Arama 
ÜYE OL  |  Kayıp Şifre  |  Aktivasyon   
Ana Sayfa  |  Forum  |  Haberler  |  Video  |  Diziler  |  Sinema  |  Fotoğraf Galerisi  |  Biyografi  |  Dizi Özetleri  |  Gruplar  |  Ratingler

Geri Git   DiziFilm.com Forum > Kültür - Sanat > Yerli Oyuncular > Arşiv - Yerli Oyuncular

Kapalı Konu

Arşiv - Yerli Oyuncular kategorisinde Ebru Gündeş konusunu görüntülemektesiniz.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 01-07-07, 11:52   #121
dişi-kartal
Oyuncu

dişi-kartal kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 22.03.2007
dişi-kartal has a reputation beyond reputedişi-kartal has a reputation beyond reputedişi-kartal has a reputation beyond reputedişi-kartal has a reputation beyond reputedişi-kartal has a reputation beyond reputedişi-kartal has a reputation beyond reputedişi-kartal has a reputation beyond reputedişi-kartal has a reputation beyond reputedişi-kartal has a reputation beyond reputedişi-kartal has a reputation beyond reputedişi-kartal has a reputation beyond repute
dişi-kartal kullanıcısına AIM aracılığı ile mesaj yolla dişi-kartal kullanıcısına MSN aracılığı ile mesaj yolla

Çalışma için ve beni kırmayıp yaptığı için Özge arkadaşıma çok teşekkür ederimm..
Eski 02-07-07, 10:42   #122
lovablebuterfly
Asistan

lovablebuterfly kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 01.04.2007
lovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond repute

arkadaşlar bi resim eklim dedim çoktatlı

Ebru Gündeş, önceki akşam yemeğe gittiği Sortie'de eski eşi avukat Ömer Durak ile karşılaştı. Gündeş, Sortie'nin sahiplerinden Varol Kaynar'ın daveti üzerine Durak'ın bulunduğu locaya geldi. Gündeş, bir ara kendini müziğe kaptırarak Ömer Bey'e karşı dans etti. Gündeş, gece sonunda neşeli gözükmeye çalışsa da, gerginliğini gizleyemedi. Öyle ki, aracının kapısını kapatırken bir kameramanın başını fena halde yaraladı! Durak ise "Güncel konulardan sohbet ettik. O benim için çok özel ve saygı duyduğum bir insan. Her zaman sohbet ederiz,

kaynak sabah gazetesi..........
Eski 02-07-07, 10:57   #123
lovablebuterfly
Asistan

lovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond reputelovablebuterfly has a reputation beyond repute

İki yıl önce sürpriz bir kararla evlenen, ancak 4 ay sonra boşanan Ebru Gündeş ve Ömer Durak, önceki akşam Sortie’de birlikte eğlendi. Mekana ilk gelen Gündeş, arkadaşlarıyla sohbete daldı. Alt katta bulunan eski eşi Ömer Durak ise bir süre sonra yanına geldi. Kısa bir konuşmanın ardından birlikte dans eden Gündeş ve Durak’ın oldukça samimi olduğu dikkat çekti. Gecenin geç saatlerine kadar birlikte eğlenen ikili, daha sonra mekandan ayrı ayrı çıktı. Ebru Gündeş soruları yanıtsız bıraktı.

kaynak vatan gazetesi...............
lovablebuterfly Çevrimdışı  
Eski 02-07-07, 13:11   #124
lovablebuterfly
Asistan

Varsayılan ekşi sözlükten alıntı:)

hakkinda "ikinci kasedi çıkmadan 6 kişilik 1 estetikçi takımı üzerinde 6 gün çalışmışlar, 7. gün de dinlenmişler..." gibisinden bir rivayet dolaşan şarkici...
(portakal, 03.04.2000 17:45 ~ 16.10.2003 19:08)#128166 !?

sen de benim hatalarimdan birisin
sana harcanan zamana yazik
sen en guzel duygularin katilisin
turkusunu soleyen hatun (bole yazinca da baci kalfa dili gibi oluyo)
(bukalemun, 03.04.2000 17:45)#128167 !?

dislerini yaptırdı, lens takıyo, kaşlar kalemle çiziliyo, manikür pedikür, ve günde 3 paket maltepe (beyin ameliyatından önce)
silikon desteginden sonra guzellesti ..
(therpischore, 27.04.2000 20:30)#148681 !?

(bkz: uche)
(ibrahim tatliseks, 30.10.2000 23:30)#253714 !?

son gunlerde sismanlamis , toparlak olmus bir sarkici.
(exper, 02.12.2001 18:51)#826803 !?

gereksiz delikanli tripleriyle sinirlerimi hoplatan, midemi bulandiran insan.
(cle, 09.01.2002 21:31 ~ 21:31)#891418 !?

(bkz: ebru gundesin beyin kanamasi)
(ibrahim tatliseks, 24.02.2002 12:23)#1054988 !?

mtv' de kendisine oryantal muzik sanatcisi denen zat.
(susayaci, 20.04.2002 10:32)#1196662 !?

şarkıcılığa ilk başladığı zamanlarda süpürge sopasından hiç bir farkı olmayan ancak daha sonra sevgilisi olmuş olan kerem alışık ın annesi çolpan ilhan ın rahle-i tedrisatından geçmiş, tonlarca makyaj sonrasında biraz suratına bakılabilir hale gelmiş ama vasatlık özelliğini hala giderememiş ve fakat o ses bu hatunun neresinden çıkıyor dedirtecek kadar değişik bir sesi olan bayan şarkıcı.
(tarator, 05.06.2002 09:48 ~ 21.06.2005 10:34)#1335787 !?

kendisi esasen roman, ama sesi iyi, belki de roman oldugundan.
(antihistaminik, 10.10.2002 05:45)#1667029 !?

ilk ciktiginda kollarindaki yanik izleri yuzunden kisa kollu giyemeyen kral tv mudavimleri filosunun bir uyesi
(desiriousdark, 21.11.2002 03:31)#1834946 !?

süha yavuz la evleniyoruz, evlenicez az kaldı derken ayrılan ve bir hafta içinde eski sevgilisi avukat ömer durak'a geri dönen, bugün beykoz konakları tarihi ahır binasında evlenecek olan cinnet kadın.
(adore, 22.12.2002 16:08)#2060761 !?

bir kaç sene önce ortalarda kilo almak için yatmadan mantı yiyorum diye dolaşan kadın. gördüğüm kadarıyla şimdi çabalarının meyvasını almış, ortada domates suratıyla, evlilik bana yaradı diye dolaşıyor.
(6 45, 07.02.2003 23:18)#2320154 !?

mahmut tuncer 'e cok benzettigim kadin sanatci.
(siamese, 07.02.2003 23:28)#2320222 !?

(bkz: şıpsevdi)
(sezgi, 11.04.2003 09:47)#2648019 !?

bir gun gelecek de serdar ortacdan cocuk doguracak diye uykularimi kaciran kadin.
(baccha, 12.04.2003 16:16)#2654209 !?

bazı sarkılarını (bkz: icki masasına meze olmak) icki muabbetinde dinleye dinleye ezberledigim olmadık yerde agzıma takılıp oo ebru gundes dinliyoruz ha? tarzı dialoglara girmeme sebep olan kisi.
(imorh, 15.05.2003 23:43)#2816704 !?

bundan 10 küsür sene önce karşımıza fabrıka kızında bozma bir şekilde çıkmıştı, demir attım yalnızlığa (ya da buna benzer bişi işte) şarkısı ve şarkının klibi boyunca beyaz, oyuncak bebek vari duruşu ile aklımızda kalmıştı.. amma velakin, o dönem kendisinden daha iyi sesi olan biri vardı (bkz: kibariye) ve kesinlikle "bu kadeh senin şerefine emmoğlu" ile ebru'yu ezmiş geçmişti..

bir ara, sabah gazetesiydi sanırsam, onun fabrika'da çalıştığı günlere dair fotoğraflarını yayınlamış, yanlış hatırlanmaz ise, önce red etmiş (pehh, soylu aile kızıyım, ne işim var benim fabrika köşelerinde, yemişim bu asaleti) sonrasında "evet, fabrikada da çalıştım, geçmişimi niye inkar edeyim, parasızdık, carttuk curttuk" mealinde mahsun kırmızıgül tarzı duygu sömürüsüne girmişti (daha sonra yine kulvar değiştirip inkar etti mi, valla izlemedim kendisini bilemiyorum)..

neyse efendim, bu hanımefendinin ilk piyasaya çıktığı zamanlarda liseli erkek öğrenciler arasında pek geyiği yapılırdı, malum o zamanlar abajur kız mı istersiniz, mantar teyze mi, abone 250 gr kıyma mı, çeşit çeşit model ve dolayısı ile bu modellere bağlı ergen "fentezi"leri vardı.. benim denk geldiğim fanteziler daha çok bunu ve kibariye'yi aynı yatakodasında kırbaçla bağırtmak üzerine idi, sanırsam o zamanlarda kulak zarımız için bir tehlike oluşturuyordu bir kürdan, safinaz kılıklı kadın..

sanırsam kendisi türk erkeğindeki "balık etli hatun" arzusunu kırmıştır, zira konuştuğum taksicilerin, dolmuşçuların pek çoğu o botoxlu kaşlara rağmen kendisi ile cima etmek istiyor.. ne diyim, o sıcakta, o trafikte sabahtan akşama kadar direksiyon sallasam benim de beynim sulanırdı..
(hayirsiz adam, 24.05.2003 11:00 ~ 11:02)#2853978 !?

aslen bozöyüklü olan
demir attım yalnızlığa isimli şarkıyla müzik dünyasına adım atan şarkıcı
(gauche, 28.05.2003 11:06)#2875482 !?

demir attım yalnızlığa parçasına klip çektiği yere* gidip baktığınızda ''gündeş sitesi''ni de görebilirsiniz... ''buraların hepsi benim olacak'' mantığıyla hareket ediyor gibi; ilk önce klip çektik, şimdi site yapalım... para da var nasılsa...
(kantelem, 12.07.2003 00:27)#3090146 !?

ilk ciktigi zamanlar konu$amayan biriydi. tv kanallari roportaj yapiyor, ama altyazi olmadigi icin hicbir$ey anla$ilmiyordu.
(desiriousdark, 12.07.2003 00:50 ~ 00:51)#3090240 !?

bugünkü hurriyet'te yayınlanan resimleriyle "para bir insanı ne kadar güzelleştirebilir?" sorusunun kanlı canlı cevabı olmuştur kendisi.
(days, 22.07.2003 16:42 ~ 02.10.2005 15:31)#3131909 !?

metamorfoz geçirmiş, eskilerin bozuk dişli, gece lambası tarzı kıyafetli, "dişleri yaptırdım sırıtıp göstereyim, silikon taktırdım açıp raks edeyim, taşoz oldum daha neyleyim" mottolu, gür sesli, makyaj mucizesi (bkz: makyajsız korkunç olan insan modeli), zengin dişi.
(felixia, 22.07.2003 19:57 ~ 20:07)#3132568 !?

yeni albüm yapmış bir de klip çekmiş ancak olmamış.neden?sen bir sürü clubber tipi topla klibe o tarzla;olacak iş mi sırıtmış bir kere arkadaşım(teyze bile diyebilirim.evet hainim....)diyoruz cıkcıkcık eşliğinde geçiyoruz konuyu.ayrıca ekliyeyim şarkı iğrrenç ötesi birşey.arabınyallellisi tadında habire aynışeyleri söyleyip durmuş..allahımkulaklarımınne suçu vardı?ıyyk....
(melixir, 22.07.2003 20:45)#3132705 !?

koyu bir sese sahip, yillardir istikrarli bicimde ayni tarzi koruyan sarkici kisilik. altyapilarin kalitesinden aniyoruz ki iyi muzisyen heriflerle calisiyor...
(mir, 23.07.2003 19:07 ~ 24.07.2003 00:16)#3136764 !?

--------------------------------------------------------------------------------

tabi herkesin yorumuna saygı göstermek lazım ama bu kadarıda pes diyorum bazı arkadaşlar baya bi kıskanç heralde böyle bi güzellige böyle sözler yakışmıyo................. türkiyedeki nadir ses ve güzellige sahip olan birine ..........hangi ünlü estetik yaptırmıyoki yada hangi ünlü makyajsız dışarı çıkıyo kliplere gelince begenmeyen izlemesin...........

Son Güncelleme ; lovablebuterfly : 02-07-07 tarihinde saat 13:18
lovablebuterfly Çevrimdışı  
Eski 03-07-07, 00:37   #125
ebgü
Yönetmen

ebgü kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 01.08.2006
ebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond repute
Varsayılan Tanrı Misafiri Dizisinden...

Resimler için nihancım'a sonsuz teşekkürler.
Eski 03-07-07, 01:21   #126
ebgü
Yönetmen

ebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond reputeebgü has a reputation beyond repute
Varsayılan Isparta Uluborlu Konser Resimleri

ISPARTA ULUBORLU KONSER RESİMLERİ
[IMG][img=http://img528.imageshack.us/img528/9966/19ui9.th.jpg][/IMG]
[IMG][img=http://img516.imageshack.us/img516/3236/17zi4.th.jpg][/IMG]
[IMG][img=http://img329.imageshack.us/img329/171/18kv3.th.jpg][/IMG]
[IMG][img=http://img329.imageshack.us/img329/9569/20bc8.th.jpg][/IMG]
[IMG][img=http://img329.imageshack.us/img329/9509/21aj0.th.jpg][/IMG]
[IMG][img=http://img516.imageshack.us/img516/4158/22hb6.th.jpg][/IMG]

resimler için ebrukolik kızlara sonsuz teşekkürler.

Son Güncelleme ; ebgü : 03-07-07 tarihinde saat 02:38
ebgü Çevrimdışı  
Eski 06-07-07, 03:43   #127
hulyafan_88
Banned

hulyafan_88 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 25.01.2006
hulyafan_88 has a reputation beyond reputehulyafan_88 has a reputation beyond reputehulyafan_88 has a reputation beyond reputehulyafan_88 has a reputation beyond reputehulyafan_88 has a reputation beyond reputehulyafan_88 has a reputation beyond reputehulyafan_88 has a reputation beyond reputehulyafan_88 has a reputation beyond reputehulyafan_88 has a reputation beyond reputehulyafan_88 has a reputation beyond reputehulyafan_88 has a reputation beyond repute
Thumbs up takvim

Mekteplinin gözdesi Ebru

İTÜ Devlet Konservatuvarı Türk Halk Müziği Bölüm Başkanı Taşkın Doğanışık, Ebru Gündeş'i yere göğe sığdıramadı. Doğanışık, Gündeş için "Onu her zaman başımızın üzerinde taşırız" yorumunu yaptı.

"Sanatçı çöplüğünden kurtulacağız" diyen Doğanışık, sözlerini şöyle sürdürdü: "Nihat Doğan gibi isimler elenmelidir. Şarkı söylerken sinirleri bozuyorlar. Hem sesleri kötü, hem de en çok onlar konuşuyor."
hulyafan_88 Çevrimdışı  
Eski 07-07-07, 09:04   #128
ebgü
Yönetmen

Varsayılan Dürüstlüğüyle Sanat Camiasina Parmak Isirtti

21.05.2007 - DÜRÜSTLÜĞÜYLE SANAT CAMİASINA PARMAK ISIRTTI
Etik Ebru

Ebru Gündeş, dürüstlüğüyle sanat camiasına parmak ısırttı. Kırışıklık önleyen bir kremin reklam filmi için 450 bin dolar teklif edildi. Ama Gündeş, "Kendim kullanmadığım ürünün reklamını yapmam" diye reddetti.

'Yaşım genç' dedi 450 bin $'ı reddetti

Ebru Gündeş, kendi kullanmadığı için kırışık giderici bir ürünün reklamında oynamak istemedi. Gündeş bu yüzden 450 bin doları elinin tersiyle itti....

Müzik kadar rol aldığı dizilerle oyunculukta da kendini gösteren Ebru Gündeş'e bir süredir reklam teklifleri yağıyor. Şimdiye kadar hepsini albüm ve promosyon çalışmalarıyla aynı döneme denk geldiği için geri çeviren Gündeş, son olarak kırışıklık giderici krem üreten ünlü bir firmadan gelen teklifi reddetti. Üstelik ne albüm çıkaracaktı, ne de promosyon dönemindeydi. Ebru Gündeş'in kullanmadığı bir ürünü tanıtarak, halkın gözündeki imajını zedelemekten çekindiği öğrenildi. Sanatçı, kendisine önerilen 450 bin doları da (yaklaşık 600 bin YTL) elinin tersiyle itti. Gündeş'in yakın çevresine "Daha yaşlanmadım. Para kazanmak uğruna kullanmadığım bir ürünün tanıtımını yapamam. Zaten inandırıcı olmam. Bu benim kişiliğime aykırı" dediği öğrenildi.

Nilüfer BAYRI

Kaynak : Takvim
ebgü Çevrimdışı  
Eski 07-07-07, 09:13   #129
ebgü
Yönetmen

Varsayılan Bilinçli sürücü Ebru!

05.07.2007 - Bilinçli sürücü Ebru!
« : Temmuz 05, 2007, 03:00:07 ÖÖ »

Bilinçli sürücü Ebru!

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş,önceki gece arabasını SuADA'nın önüne park ettikten sonra deniz taksi ile Sortie'ye geçerek üç kız arkadaşıile yemek yedi. Gecenin sonunda arabasını almaya gelen Gündeş, gazetecilerden kaçmaya kalktı ama trafik polislerine yakalandı! Ömer Durak ile ilgili sorular için "Ne dersem çarpıtacaksınız. En iyisi konuşmayayım!" diyen Gündeş, polislere" Alkol var mı yok mu bakında gideyim" dedi. Alkolsüz çıkan Gündeş, evinin yolunu tuttu.

Kaynak : Sabah

Alkol kontrolü

Ebru Gündeş, önceki akşam Sortie'de geçerek üç kadın arkadaşıyla buluştu.

Ebru Gündeş, önceki akşam arabasını Kuruçeşme'deki SuAda'nın önünde bıraktıktan sonra deniz taksiyle Sortie'ye geçerek burada üç kadın arkadaşıyla buluştu. Sortie'den tekrar deniz taksiyle arabasının bulunduğu yere giden Gündeş, trafik polislerinin çevirmesine takıldı. Bu esnada, gazetecilerin boşandığı eşi Ömer Durak'la ile ilgili sorularıyla karşılaşan Gündeş, "Ne desem boş, ne dersem çarpıtacaksınız, en iyisi konuşmayayım" dedi. Polislere dönerek, "Alkol var mı, yok mu, bakın da gideyim" diyen Gündeş, alkollü çıkmadı.

Kaynak : Hürriyet

Ebru'ya alkol testi!

Ebru Gündeş önceki gece arkadaşlarıyla birlikte gittiği eğlence dönüşü trafik polislerine takıldı. Gazetecilerden kaçmak isterken bu kez polislere yakalanan Gündeş, 'Alkol var mı, yok mu? Bakın ben de gideyim' dedi. Bu sırada Ömer Durak ile ilgili sorulara cevap vermeyen şarkıcı alkolsüz çıkınca yoluna devam etti.

Kaynak : Güneş

ebgü Çevrimdışı  
Eski 07-07-07, 09:59   #130
ebgü
Yönetmen

Varsayılan Ebru Silivride

EBRU GÜNDEŞ 8 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ SİLİVRİ NİN ÇANTA İLÇESİNDE DÜZENLENEN FESTİVAL DE SAHNE ALIYOR...
ebgü Çevrimdışı  
Kapalı Konu

Bookmarks

Etiketler
ana kraliçe, güzellik abidesi, güzellikte son nokta, melek yüzlü imparatoriçe, müthiş bakışlı kadın, mütis ses, sen alahın bir lütfusun:), seni sevmeyen ölsün, tanımam senden başka, tek gerçek

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Mesajlara cevap yazamazsınız
Mesajınıza eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Hızlı Geçiş