Arama 
ÜYE OL  |  Kayıp Şifre  |  Aktivasyon   
Ana Sayfa  |  Forum  |  Haberler  |  Video  |  Diziler  |  Sinema  |  Fotoğraf Galerisi  |  Biyografi  |  Dizi Özetleri  |  Gruplar  |  Ratingler

Geri Git   DiziFilm.com Forum > Yerli DiziFilmler > Eski Diziler

Yanıtla

Eski Diziler kategorisinde Alanya Almanya konusunu görüntülemektesiniz.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-12-05, 20:40   #21
dıary
Set Görevlisi

dıary kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 13.08.2005
dıary has a reputation beyond reputedıary has a reputation beyond reputedıary has a reputation beyond reputedıary has a reputation beyond reputedıary has a reputation beyond reputedıary has a reputation beyond reputedıary has a reputation beyond reputedıary has a reputation beyond reputedıary has a reputation beyond reputedıary has a reputation beyond reputedıary has a reputation beyond repute

evet hans cok seviyor deryayı zaten sevdiginide cok belli ediyor insallah soyler gelecek bolümde bende rahatlarım.
Eski 15-12-05, 02:24   #22
mayıs
Asistan

mayıs kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 22.09.2005
mayıs is on a distinguished road

Hans Derya ya ne zaman söyler bilmiyorum ama arkadaşlar Hans'ı Trabzon dan gelen bir kızla zorla evlendiriyorlar gelecek bölümde.Dizinin sonunda küçük bir karede gelecek haftanın özetini veriyorlar.
mayıs Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-12-05, 17:28   #23
chaylack
Yönetmen

chaylack kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 27.11.2005
chaylack has a reputation beyond reputechaylack has a reputation beyond reputechaylack has a reputation beyond reputechaylack has a reputation beyond reputechaylack has a reputation beyond reputechaylack has a reputation beyond reputechaylack has a reputation beyond reputechaylack has a reputation beyond reputechaylack has a reputation beyond reputechaylack has a reputation beyond reputechaylack has a reputation beyond repute
Varsayılan günaydın gazetesi nden

Şenol Güneş ve Daum karşı karşıya

Ünlü iki teknik direktör; Christoph Daum ile Şenol Güneş yine bir maç için karşı karşıya geliyor. Ama bu maç bir dizi setinde gerçekleşecek ve burada sadece taktik vermek yetmeyecek!.

Çok Ter Dökecekler
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum ile Trabzonspor eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeşil sahalardan sonra bu kez de bir dizi setinde takımlarının kazanması için ter dökecek. İki teknik adam, 'Alanya-Almanya' dizisinde; başında bulundukları takımlara hem taktik verecek hem de rol kesecek. Dizide ayrıca eski futbol yıldızları Arif Erdem, Metin Tekin ve Cüneyt Tanman da yer alacak.

Maçı Kim Kazanacak?
Türk-Alman ilişkilerine mizahi açıdan yaklaşan dizide; babalarından miras kalan tatil köyünün yönetimi için birbiriyle zıtlaşan ikiz kardeş Hans (Bilge Bingül) ile Adem'in (Ruhi Sarı) çözümü futbolda bulmaları anlatılıyor. 'Maçı kazanan tatil köyünün de başına geçer' diyerek kolları sıvayan iki kardeş, takımların başına en iyi hocaları getiriyor. Hans, Daum ile anlaşıyor; Adem de Güneş ile...
Eski 20-12-05, 21:10   #24
mayıs
Asistan

mayıs kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 22.09.2005
mayıs is on a distinguished road

Bence de bu bölüm güzel olucak acaba Daum ile Şenol Güneş bu bölümde mi çıkacaklar eğer öyle olursa çok curcunalı geçer.Hem nikah olayı hem de o hoş olur
mayıs Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-12-05, 21:02   #25
sumisali
Yönetmen

sumisali kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 22.10.2005
sumisali has a reputation beyond reputesumisali has a reputation beyond reputesumisali has a reputation beyond reputesumisali has a reputation beyond reputesumisali has a reputation beyond reputesumisali has a reputation beyond reputesumisali has a reputation beyond reputesumisali has a reputation beyond reputesumisali has a reputation beyond reputesumisali has a reputation beyond reputesumisali has a reputation beyond repute

saol ya anlattığın için ben akşam izleyemdim ama tekrarını kesin izlerim hafta sonu demek derya öpüyor hansı ..güzel bir bölüm bizi bekliyor galiba
Eski 25-12-05, 23:23   #26
lalady
Set Görevlisi

lalady kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 05.11.2005
lalady is an unknown quantity at this point

valla ben bu dizinin hastasiyim ya süper güzel romantik komik bi dizi aman allah nazarlardan saklasin baslarda bazi arkadaslar tutmaz diyolardi ama ne güzel tuttu iste
lalady Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-12-05, 13:11   #27
meryemce84
Yardımcı Yönetmen

meryemce84 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 25.11.2005
meryemce84 has a reputation beyond reputemeryemce84 has a reputation beyond reputemeryemce84 has a reputation beyond reputemeryemce84 has a reputation beyond reputemeryemce84 has a reputation beyond reputemeryemce84 has a reputation beyond reputemeryemce84 has a reputation beyond reputemeryemce84 has a reputation beyond reputemeryemce84 has a reputation beyond reputemeryemce84 has a reputation beyond reputemeryemce84 has a reputation beyond repute

Dün dizinin tekrarını izledim salı günüde izlemiştim hani dizinin sonunda gelecek haftanın görüntülerini yayınlıyorlar ya orada fark ettim Bu bölüm de sanırım Derya'ın kardeşi de Hans'a aşık oluyor yani işler karışıyor.
Kartallar Yanlız Uçar
meryemce84 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-12-05, 00:23   #28
Flora
Yönetmen

Giriş Tarihi: 19.11.2005
Flora has a reputation beyond reputeFlora has a reputation beyond reputeFlora has a reputation beyond reputeFlora has a reputation beyond reputeFlora has a reputation beyond reputeFlora has a reputation beyond reputeFlora has a reputation beyond reputeFlora has a reputation beyond reputeFlora has a reputation beyond reputeFlora has a reputation beyond reputeFlora has a reputation beyond repute

bir bölümünü şans eseri izledim alanyadan pek görüntü yok ama biz bu yaz alanyaya gittiğimiz için birazda olsa ilgimi çekti ama dizi şuanda ne durumda bilmiyorum hans ne yaptı adem ne yaptı......
Flora Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-12-05, 13:18   #29
chaylack
Yönetmen

chaylack kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 27.11.2005
chaylack has a reputation beyond reputechaylack has a reputation beyond reputechaylack has a reputation beyond reputechaylack has a reputation beyond reputechaylack has a reputation beyond reputechaylack has a reputation beyond reputechaylack has a reputation beyond reputechaylack has a reputation beyond reputechaylack has a reputation beyond reputechaylack has a reputation beyond reputechaylack has a reputation beyond repute

ben salı günleri diziyi kaçırıyorum ama pazar günleri öğleden sonra yayınlana tekrarlarını izliyortum gerçekten hoş bi dizi ya adem 'in adamları çok acayip ya şaşkınlar
chaylack Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-12-05, 15:55   #30
meryemce84
Yardımcı Yönetmen

meryemce84 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 25.11.2005
meryemce84 has a reputation beyond reputemeryemce84 has a reputation beyond reputemeryemce84 has a reputation beyond reputemeryemce84 has a reputation beyond reputemeryemce84 has a reputation beyond reputemeryemce84 has a reputation beyond reputemeryemce84 has a reputation beyond reputemeryemce84 has a reputation beyond reputemeryemce84 has a reputation beyond reputemeryemce84 has a reputation beyond reputemeryemce84 has a reputation beyond repute

Tam emin değilim ama hans deryanın kız kardeşiyle konuşuyor ona bişey veriyor
kızın gözlerinin içi gülüyor ve hansı yanaklarından öpüyor falan
geçen bölümde de ablasına "babam hayatta sizin evlenmenize izin vermez böylesi daha iyi abla" falan diyordu.
Bu benim düşüncem niye olmasın ki!

Son Güncelleme ; ipekaziz : 01-11-07 tarihinde saat 11:15
meryemce84 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Bookmarks

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Mesajlara cevap yazamazsınız
Mesajınıza eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş