
bu arada dizi süper oyuncular süper hiçbir bölümünü kaçırmadan izliyorum (tabbii gizemin yeri ayrı)ve dizi gayet orjinal by
Gizem Leyla
25-11-06, 20:28
arkadaşlar Size Başdan Söyledim .çok Msn Isteme Msjlari Atılıcak Ama Ben Cvp Veremiyicem Düzenli Olarak Bende Canım Parla Ablam Gibi Bol Vakit Bulsam Sitelerinizi Forumlarınızı Gezer Ve Gerekli Açıklamaları Veririm Herkeze Cam Da Açarim Ama Işte Napiyim Zor Benim Için !!
!karbeyaZ!
26-11-06, 13:08
ben bişey sormak istiyorum dizi ile kaç bölümlük anlaşmanız var ??
Meryemce90
26-11-06, 14:16
gizem cok güzel bi dizi bu hepiniz de iyi bir oyuncusunuz ben cok begeniyorum performanslariniz. ve tabii diziyide. bu bölüm yine heyecanli olcak sanirim dogumgünü falan olcakmis herhalde özette öyle yaziyodu sanirim...
Gizem Leyla
26-11-06, 17:21
Özel Doğa Koleji`nde çekiliyor. Kullandığımız ahşap ev de Sarıyer`de
dizilerdeki okul sahneleri genelde Doğa Kolejinden zaten.. Acemi cadı da orda çekiliyo hatta yanlış hatırlamıyosam sihirli annem'de de doğa kolejinin forması kullanılıyodu okul sahnelerinde...
arkadaşlar yazdıklarınızı siz mi siliyosunuz yoksa tartışma ortamı oluyo diye modlar mı siliyo??
arkadaşlar yazdıklarınızı siz mi siliyosunuz yoksa tartışma ortamı oluyo diye modlar mı siliyo??
Modlar siliyo işlerine gelmeyen mesajları özellikle..:icon_whis Bu sitede düşünce özgürlüğü olmadığını gösterir buda :img-polic
TELE - BAROMETRE
26 KASIM 2006 PAZAR
1 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 8,10 23,10
2 STADYUM TRT1 7,40 17,60
3 SELENA [NET] ATV 6,80 16,50
4 FEAR FACTOR [NET] SHOW 5,70 15,50
5 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,40 15,20
6 BINBIR GECE (TKR) [NET] KAND 5,30 16,20
7 SAGIR ODA [NET] KAND 5,20 14,10
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,10 14,20
9 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,00 13,80
10 EN IYI ARKADASIM [NET] SHOW 4,90 17,60
11 IBO SHOW [NET] ATV 4,80 17,30
12 CENNET MAHALLESI [NET] SHOW 4,80 11,70
13 ACEMI CADI [NET] KAND 4,60 11,30
1 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 10,40 31,20
2 STADYUM TRT1 8,20 21,00
3 SAGIR ODA [NET] KAND 5,80 16,10
4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,40 18,80
5 FEAR FACTOR [NET] SHOW 5,30 14,60
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,50 15,30
7 BINBIR GECE (TKR) [NET] KAND 4,40 17,40
8 IBO SHOW [NET] ATV 4,20 15,00
9 STAR SPOR STAR 4,20 13,20
10 HAYATIN ICINDEN . STAR 3,60 14,00
11 ACEMI CADI [NET] KAND 3,60 10,10
12 STADYUM (OZET) [NET] TRT1 3,60 10,00
13 SELENA [NET] ATV 3,60 9,70
Meryemce90
27-11-06, 17:23
iyi yani tele barometre iyiz yani 3 ncü olmusuz ama öbürü kötü 13 ncü ama yinede ücüncü olmamiza sevindim:)
diger grubun dusuk olduguna bakmayin bile.onemli olan diger grubda yuksek olmasi.
inanmiyorum selena artik gercekten herkesin sevgilisi fragmanda dedikleri gibi.Acemi cadiyi ezip geciyor ratinglerde.Cok sasirdim ya.
Bu hafta reytingler gayet iyi bence...Tele/barometrede 3. olmuş Selena ;) artık sadece Gökhan Keser ve Serkan Şenalp için izlenmiyor demek :D:D güzel bir bölümdü bence özellikle Ozan'ın eve geldiği zaman ve sonrası :) çookk tatlıydı :D
arkadaşlar gizem leyla nickli arkadaşımız Gizem Güven değil pazar günü selenanın çekimleri varmış gece saat 3'e kadar ama o nickli arkadaşımız o saatlerde burdaydı sen nerden biliyosun diceksiz hemen söylim resim eklemiştim zaten arkadaşım selenada figüranlık yapıyo ben ona söylediğimde o ''saatlerde çekim vardı orda internete gireceği yerde yok nasıl girmiş o gizem değildir''dedi...bende sizle paylaşim dedim ...
Reytingler gerçekten süper.Arkadaşlardan duyduğuma göre Acemi Cadı böyle Selena onları geçmeye devam ederse yayından kalkıcakmış Acemi Cadı.Bazı arkadaşlar varki Acemi Cadı'yı çok seviyor.Sınıfta hep :
-Hep o Selena yüzünden,off.diyip öf çekiyolar :D
Bence böyle de gitmeye devam etsin.Selena çok iyi gidiyor.İnşallah başarılarının ardı arkası kesilmez.
en iyi çocuk dizisi bence senaryo ve ekip mükemmel gani müjdeye teşekkürler
ayy ben sihirli annem'i çok seviyorum. tabiki selenayıda. gizem güvene de hastayım.
walla bana gizem güven acayip şımarık geldi erken şöhretten galiba kariyer hayatım falan demiş gülüp geçtim walla :img-hyste
walla bana gizem güven acayip şımarık geldi erken şöhretten galiba kariyer hayatım falan demiş gülüp geçtim walla :img-hyste
O Gizem Güven değil galiba...Eğer oysa bende çok güldüm :D Ne kariyerinden ne oyunculuğundan bahsediyorsa :D:D Ben severim hoş kız tatlı falan ama eğer oysa saçma yazmış gerçekten :D Şimdiden böyleyse ilerde ne olur bilemicem...ilerleyebilmesi için güzelliğinin yanında biraz da oyunculuk gerekiyor unutma Gizemcim :)
ParlaŞenol
02-12-06, 03:54
totalde 3. olmuşuz iyiymişş acemi cadı baya saçmaladı arık ama selena güzel:D yaahelede serkan şenalp'i görmekkk oyuncuclarda başarılııı bu arada gizem !KARBEYAZ! sorduğu gibii de kanal ile kaç bölümlük anlaşma yaptınızz?
parla hanım artık girmiyormu?
merhaba dilara-1905
pek sık giremiyorum,
bu ara yine bir yorgunluk var üzerimde...
yarım saat evel setten geldim,
ve gizem ile konuştum,
gerçekten de "gizem leyla" niki ile yazan üye
oyuncu gizem değilmiş,
şu ana kadar bu siteye hiç yazı yazmamış,
bilgilerinize...
ve bence bu durum admine bildirilmeli,
kimsenin başkası imiş gibi yazıp
onun hakkında farklı düşüncelere sahip olunmasına
neden olmaya hakkı olmamalı,
bu bir kandırmaca ne yazık ki...
bir kişi bundan ne anlar ki?
herhalde eğlenmek için olmalı,
ama eğlenmek için bir başkasını kullanmamak gerek
sevgili "gizem leyla",
lütfen durumu bir de sen açıkla istersen
Vay be inanamiyorum.gercektende iyi basardi ama hepimizi kandirdi yani.Ama bunada saygisizlik denir.Baksa insan olarak uye olup bizlerle konusmaya hakki yok bence ban olmali.Onun gibide iyi bir kiz gibi konusuyordu ama bazen sanki hava atarmis gibi mesajlarida oldu ve bundan supelenmistim zaten.
Cok iyi oldu sordugun,Parla abla.Bizede soyledigin,haber verdigin icin cok cok tesekkurler.Ne insanlar var ya.Hayret.
fragmanı gördüm ve anladığım kadarıyla bizleri yine çoook eğlenceli bir bölüm bekliyor.... hele de okuldaki mizansen sahneleri izlenmeye değer gibi...
bu bölüm gene çok güzel ve ilginç olucak gibi. özet ve tanıtım çok güzel.
dilara-1905
02-12-06, 13:54
merhaba dilara-1905
pek sık giremiyorum,
ve gizem ile konuştum,
oyuncu gizem değilmiş,
bilgilerinize...
sevgili "gizem leyla",
haber verdiğiniz için teşekkürler parla hanım......gerçektende adminlere bildirilmeli ve bandlanmalı böyle yapması çok saçma!gizem güven'i kötü yasa frklı tanıtabilirdi yanii bencede eğer yüzü varsa bi açıklama yapar sanırım yada foyası ortaya çıktığınbdan nickini değiştirirr
Super bir bolum daha bizi bekliyor. :)
13. Bolum
Fitnat okullar arası tiyatro yarışmasında oynanacak Romeo ve Jülyet oyunu için seçmeler yapacağını açıklar. Romeo rolü Ozan’a verilince Kıvılcım ve Selin Jülyet rolü için kapışırlar. Ekrem`in kendisini aldattığını düşünen Aslı Kıvılcım`ı da yanına alarak evi terk eder ve Fitnat`a yerleşir. Hades’in neden olduğu büyük çaptaki kötülüğü başarıyla önlediği için Selena`ya “zamanı durdurma “ gücü ödül verilir. Selena bu ödül sayesinde bir çok insanın hayatını kurtarır. Selin her zamanki gibi Sermet dedeye kitap okumaya gittiğinde yatağını boş görünce şaşırır. Sermet dedenin gece öldüğünü öğrenen Selin yıkılır. Sermet dedenin avukatı Sermet dedenin bütün mirasını Selin`e bıraktığını açıklaması ile bütün dengeler değişir.
Çok güzel bir bölüm oldu.Oyuncular tebrik etmek lazım :)
burakharry
04-12-06, 13:36
Rayting
A/B
1 POPSTAR ALATURKA [NET]
2 STADYUM
3 SAGIR ODA [NET]
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET]
5 STAR ANA HABER BULTENI [NET]
6 HAYATIN ICINDEN .
7 KINALI KUZULAR (TKR) [NET]
8 ACEMI CADI [NET]
9 HABER GUNLUGU
10 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET]
11 STADYUM (YORUM) [NET]
12 FEAR FACTOR [NET]
13 STADYUM (OZET) [NET]
14 EZO GELIN (TKR) [NET]
15 HATIRLA SEVGILI (TKR) [NET]
16 SPOR GUNDEMI
17 SELENA [NET]
Tele Barometre
1 STADYUM TRT1
2 POPSTAR ALATURKA [NET]
3 SELENA [NET]
4 SAGIR ODA [NET]
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET]
6 ACEMI CADI [NET]
Parla Hanim coktandir merak ediyordum aydinlattiginiz icin tesekkür ederim bnce de okul ve cekimlerden nalla mıh arasi bile vakti bulamayan bi oyuncu nasi yazabilirdi foruma di mi sagolun...
çok eğlenceli bir dizi..her hafta izliyorum..özellikle hadese çok gülüyorum:)
Arkadaşlar sizde selenanın sonunda çalan şarkı varsa bana özel pm den atabilir misiniz
ya atv avrupada neden 14. yeni bolumu verilmedi??????:img-help:
Bildigim kadariyla atvde vardi atvnin sitesinde gordum.Bi atv avrupaya baktim onun yerine baska bisey var.Haksizlik bu ya.Artik vermiceklermi???? cok sinirlendim. :(
erenalp_18
11-12-06, 20:24
reytingler
total
1 STADYUM TRT1 8,90 20,60
2 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 7,20 22,20
3 SAGIR ODA [NET] KAND 6,60 19,30
4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,40 17,10
5 SELENA [NET] ATV 6,00 14,60
ab
1 STADYUM TRT1 10,20 25,10
2 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 8,50 26,10
3 SAGIR ODA [NET] KAND 8,00 23,10
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,00 17,80
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,60 16,50
6 STADYUM (OZET) [NET] TRT1 5,00 12,90
7 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,80 14,40
8 ACEMI CADI [NET] KAND 4,50 11,70
9 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 4,40 12,40
10 SELENA [NET] ATV 4,20 10,70
Beyaz Balina
11-12-06, 20:34
selena'nın sonunda çalan şarkı hiç bir yerde yok eğer sizde varsa özel mesaj olarak bana iletin lütfen...
İyi akşamlar arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. İlk mesajımı da buraya yazıyorum.
Çocuk dizilerine karşı bir alerjim olsa da Selena'yı seviyorum. Belki oynayan kızların bu kadar guzel olmasından da olabilir:)
Bu arada cansu'ydu galiba gerçek adı o kız kaç yaşında bileniniz var mı?
Çok tatlı bir şey de yaşı küçükse kötü duruma düşmeyelim;)
İyi akşamlar arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. İlk mesajımı da buraya yazıyorum.
Çocuk dizilerine karşı bir alerjim olsa da Selena'yı seviyorum. Belki oynayan kızların bu kadar guzel olmasından da olabilir:)
Bu arada cansu'ydu galiba gerçek adı o kız kaç yaşında bileniniz var mı?
Çok tatlı bir şey de yaşı küçükse kötü duruma düşmeyelim;)
sadece 14 yaşında.. ama bence kesinlikle daha büyük gözüküyor..
sadece 14 yaşında.. ama bence kesinlikle daha büyük gözüküyor..
O kadar da küçük değil aslında 14 yaş..
Yani en azından benden çok küçük değil..
Ama ilerde iyi bir oyuncu olacağına eminim..
kızın büyük göstermesi belki hastalıktır hormon bozukluğu filan
bazı kızlar böyle oluyo yaşı küçük ama büyük gösteriyo:img-polic :img-cool2
kızın büyük göstermesi belki hastalıktır hormon bozukluğu filan
bazı kızlar böyle oluyo yaşı küçük ama büyük gösteriyo:img-polic :img-cool2
Yok ya o kadar da büyük göstermiyor..
14-15 yaşındaki bir kız gibi görünüyor işte normal bence..
Ama imzana ben de katılıyorum:D
Seker_Esra
17-12-06, 17:22
Cansu Demirci icin niye bir baslik yok ya.. bence cok basarili bir kiz:happy0064
bugün pazar, hepiniz sabirsizla bekliosunuzdur aksami, ben acemi cadinin reklam arasinda izlicem yine...
merhaba dilara-1905
pek sık giremiyorum,
ve gizem ile konuştum,
oyuncu gizem değilmiş,
bilgilerinize...
sevgili "gizem leyla",
parla abla
haber icin cook sagol, öle bisey olmasi hic iyi degil bence... ama ben "gizem leyla" nickli arkadasmizi hic gizem güven olarak zaten görmiodum, ve onun gizem güven oldugunu sölediginde hic hatirlamiom, ondan buna hic yorum yapaam ne yazikki :(
!karbeyaZ!
17-12-06, 22:41
bu akşamki bölümü begendim..
Hades beni yine gülme krizlerine soktu:img-hyste
Honos : Söyleyecegin bişey var mı Selena ??
Selena : Ne söyleyebilirim ki ??
Hades : Çay söyle Selena çay
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
evet bu bolumde cok guzeldi.:img-yes:
Ya fitnat'a bayiliyorum.Burak'a corba yaptigi sahnede kirildim gulmekten.
"Bu ev cinli,perili" :img-hyste
Onu daha cok gostermeye basladilar ve bence cok iyi oldu.Dizideki en komik karakter bence. :good:
Sinem Kobal duvarlardan inmiyor
İstanbul'un Anadolu yakasında ikamet eden biri olarak, Sinem Kobal'ın adını duvarlarda görmeye hayli alışığım. Ancak kendi gözlemlerimden yola çıkarak söyleyebilirim ki, "Selena" dizisinin ardından Kobal'ın adı daha fazla duvarda karşıma çıkmaya başladı. Bunun anlamı şu: "Selena"nın çok izlenmesinin en önemli sebeplerinden biri de bizzat Sinem Kobal. Televizyon ekranlarında izlediğimiz pek çok genç oyuncu var elbette, ama "genç kız" tarifinin altını Kobal kadar doldurabilen yok kanaatimce. Çok sevimli, çok cici, çok güzel, taptaze. Yüzünden enerji ve neşe fışkırıyor. Şimdiye kadar canlandırdığı roller arasında, Selena bir mihenk taşı oldu onun için. Çünkü yukarıda saydığım özelliklerini ekrandan kolayca yansıtmasına izin veren bir rol. Ancak Selena'dan sonrası muhtemelen kariyeri açısından daha fazla önem taşıyacak. Oyunculuk deneyimini nasıl konuşturacağını görmemiz gerekiyor.
burakharry
18-12-06, 16:42
işte reytingler
TELE - BAROMETRE
17 ARALIK 2006 PAZAR
1 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 9,90 28,80
2 SAGIR ODA [NET] KAND 6,80 19,50
3 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,50 19,50
4 A1 KICKBOX SAMPIYONASI TURNUVASI [NET] SHOW 5,70 14,40
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,50 16,50
6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,60 13,70
7 ACEMI CADI [NET] KAND 4,60 11,30
8 STAR SPOR STAR 4,30 11,80
9 HAYATIN ICINDEN . STAR 4,20 14,00
10 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,20 12,40
11 GUNUN ICINDEN SHOW 3,80 12,60
12 HAFTA SONU HABERLERI [NET] KAN7 3,80 12,00
13 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 3,60 10,00
14 SELENA [NET] ATV 3,310 8,10
TELE - BAROMETRE
17 ARALIK 2006 PAZAR
1 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 7,70 22,30
2 A1 KICKBOX SAMPIYONASI TURNUVASI [NET] SHOW 7,00 17,00
3 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,60 18,10
4 SAGIR ODA [NET] KAND 6,50 18,20
5 ACEMI CADI [NET] KAND 6,00 14,20
6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,10 14,00
7 SELENA [NET] ATV 5,10 12,00
kış sabahı
18-12-06, 17:48
:happy0064 selena gerçekten çok güsl bi dizi .Zaten beğenilmese bu kadar uzun süre dewam etmezdi:happy0064
TV’DE DÜN... ACI HAYAT, HEM TOTAL HEM AB’DE BİRİNCİ... HÜLYA AVŞAR’IN, YAYINDAN KALDIRILAN ÖĞLEDEN SONRAKİ ŞOVUNUN ARDINDAN, DİZİSİ DE DÜN AKŞAM ÇOK KÖTÜ GİTMİŞ... İŞTE DÜNKÜ SONUÇLAR!...
TELE - BAROMETRE
18 ARALIK 2006 PAZARTESİ
1 ACI HAYAT [NET] SHOW 15,30 36,60
2 IKI AILE [NET] STAR 7,30 17,20
3 KOPRU [NET] STAR 6,90 18,30
4 BESINCI BOYUT [NET] STV 6,50 16,30
5 BEYAZ GELINCIK [NET] ATV 6,50 16,20
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,40 17,70
7 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,20 17,50
8 KARINCA YUVASI [NET] KAND 6,00 14,40
9 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 5,40 18,60
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,40 15,20
11 SORAY UZUN YOLDA [NET] KAN7 5,40 13,10
12 HABER SAATI [NET] KAN7 4,90 14,40
13 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,60 12,70
14 BESINCI BOYUT (TKR) [NET] STV 4,30 10,00
15 MEKTUP (TV FILMI) [NET] STV 4,20 13,30
16 SAMANYOLU ANA HABER BULTENI STV 4,10 11,90
17 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 3,60 12,10
18 YENI EVLI (Y.S) [NET] KAND 3,50 9,00
19 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 3,20 8,60
20 SPOR SAYFASI [NET] SHOW 3,20 8,40
21 KADIN SEVERSE [NET] ATV 3,20 7,70
22 ASK OLSUN [NET] SHOW 3,10 13,60
23 SEBNEM KISAPARMAK''LA PAYLASTIKCA [NET] KAN7 3,00 12,50
24 RUYA GIBI. (TKR) [NET] SHOW 3,00 7,30
25 HAYATIN ICINDEN . STAR 2,80 8,30
26 SELENA (TKR) [NET] ATV 2,70 17,70
TELE - BAROMETRE
18 ARALIK 2006 PAZARTESİ
1 ACI HAYAT [NET] SHOW 10,60 27,60
2 IKI AILE [NET] STAR 8,10 21,30
3 BEYAZ GELINCIK [NET] ATV 8,00 21,60
4 KOPRU [NET] STAR 6,40 18,20
5 KARINCA YUVASI [NET] KAND 6,20 16,50
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,60 18,90
7 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,80 16,50
8 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 4,50 20,00
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,40 15,10
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,30 14,60
11 HABER SAATI [NET] KAN7 4,20 15,10
12 YENI EVLI (Y.S) [NET] KAND 4,00 11,10
13 KADIN SEVERSE [NET] ATV 3,90 10,40
14 SORAY UZUN YOLDA [NET] KAN7 3,60 9,60
15 ARENA [NET] KAND 3,10 21,00
16 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 3,10 13,60
17 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 3,00 9,40
18 ATV SPOR HABERLERI ATV 2,80 8,70
19 ASK OLSUN [NET] SHOW 2,70 15,40
20 GUNUN ICINDEN SHOW 2,70 10,00
21 STAR SPOR STAR 2,70 8,30
22 DESIFRE STAR 2,60 13,50
23 SPOR SAYFASI [NET] SHOW 2,60 7,80
24 BESINCI BOYUT [NET] STV 2,60 7,40
25 RUYA GIBI. (TKR) [NET] SHOW 2,60 7,00
26 SPOR GUNDEMI KAND 2,50 7,60
27 SERAP EZGU ILE BIZ BIZE [NET] SHOW 2,40 22,40
28 ESRA CEYHAN''LA [NET] KAND 2,10 15,90
29 HAYATIN ICINDEN . STAR 2,10 7,90
30 SELENA (TKR) [NET] ATV 2,00 15,00
Kaynak: www.ucankus.com
TV’DE DÜN!.. BİNBİR GECE UZAK ARA BİRİNCİ!.. ARKA SOKAKLAR VE EZO GELİN İSTİKRARINI SÜRDÜRÜYOR!.. HÜLYA AVŞAR BİR RATİNG ŞOKU DAHA YAŞADI VE ERMAN TOROĞLU'YLA BİRLİKTE SUNDUĞU PROGRAM 38'İNCİ OLURKEN, SADECE 5 SHARE ALABİLDİ!..
TELE - BAROMETRE
19 ARALIK 2006 SALI
1 BINBIR GECE [NET] KAND 20,90 52,40
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 12,00 28,10
3 EZO GELIN [NET] SHOW 11,70 27,10
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,00 17,00
5 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 5,90 20,60
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,60 15,70
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,60 15,60
8 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,20 14,70
9 HABER SAATI [NET] KAN7 4,60 13,80
10 FIKRALARLA TURKIYE [NET] KAN7 4,40 10,80
11 BIR DEMET TIYATRO [NET] ATV 4,40 10,20
12 SPOR GUNDEMI KAND 4,00 10,60
13 EJDERIN OGLU (Y.S) [NET] STAR 4,00 9,50
14 CANLI CANLI [NET] KAND 3,90 23,40
15 HIZLI VE OFKELI (Y.S) [NET] SHOW 3,80 11,00
16 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 3,50 12,00
17 SAMANYOLU ANA HABER BULTENI STV 3,50 10,30
18 SELENA (TKR) [NET] ATV 3,40 20,20
çağkan çulha
20-12-06, 22:31
:happy0064 selena gerçekten çok güsl bi dizi .Zaten beğenilmese bu kadar uzun süre dewam etmezdi:happy0064
evet zaten belli oluyo ne kadar yürütüldüğü iğrenç bi dizi ya nasıl seviyorsunuz 2-3 gün sonra dizi biter ya ne o el ele tutuşuyo selena selena siz herhalde acemi cadıyı seyretseniz dona kalırsınız acemi cadıyı tavsiye edrim yani selena aynen şu resimdeki kadar komik:img-hyste
2-3 gun diyosun ama 15 haftadir oynuyo ve hayla ratignleri super.birsuru izleyicileri,hayranlari var.Ve acemi cadidan bile cogu pazarlari daha yuksek aliyor rating haberin yoksa.
acemi cadiyi bende cok seviyorum selenedan daha cok bile diyebilirim.Ama selenyida izliyorum.Ikisi cok eylenceli diziler.Izlerken buyuk keyif aliyorum.
TELE - BAROMETRE
20 ARALIK 2006 ÇARŞAMBA
1 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 10,30 25,00
2 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 10,10 24,70
3 KARAGUMRUK YANIYOR [NET] STAR 6,40 15,40
4 CANDAN OTE [NET] STAR 6,20 17,90
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,10 17,60
6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,80 16,70
7 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 5,30 18,40
8 YANIK KOZA [NET] SHOW 5,20 14,70
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,00 14,50
10 HABER SAATI [NET] KAN7 4,80 14,70
11 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,80 13,90
12 HAYATIM SANA FEDA [NET] ATV 4,40 13,10
13 KIRIK KANATLAR [NET] KAND 4,30 13,00
14 SPOR GUNDEMI KAND 4,30 11,70
15 BUYUK BULUSMA [NET] STV 4,30 11,00
16 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 4,10 14,20
17 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 3,90 9,60
18 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,80 10,30
19 ZOOM [NET] STAR 3,70 24,80
20 SELENA (TKR) [NET] ATV 3,40 21,40
TELE - BAROMETRE
20 ARALIK 2006 ÇARŞAMBA
1 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 14,40 37,50
2 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 11,60 30,30
3 HAYATIM SANA FEDA [NET] ATV 5,80 18,00
4 KIRIK KANATLAR [NET] KAND 5,40 17,10
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,00 17,40
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,90 17,30
7 CANDAN OTE [NET] STAR 4,90 14,90
8 ZOOM [NET] STAR 4,60 26,30
9 YANIK KOZA [NET] SHOW 4,50 13,30
10 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 4,30 18,80
11 ATV SPOR HABERLERI ATV 4,30 14,10
12 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,20 14,80
13 SPOR GUNDEMI KAND 4,10 13,30
14 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,00 14,30
15 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 3,90 17,00
16 KARAGUMRUK YANIYOR [NET] STAR 3,40 8,80
17 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 3,20 26,50
18 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 3,20 10,50
19 HAYATIN ICINDEN . STAR 2,70 10,80
20 SPOR SAYFASI [NET] SHOW 2,70 8,50
21 HABER SAATI [NET] KAN7 2,60 10,00
22 SERAP EZGU ILE BIZ BIZE [NET] SHOW 2,50 20,40
23 SELENA (TKR) [NET] ATV 2,40 18,00
dilara-1905
21-12-06, 20:02
evet zaten belli oluyo ne kadar yürütüldüğü iğrenç bi dizi ya nasıl seviyorsunuz 2-3 gün sonra dizi biter ya ne o el ele tutuşuyo selena selena siz herhalde acemi cadıyı seyretseniz dona kalırsınız acemi cadıyı tavsiye edrim yani selena aynen şu resimdeki kadar komik:img-hyste
sana kessinnlikle katılıyorummm kabul etmek gerekirki selenayı 0-7 yaş arası izlio gerisi isnisna oluo acemi cadıyıda 7-17 yaş arası izlio gerğisi isnisna oluo 7 yaş altı genelde selenayı seçio 17 üstüde ikisinide izlemio ama acemi cadıya bazen bakanblar çıkıo bilmiom belki selenayada bakan vardır onlar arasında ama ben rastlamadım :/
bence iki dizide birbirinden beter...Saçma sapan diziler yani..Ben sadece sevdiğim oyuncular var diye ve pazar günleri tvde hiçbirşey olmadığı için bakıyorum...acemi cadı güzel dizi ama sıktı artık hep aynı şeyler...Cenk,Dicle,Şenay ablam ve çağkan olmasa izlemem...O kızın komik mimikleri çekilir gibi değil...ah ne yeteneksiz insanlar başrol oynuyor dizilerde..
Selenada ise SERKAN'ımm vaarrr :happy0064 o daha güzel bir dizide oynayana kadar bu diziye katlanmak zorundayım...Çoğu kişide Serkan Şenalp ve Gökhan Keser için izliyor bence...
afedersiniz ama gerçekten acemi cadı daha fazla izleniyor baksanıza ratinglere selena yerlerde sürünüyo zaten ilk başladığı zamanlar iidi şimdi durum vasat banada saçma geliyo dizi ama orada bi sevdiğimiz var onun için izliyorum yoksa bnm gibi lise öğrencisine çocuk dizileri yakışmaz..genç işi bunlar(anladın sen):good: :good: :img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 :img-cool2
zaten dizi oyuncuları da çok küçükler...acemi cadıdaki kızlar 85li 87li falan..buradaki kızlar küçük...gizem 93lü falan galiba..cansu 92..Gizem güzel kız beğeniyorum ama çok küçük...cansu serkanın yanına hiç yakışmıyor zaten...kardeşi gibi duruyor :D Serkana yazık oluyor ya 85li çocuğun burada işi ne anlamıyorum...ben iki diziyide sevmiyorum artık...lise defteri,kampüsistan yada hayat bilgisi gibi doğru düzgün diziler olsa da izlesek...
burakharry
22-12-06, 17:52
TELE - BAROMETRE
21 ARALIK 2006 PERŞEMBE
1 SOHRET [NET] ATV 7,40 19,80
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,90 22,50
3 HIRSIZ-POLIS [NET] KAND 6,50 19,40
4 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 6,30 18,10
5 SEV KARDESIM [NET] KAND 6,00 15,90
6 BEBEGIM. [NET] ATV 5,80 16,30
7 FEAR FACTOR [NET] SHOW 5,70 15,50
8 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 5,50 23,10
9 YALANCI YARIM [NET] STAR 5,50 14,50
10 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,00 16,70
11 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,30 14,10
12 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,20 13,70
13 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 4,00 17,40
14 ATV SPOR HABERLERI ATV 4,00 12,20
15 OBJEKTIF STAR 3,60 20,30
16 SPOR GUNDEMI KAND 3,60 10,80
17 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 3,50 28,00
18 SPOR SAYFASI [NET] SHOW 3,20 9,40
19 SORAY UZUN YOLDA [NET] KAN7 3,10 8,50
20 SIHIRLI MUTFAK KAND 2,90 23,00
21 TEKE TEK [NET] ATV 2,90 13,40
22 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 2,90 8,70
23 SERAP EZGU ILE BIZ BIZE [NET] SHOW 2,80 23,40
24 ESRA CEYHAN''LA [NET] KAND 2,80 19,80
25 DOBRA DOBRA [NET] KAND 2,70 30,30
26 ASK OLSUN [NET] SHOW 2,70 14,40
27 HAYATIN ICINDEN . STAR 2,50 9,10
28 HABER SAATI [NET] KAN7 2,50 8,80
29 RUYA GIBI. [NET] SHOW 2,40 6,40
30 GUN ARASI HABERLERI KAND 2,30 19,20
31 PROBLEM COCUK (Y.S) [NET] K1 2,20 5,90
32 YAGMURDAN SONRA [NET] STV 2,10 5,80
33 GUNUN ICINDEN SHOW 2,00 7,20
34 SAGIR ODA (TKR) [NET] KAND 1,90 14,40
35 UCAN KUS [NET] SHOW 1,90 9,80
36 STAR SPOR STAR 1,90 5,90
37 FLASH HABER BULTENI [NET] FLAS 1,90 5,60
38 TRT SPOR TRT1 1,90 5,40
39 VIDEO GAG [NET] K1 1,90 5,00
40 KANAL 1 ANA HABER BULTENI K1 1,70 5,00
41 UCU BIR YERDE [NET] TRT1 1,70 4,40
42 SELENA (TKR) [NET] ATV 1,60 11,90
TELE - BAROMETRE
21 ARALIK 2006 PERŞEMBE
1 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 8,00 21,80
2 YALANCI YARIM [NET] STAR 7,70 18,40
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,60 18,00
4 SOHRET [NET] ATV 6,50 15,50
5 SEV KARDESIM [NET] KAND 6,10 14,50
6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,90 16,30
7 FEAR FACTOR [NET] SHOW 5,90 15,10
8 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 5,70 19,00
9 HIRSIZ-POLIS [NET] KAND 5,40 15,60
10 SORAY UZUN YOLDA [NET] KAN7 5,30 13,00
11 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,20 14,50
12 BEBEGIM. [NET] ATV 4,80 12,60
13 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 4,60 15,80
14 HABER SAATI [NET] KAN7 4,30 12,60
15 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,10 11,30
16 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 3,60 24,00
17 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 3,60 9,30
18 YAGMURDAN SONRA [NET] STV 3,60 8,60
19 SELENA (TKR) [NET] ATV 3,50 20,50
dilara-1905
22-12-06, 21:19
acemi cadııı hala tam gaz devam adio ama selena vasatt ya bi kere acemi cadının kitlesi daha fazlaaa şöyşle dizifilme ve forumlara bakın acemi cadınıun kaç imzası avatarı yaDA konumda ismi var selenanın kaç taneeeeee???????
çok bebeksi bir dizi ama şu bölümlerde huzur evini ziyaret etmeleri ciden ders verici ve güzeldi bunu keşke herkess yapsaa selenanın bir tek bu kısmını beğendim okadar ama acemi cadı her bölüm her saat her dk ve snnnnn;)
erenalp_18
22-12-06, 21:22
acemi cadııı hala tam gaz devam adio ama selena vasatt ya bi kere acemi cadının kitlesi daha fazlaaa şöyşle dizifilme ve forumlara bakın acemi cadınıun kaç imzası avatarı yaDA konumda ismi var selenanın kaç taneeeeee???????
çok bebeksi bir dizi ama şu bölümlerde huzur evini ziyaret etmeleri ciden ders verici ve güzeldi bunu keşke herkess yapsaa selenanın bir tek bu kısmını beğendim okadar ama acemi cadı her bölüm her saat her dk ve snnnnn;)
ben hiç selena izlemedim ama buraya neden gelip izlediğin dizinin reklamını yapıp rakip diziyi kötülüyorsun
yani çok bebeksi olan bir şey varsa o da şu anda senin yazdıkların oluyor
burda olanlar zaten selenayı izleyenler olur senin de eleştirine hiç de takmazlar
bunu unutma
dilara-1905
22-12-06, 21:39
ben taksınlar diye yazmıyorum eleştiriyorum oraya olumlu bir şeydaha yazdım ama işine gelmediği için söylemdin sanırım bunlar benim görüşlerim ve buraya girip dizinin beğendiğim ve beğenmediğim yanlarını söyleme hakkım var bunu yaparkende bir karşılaştırma kulanmak istedim çünkü aynı gün aynı saatte başlıoolarr vede bunu tek yapan ben değilimmmm
ve senin söylediğine göre yani sadece buraya izliyenler giriyorsa senin burda ne işin var ozaman böyl bişşiyi bana deme hakında yokk........
ya boyle konusmayin modlar kapaticak burayi ama ya....
by yaris degil.Hangi dizinin forumu daha doluysa dolu,hangi dizinin daha cok avatar-imzasi varsa vardir.Iki dizide cok seviliyo ratignlerde cok iyi gidiyolar.Bu konu kapansin artik.
Ben sahsen iki diziyede bayiliyorum ama ayirim yapmiyorum.Ikisinide ayyni esit seviyorum.
Selena'yı sevdiğimden değil ama reytinglerde Selena daha çok izleniyor.Ben 7 yaş üstü izleyen çok gördüm hatta dedem bile sevdi :) Ne diyebilirim ki artık...
Tele - Barometre
24 Aralik 2006 Pazar
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Popstar Alaturka [net] Star 9,10 24,60
2 Sagir Oda [net] Kand 6,50 17,50
3 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 6,50 16,80
4 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 6,20 15,80
5 Acemi Cadi [net] Kand 6,10 13,80
6 Yeseren Dusler [net] Stv 6,00 13,70
7 Selena [net] Atv 6,00 13,40
8 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,50 14,10
9 Hafta Sonu Haberleri [net] Kan7 5,40 14,70
10 En Iyi Arkadasim [net] Show 5,00 16,40
erkekler ağlamazın reytinglere yenik düştüğü için kaldırılmasından sonra stv dizilerinin gerisinde kaldığı selena devam edermi?
burakharry
25-12-06, 17:24
REYTİNGLER
TELE - BAROMETRE
24 ARALIK 2006 PAZAR
1 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 10,60 29,70
2 SAGIR ODA [NET] KAND 7,60 20,70
3 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,90 17,60
4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,50 16,40
5 ACEMI CADI [NET] KAND 4,70 11,60
6 KARAYIP KORSANLARI (Y.S) [NET] TGRT 4,60 11,60
7 GUNUN ICINDEN SHOW 4,50 14,00
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,50 13,30
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,20 12,50
10 IMPARATORLAR KULUBU (Y.S) [NET] KAND 3,70 13,40
11 SURVIVOR (YARI FINALI) [NET] SHOW 3,70 11,90
12 HAYATIN ICINDEN . STAR 3,60 11,30
13 TOMBALA (T.S) [NET] SHOW 3,60 8,90
14 KUMARBAZ (Y.S) [NET] KAND 3,40 19,30
15 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 3,30 9,20
16 SELENA [NET] ATV 3,30 8,10
TELE - BAROMETRE
24 ARALIK 2006 PAZAR
1 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 9,10 24,60
2 SAGIR ODA [NET] KAND 6,50 17,50
3 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,50 16,80
4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,20 15,80
5 ACEMI CADI [NET] KAND 6,10 13,80
6 YESEREN DUSLER [NET] STV 6,00 13,70
7 SELENA [NET] ATV 6,00 13,40
ParlaŞenol
25-12-06, 23:59
dizi izleyici forumdaşlar,
Selena'nın kalkması söz konusu bile değil...
Gerek kanal, gerekse atv diziden son derece memnun,
tekrarları %20 share alıyor ki bu çok iyi!
reytingi ise düşmedi, genelde 5-6 civarında,
sadece sıralama değişti,
daha önce pazar günleri birçok 3-4-5-6 reyting alan
programlara bölünen seyirci
sağır oda gibi bazı programlarda yoğunlaşınca üst sıraya çıktı,
aşağıda ise daha düşük reytingli programlar kaldı.
durum bu.
sevmeyen ve saçma bulanlara sözüm olamaz elbette,
zevk ve tercih onlarındır,
ama sevenlerin içi rahat olsun,
bitmesi en azından şimdilik söz konusu değil :)
izmirli esmer
26-12-06, 00:31
dizi izleyici forumdaşlar,
Selena'nın kalkması söz konusu bile değil...
Gerek kanal, gerekse atv diziden son derece memnun,
tekrarları %20 share alıyor ki bu çok iyi!
reytingi ise düşmedi, genelde 5-6 civarında,
sadece sıralama değişti,
daha önce pazar günleri birçok 3-4-5-6 reyting alan
programlara bölünen seyirci
sağır oda gibi bazı programlarda yoğunlaşınca üst sıraya çıktı,
aşağıda ise daha düşük reytingli p