Tüm Versiyonu Göster : Sihirli Annem

Sayfalar : [1] 2

Beyaz Balina
08-09-05, 20:54
İnci Türkay Diziden Ayrılmış Onun Yerine Emine Ün Geçmiş Yorumları Bekliyorum

BLaCK-PiNK
08-09-05, 20:56
Ne o felaket dizi devam etcek mi? İnci Türkay'dan nefret ediyorum Emine Ün'ü de sevmem.. Defne Joy Foster (muhteşem bi şahsiyet), hatırına bile izlemedim, izlemem de..

özgürmania
08-09-05, 21:08
Ben bu diziye ilk 15 bölüm katlanabildim.Zaten sonrası saçmaladı.Yinede İnci Türkay'ın oyunculuğu iyiydi.Emine Ün onun kadar içten ve sıcak biri değil.Daha soğuk sanki.O role yakışmayacak!

FaVoRe
09-09-05, 00:03
Ben çok Seviyorum Walla Sihirli Annemi.ama Keşke Inci Türkay Gitmeseydi.emine ün De Güzel.umarim Iyi Olur.ama Hala Reklami Yok Dizinin. Yeni Betüş Emine üüüün

editor1
09-09-05, 09:40
İnci Türkay ileriki bölümlerde diziye tekrar girebilir. Sanırım doğum yapacakmış. Böyle bazı duyumlar aldım. Yine de doğrumu bilmem. Ama yeni karakterler girecekmiş. Kim nederse desin. Bu dizi sonunda bir tv klasiği oldu bence. 107 bölüm yani dilekolayyyyy.

_butterfly_
09-09-05, 09:49
ewtt walaa gerçekten doru 107 bölümm dilee kolayy....benn bu dziyee karşı çıkanlardann biriydimm..çünküü gerçek olmayan bir şeyii anlatıyorduu vee bunun gerçek olduğunu zanneden çocuklar izliyorudu.:D(ayy tekerleme gibi olduu)).ee bu daa yanlışş bir rşeydi bence...diyolarki hataa çocuklarr benn dee ucucamm betüşş gibi falann...ya ne kadar doğru ne kafar yanlış bilemem ama bencee geçen sezon bitrselerdi iiyi olurduu..çocuklarrrr açısından yanee...eee doĞAL olarakk bizim açımızdan daa iiyi olurdu kuzenimnn dırdırındann kurtulurdumm..:D .......ehehehe

OXFORD
09-09-05, 11:53
ya evet yine mi bu dizi:p ama inci türkay en azından iyi oyuncuydu.emine ün gelince hiç seyredilmicek.

pinkzone
09-09-05, 11:56
Bitmesi Gereken Belli Başlı Dizilerden Biri.... Ouyunucusu Değişsede Konuda değişiklik Olmayacağı apaçık... Bitsin bu Eziyet...

ÇAKIL85
10-09-05, 13:43
inci türkayi severim ama emine ünün gelmesine çok sevindim bence çok tatli biri
bence kaldirilmasin bu dizi benim fikrim yani, çok sevimli bi dizi çocuklarda çok seviyo
e defnede var daha ne olsun :)

birtanecik
10-09-05, 14:23
yaaa dogruyu soylemek gerekirse
cook sacma ve cocukca bi dizi yani benim kucuk kardesim
ve yegenlerim bile cook sacma buluyor
sihir felan...!!!

bence cook uzattilar o filmiii bir an once bitirmeleri lazim!!
tabi bu benim sahsi fikrim
kimse alinmasinn...! ;) :)

ecearici
10-09-05, 15:33
nerden öğrendin?

oznurum
10-09-05, 15:35
nerden öğrendin?

ben aynı haberi gazetede okudum...hatta eda,sadık,dudu ve emine ünün yan yana resmi vardı

sisley
10-09-05, 15:50
allah allah neden devam ediyor bu dizi hala bir de oyuncu değişikliği şaştım yaaaa ,yeter bencee

editor1
10-09-05, 16:29
allah allah neden devam ediyor bu dizi hala bir de oyuncu değişikliği şaştım yaaaa ,yeter bencee
Bu dizinin tek devam etme nedeni ekranlardaki tek çocuk dizisi diyebiliriz. Var mı arkadaşlar başka çocuk dizisi. Varsa yazın da görelim. Reytingleri yüksek bir dizi. Kanal D böyle işleri bir ömür boyu tutar. Genelde çocukların sevdiği bir yapım. Doğal olarak ta büyüklerde izliyor. Başka bir neden göremiyorum. Herkese saygılar......

FaVoRe
11-09-05, 13:44
lütfen kötü yorumlarınızı kendinize saklayın.tamam inci türkayı sevmemiş olabilirsiniz.bunu daha kibar bir dille açıklayabiliriz.özellikle black pink.ayıp gerçekten.bence bu kdar bencil olmayın.izlemezseniz izlemeyin ama çok kötü yorumlar da yapmayın bence.daha kibarca.şunun şu tarafını bundan dolayı sevmiyorum gibi.umarım dikkat edersiniz ;)

FaVoRe
11-09-05, 13:45
:rolleyes: lütfen kötü yorumlarınızı kendinize saklayın.tamam inci türkayı sevmemiş olabilirsiniz.bunu daha kibar bir dille açıklayabiliriz.özellikle black pink.ayıp gerçekten.bence bu kdar bencil olmayın.izlemezseniz izlemeyin ama çok kötü yorumlar da yapmayın bence.daha kibarca.şunun şu tarafını bundan dolayı sevmiyorum gibi.umarım dikkat edersiniz

nisan_kerem
12-09-05, 02:17
neolur şu diziyi yayından kaldırn 5 yaşındaki kuzenim kendini peri sanıyor ya balkondan falan atlayacak diye tüm sülale ayaktayız walla çocuğun psikolojisi bozuldu....

umuttaciri
12-09-05, 11:13
Zaten çoluk çocuk dizi inşallah karşısında daha güçlü ve kaliteli bir yapım olurda yayından kalkar

missryan
12-09-05, 11:29
ya her ne kadar biz sihirli annem'i sevmesekte bu sezonda devam etmesi çok normal bence çünkü oldukça büyük bi hayran kitlesi var başta çocuklar olmak üzere(özellikle benim kardesim çook seviyo hiç kaçırmadan izliyo:):))onun için biz ne yaparsak yapalım bu sezonda devam edicek gibi görünüyor...

editor1
12-09-05, 17:44
neolur şu diziyi yayından kaldırn 5 yaşındaki kuzenim kendini peri sanıyor ya balkondan falan atlayacak diye tüm sülale ayaktayız walla çocuğun psikolojisi bozuldu....
Çok yanlış düşünüyorsunuz. Bizde zamanında süpermenler , he-man felan izledik. Ama kendimizi biryerlerden aşağıya atmadık. Bence çocuğun yetiştirilme tarzında bir problem vardır. Bir sürü çocuk tanıyorum ama hiç biri böyle bir işe kalkışmıyor. İlginç bir şey. Nasıl bir psikoloji anlamadım. Neyse geçmiş olsun diyelim artık. Herkese saygılar........

editor1
14-09-05, 10:12
Büyük bir olasılıkla 24 eylül de yayına girebilirmiş. Çocuklar bekliyor vallaaa....

kural
14-09-05, 15:48
benimde bu diziyle pek aram yok ama kardeşim çok seviyor. inci türkay çok tatlı biriydi rolünün hakkını veriyordu. ama emine ünü hiç sevmem çok soğuk biri o role yakışmayacak

editor1
15-09-05, 16:07
benimde bu diziyle pek aram yok ama kardeşim çok seviyor. inci türkay çok tatlı biriydi rolünün hakkını veriyordu. ama emine ünü hiç sevmem çok soğuk biri o role yakışmayacak
İnci Türkayın doğum yaptığı yönünde haberler var. Diziden ayrılma nedeni büyük bir ihtimalle odur. İleriki bölümlerde birde bakmışsınız ki karşınızda. Nede olsa sihirli bir dizi.......

BLaCK-PiNK
18-09-05, 11:58
Bir çocuk da kendini pikaçu mu ne öyle sarı bi bebe vardı ya o zannedip camdan atlamıştı..

Bu arada dilimin azıcık sivri olduğunu kabul ediyorum özür..
Bu dizinin ne zaman başlayacağını bilen var mı?

PS:ona göre o saatte tvden uzak durmak istiyorum..

dizi_tirya
18-09-05, 12:08
arkadaşlar sihirli annem hakkında yanlış düşünenleriniz var.
1.sihirli annem 107.bölüm dvm etti ve dvm ettğine göre sorun yok.eğer sorun olsaydı rtük kaldırırdı.
2.inci türkay bi tv progmamında şu soruya şu açıklamayı yaptı.sunucu:inci hnm çocukların peri sihir gibi kavramlardan etkilenmesi konusunda ne düşünüyorsunuz?
inci türkay da:çaocuklar her şeyin farkında demişti.
evt bu doğru.ztn belli oluyo.ara sıra çocuklara güzel msjlar veren tatlı bi dizi.çocuklar çok seviyolar bu diziyi.tebrikler diyorum ben.

nazmemoli
18-09-05, 15:53
BENCE BU KADAR KINAMAYI BIRAKIPTA İZLEYİN.ASLINDA U DİZİYİ İZLEYİP BİZ BÜYÜKLER ÖRNEK ALMALIYIZ.LÜTFEN KÖTÜ VE AŞALAYICI YORUMLARINIZI KESİN LÜTFEN.BİR TANE DE ÇOCUK DİZİMİZ VAR İŞTE.HEM BU KADAR ÇOK SEVİLMESEYDİ 100 Ü AŞKIN BÖLÜM ÇEKMEZLERDİ.BAŞKA DİZİLERİ ÇOCUKLARIMIZA İZLETTİRMİYORUZ BARİ BUNU İZLESİNLER...:mad:

nazmemoli
18-09-05, 15:54
BAKTIM RESİM YOKhttp://img317.imageshack.us/img317/5007/3peri7rb.th.jpg (http://img317.imageshack.us/my.php?image=3peri7rb.jpg)BEN DE BİR RESİM YAPIYIM DEDİM.SEVMEYEN BAKMASIN CANIM HİÇKİMSEYE ZORLA TV BAKTIRMIYORUZ.:mad:

sulakica
19-09-05, 12:02
inci türkay diziden ayrıdığı için çok üzüldüm. ben inci türkayı çok seviyorum.insallah ileriki bölümlerde oynar dizide. sen black-pink ne biçim seyler yazıyorsun ve söylüyorsun çok ayıptır.öyleseyler yazılmaz.ben inci türkayı çok seviyorum. insallah tekrar diziye döner.kiça.

editor1
22-09-05, 17:02
Yeni bölüm 24 eylül cumartesi yayındaymış. Sevenlerine ve çocuklara duyurulur.........

ozzde
22-09-05, 22:21
Emine Ün bence yakışır.Sonuçta yeni anne oldu.Role çabuk adapte olur.Ayrıca Ttlı Cadı Sementa yı andırdı bana...

tvrehberi
23-09-05, 12:23
ben de hiç sevmiorum bu diziyi.gittikçe de saçmalamaya devam ediolar.oyuncular ii ama konuda iş yok...

pinkzone
23-09-05, 16:03
bu Seferde Betüşü Başkasina Benzetiyorlar.. Yok Büyü Yemişte Bu Hale Gelmiş.. Oyuncu Değişmiş Demiyorlarda.. çocuklara Bahane Lazimdi Oda Bulundu.. Reklamini Izledim. Ama Ona Bile Artik Gözüm Dayanmadi Değiştirdim .iyyyy

sihir
30-09-05, 00:41
Sihirli Annem:
Dizi yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana geliyor. Hamile olan İnci Türkay'ın bir süre ara verdiği dizinin kadrosuna Emine Ün katıldı. Betüş'ün eski sevgilisi Tuna, onun yüzünü ve sesini çalıp başka bir kadınla değiştirir. (milliyet)

inci türkay hamile ve doğum yapacak yakında. o yüzden senaryo yukardaki gibi yazılıp betüşü emien ün'ün canlandırması sağlandı. emine ünü severim. tatlı bir kızdır. ama umarım inci türkay geri gelir. belki emien üne de başka bir rol sağlanır o zaman. ne de olsa sihirle herşey mümkün dizide.

nazmemoli
01-10-05, 10:13
SEVENLERİ VAR AMA ONLARIN DA PC LERİ YOK http://www.myehost.de/resim/images/PJ557903.jpg (http://www.myehost.de/resim/index.php)

dizi_tirya
01-10-05, 10:21
duduyu hamile yaptılar.çok komik oldu ya.....dizi güzel sevimli bi dizi.ama artık eskisi kadar ilgimi çekmiyor.inci türkayın kocasıda baya yaşlıymış ya.inciye yakışmadı.bi de doğum yapacak üstüne bebeğe de bakması gerekiyo.3-4 aya anca gelir.o zmana kadar nasıl oyalayacaklar acaba.bu arada kimse emine ünü tanımıyodu.şimdi nasıl oldu da birden ona alıştılar ben izlemedğim için bişey mi kaçırdım.sadıkla baya iyilerdi.bi gariplik yoktu.ayrıca bu bi sihir dizisi.hiç kimsenin sihirleri olmayınca tadı kaçıyo ya...

editor1
01-10-05, 10:54
Ekranlarımızda ki tek çocuk dizisi Sihirli Annem. Başka yok. İzlenme oranları da baya yüksek. Demek ki bir kanalın istediği her şey var bu dizide. Zaten onun için 109. bölüm bu akşam yayında. Bizim yapımcılarımızda gidip abuk subuk konularla saçma sapan diziler yapıp, paraları cebe indirmenin derdinde. Hiç birinin aklına gelmiyor güzel bir çocuk dizisi yapmak. Onun için ben onların aklına şaşayım. Sihirli annnem'de her halde bir sezonu daha zorlayabilir diye düşünüyorum..

forever_bim
01-10-05, 14:03
Dizideki çocuk oyuncular çok tatlı ama bence oyle çok yuksek bir reytingi yok. 109 bölume ulastıgına gore baslayalı çok zaman geçmıs olmalı. Oysa ben yeni yeni farkediyorum. Saçma dizilerin tanıtımına bile bakmadıgımdan olsa gerek. Reyting konusu açılınca reytinglere baktım. Eh işte ayakta durmasına yetecek kadar reytingi var.

1 EMRET KOMUTANIM [NET] Serials Turkish SHOW 20:05 10.20 31.90
2 CENNET MAHALLESI [NET] Serials Turkish SHOW 22:07 6.40 20.50
3 HA BABAM DE BABAM [NET] Music/Entertainm STAR 21:31 6.40 18.90
4 SIHIRLI ANNEM [NET] Serials Turkish KAND 20:05 5.60 18.00
5 SPOR SAYFASI Sport News SHOW 19:55 5.40 20.20
6 HAYALLER GERCEK OLUYOR (EVE GIRIS) [NET] TV Games KAND 21:45 5.20 15.90
7 HABER MAGAZIN. [NET] Weekly Magazines TGRT 23:25 5.00 19.40
8 SPOR GUNDEMI Sport News KAND 19:52 4.70 17.70
9 HABER MAGAZIN-OZEL [NET] Weekly Magazines TGRT 21:09 4.70 14.20
10 SAKLAMBAC [NET] Serials Turkish ATV 19:57 4.40 15.00

AB

Program Adı Tiploji Kanal Saat RT SH
1 EMRET KOMUTANIM [NET] Serials Turkish SHOW 20:05 6.90 27.80
2 HA BABAM DE BABAM [NET] Music/Entertainm STAR 21:31 5.70 22.00
3 HAYALLER GERCEK OLUYOR (EVE GIRIS) [NET] TV Games KAND 21:45 4.80 18.10
4 CENNET MAHALLESI [NET] Serials Turkish SHOW 22:07 4.20 16.00
5 SIHIRLI ANNEM [NET] Serials Turkish KAND 20:05 4.00 16.60
6 KAYIT DISI [NET] Serials Turkish STAR 22:20 3.80 14.20
7 HAYALLER GERCEK OLUYOR (BULUSMA) [NET] TV Games KAND 23:27 3.70 14.40
8 SAKLAMBAC [NET] Serials Turkish ATV 19:57 3.60 15.20
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast SHOW 18:54 3.20 17.10

Cool_Daisy
02-10-05, 15:11
Ben bu diziyi hiç mi hiç sevmiyorum ve beğenmiyorum. Abuk sabuk :mad:

THÖ fgç
02-10-05, 15:16
atık çok uzattılar bitmesi gerekir

joshandme
02-10-05, 15:31
sihirli annem pazar günleri yayınlanırken çoğunlukla birinci oluyor du reytingler de .. kadın isterse başlıyınca 2. ve 3. olmaya başladı sonra da cumartesiye alındı ...bende bu diziyi abuk sabuk buluorum . ama itiraf etmeliyim ki izlerken de zevk alıordum hani .. ama artık deil .. yeni bölümleri izlemedim ...

nazmemoli
02-10-05, 15:44
SİZLERİN DÜŞÜNCENİZ BEN SÖYLEDİM NE SÖYLİCEĞİMİİ ANLAYANLAR ANLADILAAR.BUNU EMİNİM Kİ SADECE KÜÇÜÜKLER DEĞİL BÜYÜKLER DE İZLİYOR GLBBB....BAYA GÜZEL Bİ DİZİ BENCE AMA TABİ Kİ HERKES SEVDİĞİNİ İZLİYOR VE ÖYLE OLMALI AMA BENCE BUNU BİRAZ DAHA KİBAR BİR DİLLE ANLATSAK DAHA İYİ OLUUUR...:mad: :mad: :mad:

EL DESDİCADO
02-10-05, 17:44
arkadaşlar bir çoçuk dizisi sonuçta.fena da rating yapmıyor. devam edecektir.tabiki ben çoçuklar için çok daha zekice,kaliteli bir dizinin yapılmasını isterim ama bu diziyede çok aşırı bir itirazım yok.izleyen izlesin.

dazzle
02-10-05, 17:53
valla kabul çok saçma bi dizi en fazla 3.4bölümünü izlemişimdir oda ilk başladigi zamanlar aama birşeyi kabul etmek lazim bu çocuklar için vede çocuklar içn doğrudürüst izlenecek dizi yok genelde yok mafya yok aga dizisi bunalrn yaninda cocuklari aile ve kardeslik sevgisi aşilayan bi dizi yani evt mistik gerçek olmayan şeyler var sihir gibi aama bu hayal dünyasi yani bence çok hoş bizim zamanimizda hersey daha kaliteliydi artık çizgi filmlerin bile suyu çikti :confused:

sihir
03-10-05, 12:07
eleştirilerin saygı boyutunu aşmaması konusunda ben de hem fikirim. ancak tabii ki olumsuz eleştiri olacaktır. yapımcılar da bu eleştirilerden yararlanmak durumundadırlar. sadece bu sitedekilerden değil, her yerde... sihirli annemin elbette incelendiğinde bir takım yanlışları göze çarpabilir ve bunlar ortaya koyulabilir. bu çok normal. yapılması da gerekir. eleştiriye tahammül edemeyen doğruyu ve başarıyı yakalayamaz. ama eleştirilerde saygı duvarını aşmak, bu dizinin sevenlerine ve özellikle de bu dizinin müptelası olan miniklere saygısızlık ve haksızlık olur. ben de kurtlar vadisine ve mahsun olduğu için aşka sürgüne tahammül edemiyorum mesela, ama eleştiri yapacaksam bunu o dizilerin sevenlerine saygı duyarak, dikkatli yaparım. sanırım eleştirilerin yapıcı olması da buna bağlıdır. ne dersiniz?

tvrehberi
04-10-05, 20:14
yaa budizide en çok itici bulduğum şey inci türkayın bööle sürekli yüzünde yapmacık bi gülümsemeyle dolaşması(ydı).allahım sürekli neşeli sürekli neşeli.bi sürü şey olup bitiyo hala neşesi bozulmuyo.bi de her bölümde önceki bölümler dikkate alınmadığı için yapılan mantık hataları.bence emine ünün girmesi ii oldu.çünkü bence onun yüzü daha insanca yani duyguları daha belirgin inci türkayın sahte neşesi yok onda.ben böyle düşünüyorum...

king
04-10-05, 21:21
bir de mantık hatalarından biri mesela bilmiyorum nerden hatırlıyorum biri söylemişti galiba büyük çocuk ilk sene 5.sınıfa gidiyordu şimdi liseye ben bir ilk 4-5 bölümü seyrettim nevra serezli defne joy'a harry potter'ı ayarlıyordu falan bir yığın saçmalık

nazmemoli
06-10-05, 14:25
adiare KİNG

biryerden öğren sen bu sözü ok.....italyanca unutmadaan:p :p :p

ÇİLEK
15-10-05, 08:30
ben inci hamile olduğu için diziden geçici bir süre ayrıldı zannediyordum farketmez ikiside güzel ama bu diziyi niye bu kadar uzatıyorlar

kumralım
15-10-05, 09:03
hayır arkadaşlar eğer sijhirli annemin sezon sonu bölümünü izlemişseniz inci türkayın karnı şişikti.yani o bölümde inci türkay gerçek hayatta hamileydi bu nedenle gani müjde betüşün yüzünü tuna aldı yerine başka biri yani emine ün geçti yani inci türkay diziden ayrılmadı kısa süreliğine emine ün geçti

editor1
18-10-05, 10:47
İnci Türkay yeniden sihirli Annem Dizisine başlamış. İleriki bölümlerde artık tekrar seyredeceğiz. Çocuklara Müjde......

nazmemoli
18-10-05, 11:37
ben inci hamile olduğu için diziden geçici bir süre ayrıldı zannediyordum farketmez ikiside güzel ama bu diziyi niye bu kadar uzatıyorlar

ÇOCUKLAR İÇİN....sadece bu dizi var zaten diğerleri için pek uygun değiller...mafya yok bilmem yanlış demeyin sakıın...gerçekleeeeeer

sulakica
19-10-05, 20:27
inci türkay diziden ayrıdığı için çok üzüldüm. ben inci türkayı çok seviyorum.insallah ileriki bölümlerde oynar dizide. sen black-pink ne biçim seyler yazıyorsun ve söylüyorsun çok ayıptır.öyleseyler yazılmaz.ben inci türkayı çok seviyorum. insallah tekrar diziye döner.kiça.

inci abla diziye dönecek merak ettmeyin arkadaşlar. lütfen arkadaşlar kötü ve ayıp şeyler yazmayın.kiça.

birtanecik
31-10-05, 21:13
ilk baslardaa diziyi izliyordumm ama araya zaman
girdikce..ve dizinin konusunu uzatikca
HER GORUDUGUMDE KRIZ GECIRIYORUMM
yaa allah askina gunuzmudee boylee diziler halen varmii yaa...
inanirmisizz beniim 6 yasidakii kuzenlerimm bilee
dizinin ne kadar sacma
oldugunun farkina vardilarr
bi kanald varamadii..!
ama nerdee cook guzel bir dizi var ve beyeniliyorr..
ve reytinglerii bir hafta dussun hemen kaldiriliyorr

ne kadar HAKSIZLIKK yaa :( :(

kutay_
06-11-05, 14:35
bence en iyi dizi SİHİRLİ ANNEM BEN BU DİZİNİN EN BÜYÜK HAYRANI OLDuğumu düşünüyorum dizinin kalkmasını isteyen bazı kendini bilmezler var onlara GICIK oluyorum

kutay_
06-11-05, 14:41
[/SIZE]SİHİRLİ ANNEM

pinkzone
06-11-05, 18:11
ilk baslardaa diziyi izliyordumm ama araya zaman
girdikce..ve dizinin konusunu uzatikca
HER GORUDUGUMDE KRIZ GECIRIYORUMM
yaa allah askina gunuzmudee boylee diziler halen varmii yaa...
inanirmisizz beniim 6 yasidakii kuzenlerimm bilee
dizinin ne kadar sacma
oldugunun farkina vardilarr
bi kanald varamadii..!
ama nerdee cook guzel bir dizi var ve beyeniliyorr..
ve reytinglerii bir hafta dussun hemen kaldiriliyorr

ne kadar HAKSIZLIKK yaa :( :(

Güzel açıklama tebrikler...

nazmemoli
06-11-05, 18:17
kutay a kesinlikle katılıyorum...DÜN AKŞAMKİ BÖLÜMÜNÜ DE TÜM ZORLUKLARA RAĞMEN YİNE HER ZAMAN Kİ GİBİ BÜYÜK BİR KEYİFLE İZLEDİM.VE HİÇBİR SORUNUNU DA GÖRMEDİM.AYRICA İNCİ T. TEKRAR DİZİYE GELDİĞİ İÇİN DE DAHA GÜZEL GÖRÜNDÜ DİZİ GÖZÜME....hep böyle devam eder inş....dediğim gibi sevmeyenler izlemesin...

purna
06-11-05, 18:18
ben su aralar pk izliyemıyorum

romantika
06-11-05, 22:56
SİHİRLİ ANNEM artık izleyenlerin zeka düzeyine hakaret düzeyine geldi.
Hayatımda bu kadar FAZLA BASİT, SAÇMASAPAN, bir dizi seyretmedim (diyemem ortalık saçmasapan dizilerle dolu). Sihirli Annem de bunlardan biri.
3 -4 yaşındaki bebeler beğenebilir. Köpek olan koca...ay ne komik kah kah kah

nazmemoli
07-11-05, 11:38
beğenmiyosan izleme ne demek saçmasapan bişeymiş ya....bu SADECE SENİN GÖRÜŞÜNDÜR...zeka düzeyine hakaret haline gelmiş bi dizi...kesinlikle hayııııııııııır...sen de şuan da hakaret ettiğinin farkında mısın acaba...sen de hakartet ettin bu diziyi izleyenlere....daha adabına uygun bi şekilde yazı yaz lütfen...BU DİZİYİ SEVENLER DE VAR...

MasalTeam
07-11-05, 12:28
Arkadaslar ;

Lütfen dizi hakkinda yazi yazarken kisisel tartismalara neden olabilecek ifadeler kullanmamaya özen gösterin.Yapilan olumsuz elestiriye, olumsuz bir cevap yazarak olaylari büyütmeyin.

Saygilarimla ;

Dizifilm.com Moderatörü

MasalTeam

damla14
07-11-05, 14:53
SİHİRLİ ANNEM artık izleyenlerin zeka düzeyine hakaret düzeyine geldi.
Hayatımda bu kadar FAZLA BASİT, SAÇMASAPAN, bir dizi seyretmedim (diyemem ortalık saçmasapan dizilerle dolu). Sihirli Annem de bunlardan biri.
3 -4 yaşındaki bebeler beğenebilir. Köpek olan koca...ay ne komik kah kah kah
arkadaşım lütfen çocukları böyle bebe gibi laflarla tanımlama......

romantika
07-11-05, 17:47
evet, 3-4 yaşındaki çocuklar için bebe sözcüğünü kullandım, bunda ne tuhaflık var? 3 yaş daha bebektir benim için. Bu kötü bir şey değil, ben 13 yaşındaki yeğenime bile "bebeğim, kuzum" diyorum. Bunda bir art mana aramayın.
Diziyi izleyenlere hakaret niyetim asla yok, tam tersine bu dizi izleyenlerin zeka düzeyine hakaret ediyor dedim. Aradaki farkı anlayabilenler anlayacaklardır,uzatmak istemiyorum. Çooook basit, çoook...Pamuk Prense ve 7 Cüce'yi izlemeyi tercih ederim hiç olmazsa o klasik bir masal. Ama bu diziyi masal niyetine izliyorsanız o başka...

Erkano
17-12-05, 15:21
yavas olun arkadaslar töbe töbe utanmasaniz dövüseceksiniz bu dizi yüzünden izleyen izlesin izlemiyen izlemesin hayret bisey .
ayrica bu diziye 3- 4 yasindakiler deyil 20 yasindakiler ve 20 den büyükler bile bakiyor.

dizinin bu hatfa ki bölümü biraz sikici gececek galiba
cem bayilacakmis .... öyle gececek .

FaVoRe
17-12-05, 21:29
yavas olun arkadaslar töbe töbe utanmasaniz dövüseceksiniz bu dizi yüzünden izleyen izlesin izlemiyen izlemesin hayret bisey .
ayrica bu diziye 3- 4 yasindakiler deyil 20 yasindakiler ve 20 den büyükler bile bakiyor.

dizinin bu hatfa ki bölümü biraz sikici gececek galiba
cem bayilacakmis .... öyle gececek .

Alkışlanacak sözler.....Süpersin...Yarımyamalak izledim...Bence güzel daha doğrusu da tatlı....

esmer**
18-12-05, 11:16
merhaba bu dizinin yeni diziler bölümünde ne işi var anlamadım. :confused: dizi başlayalı neredeyse 2yıl oluyor yahuuuuuuuuuuuuuu :o

esmer**
18-12-05, 11:24
hatta eski dizilere alsalar yerinde olur.hatta diziyi bitirseler vatana millete hayırlı uğurlu bir iş yaparlar.

FaVoRe
18-12-05, 11:35
hatta eski dizilere alsalar yerinde olur.hatta diziyi bitirseler vatana millete hayırlı uğurlu bir iş yaparlar.

Bence bitirsinler güzel olmadığından değil fazla bölümleri oldu...
Hatta aynı şey aşk oyunu için de geçerli...hehe:D :D :D

KAPTAN2
18-12-05, 13:26
Çok başarılı bir dizi çocuk izleyiiciyi ekrana kitliyor tabii büyüklerinde izlediği ratinglerden belli.

sihir
19-12-05, 06:42
Erkano'ya katılıyorum, çok haklı.
Bnce de tartışmanın anlamı yok. sevmeyen izlemeyebilir. bir yere kadar eleştiri kabul edilebilir elbet. ancak birbirimize saygımızı birazcık bile kaybedersek bu işin ucu kaçar.

meryemce84
19-12-05, 11:35
Şahsen ben diziyi izlemiyorum ama 9 yaşındaki kardeşim en başından beri hiç kaçırmadan izliyor çocuklar için güzel bir dizi onların hayal güçlerini geliştiriyor.

sihir
20-12-05, 11:26
zaten çocuklar peri diye bişeyin olmadığını biliyorlar izlerken. ya da dedenin gerçekte köpek olamayacağını. ama arkadaşın (meryemce84) dediği gibi hayal güçleri gelişiyor. ailelere de görev düşüyor tabii. anlatmalılar ilk baştan bunalrın tamamen hayal ürünü, geçeklerden uzak olduğunu ki, çocukalar bilinçli izlesin

FaVoRe
20-12-05, 13:26
zaten çocuklar peri diye bişeyin olmadığını biliyorlar izlerken. ya da dedenin gerçekte köpek olamayacağını. ama arkadaşın (meryemce84) dediği gibi hayal güçleri gelişiyor. ailelere de görev düşüyor tabii. anlatmalılar ilk baştan bunalrın tamamen hayal ürünü, geçeklerden uzak olduğunu ki, çocukalar bilinçli izlesin

Bence de yani mantıklı...Daha dikatli ama izlerken de yalan olduklarını anlasınlar...Benim de yeğenim var..İzlerken aman yaaa şunlar da çocuk kandırıyoo haha...Periler diye bişey yok ama eğlenceli bi dizi..Diyoo ama her zaman gerçekleri dikkate alarak izlemeleri en doğrsu...

komando
24-12-05, 08:42
ben bu diziyi 1 ay öncesine kadar hiç sevmezdim bir gün bir arkadaşım izlerken bir bakayım dedim çok güzel ve zevkli bir dizi..... artık severek izliyorum

FaVoRe
24-12-05, 16:56
ben bu diziyi 1 ayöncesine kadar hiç sevmezdim bir gün kardeşim izlerken bir bakayım dedim çok güzel ve zevkli bir dizi..... artık severek izliyorum

Bnce de..Ben de aynı şekilde...En azından bana öğüt veriyor...Çok aman aman güzel olmasa da eğlenceli...

episod
06-01-06, 01:43
Efecan ın dadısını ismini bilen var mı?

yani ferhatın hoşlandığı (leyla) galiba çok iyi hatırlayamıyorum.

kim bu kız gerçek hayatta ne yer ne içer?

resmi var mı?

diloş2
11-01-06, 08:50
Bnce de..Ben de aynı şekilde...En azından bana öğüt veriyor...Çok aman aman güzel olmasa da eğlenceli...

Bence bu dizi çok güzel ha tamam belki gerçek hayatla hiç bir elle tutulur yanı yok ama dizi her bölümünde insanlara yararımıza olacak şekilde mesajlar veriyor.ayrıca bence artık uzatmayalım sihirli annem yaklaşık 4 yıldır var yani diziyi sevmeyenler olabilir bende hep izlemiyorum ama burda bir emek sözkonusu................ :img-meeti

sinemim_g
11-01-06, 10:28
evet emeğe saygı lütfen :img-huh:
oyuncuları müziği ve sanaryo iyi düşünülmüş..tipik dizilerden farklı :img-thumb
hele o ceren yokmu çok tatlı :love04:

kumralım
13-01-06, 00:02
cicim ben en çok edaya bayılıyorum ya aynı benim gibi yerinde duramıyo çok şirin

GeLiNcIk88
13-01-06, 00:14
valla bu dizi bir kac kez izledim
fena bir dizi degil tam cocuklarin ilgisini cekecek bir dizi yapmislar
kucuk kardesim ve kuzenlerim hic kacirmiyorlar

purna
15-01-06, 09:15
yayınlanmıyor.bittimi dizi

_butterfly_
15-01-06, 10:13
yokk dizii bitmedii..bayramm dolayısıylaaaa diğer dizilerde olduğu gibi sihirli annemde de yayınlnmadı..haftayaa yenii bölümlee devammm.. :good:

cpy
22-01-06, 00:33
Ben koyu bir Nevra Serezli hayraniyim . Yillarin tecrubeli oyuncusu her zaman ki gibi yine profesyonelligini gosteriyor . Yani bence diziyi Nevra Serezli kaldiriyor. Karsisindaki oyuncu kim olursa olsun (bu dizide) , Nevra Serezli ezip geciyor.O yuzden bu diziyi izliyorum... :)

purna
22-01-06, 08:38
bayram gectı ama dızı bugunde yok

purna
26-01-06, 08:47
sihirli annemi yayından kaldırmıslar

_butterfly_
26-01-06, 11:12
evet öle olmuş galiba yayından kalkmışş...ben yayın akışındann geçen haftaa görmşdümm ki yayınlamamışlarr....aslındaa pek birr kayıp dill ama izleyecileri içinnn kanal d ninn yaptığıı klasik bir dizi kaldırma olayıı....117 bölümdü galibaa o kadar izlet sonraa sonunu yayınlamadan kaldırr..her nekadar bu dizi içinn saçma sapan desekdeee izleyicisinee yapılan saygısızlık..kanald zaten bunu hep yapıyorr...

purna
27-01-06, 08:48
star tv ye transfer etmişler bugun gazetede okudum pzartesı gunlerı starda yayınlanacakmıs

_butterfly_
27-01-06, 11:35
aaaa ölemiii... aa zaten star tv de doğan grubuun olduğu içinn oraya transfer oldu demek....ee iyi baree küçük kuzenimm için iyi haber:) :)

sezinti
27-01-06, 16:25
KANAL D DİZİSİ SİHİRLİ ANNEM STAR ‘A

TRANSFER OLDU
27.01.2006 12:33

Kanal D’nin iyi rating alan dizisi Sihirli Annem artık Star ekranında. Böylece Doğan grubunun iki kanalı arasındaki ilk 'in house' transfer gerçekleşmiş oldu.

Periler dünyasının gizemli ve komik olaylarının anlatıldığı rating rekorları kıran dizi 30 Ocak Pazartesi akşamından itibaren Star televizyonunda yayınlanacak. Başrollerinde İnci Türkay, Nevra Serezli ve Şahap Sayılgan ‘nin paylaştığı Sihirli Annem ‘i özellikle çocuklar çok seviyor.

119 bölümdür Kanal D‘de ilgi ile izlenen dizinin yeni bölümleri Pazartesi akşamı Star ana haber bültenin hemen ardından ekrana gelecek

kaynak. medyatava.net

guzeler_guzeli_rulzz
28-01-06, 08:45
yaaa dogruyu soylemek gerekirse
cook sacma ve cocukca bi dizi yani benim kucuk kardesim
ve yegenlerim bile cook sacma buluyor
sihir felan...!!!

bence cook uzattilar o filmiii bir an once bitirmeleri lazim!!
tabi bu benim sahsi fikrim
kimse alinmasinn...! ;) :)
bence sihirli annem cok guzel bir dizi yani ben 15 inci yasima giriyorum ama daha halen sihirli anneme bakiyorum.....

Beyaz Balina
28-01-06, 10:10
sihirli annem'in star tv'ye geçtiğini duyunca çok şaşırdım zaten 4 dönemdir yayınlanan bir dizi şimdi star'a geçti bir 4 dönem daha yayınlanır of iğrenç yani

mttzn
28-01-06, 19:46
bukadar abukkkkkkkkkkkkkkk bir dizi görmedim....... :sad0143: :img-fear2 :p

sinemim_g
28-01-06, 23:20
bence türkiyenin değişik şeylere ihtiyacı var sihirli annemde değişik olan dizilerden biriydi,renkliydi...özellikle ceren rolündeki gizem güvene bayılıyorummm :love04: ama sorarsanız artık bende bitmesini istiyorum çok uzun sürdü..ama devam ettiği sürecede pek bir rahatsız olmam yani rahatsız olduğum o kadar çok dizi varki sihirli annem en son kalır...ama inci türkayı bende sevmiyorum:(emine ün daha iyi olabilir...daha güzel:)starda reytingi düşer sanırım bitek benim kardeşim izler:(vay halimeee:(

ierem
29-01-06, 16:17
bence türkiyenin değişik şeylere ihtiyacı var sihirli annemde değişik olan dizilerden biriydi,renkliydi...özellikle ceren rolündeki gizem güvene bayılıyorummm :love04: ama sorarsanız artık bende bitmesini istiyorum çok uzun sürdü..ama devam ettiği sürecede pek bir rahatsız olmam yani rahatsız olduğum o kadar çok dizi varki sihirli annem en son kalır...ama inci türkayı bende sevmiyorum:(emine ün daha iyi olabilir...daha güzel:)starda reytingi düşer sanırım bitek benim kardeşim izler:(vay halimeee:(
EVET KATILIOM BİTİCEK...VEE COK UZUN SÜRDÜ...

pegassus
01-02-06, 18:52
Efecan ın dadısını ismini bilen var mı?

yani ferhatın hoşlandığı (leyla) galiba çok iyi hatırlayamıyorum.

kim bu kız gerçek hayatta ne yer ne içer?

resmi var mı?
Leyla karaterinin gerçek ismi Seda Fettahoğlu.
Tiyatro oyuncusu.
Niye merak ettin?

pegassus
01-02-06, 18:54
EVET KATILIOM BİTİCEK...VEE COK UZUN SÜRDÜ...
Neden biteceği yargısındasın.
Türkiye'de çok daha uzun soluklu diziler oldu.
Kanal değişimi nerdeyse bütün diziler için geçerli..

pegassus
01-02-06, 18:56
bukadar abukkkkkkkkkkkkkkk bir dizi görmedim....... :sad0143: :img-fear2 :p
sence abuk olan taraflari ne?
Sadece periler olmasimi bu yargıya varma sebebin. Yoksa dramatik yanımı seni rahatsız ediyor..

KER&MER
01-02-06, 18:59
İŞTE SİHİRLİ ANNEM'İN LEYLA'SI...
http://img464.imageshack.us/img464/6888/imperiaflex0005ou.jpg

sinemim_g
01-02-06, 21:19
çok tatlı kızmış sağol :mad:
ya o dizide bir tatlı kız var gizem güven hastayım ona(ceren)
http://img483.imageshack.us/img483/7977/gizemguven9vp.jpg (http://imageshack.us)

elifile
05-02-06, 15:02
Dizinin uzun zaman dır oynadığı doğru. İzleyenleri oluyorki bu kadar uzun sürüyor, tutuluyor ve kaldırılmıyor diyorum. Bazı zamanlar bende seyrediyorum. Sıkı takip etmesemde seyrettiğimde zevk alabiliyorum.

deadly_angel
10-02-06, 20:08
ewet bende severek izliyorum

purna
16-02-06, 10:48
yarın yenı bolum var cuma gunu

sinemim_g
16-02-06, 10:52
sihirli annemin reytinglerinden haberiniz varmı??kanal d reytingleri düştü diye bitirmek istemiş sanırım sonra star almış :img-huh: ben baktımda ilk 10 da yok olmamasıda doğal :blush: bence çok uzun sürdü yaww :icon_mad: hep aynı sanaryo hep aynı :blush: hiç farklı bişey yok bende kanal d deyken kardeşim yüzünden izliyordum ama artık kardeşim bile izlemiyor :icon_roll

purna
17-02-06, 12:44
artık cuma günleri yayınlanacak.çokta iyi oldu pazartesi günü bütün diziler aynı aynda yayınlanıyordu

yagmur94
20-02-06, 12:48
sihirli annemin reytinglerinden haberiniz varmı??kanal d reytingleri düştü diye bitirmek istemiş sanırım sonra star almış :img-huh: ben baktımda ilk 10 da yok olmamasıda doğal :blush: bence çok uzun sürdü yaww :icon_mad: hep aynı sanaryo hep aynı :blush: hiç farklı bişey yok bende kanal d deyken kardeşim yüzünden izliyordum ama artık kardeşim bile izlemiyor :icon_roll

bende izliyordum ama artık sıttı.dizi 121 122 bölüm felan hala bittirmediler ama ben zaman buldukça izliyorum.ama çok sıktı bence bitirsinler

sirine_21
22-02-06, 20:10
dizide show tan interstara alındı..Ben çok şaşırdım..Ama hayırlı olsun bakalım...Genellikle çocukların çok sevdiği bir dizi...Bende rastgelirsem seyrediyorum.....Başarılar dilerim...

yami
04-03-06, 11:53
çocukların o saf ve temiz dünyalarını sihirle , periyle bilmem neyle doldurmaya kimsenin hakkı yok çocukların o zengin ufuklarını o taze beyinlerini gerçek dişı şeylerle meşgul ederek mi bu yeni nesli geleceğe hazırlayacağız daha ilkokuldaki çocukları birbileriyle kurduğu güzel arkadaşlıklarla şimdiden sevgi , paylaşmak nedir , dostluk nedir bunları öğrenirken görmek yerine birbirleriyle flört ederken mi görecektik .... esas sorunsa ailelerin de çocuklara kötü örnek olan bu diziyi çocuklarıyla beraber izlemeleri

purna
26-03-06, 15:23
yeni periliçe betüş oldu

Beyaz Balina
26-03-06, 17:38
ya bu dizinin hala bitmemesine şaşıyorum başka diziler koyun bunun yerine ama ben bakıyorum bazen yeni periliçe seçildi son bölümde betüş oldu baya salaklaştı

yagmur94
27-03-06, 16:45
bendcede artık sıktı
o dizi ya bir ann önce

purna
31-03-06, 13:50
betus ve cılek aılelerıne soyledı sadık ve cocuklarda evı terkerttı fragmanda gordum

Ay90
01-04-06, 23:52
ben bu dizi yi tv de hicbir şey yoksa ancak seğrederim ama artık kaldırsınlar bence yani tmm anladık cocuklar seviyor olabilir ama kac senedir sürüyo bunun bi sonu olsun artık. aslında cocoukllara örnek oucakl şeyler de gösteriyorlar ama yinede kaldırsınlar o kdr dizi varken bu yapmacık geliyo baya.

semra123
04-04-06, 15:56
bence çok güzel kaliteli bir dizi .ben çok seviyorum şahsen .ama bazı arkadaşlar sevmiyor olabilir onları sorunu ben inci türkayı çok seviyorum harika bir kadro kaç bölümdür yayınlanıyor ben hepsini izledim
CUMA GÜNÜ STAR DA SAAT 20.00 DE SİHİRLİ ANNEM

purna
05-04-06, 07:31
salı gunleri yayınlanıyor dun yenı bolum vardı

puna
08-04-06, 18:50
ben bu dizi yi tv de hicbir şey yoksa ancak seğrederim ama artık kaldırsınlar bence yani tmm anladık cocuklar seviyor olabilir ama kac senedir sürüyo bunun bi sonu olsun artık. aslında cocoukllara örnek oucakl şeyler de gösteriyorlar ama yinede kaldırsınlar o kdr dizi varken bu yapmacık geliyo baya.
Evet bir keresinde gazetede okumuştum.Betüşlerin babası köpek diye diğer çocuklar da babalarına saygı duymuyorlarmış.Bu Milletimiz için kötü bence ki bizim milletimiz saygıda kusur etmez.

emlusagi
08-04-06, 19:26
bence konu olarak bazen sacmalıolar kendi dediklerine ters düşüolar.sadece olumsuz yönünü görmemek gerek.çocuklar için örnek olacak seyler de gösteriyolar.ben bu diziyi seviyorum.sevmemin nedeni sadece oyuncular.bence her biri cok iyi oyuncular.dizi bence artık bitmeli.bu kadar uzatılacak bir dizi değildi.

İsildur
11-04-06, 20:03
Ben tekrarlarına bakıyordum arada sırada bu dizinin.Bugün Belalı Baldız reklama girdiğinde baktım çok şey değişmiş.Peri oldukları ortaya çıkmış vs.Sanırım bugün dizinin son bölümüydü.Güzel bittiğini düşünüyorum.Taci insan oldu,Betüş periliçe olmuş(Eski olan birşey herhalde),Ömür birkaç yaş büyütülmüş.

Artık işlenecek bir konu kalmadı.Açıkçası fantastik olarak ele aldığımızda güzel bir diziydi.Türkiye'nin fantastik tarzda dizilere ihtiyacı var.Ama çocuk dizisi olarak değil.

anil16
13-04-06, 06:34
Sihirli anneme bayiliyorum.Ilk basladigindan beri izliyorum halada hic kacirmiyorum.Yeni bolumler zok daha ilginc oldu artik herkes biliyo peri olduklarini heralde biticek yazin bu dizi.Ama neyse bu kadar surduya.

Ben suzana bayiliyorum ne komik kadin sinirlenince bagirinca gulmekden catliyorum.

Emre 24
17-04-06, 22:46
emine ün nerde

anil16
18-04-06, 01:30
O sadece 5-10 bolumluk icin Betusun yerine gecti cunku Inci Turkay?(betus) yni dogurmusdu bi bebegi var onun icin ounun yerine gecti.Ama yok artik.

Bide,yarin sihirli annem yok sali gunlerine almislardi ama bu hafta yok nedense.

yagmur94
23-04-06, 21:24
ayyy inşallah bitmiştir bu dizi sıktı artık yaaaa

_butterfly_
24-04-06, 16:35
galİbaa herkez bir ohh çekicekk..:D
dizi BİTİİ..artık yayınlanmayacak..

tabi tekrarlarının yayınlanıp yayınlanmayacağı hakkında bir şey diyemiyecem.gınaa geldii..ama yapacak bir şeyy yok...

yagmur94
24-04-06, 17:50
ewet galiba diziden kurtulduk

onur29
24-04-06, 18:02
galiba sonunda biti tabi starda iyi iş yapamayınca kaldırıldı ama ne yazık ki tekrarları daha 2 3 sene gider

purna
27-04-06, 07:36
yayından kaldırmıslar bıtmıs fılm yanı

askoyunu_sarp
29-04-06, 11:27
bence diziyi inci türkay yakışıyor hep böyle kalsın emine ün güzel oynuyor amma bence inciiiiiii türkay

_butterfly_
29-04-06, 11:37
zaten inci türkay oynuyordu...bi kaç bölüm emine ün geldii diyee biliyorumm.. (kuzenden dolayııı hep izlediğinden bakmak zorunda kalıyordum.:D :D))

gamze_lim
29-04-06, 11:57
nefret ediyorum bu diziden bitsede kurtulsak çok güzel bi dizi sanki tekrarlarını verip duruyolar o kanaldan bu kanala gidiyo kim izliyosa aslında çocuklara yönelik yapılmış bi dizi ama çocuklara iyi örnek olduğunu sanmıyorum dizide çocukların anne ve babalarıyla laubali konuşmaları saygısızca tavırları bide köpeğe baba diyolar dimi hey allahım...

Emre 24
30-04-06, 00:07
ya bu dizi bitmediki niye buraya tasindi yoksa bittimi izlemedigim icin iyide bittiyse starda halen diziler arasinda var orda niye var peki

sevgi86
30-04-06, 01:19
zaten inci türkay oynuyordu...bi kaç bölüm emine ün geldii diyee biliyorumm.. (kuzenden dolayııı hep izlediğinden bakmak zorunda kalıyordum.:D :D))

tuna diye kötü bir peri betüşü hapsetti yüzünü filan çaldı
emine ün geçeci bir süre katılıdı diziye...

anil16
30-04-06, 01:44
Evet anlamadim bende starrv.com.tr'de hayla dizinin ismi var.Bitseydi kalkardi ve sayfalarda haberleride olurdu bence bi son 3-4 bolumu falan daha var ve yaza dogru yayinlayip oyle bitiricekler ama bilmiyorum...

_butterfly_
30-04-06, 11:13
bende kaldırıldığını kuzenimn arkadaşı dizide montaj sorumlusu ordan biliyorum ;)
belki elllerinde olan bölümleri yayınlanlarr..onu bilemiyeceğim..

yagmur94
30-04-06, 11:55
ya bu dizi bitmediki niye buraya tasindi yoksa bittimi izlemedigim icin iyide bittiyse starda halen diziler arasinda var orda niye var peki
bitti ya bu dizi bitmemiş olamazz

iremgs
30-04-06, 20:23
diziyi bitirmeleri iyi oldu ya işin suyunu çıkardılar artık...herşey tadında güzeldr...

Emre 24
01-05-06, 02:28
ya bitmedi galiba star cekmemis sitesinde yaziyor halen

superisicik
03-05-06, 17:31
ben bu diziyi severdim ya ama yinede bitmiş olması ii olmuş baya uzattılar heleki kanal d deki pardon ama 100 dfa tekrarlarını yayınlayınca midem bulandı o diziden yaw bide izleyen warsa stardaki bölümlerde peri olduklarını nasıl öğrendiler dier kişiler mesela suzan ne yaptı şoooooookkk merak ettim ya :blush:

anil16
04-05-06, 00:02
Ben anlatiyim,arkadasim.Yeni perilice Betus oldu ve tabi o nederse o olur.O hehrkeze peri olduklarini soyleymeye karar verdi ama tabiki bunu basaramdi.Sonra bi sihir yapti ve onlar hep peri olcuklarini biliyomus gibi yapti..bisey soylemeden.

Keske devam etseydi daha bi komik oldu herkez bilince.Suzan periler alisveris merkezine falan gitmek istedi.Ve Cilek abla ve abisine sihirler yapti..cok guzeldi son bolumler.Ve son bolumdede Taci insan oldu yine.

Ama bitince son falan yazmadi.Ben bittigine pek inanmiyorum cunku son yazardi ve sayflardi haber falan olurdu bitti diye.Bitiyse okadar surdu 135 bolum falan o fazla bile.

anil16
07-06-06, 05:20
Ya startv'nin sitesinde hayla kaldirilmadi.Bir haber verseler bittimi geri gelicekmi? Biterken son falanda yazmadi zaten.Ne olucak hic bilmiyorum...

TuĞç€ K€R€mcem
16-06-06, 10:57
O Film çocuklara Göre Ama Bu Diziyi Canim Sikilinca Izliyordum Ama O Kadar Güzel Deildi çok Saçma Bir Diziydi

tuba_mehmet_ali
18-06-06, 08:39
:img-icecr bence bu dizi çok güzel bi dizi ben çok seviyorum bitmesin bu dizi çocukların yani bizlerin hoşuna çok seviyoruz hem bu kadar izleyicisi varken bitmesi bence saçma:img-sorry

eti_melo
18-06-06, 09:21
O SAÇMA SAPAN DİZİNİN BİTTİĞİ İYİ OLDU BÜTÜN çocuklar ellerini sallayıp ben sihir yapıyorum deyip geziyordu hala geziyorlar ama olsun çocukları böyle şeylerin varlığına inandırıyordu yok ki peri falan paso uydurmasyondu zaten bitti de rahatladık bir de tekrarlarını vermeseler:icon_twis :icon_evil

mozitekuto
19-06-06, 05:41
ben bir öğretmenim ve çocuklara büyüyünce ne olmak istersiniz diye sorduğum zaman aldığım cevap: peri oluyordu. artık siz düşünün dizinin neler yaptığını. gerçi eğlenceli bir diziydi ama, çocuklar sadece dizi olarak algılamadığı için, tehlikeye dönüşüyordu...

joshandme
20-06-06, 19:07
evt ..dizinin çocuklar üzerinde kötü bi etkisi vardı .. ama şiddet içeren heryerden silahların çıktıgı diziler kadar bi etkisi olamaz .. o dizileri izliyceklerine sihirli annemi izlemeleri daha ii olurdu ...

nese bitti ama show da yine böle bi dizi var ...

gül_ecem
20-06-06, 19:59
bu diziyi bi aralar ben de izliyodum ama dikkat etmeye başladım.bu dizinin senaristi insanlarla kafa buluyordu.bir bölüm dediği diğer bölüm dediğine uymuyordu.bir sürü ve çeşitli mantık hataları vardı.dizinin izleyicisi çocuklar diye bir sürü şey esgeçiliyordu.ve sonra bıraktım diziyi izlemeyi.zaten pek sevdiğimde söylenemezdi.çocuklar çok seviyordu bu diziyi ve etkisinde kalıyorlardı.ancak burda aile eğitiminin önemi devreye giriyor.bu diziyi izleyen bir çocuğu bunların erçek olmadığını onlar için yapılmış bir dizi olduğunu uygun bir dille anlatmalılardı.çocuk ille gerçek diye inat ediyorsa ne yapılır onu bilmiyorum.joshandme demiş ki silahlı diziler kadar etkisi olamaz.çok doğru söylemiş.

diloş2
21-06-06, 14:25
Dizi bitti ama maşallah hafta içi hergün tekrarını veriyorlar artık sıkıldım sürekli bu diziyi görmekten

genç_fb
21-06-06, 14:39
Gerçekten hele şükür kurtulduk. Ya inanılır gibi değil geçen yazdan beri neredeyse paso veriyorlar ya. Kanal d 'nin o kadar güzel dizileri olmasına rağmen neden hep bu dizinin tekrarlarını veriyorlarki? Keşke sil baştanı verseler

anil16
26-06-06, 08:56
haylada oynuyo tekrarlari..hayla ratingleri iyi demekki.Bide startv'dede basladi tekrarlari hafta sonlari.

damla14
26-06-06, 14:50
Arkadaşlar ben de bu diziyi önceden bazen izliyordum.Tamam bizim yaşımız için saçma bir dizi.Ama unutmayalım ki bizim yaşımız için birçok dizi var.Ama sihirli annem çocukların eğlendiği ve hayal kurma yeteneklerinin geliştiği tek dizi diyebilirim.İstemeyenin izlememesi gerektiğini düşünüyorum.Benim 4 yaşındaki kuzenim bu dizinin başlamasını dört gözle bekliyor.Lütfen sadece kendimizi düşünmeyelim.

bence bu dizi çocukları fena etkisi altına almış.sihir yapmak falan çocukları bunlara alıştırmaları kötü bence bunlar çocukları gerçek hayattan uzaklaştırıyo gibi geliyo bana.tabii herkes böyle düşiünmeyebilir herkese saygı duyarım.

Askoyunu_ekin
12-07-06, 18:02
bence gayet güzel bir dizi cocuklarııcn

*arife*
13-07-06, 12:46
yeğenimin zoruyla seyrediyorum ama komik

özzz
13-07-06, 12:55
bitti de kurtulduk

she-wolf
19-07-06, 18:29
sonlara doğru çoooooook SAÇMA SAPAN bişey oldu..........
ama ilk bölümlerini her sabah kanal d de hala izliyorum.........

_camil_
19-07-06, 19:06
sihirli annem güzel bir diziydi.ama sonlarına doğru izlemedim ne bileyim kanal d de olan bölümleri daha güzeldi

anil16
11-08-06, 02:08
Ben cok ozledim bu diziyi ama neyse uzun ve guzel surdu.Star'a gecmesi gercekten guzel degildi zaten diziyide o bitirdi star'da kimse izlemedi cunku o kanal pek izlenmiyo.Star'a gecmesi bu diziyi maf etti.

Ama neyse simdi..cilek'in(zeynep ozkaya) ve perihan teyze'nin(gul onat) yeni dizileri var ikisininde onlari izliyorum.

Insallah Betus'unde(Inci Turkay) baska dizi projleri olur cok tatli bir kadin kendisi. :)

burcumm
11-08-06, 08:11
sihirli annem güzel bir diziydi.ama sonlarına doğru izlemedim ne bileyim kanal d de olan bölümleri daha güzeldi
katılıorm
ama ilk bölümleri çok güseldi
komikti yany
isliorm ben kanald de
hm de ablam yeny bölümlerini islio
(24 yaşında)

mary osbourne
11-08-06, 11:28
benim de kuzenim izliyo o da büyük bayaa.demek ki yaş sınırı yokmuş:img-grin2ama bana kalırsa çok tekrar verdiler

LİBRA
11-08-06, 17:16
her sabah çgo yu izlediğim için bitmek bilmiyor:img-grin2

burcumm
11-08-06, 17:17
her sabah çgo yu izlediğim için bitmek bilmiyor:img-grin2
hehehe
ben ztn o saatte uyanamıorm :D

prenzez
17-08-06, 16:45
Kardeşim her bölümünü tekrar tekrar izşledi biz bıktık o bıkmadı...Bu diziyi hiç sevmiyorum...Kanald saolsun,başa sarıp sarıp temcit pilavı gibi önümüze koyuyor "hafta içi hergün" ,daha doğru düzgün dizilerinden verse keşke...

ekin_gulendam
17-08-06, 19:05
ya star alınc aniyeyse
5 bölüm sürdü ve the end

_duygucuk_
18-08-06, 17:42
nerde bitti bu dizi arkadaşlar izlemediğim için bilmiyorum finali nasıl oldu :):dance:

anil16
19-08-06, 00:20
nerde bitti bu dizi arkadaşlar izlemediğim için bilmiyorum finali nasıl oldu :):dance:

Sonlarinda yeni Perilice olarak Betus'u sectiler.Yeni perilice o oldu eskiside gitti.Ve perilice olarak,Betus insanlara yani fanilere peri olduklarini aciklamak istedi.Sonra ailesine ve avni ve suzana sihir yapti ve artik onlarin bir peri olduklarini hepsi ogrendi.

Ve sonunda Dudu'nun bebegi dogdu ve Taci'de insan oldu yine.Boyle bit mutlu sonla bitti.

Tuhaf seyte biterken hic son falan yazmadi.Keske biraz daha devam etseydi ama neyse mutlu sonla bitirdiler diziyi.:img-grin2

NİLYA
19-08-06, 00:37
bu diziyi ben pek izlemezdim ama anlattığınıza göre gayet ii bitirmişler diziyi...

emrekose
19-08-06, 17:15
evet çok üzel diziydi herkezin ellerine sağlık

dilara_1905
24-08-06, 21:38
ya bu diziyi çok seviyordum ben yatekrarlrına hala zevk ile baakrımmm:):)
çok güzel diziydiiii hele zeynep özkaya(çilek) bayılıyorum yaaaa şimdide iki ailede oynuo

Ms.Alabora
24-08-06, 22:20
ya bu diziyi çok seviyordum ben yatekrarlrına hala zevk ile baakrımmm:):)
çok güzel diziydiiii hele zeynep özkaya(çilek) bayılıyorum yaaaa şimdide iki ailede oynuo

aynen cnm ben de sırf onun için izledim zaten..çok şkrdi

anil16
25-08-06, 00:38
Simdi hem star'da hemde kanald'de tekrarlari yayinlaniyo ve hayla cok yii rating aliyo vallaha.Masallah iyi surdu bu dizi.Aslinda ratingleri iyi yeni bolumde yapsalar. :)

Evet zeynep cok tatli bir kizidi.Sihirli annemdeki adi gibi gercekten cilek gibi. :P

Ms.Alabora
25-08-06, 02:25
Evt sihirli annemin tek neşesi diyebilirim

anil16
25-08-06, 03:17
Ben dizideki cocuklarin askla ilgili sahnelerini beyenmiyordum pek.Kucucuk bacak kadar cocuklardi ilk zamanlar o zamandan beri hep ask falan.Biraz fazlaydi.** yinede ev sevdigim dizilerden biriydi tabiki. :)

dilara_1905
25-08-06, 18:27
evet çilek cidden çok şeker ya bayılıyorum bu dizide süperdii:):):)

ezgicagkan
25-08-06, 18:31
dizinin en sewimlisiydi ama büyüdükçe sewimliliği gidiyo küçükken çok daha şirindi

anil16
25-08-06, 19:49
Evet kuccukken daha tatliydi ama butun cocuk oyuncular oyle.Buyuyunce biraz bozuluyorlar ama yinede seker bir kiz.

eti_melo
25-08-06, 20:54
eet çiller fln çıkmış birde biras büyüdüm ben havalrı olacak o kdr

ece queen
26-08-06, 14:10
güzel bi diziydi ama artık tekrarlarını göstere göstere baydılar

naz_özge12
26-08-06, 14:15
arkiler ya bu dizi öle tutduki heryerde çocuklar onu konuşuyo onu oynuyo hiç unutmuyorum bi gün annem ve ben hastaneye gitmiştik çocukların canı sıkıldı hastenede sihirli annem oynadılar sokakta da oynuyolar her yerde çok şaşırdım yani bende o dizi kardeşimin zoruyla izliyorum o dizidede cereni seviyorum....

GENÇ GÜLLER
26-08-06, 14:18
çilek gerçekten de çok şeker...ileride çok iyi bir oyuncu olacağı kesin...
ben tekrarlarını hep izliyorum.çok güzeldi ama devam etmeliydi...

barkın
26-08-06, 18:39
İnci türkay diziden ayrılmadı ki sadece doğum süreci içinde dizideki betüş karakterini Emine ün oynadı sonradanda İnci türkay diziye tekrar geldi.dizideki en beydiklerim betüş çilek ve suzan :img-grin2

anil16
27-08-06, 00:57
Suzan ve Avninin kavgalaru acayip komik oluyodu ya.Durbunle perilere bakisi beni gulmekten bitiriyodu.Suzan ne kotu ve komik kadindi.. :P

NİLYA
27-08-06, 01:05
bu dizinin tekrarını koysalar bence yine izlenmeye devam eder çünkü çocuklar çok seviyolar bu diziyi...

anil16
27-08-06, 08:41
zaten tekrarlari gunde iki kere oynuyo.Hem kanald'de hemde startv'de.Artik biktircaklar milleti.Tekrarlari bile cok seviyo.Cok buyuk bir basarali dizilerden biri sihirli annem.

*duygu*
27-08-06, 09:21
Başlangıçta çok güzeldi ama senaryo bir zaman sonra saçmalamaya başladı.Yedi yaşındaki çocuğa aşk yaşatmaya başladılar.Olcak iş değil.Çocuklara kötü örnek oldu.Sonu da hazin oldu...

anil16
27-08-06, 20:16
Evet o ask konusunda katiliyorum sana,duygucum.Bastan baslatmislardi ask meski.Kotu ornek evet.

Ama be zaten sirf cilek'i seviyodum bide tabiki peri ve sihirli sahnelerini.Dudu'nun yaptigi kotu sihirler cok komitki.Sonrada hemen perihan gelip ceza verirdi.Ozluyorum bu dizi aslinda cok..

britneysinem
27-08-06, 20:30
artık bu dizinin telrarlarını görmekten gına geldi valla yaa

özzz
27-08-06, 21:35
bittide kurtulduk diyemyrm tekraralar ı war çünkü

-özgü_namal-
27-08-06, 23:57
bittide kurtulduk diyemyrm tekraralar ı war çünkü

evet kutulamadık.ya hala kim izliyo yada izleyen kaldımı bilmiyorum valla gidip kanal binasını basasım geliyo durdurun şu diziyi diye:icon_evil :icon_evil :icon_evil :img-grin2

anil16
28-08-06, 00:30
Oda sorumu? Heralde izleyenler dolu bilmiyorsaniz.Ilzeyen olmasaydi hayla oynamazdi.Beyenmiyen baska kanali izler.

özzz
28-08-06, 18:50
cidden ya herkes izlemiom saçma dio da reytnglere bakioz çok ii

-özgü_namal-
28-08-06, 18:56
Oda sorumu? Heralde izleyenler dolu bilmiyorsaniz.Ilzeyen olmasaydi hayla oynamazdi.Beyenmiyen baska kanali izler.

izleyen bi tek küçük çocuklar var.bence izleyen yokda kanald inadına koyuyor,tabi starda.halbuki izlenecek o kadar güzel dizi varken:fighting2 :fighting2

özzz
28-08-06, 18:56
şaka gibi resmen yaa çocukların psikolojisini bozdu zaten yazık yaaa

eti_melo
28-08-06, 19:04
bencede sokakta gördüğüm çocuklar evcilik yerine pericilik oynuyo biri dio ben betüş ben bilmem ne yok ellerini sallayıp uçtuklarını zannetmlr

özzz
28-08-06, 19:11
diyorum ya yaızk artık dizi bitti hala tekrarlarıyla bunu yapıyorlar

-özgü_namal-
28-08-06, 19:14
bize yapılan büyük bi işkence........artık kanalı açtığımda bu diziyi görürsem tvyi kırasım geliyoooooooo

balerinnnn
28-08-06, 19:15
Biraralar Bücür Cadı diye bir dizi vardı. O bile daha iyiydi bu diziden. :img-grin2
Beğenenlere lafım yok tabii. Bu benim fikrim. :img-grin2

-özgü_namal-
28-08-06, 19:27
Biraralar Bücür Cadı diye bir dizi vardı. O bile daha iyiydi bu diziden. :img-grin2
Beğenenlere lafım yok tabii. Bu benim fikrim. :img-grin2

aynen mesela bücür cadı çıksa onu bile izlerim ama bunu sanmıyorum.:img-grin2

çağloş
29-08-06, 08:42
aynen mesela bücür cadı çıksa onu bile izlerim ama bunu sanmıyorum.:img-grin2
ewet doğru söylüyorsun cnm hergün sihirli annem görmekten kustum işkence resmen yaa

özzz
29-08-06, 12:30
yok yani resmen psikolojik eziyet:D

çağloş
29-08-06, 12:33
yok yani resmen psikolojik eziyet:D
ewet doğru

zuhalim benim
29-08-06, 16:37
zuhal topalı konuşalım biraz da ya,mükemmel oynuyor,hayatımda böyle harika bir insan görmedim,o benim hayallerimi süsleyen tek insan,canım zuhal ablam seni seviorummmmmmmm

zuhalim benim
29-08-06, 16:39
ya birazda zuhal topal'dan bahsetsek nasıl olur,hayatımda böyle mükemmel bir insan görmedim,hem oyunculuğuyla hemde güzelliğiyle,harika bir insan,çok seviorum zuhal abla seni,10 numara bir insansın,sen bu hayata lazımsın

özzz
29-08-06, 16:43
zaten diziyi izlnebilir yapan tek kişi zuhal topal canlandırdığı karakter zor bi karakter ama bu işinde üstesinden gelmiş....onun olduğu sahneler çok komikti yanlış bilmyrsm

anil16
29-08-06, 19:55
evet zuhal cok guzel bir oyuncu.Muhtesem oynadi suzan rolunu.Insallah daha yeni projelerde goruruz onu.Cok basarili.Insallah Inci Turkay'da.

-özgü_namal-
29-08-06, 19:57
zuhal topal atvde yakında başlayacak olan selena dizisinde oynuyo

beaugirl
31-08-06, 15:55
ya burasını resmen sohbet emkanın yapğışsınn insan reismlr fln koyar bnce çokda saçma bir dizi hiç beğnmiorum konuyu çok uzaatılarrr

i_kutay
31-08-06, 18:24
arkadaşlar bence sihirli annem bu yaptığınız bazı kötü yorumları haketmiyor. ben sihirli annem,yılan hikayesi ve dadı üzerine dizi tanımam.ama herkes kendi fikrini savunmakta haklı tabi... bu arada istiyenler için bi kaç resim.

eda nikah memurunu yok ederken

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/1/1.jpg

çocukların betüşe ilk yakınlık gösterdiği sahne

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/1/3.jpg

evde hep gülen biri-->betüş

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/1/4.jpg

sadık-yavuz(arkada)/betüş-perihan-dudu-eda(önde)

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/90/1.jpg

eda-dudu-betüş

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/100/3.jpg

o muhteşem kadro

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/sezonfinali.jpg

umur bey ve sadık tavla oynuyor

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/5/Image054.jpg

mutlu aile tablosu

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/6/01.jpg

kavgalarıyla bizi güldüren suzan-avni

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/6/03.jpg

aysede
31-08-06, 21:23
bencede sokakta gördüğüm çocuklar evcilik yerine pericilik oynuyo biri dio ben betüş ben bilmem ne yok ellerini sallayıp uçtuklarını zannetmlr
bnm kçk kardeşim de öyle yapıyo ! bana gelip dio ben eda oliim sen betüş ol ya da tam tersi ay artık sıkıntı geldi ilk başta onla oturup bakardım ama tekrarları yayımlandıkça dizi eski anlamını kaybetti diye düşünüyorum.

anil16
31-08-06, 23:32
i_kutay,sana kesinlikle katiliyorum.Sonunda bu diziyi benim mgibi cok seven bi uye geldi buraya.Hos geldin.Sihirli annemi bende cok seviyorum ve kotu yorumlari hak etmiyor.Bu dizi birsuru cocugun hayal dunyalarini renklestiriyo ve guclendirmesine sagliyor bence.

Bana gore boyle sihirli fantasy diziler cok eylenceli diziler.Ben acemi cadiyida cok severim bunuda ver ruhsarida.Sihirli diziler beni cok eylendiriyor. :)

Bui arada resimler icin coook sagol.Ellerine sagli hepsi super. :)

burcumm
01-09-06, 09:55
her yaşa hitab eden bi dizi :)
ablam 24 yaşında ewde oturduğunda eski bölümlerini izliodu
bazen erken uyanırsam ben de izliodum
ama çok uzadı we yeni bölümleri saçmalaşmaya başladı ayrıca çocuklara kötü örnek oluodu ki ztn acemi cadı ya benzemio acemi cadıda insanlıkla ilgili dersler de werilio
şuan dewam edio mu bilmiorum ama izlemiorum :)

i_kutay
01-09-06, 18:21
arkadaşlar ilgilenenler için söylüyorum. sihirli annem ile ilgili bir forum sitesi üzerinde çalışıyorum. hazır olunca herkese haber veririm.

resimlere devam ediyorum

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/album/1.jpg

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/album/2.jpg

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/album/3.jpg

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/album/4.jpg

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/album/5.jpg

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/album/6.jpg

devamı gelecek....

zuhalim benim
02-09-06, 18:09
zuhal topal (suzan)
http://www.myehost.de/resim/images/Dan15354.jpg
gizem güven (ceren)
http://www.myehost.de/resim/images/4eF15415.bmp
suat sungur (avni)
http://www.myehost.de/resim/images/cy615504.jpg
inci türkay eroğlu (betüş)
http://www.myehost.de/resim/images/zgd15682.jpg
gül onat (perihan)
http://www.myehost.de/resim/images/KG515745.jpg
zeynep özkaya (çilek)
http://www.myehost.de/resim/images/9s515932.jpg
buğra özmüldür (cem)
http://www.myehost.de/resim/images/N4R16001.jpg
şahap sayılgan (sadık)
http://www.myehost.de/resim/images/V3l16105.jpg
nevra serezli (dudu)
http://www.myehost.de/resim/images/CuL16316.jpg
defne joy foster (eda)
http://www.myehost.de/resim/images/Lrc16569.jpg
jess molho (yavuz)
http://www.myehost.de/resim/images/nK416731.jpg
mümtaz sevinç (umur)
http://www.myehost.de/resim/images/mik16837.jpg

işte sihirli annem kadrosu,saygılarımla ezgi ...

zuhalim benim
02-09-06, 18:15
seda fettahoğlu (leyla)
http://www.myehost.de/resim/images/uZK17147.jpg
suna selen (mevhibe)
http://www.myehost.de/resim/images/OPt17204.jpg
yunus günçe (ferhat)
http://www.myehost.de/resim/images/OAm17323.jpg

bu resimleride eklemek istedim :) saygılarımla ...

anil16
02-09-06, 23:47
cok sagol resimler icin.Leyla cok tatli bir kizdi ona bayiliyordum.Keske bir sezon daha sevam etseydi ya.Leylaninda cocuklari falan olup oyle bitseydi dizi.Neyse...

Ferhatida cok seviyordum.Ne iyi kalpli biriydi.

özzz
02-09-06, 23:55
[QUOTE=zuhalim benim]seda fettahoğlu (leyla)
QUOTE]

bu kız sanrm sawcının karısındada oynamıştı

purna
03-09-06, 10:21
dresımler cok guzel çok sevıyorum ben dızıyı

zuhalim benim
03-09-06, 15:26
rica ederim ne demek :)

pretty92
03-09-06, 17:43
[QUOTE=zuhalim benim]seda fettahoğlu (leyla)
QUOTE]

bu kız sanrm sawcının karısındada oynamıştı
bide koçum benimde oynamıtı

GENÇ GÜLLER
03-09-06, 17:57
Mümtaz Sevinç çok ustaca oynuyordu...keşke ölmeseydi....of of.:icon_cry: :icon_cry:
ben tekrarları oldukça hep seyrediyorum...çok güzel bir diziydi...

Freddie
03-09-06, 17:59
bu dizi bu sezon son bölüm müydü oh bitti demek bari peri oldukları ortaya çıktı mı yoksa son bölüm nasıldı

adlcn
03-09-06, 18:04
jes molho çok yakışıklııı. dizi bence berbat.... bir tek eda ve yavuz karakterleri güsel. kardeşim izlio diziyi onun yüzünden bende izliom... suzan ve avni sahneleri güsell. ama genel olarak facia bir dizi

GENÇ GÜLLER
03-09-06, 18:21
bu dizi bu sezon son bölüm müydü oh bitti demek bari peri oldukları ortaya çıktı mı yoksa son bölüm nasıldı
Betüş periliçe oldu,herkese peri olduklarını ilan ettiler...metin serezli,köpek halinden düzeldi,dudu düzeltti onu.keşke bitmeseydi...çok güzeldi,bence...:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

yeşim&yasemin
03-09-06, 20:28
ya arkadaşlar son bölmünü nerden izleyebilirim

anil16
03-09-06, 22:40

Evet yeni perilice olarak Betus'u sectiler ve o butun perilerin fanilere peri olduklarini aciklamama kuralini kaldirdi.Yani butun periler aciklayabilir artik..

tabi onceden Betus heyecanlandi nasil soyleyicegini bilemedi.Ve en guzel cozum buldu.Bir sihir yapti ve sadik,cocuklar,suzan ve avni bastan beri peri olduklarini biliyorlarmis gibi oldu.Yani soylemesine gerek kalmadi.Herkez bastan biliyormus gibi oldu..

insallah anlatabildim.baska sorularin varsa sorabilirsin. :img-grin2

zuzuhal
04-09-06, 21:32
ayy sonunda bitti yaa kurtuldum çok saçma bişeydi bnce hayranları duymasın!!:img-grin2

GENÇ GÜLLER
05-09-06, 07:42
ayy sonunda bitti yaa kurtuldum çok saçma bişeydi bnce hayranları duymasın!!:img-grin2

kendi düşüncen olduğu için saygı duymak gerek...
bence harika bir diziydi,sevgiyi kötülüklere rağmen sevdirmeye çalışan güzel bir diziydi...
sonu güzeldi de ,ortalarda saçmaladı,biraz...:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

i_kutay
05-09-06, 17:01
inci türkay-betüş

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/kimkimdir/inci_turkay.jpg

nevra serazli-dudu

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/kimkimdir/nevra_serezli.jpg

defne joy foster-eda

http://www.fotoajans.com/turk_unlu/d/defne_joy_foster.jpg

şahap sayılgan-sadık

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/kimkimdir/sahap_sayilgan.jpg

jess molho-yavuz

http://www.sinematurk.com/images/kisi/9726.jpg

zuhal topal-suzan

http://www.sinematurk.com/images/kisi/7517.jpg

adlcn
05-09-06, 17:04
arkadaşlar size saygı duyuyom ama gene belirtim berbat bir diziydi. ya birde tekrarlarını veriolardı. sinir oluodum..

Dimplex
12-09-06, 10:17
bence sihirli dizilerin en eğitici ve güzel olanıydııı(tabi bide acemi cadı gerisi boşşş..selena,en iyi arkadaşım falan hiç iyi değil)

anil16
13-09-06, 00:23
Ceren simdi seleneda oynuyor.Ne kadar buyumus 5-6 ayda.Cok sirin ve tatli yine. :)

sbs_23
13-09-06, 09:27
sevenleri vardır ama bence tüm zamanların en saçma dizisi.
bence çok yanlış şeyler. çocuklar artık sihire büyüye alıştı.
yazık...

Fbli D
17-09-06, 11:08
Bence güzel bir diziydi,evet olmiyacak birsey ama bu devirde okadar olmayacak dizi varki..?Olmiyacak dizi diyenler kendi baktilari dizilere bi baksinlar kimbilir onlar ne saçma dizilere bakiyorlardi..Birazcik da saygi duyun bence.. Inci Türkaydan nefret ediyom demek nekedar ayip kim olursa olsun..Kimbilir okursa ne kadar üzülürdü..Neyse yaa okudum sinir oldum bazi saçma sapan yazanlara sevmiyosan bakma biseyde yazma buraya..!!Bakmak zorunda degil kimse..Ama oyunculara senaryoyu yazana ne bilim saygi duyun iste bu ne yaaa..Sinir ettiniz benii:icon_evil
neyse baska güzel bi konuya geçim..
Çileeeeek çok tatli yaaaa=)
Ama simdiki dizisi iki ailede baya büyümüs..hehe
Eskiden daha tatliydii ,,ama hala çok tatli bencee=)
Ama o dizide pek ön plana çikmiyoo keske daha ön planda oldugu bir dizide oynasaydi mesela Seleneda çok güzel rol yapiyo çünkii peri rolünü falan=)
Neyse B Y E B Y E ..

muğlak
17-09-06, 13:48
sevenleri kesin vardır ama bu dizi pek çok küçük çocuk tarafından izleniyordu ve ben gözlerimle şahit oldum ki çocuklar bu dizi yüzünden sihir yapabileceklerine inanıp peri olmayı bekliyolardı. bazıları da ben periyim diyerek kendi kendilerini bile inandırmışlardı.

o yüzden zararlı bi dizi olduğunu düşünüyorum bitmesi iyi oldu

Oo_esmer_kiz_Oo
20-09-06, 13:18
ya bu dizi bitmek nedir biliyormuydu???
yani en sonunda bitirdiler haa kall geldiydi valla

A&K
20-09-06, 16:52
kardeşim bu dizinin her bölümünü en az 20 kere izledi.artık sadece şunu diyorum yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artık kanal d..............................................

muğlak
23-09-06, 13:01
bırakın arkadaşlar kanald kendi zeka yaşının seviyesine uygun bi program bulmuş işte çevirip çevirip gösteriyo. belli ki kendisi çok eğleniyo. kanaldyi kendi haline bırakın kendi dizilerine bile ihanet eden bi kanaldan başka ne bekliyosunuz

dilara-1905
23-09-06, 19:45
ya kendi zeka seviyesine göre dizi bulmuş diyorsun buna sen karar veremzsin bilmiorum farkındamısın ** zeka seviyesi diyorsun sihir diye bişi olmadığını herkess bilircidden büyü yaspçam diye eğlencesine ah sihirli anmedeki gibi böle olsa denir ama öylesine dalgasına sihirli nanem çocuklara sevgiyi aileyi aşılayan güzel bri diziyidi çok fazla yayınladıklarını kabul ediorum biyerden sonraa herhergün bayıo cidden ama dediğin kadarda abartılı diil bence ve kanal d kötülediğin gibi bi kanal d ddiilll

muğlak
24-09-06, 11:04
arkadaşım biraz kızgınlıkla yazmış olabilirim ama sen de heralde bizim yediğimiz kazığı yeseydin kanald'den o zaman nasıl bir kanal olduğunun bilincine vardın. zira esir kalpler yayındn kaldırılmasın diye mail bombardımanına tuttuk ama bana mısın demedi. sihirli annemi vermek yerine diğer eski dizilerin tekarını versin dedik ama hiçbi hareketlenme olmadı. seyirciyi dikkate almayan bi kanala karşı söyleyebileceğim an az nefret içeren cümleleri yazmaya çalıştım olmadı. fikir sahibi olmak istersen esirkalplerin forumuna seni de bekleriz. dizimizi nasıl ayakta tuttuğumuzu görmek belki bizi daha iyi anlamana yardımcı olur
saygılar...

dilara-1905
24-09-06, 12:41
ben esir kalpleri hiç izlemediğim için böyle düşünerek yazdığını bilmiyordum......ama esir kalplerişn ne çok seveni olduğunu çok ii biliorum aslında düşününce bende size hak veriyorum meselA iki aile kaldırılSA ve okadar maile ramen yayınlaNmasa benim stardan nefret etmeme sebeb olurdu yani anlamaya çalışıorum ben orda en çok kendi zekasına göre demene biraz bozuldum çünkü sihirli annem çocuklara sevgi mutluluk aşılayan bi diziydi bende biraz sert cevap vermiş olabilirim kusura bakma.........

muğlak
24-09-06, 12:48
ben esir kalpleri hiç izlemediğim için böyle düşünerek yazdığını bilmiyordum......ama esir kalplerişn ne çok seveni olduğunu çok ii biliorum aslında düşününce bende size hak veriyorum meselA iki aile kaldırılSA ve okadar maile ramen yayınlaNmasa benim stardan nefret etmeme sebeb olurdu yani anlamaya çalışıorum ben orda en çok kendi zekasına göre demene biraz bozuldum çünkü sihirli annem çocuklara sevgi mutluluk aşılayan bi diziydi bende biraz sert cevap vermiş olabilirim kusura bakma.........
Bizi biraz olsun anlamaya çalışmana çok sevindim arkadaşım. kanald den yalnızca esir kalplere yapılan için nefret ediyo olduğumu sanma ben şimdi burda ağzımı bi açarsam bisürü şey çıkartırım da susuyorum işte. örneğin sadece sihirli annem değil gecen yaz da yarım elmanın tekrarlarını habire vermiş olmaları beni çileden çıkarmıştı. yarım bıraktıkları pek çok dizi, kendilerine çekilen onca maili hiç ciddiye almamaları onların seyirciyi oyalaması anlamına geliyor.
kendi seviyesi derken ben çok cocukça davrandıklarına dikkat çekmek istemiştim. sihirli annemin tek tutmadığım yanı çocukları gerçekten sihire inandırmasıydı. bunun yanında da bize gelen çok sayıda mailde ilkokul çağlarındaki çocukların çileğe özenip bir flört edinme çabalarının olmasının nedeni olarak bu dizinin gösterilmesiydi. sevgi aşıladığı konusunda hemfikiriz zaten sadece belirtmek istedim duygularımı...
tekrar teşekkr ederiim

dilara-1905
24-09-06, 18:33
seni anlıyorum bizde kampüsistan için çok çabalamıştım ama olmamıştı kanal d gerçekten maillere değer vermio

eekin
01-10-06, 15:45
arkadaşlar bence sihirli annem bu yaptığınız bazı kötü yorumları haketmiyor. ben sihirli annem,yılan hikayesi ve dadı üzerine dizi tanımam.ama herkes kendi fikrini savunmakta haklı tabi... bu arada istiyenler için bi kaç resim.

eda nikah memurunu yok ederken

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/1/1.jpg

çocukların betüşe ilk yakınlık gösterdiği sahne

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/1/3.jpg

evde hep gülen biri-->betüş

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/1/4.jpg

sadık-yavuz(arkada)/betüş-perihan-dudu-eda(önde)

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/90/1.jpg

eda-dudu-betüş

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/100/3.jpg

o muhteşem kadro

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/sezonfinali.jpg

umur bey ve sadık tavla oynuyor

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/5/Image054.jpg

mutlu aile tablosu

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/6/01.jpg

kavgalarıyla bizi güldüren suzan-avni

http://irc.kanald.com.tr/dizi/img/sihirliannem/6/03.jpg

bunların hareketlisini yapabilirmisinn_????

anil16
23-10-06, 04:21
vay be ne cok surdu bu dizi.haylada her sabah oynuyor tekrarlari. :P

esra36
23-10-06, 10:58
bende izliyodum tekrarlarını bile boş dizi değildi çocuklara birşeyler öğretiyordu ama çocuklar sihirin var olduğunu ve yapabileceklerini sanıyorlardı.mesela benim yeğnimannasi ona yemek yedirirken yemek yemek istemezdive perihan teyze diye bağırırdı.birisine kızdımı seni köpeye çeviririm diyodu.çocuklar etkisinde kalıyordu

RIZA_BABA
24-10-06, 12:51
eşek kadar adam olmama rağmen izlerdim

crazy_sinem
24-10-06, 12:55
çokkkk saçma bi diziydi halende 100 kere oldu tekrarlarını veriyolarr sabah sabahh ıyyy bunalttı,bıktırdı milletii.......iiki bitti bu dizi.....

anil16
25-10-06, 02:38
sihirli annemi cok kisi sevmitor ama sunu belirtmek istiyorum:bence simdiki sihilri diziler acemi cadi,selena gibi hepsi sihirli annemden ozendiler ve yaptilar.Sihirli annem cok sevildi ve simdi hep sihirli diziler yapiyorlar.Bence sihirli annem sihirli dizilerin baslangiciydi. ;)

ama tabiki bu acemi cadiyi,selenayi falan sevmiyorum anlamina gelmez.Hepsini seviyorum izlerken cok eyleniyorum. :)

i_kutay
25-11-06, 09:43
sihirli annemi cok kisi sevmitor ama sunu belirtmek istiyorum:bence simdiki sihilri diziler acemi cadi,selena gibi hepsi sihirli annemden ozendiler ve yaptilar.Sihirli annem cok sevildi ve simdi hep sihirli diziler yapiyorlar.Bence sihirli annem sihirli dizilerin baslangiciydi. ;)

ama tabiki bu acemi cadiyi,selenayi falan sevmiyorum anlamina gelmez.Hepsini seviyorum izlerken cok eyleniyorum. :)

çok haklısın. sihirli annemden sonra bu kadar sihirli dizi yapılmaya başlandı. sihirli annem en iyisiydi. keşke hala devam etse....

i_kutay
25-11-06, 09:47
arkadaşlar http://www.youtube.com/watch?v=XDsDISFW_W4 adresine tıklayarak benim yüklediğim sihirli annem başlangıç videosunu izleyebilirsiniz....:img-wink:

aysede
25-11-06, 10:44
Site reklamı yapmak yasak , istersen sil ...

Gizem Leyla
25-11-06, 16:49
Eski dizilerimden sihirli annemi ,öncelikle kendimi seyretmek çok güzel bişeydi .Çok memnundum .Ama tercihim Selena`dan yanaydı çünki bu dizide arkada kalmıyo hemen hemen baş rolleri paylaşıyodum .Fani olmaktan iiidir zaten cisimlerle iletişim kurabilme özelliği ve ikna edici fikirleriyle LEYLA`ya bayılmıştım. .

anil16
26-11-06, 04:07
gizem'cim merhaba buraya gelmen ne guzel oluyor.Ben sihilri annemi cok seviyordum her bolumu dort gozle beklerdim.119 bolum falan surdu ve hepsini kacirmadan izledim.Cok iyi surdu dizi keske bitmeseydi.Senin karakterin Ceren'de cok tatliydi.Selena dizisinde'de cok tatlisin. :)

Acaba sihirli goruntuler ve ozel efektleri nasil yapiyolar selenda ve sihirli annemde? Bilgisayarla demi? Ben bunu hep bilmek istemisimdir.Sihirli dizileri izlemekten ben buyuk keyif aliyorum cok eylenceli oluyor. ;)

i_kutay
29-11-06, 17:22
Eski dizilerimden sihirli annemi ,öncelikle kendimi seyretmek çok güzel bişeydi .Çok memnundum .Ama tercihim Selena`dan yanaydı çünki bu dizide arkada kalmıyo hemen hemen baş rolleri paylaşıyodum .Fani olmaktan iiidir zaten cisimlerle iletişim kurabilme özelliği ve ikna edici fikirleriyle LEYLA`ya bayılmıştım. .

ayy gizemcim senin burda bizimle konuşman ne güzel bişey. ben sihirli annemin en büyük hayranıyım. odam onun posterleriyle dolu. hatta başladığı 2. yıldan beri gazetelerde ve dergilerde çıkan tüm haberlerini deftere yapıştırıyorum. 3 tane defterim oldu. hatta diziyle ilgili bir site açtım ama reklam yapmak yasak olduğu için yazamıyorum. diziden 2 kişiyle tanışmıştım. birisi ferhat rolündeki yunus günçe diğeri şimdi rahmetli olan umur bey rolündeki mümtaz sevinç. izini bulmuşken seninle de tanışmayı çok isterim. lütfen msn'mi ekler misin. kutay_denizler@hotmail.com
sihirli annemi çok seviyoruuuuuuuuum. tabi ki selena de çok güzel.