nurgül olsun bende isterim zaten med yapım filmini yapacaktı aşı menunun
mujde arınbir röpörtajında okumuştum geçen yıl orda bihteri nurgül oynayacak bende annesini oynayacağım diyodu,o iş yattı mı bilmiyorum ama dizi olarak izlemek isterim
nurgül zaten türkiyedeki en yetenekli bulduğum kadın oyucu bir nevi her rolün kadını,ilk aklıma o geliyo o olmazsa bence sanem çelik olabilir ama o da ortalarda yok bu ara onu da çok iyi bir oyuncu...ezgi molada favorim bu ara
böyle bir dizi için böyle önemli bir karakter için,en azından sağlam gerçek anlamda "çok iyi" oyunculardan biri olmalı
malum bizde ortalama bir dizide iki ağladın mı çok iyi oyuncu oluyosun ,en azından sağlam dizilerde başrollerde sağlam, oyuncular izleyelim
asmalı konaktan sonra gerçekten döktürebileceği bir dizide neler yapabileceğini nurgülün görmek istiyorum bu dizide benim için umut ışığıdır umarım sinema filmlerinden fırsat bulur,
"aşk-ı memnu" bence çok daha etkileyici bir hikayeye sahip ay yapımın diğer roman uyarlamalarına göre,bu yüzden de çok merak ediyorum ilk bölümünü mutlaka izleyeceğim
nurgül yeşilçaya ek olarak nejat işler ya da timuçin esen ezgi molalı bir kadro dadından yenmezdi benm açımdan...burda tabi benim açım değil yapımcının açısı önemli ,hadi bakalım şimdiden hayılı olsun ,
Son Güncelleme ; saraygözlüm : 01-06-08 tarihinde saat 10:52
|